Elie Sabbagh

Profilbild för Elie Sabbagh
Säljarfavorit
Elie Sabbagh
5.0 / 5
(35 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
30 st
19 st
64 370 000 kr

Bakgrund

Elie Sabbagh jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2022-04-12. Elie har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Elie har enligt vår statistik haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 88 570 000 kr.

Presentation

Med min positiva inställning, engagemang och flerårig erfarenhet inom säljyrket är mitt mål att genomföra varje uppdrag med samma omsorg som om det vore min egen bostad.

Jag fokuserar på hög kvalitet före kvantitet för att optimera varje enskild affär. Genom att arbeta strukturerat med ett begränsat antal affärer varje vecka garanterar jag dig som säljare den tid och uppmärksamhet som krävs för bästa resultat.

Vi kommer att samarbeta som ett team, med kontinuerlig kommunikation för att skapa de bästa förutsättningarna så att du känner dig trygg genom hela processen. Som din pålitliga partner strävar jag efter att göra detta till din livs bästa affär.

Varmt välkommen att höra av dig till mig för värdering, rådgivning, försäljning eller mer information.

Säljare om Elie.

21 jun 2024

"Elie Sabbagh har varit helt fantastisk genom hela processen!!!
Vid första mötet förklarade han för oss hur han tänkte göra hela upplägget. Det han då sa gjorde att vi valde honom av de fyra vi frågade ut.
Genom honom fick vi också kontakt med en stylist som gav oss värdefulla tips så att den fo..."
"Elie Sabbagh har varit helt fantastisk genom hela processen!!!
Vid första mötet förklarade han för oss hur han tänkte göra hela upplägget. Det han då sa gjorde att vi valde honom av de fyra vi frågade ut.
Genom honom fick vi också kontakt med en stylist som gav oss värdefulla tips så att den fotograf som han har kontakt med tog de allra vackraste bilderna av vår lägenhet - ja, det var så att vi själva tvekade att flytta faktiskt.
Elie har ständigt varit i kontakt med oss och berättat vad olika intresserade har undrat och sagt så att vi kunnat slappna av och känna oss trygga. Vi lyckönskar alla som väljer Elie, denna guldklimp bland mäklare, till det bästa valet."
Läs mer
säljare på Grenljusbacken 26

06 jun 2024

"Sympatisk och personlig mäklare med humor. Bra samarbete och tillgänghet.
Bra förhandlare/medlare mellan köpare och säljare. Lyhörd. Utmärkt bostadsanpassningsbidrag och fotografi."
säljare på Hertigvägen 12

18 maj 2024

"Kändes tryggt att ha Elie Sabbagh som mäklare - energisk och resultatinriktad, samtidigt tålmodig och lyssnande. Och lätt att kommunicera med!"
säljare på Hertigvägen 10

14 maj 2024

"Elie har varit mycket hjälpsam och lösningsorienterad för att få vår bostadsaffär att gå i lås. Vi har känt oss väldigt trygga med honom."
säljare på Ellen Keys gata 97

08 maj 2024

"Elie jobbade snabbt och effektivt med min försäljning, rekommenderas!"
säljare på Inteckningsvägen 17H

28 apr 2024

"Elie gav mig ett genuint gott intryck, uppvisade stor kunnighet och agerade mycket professionellt. Uppskattar särskilt hans mycket tydliga och väl presenterade information som gjort det lätt för mig som säljare att alltid vara väl insatt i försäljningen och som underlättat att fatta beslut som j..."
"Elie gav mig ett genuint gott intryck, uppvisade stor kunnighet och agerade mycket professionellt. Uppskattar särskilt hans mycket tydliga och väl presenterade information som gjort det lätt för mig som säljare att alltid vara väl insatt i försäljningen och som underlättat att fatta beslut som jag känner mig trygg med under processen.
"
Läs mer
säljare på Tvingvägen 26

27 apr 2024

"Elie är en fantastisk mäklare! Han är väldigt engagerad och guidar en genom hela försäljningsprocessen på bästa sätt. Med Elie som mäklare kände vi oss trygga, han var lyhörd till våra behov och önskemål och var väldigt informativ och höll oss uppdaterade genom hela processen. Det märks tydligt a..."
"Elie är en fantastisk mäklare! Han är väldigt engagerad och guidar en genom hela försäljningsprocessen på bästa sätt. Med Elie som mäklare kände vi oss trygga, han var lyhörd till våra behov och önskemål och var väldigt informativ och höll oss uppdaterade genom hela processen. Det märks tydligt att Elie har mycket kunskap och erfarenhet och det känns väldigt tryggt att överlåta jobbet till honom. Han är noggrann och väldigt entusiastisk. Dessutom är Elie även social, trevlig och har humor vilket gjorde upplevelsen rakt igenom till ett nöje. Jag skulle rekommendera Elie till alla som går i tankar på att sälja sin bostad!"
Läs mer
säljare på Inteckningsvägen 23

14 apr 2024

"Eli är en skicklig och driven mäklare som kan sin marknad. Han var öppen och ärlig med förutsättningarna för försäljningen vilket skapade rimliga och positiva förväntningar på försäljningsresultatet"
säljare på Västertorpsvägen 12

27 mar 2024

"Vi är mycket nöjda med Elie. Trevlig, noggrann, tillgänglig och mycket professionell.
Rekommenderas!"
säljare på Bokbindarvägen 17

25 mar 2024

"Kommunikativ och kunnig. En trygghet genom hela försäljningen. Rekommenderas!"
säljare på Olof Skötkonungs väg 2

18 mar 2024

"Elie är en professionell mäklare som är artig, lätt att samarbeta med och som kom väl förberedd redan vid första mötet. Lätt att få kontakt med och höll mig uppdaterad under hela processen. Kan varmt rekommendera Elie. "
säljare på Ljusstöparbacken 24

13 mar 2024

"Elie är mycket artig och respektfull, ärlig och sansad samt gör betydligt mer än vad som krävs av honom. Han gör verkligen allt för att affären ska utvecklas så bra som möjligt och för att relationen under tiden ska kännas bekväm. Han svarar alltid supersnabbt t på telefon, mejl och sms och återk..."
"Elie är mycket artig och respektfull, ärlig och sansad samt gör betydligt mer än vad som krävs av honom. Han gör verkligen allt för att affären ska utvecklas så bra som möjligt och för att relationen under tiden ska kännas bekväm. Han svarar alltid supersnabbt t på telefon, mejl och sms och återkopplar kontinuerligt och delger hur processen fortgår. En bra partner i ett säljsammanhang och en mycket trevlig och bra människa som jag varmt kan rekommendera.
Jag uppskattade också gesten väldigt mycket när Elie kom och värderade min bostad första gången, att han hade med sig bästa bullarna från lokalbageriet Lundbergs plus en check att lösa in på samma bageri. "
Läs mer
säljare på Sjöbjörnsvägen 66B

03 mar 2024

"Elie var engagerad, lätt att samarbeta med och lätt tillgänglig med svar på frågor och uppdateringar under försäljningen. Han såg till att jag fick bäst möjliga pris och jag kan starkt rekommendera honom."
säljare på Tångvägen 26

24 feb 2024

"Elie är både lätt och rolig att ha att göra med, utan att för den delen vara oseriös. Det som började med en gratis lägenhetsvärdering slutade i att vi på kort tid både köpte hus och sålde vår lägenhet, och vi är väldigt nöjda med hur allt artade sig.
Elie visar stort engagemang för både sitt j..."
"Elie är både lätt och rolig att ha att göra med, utan att för den delen vara oseriös. Det som började med en gratis lägenhetsvärdering slutade i att vi på kort tid både köpte hus och sålde vår lägenhet, och vi är väldigt nöjda med hur allt artade sig.
Elie visar stort engagemang för både sitt jobb men framförallt för kunden, är bra på att kommunicera och har även lätt till skratt, vilket gjorde att även stressiga situationer var lättare att hantera. Vi kände aldrig att vi tvivlade på Elies kunskap som mäklare, utan hade hela tiden en väldigt stark tro i att han vet vad han håller på med, vilket också visade sig stämma bra nu när allt är sagt och gjort. "
Läs mer
säljare på Bokbindarvägen 47

21 feb 2024

"I en trög bostadsmarknad, så kämpade Elie i motvind mot ett högt utbud av lägenheter med ett fåtal spekulanter.
Rekommenderar Elie starkt! 5/5!"
säljare på Slalomvägen 34

14 feb 2024

"Elie var lyhörd under hela processen och gjorde allt för att jag som säljare skulle känna mig nöjd och trygg. Han uppdaterade löpande under hela processen vilket gjorde att man kände ett stort förtroende och ett lugn genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Elie som mäklare. "
"Elie var lyhörd under hela processen och gjorde allt för att jag som säljare skulle känna mig nöjd och trygg. Han uppdaterade löpande under hela processen vilket gjorde att man kände ett stort förtroende och ett lugn genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Elie som mäklare. "
Läs mer
säljare på Svandammsvägen 10

07 feb 2024

"Vi hade en lugn och genomtänkt säljprocess. Elie var lyhörd och tillmötesgående och informerade tydligt om de olika stegen i processen. Jag är helt nöjd."
säljare på Inteckningsvägen 17G

05 feb 2024

"Mycket nöjda! Trevlig, proffsig och gjorde upp en tydlig plan som var helt rätt för oss. "
säljare på Lotterivägen 35

11 nov 2023

"Väldigt engagerad och alltid lätt att få kontakt med!"
säljare på Filvägen 7

30 okt 2023

"Väldigt engagerad. Mycket bra objektbeskrivning. "
säljare på Pingstvägen 31

25 okt 2023

"Trevlig, engagerad proffsig kille som höll det hand lovade. Jag uppskattade att han var snabb på bollen och höll det han lovade."
säljare på Spikvägen 53

24 okt 2023

"Väldigt bra och gjorde sitt allra bästa för en lyckad affär! Rekommenderas varmt! "
säljare på Radiusbacken 31

11 sep 2023

"Elie Sabbagh gjorde en jättebra insats vid försäljningen av vårt hus, trots en osäker marknad. Han förklarade redan vid det inledande mötet vad förutsättningarna var och vilka förväntningar vi kunde ha på slutpriset. Han valde en försäljningsmodell (kommande) som passade oss då vi inte var helt s..."
"Elie Sabbagh gjorde en jättebra insats vid försäljningen av vårt hus, trots en osäker marknad. Han förklarade redan vid det inledande mötet vad förutsättningarna var och vilka förväntningar vi kunde ha på slutpriset. Han valde en försäljningsmodell (kommande) som passade oss då vi inte var helt säkra vare sig på att det var rätt tillfälle att sälja eller köpa. Hans strategi visade sig fungera perfekt, privata visningar gav en möjlighet att sondera marknaden. Han låg sedan verkligen i för att hitta köpare som satte värde på huset. Han skötte förhandlingarna med köparna på ett väldigt bra sätt."
Läs mer
säljare på Olof Skötkonungs väg 32

02 aug 2023

"Elie är mycket trevlig och lyhörd. Han var alltid tillgänglig för alla frågor och höll oss uppdaterade under hela processen. Han är väldigt professionell och målinriktad och vi är otroligt nöjda med försäljningen! "
säljare på Inteckningsvägen 66

28 apr 2023

"Elie var mycket noggrann i alla kontakter, trovärdig och kunnig, snabb och trevlig. Han höll oss uppdaterade om varje steg och var samtidigt lyhörd gentemot spekulanterna. En bättre mäklare går inte att hitta! Vi kände oss trygga genom hela processen. "
"Elie var mycket noggrann i alla kontakter, trovärdig och kunnig, snabb och trevlig. Han höll oss uppdaterade om varje steg och var samtidigt lyhörd gentemot spekulanterna. En bättre mäklare går inte att hitta! Vi kände oss trygga genom hela processen. "
Läs mer
säljare på Selmedalsringen 19

22 apr 2023

"Elie är en otroligt engagerad mäklare som verkligen brinner för sitt arbete. Han fanns alltid tillgänglig och gav tydliga svar på alla frågor och funderingar jag som säljare hade under processen. Jag ger Elie mina allra bästa rekommendationer. "
säljare på Mobilgatan 5

12 apr 2023

"Trevligt och engagerande bemötande "
säljare på Gösta Ekmans väg 37

12 dec 2022

"Han kom väl förberedd redan till första mötet med en mycket genomtänkt och bra plan för att jag skulle få till en snabb och lyckad affär! Motiverad och engagerad under hela processen."
säljare på Oktobergatan 14

24 sep 2022

"Vi är så glada att vi valde Elie som vår mäklare när vi sålde vår villa! Han gjorde en fantastisk insats och vi kände oss trygga och omhändertagna genom hela processen. Mycket kompetent med ett otroligt engagemang, trevlig och målinriktad! Vi är evigt tacksamma och rekommenderar varmt Elie för er..."
"Vi är så glada att vi valde Elie som vår mäklare när vi sålde vår villa! Han gjorde en fantastisk insats och vi kände oss trygga och omhändertagna genom hela processen. Mycket kompetent med ett otroligt engagemang, trevlig och målinriktad! Vi är evigt tacksamma och rekommenderar varmt Elie för er framtida bostadsaffärer!"
Läs mer
säljare på Lammholmsbacken 104

02 aug 2022

"Vi kan varmt rekommendera Elie! Vi är väldigt tacksamma över hans fantastiska insats vid försäljningen av vår bostad. Elie var oerhört engagerad från start till mål och fanns alltid tillgänglig. Otroligt kompetent, noggrann, lyhörd och professionell mäklare. "
"Vi kan varmt rekommendera Elie! Vi är väldigt tacksamma över hans fantastiska insats vid försäljningen av vår bostad. Elie var oerhört engagerad från start till mål och fanns alltid tillgänglig. Otroligt kompetent, noggrann, lyhörd och professionell mäklare. "
Läs mer
säljare på Stjernströms väg 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
20
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
88 570 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
35 av 35 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
35 av 35 säljare
Elie var tydlig och höll mig uppdaterad
35 av 35 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Elie på kartan.

39 tidigare bostäder
28 bostäder till salu
35 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 37,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 813 kr/mån
2 750 000 kr
1,5 rum, 35 m²
78 571 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 586 kr/mån
2 rum, 46 m²
Lägenhet, Stockholm
3 135 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
4 138 kr/mån
1 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
2 332 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

7 900 000 kr
Lägenhet Gröndal
-595 000 kr
5 rum, 147 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elie Sabbagh har varit helt fantastisk genom hela processen!!!
Vid första mötet förklarade han för oss hur han tänkte göra hela upplägget. Det han då sa gjorde att vi valde honom av de fyra vi frågade ut.
Genom honom fick vi också kontakt med en stylist som gav oss värdefulla tips så att den fotograf som han har kontakt med tog de allra vackraste bilderna av vår lägenhet - ja, det var så att vi själva tvekade att flytta faktiskt.
Elie har ständigt varit i kontakt med oss och berättat vad olika intresserade har undrat och sagt så att vi kunnat slappna av och känna oss trygga. Vi lyckönskar alla som väljer Elie, denna guldklimp bland mäklare, till det bästa valet."
2 895 000 kr
Lägenhet Aspudden
1 rum, 41 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Sympatisk och personlig mäklare med humor. Bra samarbete och tillgänghet.
Bra förhandlare/medlare mellan köpare och säljare. Lyhörd. Utmärkt bostadsanpassningsbidrag och fotografi."
4 350 000 kr
Lägenhet Aspudden
+ 255 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kändes tryggt att ha Elie Sabbagh som mäklare - energisk och resultatinriktad, samtidigt tålmodig och lyssnande. Och lätt att kommunicera med!"
3 550 000 kr
Lägenhet Hägerstensåsen
+ 200 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 3 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 600 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 305 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Elie har varit mycket hjälpsam och lösningsorienterad för att få vår bostadsaffär att gå i lås. Vi har känt oss väldigt trygga med honom."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.