Ebba Thielebeule

Profilbild för Ebba Thielebeule
Säljarfavorit
Ebba Thielebeule
5.0 / 5
(71 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
28 st
84 200 000 kr

Bakgrund

Ebba Thielebeule jobbar på Alicia Edelman Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2022-05-19. Ebba har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Ebba har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 119 395 000 kr.

Presentation

2023
- Årets Mäklare på Alicia Edelman
- Partner på Alicia Edelman
- 5.0/5.0 i genomsnittsbetyg från tidigare säljare
- Topp 3 mest rekommenderade mäklaren på Gärdet
- Topp 5 mest rekommenderade mäklaren i Stockholm Q2
- Årets Mäklarkontor Sverige 2022 (utmärkelse av Hemnet)
- Finalist Årets Mäklarpersonlighet Sverige (utmärkelse av Hemnet)
- Topp 2 mest rekommenderade mäklarbyrån per mäklare på Gärdet Q3
- Gärdets mest rekommenderade mäklarbyrå per mäklare Q4

2022
- Årets Medarbetare på Alicia Edelman
- Årets Mötesbokare på Alicia Edelman
- 100% nöjda kunder med 5.0/5.0 i betyg på Gärdet
- Programledare för podcasten ’’Mecklarna - den nakna sanningen’’

2021
- Headhuntad till Alicia Edelman
- Årets Mötesbokare på Alicia Edelman 

- 200 % studier kombinerat med jobb som mäklarassistent

Engagerad - Energisk - Lyhörd - Målmedveten

I en lyckad bostadsförsäljning lämnas inget åt slumpen. När du anlitar mig som din mäklare finns en väl utformad plan och strategi för varje steg i processen där allt är skräddarsytt för just din bostad. Detta skapar en kvalitativ produkt ut mot marknaden för att din bostad ska bli så attraktiv som möjligt, och det gör att du som säljare kan känna dig trygg i vår metod från start till mål.

Min expertis är främst bostadsrätter i innerstan, men jag har möjlighet att sälja över hela Stockholm utan begränsningar. Jag jobbar fokusbaserat mot Gärdet men säljer även mycket på både Södermalm och i Vasastan.

Min målsättning är att överträffa dina förväntningar med ett gediget engagemang och ett stort driv för att du ska vilja rekommendera mig vidare till alla du känner och lämna 5.0/5.0 i betyg, precis som samtliga av min tidigare säljare har gjort.

Utbildning:
- Företagsekonomi via Stockholms Universitet
- Fastighetsmäklarutbildning via Företagsekonomiska Institutet i Stockholm

Säljtankar? Värderingsfrågor?
Tveka inte att höra av dig!

Kontakta mig på 072-388 24 18 eller ebba.thielebeule@aliciaedelman.se
Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm.

Säljare om Ebba.

01 mar 2024

"Kan varmt rekommendera Ebba som mäklare! Hon har från start varit snabb på återkoppling, ett bra bollplank och mycket hjälpsam under hela processen. Bra energi och fick mig att känna mig trygg hela vägen. Jag är mycket nöjd med hennes arbete! "
säljare på Långholmsgatan 13A

28 feb 2024

"Proffsig hjälp under hela processen. Riktigt nöjd med helheten, och utfallet! "
säljare på Rindögatan 30

28 feb 2024

"Jättelätt att jobba med, bra energi. Super koll på området. Bra kommunikation och uppdatering. "
säljare på Rindögatan 12

15 feb 2024

"Enastående Mäklartjänst – Tack, Ebba!
Att hitta en mäklare med kompetens och genuin passion är ovanligt. Ebba har verkligen överträffat våra förväntningar.
Ebba imponerade från första mötet med noggrann kunskap om marknaden och förmåga att förstå våra behov. Hon brydde sig verkligen om att göra..."
"Enastående Mäklartjänst – Tack, Ebba!
Att hitta en mäklare med kompetens och genuin passion är ovanligt. Ebba har verkligen överträffat våra förväntningar.
Ebba imponerade från första mötet med noggrann kunskap om marknaden och förmåga att förstå våra behov. Hon brydde sig verkligen om att göra processen smidig och framgångsrik.
Ebba gav oss en realistisk bedömning av vår lägenhets marknadsvärde och skapade en strategi som framhävde dess unika fördelar. Hennes noggrannhet och tydlighet genom hela processen uppskattades verkligen.
Slutresultatet talar för sig självt – vår lägenhet såldes snabbt och överträffade våra förväntningar. Vi rekommenderar starkt Ebba till alla som söker en kunnig, professionell och passionerad mäklare.
Ett stort tack, Ebba, för att du gjorde vår försäljning till en smidig och framgångsrik upplevelse!"
Läs mer
säljare på Drottninggatan 112B

09 feb 2024

"Snabb och effektiv försäljning"
säljare på Rindögatan 30

30 jan 2024

"Ebba Thielebeule vill jag varmt rekommendera.
Hon är mycket kompetent, engagerad, driven, snabb, förstående, mycket personlig och alltid glad och positiv. En helt fantastisk mäklare!
"
säljare på Rindögatan 30

26 jan 2024

"Ebba har varit mycket hjälpsam och tillgänglig under processen. Känns kunnig och gav bra vägledning i en svår marknad."
säljare på Frödingsvägen 12

23 jan 2024

"Ebba var 10/10 genom hela processen, otroligt lyhörd och kunnig. Bra bollplank och mycket snabb på att svara, oavsett fråga! Kan starkt rekommendera Ebba! "
säljare på Rindögatan 27

13 jan 2024

"Är otroligt nöjd med Ebba som mäklare. Hon tog sig an objektet med stort engagemang från första start och bibehållit det under hela säljprocessen. Hon är lyhörd och transparent i sin kommunikation, vilket har resulterat i ett gott samarbete och en trygghet för mig som förstagångssäljare. Sist men..."
"Är otroligt nöjd med Ebba som mäklare. Hon tog sig an objektet med stort engagemang från första start och bibehållit det under hela säljprocessen. Hon är lyhörd och transparent i sin kommunikation, vilket har resulterat i ett gott samarbete och en trygghet för mig som förstagångssäljare. Sist men inte minst en positiv person som möter varje människa med värme och glädje! "
Läs mer
säljare på Tjärhovsgatan 22

13 jan 2024

"Jättenöjd med Ebba som mäklare genom hela processen från första telefonkontakt fram till kontraktsskrivning. Ebba är inte minst lyhörd, transparent och tänker alltid ett steg längre. Hade jag valt mäklare idag igen hade jag inte valt någon annan. Rekommenderar henne varmt!"
"Jättenöjd med Ebba som mäklare genom hela processen från första telefonkontakt fram till kontraktsskrivning. Ebba är inte minst lyhörd, transparent och tänker alltid ett steg längre. Hade jag valt mäklare idag igen hade jag inte valt någon annan. Rekommenderar henne varmt!"
Läs mer
säljare på Långholmsgatan 13

11 jan 2024

"Ebba var en engagerad mäklare, bra driv och kommunikation! "
säljare på Rådmansgatan 35

11 jan 2024

"Vi är helnöjda med Ebbas insats i försäljning av vår lägenhet. "
säljare på Rindögatan 12

10 jan 2024

"Ebba tog sig an uppdraget med stor energi, hade en alltigenom proffsig inställning och slutförde försäljningen på ett bra sätt. Jag är mycket nöjd med hennes arbete."
säljare på Furusundsgatan 11

04 dec 2023

"Ebba var väldigt professionell genomgående i processen. Kunnig och inte minst väldigt driven i försäljningen med förarbete med styling, förhandsvisningar och inför visning."
säljare på Olaus Petrigatan 10

28 nov 2023

"Väldigt nöjd med Ebbas jobb under säljprocessen! Ebba skiljer sig ur mängden med sin lyhördhet, effektivitet och beslutsamhet. Jag blev kontinuerligt uppdaterad under hela processen vilket skapar en enorm trygghet. "
säljare på Furusundsgatan 11

12 nov 2023

"Kunde man sätta mer än 5 på "engagerad" så skulle jag välja det för Ebba. Ebba är också tillgänglig och snabb att svara när man har frågor, är genuin och en känner sig väldigt trygg med henne.
"
säljare på Vickergatan 3

25 okt 2023

"Great communication throughout the process, very structured, organized and professional. Very happy with choosing Ebba and the help she made in selling the apartment."
säljare på Rödabergsgatan 10

19 okt 2023

"Ebba var en otroligt trevlig och driven säljare som var lätt att prata med från första kontakt. Hon var tydlig och hjälpte oss verkligen göra de bästa möjliga valen gällande försäljningen. Kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Tjustgatan 2

28 sep 2023

"Ebba har hela vägen varit lyhörd, tillmötesgående, kunnig och redo med praktiska råd. Fick alltid svar på mina frågor, även utanför arbetstid. Uppskattade särskild hennes tålamod och fokus. "
säljare på John Bergs Plan 2

14 sep 2023

"Ebba var otroligt proffsig, lyhörd och serviceinriktad under hela processen! Var ett bra bollplank i de frågor jag var osäker inom och gav tips och råd för att möjliggöra bästa möjliga försäljning. Fick snabb återkoppling löpande under processen och Ebba fick mig verkligen att känna att denna aff..."
"Ebba var otroligt proffsig, lyhörd och serviceinriktad under hela processen! Var ett bra bollplank i de frågor jag var osäker inom och gav tips och råd för att möjliggöra bästa möjliga försäljning. Fick snabb återkoppling löpande under processen och Ebba fick mig verkligen att känna att denna affär var viktig även för henne! Rekommenderar varmt! "
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35

13 sep 2023

"Det kändes tryggt att sälja med Ebba. Hon är en otroligt engagerad mäklare som ger allt, är trevlig och positiv. Under hela processen höll hon mig uppdaterad och jag kunde alltid bolla idéer eller ställa frågor. Jag sålde min första bostad och vi landade i ett fantastiskt slutpris tack vare henne..."
"Det kändes tryggt att sälja med Ebba. Hon är en otroligt engagerad mäklare som ger allt, är trevlig och positiv. Under hela processen höll hon mig uppdaterad och jag kunde alltid bolla idéer eller ställa frågor. Jag sålde min första bostad och vi landade i ett fantastiskt slutpris tack vare hennes engangemang. Jag rekommenderar alla att kontakta Ebba. Hon är en stjärna!"
Läs mer
säljare på Rindögatan 30

12 sep 2023

"Trots en osäker marknad lyckades Ebba sälja min bostad till det pris jag hoppades på. Hennes förmåga att hålla en genomgående transparens i hela processen och ge dagliga uppdateringar skapade en känsla av lugn och förtroende.
Jag kan verkligen rekommendera Ebba till framtida bostadssäljare som v..."
"Trots en osäker marknad lyckades Ebba sälja min bostad till det pris jag hoppades på. Hennes förmåga att hålla en genomgående transparens i hela processen och ge dagliga uppdateringar skapade en känsla av lugn och förtroende.
Jag kan verkligen rekommendera Ebba till framtida bostadssäljare som vill ha en säker affär med önskat slutpris."
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 59

28 aug 2023

"Ebba var en klippa från start till mål — lugn, säker och engagerad! Hon jobbade aktivt för att matcha min lägenhet mot en rätt målgrupp och höll mig informerad om varje steg längs vägen. 10/10 jag kan rekommendera Ebba till alla som vill känna sig trygga i sin bostadsaffär!"
"Ebba var en klippa från start till mål — lugn, säker och engagerad! Hon jobbade aktivt för att matcha min lägenhet mot en rätt målgrupp och höll mig informerad om varje steg längs vägen. 10/10 jag kan rekommendera Ebba till alla som vill känna sig trygga i sin bostadsaffär!"
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 55D

25 aug 2023

"Ebba är tydlig,förtroendeingivande och kunnig. Är alltid glad och ger aldrig upp."
säljare på Sandhamnsgatan 47

16 aug 2023

"Ebba var mycket engagerad, resultatorienterad och systematisk. Vi är supernöjda med hennes insats i samband med vår försäljning och vi kan varmt rekommendera henne!"
säljare på Smedsbacksgatan 18

13 jul 2023

"Ebba var proffsig från början till slut. Hon är driven och engagerad och förde en tydlig kommunikation med mig genom hela processen med bra svar på alla mina frågor. "
säljare på Vintervägen 17

22 jun 2023

"Supernöjd med Ebba som varit engagerad, lyhörd och proffsig hela vägen. Hon var noggrann med att hålla mig uppdaterad under hela processen och förstod mina behov utan att jag behövde uttrycka dem !
Rekommenderar varmt. "
säljare på Tjärhovsgatan 22

21 jun 2023

"Ebba är den perfekta mäklare- rak men ändå varm, professionell men ändå personlig, lyhörd, transparent, håller förväntningar realistiska men levererar ändå över dessa förväntningar. Att hon dessutom, vid varje steg, håller en informativ och tät kontakt bara adderar till den trygghet hon utstrålar..."
"Ebba är den perfekta mäklare- rak men ändå varm, professionell men ändå personlig, lyhörd, transparent, håller förväntningar realistiska men levererar ändå över dessa förväntningar. Att hon dessutom, vid varje steg, håller en informativ och tät kontakt bara adderar till den trygghet hon utstrålar och ger. Rekommenderar varm, och säljer vi igen finns ingen annan vi vill anlita än Ebba. "
Läs mer
säljare på Tjustgatan 4

20 jun 2023

"Ebba är bara bäst "
säljare på Sandhamnsgatan 23

15 jun 2023

"Ebba är en engagerad mäklare med mycket driv och energi. Jag är supernöjd med hennes insats och rekommenderar varmt!"
säljare på Karlbergsvägen 72A

08 jun 2023

"Ebba is professional, friendly, efficient, reliable, extremely positive and energised. She responded quickly to questions and was always easy to get in touch with. We had great confidence in her ability and were not disappointed. We are very happy with how she managed the sale and would highly r..."
"Ebba is professional, friendly, efficient, reliable, extremely positive and energised. She responded quickly to questions and was always easy to get in touch with. We had great confidence in her ability and were not disappointed. We are very happy with how she managed the sale and would highly recommend her. "
Läs mer
säljare på Armfeltsgatan 5

06 jun 2023

"Proffsig mäklare med hög social kompetens och kommunikationsförmåga. Rekommenderar Ebba!"
säljare på Tjärhovsgatan 10

06 jun 2023

"Med Ebba flöt hela säljprocessen på smidigt, hon var lyhörd för önskemål och var ett bra stöd längs resan. Rekommenderar varmt! "
säljare på Schlytersvägen 45

01 jun 2023

"Ebba är en mäklare med mycket energi och har uppdaterat och stämt av med oss hela tiden. Dessutom otroligt glatt humör genom hela försäljningen. Vi är jättenöjda med henne!"
säljare på Tjärhovsgatan 22

24 maj 2023

"Ebba är både påläst och har ett mycket trevligt bemötande. Uppskattade den snabba återkopplingen i de olika skeden. Kan varmt rekommendera Ebba!"
säljare på Lidnersgatan 2

11 maj 2023

"Mycket engagerad och målinriktad med bra och tät kommunikation."
säljare på Värtavägen 33

03 maj 2023

"Ebba gav verkligen allt i min försäljning! Hon jobbade stenhårt för att jag skulle få det bästa priset möjligt för min lägenhet. Priset blev också långt över förväntan. Hon höll mig hela tiden uppdaterad vilket kändes väldigt tryggt. Jag kan varmt rekommendera Ebba om du letar efter en mäklare."
"Ebba gav verkligen allt i min försäljning! Hon jobbade stenhårt för att jag skulle få det bästa priset möjligt för min lägenhet. Priset blev också långt över förväntan. Hon höll mig hela tiden uppdaterad vilket kändes väldigt tryggt. Jag kan varmt rekommendera Ebba om du letar efter en mäklare."
Läs mer
säljare på Sandhamnsgatan 25

28 apr 2023

"Blev rekommenderad och har redan rekommenderat vidare."
säljare på Birger Jarlsgatan 104J

20 apr 2023

"Väldigt nöjd med Ebbas arbete. Hon gav bra råd och höll en uppdaterad under hela processen. Väldigt smidigt!"
säljare på Rindögatan 7

11 apr 2023

"Den absolut bästa mäklaren som går att hitta i Stockholm!
Jag har anlitat mäklare många gånger i mitt liv som både säljare och köpare, och är överraskad av Ebbas arbetsvillighet, kvalité och driv, samtidigt som hon har en fin lyhördhet och underbar fingertoppskänsla.
Jag är så nöjd med hennes fan..."
"Den absolut bästa mäklaren som går att hitta i Stockholm!
Jag har anlitat mäklare många gånger i mitt liv som både säljare och köpare, och är överraskad av Ebbas arbetsvillighet, kvalité och driv, samtidigt som hon har en fin lyhördhet och underbar fingertoppskänsla.
Jag är så nöjd med hennes fantastiska arbetsinsats."
Läs mer
säljare på John Bergs Plan 4

28 mar 2023

"Ebba är professionell, glad, energisk och fantastiskt bra! Supernöjd!"
säljare på Olof Dalins väg 20

27 feb 2023

"Allt kändes rätt från början, det var så smidigt och lätt att samarbeta och komunicera. Älskade hennes energi och engagemang. Duktiv och aktiv genom hela processen, uppskattade hennes professionela råd. Lägenheten såldes snabbt till rätt pris."
säljare på Birger Jarlsgatan 104J

23 feb 2023

"Min säljupplevelse kändes väldigt trygg och genuin med Ebba. Hon har en varm och samtidigt mycket professionell utstrålning, precis så som alla mäklare borde ha. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Ebba som mäklare."
säljare på Tjärhovsgatan 22

23 feb 2023

"Kan verkligen rekommendera Ebba! Hon är väldigt trevlig, förtroendeingivande och lyhörd. Hennes energi smittar av sig och man blir glad i kontakt med henne. Hon är professionell och höll mig uppdaterad hel tiden och jag kände att vi var ett team i bostadsaffären. "
"Kan verkligen rekommendera Ebba! Hon är väldigt trevlig, förtroendeingivande och lyhörd. Hennes energi smittar av sig och man blir glad i kontakt med henne. Hon är professionell och höll mig uppdaterad hel tiden och jag kände att vi var ett team i bostadsaffären. "
Läs mer
säljare på Erik Sandbergs gata 6

03 feb 2023

"Energisk, trevlig och engagerad!"
säljare på Sandhamnsgatan 13

26 jan 2023

"Kan varmt rekommendera Ebba! Hennes kompetens, lyhördhet och höga energi var nycklar för att känna mig trygg att sälja med henne. Hon gjorde ett toppenjobb. "
säljare på Rådmansgatan 75

26 jan 2023

"It was truly a pleasure to work with Ebba! Will highly recommend her! She managed to sell my apartment when the market was down and the interest rates were up for the price I wanted!"
säljare på Tjärhovsgatan 22

20 jan 2023

"Ebba är alltid glad och serviceminded med glimten i ögat. Hon är inlyssnande utan att vara rädd för att själv komma med strategiska råd. Ebba hjälpte oss både med en bra lägenhetsförsäljning under denna oroliga marknad men också tips inför vårt husköp och budgivning. Ebba gör vad som krävs för at..."
"Ebba är alltid glad och serviceminded med glimten i ögat. Hon är inlyssnande utan att vara rädd för att själv komma med strategiska råd. Ebba hjälpte oss både med en bra lägenhetsförsäljning under denna oroliga marknad men också tips inför vårt husköp och budgivning. Ebba gör vad som krävs för att möta våra förväntningar och önskemål. Det finns en balans mellan professionalitet/relationsskapande/lojalitet/sälj och vinnarskalle. Andra gången vi vänder oss till Alicia Edelman och vi kan rekommendera dom! "
Läs mer
säljare på Årstaskogs väg 9A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
119 395 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
67 av 69 säljare
Ebba satte rätt förväntningar på slutpriset
66 av 70 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
70 av 70 säljare
Ebba var tydlig och höll mig uppdaterad
71 av 71 säljare

Ebba på kartan.

85 tidigare bostäder
26 bostäder till salu
71 rekommendationer

26 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 39 m²
Lägenhet, Stockholm
1 425 kr/mån
1 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
2 369 kr/mån
42 m²
Lägenhet, Stockholm
4 156 kr/mån
3 495 000 kr
2 rum, 42 m²
83 214 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 593 kr/mån
4 rum, 105 m²
Lägenhet, Stockholm
6 000 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

4 650 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 355 000 kr
2 rum, 45 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Kan varmt rekommendera Ebba som mäklare! Hon har från start varit snabb på återkoppling, ett bra bollplank och mycket hjälpsam under hela processen. Bra energi och fick mig att känna mig trygg hela vägen. Jag är mycket nöjd med hennes arbete! "
3 650 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 155 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
6 120 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 125 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
1,5 rum, 40 m²
3 850 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 155 000 kr
2 rum, 36 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jättelätt att jobba med, bra energi. Super koll på området. Bra kommunikation och uppdatering. "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.