Daniel Bokhari Friberg

Profilbild för Daniel Bokhari Friberg
Säljarfavorit
Daniel Bokhari Friberg
4.9 / 5
(84 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
31 st
23 st
68 140 000 kr

Bakgrund

Daniel Bokhari Friberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-06-04. Daniel har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Daniel har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 71 795 000 kr.

Presentation

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är att känna trygghet och förtroende, något jag uppnår genom att vara påläst, lyhörd och tillgänglig. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra sina livs bästa affärer präglade av den kvalitet som underbyggs av vår gedigna och välgenomtänkta tjänst.

Med en lång bakgrund inom service-, sälj- och mäklarbranschen har jag lyckats skapa förutsättningarna för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Detta i kombination med mitt driv och strukturerade arbetssätt lägger grunden för en förstklassig kundupplevelse.

Tveka inte på att höra av er!

Säljare om Daniel.

07 dec 2021

"Mäklaren försvarade helt våra förväntningar ock var mycket till mötesgående."
säljare på Klågerupsvägen 269

25 nov 2021

"Daniel var ett självklart val efter jag hade träffat honom. Lugn genom hela processen vilket gjorde mig lugn. Uppdaterade mig hela tiden och väldigt lätt att få tag i. Trygg och smidig upplevelse. Rekommenderar starkt!"
säljare på Celsiusgatan 4B

15 nov 2021

"Daniel is a very competent and professional broker. He has kept me updated during all the steps of the process and suggested the right decisions to take. He is very trustworthy and, if I had another apartment to sell, I would choose him again as broker :) "
säljare på Rådmansgatan 23D

08 nov 2021

"Vi rekommenderar verkligen Daniel om ni vill ha en trevlig, positiv och lugn mäklare som är bra på att kommunicera och engagerad i sitt arbete. Vi har tyckt om att samarbeta med honom och är jättenöjda med hans insats. "
säljare på Jörgen Ankersgatan 3B

05 nov 2021

"Tydlig, trevlig och lyhörd. Bra diskussion gällande prissättning vilket också visade sig vara korrekt."
säljare på Annebergsgatan 12B

28 okt 2021

"Daniel är en mäklare med det där lilla extra :)
Positiv, sansad, informativ men också rak och ärlig. Vi har känt oss trygga genom hela resan och servicen har varit på topp. Vi kommer rekommendera honom starkt framöver till familj, vänner och bekanta. "
säljare på Bäckahästgatan 62

12 okt 2021

"Daniel är en väldigt professionell mäklare som lägger ner mycket energi och tid på både köpare och säljare. Snabb återkoppling på frågor och ser inga problem utan bara lösningar.
Jag ger verkligen 5 av 5 i betyg"
säljare på Idalavägen 47E

12 okt 2021

"Allt gick bättre! Tidsaspekten - Priset osv! Kunde inte gått bättre!"
säljare på Rådmansgatan 3A

03 okt 2021

"Väldigt positivt överraskad av hela upplevelsen.
100 procentigt engagemang, väldigt god människokännare, adaptiv och flexibel med en förstklassig proffsighet.
Jag jobbar fortsatt uteslutande och endast med Daniel i mina framtida bostadsaffärer.
11/10!"
säljare på Tresädesgränden 17A

01 okt 2021

"Kunnig, sansad, förstående och inlyssnande. Vi är mycket nöjda."
säljare på Kungsgatan 50A

23 sep 2021

"Mycket lugn och behaglig person att ha att göra med. Mycket rutinerad mäklare. "
säljare på Eriksdalsgatan 7B

17 sep 2021

"Utomordentlig att samarbeta med och fungerade som ett stort stöd under hela säljprocessen.
Gav ett seriöst och professionellt intryck. "
säljare på Rådmansgatan 15E

16 sep 2021

"Jag bokade tre olika mäklare, men Daniel återkopplade snabbast, och efter vårat samtal avbokade jag de andra. Efter att ha träffat Daniel, visste jag att han var den rätta för att sälja min lägenhet. Daniel höll mig informerad under hela processen, och lägenheten såldes på två veckor. Good job Daniel"
säljare på Davidshallsgatan 7

14 sep 2021

"Väldigt nöjda med det arbete som Daniel gjorde i samband med vår försäljning. Allt i hans arbete speglade tydligt att hans mål var att göra oss som säljare så nöjda som möjligt men att vi samtidigt kunde välja upplägg själva. Nu i efterhand finns det inget jag hade velat göra annorlunda. "
säljare på Torpgatan 25

02 sep 2021

"Mycket trevlig person , pålitlig, lyhörd , kan sitt arbete och höll oss uppdaterade. Vår lägenhet blev såld på första visningen , på kort tid och med det priset vi har förväntat oss Vi kan rekommendera starkt Daniel bokhari Friberg
Tack Daniel och det var ett nöje att ha dig som mäklare."
säljare på Eriksdalsgatan 3B

22 aug 2021

"Daniel är inte som någon annan mäklare som vi har träffat. Han är jordnära och extremt godhjärtad. Han vill verkligen det bästa för alla i processen, både säljare och köpare. Han är lyhörd, ärlig och tålmodig. Han har underlättat vår försäljning oerhört mycket. Vi rekommenderar honom till alla som söker en trygg och erfaren mäklare!
"
säljare på Måsvägen 14A

02 aug 2021

"Daniel är bäst. Han brinner för att fixa allt på bra sätt för båda säljaren och köparen.
"
säljare på Panelgatan 8B

13 jul 2021

"Vi är jättenöjda med Daniel Bokhari Friberg som mäklare. Han lyssnade in våra önskemål och var lugn, engagerad, trevlig, kommunikativ och professionell genom hela vår säljprocess. Vi kände oss trygga med Daniel och är nöjda med priset på vår lägenhet. Vi rekommenderar honom varmt! "
säljare på Sofielundsvägen 23A

15 jun 2021

"Drivande, lyhörd efter mina önskemål, kommunikativ, lätt att jobba med. Bra slutresultat "
säljare på Skimmelgatan 1

11 jun 2021

"Vi kan varmt rekommendera Daniel till 100%. Bättre mäklare hittar ni inte!
Från allra första stund fick vi uppleva Daniels yrkeskunnighet, strukturerade arbetssätt och fantastiska lyhördhet.
Han var engagerad och höll oss uppdaterade om minsta detalj på ett väldigt imponerande sätt. 
Inte bara en trevlig och ödmjuk person, utan också en riktigt kunnig och slipad mäklare!"
säljare på Åsvägen 35

11 jun 2021

"Otroligt engagerad och lyhörd. Höll mig uppdaterad och var alltid tillgänglig. Yrkeskunnig med mycket god kunskap om bostadsmarknaden. Oerhört hjälpsam.
"
säljare på Morkullevägen 40

06 jun 2021

"Allt var ok"
säljare på Kulladalsgatan 20A

03 jun 2021

"Jättenöjda med Daniels arbete genom hela processen. Engagerad och kunnig med bra rådgivning och tydlighet i allt som berörde vår försäljning. Kan start rekommendera! "
säljare på Storabackegatan 15C

01 jun 2021

"We are so satisfied with Daniel. He gave us clear information and his honest opinions. The arrangement of him was considerably well organised and sophisticated. When we asked for some information, he always responded promptly and friendly."
säljare på Rådmansgatan 3A

10 maj 2021

"Bra vägledning under hela processen. Flexibel och god tillgänglighet. Åtaganden av uppdrag med både drivkraft och positiv energi. Känns tryggt och försäljning blev smidigare än jag trott. Rekommenderas varmt. "
säljare på Eriksdalsgatan 7B

15 apr 2021

"Engagerad och duktig. Hittade en köpare redan före annonseringen genom närvaro (andra objekt) i området och jag är nöjd."
säljare på Eriksdalsgatan 7A

13 apr 2021

"Daniel höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen, han var noggrann, strukturerad, alltid tillgänglig och jag kände mig väldigt trygg med att låta han sälja min bostad.
Han gav även värdefulla råd och hjälpte mig i köpet av min nya.
Man märker tydligt att han brinner för sitt yrke och jag kan genuint rekommendera Daniel vidare! "
säljare på Ellstorpsgatan 3A

13 apr 2021

"En lugn och trevlig mäklare som var lyhörd och kunde sitt jobb och kan varmt rekommendera han till andra. Finns inget att klaga på kontaktar gärna han igen högsta betyg."
säljare på Eriksdalsgatan 7B

04 mar 2021

"Jag är väldigt nöjd med hur Daniel har jobbat från vårt första möte till försäljning. Vi har fått en god relation och han har varit stöttande i både köp av ny bostad och försäljning av befintlig. Under försäljningen så höll Daniel mig uppdaterad och jag kände mig väldigt trygg med att just Daniel sålde min lägenhet, dessutom så blev det ett fantastiskt slutpris! Daniel får toppbetyg i alla kategorier och jag ger mina varmaste rekommendationer till Erik Olsson, men framförallt Daniel! "
säljare på Sallerupsvägen 28B

12 feb 2021

"Som mäklare är Daniel engagerad, tydlig och professionell. Utöver en fantastisk säljinsats av vår bostad var Daniel också ett bra stöd och bollplank i köpet av ny bostad.
Vi kände oss trygga med Daniel som mäklare och och skulle mer än gärna anlita honom vid framtida försäljningar. Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Parternas gränd 37

27 jan 2021

"En positiv, duktig och flexibel mäklare som vill leverera bästa resultat till sina kunder."
säljare på Lektorsgatan 3A

13 jan 2021

"Om du väljer Daniel som mäklare är du i trygga händer. Med engagemang, driv och tydlighet genomförde han uppdraget. Allt sköttes väldigt professionellt och smidigt. Jag rekommenderar verkligen Daniel som mäklare till din framtida försäljning."
säljare på Roslins väg 2

22 dec 2020

"Om ni vill ha en mäklare som inger trygghet, är noggrann och serviceminded och dessutom är väldigt positiv och trevlig så är Daniel helt rätt mäklare för er. Han skötte försäljningen av vår bostad med bravur, från att vi lade ut den, till visningarna och ända fram till kontraktet. Vi har varit supernöjda med hela processen och rekommenderar starkt vidare Daniel till den som funderar på att sälja sin bostad! "
säljare på Södra Förstadsgatan 48

08 dec 2020

"Vi är supernöjda med valet av Daniel som vår mäklare. Har både köpt och sålt genom honom. Daniel är energifull, glad, positiv och mycket engagerad i sitt uppdrag. Trots stor negativ påverkan av Covid-19 jobbade Daniel målinriktad och leverade oss det bäste pristet som var mögligt. Han är väldigt ödmjukt och jag skulle säga att Daniel helt klart valt rätt yrket i livet. Det märks att Daniel älskar sitt arbete och det lyser igenom i hans insats. Kort sagt: Han är trevlig, hjälpsam och driven. Kan varm rekommendera honom.
"
säljare på Eriksdalsgatan 7A

16 nov 2020

"Daniel är förtroendeingivande och väldigt serviceminded. Genom att vara lyhörd, professionell och noggrann blev min bostadsaffär väldigt lyckad. Rekommenderas varmt. "
säljare på Byggmästaregatan 25B

31 okt 2020

"
Skulle säga att Daniel helt klart valt rätt yrke i livet. Den glöden, passionen och servicen hittar man inte många av som har. Skulle kunna göra listan lång med beröm över den här grabben.
Fortsätt med det du gör för du gör det fantastiskt. Om någon funderar på att sälja vill jag starkt rekommendera Daniel.
Ni kan känna er cool lugna. // Adrian B. Morina"
säljare på Harrievägen 33

30 okt 2020

"Daniel var mycket professionell genom hela försäljning och väldigt mån om att vi skulle vara informerade och bekväma i processen. Vi kände oss trygga och Daniel kändes alltid väldigt påläst och noggrann! Dessutom var han väldigt driven, positivt och trevlig och vi är extremt nöjda med slutpriset! Vi rekommenderar starkt daniel vidare till familj och vänner! "
säljare på Byggmästaregatan 25A

24 okt 2020

"Daniel är en väldigt kompetent, förtroendeingivande och lyhörd mäklare som alltid är tillgänglig. Han engagerar sig i affären, är lugn, trygg och extremt duktig förhandlare vilket för mig var viktiga egenskaper i valet av mäklare. Han gjorde en otroligt bra insats i försäljningen av vår lägenhet och jag skulle rekommendera honom vidare i alla lägen - en riktig stjärna! "
säljare på Stralsundsvägen 96

24 okt 2020

"Vi är supernöjda med Daniel som vår mäklare. Daniel är driven och samtidigt lyhörd i sitt uppdrag, vilket verkligen har genomsyrat vårt samarbete. Han är träffsäker i att värdera och uppfyller sina åtaganden utmärkt. Daniel är tillmötesgående och lätt att känna förtroende för, tillsammans med sin gedigna yrkeskunskap har det gjort en stor affär (husförsäljning) i vårt liv till en mycket smidigt process. Vi skulle utan tvekan rekommendera honom till våra vänner och bekanta och kommer definitivt att vända oss till honom vid vår nästa fastighetsaffär."
säljare på Olof Hågensens Allé 1

29 sep 2020

"Har både köpt och sålt med Daniel i samma veva. Allt gick väldigt smidigt, jag kände mig trygg genom hela processen och Daniel höll mig alltid uppdaterad - det värderade jag högt. Verkligen toppenupplevelse! "
säljare på Lilla Varvsgatan 51A

26 sep 2020

"Bätte mäklare får man leta efter!
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. kan ärligt och uppriktigt säga att vi är otroligt nöjda med vår lägenhetsförsäljning.det var Erik Olsson Fastighetsförmedling. Inte en
gång har vi varit besvikna, frustrerade eller irriterade Daniel Bokhari Friberg har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, oavsett hur liten eller stor, så har vi fått snabb feedback och förklaringar.
Tack till Daniel Bokhari Friberg i malmö Erik Olsson Fastighetsförm
Vi kan verkligen rekommendera Daniel Bokhari Friberg som vi haft kontakt med, vare sig det gäller om du ska sälja eller köpa lägenhet.
Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Daniel Bokhari Friberg.
"
säljare på Eriksdalsgatan 7A

24 sep 2020

"Att ha Daniel som mäklare i vår försäljning var en trygghet. Han är lyhörd och gör sitt yttersta i alla moment. Bra återkoppling så vi hela tiden kände oss delaktiga och uppdaterade. Vi kände tillit genom hela processen och var säkra på att Daniel skötte allt med stor noggrannhet. Vi rekommenderar Daniel till alla som söker mäklare! "
säljare på Gässlingavägen 7C

24 sep 2020

"Daniel är en väldigt tillmötesgående och driven mäklare som hela tiden håller en uppdaterad och visar stort intresse för en som säljare.
Vi hade vårt första möte med Daniel och bara 20 dagar senare skrev vi på papper och hade sålt lägenheten. Jag skulle starkt rekommendera Daniel till alla som går i säljtankar och hade gärna jobbat med honom igen! "
säljare på Eriksdalsgatan 3A

18 sep 2020

"Super nöjd med mäklarens insats. Daniel är troligen Malmös bästa mäklare. En proffsigt Och lugn intryck och presentation från början som gav oss en positive Och trygg känsla . Smart, duktig, trevlig, motiverad, driven, skicklig och tillgänglig och lätt att komminucera med.Han sålde vår bostad till en bättre pris i kort tid!
Värmt rekommenderar Daniel till alla bostadssäljare."
säljare på Johanneslustgatan 10L

20 aug 2020

"Kan varmt rekommendera Daniel , han var hela tiden tillgänglig och återkopplade väldigt snabbt på mina frågor under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Ernst Jakobssons gata 2F

30 jul 2020

"Trevlig och proffsig mäklare som levererade en smidig försäljningsprocess där vi alltid kände oss uppdaterade och uppmärksammade! "
säljare på Amiralsgatan 6

18 jul 2020

"Mäklaren var mycket noggrann, transparent och kommunikativ genom hela processen vilket jag uppskattar väldigt mycket för att själv vara uppdaterad om vad som händer. Han svarade alltid snabbt på både sms och samtal. Han var väldigt trevlig och härlig att ha att göra med och jag skulle varmt rekommendera han till andra som ska sälja sina bostad!"
säljare på Lokföraregatan 1A

15 jul 2020

"Daniel var lyhörd och involverade oss genom hela processen och uppdatera oss när ngt dök upp. "
säljare på Lugna gatan 54

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
24
Villa
2
Kedjehus
1
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
71 795 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
82 av 84 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
78 av 84 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
83 av 83 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
84 av 84 säljare

Daniel på kartan.

99 tidigare annonser
3 bostäder till salu
84 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 095 000 kr
1,5 rum, 42 m²
26 071 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 568 kr/mån
4 995 000 kr
4 rum, 111 m²
45 000 kr/m²
Kedjehus, Lomma
2 295 000 kr
2 rum, 58 m²
39 568 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 068 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kirseberg
1 rum, 28 m²
Utropspris: 650 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Davidshall
5 rum, 141,7 m²
1 525 000 kr
Lägenhet Sorgenfri
+ 130 000 kr
3 rum, 55 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
1 550 000 kr
Lägenhet Rörsjöstaden
-45 000 kr
1 rum, 37,6 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Daniel var ett självklart val efter jag hade träffat honom. Lugn genom hela processen vilket gjorde mig lugn. Uppdaterade mig hela tiden och väldigt lätt att få tag i. Trygg och smidig upplevelse. Rekommenderar starkt!"
2 150 000 kr
Lägenhet Davidshall
+ 170 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 1 980 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.