Hanna Pettersson

Profilbild för Hanna Pettersson
Säljarfavorit
Hanna Pettersson
4.9 / 5
(127 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
32 st
103 180 000 kr

Bakgrund

Hanna Pettersson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-03-28. Hanna har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Hanna har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 110 165 000 kr.

Presentation

Hanna har jobbat på Bjurfors sedan 2015 och är specialiserad på bostadsrätter i Västra Göteborg. Med högt driv och personligt engagemang förmedlar Hanna affärer där god kommunikation, kvalité och långa relationer står i fokus. Med hennes positiva karaktär och Bjurfors starka varumärke i ryggen, förvaltar hon förtroendet att få hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt till en lyckad och gedigen affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Hanna.

31 dec 2021

"Om du letar efter en mäklare så kan du sluta leta redan nu, wow säger vi bara!
Vi har absolut ingenting att klaga på, pålitligt, kunnig, super trevlig och väldigt engagerad.
Höll oss alltid informerade om vad som hände eller hur allt låg till.
Hanna levererade ett rekordhögt slutpris och vi kunde inte varit nöjdare med vårt val av mäklare! :)
Tack Hanna, du är så grym!"
säljare på Guldringen 25

22 dec 2021

"Mycket trevlig, kompetent och representativ person. Var ett nöje att samarbeta med Hanna."
säljare på Mandolingatan 9

26 nov 2021

"Hanna is great.She kept us calm and keep updated in a very close way. We have nothing complain about it!We would definitely recommend her!"
säljare på Rubingatan 46

18 nov 2021

"Hanna genomförde en enastående lägenhetsförsäljning. Det märks tydligt att hon brinner för det hon gör! Allting gick otroligt smidigt och hon lyssnade in oss genom hela processen. Kan starkt rekommendera att sälja med Hanna om du vill ha en kunnig, driven och närvarande fastighetsmäklare."
säljare på Marklandsgatan 65

08 nov 2021

"Vi är supernöjda med att ha valt Hanna som mäklare för våran fastighet.
Hon har hållit oss uppdaterade under hela processen och ställt upp på förhandsvisningar å våra vägnar. Vi kan verkligen rekommendera Hanna till andra mäklarspekulanter! "
säljare på Nya Varvsallén 22A

05 nov 2021

"Vi har haft kontakt sen 2018 och hon har hjälpt mig med diversa frågor under tiden som inte berör just lägenhetsförsäljning men bostadsrättsfrågor. För mig var det ett självklart val att välja Hanna att sälja min lägenhet. Gillar hennes energi och engagemang och vågar att utmana köparen. "
säljare på Mandolingatan 11

06 okt 2021

"Kan verkligen rekommendera Hanna, hon var toppen på alla sätt!"
säljare på Lilla Marconigatan 15

02 okt 2021

"Hanna är helt underbar. Superlyhörd och personlig. Hon lyssnar och tar in det man säger. Väldigt tillgänglig och kompetent. "
säljare på Lantmilsgatan 36

29 sep 2021

"Hanna levde upp till våra förväntningar och var väldigt proffsig under hela processen. Otroligt bra återkoppling och information kom löpande. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Skogsmilsgatan 35

29 sep 2021

"Hanna gjorde livet väldigt mycket enklare för mig.
Med hennes goda kommunikation och hennes driv för att göra det bästa för mig så kände jag mig trygg i allt hon gjorde. Hanna var helt fantastisk på alla fronter, från första kontakt till försäljning. "
säljare på Mandolingatan 7

02 sep 2021

"Vi har både köpt och sålt lägenhet med hjälp av Hanna och var väldigt nöjda båda gångerna. Hon är en duktig och inkännande mäklare som vi rekommenderar till alla!"
säljare på Handelsmyntet 18

31 aug 2021

"Vi är så imponerande av Hanna! Hon lyssnade på oss och gjorde det bästa av situationen. Verkligen aktiv i arbetet och alltid så bra att ha att göra med! Kan absolut rekommendera henne! "
säljare på Transistorgatan 23

30 aug 2021

"Hanna var mycket kompetent, lätt att få kontakt med och höll mig hela tiden underrättad om vad som hände. Jag kan varmt rekommendera Hanna! "
säljare på Kapplandsgatan 16

22 aug 2021

"Från första mötet ingav hon ett förtroendet. Lätt att få tag på henne och hon höll mig informerad hela tiden. Hon är en diamant, rekommenderar verkligen henne till kommande köpa/sälja...."
säljare på Munspelsgatan 28

20 aug 2021

"Hanna är mycket trevlig och lätt att jobba med. Stötte inte på några problem alls och vi hade en god kontakt. Kan rekommendera starkt till alla. Frågade även andra mäklare innan som intydde på att Hanna skulle göra ett bra jobb."
säljare på Ängkärrsgången 4

19 aug 2021

"Jag vill varmt rekommendera Hanna. En proffsig och lyhörd mäklare. Genom en snabb och smidig process kunde jag köpa och sälja bostad inom loppet av fyra dagar."
säljare på Basungatan 10

10 aug 2021

"Fantastisk insats från start till slut! Lyhörd och hängiven som utan skrupler lägger ner sin själ för att vara bemötande och hjälpande under processen. Om ni likt jag väljer Hanna kommer ni inte bli besvikna."
säljare på Svängrumsgatan 2

13 jul 2021

"Hanna började arbeta med försäljning av min bostad samma dag som jag ringde henne. Hon kom med en fotograf hem till mig och annonsen kom på nätet snabbt. Två dagar senare var min bostad såld på ett pris högre än vad var annonserad! "
säljare på Transistorgatan 11

26 jun 2021

"Väldigt kunnig och engagerad!
Har inget negativt att säga om Hanna. Hon var professionell från början till slut och gjorde det lysande bra."
säljare på Solarvsplan 29

02 jun 2021

"Hanna har varit tydlig och lyhörd från första stund, socialt kompetent och har en bra balans i hur hon lyssnar in och trycker mot en affär både utifrån säljarens perspektiv men också köparen. En duktig säljare helt enkelt som du dessutom klickar väldigt bra med.
Det är väldigt trevligt att samarbeta med Hanna och det blir ett bra resultat!"
säljare på Distansgatan 27

26 maj 2021

"Fantastisk mäklare! Rekommenderar starkt denna mäklare. Allt gick som smort från start till slut. Lättillgänglig, lyhörd och ärlig. "
säljare på Handelsmyntet 16

23 maj 2021

"Bra att samarbeta med. Lätt att nå via Mail eller sms/telefon.
"
säljare på Sjömilsgatan 16

22 maj 2021

"Trevlig, lyhörd och professionell mäklare! Lyckades sälja vår lägenhet snabbt och i priset vi önskat. Mycket nöjd med Hanna!"
säljare på Nymilsgatan 1

21 maj 2021

"Hanna är alltid full av positiv energi och har den fantastiska gåvan att få alla att känna sig hörda och trygga. En riktig toppenmäklare!"
säljare på Mandolingatan 5

17 maj 2021

"Mycket engagerad och driven mäklare som samtidigt var kommunikativ och lyhörd."
säljare på Orkestergatan 23

14 maj 2021

"Mäklare Hanna var så fantasikt , fint bemötande m mig ( funktionshinder)o gick bra m ( videotolk, skrivit lappar som fungerar perfekt ) Rekommenderar att Hanna som duktigt mäklare! Helt 100 procent nöjd !"
säljare på Barytongatan 7

10 maj 2021

"Göteborg bästa mäklare. Driven och bra kund kännedom. Social och bäst på att presentera sig och redovisningen för kunder. Bra sekvens på framföra."
säljare på Topasgatan 77

08 maj 2021

"Vi är helt nöjda !"
säljare på Nils Mattssons väg 2

01 maj 2021

"Hanna is very energetic and efficient. Thanks to her help we were able to sell our apartment very quickly and with a high satisfaction level. "
säljare på Sjömilsgatan 3

30 apr 2021

"Med Hanna fick vi ett engagemanget som kändes tryggt och lojalt. Hon är positiv, strukturerad och kommunicerar tydligt. Med jämna mellanrum uppdaterade hon oss, såsom enligt hennes plan, och vi visste alltid när vi skulle få återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Hanna. "
säljare på Orkestergatan 1

16 apr 2021

"Fick direkt rätt känsla för Hanna då hennes engagemang och energi smittar av sig. Hon har hållit oss välinformerade under hela processen vilket vi uppskattat mycket. Hennes förväntans bild på slutpriset överensstämde väldigt väl med vår egen och vi nådde också upp till denna prisnivå på kortare tid än vi trott :). Kan med väldigt gott samvete verkligen rekommendera Hanna till andra som går i säljtankar. Tack för all hjälp Hanna !!!!"
säljare på Hedtångsvägen 25

07 apr 2021

"Väldigt driven och engagerad. Är nöjd med min mäklare "
säljare på Flöjtgatan 25

26 mar 2021

"På 3 veckor köpte vi en lägenhet och sålde vår gamla, Hanna lotsade oss fram på för oss okänd mark. Hanna är mycket engagerad, vänlig och framför allt proffsig mäklare och det blev för oss en bra affär. Var rädd om henne!"
säljare på Nymilsgatan 5

26 mar 2021

"Vi har Hanna att tacka för allt. Även om vi inte var under tidspress ville vi genomföra en snabb försäljning men inte på bekostnad av priset. Genom sitt egna och Bjurfors kontaktnät ordnade hon flera förhandsvisningar utanför Hemnet. Det som gjorde mig mest imponerad var hennes ständiga återkoppling och alltid kloka råd. Vi var aldrig stressade och kände oss trygga genom hela processen. Hon lyckades med bedriften att sälja den på förhand och ge oss ett pris som vi är mer än nöjda med. Tack Hanna!"
säljare på Handelsmyntet 14

23 mar 2021

"Hanna är helt unik som mäklare. Den i särklass bästa mäklare jag någonsin haft. Jag är så tacksam över att hon på kort tid har sålt två bostäder för mig på ett föredömligt sätt.
Hanna är mycket professionell med stort engagemang och fantastiskt memötande. Jag har kännt mig så trygg med Hanna och kan varmt rekommendera Hanna. Hon är bäst!!!!!"
säljare på Ängslyckan 51

16 mar 2021

"Hanna, är en mäklare i världsklass. Hon är väldigt kunnig, erfaren, tydlig i sin kommunikation och proffsig. Med Hanna som mäklare kände jag mig uppdaterad och mycket trygg i min försäljningsprocess. Dessutom fick jag det priset jag önskade! Jag rekommenderar Hanna till fullo :) "
säljare på Handelsmyntet 18

11 mar 2021

"Världsklass!"
säljare på Lillgårdens gränd 5

27 feb 2021

"Väldigt bra mäklare eftersom hon har erfarenhet. Hon var tydlig och höll oss alltid uppdaterad och när det gäller slutpriset är vi mycket nöjda.
Jag kan avsluta med att säga att vi kände oss väldigt lugna när hon tog hand om vår bostadsförsäljning."
säljare på Mandolingatan 5

20 feb 2021

"Hanna är otroligt engagerad, hörde av sig och uppdaterade oss kontinuerligt och var alltid tillgänglig för samtal och spontana förhandsvisningar. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Handelsmyntet 16

14 feb 2021

"Mycket trevligt och proffsigt bemötande och vi kände hela vägen att Hanna var pålitlig och lätttillgänglig. Hon höll oss uppdaterade hela tiden och visade stort engagemang. Hennes varma och positiva personlighet gjorde också stor skillnad i kommunikationen. Rekommenderar Hanna som en av de bästa mäklarna man kan anlita i Västra Frölunda. Säljare på Fiolgatan 10"
säljare på Fiolgatan 10

03 feb 2021

"Mycket engagerad och aktiv. Bra kommunikation ifrån mäklaren."
säljare på Distansgatan 63

18 jan 2021

"Super duktig! Väldigt engagerad och gör allt för att hitta en köpare :) "
säljare på Mandolingatan 9

29 dec 2020

"Hanna är en mäklare med mycket energi som hanterade vår försäljning mycket professionellt. Hon höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket uppskattades av oss som säljare. Vi kände oss mycket trygga med Hanna som mäklare!"
säljare på Tenorgatan 10

24 dec 2020

"Trevlig och mycket engagerad, bra på att informera uppdatera och återkoppla. Har haft en längre tids samarbete med mäklare Hanna Pettersson och vill ge henne de bästa rekommendationerna !"
säljare på Humlekärret 72

22 dec 2020

"6 dagar efter vårt första möte med Hanna var vår bostadsrätt såld med toppennöjda säljare och köpare!
Bjurfors har aldrig gjort mig besviken men denna gång toppar alla listor!
Hanna är som en superhjätinna bland mäklare. Redan vid första mötet gav hon ett suveränt första intryck som gjorde att vi slog till direkt! Rak, ärlig, äkta och med ett driv som sällan skådas.
Jag gruvade mig för den kommande försäljningsprocessen eftersom jag genomgått den några gånger tidigare. All tid och energi som skulle behöva läggas ned för städ, plåtning, mer städ, visningar mm och ev ändå inte få ut pris enl statistik eller få lägenheten såld i tid, vilket för oss skulle innebära dubbla hyror under oviss period.
Hanna lyckades och jag gruvade mig i onödan. Hon överträffade alla förväntningar, även slutpriset :)
Jag önskar varmt rekommendera Hanna till alla och jag hoppas Bjurfors inser vilken pärla de anställt och ger henne det arvode/bonus hon förtjänar. Mäklararvodet var inte bland det billigaste på marknaden men Hanna är väl värd varenda krona!
Till Hanna: önskar dig en fantastisk karriär och framtid <3
"
säljare på Barytongatan 20

20 dec 2020

"Mycket snabb och smidig bostadsaffär. Tack"
säljare på Musikvägen 36

13 nov 2020

"Vi är såå nöjda med Hanna! Hon känns väldigt personlig, glad, varm, lättillgänglig och tydlig. Hon stöttar en alltid i det man själv väljer och kommer alltid med goda råd och rekommendationer i de situationer som uppstår. Vi rekommenderar henne starkt till andra säljare! Känns väldigt tryggt att få sälja med en mäklare med så bra koll och så fint bemötande."
säljare på Konsertgatan 7

12 nov 2020

"Hanna har i särklass varit den bästa mäklaren jag någonsin har anlitat.
Hon har med stor professionalitet i kombination med ett otroligt fint bemötande fått mig att känna mig lugn och trygg i säljprocessen.
Är så imponerad av Hanna och ger mina allra bästa rekommendationerna till henne.
"
säljare på Gamla Brottkärrsvägen 66

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
110 165 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
121 av 123 säljare
Hanna satte rätt förväntningar på slutpriset
116 av 124 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
120 av 121 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
126 av 126 säljare

Hanna på kartan.

148 tidigare annonser
1 bostäder till salu
127 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 890 000 kr
3 rum, 77 m²
37 532 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 995 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 400 000 kr
Lägenhet Askim
+ 10 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Grimmered
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
4 950 000 kr
Lägenhet Önnered
+ 755 000 kr
2,5 rum, 77 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 150 000 kr
Lägenhet Ruddalen
+ 55 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 300 000 kr
Lägenhet Kaverös
+ 305 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.