Emily Medqvist

Profilbild för Emily Medqvist
Säljarfavorit
Emily Medqvist
5.0 / 5
(166 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
51 st
39 st
201 350 000 kr

Bakgrund

Emily Medqvist jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-25. Emily har fått in 39 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Emily har haft 52 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 219 530 000 kr.

Presentation

Med flera år i fastighetsbranschen har jag skapat mig en bred erfarenhet av yrket. Jag är en väldigt ambitiös och målinriktad person, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och sätter alltid upp höga mål. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag starkt tror krävs för att leverera kvalitet i alla lägen. Med ett brinnande engagemang, energi och ett hårt arbete skapar jag en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Jag är alltid påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och har alltid ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Jag kommer ursprungligen från vackra Gotland och har bott merparten av det senaste decenniet i Stockholms innerstad. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just er försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig på 072-303 36 56 eller emily@innerstadsspecialisten.se. Jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Emily.

23 okt 2020

"Säljer ni i Stockholm bör ni träffa Emily:
Hon slog rekord i hela kvarteret och var otroligt hjälpsam genom hela säljprocessen, hon vet vad hon gör.
Emily har öga för detaljer och kan samtidigt se helheten, vilket hjälpte oss fokusera på rätt saker och röra oss snabbt mot en bra försäljning.
Hennes erfarenhet och energi gjorde oss trygga att vi var i rätt händer.
Vill du ha en mäklare som är tillgänglig, förstående och professionell så välj Emily, vilket vi gärna gör igen framöver. Rekommenderas varmt!"
säljare på Samaritgränd 6

23 okt 2020

"Emily sköter processen med ordning och reda och effektivt!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

19 okt 2020

"Emily hade sålt i vårt hus innan med väldigt goda resultat. Hon överträffade våra förväntningar och mer därtill! Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Hela processen gick jättesmidigt. Bra kommunikation och fin annons. 5 av 5! "
säljare på Högbergsgatan 46

10 okt 2020

"Helnöjd med Emily`s insatts. Varma rekommendationer för framtida bostadssäljare.
"
säljare på Karlskogagatan 14

07 okt 2020

"Emily är lätt att tycka om, hon är professionell och var lätt att nå under försäljningsprocessen. "
säljare på Essinge Brogata 15

02 okt 2020

"Supernöjd. Emily vet vad hon gör. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka och låta Emily göra jobbet. "
säljare på Fredmansgatan 9

30 sep 2020

"Emily tog tydligt kommando och drev hela processen från A till Ö. Som kund kände man sig hela tiden trygg med att allt sköttes på bästa sätt och hade man frågor kunde man alltid få tag på henne och få en uppdatering om läget. Man var under hela processen i väldigt goda händer och kände sig trygg med hennes erfarenhet och driv.
Även väldigt nöjd med bilder och annons som verkligen lyfte bostaden till rätt nivå. "
säljare på Rindögatan 28

30 sep 2020

"Super nöjd med Emelie! Smidig affär, seriös mäklare med ordning och reda! Rekommenderas vid försäljning och köp!"
säljare på Hammarby Allé 13

30 sep 2020

"Vi köpte först vår lägenhet via Emily och nu har vi även sålt samma lägenhet med hennes hjälp. Emily är lyhörd, extremt påläst, och ger sitt allt för att sätta rätt förutsättningar, för både säljare och köpare. Vi är mycket nöjd (som både säljare och köpare), och kan varmt rekommendera! "
säljare på Södermannagatan 37

29 sep 2020

"Jag är supernöjd med helheten, samarbetet och slutpriset. Emily gjorde ett bra jobb under hela processen! "
säljare på Tavastgatan 18

22 sep 2020

"Det är svårt att inte gilla Emily. Otroligt vass och kompetent som mäklare, exceptionellt trevlig, rolig och väldigt lätt att kommunicera med som person. Vi hade flera utmaningar mitt i Corona-tiden, men genom att tillämpa olika strategier och andra avgörande insatser förde Emily affären i hamn.
Emily är väldigt engagerad vilket fått oss känna oss viktiga och prioriterade som kunder. Många gånger ställde jag frågan - "Sover du aldrig?" - när mail från Emily trillade in mitt i natt :-)
En pålitlig, närvarande, ambassadör för kundens bästa, och kompetent ut i fingerspetsarna - en toppenmäklare helt enkelt.
Tack bästa Emily för denna gång! Ses vid nästa försäljning :-)"
säljare på Färgargårdstorget 20

08 sep 2020

"Emily är en grymt duktig, energisk mäklare som hjälpte oss genom hela säljprocessen på ett väldigt proffsigt sätt. Emily hade god koll på marknaden och såg till att sätta förväntningarna rätt. Hon svarade alltid snabbt och höll oss uppdaterade om läget. Vi väljer gärna Emily som mäklare igen och skulle definitivt rekommendera henne till den som ska sälja en bostad i Stockholm."
säljare på Folkungagatan 67

08 sep 2020

"Emily var driven, engagerad och lösnings fokuserad från början till slut. Hon höll oss hela tiden uppdaterade och vi är extremt nöjda med hennes insats! "
säljare på Södermannagatan 58

08 sep 2020

"Emily är en driven och lyhörd mäklare som hade svar på alla frågor och var tillgänglig under hela processen. Vi är nöjda med såväl insatsen som resultatet och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Brännerigatan 5

04 sep 2020

"Emily är mycket trevlig och brinner för sitt arbete är lyhörd och som vi uppfattar det så brinner hon för sitt arbete och ser till att både säljare och köpare är nöjda.
Vi kommer absolut att rekommendera henne till andra som skall sälja eller köpa en lägenhet."
säljare på Hammarby Allé 7

24 aug 2020

"Professionell och genuin mäklare med driv och känsla för detaljer - kommer utan att tveka rekommendera Emily till vänner och bekanta "
säljare på Lundagatan 48

19 aug 2020

"Läser man Emily’s presentation av sig själv, kan det tyckas tufft att leva upp till.....
Men jag vill skriva under på att, det gör hon verkligen!!
Mina varmaste rekommendationer av Emily! Här finns det Gotländsk glädje och
energi, som på ett snyggt och naturligt sätt sprider sig till alla inblandade och leder
fram till en lyckad affär.
Staffan"
säljare på Bastugatan 27

23 jul 2020

"Smidig försäljningsprocess. Emily är engagerad, positiv och uppdaterar direkt så fort något händer. Rekommenderas varmt!"
säljare på Malmgårdsvägen 20

20 jul 2020

"Emily var väldigt driven och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd med min försäljning. Hon var duktig på att sätta rätt förväntningar givet marknaden. Extra plus i kanten för att hon hjälpte till med stylingtips och till och med hade med kuddar och filtar till visningen!"
säljare på Kristinehovsgatan 5A

13 jul 2020

"Emily hjälpte vår bostadsrättsförening med en snabb och lyckad affär på den osäkra marknaden. Emily hade förmågan att fånga det unika med lägenheten och omgivningen och därmed locka marknaden till visning och budgivning. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningen med en så engagerad och flexibel mäklare som bara sett möjligheter."
säljare på Sockenvägen 383

01 jul 2020

"Emelie följde oss på hela resan och såg till att det blev en process som genomsyrades av en uppriktig dialog i största förtroende! Allra varmaste rekommendationer från oss!! "
säljare på Färgargårdstorget 48

23 jun 2020

"Blev en lyckad försäljning trots pandemi. Emily följde upp alla spår och var alltid lätt att få tag på."
säljare på Ljusterögatan 5

22 jun 2020

"Jag var supernöjd med min försäljning. Emily är lätt och tydlig i kommunikation. "
säljare på Hornsgatan 29G

30 maj 2020

"Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Emily som mäklare. Fantastiskt engagerad, professionell och lyhörd för såväl oss som säljare men även spekulanter/köpare. "
säljare på Gotlandsgatan 37

07 maj 2020

"Tillgänglig och engagerad mäklare, bra slutresultat."
säljare på Färgargårdstorget 28

05 maj 2020

"Emily är otroligt proffsig och helt enkelt riktigt duktig på det hon gör - alltifrån det estetiska kring annons, text och bild, till strategi och taktik före och under försäljningen. Hon är snabb, noggrann, och dessutom himla trevlig.
Personligen kände jag att Emily gjorde sitt yttersta för att jag som kund skulle bli så nöjd med slutresultatet som överhuvudtaget möjligt. Bra kommunikation under hela processen gjorde att jag kände mig trygg och hade 100% förtroende för Emily.
Jag kan varmt rekommendera Emily till andra. "
säljare på Rådmansgatan 70B

01 maj 2020

"Gick jättebra med Emily som var kompetent, driven och vänlig! Kan rekommendera starkt"
säljare på Smedsbacksgatan 26

29 apr 2020

"Inför att jag skulle sälja min lägenhet gjorde jag som folk gör innan de ska köpa eller sälja något för mycket pengar: jag sonderade terrängen. Detta innebar att jag tog kontakt med fem mäklare som alla fick komma och presentera sig för mig. Tre av dessa hade jag sent omsider fått rekommenderade via Hittamäklare medan två andra, däribland Emily, hade varit aktuella sedan en tidigare ansats att sälja min lägenhet några år tidigare. Emily hade alltsedan dess hållit en lågmäld men kontinuerlig kontakt med mig för att då och då kontrollera om en eventuell försäljning var på tapeten. Därigenom var det givet att hon skulle få komma och presentera sig nu när det var dags.
Det var svårt att välja bland de fem men Emily verkade ärlig, energisk, kunnig och lätt att samarbeta med och jag tänkte att hon dels skulle vara bra att ha att göra med för min egen del, samt också att hon skulle vara en utmärkt representant för min lägenhet vid försäljningen. En mäklares främsta uppgift är ju faktiskt att få till en affär som lämnar både köpare och säljare nöjda och en sådan affär kommer endast till stånd med en mäklare som inger förtroende och kan tala för sin sak. Efter några dagars tvekande mellan två kandidater föll till slut lotten på Emily.
Jag är en kräsen kund och ställer höga krav både på service och kommunikation och upplever, som ett resultat av mina standarder, ofta att jag trots gedigen research och gott förarbete lämnas besviken. I fallet Emily Medqvist måste jag faktiskt med handen på hjärtat säga att detta inte har skett och jag har absolut inget att klaga på. Emily är en hårt arbetande mäklare som är tillgänglig i stort sett jämt och som med en rak och ärlig attityd gör allt vad hon kan för att göra köpare och säljare nöjda, utan att för den skull utfärda löften eller inge förhoppningar av rundare slag som visar sig vara svåra att hålla eller infria. Hon är kunnig och redig och lotsar alla parter med säker hand genom stora affärer där det är helt naturligt att känna en viss nervositet. Hennes osvikliga optimism och energi gör dessutom möten och kontakter till nöjesfyllda ögonblick då mycket blir gjort.
Jag känner mig mycket nöjd med att ha valt Emily Medqvist som mäklare och skulle gladeligen välja henne igen om valet stod mig åter och jag kan rekommendera alla som står inför ett mäklarval att beakta henne.
"
säljare på Skånegatan 51

22 apr 2020

"Supermäklare rakt igenom. Uppskattade verkligen att ha med Emily att göra."
säljare på Helgagatan 36N

05 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera Emily! Hon är engagerad, kunnig och enkel att kommunicera med, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Självklart kommer vi välja Emily igen när det nu är dags för försäljningen av min sambos lägenhet!"
säljare på Hornsgatan 57

26 mar 2020

"Vi kan rekommendera Emily fullt ut och har endast positiva kommentarer om hennes insats. Vi är så glada över att vi lyckades anlita just henne till vår bostadsförsäljning. "
säljare på Bondegatan 46

17 mar 2020

"Engagerad och effektiv. "
säljare på Igeldammsgatan 38

15 mar 2020

"Vi vill varmt rekommendera Emily till alla som går i säljtankar! Mycket fokuserad och med ett starkt driv vägledde hon oss tryggt genom hela försäljningsprocessen och var noga med att vi hela tiden skulle vara 110 procent nöjda. Hon är professionell, lyhörd och alltid snabb på att informera och återkoppla. Lägenheten såldes före visning till ett pris som överträffade våra förväntningar. Vi kommer definitivt att anlita henne igen om det blir aktuellt med nya försäljningar."
säljare på Färgargårdstorget 96

14 mar 2020

"Efter att varit missnöjd med en tidigare mäklare som nästan aldrig återkopplade så bytte vi till Emily. Vilken skillnad! Gick alltid att få tag på, svarade på sms, mail och telefon i stort sätt dygnet runt. Återkopplade så fort hon visste något nytt. Hade stenkoll på alla som var intresserade av lägenhet.
Vi är super nöjda med Emily! Lättsam, trevligt och extremt duktig på det hon gör. "
säljare på Lidköpingsvägen 25

10 mar 2020

"Emily överträffade alla våra förväntningar om hela försäljningsprocessen och inte minst slutpriset. Försäljningen, som för oss ovana säljare till en början kändes besvärlig, blev med Emily som lots en mycket smidig och positiv upplevelse där vi hela tiden kände oss uppdaterade. Vi rekommenderar varmt Emily till alla som ska sälja sin bostad."
säljare på Norra Stationsgatan 53

28 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av Emily som mäklare. Hon lyssnade in, var alltid hjälpsam och tydlig i sin kommunikation. Skulle definitivt välja henne igen! "
säljare på Hornsgatan 180

22 feb 2020

"Emily var en väldigt bra mäklare. Inför fotografering o visning var hon väldigt hjälpsam vilket ledde till en fin annons. Under försäljning så var hon tydlig, höll mig hela tiden uppdaterad och gav ett extremt trovärdigt intrycket. "
säljare på Malmgårdsvägen 20

18 feb 2020

"Vi är supernöjda med Emily och rekommenderar henne starkt som mäklare! Professionell och lyhörd med bra driv! "
säljare på Fleminggatan 63

10 feb 2020

"Emily är en engagerad och förtroendeingivande mäklare som vi skulle rekommendera varmt! Hon är serviceminded och lyhörd och gjorde så att vår försäljning fortlöpte otroligt smidigt från start - mål, trots en del "oväntade" situationer som löste hon med stort tålamod på bästa sätt. Vi är väldigt nöjda med Emily och imponerade av henne efter att ha varit i kontakt med flertalet andra mäklare tidigare!"
säljare på Läckövägen 22

07 feb 2020

"Hade två stycken säljomgångar med en annan mäklare som inte kunde under dessa två omgångar få in speciellt många spekulanter och hade stora problem med att ens få in bud. Valde då att byta mäklare till Emily. Efter två veckor från det första möte vi hade, sålde hon lägenheten. Innan visningstillfället. För ett pris som låg över mina förväntningar. Utan några helst ingrepp på lägenheten. Detta säger tillräckligt om Emily.
Tack Emily! "
säljare på Råggatan 8

05 feb 2020

"Emily var engagerad, påläst och gav en service som var skräddarsydd. Hon höll mig uppdaterad och gav väldigt bra råd beroende på hur situation och marknad såg ut."
säljare på Bondegatan 46

04 feb 2020

"Emely är en härlig och engagerad mäklare! Hon hjälpte mig igenom hela processen som gick galant tack vara henne!"
säljare på Bastugatan 38B

04 feb 2020

"Emily fick oss att känna oss mycket trygga genom hela säljprocessen och gjorde ett toppenjobb med vår försäljning. Kan inte nog rekommendera henne!"
säljare på Teknologgatan 8B

22 jan 2020

"Vi valde Emily efter att själva ha köpt genom henne. Vi kan varmt rekommendera henne från båda sidorna. Hon tog sitt uppdrag på fullaste allvar, var alltid tillgänglig och rak och vi är mer är nöjda med hennes arbete med försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Folkungagatan 118

15 jan 2020

"Supernöjd med Emilys insats! Överträffade alla förväntningar. "
säljare på Högbergsgatan 50

14 jan 2020

"Emily var väldigt enkel och lätt att ha kontakt med och hela affären kändes i trygga händer."
säljare på Essingestråket 17

13 jan 2020

"Emily. Om man kunde kröna en drottning för alla mäklare så är hon det.
Hon är motiverad och verkligen satsade allt på att få våran lägenhet såld, och det blev den tillslut för mer än vad vi hade önskat.
Hon hjälpte till med inredning och papper, hon ringde runt och var på.
Hon fick mig att inse att det kan vara en enorm skillnad på mäklare & mäklare.
Det arbetet hon gjorde för oss var långt över förväntat och jag är väldigt tacksam för hennes insats.
"
säljare på Bondegatan 24

31 dec 2019

"Det självklara valet av mäklare! Har använt Emily vid flera försäljningar och hon är i särklass den bästa mäklaren. Professionell, oerhört kunnig och dessutom extremt trevlig. Hon är rak och ärlig vilket jag alltid uppskattat. Man känner sig trygg under hela processen. Vass och en riktigt bra förhandlare! Tack!"
säljare på Narvavägen 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
52

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
39
Försäljningar
52
Försäljningsvärde
219 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
164 av 166 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
146 av 166 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
163 av 166 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
165 av 166 säljare

Emily på kartan.

215 tidigare annonser
4 bostäder till salu
166 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

5 495 000 kr
2 rum, 60,5 m²
91 583 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 360 kr/mån
7 750 000 kr
3 rum, 87 m²
89 080 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 612 kr/mån
3 895 000 kr
2 rum, 54 m²
72 129 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 782 kr/mån
8 995 000 kr
4 rum, 109 m²
82 522 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
6 618 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1,5 rum, 41 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
4 920 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 325 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 225 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 430 000 kr
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
4 325 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 830 000 kr
1,5 rum, 42 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.