Daniel Frostmo

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Lund  /  Daniel Frostmo
Profilbild för Daniel Frostmo
Säljarfavorit
Daniel Frostmo
4.8 / 5
(301 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
66 st
41 st
197 810 000 kr

Bakgrund

Daniel Frostmo jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2011-05-02. Daniel har fått in 41 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2021. Daniel har enligt vår statistik haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 190 330 001 kr.

Presentation

Daniel är en av Lunds bäst presterande mäklare. Hans ledord är bra service och respektfullt bemötande. Han värnar om att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris som resultat. Med Bjurfors gedigna varumärke i ryggen i kombination med sitt helhjärtade engagemang skapar han de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Daniels ambition är att alltid göra sitt yttersta för varje kund, vilket avspeglats i att han har vunnit pris för bland annat flest nöjda säljare och köpare i Skåne.

* Sålt över 750 bostäder i Lund.
* Fått priser för bla flest nöjda säljare och köpare.
* Rekordet med 20 sålda bostäder under en och samma månad.
-Men priset som betyder mest för Daniel är utmärkelsen årets kollega.

2021 Områdesansvarig Bjurfors Lund
2016 Mäklare & Partner Bjurfors Lund
2014 Mäklare & Partner Erik Olsson Lund
2011 Mäklare Erik Olsson Lund

Säljare om Daniel.

30 sep 2021

"Daniel var tillgänglig och lyhörd för våra önskemål. "
säljare på Margaretavägen 5B

08 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Daniel som mäklare! Detta är andra gången vi anlitar Daniel och för oss finns det ingen anledning att någonsin välja en annan mäklare. Han är proffsig, väldigt trevlig, snabb i sin kontakt och har lyckats få båda våra bostäder att gå med bra vinst. Vi rekommenderar alla att anlita Daniel som mäklare!"
säljare på Hantverksgatan 14

30 aug 2021

"Mycket professionell och faktadriven och väldigt lätt att ha att göra med. Mycket bra helt enkelt!"
säljare på Trollebergsvägen 19

30 aug 2021

"Trevlig, sympatisk, transparent och engagerad. Lugn och metodisk, forcerade ej fram affär."
säljare på Spolegatan 22

12 aug 2021

"Mycket proffsig mäklare. Han var guld värd."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 2

06 aug 2021

"Daniel är oerhört tillgänglig och svarade blixsnabbt på minsta fråga under processen. Vi köpte bostaden via Daniel 2016 och det var helt givet att anlita honom för vår egen försäljning."
säljare på Lagerbrings väg 8E

28 jul 2021

"Daniel har varit snabb på att återkoppla och ge svar genom hela processen. "
säljare på Flöjtvägen 22B

21 jul 2021

"Vi upplevde Daniel som mycket proffesionell under hela processen dessutom är en han mycket trevlig person som är lätt att föra en dialog med. Vi är mycket nöjda med honom som mäklare."
säljare på Trädgårdsgatan 17

16 jul 2021

"Raka besked. Snabb och smidig. Inga mäklarfloskler. Bra hjälp, fick samtliga att känna sig nöjda."
säljare på Lilla Södergatan 17E

16 jul 2021

"Highly Recommended, was very easy to work with Daniel. He kept us updated at each and every stage of the process."
säljare på Fabriksgatan 18

14 jun 2021

"Använder alltid Daniel. Trygg, tydlig och väldigt lätt att samarbeta med. "
säljare på Magnus Stenbocksgatan 4

07 jun 2021

"Supertrevligt och lätt att ha att göra med! :)"
säljare på Södra Esplanaden 5A

06 jun 2021

"Dsniel var en ä
"
säljare på Mellanvångsvägen 41

31 maj 2021

"Daniel är en väldigt duktig mäklare och rekommenderar honom till alla som vill sälja sin lägenhet."
säljare på Kung Oskars väg 17

06 maj 2021

"Daniel är mycket lyhörd, professionell och kunnig! Jag kunde inte haft en bättre mäklare! Han har mycket bra kännedom om den lokala marknaden. Det blev en snabb affär med extremt nöjd säljare och jag vet att även köparen älskade lägenheten var var mycket glad för köpet. Jag kan verkligen rekommendera Daniel som en av de bästa mäklarna i Lund!"
säljare på Norbergsgatan 4A

26 apr 2021

"Anledningen till att mäklarens arvode inte var rimligt givet insats och resultat var att bostaden såldes innan fotografering, prospektskapande, styling och allmän visning. Arvodet blev dock samma som om hela processen hade genomförts. Detta är även anledningen till att jag ej besvarat "Nöjd med bostadsannonsen".
"
säljare på Södra Esplanaden 13A

25 apr 2021

"Daniel är en mycket driven och trevlig mäklare. Han har en "Make it happen" attityd och såg till att det blev en snabb försäljning med väldigt bra slutpris. Han var alltid lätt att få tag på och hörde av sig direkt med viktig information."
säljare på Utsättaregränden 39

19 apr 2021

"Mycket god kännedom om Lund där vi sålde och Daniels kontaktnät var avgörande för att komma snabbt framåt. Dessutom en trevlig dialog under hela processen. Vi är mycket nöjda :)"
säljare på Södra Esplanaden 5A

15 apr 2021

"Daniel var alltid tillgänglig och lätt att resonera med om såväl utgångspris som lagda bud. Mycket nöjda med hans insats!"
säljare på Södra Esplanaden 16

07 apr 2021

"Vi har både köpt och sålt via Daniel och han har hjälpt oss göra bra affärer båda gånger. Han har helt klart fingertoppskänsla, bra lokalkännedom och känsla för timing på marknaden. Han är dessutom väldigt trevlig och lätt att ha och göra med! "
säljare på Sandgatan 12C

23 mar 2021

"Supertrevlig. Svarade fort på mail och sms. Blev ett mycket bra slutpris, mycket tack vara Daniel. Kan starkt rekommendera honom!!"
säljare på Möllevångsvägen 12A

16 mar 2021

"Mycket bra och proffsig mäklare!"
säljare på Sockerkokaregatan 4

09 mar 2021

"Daniel var väldigt trevlig och lyssnade på mina önskemål och tankar. Han var också väldigt flexibel och ordnade flera visningar genom att kontakta kunder i sin kundbas, vilket kändes som att de som hade kunnat vara intresserade av att köpa, fick se lägenheten. Det enda jag kan anmärka på var att han verkade lite för ivrig att få igenom affären trots att jag hade tålamod att vänta under en längre period. I slutändan blev jag dock nöjd med resultatet. "
säljare på Flormansgatan 2B

20 feb 2021

"Vi är mycket nöjda med Daniel! Han har en stor kännedom om Lund och lyckades hitta rätt köpare till oss på förhand. Allt gick väldigt snabbt och smidigt tack vare Daniels insatser och vi rekommenderar honom varmt! "
säljare på Stora Gråbrödersgatan 3F

18 feb 2021

"Blev en del diskussioner till en början och hade önskat mer rörlighet kring ersättningsmodellen, men kom till slut till en lösning som kändes OK.
I mitt fall tycker jag Daniel gjorde ett fantastiskt jobb och det var tydligt att försäljningspriset påverkades av mäklaren och inte bara av "tur" såsom att rätt köpare hittade annonsen online. Daniel hittade en köpare utanför Hemnet och fick upp priset till en riktigt bra nivå innan visning.
Det gick också bra för mig att sköta hela försäljningen från en annan stad då jag inte var i lund under tiden försäljningsprocessen var igång."
säljare på Södra Esplanaden 16

22 jan 2021

"Daniel var väldigt kompetent och trevlig och jag kände mig trygg under hela processen"
säljare på Runslingan 14C

19 jan 2021

"Daniel var entusiastisk och driven i försäljning av min lägenhet, socialt kompetent men samtidigt professionell i bemötande. Ingenting var krångligt och allt som allt var jag supernöjd med försäljningen. Kan verkligen rekommendera Daniel! "
säljare på Trädgårdsgatan 17

06 jan 2021

"Daniel har gett oss ett mycket förtroendefullt intryck. Han har genomfört försäljningen på ett effektivt och professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med hans insatser."
säljare på Vintergatan 2E

14 dec 2020

"Tycker Daniel är en väldigt kompetent mäklare som man direkt får ett förtroende för. Vilket han sedan förvaltar till fullo."
säljare på Sofiaparken 5D

10 dec 2020

"Daniel har god kännedom om Lund och dess marknad. Han satte rimliga förväntningar på slutpriset och var transparent i hela försäljningsprocessen. Vi rekommenderar Daniel varmt! "
säljare på Stora Tomegatan 30B

10 dec 2020

"Daniel är en mycket bra mäklare som man kan lita på.
Vi känner oss trygga under hela processen. Vi är mycket nöjda!"
säljare på Laboratoriegatan 2

10 dec 2020

"Vi har även haft kontakt med Daniel tidigare när vi köpte vår lägenhet och fick redan då ett väldigt gott och kompetent intryck av honom. Vi har rekommenderat honom till andra också när de ska sälja och vi skulle gärna använda honom igen. Vi kan ge honom våra alla bästa rekommendationer."
säljare på Karl XI-gatan 6

06 nov 2020

"Jättenöjd med den hjälp och det arbete Daniel lade ner vid försäljningen av min lägenhet. Kände mig trygg längs med hela förloppet och hade god insyn i processen."
säljare på Sölvegatan 9A

10 okt 2020

"Mycket nöjd! Från start kändes det tryggt att ha Daniel som mäklare. Daniel var trevlig, engagerad, kunnig och tillgänglig när det behövdes. Jag blev även väldigt nöjd med slutpriset. Rekommenderas! "
säljare på Parternas gränd 43

13 aug 2020

"Otroligt lyhörd och trevlig. Höll oss uppdaterad på ett mycket tillfredställande sätt. Svårsåld lägenhet där han trots det gjorde ett väldigt bra jobb."
säljare på Gylleholmsgatan 4

12 aug 2020

"Möjligen var lägenheten lite lågt värderad för slutpriset blev ganska högt, men det kan man ju inte veta i förväg. "
säljare på Munins väg 12

03 aug 2020

"Daniel är en fantastik mäklare! Han är lyhörd, pålitlig och snabb! Vi är oroligt nöjda med vårt slutpris och hans arbete! Rekommenderar alla att sälja med Daniel som verkligen är en stjärnmäklare!! "
säljare på Lilla Södergatan 17C

31 jul 2020

"Mycket bra. Snabb. Inget onödigt tjafs"
säljare på Östra Vallgatan 57

23 jul 2020

"Jag är jättenöjd att jag valde Daniel som mäklare! Han gav ett trevligt, personligt och proffsigt intryck från start och var både snabb och tillgänglig när det behövdes. Framför allt är jag nöjd med hans rekommendation gällande utgångspris kombinerat med hans strategi vid annonspublicering. Jag tror att Daniels strategi var en viktig bidragande faktor till att bostaden såldes för mycket mer än jag först vågat hoppas på.
Sammanfattningsvis är Daniel en trevlig och engagerad mäklare som jag verkligen kan rekommendera!"
säljare på Qvantenborgsvägen 4A

04 jun 2020

"Jag är mycket nöjd med alla goda råd jag fick från Daniel och med hans engagemang i hela försäljningsprocessen. "
säljare på Uardavägen 22H

26 apr 2020

"Som förstagångssäljare var jag mån om att jobba med en mäklare som fick mig att känna mig trygg i alla beslut som skulle tas. Daniel har varit grym att jobba med i försäljningen av min lägenhet på Möllevångsvägen i Lund - har känt mig trygg rakt igenom hela processen och är väldigt nöjd med resultatet av försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Daniel och kommer garanterat att kontakta honom när det är dags för nästa försäljning!
/Kristina Sturk, Möllevångsvägen 10B Lund"
säljare på Möllevångsvägen 10B

31 mar 2020

"Varm, noggrann och engagerad person."
säljare på Möllevångsvägen 16B

23 mar 2020

"Är mycket nöjd med Daniel Frostmo. Uträttade ett väl genomfört arbete.
Mvh
Lars Fägnell
"
säljare på Lagerbrings väg 4D

20 mar 2020

"Daniel var otroligt engagerad och driven, är mycket nöjd och rekommenderar honom starkt som mäklare till andra! "
säljare på Qvantenborgsvägen 4B

13 mar 2020

"Daniel var lyhörd, enkel att diskutera med och ville hela tiden vårt bästa i säljprocessen. Vi tycker allt gick smidigt och är nöjda med försäljningen."
säljare på Stora Gråbrödersgatan 3A

10 mar 2020

"Fantastiskt bra mäklare och har nu erfarenhet vid både köp och sälj, gjorde ett grymt bra jobb! Rekommenderas!"
säljare på Tullgatan 10

21 okt 2019

"Daniel Frostmo kan jag varmt rekommendera!
"
säljare på Finalgatan 17B

21 okt 2019

"Proffsig och engagerad"
säljare på Filippavägen 2E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
58
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
41
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
190 330 001 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.8 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
284 av 298 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
252 av 297 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
287 av 295 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
298 av 300 säljare

Daniel på kartan.

628 tidigare annonser
6 bostäder till salu
301 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Annonser

3 295 000 kr
2 rum, 56 m²
58 839 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 754 kr/mån
2 445 000 kr
2 rum, 52 m²
47 019 kr/m²
Lägenhet, Lund
3 182 kr/mån
2 950 000 kr
3 rum, 78,9 m²
37 820 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 679 kr/mån
2 095 000 kr
1 rum, 29 m²
72 241 kr/m²
Lägenhet, Lund
1 931 kr/mån
4 695 000 kr
4 rum, 108 m²
43 472 kr/m²
Lägenhet, Lund
4 760 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 200 000 kr
Radhus Mårtens Fälad
+ 800 000 kr
5 rum, 142 m²
Utropspris: 5 400 000 kr
2 415 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 420 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Tuna
+ 705 000 kr
4 rum, 109,6 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
2 600 000 kr
Lägenhet Centrum
-50 000 kr
2 rum, 51 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
2 400 000 kr
Lägenhet Centrum
-195 000 kr
1,5 rum, 44 m²
Utropspris: 2 595 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.