Hanna Pettersson

Profilbild för Hanna Pettersson
Säljarfavorit
Hanna Pettersson
4.9 / 5
(81 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
34 st
111 110 000 kr

Bakgrund

Hanna Pettersson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-03-28. Hanna har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2019. Hanna har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och parhus och motsvarar ett värde på 107 622 000 kr.

Presentation

Hanna har jobbat på Bjurfors sedan 2015 och är specialiserad på bostadsrätter i Västra Göteborg. Med högt driv och personligt engagemang förmedlar Hanna affärer där god kommunikation, kvalité och långa relationer står i fokus. Med hennes positiva karaktär och Bjurfors starka varumärke i ryggen, förvaltar hon förtroendet att få hjälpa sina kunder på bästa möjliga sätt till en lyckad och gedigen affär.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Hanna.

10 maj 2021

"Göteborg bästa mäklare. Driven och bra kund kännedom. Social och bäst på att presentera sig och redovisningen för kunder. Bra sekvens på framföra."
säljare på Topasgatan 77

08 maj 2021

"Vi är helt nöjda !"
säljare på Nils Mattssons väg 2

01 maj 2021

"Hanna is very energetic and efficient. Thanks to her help we were able to sell our apartment very quickly and with a high satisfaction level. "
säljare på Sjömilsgatan 3

30 apr 2021

"Med Hanna fick vi ett engagemanget som kändes tryggt och lojalt. Hon är positiv, strukturerad och kommunicerar tydligt. Med jämna mellanrum uppdaterade hon oss, såsom enligt hennes plan, och vi visste alltid när vi skulle få återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Hanna. "
säljare på Orkestergatan 1

16 apr 2021

"Fick direkt rätt känsla för Hanna då hennes engagemang och energi smittar av sig. Hon har hållit oss välinformerade under hela processen vilket vi uppskattat mycket. Hennes förväntans bild på slutpriset överensstämde väldigt väl med vår egen och vi nådde också upp till denna prisnivå på kortare tid än vi trott :). Kan med väldigt gott samvete verkligen rekommendera Hanna till andra som går i säljtankar. Tack för all hjälp Hanna !!!!"
säljare på Hedtångsvägen 25

07 apr 2021

"Väldigt driven och engagerad. Är nöjd med min mäklare "
säljare på Flöjtgatan 25

26 mar 2021

"På 3 veckor köpte vi en lägenhet och sålde vår gamla, Hanna lotsade oss fram på för oss okänd mark. Hanna är mycket engagerad, vänlig och framför allt proffsig mäklare och det blev för oss en bra affär. Var rädd om henne!"
säljare på Nymilsgatan 5

26 mar 2021

"Vi har Hanna att tacka för allt. Även om vi inte var under tidspress ville vi genomföra en snabb försäljning men inte på bekostnad av priset. Genom sitt egna och Bjurfors kontaktnät ordnade hon flera förhandsvisningar utanför Hemnet. Det som gjorde mig mest imponerad var hennes ständiga återkoppling och alltid kloka råd. Vi var aldrig stressade och kände oss trygga genom hela processen. Hon lyckades med bedriften att sälja den på förhand och ge oss ett pris som vi är mer än nöjda med. Tack Hanna!"
säljare på Handelsmyntet 14

23 mar 2021

"Hanna är helt unik som mäklare. Den i särklass bästa mäklare jag någonsin haft. Jag är så tacksam över att hon på kort tid har sålt två bostäder för mig på ett föredömligt sätt.
Hanna är mycket professionell med stort engagemang och fantastiskt memötande. Jag har kännt mig så trygg med Hanna och kan varmt rekommendera Hanna. Hon är bäst!!!!!"
säljare på Ängslyckan 51

16 mar 2021

"Hanna, är en mäklare i världsklass. Hon är väldigt kunnig, erfaren, tydlig i sin kommunikation och proffsig. Med Hanna som mäklare kände jag mig uppdaterad och mycket trygg i min försäljningsprocess. Dessutom fick jag det priset jag önskade! Jag rekommenderar Hanna till fullo :) "
säljare på Handelsmyntet 18

11 mar 2021

"Världsklass!"
säljare på Lillgårdens gränd 5

27 feb 2021

"Väldigt bra mäklare eftersom hon har erfarenhet. Hon var tydlig och höll oss alltid uppdaterad och när det gäller slutpriset är vi mycket nöjda.
Jag kan avsluta med att säga att vi kände oss väldigt lugna när hon tog hand om vår bostadsförsäljning."
säljare på Mandolingatan 5

20 feb 2021

"Hanna är otroligt engagerad, hörde av sig och uppdaterade oss kontinuerligt och var alltid tillgänglig för samtal och spontana förhandsvisningar. Vi är väldigt nöjda! "
säljare på Handelsmyntet 16

14 feb 2021

"Mycket trevligt och proffsigt bemötande och vi kände hela vägen att Hanna var pålitlig och lätttillgänglig. Hon höll oss uppdaterade hela tiden och visade stort engagemang. Hennes varma och positiva personlighet gjorde också stor skillnad i kommunikationen. Rekommenderar Hanna som en av de bästa mäklarna man kan anlita i Västra Frölunda. Säljare på Fiolgatan 10"
säljare på Fiolgatan 10

03 feb 2021

"Mycket engagerad och aktiv. Bra kommunikation ifrån mäklaren."
säljare på Distansgatan 63

18 jan 2021

"Super duktig! Väldigt engagerad och gör allt för att hitta en köpare :) "
säljare på Mandolingatan 9

29 dec 2020

"Hanna är en mäklare med mycket energi som hanterade vår försäljning mycket professionellt. Hon höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen vilket uppskattades av oss som säljare. Vi kände oss mycket trygga med Hanna som mäklare!"
säljare på Tenorgatan 10

24 dec 2020

"Trevlig och mycket engagerad, bra på att informera uppdatera och återkoppla. Har haft en längre tids samarbete med mäklare Hanna Pettersson och vill ge henne de bästa rekommendationerna !"
säljare på Humlekärret 72

22 dec 2020

"6 dagar efter vårt första möte med Hanna var vår bostadsrätt såld med toppennöjda säljare och köpare!
Bjurfors har aldrig gjort mig besviken men denna gång toppar alla listor!
Hanna är som en superhjätinna bland mäklare. Redan vid första mötet gav hon ett suveränt första intryck som gjorde att vi slog till direkt! Rak, ärlig, äkta och med ett driv som sällan skådas.
Jag gruvade mig för den kommande försäljningsprocessen eftersom jag genomgått den några gånger tidigare. All tid och energi som skulle behöva läggas ned för städ, plåtning, mer städ, visningar mm och ev ändå inte få ut pris enl statistik eller få lägenheten såld i tid, vilket för oss skulle innebära dubbla hyror under oviss period.
Hanna lyckades och jag gruvade mig i onödan. Hon överträffade alla förväntningar, även slutpriset :)
Jag önskar varmt rekommendera Hanna till alla och jag hoppas Bjurfors inser vilken pärla de anställt och ger henne det arvode/bonus hon förtjänar. Mäklararvodet var inte bland det billigaste på marknaden men Hanna är väl värd varenda krona!
Till Hanna: önskar dig en fantastisk karriär och framtid <3
"
säljare på Barytongatan 20

20 dec 2020

"Mycket snabb och smidig bostadsaffär. Tack"
säljare på Musikvägen 36

13 nov 2020

"Vi är såå nöjda med Hanna! Hon känns väldigt personlig, glad, varm, lättillgänglig och tydlig. Hon stöttar en alltid i det man själv väljer och kommer alltid med goda råd och rekommendationer i de situationer som uppstår. Vi rekommenderar henne starkt till andra säljare! Känns väldigt tryggt att få sälja med en mäklare med så bra koll och så fint bemötande."
säljare på Konsertgatan 7

12 nov 2020

"Hanna har i särklass varit den bästa mäklaren jag någonsin har anlitat.
Hon har med stor professionalitet i kombination med ett otroligt fint bemötande fått mig att känna mig lugn och trygg i säljprocessen.
Är så imponerad av Hanna och ger mina allra bästa rekommendationerna till henne.
"
säljare på Gamla Brottkärrsvägen 66

29 okt 2020

"Med ett stort engagemang höll Hanna oss informerade och uppdaterade under hela processen. Hög social kompentens och inkännande. Anpassade sitt språkbruk så att alla inblandade förstod innebörden av kontraktet vid kontraktsskrivning. "
säljare på Nymilsgatan 23

07 okt 2020

"Vi är så nöjda med Hanna som mäklare. Hon är personlig, engagerad och inkluderande! Rekommenderas varmt!!"
säljare på Tenorgatan 10

25 sep 2020

"Rekommenderar Hanna till 100%! Proffsig, trygg, tydlig, tillgänglig och charmig! Hanna gjorde hela säljprocessen avslappnad och rolig och gjorde ett kanonjobb med att sälja min lägenhet på förhand. Otroligt nöjd!"
säljare på Skogsmilsgatan 23

22 sep 2020

"Hanna är helt fantastisk! Hon var professionell och hade stenkoll på allt genom hela processen! Rekommenderar Hanna starkt!"
säljare på Askåkersplan 20

24 aug 2020

"Kan verkligen rekommendera Hanna som mäklare! Hon vänder och vrider på alla möjligheter för att skapa så bra utfall som möjligt, samtidigt som hon är tydlig, närvarande och mån om att alla parter ska känna sig nöjda. "
säljare på Guldringen 26

20 aug 2020

"Hanna har under hela processen varit otroligt engagerad och driven, vilket har fått mig som säljare att känna mig väldigt trygg.
Hon har tagit kommandot och väglett såväl mig som köpare till en riktigt lyckad försäljning och jag kan inte annat än att varmt rekommendera Hanna!
"
säljare på Bildradiogatan 2

10 jun 2020

"Professionell , trevlig , hjälpsam . Rekommenderas starkt."
säljare på Bergkristallsgatan 42

02 apr 2020

"Hanna är engagerad och alltid lätt att få tag på. Hon hade bra kännedom om området och läget på marknaden. Vi hade absolut valt henne igen. "
säljare på Fiolgatan 10

14 mar 2020

"Hanna är hel underbar människa och mäklare! Lyhörd mycket engagerad och lämnade inte mig trots att processen tog väldigt lång tid. Kunde alltid räkna med Hanna! Alla dagar i veckan"
säljare på Briljantgatan 91

28 feb 2020

"Hanna måste vara göteborgs bästa mäklare! Så proffsig och kunnig! Driven och trevlig!
Det fanns detaljer i några foton på annonsen som jag var missnöjd med. Som jag antar berodde på fotografen, jag kände inte att hela lägenheten framhävde och rummen upplevdes mindreän ca de är. Hanna skötte detta snyggt och vi blev nöjda med allt. Hela affären gick så snabbt och effektivt vi önskade efgersom Hanna fanns tillgänglig hela tiden och var snabb i kommunikationen. "
säljare på Fagottgatan 4

18 dec 2019

"Otroligt bra kommunikation, påläst och duktig!"
säljare på Fiolgatan 6

12 dec 2019

"Supergulligt bemötande!"
säljare på Fagottgatan 10

12 dec 2019

"We as seller are not Swedish speaker but Hanna has been extremely helpful and patient throughout the selling process. She has given a very accurate valuing of the apartment and has been highly proactive in providing us potential buyers even during the pre-ad phase. She also helped us a lot in our purchase of our new apartment and supported us with the choice of styling company. The photos, ad and prospect made by Hanna and her colleagues are astonishing and professional. In the end, the final price hits our stretch goal even though it's very close to Christmas time when the market is kind of dimming. All in all, Hanna is frank, kind, trustful and knowledgeable. She is definitely worth being recommended to other sellers (both Swedish local and international customers as us)."
säljare på Klarinettgatan 13

14 okt 2019

"Vi är väldigt nöjda med Hannas prestation på alla plan!"
säljare på Nyhagen 46

05 okt 2019

"Hanna och jag fick en väldigt bra kontakt vid första mötet. Är mer än nöjd med hennes insats. Kan rekommendera henne på det varmaste."
säljare på Redebacken 5

03 aug 2019

"Vi var supernöjd med Hanna. Hon var snabb, effektiv och lyssnade på våra önskemål"
säljare på Nils Mattssons väg 6

07 maj 2019

"Hanna! Med vänlighet, saklighet och lugn tog du dig an uppdraget att sälja vår pappas lägenhet. Du ingav omgående ett förtroende och din lyhördhet och vårt samarbete har varit guld värt. Tusen tack!!"
säljare på Fiolgatan 6

02 apr 2019

"Helt superb. Hjälpte oss att sälja vår bostad och köpa nyproduktion. Fick 500 tusen mer än utgångspriset när vi sålde och köpte för mindre än inköpspriset. Klar och tydlig dialog under hela processen. Rekommenderar starkt."
säljare på Klarinettgatan 26

04 dec 2018

"Hanna Pettersson är en helt fantastisk mäklare och gjorde en strålande insats! Tillgänglig, kommunikativ, driven, smart och inkännande! Jag är väldigt nöjd med min försäljning och kan varmt rekommendera Hanna som mäklare! "
säljare på Värslevägen 33

11 nov 2018

"Jätte duktig! Mycket engagerad."
säljare på Ängsäters gränd 6

21 sep 2018

"Mäklaren och jag - 2 personer som fann varandra omgående och som ledde till ett mycket bra resultat "
säljare på Hälleflundregatan 48

11 jun 2018

"Kunde inte önska mig mer av en mäklare än Hanna levererade, hon ställde upp på alla sätt."
säljare på Mandolingatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
107 622 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
78 av 79 säljare
Hanna satte rätt förväntningar på slutpriset
76 av 79 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
75 av 76 säljare
Hanna var tydlig och höll mig uppdaterad
80 av 80 säljare

Hanna på kartan.

93 tidigare annonser
8 bostäder till salu
81 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Annonser

2 195 000 kr
2 rum, 58 m²
37 844 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 205 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 61 m²
34 344 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 635 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 35 m²
51 285 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 224 kr/mån
2 495 000 kr
3 rum, 79 m²
31 582 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 301 kr/mån
4 495 000 kr
4 rum, 85,5 m²
52 882 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 561 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 400 000 kr
Lägenhet Hovås
+ 5 000 kr
3 rum, 81 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
1 830 000 kr
Lägenhet Tynnered
+ 135 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Göteborg bästa mäklare. Driven och bra kund kännedom. Social och bäst på att presentera sig och redovisningen för kunder. Bra sekvens på framföra."
3 400 000 kr
Lägenhet Flatås
+ 105 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 097 000 kr
Lägenhet Kaverös
+ 102 000 kr
1,5 rum, 45 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med Hanna fick vi ett engagemanget som kändes tryggt och lojalt. Hon är positiv, strukturerad och kommunicerar tydligt. Med jämna mellanrum uppdaterade hon oss, såsom enligt hennes plan, och vi visste alltid när vi skulle få återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Hanna. "
3 000 000 kr
Lägenhet Flatås
+ 250 000 kr
3 rum, 76,5 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hanna is very energetic and efficient. Thanks to her help we were able to sell our apartment very quickly and with a high satisfaction level. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.