Gabriel Bilir

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Gabriel Bilir
Profilbild för Gabriel Bilir
Säljarfavorit
Gabriel Bilir
5.0 / 5
(464 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
23 st
186 740 000 kr

Bakgrund

Gabriel Bilir jobbar på Bergets Ro Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-07-13. Gabriel har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2023. Gabriel har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 96 215 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 9 år och är en utav Sveriges mest rekommenderade mäklare. Med flera hundratals starka bostadsförsäljningar i ryggen besitter jag en stark erfarenhet att få ihop affären. Jag är både född och uppvuxen i området Solna/Sundbyberg vilket ger mig en mycket god lokalkännedom och brett nätverk av kunder. Är idag aktiv och förmedlar bostäder även i innerstaden.

Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av en hög arbetsmoral, tillgänglighet och stark kompetens till att hantera förhandlingslägen.

Min största andel av kunder kommer via rekommendationer, vilket för mig är främsta beviset på att man utför sitt arbete på absolut bästa sätt. Ta ett steg i rätt riktning och kontakta mig för ett möte så berättar jag mer!

Utmärkelser:
2016 - Toppnotering om 108.421 kr/kvm i Sundbybergs kommun
2016 - Sundbybergs mest rekommenderade mäklare på helåret (Hittamäklare.se)
2016 - Topp 10 mäklare i kedjan Sverige.

2017 - Två toppnoteringar om över 100.000kr/kvm i Sundbybergs kommun
2017 - Topp 10 mäklare i kedjan Sverige.
2017 - Sundbybergs mest rekommenderade mäklare på helåret (Hittamäklare.se)

2018 - Toppnotering om 100.000kr/kvm (25/1-18)
2018 - Toppnotering om 111.363kr/kvm (3/5-18)
2018 - Dyraste 3:an i Hallonbergen genom tiderna! (7/7-2018 även näst dyraste)
2018 - En av Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018 enligt Dagens Industri
2018 - Topp 5 mest anlitade mäklare i Sundbyberg 2018

2019 - Toppnotering om 7.600.000kr, Kyrkogatan 9 116kvm
2019 - Toppnotering om 3.910.000kr, Fredsgatan 15, 60kvm
2019- Topp 5 mest anlitade mäklare i Sundbyberg 2019

2020 - Toppnotering på Ladbacksvägen 13A som blev dyraste 2:an i
Spångas historia.
2020 - Toppnotering om 3.850.000kr på kyrkogatan 2, 2:a 67kvm.
2020 - En utav Sundbybergs och Solnas mest rekommenderade mäklare

2021 - Bäst betyg Sundbybergs kommun för helår 2021 (reco.se)
2021 - Bäst betyg Solna kommun för helår 2021 (reco.se)
2021 - 5e mest rekommenderade mäklare i hela Stockholms län
2021 - Försäljning om 100.000kr/kvm i Råsunda, Parkvägen 15
2021 - Över ett tjugotal toppnoteringar med över 4 försäljningar över
150.000kr/kvm.

2022 - Bäst betyg av alla mäklare Q1 Sundbybergs kommun (reco.se)
2022- Toppnotering om 100.000kr/kvm, Vintergatan 2D 2:a 46kvm
2022 - Toppnotering Karlsbodavägen 42, 2:a 70kvm 5.510.000kr
2022 - Flertalet försäljningar över 140.000kr/kvm

Säljare om Gabriel.

06 feb 2024

"Gabriel är mycket kunnig, lyhörd och engagerad i sitt uppdrag. Men en av de saker jag uppskattar mest är att Gabriel är en väldigt behaglig person att prata och diskutera med. Han utstrålar dessutom lugn och förtroende. Vill varmt rekommendera honom! "
"Gabriel är mycket kunnig, lyhörd och engagerad i sitt uppdrag. Men en av de saker jag uppskattar mest är att Gabriel är en väldigt behaglig person att prata och diskutera med. Han utstrålar dessutom lugn och förtroende. Vill varmt rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Charlottenburgsvägen 30

21 jan 2024

"Gabriel var en tillmötesgående mäklare som alltid var tillgänglig. Han skötte försäljningen fenomenalt och väldigt professionell. "
säljare på Mörbydalen 20

18 jan 2024

"Gabriel är en extremt kunnig och professionell mäklare! Under svåra tider i november och december, gav han aldrig upp hoppet. Vi brassade på med honom och fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots marknadens alla konstigheter.
Rekommenderar honom utan tvekan. "
"Gabriel är en extremt kunnig och professionell mäklare! Under svåra tider i november och december, gav han aldrig upp hoppet. Vi brassade på med honom och fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots marknadens alla konstigheter.
Rekommenderar honom utan tvekan. "
Läs mer
säljare på Ekensbergsvägen 81

18 jan 2024

"Fruktansvärt nöjd. Varit med om många försäljningar genom åren.
Mäklare (men framförallt människa) med fötterna på jorden, samtidigt oerhört professionell, ärlig och jäkligt engagerad. Eloge till dig Gabriel. Sååå nöjd att vi båda kände för dig direkt vid första mötet! "
"Fruktansvärt nöjd. Varit med om många försäljningar genom åren.
Mäklare (men framförallt människa) med fötterna på jorden, samtidigt oerhört professionell, ärlig och jäkligt engagerad. Eloge till dig Gabriel. Sååå nöjd att vi båda kände för dig direkt vid första mötet! "
Läs mer
säljare på Algatan 3

10 dec 2023

"Väldigt nöjd med hela processen. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Gabbe hjälpte till med hela processen från att boka städ/fotografering till privat visningar och en succé försäljning. Rekommenderar starkt."
säljare på Näckrosvägen 9

07 dec 2023

"Jag är själv mäklare sedan många år tillbaka och känner till de flesta i branschen. Valet av mäklare landade på Gabriel i första hand pga han själv var helt övertygad om att han kommer lyckas sälja bostaden och med det självförtroendet lyckades han även övertyga oss. Vi hade försatt oss i en väld..."
"Jag är själv mäklare sedan många år tillbaka och känner till de flesta i branschen. Valet av mäklare landade på Gabriel i första hand pga han själv var helt övertygad om att han kommer lyckas sälja bostaden och med det självförtroendet lyckades han även övertyga oss. Vi hade försatt oss i en väldigt stressig situation då vi redan hade köpt en bostad som behöver renoveras och vi väntar vårt andra barn i samband med att renoveringen ska påbörjas och vi behövde ha vår lägenhet såld för att frigöra kapital för detta. Imponerad över Gabriels energi och hur snabbt han färdigställde en annons. Stenkoll på området och på föreningen. Han lyckades sälja bostaden på ett dygn till ett rekordpris som vi verkligen inte hade förväntat oss i en marknad som är i botten. Vi är Gabriel evigt tacksamma och kommer givetvis aldrig anlita en annan mäklare än just honom. "
Läs mer
säljare på Humblegatan 17

07 dec 2023

"Gabriel är väldigt kunnig och proffsig. Han tar lead på hela processen och är väldigt påläst. Det är andra gången han är vår mäklare och en tredje kommer det att bli. Tuff marknad men ändå fick vi igenom affären. "
säljare på Ninni Kronbergs gata 16

07 dec 2023

"Vi är oerhört nöjda med mäklartjänsterna som vi fick från Gabriel. Han överträffade verkligen våra förväntningar genom att genomföra en exceptionellt bra affär. Gabriel visade en imponerande förmåga i förhandlingssituationer, gav tydliga och detaljerade förklaringar under hela processen och upprä..."
"Vi är oerhört nöjda med mäklartjänsterna som vi fick från Gabriel. Han överträffade verkligen våra förväntningar genom att genomföra en exceptionellt bra affär. Gabriel visade en imponerande förmåga i förhandlingssituationer, gav tydliga och detaljerade förklaringar under hela processen och upprätthöll en positiv inställning som verkligen gjorde hela upplevelsen smidig och trevlig.

Han visade inte bara skicklighet och professionalism i sitt arbete, utan Gabriel engagerade sig också personligen i att förstå våra behov och önskemål. Det är tydligt att Gabriel har en stark kunskap om marknaden och skapar förtroende genom att vara transparent och ärlig genom hela processen.

Jag kommer varmt rekommendera Gabriel till vänner och familj och ser fram emot att samarbeta igen i framtiden om behov uppstår. Tack för en fantastisk upplevelse och en väl genomförd affär!"
Läs mer
säljare på Vegagatan 17

07 dec 2023

"Snabb på återkoppling, inlyssnande, tydlig. Roligt med en mäklare som är glad och positiv. Som spekulerande kund är upplevelsen på en visning viktig, det var så vi hittade honom."
säljare på Askängsbacken 52

05 dec 2023

"Öppen och rak kommunikation från start, Gabriel låg hela tiden ett steg före och ingav förtroende under processen. Vi sålde min lägenhet under iskalla förhållanden men lyckades ändå få ut en bra affär efter förhandling. Rekommenderar."
säljare på Armégatan 9B

26 nov 2023

"Hade inte blivit en så bra försäljning utan honom, imponerande vilken relation han har med sina prospekt vilket gör att han har en stor grupp av potentiella köpare att få till visningar. I en trög marknad som nu är det avgörande. Hans engagemang och kontinuerliga analys av situationen gör också a..."
"Hade inte blivit en så bra försäljning utan honom, imponerande vilken relation han har med sina prospekt vilket gör att han har en stor grupp av potentiella köpare att få till visningar. I en trög marknad som nu är det avgörande. Hans engagemang och kontinuerliga analys av situationen gör också att man känner stor trygghet i hela processen."
Läs mer
säljare på Parkvägen 8

17 nov 2023

"Min upplevelse av mäklarens insats har verkligen varit på topp. Han har varit lyhörd, professionell, flexibel och givit snabb respons genom hela processen. Hans ärliga och tydliga svar på mina frågor och funderingar skapade ett stort förtroende och fick mig att känna mig trygg. Dessutom lyckades ..."
"Min upplevelse av mäklarens insats har verkligen varit på topp. Han har varit lyhörd, professionell, flexibel och givit snabb respons genom hela processen. Hans ärliga och tydliga svar på mina frågor och funderingar skapade ett stort förtroende och fick mig att känna mig trygg. Dessutom lyckades han sälja min bostad till det pris som jag önskade (plus lite därtill). Jag kommer utan tvekan rekommendera Gabriel vidare!"
Läs mer
säljare på Stamgårdsparken 4

17 nov 2023

"Gabriel har varit en trygghet genom hela processen. Han har varit tillgänglig och engagerad men främst ärlig från första början.
Vi kan med gott samvete rekommendera Gabriel."
säljare på Kruthusbacken 82A

17 nov 2023

"Gabriel är en fantastisk mäklare! Han var lyhörd för mina önskemål och arbetade snabbt och effektivt med att hitta köpare.
Om ni vill sälja er bostad ring Gabriel!"
säljare på Solnavägen 13A

30 okt 2023

"Många mäklare är professionella men få har en sån yrkesstolthet och vilja att leverera som Gabriel. Från första möte till avslutad affär har Gabriel, trots motgångar, lett oss genom processen på ett föredömligt vis.
Då vi efter första rundan visningar inte fick bud på de nivåer vi önskade kunde m..."
"Många mäklare är professionella men få har en sån yrkesstolthet och vilja att leverera som Gabriel. Från första möte till avslutad affär har Gabriel, trots motgångar, lett oss genom processen på ett föredömligt vis.
Då vi efter första rundan visningar inte fick bud på de nivåer vi önskade kunde många mäklare gett upp. Gabriel valde istället att lägga i ytterligare en växel och på ett föredömligt sätt aktivt leta efter nya spekulanter och efter mycket hårt arbete sålde vi lägenheten på de nivåer vi önskade.
Kan varmt rekommendera Gabriel till alla som vill få ut maximalt av sin bostadsaffär!"
Läs mer
säljare på Ripstigen 6

23 okt 2023

"Fantastisk mäklare som ger allt fokus på din försäljning. Konstant återkoppling och har alltid en plan fram oavsett utfall, det krävs i denna tuffa marknad. Gabriel kan jag verkligen rek vidare till den som vill få sålt oavsett marknad. Han ger sig aldrig.
Kunnig, driven, ödmjuk, fokus, uthållig..."
"Fantastisk mäklare som ger allt fokus på din försäljning. Konstant återkoppling och har alltid en plan fram oavsett utfall, det krävs i denna tuffa marknad. Gabriel kan jag verkligen rek vidare till den som vill få sålt oavsett marknad. Han ger sig aldrig.
Kunnig, driven, ödmjuk, fokus, uthållig, helt enkelt en grym mäklare.
Vi är så nöjda!!!!"
Läs mer
säljare på Ursviksvägen 17

17 okt 2023

"Gabriel gjorde verkligen ett hästjobb, var igång hela tiden, tog initiativ och låg hela tiden steget före."
säljare på Stråkvägen 4B

12 okt 2023

"Vi både köpte och sålde via Gabriel och är väldigt nöjda. Han är en väldigt rak, öppen, och ärlig mäklare - från början till slut. VI känner en enorm tillit till Gabriel och kommer definitivt använda honom vi nästa affär."
säljare på Rörstrandsgatan 33A

05 okt 2023

"Sålt 2 gånger om med Gabriel och kan inte annat än rekommendera otroligt lyhörd och hjälpsam från start till mål.
Kan inte annat än ge 5/5. "
säljare på Gustafsvägen 6

02 okt 2023

"Oerhört lyhörd, proffsig och stort engagemang för sitt jobb. Tog oss igenom försäljningen utan anmärkning. Återkopplade hela tiden. 5 poäng helt enkelt."
säljare på Lofotengatan 18

15 sep 2023

"Gabriel har kunskap, erfarenhet och engagemang som gör att man känner full tillit till processen. Vi har sålt med honom förut och blir alltid lika imponerade. Trots en så stor försäljning med mycket på spel kunde vi lugnt luta oss tillbaka och lita på både honom och processen. Han har vår fulla t..."
"Gabriel har kunskap, erfarenhet och engagemang som gör att man känner full tillit till processen. Vi har sålt med honom förut och blir alltid lika imponerade. Trots en så stor försäljning med mycket på spel kunde vi lugnt luta oss tillbaka och lita på både honom och processen. Han har vår fulla tillit och är vårt självklara val för alla framtida försäljningar eller köp. "
Läs mer
säljare på Eliegatan 3

15 sep 2023

"Under en turbulent fastighetsmarknad önskar man sig en trygg, engagerad, mäkta professionell och rutinerad rorsman till mäklare. Medelst rekommendationer lyckades jag pricka in just en sådan. Jag har genom åren ”genomlidit” flera försäljningar och kan bara konstatera att Gabriel är den främsta ja..."
"Under en turbulent fastighetsmarknad önskar man sig en trygg, engagerad, mäkta professionell och rutinerad rorsman till mäklare. Medelst rekommendationer lyckades jag pricka in just en sådan. Jag har genom åren ”genomlidit” flera försäljningar och kan bara konstatera att Gabriel är den främsta jag anlitat! Trots några magssårsframkallande händelseförlopp lyckades Gabriel slutföra uppdraget (med mycket gott resultat!). Jag hade t.om förmånen att extrahera några minnesvärda skratt under resans gång. Bara det var värt del av provisionen (tummen-upp-emoji!)."
Läs mer
säljare på Parkvägen 2

27 mar 2023

"Gabriel är lyhörd, engagerad och målinriktad. Han höll mig uppdaterad genom hela säljprocessen och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Mårdstigen 9

27 mar 2023

"Efter att ha provat en mängd olika mäklare tidigare, så var detta något utöver det vanliga. Jag köpte lägenheten av Gabriel och fick ett väldigt personligt bemötande samt proffsig bild av honom vilket gjorde det till en självklarhet att välja just honom när jag väl skulle sälja. Gabriel visar sto..."
"Efter att ha provat en mängd olika mäklare tidigare, så var detta något utöver det vanliga. Jag köpte lägenheten av Gabriel och fick ett väldigt personligt bemötande samt proffsig bild av honom vilket gjorde det till en självklarhet att välja just honom när jag väl skulle sälja. Gabriel visar stort engagemang i sitt yrke och håller dig ständigt uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Som grädde på moset lyckades Gabriel sälja till ett enastående pris. Detta visar på att mäklaren verkligen spelar roll. 10/10."
Läs mer
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

27 mar 2023

"Han var engagerad, lyhörd och uppdaterade mig ömmande under försäljnings processen. "
säljare på Signe Tillischgatan 5

03 mar 2023

"Profetionell, kvick och förtroendegivande mäklare som kan varmt rekommenderas. Precis vad man behöver för en snabb försäljning i dagens marknad. "
säljare på Norra Stationsgatan 62B

28 feb 2023

"Easy communication, hit the target price and then some, which was good considering the market. "
säljare på Vintergatan 12

25 feb 2023

"Rekommenderar Gabriel Bilir!
Under dessa "tuffa" tider arbetar Bilir hårt och noga för att din försäljning ska bli så bra som möjligt. En mäklare att räkna med!"
säljare på Näckrosvägen 9

23 feb 2023

"Mycket bra upplevelse vid två försäljningar med bästa Gabriel! Vi är så nöjda och kan starkt rekommendera honom."
säljare på Råsundavägen 178

23 feb 2023

"Gabriel var riktigt duktig och proffsig, han hade alltid bra dialog med mig och jag kände mig alltid väldigt trygg med honom. Han var otroligt kompetent och tillmötesgående. "
säljare på Radiusbacken 49

21 feb 2023

"Gabriel är den mest kompetenta och professionella mäklaren jag har stött på! Kan rekommendera honom oavsett vad för lägenhet, villa, radhus, fritidshus, fastighet du vill sälja eller vart du vill sälja den. Finns ingenting denna mäklare inte klarar av att leverera på!"
"Gabriel är den mest kompetenta och professionella mäklaren jag har stött på! Kan rekommendera honom oavsett vad för lägenhet, villa, radhus, fritidshus, fastighet du vill sälja eller vart du vill sälja den. Finns ingenting denna mäklare inte klarar av att leverera på!"
Läs mer
säljare på Hagaesplanaden 78

21 feb 2023

"Gabriel är en mycket lyhörd, närvarande och erfaren mäklare som ser till kundens behov. När man gör en bostadsaffärer med Gabriel känner man en trygghet!
Grym mäklare! "
säljare på Tappvägen 30

21 feb 2023

"Gabriel har varit fantastisk i bemötandet och i kontakten med oss - från start till försäljning. Gabriel var trygg och förmedlade en positiv känsla trots rådande marknad, vilket vi som säljare verkligen uppskattade. Trots en orolig marknad lyckades Gabriel att sälja vår lägenhet med ett pris som ..."
"Gabriel har varit fantastisk i bemötandet och i kontakten med oss - från start till försäljning. Gabriel var trygg och förmedlade en positiv känsla trots rådande marknad, vilket vi som säljare verkligen uppskattade. Trots en orolig marknad lyckades Gabriel att sälja vår lägenhet med ett pris som var över vår förväntan! Sammanfattningsvis mycket nöjda med vårt val av mäklare, där upplevelsen alltid var att Gabriel gjorde det lilla extra för att möta oss som säljare."
Läs mer
säljare på Celsiusgatan 4

21 feb 2023

"Gabriel har varit klockren att jobba med! Allt som gjordes under försäljningsprocessen var med kunden i fokus. Helt klart 5/5!"
säljare på Sankt Eriksgatan 101A

21 feb 2023

"Rekommenderas starkt!"
säljare på Österdalsvägen 76

06 jan 2023

" "
säljare på Sjöviksbacken 20

04 jan 2023

"Riktig duktig mäklare som alltid överträffat våra förväntningar ! "
säljare på Forskningsringen 90B

02 dec 2022

"Tack Gabbe! Grym är du!"
säljare på Ringvägen 127B

02 dec 2022

"Helt klart en mäklare i toppklass! Rekommenderar honom varmt "
säljare på Fridensborgsvägen 133

27 nov 2022

"Kan inte annat än rekommendera Gabriel! Han går verkligen in till 100%. Proffesionellt bemötande och tydlig kommunikation under hela processen. "
säljare på Tulegatan 6C

22 nov 2022

"Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av Gabriel som vår mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. I en orolig marknad skulle jag säga att valet av mäklare är avgörande för att genomföra en trygg affär. Tack vare Gabriels ständiga tillgänglighet, stora engagemang och positiva inställning kände ..."
"Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av Gabriel som vår mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. I en orolig marknad skulle jag säga att valet av mäklare är avgörande för att genomföra en trygg affär. Tack vare Gabriels ständiga tillgänglighet, stora engagemang och positiva inställning kände vi en genomgående trygghet i hela samarbetet. Vi vill skicka våra varmaste rekommendationer till den som går i sälj-tankar att använda sig av Gabriel då vi fick svart på vitt bevisat att nyckeln till vår lyckade försäljning hängde på valet av mäklare."
Läs mer
säljare på Ursviksvägen 16

18 nov 2022

"Mycket nöjd genom hela säljprocessen. Från start till mål."
säljare på Stråkvägen 4B

01 nov 2022

"Jag är extremt nöjd med mitt val av mäklare, Gabriel var lyhörd, engagerad och målinriktad. Han var lätt att få tag i oavsett tid på dygnet och fick mig som säljare att känna mig trygg i mitt val. Strukturerad som få, vi satte ett mål och nådde det. Jag kan starkt rekommendera Gabriel som mäklare..."
"Jag är extremt nöjd med mitt val av mäklare, Gabriel var lyhörd, engagerad och målinriktad. Han var lätt att få tag i oavsett tid på dygnet och fick mig som säljare att känna mig trygg i mitt val. Strukturerad som få, vi satte ett mål och nådde det. Jag kan starkt rekommendera Gabriel som mäklare om man vill sälja sin bostad! "
Läs mer
säljare på Garvis Carlssons gata 15

01 nov 2022

"En fantastisk säljare och väldigt engagerad. Vi kände oss trygga och la allt i Gabbes händer, kändes så skönt att känna den tryggheten som småbarnförälder och Gabbe vet precis vad han gör. Väldigt sällsynt att träffa en mäklare som dessutom vill det bästa för både säljare och köpare! "
"En fantastisk säljare och väldigt engagerad. Vi kände oss trygga och la allt i Gabbes händer, kändes så skönt att känna den tryggheten som småbarnförälder och Gabbe vet precis vad han gör. Väldigt sällsynt att träffa en mäklare som dessutom vill det bästa för både säljare och köpare! "
Läs mer
säljare på Hasselstigen 2

21 okt 2022

"Gabriel är otroligt professionell i sitt agerande. Finns alltid tillgänglig och är "snabb på bollen". Man är alltid uppdaterad om vad som händer i processen och han ger ett väldigt påläst intryck om både marknaden och fastigheten.
Kan starkt rekommendera honom!"
"Gabriel är otroligt professionell i sitt agerande. Finns alltid tillgänglig och är "snabb på bollen". Man är alltid uppdaterad om vad som händer i processen och han ger ett väldigt påläst intryck om både marknaden och fastigheten.
Kan starkt rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

14 okt 2022

"Vi valde Gabriel pga rekommendation och tidigare försäljning i området.
Vi är mycket nöjda med processen, vi fick lägenheten såld till ett väldigt bra pris innan fotografering & visning. Allt tack vare Gabriels goda kundregister och arbetsinsats!"
säljare på Förrådsgatan 7

14 okt 2022

"Överlägset bästa mäklaren i Norden. "
säljare på Råstensgatan 9B

13 okt 2022

"Med enorm erfarenhet, goda kunskap och ett enormt engagemang kan jag med 100% rekommendera Gabriel "
säljare på Löfströms Allé 2D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
96 215 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
451 av 458 säljare
Gabriel satte rätt förväntningar på slutpriset
427 av 459 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
458 av 459 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
460 av 463 säljare

Gabriel på kartan.

694 tidigare bostäder
27 bostäder till salu
463 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Bostäder

2 995 000 kr
3 rum, 79,5 m²
37 911 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 697 kr/mån
2 925 000 kr
2 rum, 36 m²
81 250 kr/m²
Lägenhet, Solna
3 028 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 54 m²
73 981 kr/m²
Lägenhet, Solna
4 543 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 28 m²
71 250 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 967 kr/mån
3 rum, 76 m²
Lägenhet, Sundbyberg
5 664 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 740 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 145 000 kr
1 rum, 26 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
4 590 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 195 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel är mycket kunnig, lyhörd och engagerad i sitt uppdrag. Men en av de saker jag uppskattar mest är att Gabriel är en väldigt behaglig person att prata och diskutera med. Han utstrålar dessutom lugn och förtroende. Vill varmt rekommendera honom! "
8 400 000 kr
Lägenhet Råsunda
-595 000 kr
4 rum, 110 m²
Utropspris: 8 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 900 000 kr
Lägenhet Råsunda
+ 5 000 kr
4 rum, 96 m²
Utropspris: 4 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel är en extremt kunnig och professionell mäklare! Under svåra tider i november och december, gav han aldrig upp hoppet. Vi brassade på med honom och fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots marknadens alla konstigheter.
Rekommenderar honom utan tvekan. "
4 425 000 kr
Lägenhet Mörbyskogen
-70 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel var en tillmötesgående mäklare som alltid var tillgänglig. Han skötte försäljningen fenomenalt och väldigt professionell. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.