Hanna-Louise Lundqvist

Profilbild för Hanna-Louise Lundqvist
Säljarfavorit
Hanna-Louise Lundqvist
4.8 / 5
(193 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
16 st
110 210 000 kr

Bakgrund

Hanna-Louise Lundqvist jobbar på Croisette och är registrerad mäklare sedan 2018-02-08. Hanna-Louise har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2020. Hanna-Louise har enligt vår statistik haft 24 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 76 560 000 kr.

Presentation

Jag är beredd att göra det där lilla extra för att du ska få den bästa upplevelsen av en fastighetsmäklare samt självklart kunna få det bästa slutpriset som möjligt. Som person är jag kreativ, driven, uppriktig och positiv.

Dessa egenskaper kommer väl till hands i mitt yrke som fastighetsmäklare. Som erfarenhet av att vara både köpare och säljare är jag väl medveten om att det ligger mycket kärlek och engagemang i en affär, därför kan ni förvänta er detsamma av mig.

Jag är alltid tillgänglig för att kunna erbjuda dig den bästa servicen och jag arbetar på ett sätt som jag själv skulle velat uppleva som kund. Viktiga punkter för mig är att man är väl förberedd, påläst under visningar, återkopplar och erbjuder hjälp till visningsspekulanter för att de ska bli trygga med ett köp och att aldrig sälja för ett pris där säljaren inte är nöjd.

Med hjälp av Våningen & Villans unika koncept skräddarsyr vi din bostadsaffär så att du ska få en bekymmersfri säljprocess och bästa möjliga pris. I vårt arvode ingår alltid två mervärden utöver det traditionella innehållet, t.ex. utökad marknadsföring, flyttstäd eller homestyling.

Mitt mål är att erbjuda en innovativ mäklartjänst som minimerar oron under processens gång för alla inblandade samt en förstklassig affär på alla möjliga vis. Jag brinner av att slå försäljningsrekord och att du som säljare eller köpare ska vara så pass nöjd att du kan rekommendera mig vidare till dina nära och kära.
Kontakta gärna mig vid frågor eller funderingar. Jag ser fram emot ditt samtal, vi ses!

Jag utbildade mig till mäklare via en uppdragsutbildning från min dåvarande arbetsgivare efter en lyckad tid på
Företaget. Utbildningen har samma innehåll som den standardiserade utbildningen men görs mer intensivt. Efter 5 år på en av Skånes största firmor blev det dags för omväxling med nytt företag i ryggen med andra verktyg och tillval för er som säljare. Dock med samma tävlingsinriktade mäklare, som ger er absolut bäst förutsättningar för att få bäst betalt och en riktigt bra försäljningsprocess.

Mäklarbyrå


Säljare om Hanna-Louise.

10 jul 2024

"Wow vilken duktig och erfaren mäklare!
Fick all hjälp och svar på mina frågor, även tillgänglig hela tiden. Rekommenderar starkt!"
säljare på Hedvägen 30B

10 jul 2024

"Försäljningen gick mycket smidigt och snabbare än förväntat! Jag har bara positiva saker att säga om Hanna-louise! "
säljare på Klörupsvägen 31E

30 jun 2024

"Professionell, duktig och trevlig. Engagerad och höll oss uppdaterade under processen. Vi är väldigt nöjda med försäljningen och vi rekommenderar varmt Hanna-Louise Lundqvist som mäklare. "
säljare på Parkgatan 12

30 jun 2024

"Mycket trevlig och kompetent, kan varmt rekommendera henne. "
säljare på Altonavägen 7

24 maj 2024

"Väldigt glad att ha valt Hanna-Louise som mäklare! Bra första intryck - väl förberedd och lyhörd. Fortsatte sedan proffsigt och engagerat genom hela processen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Liljeborgsgatan 22B

22 maj 2024

"Så proffsig ! Strukturerad och Lyhörd. Hon guidade oss genom hela processen så vi kände oss trygga hela vägen!"
säljare på Söderslättsgatan 54

22 maj 2024

"Hon gjorde verkligen allt för stt få sålt lägenheten "
säljare på Liljeborgsgatan 22A

15 mar 2024

"Väl förberedd och målinriktad.
Tydlig och höll mig uppdaterad.
Mycket imponerad av engagemanget."
säljare på Trekantsvägen 8

13 mar 2024

"Hanna-Louise är driven o kunnig o man kan lita på att man blir uppdaterad kontinuerligt o snabbt om vad som händer under processen.
Vi ger henne dom bästa rekommendationer! "
säljare på Banvallsvägen 21

13 mar 2024

"En mäklare med det lilla extra. Kan stark rekommendera. Tar sig tid och är tillgänglig.
Vi var mycket nöjda! "
säljare på Ridspövägen 21

13 mar 2024

"Hanna-Louise gjorde sitt yttersta i en svårare marknad för att vi skulle få det priset vi önskade. Hennes engagemang och driv resulterade i en lyckad försäljning. Rekommenderas starkt! "
säljare på Barlastgatan 4

20 dec 2023

"Supernöjd med Hanna-Louises insats. "
säljare på Måås Byaväg 21

20 dec 2023

"Ingav stort förtroende och väldigt aktiv/engagerad i min husförsäljning "
säljare på Köpingegatan 86B

18 nov 2023

"Vi är väldigt nöjda med Hanna-Louises insats! Mycket professionell, driven och duktig på att återkoppla genom hela processen.
"
säljare på Engelbrektsgatan 46

15 nov 2023

"Detta var den andra försäljningen som Hanna-Louise har hjälpt mig med. Hon är mycket professionell, kunnig och effektiv. Jag vill varmt rekommendera henne."
säljare på Brunnshögsgatan 23

09 nov 2023

"Jag känner ett stort förtroende för Hanna-Louise och att hon hela tiden hade fokus på att göra det så bra som möjligt för mig under hela processen! Visat och förklarat alla detaljer och svarat på mina alla frågor och funderingar under denna resans gång. Du har varit en pärla! extremt motiverad..."
"Jag känner ett stort förtroende för Hanna-Louise och att hon hela tiden hade fokus på att göra det så bra som möjligt för mig under hela processen! Visat och förklarat alla detaljer och svarat på mina alla frågor och funderingar under denna resans gång. Du har varit en pärla! extremt motiverad och driven person.
Jag är jätte nöjd med min bostads försäljning. Jag kan varmt rekommendera Hanna-Louise.
P.S fortsätt så du är en exemplarisk Mäklare."
Läs mer
säljare på Klörupsvägen 31D

20 okt 2023

"Hanna-Louise var väldigt professionell i sin roll, tydlig med allt under hela säljprocessen. Snabb på att återkoppla samt väldigt driven och engagerad. En mäklare vi varmt kan rekommendera. "
säljare på Klörupsvägen 29A

20 okt 2023

"Tillmötesgående och bra på att kommunicera läget löpande. Tog bra egna initiativför att få affären i hamn snabbt."
säljare på Hemmesdynge Byaväg 122-0

27 sep 2023

"Hanna-Louise har ett väldigt behagligt bemötande, är inkännande och lyhörd för sina kunder.
Vi är otroligt glada att vi valde Hanna-Louise som mäklare!"
säljare på Klörups Backar 161-0

26 sep 2023

"Hanna-Louise kan vi rekommendera!!"
säljare på Kraaksgatan 3

26 sep 2023

"Jag är mycket nöjd med Hanna-Louise som mäklare under min försäljning. Vet precis vad hon pratar om och väldigt kompetent. Gjorde min försäljning väldigt snabb och enkel och uppdaterade hela tiden vad som hände och vad som var nästa steg. Rekommenderar verkligen Hanna-Louise till andra som går i ..."
"Jag är mycket nöjd med Hanna-Louise som mäklare under min försäljning. Vet precis vad hon pratar om och väldigt kompetent. Gjorde min försäljning väldigt snabb och enkel och uppdaterade hela tiden vad som hände och vad som var nästa steg. Rekommenderar verkligen Hanna-Louise till andra som går i försäljningstankar:)"
Läs mer
säljare på Klörupsvägen 29C

12 sep 2023

"Vi är mycket nöjda med Hanna-Louise insats. Trots en svår marknad gav hon aldrig upp.
Hon har alltid varit lätt att få tag på samt mycket duktig på att återkoppla. Vi kan varmt rekommendera henne som mäklare till er Bostadsförsäljning! "
säljare på Klörupsvägen 129B

31 aug 2023

"Mäklaren var bra att diskutera med och gav bra rådgivning hur säljprocessen bäst kunde läggas upp. Hon var även lyhörd och tog stor hänsyn till våra önskemål.
Hon samarbetade även med mycket duktig fotograf som tog väldigt bra bilder. Sedan hade vi tur då rätt köpare dök upp tidigt och försäljni..."
"Mäklaren var bra att diskutera med och gav bra rådgivning hur säljprocessen bäst kunde läggas upp. Hon var även lyhörd och tog stor hänsyn till våra önskemål.
Hon samarbetade även med mycket duktig fotograf som tog väldigt bra bilder. Sedan hade vi tur då rätt köpare dök upp tidigt och försäljningen gick väldigt snabbt och smidigt. "
Läs mer
säljare på Stighs Byaväg 18

31 aug 2023

"Hanna-Louise är en mycket engagerad och kunnig mäklare."
säljare på Ripatorget 1C

31 aug 2023

"Hanna-Louise är en trevlig mäklare med god kunskap som sålde mitt hus i en trög marknad men hon lyckades,kan verkligen rekommendera henne"
säljare på Gångspelsvägen 7

01 jul 2023

"På det hela taget en bra insats."
säljare på Stora Isie Byaväg 160-56

20 jun 2023

"Hanna-Louise är en otrolig mäklare och gör sitt absolut yttersta för att få bostaden såld. Vi hade tidigare en mäklare som inte lyckades sälja bostaden på ett halvår. För Hanna-Louise räckte det med två dagar på Hemnet och en visning för att få bostaden såld till ett pris som vi säljare kände oss..."
"Hanna-Louise är en otrolig mäklare och gör sitt absolut yttersta för att få bostaden såld. Vi hade tidigare en mäklare som inte lyckades sälja bostaden på ett halvår. För Hanna-Louise räckte det med två dagar på Hemnet och en visning för att få bostaden såld till ett pris som vi säljare kände oss nöjde med.
Kan inte rekommendera Hanna-Louise nog, hon är utan tvekan den bästa. "
Läs mer
säljare på Hugins gränd 2

13 apr 2023

"Hanna-Louise, var driven från första stund vi träffades. Hon såg till att allt flöt på under hela proceduren.
Höll en uppdaterad under hela resan och var alltid possitiv.
Jag rekommenderar starkt Hanna-Louise till andra som är i säljtankar!"
säljare på Högalidsvägen 22C

13 apr 2023

"Glad, sprallig och motiverad till smidigt samarbete då jag befann mig på distans i samband med förberedelser och försäljningen. Lyhörd och kompetent. Kändes tryggt."
säljare på Kung Kristians väg 2B

31 mar 2023

"Mäklaren var mycket trevlig och intresserad för att ta uppdraget! Hon genomförde arbetet snabbt och ordnade bestämda åtgärder (styling, fotografering & annons). Mäklaren ringde hela tiden och informerade löpande om visningar och intresse! Hon agerade innan annonsen var klar och hade privata visni..."
"Mäklaren var mycket trevlig och intresserad för att ta uppdraget! Hon genomförde arbetet snabbt och ordnade bestämda åtgärder (styling, fotografering & annons). Mäklaren ringde hela tiden och informerade löpande om visningar och intresse! Hon agerade innan annonsen var klar och hade privata visningar. Vi kan varmt rekommendera att använda mäklaren vid lägenhets- och villaförsäljning!"
Läs mer
säljare på Nygatan 11

30 mar 2023

"Det blev en snabb och otroligt bra affär!
Hanna-Louise var lyhörd och hjälpsam under hela processen. Hon mötte mina önskemål med full kompetens och på ett pedagogiskt sätt. Hon var mycket flexibel och gjorde absolut det lilla extra. Som säljare kände jag mig trygg med mitt val av Hanna-Louise som..."
"Det blev en snabb och otroligt bra affär!
Hanna-Louise var lyhörd och hjälpsam under hela processen. Hon mötte mina önskemål med full kompetens och på ett pedagogiskt sätt. Hon var mycket flexibel och gjorde absolut det lilla extra. Som säljare kände jag mig trygg med mitt val av Hanna-Louise som mäklare."
Läs mer
säljare på Ribevägen 10B

30 mar 2023

"Vi hade inte kunnat få bättre mäklare. Hanna-Louise var proffsig, kunnig och engagerad i vår försäljning. Vi är så glada att vi fick henne som mäklare. Rekommenderar Hanna-Louise varmt till alla som vill ha den bästa mäklaren. "
säljare på Högalidsvägen 20B

04 mar 2023

"Hanna-Louise har stöttat oss genom hela processen med sitt proffsiga bemötande och positiva tänkande. Detta har gjort oss 100% trygga och vi kommer inte tveka på att anlita Hanna-Louise igen. "
säljare på Slipstensgatan 22

01 mar 2023

"Superbra kommunikation!"
säljare på Böckaregatan 13B

20 feb 2023

"Hanna-Louise är driven och målmedveten. Hon är flexibel och missar inte en möjlighet när den dyker upp. Hon är inlyssnande och personlig.
Vi rekommenderar verkligen Hanna-Louise. "
säljare på Gränstorpsgatan 2B

09 feb 2023

"Jag upplevde Hanna-Louise som driven och engagerad från första stund. Hon ingav förtroende och skapade ett lugn hos mig som säljare. Mycket professionell. "
säljare på Frejas väg 43

09 feb 2023

"Otroligt nöjd med Hanna-Louises hjälp! Superproffsig, hjälpsam, effektiv och jobbade verkligen för att vi skulle få den bästa säljupplevelsen. Jag kan inte nog rekommendera henne, hade absolut valt henne igen om vi ska sälja framåt. "
säljare på Ripatorget 1B

14 dec 2022

"Eftersom jag själv jobbat inom sälj, så fick jag en riktigt bra känsla av Hanna-Louise första gången jag träffade henne. Hon har verkligen gjort allt hon kunnat för att få sålt, jag är så nöjd med mitt val! "
säljare på Lindgatan 3

31 okt 2022

"En otroligt drivande mäklare som arbetade stenhårt för att få till stånd en försäljning som vi blev nöjda med"
säljare på Ättehögsvägen 33B

30 okt 2022

"Tack för ett mycket bra samarbete och snabb kommunikation hela tiden! Stödet och ledsagan i försäljningsprocessen är mycket professionellt, vänligt och pålitligt. Vi känner oss väl omhändertagna på det hela taget."
säljare på Groeholmsvägen 63-0

20 okt 2022

"Hanna-Louise är väldigt tillmötesgående, hjälpsam och tydlig. Hon är driven och ger sig inte i första taget vilket jag verkligen uppskattade. Affären genomdrevs smidigt och proffsigt. Hanna-Louise har också ett trevligt sätt och är en glad och positiv person. "
"Hanna-Louise är väldigt tillmötesgående, hjälpsam och tydlig. Hon är driven och ger sig inte i första taget vilket jag verkligen uppskattade. Affären genomdrevs smidigt och proffsigt. Hanna-Louise har också ett trevligt sätt och är en glad och positiv person. "
Läs mer
säljare på Ripatorget 1C

20 okt 2022

"Väldigt trevlig, karismatisk, engagerad och duktig mäklare. Proffsigt!"
säljare på Ripatorget 1C

13 okt 2022

"Vi är väldigt nöjda med Hanna-Louise som vår mäklare och är glada att vi valde att hon skulle ta hand om vår försäljning. Trevlig, professionell och saklig."
säljare på Signe Wibergs väg 12F

07 okt 2022

"Trevlig glad och driven mäklare som vi är nöjda med ."
säljare på Norredalsvägen 10

26 sep 2022

"Supernöjd med Hanna-Louise insats! Så engagerad och svarar alltid oavsett dag/tid på dygnet. Supermäklare! "
säljare på Astrakangatan 66C

27 jun 2022

"Rekommenderas starkt "
säljare på Villavägen 22

14 jun 2022

"Vi är jättenöjda med Hanna-Louise. Hon kändes genuint intresserad av att försöka uppnå våra mål med försäljningen. Hon var social och trevlig genom hela processen. Vi upplevde också henne som väldigt målmedveten med bra driv och effektivitet. Vi är så glada att vi tog beslutet att välja Hanna-Lou..."
"Vi är jättenöjda med Hanna-Louise. Hon kändes genuint intresserad av att försöka uppnå våra mål med försäljningen. Hon var social och trevlig genom hela processen. Vi upplevde också henne som väldigt målmedveten med bra driv och effektivitet. Vi är så glada att vi tog beslutet att välja Hanna-Louise! "
Läs mer
säljare på Trädgårdsslingan 51

14 jun 2022

"Kan utan tvekan rekommendera Hanna-Louise hos Våningen och Villan. Trots bitvis seg marknad kämpade Hanna-Louise vidare, och i slutet fick vi ett resultat vi båda kan vara nöjda med.
Kommunikation, lokalkännedom och alla övriga delar jag kan komma på är hög klass på."
"Kan utan tvekan rekommendera Hanna-Louise hos Våningen och Villan. Trots bitvis seg marknad kämpade Hanna-Louise vidare, och i slutet fick vi ett resultat vi båda kan vara nöjda med.
Kommunikation, lokalkännedom och alla övriga delar jag kan komma på är hög klass på."
Läs mer
säljare på Torns Byaväg 10E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
8
Villa
8
Parhus
5
Kedjehus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
24
Försäljningsvärde
76 560 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
179 av 188 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
184 av 186 säljare
Hanna-louise var tydlig och höll mig uppdaterad
191 av 192 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Hanna-Louise på kartan.

243 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
192 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

1 195 000 kr
4,5 rum, 86 m²
13 895 kr/m²
Lägenhet, Trelleborg
5 699 kr/mån
1 450 000 kr
2 rum, 69 m²
21 014 kr/m²
Lägenhet, Trelleborg
4 162 kr/mån
4 250 000 kr
6 rum, 157 m²
27 070 kr/m²
Villa, Trelleborg
3 795 000 kr
6 rum, 151 m²
25 132 kr/m²
Parhus, Trelleborg
2 650 000 kr
127 m²
20 866 kr/m²
Villa, Trelleborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Villa Kyrkoköpinge
4 rum, 110 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Lillevång
2 rum, 65,6 m²
Utropspris: 1 625 000 kr
1 450 000 kr
Lägenhet Sydkusten
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 1 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Försäljningen gick mycket smidigt och snabbare än förväntat! Jag har bara positiva saker att säga om Hanna-louise! "
1 150 000 kr
Lägenhet Sydkusten
-45 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Wow vilken duktig och erfaren mäklare!
Fick all hjälp och svar på mina frågor, även tillgänglig hela tiden. Rekommenderar starkt!"
3 380 000 kr
Lägenhet Limhamn
-270 000 kr
4 rum, 98 m²
Utropspris: 3 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.