Gustav Sandén

Profilbild för Gustav Sandén
Gustav Sandén
5.0 / 5
(59 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
11 st
35 230 000 kr

Bakgrund

Gustav Sandén jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2016-03-29. Gustav har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2019. Gustav har haft 13 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 43 455 000 kr.

Presentation

För varje lyckad bostadsaffär krävs enligt mig noggranna förberedelser, målmedvetenhet, fokus samt kunskapen i att kunna se de unika möjligheterna vid varje enskild affär.

Jag gillar utmaningar och är övertygad om att skarp affärsmässighet, tillgänglighet och framförallt hårt jobb är rätt recept på framgång. Jag brinner för mitt jobb och med min breda kunskap arbetar jag ständigt för att överträffa mina kunders förväntningar så att de känner sig trygga och helnöjda.

Rekommendationer samt återkommande kunder är ett kvitto på att jag har skött mitt arbete!

Hör gärna av dig till mig så kan du och jag tillsammans lägga upp en strategi för hur vi ska få bäst betalt för just din bostad!

Mobil: 070 - 782 00 79
E-post: gustav.sanden@bjurfors.se

Säljare om Gustav.

30 jun 2020

"Gustav har helhjärtat tagit sig an försäljningen. Han är lyhörd och har mycket god kännedom om marknaden i mitt område. Alltid snabb på att svara i telefon och återkoppla om det var något. Jag har känt mig trygg med hans kunskapsnivå och han har verkligen hjälpt till med mer än vad man kan förvänta sig av en mäklare. Innan vi ens hunnit fota lägenheten och lägga ut den på Hemnet hade han hittat en köpare till den. Som helhet kan jag varmt rekommendera Gustav. "
säljare på Gävlegatan 26

03 jun 2020

"Mycket nöjd med Gustavs insats. Vi hittade i slutändan själva en köpare, så vi bad om ett lägre arvode och han skötte det mycket smidigt. Gustav är trevlig, social och mycket driven med väldigt bra energi. Skönt att han är lite mer ledigt klädd än de flesta andra mäklarna som är rätt stela i sina 3-piece suits. Han vaskade fram flera spekulanter innan vi ens hade hunnit lägga ut annonsen på Hemnet. Det enda jag har att anmärka på är att det var en del krångel med texten innan den blev bra. Det var ganska frustrerande att behöva lägga sig i och ändra texten själv flera gånger, men det var något Gustav i efterhand var öppen med att det var hans svaga sida, och jag har samma erfarenhet från en annan mäklare. Överlag nöjda. Gustav är pålitlig, ärlig och ett tryggt val av mäklare."
säljare på Dalagatan 44A

26 maj 2020

"Pga att Corona slog till stämde inte mäklarens första värdering med slutpriset. Det var dock inget han hade kunnat förutse."
säljare på Kronobergsgatan 28

10 mar 2020

"Gustav är trygg, seriös och kunnig. Ger all info som behövs. Jobbar snabbt. Då vi inte bor i Stockholm har det varit en trygghet med Gustav som ansvarat för nycklar och även varit behjälplig när hantverkare har arbetat i lägenheten. Vi är mycket nöjda med priset. Dessutom har vi fått ett mycket trevligt bemötande. Kan med glädje rekommendera Gustav"
säljare på Hedemoratäppan 1

20 feb 2020

"Gustav gav ett proffesionellt intryck genom hela processen och överträffade förväntningarna. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Atlasgatan 1

12 feb 2020

"Snabb, lyhörd och engagerad."
säljare på Sveavägen 140

11 jan 2020

"Vi hade försökt sälja vår bostadsrätt under en längre period och testat med hela 3 olika mäklare innan Gustav tog över. Gustav hade ett oerhört engagemang, hade väldigt god kännedom om området och visste vad marknaden önskade. Han höll oss alltid uppdaterade, var väldigt engagerad och genuint intresserad.
Alla dessa faktorer kombinerade resulterade i att vi fick det slutpris vi önskade och att vi alltid kände oss trygga med vår mäklare. "
säljare på Nina Einhorns gata 6

13 dec 2019

"Gustav har varit jätteengagerad och fått lägenheten såld innan visning med ett frånträde nästan 10 månader in i framtiden. Vi är jättenöjda med det jobb som Gustav gjort!"
säljare på Teknologgatan 9A

03 dec 2019

"Vi är helnöjda med Gustav som la ner sin själ i vår försäljning. Kompetent, brinner för sitt yrke och riktigt proffsig. Rekommenderas varmt.
"
säljare på Atlasmuren 18

27 nov 2019

"Gustav är hur bra som helst! Världsklass, proaktiv och energisk men samtidigt proffs på att få alla i processen att känna sig lugna hela vägen. 10/10. "
säljare på Atlasgatan 13

20 nov 2019

"Gustav är duktig, social och pålitlig och jag kan absolut tänka mig att anlita honom igen."
säljare på Markvardsgatan 11

10 okt 2019

"Bästa mäklaren! Trygg säker och pålitlig!
Bra annons och mycket fina bilder.
Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Birkagatan 21B

22 sep 2019

"Gustav är serviceminded, lyhörd och mån om att göra sin säljare nöjd. Jag upplevde även hög tillgänglighet och snabb återkoppling från Gustav. Jag kan varmt rekommendera Gustav. "
säljare på Birger Jarlsgatan 104L

02 sep 2019

"Gustav var mycket engagerad genom vår försäljning och hjälpte oss genom många olika frågor och funderingar. Rekommenderar Gustav till samtliga som ska sälja sin bostad!"
säljare på Stora Gungans väg 5

02 sep 2019

"Gustav did an outstanding job selling our apartment. He was very helpful in helping us in understanding the market and evaluating our next apartment purchase decision. We're English speaking and this was no problem for Gustav. I can highly recommend him."
säljare på Västmannagatan 30

30 aug 2019

"Gustav är en mycket kunnig proffsig och engagerad mäklare, som med stort och äkta engagemang hjälpt oss i den här affären.
Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Atlasgatan 4

15 aug 2019

"Grym mäklare. Väldigt professionell, lyhörd och lätt att tycka om. Kan varmt rekommendera Gustav."
säljare på Valhallavägen 22C

09 aug 2019

"Vi upplevde Gustav som mycket engagerad, duktig, och inte minst gav ett trevligt och sympatiskt intryck genom hela försäljningsprocessen! Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera att ge Gustav förtroendet!"
säljare på Kammakargatan 70

10 jun 2019

"Gustav är lika dedikerad och effektiv som han är flexibel och lyhörd. Han har även den ovärderliga förmågan att vara tydlig och handfast när det verkligen gäller. Jag kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Upplandsgatan 19A

28 maj 2019

"Vi kan varmt rekommendera Gustav vidare efter att ha genomför vår andra försäljning med honom som mäklare. Han är lyhörd, engagerad och professionell. Gör sitt yttersta för att båda parter ska bli nöjda."
säljare på Handelsvägen 28

17 mar 2019

"Bästa mäklaren i stan! "
säljare på Torsplan 8

17 mar 2019

"Andra gången som vi säljer med Gustav och vi är super nöjda. Lyhörd mäklare som gör sitt yttersta för att få till en bra affär. Rekommenderas! "
säljare på Wallingatan 9

07 dec 2018

"Jag är väldigt nöjd med Gustav, han var väldigt trevlig och professionell i sitt arbete. "
säljare på Lodvägen 2

12 aug 2018

"Väldig driven, engagerad och motiverad. En person att känna sig trygg med. Mäklaren arbetade aktivt med visningar trotts en utdragen process. Engagemanget sinade inte."
säljare på Valhallavägen 22A

31 maj 2018

"Gustav var utan tvekan den bästa mäklaren vi har mött. Oerhört trevlig, rolig och lyhörd. Han arbetade hårt och hade ett tydligt mål. Har erfarenhet av flera olika mäklare men Gustav sticker ut. Har redan rekommenderat honom till vänner och bekanta och kommer definitivt anlita honom vid en framtida försäljning. "
säljare på Västmannagatan 30A

28 feb 2018

"Gustav visade ett stort lugn och engagemang under säljprocessen. Trots en svajig marknad så fick vi det priset vi hade kommit överens om. Vi kan varmt rekommendera Gustav "
säljare på Bengt Färjares väg 32

11 dec 2017

"Gustav är en mycket trevlig och empatisk person som visar på stor professionalism i sitt yrkesutövande. "
säljare på Lodvägen 8

09 okt 2017

"Jag anlitade Gustav på rekommendation från min son. Gustav sålde hans lägenhet till rekord tidigare i år. Jag är supernöjd och även min försäljning blev rekord. Han gav mig bra råd gällande styling vilket tillsammans med duktig fotograf ledde till fantastiska bilder. Gustav var engagerad, noggrann, tillgänglig och höll mig trygg under hela processen och jag ångrar inte mitt val av mäklare. Jag kan inte annat än starkt rekommendera Gustav till alla jag känner och som önskar en duktig mäklare för att slå nya rekord!"
säljare på Kvarnbergsvägen 33

27 jun 2017

"Vi valde Gustav som mäklare baserat på den insats han gjorde på en lägenhet som vi själva var och tittade på. Vi upplevde honom som proffsig, hade svar på alla frågor och kändes ärlig. Vi upplevde att vi kunde ha en rak dialog genom hela säljprocessen och han var ett bra stöd hela vägen. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 15D

06 apr 2017

"Proffsig och engagerad, han fanns alltid tillgänglig och jobbade stenhårt från början till slutet av en väldigt lyckad bostadsaffär. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hornstulls Strand 1

02 apr 2017

"Vi fick till en snabb affär som överträffade alla våra förväntningar. Gustav visade ett stort engegemang och intresse för vår bostadsaffär. Vi kan varmt rekommendera Gustav för framtida säljuppdrag då vi är mycket nöjda med hans insats. "
säljare på Nynäsvägen 335

13 mar 2017

"Inför försäljningen hade vi kontakt med ett antal mäklare. Vi valde Gustav och Erik Olsson eftersom han presenterade en strukturerad arbetsmetodik som vi trodde på,och vi blev inte besvikna.Han arbetade kompetent, konsekvent och noggrant. Hade hög tillgänglighet och lyhört agerande. Dessutom hade han en mycket duktig fotograf, vars bilder bidrog till en bra helhet. Slutligen gav samarbetet i budgivnings- och avslutningsfas ett förväntat, gott resultat."
säljare på Stockbyvägen 3A

19 okt 2016

"Gustav was easy going and very professional. I felt complete confidence in him to get my flat sold. He did a fantastic job."
säljare på Sikrenovägen 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
13
Försäljningsvärde
43 455 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
56 av 59 säljare
Gustav satte rätt förväntningar på slutpriset
52 av 59 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
58 av 59 säljare
Gustav var tydlig och höll mig uppdaterad
59 av 59 säljare

Gustav på kartan.

73 tidigare annonser
59 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 550 000 kr
Lägenhet Vasastan
2 rum, 34 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustav har helhjärtat tagit sig an försäljningen. Han är lyhörd och har mycket god kännedom om marknaden i mitt område. Alltid snabb på att svara i telefon och återkoppla om det var något. Jag har känt mig trygg med hans kunskapsnivå och han har verkligen hjälpt till med mer än vad man kan förvänta sig av en mäklare. Innan vi ens hunnit fota lägenheten och lägga ut den på Hemnet hade han hittat en köpare till den. Som helhet kan jag varmt rekommendera Gustav. "
2 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
-85 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 2 885 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 5 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Pga att Corona slog till stämde inte mäklarens första värdering med slutpriset. Det var dock inget han hade kunnat förutse."
4 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
-95 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 58 m²
Utropspris: 6 600 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.