Håkan Korkmaz

Profilbild för Håkan Korkmaz
Säljarfavorit
Håkan Korkmaz
4.8 / 5
(127 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
10 st
40 505 000 kr

Bakgrund

Håkan Korkmaz jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2004-02-16. Håkan har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2022. Håkan har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 52 365 000 kr.

Presentation

Att få nöjda kunder har hela tiden varit mitt motto som mäklare sedan starten av min karriär år 2004.
Så nöjda; att de både återkommer och rekommenderar mig vidare.
Det är det bästa kvittot på att jag har gjort ett bra jobb!
Jag har också glädjen att omge mig med duktiga medarbetare, så förutsättningarna är verkligen goda.

Huddinge är en spännande kommun som utvecklas hela tiden, det byggs mycket och många vill flytta hit.
Inte så förvånande; här finns mycket att trivas med och ett rikt naturliv, närhet till kommunikationer och handel.

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2004 och har god kännedom om Huddinge. Jobbar lokalt med ett stort varumärke i ryggen.

Säljare om Håkan.

12 feb 2023

"Lyssnade på våra argument och följde vår önskan om utgångspris. Var alltid tillgänglig och svarade på våra frågor. "
säljare på Fasanvägen 18

16 jan 2023

"Mycket kunnig , lyhörd och driven. Kände mig tryggt inom hela processen. "
säljare på Slåttervägen 2F

26 dec 2022

"Håkan hanterade vår försäljning utmärkt, trots orolig och oförutsägbar marknad. Med snabbtänkthet och självsäkerhet parerade han händelser utom vår kontroll med bravur, samtidigt som han var kontinuerligt lyhörd och respektfull mot våra önskemål."
säljare på Ringtrastvägen 1

06 dec 2022

"Jag är jätte med mäklaren.
Det hela gick fantastisk bra, smidigt och proffsigt
Mvh
"
säljare på Myrstuguvägen 357

02 dec 2022

"Duktig, trevlig, effektiv. Jag är oerhört nöjd med hela processen från första kontakt till försäljning."
säljare på Värnstigen 11

31 okt 2022

"Håkan har varit trygg och förtroendeingivande under hela processen, från initial kontakt till underskrivet kontrakt."
säljare på Trastvägen 20

31 aug 2022

"Ett mycket knepigt säljläge just när marknaden störtdök i början på augusti. "
säljare på Lövdalsvägen 9

18 aug 2022

"Kan gärna använda Håkan igen!"
säljare på Verkstadsvägen 18

21 jun 2022

"Jag köpte samma lägenhet från min mäklare och var nöjd det köpet. Därför kändes det naturligt att ta hans hjälp när jag skulle nu sälja min lägenhet. "
säljare på Sågstuvägen 11

24 maj 2022

"Kan bara rekommendera Håkan Korkmaz som mäklare. Väldigt lyhörd och professionell. Han är rak och man har en väldigt bra dialog med honom. Han är även väldig snabb på att hitta intressenter i denna svåra marknad. Väldigt nöjd! "
säljare på Skidbacksvägen 15

20 apr 2022

"Kan rekommenderas "
säljare på Slåttervägen 6B

13 apr 2022

"Han är BÄST.
Trevlig och smart person "
säljare på Stigmansvägen 10B

12 apr 2022

"Håkan är väldigt trevlig och professionell. Han har goda kunskaper om närområdet och är tillgänglig när man har frågor eller funderingar."
säljare på Värnstigen 16

01 mar 2022

"Mkt mkt nöjda, Håkan var toppen! Driven, tydlig och korrekt.
Mvh, Jill Chniti "
säljare på Slåttervägen 8N

13 feb 2022

"Håkan är en proffesionell och mycket erfaren mäklare som kan sitt jobb och gör den mycket bra, men som också lyssnade på våra önskemål och bakade ihop allt till ett paket som gick över våra förväntningar.
Vi hade Stort förtroende för Håkan hela vägen och vi kommer vi att ha fortsatt kontakt med ..."
"Håkan är en proffesionell och mycket erfaren mäklare som kan sitt jobb och gör den mycket bra, men som också lyssnade på våra önskemål och bakade ihop allt till ett paket som gick över våra förväntningar.
Vi hade Stort förtroende för Håkan hela vägen och vi kommer vi att ha fortsatt kontakt med honom."
Läs mer
säljare på Värnstigen 16

18 jan 2022

"Helt nöjd"
säljare på Värnstigen 5

09 dec 2021

"Håkan är en mycket kompitent,proffesionell och tillmötesgående mäklare. Allt har gått väldigt smidigt hela vägen genom hela affären.
Köpte även min lägenhet genom honom,för ett antal år sedan,och nu fick han även ta hand om försäljningen med varm hand! Har även rekommenderat honom för grannar som..."
"Håkan är en mycket kompitent,proffesionell och tillmötesgående mäklare. Allt har gått väldigt smidigt hela vägen genom hela affären.
Köpte även min lägenhet genom honom,för ett antal år sedan,och nu fick han även ta hand om försäljningen med varm hand! Har även rekommenderat honom för grannar som behöver en bra mäklare.
Kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Förrådsvägen 18

29 okt 2021

"Vi sålde vårat parhus i Segeltorp med Håkan och är väldigt nöjda. Vi ansåg Håkan vara bäst i området och det bevisat då vi fick huset sålt utan att gå ut på marknaden till det pris vi önskat. Tack Håkan! Vi kommer både att köpa och sälja med dig igen. "
"Vi sålde vårat parhus i Segeltorp med Håkan och är väldigt nöjda. Vi ansåg Håkan vara bäst i området och det bevisat då vi fick huset sålt utan att gå ut på marknaden till det pris vi önskat. Tack Håkan! Vi kommer både att köpa och sälja med dig igen. "
Läs mer
säljare på Gamla Södertäljevägen 195A

21 sep 2021

"Mycket bra Mäklarbyrå och mäklare. Jag samarbetade med Swedbankfastighetsbyrå tidigare "
säljare på Sibyllavägen 3

19 aug 2021

"Håkan är professionell, effektiv, förtroendeingivande, kunnig och får allt snabbt upp på banan, fotografering, visning, budgivning mm., Är också väldigt duktig på att informera löpande om vad som händer. Vi är väldigt nöjda med Håkans insats."
säljare på Apelvägen 1B

19 jun 2021

"Väldigt engagerad och driven att ge mig den bästa förutsättning att få min bostad såld."
säljare på Skansbergsvägen 17A

18 jun 2021

"Jag har sålt 6-7 bostäder i livet o tyckt många mäklare har varit riktigt bra, men Håkan är otrolig o helt annan klass. Han är ärlig, hjälpsam, ödmjuk och man känner att det han säger till mig är för mitt bästa. Samtidigt pushar han inte på med egna åsikter. Utöver att han är en bra kille så är h..."
"Jag har sålt 6-7 bostäder i livet o tyckt många mäklare har varit riktigt bra, men Håkan är otrolig o helt annan klass. Han är ärlig, hjälpsam, ödmjuk och man känner att det han säger till mig är för mitt bästa. Samtidigt pushar han inte på med egna åsikter. Utöver att han är en bra kille så är han grym på business. Dessutom lyckas han förmedla en ärlig känsla till köparna också. Då blir det en bra affär för alla inblandade. Grym helt enkelt! Jag rekommenderar alla att välja Håkan!"
Läs mer
säljare på Prostvägen 28B

18 jun 2021

"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Håkan Korkmaz. Han är mycket trevlig och ödmjuk som person, och inget onaturligt inställsamhet. Han har stor säljfokus samtidigt som han respekterar och är lyhörd till säljarens önskemål. Håkan är tydlig i kommunikation, tillgänglig och ger en mycket bra service..."
"Vi är mycket nöjda med vår mäklare Håkan Korkmaz. Han är mycket trevlig och ödmjuk som person, och inget onaturligt inställsamhet. Han har stor säljfokus samtidigt som han respekterar och är lyhörd till säljarens önskemål. Håkan är tydlig i kommunikation, tillgänglig och ger en mycket bra service, han är mycket kunnig inom sitt yrke som mäklare. Håkans presentation vid visningar är unikt och väldigt proffsigt, med god försäljnings resultat. Vi rekommenderar varmt Håkan Korkmaz!"
Läs mer
säljare på Lövkärrsvägen 7

04 jun 2021

"Väldigt engagerad och lyhörd mäklare som återkopplade jämt. Kändes väldigt tryggt andra gången Håkan säljer för mig och kommer definitivt jobba med honom i framtiden igen. "
säljare på Lackerargränd 4

19 apr 2021

"Håkan är en otroligt professionell och kommunikativ mäklare. Han samarbetar med en fantastisk fotograf och tillsammans gjorde de en annons på vårt hus som nästan fick mig att vilja bo kvar. Under hela processen har vi haft täta dialoger och jag har hela tiden upplevt att Håkan har läget under kon..."
"Håkan är en otroligt professionell och kommunikativ mäklare. Han samarbetar med en fantastisk fotograf och tillsammans gjorde de en annons på vårt hus som nästan fick mig att vilja bo kvar. Under hela processen har vi haft täta dialoger och jag har hela tiden upplevt att Håkan har läget under kontroll och hela tiden förbereder oss för nästa steg. Han är förtroendeingivande och får även köparna att känna sig trygga. Jag har köpt/sålt 7 hus/lägenheter under mitt liv och Håkan är definitivt den bästa mäklaren vi samarbetat med. Nu hoppas jag att jag hittat mitt drömhus, men om jag skulle sälja igen skulle jag alla gånger anlita Håkan!"
Läs mer
säljare på Trollörtsbackarna 10

12 apr 2021

"Håkan är en helt fantastisk person som hjälpte oss så mycket med försäljningen av vår lgh. Han är en mycket lugn, lyhörd och erfaren mäklaren som alltid var snabb med att återkoppla och hade alltid en lösning när vi stötte på problem.
Honom kommer vi rekommendera till våra bekanta."
"Håkan är en helt fantastisk person som hjälpte oss så mycket med försäljningen av vår lgh. Han är en mycket lugn, lyhörd och erfaren mäklaren som alltid var snabb med att återkoppla och hade alltid en lösning när vi stötte på problem.
Honom kommer vi rekommendera till våra bekanta."
Läs mer
säljare på Värnstigen 34

01 apr 2021

"Håkan är en mycket trevlig och engagerad person, lätt att tycka om.
Jag är väldigt nöjd med hans sätt att hantera försäljningen av mitt hus.
"
säljare på Blomstergränd 53

26 mar 2021

"Det märks att Håkan har arbetat med detta länge. Han är genuin, förtroendeingivande och mycket kompetent. Med Håkan som mäklare kommer du att känna dig 100% trygg i din bostadsaffär. Den bästa jag träffat. "
säljare på Lillerudsvägen 41C

25 mar 2021

"Håkan var värd varenda krona. Han gav verkligen allt för att få min lägenhet såld och hjälpte mig med mer än jag någonsin förväntat mig. Håkan är den bästa mäklare jag någonsin haft kontakt med, rekommenderar honom varmt!"
säljare på Fullerstatorget 14

14 mar 2021

"We were extremely happy with the service Hakan provided. He was extremely professional, and as there was a lot of interest in the house he had a huge volume of work to support our sale, which he handled very smoothly. Hakan is extremely professional and personable, he is friendly and helpful. He ..."
"We were extremely happy with the service Hakan provided. He was extremely professional, and as there was a lot of interest in the house he had a huge volume of work to support our sale, which he handled very smoothly. Hakan is extremely professional and personable, he is friendly and helpful. He gave us invaluable advice in preparing for the sale. I really recommend Hakan when dealing with the sale of a family home. He understands the realities of family life, and was wonderful with our children. The price we achieved went above his initial expectation, but given the volatility in the market currently, this was understandable, and the pricing he recommended ultimately served for a very welcome outcome. "
Läs mer
säljare på Verkstadsvägen 7B

18 feb 2021

"Håkan är en mycket kunnig och driven mäklare. Han har varit tillgänglig under hela processen och han är alltid mycket hjälpsam. Vi skulle utan tvekan anlita honom igen."
säljare på Champinjonvägen 83

16 feb 2021

"Håkan gjorde ett kanonjobb vid försäljningen av min bostad. Engagerad och målinriktad. Riktigt nöjd med försäljningen. / Daniel"
säljare på Mossvägen 55

03 feb 2021

"En av de bästa mäklare jag träffat. Människokännare, ödmjuk och pålitlig!"
säljare på Sjödalsvägen 21G

20 jan 2021

"Bra insats, korrekt, rakt på sak, klara besked, enkel att ha att göra med. Det gillar jag som säljare och det levererade Håkan."
säljare på Apelvägen 15

20 okt 2020

"Håkan är trevlig och duktig . Jag rekommendera till mina vänner att han är bäst.
"
säljare på Glömstavägen 530D

29 sep 2020

"Håkan Korkmaz uppträdde engagerat och kunnigt och med mycket god förståelse och känsla för processens alla delar - och alla inblandade parters olika viljor jämkades ihop på ett bra vis. "
säljare på Sibyllavägen 9

27 sep 2020

"Håkan skötte på ett elegant och rättframt vis en för mig stor och viktig försäljning där flera viljor och avtalsparter var inblandade och fick affären i mål mot alla odds - och med en utgång där alla inblandade var nöjda. Jag jobbar själv med mäkleri - men i en annan bransch och jag vet vad som s..."
"Håkan skötte på ett elegant och rättframt vis en för mig stor och viktig försäljning där flera viljor och avtalsparter var inblandade och fick affären i mål mot alla odds - och med en utgång där alla inblandade var nöjda. Jag jobbar själv med mäkleri - men i en annan bransch och jag vet vad som skiljer en hygglig person från en stjärna. Det är bara att lyfta på hatten- jag kan inte annat än ge Håkan mina varmaste rekommendationer."
Läs mer
säljare på Margaretavägen 13A

12 jun 2020

"Mycket bra mäklare. Inga konstigheter en behaglig resa från start till mål "
säljare på Gräsvägen 32

06 maj 2020

"Håkan är den bästa mäklaren vi har haft och har vi kommer att rekommendera honom till andra väldigt sympatisk och trevlig och bra"
säljare på Videvägen 21

22 apr 2020

"Håkan Korkmaz är, väl på läst, kunnig, lyhörd för säljarens önskemål eller problem. Jag skulle höra av mig till honom igen om jag hade ett annat objekt att sälja."
säljare på Trågstigen 23

03 apr 2020

"Väldigt trevlig, lyhörd, engagerad och framför allt tydlig. Förstod våra behov och jobbade intensivt för att uppfylla våra önskningar. Kan starkt rekomendera!"
säljare på Masmovägen 26

17 mar 2020

"Jag kan (och har redan) varmt rekommendera Håkan Korkmaz."
säljare på Vikingastigen 6

18 feb 2020

"Håkan är en positiv mäklare som alltid svarade på våra frågor och visade engagemang. Han valde dock att gå ut med ett mycket lägre utgångspris än vad bostaden var värd vilket ledde till att bostaden gick upp en hel del men hamnade inte på det vi hade hoppats på. Med facit i hand hade vi nog inte ..."
"Håkan är en positiv mäklare som alltid svarade på våra frågor och visade engagemang. Han valde dock att gå ut med ett mycket lägre utgångspris än vad bostaden var värd vilket ledde till att bostaden gick upp en hel del men hamnade inte på det vi hade hoppats på. Med facit i hand hade vi nog inte valt att gå med på detta men vi är utöver det väldigt nöjda med Håkan."
Läs mer
säljare på Humlebacken 40

12 feb 2020

"Håkan Korkmaz inger trygghet och kunskap som fastighetsmäklare, som kund känner man sig väl omhändertagen och han ligger hela tiden nära kunden är min känsla. Kan starkt rekommendera Länsförsäkringar Fastighetsbyrån i Huddinge och speciellt Håkan Korkmaz"
"Håkan Korkmaz inger trygghet och kunskap som fastighetsmäklare, som kund känner man sig väl omhändertagen och han ligger hela tiden nära kunden är min känsla. Kan starkt rekommendera Länsförsäkringar Fastighetsbyrån i Huddinge och speciellt Håkan Korkmaz"
Läs mer
säljare på Kansligränd 20

12 feb 2020

"Håkan är trevlig, kunnig och positiv. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lagmansvägen 9A

14 jan 2020

"Guldvärd Mäklare! "
säljare på Fyrfatsvägen 9

31 okt 2019

"Håkan är duktig och det som lyfter lite extra är också det duktiga gäng som jobbar runt honom. "
säljare på Kolonivägen 2B

13 sep 2019

"Lyhörd, lugn, vänlig, gick noggrant igenom villkor inför försäljningen.
De allra bästa omdömen till denna mäklare.
Jag kände stor tillit och trygghet!"
säljare på Beckasinvägen 23

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
6
Villa
5
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
52 365 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
117 av 124 säljare
Håkan satte rätt förväntningar på slutpriset
93 av 125 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
119 av 122 säljare
Håkan var tydlig och höll mig uppdaterad
126 av 127 säljare

Håkan på kartan.

504 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
126 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

2 750 000 kr
3 rum, 68 m²
40 441 kr/m²
Lägenhet, Huddinge
4 733 kr/mån
3 rum, 72 m²
Lägenhet, Huddinge
6 197 kr/mån
6 rum, 147 m²
Villa, Huddinge
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Huddinge
4 524 kr/mån
12 000 000 kr
10 rum, 330 m²
36 363 kr/m²
Villa, Huddinge

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 250 000 kr
Villa Glömsta
-250 000 kr
5 rum, 110 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
1 600 000 kr
Lägenhet Segeltorp
+ 5 000 kr
2 rum, 36,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Segeltorp
3 rum, 70 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
7 600 000 kr
Villa Segeltorp
+ 110 000 kr
6 rum, 166 m²
Utropspris: 7 490 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyssnade på våra argument och följde vår önskan om utgångspris. Var alltid tillgänglig och svarade på våra frågor. "
3 625 000 kr
Lägenhet Segeltorp
-70 000 kr
4 rum, 93 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kunnig , lyhörd och driven. Kände mig tryggt inom hela processen. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.