Gustav Strand

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Gustav Strand
Profilbild för Gustav Strand
Säljarfavorit
Gustav Strand
4.9 / 5
(230 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
35 st
109 210 000 kr

Bakgrund

Gustav Strand jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2017-08-24. Gustav har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Gustav har enligt vår statistik haft 40 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 160 067 500 kr.

Presentation

2020 - Brommas mest rekommenderade mäklare - 71st (HittaMäklare)
2020 - Flest sålda bostäder i Traneberg - 33st
2020 - Flest sålda bostäder i Minneberg - 20st
2020 - Mest rekommenderade mäklaren i Traneberg (Reco)

2019 - Flest sålda bostäder i Traneberg - 29st
2019 - Flest sålda bostäder i Minneberg - 20st
2019 - Flest sålda 3:or i hela Stockholms län (HittaMäklare)
2019 - 2:a mest rekommenderade mäklaren i Stockholms län (HittaMäklare)

2018 - Hela Brommas mest rekommenderade mäklare (Reco)
2018 - Flest sålda bostäder i Traneberg - 23st
2018 - Flest sålda bostäder i Minneberg - 18st

Idag en av Brommas mest säljande och rekommenderade mäklare. Hjälpt till med flest försäljningar av samtliga mäklare i områdena Traneberg & Minneberg 2018, 2019 & 2020.

Spelat fotboll många år i Brommapojkarna samt född och uppvuxen i Bromma vilket gör att jag kan Västerorts finaste förort utan och innan! Bott länge i Alvik/Traneberg som liten och efter en vända inne i Vasastan är jag nu tillbaka som Bromma- och Tranebergs-bo.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig!
_________________________________________________________________

Nedan följer några rekommendationer från SÄLJARE jag hjälpt:

Magnus J (4rok - Gesundaplan 50 - Traneberg)
"Efter mer än tjugo års forskning (Harvard) finns det tre kännetecken för en säljare av rang - något som skiljer de allra bästa från medelmåttorna; (1) de allra bästa har ett brinnande intresse för att göra affärer, ett genuint brinnande intresse, (2) de jobbar hårt, dvs de har en hög aktivitet, (3) de kan sin säljprocess utan och innan och vet var de är i varje given stund. Gustav har dessa egenskaper och förmågor."

Emil A (3rok - Tranebergsvägen 97 - Traneberg)
"Gustav inger energi och förtroende, och överträffar säljarens förväntningar. Vi kände direkt, efter att utvärderat flera mäklare att om det är någon som ska göra det lilla extra så är det Gustav, vilket vi i efterhand inte fick ångra. Med en exceptionell kundbearbetning under en flera år sitter Gustav på den absolut hetaste prospekteringslistan av alla mäklare i Traneberg med omnejd. "

Malena L (4rok - Barrstigen 28 - Stora Mossen/Ulvsunda)
"Gustav var inte ett solklart val INNAN vi valde mäklare. Jag rekade marknaden ganska noga och Gustav var lite dyrare än flera andra.
MEN Gustav erbjöd något de andra inte gjorde - sig själv.
Han är en optimist, självsäker, tar plats - på ett positivt sätt.
Han gjorde skillnaden vid vår lägenhetsförsäljning, istället för att låta spekulanterna "köpa" så SÅLDE Gustav vår lägenhet!
Såhär i efterhand är han ett självklart val."

Harry H (2rok - Kinnekullevägen 51 - Traneberg)
"Efter att ha fått Gustavs säljlappar i brevlådan genom åren i Traneberg med nya prisrekord var och varannan vecka (han låter en gärna veta att han är den mest säljande i området ifall man råkat missa det) kändes det givet att kontakta honom när det nu var dags för oss att sälja vår 2a om 53kvm på Kinnekullevägen. Som man gör tog vi kontakt med fler mäklare för att jämföra både arvode och värdering - men det visade sig ganska snabbt att valet skulle falla på Gustav. Inte för att hans konkurrenter inte var bra nog utan mer för hur han på ett både karismatiskt och oerhört skickligt sett fick oss att känna oss som ett team med honom och hur man tillsammans ska gå till väga steg för steg för bästa möjliga utfall. Vi upplevde Gustav som väldigt skicklig på att förutspå vad som kommer hända och han spelade in en på ett naturligt och strategiskt sett hur han bedömde att utfallet skulle bli - något som kändes oerhört tryggt som säljare!
”Så att ni vet kommer jag vara dyrare än alla andra ni träffat, men jag kommer leverera därefter också”. Med de orden fick han en extranyckel och efter ca 36 timmar och en privat visning senare satt vi i hans kontraktsrum och skrev avtal på ett av de dyraste slutpriserna som gatan haft. Tre av våra grannar hade i närtid sålt för samma slutpris men vi nådde 200.000 kr mer och vi hade varken bättre eller sämre skick. Exakt hur det gick till vet nog bara Gustav men vad vi förstod måste processen gått väldigt smidigt och smärtfritt eftersom våra köpare var minst lika glada och nöjda som oss :)
Vi blev extremt imponerade av Gustav så ska ni välja mäklare i Bromma/Traneberg så är han det mest självklara valet - han tar plats, tar hand om dig på ett genuint sätt, håller vad han lovar och gör det också med både finess och charm - hatten av! // Harry & Anna på Kinnekullevägen"

Hoa L (3rok - Mössebergsvägen 26 - Traneberg)
"Gustav är utan tvivel den bästa mäklaren i Traneberg / Alvik. Otroligt engagerad, grym lokalkännedom och ett fantastiskt spekulantregister. Finns ingen bättre. "

Viktor S (2rok - Knypplerskevägen 10 - Åkeshov)
"Legendarisk insats av Gustav Strand som borde dokumenteras i historien, han är garanterat Sveriges främsta mäklare, eventuellt till och med Europas.
Fanns det Nobelpris i fastighetsförmedling hade Gustav stått på scen i Blå hallen årligen med hans majestät i glädjetårar.
En extremt kunnig och intresserad mäklare.
Han var tålmodig och respekterande av mina val, gav mig utrymme att betänka och välbehövliga insikter med marknadsanalyser innan och under försäljning av bostaden och valde det absolut bästa läget att gå ut på försäljning.
Enormt engagerad i hela processen från förarbetet till kontraktsskrivning detta med mitt intresse konstant i framkant.
Jag kan rekommendera Gustav Strand till samtliga som går i tankar att sälja sin bostad.
Ut med Fredrik Eklund och in med Gustav Strand i Million Dollar Listings New York."

_________________________________________________________________

Nedan följer några rekommendationer från KÖPARE jag hjälpt:

Carl R (2rok - Minnebergsvägen 18 - Traneberg)
"Gustavs mäklarupplevelse var ett väloljat maskineri som genomsyrades av professionalism och service. Jag som köpare var oerhört nöjd med Gustavs bemötande, entusiasm och engagemang. Han var väldigt tillmötesgående och flexibel och förstod/respekterade både våra behov som köpare och, så som jag förstått det, även säljarens behov på ett väldigt bra sätt. Jag rekommenderar honom starkt till andra och kan med gott samvete säga att vi känner oss väldigt nöjda med köpet och att vi har fått en bra erfarenhet av bostadsmarknaden då detta var vårat första bostadsköp. Tack Gustav Strand på Fastighetsbyrån Bromma för att du hjälpte oss få in en fot i bostadsmarknaden på ett värdigt sätt!"

Alex T (5rok - Bällstavägen 60 - Annedal/Mariehäll)
"Gustav är ett fullblodsproffs och jag rekommenderar honom starkt! Den som inte anlitar honom gör ett stort misstag!"

Anneli B (3rok - Mössebergsvägen 28 - Traneberg)
"Gustav var superproffsig i den affär som jag gjorde när jag köpte min lägenhet. Han var lyhörd och flexibel. Både jag (köpare)och säljaren blev nöjda. Gustav har ett enormt trevligt sätt.
Över min förväntan på en mäklare"

Emelie W - (4rok - Åkerhielmsgatan 12 -Traneberg)
"En väldigt professionell mäklare som både ser till köpare och säljares bästa. Finns han inte tillgänglig ger han snabb återkoppling. Kunnig och duktig! Vi köpte nyligen en lägenhet i Traneberg som Gustav förmedlade. Ser fram emot tillträdet!"

Matilda L (2rok - Svartviksvägen 4 - Traneberg)
”Jag har köpt en tvåa i Traneberg och Gustav har varit mycket skicklig, rak och tydlig men framförallt effektiv. Jag gillade att han var väldigt aktiv i kommunikationen mellan köpare och säljare och släpade inte efter som jag har upplevt det med andra mäklare. Alltid otroligt trevlig vid bemötande både i verkliga livet som via kommunikation på mail eller meddelanden. Personlig och intresserad av mig som köpare, men ändå väldigt professionell. Mycket insatt i bostadsmarknaden i området (och i andra områden i för den delen). Jag kommer att höra av mig till Gustav när det är dags att sälja! :-)”

Mäklarbyrå


Kontor

BOSTHLM

Prisad mäklare.

Säljare om Gustav.

12 okt 2021

"Gustav levererade toppklass, som vanligt! "
säljare på Kinnekullevägen 32

12 okt 2021

"Gustav är extremt engagerad och lyhörd, han är driven i säljprocessen och letar aktivt efter potentiella köpare, väldigt lätt att ha att göra med och otroligt lättillgänglig, en mäklare av toppklass helt enkelt.
Vi kunde inte vara mer nöjda, rekommenderar Gustav starkt!"
säljare på Stramaljvägen 23

08 okt 2021

"Gustav är grym! Han såg till att vi fick fantastiska bilder med hjälp av hans grymma team med stylist och fotograf. Han har otroligt bra lokalkännedom, lätt att få tag på och hjälpsam oavsett vilken fråga vi hade."
säljare på Mössebergsvägen 30

05 okt 2021

"Gustav är väldigt professionell och driven mäklare, dessutom är han Ödmjuk, trevlig, kunnig och jag fick förtroende för honom väldigt snabb.
Svarar alltid i tfn och snabbt på sms o mejl"
Jag har varit supernöjd med hela processen och utfallet. 
Skulle utan tvekan anlita honom igen. 
Rekommenderas varmt!"
Säljare på Bällstavägen 242 C Bromma "
säljare på Bällstavägen 242C

30 sep 2021

"Gustav har med en otroligt lyhördhet och fast hand tagit sig an, utfört och avslutat försäljningen av min lägenhet. Han har med stort engagemang och driv skapat säljmöjligheter och med det lilla extra hittat rätt köpare till objektet. Det har varit lätt att samarbeta med honom och känna den teamkänsla som mäklare och säljare bör ha för att kunna nå ett bra gemensamt resultat!"
säljare på Kinnekullevägen 23

24 sep 2021

"Gustav är otroligt skicklig och kunnig och fick oss att känna oss trygga och hörda i försäljningen av vår lägenhet. Genom hela processen från första mötet till signeringen var han kommunikativ, inlyssnande och engagerad - vi har inte tvivlat en sekund på att det var det bästa valet att gå med honom. Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Gustav, det kommer vara det bästa ni gjort! "
säljare på Kinnekullevägen 25

22 sep 2021

"Grym mäklare, tummen upp.
Svarar alltid i telefon, har svar på alla frågor och har en god uppfattning om marknaden
5/5 till Gustav "
säljare på Elias Lönnrots väg 17

20 sep 2021

"Lyhörd och återkopplar alltid snabbt. Väldigt trevlig och lätt att tycka om. Kan varmt rekommendera Gustav om du ska sälja i Bromma! "
säljare på Fredrikslundsvägen 55

31 aug 2021

"Nackdelar:
Enbart digitala prospekt, detta var inte något som Gustav informerade om utom något jag upptäckte efter andra visningen när jag frågade om att få se prospekten.
Nådde precis upp till miniminivå, troligen pga dålig tajming i marknaden och att Gustav sköt fram visningen en vecka.
Väldigt få spekulanter på visningen, kanske pga visningen blev på nationaldagen istället för helgen innan.
Gustav bytte tid för frånträde men missade att meddela mig. Struligt frånträde med sista-minuten fullmakt, otydlighet och stress.
Fördelar:
Gustav är charmig, trevlig och förtroendeingivande.
Han lyckades driva upp priset trots dålig budgivning och svagt intresse under visningen.
Han svarar snabbt på SMS.
Sammafattningsvis:
Jag tror Gustav är en av de bättre mäklarna i området. Mina negativa synpunkter kommer nog från dålig tajming på marknaden, samt stress och små missar hos Gustav. "
säljare på Synålsvägen 3

19 aug 2021

"Väldigt trevlig, påläst, kunnig, positiv attityd, lyhörd, lätt att få tag på. En klippa, som jag gärna rekommenderar."
säljare på Beckomberga Ängsväg 6

26 jul 2021

"
Allting gick hur bra som helst! Gustav satte rimliga men optimistiska förväntningar på försäljningen och jobbade hårt för att göra både oss som säljare men även köparna nöjda. Han fanns tillgänglig när vi behövde bolla frågor och uppdaterade oss ständigt.
Professionell, tålmodig och driven med stort engagemang. Finns ingen anledning att anlita någon annan än Gustav. "
säljare på Mössebergsvägen 28

30 jun 2021

"Mycket nöjd, Gustav gjorde ett fantastiskt jobb och rekommenderas starkt!!!"
säljare på Svartviksslingan 112

22 jun 2021

"Gustav är en otroligt proffsig och duktig mäklare! Han är lyhörd, kunnig, service minded samt otroligt engagerad. Vidare är Gustav expert på Traneberg och jag skulle utan tvekan anlita honom igen vid nästa bostadsförsäljning i Bromma. "
säljare på Kinnekullevägen 23

19 jun 2021

"Fantastisk mäklare, rekommenderas till framtida säljare i Traneberg! "
säljare på Sareksvägen 16

09 jun 2021

"Upplevde Gustav som engagerad, professionell, trevlig och en trygg kontakt för både säljare och köpare. Han hade stenkoll på både marknaden och området och kunde vägleda mig på ett bra sätt genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Arkitektvägen 69

08 jun 2021

"Om du ska sälja din lägenhet ska du absolut välja Gustav Strand som din mäklare. Han är hjälpsam, kunnig, flexibel och professionell. I tillägg är han väldigt trevlig och ger dig en realistisk bild av läget. Jag skulle absolut välja Gustav igen när det blir dags för att köpa och sälja lägenhet."
säljare på Tranebergsvägen 54

31 maj 2021

"Bra, snabb och korrekt. Dock ett minus, förstod ej pitemål ;)"
säljare på Tranebergsvägen 54

23 maj 2021

"Gustav överträffade alla våra förväntningar och lyssnade in våra önskemål. Han ingav ett stort förtroende och en självsäkerhet vilket gjorde att vi kände oss trygga i processen och valet av mäklare.
Tack vare Gustavs portfölj av spekulanter gick vår försäljning väldigt fort och smidigt. Kan starkt rekommendera Gustav till andra säljare då han levererar ett grymt resultat!"
säljare på Stramaljvägen 16

30 apr 2021

"Efter att ha fått Gustavs säljlappar i brevlådan genom åren i Traneberg med nya prisrekord var och varannan vecka (han låter en gärna veta att han är den mest säljande i området ifall man råkat missa det) kändes det givet att kontakta honom när det nu var dags för oss att sälja vår 2a om 53kvm på Kinnekullevägen. Som man gör tog vi kontakt med fler mäklare för att jämföra både arvode och värdering - men det visade sig ganska snabbt att valet skulle falla på Gustav. Inte för att hans konkurrenter inte var bra nog utan mer för hur han på ett både karismatiskt och oerhört skickligt sett fick oss att känna oss som ett team med honom och hur man tillsammans ska gå till väga steg för steg för bästa möjliga utfall. Vi upplevde Gustav som väldigt skicklig på att förutspå vad som kommer hända och han spelade in en på ett naturligt och strategiskt sett hur han bedömde att utfallet skulle bli - något som kändes oerhört tryggt som säljare!
”Så att ni vet kommer jag vara dyrare än alla andra ni träffat, men jag kommer leverera därefter också”. Med de orden fick han en extranyckel och efter ca 36 timmar och en privat visning senare satt vi i hans kontraktsrum och skrev avtal på ett av de dyraste slutpriserna som gatan haft. Tre av våra grannar hade i närtid sålt för samma slutpris men vi nådde 200.000 kr mer och vi hade varken bättre eller sämre skick. Exakt hur det gick till vet nog bara Gustav men vad vi förstod måste processen gått väldigt smidigt och smärtfritt eftersom våra köpare var minst lika glada och nöjda som oss :)
Vi blev extremt imponerade av Gustav så ska ni välja mäklare i Bromma/Traneberg så är han det mest självklara valet - han tar plats, tar hand om dig på ett genuint sätt, håller vad han lovar och gör det också med både finess och charm - hatten av! // Harry & Anna på Kinnekullevägen"
säljare på Kinnekullevägen 51

23 apr 2021

"Riktigt bra insats. Det blev en snabb och smidig försäljning. Bra koll på området och allmänt trevlig. Välj Gustav! "
säljare på Tranebergsvägen 24

16 apr 2021

"Gustav har verkligen varit en klippa under vår försäljningsprocess! Från första mötet till dess att det var dags att skriva överlåtelseavtal har han kontinuerligt informerat oss som säljare om läget. Detta får oss som säljare att känna oss väldigt trygga, något vi värdesätter högt.
Annonsen var välskriven, och bilderna fantastiskt fina (skymningsbilderna är magiska). Arvodet var mycket bra och transparent. Slutpriset var över all förväntan, och är det någon som kan lyckas med det så är det Gustav!
Just kommunikation är något vi värdesätter högt, då vi vid tidigare försäljningar anlitat mäklare som inte riktigt återkopplat till oss. Detta är verkligen inte fallet med Gustav - han hör av sig närhelst det finns minsta lilla information att delge, men svarar också väldigt snabbt på eventuellt frågor från vår sida.
Lokalkännedomen i Traneberg är extremt hög, det märks, vilket är något som är bra för både oss som säljare men även för köparna. Gustav ser även till att vara väldigt påläst både gällande bostaden och föreningen, för att kunna besvara alla möjliga och omöjliga frågor vid visningar.
Energi, positivitet och engagemang är något som kännetecknar Gustav. Han har alltid ett leende på läpparna, och är väldigt positiv - något som smittar av sig. Att han sedan arbetar outtröttligt, noggrant och snabbt är ännu mer grädde på moset. :)
Kort och gott är Gustav en fröjd att samarbeta med, och vi kan inte annat än att ge full pott samt våra starkaste rekommendationer! Anlita Gustav, ni kommer inte bli ångra er!"
säljare på Hallebergsvägen 40

08 apr 2021

"Very energetic and persuasive person.
Very skillful in negotiation and socialisation.
Easy to work with.
I'd recommend to other sellers."
säljare på Galonvägen 31

25 mar 2021

"Gustav är en trevlig personlighet och människa med ett brett kontaktnät av köpare. Jag kan rekommendera honom som mäklare alla dagar i veckan! "
säljare på Svartviksslingan 112

17 mar 2021

"Vi sålde vår 2:a på Kinnekullevägen i Bromma med hjälp av Gustav. Redan från första stund fick vi stort förtroende för Gustav där han snabbt och initiativrikt förstod vår situation och utformade en plan för lyckad försäljning. Gustavs affärsmässiga och personliga approach resulterade i att lägenheten såldes till ett rekordpris efter endast ett par dagar på hemnet. Försäljningsmålet krävde en mäklare med stort kontaktnät och kunskap om den aktuella marknaden och här visade sig Gustav överträffa alla förväntningar. Om ni vill slå rekord i er lägenhetsförsäljning så har ni alla förutsättningar att göra detta med Gustav. "
säljare på Kinnekullevägen 32

09 mar 2021

"Gustav är ett fullblodsproffs och det märks så tydligt hur mycket han älskar sitt jobb och jag är den första att erkänna att det visst är STOR skillnad på mäklare & mäklare. Jag betalar mer än gärna lite extra i arvode för att få denna service och mäklarerfarenhet - hatten av till dig, Gustav! Jag hade väldigt högt ställda förväntningar på min försäljning, något som han in-lyssnande tog till sig och respekterade. Efter det satte han sin plan i verket och efter en privat visning 4 dygn senare hade vi sålt min bostad till det dyraste priset i föreningens historia!!
Vad jag även förstod på kontraktet var att köparen också haft en minst lika bra och uppskattad dialog med Gustav som jag upplevde våran, säljare-mäklare emellan, vilket kändes väldigt tryggt! Förresten: BOSTHLM’s fotografer och bilder är fruktansvärt snygga, stort tack även till er :)"
säljare på Stagneliusvägen 26

05 mar 2021

"Vi rekommenderar varmt Gustav! Han är proffsig, engagerad och personlig, med mycket god lokalkännedom. Gustav bidrar med en mycket positiv energi till bostadsaffären."
säljare på Arkitektvägen 73

25 feb 2021

"Jag är SÅ nöjd med Gustav! Kändes bra från första möte och han ingav förtroende på ett naturligt och enkelt sätt. Kan verkligen rekommendera att anlita Gustav. 10/10! "
säljare på Kinnekullevägen 32

01 feb 2021

"Gustav är kompetent, service minded, driven och jättetrevlig. Han gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår lägenhet. Vi är jättenöjda och rekommenderar honom varmt. "
säljare på Svartviksslingan 73

14 jan 2021

"När jag köpte lägenheten var det Gustav som var mäklare. Han kändes genuin, pålitlig och driven vilket är anledningen till att jag valde att höra av mig direkt till honom när det var dags att sälja lägenheten. Nu i efterhand kändes valet 100% rätt och kan starkt rekommendera Gustav till andra som går i säljtankar."
säljare på Björketorpsvägen 11

07 jan 2021

"Gustav var dedikerad genom hela försäljningen och jag kände mig som säljare trygg genom hela försäljningsprocessen"
säljare på Kinnekullevägen 26

05 dec 2020

"Vi fick ett bra intryck av Gustav från första mötet! Han har genom hela processen varit oerhört kommunikativ och trygg. Han har även hjälpt oss i köp av ny bostad vilket vi har uppskattat mycket. Han svarar snabbt, är smidig och har glimten i ögat. Ska du sälja en lägenhet i Traneberg är det Gustav du ska anlita, ingen som som helst tvekan! "
säljare på Tranebergsvägen 52

05 nov 2020

"Det är nog mycket svårt att hitta en mer engagerad och tillgänglig mäklare än Gustav. Vi har även sålt vår bostad under en svår tid med Covid-19 där Gustav visade på högt intresse och uthållighet även under en längre tid. Överlag har kontakten överträffat alla våra förväntningar på vad man kan förvänta sig som kund. Rekommenderar Gustav varmt. "
säljare på Svartviksvägen 4

23 okt 2020

"Kompetent, seriös och förtroendeingivande med en bra social kompetens.
Vi kan varmt rekommendera Gustav. "
säljare på Stopvägen 58

19 okt 2020

"Från första kontakten med Gustav så kände jag ett enormt förtroende, väldigt lyhörd och engagerad i hela processen.
Ständigt tillmötesgående för att hjälpa till att svara på frågor och uppdaterade hela tiden kring vad som var på gång, trots att han har många bollar i luften så kunde jag inte önska mig ett bättre bemötande och hjälpsamhet.
En stark rekommendation till alla som ska sälja sin lägenget! "
säljare på Svartviksvägen 4

16 okt 2020

"Gustav höll många bollar i luften samtidigt men kunde ändå dra ner till snigeltempo när jag som sävlig säljare så önskade. Gustav har bra rykte hos grannar jag pratade med innan jag valde mäklare. Hade även en ”spion” på visningen som intygade att han skötte sig exemplariskt. Gustav får därför de bästa rekommendationer av mig.
Suzanne Hammar"
säljare på Svartviksslingan 86

14 okt 2020

"Det är så stressigt att köpa/sälja bostad och jag är så glad att vi hade Gustav som mäklare. Det kändes jättetryggt. Han var lyhörd, supertrevlig och lätt att kommunicera med under hela processen -- både när vi letade hus och när vi behövde hitta rätt köpare till vår lägenhet. Det gick så smidigt och vi var så nöjda! Vi kan varmt rekommendera Gustav. "
säljare på Åkerhielmsgatan 24

10 okt 2020

"Gustav ordnade en snabb och väldigt smidig försäljning av vår lägenhet. Gustav är kunnig, driven och väldigt trevlig att ha göra med. Han överträffade våra förväntningar. Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare. "
säljare på Kinnekullevägen 33

28 sep 2020

"Gustav är mycket skicklig, driven och tillmötesgående. Valet av mäklare är givet vid vår nästa försäljning. En väldigt snabb och smidig affär där alla parter känner sig nöjda."
säljare på Gubbkärrsvägen 19B

28 sep 2020

"Gustav är utan tvivel den bästa mäklaren i Traneberg / Alvik. Otroligt engagerad, grym lokalkännedom och ett fantastiskt spekulantregister. Finns ingen bättre. "
säljare på Mössebergsvägen 26

28 sep 2020

"Riktigt driven och trevlig mäklare !
Kan gott rekommendera Gustav."
säljare på Fredrikslundsvägen 19

25 sep 2020

"Gustav inger energi och förtroende, och överträffar säljarens förväntningar. Vi kände direkt, efter att utvärderat flera mäklare att om det är någon som ska göra det lilla extra så är det Gustav, vilket vi i efterhand inte fick ångra. Med en exceptionell kundbearbetning under en flera år sitter Gustav på den absolut hetaste prospekteringslistan av alla mäklare i Traneberg med omnejd. "
säljare på Tranebergsvägen 97

11 sep 2020

"Gustav var engagerad och lyhörd genom hela försäljningsprocessen, samarbetet fungerade utmärkt! Vi var väldigt nöjda med bilder och presentation av vår bostad, vi hade väldigt många besökare på visningarna och försäljningen gick även bättre än vi vågat hoppas på!"
säljare på Sareksvägen 9

25 aug 2020

"Legendarisk insats av Gustav Strand som borde dokumenteras i historien, han är garanterat Sveriges främsta mäklare, eventuellt till och med Europas.
Fanns det Nobelpris i fastighetsförmedling hade Gustav stått på scen i Blå hallen årligen med hans majestät i glädjetårar.
En extremt kunnig och intresserad mäklare.
Han var tålmodig och respekterande av mina val, gav mig utrymme att betänka och välbehövliga insikter med marknadsanalyser innan och under försäljning av bostaden och valde det absolut bästa läget att gå ut på försäljning.
Enormt engagerad i hela processen från förarbetet till kontraktsskrivning detta med mitt intresse konstant i framkant.
Jag kan rekommendera Gustav Strand till samtliga som går i tankar att sälja sin bostad.
Ut med Fredrik Eklund och in med Gustav Strand i Million Dollar Listings New York."
säljare på Knypplerskevägen 10

21 aug 2020

"Helheten var 100%!"
säljare på Svartviksvägen 4

21 aug 2020

"Efter mer än tjugo års forskning (Harvard) finns det tre kännetecken för en säljare av rang - något som skiljer de allra bästa från medelmåttorna; (1) de allra bästa har ett brinnande intresse för att göra affärer, ett genuint brinnande intresse, (2) de jobbar hårt, dvs de har en hög aktivitet, (3) de kan sin säljprocess utan och innan och vet var de är i varje given stund. Gustav har dessa egenskaper och förmågor."
säljare på Gesundaplan 50

13 aug 2020

"Snabb och kreativ "
säljare på Sareksvägen 18

12 aug 2020

"Gustav var proffsig med ett stort engagemang. Under resans gång informerade han oss väl. Väldigt lätt att tycka om! "
säljare på Stramaljvägen 28

17 jun 2020

"Gustav får mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Gustavslundsvägen 175

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
40
Försäljningsvärde
160 067 500 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
214 av 223 säljare
Gustav satte rätt förväntningar på slutpriset
192 av 226 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
222 av 228 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
227 av 228 säljare

Gustav på kartan.

279 tidigare annonser
4 bostäder till salu
230 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

3 rum, 91 m²
Lägenhet, Stockholm
5 267 kr/mån
4 295 000 kr
4 rum, 73 m²
58 835 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 644 kr/mån
3 795 000 kr
2 rum, 50 m²
75 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 371 kr/mån
2 750 000 kr
2 rum, 43 m²
63 953 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 099 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 050 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 36 m²
2 850 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 455 000 kr
1 rum, 38 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustav levererade toppklass, som vanligt! "
2 925 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 530 000 kr
1,5 rum, 38 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 340 000 kr
Lägenhet Bromma
4 rum, 90,5 m²
Utropspris: 7 340 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 100 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 350 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.