Fanny Strand

Profilbild för Fanny Strand
Fanny Strand
4.8 / 5
(238 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
5 st
28 640 000 kr

Bakgrund

Fanny Strand jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-06. Fanny har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Fanny har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 55 635 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer på Södermalm, tredje kvartalet 2021
- Högst försäljningsvärde på Södermalm, första kvartalet 2021
- Högst försäljningsvärde på Södermalm, tredje kvartalet 2019
- Hemnets rekord i den mest klickade bostadsannonsen genomtiderna med 485,576 unika besökare

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2013 och som mäklare på Södermalm sedan 2017. Jag har sedan dess varit en av de mest rekommenderade mäklarna i området samt förmedlat bostäder till högst värde. Varje försäljning är unik och jag fokuserar på att alla försäljning ska få den tid och uppmärksamhet som krävs för att generera ett lyckat resultat. Jag finns som bollplank för både små och stora frågor genom processen, allt från vilken färg på kuddfodral man bör ha till hur man ska tänka kring sin bostadskarriär. Tillsammans kommer vi ha en trygg och rolig försäljning!

Mig kan du kontakta oavsett om du är en rutinerad säljare eller om det är första gången du springer på en mäklare, ​jag kommer guida genom hela försäljningen och finns alltid tillgänglig på telefon. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Fanny.

09 jun 2023

"Fanny var fantastisk från första kontakten tills affären var klar. Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Ludvigsbergsgatan 5

05 maj 2023

"Fanny är en extremt engagerad och proffsig mäklare, tydlig och lyhörd gentemot både köpare och säljare. Dessutom mycket driven och behaglig som person. Har redan varmt rekommenderat henne till andra och kommer fortsätta att göra så. "
säljare på Tjustgatan 3

27 mar 2023

"Fanny är väldigt trevlig & mycket kompetent och var ett bra stöd under hela säljprocessen. Välinformerad om föreningen, och bra bollplank under hela processen. Jag är väldigt nöjd med att jag tog hjälp av henne!"
säljare på Tjurbergsgatan 38

25 mar 2023

"Värderingen var svår under rådande omständigheter, så det var egentligen inte Fanny som värderade fel utan slutpriset påverkades av omvärlden och yttre faktorer "
säljare på Hornsgatan 4

23 mar 2023

"Fanny var grym. Rekomenderar varmt. "
säljare på Ringvägen 141A

17 feb 2023

"Bra bollplank genom hela processen - allt från tips på styling till mer försäljningstekniska grejer."
säljare på Blekingegatan 36

15 feb 2023

"Jag vill å det varmaste rekommendera Fanny Strand som mäklare! Jag kände mig trygg och lyssnad på under hela processen. Jag upplevde dessutom en respekt både för mig som säljare och även för budgivare och köpare. Det blir högsta betyg från mig på alla sätt!! "
"Jag vill å det varmaste rekommendera Fanny Strand som mäklare! Jag kände mig trygg och lyssnad på under hela processen. Jag upplevde dessutom en respekt både för mig som säljare och även för budgivare och köpare. Det blir högsta betyg från mig på alla sätt!! "
Läs mer
säljare på Gaveliusgatan 6

09 feb 2023

"Fanny är lyhörd, kunnig och driven. Hon höll mig som säljare uppdaterad och informerad i all skeenden. Rekommenderar starkt."
säljare på Långholmsgatan 3

07 dec 2022

"Vi är väldigt nöjda med Fanny! Det var andra gången hon hjälpte oss och vi var lika nöjda båda gången."
säljare på Lundagatan 33

03 nov 2022

"Fanny gjorde ett bra jobb och var engagerad och vi är glada över vårt val av mäklare.
Två saker kunde dock ha varit bättre. Del tyckte vi att mäklaren pushade lite för mycket för snabb affär utan att lyssna in oss som säljare som inte hade bråttom att sälja utan ville göra försäljningen ordentli..."
"Fanny gjorde ett bra jobb och var engagerad och vi är glada över vårt val av mäklare.
Två saker kunde dock ha varit bättre. Del tyckte vi att mäklaren pushade lite för mycket för snabb affär utan att lyssna in oss som säljare som inte hade bråttom att sälja utan ville göra försäljningen ordentligt. Sedan fick vi också inte information om att vi skulle betala hemnet-kostnaden själva (det har vi inte gjort med tidigare mäklare utan mäklaren har stått för det) samt de olika alternativen på hemnet och rekommendation på vilket alternativ vi bör välja.
Annars var allt toppen och vi var nöjda! :)"
Läs mer
säljare på Tjärhovsgatan 10

05 okt 2022

"En skicklig, trevlig och energisk mäklare. Hon är särskilt skicklig i att röra processen framåt och är alltid tillgänglig. Hon arbetar också med bra människor rörande foto och styling. Jag rekommenderar Fanny."
säljare på Mariatorget 8A

21 sep 2022

"vad det gäller ”prisvärd” kryssar jag ”nej” då min uppfattning är prisnivån generellt är på tok fär hög för mäkleri. "
säljare på Assessorsgatan 18E

28 aug 2022

"Ambitiös, kunnig och social"
säljare på Bergsundsgatan 4

22 jun 2022

"Fanny var fantastisk från början till slut! Rak och ärlig kommunikation. Lyhörd och engagerad. Kände tillit till henne genom hela processen och lämnar mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Kocksgatan 60A

10 jun 2022

"Fanny är en klippa som är kompetent, erfaren och strategisk när det gäller att sälja en bostad med bästa resultat. Hon gör sig tillgänglig när man minst kan förvänta sig det är dessutom supertrevlig. Hon är även ett bra stöd om man är i en parallell köpprocess då hon ställer upp med goda råd och ..."
"Fanny är en klippa som är kompetent, erfaren och strategisk när det gäller att sälja en bostad med bästa resultat. Hon gör sig tillgänglig när man minst kan förvänta sig det är dessutom supertrevlig. Hon är även ett bra stöd om man är i en parallell köpprocess då hon ställer upp med goda råd och värderingar. Toppbetyg!"
Läs mer
säljare på Bondegatan 13

03 jun 2022

"Jag kan verkligen rekommendera henne.Proffsig,trevlig,informativ,bra kännedom om området."
säljare på Åsögatan 168

23 maj 2022

"Proffsig och samtidigt inkännande och lyhörd. "
säljare på Reimersholmsgatan 47

19 maj 2022

"Mycket positiv, saklig och kompetent"
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48D

17 maj 2022

"Lite oväntat vann jag budgivningen på min nya drömlägenhet och blev tvungen att sälja min gamla bostad snabbt. Jag är så glad att jag bad Fanny om hjälp. En bostadsaffär är ju en ganska nervig historia och då kändes det väldigt skönt att ha en så lugn och trevlig mäklare vid sin sida. Fanny är ku..."
"Lite oväntat vann jag budgivningen på min nya drömlägenhet och blev tvungen att sälja min gamla bostad snabbt. Jag är så glad att jag bad Fanny om hjälp. En bostadsaffär är ju en ganska nervig historia och då kändes det väldigt skönt att ha en så lugn och trevlig mäklare vid sin sida. Fanny är kunnig, välorganiserad, professionell, men också personlig. Det kändes bra från första stund. Hon var alltid tillgänglig för de frågor jag hade, höll mig hela tiden uppdaterad om vad som hände och fanns där som bollplank när jag förberedde lägenheten inför fotografering och visning. Själva försäljningen var snabb och smidig. Jag är väldigt nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Fanny som mäklare."
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 38D

16 maj 2022

"Fanny är bäst i Stockholm. "
säljare på Högbergsgatan 76A

14 apr 2022

"Jag klickade nej på frågan om mäklarens värdering stämde med slutpriset, men det var nära och skälet till att det inte helt stämde berodde inte på mäklaren enligt min uppfattning. Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete och åt det snabbt förändrade marknads/omvärldsläget kunde hon inte göra något. "
"Jag klickade nej på frågan om mäklarens värdering stämde med slutpriset, men det var nära och skälet till att det inte helt stämde berodde inte på mäklaren enligt min uppfattning. Jag är mycket nöjd med mäklarens arbete och åt det snabbt förändrade marknads/omvärldsläget kunde hon inte göra något. "
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 52C

17 mar 2022

"Fanny var förtroendeingivande från första mötet. Förutom försäljning av vår lägenhet, så var hon även ett stöd vid vårt köp av ny lägenhet. Fanny är trevlig, engagerad och inger trygghet. Vi kan varmt rekommendera Fanny!"
säljare på Timmermansgatan 12

06 mar 2022

"Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare till vår lägenhetsförsäljning än Fanny. Hon var otroligt lyhörd, trevlig, ambitiös och strukturerad och jag kände att jag kunde lita på henne omdöme och förmåga till 100% från start till mål. Extra plus för hennes lokalkännedom om Södermalm och hennes sten..."
"Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare till vår lägenhetsförsäljning än Fanny. Hon var otroligt lyhörd, trevlig, ambitiös och strukturerad och jag kände att jag kunde lita på henne omdöme och förmåga till 100% från start till mål. Extra plus för hennes lokalkännedom om Södermalm och hennes stenkoll på marknaden. Vill ge Fanny mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Högbergsgatan 24

01 mar 2022

"Fantastisk mäklare!
Jag har bara en kommentar på processen. Den gåva jag fick i form av en flaska vin är gissningsvis en gåva i enlighet med Bjurfors praxis. Det är givetvis alltid trevligt att få en gåva, och jag uppskattar själv en flaska vin, men att ge alkohol till människor man inte känner, ..."
"Fantastisk mäklare!
Jag har bara en kommentar på processen. Den gåva jag fick i form av en flaska vin är gissningsvis en gåva i enlighet med Bjurfors praxis. Det är givetvis alltid trevligt att få en gåva, och jag uppskattar själv en flaska vin, men att ge alkohol till människor man inte känner, det upplever jag som en tvivelaktig praxis som till och med känns en aning gammaldags. Från en tid där vi valde att inte låtsas om att vi redan då visste att alla inte kan hantera alkohol lika bra. Vore trist om Bjurfors får en lyckad försäljning att leda till att någon återfaller i missbruk. Låg risk, kanske, men jag skulle föredra risken att någon som ogillar choklad får en låda fin choklad. "
Läs mer
säljare på Lundagatan 36B

27 feb 2022

"Har sålt lägenhet med Fanny två gånger nu, och köpt av henne en gång. Fanny är supertrevlig, tillgänglig, proffsig och anstränger sig det lilla extra för en bra säljprocess hela vägen igenom. Hon är också mån om att hjälpa till med råd och fokuserad på högsta försäljningspris. Kan varmt rekommend..."
"Har sålt lägenhet med Fanny två gånger nu, och köpt av henne en gång. Fanny är supertrevlig, tillgänglig, proffsig och anstränger sig det lilla extra för en bra säljprocess hela vägen igenom. Hon är också mån om att hjälpa till med råd och fokuserad på högsta försäljningspris. Kan varmt rekommendera Fanny!"
Läs mer
säljare på Malmgårdsvägen 4

16 feb 2022

"Kunde inte varit med nöjd med Fannys formidabla insats för vår bostadsförsäljning. Lyhörd, noggrann, professionell och med glimten i ögat. Väl förberedd i varje steg i processen och jag som säljare kunde luta mig tillbaka och känna mig trygg. Slutpriset blev även betydligt högre än min förväntan...."
"Kunde inte varit med nöjd med Fannys formidabla insats för vår bostadsförsäljning. Lyhörd, noggrann, professionell och med glimten i ögat. Väl förberedd i varje steg i processen och jag som säljare kunde luta mig tillbaka och känna mig trygg. Slutpriset blev även betydligt högre än min förväntan. 11/10 toasts "
Läs mer
säljare på Tobaksspinnargatan 1

08 feb 2022

"Fanny höll hög energi och engagemang genom hela processen vilket var grymt då vi hade väldigt många intressenter att hålla ordning på. Hon inkorporerade feedback på vad jag tyckte var viktigt att belysa med lägenheten och förmedlade verkligen det till intressenterna. Fick bra kontinurliga updates..."
"Fanny höll hög energi och engagemang genom hela processen vilket var grymt då vi hade väldigt många intressenter att hålla ordning på. Hon inkorporerade feedback på vad jag tyckte var viktigt att belysa med lägenheten och förmedlade verkligen det till intressenterna. Fick bra kontinurliga updates och råd genom processen, enkel och effektiv kommunikation. Även tålmodig och tillmötesgående med mig som var en lite "krävande" säljare..."
Läs mer
säljare på Borgargatan 8

27 jan 2022

"Kan inte rekommendera Fanny nog!
Från första mötet fick jag ett väldigt gott intryck tack vare påläst om föreningen, tydlig kunskap kring området och marknaden, samt en bra pitch kring vad som borde highlightas kring just min lägenhet. Att Fanny dessutom är jordnära, trevlig och driven gjorde de..."
"Kan inte rekommendera Fanny nog!
Från första mötet fick jag ett väldigt gott intryck tack vare påläst om föreningen, tydlig kunskap kring området och marknaden, samt en bra pitch kring vad som borde highlightas kring just min lägenhet. Att Fanny dessutom är jordnära, trevlig och driven gjorde det lätt att välja henne för försäljningen.
Under försäljningsprocessen hölls en tät dialog med mig som säljare kring alla uppdateringar, vilket kändes tryggt. Jag är helt övertygad om att det är tack vare Fanny som försäljningen gick så snabbt med ett slutpris som överträffade mina förväntningar."
Läs mer
säljare på Bergsunds Strand 42

26 jan 2022

"Fantastisk mäklare med ett otroligt driv och engagemang som gav trygghet genom hela säljprocessen! Kunde inte önskat mer.
Högsta betyg och varmaste rekommendationer! "
säljare på Vintertullstorget 32

13 jan 2022

"Fanny är den trevligaste och mest engagerade mäklaren jag träffat!"
säljare på Högalidsgatan 42D

11 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera Fanny som mäklare.
Hon höll mig väl informerad under hela processen och är väldigt förtroendeingivande, vilket gjorde att jag som säljare kunde känna ett lugn under hela försäljningsprocessen.
Fanny var även till stor hjälp när tuffa beslut skulle fattas vid budgivni..."
"Jag kan varmt rekommendera Fanny som mäklare.
Hon höll mig väl informerad under hela processen och är väldigt förtroendeingivande, vilket gjorde att jag som säljare kunde känna ett lugn under hela försäljningsprocessen.
Fanny var även till stor hjälp när tuffa beslut skulle fattas vid budgivningen och slutpriset blev högt över förväntan."
Läs mer
säljare på Blekingegatan 31A

27 nov 2021

"Rekommenderar Fanny. Skötte min försäljning på ett proffsigt, tillförlitligt och bra sätt. Mycket nöjd."
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

23 nov 2021

"Fantastiskt nöjda med Fanny som gjorde ett fantastiskt jobb under hela processen. Rekommenderas varmt och skulle alla dagar välja Fanny som mäklare igen om aktuellt att sälja.
"
säljare på Timmermansgatan 12

18 nov 2021

"Det kändes tryggt genom hela processen från första samtalet till avslut. Mycket kompetent, engagerad och trevlig mäklare! Hon var lyhörd för just vår situation och gjorde ett upplägg som passade oss. "
säljare på Hökens gata 8

16 nov 2021

"Fanny är lyhörd, engagerad och gav oss dessutom många bra tips inför att lägenheten skulle fotograferas. Vi upplevde att hon höll oss ständigt uppdaterade, tog sig tid, gav oss genuina råd och var ödmjuk och tydlig i sin kommunikation. Vi var måna om att hitta en mäklare där det skulle kännas try..."
"Fanny är lyhörd, engagerad och gav oss dessutom många bra tips inför att lägenheten skulle fotograferas. Vi upplevde att hon höll oss ständigt uppdaterade, tog sig tid, gav oss genuina råd och var ödmjuk och tydlig i sin kommunikation. Vi var måna om att hitta en mäklare där det skulle kännas tryggt genom hela processen och det gjorde det verkligen med Fanny. Hon är otroligt skicklig på det hon gör och arbetar väldigt målinriktat, vilket också ledde till ett fantastiskt slutresultat. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda och rekommenderar alla som ska sälja en bostad att anlita Fanny. "
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 36A

25 okt 2021

"Från vårt första möte till kontraktskrivningen har Fanny överträffat alla våra förväntningar. Hon var ansvarsfull, resultatorienterad men ändå kommunikativ och lätt att arbeta med. Hon ledde processen på ett säkert och professionellt sätt. Hon var villig att anstränga sig extra, vilket gav ett fa..."
"Från vårt första möte till kontraktskrivningen har Fanny överträffat alla våra förväntningar. Hon var ansvarsfull, resultatorienterad men ändå kommunikativ och lätt att arbeta med. Hon ledde processen på ett säkert och professionellt sätt. Hon var villig att anstränga sig extra, vilket gav ett fantastiskt resultat i slutändan. Vi är supernöjda med hennes arbete och rekommenderar henne varmt till alla som vill sälja sina lägenheter på Söder!"
Läs mer
säljare på Bjurholmsgatan 37

18 okt 2021

"We found Fanny to be a very special person with her excellent communication skills and pleasant demeanor who can approach anyone in the right way. The results of her work exceeded expectations in both presentation, liaison and getting a great price.
We could not be happier with Fanny and we will..."
"We found Fanny to be a very special person with her excellent communication skills and pleasant demeanor who can approach anyone in the right way. The results of her work exceeded expectations in both presentation, liaison and getting a great price.
We could not be happier with Fanny and we will definitely go with her again."
Läs mer
säljare på Lundagatan 40A

17 okt 2021

"Kändes rätt från första samtalet och tryggt genom hela processen. Höll oss uppdaterade men var väldigt självgående så att vi kunde fokusera på annat. Ett nöje att sälja med Fanny! "
säljare på Högalidsgatan 46A

12 okt 2021

"Fanny är en otroligt duktig mäklare som jag varmt skulle rekommendera till vem som helst. Engagerad, driven, kunnig och mycket professionell. Bästa mäklaren vi har haft. "
säljare på Åsögatan 104

30 sep 2021

"Alltid ett nöje att sälja med Fanny. En mäklare att lita på."
säljare på Hornsgatan 39B

22 sep 2021

"Super nöjd med Fanny! Professionell, lyhörd med en personlig touch! Rekommenderar starkt! "
säljare på Krukmakargatan 26

15 sep 2021

"Fanny var superproffsig, engagerad och tydlig genom hela processen. Hon har dessutom god smak och kan ge bra råd kring styling av lägenheten. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Verkstadsgatan 5

09 sep 2021

"Otroligt bra mäklare som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Brännkyrkagatan 93

23 aug 2021

"Fanny var oerhört proffsig, målinriktad och engagerad genom hela processen. Hon bjöd på många tips och råd kring vad som behövde göras i vår bostad för att den skulle bli attraktiv på marknaden, vilket visade sig stämma helt. Både visningen och budgivningen slog alla förväntningar. Vi är så nöjda..."
"Fanny var oerhört proffsig, målinriktad och engagerad genom hela processen. Hon bjöd på många tips och råd kring vad som behövde göras i vår bostad för att den skulle bli attraktiv på marknaden, vilket visade sig stämma helt. Både visningen och budgivningen slog alla förväntningar. Vi är så nöjda och vill verkligen rekommendera Fanny! "
Läs mer
säljare på Ringvägen 41A

19 aug 2021

"Svårt att hitta en bättre mäklare än Fanny om du vill sälja på Södermalm"
säljare på Brännkyrkagatan 46

19 aug 2021

"Egenskaper jag uppskattar hos Fanny som mäklare är hennes genuina sätt att vara, på samma gång som hon är en otroligt duktig säljare.
Om jag säljer igen på söder så är det Fanny jag kommer välja."
säljare på Heleneborgsgatan 9C

21 jun 2021

"Jag vill att Fanny Strand ska sälja alla mina lägenheter hädanefter. "
säljare på Kocksgatan 41A

13 jun 2021

"Fanny är mycket engagerad och proffsig. Hon ledde försäljningen med en trygg och fast hand. "
säljare på Krukmakargatan 49A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
55 635 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
220 av 231 säljare
Fanny satte rätt förväntningar på slutpriset
164 av 232 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
231 av 236 säljare
Fanny var tydlig och höll mig uppdaterad
238 av 238 säljare

Fanny på kartan.

346 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
236 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 64 m²
Lägenhet, Stockholm
3 400 kr/mån
2 rum, 35 m²
Lägenhet, Stockholm
1 839 kr/mån
2 rum, 45 m²
Lägenhet, Stockholm
2 746 kr/mån
3 rum, 67 m²
Lägenhet, Stockholm
4 015 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 000 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 550 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 6 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
11 000 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
4 rum, 115 m²
7 835 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 840 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 6 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 530 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 580 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Södermalm Katarina
1 rum, 32 m²
Utropspris: 3 450 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.