Hampus Hjelm

Profilbild för Hampus Hjelm
Säljarfavorit
Hampus Hjelm
4.9 / 5
(135 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
22 st
59 655 000 kr

Bakgrund

Hampus Hjelm jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-01-18. Hampus har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2021. Hampus har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 80 015 000 kr.

Presentation

UTMÄRKELSER:
- Östra Centrum, Göteborg mest rekommenderade mäklare, helår 2022!

Bor du i Göteborg östra centrum och ska sälja din bostad? Kontakta gärna mig! Jag har stor lokalkännedom eftersom jag dels arbetar fokuserat i östra centrum och dels själv bott i området. Jag är en utåtriktad och pålitlig person som brinner för att skapa goda relationer med människor. För mig är det viktigt att alltid sätta kunden i fokus och att tillgodose kundens önskemål och behov. Jag är engagerad och noggrann i allt jag gör och tycker om att möta nya utmaningar. Jag trivs verkligen som fastighetsmäklare, inte minst på grund av att jag träffar så många olika typer av människor och får vara en del av en av livets största affärer. Jag är en tävlingsmänniska, så jag drivs av att maximera utfallet av varje bostadsaffär. Jag har spelat bandy på elitnivå så jag vet att det krävs ett hårt arbete och en stark vilja för att nå högt uppsatta mål.

Kontakta mig:
hampus.hjelm@lansfast.se
0707-66 51 51

Prisad mäklare.

Säljare om Hampus.

16 jun 2024

"Snabb och engagerad mäklare! "
säljare på Ernst Torulfsgatan 6A

11 jun 2024

"Mäklaren gjorde ett jättebra jobb och jag är mycket nöjd."
säljare på Stabbegatan 41

29 maj 2024

"Hjälpsam, snabba svar, engagerad i försäljningen."
säljare på Smögengatan 16

28 maj 2024

"Jag är väldigt nöjd med Hampus som mäklare, han är proffsig och visade ett stort engagemang under hela processen. Alltid positiv, hjälpsam och trevlig när vi pratade eller träffades. "
säljare på Ahrenbergsgatan 22B

20 maj 2024

"Hampus har gett oss ett stort förtoende i vår stora händelse vid försäljningen av vår bostadsrätt, han är tillgänglig och har ett gott omdöme, mycket professionell i sin roll som mäklare, vi rekommenderar honom med det varmaste. Tack för gott jobb!"
säljare på Munkebäcksgatan 43A

14 maj 2024

"Hampus lotsade oss igenom försäljningen på ett mycket bra och tryggt sätt, påläst, bra driv, otroligt anträffbar. Han höll verkligen vad han lovade hela vägen, vi är väldigt nöjda!"
säljare på Ernst Torulfsgatan 3D

13 maj 2024

"Hampus är en riktig stjärnmäklare. Hampus har ett fantastiskt driv och ger stor trygghet till oss som säljare. Han är alltid steget före och det märks i hans arbete. Han lyckades sälja vår pärla efter bara 1 förhandsvisning. Han är skicklig på att få båda parter nöjda vilket är alltid det som öns..."
"Hampus är en riktig stjärnmäklare. Hampus har ett fantastiskt driv och ger stor trygghet till oss som säljare. Han är alltid steget före och det märks i hans arbete. Han lyckades sälja vår pärla efter bara 1 förhandsvisning. Han är skicklig på att få båda parter nöjda vilket är alltid det som önskas.
Kan varmt rekommendera Hampus "
Läs mer
säljare på Lilla Kärralundsgatan 15C

21 apr 2024

"Väldigt kunnig I vårt område.
Lagom mycket kommunikation.
Känsla för visningstider, när det är bäst att ha visningar.
Känsla för prisläget i dessa svåra tider.
Trevlig och positiv. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 5E

12 apr 2024

"Hampus var otroligt engagerad, lättillgänglig och hjälpsam. Vi kunde inte haft en bättre mäklare "
säljare på Gyllenstensgatan 25

21 mar 2024

"Väldigt inkännande och inger ett lugn som är oerhört viktigt speciellt när marknaden är lite trög.
Trevlig och sympatisk."
säljare på Munkebäckstorget 3

18 mar 2024

"Enkel att ha att göra med, lyhörd och kunnig. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 3C

17 mar 2024

"Hampus har varit lyhörd och extremt god lokalkännedom. Han jobbade metodiskt och höll oss uppdaterade och anpassade sig väldigt mycket till det vi efterfrågade. "
säljare på Smögengatan 12

01 mar 2024

"Hade kontinuerligt en bra dialog med mäklaren trots en utdragen försäljning. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 3D

26 feb 2024

"Kan varmt rekommendera Hampus! Lyhörd, tydlig, rak och pålitlig! "
säljare på Gyllenstensgatan 24

09 feb 2024

"Om Hampus var upptagen när jag ringde hörde han alltid av dig inom kort"
säljare på Smögengatan 10

07 feb 2024

"Klurig marknad vi sålde på, men Hampus tog sig tid och var kommunikativ mot både oss och spekulanter. Upplevdes drivande och förtroendegivande. "
säljare på Smörslätten 30

05 feb 2024

"Vi skulle absolut rekommendera Hampus som mäklare. Han gav oss en realistisk värdering utifrån förutsättningarna på marknaden, vilket gjorde att vi hade rimliga förväntningar. Genom hela processen var Hampus lätt att nå och höll oss uppdaterade. Han la upp en bra plan & låste affären på ett smidi..."
"Vi skulle absolut rekommendera Hampus som mäklare. Han gav oss en realistisk värdering utifrån förutsättningarna på marknaden, vilket gjorde att vi hade rimliga förväntningar. Genom hela processen var Hampus lätt att nå och höll oss uppdaterade. Han la upp en bra plan & låste affären på ett smidigt sätt. "
Läs mer
säljare på Smörslottsgatan 22

13 dec 2023

"Alltid tillgänglig. Lyhörd till våra önskemål och flexibel när det gäller i princip allting. "
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 7A

11 nov 2023

"Hampus har varit enastående i allt från start till mål.
Vi kommer definitivt att anlita honom igen så snart vi ska göra en ny bostadsaffär. "
säljare på Storhöjdsgatan 6C

05 nov 2023

"Hampus är en driven och noggrann mäklare som har förmågan att under mindre gynnsamma säljperioder beroende på yttre förhålla locka besökare till visningar.
Han informerar snabbt resultatet av visningarna, hur många besökare det varit och hur och när han tänker gå vidare.
Att han inte kom upp til..."
"Hampus är en driven och noggrann mäklare som har förmågan att under mindre gynnsamma säljperioder beroende på yttre förhålla locka besökare till visningar.
Han informerar snabbt resultatet av visningarna, hur många besökare det varit och hur och när han tänker gå vidare.
Att han inte kom upp till det tänkta säljpriset berodde på höjd inflation och stigande räntor. "
Läs mer
säljare på Stabbegatan 21

24 okt 2023

"I ett jobbigt läge med en osäker marknad löste Hampus det galant "
säljare på Virginsgatan 9C

08 okt 2023

"Oerhört kompetent och förtroendeingivande! "
säljare på Ahrenbergsgatan 18A

04 okt 2023

"Hampus är ett super proffs! Lyhörd, kompetent, serviceminded, engagerad och förstående. Han lyssnar verkligen på dig som kund och dina behov. Otroligt nära och håller en uppdaterad under hela resan. Ärlig i sina resonemang och ett superproffs ut i fingerspetsarna. Kan starkt rekommendera Hampus t..."
"Hampus är ett super proffs! Lyhörd, kompetent, serviceminded, engagerad och förstående. Han lyssnar verkligen på dig som kund och dina behov. Otroligt nära och håller en uppdaterad under hela resan. Ärlig i sina resonemang och ett superproffs ut i fingerspetsarna. Kan starkt rekommendera Hampus till alla som säljer i detta område! "
Läs mer
säljare på Smörslottsgatan 20

30 sep 2023

"Hampus är kompetent, erfaren och professionell. Han genomförde vår försäljning på ett snabbt och engagerat sätt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom till kommande kunder."
säljare på Ernst Torulfsgatan 3D

21 sep 2023

"I dagens marknad har det tagit längre tid att sälja lägenheten än förväntat. Det gick lite segt på vårkanten och efter sommaren tog det inte riktigt fart.
Men Hampus gjorde ett bra jobb, med att få ett sällskapet på sista visningen att lägga ett bra bud förhållandevis hur marknaden ser ut, eft..."
"I dagens marknad har det tagit längre tid att sälja lägenheten än förväntat. Det gick lite segt på vårkanten och efter sommaren tog det inte riktigt fart.
Men Hampus gjorde ett bra jobb, med att få ett sällskapet på sista visningen att lägga ett bra bud förhållandevis hur marknaden ser ut, efter ett motsats. Han lyckades känna dem bekväma med att komma på visningen och talade för lägenhetens läge/storlek mm, så jag till slut fick ett rimligt bud som jag kunde acceptera.
Förhandlingen gick snabbt och var nöjd med att få lägenheten såld till det priset den gick för."
Läs mer
säljare på Ernst Torulfsgatan 3B

20 sep 2023

"Engagerad och kunnig. Det är en stressig situation att sälja en lägenhet, särskilt i dagens marknad. Hampus var en trygghet genom processen och hanterade försäljningen väldigt bra."
säljare på Ernst Torulfsgatan 6B

12 sep 2023

"Vi är jättenöjda med arbetet Hampus gjorde med våran lägenhet. Rekommenderar varmt Hampus om ni är i behov av en mäklare."
säljare på Ernst Torulfsgatan 3C

09 sep 2023

"Hampus är väldigt engagerad och kunnig. Han är lätt att få tag i och tar sig alltid tid att resonera och svara på frågor. Jag är mycket nöjd med allt runt min bostadsförsäljning."
säljare på Ernst Torulfsgatan 7G

19 jul 2023

"Hampus är trevlig och duktig!"
säljare på Gyllenstensgatan 27

29 jun 2023

"Hampus gjorde ett toppen jobb. Väldigt lyhörd och gjorde så att man kände sig trygg igenom säljprocessen. Fanns tillgänglig för frågor hela tiden. "
säljare på Sävenäsgatan 5B

18 jun 2023

"Mycket trevlig säljare och lätt att ha att göra med, men jag hittade köparna själv."
säljare på Storhöjdsgatan 7A

03 jun 2023

"
Vi kände oss trygga att sälja med Hampus. Han är lugn, trevlig och inte så "säljig" som många mäklare kan vara. "
säljare på Lydinghielmsgatan 3B

04 apr 2023

"Hampus är mycket påläst och ställer bra prognoser. Han är hjälpsam och svarar alltid snabbt och effektivt."
säljare på Kaggeledsgatan 40B

28 mar 2023

"Vi träffade Hampus vid en värdering av vår bostadsrätt och kände direkt att han var rätt person för försäljningen. Hampus hade en tydlig plan med hur försäljningen skulle ske utan att vara för påträngande och ”säljig”. Han är tydlig, pedagogisk och förtroendegivande samtidigt som han är professio..."
"Vi träffade Hampus vid en värdering av vår bostadsrätt och kände direkt att han var rätt person för försäljningen. Hampus hade en tydlig plan med hur försäljningen skulle ske utan att vara för påträngande och ”säljig”. Han är tydlig, pedagogisk och förtroendegivande samtidigt som han är professionell med god kännedom om området.
Ett givet val för oss och rekommenderas skarpt! "
Läs mer
säljare på Hjalmar Selandersgatan 1C

26 mar 2023

"Seriös och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att du som säljare skall bli nöjd.
Kom alltid med bra rådgivning och va även lyhörd om dina tankar och viljor. Han var även kontaktbar dygnet runt.
Både jag och min sambo var jättenöjda med hampus jobb och skulle varmt rekommendera denna sc..."
"Seriös och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att du som säljare skall bli nöjd.
Kom alltid med bra rådgivning och va även lyhörd om dina tankar och viljor. Han var även kontaktbar dygnet runt.
Både jag och min sambo var jättenöjda med hampus jobb och skulle varmt rekommendera denna schlättapojk"
Läs mer
säljare på Gyllenstensgatan 27

16 mar 2023

"Jag valde Länsförsäkringarnas mäklare för att jag har förtroende för banken och jag hade rätt. Det blev mycket bra! Det blev transparent försäljningsprocess med mycket duktigt mäklare. I efter hand känns att tjänsten var värd de pengar vi betalade."
säljare på Björcksgatan 62D

13 mar 2023

"Ska ni sälja eran bostad i framförallt östra Göteborg så ska ska ni kontakta Hampus! Han har väldigt bra koll på området och har ett brett kontaktnät, det resulterade i att jag fick sålt min lägenhet väldigt snabbt till ett bra pris trots tuffare tider. Hampus är väldigt lätt att få tag på om man..."
"Ska ni sälja eran bostad i framförallt östra Göteborg så ska ska ni kontakta Hampus! Han har väldigt bra koll på området och har ett brett kontaktnät, det resulterade i att jag fick sålt min lägenhet väldigt snabbt till ett bra pris trots tuffare tider. Hampus är väldigt lätt att få tag på om man har några funderingar, oavsett om det är morgon eller kväll. Han var också snabb på att uppdatera mig så fort något nytt hände kring försäljningen.
Jag kan varmt rekommendera Hampus!"
Läs mer
säljare på Ahrenbergsgatan 22A

07 mar 2023

"Är så nöjd. En sådan snabb affär och vilket bra pris vi fick för lägenheten! Bra insats hela vägen från första kontakt till avtalet blev signat. Tack Hampus Hjelm!"
säljare på Stabbegatan 11

15 feb 2023

"Vi uppskattade att spela i samma lag som Hampus och kan varmt rekommendera honom till andra som planerar sälja. Han var inlyssnande, hade förståelse för våra krav och coachade hur vi skulle förhålla oss och agera i det tuffa marknadsläget. Vanligtvis säljer Hampus bostäder i andra områden i östra..."
"Vi uppskattade att spela i samma lag som Hampus och kan varmt rekommendera honom till andra som planerar sälja. Han var inlyssnande, hade förståelse för våra krav och coachade hur vi skulle förhålla oss och agera i det tuffa marknadsläget. Vanligtvis säljer Hampus bostäder i andra områden i östra centrum än Olskroken, och med denna försäljning visar han att han även kan vinna matcher i detta område!
"
Läs mer
säljare på Hökegatan 14

15 feb 2023

"Hampus var lyhörd och engagerad under hela processen. Det kändes tryggt att ha Hampus som mäklare och det var alltid enkelt att kontakta honom. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 15C

02 feb 2023

"Hampus passade oss perfekt och vi kan inte vara nöjdare med valet av mäklare. Han jobbade verkligen med oss för att få vår bostad såld.
Starka rekommendationer! "
säljare på Smörslätten 30

16 jan 2023

"Hampus är en mäklare i världsklass, den hjälp och stöd vi fick i denna oroliga tid är obeskrivlig. Han är lösningsorienterat, engagerad och inger förtroende. Jag skulle rekommendera honom till alla jag känner. Stort tack för all hjälp Hampus! "
säljare på Storhöjdsgatan 6D

13 jan 2023

"Vi kände oss trygg med Hampus som märklare vid första samtalet. Han var extremt kompetent men också lugn, så det var lätt att känna sig trygg. Vi kanske försökte sälja lägenheten vid fel tillfälle, när räntorna mm. började stiga, men Hampus var betryggande och vi kände att vi kunde lita på att ha..."
"Vi kände oss trygg med Hampus som märklare vid första samtalet. Han var extremt kompetent men också lugn, så det var lätt att känna sig trygg. Vi kanske försökte sälja lägenheten vid fel tillfälle, när räntorna mm. började stiga, men Hampus var betryggande och vi kände att vi kunde lita på att han skulle lösa det trots situationen. Han höll oss uppdaterat under hela processen och svarade alltid när vi hade (även dumma) frågor. Hampus tog lead för det mästa och vi kunde fokusera på annat - väldigt skönt att slippa mycket stress och jagande."
Läs mer
säljare på Smörslottsgatan 20

26 dec 2022

"Positiv o trevligt bemötande, allt har gått smidigt."
säljare på Munkebäckstorget 3

01 dec 2022

"Hampus är engagerad, lyhörd och driven. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Smögengatan 20

21 nov 2022

"Hampus är en kompetent och duktig mäklare som vi värmt kan rekommendera. Han är lyhörd för tankar runt försäljning och frågor om finansiering och uppdaterar försäljnings historik."
säljare på Stabbegatan 57

21 nov 2022

"Hampus var sympatisk och ihärdig, han hade också en positiv inställning trots att marknaden hade vikit ner kraftigt.
Han höll oss hela tiden informerad om läget och inplanerade aktiviteter."
säljare på Träringen 88

20 nov 2022

"Ett tronskifte har skett. Nya Kungen av Björkekärr är Hampus Hjelm.
Hampus har varit otroligt lätt att jobba med. Han är en härlig person och sköter sitt jobb riktigt snyggt."
säljare på Träringen 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
80 015 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
121 av 126 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
129 av 133 säljare
Hampus var tydlig och höll mig uppdaterad
134 av 134 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Hampus på kartan.

166 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
135 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 67 m²
Lägenhet, Göteborg
4 999 kr/mån
3 470 000 kr
2 rum, 69 m²
50 289 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 881 kr/mån
2,5 rum, 55,5 m²
Lägenhet, Göteborg
3 552 kr/mån
3 rum, 76,5 m²
Lägenhet, Göteborg
5 681 kr/mån
3 rum, 78,7 m²
Lägenhet, Göteborg
5 417 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 390 000 kr
Lägenhet Munkebäck
-100 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 490 000 kr
2 635 000 kr
Lägenhet Munkebäck
3 rum, 57 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb och engagerad mäklare! "
2 900 000 kr
Lägenhet Björkekärr
3 rum, 65 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren gjorde ett jättebra jobb och jag är mycket nöjd."
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
2 rum, 55,5 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Centrum
3 rum, 63 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.