Filip Gröholt

Profilbild för Filip Gröholt
Säljarfavorit
Filip Gröholt
5.0 / 5
(375 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
111 st
56 st
364 615 000 kr

Bakgrund

Filip Gröholt jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Filip har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Filip har enligt vår statistik haft 71 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 239 530 000 kr.

Presentation

Här har ni en mycket social person som älskar att prata med allt och alla! Han brinner för sälj, service och möte med människor. Fyra år efter Filips anställning köpte han upp hela kontoret som en gång i tiden anställde honom.

Som en av de mest rekommenderade mäklarna i Sverige strävar Filip alltid efter 100% kundnöjdhet. Hans mål är att överträffa kundernas förväntningar och med Filip följer alltid ärlighet, ett stort engagemang och trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Filip är extremt passionerad i varje uppdrag och ser till att varje process går enligt planerat och att inget lämnas åt slumpen. Oavsett tid på dygnet eller plats på jorden kommer han alltid vara snabbast på att svara i telefon, ni får gärna testa ringa!

FILIPS RESA;
2018 - Registrerad Fastighetsmäklare
2019 - Årets Rookie Mäklarringen Sverige
2020 - 1a Mäklarringen under 30 år
2020 - Topp 5 Mäklarringen Sverige
2020 - Över 100 st. Avslutade affärer
2020 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare
2020 - Examen i Företagsekonomi
2021 - Topp 100 av 7 461, Sveriges mest rekommenderade mäklare
2021 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare för andra året i rad.
2021 - 1a Mäklarringen under 30 år
2021 - Topp 3 Mäklarringen Sverige
2022 - Köpare av distrikt Mäklarringen Täby, 100 % kontorsägare.
2022 - 1a Mäklarringen under 30 år
2022 - Topp 3 Mäklarringen Sverige
2022 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare för tredje året i rad.
2023 - 1a Mäklarringen under 30 år
2023 - 1a Mäklarringen Sverige
2023 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare för fjärde året i rad.
2023 Q4 - Flest försäljningar Stockholms Län.
2024 - "Sveriges bästa mäklaren" - Podd på Spotify avsnitt #119

https://open.spotify.com/episode/06Akyd32q9KM1FQBfqnYD1?si=0eb1e4dc94fd4e05

2024 - MR Bäst utveckling
2024 - MR Sveriges mest rekommenderade mäklare
2024 - MR Flest försäljningar
2024 - MR Högst omsättning
2024 - MR Högst omsättning Klubb 33

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/filipgroholt1/

Chansa inte!
Anlita en mäklare som ger dig ALLA förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2023

Säljare om Filip.

10 jul 2024

"Jätte snäll och trevlig person.
Bra för att hjälpa till med förslag och råd om försäljning så att man kan ta priset som är värt utan att vänta halv år. Filip är fullt med energi och jätte smart . Försäljningen gick jättesnabbt!
"
säljare på Lindgårdsvägen 40

01 jul 2024

"Filip finns där hela vägen och går alltid att nå på kort varsel när man behöver hjälp. Han går utöver sina avtalade uppgifter för att se till att man är helt nöjd med sin flytt, och ger extremt bra service. Vid nästa tillfälle kommer vi utan tvekan att använda oss av Filip igen."
"Filip finns där hela vägen och går alltid att nå på kort varsel när man behöver hjälp. Han går utöver sina avtalade uppgifter för att se till att man är helt nöjd med sin flytt, och ger extremt bra service. Vid nästa tillfälle kommer vi utan tvekan att använda oss av Filip igen."
Läs mer
säljare på Hägerneholmsvägen 7B

30 jun 2024

"Pga av det tunga läget på bostadsmarknaden har vi haft nöjet att få lära känna fyra jätteduktiga mäklare. Filip tog över med sin expertis och energi och sålde vår fina lägenhet med perfekt i Täby Centrum efter första visningen."
säljare på Häradsgränd 2

29 jun 2024

"Otroligt närvarande."
säljare på Åby gata 7B

28 jun 2024

"
Jag har sålt min lägenhet med hjälp av Filip och skulle utan tvekan välja honom igen. Han har varit lyhörd och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Jag kan starkt rekommendera Filip till alla som går i säljtankar. "
säljare på Källtorpsvägen 15

28 jun 2024

"Vår andra försäljning med Filip. Även denna gång bevisade Filip att han är en mäklare i världsklass. Filip är tillgänglig, lyhörd och professionell. Jag kan inte tänka mig att anlita en annan mäklare!"
säljare på Sörgården 140

28 jun 2024

"Fantastisk mäklare med personlig touch!
Jag hade den stora förmånen att få Filip som mäklare när jag skulle sälja min bostad, jag kan starkt rekommendera Filip. Från första stund kände jag att jag var i trygga händer. Filip är otroligt professionell och kunnig inom sitt område, men det som verkl..."
"Fantastisk mäklare med personlig touch!
Jag hade den stora förmånen att få Filip som mäklare när jag skulle sälja min bostad, jag kan starkt rekommendera Filip. Från första stund kände jag att jag var i trygga händer. Filip är otroligt professionell och kunnig inom sitt område, men det som verkligen sticker ut är hans personliga engagemang och genuina intresse för både säljare och köpare.
Filip tog sig tid att lyssna på mina önskemål och behov, och han var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Han hanterade varje steg av försäljningsprocessen med stor noggrannhet och effektivitet, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och stressfri. Hans förmåga att marknadsföra bostaden och attrahera potentiella köpare var imponerande, och han lyckades sälja mitt hem snabbt och till ett pris över förväntan.
Jag uppskattade särskilt Filips positiva och trevliga sätt, vilket gjorde det lätt att samarbeta med honom. Han visade en sällsynt kombination av professionalism och värme, något som verkligen gjorde skillnad i hela försäljningsprocessen.
Om du söker en mäklare som går den extra milen för sina kunder, är Filip definitivt den rätta personen. Tack, Filip, för ditt fantastiska arbete och för att du gjorde min första bostadsförsäljning till en så positiv upplevelse!"
Läs mer
säljare på Grindtorps Skolgränd 42

20 jun 2024

"Vi kontaktade Filip Gröholt efter en rekommendation från en nöjd säljare som hade anlitat Filip som mäklare. Allt gick snabbt och smidigt för oss. En eloge även till fotografen som fotade lägenheten, mycket snygga bilder. "
säljare på Grindtorpsvägen 35

08 jun 2024

"Bra på att hålla oss uppdaterade under hela processen. Bra på att förhandla så att båda parter blev nöjda. Trevlig! "
säljare på Parkallén 46

05 jun 2024

"Filip förtjänar verkligen 5 av 5 stjärnor i samtliga kategorier som mäklare. En mer lyhörd, trevlig, anpassbar och engagerad mäklare är nog svårt att hitta!"
säljare på Majvägen 26A

02 jun 2024

"Trevlig och professionell mäklare som varmt rekommenderas "
säljare på Husby 34

02 jun 2024

"Filip är den bästa mäklaren du kan ha vid din sida i en bostadsaffär. Trygg, pålitlig och fokuserad på avslut. "
säljare på Källtorpsvägen 8

31 maj 2024

"Proffsig process från början till slut.
Filip engagerar sig på riktigt i vad som blir bäst för mig som säljare utifrån de förutsättningar som råder och de önskemål jag har.
Jag är mycket nöjd. Tryggt, stabilt och lösnings orienterat igenom hela affären.
"
"Proffsig process från början till slut.
Filip engagerar sig på riktigt i vad som blir bäst för mig som säljare utifrån de förutsättningar som råder och de önskemål jag har.
Jag är mycket nöjd. Tryggt, stabilt och lösnings orienterat igenom hela affären.
"
Läs mer
säljare på Eskadervägen 34

31 maj 2024

"Tack vare Filips insats och fina arbete kändes hela processen väldigt trygg. Vi var uppdaterade hela tiden och försäljningen gick extremt smidigt. Filip är väldigt transparent, engagerad och oerhört målinriktad."
säljare på Runhällsgatan 21D

31 maj 2024

"Lyssnar på kundens önskemål och synpunkter, lätt att få tag i och mycket förtroendeingivande"
säljare på Granberga 16

31 maj 2024

"Liksom många andra, kan även vi varmt rekommendera Filip. Han är alltid tillgänglig, alltid på gott humör och har alltid minst en plan för nästa steg i processen. Det som också utmärker Filip är att han har en upparbetad kundstock som han aktivt bjuder in till sina visningar. Mer hårt arbetande m..."
"Liksom många andra, kan även vi varmt rekommendera Filip. Han är alltid tillgänglig, alltid på gott humör och har alltid minst en plan för nästa steg i processen. Det som också utmärker Filip är att han har en upparbetad kundstock som han aktivt bjuder in till sina visningar. Mer hårt arbetande mäklare får man verkligen leta efter. Trots knepigt konjunkturläge, så fick Filip vårt hus sålt redan tre dagar efter första visningen. Vi är mer än nöjda!"
Läs mer
säljare på Ledungsvägen 3E

07 maj 2024

"Jag kände mig trygg och lugn under hela affären.
Filip förenklade affären så pass bra så att jag behövde bara dyka upp och skriva på pappren."
säljare på Gärdes Backe 3E

02 maj 2024

"Jättekompetent, trevlig och professionell. "
säljare på Vintergaloppsgatan 41

30 apr 2024

"Proffsig och alltid kontaktbar. Snabb återkoppling, duktig och lyhörd. Strävar alltid efter de bästa resultaten, i både låg och högkonjuktur. Samtidigt som han vill båda parters bästa. "
säljare på Mörbyleden 14

28 apr 2024

"Trots att vi valde att sälja under en osäker marknad med tidspress så hade Filip ständigt en plan A,B och C. Det gjorde att processen kändes trygg. Rekommenderar varmt! "
säljare på Ekvägen 14

23 apr 2024

"Engagerad, kunnig och realistisk! Uppdaterar om läget och bra kommunikation, dessutom trevlig. Har fått hjälp av Filip vid flera bostadsförsäljningar och har alltid känt mig nöjd. Rekommenderar!"
säljare på Hägerneholmsvägen 4

22 apr 2024

"Filip är det självklara valet när man skall anlita en mäklare. Han har precis sålt min tredje lägenhet och jag är som vanligt supernöjd!"
säljare på Mörbylund 13B

22 apr 2024

"Filip är bäst! Proffsig, trevlig och alltid tillgänglig. "
säljare på Midgårdsvägen 24

22 apr 2024

"Filip är en jättebra ”första gången mäklare” sålde min lgh och fick jättebra råd och vägledning genom hela processen. Det som utmärker Filip extra mycket är att han är så genuin. Jag träffade Filip första gången när jag skulle köpa en lgh och enligt mig är det inte många mäklare som bryr sig om ”..."
"Filip är en jättebra ”första gången mäklare” sålde min lgh och fick jättebra råd och vägledning genom hela processen. Det som utmärker Filip extra mycket är att han är så genuin. Jag träffade Filip första gången när jag skulle köpa en lgh och enligt mig är det inte många mäklare som bryr sig om ”yngre människor” och är allmänt nonchalanta. MEN, Filip ser alla, hälsar genuint på alla och visar intresse för både köpare och säljare att dom är viktiga för honom, vilket är så sjukt överraskande att se. Då mäklare man träffat på innan på andra visningar har varit antingen lite tysta eller fått intrycket av att dom inte tror man kommer lägga bud och därför inte varit värd deras tid.
Jag rekommenderar Filip Gröholt till ALLA!
Han är värd varenda krona i arvodet. Sålde min lgh till ett pris som jag inte trodde jag skulle få."
Läs mer
säljare på Fornminnesvägen 35

22 apr 2024

"otroligt lyhörd, professionell och samtidigt så trevlig!"
säljare på Tingvallavägen 32A

06 apr 2024

"Kunnig, trevlig och tillgänglig. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 42

04 apr 2024

"Lätt att samarbeta med och gav bra råd och stöd i samband med försäljningen "
säljare på Tallåsvägen 174

28 mar 2024

"Fantastiskt trevlig och härlig mäklare. Rak och ärlig och fanns alltid tillgänglig för alla möjliga frågor. Otroligt snabb, flexibel och effektiv. Lägenheten blev såld från första mötet inom några veckor och 4 dygn efter att annonsen publicerats på Hemnet! "
"Fantastiskt trevlig och härlig mäklare. Rak och ärlig och fanns alltid tillgänglig för alla möjliga frågor. Otroligt snabb, flexibel och effektiv. Lägenheten blev såld från första mötet inom några veckor och 4 dygn efter att annonsen publicerats på Hemnet! "
Läs mer
säljare på Kometvägen 19

28 mar 2024

"Filip är en TOPP mäklare. trots utmanande marknad lyckades han få iväg vår bostad snabbt och till bra pris. Vi kommer anlita Filip i alla våra kommande bostads försäljningar."
säljare på Grindtorps Skolgränd 44

28 mar 2024

"Mycket trevlig mäklare! Vi rekommenderar alla kommande kunder att anlita Filip. Hög service nivå från början till slut"
säljare på Engelbrektsvägen 105

22 mar 2024

"Vi har anlitat Filip flertalet gånger och han är alltid lika professionell, pålitlig, kommunikativ och ett jättebra bollplank både högt och lågt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Mörbydalen 6

14 mar 2024

"Filip fixar allt."
säljare på Radarvägen 23

13 mar 2024

"Filip var så service inriktad och närvarande från start till slut. Hela tiden inlyssnande och närvarande under hela försäljningsprocessen och jättetrevlig person.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Filip som mäklare!"
säljare på Norra Parkpromenaden 39

13 mar 2024

"Otroligt proffsig mäklare.
Positiv, engagerad och flexibel.
Håller en tydlig strategi och är samtidigt lyhörd och lätt att bolla tankar och idéer med.
Nästa försäljning blir ett enkelt val av mäklare.
"
säljare på Tallåsvägen 294

13 mar 2024

"En inlyssnande engagerad mäklare som har mitt fulla förtroende! Kan definitivt rekommendera honom till andra säljare/ köpare! "
säljare på Grindtorps Skolgränd 34

11 feb 2024

"Jag är inte det minsta förvånad över alla lovord som strös över Filip och jag tycker han har gjort sig förtjänt av varenda ett. Han är helt enkelt outstanding.
Filip fick uppdraget att sälja min bostad under en minst sagt utmanande tid. Styrränta var på väg upp och det rådde stor ovisshet kring ..."
"Jag är inte det minsta förvånad över alla lovord som strös över Filip och jag tycker han har gjort sig förtjänt av varenda ett. Han är helt enkelt outstanding.
Filip fick uppdraget att sälja min bostad under en minst sagt utmanande tid. Styrränta var på väg upp och det rådde stor ovisshet kring när toppen skulle var nådd. Bostadsmarknaden var sval för att inte säga iskall. Som säljare var det lätt att tappa hoppet när det inte ens dök upp folk på visningarna. En som aldrig förlorade hoppet var Filip som fortsatte att jobba oförtrutet för att få bostaden såld. Hans stora kunnande och kompetens kändes lugnande och han visade på god förmågan att hantera såväl oförutsägbarhet som förändringar. Trots att det måste ha varit tufft för honom många gånger var han alltid lika positiv och trygg.
Filip är tydlig, lyhörd och engagerad och alldeles fantastisk på sitt jobb. Jag kan rekommendera honom å det varmaste. "
Läs mer
säljare på Solnavägen 13A

04 feb 2024

"Wow vilket engagemang och handlingskraft. Fick ett väldigt gott intryck av mäklarna vid vårat första möte. Sen lyckades det bli en försäljning hur snabbt som helst när det redan efter en vecka blev en privat förvisning! Detta i en tid när det är rätt svårt att sälja. Kan varmt rekommendera Filip ..."
"Wow vilket engagemang och handlingskraft. Fick ett väldigt gott intryck av mäklarna vid vårat första möte. Sen lyckades det bli en försäljning hur snabbt som helst när det redan efter en vecka blev en privat förvisning! Detta i en tid när det är rätt svårt att sälja. Kan varmt rekommendera Filip Gröholt och hans kollegor på Mäklarringen i Täby. Stort tack för all hjälp och wow att du/ni lyckades få till den snabba affären som jag önskade. Filip du är bäst!"
Läs mer
säljare på Murstensvägen 127

04 feb 2024

"Filip var genom hela försäljningsprocessen mycket engagerad, positiv och lätt att prata med. Han är pålitlig och trygg och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Byle Allé 6

03 feb 2024

"Jag är mycket nöjd, försäljningen gick snabbt och smärtfritt. Filip var mycket lyhörd och serviceinriktad. Var till och med villig att hämta mig vid tåget, eftersom jag har svårt att gå och jag bor i Tumba och försäljningen var i Täby. Nu behövde han inte det. Jag kan varmt rekommendera honom til..."
"Jag är mycket nöjd, försäljningen gick snabbt och smärtfritt. Filip var mycket lyhörd och serviceinriktad. Var till och med villig att hämta mig vid tåget, eftersom jag har svårt att gå och jag bor i Tumba och försäljningen var i Täby. Nu behövde han inte det. Jag kan varmt rekommendera honom till andra. "
Läs mer
säljare på Radarvägen 25

02 feb 2024

"Nöjd från start till försäljning.
Har känt mig trygg hela vägen och vill rekommendera Filip till oss alla."
säljare på Grindtorps Skolgränd 22

02 feb 2024

"Från urvalsprocessen i att hitta rätt mäklare till försäljning har Filip varit konsekvent i sin förmåga att ge bästa möjliga service. Hans passion och yrkeskunskap i kombination med hans genuina sätt att hantera människor gör att han är ett självklart val. Han är lätt att få tag på, guidar en gen..."
"Från urvalsprocessen i att hitta rätt mäklare till försäljning har Filip varit konsekvent i sin förmåga att ge bästa möjliga service. Hans passion och yrkeskunskap i kombination med hans genuina sätt att hantera människor gör att han är ett självklart val. Han är lätt att få tag på, guidar en genom processen och svarar pedagogiskt på ens frågor, vilket gör att man kan känna sig trygg i alla lägen. Att i dessa tider inte lova för mycket men samtidigt göra sin kund nöjd kan verka som ett omöjligt uppdrag, men även där lyckas Filip. Är otroligt nöjd, kan bara ge mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Göran Elgfelts gata 1A

20 jan 2024

"Första gången jag säljer en lägenhet och Filip gjorde en bra och rimlig plan. När möjligheter kom fram så gav han fler olika val och rekommendationer om hur man kan gå vidare."
säljare på Radarvägen 22

20 jan 2024

"Hade äran att ha både Markus Lindhé och Filip Gröholt inblandade i min försäljning av lägenheten.
Båda var helt fantastiska som både förklarade och gick igenom hela processen noggrant (för en som är ny i bostadsmarknaden). Båda har en härlig energi och finns alltid tillgängliga oavsett hur många..."
"Hade äran att ha både Markus Lindhé och Filip Gröholt inblandade i min försäljning av lägenheten.
Båda var helt fantastiska som både förklarade och gick igenom hela processen noggrant (för en som är ny i bostadsmarknaden). Båda har en härlig energi och finns alltid tillgängliga oavsett hur många frågor eller funderingar man har.
Kan verkligen varmt rekommendera både Markus och Filip! Tack bästa ni för all hjälp och stöd igenom hela försäljningen <3"
Läs mer
säljare på Storängsvägen 20B

02 jan 2024

"Första försäljningen av bostad för mig och hade aldrig trott jag skulle va så bekväm med processen. Filip fanns där för mig genom alla mina frågor och funderingar. "
säljare på Åkerbyvägen 130

29 dec 2023

"Mycket nöjd med mäklaren. Ambitiös, trevlig, seriös, pålitlig, kunnig. Mycket bra mäklare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Parkallén 20

23 dec 2023

"Extraordinär mäklare med utförliga kunskaper.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Åkerbyvägen 84

22 dec 2023

"Skulle rekommendera Filip till alla jag känner! Otroligt nöjd från början till slut. "
säljare på Näsbyvägen 2

21 dec 2023

"Filip är otroligt kompetent, tydlig och trevlig. Vi ger honom 5/5 i omdöme i alla avseenden samt rekommenderar honom starkt."
säljare på Järnvägsallén 5B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
56
Villa
10
Kedjehus
2
Parhus
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
71
Försäljningsvärde
239 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
357 av 364 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
364 av 367 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
367 av 367 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Filip på kartan.

532 tidigare bostäder
77 bostäder till salu
375 rekommendationer

77 bostäder till salu.

Bostäder

9 rum, 163 m²
Villa, Täby
3 295 000 kr
3 rum, 67 m²
49 179 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 265 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 25 m²
59 800 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 304 kr/mån
7 500 000 kr
5 rum, 113 m²
66 371 kr/m²
Villa, Järfälla
4 495 000 kr
5 rum, 64 m²
70 234 kr/m²
Villa, Österåker

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Näsby Park
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Täby Park
2,5 rum, 64 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Roslags Näsby
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Täby Kyrkby
4 rum, 90 m²
Utropspris: 4 195 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Roslags Näsby
+ 55 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 195 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.