Gustaf Mattsson

Profilbild för Gustaf Mattsson
Säljarfavorit
Gustaf Mattsson
5.0 / 5
(30 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
13 st
12 st
49 370 000 kr

Bakgrund

Gustaf Mattsson jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2001-09-20. Gustaf har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2022. Gustaf har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 51 775 000 kr.

Presentation

Efter drygt 20 år som verksam mäklare i Uppsala har jag samlat på mig stor erfarenhet och bred kunskap om bostadsmarknaden. En stad som jag sett växa och förnyas och som aldrig slutar att fascinera mig. Den ständiga rörelsen av att träffa människor, lära känna bostäder, att kunna vara behjälplig och delaktig i många människors största och viktigaste affär, är en kombination som ger mig stor glädje och driv att hela tiden tänka framåt.

Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och många återkommande kunder.

Kontakta gärna mig så berättar jag hur jag kan hjälpa er på bästa sätt.

Säljare om Gustaf.

21 jun 2022

"Jag är otroligt nöjd. Mäklaren hörde av sig ofta och talade om vad som händer. Kände mig helt trygg att lämna försäljningen till mäklaren. "
säljare på Stråvägen 7

21 jun 2022

"Gustaf har ett personligt och professionellt bemötande.
Då vi upplevde att han har gedigen erfarenhet och är trygg i branschen var det lätt att lita på de råd han gav oss i förhållande till vår försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Gustaf som mäklare och skulle själva välja honom igen vid en fö..."
"Gustaf har ett personligt och professionellt bemötande.
Då vi upplevde att han har gedigen erfarenhet och är trygg i branschen var det lätt att lita på de råd han gav oss i förhållande till vår försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Gustaf som mäklare och skulle själva välja honom igen vid en försäljning."
Läs mer
säljare på Torbjörnsgatan 18

16 jun 2022

"Jag har tidigare både köpt en lägenhet och sålt en villa med Gustaf som mäklare. Den här gången, då vi skulle sälja vår kolonistuga, var Gustaf ett självklart val. Gustaf är erfaren, seriös och förtroendeingivande. Han är lätt att nå och ger fortlöpande information under hela försäljningsprocesse..."
"Jag har tidigare både köpt en lägenhet och sålt en villa med Gustaf som mäklare. Den här gången, då vi skulle sälja vår kolonistuga, var Gustaf ett självklart val. Gustaf är erfaren, seriös och förtroendeingivande. Han är lätt att nå och ger fortlöpande information under hela försäljningsprocessen. Dessutom är han väldigt trevlig. Med Gustaf kan man känna sig trygg och jag kan varmt rekommendera honom."
Läs mer
säljare på Pionvägen 165

08 jun 2022

"Mäklarens insats var mycket bra. Att priset blev lägre än förväntat hade inget att göra med hans prestation utan att marknadsläget svängde så tvärt."
säljare på Bärby Äng 7

27 mar 2022

"Det var lätt att få förtroende för Gustaf Mattsson, som i alla delar visat såväl hög kompetens som noggrannhet (vilket säkert också potentiella köpare har uppskattat). Gustaf Mattsson höll oss informerade under hela processen. Alla avväganden (utgångspris, tillträdesdatum, antal visningar, etc.) ..."
"Det var lätt att få förtroende för Gustaf Mattsson, som i alla delar visat såväl hög kompetens som noggrannhet (vilket säkert också potentiella köpare har uppskattat). Gustaf Mattsson höll oss informerade under hela processen. Alla avväganden (utgångspris, tillträdesdatum, antal visningar, etc.) tillkom i dialog med oss. Även efter att köpet avslutats tyckte vi att dessa gemensamma beslut var de bästa. "
Läs mer
säljare på Vikingagatan 26

26 mar 2022

"Gustaf är en mäklare som jag kommer att anlita igen om jag behöver en mäklartjänst."
säljare på Fyrislundsgatan 26

24 mar 2022

"Väldigt nöjd med hela processen! Gustaf var väldigt lyhörd kring våra önskemål och åsikter, men var samtidigt väldigt noggrann med att se till att vi var väl informerade om olika alternativ och dess för- och nackdelar. Allt gick väldigt smidigt, Gustaf var lätt att få tag på vid behov och höll os..."
"Väldigt nöjd med hela processen! Gustaf var väldigt lyhörd kring våra önskemål och åsikter, men var samtidigt väldigt noggrann med att se till att vi var väl informerade om olika alternativ och dess för- och nackdelar. Allt gick väldigt smidigt, Gustaf var lätt att få tag på vid behov och höll oss väl uppdaterade under hela försäljningen. Rekommenderas starkt! "
Läs mer
säljare på Stabby Allé 13C

09 mar 2022

"Gustaf var kunnig och hade stor kännedom om marknaden. Gav oss värdefulla råd kring iordningställande av huset inför försäljningen vilket troligen höjde priset. Imponerande ordning och reda i hela försäljningsprocessen. Att lägga vår största fastighetsaffär i Gustafs händer kändes väldigt tryggt...."
"Gustaf var kunnig och hade stor kännedom om marknaden. Gav oss värdefulla råd kring iordningställande av huset inför försäljningen vilket troligen höjde priset. Imponerande ordning och reda i hela försäljningsprocessen. Att lägga vår största fastighetsaffär i Gustafs händer kändes väldigt tryggt.
Uppföljningen efter försäljningen var väldigt professionell."
Läs mer
säljare på Hesselmans väg 24

16 feb 2022

"Gustaf Mattsson var inte bara en mäklare för mig ,han har visat mig rätt väg o var mkt tålamod,god kontakt o tillgängligt o proffsig .jag rekommenderar Absoluta Gustaf till mina kompisar om de vill säljar sitt hus .jag kände mig väldigt tryggt me han o ha gjorde den bästa för mig .jag har såld o ..."
"Gustaf Mattsson var inte bara en mäklare för mig ,han har visat mig rätt väg o var mkt tålamod,god kontakt o tillgängligt o proffsig .jag rekommenderar Absoluta Gustaf till mina kompisar om de vill säljar sitt hus .jag kände mig väldigt tryggt me han o ha gjorde den bästa för mig .jag har såld o köpte mina lägenheter via Gustaf.tack Gustaf o bra jobbat."
Läs mer
säljare på Wivalliusgatan 39

15 feb 2022

"Gustaf Mattson har mäklat tre försäljningar, två där vi varit köpare (2006 och 2019) och den senaste då vi sålde en lägenhet (2021). Att vi valde Gustaf för att sköta försäljningen är att han är professionell och saklig. Han inger förtroende."
säljare på Tiundagatan 49

11 feb 2022

"Gustav är toppen!"
säljare på Elgbolstavägen 25

10 feb 2022

"Jag kan verkligen rekommendera Gustaf! Han är professionell både mot säljare och köpare ( har haft äran att ha honom ansvarig i både köp och sälj situation). Han är lyhörd, engagerad, snabb, alltid tillgänglig, mjuk och trevlig och har även humor. Han bollar tankar som man har vilket gör att man ..."
"Jag kan verkligen rekommendera Gustaf! Han är professionell både mot säljare och köpare ( har haft äran att ha honom ansvarig i både köp och sälj situation). Han är lyhörd, engagerad, snabb, alltid tillgänglig, mjuk och trevlig och har även humor. Han bollar tankar som man har vilket gör att man känner sig lyssnad på, delaktig och trygg under hela processen. Han har även tillgång till en otroligt skicklig fotograf! Skulle välja honom alla dagar i veckan igen!"
Läs mer
säljare på Källparksgatan 12D

02 feb 2022

"Den bästa mäklare jag har jobbat med, stort rekommenderas."
säljare på Bregstavägen 8

01 feb 2022

"Engagerad, kompetent och lätt att samarbeta med. Hög tillgänglighet i alla steg. Ger mig som säljare ett bra förtroende genom hela affären. "
säljare på Svartbäcksgatan 46F

01 feb 2022

"Snabb och smidig försäljning, bra mäklare helt enkelt"
säljare på Repslagargatan 20A

01 feb 2022

"Detta var min fjärde försäljning med Gustaf. Varje gång har han överträffat mina förväntningar och levererat en professionell tjänst och personlig service. Med Gustaf kan ni känns er trygga genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Källarbäcksvägen 53B

01 feb 2022

"Gustaf är extremt proffsig. Bara engagemanget kring bilderna och hur bra det blev var väldigt imponerande. Mycket hög servicenivå och lyhördhet genom hela processen. Rekommenderar Gustaf varmt! "
säljare på Danmark Lövhyddan 68A

31 jan 2022

"Mycket kompetent och erfaren mäklare! Han har sålt två lägenheter åt oss och även hållit utkik efter vårt drömhus, vilket han hittade genom ett bra samarbete med en kollega"
säljare på Götgatan 12B

31 jan 2022

"Vi pratade med tre mäklare och fastnade för Gustav, trots att de andras arvode var något lägre. Med Länsförsäkringars guldcheck och gratis utlåning av släp blev skillnaden liten. Gustav kan villamarknaden och har koll på alla de olika aspekter som kan dyka upp just vid husförsäljning. Han gransk..."
"Vi pratade med tre mäklare och fastnade för Gustav, trots att de andras arvode var något lägre. Med Länsförsäkringars guldcheck och gratis utlåning av släp blev skillnaden liten. Gustav kan villamarknaden och har koll på alla de olika aspekter som kan dyka upp just vid husförsäljning. Han granskade besiktningsprotokollet och korrigerade fel som blivit och ringde grannar för att inhämta kompletterande information. Inget lämnades åt slumpen."
Läs mer
säljare på Norrlandsgatan 31D

31 jan 2022

"Mäklaren var lyhörd, kändes pålitlig ända från första mötet, gav råd men försökte inte övertala mig i mina beslut. Jag kände mig trygg under hela försäljningsprocessen."
säljare på Jupitervägen 6

31 jan 2022

"Gustaf är strukturerad, trevlig och allmänt lätt att ha att göra med."
säljare på Pelargatan 24

31 jan 2022

"Mycket professionell och erfaren mäklare. Bra dialog som gjorde att jag kände mig trygg genom hela affären. Kan varmt rekommendera Gustaf Mattsson."
säljare på Vikingagatan 6

31 jan 2022

"Gustaf Mattson var mycket kunnig, engagerad och noggrann när han sålde mitt radhus. Han var ett kompetent och tryggt stöd till mig som säljare och min uppfattning var att han bemötte och stöttade potentiella köpare på samma sätt. Jag skulle rekommendera Gustaf till andra och skulle själv anlita G..."
"Gustaf Mattson var mycket kunnig, engagerad och noggrann när han sålde mitt radhus. Han var ett kompetent och tryggt stöd till mig som säljare och min uppfattning var att han bemötte och stöttade potentiella köpare på samma sätt. Jag skulle rekommendera Gustaf till andra och skulle själv anlita Gustaf igen."
Läs mer
säljare på Noreens väg 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
5
Villa
3
Radhus
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
51 775 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
29 av 30 säljare
Gustaf satte rätt förväntningar på slutpriset
26 av 30 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
30 av 30 säljare
Gustaf var tydlig och höll mig uppdaterad
30 av 30 säljare

Gustaf på kartan.

371 tidigare annonser
3 bostäder till salu
30 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

3 995 000 kr
4 rum, 103 m²
38 786 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 577 kr/mån
950 000 kr
3 rum, 42 m²
22 619 kr/m²
Fritidshus, Uppsala
8 950 000 kr
7 rum, 266 m²
33 646 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 095 000 kr
Lägenhet Höganäs
1 rum, 40 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 925 000 kr
Villa Björklinge
+ 425 000 kr
5 rum, 124 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är otroligt nöjd. Mäklaren hörde av sig ofta och talade om vad som händer. Kände mig helt trygg att lämna försäljningen till mäklaren. "
965 000 kr
Fritidshus Tunabackar
+ 170 000 kr
2 rum, 34 m²
Utropspris: 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har tidigare både köpt en lägenhet och sålt en villa med Gustaf som mäklare. Den här gången, då vi skulle sälja vår kolonistuga, var Gustaf ett självklart val. Gustaf är erfaren, seriös och förtroendeingivande. Han är lätt att nå och ger fortlöpande information under hela försäljningsprocessen. Dessutom är han väldigt trevlig. Med Gustaf kan man känna sig trygg och jag kan varmt rekommendera honom."
5 500 000 kr
Lägenhet Tunabackar
7 rum, 171,6 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gustaf har ett personligt och professionellt bemötande.
Då vi upplevde att han har gedigen erfarenhet och är trygg i branschen var det lätt att lita på de råd han gav oss i förhållande till vår försäljning.
Vi kan varmt rekommendera Gustaf som mäklare och skulle själva välja honom igen vid en försäljning."
7 000 000 kr
Villa Gunsta
+ 50 000 kr
7 rum, 202 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklarens insats var mycket bra. Att priset blev lägre än förväntat hade inget att göra med hans prestation utan att marknadsläget svängde så tvärt."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.