Emily Medqvist

Profilbild för Emily Medqvist
Säljarfavorit
Emily Medqvist
5.0 / 5
(230 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
40 st
175 330 000 kr

Bakgrund

Emily Medqvist jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-25. Emily har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Emily har enligt vår statistik haft 48 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 260 670 000 kr.

Presentation

Med flera år i fastighetsbranschen har jag skapat mig en bred erfarenhet av yrket. Jag är en väldigt ambitiös och målinriktad person, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och sätter alltid upp höga mål. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag starkt tror krävs för att leverera kvalitet i alla lägen. Med ett brinnande engagemang, energi och ett hårt arbete skapar jag en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Jag är alltid påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och har alltid ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Jag kommer ursprungligen från vackra Gotland och har bott merparten av det senaste decenniet i Stockholms innerstad. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just er försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

Mäklarbyrå


Säljare om Emily.

06 jul 2021

"Emelie är väldigt professionell i sin roll och ledde uppdraget med engagemang och fokus från första mötet. Hennes insats ledde till en framgångsrik försäljning i enlighet med värdering. Kan varmt rekommendera Emily till andra. "
säljare på Ölandsgatan 48

05 jul 2021

"Så nöjd med Emily - engagerad, trevlig och lyhörd!"
säljare på Gamla Tyresövägen 310

28 jun 2021

"Emily är toppen. 10/10! "
säljare på Bergsundsgatan 14

27 jun 2021

"Lyhörd och mycket trevlig mäklare som arbetar på dina villkor. Ger ett intryck av lugn och kunnighet."
säljare på Folkungagatan 118

23 jun 2021

"Emily hjälpte vår bostadsrättsförening sälja en lägenhet. Hon var engagerad från den första kontakten och även efter det att alla avtal var påskriva, alltid lätt att kontakt och kom med värdefulla tips under försäljningsprocessen. "
säljare på Högalidsgatan 42B

18 jun 2021

"Emily var engagerad från start till mål, alltid snabb på att återkoppla och kom med värdefulla råd under processen. Hon sålde våran lägenhet till ett pris över vår förväntan och hjälpe oss även att hitta vårat nya boende. Vi kunde inte vara mer nöjda och kommer tveklöst anlita henne vid nästa försäljning!"
säljare på Åsögatan 92

18 jun 2021

"Duktig, driven, lyhörd och empatisk. Supernöjd, kan starkt rekommendera Emily!"
säljare på Essinge Brogata 15

17 maj 2021

"Emily är rak, tydlig, kommer med väldigt bra input och bryr sig verkligen om att det ska bli så bra som möjligt. Inget fjäsk eller påklistrat utan rakt igenom ärlig och proffsig. Mycket, mycket nöjd. "
säljare på Bråviksvägen 16

16 maj 2021

"Emily skött allt mycket professionellt och var flexible angående mina behov mot köparen. Positiv och lösnings orienterad."
säljare på Hallandsgatan 50A

09 maj 2021

"Emily var ett självklart val vid min försäljning. Vi har nu samarbetat vid flera lägenhetsförsäljningar och Emily är otroligt proffsig, oavsett vilken situation man hamnar i. Jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en trygg, pålitlig mäklare som ser till att ro i hamn din försäljning på bästa möjliga sätt."
säljare på Sockenvägen 383

07 maj 2021

"Kan varmt rekommendera Emily som mäklare. Emily är proffsig, varm, trevlig och pålitlig. Hon gjorde vår försäljning smidig och vi kände oss trygga hela vägen. "
säljare på Tavastgatan 22

03 maj 2021

"Emily är världens bästa mäklare! Vi bytte mäklare till Emily och det var ett väldigt bra beslut. Hon är professionell, kunnig och varm och vi kan inte annat än att ge henne våra varmaste rekommendationer!"
säljare på Bondegatan 63

03 maj 2021

"Emily är engagerad och håller kontakten även sena kvällar och helger. Skaffar sig god kännedom om fastigheten samt föreningen. Jag valde Emily på grund av hennes drivkraft och engagemang."
säljare på Bondegatan 1C

26 apr 2021

"Allt funkade. Enkelt och trevligt. "
säljare på Folkungagatan 112

24 apr 2021

"Andra gången vi anlitar Emily för försäljning av vår bostad och hon överträffade våra förväntningar även denna gång. Hon jobbar hårt och engagerat för att få till en bra process, vi är mer än nöjda. "
säljare på Atlasmuren 4

22 apr 2021

"Smidig process från första möte till försäljning. Emily är driven, professionell och mycket socialt kompetent vilket gjorde att vi kände oss trygga under hela försäljningsprocessen. Vi kommer definitivt vända oss till henne nästa gång vi säljer! "
säljare på Tavastgatan 16

22 apr 2021

"Lyhörd, professionell och trevlig. Duktig på att hantera spekulanter och gott sinne för stil. Rekommenderas!"
säljare på Katarina Bangata 60

06 apr 2021

"Emily är driven och ser till att försäljningen hela tiden går framåt, också när förutsättningarna förändras. Hon är engagerad och lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen. Hon är ett tryggt bollplank som också kunde guidea oss i allt från hur vi skulle presentera lägenheten på bästa sätt, till hur vi kunde förhålla oss till olika scenarion under budgivning. Vi kände hela vägen att vi gjorde försäljningen som ett team och kan varmt rekommendera Emily."
säljare på Sockenvägen 383

29 mar 2021

"Emily var överträffade alla mina förväntningar! Hon var kompetent och enormt kunnig och samtidig lyhörd. Jag var supernöjd med hela processen, från planering och annonsering till försäljning. Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Bondegatan 1F

27 mar 2021

"Emily är en mycket engagerad och duktig mäklare med väl fungerande rutiner som gör att allt löper på smidigt och effektivt. Det har varit ett väl fungerande samarbete som skapat tillit och jag har känt att jag kan lite på henne fullt ut.
Jag kan verkligen rekommendera henne till andra mäklaruppdrag."
säljare på Essingestråket 19

17 mar 2021

"Vi är så nöjda med Emilys arbete. Hon var snabb med återkoppling och lyhörd för våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera henne och önskar henne lycka till i framtiden. "
säljare på Metargatan 14

15 mar 2021

"Uppdaterar hela tiden och supergullig! "
säljare på Hallandsgatan 50B

11 mar 2021

"Emily har en fin kombination av empati och proffsighet. Hon gjorde en lysande insats som jag är väldigt glad för."
säljare på Tjustgatan 2

04 mar 2021

"Mycket, mycket nöjd med Emily som mäklare. Kan varmt rekommendera Emily till andra som ska sälja sina lägenheter. Hon är enormt duktig, skicklig och trevlig. Återkoppling på frågor skedde i snabb takt. Alltid klara besked. Som sagt jag är mer än nöjd och kommer att rekommendera Innerstadsspecislisten och framför allt Emily. "
säljare på Siljansvägen 47

24 feb 2021

"Finns det än bättre mäklare i världen - tror ej det!? Emely är helt enkelt en fantastisk individ och hanterade affären som om de vore hennes egen lägenhet jag köpte alt nu när jag sålde så anlitade jag Emely igen och kommer aldrig om jag kan använda någon annan mäklare framöver för vare sig köp eller sälj! "
säljare på Doktor Abelins gata 4

10 feb 2021

"Emily är superproffsig, kunnig, har väldigt god social kompetens - allt bra! Det här är andra gången vi anlitar henne och med lika bra resultat. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Tegnérgatan 17

02 feb 2021

"Vi är så glad och nöjda över att vi sålde vår lägenhet med Emily! Ordning och reda och tydlig i sin kommunikation mellan säljare och köpare, det hade inte kunnat vara bättre! Rekommenderas varmt. "
säljare på Bastugatan 25

21 jan 2021

"Emily har varit helt fantastisk att jobba med! Otroligt lyhörd, professionell, ambitiös och kunnig. Hon har lett oss genom hela processen och fört en nära dialog hela tiden. Vi har känt oss väldigt trygga i Emilys händer. Skulle rekommendera Emily till alla, hon är en stjärna! "
säljare på Gotlandsgatan 68

15 jan 2021

"Emily har verkligen levt upp till mina förväntningar och lyckats förmedla bostaden på bästa möjliga sätt, från annons till visningar och budgivningar. Jag skulle rekommendera Emily vilken dag som helst!"
säljare på Bergsundsgatan 7

29 dec 2020

"Emily är lätt att tycka om, hon är charmig, social och uppfattas som en ärlig person som vill ditt bästa. Hon är skärp och arbetar hårt. Jag blev uppdaterad om minsta händelse och jag fick alltid ett snabbt svar till mina frågor. Hon fick en speciellt utmaning av mig då jag bor i ett annat del av Sverige, så det mesta sköttes på telefonen. Hon anpassade sig till min situation och var alltid tillgänglig och villig att svara på alla mina frågor och önskemål. På grund av min situation behövde jag hjälp med mycket och hon alltid hjälpte till. Som gäller kunskap, hon kan sitt arbete och är väldig målinriktad! Jag skulle absolut varm rekommendera henne och har redan faktisk gjort det till en vän som ska snart sälja sin bostad i samma området. "
säljare på Hornsgatan 68

18 dec 2020

"Emily var proffsig, tillmötesgående och tillgänglig (dygnet runt!). Jag kände mig trygg under hela försäljningen. Jag skulle lätt rekommendera Emily till andra!"
säljare på Brännkyrkagatan 117

13 dec 2020

"Vi är mycket nöjda. Emily är ambitiös, kunnig och inger förtroende. Det var lätt att komma i kontakt med henne - även utanför kontorstid både via mejl och telefon.
Emily har ett glatt och trevligt sätt och vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Färgargårdstorget 28

30 nov 2020

"Proffsig och höll oss uppdaterade hela tiden kan varmt rekommendera henne som mäklare"
säljare på Ljusterögatan 5

22 nov 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Emily som mäklare. Hon är driven, kunnig, klar och tydlig i kommunikation, har bra och realistisk perspektiv på marknaden och är en mycket trevlig person att göra med. "
säljare på Västeråsgatan 5

09 nov 2020

"Fick god hjälp av Emily som är en mycket positiv, noggrann och målmedveten mäklare med stor arbetsvilja och hög grad av tillgänglighet. En person som är mycket lätt att samarbeta med. "
säljare på Fatburs Brunnsgata 33A

07 nov 2020

"Helengagerad mäklare som utstrålar professionalitet och säkerhet."
säljare på Reimersholmsgatan 77

29 okt 2020

"Emily är en välslipad fastighetsmäklare som arbetar extremt hårt och målriktat. Hon lämnar inget åt slumpen. Jag har sålt med henne flera gånger och har såklart rekommenderat henne vidare till många andra vänner och bekanta. "
säljare på Torsplan 8

26 okt 2020

"Emily är så jäkla bra, kan varmt rekommendera henne!!"
säljare på Östgötagatan 45

23 okt 2020

"Säljer ni i Stockholm bör ni träffa Emily:
Hon slog rekord i hela kvarteret och var otroligt hjälpsam genom hela säljprocessen, hon vet vad hon gör.
Emily har öga för detaljer och kan samtidigt se helheten, vilket hjälpte oss fokusera på rätt saker och röra oss snabbt mot en bra försäljning.
Hennes erfarenhet och energi gjorde oss trygga att vi var i rätt händer.
Vill du ha en mäklare som är tillgänglig, förstående och professionell så välj Emily, vilket vi gärna gör igen framöver. Rekommenderas varmt!"
säljare på Samaritgränd 6

23 okt 2020

"Emily sköter processen med ordning och reda och effektivt!"
säljare på Ernst Ahlgrens väg 8

19 okt 2020

"Emily hade sålt i vårt hus innan med väldigt goda resultat. Hon överträffade våra förväntningar och mer därtill! Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare. Hela processen gick jättesmidigt. Bra kommunikation och fin annons. 5 av 5! "
säljare på Högbergsgatan 46

10 okt 2020

"Helnöjd med Emily`s insatts. Varma rekommendationer för framtida bostadssäljare.
"
säljare på Karlskogagatan 14

07 okt 2020

"Emily är lätt att tycka om, hon är professionell och var lätt att nå under försäljningsprocessen. "
säljare på Essinge Brogata 15

02 okt 2020

"Supernöjd. Emily vet vad hon gör. Som säljare är det bara att luta sig tillbaka och låta Emily göra jobbet. "
säljare på Fredmansgatan 9

30 sep 2020

"Emily tog tydligt kommando och drev hela processen från A till Ö. Som kund kände man sig hela tiden trygg med att allt sköttes på bästa sätt och hade man frågor kunde man alltid få tag på henne och få en uppdatering om läget. Man var under hela processen i väldigt goda händer och kände sig trygg med hennes erfarenhet och driv.
Även väldigt nöjd med bilder och annons som verkligen lyfte bostaden till rätt nivå. "
säljare på Rindögatan 28

30 sep 2020

"Super nöjd med Emelie! Smidig affär, seriös mäklare med ordning och reda! Rekommenderas vid försäljning och köp!"
säljare på Hammarby Allé 13

30 sep 2020

"Vi köpte först vår lägenhet via Emily och nu har vi även sålt samma lägenhet med hennes hjälp. Emily är lyhörd, extremt påläst, och ger sitt allt för att sätta rätt förutsättningar, för både säljare och köpare. Vi är mycket nöjd (som både säljare och köpare), och kan varmt rekommendera! "
säljare på Södermannagatan 37

29 sep 2020

"Jag är supernöjd med helheten, samarbetet och slutpriset. Emily gjorde ett bra jobb under hela processen! "
säljare på Tavastgatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
48
Försäljningsvärde
260 670 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
224 av 226 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
204 av 225 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
222 av 223 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
228 av 228 säljare

Emily på kartan.

280 tidigare annonser
230 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 530 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 035 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emelie är väldigt professionell i sin roll och ledde uppdraget med engagemang och fokus från första mötet. Hennes insats ledde till en framgångsrik försäljning i enlighet med värdering. Kan varmt rekommendera Emily till andra. "
5 600 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 350 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emily hjälpte vår bostadsrättsförening sälja en lägenhet. Hon var engagerad från den första kontakten och även efter det att alla avtal var påskriva, alltid lätt att kontakt och kom med värdefulla tips under försäljningsprocessen. "
3 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 605 000 kr
1 rum, 32 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lyhörd och mycket trevlig mäklare som arbetar på dina villkor. Ger ett intryck av lugn och kunnighet."
13 100 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 1 605 000 kr
3,5 rum, 109 m²
Utropspris: 11 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 71 m²
Utropspris: 8 200 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.