Gustav Strand

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Gustav Strand
Profilbild för Gustav Strand
Säljarfavorit
Gustav Strand
4.9 / 5
(336 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
49 st
27 st
105 110 000 kr

Bakgrund

Gustav Strand jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2017-08-24. Gustav har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Gustav har enligt vår statistik haft 34 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 145 530 000 kr.

Presentation

2021 - Flest sålda i Traneberg/Minneberg - 45st
2021 - Flest rekommendationer i Traneberg/Minneberg - 44st

2020 - Brommas mest rekommenderade mäklare
2020 - Brommas 2:a mest säljande mäklare
2020 - Flest sålda i Traneberg/Minneberg - 53st
2020 - Flest rekommendationer i Traneberg/Minneberg - 52st

2019 - Flest sålda i Traneberg/Minneberg - 49st
2019 - Flest rekommendationer i Traneberg/Minneberg - 49st
2019 - Brommas 2:a mest säljande mäklare
2019 - Brommas 2:a mest rekommenderade mäklare

2018 - Brommas mest rekommenderade mäklare
2018 - Flest sålda i Traneberg/Minneberg - 40st
2018 - Flest rekommendationer i Traneberg/Minneberg - 40st

En av Brommas mest säljande och rekommenderade mäklare sedan 2018. Driver BOSTHLM Bromma med kontor i Mariehäll. Stockholmskille i grund och botten med rötterna i Bromma. Länge bott i Traneberg där jag hjälpt till med flest försäljningar av samtliga mäklare 2018, 2019, 2020 & 2021.

Spelat fotboll många år i Brommapojkarna samt född och uppvuxen i Bromma vilket gör att jag kan Västerorts finaste förort utan och innan! Bott länge i Alvik/Traneberg som liten och efter en vända inne i Vasastan är jag nu tillbaka som Bromma-bo.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig på 073-158 82 27 alt gustav@bosthlm.se
_________________________________________________________________

Nedan följer några rekommendationer från SÄLJARE jag hjälpt:

Magnus J (4rok - Gesundaplan 50 - Traneberg)
"Efter mer än tjugo års forskning (Harvard) finns det tre kännetecken för en säljare av rang - något som skiljer de allra bästa från medelmåttorna; (1) de allra bästa har ett brinnande intresse för att göra affärer, ett genuint brinnande intresse, (2) de jobbar hårt, dvs de har en hög aktivitet, (3) de kan sin säljprocess utan och innan och vet var de är i varje given stund. Gustav har dessa egenskaper och förmågor."

Emil A (3rok - Tranebergsvägen 97 - Traneberg)
"Gustav inger energi och förtroende, och överträffar säljarens förväntningar. Vi kände direkt, efter att utvärderat flera mäklare att om det är någon som ska göra det lilla extra så är det Gustav, vilket vi i efterhand inte fick ångra. Med en exceptionell kundbearbetning under en flera år sitter Gustav på den absolut hetaste prospekteringslistan av alla mäklare i Traneberg med omnejd. "

Anders J (2rok - Kinnekullevägen 35 - Traneberg)
"Under rådande marknad där oro för fortsatta räntehöjningar, inflation och krig har lett stora prisfall lyckades Gustav ändå överträffa våra förväntningar i och med försäljningen. När vi jämför med liknande lägenheter i området, där många sålts för långt under förväntade nivåer, är det extra imponerande att han lyckades locka såpass många spekulanter och därtill få igång en budgivning. Resultatet blev ett slutpris som vi inte hade vågat hoppas på givet förutsättningarna.
Vi hade läst uteslutande bra omdömen om Gustav och fått varma rekommendationer av vänner och bekanta. Hans lokalkännedom är svåröverträffad och efter att ha jämfört flertalet mäklare kändes det ändå givet att valet skulle falla på honom. Med facit i hand gjorde vi också helt rätt val och konstaterar att han även presterar i tuffare tider då många andra misslyckas.
Gustav är professionell och var oerhört driven genom hela processen. Han inger också ett stort förtroende då han är kunnig och självsäker, samtidigt som han är väldigt lyhörd, vilket har bidragit till ett mycket gott samarbete och en bra upplevelse.
Vi rekommenderar Gustav till samtliga som överväger att sälja sin bostad."

Malena L (4rok - Barrstigen 28 - Stora Mossen/Ulvsunda)
"Gustav var inte ett solklart val INNAN vi valde mäklare. Jag rekade marknaden ganska noga och Gustav var lite dyrare än flera andra.
MEN Gustav erbjöd något de andra inte gjorde - sig själv.
Han är en optimist, självsäker, tar plats - på ett positivt sätt.
Han gjorde skillnaden vid vår lägenhetsförsäljning, istället för att låta spekulanterna "köpa" så SÅLDE Gustav vår lägenhet!
Såhär i efterhand är han ett självklart val."

Harry H (2rok - Kinnekullevägen 51 - Traneberg)
"Efter att ha fått Gustavs säljlappar i brevlådan genom åren i Traneberg med nya prisrekord var och varannan vecka (han låter en gärna veta att han är den mest säljande i området ifall man råkat missa det) kändes det givet att kontakta honom när det nu var dags för oss att sälja vår 2a om 53kvm på Kinnekullevägen. Som man gör tog vi kontakt med fler mäklare för att jämföra både arvode och värdering - men det visade sig ganska snabbt att valet skulle falla på Gustav. Inte för att hans konkurrenter inte var bra nog utan mer för hur han på ett både karismatiskt och oerhört skickligt sett fick oss att känna oss som ett team med honom och hur man tillsammans ska gå till väga steg för steg för bästa möjliga utfall. Vi upplevde Gustav som väldigt skicklig på att förutspå vad som kommer hända och han spelade in en på ett naturligt och strategiskt sett hur han bedömde att utfallet skulle bli - något som kändes oerhört tryggt som säljare!
”Så att ni vet kommer jag vara dyrare än alla andra ni träffat, men jag kommer leverera därefter också”. Med de orden fick han en extranyckel och efter ca 36 timmar och en privat visning senare satt vi i hans kontraktsrum och skrev avtal på ett av de dyraste slutpriserna som gatan haft. Tre av våra grannar hade i närtid sålt för samma slutpris men vi nådde 200.000 kr mer och vi hade varken bättre eller sämre skick. Exakt hur det gick till vet nog bara Gustav men vad vi förstod måste processen gått väldigt smidigt och smärtfritt eftersom våra köpare var minst lika glada och nöjda som oss :)
Vi blev extremt imponerade av Gustav så ska ni välja mäklare i Bromma/Traneberg så är han det mest självklara valet - han tar plats, tar hand om dig på ett genuint sätt, håller vad han lovar och gör det också med både finess och charm - hatten av! // Harry & Anna på Kinnekullevägen"

Hoa L (3rok - Mössebergsvägen 26 - Traneberg)
"Gustav är utan tvivel den bästa mäklaren i Traneberg / Alvik. Otroligt engagerad, grym lokalkännedom och ett fantastiskt spekulantregister. Finns ingen bättre. "

Simon H (2rok - Tallbacksvägen 3 - Ulvsunda)
"Vi träffade flera mäklare inför vår försäljning, men fick direkt ett särskilt gott intryck av Gustav. Det visade sig efter vårt initiala möte att det inte bara var vi som fastnat för honom, och de många lovord som tidigare säljare lämnat kan vi bara instämma på. Det har varit ett bekymmerslöst och klarspråkigt samarbete med härlig stämning, samt en inget-problem-är-olösligt typ av attityd från Gustav. Kan bara rekommendera att välja honom och BOSTHLM!"

Viktor S (2rok - Knypplerskevägen 10 - Åkeshov)
"Legendarisk insats av Gustav Strand som borde dokumenteras i historien, han är garanterat Sveriges främsta mäklare, eventuellt till och med Europas.
Fanns det Nobelpris i fastighetsförmedling hade Gustav stått på scen i Blå hallen årligen med hans majestät i glädjetårar.
En extremt kunnig och intresserad mäklare.
Han var tålmodig och respekterande av mina val, gav mig utrymme att betänka och välbehövliga insikter med marknadsanalyser innan och under försäljning av bostaden och valde det absolut bästa läget att gå ut på försäljning.
Enormt engagerad i hela processen från förarbetet till kontraktsskrivning detta med mitt intresse konstant i framkant.
Jag kan rekommendera Gustav Strand till samtliga som går i tankar att sälja sin bostad.
Ut med Fredrik Eklund och in med Gustav Strand i Million Dollar Listings New York."

_________________________________________________________________

Nedan följer några rekommendationer från KÖPARE jag hjälpt:

Carl R (2rok - Minnebergsvägen 18 - Traneberg)
"Gustavs mäklarupplevelse var ett väloljat maskineri som genomsyrades av professionalism och service. Jag som köpare var oerhört nöjd med Gustavs bemötande, entusiasm och engagemang. Han var väldigt tillmötesgående och flexibel och förstod/respekterade både våra behov som köpare och, så som jag förstått det, även säljarens behov på ett väldigt bra sätt. Jag rekommenderar honom starkt till andra och kan med gott samvete säga att vi känner oss väldigt nöjda med köpet och att vi har fått en bra erfarenhet av bostadsmarknaden då detta var vårat första bostadsköp. Tack Gustav Strand på BOSTHLM Bromma för att du hjälpte oss få in en fot i bostadsmarknaden på ett värdigt sätt!"

Alex T (5rok - Bällstavägen 60 - Annedal/Mariehäll)
"Gustav är ett fullblodsproffs och jag rekommenderar honom starkt! Den som inte anlitar honom gör ett stort misstag!"

Anneli B (3rok - Mössebergsvägen 28 - Traneberg)
"Gustav var superproffsig i den affär som jag gjorde när jag köpte min lägenhet. Han var lyhörd och flexibel. Både jag (köpare)och säljaren blev nöjda. Gustav har ett enormt trevligt sätt.
Över min förväntan på en mäklare"

Emelie W - (4rok - Åkerhielmsgatan 12 -Traneberg)
"En väldigt professionell mäklare som både ser till köpare och säljares bästa. Finns han inte tillgänglig ger han snabb återkoppling. Kunnig och duktig! Vi köpte nyligen en lägenhet i Traneberg som Gustav förmedlade. Ser fram emot tillträdet!"

Matilda L (2rok - Svartviksvägen 4 - Traneberg)
”Jag har köpt en tvåa i Traneberg och Gustav har varit mycket skicklig, rak och tydlig men framförallt effektiv. Jag gillade att han var väldigt aktiv i kommunikationen mellan köpare och säljare och släpade inte efter som jag har upplevt det med andra mäklare. Alltid otroligt trevlig vid bemötande både i verkliga livet som via kommunikation på mail eller meddelanden. Personlig och intresserad av mig som köpare, men ändå väldigt professionell. Mycket insatt i bostadsmarknaden i området (och i andra områden i för den delen). Jag kommer att höra av mig till Gustav när det är dags att sälja! :-)”

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Gustav.

20 sep 2023

"Supernöjd med Gustav som gjorde det enkelt att sälja o uppdaterade om rätt saker. "
säljare på Murarvägen 13

17 sep 2023

"Har vid olika tillfällen haft med Gustav att göra både som köpare och säljare och han har alltid gjort ett väldigt förtroendeingivande arbete. För Traneberg är nog Gustav den som har allra bäst fingertoppskänsla för marknaden och dess upp och nedgångar och vilka priser som är rimliga för olika ob..."
"Har vid olika tillfällen haft med Gustav att göra både som köpare och säljare och han har alltid gjort ett väldigt förtroendeingivande arbete. För Traneberg är nog Gustav den som har allra bäst fingertoppskänsla för marknaden och dess upp och nedgångar och vilka priser som är rimliga för olika objekt i olika situationer. Är väldigt nöjd med Gustavs insatser, trevliga bemötande och förtroendeingivande hantering i de tre bostadsaffärer jag haft med honom att göra. "
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 9

30 aug 2023

"Gustav är en skicklig mäklare som aldrig ger upp, . Han är alltid engagerad och peppar när det krävs! Kan varmt rekommendera Gustav! "
säljare på Kinnekullevägen 35

25 aug 2023

"Detta var tredje gången jag anlitade Gustav för försäljning och det säger väl det mesta. Kompetent, trevlig och mycket effektiv! Man känner sig alltid trygg med Gustav."
säljare på Kinnekullevägen 25

25 aug 2023

"Gustav jobbar snabbt och effektivt, är trevlig och lyhörd."
säljare på Svartviksslingan 41

23 aug 2023

"Gustav gjorde en fantastisk insats med vår försäljning. Proffsig från första möte ända in i mål. Hans positiva energi, passion för försäljning tillsammans med god kompetens för området och mäklaryrket gör att vi varmt rekommenderar hans tjänster. "
säljare på Spannvägen 20

31 jul 2023

"Gustav är en engagerad mäklare som väl påläst, bryr sig och kommer med lösningar. Professionellt bemötande och god service i alla steg av affären.
Rekommenderar varmt."
säljare på Hunnebergsvägen 7

18 jul 2023

"Otroligt kunnig inom området, social, snabb och inlyssnande. "
säljare på Kinnekullevägen 19

09 jul 2023

"Gustav var lyhörd gällande våra förväntningar och var lätt att diskutera med under försäljningsprocessen. Gav även bra och tydlig återkoppling."
säljare på Sulitelmavägen 25

29 jun 2023

"Gustav var toppen att samarbeta med. Fylld av energi med kreativa idéer för bästa marknadsplacering. Social, tydlig, förklarade alla frågeställningar. Skulle gärna använda honom som mäklare igen. "
säljare på Lidnersplan 10

28 jun 2023

"Kan varmt rekommendera Gustav till de som ska sälja sin bostad.
Gustav satte rimliga förväntningar, var verkligen engagerad samt snabb och lyhörd vid kommunikation. Dessutom har han väldigt bra koll på området och köpare som letar boende i området."
säljare på Tranebergsvägen 38

26 jun 2023

"Gustav har hjälpt och varit med oss helhjärtat genom hela processen, såväl sålt vår nuvarande bostad som hittat vårat nya drömhem!
Vi har haft nära kontakt och han har hela tiden hjälpt och guidat oss så fort vi har haft några funderingar. Otroligt kunnig och lyhörd vilket har gjort att vi kände..."
"Gustav har hjälpt och varit med oss helhjärtat genom hela processen, såväl sålt vår nuvarande bostad som hittat vårat nya drömhem!
Vi har haft nära kontakt och han har hela tiden hjälpt och guidat oss så fort vi har haft några funderingar. Otroligt kunnig och lyhörd vilket har gjort att vi kände oss trygga genom hela processen. Han har alltid visat stort engagemang och ett tydligt driv!
Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera honom för en lyckad försäljning!"
Läs mer
säljare på Spinnrocksvägen 3

24 jun 2023

"Finns ingen annan"
säljare på Svartviksslingan 114

19 jun 2023

"Gustav är utan tvekan den bästa mäklaren på marknaden. Jag och min man har både köpt och sålt via Gustav vid ett flertal tillfällen och känt samma genuina entusiasm och förtroende på båda sidorna av affärerna varje gång. Gustav har verkligen förmågan att vara en riktigt vass säljare utan att känn..."
"Gustav är utan tvekan den bästa mäklaren på marknaden. Jag och min man har både köpt och sålt via Gustav vid ett flertal tillfällen och känt samma genuina entusiasm och förtroende på båda sidorna av affärerna varje gång. Gustav har verkligen förmågan att vara en riktigt vass säljare utan att kännas för ”säljig” och påstridig. Extremt duktig på att ta alla människor oavsett vilken sida av affären man är på. Alltid bara härlig positiv energi och total transparens genom hela processen som bidrar till exakt det lugn man behöver och vill ha. Märks tydligt att Gustav jobbar hårt dygnets alla timmar för han agerar snabbt, missar inga detaljer och alltid snabb på att svara på små och stora frågor som dyker upp längs vägen. Det känns alltid tryggt att ha Gustav på sin sida vid försäljning. Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Tranebergsvägen 8

18 jun 2023

"Vi har sålt 2 bostadsrätter med Gustav och kan verkligen rekommendera honom. Gustav ger en rimlig värdering samt rimliga förväntningar som matchar försäljningen. Han är lätt att kommunicera med och är tydlig under processens gång. Svarar snabbt på sms och telefon. Trevlig och yrkesskicklig mäkla..."
"Vi har sålt 2 bostadsrätter med Gustav och kan verkligen rekommendera honom. Gustav ger en rimlig värdering samt rimliga förväntningar som matchar försäljningen. Han är lätt att kommunicera med och är tydlig under processens gång. Svarar snabbt på sms och telefon. Trevlig och yrkesskicklig mäklare! "
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 50B

12 jun 2023

"Gustav var lyhörd och öppen och det märktes att han har god lokalkännedom och ett väl upparbetat kontaktnät.
Han höll oss väl informerade under hela processen och skötte affären väldigt proffsigt. Alltid nåbar vilket ger en trygghetskänsla vid en stor affär i livet. Kan gott rekommendera Gustav. "
"Gustav var lyhörd och öppen och det märktes att han har god lokalkännedom och ett väl upparbetat kontaktnät.
Han höll oss väl informerade under hela processen och skötte affären väldigt proffsigt. Alltid nåbar vilket ger en trygghetskänsla vid en stor affär i livet. Kan gott rekommendera Gustav. "
Läs mer
säljare på Spannvägen 34

23 maj 2023

"Gustav är väldigt lätt att ha att göra med, är tydlig och strukturerad och samtidigt lyhörd och empatisk. Vi är väldigt nöjda med honom som förmedlare av vår lägenhet."
säljare på Käglestigen 6

19 maj 2023

"Gustav är en stjärna! Vi sålde nyligen vår första lägenhet och Gustav bidrog till att det blev en trygg och lyckad upplevelse. Vi skulle varmt rekommendera alla som går i säljtankar att välja honom som mäklare. "
säljare på Kinnekullevägen 21

03 apr 2023

"Gustav lyckades få upp försäljningspriset till långt över förväntan vilket gjorde att stegmodellen gjorde att arvodet blev ganska högt. Samtidigt resonerad jag att om han lyckas kan han få större bit av kakan. Gustav var ytterst professionell och annonsen blev grymt bra, vilket gjorde intresset f..."
"Gustav lyckades få upp försäljningspriset till långt över förväntan vilket gjorde att stegmodellen gjorde att arvodet blev ganska högt. Samtidigt resonerad jag att om han lyckas kan han få större bit av kakan. Gustav var ytterst professionell och annonsen blev grymt bra, vilket gjorde intresset för lägenheten stort!
Jag kan rekommendera Gustav varmt för de som säljer sina lägenheter i Bromma! "
Läs mer
säljare på Almstigen 2

30 mar 2023

"Gustav är 5/5, har sålt två bostäder för oss, vi är väldigt nöjda. Några nyckelord:
- Professionell
- Lyhörd
- Driven
- Trygg och trovärdig
- Likeable och socialt kompetent
"
säljare på Löfströms Allé 2B

03 mar 2023

"Gustav har riktigt bra koll på koll på Traneberg och känner till många spekulanter i området. Han har varit både proffsig och personlig i sitt uppdrag och vi är väldigt nöjda! Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Mössebergsvägen 32

02 mar 2023

"Gustav hittade den perfekta köparen till vår lägenhet och gjorde allt för att vi skulle få en så effektiv försäljning som möjligt!"
säljare på Svartviksslingan 112

12 feb 2023

"Om man hade kunnat ge högre än 5 poäng så hade jag gjort det. Gustav har varit helt outstanding under hela processen, från första möte vid köksbordet till kontraktsskrivning.
I en svängig marknad så är det skönt att jobba tillsammans med någon som Gustav. Med stor lokalkännedom och stenkoll på ..."
"Om man hade kunnat ge högre än 5 poäng så hade jag gjort det. Gustav har varit helt outstanding under hela processen, från första möte vid köksbordet till kontraktsskrivning.
I en svängig marknad så är det skönt att jobba tillsammans med någon som Gustav. Med stor lokalkännedom och stenkoll på marknaden så är det mer eller mindre bara att göra som han säger. Då blir det riktigt bra.
Blixtsnabb återkoppling och enormt engagemang är det jag upplevt. Ett riktigt proffs.
"
Läs mer
säljare på Sareksvägen 16

04 feb 2023

"Trevlig och professionell mäklare, alltid öppen och ärlig kommunikation. Mycket bra kännedom om området, uppfyller vad han lovar. Bästa rekommendation!"
säljare på Kinnekullevägen 20

18 jan 2023

"Kände mej trygg under hela processen.
Har fått svar på alla mina frågor.
Gustav har varit lätt att nå o han är mycket trevlig."
säljare på Mössebergsvägen 16

23 dec 2022

"Gustav är en mycket bra mäklare! Rekommenderas varmt. "
säljare på Kinnekullevägen 33

16 dec 2022

"Gustav är fantastisk!"
säljare på Hunnebergsvägen 7

14 dec 2022

"För oss var det viktigt med en mäklare som dels förstår marknaden och objektet. Gustav har inte bara det utan även det främsta nätverket i området och framförallt ett engagemang utöver det vanliga. Det är egentligen rätt enkelt… Går du i säljtankar -anlita Gustav!"
"För oss var det viktigt med en mäklare som dels förstår marknaden och objektet. Gustav har inte bara det utan även det främsta nätverket i området och framförallt ett engagemang utöver det vanliga. Det är egentligen rätt enkelt… Går du i säljtankar -anlita Gustav!"
Läs mer
säljare på Grindstuvägen 32B

12 dec 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Gustav! "
säljare på Dukvägen 43

10 dec 2022

"Gustav var ett proffs från början till slut. Vid första möte var han väldigt lyhörd och ställde relevanta frågor för att ta reda på våra behov. Han hade en tydlig vision för försäljningen av vår lägenhet och var realistisk i sin värdering. Det märktes även att han var påläst och hade god kännedom..."
"Gustav var ett proffs från början till slut. Vid första möte var han väldigt lyhörd och ställde relevanta frågor för att ta reda på våra behov. Han hade en tydlig vision för försäljningen av vår lägenhet och var realistisk i sin värdering. Det märktes även att han var påläst och hade god kännedom om vårt område. Under processens gång var Gustav alltid lättillgänglig och öppen för att bolla tankar och idéer. Det kändes väldigt tryggt med Gustav som mäklare och vi skulle definitivt rekommendera honom till andra!"
Läs mer
säljare på Tranebergsvägen 29

01 dec 2022

"Gustav är en mycket ambitiös, lugn och serviceinriktad mäklare. "
säljare på Tranebergsvägen 46

21 nov 2022

"Gustav är fenomenal. Vi har köpt och sålt med Gustav och varit lika nöjda från båda sidorna av bordet."
säljare på Mössebergsvägen 26

24 okt 2022

"Otroligt bra mäklare!"
säljare på Grindstuvägen 32B

19 okt 2022

"Toppenmäklare, kan varmt rekommendera!"
säljare på Vidängsvägen 16

13 okt 2022

"Är supernöjd med Gustav och kunde inte haft en bättre mäklare! Härlig energi och otroligt förtroendegivande, som gör det där lilla extra! Kände mig trygg under hela processen och han är otroligt professionell. Trots den osäkra marknaden och allt som sker i omvärlden överträffade Gustav min förvä..."
"Är supernöjd med Gustav och kunde inte haft en bättre mäklare! Härlig energi och otroligt förtroendegivande, som gör det där lilla extra! Kände mig trygg under hela processen och han är otroligt professionell. Trots den osäkra marknaden och allt som sker i omvärlden överträffade Gustav min förväntningar. Kan försäkra om att alla som väljer Gustav kommer inte bli besvikna! "
Läs mer
säljare på Svartviksvägen 8

21 sep 2022

"Gustav hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet i Bromma på ett mycket bra sätt. Han har en vänlig och förtroendeingivande framtoning och besitter en mycket god kännedom om Bromma med omnejd. Han var hela tiden tillgänglig för frågor och skötte allt från ax till limpa på ett mycket professio..."
"Gustav hjälpte mig med försäljningen av min lägenhet i Bromma på ett mycket bra sätt. Han har en vänlig och förtroendeingivande framtoning och besitter en mycket god kännedom om Bromma med omnejd. Han var hela tiden tillgänglig för frågor och skötte allt från ax till limpa på ett mycket professionellt sätt. Jag kan varmt rekommendera Gustav som mäklare. "
Läs mer
säljare på Stopvägen 98

12 sep 2022

"Gustav är rak, tydlig, engagerad, och lätt att ha att göra med!
Smidig och väldigt bra kundupplevelse från start till mål!
Varma rekommendationer, en mäklare med det lilla extra på alla punkter! "
säljare på Kinnekullevägen 20

20 jul 2022

"Gustav är en väldigt trevlig mäklare som verkligen ansträngde sig för att få min lgh att sticka ut från mängden. Med många års erfarenhet så fick jag många goda råd längs vägen och jag kände mig väldigt trygg genom hela resan.
Det blir ett självklart val nästa gång jag säljer!"
"Gustav är en väldigt trevlig mäklare som verkligen ansträngde sig för att få min lgh att sticka ut från mängden. Med många års erfarenhet så fick jag många goda råd längs vägen och jag kände mig väldigt trygg genom hela resan.
Det blir ett självklart val nästa gång jag säljer!"
Läs mer
säljare på Beckomberga Skogsväg 6

14 jun 2022

"Under rådande marknad där oro för fortsatta räntehöjningar, inflation och krig har lett stora prisfall lyckades Gustav ändå överträffa våra förväntningar i och med försäljningen. När vi jämför med liknande lägenheter i området, där många sålts för långt under förväntade nivåer, är det extra impon..."
"Under rådande marknad där oro för fortsatta räntehöjningar, inflation och krig har lett stora prisfall lyckades Gustav ändå överträffa våra förväntningar i och med försäljningen. När vi jämför med liknande lägenheter i området, där många sålts för långt under förväntade nivåer, är det extra imponerande att han lyckades locka såpass många spekulanter och därtill få igång en budgivning. Resultatet blev ett slutpris som vi inte hade vågat hoppas på givet förutsättningarna.
Vi hade läst uteslutande bra omdömen om Gustav och fått varma rekommendationer av vänner och bekanta. Hans lokalkännedom är svåröverträffad och efter att ha jämfört flertalet mäklare kändes det ändå givet att valet skulle falla på honom. Med facit i hand gjorde vi också helt rätt val och konstaterar att han även presterar i tuffare tider då många andra misslyckas.
Gustav är professionell och var oerhört driven genom hela processen. Han inger också ett stort förtroende då han är kunnig och självsäker, samtidigt som han är väldigt lyhörd, vilket har bidragit till ett mycket gott samarbete och en bra upplevelse.
Vi rekommenderar Gustav till samtliga som överväger att sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 35

03 jun 2022

"Väldigt nöjd med Gustavs insats från start till slut. Otroligt smidig process för mig som säljare och förmodligen för köparna också."
säljare på Mössebergsvägen 30

20 apr 2022

"Gustav är mycket driven och lyhörd, och säljer ofta till rekordpris. Rekommenderas varmt!"
säljare på Margretelundsvägen 82

01 apr 2022

"Trygg affär hela vägen både som säljare och köpare. Proffsig, påläst, ärlig, engagerad och lyhörd. Snabb återkoppling och hängiven i hela försäjningsprocessen. För Gustav var det en självklarhet att ta sig god tid för försäljningen. Hans proffsiga stylist och fotografer gjorde hela paketet mycket..."
"Trygg affär hela vägen både som säljare och köpare. Proffsig, påläst, ärlig, engagerad och lyhörd. Snabb återkoppling och hängiven i hela försäjningsprocessen. För Gustav var det en självklarhet att ta sig god tid för försäljningen. Hans proffsiga stylist och fotografer gjorde hela paketet mycket attraktivt. Vi kan starkt rekommendera Gustav, en toppmäklare. "
Läs mer
säljare på Dukvägen 36

25 mar 2022

"Gustav hade en öppen, tydlig och ärlig dialog med oss genom hela försäljningen.
Hans lokalkännedom och engagemang fick oss att känna lugn och trygghet genom hela vägen.
Att vi fick honom rekommenderad av grannar som anlitat honom innan var bara en bonus.
"
"Gustav hade en öppen, tydlig och ärlig dialog med oss genom hela försäljningen.
Hans lokalkännedom och engagemang fick oss att känna lugn och trygghet genom hela vägen.
Att vi fick honom rekommenderad av grannar som anlitat honom innan var bara en bonus.
"
Läs mer
säljare på Tranebergsvägen 57

17 mar 2022

"Andra gången som vi sålde tillsammans med Gustav. Väldigt duktig. Rekommenderar absolut andra att anlita honom.
/Kristian"
säljare på Svartviksslingan 112

13 mar 2022

"Vi kontaktade Gustav för en värdering av vår lågenhet för flera år sedan. Sedan dess har vi haft sporadisk kontakt ända till vi beslutade sälja vår lägenhet för några veckor sedan. Trots att lång tid hade gått visste Gustav direkt vad vår lägenhet hade för potential och han parade ihop oss med en..."
"Vi kontaktade Gustav för en värdering av vår lågenhet för flera år sedan. Sedan dess har vi haft sporadisk kontakt ända till vi beslutade sälja vår lägenhet för några veckor sedan. Trots att lång tid hade gått visste Gustav direkt vad vår lägenhet hade för potential och han parade ihop oss med en perfekt köpare direkt. Nu har vi sålt lägenheten före visning till ett bra pris och vi är supernöjda med affären. Gustavs koll på marknaden i Bromma ska inte underskattas, den gör honom värd dom extra kronorna han tar i arvode."
Läs mer
säljare på Svartviksslingan 63

03 mar 2022

"Gustav är en affärsman ut i fingerspetsarna. Med en tydlig strategi och ett stort engagemang tog han sig an vår försäljning. Resultatet blev bättre än vi förväntat oss! Vi köpte även vår nya lägenhet genom Gustav och är nöjda med honom även som köpare. Vi kan varmt rekommendera honom om ni går i ..."
"Gustav är en affärsman ut i fingerspetsarna. Med en tydlig strategi och ett stort engagemang tog han sig an vår försäljning. Resultatet blev bättre än vi förväntat oss! Vi köpte även vår nya lägenhet genom Gustav och är nöjda med honom även som köpare. Vi kan varmt rekommendera honom om ni går i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Tranebergsvägen 57

02 mar 2022

"Mäklare i världsklass! Vare sig man köper eller säljer med Gustav kan man känna sig trygg. "
säljare på Tranebergsvägen 31

23 feb 2022

"Fick en bra känsla av Gustav redan från första telefonkontakten, vilken också höll hela vägen fram till försäljning. Vissa mäklare försöker sälja in sig själva lite för mycket. Gustav höll det på en lagom nivå. Mycket nöjd på alla punkter!"
säljare på Stopvägen 98

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
34
Försäljningsvärde
145 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
315 av 328 säljare
Gustav satte rätt förväntningar på slutpriset
284 av 331 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
323 av 330 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
332 av 334 säljare

Gustav på kartan.

435 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
336 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 75 m²
Lägenhet, Stockholm
3 968 kr/mån
3 rum, 68,5 m²
Lägenhet, Stockholm
4 135 kr/mån
3 rum, 48 m²
Lägenhet, Stockholm
2 838 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
2 512 kr/mån
2 rum, 59,5 m²
Lägenhet, Stockholm
3 597 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 495 000 kr
Lägenhet Bromma
4 rum, 96 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjd med Gustav som gjorde det enkelt att sälja o uppdaterade om rätt saker. "
4 150 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 155 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 205 000 kr
3 rum, 68,5 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 860 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 52 m²
Utropspris: 3 860 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Detta var tredje gången jag anlitade Gustav för försäljning och det säger väl det mesta. Kompetent, trevlig och mycket effektiv! Man känner sig alltid trygg med Gustav."
3 100 000 kr
Lägenhet Bromma
-395 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustav är en skicklig mäklare som aldrig ger upp, . Han är alltid engagerad och peppar när det krävs! Kan varmt rekommendera Gustav! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.