Einar Johansson

Profilbild för Einar Johansson
Säljarfavorit
Einar Johansson
5.0 / 5
(368 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
59 st
173 345 000 kr

Bakgrund

Einar Johansson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-05-09. Einar har fått in 59 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Einar har enligt vår statistik haft 76 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 252 390 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i Linköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig naturligt. Dessutom besitter jag ett stort nätverk.

Med ett personligt engagemang och ett driv att maximera resultat guidar jag dig genom din bostadsaffär med ambitionen att kvalitetssäkra alla steg och överträffa mina kunders förväntningar. En bostadsaffär är ett stort åtagande som jag vill förvalta på bästa sätt för att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare.

Utbildad fastighetsmäklare och fastighetsekonom vid Karlstads Universitet

Mäklarbyrå


Säljare om Einar.

27 jan 2022

"Einar är en mycket engagerad och kompetent mäklare som inger förtroende. Vi är mycket nöjda med vår försäljning och ger våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Bonäsvägen 29A

24 jan 2022

"Vi hade en märklig budgivare som tidigt var tveksam. Svårt för alla att veta att han skulle förhala processen tills övriga köpare drog sig ur, sedan sänka sitt egna bud med 50k, och sen dra sig ur själv. Kanske borde Einar som kunnig ha behållt kontakten med budgivare 2 om att budgivare 1 var tveksam. Allt löste sig dock eftersom Einar hade kontakt med en tredje intressent som vi sedan skrev med. Stor eloge för en best solution i en worst case."
säljare på Utsädesgatan 41D

12 jan 2022

"Einar är en oerhört sympatisk person som verkligen brinner för sitt arbete. Han fick oss att känna oss sedda, hörda och prioriterade genom hela processen trots hans övriga samtida åtaganden som tjänsten medför.
Hans rekommendationer med val av styling och stylist och fotograf har tveklöst bidragit till att framhäva de bästa sidorna med vår nu sålda lägenhet. Hans möjligheter att synkronisera detta med stylist och fotograf hjälpte oss väldigt mycket med att kunna fortsätta med våra vardagssysslor."
säljare på Engelbrektsgatan 31

03 jan 2022

"Einar har med trygga händer och med sin fina personlighet hjälpt oss genom vår försäljningsprocess! Vi kan varmt rekommendera Einar till alla!"
säljare på Häradsvägen 19

01 jan 2022

"Snabb, säker och kompetent i sin mäklarroll i kombination med en underbar personlighet gjorde att jag kände mig så trygg vid min första lägenhetsförsäljning. Rekommenderar Einar till alla för det har verkligen varit ett nöjde att ha med honom att göra. Stort tack till dig och alla som får chansen att ha dig som mäklare kan skatta sig lyckliga!"
säljare på Hejdegatan 48

17 dec 2021

"Glad, energi rik och målmedveten! Einar är mäklaren med det där lilla extra! Kan starkt rekommendera honom!"
säljare på Munkhagsgatan 100

14 dec 2021

"Rekommenderar Einar varmt! Man blir lika glad varje gång efter ett samtal med honom, aldrig några konstigheter och är en trygghet i processen. "
säljare på Björkliden 60

08 dec 2021

"Toppen mäklare! Rekommenderas!"
säljare på Skogslyckegatan 80

06 dec 2021

"Fullt förtroende för Einar från första mötet och framåt. Lugn och saklig på ett skönt proffesionellt och personligt sätt. Kan rekommendera Einar till alla som vill sälja sin bostad. Keep up the good Work! "
säljare på Brysselkålsvägen 6

30 nov 2021

"Einar är en positiv och engagerad mäklaren som ser till att bostadsaffären blir så bra och smidig som möjligt för alla parter.
Kan varmt rekommendera Einar till andra som ska sälja sin bostad. "
säljare på Skvadronsgatan 8

30 nov 2021

"Professionel, jordnära och tydlig. Vi höll en bra kommunikation under hela processen och är väldigt nöjda med hur han skötte vår försäljning. "
säljare på Drabantgatan 25

19 nov 2021

"Engagerad, positiv, tydlig, driven, lätt att få tag på, anpassade sig efter mina önskemål. Jag är jättenöjd!"
säljare på Villes väg 8

18 nov 2021

"Detta var första gången jag och min sambo sålde en bostad. Vi letade därför efter en mäklare som kunde hålla oss lite extra hårt i handen och guida oss genom processen. För oss vad Einar helt rätt! Han har varit lättillgänglig, konstant positiv och peppig men samtidigt rak och ärligt vilket vi har uppskattat. Goare och proffsigare mäklare får du leta länge efter."
säljare på Hejdegatan 48

10 nov 2021

"Det var ett sant nöje att för tredje gången (andra gången vid egen försäljning) komma i kontakt med Einar. Som vanligt har han en tydlig och noggrann process med positiv inställning. Denna gång snabbare och mindre omvägar men oavsett situationen har vi ännu en gång fått bevittna vad en roligt bra mäklare kan bidra till i både köp och försäljningsprocessen. "
säljare på Vårbrisvägen 34

09 nov 2021

"Vi har varit jättenöjda med Einar från första mötet. Han har hjälpt oss i vår försäljning, men även stöttat oss när vi tittat på hus att köpa. Einar har hela tiden hållit oss uppdaterade. Vi skulle starkt rekommendera Einar och SkandiaMäklarna till andra!"
säljare på Rotegatan 2

04 nov 2021

"Mycket kompetent och engagerad mäklare. Dessutom hög social kompetens."
säljare på Ivar Samuelssons gata 27

16 okt 2021

"Vi är så nöjda med Einar som mäklare!
Härlig, proffsig och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi kunde inte fått en bättre upplevelse av försäljningen av vår bostad. Rekommenderar Einar till alla!
En helt fantastisk mäklare!
"
säljare på Kompanigatan 68

16 okt 2021

"Han kom som en sunnanvind in i vårt liv! Vi mötte honomi våras på en visning i Småland, när vi efter att ha följt den slingrande vägen till objektet , blivit så varmt välkomnade av Einar och hans bror att vi blev helt förtrollade av både plats och person! På vägen hem sa min man och jag till varandra: -Honom måste vi ha som mäklare när vi själva ska sälja vårt hus i Åtvidaberg .-En Må bra-person helt enkelt . Som dessutom gillade gamla kulturhus. Nu när vi sålt "Bakom" känner vi oss fortfarande förtrollade av vår magiker. Einar lyckas med konststycket att förena alla mäklaruppdragets varierade uppgifter med en personlighet man ogärna släpper från kaffebordet och gärna skulle gå och se en fotbollsmatch med på Kopparvallen! Vi är så nöjda och glada över att ha haft Einar som vår mäklare!
Eva och Anders Hallberg i Åtvidaberg"
säljare på Seths Backe 1A

15 okt 2021

"Rekommenderar Einar för helheten av hans insats. Han både hjälpe mig att köpa och sälja och det gjorde det hela tryggt för mig
När det är som rörigast så får man goda råd och Einar är nåbar när frågor dyker upp.
Supernöjd!"
säljare på Södergårdsvägen 6

15 okt 2021

"Vi är mycket nöjda! Vi kan absolut rekommendera Einar som mäklare!"
säljare på Bjälbogatan 8C

06 okt 2021

"Einar är mycket lätt att ha att göra med. Positiv och entusiastisk. "
säljare på Slättmon Häradsskälet 16

06 okt 2021

"Einar bidrog med sin expertis och sitt stora engagemang till en snabb och smidig affär. Vi känner oss mycket nöjda med den insats och de köpare som Einar hittade till vårt hus. "
säljare på Tallgatan 7

06 okt 2021

"Einar är fantastisk att ha att göra med då han är lättsam, ödmjuk och väldigt positivt. Han är tydlig & lyhörd i sin kommunikation vilket uppskattas. Har varit en bra upplevelse från början till slut, Rekommenderas varmt!"
säljare på Björkliden 64

06 okt 2021

"Einar är för mig ett självklart val när jag ska sälja min bostad. Väldigt engagerad och lyhörd. Toppbetyg!"
säljare på Kompanigatan 46

22 sep 2021

"Vi kan verkligen. rekommendera Einar som mäklare."
säljare på Kristineberg 13

16 sep 2021

"Einar gjorde ett jättebra jobb vid försäljningen av vårt hus, alltid lätt att få tag på och höll oss uppdaterade under hela processen. Allt gjordes utefter våra önskemål vilket vi verkligen uppskattade! Einar är otroligt socialt kompetent och hans energi och positiva inställning gör att han är fantastisk att ha att göra med! "
säljare på Västerlösa England 2

15 sep 2021

"Einar är en fantastisk mäklare!
Han är go och glad, alltid tillgänglig, härlig, engagerad, tillförlitlig och en riktigt stjärna!
Vi rekommenderar Einar till alla som vill sälja sin bostad!
Stort tack för att du överträffade våra förväntningar! "
säljare på Krouthéns gata 13

13 sep 2021

"Einar är en grymt bra mäklare som skapar en win-win för både säljare och köpare. Han bygger relationer och skapar förtroende. Linköpings bästa mäklare! "
säljare på Tuvgatan 47

06 sep 2021

"Einar lämnade oss med höga förväntningar efter möte, förväntningar som långt överträffades. Stort tack för ditt engagemang Einar!"
säljare på Repslagaregatan 34

01 sep 2021

"
Till Einars blivande kunder, ni får en trygg, seriös, målmedveten, passionerad och kunnig person som engagerar sig på riktigt i er försäljning.
För oss var det viktigt att anlita en mäklare som både ville oss som säljare och en eventuellt köpare väl.
Einar har maxat våra förväntningar och vi kan inte annat än att ge honom alla våra bästa lovord.
"
säljare på Hässlegatan 7

31 aug 2021

"
Vi kan varmt rekommendera Einar som mäklare då han på ett genuint sätt tog oss igenom en snabb och smidig affär. Han engagerar sig både professionellt och personligt vilket skapar trygghet genom hela processen. Einar besitter hög kompetens och ser verkligen till att alla parter är nöjda och delaktiga. Letar ni efter en stabil mäklare med härlig energi så är Einar den rätta!"
säljare på Skogslyckegatan 30

30 aug 2021

"Vi är mycket nöjda med Einar som mäklare. Han har ett gott öga för vad som krävs för att göra köpare intresserade. Det som var extra bra var tydligheten med vad som behövde åtgärdas innan fotografering och visning samt Einars förmåga att kommunicera och vägleda oss i varje steg i försäljningsprocessen."
säljare på Skogslyckegatan 86

28 aug 2021

"Professionellt, trevlig och väldigt smidig försäljning "
säljare på Rotegatan 8

24 aug 2021

"Om ni letar mäklare och undrar hur Einar är så är han en riktig pärla och en glädjespridare! Han gjorde att vi kunde sälja snabbt och smidigt på grund av hans flexibilitet! Hans trevliga bemötande mot allt och alla bidrar bara till ännu mer pluspoäng både för oss som säljare men även för köparen!
Vi är så nöjda med Einars insatts och rekommenderar honom varmt till alla! "
säljare på Gudruns gata 8A

23 aug 2021

"Einar är helt fantastisk! Vid eventuella försäljningar i framtiden vet vi exakt vem vi vill anlita! "
säljare på Östgötagatan 41B

22 aug 2021

"För mig som förstagångssäljare så var Einar en otrolig trygghet. Han är en genuint glad och trevlig person, vars energi alltid smittar av sig. Utöver det så besitter han en marknadskunskap som medförde att vi kunde fatta flertalet kloka beslut under försäljningsprocessen.
Jag är supernöjd med att mitt val av mäklare föll på Einar och jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Berzeliigatan 6

12 aug 2021

"Einar har från början till slut varit professionell i rollen som mäklare samt varit genuin vid möten och samtalskontakter genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt förorda Einar som mäklare. "
säljare på Sveagatan 31

11 aug 2021

"Vi blev rekommenderade att vända oss till Einar och han motsvarande verkligen våra förväntningar med att vara lyhörd och hjälpsam. Vi kan rekommendera honom varmt! "
säljare på Storhagsgatan 6

09 aug 2021

"Har träffat många mäklare och just Einar är toppen av toppen. Ödmjuk, trygg och lugn! "
säljare på Kompanigatan 36

26 jul 2021

"Mycket nöjd!"
säljare på Vasavägen 44E

17 jun 2021

"Kompetent, trevlig , vi fick bra svar vid våra frågor. Kan verkligen rekommendera Einar.
När det gäller arvodet, kan jag kanske ifråga sätta det lite. Nu sålde vi innan visning, det medför en betydligt mindre insatts av mäklaren."
säljare på Björsäter Kullen

09 jun 2021

"Vi fick Einar rekommenderad av en vän till familjen vilket satte höga förväntningar. Einar överträffade dessa flera gånger under vår försäljningsresa, trygg, rolig och professionell är tre ord vi skulle vilja förklara Einar med. "
säljare på Piongatan 50

07 jun 2021

"Einars första försäljning i Ödeshög, helt utan tidigare lokal kännedom så briljerade han och lämnade alla partner nöjda. Som vi skulle säga i musikbranschen: "We wanted the best and we got the best, the best mäklare in Östergötland: EINAR!""
säljare på Stavreberg 1

05 jun 2021

"Einar är en underbar människa som skulle kunna sälja en lägenhet endast för att köparen vill ha mer att göra med honom."
säljare på Kunskapslänken 72

29 maj 2021

"Är väldigt nöjd med Einars insats. Uppskattade speciellt Einars förtroendeingivande framtoning samt känsla för detaljer. Överlag överträffade han mina förväntningar för hur smidigt en försäljningsprocess kan genomföras."
säljare på Vargsätter Eklunden 2

28 maj 2021

"Detta är andra gången jag anlitar Einar som mäklare vid försäljning. Han är det självklara valet då han är en driven, kunnig mäklare som visar ett engemang för uppdraget han åtar sig och det har känts tryggt under processens gång. Kan varmt rekommendera Einar som mäklare."
säljare på Aftongatan 22

25 maj 2021

"Vi är jättenöjda med Einar! Försäljningen sköttes proffsigt och med stort engagemang, det märks att Einar gillar sitt jobb. Rekommenderas!"
säljare på Mauritsholm Vikärr 1

23 maj 2021

"Einar var driven och alltid tillgänglig för att besvara frågor. Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med!"
säljare på Skedagatan 1E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
47
Villa
18
Radhus
4
Kedjehus
3
Fritidshus
2
Mark
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
59
Försäljningar
76
Försäljningsvärde
252 390 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
351 av 361 säljare
Einar satte rätt förväntningar på slutpriset
318 av 365 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
356 av 358 säljare
Einar var tydlig och höll mig uppdaterad
368 av 368 säljare

Einar på kartan.

481 tidigare annonser
3 bostäder till salu
368 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 095 000 kr
1 rum, 39,5 m²
28 076 kr/m²
Lägenhet, Linköping
1 928 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 59 m²
33 813 kr/m²
Lägenhet, Linköping
2 854 kr/mån
3 695 000 kr
5 rum, 106 m²
34 858 kr/m²
Villa, Linköping

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Fredriksberg
3 rum, 83 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
Slutpris saknas
Villa Nykil
6 rum, 158 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Övre Vasastaden
1 rum, 30,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
1 685 000 kr
Lägenhet Lambohov
+ 10 000 kr
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi hade en märklig budgivare som tidigt var tveksam. Svårt för alla att veta att han skulle förhala processen tills övriga köpare drog sig ur, sedan sänka sitt egna bud med 50k, och sen dra sig ur själv. Kanske borde Einar som kunnig ha behållt kontakten med budgivare 2 om att budgivare 1 var tveksam. Allt löste sig dock eftersom Einar hade kontakt med en tredje intressent som vi sedan skrev med. Stor eloge för en best solution i en worst case."
2 600 000 kr
Lägenhet Vasastaden
2 rum, 63,3 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.