Gabriel Bilir

Profilbild för Gabriel Bilir
Gabriel Bilir
5.0 / 5
(231 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
56 st
34 st
184 745 000 kr

Bakgrund

Gabriel Bilir jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2015-07-13. Gabriel har fått in 34 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Gabriel har haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 138 935 000 kr.

Presentation

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i 5 år och är en utav Sveriges mest rekommenderade mäklare. Jag är både född och uppvuxen i området Solna/Sundbyberg vilket ger mig en mycket god lokalkännedom och brett nätverk av kunder. Är idag aktiv och kan förmedla bostäder över hela Stockholm.

Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av en hög arbetsmoral, tillgänglighet och stark kompetens till att hantera förhandlingslägen.

Min största andel av kunder kommer via rekommendationer, vilket för mig är främsta beviset på att man utför sitt arbete på absolut bästa sätt. Ta ett steg i rätt riktning och kontakta mig för ett möte så berättar jag mer!

Utmärkelser:
2016 - Toppnotering om 108.421 kr/kvm i Sundbybergs kommun
2016 - Sundbybergs mest rekommenderade mäklare på helåret (Hittamäklare.se)
2016 - Topp 10 mäklare i kedjan Sverige.

2017 - Två toppnoteringar om över 100.000kr/kvm i Sundbybergs kommun
2017 - Topp 10 mäklare i kedjan Sverige.
2017 - Sundbybergs mest rekommenderade mäklare på helåret (Hittamäklare.se)

2018 - Toppnotering om 100.000kr/kvm (25/1-18)
2018 - Toppnotering om 111.363kr/kvm (3/5-18)
2018 - Dyraste 3:an i Hallonbergen genom tiderna! (7/7-2018 även näst dyraste)
2018 - En av Sveriges mest rekommenderade mäklare 2018 enligt Dagens Industri
2018 - Topp 5 mest anlitade mäklare i Sundbyberg 2018

2019 - Toppnotering om 7.600.000kr, Kyrkogatan 9 116kvm
2019 - Toppnotering om 3.910.000kr, Fredsgatan 15, 60kvm

Läs en intervju med Gabriel här; https://www.borama.se/blogg/mot-gabriel-bilir-norrorts-stjarnmaklare?fbclid=IwAR2wpQdUFPU8tlWICESeH5NskKqxVx7poyO1FebFinKsSx91yp-F1klBkTk

Mäklarbyrå


Säljare om Gabriel.

30 jun 2020

"Gabriel Bilir på Unik Fastighetsförmedling har varit en stjärna hela processen igenom. Vi har känt oss trygga med honom sedan start och han har visat ett sånt engagemang. Han har varit otroligt påläst om område och förening och skött allt professionellt. Han är mäklaren som gör det där lilla extra, fast mycket. Skall vi sälja igen kommer vi definitivt anlita Gabriel. "
säljare på Kyrkogatan 2

30 jun 2020

"Utifrån vår situation med önskemål om snabb affär så har Gabriel skött det väldigt bra på alla sätt och viss, snabbt och med stort engagemang. Och vi fick rätt pris. Vi är väldigt nöjda från start till avslut! Vi kan varmt rekommendera Gabriel och UNIK. "
säljare på Polhemsgatan 38

30 jun 2020

"Gabriel är en mäklare som är engagerad och har stor passion för mäklaryrket. Väldigt professionell, trevlig och kunnig. Gabriel involverade oss i hela processen och var väldigt lyhörd. Rekommenderar Gabriel starkt och kommer definitivt att sälja via honom i framtiden. "
säljare på Barkarbyvägen 73

25 jun 2020

"Kan inte rekommendera Gabriel nog. Från initiala diskussioner kring strategi och potentiell försäljning till slutresultat högt över förväntan var Gabriel alltid tillgänglig, lyhörd och gav knivskarpa råd. Kommer definitivt aldrig sälja med någon annan än Gabriel - en stjärna!"
säljare på Humblegatan 29A

24 jun 2020

"Använde mig av Gabriel i min bostadsförsäljning och är väldigt nöjd med resultatet av hans jobb. Engagerad och hjälpsam hela vägen från första mötet till sista signaturen. Tog sig verkligen ann uppdraget på bästa sätt. Väldigt skicklig och såg till att göra det lilla extra för att få till en bra försäljning. Kan rekommenderar Gabriel starkt. "
säljare på Hunnebergsvägen 5

14 jun 2020

"Gabriel är en fantastisk mäklare, ambition och entusiasm är något som verkligen utmärker Gabriel. Jag kan inte vara mer nöjd med Gabriels insats! "
säljare på Kotkagatan 27

12 jun 2020

"Jag kan varmt rekommendera Gabriel Bilir!
Han är lyhörd, effektiv, rapp och snabb och ser till att få jobbet gjort på ett smidigt sätt. Väldigt professionell i sitt arbete som han utför med ett stort leende. Han är bäst helt enkelt! "
säljare på Gamla Enköpingsvägen 152

10 jun 2020

"Extremt nöjd med mäklarens insats, speciellt med tanke på att mäklaren normalt sett inte jobbar i området där min bostad såldes. Lyckades överträffa mina förväntningar avseende slutpris samt kvalité på arbetsinsats. Rekommenderas starkt till dig som säljare."
säljare på Småbrukets Backe 14

09 jun 2020

"Vi kan varmt rekommendera Gabriel som mäklare! Han var närvarande, engagerad och lyhörd genom hela processen. Vi träffade flera mäklare inför vår försäljning och valde Gabriel på grund av hur han presenterade sitt arbete och han har inte gjort oss besvikna. Han han absolut levt upp till de höga förväntningar som vi hade. Vi kommer vända oss till Gabriel på nytt, både som köpare och säljare, då valet av mäklare är otroligt viktigt!"
säljare på Blåsutvägen 27

09 jun 2020

"Att vara mäklare är ett yrke alla inte kan hantera. I dagens situation krävs det att man kämpar och försöker hitta lösningar, arbeta med kunder och engagera eventuella köpare och få köparen och säljaren att känna sig nöjda. Det är inget lätt yrke om man tar sitt arbete på allvar. Allt detta gör Gabriel och han har ett otroligt driv som är väldigt kul att se när man själv är hängiven till sitt arbete. Gabriel gör saker andra inte gör och tänker "utanför boxen" och kollar alla möjligheter till att lyckas. Han jobbar hårt för att nå sina mål och tar verkligen hand om en som kund och får en att känna att man betyder mycket. Jag har träffat en del mäklare genom åren men Gabriel slår alla dessa mäklare även om du sätter ihop alla till en. "
säljare på Ladbacksvägen 13A

08 jun 2020

"Vi träffade flera mäklare innan vi bestämde oss för vem vi skulle anlita och valet föll på Gabriel som fullständigt utklassade samtliga mäklare i sin presentation samt prestation! Engagerad, lyhörd & närvarande genom hela processen.
Vad som egentligen var svårsåld för dem övriga mäklarna lyckas Gabriel sälja innan visning!
"Utmärkt arbetsinsats, mycket nöjd med både process och slutpris, rekommenderas starkt!!"
"
säljare på Bryggvägen 12

08 jun 2020

"Gabriel Bilir överträffade alla våra förväntningar från första till sista minut i affären!
I en ovanlig och svår marknad lyckades Gabriel vrida och vända på alla stenar som slutligen resulterade i en bra affär både för köpare och säljare. Vi kommer starkt rekommendera Gabriel Bilir till alla våra vänner och bekanta som funderar på att sälja eller köpa bostad. Om vi ska sammanfatta upplevelsen kort med några ord så skulle jag säga proffsig, seriös, trevlig och effektiv.
Stort tack för din insats!"
säljare på Majorsvägen 18

04 jun 2020

"I live in Sweden for only two years. As soon I was able, I applied for a loan to finally set a home here. The whole process was new, confusing and in Swedish. Gabriel was an enormous help, way beyond his role and huge support when I bought my apartment. Which is why the most logical thing to do was to call him when I decided to sell the apartment. I felt completely at ease because of his professionalism and passionate approach which was crucial as we made the sale fast and with profit. I would recommend him (and I did) any time, especially if you're new in this process and you need a person you can trust will have your best interest as a priority."
säljare på Gamla Enköpingsvägen 152

11 maj 2020

"I uppdrag av föreningen så valde vi ut Gabriel som mäklare för att sälja en före detta hyresrätt. Gabriel valdes av de starka betyg han har och vi blev inte besvikna över vårt val. Klockren och smidig försäljning från start till slut, Gabriel var alltid tillgänglig och hjälpte till vid frågor som vi inte kunde hantera. Han överträffade med råge de förväntningar vi hade. Jag kan rekommendera Gabriel 10 av 10 gånger!"
säljare på Kyrkogatan 2

11 maj 2020

"Vill ge mina starkaste rekommendationer till Gabriel för insatsen att få vår bostadsrätt såld. Personligen såg jag massa hinder att få den såld medans Gabriel tog det med en klackspark och sålde huset efter första visningen!
Utöver det är han mycket professionell, ärlig, engagerad och en mäklare som kan hålla både köparen och säljarens bästa i huvudet samtidigt så det blir en så bra affär som möjligt för båda parter
Rekommenderas till alla som söker efter en kompetent mäklare. "
säljare på Vendelgränd 9

15 apr 2020

"Gabriel är grym på de han gör! "
säljare på Logvägen 77

08 apr 2020

"Gabriel har nu sålt totalt 3 lägenheter för min sambo och jag under 3 år. Varje gång har hela upplevelsen överträffat alla förväntningar.
Det heter "mäklare" och inte "säljare". Så båda parter skall vara nöjda. Jag kan känna att det är Gabriels bästa egenskap: att en affär skall bli av och båda parter nöjda. Där är Gabriel fantastisk."
säljare på Bryggvägen 10

07 apr 2020

"Wow, vilken mäklare! Gabriel sålde min lägenhet utan en annons eller Hemnet, han använde sitt kontaktnät och hittade rätt spekulant direkt. Vi slapp fotografera och hålla öppna visningar, vilken lyx! Dessutom sålde han lägenheten till ett rekordpris i föreningen, tack för strålande jobb!"
säljare på Kavallerivägen 4A

30 mar 2020

"Gabriel är på en annan nivå. Från vårt första möte tills dess att vi var i mål på rekordtid så var resan som en enda lycklig saga. Otroligt kompetent och lyhörd som alltid satte våra intressen i första hand. Vi rekommenderar Gabriel alla dagar i veckan och kommer garanterat använda oss av honom i framtida försäljningar! :) "
säljare på Skvaltagatan 7

25 mar 2020

"Efter flertal försök att sälja vår bostad under 2019 med en annan mäklare, valde vi att ändra taktik och testa en ny mäklare i år. Vi fick kontakt med Gabriel via en bekant och efter ett första möte med honom kändes det rätt, han var vår mäklare och den som skulle lyckas sälja vår bostad!
Gabriel är lyhörd och tog sig an uppgiften dedikerat, vilket vi gillade. Bostaden blev såld innan öppen visning. Det har varit spännande och roligt att jobba med Gabriel. Nu längtar vi till vårt nästkommande samarbete med honom!"
säljare på Fyrverkarbacken 25

18 mar 2020

"Helt fenomenal mäklare!
En karismatiskt, lyhörd, engagerad och kunnig mäklare. Valet av att anlita Gabriel Bilir som mäklare inför försäljningen av min lägenhet var ett utav de Bästa valen jag har gjort. Gabriel fick mig att känna mig extremt bekväm i hela processen, han var snabb, tydlig och målinriktad vilket generade en affär som gick över förväntan. Gabriel höll hela tiden en bra dialog med mig under hela processen, återkopplade ofta och var hela tiden tillgänglig. Jag kan GENUINT rekommendera Gabriel Bilir som mäklare!! 10 av 10 "
säljare på Vinthundsgatan 115

11 mar 2020

"Gabriel gjorde ett exceptionellt jobb med försäljningen av våran bostad. Han tog hänsyn till alla aspekter och våra behov samt höll oss uppdaterade kring hela processen! Med en budgivning som slutade långt över våra förväntningar så kan jag inte säga annat än att vi är mer än nöjda. Rekommenderar Gabriel starkt till alla som står inför en försäljning."
säljare på Bokvägen 13

02 mar 2020

"Gabriel hjälpte oss med att sälja en ny produktion i en orolig marknad. Utmaningen var att det fanns ett stort urval av liknande lägenheter för försäljning i projektet där de flesta mäklare hade lagt ut lägenheter med lock priser, vilket potentiella köpare kunde använda som referenspriser. Gabriel jobbade långsiktigt genom att skapa förtroende både med köparna genom att han var väldigt påläst, både när det kom till projektet men också om området.
Vi hade flera bud men som tyvärr inte gick igenom på grund av olika skäl. Av tidigare erfarenhet har mäklare i liknande läge fokuserat sin tid på de mer lättsålda lägenheterna, medans Gabriel jobbade ännu hårdare för att hitta nya seriösa köpare med privat visningar. Gabriel har varit ärlig och öppen under hela processen där han har flertal gånger rådgivit oss endast när det gynnar oss som kund och inte honom som mäklare.
Gabriel har visat oss att det är i dessa tider där de duktiga mäklare skiljer från de mäklare som endast öppnat dörrarna och skriver ner köparnas kontakt uppgifter."
säljare på Råsundavägen 172

28 feb 2020

"Bästa mäklaren jag har haft med att göra!
Gabriel är väldigt engagerad och kunnig i sitt arbete vilket du som säljare kommer att känna dig mycket trygg med.
Till skillnad från väldigt många andra mäklare som lovar saker både hit och dit och inte levererar efter det, så ger Gabriel dig istället en ärlig och tydlig bild av vad du kan förvänta dig i din försäljning och gör därefter allt i sin makt för att överträffa både dina och hans egna mål, vilket han lyckades exceptionellt bra med i våran försäljning.
Ska ni sälja så ring Gabriel, han kommer definitivt inte göra er besvikna!"
säljare på Svalgränd 8C

28 feb 2020

"Går inte att formulera i ord hur Gabriel Bilir är som mäklare. Helt fenomenal minst sagt. Köpte bostaden när marknaden var på topp, så var osäker på hur det skulle gå vid försäljning. Kunde inte bli mer nöjd över hur det gick med försäljningen, även hela processen innan. Mäklarnas mäklare!!
Rekommenderas starkt och kommer utan tvekan använda mig utav Gabriel vid nästa bostadsaffär."
säljare på Kavallerivägen 4A

24 feb 2020

"Vi hade det tufft med vår försäljning via annan mäklare och mäklarkontor, men fick all den hjälp vi behövde och mer därtill från Gabriel. Är mer än nöjd att vi valde att jobba med honom och kan rekommendera starkt. Mycket energi, empati, vilja och går alltid den där extra milen för att få till försäljningen på ett så bra sätt som möjligt. Så oerhört tacksam!"
säljare på Vattugatan 21A

06 feb 2020

"Extremt nöjd med Gabriel, rekommenderar honom starkt! "
säljare på Hamngatan 13B

18 jan 2020

"Jag sålde en bostad via Gabriel Bilir nyligen. Trots en avvaktande och trög marknad gick försäljningen långt över förväntan. Det intressanta här är att många lovar sort och vitt och brett, men det är sällan man får se det förväntade resultatet. Gabriel lovade mig en tjänst och ett resultat med minsta möjliga insats från min sida, precis så som jag önskade. Hur han lyckades tror jag att du som kund gör bäst i att fråga honom själv. Han sålde bostaden innan visning till ett pris långt över min förväntan. Själv har jag hamnat i en prekär situation då jag inte har något nytt boende ännu. Gabriel har dock stöttat mig fullt ut med att hitta något nytt då jag vill vara kvar i området.
Resultatet blev långt över min förväntan och jag kunde inte vara mer nöjd med Gabriel än vad jag är! Som tydligt framgått så kan jag bara ge mina starkaste rekommendationer till dig som vill göra en lyckad försäljning med en utav Sundbybergs och kanske Sveriges vassaste mäklare vad kommer till kunskap, kompetens och spets. Sen vill jag passa på att rekommendera Unik i överlag för all övrig service som tillhandahållits utan problem.
Stort tack Gabriel, nästa gång jag säljer ligger ditt nummer sparat!"
säljare på Trädgårdsgatan 6B

17 jan 2020

"Jag kan inte vara mer än nöjd med Gabriel. Han är otroligt detalj fokuserad och lämnar inget åt slumpen.
Han har en ypperlig förmåga att lyckas överprestera och slå uppsatta förväntningar både för mig som säljare och för hela processen.
Detta är andra gången jag vänder mig till Gabriel och han gör som sagt återigen en heroisk insats! Världsklass!"
säljare på Kungsholms Strand 181

16 jan 2020

"Gabriel är sannerligen en skicklig mäklare som fick äran att sälja min bostad för tredje gången i rad. Varenda gång man har och göra med Gabriel kan man förvänta sig hög entusiasm och god kommunikation ihop med goda försäljningsresultat. Som grädden på moset så kändes/känns hela processen väldigt seriös och förtroendeingivande vilket även är stora anledningar till varför han sålt flera av mina bostäder tidigare och så även denna gång. Jag rekommenderar Gabriel starkt!"
säljare på Tulegatan 6E

14 jan 2020

"Gabriel har varit väldigt hjälpsam under hela processen, alltid tillgänglig, flexibel och har en positiv inställning! Vi hade ett väldigt bra samarbete och man såg hans engagemang och driv för yrket. Jag skulle utan tvekan rekommendera honom för dig som vill ha en riktigt driven och målinriktad mäklare! "
säljare på Skrivargatan 28

03 dec 2019

"Tydlig och trygg mäklare som tog sig tid och var hörsam."
säljare på Sundbybergs Torg 1J

02 dec 2019

"Gabriel är den bästa mäklaren vi har haft! Så oerhört karismatisk, ödmjuk, målinriktad och får alla att känna sig trygga. Han besitter så mycket kunskap om området och verkligen lyfter upp ens bostad när han säljer. Han är verkligen äkta! Skulle aldrig kunnat önska mig en bättre mäklare. Han bryr sig om en på ett personligt plan vilket är så fint och unikt. Allt cred till dig Gabriel. Du är fantastisk!"
säljare på Gamla Enköpingsvägen 176

21 nov 2019

"Gabriel var påläst, insatt och kunnig och hade en förmåga att inge förtroende både hos oss som säljare och hos köparen. Han hade ett engagemang som kändes genuint och var flexibel vad gäller taktik och upplägg när så behövdes. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Andersvägen 3A

21 nov 2019

"En av de bästa mäklarna och proefessionella människor jag har träffat. Rekommenderar honom varmt till den som vill sälja sin lägenhet. Han är den bästa på marknaden"
säljare på Hamngatan 24A

19 nov 2019

"JAG REKOMMENDERAR STARK GABRIEL.HEL NÖJD."
säljare på Månadsvägen 28

19 nov 2019

"En mäklare att lita på, otroligt duktig och proffsig!"
säljare på Nordenflychtsvägen 62

12 nov 2019

"Ja kan bara säga att Gabriel är en mycket kompetent o kunnig mäklare som tar sej tid att lyssna på kunden detta gör att ja som kund känner ett mycket stort förtroende för Gabriel o kan känna mej lugn o trygg i min bostadsaffär mvh Joakim "
säljare på Rosengatan 11

05 nov 2019

"Mycket engagerad, kompetent och tillmötesgående"
säljare på Trädgårdsgatan 6B

05 nov 2019

"Kan varmt rekommendera Gabriel! Han fick till en snabb och smidig försäljning innan visning till mycket bra pris. Gabriel har varit hjälpsam och har hållt mig informerad hela tiden. Proffsig och engagerad med god lokalkännedom. Är mycket nöjd!"
säljare på Vintergatan 1

31 okt 2019

"Vilken mäklare! I en stad med en uppsjö av mäklare och mäklarfirmor är det svårt att pricka rätt. Gabriel Bilir stack ut ur mängden direkt. Från första till sista sekund har han varit 110% engagerad, tillgänglig och professionell. Under försäljningsprocessen har Gabriel jobbat dag, kväll och natt för att uppfylla de höga krav han ställer både på sig själv och det resultat han vill leverera till kunden. Med en sådan mäklare kan det aldrig bli fel. Allt blir rätt! Det är inte ofta man har turen att anlita precis den rätta personen när det finns så många alternativ men med Gabriel var det mitt i prick! Stort tack för all hjälp."
säljare på Gustav III:s Boulevard 6

30 okt 2019

"Engagerad mäklare som verkligen gjorde sitt yttersta för att få en så bra försäljning som möjligt. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Fridensborgsvägen 121

22 okt 2019

"Jag upplever att Gabriel är en otroligt duktig mäklare.
Han lovar inget han inte kan hålla samt att jag fick frekventa uppdateringar.
Visade ett stort engagemang och var alltid positiv.
Jag rekommenderar honom varmt! "
säljare på Vinthundsgatan 113

11 okt 2019

"För andra gången har Gabriel sålt vår bostad med ett genuint engagemang. Han ser alla möjligheter och ger aldrig upp i alla lägen. Gabriel ser "personen" bakom objektet, både säljare som köpare, vilket gör att han har en förmåga att skapa långsiktiga relationer. Han skapar ett förtroende med sin lyhördhet och sin proffsighet , och ser till varje säljares behov. Gabriel är helt klart den bästa mäklaren vi har haft att göra med på alla sätt! framförallt för att han maxar "det lilla extra" genom hela processen. En kombination av Allt gör Gabriel UNIK "
säljare på Gamla Enköpingsvägen 176

11 okt 2019

"Toppservice! "
säljare på Ursviksvägen 2A

07 okt 2019

"Sundbybergs bästa mäklare utan tvekan! Försökte sälja min lägenhet under Augusti 2019 med en annan mäklare från en annan byrå men lyckades inte få in ett enda bud trots många seriösa spekulanter. Efter att jag hört mycket gott om Gabriel vände jag mig till honom. Bästa valet jag har gjort! Gabriel gjorde att min försäljning gick snabbt och smidigt. Han skötte budgivningen riktigt bra och drev på ordentligt samtidigt och jag blev uppdaterad under hela processen vilket gjorde mig trygg. Det som utmärker Gabriel är att han verkligen förstår att detta är en tung process för både säljare och potentiella köpare. Han har stort fokus på att säkerställa att båda parter känner sig trygga och strävar mot att göra alla glada i slutändan. Vilket han verkligen lyckades denna gång, då det slutade med att alla kände sig som vinnare. Stort tack Gabriel, du är grym!"
säljare på Ekovägen 45G

04 okt 2019

"Grym duktig, trevlig, rolig och lyhörd! Fick upp våran lägenhet i pris mer än vi hade förväntat oss! "
säljare på Vintergatan 12

01 okt 2019

"När vi planerade att sälja lägenheten träffade vi flertalet mäklare men valet var SJÄLVKLART när vi väl träffade Gabriel och vi har inte ångrat oss en sekund. Under hela försäljningsprocessen så har Gabriel varit lyhörd, otroligt engagerad och kämpat för att vi som säljare ska vara nöjda. Han har ringt/smsat och uppdaterat om läget, vilket har gjort oss trygga. Det märks även att samarbetet är stort mellan mäklarna på UNIK då de ofta varit två mäklare på visningar etc vilket vi tyckt var positivt.
Nästa gång vi köper/säljer så kommer valet av mäklare vara ännu mer självklart! Kan varmt rekommendera Gabriel till alla som ska sälja bostad!!!
"
säljare på Tulegatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Radhus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
34
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
138 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
226 av 231 säljare
Gabriel satte rätt förväntningar på slutpriset
213 av 231 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
230 av 231 säljare
Gabriel var tydlig och höll mig uppdaterad
229 av 231 säljare

Gabriel på kartan.

370 tidigare annonser
19 bostäder till salu
231 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
1 rum, 43 m²
102 209 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 516 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 61,7 m²
52 377 kr/m²
Lägenhet, Danderyd
2 959 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 51 m²
62 647 kr/m²
Lägenhet, Solna
2 053 kr/mån
2 195 000 kr
1,5 rum, 35 m²
62 714 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 314 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 62 m²
48 306 kr/m²
Lägenhet, Sundbyberg
3 313 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kista
2 rum, 46,7 m²
Utropspris: 2 050 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Huvudsta
2 rum, 55 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 720 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 225 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Utifrån vår situation med önskemål om snabb affär så har Gabriel skött det väldigt bra på alla sätt och viss, snabbt och med stort engagemang. Och vi fick rätt pris. Vi är väldigt nöjda från start till avslut! Vi kan varmt rekommendera Gabriel och UNIK. "
3 850 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 355 000 kr
2 rum, 67 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel Bilir på Unik Fastighetsförmedling har varit en stjärna hela processen igenom. Vi har känt oss trygga med honom sedan start och han har visat ett sånt engagemang. Han har varit otroligt påläst om område och förening och skött allt professionellt. Han är mäklaren som gör det där lilla extra, fast mycket. Skall vi sälja igen kommer vi definitivt anlita Gabriel. "
2 400 000 kr
Lägenhet Barkarbystaden
+ 105 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Gabriel är en mäklare som är engagerad och har stor passion för mäklaryrket. Väldigt professionell, trevlig och kunnig. Gabriel involverade oss i hela processen och var väldigt lyhörd. Rekommenderar Gabriel starkt och kommer definitivt att sälja via honom i framtiden. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.