Eddie Can

Start  /  Sverige  /  Stockholms län  /  Huddinge  /  Eddie Can
Profilbild för Eddie Can
Säljarfavorit
Eddie Can
4.9 / 5
(227 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
68 st
42 st
241 285 000 kr

Bakgrund

Eddie Can jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2017-03-23. Eddie har fått in 42 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Eddie har enligt vår statistik haft 67 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 423 315 000 kr.

Presentation

Jag är mäklaren som drivs av nya och spännande utmaningar.
Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Då jag själv bor i området gör att jag har en mycket god lokalkännedom och kan bostadsmarknaden. Jag brinner för att hjälpa människor till att kanske göra den största och bästa affären i sitt liv. Mitt mål är att alltid leverera det lilla extra och att överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med mitt engagemang, min höga ambition och kvalitet i det jag levererar, borgar för mina nöjda kunder. Ser fram emot att hjälpa dig i din bostadsaffär!

Jag har 10 års erfarenhet av försäljning, de senaste åren inom fastighetsförmedling. Min vision är att vara modern, inspirationsväckande och kreativ. Fokus på kundens önskemål och unika behov. Kvalitet kommer alltid före kvantitet. För mig handlar det om att ge den bästa tänkbara servicen och en maximerad försäljning. Mitt arbetssätt får dig som kund att alltid får vara delaktig från start till slut.

Utmärkelser:

- Flest rekommendationer, Huddinge andra kvartalet 2021

-Flest försäljningar, Huddinge andra kvartalet 2021

-Högst försäljningsvärde, Huddinge andra kvartalet 2021

-Högst försäljningsvärde, Huddinge första kvartalet 2021

-Flest rekommendationer, Huddinge fjärde kvartalet 2020

-Flest försäljningar, Huddinge fjärde kvartalet 2020

-Högst försäljningsvärde, Huddinge fjärde kvartalet 2020

-Högst försäljningsvärde, Huddinge tredje kvartalet 2020

- Hittamäklare säljarens favorit sedan 2019

- Flest kundnöjdhet (intern)

Hör gärna av dig vid frågor eller funderingar.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Eddie.

27 jan 2022

"Eddie är en mycket engagerad och kompetent mäklare med hög serviceanda och är mål och resultatinriktad. Han är tydlig och informativ och håller säljare välinformerad i processen. Tillgänglig och trevlig! Vår husförsäljning gick över förväntan, smidigt och nöjda med slutpriset. Rekommenderas varmt! "
säljare på Fyrfatsvägen 101

07 jan 2022

"Vi fick ett väldigt bra intryck av Eddie från första stund. Engagerad, lyhörd och kompetent med en mycket bra kännedom om området. Eddie gjorde en toppenbra insats vid försäljningen av vårt hus. Vi kan varmt rekommendera Eddie!"
säljare på Östanvägen 3

31 dec 2021

"Vi hade prövat med en annan mäklare innan vi valde att byta mäklare. Vi kände ganska snabbt att Eddie var den rätta mäklare. Han levererade och jobbade med bra kommunikation under hela försäljningen. Vi är väldigt nöjda och kommer absolut höra av oss till Eddie i framtiden. Han har rätt till att vara självsäker. "
säljare på Snäckvägen 3

22 dec 2021

"Pålitlig och mycket proffsig mäklare"
säljare på Spikskogatan 20

13 dec 2021

"Helt nöjd, snabbt affär, en mäklare med god karisma, tydlig, lyhörd, målmedveten, erfaren, utmärkt kundbemötande. Utan tveka rekomenderar 100% Notar mäklaren, Eddie Can!!!! Tack!!!"
säljare på Solgränd 6A

06 dec 2021

"Vi hade kontakt med ett flertal mäklare innan vi kom i kontakt med Eddie. Eddie var mäklaren vi kände tillit till, valet av Eddie som mäklare var ett toppenval. Eddie var alltid anträffbar, han gjorde alltid sitt yttersta och visste vad han gjorde. Skicklig, snabb tänkt och professionell, vilket är A O för oss som säljare. Eddie gjorde en toppen affär och vi rekommenderar Eddie alla dagar i veckan. Kommer definitivt bli mera försäljningar med Eddie som mäklare. "
säljare på Buntmakarvägen 55

06 dec 2021

"Jag är jättenöjd med Notar och speciellt mäklaren Eddie Can. En mäklare som är ärlig, respektfull och alltid tillgänglig. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. En mäklare som verkligen brinner för sitt jobb. Rekommenderar starkt att välja honom. "
säljare på Vetevägen 3

04 dec 2021

"Vi prövade men en annan mäklare innan vi hörde talas om Eddie Can på Notar. Efter att den första mäklaren misslyckats med försäljning kände vi att vi behövde byta mäklare och få in en duktig mäklare som kunde få ihop den här affären. Eddie tog över försäljningen och levererade ett slutpris som vi var mycket nöjda med. Rekommenderar Eddie till alla Huddinge bor. "
säljare på Gökvägen 4E

01 dec 2021

"Eddie överträffade mina förväntningar! Han sålde mitt hus till ett pris som jag inte ens kunnat drömt om. Anträffbar dygnet runt och alltid positiv genom hela affären. Detta är andra gången jag anlitat Eddie och minst lika nöjd denna gång! Rekommenderas starkt."
säljare på Kattugglebacken 4

01 dec 2021

"Vi är så otroligt nöjda med Eddie. Han vet vad han gör och kan marknaden och vi fick ett enormt förtroende för honom på en gång. Något vi uppskattade extra mycket var att han återkopplade bra, var effektiv, och självfallet att han sålde rekord i föreningen. Han är dyrare än andra mäklare, men det är han värd. Jag kan varmt rekommendera honom till andra! "
säljare på Svängvägen 47

01 dec 2021

"Eddie var lyhörd och höll oss alltid uppdaterade, levererade dyrast pris i området och hade defintivt rekommenderat honom till andra säljare/köpare och kommer defintivt välja Eddie som mäklare i framtiden.
10/10 "
säljare på Tomtbergavägen 84

01 dec 2021

"Trots få besökare på visningarna lyckades Eddie sälja huset till ett bra pris över utgångspriset."
säljare på Lännavägen 9B

30 nov 2021

"Eddie är en otroligt kompetent, genuin och charmig mäklare. Han är dessutom alltid tillgänglig, vilket var viktigt för oss. "
säljare på Enrisvägen 14

30 nov 2021

"Det var inget svårt beslut när det kom till valet av mäklare. Vi kände att Eddie var rätt person för att leverera bäst resultat. Det finns bara positivt att säga, hela säljprocessen har varit väldigt smidig och han har alltid varit tillgänglig, lyhörd och tillmötesgående. Vi är väldigt nöjda och han har helt klart överträffat våra förväntningar. Vill ni få en lyckad försäljning är Eddie rätt person att anlita. "
säljare på Musseronvägen 56

18 nov 2021

"Eddie är målmedveten utan att bli jobbig. Trevlig och personlig utan att gå för långt. Bra balans mellan göra köpare och säljare nöjda med affären."
säljare på Marvedsvägen 4

18 nov 2021

"Driven, lyhörd och förtroendeingivande mäklare. Har under hela tidens gång varit tillgänglig för frågor och alltid sett till mitt bästa. Mycket god känsla för service gör att jag varmt kan rekommendera Eddie!"
säljare på Förrådsvägen 40

27 okt 2021

"Blev rekommenderad Eddie Can från en vän och kan inte annat än att säga jag är helnöjd! Han var väldigt hjälpsam från första mötet och under hela processen. Framförallt kändes han väldigt lugn, pålitlig och kunnig - vilket fick mig att känna att jag var i trygga händer. Kommer definitivt anlita honom igen och kan varmt rekommendera honom till någon annan som är i försäljningstankar."
säljare på Myrstuguvägen 307

26 okt 2021

"Eddie gjorde hela husförsäljningen smidig och enkel, engagerad och lätt att få tag på! Vi kommer anlita honom igen när det blir dags!"
säljare på Koordinatvägen 14

12 okt 2021

"Vi valde Eddie Can utifrån hans tidigare meriter och försäljningar. Vi hade otroligt höga förväntningar och han levde upp till dem alla. Det tog mindre än en vecka från att vi anlitade honom till att vårt hus såldes. Kommer vi någongång att vilja sälja en bostad igen är Eddie mäklaren vi kontaktar. "
säljare på Grankärrsvägen 19

07 okt 2021

"Jag kom i kontakt med Eddie via våra grannar som hade sålt sitt hus via honom till ett rekordpris. Eddie aka Mr rekord var tydlig med en sak från början och det var att vårt hus var ett perfekt objekt för att nå ett nytt rekord i området. En handskakning och ett avtal senare så var proccesen igång.
Magiska bilder togs, feedback och stöd med styling erbjöds samt löpande återkoppling och check in så vi kunde känna oss involverade och uppdaterade om proccesen och intresset för vårt hus sköttes klanderfritt. Eddies förmåga att vara tillgänglig och lyhörd för våra tankar och önskemål var otroligt värdefullt för oss. Eddies förmåga att kunna möta oss på våra villkor var enormt uppskattat och tacksamt och fick känna oss som en del av Eddies team.
Resten är historia, två privatvisningar senare så såldes vårt hus till ett nytt rekordpris! Precis som Eddie hade förutspått! Vi är otroligt tacksamma mot Eddie och hans fantastiska team på Notar och rekommenderar dom varmt och helhjärtat.
TACK Eddie för att du levererade och genomförde vår största affär och vi ses igen när nästa hus ska säljas!
"
säljare på Klimatvägen 12A

30 sep 2021

"Eddie är en mäklare som verkligen jobbar hårt för sitt arvode. En mäklare som faktist mäklar på riktigt.
Jag har haft förmånen att ha Eddie som mäklare vid både försäljning och köp av ny fastighet. Vid båda dessa tillfällen så har han varit otroligt flexibel och tillgänglig med sin egna tid. Ska man sälja eller köpa i Huddinge så är det Eddie man ska vända sig till. Jag rekommenderar honom varmt. "
säljare på Stambanevägen 123

30 sep 2021

"Jag rekommenderar Eddie starkt.
Efter att träffat flera mäklare så kändes han som rätt person på rätt plats. Han har sålt åt mig och min familj flertalet gånger och vi är mycket nöjda med hans prestationer.
Tack! "
säljare på Fornborgsvägen 48D

30 sep 2021

"Mycket proffsigt hanterande. Snabb och kunnig och välbekant med området. Lätt att samarbeta med.
Rekommenderar jag varmt och gärna.
"
säljare på Allévägen 12

30 sep 2021

"Vi träffade flera mäklare och valde snabbt att gå vidare med Eddie. Han ordnade köpare på väldigt kort tid till områdesrekord som han tidigare hade slagit med hela 400.000kr från dyraste i området. Vi är supernöjda med Eddie plan och utfall. Vi kommer att rekommendera Eddie till alla vi känner och själva kontakta honom vid nästa försäljning.
Tack önskar familjen Matti"
säljare på Buntmakarvägen 3

30 sep 2021

"Vi är jättenöjda med Eddie som mäklare samt med slutpriset som blev över förväntan. Han levde upp till våra förväntningar och levererade det han hade lovat och lite till. Han är även väldigt karismatisk och lätt att tycka om. Trevlig, trygg och professionell. Rekommenderas starkt. "
säljare på Revirvägen 5

30 sep 2021

""Innan vi skulle sälja så hade vi hört om Eddie av både grannar och bekanta och vi hade sett flera av hans annonser och försäljningar. Efter att ha träffat honom en enda gång var vi övertygade, nu i efterhand är det väldigt tydligt att när det kommer till valet av mäklare i Huddinge så är det väldigt lätt. Anlita Eddie Can på notar så kommer ni inte bli besvikna!""
säljare på Skansbergsvägen 44C

28 sep 2021

"Eddie har överträffat alla våra förväntningar, han hade en förhandsvisning för två spekulanter via sin kontaktnät. Fast huset var under renovering och invändigt var helt kaos, första budet kom direkt dagen därpå. Vi var nöjda att budet kom så fort utan Hemnets annonsering. Men inte nog med det, kunderna accepterade vårt pris. Andra dagen efter Eddie's privat visning så skrev vi på kontrakt.
I början sa Eddie, de som kan vara intresserad av sånt hus är kunder som bor i stan och som är kapital starka.
Det visade sig att det var just de kundkretsen som köpte vårt hus.
Vi ger Eddie vår bästa rekommendationer för Professionalitet, Kundbemötande och Yrkeskunnande.
Vänligen
Becki och Rachida
"
säljare på Skogsbrynsvägen 11A

28 sep 2021

"bra engagerad fanns alltid tillhands "
säljare på Skogstorpsvägen 1

28 sep 2021

"Eddie är en förtroendeingivande, påläst och väldigt lyhörd mäklare som vi definitivt kommer vända oss till i nästa bostadsaffär. Vi lämnade vårt första möte med Eddie med en positiv känsla och denna höll sedan i sig genom hela processen. Vi blev frekvent uppdaterade om läget, utan att på något sätt uppleva detta påtryckande. Vi fick verkligen känslan av att Eddie gjorde sitt bästa för att hitta rätt köpare och när kontraktet nu är påskrivet kan vi konstatera att alla våra förväntningar samt nytt rekord har uppfyllts. Vi rekommenderar verkligen Eddie till de som efterfrågar en mäklare som är beredd att göra det lilla extra för att lyckas."
säljare på Svängvägen 59

16 sep 2021

"Snabb och smidig försäljning till ett pris över min förväntan, jag är väldigt nöjd med Eddie!"
säljare på Planetstigen 6

09 sep 2021

"Eddie är en klippa! Hans arbete karakteriseras av engagemang och proffesionalism från början till slut. Hans otroliga energi smittas av och hans charm gör att han är väldigt lätt att ha att göra med.
Under hela prossecen har han varit en vägledare och rådgivare för oss, man kan inte nog poängtera att han tar sitt yrke på högsta allvar och det är inte av en slump att man väljer att jobba med Eddie. Till honom vänder man sig om man är mån av att få kvalitet ut i fingerspetsarna. Vill man göra sitt livs affär med en drivande, kunnig, charmig, engagerad och professionell mäklare ska man definitivt välja att jobba med Eddie!
Rekommenderar honom varmt! "
säljare på Gläntstigen 4A

09 sep 2021

"Eddie är en fantastiskt fastighetsmäklare som inte är för på och försökte aldrig stressa på något.
Jag fick all info tydligt innan han tog sig an försäljningen av min bostad.
Från första mötet med Eddie till att bostaden blev såld kan jag inte säga mer än Utmärkt
Eddie svarade alltid på mina samtal, Gav alltid bra svar, lugn sansad och lyhörd.
Eddie fick mig att känna mig trygg och säker genom hela processen
Miljoner tack för ditt extremt fina bemötande och din otroliga service.
Jag ringer dig vid nästa bostadsaffär och kommer rekomendera dig till alla jag känner som söker en ärlig mäklare
TACK bästa Eddie"
säljare på Stensängsvägen 4A

03 sep 2021

"Vi sålde vårt hus med hjälp av Eddie. Vi upplevde honom som väldigt kompetent och engagerad genom hela affären. Vi valde att anlita honom på grund av vi omedelbart fick ett seriöst och bra intryck. "
säljare på Herkulesvägen 9A

01 sep 2021

"Eddie var grym genom hela processen. Han förmedlade kontakter och var aktiv under hela processen. Han hittade även en köpare genom sina kontakter som var en mycket bra lösning för oss. Kan verkligen rekommendera Eddie!"
säljare på Buntmakarvägen 84

28 aug 2021

"Snabb och smidig försäljning!"
säljare på Buntmakarvägen 111

13 aug 2021

"Eddie Can visar ännu en gång vad han går för där han levererar som den bästa mäklarn i kommunen utan tvivel, så glada att vi fann Notar. Alltid kontaktbar representativ service engagerad 100% ig. Vid försäljning i Huddinge, ring honom direkt han leder vägen
"
säljare på Slåttervägen 24C

13 aug 2021

"Vi hade äran att ha flera mäklare över för att försöka imponera på oss och att vi kunde få känna att vi hittat rätt. Valet föll ganska snabbt på Eddie då han redan innan vi träffats ville samma sak som vi. Vår upplevelse var att han var väldigt professionell, engagerad, driven och han utstrålade "Jag ska göra mitt yttersta för er". Det fanns inte på världskartan att detta skulle bli en halvdan affär där köpare eller säljare är missnöjda. Eddie sålde inte bara till rekordpris utan även på rekordtid. Från det första mötet tog det bara 50h sedan var huset inte vårt längre och vi kan börja leta nytt. Andra mäklare värderade och uppskattade husets värde krast med en halv miljon mindre och menade att man kan sälja vårt hus med tur för vår summa. Gör man det en gång kan det tolkas som tur, gör man det som i Eddies fall igen så handlar det längre inte om tur. Vi är väldigt nöjda med beslutet att låta Eddie förmedla vårat hus oavsett arvode och är oerhört imponerade över kunnigheten, drivkraften och kundbemötandet. Självklart kände vi oss tvungna att ge Eddie en liten present för att vi fick känna oss speciella i lite mindre än två dygn. Gör som oss, hitta rätt. "
säljare på Gläntstigen 4E

09 aug 2021

"Trevlig, ambitiös, tillgänglig och med god känsla för marknaden - men var beredd på en snabb process och på att ta snabbare beslut än du kanske först tänkt."
säljare på Källbrinksvägen 5B

05 aug 2021

"Fantastisk mäklare!
Eddie var exceptionell och levererade mer än förväntan. Bostadsförsäljningen gick väldigt smidigt och efter endast ett fåtal dagar så vart lägenheten såld för ett pris högre än förväntat. Jag rekommenderar Eddie starkt.
Jag vet att våra vägar kommer att korsas igen!"
säljare på Rådsvägen 5C

04 aug 2021

"Vi är enormt tacksamma till att vi valde Eddie Can som vår
mäklare, han har hjälpt oss att båda köpa och sälja vårat hus. Vi rekommenderar honom starkt. Alltid tillgänglig och en gynnsam mäklare som kan leverera bra slutpriser. Tack!"
säljare på Stävholmsgränd 91

01 aug 2021

"Ingen annan mäklare som vi har varit i kontakt med är som Eddie Can. Inte nog med att han sålde innan visning så sålde han vårt hus för rekordpris! Han är även alltid tillgänglig för frågor och funderingar, väldigt trevlig lättsam och informativ. Det var garanterat inte sista gången vi använder oss utav Eddie. Väldigt proffsigt från början till slut vi känner oss väl omhändertagna. Stort tack till dig!"
säljare på Gläntstigen 4B

29 jul 2021

"Eddie är kunnig och professionell och har redan från början en plan och alternativplaner för hur försäljningen skall gå till. Lyhörd både gentemot säljare och köpare, bra kommunikation och återkoppling genom hela processen. Olika mäklare är som natt och dag, jag bytte mäklare mitt i min försäljning då min första mäklare tyckte jag skulle nöja mig med ett pris som jag tyckte jag var lite lågt, Eddie tog över och lägenheten blev såld med högsta pris någonsin i föreningen! Rekommenderas varmt!"
säljare på Kabelverksgatan 24

22 jul 2021

"Detta var den bästa helhets upplevelse jag fått vid försäljning, med trygghet och bra insyn i hela processen.
Plus i kanten att han lyckades sälja lägenheten för rekord pris! "
säljare på Älvsjö Torg 17

21 jul 2021

"Eddie är en fantastisk mäklare, social, kompetent, engagerad och ödmjuk. Vi hade inte tänkt anlita Eddie men efter första mötet stod det solklart att det inte fanns någon annan än honom. Eddie lyckades överträffa våra förväntningar (som redan var rätt höga efter första mötet) och drog in en av områdets högsta försäljningar, utan budgivning. På en förhandsvisning lyckades han dela till sig en höjning på över 1,1 miljon över utgångspriset med tillträdesdatum på ett halvår. Vi har inget negativt att säga och vi hoppas att den dagen vi säljer igen att Eddie jobbar kvar i yrket. För denna mäklare har talang med hjärtat på rätt plats! "
säljare på Vindvägen 15A

29 jun 2021

"Jag rekommenderar Eddie starkt.
Han var lyhörd och levererade det han lovade. Vi kommer anlita Eddie fler gånger i framtiden.
Jag fick svar på alla mina frågor och kände att Eddie hela tiden var tillgänglig för frågor och funderingar då vi gjort vårat livs största affär."
säljare på Fornborgsvägen 48A

28 jun 2021

"Eddie presenterade en välarbetad plan över hur försäljningen skulle gå till. Vår plan A verkställdes. Vi är väldigt nöjda med kommunikationen, flexibiliteten och lyhördheten under processen. Det kändes proffsigt redan från första mötet. Kan absolut rekommendera Eddie!"
säljare på Ekedalsvägen 5B

25 jun 2021

"Eddie, top quality! Fantastisk, skulle rekommendera alla att ha honom som sin mäklare!"
säljare på Teodolitvägen 10

23 jun 2021

"Efter att ha träffat en del mäklare så förstår jag hur unik Eddie är i sitt engagemang.
Hans glada energi smittar av sig på alla runt honom och man känner sig sedd och lyssnad på.
Verkligen en klippa både när vi sålde hus och för att hitta nytt boende!
"
säljare på Ärlvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
33
Lägenhet
13
Radhus
12
Parhus
4
Mark
3
Kedjehus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
42
Försäljningar
67
Försäljningsvärde
423 315 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
222 av 224 säljare
Eddie satte rätt förväntningar på slutpriset
210 av 222 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
219 av 223 säljare
Eddie var tydlig och höll mig uppdaterad
222 av 223 säljare

Eddie på kartan.

317 tidigare annonser
21 bostäder till salu
226 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Annonser

2 rum,
Villa, Huddinge
Lägenhet, Botkyrka
3 rum, 80 m²
Villa, Huddinge
7 rum, 290 m²
Villa, Huddinge
4 695 000 kr
5 rum, 114 m²
41 184 kr/m²
Radhus, Stockholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 100 000 kr
Lägenhet Fruängen
+ 605 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
10 200 000 kr
Villa Segeltorp
+ 2 205 000 kr
7 rum, 170 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
5 650 000 kr
Radhus Kästa
+ 955 000 kr
5 rum, 139 m²
Utropspris: 4 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Eddie är en mycket engagerad och kompetent mäklare med hög serviceanda och är mål och resultatinriktad. Han är tydlig och informativ och håller säljare välinformerad i processen. Tillgänglig och trevlig! Vår husförsäljning gick över förväntan, smidigt och nöjda med slutpriset. Rekommenderas varmt! "
5 400 000 kr
Villa Tumba
+ 405 000 kr
5 rum, 125 m²
Utropspris: 4 995 000 kr
7 900 000 kr
Villa Botkyrka Tullinge
6 rum, 148 m²

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.