Eric Roberts

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Malmö  /  Eric Roberts
Profilbild för Eric Roberts
Säljarfavorit
Eric Roberts
4.9 / 5
(70 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
33 st
30 st
98 900 000 kr

Bakgrund

Eric Roberts jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2020-07-15. Eric har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan november 2020. Eric har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 102 935 000 kr.

Presentation

Malmöpåg med huvudet på skaft! Att få arbeta med människor och få chansen att vara en hjälpande hand i deras bostadsaffär är något som jag värdesätter högt. Jag har tidigare arbetat som mäklarassistent under mina studieår till fastighetsmäklare och älskar att jobba i branschen som ofta kännetecknas av många ’’bollar’’ i luften vilket motiverar mig!

En bostadsaffär ska kännetecknas av ett stort engagemang, trygghet, uppföljning och framför allt kundnöjdhet vilket jag strävar efter i varje affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen - tillgänglighet, full insyn och inga oklarheter. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med köpare och säljare och detta sker enbart om det finns ett bra förtroende som grund. Jag ser mig själv som en driven person som inte är rädd för hårt arbete och kommer göra allt och lite till för att guida dig genom kanske din största affär någonsin.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i säljtankar eller vill ha en värdering av din bostad så kan vi prata om just dina möjligheter till en lyckad affär!

Du når mig på telefon: 0735-695091 eller eric.roberts@skandiamaklarna.se
Slussplan 5 är annars kontoradressen i Malmö.

- HÖGST TRANSPARENS 2020, Skandiamäklarna
- Topplista: Plats 5 - Mäklarna med flest rekommendationer i Centrum Q3, 2021.
- Topplista: Plats 3 - Mäklarna med flest rekommendationer i Centrum Q4, 2021.
- ÅRETS ROOKIE 2021, Skandiamäklarna

Mäklarbyrå


Säljare om Eric.

27 jan 2022

"Helnöjda! "
säljare på Mariedalsvägen 49A

14 jan 2022

"Driv och engagemang i världsklass. Tålamod besitter Eric också. Vi är så nöjda & glada att vi valde just Eric Roberts. Och kommer fortsätta med det i framtiden.
Stort tack."
säljare på Linnégatan 29B

12 jan 2022

"Jag kände mig mycket trygg med Eric."
säljare på Per Albin Hanssons väg 52B

06 dec 2021

"Lyhörd och tydlig för att undvika missförstånd. Visade intresse för sin kunds önskemål. Social utan att vara påträngande."
säljare på Värnhemsgatan 15

01 dec 2021

"Eric var från första början väldigt engagerad och positiv. Han var påläst och lyssnade in vad vi hade för önskemål. Vi var nöjda genom hela försäljningen som gick snabbt & smidigt. Vi kommer absolut kontakta Eric vid framtida försäljningar! "
säljare på Västra Varvsgatan 21A

24 nov 2021

"Eric var otroligt engagerad i vår försäljning och höll oss uppdaterade om varje steg. Rekommenderar honom helhjärtat till alla som funderar på att sälja. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41C

24 nov 2021

"Varm och professionell person.
Rekommenderas starkt utifrån alla aspekter.
"
säljare på Vårgatan 15

15 nov 2021

"Allt fungerade jättebra och när vi insåg att det fanns ett missförstånd löste det sig på bästa sätt. Så kan varmt rekommendera Eric som mäklare! "
säljare på Östra Varvsgatan 16A

12 nov 2021

"Eric var alltid tillgänglig och la ner mycket tid och energi på försäljningen. Jag kommer att välja Eric som mäklare för framtida bostadsköp och försäljningar. "
säljare på Baltzarsgatan 26

05 nov 2021

"Eric får 10/10 i betyg från mig, han är proffsig men personlig och har en fantastisk energi. Jag fick sålt min lägenhet innan visning till ett pris jag är jättenöjd med. Rekommenderar alla att anlita Eric vid bostadsförsäljning!"
säljare på Eriksdalsgatan 3B

25 okt 2021

"Mycket engagerad. Rekommenderar varmt"
säljare på Sundholmsgatan 14A

25 okt 2021

"Supernöjd med allting! Kommer välja Eric om jag i framtiden ska sälja igen! "
säljare på Atles gata 5

24 okt 2021

"Eric har genom hela processen varit väldigt proffsig, lyhörd och påläst.
Vi har haft nöjet att ha Eric som mäklare först som köpare och sedan som säljare och har varit otroligt nöjda hela tiden. Han svarar alltid omgående på mail och telefon, alltid lika trevlig, behaglig och informativ.
Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Krukmakaregatan 11

13 okt 2021

"Slutpriset blev lägre än vi tänkt och blev detsamma som utgångspriset. Utgångspriset borde varit högre. "
säljare på Fredriksbergsgatan 6

28 sep 2021

"Eric är en mycket tillgänglig, trevlig och väl insatt mäklare som ger sitt yttersta för att både säljare och köpare ska känna sig väl omhändertagna och nöjda. "
säljare på Älggatan 36A

25 sep 2021

"Vi kan verkligen och helhjärtat rekommendera Eric till andra som ska sälja sin bostad. Erics engagemang, energi och nyfikenhet har motsvarat och överträffat våra högt ställda förväntningar! Framtiden ser ljus ut!"
säljare på Gustavsgatan 7B

25 sep 2021

"Eric gjorde ett fantastiskt jobb. Hanterade bostaden som om det vore hans enda objekt och var alltid öppen för input och tankar. Dessutom var han alltid lätt att få tag på och höll en uppdaterad så fort han arbetade med objektet. Skulle definitivt rekommendera Eric vidare och är mer än nöjd med allt arbete han lagt ner på lägenheten. "
säljare på Döbelnsgatan 4

09 sep 2021

"Eric är otroligt fukuserad, noggran och har ett mycket trevligt bemötande från första tiill sista stunden....
Kan verkligen rekommendera honom och Scandiamäklarna. "
säljare på Köpenhamnsvägen 41B

25 aug 2021

"Eric är en väldigt engagerad mäklare som ger 110% och jag har verkligen känt mig trygg i hela säljprocessen.Jag är väldigt nöjd med att jag valde Eric som mäklare och kan starkt rekommendera honom. "
säljare på Drottninggatan 1AA

14 aug 2021

"Eric var 10/10 från början till slut. Tydlig och följde oss genom hela försäljningen. Otrolig kille, lyhörd, oerhört driven och fokuserad på uppgiften, sylvass på de han gör.
Vi rekommenderar Eric på alla plan! "
säljare på Konduktörsgatan 13

09 aug 2021

"Superduktig mäklare som var lätt att sammarbeta med och tog sig tid att förklara och anpassa sig till vad som passade mig som säljare. "
säljare på Klubbegatan 6A

04 aug 2021

"En väldigt påläst och trevlig kille"
säljare på Rantzowgatan 9A

10 jul 2021

"Eric är en fantastisk mäklare. Han var lyhörd från första stund. Bra kommunikation och snabba svar varje gång. Rekommenderar att välja Eric! "
säljare på Bullerbygatan 113

10 jul 2021

"Eric är väldigt trevlig att jobba ihop med. Han håller en uppdaterar och är mån om alla inblandade. Han är en högst kompetent mäklare som vi kommer att vända oss till fler gånger!"
säljare på Torupsgatan 1A

09 jul 2021

"Kan varmt rekommendera Eric för sitt bemötande, kunnande i branschen samt engagemang. "
säljare på Rosendalsvägen 6

07 jul 2021

"Eric Roberts, vilken grym mäklare och ännu bättre människa. Höll oss ständigt uppdaterade steg för steg vad som hände i försäljningen. Extremt trevlig och punktlig mäklare, vi är mer än nöjda och kommer nog aldrig välja en mäklare i framtiden. Rekommenderar honom till alla som ska köpa bostad eller går i säljtankar, 12/10 stjärnor på honom."
säljare på Albinsrogatan 53

02 jul 2021

"Erik var mycket drivande och man märkte verkligen hur han eftersträvade bästa resultat för dig. Jag rekommenderar starkt Erik till andra, eftersom du kommer att känna dig trygg med att lämna över ansvaret till honom för din lägenhet."
säljare på Eriksdalsgatan 5B

17 jun 2021

"Mycket nöjd med min mäklare, snabb affär till mycket bra pris !! Gjorde ett bra jobb."
säljare på Rotslingan 36

25 maj 2021

"Kändes tryggt och proffsigt från början till slut!
Jag känner mig hel nöjd! "
säljare på Annebergsgatan 19C

19 maj 2021

"Eric var nog en av dem mest professionella bostadsmäklare jag har haft att göra med. Under alla mina år har jag sålt många bostäder, men ingen har varit så flexibel, lyhörd och proffsig som Eric Roberts! Ett stort eloge till dig, och lycka till med att bli Malmös topp säljare."
säljare på Kungsgatan 27B

12 maj 2021

"Vi är väldigt nöjda med Eric som mäklare. Förtroendegivande och väldigt kompetent i sin roll som fastighetsmäklare. Det som vi uppskattade hos Eric var att han var väldigt genuin och personlig men samtidigt proffsig där det behövdes. vi rekommenderar Eric starkt till alla som ska sälja!"
säljare på Drottningtorget 6

15 mar 2021

"Toppen kille , artig , tillmötesgående , man får helt enkelt känslan av förtroende, en kille att lita på som gör sitt bästa till 100 % "
säljare på Laavägen 62

10 mar 2021

"Eric var trevlig, professionell, tillgänglig och hade de kvaliteter man önskar hos en mäklare. Han var väldigt hjälpsam och stöttande genom hela processen, vilket kändes väldigt tryggt för mig som säljare. Högsta betyg!"
säljare på Nils Forsbergsgatan 12

06 mar 2021

"Erik var jättetrevlig och duktig mäklare. Är supernöjd! "
säljare på Jägersrovägen 8A

05 mar 2021

"Eric skötte en oerhört snabb och smidig försäljning! Han gjorde ett bra intryck från början och har varit väldigt engagerad och driven genom hela processen. Haft mycket bra kommunikation med snabba återkopplingar.
Skulle verkligen rekommendera Eric!"
säljare på Saarisvägen 2B

05 mar 2021

"Helt fantastiskt människa som kan sitt jobb till 100%. Väldigt ärligt, uppmärksam och omtänksam. Vill verkligen allas bästa, säljare som köpare. Väldigt lätt att få tag på och har alltid svar på tal då en bostadsförsäljning kan medföra frågor och funderingar. "
säljare på Lilla Varvsgatan 21D

20 feb 2021

"Erik är kanon bra! Nästa gång jag ska sälja kommer jag definitivt välja honom."
säljare på Nobelvägen 80

16 feb 2021

"Mycket god kommunikation, lätt att få tag på, driven och energisk. Det kändes sjukt tryggt med Eric som mäklare, då hans engagemang och driv samt personlighet vara 10/10! och dessutom slutade affären kanon! "
säljare på Östra Förstadsgatan 12

28 jan 2021

"Eric är en jätteduktig, social och lyhörd person. En mycket proffsig mäklare.
Eric är väldigt lätt att jobba ihop med och han återkopplar alltid! Jag märkte tydligt att Eric vill mitt bästa, vilket han verkligen försökte. Jag är tacksam för allt. "
säljare på Eldtornsgatan 3

26 jan 2021

"Det gick väldigt smidigt och snabbt med Eric. På ett par dagar hade han hittat en köpare, förhandlat upp priset med köpare och sålt lägenheten utan att vi ens hade haft visning. En av frågorna här på hittamäklare är huruvida arvodet är rimligt. Det blev förvisso en väldigt hög timpeng men samtidigt fick jag en lägenhetsförsäljning som nog inte hade kunnat ske på ett bättre sätt. Jag kan inte komma på något att klaga på hur jag än försöker."
säljare på Saarisvägen 2B

16 dec 2020

"Det finns mäklare och det finns mäklare, Eric lyckades sälja vår bostad till vårt absoluta drömpris under väldigt svåra omständigheter och levererade utomordentligt service längst med vägen dessutom. Många andra mäklare tackade nej till att försöka sälja vår lägenhet med motiveringen att det pris vi önskade oss var ”orealistiskt” och Eric kommer in och levererade detta pris efter bara 2 veckor."
säljare på Vikhemsvägen 3G

05 dec 2020

"Eric var hjälpsam och jobbade hårt för att få min lägenhet såld trots motgångar.
Framförallt så uppskattar jag att han gick ur sin väg för att hjälpa mig att granska lägenheter som jag funderade på att köpa."
säljare på Vårgatan 3B

29 nov 2020

"Eric är mycket trevlig som person. Han är lyhörd, proffsig och visar på ett stort engagemang. Vi har haft en bra dialog genom hela processen och Eric återkopplar fort på frågor och funderingar.
Husförsäljningen gick mycket snabbt och smidigt med ett bra resultat. Kan verkligen rekommendera Eric."
säljare på Hibiskusgränd 1

21 nov 2020

"Jag kan inte annat än ge Eric mina varmaste rekommendationer. Hans charmiga sätt i kombination med en stor hunger för sitt yrke gör honom till ett sjävklart val. Han är påläst, ödmjuk och gör sitt yttersta för att göra både säljare och köpare nöjda.
"
säljare på Tenorgatan 4

31 okt 2020

"Supertrevlig mäklare med hjärtat på rätt ställe. Gjorde allt i sin makt för att jag skulle känna mig trygg vid försäljning av min bostad - och han lyckades! Ville göra både parter nöjda - vilket han också lyckades med. Snabb affär innan officiell visning. "
säljare på Saarisvägen 12B

07 okt 2020

"Kan starkt rekommendera Eric. Riktigt professionell och härligt bemötande. Alltid tillgänglig och mycket engagerad i sin roll som mäklare. "
säljare på Scheelegatan 2A

05 okt 2020

"Otroligt engagerad och påläst. Rekommenderar Eric starkt om du går i säljtankar! "
säljare på Grönalundsgatan 11C

02 okt 2020

"Snabbt, trevligt och professionellt agerat.
Rekommenderas."
säljare på Vaktgatan 12

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
28
Villa
3
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
102 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
68 av 69 säljare
Eric satte rätt förväntningar på slutpriset
65 av 70 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
68 av 69 säljare
Eric var tydlig och höll mig uppdaterad
70 av 70 säljare

Eric på kartan.

75 tidigare annonser
3 bostäder till salu
70 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 395 000 kr
2 rum, 35 m²
39 857 kr/m²
Lägenhet, Malmö
1 778 kr/mån
2 095 000 kr
3,5 rum, 75 m²
27 933 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 008 kr/mån
1 395 000 kr
1 rum, 28 m²
49 821 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 366 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Fritidshus Almåsa Fritidsby
2 rum, 40 m²
Utropspris: 745 000 kr
1 900 000 kr
Lägenhet Ellstorp
+ 50 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 150 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Helnöjda! "
2 495 000 kr
Lägenhet Limhamn
3 rum, 74 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Driv och engagemang i världsklass. Tålamod besitter Eric också. Vi är så nöjda & glada att vi valde just Eric Roberts. Och kommer fortsätta med det i framtiden.
Stort tack."
Lägenhet Kulladal
+ 55 000 kr
1 rum, 23,5 m²
Utropspris: 645 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag kände mig mycket trygg med Eric."

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.