Emily Medqvist

Profilbild för Emily Medqvist
Emily Medqvist
5.0 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
30 st
158 490 000 kr

Bakgrund

Emily Medqvist jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-25. Emily har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Emily har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 158 560 000 kr.

Presentation

Med flera år i fastighetsbranschen har jag skapat mig en bred erfarenhet av yrket. Jag är en väldigt ambitiös och målinriktad person, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och sätter alltid upp höga mål. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag starkt tror krävs för att leverera kvalitet i alla lägen. Med ett brinnande engagemang, energi och ett hårt arbete skapar jag en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Jag är alltid påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och har alltid ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Jag kommer ursprungligen från vackra Gotland och har bott merparten av det senaste decenniet i Stockholms innerstad. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just er försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig på 072-303 36 56 eller emily@innerstadsspecialisten.se. Jag ser fram emot att höra från dig!

Säljare om Emily.

23 jul 2020

"Smidig försäljningsprocess. Emily är engagerad, positiv och uppdaterar direkt så fort något händer. Rekommenderas varmt!"
säljare på Malmgårdsvägen 20

20 jul 2020

"Emily var väldigt driven och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd med min försäljning. Hon var duktig på att sätta rätt förväntningar givet marknaden. Extra plus i kanten för att hon hjälpte till med stylingtips och till och med hade med kuddar och filtar till visningen!"
säljare på Kristinehovsgatan 5A

13 jul 2020

"Emily hjälpte vår bostadsrättsförening med en snabb och lyckad affär på den osäkra marknaden. Emily hade förmågan att fånga det unika med lägenheten och omgivningen och därmed locka marknaden till visning och budgivning. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningen med en så engagerad och flexibel mäklare som bara sett möjligheter."
säljare på Sockenvägen 383

01 jul 2020

"Emelie följde oss på hela resan och såg till att det blev en process som genomsyrades av en uppriktig dialog i största förtroende! Allra varmaste rekommendationer från oss!! "
säljare på Färgargårdstorget 48

23 jun 2020

"Blev en lyckad försäljning trots pandemi. Emily följde upp alla spår och var alltid lätt att få tag på."
säljare på Ljusterögatan 5

22 jun 2020

"Jag var supernöjd med min försäljning. Emily är lätt och tydlig i kommunikation. "
säljare på Hornsgatan 29G

30 maj 2020

"Vi kan inte annat än att varmt rekommendera Emily som mäklare. Fantastiskt engagerad, professionell och lyhörd för såväl oss som säljare men även spekulanter/köpare. "
säljare på Gotlandsgatan 37

07 maj 2020

"Tillgänglig och engagerad mäklare, bra slutresultat."
säljare på Färgargårdstorget 28

05 maj 2020

"Emily är otroligt proffsig och helt enkelt riktigt duktig på det hon gör - alltifrån det estetiska kring annons, text och bild, till strategi och taktik före och under försäljningen. Hon är snabb, noggrann, och dessutom himla trevlig.
Personligen kände jag att Emily gjorde sitt yttersta för att jag som kund skulle bli så nöjd med slutresultatet som överhuvudtaget möjligt. Bra kommunikation under hela processen gjorde att jag kände mig trygg och hade 100% förtroende för Emily.
Jag kan varmt rekommendera Emily till andra. "
säljare på Rådmansgatan 70B

01 maj 2020

"Gick jättebra med Emily som var kompetent, driven och vänlig! Kan rekommendera starkt"
säljare på Smedsbacksgatan 26

29 apr 2020

"Inför att jag skulle sälja min lägenhet gjorde jag som folk gör innan de ska köpa eller sälja något för mycket pengar: jag sonderade terrängen. Detta innebar att jag tog kontakt med fem mäklare som alla fick komma och presentera sig för mig. Tre av dessa hade jag sent omsider fått rekommenderade via Hittamäklare medan två andra, däribland Emily, hade varit aktuella sedan en tidigare ansats att sälja min lägenhet några år tidigare. Emily hade alltsedan dess hållit en lågmäld men kontinuerlig kontakt med mig för att då och då kontrollera om en eventuell försäljning var på tapeten. Därigenom var det givet att hon skulle få komma och presentera sig nu när det var dags.
Det var svårt att välja bland de fem men Emily verkade ärlig, energisk, kunnig och lätt att samarbeta med och jag tänkte att hon dels skulle vara bra att ha att göra med för min egen del, samt också att hon skulle vara en utmärkt representant för min lägenhet vid försäljningen. En mäklares främsta uppgift är ju faktiskt att få till en affär som lämnar både köpare och säljare nöjda och en sådan affär kommer endast till stånd med en mäklare som inger förtroende och kan tala för sin sak. Efter några dagars tvekande mellan två kandidater föll till slut lotten på Emily.
Jag är en kräsen kund och ställer höga krav både på service och kommunikation och upplever, som ett resultat av mina standarder, ofta att jag trots gedigen research och gott förarbete lämnas besviken. I fallet Emily Medqvist måste jag faktiskt med handen på hjärtat säga att detta inte har skett och jag har absolut inget att klaga på. Emily är en hårt arbetande mäklare som är tillgänglig i stort sett jämt och som med en rak och ärlig attityd gör allt vad hon kan för att göra köpare och säljare nöjda, utan att för den skull utfärda löften eller inge förhoppningar av rundare slag som visar sig vara svåra att hålla eller infria. Hon är kunnig och redig och lotsar alla parter med säker hand genom stora affärer där det är helt naturligt att känna en viss nervositet. Hennes osvikliga optimism och energi gör dessutom möten och kontakter till nöjesfyllda ögonblick då mycket blir gjort.
Jag känner mig mycket nöjd med att ha valt Emily Medqvist som mäklare och skulle gladeligen välja henne igen om valet stod mig åter och jag kan rekommendera alla som står inför ett mäklarval att beakta henne.
"
säljare på Skånegatan 51

22 apr 2020

"Supermäklare rakt igenom. Uppskattade verkligen att ha med Emily att göra."
säljare på Helgagatan 36N

05 apr 2020

"Jag kan varmt rekommendera Emily! Hon är engagerad, kunnig och enkel att kommunicera med, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Självklart kommer vi välja Emily igen när det nu är dags för försäljningen av min sambos lägenhet!"
säljare på Hornsgatan 57

26 mar 2020

"Vi kan rekommendera Emily fullt ut och har endast positiva kommentarer om hennes insats. Vi är så glada över att vi lyckades anlita just henne till vår bostadsförsäljning. "
säljare på Bondegatan 46

17 mar 2020

"Engagerad och effektiv. "
säljare på Igeldammsgatan 38

15 mar 2020

"Vi vill varmt rekommendera Emily till alla som går i säljtankar! Mycket fokuserad och med ett starkt driv vägledde hon oss tryggt genom hela försäljningsprocessen och var noga med att vi hela tiden skulle vara 110 procent nöjda. Hon är professionell, lyhörd och alltid snabb på att informera och återkoppla. Lägenheten såldes före visning till ett pris som överträffade våra förväntningar. Vi kommer definitivt att anlita henne igen om det blir aktuellt med nya försäljningar."
säljare på Färgargårdstorget 96

14 mar 2020

"Efter att varit missnöjd med en tidigare mäklare som nästan aldrig återkopplade så bytte vi till Emily. Vilken skillnad! Gick alltid att få tag på, svarade på sms, mail och telefon i stort sätt dygnet runt. Återkopplade så fort hon visste något nytt. Hade stenkoll på alla som var intresserade av lägenhet.
Vi är super nöjda med Emily! Lättsam, trevligt och extremt duktig på det hon gör. "
säljare på Lidköpingsvägen 25

10 mar 2020

"Emily överträffade alla våra förväntningar om hela försäljningsprocessen och inte minst slutpriset. Försäljningen, som för oss ovana säljare till en början kändes besvärlig, blev med Emily som lots en mycket smidig och positiv upplevelse där vi hela tiden kände oss uppdaterade. Vi rekommenderar varmt Emily till alla som ska sälja sin bostad."
säljare på Norra Stationsgatan 53

28 feb 2020

"Vi är väldigt nöjda med vårt val av Emily som mäklare. Hon lyssnade in, var alltid hjälpsam och tydlig i sin kommunikation. Skulle definitivt välja henne igen! "
säljare på Hornsgatan 180

22 feb 2020

"Emily var en väldigt bra mäklare. Inför fotografering o visning var hon väldigt hjälpsam vilket ledde till en fin annons. Under försäljning så var hon tydlig, höll mig hela tiden uppdaterad och gav ett extremt trovärdigt intrycket. "
säljare på Malmgårdsvägen 20

18 feb 2020

"Vi är supernöjda med Emily och rekommenderar henne starkt som mäklare! Professionell och lyhörd med bra driv! "
säljare på Fleminggatan 63

10 feb 2020

"Emily är en engagerad och förtroendeingivande mäklare som vi skulle rekommendera varmt! Hon är serviceminded och lyhörd och gjorde så att vår försäljning fortlöpte otroligt smidigt från start - mål, trots en del "oväntade" situationer som löste hon med stort tålamod på bästa sätt. Vi är väldigt nöjda med Emily och imponerade av henne efter att ha varit i kontakt med flertalet andra mäklare tidigare!"
säljare på Läckövägen 22

07 feb 2020

"Hade två stycken säljomgångar med en annan mäklare som inte kunde under dessa två omgångar få in speciellt många spekulanter och hade stora problem med att ens få in bud. Valde då att byta mäklare till Emily. Efter två veckor från det första möte vi hade, sålde hon lägenheten. Innan visningstillfället. För ett pris som låg över mina förväntningar. Utan några helst ingrepp på lägenheten. Detta säger tillräckligt om Emily.
Tack Emily! "
säljare på Råggatan 8

05 feb 2020

"Emily var engagerad, påläst och gav en service som var skräddarsydd. Hon höll mig uppdaterad och gav väldigt bra råd beroende på hur situation och marknad såg ut."
säljare på Bondegatan 46

04 feb 2020

"Emely är en härlig och engagerad mäklare! Hon hjälpte mig igenom hela processen som gick galant tack vara henne!"
säljare på Bastugatan 38B

04 feb 2020

"Emily fick oss att känna oss mycket trygga genom hela säljprocessen och gjorde ett toppenjobb med vår försäljning. Kan inte nog rekommendera henne!"
säljare på Teknologgatan 8B

22 jan 2020

"Vi valde Emily efter att själva ha köpt genom henne. Vi kan varmt rekommendera henne från båda sidorna. Hon tog sitt uppdrag på fullaste allvar, var alltid tillgänglig och rak och vi är mer är nöjda med hennes arbete med försäljningen av vår lägenhet. "
säljare på Folkungagatan 118

15 jan 2020

"Supernöjd med Emilys insats! Överträffade alla förväntningar. "
säljare på Högbergsgatan 50

14 jan 2020

"Emily var väldigt enkel och lätt att ha kontakt med och hela affären kändes i trygga händer."
säljare på Essingestråket 17

13 jan 2020

"Emily. Om man kunde kröna en drottning för alla mäklare så är hon det.
Hon är motiverad och verkligen satsade allt på att få våran lägenhet såld, och det blev den tillslut för mer än vad vi hade önskat.
Hon hjälpte till med inredning och papper, hon ringde runt och var på.
Hon fick mig att inse att det kan vara en enorm skillnad på mäklare & mäklare.
Det arbetet hon gjorde för oss var långt över förväntat och jag är väldigt tacksam för hennes insats.
"
säljare på Bondegatan 24

31 dec 2019

"Det självklara valet av mäklare! Har använt Emily vid flera försäljningar och hon är i särklass den bästa mäklaren. Professionell, oerhört kunnig och dessutom extremt trevlig. Hon är rak och ärlig vilket jag alltid uppskattat. Man känner sig trygg under hela processen. Vass och en riktigt bra förhandlare! Tack!"
säljare på Narvavägen 22

19 dec 2019

"Emily är en otroligt duktig mäklare och vi rekommenderar henne varmt. Vi kommer aldrig använda oss av någon annan mäklare vid framtida försäljningar. "
säljare på Tellusborgsvägen 75

17 dec 2019

"Jag har både köpt och sålt några lägenheter både i Sverige och utomlands.
Jag brukar välja mäklare efter resultat och känsla.
Och den här gången stämde det precis som jag hade tänkt.
"
säljare på Grindsgatan 52

15 dec 2019

"Otroligt duktig och väldigt engagerad! "
säljare på Lidnersgatan 12A

13 dec 2019

"Vi har varit på massor av visningar och tycker sällan att mäklare är särskilt trevliga. Emily är precis den mäklare jag skulle vilja mötte upp mig på en visning. Glad, positiv, nära till skratt och alltid 100% professionell. Mina varmaste rekommendationer."
säljare på Drottninggatan 114A

21 nov 2019

"Strålande insats, brinnande engagemang och underbar att samarbeta med. Har redan rekommenderat Emily vidare till kompisar som går i säljtankar."
säljare på Grindsgatan 33

19 nov 2019

"Jag svarar a´ min huvudmans vägnar och som hans god man. Örjan är mycket nöjd ."
säljare på Kungsklippan 11

19 nov 2019

"Allt gick jättesmidigt och det blev en bättre affär än förväntat. Emily är proffsig och trevlig, kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Rörstrandsgatan 15

07 nov 2019

"Emily var supertrevlig, lätt att jobba med och snabb på att återkoppla. Hon jobbade hårt och gav mer än det som var avtalat. Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Högbergsgatan 46

01 nov 2019

"Min bror rekommenderade Emily för mig. Vilket var helt rätt. En professionell trevlig mäklare med ett högt driv och engagemang. Jag är super nöjd. Skulle anlita henne lätt igen om det skulle behövas."
säljare på Färgargårdstorget 10

31 okt 2019

"Emily har varit klockren från första kontakt, vilket avspeglar köp av två lägenheter till våra barn 2017, fram till försäljning av Hornsgatan 29E oktober 2919. Totalt tre lägenheter.
Vi rekommenderar Emily å det varmaste och kommer själva vända oss till henne i fortsatta lägenhetsaffärer. Något som redan är initierat då vi söker större lägenhet på Östermalm."
säljare på Hornsgatan 29E

29 okt 2019

"Det är andra gången jag anlitar Emily som mäklare. Jag är mycket nöjd och kommer med största sannolikhet anlita henne även vid nästa försäljning om det skulle bli aktuellt. "
säljare på Förskeppsgatan 5

24 okt 2019

"Emily är en väldigt engagerad och duktig mäklare! Hon har väldigt bra koll på alla bitar och jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Drabantgatan 11

18 okt 2019

"Emily var lyhörd, driven och professionell genom hela processen."
säljare på Brännkyrkagatan 46

14 okt 2019

"Emily är en driven och entusiastisk mäklare. Vi fick kontinuerligt uppdateringar från första stund tills affären var avslutad. Emily gör, i min mening, det där lilla extra vilket vi uppskattade väldigt mycket.
Emily är utan tvekan en mäklare vi kan rekommendera! "
säljare på Kungsbro Strand 19

25 sep 2019

"Jag är mycket nöjd med både slutpris och val av mäklare! "
säljare på Grindsgatan 52

24 sep 2019

"Emily gjorde en helt fantastisk insats och var enligt oss en extremt viktig anledning till att vi fick in de sista buden som gjorde försäljningen till en affär vi var väldigt nöjda med. Tack!"
säljare på Norr Mälarstrand 88

24 sep 2019

"Jag uppskattade att Emily hjälpte till med styling och med att mäta om lägenhetens storlek.
Emily är mycket kommunikativ och höll mig underrättad under hela processen - vilket är viktigt."
säljare på Doktor Abelins gata 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
158 560 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
140 av 141 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
125 av 141 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
139 av 141 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
141 av 141 säljare

Emily på kartan.

182 tidigare annonser
2 bostäder till salu
141 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 295 000 kr
1 rum, 23 m²
99 782 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 254 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 45 m²
55 444 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 005 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 900 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 550 000 kr
1 rum, 27 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Smidig försäljningsprocess. Emily är engagerad, positiv och uppdaterar direkt så fort något händer. Rekommenderas varmt!"
2 860 000 kr
Lägenhet Stora Essingen
+ 510 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
2 700 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 205 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emily var väldigt driven och gjorde allt för att jag skulle bli nöjd med min försäljning. Hon var duktig på att sätta rätt förväntningar givet marknaden. Extra plus i kanten för att hon hjälpte till med stylingtips och till och med hade med kuddar och filtar till visningen!"
2 370 000 kr
Lägenhet Gamla Enskede
+ 275 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Emily hjälpte vår bostadsrättsförening med en snabb och lyckad affär på den osäkra marknaden. Emily hade förmågan att fånga det unika med lägenheten och omgivningen och därmed locka marknaden till visning och budgivning. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningen med en så engagerad och flexibel mäklare som bara sett möjligheter."
2 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 250 000 kr
1 rum, 24 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Blev en lyckad försäljning trots pandemi. Emily följde upp alla spår och var alltid lätt att få tag på."
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.