Emily Medqvist

Profilbild för Emily Medqvist
Säljarfavorit
Emily Medqvist
5.0 / 5
(328 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
23 st
176 030 000 kr

Bakgrund

Emily Medqvist jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-01-25. Emily har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2019. Emily har enligt vår statistik haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 154 410 000 kr.

Presentation

Med flera år i fastighetsbranschen har jag skapat mig en bred erfarenhet av yrket. Jag är en väldigt ambitiös och målinriktad person, tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna och sätter alltid upp höga mål. Att vara strukturerad och noggrann i arbetet är något jag starkt tror krävs för att leverera kvalitet i alla lägen. Med ett brinnande engagemang, energi och ett hårt arbete skapar jag en lyckad bostadsaffär för bägge parter. Jag är alltid påläst för att kunna ge svar på de frågor som dyker upp och har alltid ett leende på läpparna. Förmedlingen av din bostad gör jag med samma glädje och engagemang som om det var min egen lägenhet med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på slutpriset.

Jag kommer ursprungligen från vackra Gotland och har bott merparten av det senaste decenniet i Stockholms innerstad. Med lång erfarenhet inom service och försäljning från olika branscher vet jag vad mina kunder förväntar sig av mig. Jag är lyhörd och arbetar fram skräddarsydda lösningar för just er försäljning och genom det når vi bäst resultat! Går du i säljtankar, funderar över värdet på din bostad eller bara vill prata om läget på bostadsmarknaden, tveka inte att höra av dig till mig. Jag ser fram emot att höra från dig!

emily@innerstadsspecialisten.se
072-303 36 56

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Emily.

19 jan 2023

"Emelie är engagerad och gör det lilla extra! Väldigt proffsig, lätt att få tag på och lyhörd. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Kocksgatan 36

05 jan 2023

"I en oviss och avvktande marknad fick Emily slita hårt. Men det lönade sig. Slutpriset landade strax över det förväntade, just tack vare envist, hårt arbete och en aldrig sinande entusiasm. "
säljare på Repslagargatan 11

05 jan 2023

"Emily var engagerad och kommunicerade tydligt. Duktig på att anpassa sig till den ”nya” bostadsmarknaden där lägenheter inte säljer sig själva längre. Vi hade en jättebra dialog hela tiden och hade inte sålt till det priset vi gjorde utan Emily. Kan verkligen rekommendera henne!"
"Emily var engagerad och kommunicerade tydligt. Duktig på att anpassa sig till den ”nya” bostadsmarknaden där lägenheter inte säljer sig själva längre. Vi hade en jättebra dialog hela tiden och hade inte sålt till det priset vi gjorde utan Emily. Kan verkligen rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Heleneborgsgatan 52

29 dec 2022

"Vi fick direkt en bra känsla av Emily vid första mötet och den känslan stannade kvar genom hela försäljningsprocessen. Vi var mycket nöjda och hade stort förtroende för Emily hela vägen."
säljare på Hornsgatan 151

21 dec 2022

"Emily var en stjärna! Rekommenderar henne varmt."
säljare på Ringvägen 127A

20 dec 2022

"Väldigt professionell och hade goda rekommendationer till hur samtliga delar av affären skulle hanteras. Emily var engagerad under hela processen, och gav snabb återkoppling på våra frågeställningar. Vi skulle varmt rekommendera Emily till våra bekanta.
"
"Väldigt professionell och hade goda rekommendationer till hur samtliga delar av affären skulle hanteras. Emily var engagerad under hela processen, och gav snabb återkoppling på våra frågeställningar. Vi skulle varmt rekommendera Emily till våra bekanta.
"
Läs mer
säljare på Högalidsgatan 42D

20 dec 2022

"Emily sålde lägenheten innan visning till pris över förväntan och varit lätt att få tag på och enkel att kommunicera med."
säljare på Grindsgatan 52

10 dec 2022

"Emily är så bra! Hon är kunnig, engagerad och serviceminded. Hon gör det lilla extra för att både köpare och säljare ska känna sig trygga i processen. Jag är jättenöjd med att ha anlitat Emily som mäklare."
säljare på Brännkyrkagatan 92

31 okt 2022

"Grym mäklare!! Mycket utstrålning och lätt att tycka om! Vi va supernöjda!! "
säljare på Ringvägen 114

31 okt 2022

"Emily kändes genuin, hjälpsam och professionell. Hon var engagerad under hela bostadsaffären, och gav snabb återkoppling vid minsta fundering. Jag skulle rekommendera Emily till alla jag känner!"
säljare på Folkungagatan 130

30 okt 2022

"Jättenöjd med Emily som mäklare! "
säljare på Tavastgatan 14

14 okt 2022

"Professionell och supertrevlig! Alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade längs hela vägen. Rekommenderar varmt! "
säljare på Folkungagatan 101

10 okt 2022

"Emily var toppen från start till mål, gick dessutom snabbt att nå ett avslut som vi var nöjda med."
säljare på Kärrtorpsvägen 24A

14 sep 2022

"Rekommenderas varmt! Emily är en riktigt härlig och proffsig mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra som krävs för att vi skulle få en så bra process som möjligt. Vi fick exempelvis låna passande stolar inför fotograferingen. Emily visade även lägenheten för ett flertal spekulanter som inte..."
"Rekommenderas varmt! Emily är en riktigt härlig och proffsig mäklare. Hon gjorde verkligen det lilla extra som krävs för att vi skulle få en så bra process som möjligt. Vi fick exempelvis låna passande stolar inför fotograferingen. Emily visade även lägenheten för ett flertal spekulanter som inte hade möjlighet att komma på ordinarie visningstid. Vi är mer än nöjda med Emilys insats. "
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 90

12 sep 2022

"Kan starkt rekommendera Emily, hon fick verkligen jobba hårt för att slutföra försäljningen. Dessutom väldigt bra jobb att få till en bra affär i dessa svår tider. "
säljare på Gotlandsgatan 67

11 sep 2022

"Kan verkligen rekommendera Emily som mäklare! Hon skapade en fin annons, samarbetar med proffsig fotograf och hela processen flöt på smidigt tack vare Emilys engagemang. Trots en sval marknad fick vi till en fantastisk försäljning, är mer än nöjd med Emilys insats. "
"Kan verkligen rekommendera Emily som mäklare! Hon skapade en fin annons, samarbetar med proffsig fotograf och hela processen flöt på smidigt tack vare Emilys engagemang. Trots en sval marknad fick vi till en fantastisk försäljning, är mer än nöjd med Emilys insats. "
Läs mer
säljare på Folkungagatan 130

09 sep 2022

"Så nöjd med Emily - rekommenderar henne varmt! Trygg, kunnig, driven och framförallt väldigt trevlig genom hela processen. Kändes kul att arbeta med henne genom en (för mig) annars nervig process."
säljare på Doktor Abelins gata 2

08 sep 2022

"Jag var jättenöjd med Emily som mäklare. Det är verkligen en svår och trög marknad just nu, men Emily jobbade på hårt och lyckades ändå få lägenheten såld på kort tid och till ett pris som stämde överens med hennes värdering. För mig som sålde en lägenhet för första gången så kändes det väldigt t..."
"Jag var jättenöjd med Emily som mäklare. Det är verkligen en svår och trög marknad just nu, men Emily jobbade på hårt och lyckades ändå få lägenheten såld på kort tid och till ett pris som stämde överens med hennes värdering. För mig som sålde en lägenhet för första gången så kändes det väldigt tryggt med någon som Emily som var lätt att prata med, var peppande och hade lång erfarenhet. Hon var också väldigt flexibel och tillgänglig hela tiden. Inte att underskatta hade hon också väldigt bra fingertoppskänsla för bild och text till annonsen som blev superfin. Har redan rekommenderat henne till vänner! "
Läs mer
säljare på Helgagatan 36B

28 aug 2022

"Emily är mycket engagerad, har en bra strategi och jag kände mig trygg med hennes råd. Kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Åsögatan 176

26 jun 2022

"Emily är Stockholms bästa mäklare! Vi valde att sälja med henne efter att vi själva varit på många lägenhetsvisningar. Emily stack ut med sin positiva energi, engagemang och kunskap. Hon är alltid tillgänglig frågor och funderingar både från köpare och säljare vilket skapar en trygghet i hela pro..."
"Emily är Stockholms bästa mäklare! Vi valde att sälja med henne efter att vi själva varit på många lägenhetsvisningar. Emily stack ut med sin positiva energi, engagemang och kunskap. Hon är alltid tillgänglig frågor och funderingar både från köpare och säljare vilket skapar en trygghet i hela processen. En riktig stjärna. Kommer definitivt sälja med Emily igen!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 43B

26 jun 2022

"Emily var superbra från första stund. Tydlig, rak, ärlig, kunnig, påläst och generellt en väldigt härlig person. Otroligt nöjd med rekommenderar Emily till alla jag känner. "
säljare på Bjurholmsplan 23

06 jun 2022

"Emily är omsorgsfull, trygg och förtroendeingivande i processens alla led. Lägger stor vikt vid de avgörande detaljerna och är mycket inkännande kring förväntningar och behov. Genomgående skicklig i sitt hantverk. Oerhört nöjd!
"
säljare på Lundagatan 40B

04 jun 2022

"Emily är bäst!"
säljare på Skånegatan 80

02 jun 2022

"Emily var väldigt bra på att hålla oss uppdaterade under säljprocessen och hon var bra på att förhandla. "
säljare på Hagagatan 44

11 maj 2022

"Lyhörd, driven och tog sig tiden att visa objektet för nya spekulanter utöver ordinarie visningstider. Kan absolut rekommendera Emily! "
säljare på Borgmästargatan 10B

10 maj 2022

"Kände mig 100% trygg och i goda händer med Emelie som mäklare. Hon är oerhört professionell och lätt att kommunicera med. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Åsögatan 98

10 maj 2022

"Jag hittade Emily via statistik av sålda bostäder i mitt närområde på Booli och därefter läste jag toppenrecensioner om henne på Hittamäklare, vilket gjorde mitt val av mäklare enkelt och jag blev inte besviken! Rekommenderar Emily varmt! "
säljare på Ringvägen 155C

05 maj 2022

"I was very impressed by the work that Emily did with our apartment. She is precise, very professional and always kind and available. She informed us well on the possible options for the sale, and has been extremely flexible. We had a special situata we moved abroad already, and she has been able ..."
"I was very impressed by the work that Emily did with our apartment. She is precise, very professional and always kind and available. She informed us well on the possible options for the sale, and has been extremely flexible. We had a special situata we moved abroad already, and she has been able to manage everything remotely. In these situations the trust is essential, and she gained it at each step, and we felt confident to leave our place in her hands. The sale went very smooth as well, and I think we could have not have done it without her."
Läs mer
säljare på Maria Trappgränd 1C

26 apr 2022

"Otroligt engagerad, bra på återkoppling och mkt energi"
säljare på Åsögatan 168

19 apr 2022

"Emily var en stjärna från första mötet till färdig signering. Hon såg till att jag kände mig lugn, trygg och med på noterna i alla olika steg. Emily kan du fråga precis vad som helst utan att känna dig dum, och hon ger dig alltid ett ärligt och professionellt svar tillbaka.
Hela försäljningen h..."
"Emily var en stjärna från första mötet till färdig signering. Hon såg till att jag kände mig lugn, trygg och med på noterna i alla olika steg. Emily kan du fråga precis vad som helst utan att känna dig dum, och hon ger dig alltid ett ärligt och professionellt svar tillbaka.
Hela försäljningen har känts smärtfri från början till slut, och jag skulle gladeligen anlita Emily igen för framtida försäljningar. Guldstjärna!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 153

11 apr 2022

"Eftersom vi inte bodde i Sthlm ställde Emily upp på ett mycket fint sätt och gav oss hjälp vid flera tillfällen. Hon höll oss också löpande informerad om olika faser. Vi kände oss mycker trygga med henne som vår mäklare."
säljare på Bjurholmsplan 19

10 apr 2022

"Vi är så fantastiskt nöjda med försäljningen, Emily är ett proffs! Mer engagerad, driven och härlig mäklare får man leta efter! "
säljare på Kocksgatan 45D

08 apr 2022

"Jag kan varmt rekommendera mäklaren. Hon var engagerad och interaktionen med oss som säljare var perfekt!"
säljare på Götgatan 96

01 apr 2022

"Emily är en klippa! En grym försäljningsprocess med en engagerad och positiv mäklare! "
säljare på Maria Prästgårdsgata 4

31 mar 2022

"Fantastisk engagerad mäklare. Lyhörd och trygg i sitt arbete vilket resulterade i ett stort förtroende. Kan verkligen rekommendera Emily till alla som ska sälja!"
säljare på Tomtebogatan 22

07 mar 2022

"Emily var supertrevlig, målinriktad och allmänt lätt att ha att göra med! Hon lyckades förhandla upp vårt slutpris när buden inte nådde våra förväntningar. "
säljare på Ljusterögatan 3

07 mar 2022

"Emilys vänskapliga sätt, energi och yrkesskicklighet är en vinnande kombination! Således var det ett sant nöje att samarbeta med henne kring avyttringen av vår bostadsrätt. Hon imponerar med ett enastående sinne för detaljer i alla aspekter av försäljningsprocessen. Vi fick många goda råd längs v..."
"Emilys vänskapliga sätt, energi och yrkesskicklighet är en vinnande kombination! Således var det ett sant nöje att samarbeta med henne kring avyttringen av vår bostadsrätt. Hon imponerar med ett enastående sinne för detaljer i alla aspekter av försäljningsprocessen. Vi fick många goda råd längs vägen; samtidigt var hon väldigt lyhörd för våra egna önskemål och synpunkter. Vi uppskattade särskilt att Emily alltid var beredd att göra det lilla extra, t.ex. arrangera privatvisningar på kort varsel. Vi rekommenderar Emily å det varmaste!"
Läs mer
säljare på Pålsundsgatan 1A

06 mar 2022

"Professionell, engagerad och dessutom supertrevlig och rolig att samarbeta med! Emily hade 100% koll genom hela processen, höll oss uppdaterade och var alltid tillgänglig. Detta underlättar försäljningen något enormt och gör att man tryggt kan luta sig tillbaka och låta Emely sköta affären. Vi är..."
"Professionell, engagerad och dessutom supertrevlig och rolig att samarbeta med! Emily hade 100% koll genom hela processen, höll oss uppdaterade och var alltid tillgänglig. Detta underlättar försäljningen något enormt och gör att man tryggt kan luta sig tillbaka och låta Emely sköta affären. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera att anlita Emily!"
Läs mer
säljare på Katarina Bangata 49

01 mar 2022

"Vi är jättenöjda med Emily och hennes proffsiga, trygga och engagerade sätt i samband med försäljningen av vår lägenhet. Det känns som att hon brinner för jobbet och alla involverade parter. Kan varmt rekommendera Emily! "
säljare på Sofiagatan 1

24 feb 2022

"Det var en dröm att sälja med Emily! Närvarande, energisk och tillgänglig med en - till råga på allt - underbar personlighet. Jag kände mig otroligt trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera att anlita henne. "
säljare på Kocksgatan 41A

23 feb 2022

"Emily var otroligt målinriktad, lyhörd och genomgående kommunikativ hela vägen vilket vi uppskattade. Med en professionell men samtidigt avslappnad stil fick hon även oss att känna trygghet. Vi är mer än nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera att anlita Emily!"
"Emily var otroligt målinriktad, lyhörd och genomgående kommunikativ hela vägen vilket vi uppskattade. Med en professionell men samtidigt avslappnad stil fick hon även oss att känna trygghet. Vi är mer än nöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera att anlita Emily!"
Läs mer
säljare på Tjärhovsgatan 22

23 feb 2022

"Vi är jättenöjda med Emilys insats. Pålitlig, snabb, trygg och en otroligt bra känsla för detaljer. Rekommenderar varmt!"
säljare på Gotlandsgatan 69

23 feb 2022

"Den här försäljningen var andra gången vi valde Emily och jag rekommenderar alla säljare som vill få proffsig service och bra värde från en försäljning att använda hennes tjänster. Hon är lyhörd, tar bra bilder, följer upp externt och informerar internt genom hela processen samt är trevlig och lä..."
"Den här försäljningen var andra gången vi valde Emily och jag rekommenderar alla säljare som vill få proffsig service och bra värde från en försäljning att använda hennes tjänster. Hon är lyhörd, tar bra bilder, följer upp externt och informerar internt genom hela processen samt är trevlig och lätt att jobba med! "
Läs mer
säljare på Folkungagatan 96

23 feb 2022

"Rekommenderar Emily till alla som ska sälja bostad!"
säljare på Doktor Widerströms gata 70

28 jan 2022

"Emily är en riktig stjärna! Och väljer du henne kommer du inte ångra dig. Hon överträffade våra förväntningar och har varit så smidig, tydlig och okomplicerad i hela processen. Hon gör det där lilla extra och tar sig verkligen tiden för att förenkla så mycket som möjligt för dig som säljare. Och ..."
"Emily är en riktig stjärna! Och väljer du henne kommer du inte ångra dig. Hon överträffade våra förväntningar och har varit så smidig, tydlig och okomplicerad i hela processen. Hon gör det där lilla extra och tar sig verkligen tiden för att förenkla så mycket som möjligt för dig som säljare. Och sist men inte minst har hon världens härligaste personlighet. Vill aldrig sälja med någon annan! "
Läs mer
säljare på Folkungagatan 71

03 jan 2022

"Emily är go och glad, lätt att tycka om och vi fick det pris vi ville ha. Mycket nöjda!"
säljare på Anders Reimers väg 17

21 dec 2021

"Emily är väldigt kunnig och engagerad och svarar alltid snabbt. Hon gav många nyttiga råd om vad som är värt att fixa i lägenheten inför en försäljning och smarta tips inför visningen. Hon var också tydlig gentemot mig som säljare under visning och budgivning och skicklig på att hålla ihop och ig..."
"Emily är väldigt kunnig och engagerad och svarar alltid snabbt. Hon gav många nyttiga råd om vad som är värt att fixa i lägenheten inför en försäljning och smarta tips inför visningen. Hon var också tydlig gentemot mig som säljare under visning och budgivning och skicklig på att hålla ihop och igång budgivningen med lyhördhet gentemot mina önskemål vad gäller tillträdesdatum etc. Hon såg också till att kontraktsmötet med köparna blev trevligt och professionellt på ett sätt som kändes tydligt och tryggt för mig som säljare.
Jag är så nöjd! "
Läs mer
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 52A

19 dec 2021

"Supernöjd med Emily! Hon var en klippa genom hela processen och rekommenderar henne varmt! "
säljare på Bjurholmsplan 19

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
154 410 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
319 av 323 säljare
Emily satte rätt förväntningar på slutpriset
293 av 322 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
313 av 316 säljare
Emily var tydlig och höll mig uppdaterad
325 av 325 säljare

Emily på kartan.

397 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
328 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 83 m²
Lägenhet, Stockholm
2 792 kr/mån
4 995 000 kr
2 rum, 52 m²
96 057 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 178 kr/mån
5 150 000 kr
3 rum, 85 m²
60 588 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 842 kr/mån
7 800 000 kr
3 rum, 72 m²
108 333 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 731 kr/mån
4 950 000 kr
2 rum, 54 m²
91 666 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 480 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
3 rum, 61 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1,5 rum, 40 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 67 m²
Utropspris: 8 150 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1 rum, 21,5 m²

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.