Erik Hedlund

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Erik Hedlund
Profilbild för Erik Hedlund
Säljarfavorit
Erik Hedlund
4.8 / 5
(265 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
13 st
65 415 000 kr

Bakgrund

Erik Hedlund jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2007-08-21. Erik har fått in 13 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2023. Erik har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 59 025 000 kr.

Presentation

Jag brinner för att göra riktigt bra bostadsaffärer för alla inblandande. Varje bostad är unik och förutsättningarna på marknaden ändras ständigt. Min kunskap och erfarenhet gör att jag kan hjälpa dig anpassa din process för att maximera resultatet av din försäljning. Ring mig så berättar jag mer!

2007-08 Arbete som Fastighetsmäklare på Skandiamäklarna Uppsala
2008-2010 Arbete som Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
2010-2016 Arbete som Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala
2017- Arbetar som Fastighetsmäklare och Franchisetagare på Notar i Uppsala.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

03 apr 2024

"Det är alltid svårt att välja mäklare, det finns många där ute och vilken är bäst? Nu när vi tittar tillbaka på försäljningen och hela affären så kan vi bara konstaterar att hade vi inte valt Erik och Notar så hade det inte gått så bra som det gjorde. Erik har lyckats med konstycket att sälja vår..."
"Det är alltid svårt att välja mäklare, det finns många där ute och vilken är bäst? Nu när vi tittar tillbaka på försäljningen och hela affären så kan vi bara konstaterar att hade vi inte valt Erik och Notar så hade det inte gått så bra som det gjorde. Erik har lyckats med konstycket att sälja vårt hus till ett bra pris när både inflationen och räntor var emot oss. Att dessutom göra det på bara åtta veckor är helt otroligt bra jobbat, speciellt i dessa tider!
Vi är mer än nöjda för vad Erik har gjort för oss och för vår försäljning. I en orolig tid på bostadsmarknaden så kände vi oss hela tiden trygga med Erik och resultatet talar för sig självt!
Vi kan varmt rekommendera Erik och Notar till alla som ska sälja sitt hus. Det var de bästa valet av mäklare vi någonsin gjort!"
Läs mer
säljare på Svanmossvägen 26

03 apr 2024

"Som vanligt gör Erik ett fantastiskt arbete. Vi har använt oss av Erik förut och kommer göra det även i fortsättningen. "
säljare på Mistelgatan 7C

30 mar 2024

"10 av 10 stjärnor! Super nöjd med hela processen. Kan varmt rekommendera notar och Erik "
säljare på Johannesbäcksgatan 97

20 mar 2024

"Erik var engagerad och kunnig samt kom med bra rekommendationer om upplägget för försäljningen. Jag är 100% nöjd och kan utan tvekan rekommendera Erik."
säljare på Geijersgatan 58L

28 dec 2023

"Ett bra första intryck, lyhörd och kompetent.
Kände mig otroligt trygg genom hela affären och väldigt tacksam för alla råd jag fick. Kan varmt rekommendera Erik om ni går i säljtankar!"
säljare på Regnmolnsvägen 1A

20 dec 2023

"Han var mycket professionell och engagerad. Han lyssnade våra önskemål, kom med värdefulla råd och var alltid tillgänglig."
säljare på Kungsängsgatan 41B

20 dec 2023

"Har haft kontakt med några mäklare sista åren och märker en tydlig skillnad dem emellan. Erik får högsta betyg! Jag kände att han jobbade för oss och en försäljning efter våra önskemål, inte för köparen vilket jag upplevt med tidigare mäklare. Erik är klockren, tydlig lyhörd och här är det inte ..."
"Har haft kontakt med några mäklare sista åren och märker en tydlig skillnad dem emellan. Erik får högsta betyg! Jag kände att han jobbade för oss och en försäljning efter våra önskemål, inte för köparen vilket jag upplevt med tidigare mäklare. Erik är klockren, tydlig lyhörd och här är det inte bara snack utan lyhörd också. Mkt nöjd med val av mäklare!"
Läs mer
säljare på Gösta Wahlströms väg 20

20 dec 2023

"Erik är både professionell och mycket trevligt. Han gör också så att du hela tiden känner dig delaktig i säljprocessen. Till exempel så förklarar han och diskuterar med dig om olika visningsalternativ och hur ni skall gå till väga i olika budscenarier.
Erik såg till att vi hela tiden visste vad s..."
"Erik är både professionell och mycket trevligt. Han gör också så att du hela tiden känner dig delaktig i säljprocessen. Till exempel så förklarar han och diskuterar med dig om olika visningsalternativ och hur ni skall gå till väga i olika budscenarier.
Erik såg till att vi hela tiden visste vad som hände."
Läs mer
säljare på Dalby-Viggeby 174

22 okt 2023

"Erik var professionell, kunnig och erfaren under hela processen, från vårt första möte ända till försäljning. Han är trygg och lugn och höll mig som säljare alltid uppdaterad över läget. Super nöjd!"
säljare på Källparksgatan 2

20 okt 2023

"Kunnigt, lugnt och tryggt, och med bra återkoppling sålde Erik vårt radhus. Trots avvaktande marknad gick det galant! "
säljare på Vikvägen 100

18 okt 2023

"Mycket bra tålamod med flertalet extravisningar på en sval marknad. "
säljare på Rimbertsvägen 3B

03 okt 2023

"Excellent!!! "
säljare på Hästskovägen 1A

02 okt 2023

"Erik Hedlund är en mycket kunnig, erfaren, serviceinriktad och flexibel mäklare. Med honom kände vi oss trygga i försäljningen av vår lägenhet. Anlitar honom gärna igen! "
säljare på Sysslomansgatan 7

02 okt 2023

"Har varit behjälplig mer än arbetet kräver"
säljare på Börje-Ströja 120

14 aug 2023

"Inlyssnande, drivande och kommunikativ! Känner stort förtroende för Erik Hedlund. Jag kan rekommendera honom varmt. "
säljare på Malma Backe 3B

24 mar 2023

"Inlyssnande, strateg och trevlig. Vi är supernöjda!"
säljare på Morängatan 61B

23 mar 2023

"Engererad och har stenkoll på läget!"
säljare på Dalby-Viggeby 104

01 feb 2023

"Supernöjd från start till mål!"
säljare på Godtemplarvägen 11

01 feb 2023

"När det gäller slutpriset så är det inte mäklaren bedömning utan marknaden samt det aktuella tillfället som avgjorde slut priset "
säljare på Uttervägen 10

25 dec 2022

"Mäklaren kändes trygg i hela processen och var engagerad och kunnig. Rekommenderar både Erik Hedman och notar!"
säljare på Johannelundsgatan 8

17 dec 2022

"Tydlig, drivande, bra på att återkoppla och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera Erik Hedlund på Notar."
säljare på Torngatan 30

26 okt 2022

"Superbra kommunikation med Erik. Snabb på att svara på frågor och uppdaterad på alla områden. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Gluntens gränd 1

27 sep 2022

"Erik är en fantastisk mäklare och hjälpte oss med ett tajt sommarschema att få allt gjort med bravur och stort engagemang och optimism. Stort A!"
säljare på Storstensvägen 18

29 jun 2022

"Jag är oerhört nöjd med Eriks insats, både i roll som köpare och säljare av denna bostad. Avseende köpet så var jag imponerad av den kompetens han påvisade och förmågan att snabbt besvara argumenterbart obskyra frågor. I roll som säljare blev jag dessutom imponerad över den flexibilitet han påvis..."
"Jag är oerhört nöjd med Eriks insats, både i roll som köpare och säljare av denna bostad. Avseende köpet så var jag imponerad av den kompetens han påvisade och förmågan att snabbt besvara argumenterbart obskyra frågor. I roll som säljare blev jag dessutom imponerad över den flexibilitet han påvisade. Exempelvis var det väldigt givande att vi kontinuerligt förde en dialog kring strategier. Vi behövde t.ex. på kort varsel hitta en helt ny strategi/plan p.g.a. ett köp av en ny bostad.
Erik diskuterade även gladeligen mina egna förslag och svarade snabbt på frågor - trots obekväma arbetstider - vilket uppskattades.
Processen avseende försäljningen har således varit extremt smidig och effektiv. Erik har mina starkaste rekommendationer.
"
Läs mer
säljare på Kvarntorget 7

02 jun 2022

"Kommunikativ, trevlig, mycket tillgänglig. Lätt att prata/diskutera med, vilket kändes tryggt. Tog sig tid och gav bra råd. "
säljare på Torbjörnsgatan 22

24 maj 2022

"Erik gjorde ett superjobb. Fångade upp spekulanter från ett hus i närheten vilket gjorde processen väldigt smidig och effektiv för oss som säljare. Erik har våra starkaste rekommendationer. "
säljare på Göte Turessons väg 54

13 maj 2022

"Mycket kunnig, påläst och effektiv mäklare. Kan verkligen rekommendera Erik Hedlund som mäklare."
säljare på Lena-Ängeby 21A

31 dec 2021

"Erik är en mycket förtroendeingivande person, lugn och säker. "
säljare på Flogstavägen 5D

25 nov 2021

"Mkt professionell och erfaren mäklare. Hade koll på specifika regler avseende situationen (sälja dödsbo) och var allmänt lätt att ha att göra med, återkopplade bra och tydligt. "
säljare på Tryffelvägen 9

29 okt 2021

"Väldigt bra att mäklaren ringde alla när budgivningen var igång och pausade för kvällen. Det lugnade er alla och köparna tyckte också detta var positivt. Man kunde andas ut under kvällen"
säljare på Rörgatan 12

25 okt 2021

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Villebrådsgatan 32

13 sep 2021

"Erik hjälpte oss att sälja vårt hus och han överträffade våra redan innan höga förväntningar. Han har ett lugn, är super trevlig samtidigt som han är otroligt tydlig med vad som gällde för köparna. Han sålde vårt hus med en försäljning på 15% över vad vi hade räknat med. Vi kan verkligen varmt re..."
"Erik hjälpte oss att sälja vårt hus och han överträffade våra redan innan höga förväntningar. Han har ett lugn, är super trevlig samtidigt som han är otroligt tydlig med vad som gällde för köparna. Han sålde vårt hus med en försäljning på 15% över vad vi hade räknat med. Vi kan verkligen varmt rekommendera Erik som mäklare! "
Läs mer
säljare på Morängatan 63B

02 sep 2021

"Vi har svårt att bedöma helheten då mäklaren inte varit med i hela processen (kom in annan mitt i då det blev semester), samt att affären blev klar innan visning och annat som skulle göras innan."
säljare på Syrenvägen 42

22 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Erik och kommer rekomendera honom i framtiden! Han har varit lätt att få tag på för att svara på frågor, han har även varit tydlig i sitt uppdrag vilket skapar trygghet hos oss som säljare! "
säljare på Läby-Västerby 740

21 jun 2021

"Är duktig på att skapa förtroende för både säljare och köpare. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Granrisvägen 10

19 maj 2021

"Gjorde ett toppenjobb, över alla förväntningar. "
säljare på Vretgränd 19

23 apr 2021

"Erik gav tillsammans med sig kollega ett mycket bra första intryck och sen har de levererat allt igenom processen. Att de var två mäklare som samverkade tycker jag var extra bra ur ett sårbarhetsperspektiv speciellt i coronatider. Erik har varit tillgänglig och kommunikativ. Stylisten som jobbade..."
"Erik gav tillsammans med sig kollega ett mycket bra första intryck och sen har de levererat allt igenom processen. Att de var två mäklare som samverkade tycker jag var extra bra ur ett sårbarhetsperspektiv speciellt i coronatider. Erik har varit tillgänglig och kommunikativ. Stylisten som jobbade på uppdrag av Erik gav många värdefulla råd utan att behöva köpa mycket nytt. Bra kvalitet på foton och film. Erik och hans kollegor var lyhörda för synpunkter på annonsen och mycket flexibla och lösningsorienterande i slutfasen."
Läs mer
säljare på Klarbärsgatan 73

16 apr 2021

"Erik gjorde en första värdering som stämde med vår egennuppfattning. Vi enades om ett arvode med trappa och slutpriset hamnade högre än värderingen så alla är nöjda."
säljare på Vreta Strandväg 13

12 mar 2021

"Att köpa lägenhet och samtidigt sälja sitt hus har varit ett "äventyr " och Erik har varit en underbar lots i den resan ,engagerad och lyhörd.Tack"
säljare på Farbror Lantz väg 3

11 mar 2021

"Kunnig och engagerad mäklare. Vi hade bra kommunikation och han var lätt att få tag på."
säljare på Topeliusgatan 4

11 mar 2021

"Erik gav ett mycket bra intryck från första mötet. Det förväntade säljpriset som presenterades från början stämde väl in på hur försäljningen sedan gick. Mäklaren gav kontinuerligt uppdateringar om intresset för lägenheten samt hur säljprocessen fortlöpte vilket uppskattades. Mycket smidig och tr..."
"Erik gav ett mycket bra intryck från första mötet. Det förväntade säljpriset som presenterades från början stämde väl in på hur försäljningen sedan gick. Mäklaren gav kontinuerligt uppdateringar om intresset för lägenheten samt hur säljprocessen fortlöpte vilket uppskattades. Mycket smidig och trevlig försäljning!"
Läs mer
säljare på Regngatan 9

02 mar 2021

"Erik is incredible and I cannot recommend him enough. 10/10"
säljare på Kungsängsgatan 59B

17 feb 2021

"Kanon bra då de var otroligt proffsiga ALLA inkluderade "
säljare på Gnejsvägen 6B

16 feb 2021

"Erik är en kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare. Han genomsyrar en proffessionalitet genom hela processen vilket är enormt betydelsefullt. Som kund känner man att Erik förvaltar uppdraget och förtroendet mycket väl.
Han är mån om att säljaren känner sig trygg genom hela affären. Sis..."
"Erik är en kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare. Han genomsyrar en proffessionalitet genom hela processen vilket är enormt betydelsefullt. Som kund känner man att Erik förvaltar uppdraget och förtroendet mycket väl.
Han är mån om att säljaren känner sig trygg genom hela affären. Sist men inte minst känner man att Erik har ett genuint engagemang vilket resulteradei ett strålande resultat! Önskar varmt rekommendera Erik den dag Ni går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Sankt Olofsgatan 28A

16 feb 2021

"Kompetent, förtroendeingivande & tillgänglig. Vi gav Erik fria händer och han överträffade våra förväntningar med råge!"
säljare på Vitkålsgatan 113

30 sep 2020

"Jag skulle rekommendera Erik till alla som frågar mig om vilken mäklare dom skulle vända sig till."
säljare på Källtorpsvägen 17A

30 sep 2020

"Erik är en professionell och duktig mäklare. Vi har under processens gång känt oss trygga och nöjda över att vi valt att anlita honom. Erik återkopplade snabbt när vi kontaktat honom och är väldigt kunnig inom sitt område. Vi kommer med gott samvete rekommendera honom till våra vänner och bekanta. "
"Erik är en professionell och duktig mäklare. Vi har under processens gång känt oss trygga och nöjda över att vi valt att anlita honom. Erik återkopplade snabbt när vi kontaktat honom och är väldigt kunnig inom sitt område. Vi kommer med gott samvete rekommendera honom till våra vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Stubbåkersvägen 7

30 sep 2020

"Proffsig, trevlig och väldigt smidig att ha att göra med. Vi rekommenderar Erik varmt. "
säljare på Norrlandsgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
13
Villa
5
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
13
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
59 025 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
249 av 261 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
253 av 261 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
263 av 264 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Erik på kartan.

707 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
265 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

4 200 000 kr
5 rum, 107 m²
39 252 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
7 850 kr/mån
5 495 000 kr
5 rum, 127 m²
43 267 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
5 119 kr/mån
5 rum, 119 m²
Villa, Uppsala
5 rum, 145 m²
Villa, Uppsala
5 600 000 kr
8 rum, 96 m²
58 333 kr/m²
Villa, Uppsala

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Fålhagen
3 rum, 67 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
1 295 000 kr
Lägenhet Fålhagen
1 rum, 20 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
5 375 000 kr
Radhus Johannesbäck
74 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Som vanligt gör Erik ett fantastiskt arbete. Vi har använt oss av Erik förut och kommer göra det även i fortsättningen. "
Slutpris saknas
Radhus Lindbacken
4 rum, 109 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
Slutpris saknas
Radhus Lindbacken
5 rum, 99 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det är alltid svårt att välja mäklare, det finns många där ute och vilken är bäst? Nu när vi tittar tillbaka på försäljningen och hela affären så kan vi bara konstaterar att hade vi inte valt Erik och Notar så hade det inte gått så bra som det gjorde. Erik har lyckats med konstycket att sälja vårt hus till ett bra pris när både inflationen och räntor var emot oss. Att dessutom göra det på bara åtta veckor är helt otroligt bra jobbat, speciellt i dessa tider!
Vi är mer än nöjda för vad Erik har gjort för oss och för vår försäljning. I en orolig tid på bostadsmarknaden så kände vi oss hela tiden trygga med Erik och resultatet talar för sig självt!
Vi kan varmt rekommendera Erik och Notar till alla som ska sälja sitt hus. Det var de bästa valet av mäklare vi någonsin gjort!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.