Einar Johansson

Profilbild för Einar Johansson
Säljarfavorit
Einar Johansson
5.0 / 5
(484 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
65 st
43 st
119 005 000 kr

Bakgrund

Einar Johansson jobbar på SkandiaMäklarna och är registrerad mäklare sedan 2017-05-09. Einar har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Einar har enligt vår statistik haft 54 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 160 295 000 kr.

Presentation

Jag förmedlar bostadsrätter och villor i Linköping med omnejd vilket jag trivs oerhört bra med då jag är född och uppvuxen här och har lokalkännedomen med mig naturligt. Dessutom besitter jag ett stort nätverk.

Med ett personligt engagemang och ett driv att maximera resultat guidar jag dig genom din bostadsaffär med ambitionen att kvalitetssäkra alla steg och överträffa mina kunders förväntningar. En bostadsaffär är ett stort åtagande som jag vill förvalta på bästa sätt för att uppnå maximal kundnöjdhet gentemot såväl säljare som köpare.

Utbildad fastighetsmäklare och fastighetsekonom vid Karlstads Universitet

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Einar.

05 jun 2023

"Einar utmärker sig jämför med andra mäklare som vi haft kontakt med vid köp/sälj. Framför allt gällande kommunikativ och social förmåga. Såväl vid objektsbeskrivningen som i kontakt med köpare (fått kopior på kommunikationen) och med oss säljare. "
säljare på Sjögetorp 6

01 jun 2023

"Med stort engagemang och en rejäl dos glädje levererade Einar under hela försäljningsprocessen.
Vi kan varmt rekommendera Einar-
Proffsig, glad och lyhörd!"
säljare på Platensgatan 23B

30 maj 2023

"Einar är en superduktig och engagerad mäklare. Svarar alltid snabbt på funderingar och har kommit med tips på bostäder som kan vara intressanta för oss.
Tack vare Einars breda kontaktnät har vi nu sålt vår lägenhet innan den ens publicerats.
Första gången vi träffade Einar var 2019, då som köpare..."
"Einar är en superduktig och engagerad mäklare. Svarar alltid snabbt på funderingar och har kommit med tips på bostäder som kan vara intressanta för oss.
Tack vare Einars breda kontaktnät har vi nu sålt vår lägenhet innan den ens publicerats.
Första gången vi träffade Einar var 2019, då som köpare, det blev ingen affär den gången men vi fick ett väldigt bra intryck av honom redan då och det har verkligen visat sig vara rätt bedömning när vi nu sålt."
Läs mer
säljare på Bjälbogatan 26

29 maj 2023

"Einar behöll sin glädje och goda energi även när försäljningen blev långdragen."
säljare på Naterstad Karstorp 1

27 maj 2023

"Vi kan rekommendera Einar. Han är påläst, inlyssnande och transparent i sin dialog. Han har en förmåga att hitta spekulanter på en mer osäker marknad och är väldigt jordnära och kommunikativ."
säljare på Hanekindsgatan 1

24 maj 2023

"Einar är fantastisk, supertrevlig och lätt att kommunicera med. Rekommenderas varmt. "
säljare på Drottninggatan 36B

18 maj 2023

"Vi kan verkligen rekommendera Einar! Det har varit ett nöje att ha honom som hjälp i samband med såväl försäljning av vårt hus som stöd när vi söker ny bostad i annan stad. "
säljare på Ivar Samuelssons gata 144

17 maj 2023

"Vi har haft kontakt med Einar under en längre tid. Han har haft samma egenskaper och professionalitet under hela processen. Einar har en hög grad av kompetens, entusiasm och värme som verkligen känns genuin. Vi kan på det varmaste rekommendera Einar som mäklare både till säljare och köpare. "
"Vi har haft kontakt med Einar under en längre tid. Han har haft samma egenskaper och professionalitet under hela processen. Einar har en hög grad av kompetens, entusiasm och värme som verkligen känns genuin. Vi kan på det varmaste rekommendera Einar som mäklare både till säljare och köpare. "
Läs mer
säljare på Nartomta Enbacken 1

16 maj 2023

"Einar är det självklara valet om man letar mäklare i Linköping! Vi köpte av Einar för tre år sedan, och visste direkt att vi även ville sälja via honom. Det är svårt att hitta en mer lyhörd, engagerad och transparent mäklare. Att få såväl köpare som säljare nöjda är en talang, och Einar är en nat..."
"Einar är det självklara valet om man letar mäklare i Linköping! Vi köpte av Einar för tre år sedan, och visste direkt att vi även ville sälja via honom. Det är svårt att hitta en mer lyhörd, engagerad och transparent mäklare. Att få såväl köpare som säljare nöjda är en talang, och Einar är en naturbegåvning i det. "
Läs mer
säljare på Bjälbogatan 6D

12 maj 2023

"Vi är mycket, mycket nöjda med Einar! "
säljare på Batterigatan 13

11 maj 2023

"Einar har visat ett otroligt engagemang och varit ett väldigt fint stöd under säljprocessen nu när marknaden är mer utmanande än tidigare. En mäklare som verkligen förtjänar sitt goda rykte. Bra och ärlig kommunikation, snabba svar på allt och ett genuint intresse kring alla våra funderingar. Han..."
"Einar har visat ett otroligt engagemang och varit ett väldigt fint stöd under säljprocessen nu när marknaden är mer utmanande än tidigare. En mäklare som verkligen förtjänar sitt goda rykte. Bra och ärlig kommunikation, snabba svar på allt och ett genuint intresse kring alla våra funderingar. Han la mycket tid på bra kommunikation mellan mig som säljare och köparna vilket resulterade i ett lyckat avslut. Kan varmt rekommendera Einar till alla som söker en lyhörd och personlig mäklare. "
Läs mer
säljare på Drottningtorget 5A

05 maj 2023

"Einar är lyhörd, engagerad & omhändertagande. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Rösätter Rösten 1

03 maj 2023

"Einar är väldigt trevlig och korrekt på ett mycket positivt sätt. Det märks tydligt att han älskar sitt jobb och att träffa människor.
duktig och pålitlig."
säljare på Batterigatan 1

12 apr 2023

"Vi kan varmt rekommendera Einar som mäklare!"
säljare på Krouthéns gata 4

07 apr 2023

"Einar är en toppenmäklare! Var lyhörd, rolig, hjälpsam och helt otrolig!
Jag skulle rekommendera honom till flera personer som ska eller vill sälja!
Kommer sakna att ha honom som mäklare!
Han har en speciell plats i våran hjärtan!!"
säljare på Norrsättersgatan 9A

29 mar 2023

"Mycket duktig mäklare som är mycket aktiv och hjälper till med allt man behöver. Tack Einar "
säljare på Ärtsångarevägen 26

18 mar 2023

"Vi rekommenderar verkligen Einar!
Han har hela tiden uppdaterat oss under försäljningsprocessen.
Vi kommer absolut ta hjälp av Einar igen i framtiden!"
säljare på Fågelbärsvägen 2B

17 mar 2023

"Vi är väldigt nöjda med Einar som mäklare. Hans glada och sprudlande energi smittade verkligen av sig samtidigt som han tryggt lugnat oss när läget varit lite osäkert och svajigt. Vi har hela tiden haft en tät kontakt och blivit uppdaterade på nuläget och vi har känt oss som ett bra team tillsamm..."
"Vi är väldigt nöjda med Einar som mäklare. Hans glada och sprudlande energi smittade verkligen av sig samtidigt som han tryggt lugnat oss när läget varit lite osäkert och svajigt. Vi har hela tiden haft en tät kontakt och blivit uppdaterade på nuläget och vi har känt oss som ett bra team tillsammans med Einar. Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Mimergatan 8

05 mar 2023

"Einar var rakt igenom engagerad, påläst och professionell. Vi delade den upplevelsen med köparna. Vi rekommenderar honom starkt. "
säljare på Ryddalsgatan 6C

10 feb 2023

"Einar är en helt fantastisk mäklare som checkar alla boxar för en lyckad försäljning. Tredje lägenheten han säljer för oss och i framtiden är det ingen tvekan om att de blir han igen!"
säljare på Thorells gata 12

02 feb 2023

"Kan inte tänka mig en bättre mer engagerad mäklare. "
säljare på Skogsfridsgatan 4A

02 feb 2023

"Vi skulle rekommendera Einar i alla lägen, stort engagemang, positiv energi och alltid tillgänglig när det behövdes.
Vi sålde i en väldigt märkligt tid på bostadsmarknaden, men Einar tappade aldrig hoppet.
Vi hoppas att alla som ska sälja väljer Einar, någon bättre mäklare har vi aldrig träffat...."
"Vi skulle rekommendera Einar i alla lägen, stort engagemang, positiv energi och alltid tillgänglig när det behövdes.
Vi sålde i en väldigt märkligt tid på bostadsmarknaden, men Einar tappade aldrig hoppet.
Vi hoppas att alla som ska sälja väljer Einar, någon bättre mäklare har vi aldrig träffat.
Supernöjda! "
Läs mer
säljare på Grindgatan 75

01 feb 2023

"Bra och seriös insats av mäklaren"
säljare på Hamngatan 9

09 dec 2022

"Vi har både köpt och sålt med hjälp av Einar och kan varmt rekommendera honom som mäklare! Ett proffs!"
säljare på Bataljonsgatan 33

18 nov 2022

"Trevlig kille..."
säljare på Rotegatan 2

17 nov 2022

"Einar Johansson har hjärtat på rätta stället och gör sitt yttersta i varje del av processen. Einar till och med hjälpte mig att spika upp sista tavlan några minuter före fotograferingen. Jag är verkligen helnöjd och kommer att prata mig varm för Einar till min omgivning. Tack Einar, du är verkli..."
"Einar Johansson har hjärtat på rätta stället och gör sitt yttersta i varje del av processen. Einar till och med hjälpte mig att spika upp sista tavlan några minuter före fotograferingen. Jag är verkligen helnöjd och kommer att prata mig varm för Einar till min omgivning. Tack Einar, du är verkligen en stjärna på fastighetsmäklarhimlen!"
Läs mer
säljare på Ånestadsgatan 4C

09 nov 2022

"Kan bara rekommendera Einar!
Gjorde mkt bra jobb trots lite besvärliga tider.
Alltid glad och trevlig och höll mig uppdaterad genom hela processen."
säljare på Drottninggatan 33

27 okt 2022

"Einar är en riktigt bra mäklare! Vi är väldigt nöjda med honom genom hela försäljningsprocessen, från första möte till kontraktskrivning. Einar är lyhörd, ärlig och alltid tillgänglig för frågor och avstämningar. Vi kan varmt rekommendera Einar!"
säljare på Vårbrisvägen 83

25 okt 2022

"Einar har varit exemplarisk i alla avseenden under vår försäljningsprocess både mot oss som säljare och mot spekulanterna på huset.
Vi kan varmt rekommendera honom!!"
säljare på Stigbergsgatan 45

10 okt 2022

"Einar är helt enkelt en väldigt duktigt mäklaren, är väldigt nöjd med hans insats. Som exempel att engagerad vid fotografering med att flytta på grejor, åkte och köpte till det lilla extra detaljen."
säljare på Hanekindsgatan 5

09 okt 2022

"På en väldigt annorlunda marknad än vi har sett innan så kan jag varmt rekommendera Einar. Med sitt engagemang, sin höga sociala kompetens, tydlighet och tillgänglighet så kan det inte bli bättre. Helt enkelt en personlig och fantastisk mäklare!"
säljare på Getingstigen 46

18 sep 2022

"Jag hade helst valt att sälja i en mindre orolig marknad…
Men Einar hade jag valt som mäklare hundra gånger om!
En riktig klippa som levererade båda bra och mindre bra besked med värme & trygghet, och tillslut lyckades ro affären i hamn på bästa tänkbara sätt. "
"Jag hade helst valt att sälja i en mindre orolig marknad…
Men Einar hade jag valt som mäklare hundra gånger om!
En riktig klippa som levererade båda bra och mindre bra besked med värme & trygghet, och tillslut lyckades ro affären i hamn på bästa tänkbara sätt. "
Läs mer
säljare på Ullstämmavägen 198

16 sep 2022

"Vi träffade Einar på en visning och bestämde oss direkt för att anlita honom vid egen kommande försäljning. Vi ångra oss inte en sekund! Einar är en otroligt genuin, lyhörd, och kompetent mäklare. Trots oroliga tider i bostadsmarknaden var han en stor trygghet hela vägen. En stark rekommendation ..."
"Vi träffade Einar på en visning och bestämde oss direkt för att anlita honom vid egen kommande försäljning. Vi ångra oss inte en sekund! Einar är en otroligt genuin, lyhörd, och kompetent mäklare. Trots oroliga tider i bostadsmarknaden var han en stor trygghet hela vägen. En stark rekommendation från oss är att anlita Einar!"
Läs mer
säljare på Hanekindsgatan 3

16 sep 2022

"Einar gjorde ett strålande jobb från första början!
Jag upplevde honom som ärlig och rak i kommunikationen. När jag träffade honom på visningar innan försäljning kände jag att han uppmärksammade och välkomnade både mig och övriga spekulanter på ett genuint sätt.
För mig var det ett givet val nä..."
"Einar gjorde ett strålande jobb från första början!
Jag upplevde honom som ärlig och rak i kommunikationen. När jag träffade honom på visningar innan försäljning kände jag att han uppmärksammade och välkomnade både mig och övriga spekulanter på ett genuint sätt.
För mig var det ett givet val när det kom till försäljning av min lägenhet och skulle anlita honom igen i framtiden utan att tveka!"
Läs mer
säljare på Garnisonsvägen 24

30 aug 2022

"Einar sliter hårt och gör det lilla extra, vilket i vårt fall resulterade i en försäljning trots oroligheter på marknaden. Tveka inte med att anlita den trevligaste mäklaren i staden!"
säljare på Hertig Karlsgatan 10

10 aug 2022

"Einar var kanonbra genom hela affären. Väldigt kunnig, trygg, trevlig och tillgänglig.
Kommer absolut höra av mig till honom igen vid en eventuell bostadsaffärer och kan varmt rekommendera honom."
säljare på Stenbärsvägen 3

04 aug 2022

"Einar är supertrevlig och engagerad. Uppskattade också att han är väldigt ärlig och delade med sig av det i sin omvärldsbevakning som kan påverka bostadsmarknaden för att göra försäljningen så lyckad som möjligt."
säljare på Batterigatan 5

27 jun 2022

"Möjligen lite mer förankring när annons läggs ut o när budgivning ska starta. Även om det var det bästa! Bättre framförhållning flygfoton behövs. "
säljare på Flemma Ekebo 1

22 jun 2022

"Ödmjuk, lyhörd och alltid tillgänglig att bolla funderingar med! Lätt att tycka om helt enkelt. Skulle verkligen rekommendera att välja Einar som mäklare! Det har varit enkelt och tydligt från början till slut. När vi som säljare har varit stressade över bostadsmarknaden, så har vi ändå känt oss ..."
"Ödmjuk, lyhörd och alltid tillgänglig att bolla funderingar med! Lätt att tycka om helt enkelt. Skulle verkligen rekommendera att välja Einar som mäklare! Det har varit enkelt och tydligt från början till slut. När vi som säljare har varit stressade över bostadsmarknaden, så har vi ändå känt oss trygga i rådande situation med bra stöttning och vägledning från Einar.
"
Läs mer
säljare på Mannusgatan 36

19 jun 2022

"Kunnig och väl insatt i marknaden. Höll oss väl informerade på ett bra sätt under hela processen."
säljare på Skruvkulla Gröndalen 1

15 jun 2022

"Det här är andra gången vi säljer med hjälp av Einar. Det var ingen tvekan om att välja Einar igen då vi var så nöjda sist, och vi är minst lika nöjda nu!"
säljare på Rådjursvägen 34

09 jun 2022

"Min erfarenhet är att Einar har mycket kunskap både generellt och om objekten han säljer, kombinerat med en naturlig förmåga att vara både engagerad och effektiv samt kommunikativ på ett rakt och ärligt sätt. Jag rekommenderar honom både för säljare och köpare."
"Min erfarenhet är att Einar har mycket kunskap både generellt och om objekten han säljer, kombinerat med en naturlig förmåga att vara både engagerad och effektiv samt kommunikativ på ett rakt och ärligt sätt. Jag rekommenderar honom både för säljare och köpare."
Läs mer
säljare på Kompanigatan 64

04 jun 2022

"Einar är fantastisk att ha att göra med, skulle starkt rekommendera."
säljare på Rosengatan 2

03 jun 2022

"Einar är mycket lyhörd och otroligt trevlig! Uppskattar framförallt hans sätt att återkoppla med information både innan huset låg ute , medans annonsen var ute och efter visningar så man kände sig uppdaterad och delaktig. "
säljare på Fettjestad Solhem 1

26 maj 2022

"Jag är så nöjd att jag tog kontakt med Einar inför försäljningen av min villa. Einar är noggrann, supertrevlig och ett proffs rakt igenom."
säljare på Gransbovägen 18

25 maj 2022

"Einar är ett proffs! Så himla kompetent, trevlig, glad och ödmjuk - både som person och som mäklare. Man kan inte göra annat än att geuint tycka väldigt mycket om honom!"
säljare på Mauritsholm Kvarnstugan 1

25 maj 2022

"Engagerad och lyhörd mäklare - rekommenderas varmt! "
säljare på Batterigatan 1

09 maj 2022

"Vi är så nöjda med med Einar både vid köp och försäljning. En mäklare som verkligen har koll och representerar både säljaren och köparen. "
säljare på Gullbergsgatan 16

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38
Villa
6
Radhus
5
Fritidshus
3
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
54
Försäljningsvärde
160 295 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
460 av 475 säljare
Einar satte rätt förväntningar på slutpriset
416 av 478 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
467 av 470 säljare
Einar var tydlig och höll mig uppdaterad
483 av 484 säljare

Einar på kartan.

675 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
484 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

2 195 000 kr
2 rum, 61 m²
35 983 kr/m²
Lägenhet, Linköping
3 820 kr/mån
3 rum, 111,8 m²
Lägenhet, Linköping
6 435 kr/mån
2 475 000 kr
3 rum, 69 m²
35 869 kr/m²
Lägenhet, Linköping
5 205 kr/mån
1 995 000 kr
3 rum,
Villa, Linköping
3 195 000 kr
5 rum, 149 m²
21 442 kr/m²
Villa, Linköping

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 395 000 kr
Fritidshus Sjögetorp
2 rum, 38 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Einar utmärker sig jämför med andra mäklare som vi haft kontakt med vid köp/sälj. Framför allt gällande kommunikativ och social förmåga. Såväl vid objektsbeskrivningen som i kontakt med köpare (fått kopior på kommunikationen) och med oss säljare. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Centrum
6 rum, 171 m²
2 700 000 kr
Lägenhet Övre Vasastaden
-50 000 kr
2 rum, 65 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 500 000 kr
Lägenhet
3 rum, 89 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Einar är en superduktig och engagerad mäklare. Svarar alltid snabbt på funderingar och har kommit med tips på bostäder som kan vara intressanta för oss.
Tack vare Einars breda kontaktnät har vi nu sålt vår lägenhet innan den ens publicerats.
Första gången vi träffade Einar var 2019, då som köpare, det blev ingen affär den gången men vi fick ett väldigt bra intryck av honom redan då och det har verkligen visat sig vara rätt bedömning när vi nu sålt."
4 150 000 kr
Lägenhet Vasastaden
-200 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med stort engagemang och en rejäl dos glädje levererade Einar under hela försäljningsprocessen.
Vi kan varmt rekommendera Einar-
Proffsig, glad och lyhörd!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.