David Garrett

Profilbild för David Garrett
Säljarfavorit
David Garrett
5.0 / 5
(141 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
40 st
29 st
148 490 000 kr

Bakgrund

David Garrett jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2020-05-13. David har fått in 29 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2020. David har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 160 425 000 kr.

Presentation

Utmärkelser
- 5.0/5.0 i kundbetyg av mer än 100 omdömen (Hittamäklare)
- Näst flest rekommendationer av samtliga mäklare på Kungsholmen, Q2 2023
- Säljarfavorit på Kungsholmen senaste tre åren (2020-2023)
- Nr 1 av ca 340 aktiva mäklare enligt Hemnet-statistiken: Kungsholmen och Essingeöarna, januari 2021 utbud.
- Topp 4 av ca 340 aktiva mäklare enligt Hemnet-statistiken: Kungsholmen och Essingeöarna, februari 2021 sålda.

David är en driven mäklare som värdesätter det personliga mötet med sina kunder och alltid är beredd att göra det lilla extra.
Han beskrivs ofta av sina kunder som professionell, engagerad och kommunikativ.
David har jobbat inom branschen sedan 2018 och har lång erfarenhet av försäljning och service i såväl Sverige som USA. Med en universitetsexamen i ekonomi, sitt breda kontaktnät och starka varumärket Bjurfors i ryggen erbjuder David de bästa förutsättningarna för en riktigt bra bostadsaffär!

Kontakta David:
0760-52 46 00
david.garrett@bjurfors.se

Mäklarbyrå


Säljare om David.

03 dec 2023

"David var toppen genom hela processen och såg till att försäljning blev mycket smidig för oss.
Han var lyhörd, kunnig, tydlig och höll oss ständigt i loopen med status.
Rekommenderar absolut David till andra som går i säljtankar :) "
säljare på Pontonjärgatan 32

28 nov 2023

"David är förtroendeingivande, positiv och trevlig. Det är enkelt att få tag på honom och han ringer alltid tillbaka, eller sms:ar. David guidar på ett vänligt sätt, utan att pusha åt ett visst håll, i processen och man får känslan av att han hjälper en att fatta beslut längs vägen. Som en guide, ..."
"David är förtroendeingivande, positiv och trevlig. Det är enkelt att få tag på honom och han ringer alltid tillbaka, eller sms:ar. David guidar på ett vänligt sätt, utan att pusha åt ett visst håll, i processen och man får känslan av att han hjälper en att fatta beslut längs vägen. Som en guide, vilket passade mig väldigt bra. Jag fick känslan av att han gjorde sitt jobb med kvalitet och höll mig informerad när så behövdes, och diskuterade när jag behövde fatta beslut längs vägen. Mycket bra mäklare. Jag hittade honom här på ’hitta mäklare’ genom att läsa denna typ av rekommendationer och de stämde mycket bra. Jag är nöjd!"
Läs mer
säljare på Bågljusvägen 3

18 nov 2023

"I had a very difficult situation selling my apartment with an upcoming pipe renovation and high fees in my building in addition to a slow overall market situation. And despite constant setbacks and many viewings over the course of a few months I always felt David was giving me his full attention..."
"I had a very difficult situation selling my apartment with an upcoming pipe renovation and high fees in my building in addition to a slow overall market situation. And despite constant setbacks and many viewings over the course of a few months I always felt David was giving me his full attention and efforts. He was exceptionally kind, professional, and genuine, so I felt very secure with his help given that I am not from Sweden and don't have a deep understanding of the market here. So it is very easy for me to recommend David to anyone looking for a broker who will give them the very best experience!"
Läs mer
säljare på Kungsklippan 11

04 nov 2023

"Bra och tydlig i sin kommunikation. Gjorde säljprocessen väldigt effektiv utan att stressa oss till några beslut. Rekommenderar David starkt!"
säljare på Pontonjärgatan 34

04 nov 2023

"David är inlyssnande och inbringar trygghet. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Kristinebergsvägen 32

26 okt 2023

"Genuin och trevlig. Höll oss uppdaterade och var väldigt transparent.
"
säljare på Lindhagensterrassen 27

23 okt 2023

"David var väldigt engagerad från första stund och hjälpte oss på ett mycket bra sätt som projektledare med städ och styling utöver själva mäklartjänsten när vi inte hade möjlighet att vara på plats. Han hade även bra kännedom om området och föreningen vilket kändes tryggt."
"David var väldigt engagerad från första stund och hjälpte oss på ett mycket bra sätt som projektledare med städ och styling utöver själva mäklartjänsten när vi inte hade möjlighet att vara på plats. Han hade även bra kännedom om området och föreningen vilket kändes tryggt."
Läs mer
säljare på Geijersvägen 14

17 okt 2023

"Lugn och noggrann."
säljare på Fridhemsgatan 55

15 okt 2023

"Mäklaren var mycket lyhörd och samtidigt drivande i försäljningsprocessen.
Vi hade en mycket bra kommunikation."
säljare på Kungsklippan 11

14 okt 2023

"Vi kan verkligen rekommendera David! Han var fantastisk genom hela säljprocessen. Professionell i sitt arbetssätt, snabb att svara och ge statusuppdateringar och vi kunde helt enkelt inte valt en bättre mäklare. "
säljare på Arbetargatan 22

12 okt 2023

"David understands both buyer's and seller's needs and bring the right customer to us when the market is a bit tricky. He understands the market situation and the area and also has a realistic estimation of the price. With his professional help we were able to get everything ready, start the proce..."
"David understands both buyer's and seller's needs and bring the right customer to us when the market is a bit tricky. He understands the market situation and the area and also has a realistic estimation of the price. With his professional help we were able to get everything ready, start the process quickly and close the deal in time. "
Läs mer
säljare på Kristinebergsvägen 50

10 okt 2023

"David är den absolut bästa mäklaren vi kommit i kontakt med, och använt för att sälja. Han är otroligt lyhörd, ärlig och lugn i sitt sätt att arbeta. Han lyckades med bedriften att få 8 sällskap på en förhandsvisning och vi stängde affären på vecka. Det är överlag imponerande, men i dessa tider ä..."
"David är den absolut bästa mäklaren vi kommit i kontakt med, och använt för att sälja. Han är otroligt lyhörd, ärlig och lugn i sitt sätt att arbeta. Han lyckades med bedriften att få 8 sällskap på en förhandsvisning och vi stängde affären på vecka. Det är överlag imponerande, men i dessa tider är det extremt bra gjort. Rekommenderar David alla dagar i veckan, han har väldigt god kännedom om Kungsholmen och sätter sig snabbt in i säljarens behov. "
Läs mer
säljare på Lidnersplan 6

09 okt 2023

"Jag kan varmt rekommendera David till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare. Davids kunskap om fastighetsmarknaden och hans förmåga att förklara processen klart och tydligt gjorde mig trygg och säker under hela säljprocessen. Han var alltid tillgänglig för att besvara mina frågor oc..."
"Jag kan varmt rekommendera David till alla som letar efter en pålitlig och kunnig mäklare. Davids kunskap om fastighetsmarknaden och hans förmåga att förklara processen klart och tydligt gjorde mig trygg och säker under hela säljprocessen. Han var alltid tillgänglig för att besvara mina frågor och komma med expertråd när det behövdes. När det kom till förhandlingar visade David sin skicklighet och erfarenhet. Han arbetade hårt för att säkerställa att jag fick bästa möjliga affär och att alla detaljer hanterades på ett professionellt sätt. Slutligen, jag uppskattade verkligen Davids ärlighet och integritet genom hela processen. Jag kände mig aldrig pressad att fatta några snabba beslut och han gav mig all den information jag behövde för att fatta välgrundade beslut."
Läs mer
säljare på Bergsgatan 29

21 sep 2023

"Vi hade definitivt valt David om vi hade gjort allt igen. Han var proaktivt, informerande och metodisk, och en toppen partner att ha i försäljningsprocessen!"
säljare på Kristinebergsvägen 50

21 aug 2023

"Vi är supernöjda med Davids insats! Han är oerhört lyhörd och kompetent. David förtjänar utan tvekan fem stjärnor för sin briljanta insats. "
säljare på Lindhagensgatan 71

19 aug 2023

"Kunde inte vara mer nöjd med Davids insats och skulle ge honom 7/5p om möjligt! Jag valde David då jag direkt kände att han var mycket trevlig, ärlig, öppen och kunnig. Han har varit engagerad och driven sedan dag ett och jag har alltid känt mig uppdaterad och medverkande i alla steg. Vår process..."
"Kunde inte vara mer nöjd med Davids insats och skulle ge honom 7/5p om möjligt! Jag valde David då jag direkt kände att han var mycket trevlig, ärlig, öppen och kunnig. Han har varit engagerad och driven sedan dag ett och jag har alltid känt mig uppdaterad och medverkande i alla steg. Vår process pågick under semesterveckorna i en osäker marknad men ändå lyckades David hitta köpare innan öppna visningar och till ett pris jag var mycket nöjd med och som stämde överens med ursprungliga värderingen. Har bara positivt att säga om David och skulle varmt rekommendera honom till alla jag känner."
Läs mer
säljare på Industrigatan 7A

26 jul 2023

"Bra process med rimligt satta förväntningar redan från början."
säljare på Kungsklippan 11

25 jun 2023

"David tog sig verkligen tid genom hela processen och var väldigt lyhörd och kommunikativ. Han inger förtroende och vi kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Bergsgatan 29

24 jun 2023

"David var lyhörd för de önskemål vi som säljare hade och var både professionell och personlig vilket vi uppskattade mycket."
säljare på Creutzgatan 13

19 jun 2023

"Kan varmt rekommendera David. Han är positiv, ödmjuk, inkännande och lätt att tycka om och prata med. Otroligt engagerad och driven mäklare från början till slut. Gav realistiska förväntningar på slutpris men lyckades nå långt långt över våra förväntningar. Otroligt nöjda. Tack! "
"Kan varmt rekommendera David. Han är positiv, ödmjuk, inkännande och lätt att tycka om och prata med. Otroligt engagerad och driven mäklare från början till slut. Gav realistiska förväntningar på slutpris men lyckades nå långt långt över våra förväntningar. Otroligt nöjda. Tack! "
Läs mer
säljare på Lindhagensgatan 63

15 jun 2023

"Jag och min sambo uppskattade Davids insats väldigt mycket. David är professionell, engagerad, höll oss uppdaterade och var lätt att nå. I vårt tycke hade han en realistisk nivå på utgångspris och i viket intervall slutpriset skulle kunna landa på. Dessutom, och inte minst, är David mycket sympat..."
"Jag och min sambo uppskattade Davids insats väldigt mycket. David är professionell, engagerad, höll oss uppdaterade och var lätt att nå. I vårt tycke hade han en realistisk nivå på utgångspris och i viket intervall slutpriset skulle kunna landa på. Dessutom, och inte minst, är David mycket sympatisk. Det var ett sant nöje att ha haft David som mäklare. Tack!
Vi var dock inte helt nöjda med bilderna. De var bra, men tyvärr inte i högsta klass."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 70

01 jun 2023

"Väldigt engagerad och tillgänglig från början till start. Väldigt nöjda med David :)"
säljare på Karlbergsvägen 31

02 maj 2023

"Otroligt driftig och "likeable". David var väldigt tillgänglig (sena kvällar, lediga dagar, m.m.) för att passa vår tillgänglighet. Ärlig och hjälpsam mäklare som gjorde processen väldigt behaglig för oss (och även köpare!).
Kommer anlita David igen vid framtida försäljningar!"
"Otroligt driftig och "likeable". David var väldigt tillgänglig (sena kvällar, lediga dagar, m.m.) för att passa vår tillgänglighet. Ärlig och hjälpsam mäklare som gjorde processen väldigt behaglig för oss (och även köpare!).
Kommer anlita David igen vid framtida försäljningar!"
Läs mer
säljare på Garvargatan 20

30 apr 2023

"David skötte uppdraget fantastiskt fint från början till slut. Lovar inte för mycket men med sitt otroliga engagemang nådde han resultat över vår förväntan. Lyhörd, respektfull, god energi och genuin. Rekommenderas varmt!"
säljare på Sysslomansgatan 26

22 apr 2023

"Vi har både köp en lägenhet och sålt vår lägenhet med hjälp av David och jag kan varmt rekommendera honom. Han är kompetent, balanserad och inlyssnande till båda parters behov och önskemål och syr ihop lösningar som alla blir nöjda med. "
säljare på Sankt Göransgatan 82

22 apr 2023

"I en skakig marknad kändes David som ett stabilt bollplank när det gällde vilka bud som var rimliga eller inte. Dialogen kring detta var intensiv och löpte bra och där David jobbade in i det sista för att hitta högre bud trots att vi bestämt oss för att acceptera ett bud. Det kändes professionell..."
"I en skakig marknad kändes David som ett stabilt bollplank när det gällde vilka bud som var rimliga eller inte. Dialogen kring detta var intensiv och löpte bra och där David jobbade in i det sista för att hitta högre bud trots att vi bestämt oss för att acceptera ett bud. Det kändes professionellt och bidrar till att göra arvodet prisvärt. "
Läs mer
säljare på Fleminggatan 40B

20 apr 2023

"David tillhör toppklassen! Vi rekommenderar honom å det varmaste. Detta är vår andra lägenhet som han säljer för oss och vi hade minst sagt höga förväntningar vilka överträffades. Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare. David är positiv, trygg, driven, professionell, tillmötesgående och samtidi..."
"David tillhör toppklassen! Vi rekommenderar honom å det varmaste. Detta är vår andra lägenhet som han säljer för oss och vi hade minst sagt höga förväntningar vilka överträffades. Vi kan inte tänka oss en bättre mäklare. David är positiv, trygg, driven, professionell, tillmötesgående och samtidigt lyhörd. Vi uppskattade särskilt Davids snabba återkopplingar och den trygghet han fick oss att känna genom hela processen. Vi ger David högsta betyg och bara superlativ!"
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 48

20 apr 2023

"Genuin, professionell & engagerad mäklare. David har god lokalkännedom, koll på omvärldsläget & dess inverkan på marknaden - en klippa på bostadsmarknaden. "
säljare på Rålambsvägen 72

05 apr 2023

"David är riktigt professionell och engagerad och ger en varm och trygg känsla. Han har varit lättillgänglig och hållit mig uppdaterad under hela processen. Han har också gett riktigt bra råd vid varje steg, vilket lett till en smidig affär med resultat som överträffat förväntningarna. Jag kan var..."
"David är riktigt professionell och engagerad och ger en varm och trygg känsla. Han har varit lättillgänglig och hållit mig uppdaterad under hela processen. Han har också gett riktigt bra råd vid varje steg, vilket lett till en smidig affär med resultat som överträffat förväntningarna. Jag kan varmt rekommendera David som mäklare!"
Läs mer
säljare på Sankt Eriksgatan 18

29 mar 2023

"David är seriös och pålitlig. Såväl innan, under och efter sälj eller köp av bostad.
Lätt att jobba med och trevlig."
säljare på Kungsklippan 11

21 mar 2023

"Otroligt enagemang, ärlig och en jäkla kämparglöd. Supernöjd. "
säljare på Sysslomansgatan 26

19 feb 2023

"David arbetade snabbt och effektivt för att få till de bästa förutsättningarna för en försäljning i ett tufft marknadsläge, vilket bl.a. inkluderade en väldigt bra tillgänglighet för visningar, diskussioner, mm. Samtidigt höll han mig väl informerade längs vägen, vilket gjorde att jag som säljare..."
"David arbetade snabbt och effektivt för att få till de bästa förutsättningarna för en försäljning i ett tufft marknadsläge, vilket bl.a. inkluderade en väldigt bra tillgänglighet för visningar, diskussioner, mm. Samtidigt höll han mig väl informerade längs vägen, vilket gjorde att jag som säljare kände mig trygg genom hela processen. Jag är väldigt nöjd med mitt val och kan starkt rekommendera David som mäklare!
"
Läs mer
säljare på Sysslomansgatan 11

16 feb 2023

"David var otroligt lyhörd och hjälpsam. Han navigerade oss i processen utan att lägga fram en egen åsikt utan respekterade våra beslut. Det var aldrig några problem i att få tag i David utan han var alltid lättillgänglig både i telefon och på sms. Vi fick kontinuerligt uppdateringar om hur visnin..."
"David var otroligt lyhörd och hjälpsam. Han navigerade oss i processen utan att lägga fram en egen åsikt utan respekterade våra beslut. Det var aldrig några problem i att få tag i David utan han var alltid lättillgänglig både i telefon och på sms. Vi fick kontinuerligt uppdateringar om hur visningar gått samt snacket efteråt. Vi rekommenderar starkt David som mäklare på Kungsholmen och speciellt runt Thorildsplan. "
Läs mer
säljare på Creutzgatan 11

02 feb 2023

"David är en fantastiskt bra mäklare. Han lyssnade på mina önskemål om en snabb försäljning och jobbade snabbt och målinriktat. Samarbetet med honom kändes tryggt hela vägen och han var mycket bra på att kommunicera med mig genom hela processen. "
säljare på Gyllenborgsgatan 11

01 feb 2023

"David var mycket engagerad och ansträngde sig utöver det vanliga för att hitta rätt köpare i en svår marknad. Han var snabbt på och bokade förhandsvisning innan vi ens hunnit fotografera lägenheten. Efter de öppna visningarna bokade han in flera privatvisningar och fick med betydligt fler spekula..."
"David var mycket engagerad och ansträngde sig utöver det vanliga för att hitta rätt köpare i en svår marknad. Han var snabbt på och bokade förhandsvisning innan vi ens hunnit fotografera lägenheten. Efter de öppna visningarna bokade han in flera privatvisningar och fick med betydligt fler spekulanter på dessa än vi hade räknat med. Genom hela processen var han tydlig och förstående och tog sig tid att diskutera möjliga alternativ med både oss och spekulanterna. David är en mycket skicklig mäklare och jag är glad att vi valde honom!"
Läs mer
säljare på Sankt Göransgatan 82

31 jan 2023

"David skötte försäljningen exemplariskt. Han var lugn, rådgivande och lyckades få till en smidig affär. Min uppfattning är att både jag och köpare är nöjda, kan rekommendera David!"
säljare på Lindhagensgatan 67

10 dec 2022

"David var otroligt engagerad och jobbade mycket hårt i en svår marknadssituation. Han var ärlig med läget och gav välgrundade råd samtidigt som han var lyhörd för min situation, och vilja. I slutändan blev vi alla nöjda och jag skulle utan tveka rekommendera David för både sälj och köp! "
"David var otroligt engagerad och jobbade mycket hårt i en svår marknadssituation. Han var ärlig med läget och gav välgrundade råd samtidigt som han var lyhörd för min situation, och vilja. I slutändan blev vi alla nöjda och jag skulle utan tveka rekommendera David för både sälj och köp! "
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 6

08 dec 2022

"Vi är extremt nöjda med Davids insats vid försäljningen av vår lägenhet! Han satte rätt förväntningar från start, var tydlig och rak samt enkel att nå. Han uppdaterade oss kontinuerligt och vi kände oss väl informerade under bostadsförsäljningen. Dessutom gjorde han det lilla extra genom att förs..."
"Vi är extremt nöjda med Davids insats vid försäljningen av vår lägenhet! Han satte rätt förväntningar från start, var tydlig och rak samt enkel att nå. Han uppdaterade oss kontinuerligt och vi kände oss väl informerade under bostadsförsäljningen. Dessutom gjorde han det lilla extra genom att försöka hjälpa oss att hitta nästa boende. Vi kan verkligen rekommendera David till andra säljare! "
Läs mer
säljare på Thorildsvägen 5

05 nov 2022

"Ger mina varmaste rekommendationer till David. Han har skött försäljningen exemplariskt. Han är lugn, trygg och metodisk genom hela processen. "
säljare på Thorildsvägen 5

19 sep 2022

"Kan varmt rekommendera David som mäklare. Engagerad, kommunikativ och kunnig! "
säljare på Fridhemsgatan 10B

01 sep 2022

"David är lätt att tycka om, han är förstående och en engagerad säljare. Inte den jobbiga typen av säljare utan en säljare som skapar tillit och förtroende. Han är alltid tillgänglig och väldigt bra att bolla ideér med."
säljare på Virkesvägen 15

14 jul 2022

"David var extremt duktig på att hålla oss uppdaterade på såväl intresse hos spekulanter som läget på marknaden och hur detta påverkade våra valmöjligheter. Han var mån om att vi skulle känna oss införstådda i varje steg av processen och hans kunnighet var tydlig från start till slut. Kan varmt re..."
"David var extremt duktig på att hålla oss uppdaterade på såväl intresse hos spekulanter som läget på marknaden och hur detta påverkade våra valmöjligheter. Han var mån om att vi skulle känna oss införstådda i varje steg av processen och hans kunnighet var tydlig från start till slut. Kan varmt rekommendera Davud till framtida säljare."
Läs mer
säljare på Blekingegatan 4

11 jul 2022

"David är en tillmötesgående och professionell mäklare. Han hjälpte mig att sälja och köpa på mina villkor och såg till att jag som förstagångs-säljare var trygg genom hela processen, trots en skakig bostadsmarknad."
säljare på Geijersvägen 8

26 jun 2022

"David är den perfekta mäklaren. Inkännande, lyssnande, kunnig, lugn, målinriktad och dessutom väldigt trevlig. "
säljare på Wargentinsgatan 4

21 jun 2022

"Mycket engagerad mäklare som möjliggjorde gott samarbete kring försäljning. Inger förtroende och professionalism. Kan starkt rekommendera!"
säljare på Krukmakargatan 50A

31 maj 2022

"Vi kan varmt rekommendera David. Vi gick på magkänslan och är mer än nöjda med hela processen. Högt tempo - men aldrig forcerat eller stressande. Noggrant och tydligt hela vägen. Vi kommer tipsa alla vi känner som ska sälja att boka in möte med David. Ni blir ej besvikna! Vi återkommer framöver."
"Vi kan varmt rekommendera David. Vi gick på magkänslan och är mer än nöjda med hela processen. Högt tempo - men aldrig forcerat eller stressande. Noggrant och tydligt hela vägen. Vi kommer tipsa alla vi känner som ska sälja att boka in möte med David. Ni blir ej besvikna! Vi återkommer framöver."
Läs mer
säljare på Grubbens gata 9

15 maj 2022

"David Garrett har varit trevlig, kompetent och trygg att ha vid min sida under processens gång! Slutpriset blev över förväntan vid försäljning under hand och jag är väldigt nöjd! :)"
säljare på Kungsholmsgatan 15

25 apr 2022

"David är en mycket professionell och lyhörd mäklare. Han var ärlig genom hela processen och hade verkligen mig som säljares bästa intresse in mind hela tiden. David har arbetat proaktivt och alltid haft ett tydligt nästa steg som han kommunicerat. Kan verkligen rekommendera David, A+! "
"David är en mycket professionell och lyhörd mäklare. Han var ärlig genom hela processen och hade verkligen mig som säljares bästa intresse in mind hela tiden. David har arbetat proaktivt och alltid haft ett tydligt nästa steg som han kommunicerat. Kan verkligen rekommendera David, A+! "
Läs mer
säljare på Industrigatan 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
29
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
160 425 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
139 av 139 säljare
David satte rätt förväntningar på slutpriset
120 av 137 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
135 av 135 säljare
David var tydlig och höll mig uppdaterad
138 av 138 säljare

David på kartan.

192 tidigare bostäder
18 bostäder till salu
141 rekommendationer

18 bostäder till salu.

Bostäder

6 795 000 kr
2,5 rum, 67 m²
101 417 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 637 kr/mån
1,5 rum, 44 m²
Lägenhet, Stockholm
2 880 kr/mån
7 195 000 kr
2 rum, 57 m²
126 228 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 771 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 24 m²
99 791 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 263 kr/mån
2 rum, 42 m²
Lägenhet, Stockholm
2 091 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 650 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 300 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
4 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 44 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"David var toppen genom hela processen och såg till att försäljning blev mycket smidig för oss.
Han var lyhörd, kunnig, tydlig och höll oss ständigt i loopen med status.
Rekommenderar absolut David till andra som går i säljtankar :) "
7 800 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 305 000 kr
4 rum, 91,5 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"David är förtroendeingivande, positiv och trevlig. Det är enkelt att få tag på honom och han ringer alltid tillbaka, eller sms:ar. David guidar på ett vänligt sätt, utan att pusha åt ett visst håll, i processen och man får känslan av att han hjälper en att fatta beslut längs vägen. Som en guide, vilket passade mig väldigt bra. Jag fick känslan av att han gjorde sitt jobb med kvalitet och höll mig informerad när så behövdes, och diskuterade när jag behövde fatta beslut längs vägen. Mycket bra mäklare. Jag hittade honom här på ’hitta mäklare’ genom att läsa denna typ av rekommendationer och de stämde mycket bra. Jag är nöjd!"
7 000 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 50 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-395 000 kr
1,5 rum, 30 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"I had a very difficult situation selling my apartment with an upcoming pipe renovation and high fees in my building in addition to a slow overall market situation. And despite constant setbacks and many viewings over the course of a few months I always felt David was giving me his full attention and efforts. He was exceptionally kind, professional, and genuine, so I felt very secure with his help given that I am not from Sweden and don't have a deep understanding of the market here. So it is very easy for me to recommend David to anyone looking for a broker who will give them the very best experience!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.