Daniel Andersson

Profilbild för Daniel Andersson
Säljarfavorit
Daniel Andersson
5.0 / 5
(53 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
11 st
47 240 000 kr

Bakgrund

Daniel Andersson jobbar på MOHV och är registrerad mäklare sedan 2019-10-18. Daniel har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juni 2021. Daniel har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 71 780 000 kr.

Presentation

Jag heter Daniel Andersson och jag är reg. Fastighetsmäklare på MOHV, ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. Val av tidningar, digitala medier, postade utskick - valen är dina.

Jag är högskoleutbildad, ansvarsförsäkrad och registrerad hos FMI.

Mäklarbyrå


Kontor

MOHV Bromma

Säljare om Daniel.

25 apr 2022

"Not your ordinary mäklare!"
säljare på Stopvägen 31

31 mar 2022

"Jag är mycket nöjd med vår mäklare. Tryggt och kunnigt under hela processen. Trevlig, avslappnad, inlyssnande, tillmötesgående och flexibel. Kan inte bli bättre."
säljare på Stopvägen 87

16 feb 2022

"Daniel är proffessionalitet ut i fingerspetsarna som med stort tålamod, hjälpsamhet och värme sålde min och min 70-åriga mammas lägenhet. Han fick hela upplevelsen att kännas trygg både för mig och min något ängsliga mor. Daniel är allt vi hade kunnat önska i en mäklare. Inte nog med att han är e..."
"Daniel är proffessionalitet ut i fingerspetsarna som med stort tålamod, hjälpsamhet och värme sålde min och min 70-åriga mammas lägenhet. Han fick hela upplevelsen att kännas trygg både för mig och min något ängsliga mor. Daniel är allt vi hade kunnat önska i en mäklare. Inte nog med att han är extremt påläst, tillgänglig och lyhörd har han ett öga för stil och ger det där extra i varje läge. Vi kan båda varmt rekommendera Daniel som mäklare och är helt övertygade om att vår goda upplevelse kring försäljningen är helt Daniels förtjänst! "
Läs mer
säljare på Alphyddevägen 9

06 feb 2022

"Daniel goes above and beyond to ensure the success of the sale. He is a very happy and energetic person, who shows strong professionism on his role as a broker. He always makes sure to keep me updated and build a good communication. And he also has great local knowledge so we know we can trust hi..."
"Daniel goes above and beyond to ensure the success of the sale. He is a very happy and energetic person, who shows strong professionism on his role as a broker. He always makes sure to keep me updated and build a good communication. And he also has great local knowledge so we know we can trust him with selling our apartment.It was a pleasure working with him. Can highly recommend Daniel as he will exceed your expectations. 5 out of 5!"
Läs mer
säljare på Byggmästarvägen 25

14 jan 2022

"Bästa mäklaren! Han är öppen och rak i sin kommunikation och väldigt trevlig. Återkopplar under hela affären så det känns tryggt. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Byggmästarvägen 15

10 dec 2021

"Genom hela processen har jag fått ett tryggt, professionellt bemötande av Daniel. Hans tillgänglighet och otroliga kunnande resulterade i en snabb affär.
Rekommenderar Daniel till alla som frågar. "
säljare på Furusundsgatan 15

03 dec 2021

"Daniel är en briljant mäklare. Lyhörd, humoristisk och har en STOR yrkesskicklighet. Varma rekommendationer med bara en massa plus. "
säljare på Nyårsvägen 16

01 dec 2021

"Jag är supernöjd över mitt val av mäklare & jag rekommenderar honom varmt. Honom kommer jag att anlita igen. "
säljare på Byggmästarvägen 32

16 nov 2021

"Påläst, presenterade bra information, god lokalkännedom snabb/vaken i sitt agerande"
säljare på Besmansvägen 22

14 nov 2021

"Proffsig hantering med trevligt och personligt bemötande. Extra plus för bra fotografering av lägenheten till annonsen. Skulle tveklöst anlita Daniel igen. "
säljare på Stopvägen 114

12 nov 2021

"Duktig och kompetent mäklare med stor lokalkännedom.
Väldigt nöjd genom hela processen. "
säljare på Besmansvägen 22

10 nov 2021

"Daniel är en pålitlig och genuint engagerad mäklare med härlig energi och en charmig personlighet. Jag kände mig i trygga händer genom hela försäljningsprocessen och rekommenderar varmt Daniel till er som går i säljtankar!"
säljare på John Bergs Plan 7

21 okt 2021

"Otroligt nöjd med Daniel genom hela processen. Redan vid första mötet tillsammans kände vi att han var rätt mäklare för oss. Proffsig, Lyhörd och genuin är tre ord som beskriver Daneil som person. "
säljare på Besmansvägen 20

03 okt 2021

"Daniel visade engagemang från första stund vi träffades. Otroligt proffsig och hade tillit under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Alströmergatan 32Q

17 sep 2021

"Daniel var energisk från början till slut, otroligt lätt att kommunicera och bolla olika lägen med. Hade hade alltid stenkoll på läget och hade man detaljerade svåra frågor han inte kunde svara på plats återkom han otrolig snabbt. Han hade en bra bild av marknaden och lägenheten hamnade på hans v..."
"Daniel var energisk från början till slut, otroligt lätt att kommunicera och bolla olika lägen med. Hade hade alltid stenkoll på läget och hade man detaljerade svåra frågor han inte kunde svara på plats återkom han otrolig snabbt. Han hade en bra bild av marknaden och lägenheten hamnade på hans värdering. Utöver sin orolig service känsla och härliga energi så var kan till och med ett bollplank och stöd när jag gjorde ett köp av min nästa lägenhet. Rekommenderar Daniel starkt, väljer ni honom är ni i trygga händer! "
Läs mer
säljare på Bergsundsgatan 14

15 sep 2021

"Daniel sprudlar av energi och passion och tar sig an varje försäljning med glädje och kämparglöd. Detta är en förtroendegivande mäklare som är rolig att samarbeta med, lätt att tycka om och som alltid har ett personligt engagemang i försäljningen. "
säljare på Arkitektvägen 75

26 jul 2021

"Daniel var fantastisk från första mötet och genom hela den korta processen det tog för honom att få min lägenhet såld! Lyhörd och oerhört duktig och gav fantastik service!"
säljare på Gustav III:s väg 13

21 jul 2021

"Så nöjd och trygg med Daniel, om vi flyttar igen kommer vi göra allt för att få sälja med honom även nästa gång!
Daniel är otroligt proffsig, personlig, snäll, tillmötesgående och sköter sitt jobb utomordentligt. Han har även stor kännedom om området samt ett öga för estetik, inredning och målgr..."
"Så nöjd och trygg med Daniel, om vi flyttar igen kommer vi göra allt för att få sälja med honom även nästa gång!
Daniel är otroligt proffsig, personlig, snäll, tillmötesgående och sköter sitt jobb utomordentligt. Han har även stor kännedom om området samt ett öga för estetik, inredning och målgrupp vilket ger det lilla extra. Själva försäljningen gick smidigt och bra, vi sålde när lägenheten låg som kommande efter en privatvisning, gick väldigt fort och passade oss perfekt. Kan starkt rekommendera! "
Läs mer
säljare på Byggmästarvägen 6

21 jul 2021

"Innan vi sålde vår lägenhet köpte vi en lägenhet via Daniel och var väldigt nöjda med affären.
Efter ett segt första försök att sälja med en annan firma hörde vi av oss till Daniel. Det var en tid där vi som säljare kände oss rätt deppiga efter att ha försökt sälja men utan framgång. Men Daniel..."
"Innan vi sålde vår lägenhet köpte vi en lägenhet via Daniel och var väldigt nöjda med affären.
Efter ett segt första försök att sälja med en annan firma hörde vi av oss till Daniel. Det var en tid där vi som säljare kände oss rätt deppiga efter att ha försökt sälja men utan framgång. Men Daniel fick oss att känna pepp igen, och plötsligt kändes det roligt igen att försöka sälja!
På sitt lugna, lyhörda och ödmjuka sätt guidade Daniel oss fint genom processen. Daniel är bra på att känna in stämningen, han visste när han skulle backa och låta oss fundera ett slag, det upplevde vi både som köpare och säljare. Daniel är lugn och behaglig, men samtidigt oerhört driven, tänker strategiskt och väldigt bra på att hålla dialog med köpare och säljare och återkoppla kontinuerligt. Daniel har dessutom fantastisk fingertoppskänsla för stil och stylade jättefint utan att överstyla.
Hur gick det då? Annonsen lades ut som Kommande, efter en knapp vecka fanns tillräckligt många seriösa spekulanter för att hålla en förhandsvisning, och lägenheten såldes strax efter det!
Tusen tusen tack för hjälpen Daniel! Du är fantastisk! Och till dig som läser det här - om du vill ha en proffsig, trygg och lyhörd mäklare och anlitar Daniel för jobbet kommer du inte att ångra dig en sekund! :) "
Läs mer
säljare på Badstrandsvägen 19

02 jul 2021

"Daniel gjorde ett helt oklanderligt jobb genom hela min försäljningsprocess! Han var redan från första mötet lyhörd, intresserad och visade stor lokalkännedom och gav ett väldigt förtroendeingivande första intryck. Han utstrålar verkligen ett lugn samtidigt som det är tydligt att hans sociala kom..."
"Daniel gjorde ett helt oklanderligt jobb genom hela min försäljningsprocess! Han var redan från första mötet lyhörd, intresserad och visade stor lokalkännedom och gav ett väldigt förtroendeingivande första intryck. Han utstrålar verkligen ett lugn samtidigt som det är tydligt att hans sociala kompetens är på topp! Första intrycket bibehölls genom hela processen då Daniel höll en tät dialog med mig som säljare och såg till att jag hela tiden hölls uppdaterad och svarade på frågor i princip dygnet runt. Han har även varit behjälplig med kringliggande frågor både under och efter försäljningen, vilket har gjort att en annars ganska "jobbig" process har känts hur trygg och säkert som helst. Sammanfattningsvis kan jag säga att Daniel verkligen gick "above and beyond" i sin roll som mäklare och jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan, till vem som helst!"
Läs mer
säljare på Byggmästarvägen 22

27 jun 2021

"Daniel var otroligt trevlig, lyhörd och hängiven genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
säljare på Rörstrandsgatan 31

18 jun 2021

"Daniel var oerhört proffsig och trygg genom hela processen! Lyhörd, kunnig och med ett öga för detaljer vilket ger det där lilla extra. Efter tidigare rekommendationer hade vi höga förväntningar på Daniel som överträffades med råge. Våra absolut varmaste rekommendationer!
Stort TACK Daniel! Vi ..."
"Daniel var oerhört proffsig och trygg genom hela processen! Lyhörd, kunnig och med ett öga för detaljer vilket ger det där lilla extra. Efter tidigare rekommendationer hade vi höga förväntningar på Daniel som överträffades med råge. Våra absolut varmaste rekommendationer!
Stort TACK Daniel! Vi är så tacksamma för att just du var med och sålde vår lägenhet!"
Läs mer
säljare på Arkitektvägen 73

07 jun 2021

"Daniel har varit rakt igenom inlyssnande och sympatisk. Super på att uppdatera oss med vad som hände under processen och generös med tid och hjälp. Köparna meddelade att de köpte lägenheten delvis för att Daniel var så trevlig och proffesionell"
säljare på Stopvägen 123

17 mar 2021

"Sålde min första lägenhet med hjälp av Daniel Andersson och kan varmt rekommendera Daniel!
Otroligt proffsig, genuin och engagerad genom hela processen. Träffade ett flertal mäklare men fastnade för Daniel redan från första mötet då han kom in med positiv energi, målmedvetenhet, kunskap om läge..."
"Sålde min första lägenhet med hjälp av Daniel Andersson och kan varmt rekommendera Daniel!
Otroligt proffsig, genuin och engagerad genom hela processen. Träffade ett flertal mäklare men fastnade för Daniel redan från första mötet då han kom in med positiv energi, målmedvetenhet, kunskap om lägenheten/föreningen samt grym lokalkännedom.
Daniel har från start varit väldigt tydlig och lyhörd, vilket har fått mig att känna mig väldigt trygg i processen. Det märks att han alltid har tanke bakom sina resonemang, känner in vad som blir bäst för en i processen och är alltid tillgänglig för eventuella frågor. Daniel har ett fantastiskt öga för detaljer, vilket resulterade att stylingen av lägenheten blev magisk.
Det märks att Daniel brinner för sitt yrke och jag hade inte kunnat valt en bättre mäklare!
Daniel, STORT TACK och på återseende!
"
Läs mer
säljare på Ola Hanssonsgatan 1

15 feb 2021

"Mycket genuin och duktig mäklare. Går det lilla extra för dig som säljare. "
säljare på Frödingsvägen 7

15 feb 2021

"Daniel har ett ypperligt öga för detaljer och genomförde min försäljning exemplariskt från start genom en grundligt skriven objetksbeskrivning, val av fotograf och styling. Samt genomförande av visningar och samtidigt höll han mig informerad genom varje steg. Rekommenderas varmt."
"Daniel har ett ypperligt öga för detaljer och genomförde min försäljning exemplariskt från start genom en grundligt skriven objetksbeskrivning, val av fotograf och styling. Samt genomförande av visningar och samtidigt höll han mig informerad genom varje steg. Rekommenderas varmt."
Läs mer
säljare på Kinnekullevägen 39

03 feb 2021

"Otroligt bra mäklare - engagerad, kunnig och trevlig att jobba med. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Stopvägen 72

29 jan 2021

"Daniel har ett hjärta av guld o brinner för sitt jobb, vilket visar sig tydligt från början tillslut. Han fick min lgh såld på en dryg vecka. Rekommenderar honom varmt!"
säljare på Ola Hanssonsgatan 3

21 okt 2020

"Skulle varmt rekommendera Daniel som mäklare, väldigt nöjd med hans insats vid min försäljning!"
säljare på Stopvägen 56

30 aug 2020

"Väldigt nöjd med Daniel och kan rekommendera honom till alla! Proffsig, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med :) "
säljare på Hallandsgatan 46B

14 aug 2020

"Mycket dedikerad, driven och ambitiös. Gjorde sitt yttersta i förberedelserna inför försäljning och var mycket serviceinriktad. Kan rekommenderas."
säljare på Alströmergatan 32G

17 jun 2020

"Trevlig, alltid tillganglig och fantastiskt hangiven. Walking the extra mile!
Rekommenderas starkt!"
säljare på Völundsgatan 3

10 maj 2020

"Har aldrig sålt en bostad innan och kände mig ganska nervös när jag mailade runt för att få igång processen. Kände dock direkt vid första mötet att jag hade hittat helt rätt och har under hela processen känt mig lugn, trygg och säker med mitt val av mäklare. Det har liksom känts som att vi gjorde..."
"Har aldrig sålt en bostad innan och kände mig ganska nervös när jag mailade runt för att få igång processen. Kände dock direkt vid första mötet att jag hade hittat helt rätt och har under hela processen känt mig lugn, trygg och säker med mitt val av mäklare. Det har liksom känts som att vi gjorde det här tillsammans och jag upplevde en stor förståelse över att en första försäljning av lägenhet kan vara läskig. Jag kunde inte vara mer nöjd med den mäklare som tog sig an att sälja den här lägenheten! <3"
Läs mer
säljare på Stopvägen 70

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
71 780 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
50 av 50 säljare
Daniel satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 51 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
51 av 51 säljare
Daniel var tydlig och höll mig uppdaterad
53 av 53 säljare

Daniel på kartan.

78 tidigare annonser
10 bostäder till salu
53 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 47 m²
Lägenhet, Stockholm
2 600 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 28 m²
85 535 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 401 kr/mån
2 395 000 kr
1 rum, 39 m²
61 410 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 834 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 38 m²
52 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 349 kr/mån
2 295 000 kr
2 rum, 40 m²
57 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 575 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 875 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 180 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
6 000 000 kr
Lägenhet Västra Skogen
+ 605 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Abrahamsberg
4 rum, 85 m²
2 820 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
2 rum, 38,5 m²
3 050 000 kr
Lägenhet Abrahamsberg
+ 355 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Not your ordinary mäklare!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.