Damir Bicharov

Start  /  Sverige  /  Uppsala län  /  Uppsala  /  Damir Bicharov
Profilbild för Damir Bicharov
Säljarfavorit
Damir Bicharov
4.9 / 5
(194 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
59 st
52 st
120 535 000 kr

Bakgrund

Damir Bicharov jobbar på Notar och är registrerad mäklare sedan 2018-07-11. Damir har fått in 52 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Damir har enligt vår statistik haft 61 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 146 215 000 kr.

Presentation

Engagemang, tillgänglighet och hårt arbete är vad ni får när ni väljer att anlita mig som er fastighetsmäklare. Jag är ung, ambitiös och är alltid tillgänglig för att hjälpa mina kunder oavsett dag eller tidpunkt.

Under 2019 och 2020 har jag blivit utnämnd till en av Uppsala läns mest rekommenderade och mest säljande fastighetsmäklare – detta är något jag är mycket stolt över och arbetar hårt för.

Mitt mål med varje uppdrag är att förutom ge säljarna bästa möjliga betalt, att samtliga parter i varje affär ska vara nöjda och känna sig som vinnare.

Låt oss tillsammans göra ditt livs viktigaste affär till ditt livs bästa!

Historik:

2019 - Uppsala läns 5:e mest rekommenderade fastighetsmäklare bland ca 326 aktiva i området.

2019 - 2:a plats årets rookie Notar Sverige.

2020 - Uppsala läns 4:e mest rekommenderade fastighetsmäklare bland ca 339 aktiva i området.

2020 - 1:a plats i Uppsala län med 100 % transparens, 81 rekommendationer på 81 genomförda bostadsförsäljningar.

2021 - I skrivande stund är jag en av dem mest anlitade och mest rekommenderade fastighetsmäklare i Uppsala län.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021

Säljare om Damir.

27 jul 2021

"Rekommenderar verkligen Damir som mäklare! Tillgänglig, kunnig och lösningsorienterad. Med Damir som mäklare blev försäljningen en otroligt smidig process! "
säljare på Stabby Allé 13D

25 jul 2021

"Rekommenderar starkt Damir som mäklare! Han var lättillgänglig, förtroendeingivande, kunnig och svarade på alla mina frågor genom hela försäljningsprocessen."
säljare på Sysslomansgatan 7

25 jul 2021

"Damir är en duktig och tillförlitlig mäklare som levererar resultat. Tack vare hans noggranna och transparenta genomgångar kände vi oss trygga genom hela affären. Dessutom slog han säljrekord på vårt område! Han var även tillmötesgående och lyssnade till våra önskemål. Om du söker en trevlig, proffetionell och skicklig mäklare rekommenderar vi Damir varmt!"
säljare på Ostronvägen 45B

21 jul 2021

" Fick en rekommendation att kontakta Damir när det gällde försäljning i Uppsala och han motsvarade absolut våra höga förväntningar.
En mycket trevlig och driven mäklare som fick flera spekulanter att lägga bud."
säljare på Vaksalagatan 47

21 jul 2021

"Super nöjd! Lätt tillgänglig, glad och positiv. Snabb, smidig process från första kontakt till försäljning. "
säljare på Karlsrogatan 86D

20 jul 2021

"Damir är väldigt lyhörd och engagerad i sitt arbete, svarar alltid på frågor och man kan alltid nå honom på telefon oavsett tid på dygnet! Han har verkligen anpassat försäljningen så det känns tryggt och inte stressat. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Vaksalagatan 55

12 jul 2021

"Trevligt och duktig mäklaren . Jag fick bra tips och råd av honom i min försäljningen. "
säljare på Västgötaresan 93

08 jul 2021

"Vi är väldigt nöjda med Damir som mäklare. Han målade upp en realistisk prisbild, alltid tillgänglig och även stöttande igenom hela affären. Damir får högsta möjliga betyg från oss och vi kan varmt rekommendera honom till andra! "
säljare på Väderkvarnsgatan 15B

07 jul 2021

"Damir är en hjälte! Genom hela försäljningsprocessen var Damir otroligt professionell och guidade oss igenom vår första lägenhetsförsäljning på ett föredömligt sätt. Vi var väldigt måna om att få "rätt" mäklare till vår försäljning och valde mellan 5 st olika, där Damir gjorde bäst intryck på oss. Att välja Damir har vi inte ångrat en sekund. Lägenheten såldes innan visning till ett pris som vi är mycket nöjda med. Kommer rekommendera Damir till alla vi känner (och till dig som läser detta)! Vill ni ha en ärlig och lyhörd mäklare med driv, engagemang och passion för sitt jobb så behöver ni inte leta längre. Damir kommer ligga kvar i min kontaktlista med en guldstjärna bredvid sitt namn, vid vår nästa bostadsförsäljning vet vi vem vi ska ringa."
säljare på Kyrkogårdsgatan 23

01 jul 2021

"Damir gjorde ett mycket bra jobb. Han såg potentialen där andra mäklare såg problem. Stort plus att han tog med en spekulant från annan stad på hundpromenad i närområdet för att visa området. "
säljare på Norra Parkvägen 16B

30 jun 2021

"Vi är otroligt nöjda med att vi valde Damir som vår mäklare och vi kan starkt rekomendera honom. Vi hade höga förväntningar på honom från start vilket han överträffade.
Han hade redan från första mötet en tydlig vision av hur vår lägenhet skulle säljas på bästa sätt. Vi ville får ut vår lägenhet snabbt på marknaden så Damir satte direkt upp en tydlig tidplan för detta och bokade direkt in både stylist och fotograf (han löste även så att fotografen kunde komma vid två tillfällen för att maximera solen när bilder skulle tas på balkong och utemiljöer). På ca 2 veckor hade han sedan fått lägenheten såld till ett slutpris över förväntan.
Under processen var Damir tydlig i allt, otroligt enkel att ha att göra med och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor/funderingar. Vill man ha en mäklare som är engagerad, profesionell, lyhörd och driven så välj Damir.
"
säljare på Vaksalagatan 44A

30 jun 2021

"Finns bara gott att säga om Damir Bicharov! Extremt duktig fastighetsmäklare, målinriktad, tydlig, engagerad och serviceinriktad. Damir bryr sig verkligen om att alla parter i en bostadsaffär ska bli nöjda. Jag har under mina år genomfört en del bostadsaffärer och träffat många mäklare, Damir är på en helt annan nivå! "
säljare på Nodéns väg 12

30 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Damir eftersom han är pålitlig, omtänksam, lyhörd och förstående för vår situation av att sälja ett dödsbo. Jag har känt mig trygg över att allt skulle gå rätt till och att han skulle ordna det på bästa sätt."
säljare på Gränby Tvärgata 4

18 jun 2021

"Otroligt driven kille med en mycket god fingertoppskänsla!
Vi kan starkt rekommendera Damir Bicharov till er alla som vill göra en bra bostadsaffär. Med Damir är ni i trygga händer! "
säljare på Kapellvägen 42

09 jun 2021

"Jag är nöjd med mäklarens insats och jag har fult fört troende på honom ."
säljare på Tullgarnsgatan 7

07 jun 2021

"Han är verkligen duktig och kunnig på sitt arbete, väldigt trevligt och snäll som man kan dela sina tankar och önskemål fritt. Jag fick alltid hjälp av honom när jag behövde hjälp och ville prata. Han är väldig snäll som jag kunde även dela mina bekymmer med honom angående försäljning och köpa ny bostad och han möte mig med glädje och omsorg. Jag kommer att rekommendera honom till alla mina vänner och bekanter. Jag är så glad att fick hjälp av honom. Honom fick jag rekommenderad av min vän :) så det ska sprida ut vidare. "
säljare på Centralvägen 38

07 jun 2021

"Jag hade mycket tur med detta företag och den här hjälpen att sälja min mark till dig och jag tackar Damir för att han hjälpte mig i försäljningsprocessen. Jag är mycket nöjd med allt och kommer alltid att ta itu med dig.."
säljare på Släggvägen 4

06 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Damir som mäklare! Han var driven och engagerad och trots att jag befann mig utomlands under stora delar av försäljningsprocessen så skötte han allting supersmidigt. Jag kände mig hela tiden trygg med att han visste vad han gjorde och att han skulle ordna ett optimalt resultat, och han gjorde mig inte besviken. På något magiskt vänster lyckades han också förhandla upp slutpriset ytterligare 10% efter att sista budet lagts för att säkerställa att jag skulle bli nöjd, mycket imponerad!"
säljare på Geijersgatan 40B

03 jun 2021

"Damir är lugn, prestigelös, engagerad och bryr sig om att göra ett bra jobb. Han är professionell i kontakten och det har varit en smidig och kärnfull kommunikation genom hela processen. Han har lyssnat in oss, uppdaterat oss regelbundet och har alltid hört av sig som han har sagt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Luthagsesplanaden 28B

03 jun 2021

"Damir är engagerad och driven. Han är också mycket trevlig och lugn i sitt bemötande och har fått oss att känna oss trygga genom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Sankt Göransgatan 33A

03 jun 2021

"Damir gjorde ett helt fantastiskt arbete med försäljningen av vår lägenhet i alla dess faser!
Redan vid det inledande sonderande mötet fattade vi stort förtroende för Damirs expertis och tips och råd om strategier för att sälja bostaden. Han framstod som mycket engagerad och det i kombination med de generösa villkoren för uppdraget - möjligheten att avbryta uppdraget på dagen om vi skulle önska - gjorde att Damir framstod som det självklara valet av mäklare.
Han förklarade mycket pedagogiskt och tydligt alla delar av processen samt vad som kunde vara värt att satsa på och inte när det gäller till exempel annonsering, vilket inte minst för oss som sålde en lägenhet för första gången, skapade en trygghet och ett lugn. Viktigt för oss har också varit att Damir har varit realistisk i förväntningarna på försäljningen vilket har varit förtroendeingivande.
Damir har genom hela processen varit mycket tillgänglig och lätt att ha att göra med - också utanför kontorstider. Han har alltid återkopplat snabbt vid eventuella funderingar från vår sida och inte varit rädd för att ge tydliga råd och tips och självständigt driva processen framåt. Detta ledde till ett pris på lägenheten över all förväntan. Dessutom har han varit mycket lyhörd för hur vi ville genomföra försäljningen och på ett mycket empatiskt sätt respekterat och jobbat utifrån de önskemål vi framfört.
Damirs lokalkännedom samt stora engagemang under visningstillfällena tror vi dessutom var avgörande för att hitta rätt köpare.
Vi kan inte nog uttrycka vår tacksamhet över Damirs fantastiska sätt att sköta sitt mäklaruppdrag! Stort, stort tack!"
säljare på Västertorg 5A

01 jun 2021

"En smidig försäljning från start till slut. Kan varmt rekommendera mäklaren."
säljare på Norr Starfors 303

22 maj 2021

"Damir är en fantastisk mäklare som vi varmt kan rekommendera. Han lotsade oss tryggt, kompetent, professionellt och engagerat genom försäljningsprocessen. Det är inte varje dag man säljer sitt hem och när man gör det är det viktigt att ha en engagerad och pålitlig mäklare. Damir uppfyllde våra förväntningar och krav med råge! "
säljare på Sorterarvägen 12

20 maj 2021

"Damir var mycket engagerad och kunnig. Rekommenderas varmt "
säljare på Mickelsbo 103

14 maj 2021

"Efter att ha utvärderat 5 olika mäklare från olika firmor i Uppsala valde jag slutligen Damir som mäklare för försäljning av min lägenhet på Lindsbergsgatan, vilket visade sig vara helt rätt beslut. Jag är oerhört nöjd med Damir som genom hela processen varit väldigt professionell, lyhörd och strukturerad i sitt arbetssätt. Han visade på god kännedom kring marknaden och hade det där lilla extra när det kommer till både social kompetens och försäljning, vilket var en stor trygghet. Jag skulle starkt rekommendera Damir som mäklare, och hade i framtiden inte tvivlat en sekund på att anlita honom igen för kommande försäljningar."
säljare på Lindsbergsgatan 15B

13 maj 2021

"Vi träffade Damir när vi själva sökte hus. Av alla mäklare vi träffade då stod han ut som en stjärna. Framför allt att han var rak, tydlig, och ödmjukt vågade erkänna när det var något han inte visste. En driven kommunikatör och mycket trevlig att ha att göra med."
säljare på Rönnbärsbacken 12

10 maj 2021

"Vi har varit väldigt nöjda med Damir som vår mäklare. Damir är tydlig, engagerad och driven! Han höll oss uppdaterade hela tiden och gjorde att försäljningen gick supersmidigt. Skulle alla dagar i veckan rekommendera honom till andra säljare"
säljare på Sågargatan 8B

29 apr 2021

"Vi hade långt innan vi bestämde oss för att sälja vår bostad sagt att när det blir dags ska vi anlita Damir, och han levde verkligen upp till våra förväntningar! Om du söker en driven och engagerad mäklare så kommer du inte att bli besviken. "
säljare på Kyrkvägen 5

29 apr 2021

"Rekommenderas varmt."
säljare på Sjömossvägen 8

29 apr 2021

"Kan varmt rekommendera att vända sig till Damir vid försäljning, han var mycket seriös och lättsam alltid lätt att få tag på och alltid bra svar på frågor.
Vi är jätte nöjda med allt!"
säljare på Industrivägen 22

23 apr 2021

"Damir är målinriktad, driven och flitig. Levererar ett toppenresultat på ett effektivt och trevligt sätt. En toppen mäklare helt enkelt!"
säljare på Åby 445

20 apr 2021

"Damir är kunnig mäklare som är professionell samtidigt som han får en att känna sig välkommen och viktig som kund ( säljare som köpare). Serviceinriktad och vet vad kunden behöver, vill och tänker. En mäklare för livet! Han ger inte upp och får mig som kund att känna mig trygg i att allt kommer gå rätt till. Han är trevlig, genuin, ärlig och vet hur man lägger upp en bra affär. Jag kommer definitivt och utan tvekan att använda mig av Damir igen samt fortsätta rekommendera honom till vänner och bekanta.
Jag kan inte vara mer nöjd! Ett stort tack till honom och WOW vilket arbetet! "
säljare på Stormgatan 2

07 apr 2021

"Vi är mycket nöjda med Damirs förmedling. Han är engagerad, professionell, och alltid tillgänglig. Inger trygghet och lugn.
Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
säljare på Jumkilsgatan 14B

31 mar 2021

"Damir var mycket förtroendeingivande från första kontakten. Damir är proffsig och har stor energi och engagemang. Vi kände oss mycket trygga med hans service till oss. Damir har en förmåga att vara tydlig, konkret, informativ och lätt att göra med, allt på samma gång. Det var första gången vi sålde en bostad och Damir gjorde oss lugna under alla moment i processen. Allt gick snabbt, smidigt och tryggt. Vi rekommenderar gärna Damir till andra kunder. Stort tack Damir. "
säljare på Jumkilsgatan 18A

28 mar 2021

"Engagerad och trevlig. En av få mäklare som har en "lagom" nivå på visningar. Lyhörd för spekulanternas funderingar utan att vara påträngande. Bra säljupplevelse."
säljare på Tiundagatan 22A

28 mar 2021

"Jag kan varmt rekommendera Damir, han är engagerad och ger allt för att det ska bli en bra affär för båda parter. Han var den första mäklaren jag kontaktade, han är förtroendeingivande och efter att ha träffat honom valde jag honom för försäljningen av min mammas lägenhet och det har jag inte ångrat. Jag är jättenöjd."
säljare på Apelgatan 9B

25 mar 2021

"Väldigt nöjd med mitt val av Damir som mäklare! Redan från inledningsmötet kände jag mig lugn i processen och att jag kunde lita på att bli guidad i de fortsatta stegen. Jag uppfattar Damir som trygg, förtroendeingivande och gav mig tidigt ett intryck av att han genuint tycker om sitt jobb. Upplevde inte att han var explicit säljande av sig själv och sina tjänster vilket jag personligen uppskattar mycket.
Själva säljprocessen gick extremt snabbt. Lägenheten hann inte ens fotas innan den såldes, vilket helt och hållet berodde på Damirs insats. Han identifierade att mitt objekt och köparen skulle kunna vara en match - vilket det visade sig vara - och inte ens två veckor efter kontraktsskrivande med Damir var min lägenhet såld. Är givetvis oerhört nöjd med den processen! Jag rekommenderar gladeligen Damir till alla som går i säljtankar."
säljare på Botvidsgatan 6B

20 mar 2021

"Damir är en jätte duktig mäklare!"
säljare på Säby 107

17 mar 2021

"Damir är ambitiös, rask och samarbetsvillig vilket gör att försäljningen blev både smidig och trevlig."
säljare på Lindsbergsgatan 3A

07 mar 2021

"Jag är hel nöjd ska rekommenderar till alla jag känner den Mäklaren "
säljare på Norra Storgatan 50

05 mar 2021

"I det stora hela är jag nöjd. Möjligen skulle mäklaren i början inte talat om för intresserade ett för högt väntat pris, vilket gjort att en del intresserade inte fortsatt till visning. Svårt att avgöra om det påverkat då varje objekt är unikt och inte kan jämföras med andra sålda på orten."
säljare på Svingbolsta 413

04 mar 2021

"Trevlig, påläst,driven"
säljare på Pelargatan 26

08 feb 2021

"Damir har en positiv och engagerad glöd samtidigt som han känns kunnig och målinriktad. Jag undersökte några lokala mäklare och fick en bra känsla från Damir som stod sig igenom hela processen. Eftersom detta inte är något jag gör så ofta var det skönt att ha Damir vid ens sida som guidar och hjälpen en i alla olika beslut och frågeställningar. Väldigt hjälpsam och tydliga kommunikation!"
säljare på Norrbergsvägen 1

06 feb 2021

"Grym mäklare, allt fungerade smidigt och bra. Lyhörd och väldigt närvarande, jätte lätt att få tag på.
Vi är mycket nöjda. Hade det funnits betyg högre en fem så hade det blivit ett högre.
Hans engagemang för uppgiften var fantastiskt. Proffsig ut i fingerspetsarna.
Damir är den som gör sitt bästa för att uppfylla kundens önskemål.
Kan varmt rekommenderas.
"
säljare på Ritargatan 8A

03 feb 2021

"Jag har träffat och gjort affärer med många fastighetsmäklare i mitt liv. Damir på Notar var bäst bland dem. Han kommer alltid att vara mitt första val som fastighetsmäklare. Han är den blankaste pärlan på Notar."
säljare på Stenhagsvägen 253

02 feb 2021

"Vi har lärt känna Damir som en mycket sympatisk och förtroendeingivande mäklare. Han har hela tiden varit mycket engagerad och målmedveten på ett trevligt sätt. Damir har hela tiden varit mycket noga med att snabbt återkoppla via SMS eller telefonsamtal, när han varit upptagen då vi har sökt honom. Vi har hela tiden känt oss mycket trygga med Damirs sätt, att leda oss genom alla steg i vår fastighetsförsäljning. Vi kan därför starkt rekommendera honom till framtida bostadsäljare."
säljare på Helsingforsgatan 57

20 jan 2021

"Damir är driven och energisk utan att vara "för" på. Han har varit lyhörd för våra önskemål och ställt upp hela vägen. Hållit oss uppdaterad om vad som händer och känts genuint engagerad."
säljare på Karlsrogatan 85B

19 jan 2021

"Damir är helt lysande som mäklare, kunnig,hjälpsam och engagerat intryck. dessutom en vänlig och varm person, rekommenderas varmt till andra säljare"
säljare på Uppsalavägen 13

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
37
Villa
19
Radhus
2
Fritidshus
2
Mark
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
52
Försäljningar
61
Försäljningsvärde
146 215 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
190 av 192 säljare
Damir satte rätt förväntningar på slutpriset
172 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
189 av 191 säljare
Damir var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 193 säljare

Damir på kartan.

200 tidigare annonser
7 bostäder till salu
194 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

2 300 000 kr
3 rum, 72,3 m²
31 944 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 892 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 31 m²
51 451 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 409 kr/mån
2 095 000 kr
2 rum, 61,7 m²
34 344 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
3 299 kr/mån
1 150 000 kr
1 rum, 28 m²
41 071 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
1 818 kr/mån
1 795 000 kr
1 rum, 39 m²
46 025 kr/m²
Lägenhet, Uppsala
2 355 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

1 600 000 kr
Lägenhet Nyby
+ 105 000 kr
2 rum, 37 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 200 000 kr
Radhus Tierp
+ 305 000 kr
3 rum, 94 m²
Utropspris: 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Damir är en duktig och tillförlitlig mäklare som levererar resultat. Tack vare hans noggranna och transparenta genomgångar kände vi oss trygga genom hela affären. Dessutom slog han säljrekord på vårt område! Han var även tillmötesgående och lyssnade till våra önskemål. Om du söker en trevlig, proffetionell och skicklig mäklare rekommenderar vi Damir varmt!"
2 050 000 kr
Lägenhet Svartbäcken
+ 155 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
2 510 000 kr
Lägenhet Svartbäcken
+ 515 000 kr
2 rum, 63,1 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
1 095 000 kr
Lägenhet Fålhagen
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Damir är väldigt lyhörd och engagerad i sitt arbete, svarar alltid på frågor och man kan alltid nå honom på telefon oavsett tid på dygnet! Han har verkligen anpassat försäljningen så det känns tryggt och inte stressat. Kan verkligen rekommendera honom!"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.