Hampus Hjelm

Profilbild för Hampus Hjelm
Säljarfavorit
Hampus Hjelm
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
35 st
17 st
52 525 000 kr

Bakgrund

Hampus Hjelm jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-01-18. Hampus har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2021. Hampus har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 50 660 000 kr.

Presentation

UTMÄRKELSER:
- Östra Centrum, Göteborg mest rekommenderade mäklare, helår 2022!

Bor du i Göteborg östra centrum och ska sälja din bostad? Kontakta gärna mig! Jag har stor lokalkännedom eftersom jag dels arbetar fokuserat i östra centrum och dels själv bott i området. Jag är en utåtriktad och pålitlig person som brinner för att skapa goda relationer med människor. För mig är det viktigt att alltid sätta kunden i fokus och att tillgodose kundens önskemål och behov. Jag är engagerad och noggrann i allt jag gör och tycker om att möta nya utmaningar. Jag trivs verkligen som fastighetsmäklare, inte minst på grund av att jag träffar så många olika typer av människor och får vara en del av en av livets största affärer. Jag är en tävlingsmänniska, så jag drivs av att maximera utfallet av varje bostadsaffär. Jag har spelat bandy på elitnivå så jag vet att det krävs ett hårt arbete och en stark vilja för att nå högt uppsatta mål.

Kontakta mig:
hampus.hjelm@lansfast.se
0707-66 51 51

Prisad mäklare.

Säljare om Hampus.

21 sep 2023

"I dagens marknad har det tagit längre tid att sälja lägenheten än förväntat. Det gick lite segt på vårkanten och efter sommaren tog det inte riktigt fart.
Men Hampus gjorde ett bra jobb, med att få ett sällskapet på sista visningen att lägga ett bra bud förhållandevis hur marknaden ser ut, eft..."
"I dagens marknad har det tagit längre tid att sälja lägenheten än förväntat. Det gick lite segt på vårkanten och efter sommaren tog det inte riktigt fart.
Men Hampus gjorde ett bra jobb, med att få ett sällskapet på sista visningen att lägga ett bra bud förhållandevis hur marknaden ser ut, efter ett motsats. Han lyckades känna dem bekväma med att komma på visningen och talade för lägenhetens läge/storlek mm, så jag till slut fick ett rimligt bud som jag kunde acceptera.
Förhandlingen gick snabbt och var nöjd med att få lägenheten såld till det priset den gick för."
Läs mer
säljare på Ernst Torulfsgatan 3B

20 sep 2023

"Engagerad och kunnig. Det är en stressig situation att sälja en lägenhet, särskilt i dagens marknad. Hampus var en trygghet genom processen och hanterade försäljningen väldigt bra."
säljare på Ernst Torulfsgatan 6B

12 sep 2023

"Vi är jättenöjda med arbetet Hampus gjorde med våran lägenhet. Rekommenderar varmt Hampus om ni är i behov av en mäklare."
säljare på Ernst Torulfsgatan 3C

09 sep 2023

"Hampus är väldigt engagerad och kunnig. Han är lätt att få tag i och tar sig alltid tid att resonera och svara på frågor. Jag är mycket nöjd med allt runt min bostadsförsäljning."
säljare på Ernst Torulfsgatan 7G

19 jul 2023

"Hampus är trevlig och duktig!"
säljare på Gyllenstensgatan 27

29 jun 2023

"Hampus gjorde ett toppen jobb. Väldigt lyhörd och gjorde så att man kände sig trygg igenom säljprocessen. Fanns tillgänglig för frågor hela tiden. "
säljare på Sävenäsgatan 5B

18 jun 2023

"Mycket trevlig säljare och lätt att ha att göra med, men jag hittade köparna själv."
säljare på Storhöjdsgatan 7A

03 jun 2023

"
Vi kände oss trygga att sälja med Hampus. Han är lugn, trevlig och inte så "säljig" som många mäklare kan vara. "
säljare på Lydinghielmsgatan 3B

04 apr 2023

"Hampus är mycket påläst och ställer bra prognoser. Han är hjälpsam och svarar alltid snabbt och effektivt."
säljare på Kaggeledsgatan 40B

28 mar 2023

"Vi träffade Hampus vid en värdering av vår bostadsrätt och kände direkt att han var rätt person för försäljningen. Hampus hade en tydlig plan med hur försäljningen skulle ske utan att vara för påträngande och ”säljig”. Han är tydlig, pedagogisk och förtroendegivande samtidigt som han är professio..."
"Vi träffade Hampus vid en värdering av vår bostadsrätt och kände direkt att han var rätt person för försäljningen. Hampus hade en tydlig plan med hur försäljningen skulle ske utan att vara för påträngande och ”säljig”. Han är tydlig, pedagogisk och förtroendegivande samtidigt som han är professionell med god kännedom om området.
Ett givet val för oss och rekommenderas skarpt! "
Läs mer
säljare på Hjalmar Selandersgatan 1C

26 mar 2023

"Seriös och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att du som säljare skall bli nöjd.
Kom alltid med bra rådgivning och va även lyhörd om dina tankar och viljor. Han var även kontaktbar dygnet runt.
Både jag och min sambo var jättenöjda med hampus jobb och skulle varmt rekommendera denna sc..."
"Seriös och driven mäklare som gjorde sitt yttersta för att du som säljare skall bli nöjd.
Kom alltid med bra rådgivning och va även lyhörd om dina tankar och viljor. Han var även kontaktbar dygnet runt.
Både jag och min sambo var jättenöjda med hampus jobb och skulle varmt rekommendera denna schlättapojk"
Läs mer
säljare på Gyllenstensgatan 27

16 mar 2023

"Jag valde Länsförsäkringarnas mäklare för att jag har förtroende för banken och jag hade rätt. Det blev mycket bra! Det blev transparent försäljningsprocess med mycket duktigt mäklare. I efter hand känns att tjänsten var värd de pengar vi betalade."
säljare på Björcksgatan 62D

13 mar 2023

"Ska ni sälja eran bostad i framförallt östra Göteborg så ska ska ni kontakta Hampus! Han har väldigt bra koll på området och har ett brett kontaktnät, det resulterade i att jag fick sålt min lägenhet väldigt snabbt till ett bra pris trots tuffare tider. Hampus är väldigt lätt att få tag på om man..."
"Ska ni sälja eran bostad i framförallt östra Göteborg så ska ska ni kontakta Hampus! Han har väldigt bra koll på området och har ett brett kontaktnät, det resulterade i att jag fick sålt min lägenhet väldigt snabbt till ett bra pris trots tuffare tider. Hampus är väldigt lätt att få tag på om man har några funderingar, oavsett om det är morgon eller kväll. Han var också snabb på att uppdatera mig så fort något nytt hände kring försäljningen.
Jag kan varmt rekommendera Hampus!"
Läs mer
säljare på Ahrenbergsgatan 22A

07 mar 2023

"Är så nöjd. En sådan snabb affär och vilket bra pris vi fick för lägenheten! Bra insats hela vägen från första kontakt till avtalet blev signat. Tack Hampus Hjelm!"
säljare på Stabbegatan 11

15 feb 2023

"Vi uppskattade att spela i samma lag som Hampus och kan varmt rekommendera honom till andra som planerar sälja. Han var inlyssnande, hade förståelse för våra krav och coachade hur vi skulle förhålla oss och agera i det tuffa marknadsläget. Vanligtvis säljer Hampus bostäder i andra områden i östra..."
"Vi uppskattade att spela i samma lag som Hampus och kan varmt rekommendera honom till andra som planerar sälja. Han var inlyssnande, hade förståelse för våra krav och coachade hur vi skulle förhålla oss och agera i det tuffa marknadsläget. Vanligtvis säljer Hampus bostäder i andra områden i östra centrum än Olskroken, och med denna försäljning visar han att han även kan vinna matcher i detta område!
"
Läs mer
säljare på Hökegatan 14

15 feb 2023

"Hampus var lyhörd och engagerad under hela processen. Det kändes tryggt att ha Hampus som mäklare och det var alltid enkelt att kontakta honom. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 15C

02 feb 2023

"Hampus passade oss perfekt och vi kan inte vara nöjdare med valet av mäklare. Han jobbade verkligen med oss för att få vår bostad såld.
Starka rekommendationer! "
säljare på Smörslätten 30

16 jan 2023

"Hampus är en mäklare i världsklass, den hjälp och stöd vi fick i denna oroliga tid är obeskrivlig. Han är lösningsorienterat, engagerad och inger förtroende. Jag skulle rekommendera honom till alla jag känner. Stort tack för all hjälp Hampus! "
säljare på Storhöjdsgatan 6D

13 jan 2023

"Vi kände oss trygg med Hampus som märklare vid första samtalet. Han var extremt kompetent men också lugn, så det var lätt att känna sig trygg. Vi kanske försökte sälja lägenheten vid fel tillfälle, när räntorna mm. började stiga, men Hampus var betryggande och vi kände att vi kunde lita på att ha..."
"Vi kände oss trygg med Hampus som märklare vid första samtalet. Han var extremt kompetent men också lugn, så det var lätt att känna sig trygg. Vi kanske försökte sälja lägenheten vid fel tillfälle, när räntorna mm. började stiga, men Hampus var betryggande och vi kände att vi kunde lita på att han skulle lösa det trots situationen. Han höll oss uppdaterat under hela processen och svarade alltid när vi hade (även dumma) frågor. Hampus tog lead för det mästa och vi kunde fokusera på annat - väldigt skönt att slippa mycket stress och jagande."
Läs mer
säljare på Smörslottsgatan 20

26 dec 2022

"Positiv o trevligt bemötande, allt har gått smidigt."
säljare på Munkebäckstorget 3

01 dec 2022

"Hampus är engagerad, lyhörd och driven. Jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Smögengatan 20

21 nov 2022

"Hampus är en kompetent och duktig mäklare som vi värmt kan rekommendera. Han är lyhörd för tankar runt försäljning och frågor om finansiering och uppdaterar försäljnings historik."
säljare på Stabbegatan 57

21 nov 2022

"Hampus var sympatisk och ihärdig, han hade också en positiv inställning trots att marknaden hade vikit ner kraftigt.
Han höll oss hela tiden informerad om läget och inplanerade aktiviteter."
säljare på Träringen 88

20 nov 2022

"Ett tronskifte har skett. Nya Kungen av Björkekärr är Hampus Hjelm.
Hampus har varit otroligt lätt att jobba med. Han är en härlig person och sköter sitt jobb riktigt snyggt."
säljare på Träringen 9

14 nov 2022

"Är supernöjd med Hampus!
Trevlig, lyhörd och lätt att få tag på när man har frågor/funderingar. "
säljare på Sofiagatan 8B

20 okt 2022

"Tack för ett kanonbra jobb och för ett slutresultat vi känner oss nöjda med trots en osäker marknad. Du har varit tillmötesgående och lyhörd för våra önskningar. Vi har haft en bra dialog under hela processen, du har varit tillgänglig och rådgivande vilket vi uppskattat väldigt mycket!
Rekomme..."
"Tack för ett kanonbra jobb och för ett slutresultat vi känner oss nöjda med trots en osäker marknad. Du har varit tillmötesgående och lyhörd för våra önskningar. Vi har haft en bra dialog under hela processen, du har varit tillgänglig och rådgivande vilket vi uppskattat väldigt mycket!
Rekommenderar varmt Hampus för andra som funderar på att sälja sin bostad. Tack!"
Läs mer
säljare på Smögengatan 18

06 okt 2022

"Hampus är glad, positiv och driven. Han var allltid tillgänglig för att svara på frågor som dykt upp under processens gång. Han har väldigt bra lokalkännedom i området vi sålde i vilket skapade en trygghet."
säljare på Ernst Torulfsgatan 15A

06 okt 2022

"Proffsigt genomfört från start till mål. Mycket bra exponering av objektet som skapade stort intresse som resulterade i många spekulanter. Vi är väldigt nöjda. Kan starkt rekommendera Hampus Hjelm."
säljare på Ättekullen 1

23 sep 2022

"Hampus är engagerad och personlig. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Bromeliusgatan 14F

24 aug 2022

"Hampus lyckas sälja min lägenhet till utgångspris trots en sviktande marknad. Han höll mig uppdaterad kontinuerligt i processen och det uppskattades av mig. Han bokade in mer visningar för att försäkra sig att lägenheten fick bokade visningar o visade lägenheten när det behövdes. Hampus gjorde et..."
"Hampus lyckas sälja min lägenhet till utgångspris trots en sviktande marknad. Han höll mig uppdaterad kontinuerligt i processen och det uppskattades av mig. Han bokade in mer visningar för att försäkra sig att lägenheten fick bokade visningar o visade lägenheten när det behövdes. Hampus gjorde ett bra jobb få den såld."
Läs mer
säljare på Gyllenstensgatan 25

24 aug 2022

"Väldigt trevlig och professionell!"
säljare på Ahrenbergsgatan 4D

24 aug 2022

"Väldigt nöjd med hampus.
Slutpriset stämde inte riktigt.
Men svår tid att sälja i nu så var ändå beredd på att inte få så mycket som förväntat.
Väldigt nöjd med hur hampus skötte försäljningen hursomhelst. "
säljare på Ahrenbergsgatan 24A

16 aug 2022

"Toppenmäklare, alltid tillmötesgående och nåbar."
säljare på Ernst Torulfsgatan 3B

11 aug 2022

"Mäklaren försökte verkligen i en svår konjunktur att skapa en acceptabel affär för säljaren."
säljare på Träringen 13

07 jul 2022

"Hampus har varit engagerad och målinriktad uder hela försäljningsprocessen. Han har varit posiiv och stöttande även när vi kände att det var hopplöst. Att försäljningen tog längre tid än väntat och att priset blev mindre än förväntat beror på det förändade läget med stigande räntor osv. Hampus ha..."
"Hampus har varit engagerad och målinriktad uder hela försäljningsprocessen. Han har varit posiiv och stöttande även när vi kände att det var hopplöst. Att försäljningen tog längre tid än väntat och att priset blev mindre än förväntat beror på det förändade läget med stigande räntor osv. Hampus har också alltid varit tillgängig och lätt att få tag på för frågor och återkopling."
Läs mer
säljare på Ernst Torulfsgatan 17C

27 jun 2022

"Vi är mycket nöjda"
säljare på Lådämnesgatan 16

27 jun 2022

"Hampus gjorde ett kanonjobb med vår försäljning, vi kan verkligen rekommendera Hampus som mäklare. "
säljare på Ernst Torulfsgatan 3A

16 jun 2022

"Hampus är en driven, engagerad, social och trevlig mäklare som brinner för sitt arbete.
Han gör sitt yttersta för att se till så att man som kund känner sig trygg och nöjd.
Svarar alltid lika snabbt på såväl sms som samtal, oavsett klockslag.
Vi är otroligt nöjda med Hampus som mäklare. Rekomm..."
"Hampus är en driven, engagerad, social och trevlig mäklare som brinner för sitt arbete.
Han gör sitt yttersta för att se till så att man som kund känner sig trygg och nöjd.
Svarar alltid lika snabbt på såväl sms som samtal, oavsett klockslag.
Vi är otroligt nöjda med Hampus som mäklare. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Uddeholmsgatan 2

15 jun 2022

"Kan varmt rekommendera Hampus!
Förutom hög social kompetens så är han trevlig, har humor, bra inlevelseförmåga, extremt bra lokalkännedom, gör sitt yttersta för att göra alla parter nöjda o glada. Dessutom kunnig o påläst.
Hög tillgänglighet, svarar på sms o telefon närsom, snabb återkoppling. "
"Kan varmt rekommendera Hampus!
Förutom hög social kompetens så är han trevlig, har humor, bra inlevelseförmåga, extremt bra lokalkännedom, gör sitt yttersta för att göra alla parter nöjda o glada. Dessutom kunnig o påläst.
Hög tillgänglighet, svarar på sms o telefon närsom, snabb återkoppling. "
Läs mer
säljare på Smögengatan 10

23 maj 2022

"Professionellt bemötande under hela processen.
Hampus Hjelm är en trygg och erfaren mäklare som ger en realistiska förväntningar. Ett bra stöd att bolla tankar och funderingar med under hela försäljningsprocessen.
Tack Hampus för en riktigt lyckad försäljning!
"
"Professionellt bemötande under hela processen.
Hampus Hjelm är en trygg och erfaren mäklare som ger en realistiska förväntningar. Ett bra stöd att bolla tankar och funderingar med under hela försäljningsprocessen.
Tack Hampus för en riktigt lyckad försäljning!
"
Läs mer
säljare på Bögatan 43D

22 maj 2022

"Hampus är en mycket bra mäklare: inlyssnande, lätt att tycka om, engagerad och målinriktad. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Smögengatan 27

20 maj 2022

"Hampus har varit otroligt tillgänglig och tillmötesgående. Han har lugnat oss när vi varit oroliga och peppat oss när vi behövt det. På en svängig marknad har Hampus visat på yrkesskicklighet vilket skapat förtroende."
säljare på Ahrenbergsgatan 4A

18 maj 2022

"Hampus var direkt på och drivande i arbetet även med förändrade förutsättningar där ledtiden blev markant kortare. Kände till marknaden väl och hade flera spekulanter som på kort tid både ville komma och kolla på bostaden och lägga bud för att vara tillmötesgående till vår tidsplan. Hela vår affä..."
"Hampus var direkt på och drivande i arbetet även med förändrade förutsättningar där ledtiden blev markant kortare. Kände till marknaden väl och hade flera spekulanter som på kort tid både ville komma och kolla på bostaden och lägga bud för att vara tillmötesgående till vår tidsplan. Hela vår affär gick precis som vi önskade och Hampus var drivande genom hela processen."
Läs mer
säljare på Smögengatan 27

17 maj 2022

"Bra på att skapa förtroende både hos säljare men framförallt köpare vilket gjorde det till en lyckad affär för båda parter. Lyssnade på vad säljaren ville men kom ändå med bra tips och råd. "
säljare på Kallebäcksvägen 13B

11 maj 2022

"Under försäljningen av vår lägenhet har Hampus varit lyhörd, tillgänglig och proffsig. Vi är mer än nöjda med det arbete han utfört som vår mäklare."
säljare på Stabbegatan 17

04 maj 2022

"Jag är jättenöjd med Hampus! En mäklare som verkligen är engagerad och brinner för sitt jobb.
Har en väldigt god lokalkännedom, något som jag värderar högt. Sen även en väldigt enkel och go person att ha att göra med. Lätt att ringa och ställa frågor och fick bra uppdateringar.
Skulle definiti..."
"Jag är jättenöjd med Hampus! En mäklare som verkligen är engagerad och brinner för sitt jobb.
Har en väldigt god lokalkännedom, något som jag värderar högt. Sen även en väldigt enkel och go person att ha att göra med. Lätt att ringa och ställa frågor och fick bra uppdateringar.
Skulle definitivt rekommendera Hampus till vänner/kollegor som också ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Ernst Torulfsgatan 17C

30 apr 2022

"Alltid tillgänglig, flexibel och den mäklare som visade det enskillt största drivet och viljan att ta sig ann säljuppdraget från start till mål. Vi är mycket nöjd med Hampus insats!"
säljare på Ahrenbergsgatan 26B

14 apr 2022

"Hampus var proffsig och engagerad. Han var också trevlig och lättillgänglig.
Han lyckades få upp priset till en nivå jag blev till fullo nöjd med.
En liten miss blev det i kommunikationen kring hur annonseringen skulle gå till, men det blev bra till slut, och Hampus var ödmjuk och erkände genast ..."
"Hampus var proffsig och engagerad. Han var också trevlig och lättillgänglig.
Han lyckades få upp priset till en nivå jag blev till fullo nöjd med.
En liten miss blev det i kommunikationen kring hur annonseringen skulle gå till, men det blev bra till slut, och Hampus var ödmjuk och erkände genast sitt misstag och bad oss om ursäkt för det."
Läs mer
säljare på Bögatan 43D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
50 660 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
92 av 95 säljare
Hampus satte rätt förväntningar på slutpriset
82 av 101 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 103 säljare
Hampus var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Hampus på kartan.

116 tidigare bostäder
40 bostäder till salu
103 rekommendationer

40 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 75 m²
Lägenhet, Göteborg
4 982 kr/mån
3 rum, 69 m²
Lägenhet, Göteborg
3 885 kr/mån
2 rum, 50,9 m²
Lägenhet, Göteborg
3 014 kr/mån
2 290 000 kr
2 rum, 58 m²
39 482 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 665 kr/mån
2 rum, 55,5 m²
Lägenhet, Göteborg
4 070 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 950 000 kr
Lägenhet Munkebäck
-45 000 kr
3 rum, 57 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och kunnig. Det är en stressig situation att sälja en lägenhet, särskilt i dagens marknad. Hampus var en trygghet genom processen och hanterade försäljningen väldigt bra."
Slutpris saknas
Lägenhet Östra Centrum
3 rum, 79 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Munkebäck
3 rum, 67,5 m²
Utropspris: 4 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"I dagens marknad har det tagit längre tid att sälja lägenheten än förväntat. Det gick lite segt på vårkanten och efter sommaren tog det inte riktigt fart.
Men Hampus gjorde ett bra jobb, med att få ett sällskapet på sista visningen att lägga ett bra bud förhållandevis hur marknaden ser ut, efter ett motsats. Han lyckades känna dem bekväma med att komma på visningen och talade för lägenhetens läge/storlek mm, så jag till slut fick ett rimligt bud som jag kunde acceptera.
Förhandlingen gick snabbt och var nöjd med att få lägenheten såld till det priset den gick för."
Slutpris saknas
Lägenhet Munkebäck
3 rum, 83 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är jättenöjda med arbetet Hampus gjorde med våran lägenhet. Rekommenderar varmt Hampus om ni är i behov av en mäklare."
Slutpris saknas
Lägenhet Munkebäck
3 rum, 72 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hampus är väldigt engagerad och kunnig. Han är lätt att få tag i och tar sig alltid tid att resonera och svara på frågor. Jag är mycket nöjd med allt runt min bostadsförsäljning."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.