Eric Giljam

Profilbild för Eric Giljam
Eric Giljam
4.8 / 5
(222 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
3 st
0 st
5 300 000 kr

Bakgrund

Eric Giljam jobbar på Pontuz Löfgren och är registrerad mäklare sedan 2011-02-14. Eric har enligt vår statistik haft 7 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och tomter/mark och motsvarar ett värde på 21 650 000 kr.

Presentation

Rutinerad mäklare av villor och fritidshus med många år i branschen. Representerar Pontuz Löfgren sedan 2017. Kundrecensioner vittnar om att han är noggrann, trygg, förtroendeingivande och ärlig. Eric är utbildad vid fastighetsmäklarprogrammet på Malmö Universitet. Mellan försäljningarna laddar han batterierna med golf, fotboll och genom att umgås med sambon och deras två fina grabbar. Eric beskriver sig själv som envis och en dålig förlorare som inte ger sig i första taget.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2020

Säljare om Eric.

21 jan 2022

"Nöjd m allt!"
säljare på Halva Månens gränd 18

18 nov 2021

"Fantastisk och kunnig, Tack!"
säljare på Ordensvägen 5

15 nov 2021

"Eric Giljam gjorde ett mkt proffsigt arbete samtidigt som han är personlig och visade på värme/empati i kommunikationen med säljarna. "
säljare på Persmåla 520

29 okt 2021

"Eric Giljam är en fantastiskt duktig mäklare. Jag gillar hans lugna men målmedvetna stil!"
säljare på Runsbäck 800C

19 okt 2021

"Vad säger man om man får sin lägenhet såld efter 3 dagar på hemnet, väldigt bra jobbat "
säljare på Erik Dahlbergs väg 19

14 sep 2021

"Lugn, social kompetent och tydlig."
säljare på Ängshagsvägen 12

16 jun 2021

"Trevlig och kunnig! "
säljare på Danerum 110

31 maj 2021

"Höll utlovad tidplan perfekt och agerade proffsigt under hela processen."
säljare på Enbärsgränd 11

12 apr 2021

"Eric gjorde totalt sett ett mycket proffesionellt och bra intryck.
Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Brunnsvägen 8

08 apr 2021

"Fjärde gången vi tar hjälp av Eric vid bostadsaffär! Alltid lika professionell, tillgänglig och ödmjuk. 10/10! "
säljare på Odengatan 2

27 mar 2021

"Andra gången vi anlitar Eric och precis som första gången är vi som säljare oerhört nöjda! Alltid lätt att få tag i och håller oss uppdaterade under hela försäljningen. Ett stort plus var även Lovisa och Lisa på stylingen som var toppen. Tack!"
säljare på Grillgränd 3

14 jan 2021

"Snabb smidig försäljning. Eric och jag som säljare hade samma tankar kring försäljningsstrategin av objektet."
säljare på Spelarvägen 8B

12 jan 2021

"Vi var mer än nöjda från första mötet till att kontraktet skrevs på försäljningen av huset, vi kunde inte haft en bättre mäklare. "
säljare på Urmakarvägen 16

17 nov 2020

"Eric har de kvaliteer som önskas både i kunnighet och personkännedom."
säljare på Jungs väg 20

16 nov 2020

"frågorna om hög energi ,driven eller charmig ville jag egentligen inte svara på för dessa egenskaper önskar vi inte av en mäklare, därav svarade jag i mitten, men för oss är det högsta poäng. .Vi ville ha Erik just för att han INTE kändes stressad eller tog egen plats- annars är han ju mycket cha..."
"frågorna om hög energi ,driven eller charmig ville jag egentligen inte svara på för dessa egenskaper önskar vi inte av en mäklare, därav svarade jag i mitten, men för oss är det högsta poäng. .Vi ville ha Erik just för att han INTE kändes stressad eller tog egen plats- annars är han ju mycket charmig och social kompetent men inte på ett påklistrat, onaturligt sätt."
Läs mer
säljare på Stensövägen 12

06 nov 2020

"Lugn och kunnig mäklare som man snabbt får förtroende för. Bra på att hålla oss som säljare informerade under hela vägen. Att priset blev över förvånat var såklart ett plus också. "
säljare på Norrlidsvägen 14

19 okt 2020

"Som ni ser på svaren ovan så skötte Eric sig alldeles utmärkt. "
säljare på Runsbäcksvägen 2

13 okt 2020

"Eric har som mäklare agerat mycket professionellt och alltid funnits till hjälp när så har behövts. Han har fått mig som kund att känna mig viktig, sedd, väl bemött och framförallt sett till att försäljningen, med allt vad det innebär, har skett så smidigt som den kan efter mina önskemål."
"Eric har som mäklare agerat mycket professionellt och alltid funnits till hjälp när så har behövts. Han har fått mig som kund att känna mig viktig, sedd, väl bemött och framförallt sett till att försäljningen, med allt vad det innebär, har skett så smidigt som den kan efter mina önskemål."
Läs mer
säljare på Skräddaretorpsvägen 27B

09 okt 2020

"Eric gjorde ett utmärkt jobb och skulle definitivt anlita honom igen. Fick känslan att Eric alltid var kontaktbar och dessutom inte stressade igenom samtalen. Angående prissättningen hjälpte Eric med sina kunskaper om Kalmar utan eget inflytande. Erics rådgivning och strategier för försäljningen ..."
"Eric gjorde ett utmärkt jobb och skulle definitivt anlita honom igen. Fick känslan att Eric alltid var kontaktbar och dessutom inte stressade igenom samtalen. Angående prissättningen hjälpte Eric med sina kunskaper om Kalmar utan eget inflytande. Erics rådgivning och strategier för försäljningen gjorde att jag fick min bostadsrätt såld i en marknad där det fanns hög konkurrens. "
Läs mer
säljare på Bergagårdsvägen 14

28 aug 2020

"Jag valde att använda mig av Pontuz Löfgren AB genom en väns rekommendation, så det kändes tryggt. Jag är jättenöjd, och tycker att ni har gjort ett väldigt bra jobb, så jag har inget att anmärka på. Tack för allt!"
säljare på Gethes väg 2

22 aug 2020

"En mycket kompetent mäklare som inger lugn och förtroende. Påläst och kunnig. Rekommenderas!"
säljare på Kungsgårdsvägen 66C

08 aug 2020

"Helt nöjd, en toppenmäklare!"
säljare på Erik Dahlbergs väg 29

20 jul 2020

"Mycket trevlig och kompetent! Bra på återkoppling och uppdatering genom hela processen, man känner sig trygg och omhändertagen! "
säljare på Smaragdvägen 2E

16 jun 2020

"Rekommenderar Eric Giljam starkt! Väldigt duktig mäklare, jordnära och bra. "
säljare på Jägarevägen 6A

09 jun 2020

"Engagerad och trygg mäklare. Köpt och sålt med Eric flera gånger och hoppas på att kunna göra även framtida affärer med honom!"
säljare på Lisavägen 15

01 jun 2020

"Eric har varit hjälpsam och engagerad, höll mig alltid uppdaterad. Enkel att ha att göra med. "
säljare på Bergagårdsvägen 14

06 maj 2020

"Väldigt trevlig, kunnig och lätt att nå. Upplevs som lugn och professionell. Hade vårt fulla förtroende under hela tiden.
Vi kan verkligen rekommendera Eric."
säljare på Södra Långgatan 20C

18 mar 2020

"Riktigt trevlig och proffsig, ville få till en snabb försäljning och det lyckades med bravur och vi fick bra betalt för bostaden"
säljare på Runvägen 6B

08 mar 2020

"”Struliga” köpare men mäklaren var bra på att förmedla mellan parterna"
säljare på Lybecksvägen 13C

06 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med kommunikationen med Eric och hans hjälpsamhet och förståelse för den uppkomna situationen "
säljare på Nyslottsgatan 5B

02 mar 2020

"Ett helproffsigt gäng - mäklare,stylist/fotograf. Erik höll mej underrättad under hela tiden från första mötet och under hela resans gång. Roligt och tacksamt för både Erik och mej att prisbilden blev så hög- känns för mej kanske lite lättare att vara positiv. Detta visste dock inte Erik från bör..."
"Ett helproffsigt gäng - mäklare,stylist/fotograf. Erik höll mej underrättad under hela tiden från första mötet och under hela resans gång. Roligt och tacksamt för både Erik och mej att prisbilden blev så hög- känns för mej kanske lite lättare att vara positiv. Detta visste dock inte Erik från början utan jobbade på i positiv/proffsig anda från startögonblicket."
Läs mer
säljare på Svinövägen 26

01 mar 2020

"Mycket trevlig och kompetent mäklare! "
säljare på Norra Hamnplan 13B

28 feb 2020

"Jag har träffat många mäklare. Eric är högsta toppklass!"
säljare på Djurängsvägen 86A

17 feb 2020

"Eric var mycket trevlig och kunnig. Vi fick topp betalt för våran bostadsrätt.
Tack Eric."
säljare på Utrustningskajen 9

09 feb 2020

"Trevlig, kunnig, lättnådd. Höll mig uppdaterad hela tiden. Väldigt professionell, flexibel och inlyssnande. Kan varmt rekommendera Eric. Vill även lämna en eloge till fotograf/stylist Lovisa som bidrar med bra tips och fantastiska bilder."
säljare på Jacob Smålännings gata 8A

04 feb 2020

"Professionell, lyhörd och saklig vid varje kontakt. Uppskattade verkligen hans lugn i processen och att han gav oss realistiska förväntningar inför försäljningen."
säljare på Klockhusgatan 3B

25 jan 2020

"Proffsigt bemötande, en person med erfarenhet och gott omdöme. Utstrålade lugn och trygghet, vilket förstärkte känslan av att allt skulle gå bra. Problemlösare som såg möjligheter. Kommer att anlita samma byrå i framtiden vid behov. Oerhört fint kundbemötande! Tack!"
"Proffsigt bemötande, en person med erfarenhet och gott omdöme. Utstrålade lugn och trygghet, vilket förstärkte känslan av att allt skulle gå bra. Problemlösare som såg möjligheter. Kommer att anlita samma byrå i framtiden vid behov. Oerhört fint kundbemötande! Tack!"
Läs mer
säljare på Sagovägen 23

20 jan 2020

"Bättre och mer kompetent och förtroendeingivande mäklare än Erik är nog svårt att fåtag på.
Vi kan verkligen rekommendera Erik. "
säljare på Fatabursvägen 1C

27 nov 2019

"Bra och trevlig samt ”konstnärlig” fotograf som besökte oss. Kommer ej ihåg vad han hette nu, men en ung kille.
/Anders"
säljare på Erik Dahlbergs väg 29

18 nov 2019

"Mycket nöjd med hur Erik kommunicerade med mig: Lugnt, sakligt och med flera bra exempel. Mycket proffsig!
Måste också ge Lovisa STOR eloge för coaching innan fotografering! Det blev mycket bra slutresultat tack vare hennes tydliga förslag :-)"
säljare på Kungsgårdsvägen 34A

04 nov 2019

"Vi anlitade Eric efter vi varit missnöjda med mäklaren vi hade innan.. och det enda vi blev besvikna på var att vi inte anlitade honom från början! Eric fick oss att snabbt känna oss trygga igen, och agerade proffsigt runt vår speciella situation.
Vi fick mer utav mäklartjänsten än vi kunde ana..."
"Vi anlitade Eric efter vi varit missnöjda med mäklaren vi hade innan.. och det enda vi blev besvikna på var att vi inte anlitade honom från början! Eric fick oss att snabbt känna oss trygga igen, och agerade proffsigt runt vår speciella situation.
Vi fick mer utav mäklartjänsten än vi kunde ana, det skickades ut en kunnig homestylist innan fotograferingen som lät oss visa vårt hem så som vi älskar det! Sen var det dags för fotografering och då var det både fotograf, stylist och mäklare på plats vilket gjorde att vi kände oss väldigt självsäkra på att vi fick bästa tänkbara förutsättningar för fina rättvisa bilder.
Erics agerande runt visningen var felfritt och vi blev väl informerade om allt som hände runt om oss. När vi väl fick bud och det var dags för affär så kände vi inte ett minsta tvivel på att allt gick rätt till. Stort tack till Eric säger vi!! / Hälsningar ett jättenöjt par som rekommenderar Eric till alla våra vänner. "
Läs mer
säljare på Jacob Smålännings gata 14B

12 okt 2019

"100% nöjd"
säljare på Smålandsgatan 1B

10 okt 2019

"Vi har haft Eric innan och det var självklart även till denna bostadsrätt! Väldigt duktig/kunnig, alltid snabb återkoppling, väldigt engagerad - märks att han brinner för sitt jobb! Supernöjda! Rekommenderar verkligen Eric som mäklare!"
säljare på Varvsgatan 13

02 okt 2019

"Kunnig, snabb återkoppling, flexibel och ett väldigt trevligt bemötande."
säljare på Skalkarevägen 34A

21 sep 2019

"Eric är en kompetent och välvillig mäklare samt en trevlig person. Helt enkelt lätt att gilla! Rekommenderar gärna honom till mina vänner."
säljare på Runvägen 11C

20 sep 2019

"Eric är väldigt enkel att ha göra med och förstår precis vad man vill ha ut! "
säljare på Stamvägen 33

19 sep 2019

"Eric gjorde ett professionellt arbete, var lyhörd och engagerad i att nå de högt uppsatta målen! Kan varmt rekommendera Eric som mäklare!"
säljare på Kungsgårdsvägen 16C

18 sep 2019

"Fick en god relation med Eric och ser honom som väldigt pålitlig och lojal. Grym mäklare helt enkelt! "
säljare på Odengatan 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
5
Mark
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
0
Försäljningar
7
Försäljningsvärde
21 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.7 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
193 av 213 säljare
Eric satte rätt förväntningar på slutpriset
181 av 219 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
217 av 218 säljare
Eric var tydlig och höll mig uppdaterad
220 av 221 säljare

Eric på kartan.

579 tidigare bostäder
1 bostad till salu
220 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

6 rum, 171 m²
Gård, Mörbylånga

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 200 000 kr
Villa Snäckstrand
-300 000 kr
5 rum, 100 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
Vilande / ej såld
Villa Långrälla
5 rum, 140 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
2 650 000 kr
Tomt/Mark Snäckstrand
+ 850 000 kr
Utropspris: 1 800 000 kr
1 900 000 kr
Villa Ljungnäs
+ 110 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 1 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 825 000 kr
Villa Bergavik
+ 475 000 kr
6 rum, 148 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Nöjd m allt!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.