Filip Savic

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Stockholm  /  Vasastan  /  Filip Savic
Profilbild för Filip Savic
Säljarfavorit
Filip Savic
5.0 / 5
(61 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
16 st
112 030 000 kr

Bakgrund

Filip Savic jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-08-28. Filip har fått in 16 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2019. Filip har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 98 880 000 kr.

Presentation

Hallå där! Mitt namn är Filip Savic. Är du på jakt efter en tillgänglig, driven och resultatfokuserad mäklare? Då har du kommit helt rätt. Fastigheter och bostadsbranschen är min stora passion i livet och jag har nu förmånen att också arbeta med det. För mig är det en ära att få förtroendet till att förmedla Ert livsverk och att hitta Ert drömboende!

Varje affär drivs med tre gyllene K- Kvalitet, Kreativitet och Kunskap. På vägen till en framgångsrik affär skapar vi en god relation och en tillit så att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i hela Stockholm. Går du i sälj- eller köptankar? Tveka inte på att kontakta mig.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Filip.

13 apr 2021

"Filip är lyhörd, omtänksam, stänger affären snabbt tll ett fantastiskt pris, lätt att tycka om och uppdaterar en om processen kontinuerligt. Han är en klippa och jag rekommenderar honom varmt."
säljare på Kungsholms Strand 171

07 apr 2021

"Att anlita Filip var det bästa beslutet jag kunde ha tagit för min bostadsförsäljning. Han är genomgående kompetent, hårt arbetande, alltid tillgänglig och det märks att han verkligen bryr sig om att få till en bra bostadsaffär både för köpare och säljare. Klockren mäklarupplevelse!"
säljare på Korsvägen 26

30 mar 2021

"Otroligt skicklig mäklare som levererade precis vad han sa att han skulle. Väldigt nöjd med dialogen och uppdateringarna ifrån hans sida. Rekommenderas VARMT!"
säljare på Döbelnsgatan 89

18 mar 2021

"Professionell och snabb, topp!"
säljare på Rorgängargatan 11

15 mar 2021

"Allt sköttes snabbt och proffsigt"
säljare på Döbelnsgatan 95

09 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Filip som fyllde förväntningarna jag hade med råge. På väldigt kort tid så satte han ihop hela paketet med fotografering, bostadsannons, visning och sälj. Försäljningen i sig gick oerhört smidigt och snabbt. "
säljare på Kungsholms Strand 165

16 feb 2021

"Det blev aldrig någon fotografering, säljprocessen gick så fort och smärtfritt."
säljare på Sankt Eriksgatan 85D

12 feb 2021

"Jättenöjd med allt. Kanon försäljning! "
säljare på Sankt Eriksgatan 85B

04 feb 2021

"Om högsta betyget var 10 hade jag utan tvekan valt 11. Filip Savic, vänner, utan tvekan som en raket inom mäklarbranschen. Väljer du Filip, så har du mitt ord, att han kommer öka dina förväntningar utan dess förstånd. Lätt att tala med, lyhörd, medkänsla, vänlig och viktigaste av allt, han kan sitt jobb i punkt och pricka. Därför utser jag honom till Sveriges bästa mäklare! "
säljare på Stockholmsvägen 2A

26 jan 2021

"Filip Savic är mycket engagerad, aktiv, målinriktad och mån om säljarens bästa. Han är trevlig och lätt att kommunicera med."
säljare på Scheelegatan 40

14 jan 2021

"Filip är positiv, engagerad och varm mäklare med stort intresse för sina kunder och för bostäder. Ha har gjort sitt arbete över förväntan och var noggrann med att hålla oss informerade genom hela processen. Han satte förväntningarna helt rätt och jobbar man med Filip vet man vad man får. Vi är jätttenöjda! "
säljare på Döbelnsgatan 95

10 dec 2020

"Hade verkligen en bra upplevelse när vi sålde tillsammans med Filip. Otroligt proffsig och lyhörd till våra önskemål. Fanns alltid tillgänglig och höll oss alltid uppdaterade vilket var väldigt uppskattat. Levererade högt över förväntan. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Sjöfartsgatan 17

08 dec 2020

"Väldigt nöjd med Filip och Unik Fastighetsförmedling. Har nu både köpt och sålt via dom och har ingenting att klaga på. Allt gick snabbt och smidigt samtligt som jag fick ut ett pris som mäklaren trott på från start och som jag var mycket nöjd med. Kommer rekommenderar Filip och Unik Fastighetsförmedling för alla mina vänner som ska sälja/köpa i Vasastan!"
säljare på Döbelnsgatan 89

29 nov 2020

"Jätte bra mäklare super driven och uppdaterar alltid en. Bra på att lyssna och finns inget dåligt att säga om honom. Jag är super nöjd."
säljare på Söderbytorpsgatan 20

15 sep 2020

"Verkligen mäklaren var en av de bästa mäklare som man kan lite på och vända sig till honom om man vill sälja eller köpa sin boende nästan exakt som man önska sig till, boende och priset, tycker jag det, som han gjorde för oss. Tack, tusen tack, du är bäst i testet. "
säljare på Ekholmsvägen 52A

10 sep 2020

"Mycket socialt kompetent. Väldigt tillmötesgående, positiv och driven. Fick alltid bra svar på alla frågor, märktes att han har stor kunskap inom området. Lätt att få tag i. "
säljare på Hamngatan 19

02 sep 2020

"Valet av mäklare blev Filip då vi fick en bra magkänsla när han värderade vår lgh. Filip har även goda kunskaper om att renovera äldre lägenheter, vilket vi ansåg var en fördel med anledning av att vår lgh har ett äldre kök/badrum och att spekulanter ev skulle ha sådana frågor. Vi är väldigt nöjda med Filip som mäklare och han motsvarade våra förväntningar! "
säljare på Westmansgatan 68

31 aug 2020

"Jag anlitade Filip efter att jag försökt sälja min lägenhet via en annan mäklare. Trots en ganska svår marknad lyckades han sälja lägenheten och uppnådde även mitt önskemål om slutpris. Filip har en naturlig känsla för affärer, är duktig på fastigheter och är mycket omtänksam, engagerad och pålitlig. Jag kommer varmt rekommendera Filip till alla som går i säljtankar, och jag kommer definitivt att anlita han igen om det blir aktuellt. En helt fantastisk mäklare, man kan inte önska sig något mer! "
säljare på Skogslyckegatan 86

13 aug 2020

"Mycket bra kille angagerat på jobbet "
säljare på Fågelbärsvägen 2A

12 aug 2020

"Jag är oerhört nöjd och imponerad av Filip.
En engagerad person som redan vid vårt första möte gav mig fullt förtroende. Att Filip fick uppdraget att sälja min bostad blev en fullträff.
Snabb återkoppling under hela säljprocessen som ingav mig en trygghet att det rörde sig framåt.
Jag kan verkligen rekommendera Filips tjänster med det varmaste.
Mikael "
säljare på Fågelbärsvägen 2A

04 aug 2020

"En enkel och smidig försäljningsprocess tillsammams med Filip som upprätthåller en relevant kommunikation genom hela försäljningsprocessen. Filip är en mäklare med ett imponerande driv, trots höga förväntninga ser han till att utfallet blir det bästa möjliga för samtliga parter.
Min givna mäklare i framtiden."
säljare på Klövergatan 2B

23 jul 2020

"Filip är något så sällsynt som både inkännande lyhörd, och samtidigt drivet handlingskraftig. Han ger allt, alltid: högsta möjliga service, fantastisk kompetens, toppen lokalkännedom, imponerande social förmåga, positivt stämningshöjande, propert representabel, och handfast förhandlingskraftig med köpare när det behövs. Det finns ingenting mer jag kan önska hos en mäklare."
säljare på Ombergsgatan 4C

12 jul 2020

"DET VAR SUPER BRA"
säljare på Kunskapslänken 62

29 jun 2020

"Professionell, engagerad, rak, tydlig och förtroendeingivande.
Lättsam och enkel dialog genom hela processen"
säljare på Höstvindsvägen 10

22 jun 2020

"En mycket bra, proffsig och omtänksam mäklare. Snabba och tydliga konversationer och snabba svar och information angående hela köp och säljaffären! / Roland & Tina"
säljare på Näckrosvägen 3

10 jun 2020

"Mycket lätt att få tag på och ringde snabbt upp om han var upptagen. Mycket intresserad av sitt uppdrag. "
säljare på Sydostvägen 5

09 jun 2020

"Med den nuvarande situationen i världen kan det vara svårt att få till en lyckad försäljning men med Filips gedigna arbete är vi som säljare väldigt nöjda med både processen och den slutgiltiga affären. "
säljare på Timmermansgatan 1C

26 maj 2020

"Filip Savic har sen dag ett i processen av att sälja min lägenhet, möt mig med stort engagemang och professionalism. Fantastisk mäklare som jag kan rekommendera till vem som helst, allt har fungerat utmärkt."
säljare på Nygatan 38

14 maj 2020

"Anledningen till ett Nej på god lokalkännedom är att fastigheten inte såldes i samma län som Filip annars har sin hemmamarknad."
säljare på Älgenäs Gunleudd 9

12 maj 2020

"Vilken fantastisk upplevelse, närvarande hela tiden uppdaterade mig hela tiden verkligen en toppen mäklare, rekommenderas starkt
Bäst hittills "
säljare på Snickaregatan 27

07 maj 2020

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. Lätt att kontakta med snabba svar på alla frågor. Fick till en snabb försäljning där alla parter blev mycket nöjda!"
säljare på Timmermansgatan 1C

07 maj 2020

"Superbra mäklare, rakt på och målinriktad, planerade visningar och visningstillfällen gav snabba resultat. Riktigt nöjd! "
säljare på Kunskapslänken 62

06 maj 2020

"Filip lyckades sälja vår lägenhet trots Coronakrisen och stiltje på marknaden så nästa gång vi behöver en mäklare vet vi vart vi ska vända oss !"
säljare på Hovetorpsgatan 72

29 mar 2020

"Mycket nöjd med Filip som mäklare och kan varmt rekommendera honom till fler. Filip är en engagerad och driven mäklare samt alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. "
säljare på Snickaregatan 27

22 mar 2020

"Vi anlitade Filip till vår försäljning av våran bostadsrätt. Snabb återkoppling och snabb process. Förväntade mig ett proffsigt bemötande av Filip och organisationen runt honom och det fick vi verkligen av Filip.
Filip är bra och inger förtroende hos båda säljare och köpare. Han är väldigt ärlig och tydligt mot både säljare och köpare.
Det vi gillade med Filip är att han tänker på helheten och med det så menar jag att han är inte ute efter bara att säljer din lägenheten utan han har även ute efter att hjälpar er att hitta ett nytt hem.Detta har gjort att Filip har sparat oss mycket tid och energi. Vi kan verkligen rekommendera Filip till alla som vi sälja eller köpa ett nytt hem."
säljare på Rotegatan 8

05 mar 2020

"Rekommenderar starkt Filip då han är så engagerad och driven mäklare, super nöjd med hans insats! Grymt jobbat verkligen! "
säljare på Timmermansgatan 1B

27 feb 2020

"Filip är en engagerad och duktig mäklare som verkligen är flexibel och lyssnar på sina kunder. Han lyckas lösa allting snabbt och smidigt!
/ nöjd kund "
säljare på Thorells gata 12

20 feb 2020

"Vi upplevde honom som mycket påläst, kunnig och trovärdig."
säljare på Norrbergavägen 111

11 feb 2020

"Är väldigt nöjd med min husaffär, mäklaren har varit proffesionell och stöttade genom hela affären.
Lätt att ha kontakt med och fanns alltid till hans vid frågor och annat gällande affären.
Kan starkt rekommendera Filip.
Supernöjd!
"
säljare på Gårdsätter 4

25 jan 2020

"vi är supernöjda och kan lätt rekommendera Filip som mäklare åt flera för han var super bra tycker vi. "
säljare på Johannelundsvägen 33

09 jan 2020

"Under åren har jag haft med många mäklare att göra och när jag träffade Filip första gången så kände jag att det är mäklaren för mig. Han är oerhörd engagerad och driven, har en passion för sitt jobb och ser till att göra dig nöjd. Slutpriset var mer än jag räknade med och jag kan starkt rekommendera Filip till din kommande försäljning av din bostad."
säljare på Ekholmsvägen 56A

02 dec 2019

"En helt fantastisk mäklare som lägger ner så mycket energi för att leva upp till säljarens förväntningar. Jag kan utan tvekan rekommendera Filip som mäklare och jag hade aldrig valt någon annan framför honom. Enligt mig utan tvekan Östergötlands bästa mäklare. Stort tack för din briljanta insats. "
säljare på Erdtmans gata 1

28 nov 2019

"
Vi har samarbetat med Filip tidigare och blir lika nöjda varje gång. Han är en driven, engagerad och väldigt hungrig. Vi rekommenderar starkt att ni kontaktar Filip om ni behöver hjälp med en försäljning.
"
säljare på Hejdegatan 48

25 nov 2019

"Är jättenöjd med Filip som mäklare.Jag sa vilket mål jag hade och han gjorde ett super bra jobb att uppfylla det målet! Kan varmt rekommendera honom"
säljare på Snickaregatan 27

15 nov 2019

"Han var en av de bästa mäklarna jag någonsin har set, han hade en mycket bra självförtroende från början till slut
Jag kan absolut rekommendera honom till de jag känner och med detta vill jag ge honom det högsta betyget "
säljare på Munkhagsgatan 156

14 nov 2019

"Filip är en väldigt hjälpsam och driven mäklare som hjälper dig på en god väg inför försäljning utav din bostad. Väldigt professionell i sitt yrke och finns alltid där vid frågor och information, jag skulle starkt rekommendera Filip som mäklare."
säljare på Skogslyckegatan 88

05 nov 2019

"Otroligt nöjd över valet av Filip som mäklare! Lyhörd, lättillgänglig och förtroendeingivande! Har känt mig trygg och blivit väl informerad genom hela processen. Är mycket imponerad över arbetet han lagt ner och hur effektiv han varit. Super trevlig mäklare som jag varmt kan rekommendera! "
säljare på Thorells gata 8

28 okt 2019

"Filip är positiv, målinriktad, engagerad. Vi anlitade honom efter att förra mäklaren misslyckades med uppdraget och nu är våra bostadsrätt såld innan visningen och till bra pris. Jag skulle absolut rekommendera Filip som mäklare, och anlita honom igen vid eventuella framtida fastighets affärer."
säljare på Drabantgatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
16
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
98 880 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
60 av 61 säljare
Filip satte rätt förväntningar på slutpriset
55 av 61 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
59 av 59 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
60 av 60 säljare

Filip på kartan.

83 tidigare annonser
7 bostäder till salu
61 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
4 rum, 81,8 m²
54 259 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 774 kr/mån
4 795 000 kr
2 rum, 44 m²
108 977 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 541 kr/mån
2 rum, 40 m²
Lägenhet, Stockholm
831 kr/mån
2 rum, 35,5 m²
Lägenhet, Stockholm
954 kr/mån
2 rum, 38 m²
Lägenhet, Stockholm
2 079 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
4 250 000 kr
Lägenhet Kungsholms Strand
+ 455 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Filip är lyhörd, omtänksam, stänger affären snabbt tll ett fantastiskt pris, lätt att tycka om och uppdaterar en om processen kontinuerligt. Han är en klippa och jag rekommenderar honom varmt."
2 300 000 kr
Lägenhet Roslags Näsby
+ 305 000 kr
1,5 rum, 35,9 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att anlita Filip var det bästa beslutet jag kunde ha tagit för min bostadsförsäljning. Han är genomgående kompetent, hårt arbetande, alltid tillgänglig och det märks att han verkligen bryr sig om att få till en bra bostadsaffär både för köpare och säljare. Klockren mäklarupplevelse!"
4 675 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 480 000 kr
2 rum, 43,5 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Otroligt skicklig mäklare som levererade precis vad han sa att han skulle. Väldigt nöjd med dialogen och uppdateringarna ifrån hans sida. Rekommenderas VARMT!"
2 400 000 kr
Lägenhet Hallonbergen
+ 105 000 kr
2 rum, 62,5 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.