Eric Roberts

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Eric Roberts
Profilbild för Eric Roberts
Säljarfavorit
Eric Roberts
4.9 / 5
(96 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
29 st
106 605 000 kr

Bakgrund

Eric Roberts jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2020-07-15. Eric har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Eric har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 108 140 000 kr.

Presentation

Malmöpåg med huvudet på skaft! Att få arbeta med människor och få chansen att vara en hjälpande hand i deras bostadsaffär är något som jag värdesätter högt. Jag har tidigare arbetat som mäklarassistent under mina studieår till fastighetsmäklare och älskar att jobba i branschen som ofta kännetecknas av många ’’bollar’’ i luften vilket motiverar mig!

En bostadsaffär ska kännetecknas av ett stort engagemang, trygghet, uppföljning och framför allt kundnöjdhet vilket jag strävar efter i varje affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen - tillgänglighet, full insyn och inga oklarheter. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med köpare och säljare och detta sker enbart om det finns ett bra förtroende som grund. Jag ser mig själv som en driven person som inte är rädd för hårt arbete och kommer göra allt och lite till för att guida dig genom kanske din största affär någonsin.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller vill ha en värdering av din bostad så kan vi prata om just dina möjligheter till en lyckad affär!

Du når mig på telefon: 0735-695091 eller eric.roberts@skandiamaklarna.se
Slussplan 5 är annars kontoradressen i Malmö.

- HÖGST TRANSPARENS 2020, Skandiamäklarna
- Topplista: Plats 5 - Mäklarna med flest rekommendationer i Centrum Q3, 2021.
- Topplista: Plats 3 - Mäklarna med flest rekommendationer i Centrum Q4, 2021.
- ÅRETS ROOKIE 2021, Skandiamäklarna

Mäklarbyrå


Säljare om Eric.

27 jun 2022

"Eric visade ett stort driv och engagemang från start till slut vilket resulterande i en snabb och smidig affär. Han är en mäklare som jag kan gott rekommendera till andra som går i säljtankar."
säljare på Regementsgatan 13

15 jun 2022

"Vi är enormt nöjda med Eric! Den bästa mäklaren vi haft! Ska absolut rekommendera Eric vidare! "
säljare på Gottorpsvägen 33F

19 maj 2022

"Har bara gott att säga om Eric!
Han har allt jag förväntar mig av en mäklare fast mycket mer! Eric är engagerad - På riktigt!
Vi har haft en fantastisk kommunikation genom hela processen, och han har alltid varit tillgänglig på telefon och mail.
Kan varmt rekommendera alla som planerar att säl..."
"Har bara gott att säga om Eric!
Han har allt jag förväntar mig av en mäklare fast mycket mer! Eric är engagerad - På riktigt!
Vi har haft en fantastisk kommunikation genom hela processen, och han har alltid varit tillgänglig på telefon och mail.
Kan varmt rekommendera alla som planerar att sälja att kontakta Eric!"
Läs mer
säljare på Konduktörsgatan 5

09 maj 2022

"En mäklare som kändes trygg och kompetent från start. Eric var alltid tillgänglig och jag fick alltid snabb återkoppling. Engagerad och lätt att tycka om.
Kan verkligen rekommendera Eric både till er som skall sälja eller köpa boende.
Jag kommer definitivt att göra det om det blir aktuellt för ..."
"En mäklare som kändes trygg och kompetent från start. Eric var alltid tillgänglig och jag fick alltid snabb återkoppling. Engagerad och lätt att tycka om.
Kan verkligen rekommendera Eric både till er som skall sälja eller köpa boende.
Jag kommer definitivt att göra det om det blir aktuellt för mig igen.
Tack Eric! Säljare Regissörgatan 11"
Läs mer
säljare på Regissörgatan 11

09 maj 2022

"Engagerad och kunnig hörde alltid av sig enl ök mm"
säljare på Tegnérgatan 59

07 maj 2022

"Eric är definitionen av en proffsig mäklare!
Följer med hela affären och får en att känna sig trygg hela vägen, alltid tillgänglig och hjälpsam!
Helt fantastisk att jobba med och levererar alltid 100%"
säljare på Per Albin Hanssons väg 61B

09 apr 2022

"Kunde inte vara nöjdare då Eric gjorde ett fantastiskt bra jobb. Han är engagerad och drivande utan att vara påträngande. Otroligt mån om att det ska bli bra för alla vilket det också blev. Lätt att kontakta och väldigt lyhörd. Hela upplevelsen var bra från början till slut. Eric är en mäklare so..."
"Kunde inte vara nöjdare då Eric gjorde ett fantastiskt bra jobb. Han är engagerad och drivande utan att vara påträngande. Otroligt mån om att det ska bli bra för alla vilket det också blev. Lätt att kontakta och väldigt lyhörd. Hela upplevelsen var bra från början till slut. Eric är en mäklare som man både vill sälja med och köpa av. Jag vet vem jag kommer kontakta vid nästa bostadsförsörjning. "
Läs mer
säljare på Brobygatan 1A

07 apr 2022

"Mäklaren var engagerad och
har hög kompetens.
Väldigt driven.
Rekommenderas starkt.
Högsta betyg.
"
säljare på Pepparrotsvägen 28

07 apr 2022

"100% glad trevlig , mycket seriös har kännt mig mycket trygg att allt har gått rätt till . "
säljare på Flansbjersvägen 55

29 mar 2022

"Eric är killen hela dagen!!! Mycket trevlig,lättsam och framförallt extremt kompetent! Ska jag sälja lägenheten igen så vet jag vem jag ringer…..
Tack Eric!!"
säljare på Kalkstensvägen 12

20 mar 2022

"Seriös, lyhörd och duktig mäklare! Väldigt lätt att få tag på och svarar i princip på dygnets alla tider. Kan starkt rekommendera Eric och kommer definitivt välja honom inför framtida försäljningar. Tack!"
säljare på Södra Bulltoftavägen 56A

20 mar 2022

"Tillmötesgående och driven mäklare som gjorde sin del mycket bra vid försäljningen. Rekommenderar till alla som säljer. "
säljare på Sallerupsvägen 28C

18 mar 2022

"Bästa mäklaren Eric!
Bra återkoppling och riktigt proffsigt jobb genom hela processen.
"
säljare på Tessins väg 8B

06 mar 2022

"Eric var utan tvekan den mest trevligaste och engagerade mäklaren jag någonsin fått träffa. Otroligt bra lokalkännedom. Löpande kontakt med mig och uppdaterade mig alltid om försäljningsprocessen. Inte nog med de, så sålde han min bostad till KANON pris i en marknad som inte är än full gång efter..."
"Eric var utan tvekan den mest trevligaste och engagerade mäklaren jag någonsin fått träffa. Otroligt bra lokalkännedom. Löpande kontakt med mig och uppdaterade mig alltid om försäljningsprocessen. Inte nog med de, så sålde han min bostad till KANON pris i en marknad som inte är än full gång efter årsskiftet. Rekommenderar Eric starkt och kommer utan tvekan använda mig utav honom i framtiden"
Läs mer
säljare på Konduktörsgatan 9

10 feb 2022

"Erics engagemang och snabbhet i aktion kan man absolut bara hylla. Sälja lägenheten gick snabbt och smidigt och med god kontakt i hela processen."
säljare på Slussgatan 12L

10 feb 2022

"Erik is a young and dynamic broker. He does not even hegitate to answer my queries, even at late evenings. He is transparant, has patience and listens carefully. This is a good criteria within a realor. I was selling the property through Eric, but he also advised me on buying another property, wh..."
"Erik is a young and dynamic broker. He does not even hegitate to answer my queries, even at late evenings. He is transparant, has patience and listens carefully. This is a good criteria within a realor. I was selling the property through Eric, but he also advised me on buying another property, which he above and beyond his responsibility. "
Läs mer
säljare på Nordenskiöldsgatan 7B

31 jan 2022

"Jag är supernöjd med Erics insats! Redan vid vårt första möte så märkte jag att Eric var väldigt lyhörd och lyssnade på mina önskemål vilket var en av anledningarna till att jag ville anlita honom som mäklare. Eric lyckades även sälja bostaden över utgångspriset vilket gjorde mig väldigt nöjd. Er..."
"Jag är supernöjd med Erics insats! Redan vid vårt första möte så märkte jag att Eric var väldigt lyhörd och lyssnade på mina önskemål vilket var en av anledningarna till att jag ville anlita honom som mäklare. Eric lyckades även sälja bostaden över utgångspriset vilket gjorde mig väldigt nöjd. Eric är alltid tillgänglig och tar sig tid att svara på frågor vilket uppskattas mycket. Jag kan varmt rekommendera Eric och kommer anlita honom framöver. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 78A

27 jan 2022

"Helnöjda! "
säljare på Mariedalsvägen 49A

14 jan 2022

"Driv och engagemang i världsklass. Tålamod besitter Eric också. Vi är så nöjda & glada att vi valde just Eric Roberts. Och kommer fortsätta med det i framtiden.
Stort tack."
säljare på Linnégatan 29B

12 jan 2022

"Jag kände mig mycket trygg med Eric."
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

06 dec 2021

"Lyhörd och tydlig för att undvika missförstånd. Visade intresse för sin kunds önskemål. Social utan att vara påträngande."
säljare på Värnhemsgatan 15

01 dec 2021

"Eric var från första början väldigt engagerad och positiv. Han var påläst och lyssnade in vad vi hade för önskemål. Vi var nöjda genom hela försäljningen som gick snabbt & smidigt. Vi kommer absolut kontakta Eric vid framtida försäljningar! "
säljare på Västra Varvsgatan 21A

24 nov 2021

"Eric var otroligt engagerad i vår försäljning och höll oss uppdaterade om varje steg. Rekommenderar honom helhjärtat till alla som funderar på att sälja. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

24 nov 2021

"Varm och professionell person.
Rekommenderas starkt utifrån alla aspekter.
"
säljare på Vårgatan 15

15 nov 2021

"Allt fungerade jättebra och när vi insåg att det fanns ett missförstånd löste det sig på bästa sätt. Så kan varmt rekommendera Eric som mäklare! "
säljare på Östra Varvsgatan 16A

12 nov 2021

"Eric var alltid tillgänglig och la ner mycket tid och energi på försäljningen. Jag kommer att välja Eric som mäklare för framtida bostadsköp och försäljningar. "
säljare på Baltzarsgatan 26

05 nov 2021

"Eric får 10/10 i betyg från mig, han är proffsig men personlig och har en fantastisk energi. Jag fick sålt min lägenhet innan visning till ett pris jag är jättenöjd med. Rekommenderar alla att anlita Eric vid bostadsförsäljning!"
säljare på Eriksdalsgatan 3B

25 okt 2021

"Mycket engagerad. Rekommenderar varmt"
säljare på Sundholmsgatan 14A

25 okt 2021

"Supernöjd med allting! Kommer välja Eric om jag i framtiden ska sälja igen! "
säljare på Atles gata 5

24 okt 2021

"Eric har genom hela processen varit väldigt proffsig, lyhörd och påläst.
Vi har haft nöjet att ha Eric som mäklare först som köpare och sedan som säljare och har varit otroligt nöjda hela tiden. Han svarar alltid omgående på mail och telefon, alltid lika trevlig, behaglig och informativ.
Kan ve..."
"Eric har genom hela processen varit väldigt proffsig, lyhörd och påläst.
Vi har haft nöjet att ha Eric som mäklare först som köpare och sedan som säljare och har varit otroligt nöjda hela tiden. Han svarar alltid omgående på mail och telefon, alltid lika trevlig, behaglig och informativ.
Kan verkligen rekommendera honom!"
Läs mer
säljare på Krukmakaregatan 11

13 okt 2021

"Slutpriset blev lägre än vi tänkt och blev detsamma som utgångspriset. Utgångspriset borde varit högre. "
säljare på Fredriksbergsgatan 6

28 sep 2021

"Eric är en mycket tillgänglig, trevlig och väl insatt mäklare som ger sitt yttersta för att både säljare och köpare ska känna sig väl omhändertagna och nöjda. "
säljare på Älggatan 36A

25 sep 2021

"Vi kan verkligen och helhjärtat rekommendera Eric till andra som ska sälja sin bostad. Erics engagemang, energi och nyfikenhet har motsvarat och överträffat våra högt ställda förväntningar! Framtiden ser ljus ut!"
säljare på Gustavsgatan 7B

25 sep 2021

"Eric gjorde ett fantastiskt jobb. Hanterade bostaden som om det vore hans enda objekt och var alltid öppen för input och tankar. Dessutom var han alltid lätt att få tag på och höll en uppdaterad så fort han arbetade med objektet. Skulle definitivt rekommendera Eric vidare och är mer än nöjd med..."
"Eric gjorde ett fantastiskt jobb. Hanterade bostaden som om det vore hans enda objekt och var alltid öppen för input och tankar. Dessutom var han alltid lätt att få tag på och höll en uppdaterad så fort han arbetade med objektet. Skulle definitivt rekommendera Eric vidare och är mer än nöjd med allt arbete han lagt ner på lägenheten. "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 4

09 sep 2021

"Eric är otroligt fukuserad, noggran och har ett mycket trevligt bemötande från första tiill sista stunden....
Kan verkligen rekommendera honom och Scandiamäklarna. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

25 aug 2021

"Eric är en väldigt engagerad mäklare som ger 110% och jag har verkligen känt mig trygg i hela säljprocessen.Jag är väldigt nöjd med att jag valde Eric som mäklare och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Drottninggatan 1AA

14 aug 2021

"Eric var 10/10 från början till slut. Tydlig och följde oss genom hela försäljningen. Otrolig kille, lyhörd, oerhört driven och fokuserad på uppgiften, sylvass på de han gör.
Vi rekommenderar Eric på alla plan! "
säljare på Konduktörsgatan 13

09 aug 2021

"Superduktig mäklare som var lätt att sammarbeta med och tog sig tid att förklara och anpassa sig till vad som passade mig som säljare. "
säljare på Klubbegatan 6A

04 aug 2021

"En väldigt påläst och trevlig kille"
säljare på Rantzowgatan 9A

10 jul 2021

"Eric är en fantastisk mäklare. Han var lyhörd från första stund. Bra kommunikation och snabba svar varje gång. Rekommenderar att välja Eric! "
säljare på Bullerbygatan 113

10 jul 2021

"Eric är väldigt trevlig att jobba ihop med. Han håller en uppdaterar och är mån om alla inblandade. Han är en högst kompetent mäklare som vi kommer att vända oss till fler gånger!"
säljare på Torupsgatan 1A

09 jul 2021

"Kan varmt rekommendera Eric för sitt bemötande, kunnande i branschen samt engagemang. "
säljare på Rosendalsvägen 6

07 jul 2021

"Eric Roberts, vilken grym mäklare och ännu bättre människa. Höll oss ständigt uppdaterade steg för steg vad som hände i försäljningen. Extremt trevlig och punktlig mäklare, vi är mer än nöjda och kommer nog aldrig välja en mäklare i framtiden. Rekommenderar honom till alla som ska köpa bostad ell..."
"Eric Roberts, vilken grym mäklare och ännu bättre människa. Höll oss ständigt uppdaterade steg för steg vad som hände i försäljningen. Extremt trevlig och punktlig mäklare, vi är mer än nöjda och kommer nog aldrig välja en mäklare i framtiden. Rekommenderar honom till alla som ska köpa bostad eller går i säljtankar, 12/10 stjärnor på honom."
Läs mer
säljare på Albinsrogatan 53

02 jul 2021

"Erik var mycket drivande och man märkte verkligen hur han eftersträvade bästa resultat för dig. Jag rekommenderar starkt Erik till andra, eftersom du kommer att känna dig trygg med att lämna över ansvaret till honom för din lägenhet."
säljare på Eriksdalsgatan 5B

17 jun 2021

"Mycket nöjd med min mäklare, snabb affär till mycket bra pris !! Gjorde ett bra jobb."
säljare på Rotslingan 36

25 maj 2021

"Kändes tryggt och proffsigt från början till slut!
Jag känner mig hel nöjd! "
säljare på Annebergsgatan 19C

19 maj 2021

"Eric var nog en av dem mest professionella bostadsmäklare jag har haft att göra med. Under alla mina år har jag sålt många bostäder, men ingen har varit så flexibel, lyhörd och proffsig som Eric Roberts! Ett stort eloge till dig, och lycka till med att bli Malmös topp säljare."
"Eric var nog en av dem mest professionella bostadsmäklare jag har haft att göra med. Under alla mina år har jag sålt många bostäder, men ingen har varit så flexibel, lyhörd och proffsig som Eric Roberts! Ett stort eloge till dig, och lycka till med att bli Malmös topp säljare."
Läs mer
säljare på Kungsgatan 27B

12 maj 2021

"Vi är väldigt nöjda med Eric som mäklare. Förtroendegivande och väldigt kompetent i sin roll som fastighetsmäklare. Det som vi uppskattade hos Eric var att han var väldigt genuin och personlig men samtidigt proffsig där det behövdes. vi rekommenderar Eric starkt till alla som ska sälja!"
"Vi är väldigt nöjda med Eric som mäklare. Förtroendegivande och väldigt kompetent i sin roll som fastighetsmäklare. Det som vi uppskattade hos Eric var att han var väldigt genuin och personlig men samtidigt proffsig där det behövdes. vi rekommenderar Eric starkt till alla som ska sälja!"
Läs mer
säljare på Drottningtorget 6

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
3
Fritidshus
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
108 140 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 95 säljare
Eric satte rätt förväntningar på slutpriset
88 av 96 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
94 av 95 säljare
Eric var tydlig och höll mig uppdaterad
96 av 96 säljare

Eric på kartan.

116 tidigare annonser
22 bostäder till salu
96 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 81 m²
Lägenhet, Malmö
3 884 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 53,5 m²
50 849 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 523 kr/mån
4 495 000 kr
3 rum, 83 m²
54 156 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 958 kr/mån
2 895 000 kr
3 rum, 85 m²
34 058 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 438 kr/mån
2 195 000 kr
2 rum, 62 m²
35 403 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 444 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 800 000 kr
Lägenhet Lindeborg
+ 105 000 kr
3 rum, 78,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 340 000 kr
Lägenhet Kirseberg
+ 45 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
4 495 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
3,5 rum, 84 m²
Utropspris: 4 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Eric visade ett stort driv och engagemang från start till slut vilket resulterande i en snabb och smidig affär. Han är en mäklare som jag kan gott rekommendera till andra som går i säljtankar."
3 200 000 kr
Lägenhet Slussen
+ 205 000 kr
3,5 rum, 88 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
1 875 000 kr
Lägenhet Bunkeflostrand
+ 80 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är enormt nöjda med Eric! Den bästa mäklaren vi haft! Ska absolut rekommendera Eric vidare! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.