Fanny Strand

Profilbild för Fanny Strand
Säljarfavorit
Fanny Strand
4.8 / 5
(137 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
32 st
259 780 000 kr

Bakgrund

Fanny Strand jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-06. Fanny har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Fanny har enligt vår statistik haft 45 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 299 845 000 kr.

Presentation

Fanny har jobbar på Bjurfors sedan 2013 och är verksam på Södermalm. Hon är mycket målmedveten och drivs framåt av viljan att alltid ha nöjda kunder och att genomföra lyckade bostadsaffärer. Fanny är en mäklare som arbetar otroligt hårt och gediget vilket resulterat i mycket lyckade affärer. Genom stort fokus på samtliga parters intressen, god kommunikation, hög tillgänglighet och lyhördhet ser hon till att skapa de bästa förutsättningarna för att uppnå sina och kundernas förväntningar. Tack vare detta är hon numera på topplistan över Bjurfors mäklare med högst betyg i kundnöjdhet. Fanny har också Hemnets rekord i den mest klickade bostadenannonsen genomtiderna med 485,576 unika besökare!

Jag är utbildad mäklare vid Högskolan Väst och har även en kandidatexamen i nationalekonomi.

Ursprungligen är jag från en liten ord i Södermanland som heter Julita men är numera bosatt på Södermalm och vackra Mariaberget.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Fanny.

22 sep 2021

"Super nöjd med Fanny! Professionell, lyhörd med en personlig touch! Rekommenderar starkt! "
säljare på Krukmakargatan 26

15 sep 2021

"Fanny var superproffsig, engagerad och tydlig genom hela processen. Hon har dessutom god smak och kan ge bra råd kring styling av lägenheten. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Verkstadsgatan 5

09 sep 2021

"Otroligt bra mäklare som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Brännkyrkagatan 93

23 aug 2021

"Fanny var oerhört proffsig, målinriktad och engagerad genom hela processen. Hon bjöd på många tips och råd kring vad som behövde göras i vår bostad för att den skulle bli attraktiv på marknaden, vilket visade sig stämma helt. Både visningen och budgivningen slog alla förväntningar. Vi är så nöjda och vill verkligen rekommendera Fanny! "
säljare på Ringvägen 41A

19 aug 2021

"Svårt att hitta en bättre mäklare än Fanny om du vill sälja på Södermalm"
säljare på Brännkyrkagatan 46

19 aug 2021

"Egenskaper jag uppskattar hos Fanny som mäklare är hennes genuina sätt att vara, på samma gång som hon är en otroligt duktig säljare.
Om jag säljer igen på söder så är det Fanny jag kommer välja."
säljare på Heleneborgsgatan 9C

21 jun 2021

"Jag vill att Fanny Strand ska sälja alla mina lägenheter hädanefter. "
säljare på Kocksgatan 41A

13 jun 2021

"Fanny är mycket engagerad och proffsig. Hon ledde försäljningen med en trygg och fast hand. "
säljare på Krukmakargatan 49A

02 jun 2021

"Fanny Strand är otrolig på det hon gör. Andra uppdraget hon haft åt mig och trots att marknaden bjudit på motgångar så har Fanny lyckats överraska och dra hem en god affär."
säljare på Bjurholmsplan 27

26 maj 2021

"Proffsig och trevlig. Enkel och rak kontakt. Har förmedlat försäljning av flera bostäder i föreningen med mycket höga slutpriser. Rekommenderas starkt."
säljare på Hornstulls Strand 1

07 maj 2021

"Seriös med stort driv och goda råd under hela försäljningsprocessen, väldigt kompetent."
säljare på Ringvägen 66

21 apr 2021

"Fanny är fantastisk på alla sätt och vis! Lyhörd, närvarande och empatisk, tydlig, strukturerad och konstruktivt problemlösande, lugn men drivande i alla led, från första samtal till planering inför plåtning, visning, budgivning och kontraktskrivning, och alla samtal däremellan. En mycket sympatisk förtroendeingivande klippa helt enkelt! Högst rekommenderad. Jag skulle absolut anlita henne igen om det skulle vara aktuellt med försäljning. "
säljare på Bergsundsgatan 21

19 apr 2021

"Mycket trevlig, tillmötesgående och omtänksam.
Försäljning av ett dödsboet tungt men det blev så snyggt skött."
säljare på Bergsundsgatan 19

03 apr 2021

"Det var väldigt skönt att ha en mäklare med mycket erfarenhet som kunde ge oss bra stöd i försäljningsprocessen. "
säljare på Hornsgatan 45

24 mar 2021

"Priset gick långt över utpriset så det var bara positivt!"
säljare på Björngårdsgatan 11

24 mar 2021

"Though we have not worked with any other brokers in Sweden, compared to brokers in the US, Fanny was superior in all ways, most notably in competence, level of organization, and honesty. We were well taken care of throughout the process of selling our home, and would look no further if we ever needed a broker in the future."
säljare på Högbergsgatan 62D

15 mar 2021

"Jag rekommenderar starkt att anlita Fanny Strand som er mäklare. Hon är engagerad, lyhörd och väldigt bra att ha och göra med. Hon gjorde ett jättebra jobb med min lägenhet på söder, från början till slut!"
säljare på Skånegatan 80

18 jan 2021

"Allt var toppen med Fanny, höll oss uppdaterade genom hela processen. Att slutpriset inte stämde gjorde inget då det blev mycket högre än förväntat! "
säljare på Rosenlundsgatan 32A

14 jan 2021

"Jag har känt mig trygg med Fanny genom hela processen, från första samtalet till försäljningen av lägenhet. Allt gick väldigt smidigt genom processen och jag är väldigt nöjd med priset min lägenhet blev såld till. Jag kommer absolut rekommendera Fanny till vänner och bekanta som ska sälja på Södermalm! "
säljare på Ringvägen 155

15 dec 2020

"Fanny är kanon, skulle varmt rekommendera henne! Hon är professionell, trevlig, öppen och lätt att ha att göra med. Kommer absolut anlita henne igen nästa gång det är dags. Vi blev mycket nöjda med försäljningen, som Fanny dessutom löste på mycket kort tid när vi väl var redo att sälja. Det kändes också tryggt att ha en seriös mäklare som Fanny så man vet att allt går rätt till. "
säljare på Malmgårdsvägen 4

30 nov 2020

"Fanny did an exceptional job throughout the whole sales process, laying out my options clearly and keeping me informed throughout. I cannot recommend Fanny highly enough."
säljare på Hammarby Allé 9

17 nov 2020

"Fanny hjälpte mig att sälja min lägenhet till ett pris som var över förväntan! Hon upplevs mycket proffsig och var flexibel med sina inbokningar av förhandsvisningar utefter mina önskemål. Även efter försäljning svarar hon snabbt och är väldigt hjälpsam. Rekommenderar verkligen Fanny för den som önskar en trevlig, glad och pedagogisk mäklare med mycket god lokalkännedom på Södermalm."
säljare på Katarina Bangata 59C

12 nov 2020

"Fanny har varit fantastisk och personligt engagerad genom hela försäljningsprocessen. Oerhört kunnig, effektiv och har alltid funnits till hands vid eventuella frågor. Vi är så tacksamma för allt. Professionell mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

01 okt 2020

"Fanny är grym!"
säljare på Tavastgatan 13

07 sep 2020

"Jag är verkligen supernöjd med Fannys insats. Det hela sköttes snabbt och enkelt. Hon var alltid tillgänglig på telefon och sms, och kändes alltid väldigt engagerad. Trotts att det fanns många liknande lägenheter ute samtidigt som min, så tycker jag att det blev ett rimligt slutpris, mycket tack vare hennes hjälp."
säljare på Bondegatan 46

04 sep 2020

"Fanny har gjort ett fantastiskt jobb. Vi har haft många mäklarkontakter, men absolut inga har nått upp i tillnärmelsevis så fina beskrivningar av objekt och tydlig och bra kommunikation med både säljare och köpare. Och allt detta har säkerligen varit helt avgörande för slutresultatet. "
säljare på Katarina Bangata 61

06 aug 2020

"Otroligt trevlig, svarar alltid och ger ett lugnt intryck. Väldigt professionell. "
säljare på Bohusgatan 35

01 apr 2020

"Rekommenderar Fanny starkt, mkt proffessionell, engagerad, kompenent och driven. "
säljare på Hornsgatan 39B

21 feb 2020

"Fanny var riktigt bra och hade drivet som man vill att en mäklare skall ha! "
säljare på Alsnögatan 28

13 feb 2020

"Fanny är tillgänglig, lyhörd & driven. Hon är lätt att tycka om & känns trovärdig. Jag har varit på flera visningar med andra mäklare & jag tror att Fanny är snäppet vassare! "
säljare på Ringvägen 141A

13 feb 2020

"Jag skulle ha klarat mig bra utan styling även om Olivia hade god smak. "
säljare på Björngårdsgatan 11

21 jan 2020

"Fanny Strand är en utmärkt och kompetent mäklare som varmt kan rekomenderas "
säljare på Siargatan 17

01 dec 2019

"Jag gick mest på magkänsla när jag valde mäklare och Fanny gav ett lugnt, trovärdigt intryck och kändes engagerad. Dessutom väldigt gullig som person och verkade kunna området väl. Hon var väldigt informativ under processen och var väldigt lätt att få tag på. Jag rekommenderar Fanny varmt!"
säljare på Tavastgatan 13

20 nov 2019

"Fanny är mycket proffsig under försäljningsarbetets alla faser. Jag fick en stor tillit till henne från början. Hon är mycket entusiastisk och ger goda råd och rimliga förväntningar under försäljningens gång.
"
säljare på Hornsgatan 39A

07 okt 2019

"Priset översteg vida såväl mina som mäklarens förväntningar"
säljare på Hornsgatan 85

19 sep 2019

"Fanny Strand är en mycket sympatisk och professionell mäklare som var ett tryggt och bra bollplank för mig som sålde för första gången. Hon var lyhörd och gjorde allt för att jag skulle känna mig nöjd och trygg. Fanny gav säkra och bra råd i samband med min styling av lägenheten och vi samarbetade effektivt under fotograferingen. Hon lotsade mig framåt genom försäljningen på bästa sätt - alltid positiv och glad. Der var roligt att sälja min lägenhet tillsammans med Fanny, och extra kul att den såldes för mycket mer än väntat. Jag är riktigt nöjd och kan verkligen rekommendera Fanny!"
säljare på Björngårdsgatan 8

19 sep 2019

"Fanny är grymt bra! När man jobbar med henne blir det supertydligt att hon har lång erfarenhet av att sälja lägenheter, framför allt på söder. Hon är otroligt kunnig och har också varit ett stort stöd när vi efter försäljningen har köpt lägenhet. Vi hade egentligen bestämt oss för en annan mäklare men när Fanny kom och kollade på lägenheten så hade hon en massa insikter som den tidigare mäklaren missat. Dessutom en betydligt bättre (och i slutändan helt riktig) värdering och rimligare ersättningsmodell. Hon har hela tiden varit anträffbar och ingen fråga är för dum eller orimlig. Vi kommer anlita henne igen, garanterat!"
säljare på Heleneborgsgatan 8A

19 sep 2019

"Fanny är kunnig, engagerad och positiv. Hon ledde oss på ett tydligt sätt genom hela affären och agerade diplomatiskt med spekulanterna."
säljare på Reimersholmsgatan 65

06 sep 2019

"Jättenöjd med Fanny! Hon är verkligen engagerad och känns som hon älskar sitt jobb. Kände mig trygg under hela försäljningen. Hon höll mig uppdaterad under hela processen. Blev väldigt nöjd med priset och stämde överens med värderingen som hon gjorde innan försäljningen. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Brännkyrkagatan 92A

19 jun 2019

"Fanny var var superbra på alla sätt och vis! Trevlig, proffsig, empatisk och tillänglig! Med facit i hand valde jag dock fel arvodesmodell som gjorde att jag fick betala ganska mycket arvode trots att försäljningspriset blev något lägre än mina förväntningar. Men det var knappast Fannys fel att jag valde fel arvodesmodell. På det hela taget supernöjd med Fanny!"
säljare på Grindsgatan 29

12 jun 2019

"Fanny Strand var engagerad, professionell och jobbade hårt för att få en bra försäljning. Budgivningen blev dock inte bra då vinnande budgivare visade sig inte kunna betala handpenning och hoppade av, vilket gjorde att även nr 2 hopppade av och vi fick ha en omvisning. lägenheten såldes under värderingen. Jag kan inte bedöma om det kunde gjorts på ett bättre sätt, men en slutsats borde vara att hon värderade lägenheten lite för högt initialt. Är ändå nöjd som helhet med affären."
säljare på Krukmakargatan 51

23 maj 2019

"En duktig, trevlig och lyhörd mäklare som även snabbt fick fram lägenhetsprospektet med alla fina bilder."
säljare på Nätgränd 1

17 apr 2019

"Fanny, hon är den bästa mäklaren på södermalm! Hon har så bra kännedom om marknaden och hon vet precis vilket det bästa sättet att få lägenheten såld. Jag kan inte rekomendera henne mer. Vi är så nöjda och känner verkligen att vi i framtiden kommer endast sälja med fanny! Hon är så proffsig och investerad i säljarens intresse och målbild! Vilken sjärna! "
säljare på Lundagatan 44D

07 apr 2019

"Fanny är en toppen mäklare som är ett grymt bollplank likaväl som säljare! Väldigt engagerad och säker. Tillgänglig och positiv, vilket gör att processen känns kul! "
säljare på Östgötagatan 87A

02 apr 2019

"Fanny är en stjärna! Hon är supertrevlig, engagerad, driven och jättebra på det hon gör. Är verkligen så nöjd med att ha haft Fanny som mäklare. "
säljare på Högbergsgatan 68A

02 apr 2019

"Fanny är otroligt trevlig och hängiven! Man kunde alltid ringa henne och det kändes aldrig som att man störde. Det märktes att hon gjorde sitt yttersta för att få till en bra försäljning. Jag rekommenderar henne! "
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

16 dec 2018

"Fanny var proffsig, trevlig och mycket bra på återkoppling. Jag kan verkligen rekommendera henne."
säljare på Anders Reimers väg 15

15 nov 2018

"Fanny kommer jag rekommendera varmt, en otroligt närvarande mäklare!"
säljare på Tivolivägen 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
45

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
45
Försäljningsvärde
299 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
127 av 134 säljare
Fanny satte rätt förväntningar på slutpriset
96 av 136 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
133 av 136 säljare
Fanny var tydlig och höll mig uppdaterad
137 av 137 säljare

Fanny på kartan.

191 tidigare annonser
3 bostäder till salu
135 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 350 000 kr
1 rum, 22 m²
106 818 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 890 kr/mån
2 950 000 kr
1 rum, 39 m²
75 641 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 115 kr/mån
6 995 000 kr
4,5 rum, 96 m²
72 864 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 080 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 100 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 450 000 kr
1,5 rum, 30,5 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
8 800 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 1 850 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Super nöjd med Fanny! Professionell, lyhörd med en personlig touch! Rekommenderar starkt! "
4 800 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 1 105 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fanny var superproffsig, engagerad och tydlig genom hela processen. Hon har dessutom god smak och kan ge bra råd kring styling av lägenheten. Kan varmt rekommenderas! "
5 400 000 kr
Lägenhet Södermalm Maria
+ 1 605 000 kr
2 rum, 40 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm Sofia
3 rum, 82 m²
Utropspris: 6 495 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.