Frida Jakobsson

Profilbild för Frida Jakobsson
Frida Jakobsson
4.9 / 5
(180 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
22 st
86 235 000 kr

Bakgrund

Frida Jakobsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-06-18. Frida har fått in 22 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Frida har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 113 355 000 kr.

Presentation

Frida är mäklaren med stort engagemang och driv som är specialiserad på bostadsrätter i östra centrum. Med god erfarenhet från försäljning och service arbetar Frida alltid helhjärtat för att köpare och säljare ska känna sig trygga, väl omhändertagna och extremt nöjda under hela försäljningsprocessen. Med Bjurfors gedigna varumärke i ryggen i kombination med hennes entusiastiska engagemang skapar hon de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Kontakta mig på:
0708-46 83 60
frida.jakobsson@bjurfors.se

https://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/frida-jakobsson/

Säljare om Frida.

23 jun 2024

"Frida var alltid tillgänglig och otroligt proffsig. Hon svarade och hjälpte till med ett leende vad vi än frågade om. Hon var driven för att hitta köpare och hjälpa oss i processen. Vi var 100% trygga med henne i en för oss ny situation."
säljare på Lillatorpsgatan 9B

11 jun 2024

"Trevlig och professionell."
säljare på Brattåskärrsvägen 201

10 jun 2024

"Frida har stor kunskap och ett engagemang som gör att man känner sig trygg genom hela försäljningen.
Vi skulle välja henne igen utan tvekan!"
säljare på Räntmästaregatan 26E

22 maj 2024

"Jag hade nyligen nöjet att arbeta med Frida Jakobsson och från början till slut var hennes service enastående. Hon är professionell och kunnig och visade en djup förståelse för marknaden. Hon är lyhörd, svarade snabbt på mina frågor och höll mig informerad genom hela processen. Sammanfattningsvis..."
"Jag hade nyligen nöjet att arbeta med Frida Jakobsson och från början till slut var hennes service enastående. Hon är professionell och kunnig och visade en djup förståelse för marknaden. Hon är lyhörd, svarade snabbt på mina frågor och höll mig informerad genom hela processen. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Frida till alla som söker en pålitlig, engagerad och professionell mäklare. "
Läs mer
säljare på Björcksgatan 66C

24 apr 2024

"Vi är mycket nöjda med den kontakt vi hade med Frida och kan gladeligen rekommendera fler att använda henne för att förmedla sin bostad.
Det var framförallt känslan för intressenater som stack ut enligt mig."
säljare på Lillatorpsgatan 9A

18 apr 2024

"Frida är en otroligt duktig mäklare! Trygg, lyhörd och väldigt kunnig. Vi är supernöjda med både henne och processen. Kan varmt rekommendera Frida till alla som planerar att sälja sin bostad!"
säljare på Kobergsgatan 20

30 mar 2024

"Frida var mycket engagerad i att detta skulle bli en så bra affär som möjligt. Lätt att arbeta med och alltid tillgänglig.
Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Anders Zornsgatan 23C

29 mar 2024

"Tog till sig kravställlningen på ett lyhört sätt, dessutom ett mycket snabbt genomförande av densamma. "
säljare på Norra Gubberogatan 9

05 mar 2024

"Frida uppvisar en ett högt kunnande, en gott samarbete och en mäklare som guidar dig igenom försäljningsprocessen."
säljare på Vävskedsgatan 2

11 feb 2024

"Frida är fantastisk! Drivande, trevlig och trygg. Bättre lots i en bostadsaffär får man leta efter! Fem starka stjärnor! Mvh Henrietta "
säljare på Herrgårdsgatan 3

09 feb 2024

"Frida var engagerad, mycket tillgänglig och rak i kommunikationen. Härligt energi, och hon kom med olika förslag och strategier. Vi kännde oss bra uppdaterade hela tiden. Skulle definitivt rekommendera Frida som mäklare!"
säljare på Gamlestadstorget 11

29 jan 2024

"Kan varmt rekommendera Frida! Vi valde mellan flera olika mäklare och firmor där vi landade med Frida då vi upplevde att hon var väldigt närvarande, inkännande och gav ett tryggt intryck. Nu när försäljningen är avslutad är vi supernöjda med hela processen. Frida är väldigt närvarande, guidade ge..."
"Kan varmt rekommendera Frida! Vi valde mellan flera olika mäklare och firmor där vi landade med Frida då vi upplevde att hon var väldigt närvarande, inkännande och gav ett tryggt intryck. Nu när försäljningen är avslutad är vi supernöjda med hela processen. Frida är väldigt närvarande, guidade genom hela processen med bra energi och hade en bra strategi och känsla kring marknaden. Vi är verkligen supernöjda!"
Läs mer
säljare på Räntmästaregatan 21C

16 jan 2024

"Frida har på ett engagerat och lyhört sätt lotsat oss genom denna process och har gett ett kompetent och självsäkert intryck hela vägen in i mål. Mycket duktig! "
säljare på Övre Sanatoriegatan 60

07 dec 2023

"Frida kändes väldigt lugn o proffsig. Hade flertalet mäklare på besök men valde Frida för hon hade en tydlig strategi, transparent och ärlig i sin kommunikation, samt hade bra kännedom om läget både i området och marknaden. "
säljare på Sofiagatan 46C

13 nov 2023

"Frida gjorde ett riktigt bra jobb, vi är väldigt nöjda.
5/5! "
säljare på Jakobsdalsgatan 3

02 nov 2023

"Professionell. Trevlig. Engagerad. Var alltid väl förberedd vid våra kontakter och lätt och rolig att samarbeta med. "
säljare på Storkgatan 6J

28 okt 2023

"Proffsig och saklig och samtidigt rar och trevlig."
säljare på Anders Zornsgatan 23C

21 okt 2023

"Upplevde att hon stundtals var svår att nå och att jag behövde jaga henne via telefon. "
säljare på Spånkullen 9

09 okt 2023

"Frida guidade oss genom hela försäljningsprocessen och fick oss att känna oss trygga och omhändertagna hela vägen.
Frida är inte bara duktig och seriös i sin profession utan även en otroligt varm och härlig människa med en fantastisk energi!"
säljare på Lilla Munkebäcksgatan 11C

05 okt 2023

"Frida är en fantastisk mäklare som tar tid för dig som säljare att svara på alla frågor och ge rådgivning då Frida är personen med toppen kunskap i en bostadsaffär. Jag har aldrig tvekat på Fridas förmåga att sälja min lägenhet och jag är otroligt glad att jag valde henne som mäklare. Kommer allt..."
"Frida är en fantastisk mäklare som tar tid för dig som säljare att svara på alla frågor och ge rådgivning då Frida är personen med toppen kunskap i en bostadsaffär. Jag har aldrig tvekat på Fridas förmåga att sälja min lägenhet och jag är otroligt glad att jag valde henne som mäklare. Kommer alltid att rekommendera Frida som mäklare, hon är en stjärna! "
Läs mer
säljare på Anders Zornsgatan 23D

30 sep 2023

"Frida är kunnig, driven och trevlig och vi är jättenöjda med hennes insats. "
säljare på Träringen 74

29 sep 2023

"Jättenöjd med Fridas insats, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Norra Gubberogatan 9

28 sep 2023

"Jag kan varmt rekommendera Frida. Hon är lätt att ha med att göra. Hon är tydlig, kunnig och erfaren."
säljare på Landerigatan 15D

06 sep 2023

"Frida är ödmjuk, förtroendeingivande och ger ett professionellt intryck från första möte. Lyhörd och gav snabb återkoppling genom hela säljprocessen. Toppenmäklare med koll på marknaden, rekommenderar starkt Frida! "
säljare på Lådämnesgatan 12

02 aug 2023

"En av dom bästa!!!"
säljare på Stockholmsgatan 40S

30 jun 2023

"Frida är väldigt professionell och lyhörd. Hon är bra på att återkoppla, svarar alltid på frågor och ger bra råd så att man känner sig trygg genom hela affären. En toppenmäklare helt enkelt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Räntmästaregatan 21A

27 jun 2023

"Frida är en utmärkt mäklare som var lyhörd och engagerad genom hela processen. Hon har ett stort kontaktnät och grym koll på sitt område!
Kan varmt rekommendera att anlita Frida som mäklare! "
säljare på Welandergatan 8

02 maj 2023

"Vi är så nöjda med dig Frida och har fått bra och snabb hjälp genom hela försäljningen, tack för det! "
säljare på Persgatan 11A

18 apr 2023

"Frida har en härlig personlighet med energi och nyfikenhet som driver henne att prestera på topp. Fina texter och bra utformning av annons. Driver budgivningen på ett mycket professionellt och når oväntad höjd. Vill gärna rekommendera henne till andra säljare!"
"Frida har en härlig personlighet med energi och nyfikenhet som driver henne att prestera på topp. Fina texter och bra utformning av annons. Driver budgivningen på ett mycket professionellt och når oväntad höjd. Vill gärna rekommendera henne till andra säljare!"
Läs mer
säljare på Rangeltorpsgatan 51A

17 mar 2023

"Vi är supernöjda med Fridas arbete kring försäljningen av vår lägenhet! Frida har varit väldigt engagerad, lyhörd, tydlig och tillgänglig vilket gjort att vi känt oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Frida till andra som funderar på att sälja eller köpa bostad! "
"Vi är supernöjda med Fridas arbete kring försäljningen av vår lägenhet! Frida har varit väldigt engagerad, lyhörd, tydlig och tillgänglig vilket gjort att vi känt oss trygga genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Frida till andra som funderar på att sälja eller köpa bostad! "
Läs mer
säljare på Träkilsgatan 40

08 mar 2023

"Frida är genuin och förtroendeingivande, det märks att hon är kompetent och erfaren. Jag är väldigt nöjd och skulle rekommendera henne vidare alla dagar i veckan!"
säljare på Kobergsgatan 24

26 feb 2023

"Det här var vår första försäljning av bostadsrätt. Vi var nöjda från informationsmötet dag ett till det att lägenheten var såld. Hon är verkligen duktig, lätt tillgänglig, gav snabb återkoppling och en massa goda tips och råd, vi kände oss trygga och nöjda under hela processen. Tusen tack!"
"Det här var vår första försäljning av bostadsrätt. Vi var nöjda från informationsmötet dag ett till det att lägenheten var såld. Hon är verkligen duktig, lätt tillgänglig, gav snabb återkoppling och en massa goda tips och råd, vi kände oss trygga och nöjda under hela processen. Tusen tack!"
Läs mer
säljare på Storkgatan 7E

16 feb 2023

"Frida är trevlig och professionell. Hon var engagerad och lyhörd till våra önskemål och lade ner tid och energi för att skapa bästa möjliga förutsättningar för vår försäljning. Vi är jättenöjda och rekommenderar Frida varmt som mäklare. / Patrik och Lisa"
"Frida är trevlig och professionell. Hon var engagerad och lyhörd till våra önskemål och lade ner tid och energi för att skapa bästa möjliga förutsättningar för vår försäljning. Vi är jättenöjda och rekommenderar Frida varmt som mäklare. / Patrik och Lisa"
Läs mer
säljare på Munkebäcksgatan 23G

26 jan 2023

"Jag är jättenöjd med Frida som mäklare och skulle verkligen rekommendera henne till andra. Var i kontakt med flera mäklare innan jag slutligen valde Frida och är fortfarande väldigt nöjd med mitt val."
säljare på Modellörsgatan 4C

21 okt 2022

"Frida var ödmjuk och lyhörd efter önskemål och lyckades uppnå mina förväntningar tack vare sitt stora engagemang. "
säljare på Munkebäcksgatan 25L

20 sep 2022

"Jag är så nöjd med Frida - stort förtroende från första stund och kände mig trygg hela processen.
Påläst, hjälpsam, inlyssnande och kompetent. "
säljare på Övre Sanatoriegatan 60

20 sep 2022

"Kompetent, lyhörd och engagerad. Gick att få tag på vid alla möjliga tider och arbetade hårt för att få till en försäljning vi var nöjda med. "
säljare på Nobelgatan 25B

20 sep 2022

"Frida är en superhärlig tjej som också är väldigt proffsig och engagerad! Vi har sålt med henne tidigare i familjen och har alltid varit lika nöjda. Rekommenderas varmt! "
säljare på Jakobsdalsgatan 3

13 sep 2022

"Fantastiskt kul att jobba med Frida, får ni henne som alternativ i hitta mäklare tjänsten så välj henne.
"
säljare på Welandergatan 8

17 aug 2022

"Frida är proaktiv, engagerad och ihärdig! Hon är dessutom alltid trevlig, tillgänglig och positiv och tillförde trygghet i försäljningsprocessen!"
säljare på Runiusgatan 18

07 jul 2022

"Supernöjd och tacksam att vi valde Frida.
Rekommenderas varmt! "
säljare på Övre Olskroksgatan 24

21 jun 2022

"Frida är mycket professionell, engagerad och kunnig. Hon är behaglig att ha kontakt med och känns genuin. Hon är dessutom alltid glad och trevlig. Vi skulle engagera henne igen vid behov."
säljare på Träringen 8

20 jun 2022

"Löste det smidigt och hittade en bra köpare till bra pris trots marknadens osäkerhet och vårt (orimligt) korta tillträde till objektet vi köpt. Bara tummen upp"
säljare på Storkgatan 6M

15 jun 2022

"Jag är mycket nöjd med Fridas arbete vid försäljningen av min bostadsrätt. Hon var engagerade, drivande och lyhörd. Jag rekommenderar henne starkt."
säljare på Wrangelsgatan 2B

23 maj 2022

"Tycker Frida på Bjurfors skötte sig exemplariskt! Trevlig, genuin, tillgänglig och proffsig! "
säljare på Bagaregårdsgatan 3G

22 maj 2022

"Noggrann, professionell och trevlig. "
säljare på Träkilsgatan 42

11 apr 2022

"Har nu både köpt och sålt med Frida. Har bara gott att säga om henne och kan starkt rekommendera henne till andra! "
säljare på Liedstrandsgatan 12

06 apr 2022

"Genuin & trevlig. Lyssnade på våra åsikter. En toppenmäklare som vi kan rekommendera och kommer anlita igen."
säljare på Räntmästaregatan 25G

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
22
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
113 355 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
169 av 174 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
177 av 178 säljare
Frida var tydlig och höll mig uppdaterad
178 av 179 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Frida på kartan.

362 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
180 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 54 m²
Lägenhet, Göteborg
4 510 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Göteborg
4 559 kr/mån
1 rum, 38 m²
Lägenhet, Göteborg
2 893 kr/mån
1 rum, 33 m²
Lägenhet, Göteborg
1 983 kr/mån
1 rum, 30 m²
Lägenhet, Göteborg
2 667 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 600 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 210 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 2 390 000 kr
4 445 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 155 000 kr
3 rum, 68 m²
Utropspris: 4 290 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 590 000 kr
Lägenhet Lunden
+ 95 000 kr
3 rum, 60 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
6 300 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 5 000 kr
4 rum, 125 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 525 000 kr
Lägenhet Örgryte
+ 175 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Frida var alltid tillgänglig och otroligt proffsig. Hon svarade och hjälpte till med ett leende vad vi än frågade om. Hon var driven för att hitta köpare och hjälpa oss i processen. Vi var 100% trygga med henne i en för oss ny situation."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.