Gabriel Krogius

Profilbild för Gabriel Krogius
Säljarfavorit
Gabriel Krogius
4.9 / 5
(258 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
11 st
46 245 000 kr

Bakgrund

Gabriel Krogius jobbar på AFI FastighetsMäklare och är registrerad mäklare sedan 2012-07-20. Gabriel har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2023. Gabriel har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 30 800 000 kr.

Presentation

Som fastighetsmäklare har jag ett stort ansvar att hjälpa dig som kund med din kanske största affär. Detta förtroendeuppdrag är alltid lika hedrande, och kräver alltid ett hårt arbete för att uppfylla dina önskemål.

Min högsta målsättning vid varje affär är att du som säljare blir helt nöjd och att dina specifika önskemål uppfylls. Jag är alltid redo att göra allt jag kan för att du ska bli nöjd och få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Dina köpare ska också känna sig nöjda och trygga genom hela processen.

Jag har varit registrerad fastighetsmäklare sedan år 2012 och har efter tre års studier en kandidatexamen inom företagsekonomi. Med erfarenheter från olika bostadsområden och flera varianter av fastighetsförmedlingar så har jag fått bred kunskap att använda för att er affär ska bli trygg och säker.

Som uppvuxen i en mäklarfamilj har intresset för fastighetsaffärer och bostäder alltid funnits där. Detta har gett mig en ovärderlig erfarenhet om hur bostadsmarknaden faktiskt fungerar och vad som krävs för att uppnå de högsta slutpriserna och de nöjdaste kunderna.

Att jag dessutom är verksam i kommunen där jag vuxit upp gör att jag känner till områdena in i minsta detalj och har ett mycket värdefullt kontaktnät.

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriel.

22 mar 2024

"Trevlig, alltid bra information. Tillgänglig.
Rolig och lätt att prata med. "
säljare på Merkurigatan 48

08 mar 2024

"Trevlig och lyhörd, bra annons och gav smarta tips, höll mig uppdaterad om vad som hände och var väldigt öppen med allting. Rekommenderar Gabriel starkt, man märker att han är seriös och väldigt bra på sitt jobb"
säljare på Vänortsringen 2A

22 dec 2023

"Allt fungerade väldigt bra!!!
Mycket nöjd!!"
säljare på Ekilla Gårdsväg 10

19 nov 2023

"Jag är oerhört nöjd med Gabriel som mäklare.
Kom aldrig med ursäkter som t ex 3tr utan eller sänka priset utan han jobba på hårt och släppte inte dom som var intresserade att köpa lgh.
Kommer rekommendera han "
säljare på Sätunavägen 8B

18 sep 2023

"Gabriel Krogius är en lugn, trygg och väldigt duktig mäklare, kan verkligen rekommendera honom när man vill ha hjälp vid försäljning eller köp av bostad. "
säljare på Ekilla Gårdsväg 34

15 sep 2023

"En bostadsaffär är en jobbig mental resa. Gabriel är fantastisk på att ge kloka och professionella råd och han höll oss hela tiden uppdaterade kring processen. Gabriel får våra varmaste rekommendationer, vi tycker att han höll "världsklass rakt igenom". "
"En bostadsaffär är en jobbig mental resa. Gabriel är fantastisk på att ge kloka och professionella råd och han höll oss hela tiden uppdaterade kring processen. Gabriel får våra varmaste rekommendationer, vi tycker att han höll "världsklass rakt igenom". "
Läs mer
säljare på Skolgatan 1D

30 jun 2023

"Jag är mycket nöjd med min Mäklare jag rekommendera till många för att han är värdigt duktig på bemötandet och på alla mjöliga sätt"
säljare på Valsta Gårdsväg 8

22 jun 2023

"Har haft Gabriel som mäklare både vid köp och försäljning av bostad och kan varmt rekommendera honom. Gabriel lyssnade in mina behov och var flexibel, trygg och kunnig under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Stationsgatan 20C

12 jun 2023

"Lugn och trygg mäklare som genuint vill hjälpa sina kunder.
"
säljare på Trädgårdsmästeriets väg 3B

26 maj 2023

"Gabriel gjorde ett bra jobb och vi rekommenderar honom starkt. Han är väldigt duktig på sitt jobb och man är trygg i hans sällskap "
säljare på Västra Bangatan 53A

26 maj 2023

"Vi är så nöjda med Gabriels mäklarinsats vid försäljningen av vår bostadsrätt. Gabriel är professionell, kompetent, glad och trevlig, och lätt att kommunicera med. Ger klara besked och förmedlar trygghet i en så viktig affär som man inte gör så ofta. Tack Gabriel för ett kanonjobb med allt från a..."
"Vi är så nöjda med Gabriels mäklarinsats vid försäljningen av vår bostadsrätt. Gabriel är professionell, kompetent, glad och trevlig, och lätt att kommunicera med. Ger klara besked och förmedlar trygghet i en så viktig affär som man inte gör så ofta. Tack Gabriel för ett kanonjobb med allt från annons till pappersarbetet! Vi är mer än nöjda:-)!"
Läs mer
säljare på Östregårds väg 7F

12 maj 2023

"Gabriel var väldigt bra och enkel att jobba. Mycket tydlig i kommunikation, bra bollplank för idéer och sydde ihop vår affärs på ett snyggt och smidigt sätt. Kan varmt rekommendera Gabriel!"
säljare på Sätunavägen 14C

12 maj 2023

"Valde honom hade hört så mycket om honom. Även nära anhöriga rekomenderaden Gabriel.
Hade jag bott kvar här så skulle jag anlitat honom flera gånger."
säljare på Frejgatan 63

03 mar 2023

"Lyhörd med väldigt bra social kompetens. Tipsade om städbolag, informerade på ett föredömligt sätt under processen. Mycket hjälpsam och kompetent mäklare."
säljare på Västra Bangatan 65B

27 feb 2023

"Kan verkligen rekommendera Gabriel som mäklare. Han har varit otroligt engagerad, mycket lyhörd och kunnig mäklare. I den marknad som nu råder har han arbetat hårt med försäljningen och varit väldigt noga med att hålla oss uppdaterade och delaktiga i processen. Inte försökt pressa oss att anta fö..."
"Kan verkligen rekommendera Gabriel som mäklare. Han har varit otroligt engagerad, mycket lyhörd och kunnig mäklare. I den marknad som nu råder har han arbetat hårt med försäljningen och varit väldigt noga med att hålla oss uppdaterade och delaktiga i processen. Inte försökt pressa oss att anta första bästa bud utan varit ok med att låta försäljningen ta lite tid. Så är otroligt nöjd över att vi valde Gabriel och Afi som mäklare"
Läs mer
säljare på Uranusgatan 3

29 jan 2023

"Väldigt nöjd! "
säljare på Sätunavägen 20C

16 dec 2022

"Var 3:e gången vi anlitade Gabriel på AFI
Han har nu sålt 2 lägenheter och en villa åt oss. Så nöjda."
säljare på Stationsgatan 21A

16 dec 2022

"Gabriel Krogius är en mycket kompetent, påläst och lyhörd mäklare som jag har känt mej trygg med under hela försäljningen.
Gabriel uppdaterade mej varje dag och var mycket lätt att få tag på vid ev frågor.
Han är en mäklare som jag varmt kan rekommendera o väldigt gärna återkommer till"
"Gabriel Krogius är en mycket kompetent, påläst och lyhörd mäklare som jag har känt mej trygg med under hela försäljningen.
Gabriel uppdaterade mej varje dag och var mycket lätt att få tag på vid ev frågor.
Han är en mäklare som jag varmt kan rekommendera o väldigt gärna återkommer till"
Läs mer
säljare på Platåvägen 4

28 nov 2022

"Gabriel Krogius är mycket kompetent och alltid väl påläst. Mycket lätt att få tag på och återkopplar alltid snabbt vid ev frågor.
Han är en mäklare jag litar på till 100%.
Jag rekommenderar varmt honom och återkommer själv gärna "
säljare på Revirvägen 4A

16 okt 2022

"Pålitlig och lyhörd mäklare som hade hög tillgänglighet under hela processen. Jag både köpte och sålde av Gabriel och har varit nöjd hela vägen från första samtalet tills allt blev klart. "
säljare på Baldergatan 7

14 okt 2022

"Mycket bra arbete med försäljningen av vår lägenhet. Aktiv och gott bemötande under hela processens gång. Vi rekommenderar Gabriel Krogius starkt! "
säljare på Ekilla Gårdsväg 14

29 sep 2022

"Gabriel är helt klart en talang.
Inget snack!
Inkännande och lyssnande.
Du blir sedd och validerad.
Gav sitt allt i dessa dystra tider.
"
säljare på Skolgatan 1E

28 sep 2022

"Ödmjuk och jordnära som person är något som är så svårt att hitta i dagens samhälle. Hjälpsam i alla lägen och ärende. Finns alltid tillgänglig för en. "
säljare på Södergatan 18B

24 sep 2022

"Mycket bra med snabb återkoppling och lyhörd för säljarens åsikter men samtidigt tydlig med fakta och regelverk. Lätt att komma i kontakt med. "
säljare på Sätunavägen 16F

04 sep 2022

"Otroligt kompenent, tydlig och hjälpsam. Vi var väldigt nöjda med Gabriel som mäklare! "
säljare på Sätunavägen 10C

08 jul 2022

"Engagerad, kunnig och trevlig - allt vad man söker hos en mäklare. Rekommenderas!"
säljare på Sätunavägen 13B

11 jun 2022

"Det funkade utmärkt att ha Gabriel som mäklare. Det som uppskattades speciellt:
- det gick ganska snabbt att sälja
- fick tips om försäljningar som var på gång"
säljare på Odenvägen 20B

09 maj 2022

"Högsta betyg till Gabriel Krogius!"
säljare på Västra Bangatan 47A

27 apr 2022

"Svar som ovan
Kompetent och har mitt fulla förtroende. "
säljare på Heimdalsgatan 6

22 apr 2022

"Gabriel har bra rykte och jag fick hans namn av flera som använt sig av honom "
säljare på Stockholmsvägen 26B

26 mar 2022

"Fantastisk kille, professionell, punktligt, supertrevlig. "
säljare på Sätunavägen 19D

26 mar 2022

"Jättebra och trevlig mäklare"
säljare på Västra Bangatan 55A

18 mar 2022

"Gabriel höll oss under rättande hela tiden
Mail och Sms "
säljare på Bersåvägen 6

26 feb 2022

"Rekommenderas varmt+++++"
säljare på Vänortsringen 52

25 feb 2022

"Gabriel är super snabb att få kontakt. Han har visat super engagemang. Jag så imponerad och nöjd med Gabriel insats på min bostäd försäljning. "
säljare på Mjölnergatan 14

18 feb 2022

"Gabriel arbetar väldigt snabbt och är effektiv. Han lyssnade på alla mina behov och hade svar på alla frågor jag hade. Väldigt trevlig och professionell mäklare."
säljare på Idungatan 5

18 feb 2022

"Gabriel Krogius är en mycket kompetent och trevlig mäklare, jag kände mej trygg genom hela försäljningen. Jag återkommer väldigt gärna till AFI mäklarfirma"
säljare på Stackvägen 31

11 feb 2022

"Gabriel är artig, förtroendeingivande, professionell och bra på att återkoppla.
Jag är nöjd med min försäljning från början till slut och skulle inte tveka att anlita Gabriel igen.
"
säljare på Idungatan 17

06 feb 2022

"Gabriel skötte allting på ett smidigt sätt, utan att överarbeta någonting. Jag litade till 100% på hans förslag till arbetsutförandet. Gabriel har en bra känsla i det han gör."
säljare på Sätunavägen 15D

05 feb 2022

"Gabriel är mycket trevlig och mycket kompetent. Skulle absolut anlita honom igen vid nästa försäljning."
säljare på Sätunavägen 20A

12 dec 2021

"Fick hjälp med ett lite annorlunda uppdrag inom familjen. Väldigt prisvärd, hjälpsam och lätt att få tag på. "
säljare på Odensala Djurgården 151

28 nov 2021

"Vår son hade bra erfarenhet av honom som mäklare."
säljare på Nyborgsvägen 27

26 nov 2021

"Är väldigt nöjd med Gabriels insats och kunde inte förväntat mig ett bättre resultat. Han var alltid behjälplig och svarade snabbt på alla min frågor och fundering. Kan absolut att rekommendera Gabriel till andra!! 5 av 5 stjärnor :)"
säljare på Valsta Gårdsväg 8

12 nov 2021

"Extremt smidig och snabb försäljning !
Gabriel Rekommenderas varmt"
säljare på Västra Bangatan 55A

05 nov 2021

"väldigt god kommunikation, informativ, effektiv "
säljare på Sätunavägen 22A

22 okt 2021

"Gabriel är lätt den bäste mäklaren jag jobbat med, otroligt trevlig utan att vara övertrevlig, kunnig och försökte verkligen hitta lösningar, ett propps ut i fingerspetsarna."
säljare på Trädgårdsmästeriets väg 3A

08 okt 2021

"Gabriel Krogius är mycket proffsig, trevlig och väldigt påläst, lotsade mej galant i en ganska snårig djungel. Mina varmaste rekommendationer och jag återkommer gärna"
säljare på Marsgatan 26

08 okt 2021

"Superproffsig"
säljare på Hugingatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10
Villa
2
Radhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
30 800 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
249 av 254 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
254 av 254 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
257 av 257 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Gabriel på kartan.

532 tidigare bostäder
29 bostäder till salu
257 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Bostäder

1 795 000 kr
3 rum, 70,5 m²
25 642 kr/m²
Lägenhet, Sigtuna
5 374 kr/mån
1 175 000 kr
1 rum, 38 m²
30 921 kr/m²
Lägenhet, Sigtuna
2 813 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 98 m²
30 561 kr/m²
Radhus, Sigtuna
3 rum, 78 m²
Lägenhet, Sigtuna
5 141 kr/mån
2 195 000 kr
4 rum, 94,9 m²
23 351 kr/m²
Lägenhet, Sigtuna
7 243 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 715 000 kr
Kedjehus Skälby
+ 220 000 kr
4 rum, 125 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
1 450 000 kr
Lägenhet Centrala Märsta
-45 000 kr
2 rum, 47 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Märsta
-145 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 950 000 kr
Lägenhet Märsta
-45 000 kr
5 rum, 116,5 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig, alltid bra information. Tillgänglig.
Rolig och lätt att prata med. "
1 100 000 kr
Lägenhet Centrala Märsta
+ 5 000 kr
2 rum, 73,5 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig och lyhörd, bra annons och gav smarta tips, höll mig uppdaterad om vad som hände och var väldigt öppen med allting. Rekommenderar Gabriel starkt, man märker att han är seriös och väldigt bra på sitt jobb"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.