Frida Langå

Start  /  Sverige  /  Kalmar län  /  Kalmar  /  Frida Langå
Profilbild för Frida Langå
Säljarfavorit
Frida Langå
4.9 / 5
(223 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
18 st
92 140 000 kr

Bakgrund

Frida Langå jobbar på Rydman Langå Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2013-09-16. Frida har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2020. Frida har enligt vår statistik haft 27 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 66 725 000 kr.

Presentation

Ditt hem är viktigt och som mäklare jag kan inte tänka mig något roligare än att få förmedla bostäder till rätt köpare, den som faller platt för bostaden och bara måste ha den. Jag som skriver till dig heter Frida och jag är född och uppvuxen här i staden och som inbiten Kalmarbo har jag
alltid intresserat mig för Kalmars olika bostadsområden. Med kunskap, ett genuint intresse och ödmjukhet levererar jag både det du behöver och det du efterfrågar. Jag ser fram emot vårt möte.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021

Säljare om Frida.

22 maj 2022

"Proffsig, glad och med ett driv som imponerar!
Att man som säljare kan känna sig lugn och trygg betyder allt och att det är ett sant nöje från start till mål-det är fantastiskt!
Välj den bästa-välj Frida!"
säljare på Alice Babs gata 44C

20 maj 2022

"Vi är supernöjda med Frida som mäklare. Hon har genom hela säljprocessen varit lyhörd, engagerad och ärlig. Hon har regelbundet uppdaterat oss med hur saker och ting går. Hon satte upp realistiska förväntningar från början och uppfyllde sedan dessa. Vi rekommenderar gärna Frida till andra som ska..."
"Vi är supernöjda med Frida som mäklare. Hon har genom hela säljprocessen varit lyhörd, engagerad och ärlig. Hon har regelbundet uppdaterat oss med hur saker och ting går. Hon satte upp realistiska förväntningar från början och uppfyllde sedan dessa. Vi rekommenderar gärna Frida till andra som ska sälja sitt boende och kommer definitivt kontakta Frida om vi någon gång ska sälja igen. Högsta betyg från början till slut. "
Läs mer
säljare på Rosenstigen 3A

13 apr 2022

"Vi är jättenöjda med Frida även denna gång."
säljare på Strömgatan 10B

31 mar 2022

"Frida är mycket proffsig, engagerad, hjälpsam och har en härlig positiv approach som jag trivdes med i bra kommunikation från DAG 1. Dessutom, samtidigt, är Frida mycket enkel, direkt och smidig i sin kommunikation till mig som säljare med uppdateringar och återkopplingar med snabba svar på frågo..."
"Frida är mycket proffsig, engagerad, hjälpsam och har en härlig positiv approach som jag trivdes med i bra kommunikation från DAG 1. Dessutom, samtidigt, är Frida mycket enkel, direkt och smidig i sin kommunikation till mig som säljare med uppdateringar och återkopplingar med snabba svar på frågor, funderingar och tankar. Frida var (och är) ett självklart val av mäklare i min värld!"
Läs mer
säljare på Brändtorpsvägen 24

25 mar 2022

"Frida som mäklare var en mycket positiv upplevelse. Snabb och bra respons på initial fråga om försäljning. Väldigt tydligt och bra erbjudande, snabb med underlaget för annons och mycket bra på uppdateringar om läge under pågående försäljning.
Jag ringer gärna Frida nästa gång också. "
"Frida som mäklare var en mycket positiv upplevelse. Snabb och bra respons på initial fråga om försäljning. Väldigt tydligt och bra erbjudande, snabb med underlaget för annons och mycket bra på uppdateringar om läge under pågående försäljning.
Jag ringer gärna Frida nästa gång också. "
Läs mer
säljare på Telegatan 24

14 mar 2022

"Frida är en ödmjuk, effektiv och resultatinriktad mäklare med stort fokus på både köparens och säljarens bästa. En gynnsam och smidig affär.
Jag har anlitat Frida och Rydman Langå tidigare och kan verkligen rekommendera alla att göra som detsamma!"
säljare på Djurängsvägen 35A

11 mar 2022

"Frida på Rydman Langå har levererat på högsta nivå. Vi är supernöjda med försäljningen från första möte till sista del under hela processen.
Tack Frida!"
säljare på Rylgatan 3E

25 feb 2022

"Frida är en mycket engagerad, målinriktad och inlyssnande mäklare som förstod våra förväntningar. Alltid nåbar och socialt kompetent. Vi rekommenderar henne gärna."
säljare på Lindölundsgatan 22

25 feb 2022

"Engagerad, lyhörd och väldigt proffsig. Duktig på att följa upp och informera under hela säljprocessen. Rekommenderar Frida starkt till alla. "
säljare på Kastrullvägen 31

20 dec 2021

"Frida och teamet på Rydman Langå levde helt klart upp till de förväntningar vi hade vid försäljningen av vår bostad. Frida var tydlig, enkel och positiv i sitt bemötande från start till slut och hennes engagemang att bemöta potentiella köpare fick oss som säljare att känna en trygghet inför försä..."
"Frida och teamet på Rydman Langå levde helt klart upp till de förväntningar vi hade vid försäljningen av vår bostad. Frida var tydlig, enkel och positiv i sitt bemötande från start till slut och hennes engagemang att bemöta potentiella köpare fick oss som säljare att känna en trygghet inför försäljningen. Vi kan mycket väl rekommendera Frida och Rydman Langå till alla de som står i startgroparna till en försäljning. "
Läs mer
säljare på Algstigen 5

01 dec 2021

"Väldigt trevlig och engagerad. Mycket professionell och kunnig på sitt område."
säljare på Strömgatan 10B

25 okt 2021

"Vi både köpte och sålde med Frida inom loppet av en vecka, gick så bra och smidig!"
säljare på Frejagatan 4B

11 okt 2021

"Duktig mäklare med mycket driv.
Jag hade höga krav, men hon hade inga problem att leverera.
Lätt att ha en bra och öppen dialog med.
Rekommenderas varmt !"
säljare på Linnégatan 14A

08 okt 2021

"Frida var fantastisk på alla sätt och vis, hennes tålamod och engagemang var extremt uppskattat. Väldigt lätt att ha och göra med, alltid lika trevlig och energisk vilket smittade av sig. "
säljare på Varvsgatan 13

07 okt 2021

"Professionellt från början till slut. Allt flöt på hur bra som helst med mäklare,stylist, fotograf, budgivning, uppdateringar, svar på frågor och kontraktskrivning. Rekommenderar Frida & Co starkt "
säljare på Ståthållaregatan 52C

28 sep 2021

"Vi föll direkt för Fridas personlighet med mycket glädje, engagemang och trevliga bemötande. Frida gjorde ett kanon jobb är guld värd som hjälpte oss med försäljningen av vår bostadsrätt. "
säljare på Fatabursvägen 19B

16 sep 2021

"Frida är den bästa mäklaren i Kalmar!"
säljare på Bredinge 201

20 aug 2021

"Mycket nöjd med Frida. Trevlig, lättillgänglig och supersnabb på att svara på mail/ i telefon och snabb på att samordna och fixa. Rimlig värdering av lägenheten, samt lyckad lägenhetsförsäljning."
säljare på Drottning Margaretas väg 72

18 aug 2021

"Hela teamet på Rydman och Langå utstrålar proffsighet, glädje, engagemang och energi.
Det gick så otroligt smidigt och snabbt. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera Frida och hennes kollegor."
säljare på Runvägen 11D

02 jul 2021

"Mäklaren var mycket professionell och hade jättebra och jättebra svar på alla frågor!"
säljare på Perstorpsvägen 12

21 jun 2021

"Frida till skillnad från många av sina branschkollegor fokuserade till fullo på att sätta sig in i våra förutsättningar, förväntningar och målsättningar innan hon presenterade ett upplägg. Detta gjorde att förslaget låg helt i linje med våra högt ställda förväntningar.
Framgångsfaktorn i vår ge..."
"Frida till skillnad från många av sina branschkollegor fokuserade till fullo på att sätta sig in i våra förutsättningar, förväntningar och målsättningar innan hon presenterade ett upplägg. Detta gjorde att förslaget låg helt i linje med våra högt ställda förväntningar.
Framgångsfaktorn i vår gemensamma affär var Fridas initiala inställning "att även om detta är en ambitiös målsättning så är inget omöjligt" samt uthålligheten och tålamodet som krävs för att ta sig an ett objekt som vårt (och kanske än viktigare, säljare som oss).
Tack Frida för att du möjliggjorde en lyckad fastighetsaffärer och nästa drömprojekt. "
Läs mer
säljare på Melassgatan 6

21 jun 2021

"Snabb och smidig process. Allt mycket bra."
säljare på Vadstena 928

21 jun 2021

"Bra kommunikation och tillgänglighet, skapade realistiska förväntningar."
säljare på Hovstigen 32

14 jun 2021

"Superproffsig "
säljare på Fatabursvägen 11A

23 maj 2021

"Jag litade helt och fullt på att Frida skulle göra ett bra jobb och det infriades!
Jag är mycket nöjd med arbetet vad gällande allt runt försäljningen av min bostad och kan varmt rekommendera Frida och Rydman Langå!! "
säljare på Malmbrogatan 2C

15 maj 2021

"Vi är väldigt nöjda med Frida som mäklare vid vår försäljning. Allt kändes rätt från början och slutade bra för alla. Vi rekommenderar Frida och även Rydman Langå till alla som vill göra en smidig och trygg försäljning. "
säljare på Långa vägen 42

13 maj 2021

"Ett trevligt och proffesionellt bemötande.
Alltid trevligt med ett engagerat proffs"
säljare på Äspelundsvägen 97

28 apr 2021

"Frida är fantastisk mäklare, lyhörd, närvarande och realistiskt . Engagemang och väldigt kompetent. Är glad att vi valde RydmanLangå och kan vara varmt rekommendera dem om man vill ha Kalmars bästa mäklare och mäklarfirma, från fotografen till styling av Bysso Interior! Tack / Vlora "
"Frida är fantastisk mäklare, lyhörd, närvarande och realistiskt . Engagemang och väldigt kompetent. Är glad att vi valde RydmanLangå och kan vara varmt rekommendera dem om man vill ha Kalmars bästa mäklare och mäklarfirma, från fotografen till styling av Bysso Interior! Tack / Vlora "
Läs mer
säljare på Hemmansvägen 33

24 mar 2021

"Frida är alltid snabb att svara när man söker henne, hon är tillmötesgående, väldigt effektiv och alltid glad och trevlig. Allting känns väldigt proffsigt!
En trygg mäklare både för köpare och säljare som i vårt fall, kan rekommendera henne till alla!
"
"Frida är alltid snabb att svara när man söker henne, hon är tillmötesgående, väldigt effektiv och alltid glad och trevlig. Allting känns väldigt proffsigt!
En trygg mäklare både för köpare och säljare som i vårt fall, kan rekommendera henne till alla!
"
Läs mer
säljare på Vegagatan 4B

22 mar 2021

"Vi är jättenöjda med Frida som mäklare. Hon skötte allt med försäljningen smidigt och var mycket trevlig rakt igenom hela försäljningen. Hon är också bra på att ge rätt information vid rätt tillfälle. Frida är en proffsig mäklare som vi varmt kan rekommendera. Testa !!!"
"Vi är jättenöjda med Frida som mäklare. Hon skötte allt med försäljningen smidigt och var mycket trevlig rakt igenom hela försäljningen. Hon är också bra på att ge rätt information vid rätt tillfälle. Frida är en proffsig mäklare som vi varmt kan rekommendera. Testa !!!"
Läs mer
säljare på Norrgårdsgatan 1C

19 feb 2021

"Vi är jättenöjda med Fridas insats och försäljningen av vår lägenhet och det känns bra med dom som köpte den. Det fanns en Frida i en popgrupp på 70 talet som var jättebra, men denna Frida är bättre :-)."
säljare på Östra Sjögatan 19

17 feb 2021

"Vi var jättenöjda med försäljningen av lägenheten. Vi rekommenderar Frida Langå till alla vänner som ska sälja och köpa, hon är bara så bra.
"
säljare på Norrlidsvägen 14

09 feb 2021

"Jag har under åren anlitat flera olika mäklare i Kalmar. Frida är väldigt engagerade och den mest drivna mäklare jag haft. Hon är alltid tillgänglig, kommer med goda råd och tar verkligen hand om sina kunder på ett fint sätt. Blir det fler bostadsaffärer så är det alla dagar i veckan Frida och Ry..."
"Jag har under åren anlitat flera olika mäklare i Kalmar. Frida är väldigt engagerade och den mest drivna mäklare jag haft. Hon är alltid tillgänglig, kommer med goda råd och tar verkligen hand om sina kunder på ett fint sätt. Blir det fler bostadsaffärer så är det alla dagar i veckan Frida och Rydman Langå jag kommer vända mig till."
Läs mer
säljare på Banérgatan 8A

09 feb 2021

"Väldigt nöjd med Frida sen dag 1. Gjorde sitt bästa och höll oss konstant uppdaterad men all info som behövdes runt försäljningen av bostaden. Kan rekommenderas varmt! "
säljare på Norrlidsvägen 58

27 jan 2021

"Tack Frida på Rydman/Langå för ditt/ert engagemang och proffsighet! Jag skulle välja er igen alla dagar i veckan "
säljare på Strandvägen 2D

27 jan 2021

"Valet av Frida som mäklare var helt rätt! Hon är duktig, lyhörd och professional på alla sätt. Försäljningen av min lägenhet gick snabbare än vad jag kunnat drömma om. Kan verkligen rekommendera Frida som mäklare om ni ska sälja er bostad!"
säljare på Kungsgårdsvägen 32B

03 dec 2020

"Alltid trevligt bemötande och höll mig uppdaterad vid försäljningen. Lätt att kontakta.
"
säljare på Arontorps Bygata 2

24 nov 2020

"Kalmars proffsigaste mäklare. Förtroende satt där direkt vid första mötet. Kommer snart göra affärer med er igen.
Tack för en snabba och smidiga affär.
Mvh
Fam Åhlund Stensson "
säljare på Mazarinvägen 6

15 sep 2020

"Bästa mäklaren och jag kommer i försättning att vända mig till henne "
säljare på Röda gatan 6D

15 sep 2020

"Frida var en trevlig duktig mäklare hon skötte allt precis domvilla önskade "
säljare på Hemvägen 11

23 jun 2020

"Jättenöjd med Fridas insats. Mycket serviceinriktad. Bra på alla sätt vis. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Ljungnäs 184

28 mar 2020

"Frida och Mäklarringen i Kalmar får högsta betyg vid försäljningen av vår bostad, vi möttes av ett trevligt bemötande och ett stort engagemang gjorde oss supernöjda vid denna försäljning, och vi kommer garanterat att använda oss utav Frida / Mäklarringen även i framtiden."
"Frida och Mäklarringen i Kalmar får högsta betyg vid försäljningen av vår bostad, vi möttes av ett trevligt bemötande och ett stort engagemang gjorde oss supernöjda vid denna försäljning, och vi kommer garanterat att använda oss utav Frida / Mäklarringen även i framtiden."
Läs mer
säljare på Stensviksvägen 30

22 mar 2020

"Så proffsigt och tryggt hela vägen! "
säljare på Alice Babs gata 32

08 mar 2020

"Frida är en helt fantastik mäklare. Extremt proffsig och väldigt tillmötesgående. Alltid tillgänglig."
säljare på Solvägen 30A

05 feb 2020

"Super nöjd med Frida , haft henne nu två gånger och gillar hennes arbete :) "
säljare på Svarvarvägen 17G

20 jan 2020

"Energi, proffsighet o effektivitet och med ett leende på läpparna det är Frida "
säljare på Sankta Gertruds gata 10A

04 sep 2019

"Allt funkade mer än utmärkt! Alltid tillgänglig, snabb och tydlig service och en målinriktad duktig mäklare!"
säljare på Drottning Kristinas väg 7B

16 aug 2019

"Nästa mäklaren i stan "
säljare på Djurängsvägen 84A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
14
Lägenhet
12
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
27
Försäljningsvärde
66 725 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
214 av 215 säljare
Frida satte rätt förväntningar på slutpriset
201 av 220 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
221 av 221 säljare
Frida var tydlig och höll mig uppdaterad
220 av 223 säljare

Frida på kartan.

660 tidigare annonser
29 bostäder till salu
223 rekommendationer

29 bostäder till salu.

Annonser

3 rum, 71 m²
Lägenhet, Kalmar
4 420 kr/mån
1 250 000 kr
3 rum, 72 m²
17 361 kr/m²
Lägenhet, Kalmar
4 746 kr/mån
7 495 000 kr
5 rum, 130 m²
57 653 kr/m²
Lägenhet, Borgholm
6 478 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 68 m²
44 044 kr/m²
Lägenhet, Borgholm
3 389 kr/mån
1 750 000 kr
1 rum, 32 m²
54 687 kr/m²
Lägenhet, Borgholm
1 595 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 000 000 kr
Villa Halltorp
-290 000 kr
4 rum, 94 m²
Utropspris: 2 290 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Ekerum
3 rum, 68 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 950 000 kr
Villa Trekanten
+ 160 000 kr
5 rum, 160 m²
Utropspris: 3 790 000 kr
Slutpris saknas
Villa Ljusstaden
5 rum, 115 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
3 100 000 kr
Villa Trekanten
-90 000 kr
6 rum, 165 m²
Utropspris: 3 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.