Dennis Berg

Profilbild för Dennis Berg
Säljarfavorit
Dennis Berg
4.9 / 5
(212 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
15 st
51 110 000 kr

Bakgrund

Dennis Berg jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2015-05-21. Dennis har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Dennis har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 55 880 000 kr.

Presentation

Hej!
Mitt namn är Dennis Berg och jag är en innovativ och arbetsflitig 90-talist som trivs enormt bra med mitt yrkesval. Vid 23 års ålder började jag min mäklarresa och valde från start att specialisera mig på förmedling av bostäder i centrala och framförallt västra Malmö. Idag, flera år senare, är jag alltjämt en av de mest anlitade mäklarna i stadens västra delar, men tar mig även an fastighets- och bostadsrättsförmedlingar i hela Malmöregionen.

Utöver att vara en av områdets mest anlitade fastighetsmäklare så stoltserar jag gladeligen med flertalet nöjda och rekommenderande kunder. Inom Bjurfors är jag en av de mest uppskattade fastighetsmäklarna med höga betyg i kundundersökningar utförda av oberoende tredje part (Topp 5 NKI inom hela Bjurfors Skåne 2018 och 2019). Här på Hittamäklare.se har jag dessutom en samling nöjda säljare och fina referenser, vilka jag är ytterst tacksam för.

Jag är högskoleutbildad med en kandidatexamen i Fastighetsvetenskap, ett tvärvetenskapligt ämne som för samman kunskaper från teknik, ekonomi, juridik, beteende- och samhällsvetenskap. Jag tog examen 2015 men har varit verksam inom Bjurfors sedan 2013 (som fastighetsmäklare från och med 2015).

Motiverat av goda försäljningsresultat, höga ambitioner och nöjda kunder fick jag chansen att bli Partner redan vid 26 års ålder (2018). Idag har jag hunnit fylla 29 men bedriver fortsatt mitt mäkleri från ett av områdets mest framstående kontor, Bjurfors Väster på Tessins väg 2.

Tack för din läsning!

Mvh, Dennis Berg
Fastighetsmäklare och Partner
Bjurfors Malmö

Mäklarbyrå


Säljare om Dennis.

25 maj 2021

"Dennis var proffsig, kompetent och lätt tillgänglig. Vi tycker att han gjorde ett mycket bra jobb."
säljare på Limhamnsvägen 12B

24 maj 2021

"Dennis är lugn och förtroendegivande vilket känns väldigt tryggt! Jag är väldigt nöjd med Dennis som mäklare och försäljningen av min lägenhet. Rekommenderas varmt. "
säljare på Östra Kristinelundsvägen 13

11 apr 2021

"Grym mäklare! Både köpt och sålt genom Dennis. Mycket nöjd. "
säljare på Sergels väg 6A

06 apr 2021

"Lugn, sansad och fötterna på jorden som jobbar strukturerat och uppdaterar alltid säljaren på framsteg. Rekommenderar varmt Dennis!"
säljare på Sergels väg 9C

29 mar 2021

"Dennis va väldigt tydlig och lugn i sitt sätt att agera rakt igenom. Vi försökte sälja på förhand ett år innan vi faktiskt sålde men valde att inte acceptera det bud vi fick då. Dennis va mycket förstående och va stöttande och på vår sida genom hela processen. Vi fick ta nya bilder året efter och lägenheten blev såld till ett rekordpris på förhand innan lägenheten hamnade på öppna marknaden. En väldigt smidig försäljning där det enda svåra man ställdes inför va att ta beslut angående vilket bud man skulle acceptera och hur hård man skulle va i förhandlingen mot budgivarna. "
säljare på Östra Rönneholmsvägen 15

26 mar 2021

"Väldigt trevlig och väldigt lyhörd, svarade alltid när man ringde. Rekommenderas väldigt varmt!"
säljare på Korsörvägen 8A

06 feb 2021

"Dennis överträffade mina förväntningar med hästlängder. Han är lyhörd, förtroendeingivande, professionell och besitter bred kunskap.
Jag kände mig lugn och trygg genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera Dennis till alla som är på jakt efter en mäklare som brinner för sitt yrke och gör det lilla extra. Ni kommer inte bli besvikna.
I mitt fall hann lägenheten ligga ute på hemnet i två dagar innan målet var uppnått och kontrakt skrevs. "
säljare på Fågelbacksgatan 31

29 jan 2021

"Vi är supernöjda över att vi valde Dennis till vår mäklare, han har kämpat hårt med många visningar och till slut hittade vi en bra köpare. Vi kan varmt rekommendera Dennis till andra köpare, han har stenkoll på läget! "
säljare på Pilåkersvägen 7A

25 jan 2021

"Vi är mycket nöjda med Dennis som mäklare. Högt engagemang och höll oss hela tiden uppdaterade. Vi rekommenderar Dennis för försäljningar i Slottsstaden!"
säljare på Tärningholmsgatan 5B

27 nov 2020

"Andra gången jag anlitat Dennis och han levererar hög kvalité. Har bekanta som också sålt tillsammans med Dennis och de är mycket nöjda. "
säljare på Korsörvägen 16B

27 nov 2020

"Redan från första mötet kände jag stort förtroende och engagemang.
Dennis förmedlar den trygghet man behöver genom hela försäljningsprocessen.
"
säljare på Regementsgatan 66B

26 nov 2020

"Dennis är väldigt duktig, trevlig, noggrann och kompetent! Han inger stort förtroende!"
säljare på Sergels väg 5A

27 sep 2020

"Jag kände mig trygg och väl informerad genom hela processen. Dennis var tillgänglig och gav alltid ett trevligt bemötande oavsett fråga. "
säljare på Herrestadsgatan 3A

27 sep 2020

"Från första mötet i februari tills försäljning i augusti var Dennis oerhört lyhörd, metodisk och lugn.
Jag uppskattade verkligen att jag också kunde rådfråga Dennis när jag köpte ny bostad under våren då det var mycket kring coronapandemin för oss alla. "
säljare på Köpenhamnsvägen 20A

25 sep 2020

"Rekommenderar Dennis varmt till alla som ska sälja sin lägenhet i Malmö. Oerhört duktig på att återkoppla, engagerad och noggrann. Samarbetet fungerade klockrent! "
säljare på Sergels väg 2

24 jul 2020

"Mycket kompetent mäklare med stor kunskap och ett bra bemötande. Affären gick mycket smidigt, alla problem löstes på ett bra sätt och Dennis var alltid noga med att informera och följa upp allt. rekommenderas."
säljare på Lugna gatan 37

09 jul 2020

"Vi är otroligt nöjda med Dennis som mäklare och har redan tipsat om honom till flera bekanta! Vi trodde att vår lägenhet skulle vara svårsåld då den ligger på markplan invid en trafikerad väg - men trots detta lyckades Dennis få den såld på en förhandsmarknad till ett väl accepterat pris. Dennis är en väldigt kompetent mäklare! Tack för hjälpen! "
säljare på Mariedalsvägen 42

29 jun 2020

"Påläst, god kännedom om området. Bra på att involvera kunden i processen. "
säljare på Västra Rönneholmsvägen 64A

28 jun 2020

"Grymt jobb"
säljare på Ribevägen 16A

27 jun 2020

"Dennis är lyhörd och väldigt professionell. Han var väl förberedd vid första mötet och gav en god presentation. Vi var jättenöjda med Dennis och rekommenderar verkligen honom! "
säljare på Västra Ryttmästaregatan 17A

27 jun 2020

"Vi tycker att Dennis gjorde ett fint jobb och upplever honom som en pålitlig och genuin person, vilket vi värdesätter. Dennis är väldigt professionell i sin roll.
Vi hade dock uppskattat en lite tätare och mer utförlig kommunikation under själva säljprocessen, för att kunna följa processens utveckling lite mer.
En sak vi reagerade på i efterhand var att delar av det tryckta prospektet var slarvigt utfört, gällande layout och text om närområdet. Delar av texten låg på fel plats och andra delar var ofullständiga. Det berodde förmodligen dock inte på Dennis.
Summa summarum: Vi tycker att Dennis är en jätteduktig mäklare!"
säljare på Döbelnsgatan 16A

05 apr 2020

"Dennis har varit mycket trevlig att ha att göra med. Tydlig, pedagogisk och noggrann. Han får toppbetyg och skulle gärna rekommendera honom till vänner och bekanta"
säljare på Kronborgsvägen 12C

02 apr 2020

"Jag blev rekommenderad att anlita Dennis av en vän och jag ångrar inte mitt val! Vi hade en god dialog och kom snabbt fram till en gemensam målbild med gott resultat. "
säljare på Regementsgatan 98E

02 apr 2020

"Mäklaren var drivande och proffsig under hela processen. I övrigt var fotografen extremt proffsig!"
säljare på Limhamnsvägen 12C

01 apr 2020

"Dennis gjorde ett toppenjobb med att sälja vår lägenhet. Han var noggrann, målinriktad och proffsig! "
säljare på Skvadronsgatan 8

31 mar 2020

"Valet av mäklare var enkelt för oss. Dennis gav direkt ett förtroendeingivande intryck med god lokalkännedom, genomarbetat förslag på strategi och sitt professionella bemötande. Vi har känt oss trygga från start till mål.
Vi kan varmt rekommendera Dennis för din framtida försäljning. "
säljare på Nobelvägen 85C

31 mar 2020

"Jag är väldigt nöjd med valet av mäklare. Dennis är kompetent, professionell och har ett fantastisk engagemang, kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Örsholmsgången 8A

31 mar 2020

"Mycket bra och proffsig kontakt redan från början. Kände oss trygga med Dennis direkt och han levererade ett väldigt seriöst intryck som inte var allt för säljande och pushande.
Litet minus för att det skickade ut en annons till grannskapet om att lägenheten var såld innan köpet var helt igenom. "
säljare på Limhamnsvägen 12C

25 feb 2020

"Är väldigt nöjd med samarbetet med Dennis. Försäljningen gick smidigt och han höll mig uppdaterad längs hela processen. Väldigt kunnig och professionell i sitt bemötande. "
säljare på Bobergsängen 6A

24 jan 2020

"Vi hade en väldigt bra försäljningsupplevelse med Dennis. Noggrann , proffsig och strukturerad vilket kändes mycket tryggt. Vi sålde till det pris som inom ramarna hade estimerats, 6 månader tidigare än vad vi planerat att göra. Vi rekommenderar Dennis skarpt. "
säljare på Regementsgatan 66A

20 jan 2020

"Jag rekommenderar Dennis då han är mycket engagerad men ger utrymme till att jag själv ska tänka till. Han kan sitt jobb och har beskrivande svar på mina frågor.
Han har ett varmt bemötande och det är lätt att föra en dialog. "
säljare på Bobergsängen 5A

01 jan 2020

"Magisk insats! "
säljare på Limhamnsvägen 6C

20 dec 2019

"Dennis är en väldigt gemytlig och hängiven mäklare som värdesätter kunden högt. En relationsorienterad mäklare som jag gärna gör affärer med i framtiden!
"
säljare på Ola Hanssonsgatan 3B

21 nov 2019

"Vi är mycket nöjda kunder. Har anlitat Dennis i tidigare bostads försäljning."
säljare på Limhamnsvägen 10A

11 nov 2019

"Engagerad och kundorienterad! Proffesionellt agerande genom hela processen!"
säljare på Limhamnsvägen 12A

07 nov 2019

"Jag rekommenderar Dennis för den som vill sälja sitt boende. Dennis är lyhörd och framför allt väldigt tillgänglig, svarar snabbt och tydligt och håller en informerad! Han är proffsig och har god kunskap inom branschen!"
säljare på Korsörvägen 15A

23 okt 2019

"Dennis är ett riktigt proffs. Förtroendeingivande, noggrann och branschkunnighet är tre saker som beskriver min upplevelse med honom i säljprocessen."
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12A

05 okt 2019

"Dennis är en väldig förtroendeingivande mäklare och slutpriset överträffade våra förväntningar. "
säljare på Kilian Zollsgatan 5C

03 okt 2019

"Hans kunskap, lyhördhet och kloka råd gjorde att jag kände mig väldigt trygg i processen. Väldigt professionell och kommunikativ, viktig egenskap. Rekommenderar Dennis varmt!"
säljare på Köpenhamnsvägen 20B

27 sep 2019

"Snabb, kompetent och tydlig."
säljare på Föreningsgatan 77B

26 sep 2019

"Dennis är professionell, kunnig och svarar snabbt på alla tänkbara frågor. "
säljare på Amiralsgatan 29C

24 sep 2019

"Engagerad och förtroendeingivande mäklare som ger realistiska förväntningar på försäljningen. Guidar en igenom hela processen och håller en uppdaterad på vad som sker under försäljningens alla steg. "
säljare på Ernst Ahlgrensgatan 4C

05 aug 2019

"Overall väldigt bra upplevelse! Dennis har en säljteknik som särskiljer sig och ett affärsmannamässigt sätt att leverera. Han är trevlig, lyhörd, lätt att diskutera med och hans erfarenhet i marknaden medför att han vet när det går att sätta press, och när det är läge att ta ett steg tillbaka. Rekommenderar varmt!"
säljare på Skvadronsgatan 18

24 maj 2019

"Dennis var duktig, trevlig och professionell. Höll mig bra uppdaterad under hela försäljningen. "
säljare på Kilian Zollsgatan 15D

15 maj 2019

"Dennis Berg är en mycket kunnig mäklare. Både rak, tydlig och en god lyssnare. Man känner sig trygg i hans sällskap. Jag har både köpt och sålt lägenhet genom honom. Jag ger honom varma rekommendationer."
säljare på Östra Förstadsgatan 17A

07 maj 2019

"Dennis jobbade med en nyare kollega under våran försäljning och gjorde att hela affären kändes trygg och genomtänkt. Han var en stöttande utomstående part och en bra medlare mellan mig och min ex man. Hela förloppet tog längre än förväntat men detta är inte Dennis fel utan marknadens.
Jag skulle definitivt rekommendera Dennis för dem som tänker sälja inom Malmö Slottstaden och omnejd. Kunnig, trevlig och stöttande!"
säljare på Köpenhamnsvägen 43A

05 maj 2019

"Dennis ger ett mycket positivt intryck, kommunikativ, engagerad och glad. Mycket nöjd med min försäljning!"
säljare på Roslins väg 14C

04 maj 2019

"Kompetent och engagerad. Uppmärksam och deltagande genom hela processen "
säljare på Köpenhamnsvägen 45A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
55 880 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.8 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
200 av 207 säljare
Dennis satte rätt förväntningar på slutpriset
183 av 211 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
207 av 209 säljare
Dennis var tydlig och höll mig uppdaterad
211 av 212 säljare

Dennis på kartan.

280 tidigare annonser
2 bostäder till salu
212 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 095 000 kr
1 rum, 30 m²
36 500 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 211 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 35 m²
37 000 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 617 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 195 000 kr
Lägenhet Ribersborg
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
1 800 000 kr
Lägenhet Triangeln
+ 150 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 950 000 kr
Lägenhet Fågelbacken
+ 55 000 kr
2 rum, 48 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 200 000 kr
Lägenhet Ribersborg
+ 305 000 kr
2 rum, 69 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Lägenhet Slottsstaden
+ 305 000 kr
2 rum, 78 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.