Filip Gröholt

Profilbild för Filip Gröholt
Säljarfavorit
Filip Gröholt
5.0 / 5
(345 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
95 st
45 st
252 965 000 kr

Bakgrund

Filip Gröholt jobbar på Mäklarringen och är registrerad mäklare sedan 2018-05-17. Filip har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Filip har enligt vår statistik haft 52 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 175 700 000 kr.

Presentation

Här har ni en mycket social person som älskar att prata med allt och alla! Han brinner för sälj, service och möte med människor. Fyra år efter Filips anställning köpte han upp hela kontoret som en gång i tiden anställde honom.

Som en av de mest rekommenderade mäklarna i Sverige strävar Filip alltid efter 100% kundnöjdhet. Hans mål är att överträffa kundernas förväntningar och med Filip följer alltid ärlighet, ett stort engagemang och trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Filip är extremt passionerad i varje uppdrag och ser till att varje process går enligt planerat och att inget lämnas åt slumpen. Oavsett tid på dygnet eller plats på jorden kommer han alltid vara snabbast på att svara i telefon, ni får gärna testa ringa!

FILIPS RESA;
2018 - Registrerad Fastighetsmäklare
2019 - Årets Rookie Mäklarringen Sverige
2020 - 1a Mäklarringen under 30 år
2020 - Topp 5 Mäklarringen Sverige
2020 - Över 100 st. Avslutade affärer
2020 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare
2020 - Examen i Företagsekonomi
2021 - Topp 100 av 7 461, Sveriges mest rekommenderade mäklare
2021 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare för andra året i rad.
2021 - 1a Mäklarringen under 30 år
2021 - Topp 3 Mäklarringen Sverige
2022 - Köpare av distrikt Mäklarringen Täby, 100 % kontorsägare.
2022 - 1a Mäklarringen under 30 år
2022 - Topp 3 Mäklarringen Sverige
2022 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare för tredje året i rad.
2023 - 1a Mäklarringen under 30 år
2023 - 1a Mäklarringen Sverige
2023 - MR Sverige mest rekommenderade mäklare för fjärde året i rad.
2023 Q4 - Flest försäljningar Stockholms Län.
2024 - "Sveriges bästa mäklaren" - Podd på Spotify avsnitt #119
https://open.spotify.com/episode/06Akyd32q9KM1FQBfqnYD1?si=0eb1e4dc94fd4e05

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/filipgroholt1/

Chansa inte!
Anlita en mäklare som ger dig ALLA förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2023

Säljare om Filip.

06 apr 2024

"Kunnig, trevlig och tillgänglig. "
säljare på Grindtorps Skolgränd 42

04 apr 2024

"Lätt att samarbeta med och gav bra råd och stöd i samband med försäljningen "
säljare på Tallåsvägen 174

28 mar 2024

"Fantastiskt trevlig och härlig mäklare. Rak och ärlig och fanns alltid tillgänglig för alla möjliga frågor. Otroligt snabb, flexibel och effektiv. Lägenheten blev såld från första mötet inom några veckor och 4 dygn efter att annonsen publicerats på Hemnet! "
"Fantastiskt trevlig och härlig mäklare. Rak och ärlig och fanns alltid tillgänglig för alla möjliga frågor. Otroligt snabb, flexibel och effektiv. Lägenheten blev såld från första mötet inom några veckor och 4 dygn efter att annonsen publicerats på Hemnet! "
Läs mer
säljare på Kometvägen 19

28 mar 2024

"Filip är en TOPP mäklare. trots utmanande marknad lyckades han få iväg vår bostad snabbt och till bra pris. Vi kommer anlita Filip i alla våra kommande bostads försäljningar."
säljare på Grindtorps Skolgränd 44

28 mar 2024

"Mycket trevlig mäklare! Vi rekommenderar alla kommande kunder att anlita Filip. Hög service nivå från början till slut"
säljare på Engelbrektsvägen 105

22 mar 2024

"Vi har anlitat Filip flertalet gånger och han är alltid lika professionell, pålitlig, kommunikativ och ett jättebra bollplank både högt och lågt. Rekommenderas starkt!"
säljare på Mörbydalen 6

14 mar 2024

"Filip fixar allt."
säljare på Radarvägen 23

13 mar 2024

"Filip var så service inriktad och närvarande från start till slut. Hela tiden inlyssnande och närvarande under hela försäljningsprocessen och jättetrevlig person.
Jag kan verkligen varmt rekommendera Filip som mäklare!"
säljare på Norra Parkpromenaden 39

13 mar 2024

"Otroligt proffsig mäklare.
Positiv, engagerad och flexibel.
Håller en tydlig strategi och är samtidigt lyhörd och lätt att bolla tankar och idéer med.
Nästa försäljning blir ett enkelt val av mäklare.
"
säljare på Tallåsvägen 294

13 mar 2024

"En inlyssnande engagerad mäklare som har mitt fulla förtroende! Kan definitivt rekommendera honom till andra säljare/ köpare! "
säljare på Grindtorps Skolgränd 34

11 feb 2024

"Jag är inte det minsta förvånad över alla lovord som strös över Filip och jag tycker han har gjort sig förtjänt av varenda ett. Han är helt enkelt outstanding.
Filip fick uppdraget att sälja min bostad under en minst sagt utmanande tid. Styrränta var på väg upp och det rådde stor ovisshet kring ..."
"Jag är inte det minsta förvånad över alla lovord som strös över Filip och jag tycker han har gjort sig förtjänt av varenda ett. Han är helt enkelt outstanding.
Filip fick uppdraget att sälja min bostad under en minst sagt utmanande tid. Styrränta var på väg upp och det rådde stor ovisshet kring när toppen skulle var nådd. Bostadsmarknaden var sval för att inte säga iskall. Som säljare var det lätt att tappa hoppet när det inte ens dök upp folk på visningarna. En som aldrig förlorade hoppet var Filip som fortsatte att jobba oförtrutet för att få bostaden såld. Hans stora kunnande och kompetens kändes lugnande och han visade på god förmågan att hantera såväl oförutsägbarhet som förändringar. Trots att det måste ha varit tufft för honom många gånger var han alltid lika positiv och trygg.
Filip är tydlig, lyhörd och engagerad och alldeles fantastisk på sitt jobb. Jag kan rekommendera honom å det varmaste. "
Läs mer
säljare på Solnavägen 13A

04 feb 2024

"Wow vilket engagemang och handlingskraft. Fick ett väldigt gott intryck av mäklarna vid vårat första möte. Sen lyckades det bli en försäljning hur snabbt som helst när det redan efter en vecka blev en privat förvisning! Detta i en tid när det är rätt svårt att sälja. Kan varmt rekommendera Filip ..."
"Wow vilket engagemang och handlingskraft. Fick ett väldigt gott intryck av mäklarna vid vårat första möte. Sen lyckades det bli en försäljning hur snabbt som helst när det redan efter en vecka blev en privat förvisning! Detta i en tid när det är rätt svårt att sälja. Kan varmt rekommendera Filip Gröholt och hans kollegor på Mäklarringen i Täby. Stort tack för all hjälp och wow att du/ni lyckades få till den snabba affären som jag önskade. Filip du är bäst!"
Läs mer
säljare på Murstensvägen 127

04 feb 2024

"Filip var genom hela försäljningsprocessen mycket engagerad, positiv och lätt att prata med. Han är pålitlig och trygg och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Byle Allé 6

03 feb 2024

"Jag är mycket nöjd, försäljningen gick snabbt och smärtfritt. Filip var mycket lyhörd och serviceinriktad. Var till och med villig att hämta mig vid tåget, eftersom jag har svårt att gå och jag bor i Tumba och försäljningen var i Täby. Nu behövde han inte det. Jag kan varmt rekommendera honom til..."
"Jag är mycket nöjd, försäljningen gick snabbt och smärtfritt. Filip var mycket lyhörd och serviceinriktad. Var till och med villig att hämta mig vid tåget, eftersom jag har svårt att gå och jag bor i Tumba och försäljningen var i Täby. Nu behövde han inte det. Jag kan varmt rekommendera honom till andra. "
Läs mer
säljare på Radarvägen 25

02 feb 2024

"Nöjd från start till försäljning.
Har känt mig trygg hela vägen och vill rekommendera Filip till oss alla."
säljare på Grindtorps Skolgränd 22

02 feb 2024

"Från urvalsprocessen i att hitta rätt mäklare till försäljning har Filip varit konsekvent i sin förmåga att ge bästa möjliga service. Hans passion och yrkeskunskap i kombination med hans genuina sätt att hantera människor gör att han är ett självklart val. Han är lätt att få tag på, guidar en gen..."
"Från urvalsprocessen i att hitta rätt mäklare till försäljning har Filip varit konsekvent i sin förmåga att ge bästa möjliga service. Hans passion och yrkeskunskap i kombination med hans genuina sätt att hantera människor gör att han är ett självklart val. Han är lätt att få tag på, guidar en genom processen och svarar pedagogiskt på ens frågor, vilket gör att man kan känna sig trygg i alla lägen. Att i dessa tider inte lova för mycket men samtidigt göra sin kund nöjd kan verka som ett omöjligt uppdrag, men även där lyckas Filip. Är otroligt nöjd, kan bara ge mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Göran Elgfelts gata 1A

20 jan 2024

"Första gången jag säljer en lägenhet och Filip gjorde en bra och rimlig plan. När möjligheter kom fram så gav han fler olika val och rekommendationer om hur man kan gå vidare."
säljare på Radarvägen 22

20 jan 2024

"Hade äran att ha både Markus Lindhé och Filip Gröholt inblandade i min försäljning av lägenheten.
Båda var helt fantastiska som både förklarade och gick igenom hela processen noggrant (för en som är ny i bostadsmarknaden). Båda har en härlig energi och finns alltid tillgängliga oavsett hur många..."
"Hade äran att ha både Markus Lindhé och Filip Gröholt inblandade i min försäljning av lägenheten.
Båda var helt fantastiska som både förklarade och gick igenom hela processen noggrant (för en som är ny i bostadsmarknaden). Båda har en härlig energi och finns alltid tillgängliga oavsett hur många frågor eller funderingar man har.
Kan verkligen varmt rekommendera både Markus och Filip! Tack bästa ni för all hjälp och stöd igenom hela försäljningen <3"
Läs mer
säljare på Storängsvägen 20B

02 jan 2024

"Första försäljningen av bostad för mig och hade aldrig trott jag skulle va så bekväm med processen. Filip fanns där för mig genom alla mina frågor och funderingar. "
säljare på Åkerbyvägen 130

29 dec 2023

"Mycket nöjd med mäklaren. Ambitiös, trevlig, seriös, pålitlig, kunnig. Mycket bra mäklare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Parkallén 20

23 dec 2023

"Extraordinär mäklare med utförliga kunskaper.
Rekommenderas starkt!"
säljare på Åkerbyvägen 84

22 dec 2023

"Skulle rekommendera Filip till alla jag känner! Otroligt nöjd från början till slut. "
säljare på Näsbyvägen 2

21 dec 2023

"Filip är otroligt kompetent, tydlig och trevlig. Vi ger honom 5/5 i omdöme i alla avseenden samt rekommenderar honom starkt."
säljare på Järnvägsallén 5B

21 dec 2023

"Fredrik bästa mäklaren!"
säljare på Sörgården 129

20 dec 2023

"Filip är alltid så glad och positiv, och svarar alltid när man ringer! Han är lyhörd och håller dig uppdaterad under hela processen. Sen vågar han tänka utanför boxen, som många andra kanske inte riktigt vågar att göra. Filip är grym! "
säljare på Hägerneholmsvägen 4

20 dec 2023

"Finns ingen som Filip! Känd i hela Täby, högt ansedd, trovärdig, ambitiös, humor, fingertoppskänsla, seriös och bästa man kan tänka sig! "
säljare på Eskadervägen 44

20 dec 2023

"Självklart valde vi Filip igen när det var dags för bostadsaffär. En oerhört engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att både köpare ocg säljare ska känna sig nöjda. Har sålt genom Filip 2 gånger och köpt 1 gång. Alla gångerna har servicen varit förstklassig."
"Självklart valde vi Filip igen när det var dags för bostadsaffär. En oerhört engagerad mäklare som gör sitt yttersta för att både köpare ocg säljare ska känna sig nöjda. Har sålt genom Filip 2 gånger och köpt 1 gång. Alla gångerna har servicen varit förstklassig."
Läs mer
säljare på Vallvägen 29

22 nov 2023

"Denna försäljning överträffade alla förväntningar för samtliga givna parametrar men framför allt hastighet i hur snabbt vår lägenhet såldes. Rekommendationerna kring att skapa de absolut bästa förutsättningarna för oss som säljare på en svår marknad var ovärderliga. Det gav oss resultat ur säljc..."
"Denna försäljning överträffade alla förväntningar för samtliga givna parametrar men framför allt hastighet i hur snabbt vår lägenhet såldes. Rekommendationerna kring att skapa de absolut bästa förutsättningarna för oss som säljare på en svår marknad var ovärderliga. Det gav oss resultat ur säljcykelns alla faser från råd kring lägenhetens framställning, fotografering, annonsering, köparbas, visning och kontraktskriving. Inget lämnas åt slumpen, vilket jag tror är mäklarens framgångsrecept. "
Läs mer
säljare på Skvadronvägen 62B

02 nov 2023

"As I draft this review, it marks the second instance within two months that we have engaged in a collaborative partnership with Filip. He consistently upholds his position as the paragon of professionalism, competence, and integrity within the realm of housing agency and brokerage. Moreover, I re..."
"As I draft this review, it marks the second instance within two months that we have engaged in a collaborative partnership with Filip. He consistently upholds his position as the paragon of professionalism, competence, and integrity within the realm of housing agency and brokerage. Moreover, I regard this young and astute broker as an esteemed confidant, and I eagerly anticipate bearing witness to the continued successes of both him and his dedicated team in the foreseeable future.
Our decision to expeditiously divest our secondary residential property, an impromptu and intricate resolution, emanated from our unique circumstances. Once the determination was made, Filip promptly convened with us, showcasing an acute comprehension of our singular predicament. By streamlining every facet of the planning process to economize time, Filip had meticulously devised precise and streamlined strategies even before our acquisition of the property's keys. This expeditious planning facilitated the immediate commencement of the interior decoration endeavor by our stylists. During the photography phase of the residence, we were privileged to collaborate with an exceptionally adept photographer. I attribute these achievements to Filip's assiduous planning and the outcome substantially surpassed our initial expectations. In his role as a real estate broker, Filip has demonstrated remarkable empathy towards our emotional stressors and tirelessly exerted himself in each phase of the process to ensure an optimal outcome. Our profound appreciation is extended to him for this.
In the culmination stages of the property sale, subsequent to public viewings, Filip actively undertook the role of a negotiator on our behalf, engaging prospective buyers in discussions concerning the purchase price. From among a plethora of interested parties, Filip adeptly discerned the most promising purchasers and dedicated his focus towards procuring the most favorable price point for our asset. Furthermore, with due regard to the temporal considerations associated with the timeline for possession, an aspect with substantial ramifications on negotiation dynamics and ultimate transaction value in the contemporary market milieu, Filip invested considerable efforts in comprehending our requisites and sentiments. He facilitated efficient communication between buyers and sellers, effectuating not only a reduction in our move-in wait time but also substantial cost savings.
In addition to these foundational aspects, Filip was prompt in fulfilling any additional requirements we had, encompassing tasks such as cleaning and relocation. Regardless of our demands, he expeditiously established connections with service providers who could assist us. Our reliance on the companies recommended by him was judicious, as we not only received competitive pricing but also an exceptional standard of service.
Lastly, it is imperative to underscore that as an expatriate who has resided in Sweden for over a decade, I have frequently found it arduous to encounter service offerings that evoke a genuinely personalized experience within the service sector. Regrettably, more often than not, one expends exorbitant sums akin to those affiliated with establishments of elite prestige but is met with a service standard akin to the most basic. My sentiments on this matter were consistent until my acquaintance with Filip. The service he delivers is genuinely impressive and constitutes a rarity within the Swedish context. His unwavering reliability and consummate professionalism are readily apparent, and I earnestly hope for his continued ascension in the future. Furthermore, I extend the wish that all future collaborators approach their association with him candidly and confidently, secure in the knowledge that their expectations shall be met and exceeded.
Swedish:
När jag författar denna recension, är detta redan andra gången under loppet av två månader då vi har samarbetat med Filip. Han bibehåller sin plats som den mest professionella, kompetenta och ärliga fastighetsmäklaren i våra ögon. Dessutom betraktar jag denna unga och högpresterande mäklare som en nära vän, och jag ser fram emot att bevittna hans och hans teams fortsatta framgångar i framtiden.
Vår beslut att snabbt avyttra vår andra bostad, en beslut som var både plötsligt och utmanande, var en direkt följd av vår specifika situation. När beslutet väl var fattat, träffade Filip oss omedelbart och uppvisade en oerhörd förståelse för våra unika omständigheter. Genom att accelerera varje steg i planeringsprocessen, syftande till att spara tid, har Filip utarbetat ytterst exakta och kompakta strategier redan innan vi erhöll nycklarna. Detta möjliggjorde att stylister omedelbart kunde påbörja dekorationsarbetet så snart vi hade tillträde till bostaden. Under fotograferingen av fastigheten, hade vi förmånen att samarbeta med en mycket kompetent fotograf. Jag anser att dessa framgångar är en direkt följd av Filips noggranna planering och att resultatet överträffade våra förväntningar betydligt. Som fastighetsmäklare har han visat en enastående empati gentemot våra känslor av stress och arbetat outtröttligt i varje steg av processen för att säkerställa bästa möjliga resultat. För detta är vi djupt tacksamma.
Under de avslutande skedena av försäljningen, efter allmänna visningar, intog Filip en mycket aktiv roll i prisförhandlingarna med potentiella köpare. Bland flera spekulanter lyckades Filip identifiera de mest lovande köparna och koncentrerade sig på att förvärva det mest gynnsamma priset för oss. Vidare, med hänsyn till tidsperspektivet för inflyttning, en faktor som kan ha signifikant påverkan på prisförhandlingar och slutgiltigt avtal i den nuvarande marknadsmiljön, har Filip utfört ett betydande arbete för att förstå våra önskemål och känslor. Han har åstadkommit en effektiv kommunikation mellan köpare och säljare, vilket inte bara har minimerat väntetiden vid inflyttningen utan även resulterat i betydande besparingar för oss.
Utöver dessa grundläggande aspekter har Filip varit snabb att tillgodose våra behov, såsom städning och flytt. Oavsett vårt önskemål, har han omedelbart kunnat förmedla kontakter med företag som kunnat bistå oss. Vårt förtroende för de företag han rekommenderade var välgrundat, och vi mottog inte bara utmärkta priser, utan även kvalitativ service.
Slutligen vill jag understryka att som en utländsk medborgare som har bott i Sverige under en period som sträcker sig längre än ett årtionde, har jag funnit att det är en sällsynt företeelse att uppleva så personlig service inom tjänstesektorn. Ofullständig service och brist på uppmärksamhet för kundernas behov är tyvärr alltför vanliga. Innan jag stötte på Filip, var jag även jag skeptisk mot möjligheten att uppnå service av högsta kvalitet. I Sverige är det ofta så att man betalar premiumpriser för service som i själva verket endast når upp till en mycket grundläggande standard. Men den service som Filip tillhandahåller har verkligen imponerat på oss och utgör en sällsynt företeelse inom den svenska kontexten. Hans oöverträffade tillit och professionalitet är uppenbar, och jag önskar honom ytterligare framgång i framtiden. Jag hoppas också att alla framtida samarbetspartners kommer att närma sig honom med ärlighet och förtroende, och jag är övertygad om att de inte kommer att bli besvikna."
Läs mer
säljare på Vintergaloppsgatan 41

01 nov 2023

"Filip är enastående. Trevlig, hjälpsam och proffsig. Han gör ett mycket bra intryck och är dedikerad sin uppgift. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Hangarvägen 1

30 okt 2023

"Toppenmäklare.
Riktigt engagerad och uppdaterad på marknaden."
säljare på Kvarngärdesvägen 20

28 okt 2023

"Mycket engagerad och lyhörd. Bra och tydlig dialog från början till slut. Rekommenderas varmt."
säljare på Bällstavägen 81

25 okt 2023

"Han var väldigt trevligt och omtänksam och har varit uppdaterad till allt. Jag personligen önskar honom lycka till och fortsätter som han gör "
säljare på Takpannevägen 9

24 okt 2023

"5 stjärnor känns för få för den otroliga tjänst och standard Filip hållt från start till mål. Vi kunde inte fått bättre hjälp. Tusen tack!"
säljare på Korsvägen 30

24 okt 2023

"Jag köpte denna bostad av Filip som mäklare i köpet, kändes bra redan där så valde honom som återkommande mäklare vid försäljning."
säljare på Lindgårdsvägen 10

24 okt 2023

"Filip på Mäklarringen har väglett oss hela vägen ,från köp till egen försäljning.Har arbetat mycket professionellt och med en stor positiv anda!"
säljare på Margretelundsbacken 19

24 okt 2023

"Trevlig och duktig "
säljare på Sörgården 159

24 okt 2023

"Filip är kunnig och engagerad. Han höll mig uppdaterad genom hela processen och gjorde rimliga bedömningar som han förmedlade på ett proffsigt sätt. "
säljare på Åkerbyvägen 192

24 okt 2023

"Han är driven, tydlig, lättsam och lätt att få tag på. Om han är upptagen när jag försökt nå honom så hör han alltid av sig snabbt"
säljare på Ekebyvägen 30

24 okt 2023

"Filip var väldigt kunnig, engagerad och mån om att försäljningen skulle bli bra. Skulle inte tveka en sekund gällande att sälja eller köpa hus genom Filip igen."
säljare på Vallatorpsvägen 49

24 okt 2023

"Har känt mig trygg med Filip som mäklare, från början till affärens slut."
säljare på Vasavägen 21D

24 okt 2023

"Den absolut bästa mäklare jag varit i kontakt med , har köpt och sålt 8 st lgh & hus under 30 ås tid!!!!!"
säljare på Kometvägen 21

30 sep 2023

"Fantastisk serviceminded mäklare som vi kommer att rekommendera till alla vi känner. "
säljare på Hägerneholmsvägen 7B

30 sep 2023

"Bra engagerad mäklare som alltid är steget före med att kontakta mig innan jag hinner ringa. Löpande uppdatering och arbetar på för vår försäljning. "
säljare på Tränsgatan 15

29 sep 2023

"Allting har fungerat otroligt smidigt med Filip som mäklare!!!!Toppbetyg!!!"
säljare på Björkhagsvägen 67B

29 sep 2023

"Supertrevlig, rolig och otroligt kunnig mäklare. I det första mötet förklarade Filip allt vi ville veta (mycket tydligt) kring både försäljning och köp av bostad under pågående marknad, vilket var otroligt skönt.
Under försäljning är han noggrann med vad man kan förvänta sig och vad man kan hop..."
"Supertrevlig, rolig och otroligt kunnig mäklare. I det första mötet förklarade Filip allt vi ville veta (mycket tydligt) kring både försäljning och köp av bostad under pågående marknad, vilket var otroligt skönt.
Under försäljning är han noggrann med vad man kan förvänta sig och vad man kan hoppas på. Han är också vägledande i vad som är en bra köpesaffär och har undersökt flertalet objekt vi har tittat på. Utöver detta svara Filip alltid i telefon, är punktlig och återkopplar till 100%.
Bästa mäklaren helt klart."
Läs mer
säljare på Fritzbergsvägen 7

20 sep 2023

"Fantastisk arbetsmoral och gjorde allt för mig. Vill du känna dig trygg, sedd, hörd och få förståelse och coachning i pågående försäljningar eller köp så finns ingen som slår Filip Gröholt! Sveriges topp! Vilken stjärna! "
säljare på Skvadronvägen 72C

19 sep 2023

"In English:
The pinnacle!
Filip truly merits every accolade he receives. Among the numerous brokers we've encountered, he shines as the most charismatic—a professional with agility and a strategic mindset. He possesses a keen perceptiveness towards both seller and potential buyer, handling them..."
"In English:
The pinnacle!
Filip truly merits every accolade he receives. Among the numerous brokers we've encountered, he shines as the most charismatic—a professional with agility and a strategic mindset. He possesses a keen perceptiveness towards both seller and potential buyer, handling them with affability and adaptability, thereby instilling in us an unshakable sense of assurance.
These past several months, our abrupt decision to change residences thrust us into a whirlwind of tension and anxiety. In the quest for our cherished new apartment, destiny brought us face to face with Filip, who was orchestrating a public showing of a property. In the brief exchange that followed, Filip's humility, benevolence, and professional demeanor etched an indelible mark in our memory. Consequently, we entrusted him with our mission.
In our initial meeting, Filip stood as the sole broker who meticulously illustrated and elucidated the intricacies of our buying and selling process with pen and paper. His comprehensive preparation bore testament to his objective and astute judgment concerning our property's valuation and prevailing market dynamics. Ultimately, the estimate he provided for our apartment closely mirrored the final selling price. Filip's recommendation of a skilled stylist for our home styling was invaluable; our apartment was transformed into a resplendent showcase. The services of a professional photographer, engaged at Filip's behest, together with the meticulously edited photographs, propelled our apartment to stand out prominently on Hemnet.
Irrespective of whether it was a private showing, a pre-showing event, or a public presentation, Filip consistently furnished us with rapid feedback, endowing us with invaluable insights into visitors' reactions. This, we believe, was pivotal, as it afforded us timely assessments of the prevailing market trends during the course of our apartment's sale.
In summation, we count ourselves fortunate to have entrusted this mission to Filip. Youthful and brimming with talent, we are confident he will undoubtedly ascend to the ranks of a profoundly successful real estate agent. We foresee a bright future for his team and company as well.
In Swedish:
Filip förtjänar verkligen all den beröm han får. Bland de talrika mäklare vi har stött på, framstår han som den mest karismatiska – en professionell med smidighet och en strategiskt inriktad tankegång. Han besitter en skarp uppfattningsförmåga gentemot både säljare och potentiella köpare, hanterar dem med vänlighet och anpassningsförmåga och förmedlar därigenom en oförlömlig känsla av förtroende till oss.
Under de senaste månaderna har vårt plötsliga beslut att byta bostad kastat oss in i en virvelvind av spänning och ångest. I sökandet efter vår älskade nya lägenhet förde ödet oss ansikte mot ansikte med Filip, som arrangerade en offentlig visning av en fastighet. Under den korta utbytet som följde lämnade Filips ödmjukhet, välvilja och professionella uppträdande ett oförglömligt intryck på oss. Följaktligen anförtrodde vi honom vårt uppdrag.
Vid vårt första möte var Filip den ende mäklaren som ingående illustrerade och förklarade de intrikata detaljerna i vår köp- och försäljningsprocess med penna och papper. Hans omfattande förberedelser vittnade om hans objektiva och skarpa omdöme angående värderingen av vår fastighet och rådande marknadsdynamik. Slutligen återspeglade det uppskattade värdet han tillhandahöll för vår lägenhet nära det slutgiltiga försäljningspriset. Filips rekommendation av en skicklig stylist för vår homestyling var ovärderlig; vår lägenhet förvandlades till en strålande utställning. Tjänsterna från en professionell fotograf, anlitad på Filips uppmaning, tillsammans med noggrant redigerade fotografier, fick vår lägenhet att framträda framstående på Hemnet.
Oavsett om det var en privat visning, en förhandsvisning eller en offentlig presentation, försåg Filip oss konsekvent med snabba återkopplingar, vilket försåg oss med ovärderliga insikter i besökarnas reaktioner. Detta, tror vi, var avgörande då det gav oss aktuella bedömningar av rådande marknadstrender under loppet av försäljningen av vår lägenhet.
Sammanfattningsvis anser vi oss lyckliga att ha anförtrott detta uppdrag åt Filip. Ung och sprudlande av talang är vi övertygade om att han utan tvivel kommer att stiga till rangerna av en mycket framgångsrik fastighetsmäklare. Vi ser en ljus framtid för hans team och företag också."
Läs mer
säljare på Grindtorps Skolgränd 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Villa
5
Parhus
2
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
175 700 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
330 av 336 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
335 av 338 säljare
Filip var tydlig och höll mig uppdaterad
338 av 338 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Filip på kartan.

484 tidigare bostäder
85 bostäder till salu
345 rekommendationer

85 bostäder till salu.

Bostäder

2 495 000 kr
4 rum, 90 m²
27 722 kr/m²
Villa, Vallentuna
2 795 000 kr
2 rum, 65 m²
43 000 kr/m²
Lägenhet, Täby
3 783 kr/mån
2 495 000 kr
2,5 rum, 68 m²
36 691 kr/m²
Lägenhet, Danderyd
4 303 kr/mån
2 795 000 kr
2 rum, 48 m²
58 229 kr/m²
Lägenhet, Täby
2 789 kr/mån
2 995 000 kr
3 rum, 81 m²
36 975 kr/m²
Lägenhet, Täby
5 244 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägerneholm
1 rum, 33 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
Slutpris saknas
Villa Brottby
5 rum, 135 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
2 000 000 kr
Lägenhet Inverness
+ 5 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Roslags Näsby
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
2 995 000 kr
Lägenhet Hägernäs
-500 000 kr
4 rum, 105,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.