Daniel Bokhari Friberg

Profilbild för Daniel Bokhari Friberg
Säljarfavorit
Daniel Bokhari Friberg
4.9 / 5
(36 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
24 st
56 115 000 kr

Bakgrund

Daniel Bokhari Friberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-06-04. Daniel har fått in 24 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Daniel har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 57 635 000 kr.

Presentation

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är att känna trygghet och förtroende, något jag uppnår genom att vara påläst, lyhörd och tillgänglig. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra sina livs bästa affärer präglade av den kvalitet som underbyggs av vår gedigna och välgenomtänkta tjänst.

Med en femårig bakgrund inom service- och säljbranschen har jag lyckats skapa förutsättningarna för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Detta i kombination med mitt driv och strukturerade arbetssätt lägger grunden för en förstklassig kundupplevelse.

Tveka inte på att höra av er!

Säljare om Daniel.

24 okt 2020

"Vi är supernöjda med Daniel som vår mäklare. Daniel är driven och samtidigt lyhörd i sitt uppdrag, vilket verkligen har genomsyrat vårt samarbete. Han är träffsäker i att värdera och uppfyller sina åtaganden utmärkt. Daniel är tillmötesgående och lätt att känna förtroende för, tillsammans med sin gedigna yrkeskunskap har det gjort en stor affär (husförsäljning) i vårt liv till en mycket smidigt process. Vi skulle utan tvekan rekommendera honom till våra vänner och bekanta och kommer definitivt att vända oss till honom vid vår nästa fastighetsaffär."
säljare på Olof Hågensens Allé 1

29 sep 2020

"Har både köpt och sålt med Daniel i samma veva. Allt gick väldigt smidigt, jag kände mig trygg genom hela processen och Daniel höll mig alltid uppdaterad - det värderade jag högt. Verkligen toppenupplevelse! "
säljare på Lilla Varvsgatan 51A

26 sep 2020

"Bätte mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Erik Olsson Fastighetsförmedling. Inte en
gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade Daniel Bokhari Friberg har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Tack till Daniel Bokhari Friberg i malmö Erik Olsson Fastighetsförm
Vi kan verkligen rekommendera Daniel Bokhari Friberg som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Daniel Bokhari Friberg.
"
säljare på Eriksdalsgatan 7A

24 sep 2020

"Att ha Daniel som mäklare i vår försäljning var en trygghet. Han är lyhörd och gör sitt yttersta i alla moment. Bra återkoppling så vi hela tiden kände oss delaktiga och uppdaterade. Vi kände tillit genom hela processen och var säkra på att Daniel skötte allt med stor noggrannhet. Vi rekommenderar Daniel till alla som söker mäklare! "
säljare på Gässlingavägen 7C

24 sep 2020

"Daniel är en väldigt tillmötesgående och driven mäklare som hela tiden håller en uppdaterad och visar stort intresse för en som säljare.
Vi hade vårt första möte med Daniel och bara 20 dagar senare skrev vi på papper och hade sålt lägenheten. Jag skulle starkt rekommendera Daniel till alla som går i säljtankar och hade gärna jobbat med honom igen! "
säljare på Eriksdalsgatan 3A

18 sep 2020

"Super nöjd med mäklarens insats. Daniel är troligen Malmös bästa mäklare. En proffsigt Och lugn intryck och presentation från början som gav oss en positive Och trygg känsla . Smart, duktig, trevlig, motiverad, driven, skicklig och tillgänglig och lätt att komminucera med.Han sålde vår bostad till en bättre pris i kort tid!
Värmt rekommenderar Daniel till alla bostadssäljare."
säljare på Johanneslustgatan 10L

20 aug 2020

"Kan varmt rekommendera Daniel , han var hela tiden tillgänglig och återkopplade väldigt snabbt på mina frågor under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Ernst Jakobssons gata 2F

30 jul 2020

"Trevlig och proffsig mäklare som levererade en smidig försäljningsprocess där vi alltid kände oss uppdaterade och uppmärksammade! "
säljare på Amiralsgatan 6

18 jul 2020

"Mäklaren var mycket noggrann, transparent och kommunikativ genom hela processen vilket jag uppskattar väldigt mycket för att själv vara uppdaterad om vad som händer. Han svarade alltid snabbt på både sms och samtal. Han var väldigt trevlig och härlig att ha att göra med och jag skulle varmt rekommendera han till andra som ska sälja sina bostad!"
säljare på Lokföraregatan 1A

15 jul 2020

"Daniel var lyhörd och involverade oss genom hela processen och uppdatera oss när ngt dök upp. "
säljare på Lugna gatan 54

15 jul 2020

"Med professionell framtoning, lyhördhet och engagemang sålde Daniel vår lägenhet.
Rekommenderar starkt! "
säljare på Eriksdalsgatan 7B

07 jul 2020

"Daniel var väldigt lyhörd och kom tidigt med goda idéer för både annons och försäljningsstart.
Frekvent och värdefull återkoppling är verkligen Daniels melodi.
Stressen med att sälja en lägenhet lyckades Daniel att koppla bort, så fokusen på vardagen kunde bibehållas.
Återigen ett stort tack till Daniel och Erik Olsson! "
säljare på Östra Varvsgatan 5B

03 jul 2020

"Rekommenderar Daniel starkt. Aldrig tidigare upplevt en mäklare av samma kaliber som under försäljningsprocessen hållit en informerad under varje steg, lyssnat in på ens behov och bidragit med en så pass omfattande kunskap och effektiv strategi. Trots ett speciellt objekt och under rådande omständigheter med pandemi lyckades Daniel förmedla min bostad högt över förväntan. Det finns bara ett solklart val av mäklare och det är Daniel Bokhari Friberg."
säljare på Glasbruksgatan 2A

27 jun 2020

"Helt enkelt bästa mäklaren i stan! Jättenöjd med slutpriset! Kommer rekommendera Daniel till mina bekanta och anlita honom vid nästa försäljning. "
säljare på Von Lingens väg 8

10 jun 2020

"Vi hade ett mycket bra samarbete med Daniel, och upplevde honom som mycket proffsig, lyhörd och trevlig. Även om han hade flera uppdrag vid sidan om vårt fick han oss att känna det som att vi var hans enda uppdrag och att han bara var till för oss. Hans kreativitet gjorde stor skillnad för vårt slutpris och vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Möllevångsgatan 53

21 maj 2020

"Så nöjda med samarbetet vi hade med Daniel. Han guidade oss genom hela processen från köp till sälj. Försäljningen av vår lägenhet gick väldigt snabbt och priset översteg våra förväntningar. Målinriktad, lyhörd, lättillgänglig och trygg! En riktig stjärna!! Rekommenderar Daniel starkt!! "
säljare på Von Lingens väg 8

15 maj 2020

"Min mäklare jätte duktig o har mycket erfarenhet fast han är ung
Livlig, glad o duktig "
säljare på Von Lingens väg 48

14 maj 2020

"Daniel gav ett proffsigt och lugnt intryck som gjorde oss trygga i vår affär. Mycket professionellt och engagerat bemötande av honom som lyckades levererade en försäljning utöver förväntan. Jag kände mig väldigt trygg från start till slut och kan starkt rekommendera honom. Ni kommer inte hitta en bättre mäklare i Malmö!"
säljare på Möllevångsgatan 59

13 maj 2020

"Jag kände mig trygg med Daniel, han var driven och jag visste att han gjorde allt för att sälja till ett bra pris! "
säljare på Disponentgatan 16

07 apr 2020

"Daniel är mycket trevlig och kunnig inom sitt område. Kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Eriksdalsgatan 7A

06 apr 2020

"Daniel tillkom på denna jord gjord för att sälja bostäder. Kan tänka mig att hans leende även skulle kunna sälja bilar. "
säljare på Ryttaregatan 5B

24 mar 2020

"Den duktigaste, trevligaste och skickligaste mäklaren jag har träffat, väldigt engagerad, lyhörd och positivt. Jag uppdaterades hela tiden om vad som hände och det kändes mycket bra. Väldigt proffsiga bilder togs på lägenheten. Dessutom alltid anträffbar och aktiv mot köparna. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera Daniel."
säljare på Von Lingens väg 48

16 feb 2020

"Jag är mycket imponerad över Daniels gedigna jobb i försäljningen av min lägenhet. Han har varit lyhörd och inkännande av mina behov och önskemål vilket gjort att jag har känt mig väldigt trygg från start till mål. Han är både lätt att tycka om samt lätt att ha och göra med, samtidigt som är en oerhört professionell.
Det blev en mycket lyckad försäljning tack vare Daniel och jag kan definitivt rekommendera er att anlita honom när ni ska sälja er bostad!
"
säljare på Nikolaigatan 4A

18 sep 2019

"Jag kan varmt rekommendera Daniel Bokhari som mäklare. Han gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet, han var tillgänglig under hela processen, svarade på alla tusen funderingar och frågor som man hade, var ärlig och såg till så jag fick över det förväntade priset som resulterade i föreningsrekord! :) "
säljare på Eriksdalsgatan 5A

16 sep 2019

"Vi hade en väldigt bra dialog från början till slut och Daniel lyssnade på mina åsikter och önskemål om hur affären skulle gå till.
Viktigaste av allt, att Daniel var alltid tillgänglig när han behövdes vilket är otroligt viktigt vid sådan här tillfällen .
Det har varit supertrevligt och givande att samarbeta med dig, Mr Bokhari
Allt gott!"
säljare på Sallerupsvägen 212B

16 jul 2019

"Jag kan varmt rekommendera Daniel som mäklare."
säljare på Kiviksgatan 4A

16 jul 2019

"Daniel var mycket driven och hade god lokalkännedom. Han höll mig ständigt uppdaterad från start till stopp och var kontaktbar dygnet runt. Detta gjorde att jag hade en trygg och behaglig känsla genom hela försäljningen. Daniel gav mig också professionella tips kring bostadsmarknaden och styling vilket gjorde försäljningen mer än lyckad. "
säljare på Blidvädersvägen 6E

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22
Villa
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
24
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
57 635 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
36 av 36 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
33 av 36 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
36 av 36 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
36 av 36 säljare

Daniel på kartan.

41 tidigare annonser
2 bostäder till salu
36 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

1 175 000 kr
3 rum, 76,5 m²
15 460 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 309 kr/mån
1 275 000 kr
2 rum, 59,5 m²
21 610 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 482 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 900 000 kr
Villa Rinnebäck
+ 205 000 kr
7 rum, 145 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
1 725 000 kr
Lägenhet Östra Torn
+ 50 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 1 675 000 kr
4 500 000 kr
Villa Håkanstorp
+ 205 000 kr
5 rum, 138 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är supernöjda med Daniel som vår mäklare. Daniel är driven och samtidigt lyhörd i sitt uppdrag, vilket verkligen har genomsyrat vårt samarbete. Han är träffsäker i att värdera och uppfyller sina åtaganden utmärkt. Daniel är tillmötesgående och lätt att känna förtroende för, tillsammans med sin gedigna yrkeskunskap har det gjort en stor affär (husförsäljning) i vårt liv till en mycket smidigt process. Vi skulle utan tvekan rekommendera honom till våra vänner och bekanta och kommer definitivt att vända oss till honom vid vår nästa fastighetsaffär."
2 250 000 kr
Lägenhet Dockan
+ 5 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 245 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Har både köpt och sålt med Daniel i samma veva. Allt gick väldigt smidigt, jag kände mig trygg genom hela processen och Daniel höll mig alltid uppdaterad - det värderade jag högt. Verkligen toppenupplevelse! "
1 850 000 kr
Lägenhet Katrinelund
+ 55 000 kr
3 rum, 84 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bätte mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Erik Olsson Fastighetsförmedling. Inte en
gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade Daniel Bokhari Friberg har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Tack till Daniel Bokhari Friberg i malmö Erik Olsson Fastighetsförm
Vi kan verkligen rekommendera Daniel Bokhari Friberg som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Daniel Bokhari Friberg.
"
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.