Einar Johansson

Profilbild för Einar Johansson
Säljarfavorit
Einar Johansson
5.0 / 5
(223 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
51 st
122 185 000 kr

Bakgrund

Einar Johansson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-05-09. Einar har fått in 51 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Einar har haft 65 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 181 632 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i Linköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig naturligt. Dessutom besitter jag ett stort nätverk.

Med ett personligt engagemang och ett driv att maximera resultat guidar jag dig genom din bostadsaffär med ambitionen att kvalitetssäkra alla steg och överträffa mina kunders förväntningar. En bostadsaffär är ett stort åtagande som jag vill förvalta på bästa sätt för att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare.

Utbildad fastighetsmäklare och fastighetsekonom vid Karlstads Universitet

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Einar.

21 okt 2020

"Vi är otroligt nöjda med Einar. En professionell, lyhörd och engagerad mäklare. Han besvarade alla våra frågor och funderingar professionellt men även personligt. Är noga med att informera både genom samtal och sms. Från första stund har vi känt oss lugna och trygga med val av mäklare. Vi har bara gott att säga och skulle rekommendera honom till alla. Det är ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle välja ifall vi någon gång ska sälja igen. "
säljare på Nya Tanneforsvägen 33B

19 okt 2020

"Hade inte kunnat önska en bättre mäklare. Otroligt driven och visade verkligen ett brinnande intresse för sitt jobb. Alltid glad och positiv.
Duktig på att förklara så alla förstår och väldigt mån om att alla känner sig trygga under försäljningen. Kan varmt rekomendera Einar som mäklare. "
säljare på Fiestad Kulla 1

14 okt 2020

"Det här var andra gången vi anlitade Einar och återigen har vi varit väldigt nöjda. Han har ett stort engagemang i sitt arbete och i oss som säljare. Alltid väldigt duktig på återkoppling och är tillgänglig för frågor. Han är supertrevlig och enkel att ha att göra med, vi rekommenderar honom varmt och han är det självklara valet om vi ska anlita en mäklare igen. "
säljare på Vårbrisvägen 62

13 okt 2020

"Einar ger rätt intryck, kan mäkleriet utan o innan, rekomenderar honom starkt. "
säljare på Ekhagagatan 72

04 okt 2020

"Så omtänksam ock lyhörd
Fick ett stort förtroende för honom
Proffsig på alla sätt
Ock sååå trevlig
Anlitar honom gärna igen /Berit "
säljare på Fågelbärsvägen 2A

01 okt 2020

"Engagerad, lyhörd och med bra kontaktnät. Finns med andra ord inte mycket att klaga på. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sveagatan 33

27 sep 2020

"Einar has understood my sales requirements from start to finish and supported, guided, and encouraged me through each stage of the process. Einar has managed this in a positive, pragmatic, fun, and professional way, resulting in the sale of my house for a higher price than I had expected. It has been great working with such a reputable, trustworthy, and experienced maklare who loves his job and serves his customers to the highest possible level. Maybe one day there will be a maklare bolag in Linköping called ’Einer’s’ where he can educate all of the new maklares in his special talented practices. I owe Einer a huge thank you for selling my house and I am so happy and grateful that we have met. "
säljare på Lingonvägen 4

26 sep 2020

"Jag skulle varmt rekommendera Einar som mäklare, han är supertrevlig, lyhörd, omtänksam, kompetent och jobbar hårt för att du ska bli nöjd som kund. Jag skulle absolut anlita Einar igen vid framtida bostadsaffärer!"
säljare på Skogslyckegatan 54

25 sep 2020

"Att jobba med Einar var en dröm! Han är supertrevligt och en superhärlig person. Från början till slut fick vi riktigt bra stöd igenom alla processer och fick oss att känna oss trygga. Han svarade på alla våra frågor, även de små jobbiga frågorna. Vi känner att hans otroliga insats ledde till att vi fick ett slutpris över förväntan! Vi skulle utan tvekan välja Einar vid nästa köp eller försäljning igen! "
säljare på Blåeldsbågen 66

23 sep 2020

"Oerhört tacksam och extremt nöjd! En affär jag aldrig kommer glömma. Enbart positiva saker att nämna, allt från fantastiska bilder och en toppen annons. Till en tillgänglighet och slutförande av affären på absolut högsta nivå. "
säljare på Rotegatan 8

20 sep 2020

"Vi är jättenöjda med Einars insats! Positiv, glad och engagerad och gav ett jättebra intryck redan från första stund. Proffsig och höll oss uppdaterade hela tiden. Han månade verkligen om oss som säljare samtidigt som han ville att affären skulle bli så bra som möjligt för både oss och köparen. Slutsumman landade långt över förväntan. Kommer välja Einar nästa gång vi ska sälja bostad. "
säljare på Kvarnfallsvägen 7

19 sep 2020

"Han var mycket tillmötesgående, och jag kände att han ville mitt bästa med husförsäljningen."
säljare på Svetsaregatan 8

19 sep 2020

"En engagerad och kompetent mäklare som på ett initiativrikt sätt drev försäljningsprocessen till ett bättre än förväntat resultat. Lätt att samarbeta med och få förtroende för."
säljare på Tornhagsvägen 12

18 sep 2020

"Vi anlitade Einar när vi skulle sälja vårt radhus i Hjulsbro. Vi är mer än nöjda med Einars insats. Han var lätt att få tag på, la ner mycket tid på vår bostad, han uppdaterade oss under hela processen och i slutändan fick vi det slutpris som vi ville ha. Vi skulle rekommendera Einar vidare och vi kommer anlita Einar igen om vi kommer att sälja vår nya bostad. Mycket nöjda! "
säljare på Tallholmsvägen 69

18 sep 2020

"En fantastiskt engagerad och hjälpsam mäklare som fanns med oss genom hela processen på ett föredömligt vis!
/Tacksamma försäljare av Skogslyckegatan 90"
säljare på Skogslyckegatan 90

31 aug 2020

"Vi är väldigt nöjda med Einars insats. Han höll oss uppdaterade under hela processen, välförberedd och lätt att få tag på. Einar är en väldigt glad, professionell samt kompetent mäklare. Villig att hitta en så bra affär för både säljare och köpare. Rekommenderar varmt Einar för alla som ska sälja i Linköping! "
säljare på Drabantgatan 20

30 aug 2020

"Einar är en mäklare med extra allt. Trevlig, kompetent, trygg, pålitlig och oerhört kommunikativ!
Tydliga och raka besked genom hela processen.
Våra varmaste rekommendationer!
"
säljare på Violinstigen 7

27 aug 2020

"Einar gjorde en toppen insats vid försäljningen av min lägenhet. Han var engagerad, alltid glad och positiv samt lätt att få tag i och höll mig hela tiden uppdaterad på vad som hände under försäljningen. Jag fick många bra råd inför fotografering och visning av lägenheten och fotona som togs blev jättefina. Han var flexibel och ordnade fler extra visningar med kort varsel vilket gjorde att lägenheten snabbt såldes till ett pris över förväntan. "
säljare på Norrsvängen 2A

13 aug 2020

"Wow! Andra gången jag och min sambo väljer Einar som mäklare och han lyckas överskrida våra höga förväntningar ännu än gång! Han är ett nöje att arbeta med och har ett engagemang utan dess like.
Han svarade alltid när vi ringde och gav oss tillfredsställande svar. Tack för att du återigen gav oss en snabb, prisvärd och glad upplevelse att sälja vår bostad.
"
säljare på Kettilsgatan 5

12 aug 2020

"Hej!
Det var andra gången Einar hjälpte mig med försäljning av bostad. Inte utan anledning att jag anlitade honom igen, han är helt enkelt bäst :)
Med oförtruten energi har han om och om igen visat min lägenhet, som så här i corona-tider visade sig svårare än vi båda två hade trott innan.
Men nu är affären i hamn. TACK Einar!
/Helena Jonsson"
säljare på Västra vägen 18

12 aug 2020

"Jag hade Einar I 2017 när jag behövde sälja min lägenhet i November och hade jättefint intryck på honom. Det är därför hade jag honom igen på den här gången. Han är mycket trevligt, professionell och det var kul att han såld min lägenhet så snabbt... Själv klart bäst Märklare i Linköping. "
säljare på Tuvgatan 48

07 aug 2020

"Vi är så nöjda! Vi har haft en fantastisk kommunikation med Einar, han uppdaterade oss om läget regelbundet. Han svarade och förklarade bra på våra frågor. Han är charmig och härlig och fick oss att känna oss trygga, nöjda och glada genom hela försäljningen. Om ni ska sälja er bostad i Linköping rekommenderar vi Einar VARMT! "
säljare på Thorells gata 3

05 aug 2020

"Einar visar prov på hög kompetens och ett tydligt driv. Han ingav förtroende från första kontakt hela vägen till kontraktsskrivning och han kändes genuin i sin omtanke att ge oss bästa tänkbara säljupplevelse. Vi är på det hela taget mycket nöjda med Einars insats och kan varmt rekommendera honom vidare. "
säljare på Timmermansgatan 7

03 aug 2020

"Einar är en supertrevlig och kompetent mäklare som jag starkt rekommenderar. Han är väldigt social och trevlig samt gav en väldigt bra känsla inför försäljningen och nådde upp till mina förväntningar."
säljare på Götgatan 30A

02 aug 2020

"Vi har anlitat Einar tidigare och var som tidigare mycket nöjda med hela processen och slutresultatet. Einar är personlig, jobbar nära kunden och hade oss uppdaterade hela tiden på hur det gick samt hur vi skulle gå vidare. Einar har mycket god lokalkännedom och bedömer marknaden bra, är målinriktad på att nå det resultat han/vi uppnå. Rekommenderar Einar om ni vill ha en mäklare som jobbar för er och skapar en trygg och bra affär."
säljare på Thorells gata 3

07 jul 2020

"Supernöjd från början till slut.
Kan inte göra annat än att rekommendera Einar till alla där ute som ska sälja sin bostad. Han gör verkligen det där lilla extra och får en som säljare att känna sig väldigt trygg. Han är väldigt mån om att det ska kännas bra för säljaren samt visar ett genuint engagemang för att affären ska bli så bra som möjligt! "
säljare på Gustav Adolfsgatan 28

20 jun 2020

"Riktigt duktig och skötte affären bra."
säljare på Gullbergsgatan 6

06 jun 2020

"Einar är en lyhörd, erfaren, trovärdig mäklare som tog in vad vi förväntade oss av försäljningen och levererade där efter!
Vårt objekt låg på Skandia Mäklarnas ’REDO’ sida. Einar höll oss uppdaterade med en tät kontakt. Han informerade även när det inte hade hänt något bara för att informera oss aktuell status. Vilket vi uppskattade! Han var väldigt lättillgänglig när vi hade eventuella frågor.
Einar är en arbetsmyra av rang som gjorde sitt yttersta för att hålla visningar och möten på de tider som passade både spekulanter och oss för att göra den bästa affären möjlig.
Vi kan varmt rekommendera Einar som er nästa mäklare. Han gör er inte besviken! "
säljare på Nygatan 6

01 jun 2020

"Jag ger Einar toppbetyg i alla kategorier och rekommenderar honom starkt. På en marknad som inte direkt blommar gjorde han allt och lite till utifrån vad man förväntar sig. Einar är inte bara oerhört trevlig och tillmötesgående utan också oerhört duktig på det han gör. Inga tvivel varför han är Linköpings mest rekommenderade mäklare, och jag har redan rekommenderat honom vidare. "
säljare på Gullbergsgatan 8

05 maj 2020

"Einar har varit helt fantastiskt från början till slut under denna affär, från att ha varit nyfikna på att förbereda vår bostad för eventuell försäljning, till att ett år senare sälja vår bostad. Vi har varit mycket nöjda under hela processen! Einar är tydlig, ärlig och trygg. Han vet precis vad han gör och han har förmågan att få oss säljare att känna att vi gör detta tillsammans.Med hans kunskap, råd och tips har vi idag sålt vår bostad och till ett mycket bra pris! Otroligt proffesionellt bemötande från hans sida och alltid med en ärlig och varm ton. Det har varit en trevlig process och Einar har haft förmågan att mötas i stora och små frågor. Det märks verkligen att han älskar sitt jobb! Vi rekommenderar Einar alla dagar i veckan, utan minsta tvekan! TACK! "
säljare på Liegatan 8

01 maj 2020

"Rekommenderar starkt Einar till dig som ska sälja (och köpa :)) din bostad! Han är inte bara en duktig mäklare utan också en väldigt härlig person! Som säljare på en något avsvalnad marknad uppskattade jag särskilt Einars driv, positivitet och lyhördhet som ledde till ett slutresultat som jag är mycket nöjd med. Jag vet precis vem jag kommer att kontakta vid nästa bostadsförsäljning! "
säljare på Atlasgatan 3B

29 apr 2020

"Einar har verkligen alla rätt. Mycket sympatisk och engagerad. Han månar om att hålla en mycket hög kvalitet på sitt arbete och är snabb och bra i återkoppling. Jag rekommenderar varmt Einar till framtida säljare (och köpare). "
säljare på Omvägen 9

23 apr 2020

"Om du letar efter en mäklare som är kunnig, transparent och duktig på att känna av människor är Einar rätt mäklare. Trots ett mycket ogynnsamt marknadsläge lyckades han inte bara sälja lägenheten, utan även få den att stiga i värde vilket var långt över mina förväntningar.
Under säljprocessen behövde jag aldrig ens fundera över hur den framskred, utan Einar höll mig alltid uppdaterad och var hela tiden ärlig med hur läget utvecklade sig. Jag upplevde Einar som en kreativ och hårt arbetande mäklare som inte ger sig förrän kunden är nöjd!"
säljare på Åbylundsgatan 72

20 apr 2020

"Jag är mycket nöjd med Einar som är en väldigt trevlig, målinriktad ock kunnig mäklare.Han är lyhörd och har varit bra att diskutera med när det kommer till utformning av annonseringen. Han är engagerad och tillgänglig på ett bra sätt. Man får uppfattningen att han gör det lika mycket för din skull som för sin egen. En positiv människa som trots svårigheter ser möjligheterna.
Vi hade diskussioner om försäljningspriset och var inte helt överens i början men efter att ha bollat det med varandra kom vi fram till ett beslut som båda var nöjda med. Om jag någon gång i framtiden ska sälja igen kommer jag att ta kontakt med honom. Han är lite "extra allt""
säljare på Tuvgatan 23

18 apr 2020

"Einar gick från klarhet till klarhet genom hela processen. Han hade ett bra upplägg och höll oss uppdaterade kontinuerligt. Hans positiva inställning smittar av sig och i ett annars kanske oroligt läge med tanke på Corona höll han modet uppe både för egen del och hos oss. Dessutom gjorde han det där lilla extra i flera lägen som man kanske inte förväntade sig hjälp med. Rekommenderar varmt Einar alla dagar i veckan! /Ola"
säljare på Tunngatan 5

14 apr 2020

"I skrivande stund är inte det sista avklarat ännu, men jag tänker att Einar kommer hålla sin höga nivå ända in i mål. Jag har redan rekommenderat Einar till vänner (som iofs inte tänker sälja nu, men om utifall)."
säljare på Slättmon Häradsskälet 21

13 apr 2020

"Vi vill tacka Einar för ett gediget stöd och för ett stort engagemang vid försäljning av vår bostad. Vid val av mäklare träffade vi flera stycken och valet föll naturligt på Einar då han har en härlig positiv inställning och har mycket god koll på sitt yrke.
Vi blev imponerade av hans tillgänglighet både för oss som säljare och även för de som var intresserade av bostaden. I dessa tider som är präglat av Covid-19 var Einar mycket anpassningsbar och erbjöd flera privatvisningar vilket kändes tryggt. Det har varit mycket tacksamt att ha Einar som mäklare. Vi vill varmt rekommendera Einar till framtida säljare och köpare av bostäder. "
säljare på Sjöbergsgatan 22

06 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med Einar som mäklare! När jag sålde var marknaden sval men Einar hjälpte mig att få till en bra affär. Han var alltid tillgänglig för frågor, han hjälpte mig att lösa problem som uppstod, svarade på frågor osv. Han är positiv, tillmötesgående och engagerad, och min känsla var att efter försäljningen var både jag och köparna nöjda, vilket är positivt!
Jag skulle gärna anlita Einar igen!"
säljare på Götgatan 32

05 apr 2020

"Vi kände ifrån första stund att det kändes väldigt bra. Personlig och väldig professionell. Genomgod kille som vi skulle vilja rekommendera till ALLA! "
säljare på Björkliden 127

01 apr 2020

"Einar var riktigt bra genom hela processen av min bostadsförsäljning. Allt gick smidigt och han var väldigt engagerad från start till slut. Han höll genomgående bra kontakt och jag som säljare kände mig högst involverad. Jag rekommenderar gladeligen Einar till alla som vill ha en trygg och positiv upplevelse vid försäljning av sin bostad. "
säljare på Solrosgatan 4C

28 mar 2020

"Einar är en grymt duktig och engagerade mäklare som jag mer än gärna anlitar igen i framtiden. Einar fick till ett bra pris för lägenheten trots rådande marknadsläge."
säljare på Furirgatan 25B

23 mar 2020

"Jag är supernöjd med mitt val av mäklare. Einar är engagerad, duktig och lätt att samarbeta med. Han gjorde säljprocessen lätt och rolig och var alltid peppande. Genom hans nätverk kom det många spekulanter på visning vilket tillslut ledde till en lyckad försäljning. Rekommenderar Einar till alla som letar en duktig mäklare i Linköping!"
säljare på Vallgatan 14

19 mar 2020

"Einar var lyhörd och engagerad."
säljare på Himnavägen 122

16 mar 2020

"Jag och min fru tog hjälp av Einar vid försäljningen av vår lägenhet.
Einar visade stort engagemang, driv och personlig investering i försäljningen, vilket vi uppskattade, han höll oss ständigt informerade om vad som hände.
Vi träffade Einar för första gången när vi själva var på en av hans visningar. Och vi gillade verkligen han sätt att bemöta människor.
Vi är supernöjda och kan inte göra mycket annat än att ge Einar våra varmaste rekommendationer!
David & Jenny"
säljare på Munkhagsgatan 84B

15 mar 2020

"Einar var en given mäklare för oss, han är öppen, glad och har ett stort engagemang för sitt yrke. Han har härlig energi och försäljningen gick bra och fort. Vi kan varmt rekommendera Einar. "
säljare på Himnavägen 34

09 mar 2020

"Vi är väldigt nöjda med Einar. Han är verkligen engagerad och gör det där extra som ibland krävs. Att resa utanför länet för att skriva ett avtal med köparen överträffade verkligen våra förväntningar."
säljare på Plommongatan 15

08 mar 2020

"Vårt första intryck av Einar är vänlighet, ödmjukhet och glädje. Han har varit lyhörd under hela vår försäljning. Han visar stort engagemang och viktigast är att vi ska vara nöjda. Vi vill ge Einar våra allra bästa rekommendationer! "
säljare på Ekholmsvägen 68A

06 mar 2020

"Einar var ärlig, tydlig och väldigt trevlig att samarbeta med. Han lyssnade på våra (säljarens behov) och var väldigt proffsig, lugn och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Einar är väldigt genuin och alltid glad. Jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Gudruns gata 27

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
50
Villa
6
Radhus
5
Fritidshus
2
Parhus
1
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
51
Försäljningar
65
Försäljningsvärde
181 632 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
218 av 223 säljare
Einar satte rätt förväntningar på slutpriset
192 av 223 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
218 av 223 säljare
Einar var tydlig och höll mig uppdaterad
223 av 223 säljare

Einar på kartan.

311 tidigare annonser
5 bostäder till salu
223 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 795 000 kr
3 rum, 84 m²
33 273 kr/m²
Lägenhet, Linköping
4 782 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 30 m²
59 833 kr/m²
Lägenhet, Linköping
1 239 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 69 m²
33 260 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 949 kr/mån
2 495 000 kr
5 rum, 123,5 m²
20 284 kr/m²
Radhus, Linköping
6 951 kr/mån
2 695 000 kr
4 rum, 76 m²
35 460 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 500 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Linghem
4 rum, 96 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
2 350 000 kr
Lägenhet Övre Vasastaden
+ 155 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 100 000 kr
Lägenhet Tannefors
+ 205 000 kr
2,5 rum, 56,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt nöjda med Einar. En professionell, lyhörd och engagerad mäklare. Han besvarade alla våra frågor och funderingar professionellt men även personligt. Är noga med att informera både genom samtal och sms. Från första stund har vi känt oss lugna och trygga med val av mäklare. Vi har bara gott att säga och skulle rekommendera honom till alla. Det är ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle välja ifall vi någon gång ska sälja igen. "
2 650 000 kr
Lägenhet Valla
3 rum, 81,5 m²
4 250 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 300 000 kr
4 rum, 127 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.