Håkan Korkmaz

Profilbild för Håkan Korkmaz
Säljarfavorit
Håkan Korkmaz
4.7 / 5
(100 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
12 st
92 940 000 kr

Bakgrund

Håkan Korkmaz jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2004-02-16. Håkan har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2021. Håkan har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 80 245 000 kr.

Presentation

Viktigast i mäklarjobbet är nöjda kunder, helst så nöjda att de både återkommer och rekommenderar oss. Det är bästa kvittot på att vi gjort ett bra jobb!
Jag har glädjen att omge mig med positiva medarbetare, så förutsättningarna är verkligen goda.
Huddinge är en spännande kommun som utvecklas hela tiden, det byggs mycket och många vill flytta hit.
Vi som redan bor här är inte förvånade, här finns mycket att trivas med och ett rikt utbud av fina villor, fritidshus och lägenheter, både nytt och gammalt.

Jag är fastighetsmäklare sedan 2004 och driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Huddinge sedan 2010.

Säljare om Håkan.

19 aug 2021

"Håkan är professionell, effektiv, förtroendeingivande, kunnig och får allt snabbt upp på banan, fotografering, visning, budgivning mm., Är också väldigt duktig på att informera löpande om vad som händer. Vi är väldigt nöjda med Håkans insats."
säljare på Apelvägen 1B

19 jun 2021

"Väldigt engagerad och driven att ge mig den bästa förutsättning att få min bostad såld."
säljare på Skansbergsvägen 17A

18 jun 2021

"Jag har sålt 6-7 bostäder i livet o tyckt många mäklare har varit riktigt bra, men Håkan är otrolig o helt annan klass. Han är ärlig, hjälpsam, ödmjuk och man känner att det han säger till mig är för mitt bästa. Samtidigt pushar han inte på med egna åsikter. Utöver att han är en bra kille så är han grym på business. Dessutom lyckas han förmedla en ärlig känsla till köparna också. Då blir det en bra affär för alla inblandade. Grym helt enkelt! Jag rekommenderar alla att välja Håkan!"
säljare på Prostvägen 28B

18 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Håkan Korkmaz. Han är mycket trevlig och ödmjuk som person, och inget onaturligt inställsamhet. Han har stor säljfokus samtidigt som han respekterar och är lyhörd till säljarens önskemål. Håkan är tydlig i kommunikation, tillgänglig och ger en mycket bra service, han är mycket kunnig inom sitt yrke som mäklare. Håkans presentation vid visningar är unikt och väldigt proffsigt, med god försäljnings resultat. Vi rekommenderar varmt Håkan Korkmaz!"
säljare på Lövkärrsvägen 7

04 jun 2021

"Väldigt engagerad och lyhörd mäklare som återkopplade jämt. Kändes väldigt tryggt andra gången Håkan säljer för mig och kommer definitivt jobba med honom i framtiden igen. "
säljare på Lackerargränd 4

19 apr 2021

"Håkan är en otroligt professionell och kommunikativ mäklare. Han samarbetar med en fantastisk fotograf och tillsammans gjorde de en annons på vårt hus som nästan fick mig att vilja bo kvar. Under hela processen har vi haft täta dialoger och jag har hela tiden upplevt att Håkan har läget under kontroll och hela tiden förbereder oss för nästa steg. Han är förtroendeingivande och får även köparna att känna sig trygga. Jag har köpt/sålt 7 hus/lägenheter under mitt liv och Håkan är definitivt den bästa mäklaren vi samarbetat med. Nu hoppas jag att jag hittat mitt drömhus, men om jag skulle sälja igen skulle jag alla gånger anlita Håkan!"
säljare på Trollörtsbackarna 10

12 apr 2021

"Håkan är en helt fantastisk person som hjälpte oss så mycket med försäljningen av vår lgh. Han är en mycket lugn, lyhörd och erfaren mäklaren som alltid var snabb med att återkoppla och hade alltid en lösning när vi stötte på problem.
Honom kommer vi rekommendera till våra bekanta."
säljare på Värnstigen 34

01 apr 2021

"Håkan är en mycket trevlig och engagerad person, lätt att tycka om.
Jag är väldigt nöjd med hans sätt att hantera försäljningen av mitt hus.
"
säljare på Blomstergränd 53

26 mar 2021

"Det märks att Håkan har arbetat med detta länge. Han är genuin, förtroendeingivande och mycket kompetent. Med Håkan som mäklare kommer du att känna dig 100% trygg i din bostadsaffär. Den bästa jag träffat. "
säljare på Lillerudsvägen 41C

25 mar 2021

"Håkan var värd varenda krona. Han gav verkligen allt för att få min lägenhet såld och hjälpte mig med mer än jag någonsin förväntat mig. Håkan är den bästa mäklare jag någonsin haft kontakt med, rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fullerstatorget 14

14 mar 2021

"We were extremely happy with the service Hakan provided. He was extremely professional, and as there was a lot of interest in the house he had a huge volume of work to support our sale, which he handled very smoothly. Hakan is extremely professional and personable, he is friendly and helpful. He gave us invaluable advice in preparing for the sale. I really recommend Hakan when dealing with the sale of a family home. He understands the realities of family life, and was wonderful with our children. The price we achieved went above his initial expectation, but given the volatility in the market currently, this was understandable, and the pricing he recommended ultimately served for a very welcome outcome. "
säljare på Verkstadsvägen 7B

18 feb 2021

"Håkan är en mycket kunnig och driven mäklare. Han har varit tillgänglig under hela processen och han är alltid mycket hjälpsam. Vi skulle utan tvekan anlita honom igen."
säljare på Champinjonvägen 83

16 feb 2021

"Håkan gjorde ett kanonjobb vid försäljningen av min bostad. Engagerad och målinriktad. Riktigt nöjd med försäljningen. / Daniel"
säljare på Mossvägen 55

03 feb 2021

"En av de bästa mäklare jag träffat. Människokännare, ödmjuk och pålitlig!"
säljare på Sjödalsvägen 21G

20 jan 2021

"Bra insats, korrekt, rakt på sak, klara besked, enkel att ha att göra med. Det gillar jag som säljare och det levererade Håkan."
säljare på Apelvägen 15

20 okt 2020

"Håkan är trevlig och duktig . Jag rekommendera till mina vänner att han är bäst.
"
säljare på Glömstavägen 530D

29 sep 2020

"Håkan Korkmaz uppträdde engagerat och kunnigt och med mycket god förståelse och känsla för processens alla delar - och alla inblandade parters olika viljor jämkades ihop på ett bra vis. "
säljare på Sibyllavägen 9

27 sep 2020

"Håkan skötte på ett elegant och rättframt vis en för mig stor och viktig försäljning där flera viljor och avtalsparter var inblandade och fick affären i mål mot alla odds - och med en utgång där alla inblandade var nöjda. Jag jobbar själv med mäkleri - men i en annan bransch och jag vet vad som skiljer en hygglig person från en stjärna. Det är bara att lyfta på hatten- jag kan inte annat än ge Håkan mina varmaste rekommendationer."
säljare på Margaretavägen 13A

12 jun 2020

"Mycket bra mäklare. Inga konstigheter en behaglig resa från start till mål "
säljare på Gräsvägen 32

06 maj 2020

"Håkan är den bästa mäklaren vi har haft och har vi kommer att rekommendera honom till andra väldigt sympatisk och trevlig och bra"
säljare på Videvägen 21

22 apr 2020

"Håkan Korkmaz är, väl på läst, kunnig, lyhörd för säljarens önskemål eller problem. Jag skulle höra av mig till honom igen om jag hade ett annat objekt att sälja."
säljare på Trågstigen 23

03 apr 2020

"Väldigt trevlig, lyhörd, engagerad och framför allt tydlig. Förstod våra behov och jobbade intensivt för att uppfylla våra önskningar. Kan starkt rekomendera!"
säljare på Masmovägen 26

17 mar 2020

"Jag kan (och har redan) varmt rekommendera Håkan Korkmaz."
säljare på Vikingastigen 6

18 feb 2020

"Håkan är en positiv mäklare som alltid svarade på våra frågor och visade engagemang. Han valde dock att gå ut med ett mycket lägre utgångspris än vad bostaden var värd vilket ledde till att bostaden gick upp en hel del men hamnade inte på det vi hade hoppats på. Med facit i hand hade vi nog inte valt att gå med på detta men vi är utöver det väldigt nöjda med Håkan."
säljare på Humlebacken 40

12 feb 2020

"Håkan Korkmaz inger trygghet och kunskap som fastighetsmäklare, som kund känner man sig väl omhändertagen och han ligger hela tiden nära kunden är min känsla. Kan starkt rekommendera Länsförsäkringar Fastighetsbyrån i Huddinge och speciellt Håkan Korkmaz"
säljare på Kansligränd 20

12 feb 2020

"Håkan är trevlig, kunnig och positiv. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lagmansvägen 9A

14 jan 2020

"Guldvärd Mäklare! "
säljare på Fyrfatsvägen 9

31 okt 2019

"Håkan är duktig och det som lyfter lite extra är också det duktiga gäng som jobbar runt honom. "
säljare på Kolonivägen 2B

13 sep 2019

"Lyhörd, lugn, vänlig, gick noggrant igenom villkor inför försäljningen.
De allra bästa omdömen till denna mäklare.
Jag kände stor tillit och trygghet!"
säljare på Beckasinvägen 23

07 sep 2019

"Håkan är trevlig och pålitlig och han hade välgit bra tålamod. Han var lugn i stressade situationer. Han var väldigt professinell. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Frösövägen 3

27 maj 2019

"Väldigt lyhörd men ändå säljmässig och väldigt kompetent. Högsta betyg!"
säljare på Orrspelsvägen 8

25 maj 2019

"Rekommenderar gärna Håkan till mina nära och kära i sina bostadsaffärer, då Håkan är väldigt trygg i det han gör. "
säljare på Visirvägen 9

08 apr 2019

"Lugn,pålitlig och kompetent mäklare.
Lätt att nå via telefon,sms,mail.
Vi är nöjda."
säljare på Kästadalsvägen 69

15 feb 2019

"Vi har fått värdering och offert från många mäklaren men Håkan Korkmaz är fortfarande bäst i Huddinge kommun när det gäller som mäklare! Han har sålt våran både hus och alltid han hade rätt och som personligt han ger väldigt stabilt intryckt! Jag rekommenderar utan tvekan Håkan Korkmaz som mäklare."
säljare på Bidrottningens väg 5

08 feb 2019

"Stor professionalitet och tydlig i sin kommunikation. Konsekvent i sina uppföljningar och statusuppdateringar"
säljare på Runvägen 8

30 dec 2018

"Håkan är kunnig, engagerad och professionell.
Jag är nöjd!
"
säljare på Perronggatan 7

11 okt 2018

"Jag anlitade Håkan och är väldigt nöjd med hans insats och arbete. Han är professionell och kunnig.
Rekommenderas! "
säljare på Förrådsvägen 18

16 apr 2018

"Kan inte hitta en mer engagerad och trogen mäklare. Lyssnade noga på det jag önskade och fokuserade att fullfölja önskemålet. Kan starkt rekommendera Håkan. "
säljare på Centralvägen 11A

29 mar 2018

"Håkan var väldigt professionell och driven. Han gjorde ett kanonjobb! "
säljare på Vistabergs Allé 5D

28 mar 2018

"Helt utmerkt"
säljare på Terapivägen 12C

22 mar 2018

"Jättetrevlig, driven, hjälpsam och engagerad mäklare, väl rekommenderad. Skulle absolut använda mig av vid nästa försäljning om jag bodde i området."
säljare på Restavägen 32

21 mar 2018

"Håkan är en extremt duktig och fantastisk mäklare. Han kompetens och erfarenheter är enastående! Jag rekommendera honom till alla som vill ha en professionell och engagerad mäklare till sin bostadsaffär."
säljare på Kansligränd 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
6
Lägenhet
6
Radhus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
80 245 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.7 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
93 av 98 säljare
Håkan satte rätt förväntningar på slutpriset
73 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
96 av 98 säljare
Håkan var tydlig och höll mig uppdaterad
99 av 100 säljare

Håkan på kartan.

428 tidigare annonser
1 bostäder till salu
99 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

10 500 000 kr
7 rum, 250 m²
42 000 kr/m²
Villa, Huddinge

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Fritidshus Glömsta
8 rum, 260 m²
Utropspris: 10 500 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kästa
3 rum, 64 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Hörningsnäs
2 rum, 65,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Håkan är professionell, effektiv, förtroendeingivande, kunnig och får allt snabbt upp på banan, fotografering, visning, budgivning mm., Är också väldigt duktig på att informera löpande om vad som händer. Vi är väldigt nöjda med Håkans insats."
5 900 000 kr
Radhus Snättringe
+ 150 000 kr
4 rum, 130 m²
Utropspris: 5 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 000 000 kr
Lägenhet Hörningsnäs
+ 150 000 kr
1 rum, 27,8 m²
Utropspris: 1 850 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.