Dennis Berg

Profilbild för Dennis Berg
Dennis Berg
4.9 / 5
(175 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
17 st
66 870 000 kr

Bakgrund

Dennis Berg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-05-21. Dennis har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Dennis har haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 72 235 000 kr.

Presentation

Hej!
Mitt namn är Dennis Berg och jag är en innovativ och arbetsflitig 90-talist som trivs enormt bra med mitt yrkesval. Jag började min mäklarresa 2015 och valde då att specialisera mig på förmedling av bostäder i centrala och framförallt västra Malmö. Idag är jag alltjämt en av de mest anlitade mäklarna i stadens västra delar, men tar mig numer an fastighets- och bostadsrättsförmedlingar i hela Malmöregionen.

Utöver att vara en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare så stoltserar jag gladeligen med flertalet nöjda och rekommenderande kunder. Inom Bjurfors är jag en av de mest uppskattade fastighetsmäklarna med höga betyg i kundundersökningar utförda av oberoende tredje part (Topp 5 NKI inom hela Bjurfors Sverige 2018). Här på Hittamäklare.se har jag dessutom en samling nöjda säljare och fina referenser, från verifierade inskickade omdömen, vilka jag är ytterst tacksam för.
 

Jag är högskoleutbildad med en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, ett tvärvetenskapligt ämne som för samman kunskaper från teknik, ekonomi, juridik, beteende- och samhällsvetenskap. Jag tog examen 2015 och har varit verksam inom Bjurfors sedan 2013 (som fastighetsmäklare från och med 2015).

Motiverat av goda försäljningsresultat, höga ambitioner och nöjda kunder fick jag chansen att bli Partner redan vid 26 års ålder (2018). Idag har jag fyllt 28 och bedriver mitt mäkleri från ett av områdets mest framstående kontor, Bjurfors Väster på Tessins väg 2.

Tack för din läsning!

Mvh, Dennis Berg
Fastighetsmäklare och Partner
Bjurfors Malmö

Mäklarbyrå


Säljare om Dennis.

29 jun 2020

"Påläst, god kännedom om området. Bra på att involvera kunden i processen. "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 64A

28 jun 2020

"Grymt jobb"
säljare på Ribevägen 16A

27 jun 2020

"Dennis är lyhörd och väldigt professionell. Han var väl förberedd vid första mötet och gav en god presentation. Vi var jättenöjda med Dennis och rekommenderar verkligen honom! "
säljare på Västra Ryttmästaregatan 17A

27 jun 2020

"Vi tycker att Dennis gjorde ett fint jobb och upplever honom som en pålitlig och genuin person, vilket vi värdesätter. Dennis är väldigt professionell i sin roll.
Vi hade dock uppskattat en lite tätare och mer utförlig kommunikation under själva säljprocessen, för att kunna följa processens utveckling lite mer.
En sak vi reagerade på i efterhand var att delar av det tryckta prospektet var slarvigt utfört, gällande layout och text om närområdet. Delar av texten låg på fel plats och andra delar var ofullständiga. Det berodde förmodligen dock inte på Dennis.
Summa summarum: Vi tycker att Dennis är en jätteduktig mäklare!"
säljare på Döbelnsgatan 16A

05 apr 2020

"Dennis har varit mycket trevlig att ha att göra med. Tydlig, pedagogisk och noggrann. Han får toppbetyg och skulle gärna rekommendera honom till vänner och bekanta"
säljare på Kronborgsvägen 12C

02 apr 2020

"Jag blev rekommenderad att anlita Dennis av en vän och jag ångrar inte mitt val! Vi hade en god dialog och kom snabbt fram till en gemensam målbild med gott resultat. "
säljare på Regementsgatan 98E

02 apr 2020

"Mäklaren var drivande och proffsig under hela processen. I övrigt var fotografen extremt proffsig!"
säljare på Limhamnsvägen 12C

01 apr 2020

"Dennis gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet. Han var noggrann, målinriktad och proffsig! "
säljare på Skvadronsgatan 8

31 mar 2020

"Valet av mäklare var enkelt för oss. Dennis gav direkt ett förtroendeingivande intryck med god lokalkännedom, genomarbetat förslag på strategi och sitt professionella bemötande. Vi har känt oss trygga från start till mål.
Vi kan varmt rekommendera Dennis för din framtida försäljning. "
säljare på Nobelvägen 85C

31 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare. Dennis är kompetent, professionell och har ett fantastisk engagemang, kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Örsholmsgången 8A

31 mar 2020

"Mycket bra och proffsig kontakt redan från början. Kände oss trygga med Dennis direkt och han levererade ett väldigt seriöst intryck som inte var allt för säljande och pushande.
Litet minus för att det skickade ut en annons till grannskapet om att lägenheten var såld innan köpet var helt igenom. "
säljare på Limhamnsvägen 12C

25 feb 2020

"Är väldigt nöjd med samarbetet med Dennis. Försäljningen gick smidigt och han höll mig uppdaterad längs hela processen. Väldigt kunnig och professionell i sitt bemötande. "
säljare på Bobergsängen 6A

24 jan 2020

"Vi hade en väldigt bra försäljningsupplevelse med Dennis. Noggrann , proffsig och strukturerad vilket kändes mycket tryggt. Vi sålde till det pris som inom ramarna hade estimerats, 6 månader tidigare än vad vi planerat att göra. Vi rekommenderar Dennis skarpt. "
säljare på Regementsgatan 66A

20 jan 2020

"Jag rekommenderar Dennis då han är mycket engagerad men ger utrymme till att jag själv ska tänka till. Han kan sitt jobb och har beskrivande svar på mina frågor.
Han har ett varmt bemötande och det är lätt att föra en dialog. "
säljare på Bobergsängen 5A

01 jan 2020

"Magisk insats! "
säljare på Limhamnsvägen 6C

20 dec 2019

"Dennis är en väldigt gemytlig och hängiven mäklare som värdesätter kunden högt. En relationsorienterad mäklare som jag gärna gör affärer med i framtiden!
"
säljare på Ola Hanssonsgatan 3B

21 nov 2019

"Vi är mycket nöjda kunder. Har anlitat Dennis i tidigare bostads försäljning."
säljare på Limhamnsvägen 10A

11 nov 2019

"Engagerad och kundorienterad! Proffesionellt agerande genom hela processen!"
säljare på Limhamnsvägen 12A

07 nov 2019

"Jag rekommenderar Dennis för den som vill sälja sitt boende. Dennis är lyhörd och framför allt väldigt tillgänglig, svarar snabbt och tydligt och håller en informerad! Han är proffsig och har god kunskap inom branschen!"
säljare på Korsörvägen 15A

23 okt 2019

"Dennis är ett riktigt proffs. Förtroendeingivande, noggrann och branschkunnighet är tre saker som beskriver min upplevelse med honom i säljprocessen."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12A

05 okt 2019

"Dennis är en väldig förtroendeingivande mäklare och slutpriset överträffade våra förväntningar. "
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

03 okt 2019

"Hans kunskap, lyhördhet och kloka råd gjorde att jag kände mig väldigt trygg i processen. Väldigt professionell och kommunikativ, viktig egenskap. Rekommenderar Dennis varmt!"
säljare på Köpenhamnsvägen 20B

27 sep 2019

"Snabb, kompetent och tydlig."
säljare på Föreningsgatan 77B

26 sep 2019

"Dennis är professionell, kunnig och svarar snabbt på alla tänkbara frågor. "
säljare på Amiralsgatan 29C

24 sep 2019

"Engagerad och förtroendeingivande mäklare som ger realistiska förväntningar på försäljningen. Guidar en igenom hela processen och håller en uppdaterad på vad som sker under försäljningens alla steg. "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4C

05 aug 2019

"Overall väldigt bra upplevelse! Dennis har en säljteknik som särskiljer sig och ett affärsmannamässigt sätt att leverera. Han är trevlig, lyhörd, lätt att diskutera med och hans erfarenhet i marknaden medför att han vet när det går att sätta press, och när det är läge att ta ett steg tillbaka. Rekommenderar varmt!"
säljare på Skvadronsgatan 18

24 maj 2019

"Dennis var duktig, trevlig och professionell. Höll mig bra uppdaterad under hela försäljningen. "
säljare på Kilian Zollsgatan 15D

15 maj 2019

"Dennis Berg är en mycket kunnig mäklare. Både rak, tydlig och en god lyssnare. Man känner sig trygg i hans sällskap. Jag har både köpt och sålt lägenhet genom honom. Jag ger honom varma rekommendationer."
säljare på Östra Förstadsgatan 17A

07 maj 2019

"Dennis jobbade med en nyare kollega under våran försäljning och gjorde att hela affären kändes trygg och genomtänkt. Han var en stöttande utomstående part och en bra medlare mellan mig och min ex man. Hela förloppet tog längre än förväntat men detta är inte Dennis fel utan marknadens.
Jag skulle definitivt rekommendera Dennis för dem som tänker sälja inom Malmö Slottstaden och omnejd. Kunnig, trevlig och stöttande!"
säljare på Köpenhamnsvägen 43A

05 maj 2019

"Dennis ger ett mycket positivt intryck, kommunikativ, engagerad och glad. Mycket nöjd med min försäljning!"
säljare på Roslins väg 14C

04 maj 2019

"Kompetent och engagerad. Uppmärksam och deltagande genom hela processen "
säljare på Köpenhamnsvägen 45A

04 maj 2019

"Mycket lyhörd och flexibel. Bra kommunikatör. Rak o ärligt intryck."
säljare på Slussplan 3A

03 maj 2019

"Trevligt bemötande, kunnande och kunde besvara mina frågor."
säljare på Vattenverksvägen 27D

02 maj 2019

"Dennis är en mycket strukturerad, engagerad och pålitlig mäklare. Vi kände oss hela tiden i trygga händer. Dennis förde bostadsförsäljningen framåt i ett bra tempo och stämde av med oss fortlöpande med återkoppling och råd. Samtidigt fin service med råd kring köp av ny bostad. Vi rekommenderar absolut Dennis. "
säljare på Regementsgatan 66B

02 maj 2019

"Mycket bra, gillar Dennis. Förtroende ingivande och gör det enkelt för oss som kund. Hade hoppats på högre slutpris men det kan jag inte klandra Dennis för utan mera hur marknaden såg ut!"
säljare på Roslins väg 18A

02 maj 2019

"Tag väl hand om mäklaren. Stor potential!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 3A

02 maj 2019

"Dennis Berg hjälpte nyligen mig med att sälja min lägenhet i Malmö.
Dennis är kunskapsmässigt och socialt väldigt kompetent, men även en seriös mäklare.
I valet av mäklare så valde jag Dennis, mest på grund av en bra magkänsla men även pga att han gav väldigt logiska och uttömmande svar på frågor. För en säljare ger detta en betryggande känsla. Under hela försäljningsprocessen har han varit tillgänglig - nästan 24/7.
Därför skulle jag vilja rekommendera Dennis för att hantera era framtida bostadsförsäljningar."
säljare på Roslins väg 4

03 feb 2019

"Dennis gör ett fantastiskt jobb. Han tar uppgiften på största allvar och anstränger sig till 100% för att allt ska bli rätt. "
säljare på Köpenhamnsvägen 15A

29 jan 2019

"Vi är så glada att vi valde Dennis som mäklare till vår bostadsförsäljning, lyhörd, kompetent och saklig! Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Kilian Zollsgatan 7A

10 jan 2019

"Det är andra gången jag anlitade Malmös bästa mäklare. Han är lyhörd, professionell, engagerad och tillgänglig. Kan varmt rekommendera Dennis Berg!"
säljare på Helmfeltsgatan 7

10 dec 2018

"En mäklare som är trevlig, lyhörd och kan sitt jobb."
säljare på Lantmannagatan 6B

10 dec 2018

"Dennis hörde av sig när han hade pratat med kunden och uppdaterade informationen under köpets gång."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

09 dec 2018

"Kan starkt rekommendera Dennis.
Lyhörd och engagerad."
säljare på Tessins väg 19B

08 dec 2018

"Dennis är mycket korrekt och kunnig. Han är också snabb, flexibel och drivande. Affären genomfördes på kort tid och resulterade i pris och överlåtelsevillkor som vi är helt nöjda med.
"
säljare på Nordlinds väg 98B

07 dec 2018

"Dennis är en mäklare som skiljer från mängden genom att förmedla en proffsig och målinriktad approach från första mötet fram till försäljning och som alltid gör det yttersta för att prestera och uppnå utöver förväntningarna. Lyhördhet, lokalkännedom och målinriktad är starka egenskaper som Dennis besitter.
Jag kan starkt rekommendera Dennis till er nästa bostadsrättsförsäljning och kan garantera er ett lyckat samarbete och resultat."
säljare på Örsholmsgången 8A

07 dec 2018

"Jag är helnöjd. Mäklaren var lyhörd, lyssnade, förstod och guidade så mkt han kunde. Rekommenderar honom varmt. "
säljare på Carl Flormansgatan 2

25 nov 2018

"Vi är väldigt nöjda med Dennis insats vid försäljningen av vår lägenhet. Han var kompetent, tillgänglig, lyhörd och fick hela tiden försäljningensprocessen att röra sig framåt utan att vara påstridig.
Kan varmt rekommendera Dennis för andra som går i säljtankar!"
säljare på Limhamnsvägen 6C

21 nov 2018

"Dennis hanterade försäljningen på ett mycket skickligt och behagligt sätt och hans lugn och saklighet gav direkt en starkt förtroende. Dessutom visade Dennis stor kunskap om försäljningar i området."
säljare på Nicoloviusgatan 8A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
27
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
72 235 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
166 av 175 säljare
Dennis satte rätt förväntningar på slutpriset
152 av 175 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
170 av 175 säljare
Dennis var tydlig och höll mig uppdaterad
174 av 175 säljare

Dennis på kartan.

234 tidigare annonser
2 bostäder till salu
175 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 895 000 kr
5 rum, 104,6 m²
27 836 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 456 kr/mån
2 595 000 kr
3 rum, 78 m²
33 269 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 973 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 595 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 100 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 950 000 kr
Lägenhet Dammfri
+ 55 000 kr
2 rum, 54,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt jobb"
1 765 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
+ 115 000 kr
2 rum, 50,3 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi tycker att Dennis gjorde ett fint jobb och upplever honom som en pålitlig och genuin person, vilket vi värdesätter. Dennis är väldigt professionell i sin roll.
Vi hade dock uppskattat en lite tätare och mer utförlig kommunikation under själva säljprocessen, för att kunna följa processens utveckling lite mer.
En sak vi reagerade på i efterhand var att delar av det tryckta prospektet var slarvigt utfört, gällande layout och text om närområdet. Delar av texten låg på fel plats och andra delar var ofullständiga. Det berodde förmodligen dock inte på Dennis.
Summa summarum: Vi tycker att Dennis är en jätteduktig mäklare!"
2 900 000 kr
Lägenhet Fågelbacken
+ 105 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Lägenhet Slottsstaden
+ 55 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 2 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Dennis är lyhörd och väldigt professionell. Han var väl förberedd vid första mötet och gav en god presentation. Vi var jättenöjda med Dennis och rekommenderar verkligen honom! "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.