Hanna Pettersson

Profilbild för Hanna Pettersson
Säljarfavorit
Hanna Pettersson
4.9 / 5
(96 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
39 st
108 065 000 kr

Bakgrund

Hanna Pettersson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-03-28. Hanna har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Hanna har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 118 427 000 kr.

Presentation

Hanna har jobbat på Bjurfors sedan 2015 och är specialiserad på bostadsrätter i Västra Göteborg. Med högt driv och personligt engagemang förmedlar Hanna affärer där god kommunikation, kvalité och långa relationer står i fokus. Med hennes positiva karaktär och Bjurfors starka varumärke i ryggen, förvaltar hon förtroendet att få hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt till en lyckad och gedigen affär.

Mäklarbyrå


Säljare om Hanna.

13 jul 2021

"Hanna började arbeta med försäljning av min bostad samma dag som jag ringde henne. Hon kom med en fotograf hem till mig och annonsen kom på nätet snabbt. Två dagar senare var min bostad såld på ett pris högre än vad var annonserad! "
säljare på Transistorgatan 11

26 jun 2021

"Väldigt kunnig och engagerad!
Har inget negativt att säga om Hanna. Hon var professionell från början till slut och gjorde det lysande bra."
säljare på Solarvsplan 29

02 jun 2021

"Hanna har varit tydlig och lyhörd från första stund, socialt kompetent och har en bra balans i hur hon lyssnar in och trycker mot en affär både utifrån säljarens perspektiv men också köparen. En duktig säljare helt enkelt som du dessutom klickar väldigt bra med.
Det är väldigt trevligt att samarbeta med Hanna och det blir ett bra resultat!"
säljare på Distansgatan 27

26 maj 2021

"Fantastisk mäklare! Rekommenderar starkt denna mäklare. Allt gick som smort från start till slut. Lättillgänglig, lyhörd och ärlig. "
säljare på Handelsmyntet 16

23 maj 2021

"Bra att samarbeta med. Lätt att nå via Mail eller sms/telefon.
"
säljare på Sjömilsgatan 16

22 maj 2021

"Trevlig, lyhörd och professionell mäklare! Lyckades sälja vår lägenhet snabbt och i priset vi önskat. Mycket nöjd med Hanna!"
säljare på Nymilsgatan 1

21 maj 2021

"Hanna är alltid full av positiv energi och har den fantastiska gåvan att få alla att känna sig hörda och trygga. En riktig toppenmäklare!"
säljare på Mandolingatan 5

17 maj 2021

"Mycket engagerad och driven mäklare som samtidigt var kommunikativ och lyhörd."
säljare på Orkestergatan 23

14 maj 2021

"Mäklare Hanna var så fantasikt , fint bemötande m mig ( funktionshinder)o gick bra m ( videotolk, skrivit lappar som fungerar perfekt ) Rekommenderar att Hanna som duktigt mäklare! Helt 100 procent nöjd !"
säljare på Barytongatan 7

10 maj 2021

"Göteborg bästa mäklare. Driven och bra kund kännedom. Social och bäst på att presentera sig och redovisningen för kunder. Bra sekvens på framföra."
säljare på Topasgatan 77

08 maj 2021

"Vi är helt nöjda !"
säljare på Nils Mattssons väg 2

01 maj 2021

"Hanna is very energetic and efficient. Thanks to her help we were able to sell our apartment very quickly and with a high satisfaction level. "
säljare på Sjömilsgatan 3

30 apr 2021

"Med Hanna fick vi ett engagemanget som kändes tryggt och lojalt. Hon är positiv, strukturerad och kommunicerar tydligt. Med jämna mellanrum uppdaterade hon oss, såsom enligt hennes plan, och vi visste alltid när vi skulle få återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Hanna. "
säljare på Orkestergatan 1

16 apr 2021

"Fick direkt rätt känsla för Hanna då hennes engagemang och energi smittar av sig. Hon har hållit oss välinformerade under hela processen vilket vi uppskattat mycket. Hennes förväntans bild på slutpriset överensstämde väldigt väl med vår egen och vi nådde också upp till denna prisnivå på kortare tid än vi trott :). Kan med väldigt gott samvete verkligen rekommendera Hanna till andra som går i säljtankar. Tack för all hjälp Hanna !!!!"
säljare på Hedtångsvägen 25

07 apr 2021

"Väldigt driven och engagerad. Är nöjd med min mäklare "
säljare på Flöjtgatan 25

26 mar 2021

"På 3 veckor köpte vi en lägenhet och sålde vår gamla, Hanna lotsade oss fram på för oss okänd mark. Hanna är mycket engagerad, vänlig och framför allt proffsig mäklare och det blev för oss en bra affär. Var rädd om henne!"
säljare på Nymilsgatan 5

26 mar 2021

"Vi har Hanna att tacka för allt. Även om vi inte var under tidspress ville vi genomföra en snabb försäljning men inte på bekostnad av priset. Genom sitt egna och Bjurfors kontaktnät ordnade hon flera förhandsvisningar utanför Hemnet. Det som gjorde mig mest imponerad var hennes ständiga återkoppling och alltid kloka råd. Vi var aldrig stressade och kände oss trygga genom hela processen. Hon lyckades med bedriften att sälja den på förhand och ge oss ett pris som vi är mer än nöjda med. Tack Hanna!"
säljare på Handelsmyntet 14

23 mar 2021

"Hanna är helt unik som mäklare. Den i särklass bästa mäklare jag någonsin haft. Jag är så tacksam över att hon på kort tid har sålt två bostäder för mig på ett föredömligt sätt.
Hanna är mycket professionell med stort engagemang och fantastiskt memötande. Jag har kännt mig så trygg med Hanna och kan varmt rekommendera Hanna. Hon är bäst!!!!!"
säljare på Ängslyckan 51

16 mar 2021

"Hanna, är en mäklare i världsklass. Hon är väldigt kunnig, erfaren, tydlig i sin kommunikation och proffsig. Med Hanna som mäklare kände jag mig uppdaterad och mycket trygg i min försäljningsprocess. Dessutom fick jag det priset jag önskade! Jag rekommenderar Hanna till fullo :) "
säljare på Handelsmyntet 18

11 mar 2021

"Världsklass!"
säljare på Lillgårdens gränd 5

27 feb 2021

"Väldigt bra mäklare eftersom hon har erfarenhet. Hon var tydlig och höll oss alltid uppdaterad och när det gäller slutpriset är vi mycket nöjda.
Jag kan avsluta med att säga att vi kände oss väldigt lugna när hon tog hand om vår bostadsförsäljning."
säljare på Mandolingatan 5

20 feb 2021

"Hanna är otroligt engagerad, hörde av sig och uppdaterade oss kontinuerligt och var alltid tillgänglig för samtal och spontana förhandsvisningar. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Handelsmyntet 16

14 feb 2021

"Mycket trevligt och proffsigt bemötande och vi kände hela vägen att Hanna var pålitlig och lätttillgänglig. Hon höll oss uppdaterade hela tiden och visade stort engagemang. Hennes varma och positiva personlighet gjorde också stor skillnad i kommunikationen. Rekommenderar Hanna som en av de bästa mäklarna man kan anlita i Västra Frölunda. Säljare på Fiolgatan 10"
säljare på Fiolgatan 10

03 feb 2021

"Mycket engagerad och aktiv. Bra kommunikation ifrån mäklaren."
säljare på Distansgatan 63

18 jan 2021

"Super duktig! Väldigt engagerad och gör allt för att hitta en köpare :) "
säljare på Mandolingatan 9

29 dec 2020

"Hanna är en mäklare med mycket energi som hanterade vår försäljning mycket professionellt. Hon höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket uppskattades av oss som säljare. Vi kände oss mycket trygga med Hanna som mäklare!"
säljare på Tenorgatan 10

24 dec 2020

"Trevlig och mycket engagerad, bra på att informera uppdatera och återkoppla. Har haft en längre tids samarbete med mäklare Hanna Pettersson och vill ge henne de bästa rekommendationerna !"
säljare på Humlekärret 72

22 dec 2020

"6 dagar efter vårt första möte med Hanna var vår bostadsrätt såld med toppennöjda säljare och köpare!
Bjurfors har aldrig gjort mig besviken men denna gång toppar alla listor!
Hanna är som en superhjätinna bland mäklare. Redan vid första mötet gav hon ett suveränt första intryck som gjorde att vi slog till direkt! Rak, ärlig, äkta och med ett driv som sällan skådas.
Jag gruvade mig för den kommande försäljningsprocessen eftersom jag genomgått den några gånger tidigare. All tid och energi som skulle behöva läggas ned för städ, plåtning, mer städ, visningar mm och ev ändå inte få ut pris enl statistik eller få lägenheten såld i tid, vilket för oss skulle innebära dubbla hyror under oviss period.
Hanna lyckades och jag gruvade mig i onödan. Hon överträffade alla förväntningar, även slutpriset :)
Jag önskar varmt rekommendera Hanna till alla och jag hoppas Bjurfors inser vilken pärla de anställt och ger henne det arvode/bonus hon förtjänar. Mäklararvodet var inte bland det billigaste på marknaden men Hanna är väl värd varenda krona!
Till Hanna: önskar dig en fantastisk karriär och framtid <3
"
säljare på Barytongatan 20

20 dec 2020

"Mycket snabb och smidig bostadsaffär. Tack"
säljare på Musikvägen 36

13 nov 2020

"Vi är såå nöjda med Hanna! Hon känns väldigt personlig, glad, varm, lättillgänglig och tydlig. Hon stöttar en alltid i det man själv väljer och kommer alltid med goda råd och rekommendationer i de situationer som uppstår. Vi rekommenderar henne starkt till andra säljare! Känns väldigt tryggt att få sälja med en mäklare med så bra koll och så fint bemötande."
säljare på Konsertgatan 7

12 nov 2020

"Hanna har i särklass varit den bästa mäklaren jag någonsin har anlitat.
Hon har med stor professionalitet i kombination med ett otroligt fint bemötande fått mig att känna mig lugn och trygg i säljprocessen.
Är så imponerad av Hanna och ger mina allra bästa rekommendationerna till henne.
"
säljare på Gamla Brottkärrsvägen 66

29 okt 2020

"Med ett stort engagemang höll Hanna oss informerade och uppdaterade under hela processen. Hög social kompentens och inkännande. Anpassade sitt språkbruk så att alla inblandade förstod innebörden av kontraktet vid kontraktsskrivning. "
säljare på Nymilsgatan 23

07 okt 2020

"Vi är så nöjda med Hanna som mäklare. Hon är personlig, engagerad och inkluderande! Rekommenderas varmt!!"
säljare på Tenorgatan 10

25 sep 2020

"Rekommenderar Hanna till 100%! Proffsig, trygg, tydlig, tillgänglig och charmig! Hanna gjorde hela säljprocessen avslappnad och rolig och gjorde ett kanonjobb med att sälja min lägenhet på förhand. Otroligt nöjd!"
säljare på Skogsmilsgatan 23

22 sep 2020

"Hanna är helt fantastisk! Hon var professionell och hade stenkoll på allt genom hela processen! Rekommenderar Hanna starkt!"
säljare på Askåkersplan 20

24 aug 2020

"Kan verkligen rekommendera Hanna som mäklare! Hon vänder och vrider på alla möjligheter för att skapa så bra utfall som möjligt, samtidigt som hon är tydlig, närvarande och mån om att alla parter ska känna sig nöjda. "
säljare på Guldringen 26

20 aug 2020

"Hanna har under hela processen varit otroligt engagerad och driven, vilket har fått mig som säljare att känna mig väldigt trygg.
Hon har tagit kommandot och väglett såväl mig som köpare till en riktigt lyckad försäljning och jag kan inte annat än att varmt rekommendera Hanna!
"
säljare på Bildradiogatan 2

10 jun 2020

"Professionell , trevlig , hjälpsam . Rekommenderas starkt."
säljare på Bergkristallsgatan 42

02 apr 2020

"Hanna är engagerad och alltid lätt att få tag på. Hon hade bra kännedom om området och läget på marknaden. Vi hade absolut valt henne igen. "
säljare på Fiolgatan 10

14 mar 2020

"Hanna är hel underbar människa och mäklare! Lyhörd mycket engagerad och lämnade inte mig trots att processen tog väldigt lång tid. Kunde alltid räkna med Hanna! Alla dagar i veckan"
säljare på Briljantgatan 91

28 feb 2020

"Hanna måste vara göteborgs bästa mäklare! Så proffsig och kunnig! Driven och trevlig!
Det fanns detaljer i några foton på annonsen som jag var missnöjd med. Som jag antar berodde på fotografen, jag kände inte att hela lägenheten framhävde och rummen upplevdes mindreän ca de är. Hanna skötte detta snyggt och vi blev nöjda med allt. Hela affären gick så snabbt och effektivt vi önskade efgersom Hanna fanns tillgänglig hela tiden och var snabb i kommunikationen. "
säljare på Fagottgatan 4

18 dec 2019

"Otroligt bra kommunikation, påläst och duktig!"
säljare på Fiolgatan 6

12 dec 2019

"Supergulligt bemötande!"
säljare på Fagottgatan 10

12 dec 2019

"We as seller are not Swedish speaker but Hanna has been extremely helpful and patient throughout the selling process. She has given a very accurate valuing of the apartment and has been highly proactive in providing us potential buyers even during the pre-ad phase. She also helped us a lot in our purchase of our new apartment and supported us with the choice of styling company. The photos, ad and prospect made by Hanna and her colleagues are astonishing and professional. In the end, the final price hits our stretch goal even though it's very close to Christmas time when the market is kind of dimming. All in all, Hanna is frank, kind, trustful and knowledgeable. She is definitely worth being recommended to other sellers (both Swedish local and international customers as us)."
säljare på Klarinettgatan 13

14 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Hannas prestation på alla plan!"
säljare på Nyhagen 46

05 okt 2019

"Hanna och jag fick en väldigt bra kontakt vid första mötet. Är mer än nöjd med hennes insats. Kan rekommendera henne på det varmaste."
säljare på Redebacken 5

03 aug 2019

"Vi var supernöjd med Hanna. Hon var snabb, effektiv och lyssnade på våra önskemål"
säljare på Nils Mattssons väg 6

07 maj 2019

"Hanna! Med vänlighet, saklighet och lugn tog du dig an uppdraget att sälja vår pappas lägenhet. Du ingav omgående ett förtroende och din lyhördhet och vårt samarbete har varit guld värt. Tusen tack!!"
säljare på Fiolgatan 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
40
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
118 427 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
92 av 93 säljare
Hanna satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 94 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
90 av 91 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
95 av 95 säljare

Hanna på kartan.

108 tidigare annonser
96 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 075 000 kr
Lägenhet Önnered
+ 385 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 4 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 595 000 kr
Lägenhet Järnbrott
3 rum, 79 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 500 000 kr
Lägenhet Järnbrott
+ 205 000 kr
5 rum, 108 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hanna började arbeta med försäljning av min bostad samma dag som jag ringde henne. Hon kom med en fotograf hem till mig och annonsen kom på nätet snabbt. Två dagar senare var min bostad såld på ett pris högre än vad var annonserad! "
1 810 000 kr
Lägenhet Askim
+ 15 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt kunnig och engagerad!
Har inget negativt att säga om Hanna. Hon var professionell från början till slut och gjorde det lysande bra."
1 795 000 kr
Lägenhet Flatås
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.