Emily Medqvist

Profilbild för Emily Medqvist
Emily Medqvist
5.0 / 5
(364 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
6 st
72 530 000 kr

Bakgrund

Emily Medqvist jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-01-25. Emily har fått in 6 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Emily har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 67 645 000 kr.

Presentation

Med flera år i fastighetsbranschen har jag skapat mig en bred erfarenhet av yrket. Jag är en väldigt ambitiös och målinriktad person, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och sätter alltid upp höga mål. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag starkt tror krävs för att leverera kvalitet i alla lägen. Med ett brinnande engagemang, energi och ett hårt arbete skapar jag en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Jag är alltid påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och har alltid ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Jag kommer ursprungligen från vackra Gotland och har bott merparten av det senaste decenniet i Stockholms innerstad. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just er försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

emily@tradition.se
072-303 36 56

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emily.

04 maj 2024

"Så nöjda med Emiliy! Sålde vår lägenhet otroligt snabbt och enkelt, hon var professionell hela processen och väldigt enkel att jobba med, varm och härlig person! Kommer absolut rekommendera vidare och anlita igen! Stjärna! "
säljare på Västgötagatan 17

26 apr 2024

"Vi har sålt lägenhet med Emily tidigare och hon var det självklara valet för oss när vi skulle sälja vår nuvarande bostad. Emily är otroligt proffsig, lyhörd, kunnig och engagerad genom hela processen. Hon ser verkligen till både köpare och säljare och gör processen till den bästa för båda parter..."
"Vi har sålt lägenhet med Emily tidigare och hon var det självklara valet för oss när vi skulle sälja vår nuvarande bostad. Emily är otroligt proffsig, lyhörd, kunnig och engagerad genom hela processen. Hon ser verkligen till både köpare och säljare och gör processen till den bästa för båda parter. Emily är den bästa och vi rekommenderar henne till alla! "
Läs mer
säljare på Bohusgatan 43

11 apr 2024

"Att välja Emily som mäklare för vår lägenhetsförsäljning visade sig vara ett gott beslut. Hennes proffsighet och engagemang märktes tydligt genom hela processen, från skapandet av lockande annonser till effektiv kommunikation och tillgänglighet. Vad som särskilt uppskattades var Emilys förmåga at..."
"Att välja Emily som mäklare för vår lägenhetsförsäljning visade sig vara ett gott beslut. Hennes proffsighet och engagemang märktes tydligt genom hela processen, från skapandet av lockande annonser till effektiv kommunikation och tillgänglighet. Vad som särskilt uppskattades var Emilys förmåga att engagera potentiella köpare, vilket spelade en stor roll i att uppnå ett försäljningspris över våra förväntningar. Även om processen ibland kändes utmanande, bidrog Emilys erfarenhet och närvaro till att göra den hanterbar. Vi är tacksamma för hennes insats och skulle rekommendera henne till andra som söker en kompetent och pålitlig mäklare."
Läs mer
säljare på Gotlandsgatan 67

07 apr 2024

"Har sålt med Emily förut och hon var ett givet val även vid detta sälj! Alltid supernöjd med hela processen. Bilder, annons, kommunikation, tillgänglighet och flexibilitet. Emily får en process som jag och nog många med mig tycker lätt känns lite stressig att kännas lugn och rentav rolig! Rekomme..."
"Har sålt med Emily förut och hon var ett givet val även vid detta sälj! Alltid supernöjd med hela processen. Bilder, annons, kommunikation, tillgänglighet och flexibilitet. Emily får en process som jag och nog många med mig tycker lätt känns lite stressig att kännas lugn och rentav rolig! Rekommenderar henne varmt."
Läs mer
säljare på Gotlandsgatan 67

08 dec 2023

"Under månaderna innan och efter försäljningen har jag varit i kontakt med ett stort antal mäklare, fast som köpare av nytt boende. Ingen har gått in i lika engagerad och inkännande dialog med mig som Emily gjorde med de som intresserat sig för min lägenhet. Om jag träffat på Emily som köpare hade..."
"Under månaderna innan och efter försäljningen har jag varit i kontakt med ett stort antal mäklare, fast som köpare av nytt boende. Ingen har gått in i lika engagerad och inkännande dialog med mig som Emily gjorde med de som intresserat sig för min lägenhet. Om jag träffat på Emily som köpare hade jag nog gjort slagit till långt tidigare än jag nu gjorde. Att ta sig tid och tid igen till tvekande spekulanter känns helt avgörande på den svåra marknad som råder nu. "
Läs mer
säljare på Tavastgatan 5

05 jul 2023

"Väldigt driven mäklare som verkligen gav allt för en försäljning."
säljare på Kocksgatan 55

30 jun 2023

"Att det blev just Emily hängde mycket på att hon var förtroendeingivande. Det fick mig att känna mig bekväm och framförallt tror jag att potentiella köpare måste känna förtroende för att det ska bli en lyckad affär vilket det också blev! "
säljare på Åsögatan 174

02 jun 2023

"Emily kan verkligen sälja! Jag träffade henne på visningarna när jag skulle köpa lägenhet, och valet var självklart för mig att välja henne när jag väl skulle sälja lägenheten. Jag kände mig trygg hela processen! Och fick ett mycket bättre slutpris än väntat för hennes insats! Tack Emily! "
"Emily kan verkligen sälja! Jag träffade henne på visningarna när jag skulle köpa lägenhet, och valet var självklart för mig att välja henne när jag väl skulle sälja lägenheten. Jag kände mig trygg hela processen! Och fick ett mycket bättre slutpris än väntat för hennes insats! Tack Emily! "
Läs mer
säljare på Bjurholmsplan 17

02 jun 2023

"Bra och snabb. Fick hela tiden uppdateringar, är helt nöjd med mäklarens insats."
säljare på Tegelviksgatan 26

29 maj 2023

"Emily Medqvist gjorde ett utomordentligt jobb med detta - för oss - förtroendeuppdrag. Hon mötte eller överträffade våra förväntningar på varje punkt. Hennes expertis, flit och karisma var starkt bidragande faktorer till att vi gjorde en mycket bra affär. Vi rekommenderar henne varmt!"
"Emily Medqvist gjorde ett utomordentligt jobb med detta - för oss - förtroendeuppdrag. Hon mötte eller överträffade våra förväntningar på varje punkt. Hennes expertis, flit och karisma var starkt bidragande faktorer till att vi gjorde en mycket bra affär. Vi rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Fatburs Brunnsgata 14

21 maj 2023

"Supernöjda med Emily! Hon är mycket professionell, var driven, positiv och fick oss att känna oss väldigt trygga genom hela säljprocessen. Skulle utan tvekan välja att sälja med henne igen! "
säljare på Katarina Bangata 47

18 maj 2023

"Jag kan rekommendera Emily till alla som går i säljtankar. Hon är trevlig, kommunikativ och snabbfotad, har hög tillgänglighet och överträffade alla mina förväntningar när det gäller resultatet. Jag är supernöjd!"
säljare på Bysistorget 6

05 maj 2023

"Vi rekommenderar varmt Emily som mäklare! Hon var engagerad, lyhörd och ständigt tillgänglig, vilket gjorde oss trygga och väl omhändertagna. Emily imponerade redan från första mötet med sin kunskap om marknaden och värdefulla råd. Hon var alltid väl förberedd och visade stor professionalism.
Em..."
"Vi rekommenderar varmt Emily som mäklare! Hon var engagerad, lyhörd och ständigt tillgänglig, vilket gjorde oss trygga och väl omhändertagna. Emily imponerade redan från första mötet med sin kunskap om marknaden och värdefulla råd. Hon var alltid väl förberedd och visade stor professionalism.
Emily var inte bara proffsig, utan också trevlig och ärlig i sitt bemötande. Hennes positiva och vänliga personlighet fick oss att känna oss trygga under hela processen.
Vi blev mycket nöjda med försäljningspriset och den smidiga affären. Om du söker en engagerad, lyhörd och super trevlig mäklare, tveka inte att anlita Emily!"
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 15D

01 maj 2023

"Emily är en fantastisk mäklare som sålt både min och min systers lägenhet. Vi har varit så nöjda! Hon gör väldigt fina annonser, är väldigt engagerad och jobbar stenhårt för att det ska bli en bra försäljning! Tack Emily :) "
säljare på Götgatan 96

20 apr 2023

"Emily har mkt erfarenhet som mäklare vilket märks. Har väldigt bra känsla för marknaden särskilt nu när den varit mkt varierande. Det har varit tryggt att jobba med Emily och vi har kände full tillit."
säljare på Barnängsgatan 21C

17 apr 2023

"Slutpriset var långt över mäklarens och mina förväntningar.
"
säljare på Södermannagatan 18

12 apr 2023

"Väldigt nöjda med Emily. Allt gick smidigt och kändes tryggt. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 15

05 apr 2023

"Jag fick tips om Emily och ångrar inte valet av mäklare. Jag är väldigt nöjd med Emilys arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon är tydlig, förtroendeingivande, driven och kunnig. Hon har varit tillgänglig och hållit mig uppdaterad igenom hela processen. Sammantaget resulte..."
"Jag fick tips om Emily och ångrar inte valet av mäklare. Jag är väldigt nöjd med Emilys arbete och kan varmt rekommendera henne till andra säljare. Hon är tydlig, förtroendeingivande, driven och kunnig. Hon har varit tillgänglig och hållit mig uppdaterad igenom hela processen. Sammantaget resulterade detta i en snabb och smidig affär med gott resultat. Emily motsvarade alla mina förväntningar."
Läs mer
säljare på Nockeby Backe 4

05 apr 2023

"Emily hjälpte oss att sälja lägenheten under en knepig tid. Tack vara hennes kunnande, engagemang och nätverk lyckades vi nå nivåer som var över vår förväntan. Vi kan starkt rekommendera Emily!"
säljare på Tavastgatan 17

23 mar 2023

"Sluta leta, ni kan inte hitta en bättre mäklare än Emily! Vi har haft två extremt lyckade försäljningar med hjälp av henne. "
säljare på Åsögatan 164

18 mar 2023

"Emily har varit en pärla genom vår försäljningsprocess! Hon var outtröttlig i jakten att hitta rätt köpare till vår lägenhet och drev på stenhårt för att leverera den affären vi önskade. Att Emily brinner för sitt jobb råder det inga tvivel om, det märks inte minst i hur tillgänglig hon varit fö..."
"Emily har varit en pärla genom vår försäljningsprocess! Hon var outtröttlig i jakten att hitta rätt köpare till vår lägenhet och drev på stenhårt för att leverera den affären vi önskade. Att Emily brinner för sitt jobb råder det inga tvivel om, det märks inte minst i hur tillgänglig hon varit för oss - i allt från att hjälpa till med det sista piffet inför visning till att bara hålla oss uppdaterade på vad som händer. Hennes fantastiska värme och personliga touch gör dessutom att den ganska jobbiga processen att byta bostad, faktiskt känns lättsamt och roligt!"
Läs mer
säljare på Swedenborgsgatan 6

12 mar 2023

"Lyhörd och inlyssnande med en logisk och välgenomtänkt plan i alla steg med rätt stöd och råd i rätt tid. Otroligt bra kännedom om Södermalm. Går above and beyond inom allt. Stöttat oss både som säljare och köpare. Emily kommer garanterat få sälja vår nästa lägenhet också, kan inte tänka oss någo..."
"Lyhörd och inlyssnande med en logisk och välgenomtänkt plan i alla steg med rätt stöd och råd i rätt tid. Otroligt bra kännedom om Södermalm. Går above and beyond inom allt. Stöttat oss både som säljare och köpare. Emily kommer garanterat få sälja vår nästa lägenhet också, kan inte tänka oss någon annan."
Läs mer
säljare på Tavastgatan 14

07 mar 2023

"Emily var otroligt lyhörd, meddelsam, engagerad och allmänt smidig att ha att göra med. Bästa mäklare vi jobbat med i Stockholm!"
säljare på Repslagargatan 11

03 mar 2023

"Extremt vass i budgivningen."
säljare på Tegelviksgatan 77

02 mar 2023

"Emily är driven, påläst och kunnig. Vi litade på hennes råd och rekommendationer samtidigt som vi hade en bra dialog och hon lyssnade in våra önskemål och behov. Vi kunde inte vara nöjdare!"
säljare på Folkungagatan 128

28 feb 2023

"Ännu ännu lyckad försäljning med Emily för oss!
Emily är lyhörd, professionell, lätt att tycka om och informerar tydligt om processens alla steg.
Rekommenderar henne varmt! "
säljare på Nathorstvägen 21C

23 feb 2023

"Stockholms stjärna!!! Emily är den bästa mäklare! Alltid tillgänglig, professionell, med positiv energi och underbar personlighet! Man känner sig trygg med henne som mäklare! Väljer du henne kommer du aldrig ångra dig! Rekommenderar Emily 1000%!"
säljare på Tjurbergsgatan 32

11 feb 2023

"Mäklaren var professionell!"
säljare på Södermannagatan 37

19 jan 2023

"Emelie är engagerad och gör det lilla extra! Väldigt proffsig, lätt att få tag på och lyhörd. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kocksgatan 36

05 jan 2023

"I en oviss och avvktande marknad fick Emily slita hårt. Men det lönade sig. Slutpriset landade strax över det förväntade, just tack vare envist, hårt arbete och en aldrig sinande entusiasm. "
säljare på Repslagargatan 11

05 jan 2023

"Emily var engagerad och kommunicerade tydligt. Duktig på att anpassa sig till den ”nya” bostadsmarknaden där lägenheter inte säljer sig själva längre. Vi hade en jättebra dialog hela tiden och hade inte sålt till det priset vi gjorde utan Emily. Kan verkligen rekommendera henne!"
"Emily var engagerad och kommunicerade tydligt. Duktig på att anpassa sig till den ”nya” bostadsmarknaden där lägenheter inte säljer sig själva längre. Vi hade en jättebra dialog hela tiden och hade inte sålt till det priset vi gjorde utan Emily. Kan verkligen rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 52

29 dec 2022

"Vi fick direkt en bra känsla av Emily vid första mötet och den känslan stannade kvar genom hela försäljningsprocessen. Vi var mycket nöjda och hade stort förtroende för Emily hela vägen."
säljare på Hornsgatan 151

21 dec 2022

"Emily var en stjärna! Rekommenderar henne varmt."
säljare på Ringvägen 127A

20 dec 2022

"Väldigt professionell och hade goda rekommendationer till hur samtliga delar av affären skulle hanteras. Emily var engagerad under hela processen, och gav snabb återkoppling på våra frågeställningar. Vi skulle varmt rekommendera Emily till våra bekanta.
"
"Väldigt professionell och hade goda rekommendationer till hur samtliga delar av affären skulle hanteras. Emily var engagerad under hela processen, och gav snabb återkoppling på våra frågeställningar. Vi skulle varmt rekommendera Emily till våra bekanta.
"
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 42D

20 dec 2022

"Emily sålde lägenheten innan visning till pris över förväntan och varit lätt att få tag på och enkel att kommunicera med."
säljare på Grindsgatan 52

10 dec 2022

"Emily är så bra! Hon är kunnig, engagerad och serviceminded. Hon gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig trygga i processen. Jag är jättenöjd med att ha anlitat Emily som mäklare."
säljare på Brännkyrkagatan 92

31 okt 2022

"Grym mäklare!! Mycket utstrålning och lätt att tycka om! Vi va supernöjda!! "
säljare på Ringvägen 114

31 okt 2022

"Emily kändes genuin, hjälpsam och professionell. Hon var engagerad under hela bostadsaffären, och gav snabb återkoppling vid minsta fundering. Jag skulle rekommendera Emily till alla jag känner!"
säljare på Folkungagatan 130

30 okt 2022

"Jättenöjd med Emily som mäklare! "
säljare på Tavastgatan 14

14 okt 2022

"Professionell och supertrevlig! Alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade längs hela vägen. Rekommenderar varmt! "
säljare på Folkungagatan 101

10 okt 2022

"Emily var toppen från start till mål, gick dessutom snabbt att nå ett avslut som vi var nöjda med."
säljare på Kärrtorpsvägen 24A

14 sep 2022

"Rekommenderas varmt! Emily är en riktigt härlig och proffsig mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra som krävs för att vi skulle få en så bra process som möjligt. Vi fick exempelvis låna passande stolar inför fotograferingen. Emily visade även lägenheten för ett flertal spekulanter som inte..."
"Rekommenderas varmt! Emily är en riktigt härlig och proffsig mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra som krävs för att vi skulle få en så bra process som möjligt. Vi fick exempelvis låna passande stolar inför fotograferingen. Emily visade även lägenheten för ett flertal spekulanter som inte hade möjlighet att komma på ordinarie visningstid. Vi är mer än nöjda med Emilys insats. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 90

12 sep 2022

"Kan starkt rekommendera Emily, hon fick verkligen jobba hårt för att slutföra försäljningen. Dessutom väldigt bra jobb att få till en bra affär i dessa svår tider. "
säljare på Gotlandsgatan 67

11 sep 2022

"Kan verkligen rekommendera Emily som mäklare! Hon skapade en fin annons, samarbetar med proffsig fotograf och hela processen flöt på smidigt tack vare Emilys engagemang. Trots en sval marknad fick vi till en fantastisk försäljning, är mer än nöjd med Emilys insats. "
"Kan verkligen rekommendera Emily som mäklare! Hon skapade en fin annons, samarbetar med proffsig fotograf och hela processen flöt på smidigt tack vare Emilys engagemang. Trots en sval marknad fick vi till en fantastisk försäljning, är mer än nöjd med Emilys insats. "
Läs mer
säljare på Folkungagatan 130

09 sep 2022

"Så nöjd med Emily - rekommenderar henne varmt! Trygg, kunnig, driven och framförallt väldigt trevlig genom hela processen. Kändes kul att arbeta med henne genom en (för mig) annars nervig process."
säljare på Doktor Abelins gata 2

08 sep 2022

"Jag var jättenöjd med Emily som mäklare. Det är verkligen en svår och trög marknad just nu, men Emily jobbade på hårt och lyckades ändå få lägenheten såld på kort tid och till ett pris som stämde överens med hennes värdering. För mig som sålde en lägenhet för första gången så kändes det väldigt t..."
"Jag var jättenöjd med Emily som mäklare. Det är verkligen en svår och trög marknad just nu, men Emily jobbade på hårt och lyckades ändå få lägenheten såld på kort tid och till ett pris som stämde överens med hennes värdering. För mig som sålde en lägenhet för första gången så kändes det väldigt tryggt med någon som Emily som var lätt att prata med, var peppande och hade lång erfarenhet. Hon var också väldigt flexibel och tillgänglig hela tiden. Inte att underskatta hade hon också väldigt bra fingertoppskänsla för bild och text till annonsen som blev superfin. Har redan rekommenderat henne till vänner! "
Läs mer
säljare på Helgagatan 36B

28 aug 2022

"Emily är mycket engagerad, har en bra strategi och jag kände mig trygg med hennes råd. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Åsögatan 176

26 jun 2022

"Emily är Stockholms bästa mäklare! Vi valde att sälja med henne efter att vi själva varit på många lägenhetsvisningar. Emily stack ut med sin positiva energi, engagemang och kunskap. Hon är alltid tillgänglig frågor och funderingar både från köpare och säljare vilket skapar en trygghet i hela pro..."
"Emily är Stockholms bästa mäklare! Vi valde att sälja med henne efter att vi själva varit på många lägenhetsvisningar. Emily stack ut med sin positiva energi, engagemang och kunskap. Hon är alltid tillgänglig frågor och funderingar både från köpare och säljare vilket skapar en trygghet i hela processen. En riktig stjärna. Kommer definitivt sälja med Emily igen!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 43B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
6
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
67 645 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
354 av 358 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
345 av 348 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
361 av 361 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emily på kartan.

437 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
364 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

6 rum, 200 m²
Villa, Stockholm
7 850 000 kr
3 rum, 86 m²
91 279 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 320 kr/mån
3 rum, 92 m²
Lägenhet, Stockholm
3 319 kr/mån
5 850 000 kr
2,5 rum, 73 m²
80 136 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 163 kr/mån
3 950 000 kr
2 rum, 46 m²
85 869 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 993 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 150 000 kr
3 rum, 72,5 m²
Utropspris: 5 250 000 kr
3 420 000 kr
Lägenhet Hornstull
+ 270 000 kr
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
13 800 000 kr
Lägenhet Birkastan
+ 1 300 000 kr
4 rum, 115 m²
Utropspris: 12 500 000 kr
3 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 405 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
7 650 000 kr
Lägenhet
3 rum, 86 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Så nöjda med Emiliy! Sålde vår lägenhet otroligt snabbt och enkelt, hon var professionell hela processen och väldigt enkel att jobba med, varm och härlig person! Kommer absolut rekommendera vidare och anlita igen! Stjärna! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.