Erin Kiruk

Profilbild för Erin Kiruk
Erin Kiruk
4.9 / 5
(109 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
8 st
91 880 000 kr

Bakgrund

Erin Kiruk jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2012-04-11. Erin har fått in 8 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Erin har enligt vår statistik haft 9 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 49 065 000 kr.

Presentation

Erin Kiruk har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2012 och har Kungsholmen och Vasastan som sina fokusområden. Erin strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och ger varje affär högsta engagemang för att nå bästa möjliga resultat. Genom sitt fokus på detaljer och kvalitet genom hela affären har han fått utmärkelsen Säljfavorit 2019 på Hitta Mäklare. Erin har gjort flera föreningsrekord med kvadratmeterpriset upp till 171.000 kr/kvm, samt sålt flertalet vindsvåningar.

Säljare om Erin.

14 maj 2024

"Hög tillgänglighet, kunnig, engagerad, ansvarstagande, pålitlig och representativ.
Jag har både köpt och sålt bostäder och mer än nöjd!
"
säljare på Kungsklippan 22

16 apr 2024

"Mycket support under processen och lätt att nå. Glömde visserligen plocka in dynor på balkongen efter en visning men det är överkomligt. "
säljare på Pilgatan 19B

25 mar 2024

"Från att anlita mäklaren (vilket innebar en införsäljning även här) har han visat förståelse, lyssnat in, varit tillgänglig hela tiden oavsett dag och tid. Han har visat (oavsett om det är ett jobb eller inte) en glädje och stolthet över uppgiften. Och samtidigt också varit tydlig, kunnig och res..."
"Från att anlita mäklaren (vilket innebar en införsäljning även här) har han visat förståelse, lyssnat in, varit tillgänglig hela tiden oavsett dag och tid. Han har visat (oavsett om det är ett jobb eller inte) en glädje och stolthet över uppgiften. Och samtidigt också varit tydlig, kunnig och respektingivande. Nu hoppas jag givetvis att han ska fortsätta hjälpa till att hitta en ny bostad, då jag som kund känner mig trygg som hans kund. Självfallet kommer jag att fortsätta anlita honom framöver samt med värme och emfas rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 32H

21 mar 2024

"Ärlig, lyhörd och engagerad det är min upplevelse av insatsen. Alltid tillgänglig för frågor och svar och väldigt responsiv. Tycker han gjort ett fantastiskt jobb minst sagt. "
säljare på Rörstrandsgatan 42

11 dec 2023

"Erin för oss var en otroligt motiverad och driven mäklare. Vi blev hela tiden uppdaterade och slutpriset överträffade våra förväntningar i denna marknad. Stort tack och vi kommer absolut höra av oss till Erin vid nästa försäljning.
"
säljare på Fridhemsgatan 12A

25 jun 2023

"Positiv, driftig och förtroendeingivande mäklare med mycket god lokalkännedom. Tydlig kring säljprocessens alla steg och lätt att få tag i. Kan varmt rekommendera denna mäklare. "
säljare på Kungsklippan 22

09 jun 2023

"Erin är en mycket kompetent och bra mäklar. Inger stort förtroende. Jag är mycket nöjd från första möte till sälj "
säljare på Karlsviksgatan 7

12 maj 2023

"Energisk"
säljare på Kungsklippan 20

02 mar 2023

"kreativ mäklare och väldigt kunnig och driven"
säljare på Sankt Eriksgatan 15

23 feb 2023

"Erin gjorde ett väldigt bra jobb vid försäljningen av min lägenhet och lyckades få ett högt pris trotts en dämpad bostadsmarknad. Jag kan verkligen rekommendera Erin som mäklare. "
säljare på Karlsviksgatan 7

22 feb 2023

"Hög kompetens, snabb återkoppling och tillmötesgående. Det kändes som ett bra samarbete och jag är nöjd med helheten!"
säljare på Kungsklippan 11

13 jan 2023

"Erin är lyhörd och transparent i sitt arbete. Han har varit ett bra stöd att bolla idéer med under försäljningsprocessen.
Jag skulle gärna rekommendera Erin.
"
säljare på Vitalisvägen 3

12 jan 2023

"Har använt Erin tidigare och varit lika nöjd."
säljare på Polhemsgatan 18

02 nov 2022

"Erin visade ett stort engagemang och ett driv att sälja till rätt pris."
säljare på John Ericssonsgatan 16

11 sep 2022

"Erin är en proffsig mäklare som lägger mycket engagemang. Jag hade en bra säljupplevelse trots marknadens svängningar. Kan rekommendera Erin."
säljare på Kronobergsgatan 25

04 sep 2022

"super nöjd med resultatet under den tuffa marknaden och uppskattar drivet och engagemanget mer än någonsin "
säljare på Pontonjärgatan 5

09 maj 2022

"Erin var från start lyhörd och inlyssnande och gav ett förtroendeingivande intryck. Han höll mig informerad under hela processen och hade en öppen och ärlig kommunikation. Jag är otroligt nöjd med slutpriset på min bostadsförsäljning, med hans prestation och kan verkligen rekommendera Erin till a..."
"Erin var från start lyhörd och inlyssnande och gav ett förtroendeingivande intryck. Han höll mig informerad under hela processen och hade en öppen och ärlig kommunikation. Jag är otroligt nöjd med slutpriset på min bostadsförsäljning, med hans prestation och kan verkligen rekommendera Erin till andra som går i säljtankar."
Läs mer
säljare på Parmmätargatan 22

27 apr 2022

"Superbra process från start till slut. Erin jobbar hårt för att få till ett så bra bud som möjligt och hålla dig uppdaterad genom processen."
säljare på Kungsholms Strand 107

07 apr 2022

"Engagerad Närvarande Påläst Kunnig"
säljare på Sankt Eriksgatan 12

05 apr 2022

"Erin helped me sell my flat with a price that exceeded my expectation. He is a friendly, happy, social and very responsive person. This makes continuous communication with him convenient. He is smart, quick, and ready to go the extra mile to seize and capitalize opportunities. With these qualitie..."
"Erin helped me sell my flat with a price that exceeded my expectation. He is a friendly, happy, social and very responsive person. This makes continuous communication with him convenient. He is smart, quick, and ready to go the extra mile to seize and capitalize opportunities. With these qualities he quickly found potential buyers and arranged private showings before our public viewing which led to a quick and profitable sale well before the public viewing. I highly recommend hiring Erin for your sales. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 9

21 feb 2022

"Vi är jättenöjda med Erin. Erin är väldigt driven och engagerad. Han fick hela processen att kännas smidig och han lyckades sälja vår lägenhet innan visning. Vi rekommenderar Erin för alla som vill sälja sin lägenhet! "
säljare på Rålambsvägen 52

21 feb 2022

"Erin är otroligt driven och målmedveten. Han förmedlar alltid positiv energi och ett engagemang som är svårslaget. Jag kan varmt rekommendera Erin!"
säljare på Sankt Göransgatan 96

09 feb 2022

"Erin är en duktig och driven mäklare. Precis det man söker i en mäklare som hanterar en, för de flesta, viktigaste och dyraste affär"
säljare på Polhemsgatan 5

04 feb 2022

"Erin hjälpte oss att sälja vår lägenhet till marknadspris utan behov av visning. Erin var noga med att följa upp och höll alltid vad han lovade. "
säljare på Kungsholms Kyrkoplan 6

20 jan 2022

"Erin är grym! Han fick min lägenhet såld för mer än vad jag vågade drömma. Han lyssnade in alla mina behov och allt gick väldigt smidigt. Kommer rekommendera Erin till alla mina vänner! "
säljare på Karlbergsvägen 25C

13 jan 2022

"Processen gick snabbt och smidigt från början till slut. Jag kunde luta mig tillbaka då Erin löste nästan allt och fick till en försäljning jag tror vi båda var mycket nöjda med."
säljare på Kungsklippan 11

24 nov 2021

"Bra och tillgänglig mäklare som tog sig tid och var väldigt engagerad."
säljare på Völundsgatan 7

22 nov 2021

"Professionell, hjälpsam, effektiv och alltid trevlig. Erin förenklade hela processen i varje steg och höll mig alltid informerad och uppdaterad. Rekommenderar starkt att jobba med Erin. "
säljare på Västmannagatan 76

15 okt 2021

"Erin var väldigt engagerad och lyhörd för hur jag ville lägga upp min försäljning, agerade hjälpsamt och professionellt, och var den avgörande faktorn i att min försäljning slutade bättre än förväntat. "
säljare på Tulegatan 31B

07 sep 2021

"Erin var engagerad genom hela processen. Välskriven annons och tydligt upplägg gjorde att allt gick snabb från start till mål. Extremt nöjd med den personliga servicen från Erin. Tack! "
säljare på Tomtebogatan 12

22 aug 2021

"Tack, Erin! "
säljare på Pontonjärgatan 5

18 aug 2021

"Erin har sålt mina lägenheter två gånger och båda gångerna upplever jag att jag har fått ett bra slutpris som stämmer överens med lägenhetens värde. Enkel, noga med tiden, trevlig och effektiv."
säljare på Lindhagensterrassen 19

11 aug 2021

"Mäklaren har varit lätt att nå. Skrev mycket fin omdöme om lägenheten och omgivningen. Ordnade allt till de bästa och rekommenderar Erin Kiruk som mäklare till hundra procent. Lycka till i fortsättningen!. Eivor Jonsson "
säljare på Scheelegatan 11A

10 aug 2021

"Erin är lyhörd och jobbade efter mina förväntningar. Alltid tillgänglig vid frågor och närvarande. "
säljare på Fleminggatan 83

09 aug 2021

"Erin var engagerad och ärlig och hade från början en tydlig plan och strategi som ledde till en snabb och smidig försäljning med ett slutpris som jag är oerhört nöjd med!"
säljare på Kungsklippan 11

25 jun 2021

"Något jag verkligen uppskattat med Erin är att han redan från start satte tydliga förväntningar på slutpris och en plan på hur vi skulle nå dit. Han har varit flexibel, lyhörd och driven i samband med försäljningen av min lägenhet. Kan starkt rekommendera honom vidare till andra säljare."
"Något jag verkligen uppskattat med Erin är att han redan från start satte tydliga förväntningar på slutpris och en plan på hur vi skulle nå dit. Han har varit flexibel, lyhörd och driven i samband med försäljningen av min lägenhet. Kan starkt rekommendera honom vidare till andra säljare."
Läs mer
säljare på Kungsklippan 20

23 jun 2021

"Erin är professionell rakt igenom. Lyhörd och strukturerad med både säljare och köpare i fokus. Vi kan varmt rekommendera Erin!"
säljare på Sveavägen 80

31 maj 2021

"Allt toppen! Erin har ett stort engagemang och proffsigt bemötande. Allt kändes mycket bra!"
säljare på Norra Stationsgatan 115

19 maj 2021

"Erin är en väldigt duktig och motiverad mäklare som fick min lägenhet såld till ett pris över min förväntan.
Jag kan varmt rekommendera Erin som mäklare"
säljare på Primusgatan 60

15 apr 2021

"Erin är det bästa av två världar, en inlyssnande, engagerad och service minded mäklare som dessutom är riktigt bra på att förhandla och förmedla trygghet till köparen."
säljare på Sankt Eriksplan 15

27 feb 2021

"Erin var väldigt engagerad och lyhörd.
Fanns alltid tillgänglig när man ringde honom.
Var i början osäker på att sälja, men Erin övertygade mig att marknaden var het och att jag skulle få bra utdelning, vilket stämde. Är väldigt nöjd med slutpriset. "
"Erin var väldigt engagerad och lyhörd.
Fanns alltid tillgänglig när man ringde honom.
Var i början osäker på att sälja, men Erin övertygade mig att marknaden var het och att jag skulle få bra utdelning, vilket stämde. Är väldigt nöjd med slutpriset. "
Läs mer
säljare på Drottningholmsvägen 31

25 feb 2021

"Vill du sälja din bostad på kungsholmen? Då är Erin den bästa mäklaren. Han håller det han lovar och kommer kämpa för din försäljning som han gjorde med min. Rekommenderar starkt!"
säljare på Kungsklippan 11

15 feb 2021

"Erin levererar en väldigt bra service som vanligt, det är tredje gången jag använder mig av honom."
säljare på Hälsingegatan 8A

01 feb 2021

"Grymt duktig! Rekommenderar! "
säljare på Atlasgatan 7

19 jan 2021

"Driven, trygg och med positivt tänkande! Rekommenderas starkt!"
säljare på Kellgrensgatan 10

25 nov 2020

"Väldigt engagerad, kunnig och strategisk. Annonsen blev riktigt snygg."
säljare på Pontonjärgatan 33

05 nov 2020

"Vi är mycket nöjda med Erin som vi anlitade tidigt i vår säljprocess för tjänsten Försprång. Vi har fått många goda råd och tips längs med vägen och Erin har varit mycket lyhörd och tillgänglig. Vi är nöjda med samarbetet från den första kontakten till avslut av affären. Själva försäljningen gick..."
"Vi är mycket nöjda med Erin som vi anlitade tidigt i vår säljprocess för tjänsten Försprång. Vi har fått många goda råd och tips längs med vägen och Erin har varit mycket lyhörd och tillgänglig. Vi är nöjda med samarbetet från den första kontakten till avslut av affären. Själva försäljningen gick mycket smidigt och vi är mycket nöjda med det fina slutpriset!
Sara och Magnus"
Läs mer
säljare på Falugatan 24

28 okt 2020

"Vi fick Erin rekommenderad av vänner, och vi kan varmt rekommendera honom till andra. Erin ger ett lugnt och trevligt intryck, är lyhörd och lätt att tycka om.
All kommunikation var väldigt tydlig, och hans kontakt med intressenter i vårt område gjorde att vi avslutade affären innan visning, til..."
"Vi fick Erin rekommenderad av vänner, och vi kan varmt rekommendera honom till andra. Erin ger ett lugnt och trevligt intryck, är lyhörd och lätt att tycka om.
All kommunikation var väldigt tydlig, och hans kontakt med intressenter i vårt område gjorde att vi avslutade affären innan visning, till ett pris betydligt högre än vår förväntan.
Vi ser fram emot att använda Erin som vår mäklare fler gånger! "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 84A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
9

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
8
Försäljningar
9
Försäljningsvärde
49 065 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
102 av 105 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
101 av 106 säljare
Erin var tydlig och höll mig uppdaterad
106 av 107 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Erin på kartan.

403 tidigare bostäder
19 bostäder till salu
109 rekommendationer

19 bostäder till salu.

Bostäder

2 695 000 kr
1 rum, 23 m²
117 173 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 737 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 51 m²
97 941 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 374 kr/mån
4 rum, 116 m²
Lägenhet, Stockholm
3 616 kr/mån
2 700 000 kr
1 rum, 35 m²
77 142 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 536 kr/mån
5 500 000 kr
2 rum, 42,5 m²
130 952 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 520 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Stockholm Är
2 rum, 35 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
5 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-95 000 kr
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Hög tillgänglighet, kunnig, engagerad, ansvarstagande, pålitlig och representativ.
Jag har både köpt och sålt bostäder och mer än nöjd!
"
4 730 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 135 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2,5 rum, 61 m²
4 595 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-100 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Från att anlita mäklaren (vilket innebar en införsäljning även här) har han visat förståelse, lyssnat in, varit tillgänglig hela tiden oavsett dag och tid. Han har visat (oavsett om det är ett jobb eller inte) en glädje och stolthet över uppgiften. Och samtidigt också varit tydlig, kunnig och respektingivande. Nu hoppas jag givetvis att han ska fortsätta hjälpa till att hitta en ny bostad, då jag som kund känner mig trygg som hans kund. Självfallet kommer jag att fortsätta anlita honom framöver samt med värme och emfas rekommendera honom. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.