Einar Johansson

Profilbild för Einar Johansson
Säljarfavorit
Einar Johansson
5.0 / 5
(334 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
72 st
60 st
158 125 000 kr

Bakgrund

Einar Johansson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-05-09. Einar har fått in 60 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Einar har enligt vår statistik haft 71 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 194 475 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i Linköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig naturligt. Dessutom besitter jag ett stort nätverk.

Med ett personligt engagemang och ett driv att maximera resultat guidar jag dig genom din bostadsaffär med ambitionen att kvalitetssäkra alla steg och överträffa mina kunders förväntningar. En bostadsaffär är ett stort åtagande som jag vill förvalta på bästa sätt för att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare.

Utbildad fastighetsmäklare och fastighetsekonom vid Karlstads Universitet

Mäklarbyrå


Säljare om Einar.

22 sep 2021

"Vi kan verkligen. rekommendera Einar som mäklare."
säljare på Kristineberg 13

16 sep 2021

"Einar gjorde ett jättebra jobb vid försäljningen av vårt hus, alltid lätt att få tag på och höll oss uppdaterade under hela processen. Allt gjordes utefter våra önskemål vilket vi verkligen uppskattade! Einar är otroligt socialt kompetent och hans energi och positiva inställning gör att han är fantastisk att ha att göra med! "
säljare på Västerlösa England 2

15 sep 2021

"Einar är en fantastisk mäklare!
Han är go och glad, alltid tillgänglig, härlig, engagerad, tillförlitlig och en riktigt stjärna!
Vi rekommenderar Einar till alla som vill sälja sin bostad!
Stort tack för att du överträffade våra förväntningar! "
säljare på Krouthéns gata 13

13 sep 2021

"Einar är en grymt bra mäklare som skapar en win-win för både säljare och köpare. Han bygger relationer och skapar förtroende. Linköpings bästa mäklare! "
säljare på Tuvgatan 47

06 sep 2021

"Einar lämnade oss med höga förväntningar efter möte, förväntningar som långt överträffades. Stort tack för ditt engagemang Einar!"
säljare på Repslagaregatan 34

01 sep 2021

"
Till Einars blivande kunder, ni får en trygg, seriös, målmedveten, passionerad och kunnig person som engagerar sig på riktigt i er försäljning.
För oss var det viktigt att anlita en mäklare som både ville oss som säljare och en eventuellt köpare väl.
Einar har maxat våra förväntningar och vi kan inte annat än att ge honom alla våra bästa lovord.
"
säljare på Hässlegatan 7

31 aug 2021

"
Vi kan varmt rekommendera Einar som mäklare då han på ett genuint sätt tog oss igenom en snabb och smidig affär. Han engagerar sig både professionellt och personligt vilket skapar trygghet genom hela processen. Einar besitter hög kompetens och ser verkligen till att alla parter är nöjda och delaktiga. Letar ni efter en stabil mäklare med härlig energi så är Einar den rätta!"
säljare på Skogslyckegatan 30

30 aug 2021

"Vi är mycket nöjda med Einar som mäklare. Han har ett gott öga för vad som krävs för att göra köpare intresserade. Det som var extra bra var tydligheten med vad som behövde åtgärdas innan fotografering och visning samt Einars förmåga att kommunicera och vägleda oss i varje steg i försäljningsprocessen."
säljare på Skogslyckegatan 86

28 aug 2021

"Professionellt, trevlig och väldigt smidig försäljning "
säljare på Rotegatan 8

24 aug 2021

"Om ni letar mäklare och undrar hur Einar är så är han en riktig pärla och en glädjespridare! Han gjorde att vi kunde sälja snabbt och smidigt på grund av hans flexibilitet! Hans trevliga bemötande mot allt och alla bidrar bara till ännu mer pluspoäng både för oss som säljare men även för köparen!
Vi är så nöjda med Einars insatts och rekommenderar honom varmt till alla! "
säljare på Gudruns gata 8A

23 aug 2021

"Einar är helt fantastisk! Vid eventuella försäljningar i framtiden vet vi exakt vem vi vill anlita! "
säljare på Östgötagatan 41B

22 aug 2021

"För mig som förstagångssäljare så var Einar en otrolig trygghet. Han är en genuint glad och trevlig person, vars energi alltid smittar av sig. Utöver det så besitter han en marknadskunskap som medförde att vi kunde fatta flertalet kloka beslut under försäljningsprocessen.
Jag är supernöjd med att mitt val av mäklare föll på Einar och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Berzeliigatan 6

12 aug 2021

"Einar har från början till slut varit professionell i rollen som mäklare samt varit genuin vid möten och samtalskontakter genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt förorda Einar som mäklare. "
säljare på Sveagatan 31

11 aug 2021

"Vi blev rekommenderade att vända oss till Einar och han motsvarande verkligen våra förväntningar med att vara lyhörd och hjälpsam. Vi kan rekommendera honom varmt! "
säljare på Storhagsgatan 6

09 aug 2021

"Har träffat många mäklare och just Einar är toppen av toppen. Ödmjuk, trygg och lugn! "
säljare på Kompanigatan 36

26 jul 2021

"Mycket nöjd!"
säljare på Vasavägen 44E

17 jun 2021

"Kompetent, trevlig , vi fick bra svar vid våra frågor. Kan verkligen rekommendera Einar.
När det gäller arvodet, kan jag kanske ifråga sätta det lite. Nu sålde vi innan visning, det medför en betydligt mindre insatts av mäklaren."
säljare på Björsäter Kullen

09 jun 2021

"Vi fick Einar rekommenderad av en vän till familjen vilket satte höga förväntningar. Einar överträffade dessa flera gånger under vår försäljningsresa, trygg, rolig och professionell är tre ord vi skulle vilja förklara Einar med. "
säljare på Piongatan 50

07 jun 2021

"Einars första försäljning i Ödeshög, helt utan tidigare lokal kännedom så briljerade han och lämnade alla partner nöjda. Som vi skulle säga i musikbranschen: "We wanted the best and we got the best, the best mäklare in Östergötland: EINAR!""
säljare på Stavreberg 1

05 jun 2021

"Einar är en underbar människa som skulle kunna sälja en lägenhet endast för att köparen vill ha mer att göra med honom."
säljare på Kunskapslänken 72

29 maj 2021

"Är väldigt nöjd med Einars insats. Uppskattade speciellt Einars förtroendeingivande framtoning samt känsla för detaljer. Överlag överträffade han mina förväntningar för hur smidigt en försäljningsprocess kan genomföras."
säljare på Vargsätter Eklunden 2

28 maj 2021

"Detta är andra gången jag anlitar Einar som mäklare vid försäljning. Han är det självklara valet då han är en driven, kunnig mäklare som visar ett engemang för uppdraget han åtar sig och det har känts tryggt under processens gång. Kan varmt rekommendera Einar som mäklare."
säljare på Aftongatan 22

25 maj 2021

"Vi är jättenöjda med Einar! Försäljningen sköttes proffsigt och med stort engagemang, det märks att Einar gillar sitt jobb. Rekommenderas!"
säljare på Mauritsholm Vikärr 1

23 maj 2021

"Einar var driven och alltid tillgänglig för att besvara frågor. Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med!"
säljare på Skedagatan 1E

22 maj 2021

"Einar! Helt fantastisk! Trevlig, ärlig och kunnig! Rekommenderar starkt! "
säljare på Hässlegatan 12

20 maj 2021

"Jag kan starkt rekommendera Einar! Lyhörd, kunnig och allmänt "likeable"!"
säljare på Munkhagsgatan 70

19 maj 2021

"Mäklaren med det lilla extra! Med stenkoll på marknaden och alltid i farten är man som säljare i grymma händer. Inte nog med att han är en krängare av bostäder så är han en fantastisk människa att ha och göra med! När det är dags att sälja nästa gång kommer Einar vara mitt självklara val av mäklare. "
säljare på Havregatan 5A

13 maj 2021

"Trevlig och lyhörd mäklare. Hörde av sig med jämna mellanrum för uppdateringar och frågade hur det gick, följde upp bokade möten så inget glömdes bort eller lämnades åt slumpen. Bäst betyg!
"
säljare på Ekholmsvägen 38C

12 maj 2021

"Synnerligen trevlig, kompetent och engagerad. Kändes tryggt från första början.
Rekommenderas varmt!!!"
säljare på Björkliden 36

27 apr 2021

"En mäklare med hjärtat på det rätta stället som sålde min lägenhet med det där lilla extra. Kort & gott, Alla borde ha en Einar vid sin sida i försäljningen!
Nordengatan 3B
"
säljare på Nordengatan 3B

26 apr 2021

"Einar har varit toppen när han hjälpt oss att sälja vår första lägenhet. Upplevde honom som mycket kunnig, trevlig och tillmötesgående. Han har varit mycket snabb på att svara på frågor och gjort processen mycket smidig. "
säljare på Lindengatan 4D

22 apr 2021

"Bästa Einar! Kan inte säga annat. Professionell, noggrann, ödmjuk och personlig. Kände mig trygg rakt igenom. Hade inte kunnat välja en bättre mäklare än Du.
Tycker bara det är synd att försäljningen är över eftersom vi hade så trevligt!"
säljare på Vallgatan 14

22 apr 2021

"Engagerad! Kändes som att han gav ”det lilla extra”. Rekommenderar varmt! "
säljare på Ulvåsavägen 2A

15 apr 2021

"Jag är otroligt nöjd med Einar som mäklare! Han är lyhörd, engagerad och rak. Hela säljprocessen har känts trygg och lätt med honom. Om ni letar efter en mäklare så bör ni definitivt välja Einar!
"
säljare på Briteborg Ängslyckan 1

12 apr 2021

"Einar är en driven, pålitlig och ambitiös mäklare som har koll på läget och skapar stort förtroende. Einar gör försäljningen personlig och stöttar i alla frågor. Tack Einar för lyckad försäljning! "
säljare på Skvadronsgatan 8

11 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Einars arbete i och med försäljning av vår bostad. Einar är en engagerad och mycket hjälpsam (hjälpte oss med rådgivning kring vår nya bostad samt bankkontakt). Han är alltid glad och trevlig och vi fick energi av Einar. Tack vare hans arbete och kontaktnät så såldes vår bostadsrätt till ett högre pris än vad både vi och Einar trodde från början. Vi rekommenderar Einar varmt till alla som vill ha hjälp med sin bostadsförsäljning. "
säljare på Fönvindsvägen 58

27 mar 2021

"Återkommande kund, riktigt nöjd."
säljare på Rosengatan 2

26 mar 2021

"Einar är en duktig och engagerad mäklare som har stort kontaktnät. Kontakten mellan oss funkade utmärkt och han är väldigt enkel att ha att göra med. Jag är jättenöjd med samarbetet!"
säljare på Ekholmsvägen 70A

23 mar 2021

"Har erfarenhet av flera mäklare och även träffat många inför våra försäljningar. Einar är i särklass den trevligaste och bästa mäklare jag stött på. Engagerad och omtänksam samtidigt som han också levererade ett fantastiskt resultat genom att arbeta smart.
Mina högsta rekommendationer!"
säljare på Stureplan 1

20 mar 2021

"Det är andra gången jag anlitar Einar för att sälja bostad och jag kunde inte vara nöjdare. Kunnig, driven och lätt att ha att göra med. Ett fullblodsproffs."
säljare på Fanjunkaregatan 40

09 mar 2021

"Einar är en duktig, engagerad och hårt arbetande mäklare som hjälper en från start till mål. Lätt att nå om man har frågor och höll en ständigt uppdaterad. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Skomakaregatan 9

08 mar 2021

"En duktig och smart mäklare som är otroligt lyhörd och kan sitt jobb. Löste upp stora problem som dök upp för oss på vägen under försäljning av lägenheten. Tack Einar!"
säljare på Drabantgatan 20

04 mar 2021

"Einar har gjort försäljningen av vår lägenhet helt fantastisk!
Med härlig energi och engagemang gjorde han hela processen lätt och väldigt rolig!
Varit extremt kunnig och professionell samtidigt som det känns som att vi blev vänner.
Einar är en helt fantastisk person och medmänniska som vill att både säljare och köpare ska bli nöjda. Och jag skulle rekommendera alla som ska sälja sin bostad att göra det tillsammans med honom!
Hoppas att vi köper vår nästa bostad av dig!
"
säljare på Slöjdgatan 6

04 mar 2021

"Einar gjorde ett fantastiskt jobb! Detta är tredje gången jag använde Einar, och gång på gång blir jag påmind varför. Priset blev över förväntat, något jag inte vågade hoppas på. Man blir bra uppdaterad av hur försäljningen går och under kontraktsskrivning så känns allt tryggt och rätt. Rekommenderar Einar till alla som ska sälja sin bostad!"
säljare på Valhallagatan 37

01 mar 2021

"Einar är en fantastisk person som tar sig tid för sina säljare och engagerar sig otroligt mycket. Kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Rotegatan 6

25 feb 2021

"Einar är en otroligt begåvad mäklare som har känsla för hur man tar människor. Han är den mäklaren både en säljare och en köpare vill ha! Jag rekommenderar honom varmt och kommer aldrig anlita någon annan. "
säljare på Drottninggatan 36A

24 feb 2021

"Einar gjorde ett fantastisk bra jobb och guidade oss genom vår första försäljning, kunde inte blivit bättre!"
säljare på Eknäsvägen 2

24 feb 2021

"Detta är andra gången vi fått nöjet att ha Einar Johansson som mäklare vid försäljning av vår bostadsrätt och båda gånger har Einar varit den bästa mäklare vi haft någonsin, samt levererat helt och mer därtill på de höga förväntningar vi haft på såväl försäljningspriset på lägenheten som på Einar som mäklare. Denna gång kontaktade vi Einar på torsdagen och på tisdagen var lägenheten såld och alla papper påskrivna. Med sitt stora nätverk hittade Einar direkt en spekulant åt oss och ett nytt boende till nöjda köpare. Just detta det är en unik egenskap med Einar. Han läser av människor och bostäder och har en fingertoppskänsla för att matcha ihop varje människa och ge dem den bostad de söker. Men det bästa med Einar är att man alltid får ett otroligt väl utfört arbete, god planering, ständig uppdatering och bra kontakt samt ett otroligt bra slutpris och allt detta med Einars underbara och smittande glada humör och en outsinlig entusiasm, arbetsglädje och arbetsetik som är otroligt unik! Einar måste upplevas i person så tveka inte, ta kontakt så förstår ni direkt varför ni ska låta Einar ta hand om er bostadsförsäljning. Tack igen och vi kommer absolut tillbaka till Einar när vi ska sälja bostad nästa gång. "
säljare på Birgittagatan 2

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53
Villa
7
Radhus
4
Fritidshus
3
Kedjehus
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
60
Försäljningar
71
Försäljningsvärde
194 475 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
317 av 327 säljare
Einar satte rätt förväntningar på slutpriset
287 av 332 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
323 av 325 säljare
Einar var tydlig och höll mig uppdaterad
334 av 334 säljare

Einar på kartan.

432 tidigare annonser
10 bostäder till salu
334 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
2,5 rum, 56 m²
35 625 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 877 kr/mån
2 295 000 kr
5 rum, 127 m²
18 070 kr/m²
Villa, Åtvidaberg
2 895 000 kr
2 rum, 65 m²
44 538 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 815 kr/mån
4 950 000 kr
5 rum, 144 m²
34 375 kr/m²
Villa, Linköping
3 295 000 kr
5 rum, 84 m²
39 226 kr/m²
Villa, Linköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 100 000 kr
Lägenhet Tannefors
+ 105 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
5 395 000 kr
Radhus Vallastaden
5 rum, 126 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
3 110 000 kr
Fritidshus Bestorp
+ 815 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi kan verkligen. rekommendera Einar som mäklare."
2 395 000 kr
Lägenhet Övre Vasastaden
+ 100 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Einar är en fantastisk mäklare!
Han är go och glad, alltid tillgänglig, härlig, engagerad, tillförlitlig och en riktigt stjärna!
Vi rekommenderar Einar till alla som vill sälja sin bostad!
Stort tack för att du överträffade våra förväntningar! "
2 295 000 kr
Lägenhet Övre Vasastaden
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.