Emillio Afram

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Solna  /  Emillio Afram
Profilbild för Emillio Afram
Säljarfavorit
Emillio Afram
5.0 / 5
(90 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
10 st
61 280 000 kr

Bakgrund

Emillio Afram jobbar på Bergets Ro Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-05-18. Emillio har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2024. Emillio har enligt vår statistik haft 11 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 42 065 000 kr.

Presentation

Jag arbetar inte som fastighetsmäklare, det är min livsstil. Jag har stor respekt för att en bostadsflytt förmodligen är den största affären många gör i livet och behandlar den därför alltid därefter. Med mig får du en professionell, driven och påläst mäklare som ALLTID är tillgänglig med ett brett nätverk av kunder runt hela Stockholm.

Att vara en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling har gjort att jag utvecklats till en fulländad tävlingsmänniska som gör mer än det lilla extra för att överträffa dina förväntningar. Genom hårt arbete och stort engagemang är mitt mål att mina kunder skall bli så nöjda att dem vill rekommendera mig vidare. Jag vill delta i hela processen, från den första tanken om att flytta till en försäljning och ett nytt bostadsköp! Jag säljer i hela Stockholms stad.

Vill du sälja din bostad eller köpa bostad? Du kanske har funderingar om
marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - Tveka inte på att höra av er till mig oavsett tid på dygnet på 070 020 22 26 eller Emillio@bergetsro.se.

Säljare om Emillio.

08 maj 2024

" Att ha någon professionell och pålitlig vid din sida kan verkligen göra hela processen smidigare och mindre stressig. Att rekommendera dem är ett stort erkännande av deras arbete."
säljare på Kavallerivägen 4E

17 apr 2024

"Lätt samarbete, mäklaren är proffsig ,smidig och lyhörd."
säljare på Birger Jarlsgatan 104J

18 mar 2024

"Proffsig! Alltid tillgänglig under hela processen."
säljare på Armégatan 11A

09 mar 2024

"Emillio Afram hjälpte mig att sälja min lägenhet på Hagastaden. Emillio är en extremt erfaren mäklare. Han hade alltid tid för alla våra frågor. Försäljningen har gått super smidigt. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Valfrid Palmgrens gata 7

09 mar 2024

"Sjukt härlig kille och samtidigt grym på sitt jobb. Otroligt tacksam för hans arbetsprocess med att hålla mig informerad om varje liten detalj, kändes väldigt tryggt! Sålde så att både säljare och köpare blev nöjda.
Rekommenderar Emilio starkt!"
säljare på Infanterigatan 9

26 feb 2024

"Fick otroligt härligt bemötande, väldigt kunnig, alltid lätt tillgänglig att få kontakt med vilket uppskattas när man håller på att sälja och köpa. Kunde alltid svara på frågor och hjälpte till med att även hålla ett lugn under processen! Tydlighet, glad, engagerad, kunnig, lugn och proffsig! Väl..."
"Fick otroligt härligt bemötande, väldigt kunnig, alltid lätt tillgänglig att få kontakt med vilket uppskattas när man håller på att sälja och köpa. Kunde alltid svara på frågor och hjälpte till med att även hålla ett lugn under processen! Tydlighet, glad, engagerad, kunnig, lugn och proffsig! Väldigt nöjd med Emillio. "
Läs mer
säljare på Arvid Tydéns Allé 28

24 jan 2024

"Emilio är engagerad och lyhörd, han förklarade på ett väldigt lättförstått sätt hur marknaden ser ut och vad man kan förvänta sig. Han var väldigt kommunikativ och uppdaterade om läget och framfarten utan att det blev tjatigt. Rekommenderar varmt Emilio, jag är oerhört nöjd med hans insats och de..."
"Emilio är engagerad och lyhörd, han förklarade på ett väldigt lättförstått sätt hur marknaden ser ut och vad man kan förvänta sig. Han var väldigt kommunikativ och uppdaterade om läget och framfarten utan att det blev tjatigt. Rekommenderar varmt Emilio, jag är oerhört nöjd med hans insats och de tips jag fick ta emot för att kunna göra det bästa i min försäljning.
Femplus!"
Läs mer
säljare på Nynäsvägen 342B

20 dec 2023

"Det gläder mig att rekommendera denna exceptionella fastighetsmäklare. Emillios djupa kunskap och lösningsorienterade inställning men ändå lättsamma och trevliga bemötande utmärkte sig tydligt. Genom ett effektivt spekulantregister lyckades han sälja min bostad framgångsrikt, trots utmanande mark..."
"Det gläder mig att rekommendera denna exceptionella fastighetsmäklare. Emillios djupa kunskap och lösningsorienterade inställning men ändå lättsamma och trevliga bemötande utmärkte sig tydligt. Genom ett effektivt spekulantregister lyckades han sälja min bostad framgångsrikt, trots utmanande marknadsförhållanden. Att dessutom uppnå ett PRISREKORD i föreningen under de svåra tider som råder pga räntor och lågkonjuktur, endast fyra dagar före julafton, visar verkligen på hans oöverträffade professionalism och dedikation. En makalös mäklare som verkligen överträffade förväntningarna och som jag tveklöst rekommenderar vidare. 5/5 och jag kommer aldrig sälja med någon annan."
Läs mer
säljare på Tomtebogatan 38

04 okt 2023

"Fantastiskt person att prata med
Proffs i sitt arbete och tydligt
Jag kommer absolut rekommendera honom till andra säljare"
säljare på Rålambsvägen 29

02 okt 2023

"Emilio Afram är en mycket kunnig, professionell, lyhörd och driven mäklare. Trevlig, påhittig och lösningsorienterad. Han fanns med hela vägen, höll mig uppdaterad, kom med råd och idéer, hjälpte mig med både styling och fotografering enkelt, snabbt och smidigt. Trots denna oroliga bostadsmarknad..."
"Emilio Afram är en mycket kunnig, professionell, lyhörd och driven mäklare. Trevlig, påhittig och lösningsorienterad. Han fanns med hela vägen, höll mig uppdaterad, kom med råd och idéer, hjälpte mig med både styling och fotografering enkelt, snabbt och smidigt. Trots denna oroliga bostadsmarknad fick han min lägenhet såld på ca 2v till ett riktigt bra pris. Behöver en mäklare är Emilio det bästa valet. Rekommenderas starkt +++++"
Läs mer
säljare på Östersundsgatan 7

25 apr 2023

"Emillio är en grym mäklare som jag har sålt två lägenheter med, jag kommer definitivt använda Emillio nästa gång jag ska sälja. Grym!"
säljare på Slipgatan 12

20 apr 2023

"Kanon mäklare i världsklass"
säljare på Birger Jarlsgatan 104F

18 apr 2023

"Jättetrevlig, kompetent och duktig! "
säljare på Rödabergsbrinken 14

03 apr 2023

"Emilio Afram hjälpte mig att sälja min lägenhet i Vasastan. En seriös mäklare med stort engagemang, tillgänglighet och snabb återkoppling. Gav aldrig upp."
säljare på Bråvallagatan 8

02 apr 2023

"Emilio jobbade fokuserat och snabbt med försäljningen av lägenheten. Det tog mindre än 2 veckor från första kontakt tills lägenheten var såld, till nytt rekord i föreningen."
säljare på Invernessvägen 9

31 mar 2023

"Mäklaren var väldigt engagerad och mycket tålmodig trots all motgångar.
Han var oxå positiv och optimist.
Sist men inte minst trevlig.
"
säljare på Kastrupgatan 14

30 mar 2023

"Emilio var grym och professionell, var ärlig med hur läget såg ut och vilka förväntningar jag kunde ha på den bostad jag ville sälja. Han jobbade snabbt, höll mig kontinuerligt uppdaterad om läget och lyckades överträffa mina förväntningar på slutpriset!"
"Emilio var grym och professionell, var ärlig med hur läget såg ut och vilka förväntningar jag kunde ha på den bostad jag ville sälja. Han jobbade snabbt, höll mig kontinuerligt uppdaterad om läget och lyckades överträffa mina förväntningar på slutpriset!"
Läs mer
säljare på Hagaesplanaden 74

03 mar 2023

"Emilio är den bästa mäklaren jag haft att göra med alla kategorier. Allt ifrån kundservice till att hitta rätt köpare löste han med bravur. Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan, 10/10"
säljare på Tomtebogatan 19

28 feb 2023

"Vi upplevde Emillio som väldigt engagerad genom hela säljprocessen. Både kompetent och social, varför vi varmt kan rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Tomtebogatan 46

28 feb 2023

"Emilio var grym! Kan verkligen rekommendera honom varmt. Lovar att man inte blir besviken."
säljare på Invernessvägen 9

20 feb 2023

"Emillio gjorde ett kanonjobb med försäljningen av min lägenhet. Trots en svår marknad och att en liknande lägenhet låg till försäljning i samma förening, lyckades Emillio få lägenheten såld och överträffade alla mina förväntningar. Emillio var lyhörd och gjorde allt för att få mig att känna mig t..."
"Emillio gjorde ett kanonjobb med försäljningen av min lägenhet. Trots en svår marknad och att en liknande lägenhet låg till försäljning i samma förening, lyckades Emillio få lägenheten såld och överträffade alla mina förväntningar. Emillio var lyhörd och gjorde allt för att få mig att känna mig trygg genom processen. Kan varmt rekommendera Emillio!"
Läs mer
säljare på Ulriksborgsgatan 7

06 feb 2023

"Valet av mäklare räddade mig! Som om inte marknadsläget är tufft nog i dagens läge så låg 3 identiska bostäder ute till salu samtidigt i mitt hus. Allt gick emot men på något sätt lyckades Emillio sälja min lägenhet! Han är den absolut bästa mäklaren jag någonsin samarbetat med och kommer absolut..."
"Valet av mäklare räddade mig! Som om inte marknadsläget är tufft nog i dagens läge så låg 3 identiska bostäder ute till salu samtidigt i mitt hus. Allt gick emot men på något sätt lyckades Emillio sälja min lägenhet! Han är den absolut bästa mäklaren jag någonsin samarbetat med och kommer absolut använda honom i alla mina framtida bostadsaffärer. Han visar verkligen på att valet av att välja rätt mäklare är så viktigt. Emillio står ut från mängden med sitt arbetssätt. Kan inte annat än att ge mina varma rekommendationer.
 
Tack Emillio!"
Läs mer
säljare på Gamla Enköpingsvägen 152

05 dec 2022

"Min mäklare! Kan inte rekommendera Emillio nog för hans insats. Ett superproffs som gjorde det lilla extra som han lovade, kontrakt kl 23 en tisdag är ett sådant exempel.
Som sagt, är mer än nöjd och jag rekommenderar verkligen min mäklare!"
säljare på Trubadurvägen 1

08 nov 2022

"Emilio är en fantastisk mäklare. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Frejgatan 4A

07 nov 2022

"Vilken insats! Om ni söker en bra mäklare, som aldrig ger upp, även i en sådan osäker tid som vi befinner oss i nu, ska ni välja Emillio. Han är både professionell, trevlig och duktig."
säljare på Birger Jarlsgatan 104J

13 okt 2022

"Emilio är riktigt duktig, jag kände mig trygg från första stund och han var hjälpsam för frågor oavsett tid på dygnet. Helt klart en stjärna! "
säljare på Konstgjutarvägen 26

29 aug 2022

"Emillio! Vart ska jag börja, aldrig någonsin träffat en mäklare med sådant driv, hunger & kunskap. Det var bara att luta sig tillbaka för att få ett slutpris pris jag enbart drömde om. Kan inte annat än varmt rekommendera Emillio till alla som behöver en mäklare i deras liv, tack! "
"Emillio! Vart ska jag börja, aldrig någonsin träffat en mäklare med sådant driv, hunger & kunskap. Det var bara att luta sig tillbaka för att få ett slutpris pris jag enbart drömde om. Kan inte annat än varmt rekommendera Emillio till alla som behöver en mäklare i deras liv, tack! "
Läs mer
säljare på Svedbergsplan 4

01 aug 2022

"Tack för att du har sålt mitt lägenhet. Emilijo är bästa mäklare. Han är trevlig, hjälpsamt och jag rekommenderar honom stark om du skulle sälja ditt lägenhet. "
säljare på Funäsgatan 8

18 jul 2022

"Han har varit jätte aktiv och lätt o diskutera med honom jag ge honom 10 påäng."
säljare på Marknadsvägen 133

27 jun 2022

"Vi var väldigt nöjda med Emilio och hans insats under hela processen. "
säljare på Trubadurvägen 1

05 maj 2022

"Bästa valet jag gjort rekommenderas strakt "
säljare på Pilvägen 84

03 maj 2022

"Sälj med Emillio!
Förtroende från första sekund.
Höll oss informerade men körde sin grej, vilket såklart slutade i succé! "
säljare på Birger Jarlsgatan 116

11 apr 2022

"Emilio har varit en fantiastisk mäklare från början till slut.
Hans professionella kunskap med snabb återkoppling gav ett stort nytt REKORD i föreningens historia.
Jag kan verkligen rekomendera Emilio. Mycket nöjd."
säljare på Birger Jarlsgatan 104A

13 mar 2022

"Emilio är extremt professionell, ihärdig och målmedveten. Jag har haft fullt förtroende för Emilio genom hela processen och han har levererat enligt löfte. "
säljare på Karlbergsvägen 35

09 mar 2022

"Emilio gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Gemensamt satte vi ett högt mål och han levererade ett resultat som överträffade mina förväntningar. Försäljningen gick snabbt och jag är imponerad av hur Emilios förhandlade utan publik budgivning."
"Emilio gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Gemensamt satte vi ett högt mål och han levererade ett resultat som överträffade mina förväntningar. Försäljningen gick snabbt och jag är imponerad av hur Emilios förhandlade utan publik budgivning."
Läs mer
säljare på Trubadurvägen 1

28 feb 2022

"Highly driven and personable, Emilio went out of his way to deliver the best service, fast responses and very helpful in his approach. Couldn’t recommend more! "
säljare på Norrtullsgatan 26A

01 feb 2022

"Supernöjda med underhandsförsäljningen av vår lägenhet via Emilio! Ödmjuk, målmedveten och otroligt flexibel. Smidigt och tryggt genom hela processen. Tack! "
säljare på Tomtebogatan 30B

19 jan 2022

"Grymt nöjd med Emillio. Enormt tydlig och med en grym återkoppling hjälpte Emillio oss med en snabb, smidig och trygg affär. "
säljare på Karlbergsvägen 84A

18 jan 2022

"Emillio var grym! Aldrig någonsin varit med eller ens hört talas om en mer smidig försäljning. Från att Emillio och jag kom överens, tills kontrakt var skrivet med en drömkund dessutom till rekordpris hade det bara gått en vecka.
Allt gick snabbt, var trevligt, enkelt, och smidigt! Han är dessut..."
"Emillio var grym! Aldrig någonsin varit med eller ens hört talas om en mer smidig försäljning. Från att Emillio och jag kom överens, tills kontrakt var skrivet med en drömkund dessutom till rekordpris hade det bara gått en vecka.
Allt gick snabbt, var trevligt, enkelt, och smidigt! Han är dessutom rolig och charmig. Rekommenderar verkligen Emilio! "
Läs mer
säljare på Tulegatan 18

28 dec 2021

"10/10 Emillio Afram "
säljare på Lustgårdsgatan 16

20 dec 2021

"En riktig stjärna Emillio! Över alla förväntningar, mycket smidig att arbeta tillsammans med. Bostaden såldes efter förhandsvisning till ett pris jag drömde om!
Tillgänglig alla tider på dygnet och höll mig alltid uppdaterad vilket kändes tryggt. Kommer använda mig utav Emillio vid framtida förs..."
"En riktig stjärna Emillio! Över alla förväntningar, mycket smidig att arbeta tillsammans med. Bostaden såldes efter förhandsvisning till ett pris jag drömde om!
Tillgänglig alla tider på dygnet och höll mig alltid uppdaterad vilket kändes tryggt. Kommer använda mig utav Emillio vid framtida försäljningar och jag rekommenderar honom & Unik till alla där ute som vill använda sig utav de bästa i landet!"
Läs mer
säljare på Tulegatan 16

20 dec 2021

"Bra kommunikation, trevlig mäklare och snabb försäljning. Rekommenderar starkt!"
säljare på Ursviksvägen 16

01 dec 2021

"Emillio tog oss igenom hela processen på ett tydligt och ödmjukt sätt. Tillsammans lade vi upp en tidplan och satte upp mål. Emillio var väldigt lyhörd och fångade väl våra behov i denna plan.
Varje steg exekverades sedan med tydlighet och inom uppsatt tid. Avvikelser rapporterades snabbt och h..."
"Emillio tog oss igenom hela processen på ett tydligt och ödmjukt sätt. Tillsammans lade vi upp en tidplan och satte upp mål. Emillio var väldigt lyhörd och fångade väl våra behov i denna plan.
Varje steg exekverades sedan med tydlighet och inom uppsatt tid. Avvikelser rapporterades snabbt och hanterades med målmedvetenhet. Vi kände oss ständigt informerade och uppdaterade. Avslutet sköttes utmärkt med korta ledtider.
Från början till slut kände vi oss trygga och var trevligt bemötta. Vi rekommenderar Emillio varmt!"
Läs mer
säljare på Arenanders Promenad 51

01 dec 2021

"Så nöjd och kan starkt rekommendera Emilio Afram till andra som vill sälja i Stockholm med omnejd. "
säljare på Torpvägen 22

27 nov 2021

"Jag har varit otroligt nöjd med Emillio under hela försäljningsprocessen. Väldigt bra och tydlig kommunikation. Hade inte kunnat tänka mig en bättre mäklare. Tack "
säljare på Tomtebogatan 46

25 nov 2021

"Emillio, vilken stjärnmäklare! En otrolig insats levererades av honom med vår lägenhetsförsäljning. Så professionell, pålitlig, engagerad, lyhörd och oerhört trevlig. Allt gick smidigt och snabbt till tack vare hans effektivitet och dialogen flöt på under processens gång. Emillio får våra varmast..."
"Emillio, vilken stjärnmäklare! En otrolig insats levererades av honom med vår lägenhetsförsäljning. Så professionell, pålitlig, engagerad, lyhörd och oerhört trevlig. Allt gick smidigt och snabbt till tack vare hans effektivitet och dialogen flöt på under processens gång. Emillio får våra varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Armégatan 11A

18 nov 2021

"Jag är otroligt nöjd med Emillio som min mäklare. Han fanns alltid tillgänglig, höll mig konstant uppdaterad gällande status och hans arbete med min lägenhet.
Han jobbade snabbt och effektivt och genomförde en väldigt bra affär redan innan första söndagsvisningen. Jag kommer fortsätta anlita Emi..."
"Jag är otroligt nöjd med Emillio som min mäklare. Han fanns alltid tillgänglig, höll mig konstant uppdaterad gällande status och hans arbete med min lägenhet.
Han jobbade snabbt och effektivt och genomförde en väldigt bra affär redan innan första söndagsvisningen. Jag kommer fortsätta anlita Emillio för mina framtida försäljningar. "
Läs mer
säljare på Kammakargatan 21

14 nov 2021

"Emillio är en av de absolut hårdast arbetande mäklare jag haft att göra med och briljerade särskilt i förhandling och uthållighet med spekulanterna för att nå nära omöjlig prisnivå. Kan varmt rekommendera Emillio!"
säljare på Vänskapsvägen 36

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
11
Försäljningsvärde
42 065 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
88 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
87 av 87 säljare
Emillio var tydlig och höll mig uppdaterad
89 av 89 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Emillio på kartan.

158 tidigare bostäder
22 bostäder till salu
90 rekommendationer

22 bostäder till salu.

Bostäder

4 350 000 kr
3 rum, 91,5 m²
47 802 kr/m²
Lägenhet, Solna
5 322 kr/mån
7 250 000 kr
5 rum, 118 m²
61 440 kr/m²
Lägenhet, Solna
6 928 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 47,5 m²
42 446 kr/m²
Lägenhet, Järfälla
3 540 kr/mån
1 rum, 32 m²
Lägenhet, Stockholm
3 308 kr/mån
2 rum, 75,5 m²
Lägenhet, Solna
4 542 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 205 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 6 295 000 kr
3 725 000 kr
Lägenhet Rissne/Ursvik
-70 000 kr
4 rum, 86 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
" Att ha någon professionell och pålitlig vid din sida kan verkligen göra hela processen smidigare och mindre stressig. Att rekommendera dem är ett stort erkännande av deras arbete."
4 480 000 kr
Lägenhet Skogen
-115 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 4 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Sicklaön
2 rum, 41 m²
2 900 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 5 000 kr
1 rum, 21 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lätt samarbete, mäklaren är proffsig ,smidig och lyhörd."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.