Erik Hedlund

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Erik Hedlund
Profilbild för Erik Hedlund
Säljarfavorit
Erik Hedlund
4.8 / 5
(218 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
7 st
46 440 000 kr

Bakgrund

Erik Hedlund jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2007-08-21. Erik har fått in 7 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Erik har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 35 530 000 kr.

Presentation

Jag brinner för att göra riktigt bra bostadsaffärer för alla inblandande. Varje bostad är unik och förutsättningarna på marknaden ändras ständigt. Min kunskap och erfarenhet gör att jag kan hjälpa dig anpassa din process för att maximera resultatet av din försäljning. Ring mig så berättar jag mer!

2007-08 Arbete som Fastighetsmäklare på Skandiamäklarna Uppsala
2008-2010 Arbete som Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
2010-2016 Arbete som Fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala
2017- Arbetar som Fastighetsmäklare och Franchisetagare på Notar i Uppsala.

Mäklarbyrå


Säljare om Erik.

02 jun 2022

"Kommunikativ, trevlig, mycket tillgänglig. Lätt att prata/diskutera med, vilket kändes tryggt. Tog sig tid och gav bra råd. "
säljare på Torbjörnsgatan 22

24 maj 2022

"Erik gjorde ett superjobb. Fångade upp spekulanter från ett hus i närheten vilket gjorde processen väldigt smidig och effektiv för oss som säljare. Erik har våra starkaste rekommendationer. "
säljare på Göte Turessons väg 54

13 maj 2022

"Mycket kunnig, påläst och effektiv mäklare. Kan verkligen rekommendera Erik Hedlund som mäklare."
säljare på Lena-Ängeby 21A

31 dec 2021

"Erik är en mycket förtroendeingivande person, lugn och säker. "
säljare på Flogstavägen 5D

25 nov 2021

"Mkt professionell och erfaren mäklare. Hade koll på specifika regler avseende situationen (sälja dödsbo) och var allmänt lätt att ha att göra med, återkopplade bra och tydligt. "
säljare på Tryffelvägen 9

29 okt 2021

"Väldigt bra att mäklaren ringde alla när budgivningen var igång och pausade för kvällen. Det lugnade er alla och köparna tyckte också detta var positivt. Man kunde andas ut under kvällen"
säljare på Rörgatan 12

25 okt 2021

"Mycket trevlig och kompetent mäklare. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Villebrådsgatan 32

13 sep 2021

"Erik hjälpte oss att sälja vårt hus och han överträffade våra redan innan höga förväntningar. Han har ett lugn, är super trevlig samtidigt som han är otroligt tydlig med vad som gällde för köparna. Han sålde vårt hus med en försäljning på 15% över vad vi hade räknat med. Vi kan verkligen varmt re..."
"Erik hjälpte oss att sälja vårt hus och han överträffade våra redan innan höga förväntningar. Han har ett lugn, är super trevlig samtidigt som han är otroligt tydlig med vad som gällde för köparna. Han sålde vårt hus med en försäljning på 15% över vad vi hade räknat med. Vi kan verkligen varmt rekommendera Erik som mäklare! "
Läs mer
säljare på Morängatan 63B

02 sep 2021

"Vi har svårt att bedöma helheten då mäklaren inte varit med i hela processen (kom in annan mitt i då det blev semester), samt att affären blev klar innan visning och annat som skulle göras innan."
säljare på Syrenvägen 42

22 jun 2021

"Vi är väldigt nöjda med Erik och kommer rekomendera honom i framtiden! Han har varit lätt att få tag på för att svara på frågor, han har även varit tydlig i sitt uppdrag vilket skapar trygghet hos oss som säljare! "
säljare på Läby-Västerby 740

21 jun 2021

"Är duktig på att skapa förtroende för både säljare och köpare. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Granrisvägen 10

19 maj 2021

"Gjorde ett toppenjobb, över alla förväntningar. "
säljare på Vretgränd 19

23 apr 2021

"Erik gav tillsammans med sig kollega ett mycket bra första intryck och sen har de levererat allt igenom processen. Att de var två mäklare som samverkade tycker jag var extra bra ur ett sårbarhetsperspektiv speciellt i coronatider. Erik har varit tillgänglig och kommunikativ. Stylisten som jobbade..."
"Erik gav tillsammans med sig kollega ett mycket bra första intryck och sen har de levererat allt igenom processen. Att de var två mäklare som samverkade tycker jag var extra bra ur ett sårbarhetsperspektiv speciellt i coronatider. Erik har varit tillgänglig och kommunikativ. Stylisten som jobbade på uppdrag av Erik gav många värdefulla råd utan att behöva köpa mycket nytt. Bra kvalitet på foton och film. Erik och hans kollegor var lyhörda för synpunkter på annonsen och mycket flexibla och lösningsorienterande i slutfasen."
Läs mer
säljare på Klarbärsgatan 73

16 apr 2021

"Erik gjorde en första värdering som stämde med vår egennuppfattning. Vi enades om ett arvode med trappa och slutpriset hamnade högre än värderingen så alla är nöjda."
säljare på Vreta Strandväg 13

12 mar 2021

"Att köpa lägenhet och samtidigt sälja sitt hus har varit ett "äventyr " och Erik har varit en underbar lots i den resan ,engagerad och lyhörd.Tack"
säljare på Farbror Lantz väg 3

11 mar 2021

"Kunnig och engagerad mäklare. Vi hade bra kommunikation och han var lätt att få tag på."
säljare på Topeliusgatan 4

11 mar 2021

"Erik gav ett mycket bra intryck från första mötet. Det förväntade säljpriset som presenterades från början stämde väl in på hur försäljningen sedan gick. Mäklaren gav kontinuerligt uppdateringar om intresset för lägenheten samt hur säljprocessen fortlöpte vilket uppskattades. Mycket smidig och tr..."
"Erik gav ett mycket bra intryck från första mötet. Det förväntade säljpriset som presenterades från början stämde väl in på hur försäljningen sedan gick. Mäklaren gav kontinuerligt uppdateringar om intresset för lägenheten samt hur säljprocessen fortlöpte vilket uppskattades. Mycket smidig och trevlig försäljning!"
Läs mer
säljare på Regngatan 9

02 mar 2021

"Erik is incredible and I cannot recommend him enough. 10/10"
säljare på Kungsängsgatan 59B

17 feb 2021

"Kanon bra då de var otroligt proffsiga ALLA inkluderade "
säljare på Gnejsvägen 6B

16 feb 2021

"Erik är en kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare. Han genomsyrar en proffessionalitet genom hela processen vilket är enormt betydelsefullt. Som kund känner man att Erik förvaltar uppdraget och förtroendet mycket väl.
Han är mån om att säljaren känner sig trygg genom hela affären. Sis..."
"Erik är en kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare. Han genomsyrar en proffessionalitet genom hela processen vilket är enormt betydelsefullt. Som kund känner man att Erik förvaltar uppdraget och förtroendet mycket väl.
Han är mån om att säljaren känner sig trygg genom hela affären. Sist men inte minst känner man att Erik har ett genuint engagemang vilket resulteradei ett strålande resultat! Önskar varmt rekommendera Erik den dag Ni går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Sankt Olofsgatan 28A

16 feb 2021

"Kompetent, förtroendeingivande & tillgänglig. Vi gav Erik fria händer och han överträffade våra förväntningar med råge!"
säljare på Vitkålsgatan 113

30 sep 2020

"Jag skulle rekommendera Erik till alla som frågar mig om vilken mäklare dom skulle vända sig till."
säljare på Källtorpsvägen 17A

30 sep 2020

"Erik är en professionell och duktig mäklare. Vi har under processens gång känt oss trygga och nöjda över att vi valt att anlita honom. Erik återkopplade snabbt när vi kontaktat honom och är väldigt kunnig inom sitt område. Vi kommer med gott samvete rekommendera honom till våra vänner och bekanta. "
"Erik är en professionell och duktig mäklare. Vi har under processens gång känt oss trygga och nöjda över att vi valt att anlita honom. Erik återkopplade snabbt när vi kontaktat honom och är väldigt kunnig inom sitt område. Vi kommer med gott samvete rekommendera honom till våra vänner och bekanta. "
Läs mer
säljare på Stubbåkersvägen 7

30 sep 2020

"Proffsig, trevlig och väldigt smidig att ha att göra med. Vi rekommenderar Erik varmt. "
säljare på Norrlandsgatan 20

29 sep 2020

"Erik är en väldigt tillmötesgående och kunning mäklare. Löste ett problem som uppstod, utanför hans makt, galant och hela säljprocessen gick väldigt snabbt och smidigt.
Kan varmt rekommendera Erik och kommer garanterat använda honom nästa gång jag säljer en bostad."
"Erik är en väldigt tillmötesgående och kunning mäklare. Löste ett problem som uppstod, utanför hans makt, galant och hela säljprocessen gick väldigt snabbt och smidigt.
Kan varmt rekommendera Erik och kommer garanterat använda honom nästa gång jag säljer en bostad."
Läs mer
säljare på Murargatan 24A

29 sep 2020

"Grym! Snabb och kompetent!"
säljare på Källtorpsvägen 17B

29 sep 2020

"Försäljningsprocessen var både smidig och snabb när vi väl bestämde oss för att sälja vår lägenhet. Vi kände oss trygga under hela försäljningen och slutpriset stämde bra överens med värderingen. Extra plus till de fina bilderna och filmen i bostadsannonsen. Vi använder gärna Erik vid nästa försä..."
"Försäljningsprocessen var både smidig och snabb när vi väl bestämde oss för att sälja vår lägenhet. Vi kände oss trygga under hela försäljningen och slutpriset stämde bra överens med värderingen. Extra plus till de fina bilderna och filmen i bostadsannonsen. Vi använder gärna Erik vid nästa försäljning!"
Läs mer
säljare på Sankt Olofsgatan 64B

29 sep 2020

"Erik har hjälpt oss ett par gånger tidigare, och det var inget svårt val att välja Erik igen ! "
säljare på Petterslundsgatan 14E

22 sep 2020

"Trots tuffa omständigheter pga Corona-situationen blev huset sålt. Till stor del beroende på en anpassning till omständigheterna i kombination med stor yrkesskicklighet från mäklarens (Erik) sida. "
säljare på Kristinavägen 9

31 aug 2020

"Väldigt trevligt bemötande och kunde svara på alla våra frågor. Vi fick tydlig och bra information om hur säljprocessen skulle gå till och vi kan varmt rekommendera Erik! "
säljare på Tövädersgatan 4

10 jul 2020

"Erik skötte sig utmärkt från dag ett. Skötte hela processen galant och var riktigt trevlig att arbeta med. Skulle varmt rekommendera honom för alla som funderar på att sälja sin bostad i Uppsala. Fick all nödvändig information och bra råd under processen. Kunde inte vara mer nöjd!"
"Erik skötte sig utmärkt från dag ett. Skötte hela processen galant och var riktigt trevlig att arbeta med. Skulle varmt rekommendera honom för alla som funderar på att sälja sin bostad i Uppsala. Fick all nödvändig information och bra råd under processen. Kunde inte vara mer nöjd!"
Läs mer
säljare på Norra Parkvägen 17C

09 jul 2020

"Erik är kunnig, inlyssnande och väldigt kompetent mäklare som vi rekommenderar varmt. "
säljare på Stubbåkersvägen 28

31 maj 2020

"Bra och mycket driven mäklare på ett bra sätt."
säljare på Norrlandsgatan 20

29 maj 2020

"Erik känns kunnig, lyhörd och trygg!"
säljare på Sotmyra 9

05 maj 2020

"Vi kände direkt ett förtroende för Erik på Notar det avgjorde att vi valde honom.
Det resulterade i en bra affär."
säljare på Koltrastvägen 9

05 maj 2020

"Mäklaren hade bra tålamod å gjorde sitt bästa."
säljare på Byggmästargatan 13G

05 maj 2020

"Har jobbat med Erik förut avs. lägenhetsförsäljning, och det var ett lätt val att göra det igen. "
säljare på Österängsgatan 22D

31 mar 2020

"Har köpt bostad av Erik förr och valde även nu att sälja med honom. Rekommenderar verkligen Notar och Erik Hedlund!"
säljare på Hasselvägen 9K

22 mar 2020

"Över lag nöjd. Hade önskat lite bättre återkoppling inför att annonsen gick ut samt inför visningen om visat intresse från spekulanter. "
säljare på Hasselvägen 3

22 mar 2020

"Väldigt hjälpsam och effektiv. Toppen!"
säljare på Lästmakargatan 2A

20 mar 2020

"Erik Hedlund är en bra mäklare o tar sig tid.
Hjälper till med olika lösningar.
Jag kan rekommendera honom."
säljare på Gröna gatan 31A

20 mar 2020

"Rekommenderas varmt!"
säljare på Sankt Persgatan 47C

19 mar 2020

"Snabb affär och trevligt bemötande! Rekommenderar Erik till er som går i försäljningstankar."
säljare på Lästmakargatan 1D

21 feb 2020

"Jag har fått hjälp av Erik vid både köp och försäljning av bostad. Upplever honom som förtroendeingivande, lyhörd, tydlig och enkel att kommunicera med. Kan varmt rekommendera andra att anlita Erik. "
säljare på Kyrkogårdsgatan 16E

18 feb 2020

"Erik är en riktig stjärna. Han fick ett tufft uppdrag då vi budade rejält när vi köpte lägenheten för två år sedan. Erik omvandlade ett skambud till ett bud bra mycket högre som vi kände oss bekväma med. Bra och ärlig dialog rakt igenom. Erik har mina starkaste rekommendationer.
"
"Erik är en riktig stjärna. Han fick ett tufft uppdrag då vi budade rejält när vi köpte lägenheten för två år sedan. Erik omvandlade ett skambud till ett bud bra mycket högre som vi kände oss bekväma med. Bra och ärlig dialog rakt igenom. Erik har mina starkaste rekommendationer.
"
Läs mer
säljare på Klockargatan 10

28 jan 2020

"Kan verkligen rekommendera Erik. Erik var lyhörd och lyssnade på våra önskemål kring vår försäljning. Erik var även lätt att få kontakt med samt så stöttade han oss i vårt köp av bostad även fast han inte hade behövt det. "
säljare på Ritargatan 10B

20 jan 2020

"Kunnig, Proffsig och Trevlig! Vi kan varmt rekommendera Erik Hedlund på Notar, Uppsala!"
säljare på Sotmyra 11

13 nov 2019

"Erik är noggrann, engagerad och mycket seriös. En fröjd att sälja genom Erik!"
säljare på Torkelsgatan 10B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
5
Lägenhet
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
7
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
35 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
204 av 214 säljare
Erik satte rätt förväntningar på slutpriset
186 av 216 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
208 av 214 säljare
Erik var tydlig och höll mig uppdaterad
217 av 218 säljare

Erik på kartan.

644 tidigare annonser
7 bostäder till salu
218 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 395 000 kr
5 rum, 130 m²
33 807 kr/m²
Parhus, Uppsala
4 975 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 25 m²
67 800 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
947 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 56 m²
35 625 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 453 kr/mån
4 395 000 kr
5 rum, 129 m²
34 069 kr/m²
Villa, Knivsta
4 838 kr/mån
2 rum, 56 m²
Lägenhet, Uppsala
2 934 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 270 000 kr
Villa Vilan
+ 75 000 kr
6 rum, 178 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 580 000 kr
Lägenhet Ultuna
+ 385 000 kr
5 rum, 123 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Erik gjorde ett superjobb. Fångade upp spekulanter från ett hus i närheten vilket gjorde processen väldigt smidig och effektiv för oss som säljare. Erik har våra starkaste rekommendationer. "
5 260 000 kr
Villa Årsta
+ 265 000 kr
6 rum, 149 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 900 000 kr
Lägenhet Tuna Backar
+ 405 000 kr
3 rum, 85,8 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kommunikativ, trevlig, mycket tillgänglig. Lätt att prata/diskutera med, vilket kändes tryggt. Tog sig tid och gav bra råd. "
Vilande / ej såld
Villa Vreta
5 rum, 130 m²
Utropspris: 6 400 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.