Eddie Can

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Huddinge  /  Eddie Can
Profilbild för Eddie Can
Säljarfavorit
Eddie Can
4.9 / 5
(123 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
77 st
51 st
213 885 000 kr

Bakgrund

Eddie Can jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-03-23. Eddie har fått in 51 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Eddie har haft 56 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 213 360 000 kr.

Presentation

Jag är mäklaren som drivs av nya och spännande utmaningar.
Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Då jag själv bor i området gör att jag har en mycket god lokalkännedom och kan bostadsmarknaden. Jag brinner för att hjälpa människor till att kanske göra den största och bästa affären i sitt liv. Mitt mål är att alltid leverera det lilla extra och att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med mitt engagemang, min höga ambition och kvalitet i det jag levererar, borgar för mina nöjda kunder. Ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Jag har 10 års erfarenhet av försäljning, de senaste åren inom fastighetsförmedling. Min vision är att vara modern, inspirationsväckande och kreativ. Fokus på kundens önskemål och unika behov. Kvalitet kommer alltid före kvantitet. För mig handlar det om att ge den bästa tänkbara servicen och en maximerad försäljning. Mitt arbetssätt får dig som kund att alltid får vara delaktig från start till slut.

Utmärkelser:

- Årets Rookie 2017

- Hittamäklare säljarens favorit.

- Mest trovärdig (reco 2019 Q1)

- Årets problemlösare 2019 (intern)

- Flest kundnöjdhet (intern)

Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Eddie.

20 okt 2020

"Jag pratade med olika mäklare innan jag bestämde mig för att anlita Eddie. Jag blev genast övertygad om att han kommer att lyckas att sälja min lägenhet. Från första kontakten med honom till försäljning tog det exakt en vecka. Eddie har god kännedom om området, kommunikation och marknadsvärdet. Men viktigast av allt är Eddie väldigt lätt att få tag på, svarar alltid och är väldigt driven. Det är väldigt lätt att hålla en god kommunikation och ett gott samarbete med honom. Jag är lyckligt lottad som lanlitade Eddie och kommer utan tvekan att anlita honom igen. Tack Eddie!"
säljare på Varvsvägen 11

19 okt 2020

"Eddie är en mäklare man kan lita på. Han hade kännedom om området och hade alltid en bra kommunikation med oss. Vi kan bara rekommendera honom."
säljare på Borgbacken 8

19 okt 2020

"Eddie är engagerad och lätt att jobba med. Han satte rimliga förväntningar, men var inte rädd för högre mål. Vill du ha en smidig process och bra resultat ska du välja att jobba med Eddie."
säljare på Björkhultsvägen 9

19 okt 2020

"Mycket nöjd med allt."
säljare på Kvarnvretesvägen 2

16 okt 2020

"Eddie är driven och kan sin sak! Sålde min lägenhet till ett bra pris för området! Han var uppdaterad och alltid tillgänglig! "
säljare på Kansligränd 2

29 sep 2020

"Vi valde mellan några olika mäklare, men Eddie agerade oerhört förtroendeingivande redan vid första mötet. Väldigt tydlig plan, och en klar bild över hur han tänkte sig upplägget. Han följde sedan upp det på ett bra sätt, och affären gick nästan löjligt smärtfritt. Eddie var väldigt tillmötesgående och verkade alltid vara tillgänglig, oavsett tid på dygnet. Vi är mer än nöjda med Eddie och skulle helhjärtat rekommendera honom till andra."
säljare på Eldtornsvägen 1

29 sep 2020

"Vi blev till och med kompisar! Fast vi aldrig träffats tidigare,,, grymt bra personlighet etc,,, fastigheten blev såld dagen efter att annonsen kom ut!
Kan inte begära så mycket mera. Tony Molberg
"
säljare på Häradsvägen 56

21 sep 2020

"Eddie är en mäklare med stort engagemang. Alltid tillgänglig och villig att hjälpa till. Han är även väldigt lyhörd och bra på att läsa av signaler när det behövs. Kan absolut rekommendera Eddie som mäklare!"
säljare på Urbergsvägen 7

21 sep 2020

"Otroligt nöjd med Eddie! enligt mig är Eddie facit på hur en mäklare skall vara. Väldigt driven, trevlig, kreativ, proffsig och alltid tillgänglig. Listan kan göras längre! Eddie är en väldigt kompetent mäklare som gör allt som krävs för att man skall bli nöjd. Sålde lgh till mycket bra pris snabbt och smidigt Rekommenderar Eddie starkt!!"
säljare på Lackerargränd 12

16 sep 2020

"Mycket kompetent och kunnig mäklare med bra koll på området och prisbilden. Bra första möte med bra presentation om upplägget. Väldigt trevligt bemötande och seriös med glimten i ögat. Skulle definitivt anlita honom igen i framtiden."
säljare på Lackerargränd 3

12 sep 2020

"Eddie gjorde ett toppen jobb med att sälja vår bostad och kämpade med att sälja till ett pris som vi ville ha. "
säljare på Borgbacken 8

10 sep 2020

"Fantastisk!! Top klass hela vägen från början till slutt. Anbefalar denna killen til alla som behöver sälja sitt hus!! :-) "
säljare på Teodolitvägen 10

08 sep 2020

"Eddi har på ett exceptionellt sätt hjälpt oss både vid vårt köp och försäljning av vårt hus. Vi fick direkt ett starkt förtroende för honom. Han är nytänkande och målinriktad och satte upp en tydlig plan för vår försäljning. Det märks tydligt att Eddi brinner för sitt jobb! Pricken över i var att han lyckades sälja vårt hus för REKORD pris i området!!!! Rekommenderar Eddie alla gånger om! 6 av 5 "
säljare på Fyrfatsvägen 125

03 sep 2020

"En professionell mäklare med trevligt bemötande. Ett snabbt och smidigt köp och och lika så försäljning av fastighet. Kan inget annat än att varmt rekommendera Eddie Can. "
säljare på Gläntstigen 6E

31 aug 2020

"Vi jämförde flera lokala namnkunniga mäklare och valet föll på Eddie utan tvekan. Han
kändes bäst, tryggast och hade en bra plan, som också visade sig vara rätt! Inte nog med att han slog FÖRENINGENS REKORD pris per kvm, så guida han oss genom processen med bra tips & info!
Rekommenderas varmt! "
säljare på Edsvägen 1C

29 aug 2020

"Eddie har varit väldigt serviceminded hela vägen från start till slut. Har alltid hört av sig och informerat om status för våran försäljning och varit tydlig. Är supernöjd med hans arbete och kan med 110% rekommendera honom till andra."
säljare på Vistabergs Allé 42

24 aug 2020

"Vi anlitade en mäklare på en annan byrån, vilket resulterade till att vi aldrig fick tag på den mäklaren.
Detta var innan hörde talas om Eddie Can på Notar i Huddinge.
Vi blev rekommenderade Eddie av några vänner som också bor i Huddinge. Han ordna även en kille som klippte gräset inför fotograferingen. Vilket upplägg vilken prestation!
Eddies nätverk är stort.
Han är otroligt engagerad, otroligt professionell, återkopplingen var prefekt.
Vi kände oss väldigt trygga med Eddie som vår mäklare.
Eddie och alla hans kollegor verkar kunna detta och jobbar otroligt bra.
Absolut den bästa mäklaren enl mig!
Tack Eddie
"
säljare på Smygvägen 1B

22 aug 2020

"Mycket kompetent mäklare, med god kunskap om aktuellt område. Tydlig genomgång av upplägget för försäljningen av mitt hus. Noga med att jag kände mig trygg som säljare och att jag hela tiden hade koll på läget och vilket nästa steg var i försäljningsprocessen. Snabb försäljning av mitt hus, tog mindre än en vecka. Och glädjande till ett högre pris än vad som han indikerade vid vårt uppstartsmöte. Jag har redan rekommenderat Eddie Can på Notar i Huddinge till vänner och grannar. Eddie Can är en fantastisk både yrkesman och person. Supernöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Sofiebergsvägen 25

18 aug 2020

""Eddie är snabb och effektiv, vilket ledde till att han lyckades sälja vår lägenhet före inplanerad visning. Och detta till ett bra pris! Eddie har därtill också en mycket god relation till köparsidan som gör att han som mäklare kan balansera som mellanhand säljare och köpare. Jag kommer rekommendera Eddie till alla i mitt nätverk. Tack för en grym affär! "
säljare på Postängsvägen 92

17 aug 2020

"Jag testade ett mäklarföretag innan jag anlitade Eddie från Notar och det gick inte alls bra.
Jag ringde upp Eddie och bokade ett möte. Vi gick igenom alla funderingar och jag fick svar på mina frågor.
Eddie är energifull och initiativtagande vilket resulterade i att jag fick min bostad såld innan visning.
Jag är väldigt nöjd och rekommenderar honom till alla som vill ha en snabb och smärtfri försäljning till ett pris som man är nöjd med.
"
säljare på Lackerargränd 3

08 aug 2020

"Eddie är en mäklare som gör så mycket mer än att bara hålla visning och samla in bud. Han går verkligen hela vägen för att bygga relationer med presumptiva köpare och lägger upp strategier för när och hur dessa köpare kan hittas, allt detta på ett mycket förtroendeingivande sätt. Jag fick verkligen känslan av att han gjorde sitt yttersta för att alla parter skulle bli nöjda i affären."
säljare på Terapivägen 16C

03 aug 2020

"Eddie är en mycket duktig och engagerad mäklare. Vi fick vårat hus sålt på bara ett par dagar för ett bra pris, allt gick väldigt smidigt och vi är nöjda med försäljningen. Tack så mycket för en bra affär."
säljare på Teknikervägen 15

31 jul 2020

"Jag träffade 4 mäklare inför min försäljning av mitt radhus, när jag träffade Eddie kändes det rätt ganska så snabbt. Denna herre vet vad han gör. Eddie sålde vårat hus som vi köpte för 2 månader sen av en annan mäklare för 5.600.000kr, vi var beredda på en förlust.
Eddie sålde huset för 5.875.000kr inom 24h. Vi gjorde alltså en VINST på 2 månader, vilken prestation!
Jag har bara bra saker att säga om han, och hans strategi samt arbetssätt. Helt fantastiskt. Man får verkligen vad man betalar för. Kommer rekommendera Eddie till alla i mitt nätverk.
Tack Eddie och Notar Huddinge. "
säljare på Hortensiavägen 48

29 jul 2020

"Eddie är otroligt engagerad, arbetar målinriktat och strukturerat. Vi kände oss väldigt nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Hagebyslingan 11A

19 jul 2020

"Levererade mycket bra enligt ambitiös och tydlig plan. Snabb och tydlig kommunikation. Lösningsorienterad och trevlig. Rekommenderas varmt! "
säljare på Sjödalsvägen 15

18 jul 2020

"Vi sålde med Eddie och är topp nöjda över hans insats och lugnande ord genom hela processen! Vår lägenhet såldes inom rimlig tid till önskat pris mitt i Corona-tider. Vi var tvungna att sälja inom en viss tid och Eddie hade en plan från början och har arbetat snabbt och effektivt hela tiden. Han är snabb på att återkoppla och alltid tillgänglig. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Sagoslingan 15

17 jul 2020

"Fantastisk mäklare som är oehört målinriktad, lyhörd och engagerad. Eddie hade en plan som jag var väldigt nöjd med sedan dag ett och som vi följde till slutet. Då mitt objekt var svårsåld krävdes det oehörd engagemang från Eddie som jobbade hårt med att ro affären i hamn. Det jag gillade skarpt med hans insats var att han var oehört duktig på att svara när man än ringde och återkopplade alltid med uppdateringar. Jag har bara positiva saker att nämna om min upplevelse med Huddinges bästa mäklare! #säljmededdie "
säljare på Kallkärrsvägen 72

17 jul 2020

"Blev rekommenderad att sälja med Eddie via en kollega på jobbet. Med facit i hand är jag super nöjd med Eddies arbete. Genom hela processen var Eddie otroligt professionell och levererade ett bra slut pris!
Han återkoppla alltid och vart alltid tillgänglig vilket va tryggt. Rekommenderar verkligen denna herre!"
säljare på Lackerargränd 3

16 jul 2020

"Rekordsnabb försäljning där Eddie hade full kontroll på allt som måste göras. Vi är fulla av beundran med vilket driv och positiv energi han lotsade oss genom hela processen och hur bra koll han hade på marknaden och hur man med framgång planerar och genomför en lyckad försäljning. Jag har själv tränat mäklare i försäljning och kundbemötande och sällan har jag mött en mäklare som arbetar så professionellt, snabbt och är så lätt att tycka om. Jag önskar alla en "Eddie" när de ska sälja sitt hus eller lägenhet". "
säljare på Orrvägen 18

11 jul 2020

"Eddie var alltid närvarande oavsett tid på dygnet och vi hade alltid en bra och saklig diskussion om objektet. Eddie tvekade inte att lämna egna synpunkter vilket vi uppskattade väldigt mycket!
Skulle definitivt anlita Eddie för framtida försäljningar/köp."
säljare på Lindvägen 7

10 jul 2020

"Fantastisk mäklare. Jag kommer endast använda Eddie vid framtida försäljningar.
"
säljare på Mästarvägen 23

29 jun 2020

"Lite slarvigt angående beskrivningen på annonsen.. felstavat och fel meningsuppbyggnad.. men åtgärdade detta väldigt fort."
säljare på Klintvägen 7

16 jun 2020

"Jättebra kontakt med mäklaren från start till avslut. Engagerad och energisk mäklare, med fokus på att göra det för oss! Vi är väldigt nöjda! Rekommenderas starkt!"
säljare på Vårbergsvägen 187

15 jun 2020

"Jag kommer stark rekommendera och fortsätta ha kvar kontakten med Eddie . Väldigt lätt och tycka om men framförallt kunnig i sitt arbete . Kände en tillit direkt . "
säljare på Tullgårdsgatan 14

11 jun 2020

"Vårat första intryck av Eddie är att han är väldigt kunnig, professionell och hängiven. Han var alltid trevlig och genuin, men framförallt lyhörd och ärlig vilket vi uppskattade. Inte nog med att försäljningen gick häpnadsväckande snabbt, så fick vi bostaden såld för rätt pris! Eddie överträffade våra förväntningar och vi har svårt och se någon annan mäklare uppnå samma resultat.
Rekommenderar starkt!"
säljare på Sjöviksvägen 140

04 jun 2020

"Ett jättebra samarbete mellan Eddie och Mithat ledde till att vi fick sälja vår lägenhet inom 2 timmar av annonsering (rekordsnabbt) till rätt bra pris. "
säljare på Sjödalsvägen 15

30 maj 2020

"Efter att ha försökt sälja vår lägenhet i över ett halvår så bytte vi mäklare till Eddie Can, och det visade sig vara det bästa beslutet vi tagit. Han lyckades till och med sälja lägenheten innan vi hann ha visning. Han är en väldigt driven och mycket proffsig mäklare som har en säljaranda som vi inte sett hos någon annan mäklare. Han såg till att det gick rätt i varje steg och varje detalj. Dessutom fick vi hjälp med att anlita en stylist som hjälpte oss med inredning. Han var alltid tillgänglig och återkopplade fort till oss. Vi rekommenderar Eddie starkt till alla som letar efter en god och glad mäklare som får jobbet gjort!"
säljare på Lackerargränd 3

29 maj 2020

"Väldigt duktig och driven mäklare! "
säljare på Kansligränd 2

29 maj 2020

"Otroligt kompetent mäklare med genuint engagemang för att hjälpa till med ens viktigaste köp! Tillgänglig och ett gott bemötande! "
säljare på Fridensborgsvägen 159

27 maj 2020

"Bra energi och väldigt tydlig med sin kommunikation "
säljare på Fullerstatorget 14

20 maj 2020

"Eddie gjorde ett fantastiskt jobb, han lyckades sälja vårt hus inom loppet av 1 dag via sitt spekulant register, vi är väldigt nöjda med Eddie och kommer absolut anlita honom igen vid framtida försäljningar. "
säljare på Dianavägen 5B

17 maj 2020

"Driven, professionell, tillgänglig, lyhörd. Vi var mkt nöjda med Eddies insats och engagemang. "
säljare på Brevduvebacken 9B

14 maj 2020

"Eddie är en väldigt kompetent mäklare som guidar en varje steg i försäljningen, han svarar snabbt på sms och samtal och är väldigt transparent i hur försäljningen går, hur spekulanterna resonerar osv. Från fotograferingen av lägenhet till påskrift av kontrakt är Eddie oerhört noga med detaljer, han piffar och stylar inför fotografering och lämnar ingenting åt slumpen! Han är också en person son skapar relationer med människor och jag tror det är en av han största framgångsfaktorer!
Tack Eddie för en grym försäljning!"
säljare på Ripvägen 24

14 maj 2020

"Mycket kompetent och energisk. Jag är mycket nöjd Eddie ansträngde sig verkligen för att det skulle gå så bra som möjligt, och kom också med bra rekommendationer utifrån sina erfarenheter, både kring styling och fotograferingen såväl som när det kom till strategi kring bud och budgivare då det inkom olika sorters bud i olika stadier av säljprocessen. Eddie hjälpte oss verkligen att optimera resultatet av försäljningen. #säljmedEddie "
säljare på Lackerargränd 3

07 maj 2020

"Idogt arbete !
Lämnar mina rekommendationer."
säljare på Mästarvägen 14

28 apr 2020

"Pålitlig, ödmjuk, ärlig och human är nog det som genomsyrar Eddie som person. Detta speglades även i mäklandet av min bostad. Efter att jag flitigt sökt efter en mäklare i Huddingeområdet och träffat många med tiden så fångade Eddie mitt förtroende genom att säga att detta är en av livets största och viktigaste affärer så han lovade att inte lämna något åt slumpen. Trots den rådande situationen i världen och min tveksamhet lyckades Eddie övertala mig att sälja min bostad till ett mycket bra pris. Detta ledde i sin tur till att jag nu kunde köpa min drömvilla! Stort tack Eddie och alla på Notar Huddinge!
"
säljare på Lackerargränd 4

26 mar 2020

"Vi var mycket nöjda med Eddies insats.Han var tydlig och målinriktad,och höll oss uppdaterad under försäljningsprocessen.
Eddie är professionell och hade kunden i fokus hela tiden.
Rekommenderar varmt att anlita Eddie vid husförsäljning."
säljare på Huddingevägen 359

13 mar 2020

"Kan helt ärligt och uppriktigt säga att jag är väldigt nöjd med Eddies insats. Han var kunnig inom området och jag fick det priset jag ville ha. Eddie har varit engagerad och tillgänglig, och svarat på våra frågor på ett sätt som känts ärligt och realistiskt.
Fantastisk bemötande!
Tack för en bra affär!
"
säljare på Lammholmsbacken 238

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
14
Radhus
5
Fritidshus
1
Kedjehus
1
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
51
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
213 360 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
120 av 123 säljare
Eddie satte rätt förväntningar på slutpriset
112 av 123 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
116 av 123 säljare
Eddie var tydlig och höll mig uppdaterad
121 av 123 säljare

Eddie på kartan.

177 tidigare annonser
26 bostäder till salu
122 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Annonser

3 495 000 kr
Tomt/Mark, Huddinge
6 rum, 175 m²
Villa, Huddinge
2 495 000 kr
Tomt/Mark, Huddinge
4 rum, 103,4 m²
Lägenhet, Huddinge
2 733 kr/mån
2 495 000 kr
Tomt/Mark, Huddinge

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 700 000 kr
Villa Sorunda
+ 5 000 kr
3 rum, 178 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
3 825 000 kr
Lägenhet Segeltorp
+ 430 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
5 000 000 kr
Villa Gladö Kvarn
+ 2 705 000 kr
Utropspris: 2 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket nöjd med allt."
1 900 000 kr
Lägenhet Smista
+ 105 000 kr
1 rum, 23 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
1 950 000 kr
Lägenhet Centralt
+ 55 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Eddie är driven och kan sin sak! Sålde min lägenhet till ett bra pris för området! Han var uppdaterad och alltid tillgänglig! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.