Gustav Strand

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Bromma  /  Gustav Strand
Profilbild för Gustav Strand
Gustav Strand
4.9 / 5
(143 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
36 st
115 810 000 kr

Bakgrund

Gustav Strand jobbar på Fastighetsbyrån och är registrerad mäklare sedan 2017-08-24. Gustav har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Gustav har haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 138 535 000 kr.

Presentation

UTMÄRKELSER:

2019 - Flest rekommendationer i Bromma HittaMäklare - (79st)
2019 - Näst mest rekommenderade mäklaren i hela Stockholms län
2019 - Flest sålda 4:or i Bromma
2019 - Flest sålda 3:or i Bromma
2019 - Flest sålda 3:or i hela Stockholms län
2019 - Näst flest sålda 2:or i Bromma
2019 - Flest sålda lägenheter i Traneberg (39st)
2019 - Flest sålda lägenheter i Minneberg (23st)

2018 - Flest sålda lägenheter i Traneberg - (39st)
2018 - Flest sålda lägenheter i Minneberg (25st)
2018 - Flest sålda 3:or i Bromma
2018 - Flest sålda 4:or i Bromma
2018 - Näst flest sålda 2:or i Bromma

Jag är prisledande fastighetsmäklaren på Brommas bostadsrättsmarknad med starkast möjligast varumärke i ryggen - Fastighetsbyrån - en mycket svårslagen kombination.

Spelat fotboll många år i Brommapojkarna samt född och uppvuxen i Bromma vilket gör att jag kan Västerorts finaste förort utan och innan! Bott länge i Traneberg som liten och efter en vända inne i Birkastan är jag nu tillbaka som Bromma- och Tranebergs-bo :)

Välkommen att kontakta mig för en förstklassig bostadsaffär!

_________________________________________________________________

Nedan följer några rekommendationer från SÄLJARE jag nyligen hjälpt:

Johan L (3rok - Svartviksslingan, Minneberg)
"Vi träffade många mäklare men att välja Gustav var helt självklart! Han var mycket trevlig, lugn och professionell ut i fingerspetsarna; stenkoll på läget. Gustav hade en enorm kompetens samtidigt som han var inlyssnande och tog oss på stort allvar utan att för den delen tumma på sin egen yrkesskicklighet. Vi sålde på en väldigt sval marknad, där Gustav hjälpte oss att behålla lugnet och isen i magen. Vi ger Gustav och Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna våra allra bästa och varmaste rekommendationer - vi skulle absolut rekommendera honom till vänner och bekanta, och även anlita honom igen för eventuella framtida försäljningar. 10/10"

Malin H (2rok - Mössebergsvägen, Traneberg)
"Gustav är en otroligt skicklig mäklare med allt ifrån mjuka värden så som bemötande och lyhördhet inför oss som säljare till att vara en mycket skicklig affärsman som alltid går in helhjärtat för att ro en affär i hamn till bästa utfall. Vi fick Gustav rekommenderad till oss och kommer utan tvekan rekommendera honom vidare till alla vi känner!
Högsta betyg!"

Jesper D (2rok - Svartviksslingan - Minneberg)
"Jag har sålt en 2:a på Svartviksslingan 73 i Bromma. Blev bemött på ett väldigt bra sätt vilket gjorde att vi tillsammans hittade en modell och kemi som var magisk.

Mäklaren överträffade förväntan big time eftersom jag fick ruskigt bra betalt vilket är fokus när man säljer.
Djurgårdssklass rakt igenom dvs Magiskt in i helvete bra, så jag vet vilken mäklare jag ringer eller rekommenderar vid nästa bostadsförsäljning"

Malena L (4rok Arkitektvägen - Abrahamsberg)
"Gustav var inte ett solklart val INNAN vi valde mäklare. Jag rekade marknaden ganska noga och Gustav var lite dyrare än flera andra.
MEN Gustav erbjöd något de andra inte gjorde - sig själv.
Han är en optimist, självsäker, tar plats - på ett positivt sätt.
Han gjorde skillnaden vid vår lägenhetsförsäljning, istället för att låta spekulanterna "köpa" så SÅLDE Gustav vår lägenhet!
Såhär i efterhand är han ett självklart val."

_________________________________________________________________

Nedan följer några rekommendationer från KÖPARE jag nyligen hjälpt:

Alex T (5rok - Bällstavägen - Annedal/Mariehäll)
"Gustav är ett fullblodsproffs och jag rekommenderar honom starkt! Den som inte anlitar honom gör ett stort misstag!"

Anneli B (3rok - Mössebergsvägen - Traneberg)
"Gustav var superproffsig i den affär som jag gjorde när jag köpte min lägenhet. Han var lyhörd och flexibel. Både jag (köpare)och säljaren blev nöjda. Gustav har ett enormt trevligt sätt.
Över min förväntan på en mäklare"

Emelie W - (4rok - Åkerhielmsgatan -Traneberg)
"En väldigt professionell mäklare som både ser till köpare och säljares bästa. Finns han inte tillgänglig ger han snabb återkoppling. Kunnig och duktig! Vi köpte nyligen en lägenhet i Traneberg som Gustav förmedlade. Ser fram emot tillträdet!"

Carl R (2rok - Minnebergsvägen - Traneberg)
"Gustavs mäklarupplevelse var ett väloljat maskineri som genomsyrades av professionalism och service. Jag som köpare var oerhört nöjd med Gustavs bemötande, entusiasm och engagemang. Han var väldigt tillmötesgående och flexibel och förstod/respekterade både våra behov som köpare och, så som jag förstått det, även säljarens behov på ett väldigt bra sätt. Jag rekommenderar honom starkt till andra och kan med gott samvete säga att vi känner oss väldigt nöjda med köpet och att vi har fått en bra erfarenhet av bostadsmarknaden då detta var vårat första bostadsköp. Tack Gustav Strand på Fastighetsbyrån Bromma för att du hjälpte oss få in en fot i bostadsmarknaden på ett värdigt sätt!"

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Gustav.

17 jun 2020

"Gustav får mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Gustavslundsvägen 175

17 jun 2020

"Fantastisk mäklare! "
säljare på Spångavägen 26

14 jun 2020

"Vi valde Gustav för att han säljer många lägenheter i Traneberg. Han har god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Tack vare Gustavs skicklighet fick vi en inbokad privatvisning och ett bud vi inte kunde tacka nej till."
säljare på Tranebergsvägen 56

12 jun 2020

"Mäklaren o jag jobbade mycket bra tilldsmmsns"
säljare på Synålsvägen 18

10 jun 2020

"Jag vill varmt rekommendera Gustav som mäklare"
säljare på Bergslagsvägen 41

09 jun 2020

"Gustav Strand is a really committed and professional, and a t the same time super easy to deal and talk. Always exceeds expectations! He is a really agile and assertive broker!"
säljare på Spångavägen 44

01 jun 2020

"Gustav är otroligt proffsig och målmedveten! Alltid tillgänglig och har en väldigt rak och tydlig kommunikation. Väldigt bra lokalkännedom i Traneberg och ger bra råd utifrån nuvarande marknadssituation. Försäljningen gick smidigt från start till mål. Kan absolut rekommendera Gustav!"
säljare på Kinnekullevägen 25

03 maj 2020

"Bästa mäklaren jag anlitat, väldigt trevlig, väldigt engagerad och driven vilket medför bra affärer- Guldstjärna!"
säljare på Svartviksslingan 51

29 apr 2020

"Allmänt svalt intresse på bostadsmarknaden, många liknande objekt på marknaden. Fick ett mycket lägre slutpris än väntat. Har mer att göra med marknaden än mäklaren.
Gustav är en trevlig prick med god lokalkännedom samt lätt att ha att göra med. Hoppas bara killen inte jobbar ihjäl sig. ;)"
säljare på Svartviksslingan 82

23 apr 2020

"En bra mäklare är extra viktigt i dessa virustider och vi hade inte kunnat vara mer nöjda. Tack Gustav!"
säljare på Svartviksslingan 33

17 apr 2020

"Gustav är extremt målinriktad, väldigt tillgänglig, snabb på att återkoppla och flexibel när det gäller att hitta nya tillvägagångssätt.
Vi hade höga förväntningar när vi valde Gustav som mäklare och med facit i hand så överträffande han dessa.
Vi har rekommenderat honom till andra och kommer fortsätta göra så.
/Kristian"
säljare på Svartviksslingan 77

17 mar 2020

"Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fick av Gustav i samband med vår lägenhetsförsäljning. Affären gick mycket smidigt till och Gustav var alltid tillgänglig för frågor. Det vi särskilt uppskattade var att Gustav erbjöd oss två tillfällen till att fotografera lägenheten. Detta gjorde att stressnivån sjönk hos oss som småbarnsföräldrar då vi kunde fotografera några rum i taget.
Vi kan verkligen rekommendera Gustav!
"
säljare på Mössebergsvägen 30

20 feb 2020

"Gustav är en fantastiskt duktig säljare & mäklare och i övrigt en väldigt sympatisk och likeable person."
säljare på Svartviksslingan 88

07 feb 2020

"Priset rimlig nivå i jämförelse med andra mäklare, det är bara generellt dyra tjänster. Utgångspriset var rimligt, att slutriset sedan gick upp ganska mycket överraskade nog alla. "
säljare på Tyska Bottens väg 32A

14 jan 2020

"Gustav Strand är mycket kompetent och har en bra kundbas. Han har även en förmåga att göra potentiella kunder till budgivare. "
säljare på Svartviksslingan 43

22 dec 2019

"Gustav gav ett seriöst och kompetent intryck vid första mötet. Det visa sig stämma. Han var helt rätt man för jobbet. Hatten av, tackar."
säljare på Dalgången 9

17 nov 2019

"Gustav är en strålande mäklare som visar engagemang och ett säljdriv vilket gör att processen blev enkel och smidig för mig som säljare. Lämnade stort förtroende över att se efter hela säljprocessen från start till slut i vilket han levererade. Jag är mycket nöjd över insatsen som gjordes och rekommenderar starkt Gustav som mäklare. "
säljare på Tranebergsplan 8B

31 okt 2019

"Gustav, har varit närvarande under hela säljprocessen. Han gör det lilla extra med personlig touch, bryr sig och är mån om kunden. Det känns tryggt med Gustav då jag har haft möjlighet att få svar på alla mina frågor. Gustav har god kännedom om området Bromma. Gustav sålde min lägenhet på 4 dagar efter skrivet uppdrag. Enkelt samarbete."
säljare på Tunnlandsvägen 45

29 okt 2019

"Är riktigt nöjd. Haft en bra dialog under hela försäljningen. Fanns tillgänglig som stöd när jag behövde det och det betydde väldigt mycket. "
säljare på Tranebergsvägen 46

22 okt 2019

"Gustav är engagerad, kunnig, dedikerad och har en fingertoppskänsla för marknaden generellt och den lokala kännedomen i synnerhet. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Mössebergsvägen 28

10 okt 2019

"Gustav var seriös, otroligt engagerad och trevlig. Tack vare hans stora erfarenhet, rådgivning och kundkännedom började vi med att visa upp annonsen i "På gång"-nätverket. Två månader innan visningsdatum var lägenheten såld. Är väldigt nöjd med hur professionellt och enkelt det var att både anlita Gustav och sälja bostaden. Fem av fem!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 30

03 okt 2019

"Professionell, trevlig och tillmötesgående. Gjorde hela säljprocessen lätt och bekymmersfri. Kan bara rekommendera :) "
säljare på Besmansvägen 20

03 okt 2019

"Med Gustavs hjälp sålde jag min lägenhet genom förhandsvisning - kontraktet var påskrivet dagen efter. Han är trevlig, lätt att ha att göra med och är alltid tillgänglig! "
säljare på Holbergsgatan 146

02 okt 2019

"När du vill ha en mäklare som gör allt för dig som säljare, då ska du välja Gustav. Professionell, driven och samtidigt lyhörd och engagerad. Gustav tog sig alltid tid för oss genom hela processen och var mycket rak och tydlig med regelbunden uppdatering om status genom hela säljprocessen. Jag ger Gustav bästa möjliga rekommendation åt den som vill sälja sin bostad på ett lugnt och tryggt sätt och samtidigt få ut det pris som man strävar efter. "
säljare på Arkitektvägen 62

25 sep 2019

"En engagerad och driven mäklare som vet vad han pratat om. Kan starkt rekommendera Gustav på fastighetsbyrån. Ni kommer inte att bli besvikna. "
säljare på Tyska Bottens väg 50A

18 sep 2019

"Gustav tog fantastiskt bra hand om oss genom hela processen, från starten då vi trevande börjat fundera på att sälja till när det blev skarpt läge och avslut. Vi hade också en väldigt uppskattad dialog och konstruktiv direkt support med hjälp kring alla de frågor som kom upp. Kan inte tänka mig hur något skulle kunna ha gjorts bättre på annat sätt. "
säljare på Synålsvägen 9

09 sep 2019

"Gustav är en mycket vass och kunnig mäklare med hjärtat på det rätta stället.
Han lyckades bemöta och sälja, något som två andra mäklare innan misslyckats helt med. "
säljare på Svartviksslingan 102

30 aug 2019

"Gustav var väldigt engagerad och på samma gång avslappnad och mycket trevlig."
säljare på Björketorpsvägen 11

30 aug 2019

"Fantastisk kille! Lätt att samarbeta med och alltid positiv!"
säljare på Mariehällsvägen 14

18 aug 2019

"Gustav är proffsig och en mycket kompetent mäklare. Bra kommunikation och bra på att hålla oss uppdaterade under hela processen. Han vet vad han håller på med och vi kan verkligen rekommendera honom. Vi är jätte nöjda säljare."
säljare på Tyska Bottens väg 34

06 aug 2019

"Gick på rekommendation från vän, kanon rakt igenom och har redan tipsat inför en ny försäljning."
säljare på Spångavägen 44

04 aug 2019

"Förtroendeingivande mäklare, Gustav ser möjligheter istället för svårigheter då marknaden sjunkit något. Trots att det varit likande lägenheter i området som legat ute till försäljning en längre tid; såldes min lägenhet innan vi ens bokat offentliga visningsdagar. Gustav besitter fingertoppskänsla för vad köparen söker, därav snabb och enkel försäljning till rätt köpare. "
säljare på Lindstigen 3

21 jul 2019

"Gustav var driven och proffsig. Mycket nöjd med Gustavs arbete kring försäljningen av våran bostad. "
säljare på Beckomberga Allé 25

09 jul 2019

"Är supernöjd med Gustav och hans insats. Väldigt serviceinriktad och kunnig! Han gjorde samarbetet väldigt smidigt och han var väl insatt i området och allt runtomkring. Han gjorde ett kanonjobb och jag rekommenderar verkligen Gustav!"
säljare på Besmansvägen 18

19 jun 2019

"Gustav sålde vårt radhus på bästa tänkbara sätt. Han fixade snabbt fotografering med fantastiskt resultat och jobbade sedan snabbt och effektivt fram ett avslut som båda säljare och köpare kände sig nöjda med. Gustav uppfyllde våra förväntningar till fullo, svarade snabbt på SMS och telefon samt förde konstruktiva och tydliga diskussioner under försäljningen.
Vi kan varmt rekommendera att anlita Gustav till er försäljning."
säljare på Holbergsgatan 179

31 maj 2019

"Gustav är en ytterst kompetent mäklare som inte lämnar något åt slumpen. Viljan och engagemanget att möta våra krävande mål gjorde att vi till slut nådde ett ytterst tillfredställande resultat. Kommunikationen var av världsklass och gjorde att vi som kund kände oss väl informerade och säkra genom hela processen. Rekommenderar Gustav till alla som vill ha bästa resultat av sin bostadsförsäljning. "
säljare på Beckomberga Allé 3

18 maj 2019

"Vi är fantastiskt nöjda med Gustavs insats. Han är en oerhört engagerad mäklare!"
säljare på Mössebergsvägen 14

14 maj 2019

"Vi har sålt och köpt ett antal bostäder och varit väldigt nöjda med våra mäklare men denna gång var vi inte bara nöjda, utan kände direkt att vi hade en skön jargong och väldigt roligt med Gustav samtidigt som han självklart var seriös och ambitiös! Skall du sälja din lägenhet och få det mesta möjliga ut av en mäklare så skall du helt klart välja Gustav Strand! "
säljare på Svartviksslingan 88

02 maj 2019

"Gustav är en mycket driven och engagerad mäklare som går in helhjärtat för att hitta bra matchningar mellan köpare och säljare. Alltid snabb återkoppling och alltid tydlig men samtidigt positiv i kommunikationen. Mycket god kunskap om marknaden som han tillsammans med sitt driv använder för att snabbt kunna tillgodose både köparens och säljarens behov. Vi verkligen rekommendera Gustav som mäklare. "
säljare på Svartviksvägen 21

14 apr 2019

"Rekommenderar starkt Gustav till andra som går i säljtankar eller ska köpa. En genuint duktig och bra mäklare. "
säljare på Bergslagsvägen 76

31 mar 2019

"Gustav missar aldrig ett samtal eller ett sms, återkommer och uppdaterar kontinuerligt under hela processen. Han har varit lyhörd för våra önskemål och varit flexibel. Gustav gjorde en finfin insats, stort tack!"
säljare på Svartviksvägen 8

17 mar 2019

"En mycket kompetent mäklare som var bra på att kalibrera mina förväntningar som säljare, hålla en ständigt uppdaterad och leverera resultat. "
säljare på Hunnebergsvägen 4

08 mar 2019

"En mäklare som ser sina kunder och agerar professionellt."
säljare på Arvid Mörnes väg 42

13 feb 2019

"Två tummar upp som Siskel & Ebert."
säljare på Beckomberga Allé 3

12 feb 2019

"Gustav fick arbeta hårt med att få mig till ett möte då jag tidigare gjort bostadskarriär och alltid använt en mäklar och aktör. Efter 3 inställd möte gav Fustv inte upp utan fortsatte på ett ödmjukt sätt möta mig och till slut fick till ett möte. När Gustav dyker upp så styr jag tycke och förtroende för honom omgående då hans sätt är trevligt, professionellt och avslappnat men även inlyssnande. Det som till slut fick mig att slå till var Gustav driv, engagemang och möjlighet till flexibel avgift med prestations baserad ersättning delvis på del som överskjuter önskat pris. En klockren matchning av köpare , säljare och slutpris för alla parter. Kan varmt rekommendera Gustav och är gärna hans referens om så önskas. Mvh ML"
säljare på Mössebergsvägen 28

12 feb 2019

"Jag fick ett väldigt bra intryck av Gustav vid första mötet. Gustav tog sig tid att lyssna på mina önskemål, tog sig tiden att svara på frågor under säljprocessen samt att han kontinuerligt gav återkoppling.
Gustav är en mycket professionell och ambitiös mäklare och jag ångrar inte mitt val av mäklare."
säljare på Kinnekullevägen 38

04 feb 2019

"Från start så har Gustav varit väldigt tydlig med sitt tänk kring försäljningen, och vi gjorde rätt i att lita på hans omdöme. Försäljningen av vår lägenhet gick väldigt smidigt, och framför allt snabb!. Gustav har varit otroligt trevlig och bemötande längs hela vägen. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Gesundaplan 59

30 nov 2018

"Trevlig och lyhörd mäklare "
säljare på Elias Lönnrots väg 25

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
138 535 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
134 av 143 säljare
Gustav satte rätt förväntningar på slutpriset
116 av 143 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
138 av 143 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
141 av 143 säljare

Gustav på kartan.

183 tidigare annonser
1 bostäder till salu
143 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 495 000 kr
2 rum, 51 m²
48 921 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 911 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 995 000 kr
Lägenhet Beckomberga
4 rum, 100,5 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 000 000 kr
Lägenhet Traneberg
+ 40 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 960 000 kr
2 495 000 kr
Lägenhet Traneberg
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
8 545 000 kr
Lägenhet Alvik
+ 50 000 kr
5,5 rum, 125 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustav får mina varmaste rekommendationer!"
2 270 000 kr
Lägenhet Brommaplan
+ 275 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastisk mäklare! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.