Dennis Berg

Profilbild för Dennis Berg
Dennis Berg
4.9 / 5
(248 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
3 st
66 905 000 kr

Bakgrund

Dennis Berg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-05-21. Dennis har fått in 3 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Dennis har enligt vår statistik haft 14 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 40 820 000 kr.

Presentation

Hej!
Mitt namn är Dennis Berg och jag är en innovativ och arbetsflitig 90-talist som började min mäklarresa sommaren 2015, då 23 år gammal. Från start valde jag att specialisera mig på förmedling av bostäder i centrala och framförallt västra Malmö. Idag, flera år senare, är jag alltjämt en av de mest anlitade mäklarna i stadens västra delar, men tar mig även an fastighets- och bostadsrättsförmedlingar i hela Malmöregionen.

Utöver att vara en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare så stoltserar jag gladeligen med flertalet nöjda och rekommenderande kunder. Inom Bjurfors är jag en av de mest uppskattade fastighetsmäklarna med genomgående höga betyg i kundundersökningar utförda av oberoende tredje part. Här på Hittamäklare.se har jag dessutom en samling nöjda säljare och fina referenser, vilka jag är ytterst tacksam för.

Jag är högskoleutbildad med en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, ett tvärvetenskapligt ämne som för samman kunskaper från teknik, ekonomi, juridik, beteende- och samhällsvetenskap. Jag tog examen 2015 men har varit verksam inom Bjurfors sedan 2013 (som fastighetsmäklare från och med 2015).

Motiverat av goda försäljningsresultat, höga ambitioner och nöjda kunder fick jag chansen att bli Partner redan vid 26 års ålder (2018). Idag har jag hunnit fylla 30 men bedriver fortsatt mitt mäkleri från ett av områdets mest framstående kontor, Bjurfors Väster på Tessins väg 2.

Tack för din läsning!

Mvh, Dennis Berg
Fastighetsmäklare och Partner
Bjurfors Malmö

Mäklarbyrå


Säljare om Dennis.

31 maj 2022

"Dennis var professionell och lyhörd under hela försäljningsprocessen och jag kan varmt rekommendera honom vidare till andra!
/Herbert "
säljare på Roslins väg 14B

27 maj 2022

"Dennis är mycket lyhörd och kompetent. Under försäljningens gång var han tydlig i sin kommunikation och höll oss hela tiden underrättade om läget. Han har ett stort kontaktnät och presenterade en genomtänkt plan med flera olika alternativ för oss redan från första mötet. "
"Dennis är mycket lyhörd och kompetent. Under försäljningens gång var han tydlig i sin kommunikation och höll oss hela tiden underrättade om läget. Han har ett stort kontaktnät och presenterade en genomtänkt plan med flera olika alternativ för oss redan från första mötet. "
Läs mer
säljare på Korsörvägen 22A

23 maj 2022

"Mycket bra"
säljare på Svågertorpsvägen 39

23 mar 2022

"Dennis har informerat och stöttat mig vid försäljningen av min bostad på ett föredömligt sätt.
Jag kan rekomenderar Dennis Berg i alla hänseenden."
säljare på Gustaf Rydbergsgatan 7

21 mar 2022

"Fantastisk förmedlare. Ödmjuk och kompetent och strävar efter ett gott samarbete och sätter kunden i första hand! En given kandidat vid val av mäklare"
säljare på Östra Ryttmästaregatan 3

21 mar 2022

"Det solklara valet av mäklare om man ska sälja på Ribersborg. Dennis är lyhörd, tillmötesgående och väldigt förtroendeingivande både som person och mäklare. Han presentera en tydlig plan från dag 1 för att nå bästa möjliga slutpris - vilket vi gjorde. Dennis är mäklaren som gör det lilla extra fö..."
"Det solklara valet av mäklare om man ska sälja på Ribersborg. Dennis är lyhörd, tillmötesgående och väldigt förtroendeingivande både som person och mäklare. Han presentera en tydlig plan från dag 1 för att nå bästa möjliga slutpris - vilket vi gjorde. Dennis är mäklaren som gör det lilla extra för att som säljare ska känna sig riktigt nöjd.
Rekommenderar Dennis varmt till andra som ska sälja i området. Kunskap och kvalité är ord som beskriver Dennis bäst. "
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 7A

21 mar 2022

"Kan varmt rekommendera Dennis…
Ordning och reda och framförallt lyhörd och proffsig."
säljare på Törnskärsgatan 2A

13 feb 2022

"Fantastisk målare. Seriös och duktig och framförallt otroligt trevlig "
säljare på Kronborgsvägen 12C

11 feb 2022

"Väldigt bra, både köpt och sålt med Dennis. Känt mig supertrygg i båda affärerna och tar sig verkligen tid att skapa en trygg miljö för alla parter. Mycket tips längs vägen!!"
säljare på Roslins väg 18A

20 jan 2022

"Mycket grundlig och kompetent. Lång erfarenhet och gav bra stöd i alla mina frågor. "
säljare på Mariedalsvägen 49B

21 nov 2021

"Dennis var väldigt lyhörd och skicklig på alla sätt. Trots våra, ganska krångliga krav och önskemål, lyckades han leverera precis det vi ville, i rätt tid och till ett bra slutpris. "
säljare på Mariedalsvägen 42

16 nov 2021

"Dennis kändes trygg, proffsig o stabil genom alla led i processen. Jag valde Dennis för att han framstår som saklig o ärlig, istället för påklistrat positiv och säljande i sitt agerande. Det gjorde att jag kände ett högt förtroende för honom specifikt och för Bjurfors i allmänhet!"
"Dennis kändes trygg, proffsig o stabil genom alla led i processen. Jag valde Dennis för att han framstår som saklig o ärlig, istället för påklistrat positiv och säljande i sitt agerande. Det gjorde att jag kände ett högt förtroende för honom specifikt och för Bjurfors i allmänhet!"
Läs mer
säljare på Kilian Zollsgatan 31A

16 nov 2021

"Dennis var mäklare när jag köpte den lägenhet som jag nu precis har sålt. Vid köptillfället 2018 fick jag ett otroligt gott intryck av Dennis, ett så gott intryck att jag tre år senare valde att själv anlita honom. Dennis är påläst, saklig och mycket professionell i sitt agerande. Det jag uppskat..."
"Dennis var mäklare när jag köpte den lägenhet som jag nu precis har sålt. Vid köptillfället 2018 fick jag ett otroligt gott intryck av Dennis, ett så gott intryck att jag tre år senare valde att själv anlita honom. Dennis är påläst, saklig och mycket professionell i sitt agerande. Det jag uppskattar främst med Dennis är att hans noggrannhet och hans förmåga att på ett tydligt sätt kommunicera fakta och statistik för att sätta rätt förväntning. Vidare är Dennis mån om att både säljare och köpare ska bli nöjda. Det är ordning och reda hela vägen. Jag kan varmt rekommendera Dennis för dig som vill vara säker på en god affär."
Läs mer
säljare på Skansgatan 1

04 nov 2021

"Jag är supernöjd! Proffsigt och transparent genom hela processen. Kommer garanterat anlita igen, när det är dags för nästa bostadsaffär. "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 64A

28 sep 2021

"Dennis har från start varit en lyhörd, engagerad, hjälpsam och otrolig professionell i sin roll. Vi som kund uppskattar att han lyssnar på våra behov och våra önskemål och vägleder oss till en bra lösning. Han har visat förmåga på att lösa problem snabbt och visat att han har stort tålamod och e..."
"Dennis har från start varit en lyhörd, engagerad, hjälpsam och otrolig professionell i sin roll. Vi som kund uppskattar att han lyssnar på våra behov och våra önskemål och vägleder oss till en bra lösning. Han har visat förmåga på att lösa problem snabbt och visat att han har stort tålamod och engagemang. Som mäklare är han ärlig och rättvis samt följer ”god mäklarsed” på ett utomordentligt sätt. Dessutom fick vi sålt vår lägenhet för rekordpris. Vi kan varmt rekommendera Dennis, alla dagar i veckan. "
Läs mer
säljare på Mariedalsvägen 44

27 sep 2021

"Fantastiskt duktig mäklare, trygg och engagerad genom hela affären, en snabb affär och ett bra slutpris. Kan absolut rekommendera!"
säljare på Kilian Zollsgatan 7D

26 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Dennis som mäklare. Han har varit till stor hjälp vid försäljningen men även när vi letade efter nytt boende och han finns alltid tillgänglig för frågor/funderingar, vilket har varit guld värt för oss! "
säljare på Kungsgatan 27B

20 sep 2021

"Supernöjd som helhet, det enda jag hade önskat är lite mer uppdateringar angående visningar, hur många som var bokade, om det överhuvudtaget blir en visning (beror ju på om någon har bokat sig)."
säljare på Limhamnsvägen 12B

25 maj 2021

"Dennis var proffsig, kompetent och lätt tillgänglig. Vi tycker att han gjorde ett mycket bra jobb."
säljare på Limhamnsvägen 12B

24 maj 2021

"Dennis är lugn och förtroendegivande vilket känns väldigt tryggt! Jag är väldigt nöjd med Dennis som mäklare och försäljningen av min lägenhet. Rekommenderas varmt. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

11 apr 2021

"Grym mäklare! Både köpt och sålt genom Dennis. Mycket nöjd. "
säljare på Sergels väg 6A

06 apr 2021

"Lugn, sansad och fötterna på jorden som jobbar strukturerat och uppdaterar alltid säljaren på framsteg. Rekommenderar varmt Dennis!"
säljare på Sergels väg 9C

29 mar 2021

"Dennis va väldigt tydlig och lugn i sitt sätt att agera rakt igenom. Vi försökte sälja på förhand ett år innan vi faktiskt sålde men valde att inte acceptera det bud vi fick då. Dennis va mycket förstående och va stöttande och på vår sida genom hela processen. Vi fick ta nya bilder året efter oc..."
"Dennis va väldigt tydlig och lugn i sitt sätt att agera rakt igenom. Vi försökte sälja på förhand ett år innan vi faktiskt sålde men valde att inte acceptera det bud vi fick då. Dennis va mycket förstående och va stöttande och på vår sida genom hela processen. Vi fick ta nya bilder året efter och lägenheten blev såld till ett rekordpris på förhand innan lägenheten hamnade på öppna marknaden. En väldigt smidig försäljning där det enda svåra man ställdes inför va att ta beslut angående vilket bud man skulle acceptera och hur hård man skulle va i förhandlingen mot budgivarna. "
Läs mer
säljare på Östra Rönneholmsvägen 15

26 mar 2021

"Väldigt trevlig och väldigt lyhörd, svarade alltid när man ringde. Rekommenderas väldigt varmt!"
säljare på Korsörvägen 8A

06 feb 2021

"Dennis överträffade mina förväntningar med hästlängder. Han är lyhörd, förtroendeingivande, professionell och besitter bred kunskap.
Jag kände mig lugn och trygg genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera Dennis till alla som är på jakt efter en mäklare som brinner för sitt yrke och gör..."
"Dennis överträffade mina förväntningar med hästlängder. Han är lyhörd, förtroendeingivande, professionell och besitter bred kunskap.
Jag kände mig lugn och trygg genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera Dennis till alla som är på jakt efter en mäklare som brinner för sitt yrke och gör det lilla extra. Ni kommer inte bli besvikna.
I mitt fall hann lägenheten ligga ute på hemnet i två dagar innan målet var uppnått och kontrakt skrevs. "
Läs mer
säljare på Fågelbacksgatan 31

29 jan 2021

"Vi är supernöjda över att vi valde Dennis till vår mäklare, han har kämpat hårt med många visningar och till slut hittade vi en bra köpare. Vi kan varmt rekommendera Dennis till andra köpare, han har stenkoll på läget! "
säljare på Pilåkersvägen 7A

25 jan 2021

"Vi är mycket nöjda med Dennis som mäklare. Högt engagemang och höll oss hela tiden uppdaterade. Vi rekommenderar Dennis för försäljningar i Slottsstaden!"
säljare på Tärningholmsgatan 5B

27 nov 2020

"Andra gången jag anlitat Dennis och han levererar hög kvalité. Har bekanta som också sålt tillsammans med Dennis och de är mycket nöjda. "
säljare på Korsörvägen 16B

27 nov 2020

"Redan från första mötet kände jag stort förtroende och engagemang.
Dennis förmedlar den trygghet man behöver genom hela försäljningsprocessen.
"
säljare på Regementsgatan 66B

26 nov 2020

"Dennis är väldigt duktig, trevlig, noggrann och kompetent! Han inger stort förtroende!"
säljare på Sergels väg 5A

27 sep 2020

"Jag kände mig trygg och väl informerad genom hela processen. Dennis var tillgänglig och gav alltid ett trevligt bemötande oavsett fråga. "
säljare på Herrestadsgatan 3A

27 sep 2020

"Från första mötet i februari tills försäljning i augusti var Dennis oerhört lyhörd, metodisk och lugn.
Jag uppskattade verkligen att jag också kunde rådfråga Dennis när jag köpte ny bostad under våren då det var mycket kring coronapandemin för oss alla. "
"Från första mötet i februari tills försäljning i augusti var Dennis oerhört lyhörd, metodisk och lugn.
Jag uppskattade verkligen att jag också kunde rådfråga Dennis när jag köpte ny bostad under våren då det var mycket kring coronapandemin för oss alla. "
Läs mer
säljare på Köpenhamnsvägen 20A

25 sep 2020

"Rekommenderar Dennis varmt till alla som ska sälja sin lägenhet i Malmö. Oerhört duktig på att återkoppla, engagerad och noggrann. Samarbetet fungerade klockrent! "
säljare på Sergels väg 2

24 jul 2020

"Mycket kompetent mäklare med stor kunskap och ett bra bemötande. Affären gick mycket smidigt, alla problem löstes på ett bra sätt och Dennis var alltid noga med att informera och följa upp allt. rekommenderas."
säljare på Lugna gatan 37

09 jul 2020

"Vi är otroligt nöjda med Dennis som mäklare och har redan tipsat om honom till flera bekanta! Vi trodde att vår lägenhet skulle vara svårsåld då den ligger på markplan invid en trafikerad väg - men trots detta lyckades Dennis få den såld på en förhandsmarknad till ett väl accepterat pris. Dennis ..."
"Vi är otroligt nöjda med Dennis som mäklare och har redan tipsat om honom till flera bekanta! Vi trodde att vår lägenhet skulle vara svårsåld då den ligger på markplan invid en trafikerad väg - men trots detta lyckades Dennis få den såld på en förhandsmarknad till ett väl accepterat pris. Dennis är en väldigt kompetent mäklare! Tack för hjälpen! "
Läs mer
säljare på Mariedalsvägen 42

29 jun 2020

"Påläst, god kännedom om området. Bra på att involvera kunden i processen. "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 64A

28 jun 2020

"Grymt jobb"
säljare på Ribevägen 16A

27 jun 2020

"Dennis är lyhörd och väldigt professionell. Han var väl förberedd vid första mötet och gav en god presentation. Vi var jättenöjda med Dennis och rekommenderar verkligen honom! "
säljare på Västra Ryttmästaregatan 17A

27 jun 2020

"Vi tycker att Dennis gjorde ett fint jobb och upplever honom som en pålitlig och genuin person, vilket vi värdesätter. Dennis är väldigt professionell i sin roll.
Vi hade dock uppskattat en lite tätare och mer utförlig kommunikation under själva säljprocessen, för att kunna följa processens utv..."
"Vi tycker att Dennis gjorde ett fint jobb och upplever honom som en pålitlig och genuin person, vilket vi värdesätter. Dennis är väldigt professionell i sin roll.
Vi hade dock uppskattat en lite tätare och mer utförlig kommunikation under själva säljprocessen, för att kunna följa processens utveckling lite mer.
En sak vi reagerade på i efterhand var att delar av det tryckta prospektet var slarvigt utfört, gällande layout och text om närområdet. Delar av texten låg på fel plats och andra delar var ofullständiga. Det berodde förmodligen dock inte på Dennis.
Summa summarum: Vi tycker att Dennis är en jätteduktig mäklare!"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 16A

05 apr 2020

"Dennis har varit mycket trevlig att ha att göra med. Tydlig, pedagogisk och noggrann. Han får toppbetyg och skulle gärna rekommendera honom till vänner och bekanta"
säljare på Kronborgsvägen 12C

02 apr 2020

"Jag blev rekommenderad att anlita Dennis av en vän och jag ångrar inte mitt val! Vi hade en god dialog och kom snabbt fram till en gemensam målbild med gott resultat. "
säljare på Regementsgatan 98E

02 apr 2020

"Mäklaren var drivande och proffsig under hela processen. I övrigt var fotografen extremt proffsig!"
säljare på Limhamnsvägen 12C

01 apr 2020

"Dennis gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet. Han var noggrann, målinriktad och proffsig! "
säljare på Skvadronsgatan 8

31 mar 2020

"Valet av mäklare var enkelt för oss. Dennis gav direkt ett förtroendeingivande intryck med god lokalkännedom, genomarbetat förslag på strategi och sitt professionella bemötande. Vi har känt oss trygga från start till mål.
Vi kan varmt rekommendera Dennis för din framtida försäljning. "
"Valet av mäklare var enkelt för oss. Dennis gav direkt ett förtroendeingivande intryck med god lokalkännedom, genomarbetat förslag på strategi och sitt professionella bemötande. Vi har känt oss trygga från start till mål.
Vi kan varmt rekommendera Dennis för din framtida försäljning. "
Läs mer
säljare på Nobelvägen 85C

31 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare. Dennis är kompetent, professionell och har ett fantastisk engagemang, kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Örsholmsgången 8A

31 mar 2020

"Mycket bra och proffsig kontakt redan från början. Kände oss trygga med Dennis direkt och han levererade ett väldigt seriöst intryck som inte var allt för säljande och pushande.
Litet minus för att det skickade ut en annons till grannskapet om att lägenheten var såld innan köpet var helt igenom. "
"Mycket bra och proffsig kontakt redan från början. Kände oss trygga med Dennis direkt och han levererade ett väldigt seriöst intryck som inte var allt för säljande och pushande.
Litet minus för att det skickade ut en annons till grannskapet om att lägenheten var såld innan köpet var helt igenom. "
Läs mer
säljare på Limhamnsvägen 12C

25 feb 2020

"Är väldigt nöjd med samarbetet med Dennis. Försäljningen gick smidigt och han höll mig uppdaterad längs hela processen. Väldigt kunnig och professionell i sitt bemötande. "
säljare på Bobergsängen 6A

24 jan 2020

"Vi hade en väldigt bra försäljningsupplevelse med Dennis. Noggrann , proffsig och strukturerad vilket kändes mycket tryggt. Vi sålde till det pris som inom ramarna hade estimerats, 6 månader tidigare än vad vi planerat att göra. Vi rekommenderar Dennis skarpt. "
"Vi hade en väldigt bra försäljningsupplevelse med Dennis. Noggrann , proffsig och strukturerad vilket kändes mycket tryggt. Vi sålde till det pris som inom ramarna hade estimerats, 6 månader tidigare än vad vi planerat att göra. Vi rekommenderar Dennis skarpt. "
Läs mer
säljare på Regementsgatan 66A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
14

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
3
Försäljningar
14
Försäljningsvärde
40 820 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
233 av 242 säljare
Dennis satte rätt förväntningar på slutpriset
215 av 246 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
243 av 245 säljare
Dennis var tydlig och höll mig uppdaterad
246 av 248 säljare

Dennis på kartan.

340 tidigare bostäder
12 bostäder till salu
248 rekommendationer

12 bostäder till salu.

Bostäder

3 295 000 kr
3 rum, 73 m²
45 136 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 450 kr/mån
3 rum, 84 m²
Lägenhet, Malmö
4 374 kr/mån
4 850 000 kr
3 rum, 96 m²
50 520 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 401 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 65 m²
41 461 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 375 kr/mån
2 495 000 kr
2 rum, 44 m²
56 704 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 718 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 390 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-205 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
1 570 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-75 000 kr
1 rum, 34 m²
Utropspris: 1 645 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Östervärn
+ 55 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 720 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-75 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
2 450 000 kr
Lägenhet Ribersborg
-45 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 495 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.