Emma Wallin

Profilbild för Emma Wallin
Säljarfavorit
Emma Wallin
5.0 / 5
(50 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
16 st
17 st
32 710 000 kr

Bakgrund

Emma Wallin jobbar på Mäklarhuset och är registrerad mäklare sedan 2020-02-26. Emma har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Emma har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 73 230 000 kr.

Presentation

Jag bor i Kungsbacka och tycker att det är fantastiskt att få hjälpa mina kunder med bostadsaffärer här. Det är viktigt för mig att mina kunder ska känna sig trygga i processen. Jag är fokuserad och lyhörd och det viktigaste för mig är att få nöjda köpare och säljare. Jag vill alltid leverera på topp och slarvar aldrig! Mitt mål är att varje affär ska avslutas på absolut bästa sätt. Jag har en stark vinnarinstinkt vilket betyder att jag aldrig ger upp. Välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig med din bostadsaffär. Jag kommer att se till att vi tillsammans blir ett bra team!

Jag har jobbat med försäljning och ledarskap i över 20 år inom olika branscher men främst inom hotellbranschen. Min utbildning inom Hotel Management i Schweiz och min långa arbetslivserfarenhet inom hotellbranschen har utvecklat mitt sinne för service, noggrannhet, effektivisering och nytänkande. Som mäklare har jag stor nytta av mina tidigare erfarenheter, jag har lätt att skapa relationer med andra människor och jag har lätt för att få andra människor att känna sig bekväma och avslappnade med mig.

Säljare om Emma.

20 jan 2022

"Att anlita Emma var vi absolut överens om direkt ,efter vårt första möte. Hon är verkligen rätt person på rätt plats. Förtroendet har alltid funnits från dag ett och vi är Så nöjda med att haft henne som mäklare.
Tillgänglig och lyhörd, engagerad och absolut en person man tycker om. Kommer sakna kontakten .
Hade vi sålt något igen , finns det inga tveksamheter att hon blir vår mäklare.
Therese och Daniel
"
säljare på Blandsädesgatan 6D

28 dec 2021

"Emma gjorde ett mycket gott intryck under första mötet och jag är väldigt glad och nöjd att vi valde just henne som mäklare. Hon är lyhörd och har en varm samt omtänksam personlighet kryddad med professionalitet. Emma har mina varmaste rekommendationer. Stort tack för din fina insats att få sålt vår bostadsrätt. "
säljare på Hagåkersgatan 22

17 dec 2021

"Jag har haft det stora privilegier att lära känna Emma som både privat person som professionell utövare. Hon hjälpte mig otroligt hela tiden med allt som hade med försäljningen av min lägenhet att göra. Innan jag 100 % bestämt mig för att sälja så lät hon mig vara tills jag själv hade fattat detta stora, egna beslut. Hon lät mig ha massor med space tills jag kunde ta detta beslut. Det var egentligen det största problemet för mig - att komma igenom all emotionerna i samband med att sälja och allt fram och tillbaka. Emma var ett superfint stöd hela tiden ang detta. När jag väl hade bestämt mig så rullade det på väldigt fint. Lägenheten lades ut med rätt utgångs-" pris, det blev en budgivningen som drev upp priset till en nivå där jag blev nöjd med slutpriset och sen var det hela klart! Tack Emma, för din professionella hantering vid försäljningen av min lägenhet, jag kunde inte haft en bättre mäklare, jag är supernöjd tackar dig för detta! Mvh Katrin "
säljare på Gårdskullavägen 37B

15 dec 2021

"Emma är en proffsig, positiv, lättsam och engagerad mäklare. Hon har varit lättillgänglig och lätt att samarbeta med. Hon har haft en realistisk syn på prisnivån och försökt dämpa mina förväntningar en smula för att jag inte skulle bli besviken, men hon gjorde ett gott jobb och jag fick ut det jag hade tänkt mig. Kort sagt så är jag mycket nöjd och kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Britta Lenas gata 82

18 nov 2021

"Emma har ett fantastiskt engagemang, kunskap och stolthet i sitt yrke.
Hon är totalt ärlig i sin bedömning och värdering i det område och det objekt hon säljer.
Kan varmt rekommendera Emma för en försäljning av din bostad."
säljare på Medikamentgatan 20

18 nov 2021

"Vi har sålt flera lägenheter tidigare och kan därför säga att Emma sticker ut som mäklare! Hon är professionell men varm och ger känslan av att man känt henne länge. Hon är påläst och har gedigen kunskap om både området vi sålde vårt hus i samt vad vi kunde räkna med för slutpris. Emma svarar alltid i telefon (alla tider på dygnet) och höll oss uppdaterade på sms under hela processen, hon sålde huset på förhand och har varit med i alla steg och förklarat processens gång för oss. Vi kommer alltid att vända oss till Emma för framtida försäljningar eller köp, hon är allt man önskar i en mäklare och lite till, det känns som vi fått en vän i henne efter husförsäljningen.
Välj Emma och ni kommer bli supernöjda! "
säljare på Magnoliavägen 28

11 nov 2021

"Vid olika intervjuer av mäklare var Emma Wallin den som gav bästa intryck, information samt ett rimligt arvode. Hon uppfyllde alla förväntningar som mäklare, höll mig väl informerad och var lyhörd för mig som säljare.
Mycket nöjd med valet av Emma Wallin."
säljare på Ädelstensvägen 11

20 okt 2021

"Trevlig, lätt att få tag på. Engagerad och påläst. Top Notch!"
säljare på Björsgårds väg 100

20 okt 2021

"Emma är en mycket trevlig och trovärdig person som man känner sig väldigt trygg med, både som köpare och säljare. Hon är snabb och tar sig tid när de behövs. Hon är lätt att prata med och har nära till skratt, precis som en mäklare i min smak. Jag kan starkt rekommendera Emma. "
säljare på Mor Johannas väg 11A

22 sep 2021

"Vi kontaktade Emma för att scanna marknaden och se om vi kunde få bra betalt för vår bostad för att kunna förverkliga vår dröm om husköp. Vi antog att detta skulle ta tid så att vi skulle hinna utvärdera och känna lite på de förmodat kalla fötterna. "Tyvärr" är Emma snabb. Riktigt jäkla snabb. Så snabb att det tog en vecka från första mötet till att vi skrev kontrakt med köpare. Vi fick precis det vi ville ha och precis det tillträdet vi ville ha. Otroligt!
Hon är inte bara snabb på att göra affär. Blixtsnabb i all kommunikation och alltid to the point. Inga tomma löften eller skeva förväntningar. Hon är dessutom rolig och väldigt lätt att ha att göra med. För att dra en fotbollsreferens så är hon "the normal one" och precis det vi vill ha av en mäklare. Otroligt nöjda med vårt val av Mäklarhuset och Emma!"
säljare på Mor Annies väg 1

10 sep 2021

"Emma var hela tiden glad, engagerad och noggrann med att uppdatera oss säljare! Hon kom med goda råd och tips om hur man kan tänka vid en försäljning och svarade bra och ärligt på våra frågor. Vi är väldigt nöjda, tack Emma för ditt jobb! "
säljare på Turkosvägen 6

30 aug 2021

"Kunnig, snabb, engagerad och lättillgänglig. Behjälplig på olika plan."
säljare på Heljereds Byväg 147

27 aug 2021

"Med stort engagemang tog Emma sig an vårt uppdrag. Med fler än 70 anmälda för visning, krävdes både planering och tid. Emma löste detta galant.
Vi kan inte se att vårt uppdrag kunnat skötas bättre än vad Emma gjort och kan tillfullo rekommendera henne för nya uppdrag."
säljare på Säljåsbacken 5

13 aug 2021

"Emma Wallin är en fantastiskt mäklare med stort engagemang, svarade alltid snabbt på frågor oavsett vardag eller helg, vi kände oss trygga hela vägen. Tog sig tid att lyssnade in vad vi ville och kom alltid med bra feedback med vad hon rekommenderade. Påläst och hade gjort sin research och tillsammans med sin erfarenhet och nätverk gjorde hon en otroligt bra affär för oss. Vi kan verkligen rekommendera Emma, du kan inte få bättre mäklare som alltid gör det lilla extra. Tack för allt, Emma"
säljare på Almvägen 64

23 jul 2021

"Förtroendeingivande och kunnig.
Närvarande och lätt att ha att göra med.
Alltid tillgänglig för att svara på frågor och hålla oss uppdaterade.
Varma rekommendationer "
säljare på Trumpetvägen 16

23 jun 2021

"Vi är supernöjda med Emma. Hon har guidat oss bra genom hela försäljningsprocessen så att vi kunnat känna oss trygga. Kommunikationen har varit jättebra och hon är väldigt socialt kompetent. Vi är supernöjda. "
säljare på Abborrvägen 13

18 jun 2021

"Fantastiskt mäklare
"
säljare på Klockaregatan 1

27 maj 2021

"Lättillgänglig,snabb på att svara och hålla mig uppdaterad, jag upplevde Emma som väldigt bra."
säljare på Gladiolusgatan 5F

25 maj 2021

"Vi är otroligt glada för att vi valde just Emma som mäklare!
Efter att vi bestämt oss sa Emma ”Nu kan ni bara slappna av. Jag kommer att ta hand om allt och om det är något ni ska göra kommer jag att tala om exakt vad det är ni behöver göra och när”. Precis så blev det!
Vi har upplevt Emma som professionell, kunnig och djupt engagerad i sitt uppdrag. Samtidigt har hon varit lyhörd och flexibel, där våra önskemål och behov kommit i första hand. Vi har fått hjälp i allt vad det innebär att sälja ett hus, från stort till smått. En total helhetslösning.
Emma har under hela processens gång varit kommunikativ och närvarande. Hon har också en stor portion humor vilket tillsammans med övriga kvaliteter gjort säljprocessen till en mycket positiv upplevelse.
Emma får våra allra bästa och finaste rekommendationer!
"
säljare på Lundegrens gata 21D

23 maj 2021

"Att sälja sitt hus kan vara en känslomässig utmaning och det hanterade Emma empatiskt och lyhört, trots våra ibland lite oklara farhågor och förhoppningar. Vi litade snabbt på Emmas bedömningar och rekommendationer och de visade sig hålla hela vägen. Emma var tillgänglig och höll oss informerade löpande på ett bra sätt utan att driva på processen utöver vad vi mäktade med. Dessutom har Emma humor, vilket inte ska underskattas i ett sammanhang som annars kan bli väl tungt och allvarligt. För oss blev försäljningen bättre än vi vågat hoppas på."
säljare på Södra Hultavägen 1

08 maj 2021

"Vi är supernöjda med Emma! Hela försäljningen flöt på smidigt och snabbt. Emma höll oss hela tiden uppdaterade och var behjälplig i frågor kring allt praktiskt. Rekommenderar varmt henne och hennes kollegor på Mäklarhuset Mölndal-Kungsbacka. "
säljare på Viktors väg 44

05 maj 2021

"Vi kunde inte fått en bättre mäklare än Emma. Hon är engagerad, lyhörd och driven. Vi fick alltid bra information och hon fick oss att känna oss trygga hela vägen. Emma är snabb på att svara när man har frågor och hon gjorde alltid mer än vad vi förväntat oss. Vi kan varmt rekommendera Emma och kommer vi anlita en mäklare igen så finns det ingen tvekan om att det är Emma som vi anlitar. Tack för allt!"
säljare på Landsvägsgatan 4

20 apr 2021

"Stört trevlig, snabb och noggrann på alla sätt och vis!
Rekommenderar Emma starkt!"
säljare på Lavavägen 4

19 apr 2021

"Jag träffade flera mäklare inför min försäljning. När jag väl träffat Emma var valet inte svårt. Skicklig, lättsam, tydlig och arbetsam. Som kund har jag knappt behövt lyfta ett finger och sovit gott om nätterna.
Jag tror inte det kan vara enklare eller mer bekvämt än vad denna försäljning var. Mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Forsvägen 3

11 apr 2021

"Vi upplever Emma som otroligt engagerad och driven. Hon har under hela tiden fått oss att känna trygghet i våra beslut och varit lyhörd för våra önskemål. Hon har verkligen gjort allt för att vi ska bli nöjda.
Hon känns trygg och kunnig och vi kan varmt rekommendera att välja henne om ni går i säljtankar."
säljare på Härdvägen 18

29 mar 2021

"Vi var mycket nöjda och hon lyckades överträffa våra förväntningar! "
säljare på Mor Johannas väg 11A

19 mar 2021

"Engagerad, bemötande, positiv, hjälpsam, tillgänglig, vänlig, pålitlig, rejäl, grundlig, äkta.
Ja många ord beskriver Emma. Huset är sålt och både köpare och säljare är mer än nöjda. "
säljare på Basunvägen 5

03 mar 2021

"Allt gick så smidigt och snabbt. Kändes som jag inte lyfte ett finger. Proffsigt bemötande från dag 1. Stort tack Emma Wallin för att min första erfarenhet av bostadsförsäljning blev så positiv."
säljare på Korsgatan 16A

26 feb 2021

"Emma Wallin var ett skolexempel på hur en skicklig fastighetsmäklare ska fungera, jag tror att köparna hade samma känsla. I mitt fall tipsade dessutom Emma mig om en våningen i Göteborg, som jag också köpte. "
säljare på Sjöallén 8B

24 feb 2021

"Upplevde Emma som en engagerande och kunnig mäklare. Mycket nöjd."
säljare på Mor Annies väg 3

24 jan 2021

"Emma var snabb och entusiastisk med många idéer som jag verkligen uppskattade. Jag ger henne ett högt omdöme som mäklare."
säljare på Förtroligheten 5

11 jan 2021

"Jag är jätte nöjd med Emma, en bättre mäklare hade jag inte kunnat hitta. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Medikamentgatan 32

06 jan 2021

"Kunde inte fått en bättre mäklare toppenbra jättenöjda"
säljare på Gårdskullavägen 5B

25 nov 2020

"Fick alltid all tänkbar information om hur det gått på visningar och hur många som visat intresse samt snabba svar på mina frågor."
säljare på Håkullavägen 97

02 okt 2020

"Uttomordetligt fint bemötande och proffsigt"
säljare på Irisgatan 5F

18 sep 2020

"Väldigt bra, höll mig uppdaterad när det behövdes och lyssnade på våra önskemål!"
säljare på Granitvägen 25

11 sep 2020

"Bara att rekommendera . Emma vet hur allt fungerar. Då vi undrade något fick vi alltid svar direkt. Emma har otroligt bra lokalkännedom. "
säljare på Västergatan 25

24 aug 2020

"Vi har varit supernöjda med hela processen och försäljningen av bostaden. Vi har fått ett väldigt trevligt bemötande hela vägen och Emma har hela tiden varit lättillgänglig och anpassat sig då vi bor på annan ort. Stort plus också för en väldigt lyckad försäljning :)"
säljare på Jungfruplatsen 1

15 jul 2020

"Emma var toppen hade daglig kontakt, engagemang och glädje i att få till ett bra upplägg utav Bostadsrätten"
säljare på Ullas Lyckas väg 73

01 jul 2020

"Rekommenderas, proffsigt bemötande o hantering av vårt objekt"
säljare på Västergatan 25

28 maj 2020

"Mitt i allt omtumlande med att sälja har Emma varit en lugn, pålitlig och hjälpande hand. Hon är proffsig, snabb och pålitlig. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Medikamentgatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Radhus
3
Kedjehus
2
Villa
2
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
73 230 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
50 av 50 säljare
Emma satte rätt förväntningar på slutpriset
44 av 49 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
43 av 44 säljare
Emma var tydlig och höll mig uppdaterad
49 av 49 säljare

Emma på kartan.

53 tidigare annonser
50 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 050 000 kr
Lägenhet Bifrost
+ 455 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Att anlita Emma var vi absolut överens om direkt ,efter vårt första möte. Hon är verkligen rätt person på rätt plats. Förtroendet har alltid funnits från dag ett och vi är Så nöjda med att haft henne som mäklare.
Tillgänglig och lyhörd, engagerad och absolut en person man tycker om. Kommer sakna kontakten .
Hade vi sålt något igen , finns det inga tveksamheter att hon blir vår mäklare.
Therese och Daniel
"
4 650 000 kr
Lägenhet Billdal
3 rum, 80 m²
3 500 000 kr
Lägenhet Hammerö
3 rum, 77,2 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emma är en proffsig, positiv, lättsam och engagerad mäklare. Hon har varit lättillgänglig och lätt att samarbeta med. Hon har haft en realistisk syn på prisnivån och försökt dämpa mina förväntningar en smula för att jag inte skulle bli besviken, men hon gjorde ett gott jobb och jag fick ut det jag hade tänkt mig. Kort sagt så är jag mycket nöjd och kan varmt rekommendera henne!"
3 325 000 kr
Lägenhet Gårdskulla
+ 330 000 kr
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har haft det stora privilegier att lära känna Emma som både privat person som professionell utövare. Hon hjälpte mig otroligt hela tiden med allt som hade med försäljningen av min lägenhet att göra. Innan jag 100 % bestämt mig för att sälja så lät hon mig vara tills jag själv hade fattat detta stora, egna beslut. Hon lät mig ha massor med space tills jag kunde ta detta beslut. Det var egentligen det största problemet för mig - att komma igenom all emotionerna i samband med att sälja och allt fram och tillbaka. Emma var ett superfint stöd hela tiden ang detta. När jag väl hade bestämt mig så rullade det på väldigt fint. Lägenheten lades ut med rätt utgångs-" pris, det blev en budgivningen som drev upp priset till en nivå där jag blev nöjd med slutpriset och sen var det hela klart! Tack Emma, för din professionella hantering vid försäljningen av min lägenhet, jag kunde inte haft en bättre mäklare, jag är supernöjd tackar dig för detta! Mvh Katrin "
2 595 000 kr
Lägenhet Björkris
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.