Emily Medqvist

Profilbild för Emily Medqvist
Säljarfavorit
Emily Medqvist
5.0 / 5
(214 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
36 st
187 575 000 kr

Bakgrund

Emily Medqvist jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-25. Emily har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Emily har enligt vår statistik haft 44 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 225 945 000 kr.

Presentation

Med flera år i fastighetsbranschen har jag skapat mig en bred erfarenhet av yrket. Jag är en väldigt ambitiös och målinriktad person, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och sätter alltid upp höga mål. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag starkt tror krävs för att leverera kvalitet i alla lägen. Med ett brinnande engagemang, energi och ett hårt arbete skapar jag en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Jag är alltid påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och har alltid ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Jag kommer ursprungligen från vackra Gotland och har bott merparten av det senaste decenniet i Stockholms innerstad. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just er försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Emily.

03 maj 2021

"Emily är världens bästa mäklare! Vi bytte mäklare till Emily och det var ett väldigt bra beslut. Hon är professionell, kunnig och varm och vi kan inte annat än att ge henne våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Bondegatan 63

03 maj 2021

"Emily är engagerad och håller kontakten även sena kvällar och helger. Skaffar sig god kännedom om fastigheten samt föreningen. Jag valde Emily på grund av hennes drivkraft och engagemang."
säljare på Bondegatan 1C

26 apr 2021

"Allt funkade. Enkelt och trevligt. "
säljare på Folkungagatan 112

24 apr 2021

"Andra gången vi anlitar Emily för försäljning av vår bostad och hon överträffade våra förväntningar även denna gång. Hon jobbar hårt och engagerat för att få till en bra process, vi är mer än nöjda. "
säljare på Atlasmuren 4

22 apr 2021

"Smidig process från första möte till försäljning. Emily är driven, professionell och mycket socialt kompetent vilket gjorde att vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. Vi kommer definitivt vända oss till henne nästa gång vi säljer! "
säljare på Tavastgatan 16

22 apr 2021

"Lyhörd, professionell och trevlig. Duktig på att hantera spekulanter och gott sinne för stil. Rekommenderas!"
säljare på Katarina Bangata 60

06 apr 2021

"Emily är driven och ser till att försäljningen hela tiden går framåt, också när förutsättningarna förändras. Hon är engagerad och lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Hon är ett tryggt bollplank som också kunde guidea oss i allt från hur vi skulle presentera lägenheten på bästa sätt, till hur vi kunde förhålla oss till olika scenarion under budgivning. Vi kände hela vägen att vi gjorde försäljningen som ett team och kan varmt rekommendera Emily."
säljare på Sockenvägen 383

29 mar 2021

"Emily var överträffade alla mina förväntningar! Hon var kompetent och enormt kunnig och samtidig lyhörd. Jag var supernöjd med hela processen, från planering och annonsering till försäljning. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Bondegatan 1F

27 mar 2021

"Emily är en mycket engagerad och duktig mäklare med väl fungerande rutiner som gör att allt löper på smidigt och effektivt. Det har varit ett väl fungerande samarbete som skapat tillit och jag har känt att jag kan lite på henne fullt ut.
Jag kan verkligen rekommendera henne till andra mäklaruppdrag."
säljare på Essingestråket 19

17 mar 2021

"Vi är så nöjda med Emilys arbete. Hon var snabb med återkoppling och lyhörd för våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne och önskar henne lycka till i framtiden. "
säljare på Metargatan 14

15 mar 2021

"Uppdaterar hela tiden och supergullig! "
säljare på Hallandsgatan 50B

11 mar 2021

"Emily har en fin kombination av empati och proffsighet. Hon gjorde en lysande insats som jag är väldigt glad för."
säljare på Tjustgatan 2

04 mar 2021

"Mycket, mycket nöjd med Emily som mäklare. Kan varmt rekommendera Emily till andra som ska sälja sina lägenheter. Hon är enormt duktig, skicklig och trevlig. Återkoppling på frågor skedde i snabb takt. Alltid klara besked. Som sagt jag är mer än nöjd och kommer att rekommendera Innerstadsspecislisten och framför allt Emily. "
säljare på Siljansvägen 47

24 feb 2021

"Finns det än bättre mäklare i världen - tror ej det!? Emely är helt enkelt en fantastisk individ och hanterade affären som om de vore hennes egen lägenhet jag köpte alt nu när jag sålde så anlitade jag Emely igen och kommer aldrig om jag kan använda någon annan mäklare framöver för vare sig köp eller sälj! "
säljare på Doktor Abelins gata 4

10 feb 2021

"Emily är superproffsig, kunnig, har väldigt god social kompetens - allt bra! Det här är andra gången vi anlitar henne och med lika bra resultat. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Tegnérgatan 17

02 feb 2021

"Vi är så glad och nöjda över att vi sålde vår lägenhet med Emily! Ordning och reda och tydlig i sin kommunikation mellan säljare och köpare, det hade inte kunnat vara bättre! Rekommenderas varmt. "
säljare på Bastugatan 25

21 jan 2021

"Emily har varit helt fantastisk att jobba med! Otroligt lyhörd, professionell, ambitiös och kunnig. Hon har lett oss genom hela processen och fört en nära dialog hela tiden. Vi har känt oss väldigt trygga i Emilys händer. Skulle rekommendera Emily till alla, hon är en stjärna! "
säljare på Gotlandsgatan 68

15 jan 2021

"Emily har verkligen levt upp till mina förväntningar och lyckats förmedla bostaden på bästa möjliga sätt, från annons till visningar och budgivningar. Jag skulle rekommendera Emily vilken dag som helst!"
säljare på Bergsundsgatan 7

29 dec 2020

"Emily är lätt att tycka om, hon är charmig, social och uppfattas som en ärlig person som vill ditt bästa. Hon är skärp och arbetar hårt. Jag blev uppdaterad om minsta händelse och jag fick alltid ett snabbt svar till mina frågor. Hon fick en speciellt utmaning av mig då jag bor i ett annat del av Sverige, så det mesta sköttes på telefonen. Hon anpassade sig till min situation och var alltid tillgänglig och villig att svara på alla mina frågor och önskemål. På grund av min situation behövde jag hjälp med mycket och hon alltid hjälpte till. Som gäller kunskap, hon kan sitt arbete och är väldig målinriktad! Jag skulle absolut varm rekommendera henne och har redan faktisk gjort det till en vän som ska snart sälja sin bostad i samma området. "
säljare på Hornsgatan 68

18 dec 2020

"Emily var proffsig, tillmötesgående och tillgänglig (dygnet runt!). Jag kände mig trygg under hela försäljningen. Jag skulle lätt rekommendera Emily till andra!"
säljare på Brännkyrkagatan 117

13 dec 2020

"Vi är mycket nöjda. Emily är ambitiös, kunnig och inger förtroende. Det var lätt att komma i kontakt med henne - även utanför kontorstid både via mejl och telefon.
Emily har ett glatt och trevligt sätt och vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Färgargårdstorget 28

30 nov 2020

"Proffsig och höll oss uppdaterade hela tiden kan varmt rekommendera henne som mäklare"
säljare på Ljusterögatan 5

22 nov 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Emily som mäklare. Hon är driven, kunnig, klar och tydlig i kommunikation, har bra och realistisk perspektiv på marknaden och är en mycket trevlig person att göra med. "
säljare på Västeråsgatan 5

09 nov 2020

"Fick god hjälp av Emily som är en mycket positiv, noggrann och målmedveten mäklare med stor arbetsvilja och hög grad av tillgänglighet. En person som är mycket lätt att samarbeta med. "
säljare på Fatburs Brunnsgata 33A

07 nov 2020

"Helengagerad mäklare som utstrålar professionalitet och säkerhet."
säljare på Reimersholmsgatan 77

29 okt 2020

"Emily är en välslipad fastighetsmäklare som arbetar extremt hårt och målriktat. Hon lämnar inget åt slumpen. Jag har sålt med henne flera gånger och har såklart rekommenderat henne vidare till många andra vänner och bekanta. "
säljare på Torsplan 8

26 okt 2020

"Emily är så jäkla bra, kan varmt rekommendera henne!!"
säljare på Östgötagatan 45

23 okt 2020

"Säljer ni i Stockholm bör ni träffa Emily:
Hon slog rekord i hela kvarteret och var otroligt hjälpsam genom hela säljprocessen, hon vet vad hon gör.
Emily har öga för detaljer och kan samtidigt se helheten, vilket hjälpte oss fokusera på rätt saker och röra oss snabbt mot en bra försäljning.
Hennes erfarenhet och energi gjorde oss trygga att vi var i rätt händer.
Vill du ha en mäklare som är tillgänglig, förstående och professionell så välj Emily, vilket vi gärna gör igen framöver. Rekommenderas varmt!"
säljare på Samaritgränd 6

23 okt 2020

"Emily sköter processen med ordning och reda och effektivt!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

19 okt 2020

"Emily hade sålt i vårt hus innan med väldigt goda resultat. Hon överträffade våra förväntningar och mer därtill! Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Hela processen gick jättesmidigt. Bra kommunikation och fin annons. 5 av 5! "
säljare på Högbergsgatan 46

10 okt 2020

"Helnöjd med Emily`s insatts. Varma rekommendationer för framtida bostadssäljare.
"
säljare på Karlskogagatan 14

07 okt 2020

"Emily är lätt att tycka om, hon är professionell och var lätt att nå under försäljningsprocessen. "
säljare på Essinge Brogata 15

02 okt 2020

"Supernöjd. Emily vet vad hon gör. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka och låta Emily göra jobbet. "
säljare på Fredmansgatan 9

30 sep 2020

"Emily tog tydligt kommando och drev hela processen från A till Ö. Som kund kände man sig hela tiden trygg med att allt sköttes på bästa sätt och hade man frågor kunde man alltid få tag på henne och få en uppdatering om läget. Man var under hela processen i väldigt goda händer och kände sig trygg med hennes erfarenhet och driv.
Även väldigt nöjd med bilder och annons som verkligen lyfte bostaden till rätt nivå. "
säljare på Rindögatan 28

30 sep 2020

"Super nöjd med Emelie! Smidig affär, seriös mäklare med ordning och reda! Rekommenderas vid försäljning och köp!"
säljare på Hammarby Allé 13

30 sep 2020

"Vi köpte först vår lägenhet via Emily och nu har vi även sålt samma lägenhet med hennes hjälp. Emily är lyhörd, extremt påläst, och ger sitt allt för att sätta rätt förutsättningar, för både säljare och köpare. Vi är mycket nöjd (som både säljare och köpare), och kan varmt rekommendera! "
säljare på Södermannagatan 37

29 sep 2020

"Jag är supernöjd med helheten, samarbetet och slutpriset. Emily gjorde ett bra jobb under hela processen! "
säljare på Tavastgatan 18

22 sep 2020

"Det är svårt att inte gilla Emily. Otroligt vass och kompetent som mäklare, exceptionellt trevlig, rolig och väldigt lätt att kommunicera med som person. Vi hade flera utmaningar mitt i Corona-tiden, men genom att tillämpa olika strategier och andra avgörande insatser förde Emily affären i hamn.
Emily är väldigt engagerad vilket fått oss känna oss viktiga och prioriterade som kunder. Många gånger ställde jag frågan - "Sover du aldrig?" - när mail från Emily trillade in mitt i natt :-)
En pålitlig, närvarande, ambassadör för kundens bästa, och kompetent ut i fingerspetsarna - en toppenmäklare helt enkelt.
Tack bästa Emily för denna gång! Ses vid nästa försäljning :-)"
säljare på Färgargårdstorget 20

08 sep 2020

"Emily är en grymt duktig, energisk mäklare som hjälpte oss genom hela säljprocessen på ett väldigt proffsigt sätt. Emily hade god koll på marknaden och såg till att sätta förväntningarna rätt. Hon svarade alltid snabbt och höll oss uppdaterade om läget. Vi väljer gärna Emily som mäklare igen och skulle definitivt rekommendera henne till den som ska sälja en bostad i Stockholm."
säljare på Folkungagatan 67

08 sep 2020

"Emily var driven, engagerad och lösnings fokuserad från början till slut. Hon höll oss hela tiden uppdaterade och vi är extremt nöjda med hennes insats! "
säljare på Södermannagatan 58

08 sep 2020

"Emily är en driven och lyhörd mäklare som hade svar på alla frågor och var tillgänglig under hela processen. Vi är nöjda med såväl insatsen som resultatet och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Brännerigatan 5

04 sep 2020

"Emily är mycket trevlig och brinner för sitt arbete är lyhörd och som vi uppfattar det så brinner hon för sitt arbete och ser till att både säljare och köpare är nöjda.
Vi kommer absolut att rekommendera henne till andra som skall sälja eller köpa en lägenhet."
säljare på Hammarby Allé 7

24 aug 2020

"Professionell och genuin mäklare med driv och känsla för detaljer - kommer utan att tveka rekommendera Emily till vänner och bekanta "
säljare på Lundagatan 48

19 aug 2020

"Läser man Emily’s presentation av sig själv, kan det tyckas tufft att leva upp till.....
Men jag vill skriva under på att, det gör hon verkligen!!
Mina varmaste rekommendationer av Emily! Här finns det Gotländsk glädje och
energi, som på ett snyggt och naturligt sätt sprider sig till alla inblandade och leder
fram till en lyckad affär.
Staffan"
säljare på Bastugatan 27

23 jul 2020

"Smidig försäljningsprocess. Emily är engagerad, positiv och uppdaterar direkt så fort något händer. Rekommenderas varmt!"
säljare på Malmgårdsvägen 20

20 jul 2020

"Emily var väldigt driven och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd med min försäljning. Hon var duktig på att sätta rätt förväntningar givet marknaden. Extra plus i kanten för att hon hjälpte till med stylingtips och till och med hade med kuddar och filtar till visningen!"
säljare på Kristinehovsgatan 5A

13 jul 2020

"Emily hjälpte vår bostadsrättsförening med en snabb och lyckad affär på den osäkra marknaden. Emily hade förmågan att fånga det unika med lägenheten och omgivningen och därmed locka marknaden till visning och budgivning. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningen med en så engagerad och flexibel mäklare som bara sett möjligheter."
säljare på Sockenvägen 383

01 jul 2020

"Emelie följde oss på hela resan och såg till att det blev en process som genomsyrades av en uppriktig dialog i största förtroende! Allra varmaste rekommendationer från oss!! "
säljare på Färgargårdstorget 48

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
44

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
44
Försäljningsvärde
225 945 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
209 av 210 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
189 av 209 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
207 av 208 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
212 av 212 säljare

Emily på kartan.

263 tidigare annonser
3 bostäder till salu
214 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 950 000 kr
2 rum, 53 m²
55 660 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 424 kr/mån
2 995 000 kr
1,5 rum, 34 m²
88 088 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 668 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 32 m²
74 843 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 407 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 460 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 665 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 540 000 kr
Lägenhet Enskede
+ 290 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
1,5 rum, 30 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
4 060 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 665 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emily är världens bästa mäklare! Vi bytte mäklare till Emily och det var ett väldigt bra beslut. Hon är professionell, kunnig och varm och vi kan inte annat än att ge henne våra varmaste rekommendationer!"
8 200 000 kr
Lägenhet
3 rum, 69 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.