Fanny Strand

Profilbild för Fanny Strand
Säljarfavorit
Fanny Strand
4.8 / 5
(159 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
35 st
244 770 000 kr

Bakgrund

Fanny Strand jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2017-04-06. Fanny har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan december 2020. Fanny har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 278 675 000 kr.

Presentation

- Flest rekommendationer på Södermalm, tredje kvartalet 2021
- Högst försäljningsvärde på Södermalm, första kvartalet 2021
- Högst försäljningsvärde på Södermalm, tredje kvartalet 2019
- Hemnets rekord i den mest klickade bostadsannonsen genomtiderna med 485,576 unika besökare

Jag har jobbat på Bjurfors sedan 2013 och som mäklare på Södermalm sedan 2017. Jag har sedan dess varit en av de mest rekommenderade mäklarna i området samt förmedlat bostäder till högst värde. Varje försäljning är unik och jag fokuserar på att alla försäljning ska få den tid och uppmärksamhet som krävs för att generera ett lyckat resultat. Jag finns som bollplank för både små och stora frågor genom processen, allt från vilken färg på kuddfodral man bör ha till hur man ska tänka kring sin bostadskarriär. Tillsammans kommer vi ha en trygg och rolig försäljning!

Mig kan du kontakta oavsett om du är en rutinerad säljare eller om det är första gången du springer på en mäklare, ​jag kommer guida genom hela försäljningen och finns alltid tillgänglig på telefon. Ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Fanny.

27 jan 2022

"Kan inte rekommendera Fanny nog!
Från första mötet fick jag ett väldigt gott intryck tack vare påläst om föreningen, tydlig kunskap kring området och marknaden, samt en bra pitch kring vad som borde highlightas kring just min lägenhet. Att Fanny dessutom är jordnära, trevlig och driven gjorde det lätt att välja henne för försäljningen.
Under försäljningsprocessen hölls en tät dialog med mig som säljare kring alla uppdateringar, vilket kändes tryggt. Jag är helt övertygad om att det är tack vare Fanny som försäljningen gick så snabbt med ett slutpris som överträffade mina förväntningar."
säljare på Bergsunds Strand 42

26 jan 2022

"Fantastisk mäklare med ett otroligt driv och engagemang som gav trygghet genom hela säljprocessen! Kunde inte önskat mer.
Högsta betyg och varmaste rekommendationer! "
säljare på Vintertullstorget 32

13 jan 2022

"Fanny är den trevligaste och mest engagerade mäklaren jag träffat!"
säljare på Högalidsgatan 42D

11 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera Fanny som mäklare.
Hon höll mig väl informerad under hela processen och är väldigt förtroendeingivande, vilket gjorde att jag som säljare kunde känna ett lugn under hela försäljningsprocessen.
Fanny var även till stor hjälp när tuffa beslut skulle fattas vid budgivningen och slutpriset blev högt över förväntan."
säljare på Blekingegatan 31A

27 nov 2021

"Rekommenderar Fanny. Skötte min försäljning på ett proffsigt, tillförlitligt och bra sätt. Mycket nöjd."
säljare på Rutger Fuchsgatan 9

23 nov 2021

"Fantastiskt nöjda med Fanny som gjorde ett fantastiskt jobb under hela processen. Rekommenderas varmt och skulle alla dagar välja Fanny som mäklare igen om aktuellt att sälja.
"
säljare på Timmermansgatan 12

18 nov 2021

"Det kändes tryggt genom hela processen från första samtalet till avslut. Mycket kompetent, engagerad och trevlig mäklare! Hon var lyhörd för just vår situation och gjorde ett upplägg som passade oss. "
säljare på Hökens gata 8

16 nov 2021

"Fanny är lyhörd, engagerad och gav oss dessutom många bra tips inför att lägenheten skulle fotograferas. Vi upplevde att hon höll oss ständigt uppdaterade, tog sig tid, gav oss genuina råd och var ödmjuk och tydlig i sin kommunikation. Vi var måna om att hitta en mäklare där det skulle kännas tryggt genom hela processen och det gjorde det verkligen med Fanny. Hon är otroligt skicklig på det hon gör och arbetar väldigt målinriktat, vilket också ledde till ett fantastiskt slutresultat. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda och rekommenderar alla som ska sälja en bostad att anlita Fanny. "
säljare på Högalidsgatan 36A

25 okt 2021

"Från vårt första möte till kontraktskrivningen har Fanny överträffat alla våra förväntningar. Hon var ansvarsfull, resultatorienterad men ändå kommunikativ och lätt att arbeta med. Hon ledde processen på ett säkert och professionellt sätt. Hon var villig att anstränga sig extra, vilket gav ett fantastiskt resultat i slutändan. Vi är supernöjda med hennes arbete och rekommenderar henne varmt till alla som vill sälja sina lägenheter på Söder!"
säljare på Bjurholmsgatan 37

18 okt 2021

"We found Fanny to be a very special person with her excellent communication skills and pleasant demeanor who can approach anyone in the right way. The results of her work exceeded expectations in both presentation, liaison and getting a great price.
We could not be happier with Fanny and we will definitely go with her again."
säljare på Lundagatan 40A

17 okt 2021

"Kändes rätt från första samtalet och tryggt genom hela processen. Höll oss uppdaterade men var väldigt självgående så att vi kunde fokusera på annat. Ett nöje att sälja med Fanny! "
säljare på Högalidsgatan 46A

12 okt 2021

"Fanny är en otroligt duktig mäklare som jag varmt skulle rekommendera till vem som helst. Engagerad, driven, kunnig och mycket professionell. Bästa mäklaren vi har haft. "
säljare på Åsögatan 104

30 sep 2021

"Alltid ett nöje att sälja med Fanny. En mäklare att lita på."
säljare på Hornsgatan 39B

22 sep 2021

"Super nöjd med Fanny! Professionell, lyhörd med en personlig touch! Rekommenderar starkt! "
säljare på Krukmakargatan 26

15 sep 2021

"Fanny var superproffsig, engagerad och tydlig genom hela processen. Hon har dessutom god smak och kan ge bra råd kring styling av lägenheten. Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Verkstadsgatan 5

09 sep 2021

"Otroligt bra mäklare som jag varmt kan rekommendera!"
säljare på Brännkyrkagatan 93

23 aug 2021

"Fanny var oerhört proffsig, målinriktad och engagerad genom hela processen. Hon bjöd på många tips och råd kring vad som behövde göras i vår bostad för att den skulle bli attraktiv på marknaden, vilket visade sig stämma helt. Både visningen och budgivningen slog alla förväntningar. Vi är så nöjda och vill verkligen rekommendera Fanny! "
säljare på Ringvägen 41A

19 aug 2021

"Svårt att hitta en bättre mäklare än Fanny om du vill sälja på Södermalm"
säljare på Brännkyrkagatan 46

19 aug 2021

"Egenskaper jag uppskattar hos Fanny som mäklare är hennes genuina sätt att vara, på samma gång som hon är en otroligt duktig säljare.
Om jag säljer igen på söder så är det Fanny jag kommer välja."
säljare på Heleneborgsgatan 9C

21 jun 2021

"Jag vill att Fanny Strand ska sälja alla mina lägenheter hädanefter. "
säljare på Kocksgatan 41A

13 jun 2021

"Fanny är mycket engagerad och proffsig. Hon ledde försäljningen med en trygg och fast hand. "
säljare på Krukmakargatan 49A

02 jun 2021

"Fanny Strand är otrolig på det hon gör. Andra uppdraget hon haft åt mig och trots att marknaden bjudit på motgångar så har Fanny lyckats överraska och dra hem en god affär."
säljare på Bjurholmsplan 27

26 maj 2021

"Proffsig och trevlig. Enkel och rak kontakt. Har förmedlat försäljning av flera bostäder i föreningen med mycket höga slutpriser. Rekommenderas starkt."
säljare på Hornstulls Strand 1

07 maj 2021

"Seriös med stort driv och goda råd under hela försäljningsprocessen, väldigt kompetent."
säljare på Ringvägen 66

21 apr 2021

"Fanny är fantastisk på alla sätt och vis! Lyhörd, närvarande och empatisk, tydlig, strukturerad och konstruktivt problemlösande, lugn men drivande i alla led, från första samtal till planering inför plåtning, visning, budgivning och kontraktskrivning, och alla samtal däremellan. En mycket sympatisk förtroendeingivande klippa helt enkelt! Högst rekommenderad. Jag skulle absolut anlita henne igen om det skulle vara aktuellt med försäljning. "
säljare på Bergsundsgatan 21

19 apr 2021

"Mycket trevlig, tillmötesgående och omtänksam.
Försäljning av ett dödsboet tungt men det blev så snyggt skött."
säljare på Bergsundsgatan 19

03 apr 2021

"Det var väldigt skönt att ha en mäklare med mycket erfarenhet som kunde ge oss bra stöd i försäljningsprocessen. "
säljare på Hornsgatan 45

24 mar 2021

"Priset gick långt över utpriset så det var bara positivt!"
säljare på Björngårdsgatan 11

24 mar 2021

"Though we have not worked with any other brokers in Sweden, compared to brokers in the US, Fanny was superior in all ways, most notably in competence, level of organization, and honesty. We were well taken care of throughout the process of selling our home, and would look no further if we ever needed a broker in the future."
säljare på Högbergsgatan 62D

15 mar 2021

"Jag rekommenderar starkt att anlita Fanny Strand som er mäklare. Hon är engagerad, lyhörd och väldigt bra att ha och göra med. Hon gjorde ett jättebra jobb med min lägenhet på söder, från början till slut!"
säljare på Skånegatan 80

18 jan 2021

"Allt var toppen med Fanny, höll oss uppdaterade genom hela processen. Att slutpriset inte stämde gjorde inget då det blev mycket högre än förväntat! "
säljare på Rosenlundsgatan 32A

14 jan 2021

"Jag har känt mig trygg med Fanny genom hela processen, från första samtalet till försäljningen av lägenhet. Allt gick väldigt smidigt genom processen och jag är väldigt nöjd med priset min lägenhet blev såld till. Jag kommer absolut rekommendera Fanny till vänner och bekanta som ska sälja på Södermalm! "
säljare på Ringvägen 155

15 dec 2020

"Fanny är kanon, skulle varmt rekommendera henne! Hon är professionell, trevlig, öppen och lätt att ha att göra med. Kommer absolut anlita henne igen nästa gång det är dags. Vi blev mycket nöjda med försäljningen, som Fanny dessutom löste på mycket kort tid när vi väl var redo att sälja. Det kändes också tryggt att ha en seriös mäklare som Fanny så man vet att allt går rätt till. "
säljare på Malmgårdsvägen 4

30 nov 2020

"Fanny did an exceptional job throughout the whole sales process, laying out my options clearly and keeping me informed throughout. I cannot recommend Fanny highly enough."
säljare på Hammarby Allé 9

17 nov 2020

"Fanny hjälpte mig att sälja min lägenhet till ett pris som var över förväntan! Hon upplevs mycket proffsig och var flexibel med sina inbokningar av förhandsvisningar utefter mina önskemål. Även efter försäljning svarar hon snabbt och är väldigt hjälpsam. Rekommenderar verkligen Fanny för den som önskar en trevlig, glad och pedagogisk mäklare med mycket god lokalkännedom på Södermalm."
säljare på Katarina Bangata 59C

12 nov 2020

"Fanny har varit fantastisk och personligt engagerad genom hela försäljningsprocessen. Oerhört kunnig, effektiv och har alltid funnits till hands vid eventuella frågor. Vi är så tacksamma för allt. Professionell mäklare som jag varmt rekommenderar."
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 48A

01 okt 2020

"Fanny är grym!"
säljare på Tavastgatan 13

07 sep 2020

"Jag är verkligen supernöjd med Fannys insats. Det hela sköttes snabbt och enkelt. Hon var alltid tillgänglig på telefon och sms, och kändes alltid väldigt engagerad. Trotts att det fanns många liknande lägenheter ute samtidigt som min, så tycker jag att det blev ett rimligt slutpris, mycket tack vare hennes hjälp."
säljare på Bondegatan 46

04 sep 2020

"Fanny har gjort ett fantastiskt jobb. Vi har haft många mäklarkontakter, men absolut inga har nått upp i tillnärmelsevis så fina beskrivningar av objekt och tydlig och bra kommunikation med både säljare och köpare. Och allt detta har säkerligen varit helt avgörande för slutresultatet. "
säljare på Katarina Bangata 61

06 aug 2020

"Otroligt trevlig, svarar alltid och ger ett lugnt intryck. Väldigt professionell. "
säljare på Bohusgatan 35

01 apr 2020

"Rekommenderar Fanny starkt, mkt proffessionell, engagerad, kompenent och driven. "
säljare på Hornsgatan 39B

21 feb 2020

"Fanny var riktigt bra och hade drivet som man vill att en mäklare skall ha! "
säljare på Alsnögatan 28

13 feb 2020

"Fanny är tillgänglig, lyhörd & driven. Hon är lätt att tycka om & känns trovärdig. Jag har varit på flera visningar med andra mäklare & jag tror att Fanny är snäppet vassare! "
säljare på Ringvägen 141A

13 feb 2020

"Jag skulle ha klarat mig bra utan styling även om Olivia hade god smak. "
säljare på Björngårdsgatan 11

21 jan 2020

"Fanny Strand är en utmärkt och kompetent mäklare som varmt kan rekomenderas "
säljare på Siargatan 17

01 dec 2019

"Jag gick mest på magkänsla när jag valde mäklare och Fanny gav ett lugnt, trovärdigt intryck och kändes engagerad. Dessutom väldigt gullig som person och verkade kunna området väl. Hon var väldigt informativ under processen och var väldigt lätt att få tag på. Jag rekommenderar Fanny varmt!"
säljare på Tavastgatan 13

20 nov 2019

"Fanny är mycket proffsig under försäljningsarbetets alla faser. Jag fick en stor tillit till henne från början. Hon är mycket entusiastisk och ger goda råd och rimliga förväntningar under försäljningens gång.
"
säljare på Hornsgatan 39A

07 okt 2019

"Priset översteg vida såväl mina som mäklarens förväntningar"
säljare på Hornsgatan 85

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
278 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
147 av 155 säljare
Fanny satte rätt förväntningar på slutpriset
111 av 157 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
155 av 158 säljare
Fanny var tydlig och höll mig uppdaterad
159 av 159 säljare

Fanny på kartan.

219 tidigare annonser
1 bostäder till salu
157 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 695 000 kr
2 rum, 30 m²
89 833 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 815 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 370 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 1 020 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
4 200 000 kr
Lägenhet Södermalm Högalid
+ 850 000 kr
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan inte rekommendera Fanny nog!
Från första mötet fick jag ett väldigt gott intryck tack vare påläst om föreningen, tydlig kunskap kring området och marknaden, samt en bra pitch kring vad som borde highlightas kring just min lägenhet. Att Fanny dessutom är jordnära, trevlig och driven gjorde det lätt att välja henne för försäljningen.
Under försäljningsprocessen hölls en tät dialog med mig som säljare kring alla uppdateringar, vilket kändes tryggt. Jag är helt övertygad om att det är tack vare Fanny som försäljningen gick så snabbt med ett slutpris som överträffade mina förväntningar."
10 850 000 kr
Lägenhet Södermalm Sofia
+ 2 355 000 kr
3 rum, 96 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 000 000 kr
Lägenhet Södermalm Katarina
+ 1 505 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
8 260 000 kr
Lägenhet Södermalm Sofia
+ 1 765 000 kr
3 rum, 79 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastisk mäklare med ett otroligt driv och engagemang som gav trygghet genom hela säljprocessen! Kunde inte önskat mer.
Högsta betyg och varmaste rekommendationer! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.