Eddie Can

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Huddinge  /  Eddie Can
Profilbild för Eddie Can
Säljarfavorit
Eddie Can
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
66 st
38 st
214 150 000 kr

Bakgrund

Eddie Can jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-03-23. Eddie har fått in 38 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Eddie har enligt vår statistik haft 56 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 328 335 000 kr.

Presentation

Jag är mäklaren som drivs av nya och spännande utmaningar.
Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Då jag själv bor i området gör att jag har en mycket god lokalkännedom och kan bostadsmarknaden. Jag brinner för att hjälpa människor till att kanske göra den största och bästa affären i sitt liv. Mitt mål är att alltid leverera det lilla extra och att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med mitt engagemang, min höga ambition och kvalitet i det jag levererar, borgar för mina nöjda kunder. Ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Jag har 10 års erfarenhet av försäljning, de senaste åren inom fastighetsförmedling. Min vision är att vara modern, inspirationsväckande och kreativ. Fokus på kundens önskemål och unika behov. Kvalitet kommer alltid före kvantitet. För mig handlar det om att ge den bästa tänkbara servicen och en maximerad försäljning. Mitt arbetssätt får dig som kund att alltid får vara delaktig från start till slut.

Utmärkelser:

- Flest rekommendationer, Huddinge andra kvartalet 2021

-Flest försäljningar, Huddinge andra kvartalet 2021

-Högst försäljningsvärde, Huddinge andra kvartalet 2021

-Högst försäljningsvärde, Huddinge första kvartalet 2021

-Flest rekommendationer, Huddinge fjärde kvartalet 2020

-Flest försäljningar, Huddinge fjärde kvartalet 2020

-Högst försäljningsvärde, Huddinge fjärde kvartalet 2020

-Högst försäljningsvärde, Huddinge tredje kvartalet 2020

- Hittamäklare säljarens favorit sedan 2019

- Flest kundnöjdhet (intern)

Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021
andra kvartalet 2021

Säljare om Eddie.

16 sep 2021

"Snabb och smidig försäljning till ett pris över min förväntan, jag är väldigt nöjd med Eddie!"
säljare på Planetstigen 6

09 sep 2021

"Eddie är en klippa! Hans arbete karakteriseras av engagemang och proffesionalism från början till slut. Hans otroliga energi smittas av och hans charm gör att han är väldigt lätt att ha att göra med.
Under hela prossecen har han varit en vägledare och rådgivare för oss, man kan inte nog poängtera att han tar sitt yrke på högsta allvar och det är inte av en slump att man väljer att jobba med Eddie. Till honom vänder man sig om man är mån av att få kvalitet ut i fingerspetsarna. Vill man göra sitt livs affär med en drivande, kunnig, charmig, engagerad och professionell mäklare ska man definitivt välja att jobba med Eddie!
Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Gläntstigen 4A

09 sep 2021

"Eddie är en fantastiskt fastighetsmäklare som inte är för på och försökte aldrig stressa på något.
Jag fick all info tydligt innan han tog sig an försäljningen av min bostad.
Från första mötet med Eddie till att bostaden blev såld kan jag inte säga mer än Utmärkt
Eddie svarade alltid på mina samtal, Gav alltid bra svar, lugn sansad och lyhörd.
Eddie fick mig att känna mig trygg och säker genom hela processen
Miljoner tack för ditt extremt fina bemötande och din otroliga service.
Jag ringer dig vid nästa bostadsaffär och kommer rekomendera dig till alla jag känner som söker en ärlig mäklare
TACK bästa Eddie"
säljare på Stensängsvägen 4A

03 sep 2021

"Vi sålde vårt hus med hjälp av Eddie. Vi upplevde honom som väldigt kompetent och engagerad genom hela affären. Vi valde att anlita honom på grund av vi omedelbart fick ett seriöst och bra intryck. "
säljare på Herkulesvägen 9A

01 sep 2021

"Eddie var grym genom hela processen. Han förmedlade kontakter och var aktiv under hela processen. Han hittade även en köpare genom sina kontakter som var en mycket bra lösning för oss. Kan verkligen rekommendera Eddie!"
säljare på Buntmakarvägen 84

28 aug 2021

"Snabb och smidig försäljning!"
säljare på Buntmakarvägen 111

13 aug 2021

"Eddie Can visar ännu en gång vad han går för där han levererar som den bästa mäklarn i kommunen utan tvivel, så glada att vi fann Notar. Alltid kontaktbar representativ service engagerad 100% ig. Vid försäljning i Huddinge, ring honom direkt han leder vägen
"
säljare på Slåttervägen 24C

13 aug 2021

"Vi hade äran att ha flera mäklare över för att försöka imponera på oss och att vi kunde få känna att vi hittat rätt. Valet föll ganska snabbt på Eddie då han redan innan vi träffats ville samma sak som vi. Vår upplevelse var att han var väldigt professionell, engagerad, driven och han utstrålade "Jag ska göra mitt yttersta för er". Det fanns inte på världskartan att detta skulle bli en halvdan affär där köpare eller säljare är missnöjda. Eddie sålde inte bara till rekordpris utan även på rekordtid. Från det första mötet tog det bara 50h sedan var huset inte vårt längre och vi kan börja leta nytt. Andra mäklare värderade och uppskattade husets värde krast med en halv miljon mindre och menade att man kan sälja vårt hus med tur för vår summa. Gör man det en gång kan det tolkas som tur, gör man det som i Eddies fall igen så handlar det längre inte om tur. Vi är väldigt nöjda med beslutet att låta Eddie förmedla vårat hus oavsett arvode och är oerhört imponerade över kunnigheten, drivkraften och kundbemötandet. Självklart kände vi oss tvungna att ge Eddie en liten present för att vi fick känna oss speciella i lite mindre än två dygn. Gör som oss, hitta rätt. "
säljare på Gläntstigen 4E

09 aug 2021

"Trevlig, ambitiös, tillgänglig och med god känsla för marknaden - men var beredd på en snabb process och på att ta snabbare beslut än du kanske först tänkt."
säljare på Källbrinksvägen 5B

05 aug 2021

"Fantastisk mäklare!
Eddie var exceptionell och levererade mer än förväntan. Bostadsförsäljningen gick väldigt smidigt och efter endast ett fåtal dagar så vart lägenheten såld för ett pris högre än förväntat. Jag rekommenderar Eddie starkt.
Jag vet att våra vägar kommer att korsas igen!"
säljare på Rådsvägen 5C

04 aug 2021

"Vi är enormt tacksamma till att vi valde Eddie Can som vår
mäklare, han har hjälpt oss att båda köpa och sälja vårat hus. Vi rekommenderar honom starkt. Alltid tillgänglig och en gynnsam mäklare som kan leverera bra slutpriser. Tack!"
säljare på Stävholmsgränd 91

01 aug 2021

"Ingen annan mäklare som vi har varit i kontakt med är som Eddie Can. Inte nog med att han sålde innan visning så sålde han vårt hus för rekordpris! Han är även alltid tillgänglig för frågor och funderingar, väldigt trevlig lättsam och informativ. Det var garanterat inte sista gången vi använder oss utav Eddie. Väldigt proffsigt från början till slut vi känner oss väl omhändertagna. Stort tack till dig!"
säljare på Gläntstigen 4B

29 jul 2021

"Eddie är kunnig och professionell och har redan från början en plan och alternativplaner för hur försäljningen skall gå till. Lyhörd både gentemot säljare och köpare, bra kommunikation och återkoppling genom hela processen. Olika mäklare är som natt och dag, jag bytte mäklare mitt i min försäljning då min första mäklare tyckte jag skulle nöja mig med ett pris som jag tyckte jag var lite lågt, Eddie tog över och lägenheten blev såld med högsta pris någonsin i föreningen! Rekommenderas varmt!"
säljare på Kabelverksgatan 24

22 jul 2021

"Detta var den bästa helhets upplevelse jag fått vid försäljning, med trygghet och bra insyn i hela processen.
Plus i kanten att han lyckades sälja lägenheten för rekord pris! "
säljare på Älvsjö Torg 17

21 jul 2021

"Eddie är en fantastisk mäklare, social, kompetent, engagerad och ödmjuk. Vi hade inte tänkt anlita Eddie men efter första mötet stod det solklart att det inte fanns någon annan än honom. Eddie lyckades överträffa våra förväntningar (som redan var rätt höga efter första mötet) och drog in en av områdets högsta försäljningar, utan budgivning. På en förhandsvisning lyckades han dela till sig en höjning på över 1,1 miljon över utgångspriset med tillträdesdatum på ett halvår. Vi har inget negativt att säga och vi hoppas att den dagen vi säljer igen att Eddie jobbar kvar i yrket. För denna mäklare har talang med hjärtat på rätt plats! "
säljare på Vindvägen 15A

29 jun 2021

"Jag rekommenderar Eddie starkt.
Han var lyhörd och levererade det han lovade. Vi kommer anlita Eddie fler gånger i framtiden.
Jag fick svar på alla mina frågor och kände att Eddie hela tiden var tillgänglig för frågor och funderingar då vi gjort vårat livs största affär."
säljare på Fornborgsvägen 48A

28 jun 2021

"Eddie presenterade en välarbetad plan över hur försäljningen skulle gå till. Vår plan A verkställdes. Vi är väldigt nöjda med kommunikationen, flexibiliteten och lyhördheten under processen. Det kändes proffsigt redan från första mötet. Kan absolut rekommendera Eddie!"
säljare på Ekedalsvägen 5B

25 jun 2021

"Eddie, top quality! Fantastisk, skulle rekommendera alla att ha honom som sin mäklare!"
säljare på Teodolitvägen 10

23 jun 2021

"Efter att ha träffat en del mäklare så förstår jag hur unik Eddie är i sitt engagemang.
Hans glada energi smittar av sig på alla runt honom och man känner sig sedd och lyssnad på.
Verkligen en klippa både när vi sålde hus och för att hitta nytt boende!
"
säljare på Ärlvägen 4

21 jun 2021

"Trevlig mäklare med god lokalkännedom. Mitt livs smidigaste bostadsaffär!"
säljare på Duvbergsvägen 54A

21 jun 2021

"Eddie var lyhörd och förstod vår situation. Vågad men i balans med vettig.
Nöjd"
säljare på Snättringevägen 48B

14 jun 2021

"Eddie är en mäklare man kan ha stort förtroende för. Positiv, glad och närvarande. En man som lyssnar noga på vad man har för mål med försäljningen och sedan anpassar sig väl och kämpar hårt för att han ska uppfylla de man önskat. Lätt tillgänglig och närvarande under hela förloppet. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Blomgatan 18

11 jun 2021

"Fantastisk mäklare! Han hade ett engagemang som vi saknade från andra mäklare, det var solklart redan vid första mötet att Eddie skulle förmedla vårat hus.
Han var rekommenderad av vänner och bekanta som har varit otroligt nöjda med hans insats.
Exemplarisk och informativ, noga med att alla parter ska känna sig säkra och glada frpn start till affär
Det märks att Eddie brinner för sitt yrke, det återspeglar sig tydligt genom hela processen.
Stor rekommenderation!"
säljare på Repslagarvägen 15

18 maj 2021

"Vi blev rekommenderade Eddie av vår granne, bokade ett möte och fick direkt förtroende för honom.
Det märktes snabbt att Eddie brinner för det han gör, det går inte att missa. Eddie har varit ett fint stöd och bollplank till oss under hela försäljningsprocessen och dessutom med ett brinnande engagemang. Han har även varit ett tryggt ankare för oss under delvis osäkra omständigheter (som det ju även innebär att sälja bostad). Han tog sig alltid tid, för stort som smått och fanns alltid tillgänglig vid minsta lilla.
Eddie är enormt kunnig, professionell och har fingertoppskänsla för människor samt bostadsmarknaden, i synnerhet Huddinge C med omnejd. Han är dessutom precis lika mån om köpare som säljare, vilket jag gillade. Han har lämnat ett otroligt varmt och professionellt intryck, så pass att vi gärna kommer tillbaka både som köpare och säljare då det blir dags för nästa bostadsbyte.

Jag gillade även skarpt Notars lokaler där Eddie sitter, det kändes mer som att komma och ”hitta hem” snarare än mer klassiska och strama mäklarkontor. Jag fick sen veta att Notar i Stuvsta har en stylist som även hon har otrolig fingertoppskänsla för inredning och har satt sin prägel på inredningen där. Väldigt inspirerande!
Stort tack för allt Eddie för denna gång! "
säljare på Förrådsvägen 14

18 maj 2021

"Det här var andra gången jag anlitat Eddie och jag är supernöjd med hans insats!"
säljare på Flygelgatan 4

10 maj 2021

"Så otroligt nöjd över vårt mäklarval!
Eddie är en driven mäklare som kom in väl påläst och direkt visade på ett stort engagemang. Han är lättillgänglig, kompetent, lyhörd och oerhört engagerad och socialt begåvad. Märks att han älskar det han gör. Vill du ha en mäklare som ger din bostad den uppmärksamhet som krävs för en riktigt bra bostadsaffär så välj Eddie!"
säljare på Edbovägen 34

04 maj 2021

"Mycket bra samarbete, och Eddie höll vad han lovade.
Rekommenderas varmt. "
säljare på Skansbergsvägen 2F

01 maj 2021

"När vi bestämt att sälja vårt hus träffade vi flera mäklare innan vi valde. Vi fick fullt förtroende för Eddie och kände att vi själva gärna hade mött honom om vi varit spekulanter i jakt på nytt hem.Tydlig, påläst och närvarande. Vi har känt oss trygga under hela processen och något som annars hade kunnat känts läskigt och skakigt kunde vi helt lämna i hans händer. Vi fick snabba svar på alla frågor samt info under hela förloppet. Han gjorde mer än vi hade förväntat av en mäklare för att vår försäljning skulle gå bra. Vi rekomenderar Eddie varmt."
säljare på Vassvägen 5P

20 apr 2021

"Eddie var riktig vass och lyhörd i kombination med en personlig charm och humor! Precis som en grym mäklare ska vara! "
säljare på Lövdalsvägen 43

15 apr 2021

"Rekommenderar starkt "
säljare på Värnvägen 7B

15 apr 2021

"Han var engagerad och tydlig. Försäljningen gick smärtfritt (om man nu kan säga det om att ordna visningar), och gav tillfredsställande resultat."
säljare på Hageby Allé 41

16 mar 2021

"Eddie är en förtroendeingivande, påläst och väldigt lyhörd mäklare som vi definitivt kommer vända oss till i nästa bostadsaffär. Vi lämnade vårt första möte med Eddie med en positiv känsla och denna höll sedan i sig genom hela processen. Vi blev frekvent uppdaterade om läget, utan att på något sätt uppleva detta påtryckande. Vi fick verkligen känslan av att Eddie gjorde sitt bästa för att hitta rätt köpare och när kontraktet nu är påskrivet kan vi konstatera att alla våra förväntningar har uppfyllts. Vi rekommenderar verkligen Eddie till de som efterfrågar en mäklare som är beredd att göra det lilla extra för att lyckas. "
säljare på Lackerargränd 4

05 mar 2021

"Eddie har hjälpt oss igenom försäljningsprocessen på ett mycket förtroendeingivande sätt. Han finns alltid tillgänglig för att svara på frågor och följde tydligt sin plan med grymt slutresultat. Vi vill gärna anlita Eddie igen framtiden!"
säljare på Förrådsvägen 42

02 mar 2021

"Eddie har varit mycket lyhörd och engagerad och väldigt tålmodig.
Bra med återkoppling och information. En god ambassadör för min försäljning.
Jag rekommenderar varmt Eddie."
säljare på Lackerargränd 11

01 mar 2021

"Eddie Can ingav ett stort förtroende från början, Eddie förklara försäljnings förloppet på ett lättförståeligt och sakligt sätt. Det var aldrig några problem att få tag i honom och han löste saker snabbt o smidigt.
"
säljare på Runvägen 10

26 feb 2021

"Eddie har varit väldigt hjälpsam och driven från början till slut. Han mötte mina förväntningar på slutpriset och gav sig inte förrän jag kände mig nöjd. Det har känts bra att veta att man varit i trygga händer hos Eddie då han är både proffsig, social och väldigt trevlig. Funderar ni på att sälja? Då rekommenderar jag varmt Eddie som mäklare! "
säljare på Lammholmsbacken 250

26 feb 2021

"Det kändes väldigt tryggt att sälja vår bostadsrätt med Eddie Can. Han var lätt tillgänglig och höll oss ständigt informerade under försäljningens gång.
Kundorienterad och hög närvaro på marknaden i Huddinge pratade han om innan vi signade kontraktet.. Det stämde verkligen! Vi är 100% nöjda.
Tack Eddie Can för en smidig affär :)"
säljare på Lackerargränd 4

16 feb 2021

"Rekord i föreningen med 500 000 kr!
Eddie har visat ett stort engagemang och driv från början till slut. Han fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor. Han formulerade en plan som passade oss, satte ett mål och fullföljde över all förväntan.
Det var viktigt för oss med ett inflyttningsdatum lite längre fram i tiden då vi själva inte hittat något nytt boende ännu. Eddie har varit lyhörd inför alla våra krav och tagit det i beaktande i sina samtal med spekulanter.
Vi hade inte kunnat vara mer nöjda, rekommenderas varmt!
"
säljare på Vikingavägen 20

15 feb 2021

"Eddie satte förväntningar för oss säljare som speglades i slutpriset när vi sålde vår lägenhet. Vi så nöjda med hela processen! Eddie har varit fullt närvarande och har varit enkel att få tag på när frågor och funderingar har dykt upp längs vägen. Prestigelös, ger det lilla extra och verkligen en person man gärna sitter och snackar lite extra med. Vi kommer absolut att rekommendera Eddie till vänner och bekanta i framtiden! "
säljare på Hörningsnäsvägen 36

09 feb 2021

"En mycket hängiven mäklare som kämpar ut i det sista. Nogrann och har en kämparglöd som ingen annan mäklare vi anlitat! Kommer alltid rekommendera Eddie Can för att alla ska få samma chans till en bra försäljning av sin bostad! "
säljare på Myrstuguvägen 35

06 feb 2021

"Eddie är en mäklare som tog tag i stafettpinnen direkt och rusade snabbt in i mål med rekordtid samt rekordpris!
Han var väldigt pedagogiskt i sitt agerande och var alltid steget före med hur proceduren skulle gå till gällande försäljning. Därför kan jag rekommendera alla en mäklare som ger själ och hjärta gentemot sina klienter samt behandlar objektet som sitt eget!
Vi var oerhört nöjda med Eddie och kommer definitivt att använda oss utav hans tjänster i framtiden! "
säljare på Duvhöksvägen 6

05 feb 2021

"jag har haft kontakt med Eddie Can då han var mäklare vid huset vi köpte och sedan anlitade vi honom för att sälja och värdera våran lägenhet.
Eddie är en närvarande mäklare som tagit sig tid att svara på alla våra frågor, Lyssnat på barnens funderingar och framförallt sett säljaren och Köparen som individer och inte projekt.
Eddie Har levt upp till alla våra förväntningar och lite där till. särskilt imponerande är vi av hans kvickhet för att göra en lysande affär där både säljare och köpare känner sig som vinnare.
Jag och min man rekommenderar starkt Eddie Can!"
säljare på Skansbergsvägen 44E

04 feb 2021

"Går du i sälj tankar? Funderingar kring bostadsförsäljning? Anlita Notar för en snabb och skicklig affär med toppkvalitet!
För mig som säljare är tryggheten och kunskapen väldigt viktigt. Att allt ska gå till på rätt sätt och att det finns en noga genomtänkt upplägg för försäljning.
Eddie var alltid tillgängliga vid kontakt och hade klara och punktliga svar på mina frågor. Det var en smidig och ett bra samarbete mellan oss.
Notar gav mig utomordentlig service i mitt livs affär. Rekommenderar de starkt.
TACK EDDIE! "
säljare på Hortensiavägen 72

24 jan 2021

"Jag har inte provat alla mäklare i Stockholm, men av alla dem jag jobbat med har ingen varit i närheten av Eddie. Han ger sig inte förrän han sålt objektet. Han jobbar kvällar och helger och går alltid att få tag på. Han är tålmodig och lyssnar på det man har att säga. Jag har fått bra och konstruktiva råd inför försäljningen och det har gett resultat. Han höll det han lovade och i slutändan kunde jag inte valt en bättre mäklare än Eddie Can. Om jag kommer rekommendera Eddie för vänner och bekanta? Ja, absolut!"
säljare på Marmorvägen 5C

24 jan 2021

"Jag har inte provat alla mäklare i Stockholm, men av alla dem jag jobbat med har ingen varit i närheten av Eddie. Han ger sig inte förrän han sålt objektet. Han jobbar kvällar och helger och går alltid att få tag på. Han är tålmodig och lyssnar på det man har att säga. Jag har fått bra och konstruktiva råd inför försäljningen och det har gett resultat. Han höll det han lovade och i slutändan kunde jag inte valt en bättre mäklare än Eddie Can. Om jag kommer rekommendera Eddie för vänner och bekanta? Ja, absolut!"
säljare på Marmorvägen 5F

24 jan 2021

"Jag har inte provat alla mäklare i Stockholm, men av alla dem jag jobbat med har ingen varit i närheten av Eddie. Han ger sig inte förrän han sålt objektet. Han jobbar kvällar och helger och går alltid att få tag på. Han är tålmodig och lyssnar på det man har att säga. Jag har fått bra och konstruktiva råd inför försäljningen och det har gett resultat. Han höll det han lovade och i slutändan kunde jag inte valt en bättre mäklare än Eddie Can. Om jag kommer rekommendera Eddie för vänner och bekanta? Ja, absolut!"
säljare på Marmorvägen 5J

24 jan 2021

"Efter att ha jämfört flera mäklare föll det naturliga valet på Eddie. Det var ett utmärkt val för oss då det var första gången vi skulle sälja och behövde en mäklare som inte bara ville sälja utan genuint hjälpa oss. Eddie stötte oss hela vägen och hela processen, förvånadsvärt så tog det bara några privatvisningar för Eddie innan den var såld. Från att vi tackade ja till Notar tills vi skakade hand med Eddie har allt varit en lyckad affär.
Förutom att vi behövde förstående och kunnig mäklare, ville vi ha någon som var tillmötesgående och mänsklig. Inte för "säljig" men ändå skarp och ytterst professionell. Det var Eddie! Eddie var väldigt snabb och tydlig i kommunikationen med oss och hade tålamod. Tack ännu en gång! Vi har och kommer alltid att rekommendera dig.
Mvh Chribba"
säljare på Kansligränd 2

19 jan 2021

"Väldigt trevligt bemötande från första början.
Kändes direkt som jag hade hittat rätt och att det var rätt val.
Eddie var mycket bra på att återkoppla och hålla mig uppdaterad gällande budgivningar samt annan info.
Rekommenderar verkligen att ta hjälp av Eddie! "
säljare på Edsvägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
25
Lägenhet
13
Radhus
8
Parhus
6
Kedjehus
3
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
38
Försäljningar
56
Försäljningsvärde
328 335 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 192 säljare
Eddie satte rätt förväntningar på slutpriset
180 av 190 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
187 av 191 säljare
Eddie var tydlig och höll mig uppdaterad
190 av 191 säljare

Eddie på kartan.

269 tidigare annonser
28 bostäder till salu
194 rekommendationer

28 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 58,5 m²
Lägenhet, Huddinge
4 616 kr/mån
5 rum, 112 m²
Villa, Huddinge
5 rum, 130 m²
Parhus, Huddinge
3 990 kr/mån
4 rum, 95 m²
Lägenhet, Stockholm
4 908 kr/mån
5 rum, 116 m²
Radhus, Huddinge

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Villa Huddinge Snättringe
5 rum, 175 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Segeltorp
4 rum, 90 m²
Utropspris: 3 895 000 kr
Slutpris saknas
Villa Kvarnsbergsplan
8 rum, 195 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
Slutpris saknas
Villa Segeltorp
7 rum, 265 m²
6 000 000 kr
Villa Centralt
+ 805 000 kr
96 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb och smidig försäljning till ett pris över min förväntan, jag är väldigt nöjd med Eddie!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.