Claudia Allerholm

Profilbild för Claudia Allerholm
Säljarfavorit
Claudia Allerholm
4.9 / 5
(73 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
9 st
10 st
40 500 000 kr

Bakgrund

Claudia Allerholm jobbar på Nestor Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2018-09-24. Claudia har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan mars 2021. Claudia har enligt vår statistik haft 10 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 67 950 000 kr.

Presentation

Som tredje generationen i min familj att utöva yrket som fastighetsmäklare har jag sedan barnsben följt mina morföräldrar såväl min mamma med stor entusiasm. Med sju år inom mäkleriet har jag fått vara med och uppleva en blomstrande såväl som en tuff marknad.

Med dessa erfarenheter i ryggen hjälper jag mina säljare och köpare tillsammans med mina praktiska och analytiska egenskaper i samspel med hög kommunikativ förmåga – till att nå en lyckad affär för alla involverade. Det står helt enkelt inte för mig som person, att inte leverera 100% engagemang och driv.

Det är ju lätt att skriva, hör av dig till mig så får du bekräftat att det inte bara är tomma ord.

Mäklarbyrå


Säljare om Claudia.

19 apr 2021

"Claudia är en otroligt engagerad, lyhörd, kompetent och noggrann mäklare! Gjorde ett fantastiskt arbete med att sälja vår lägenhet och vi rekommenderar henne starkt som mäklare. "
säljare på Gästrikegatan 5

13 apr 2021

"Lätt, smidigt och snabbt."
säljare på Tulegatan 45

24 mar 2021

"Claudia är en mycket proffsig, kompetent och förtroendeingivande mäklare, som vill både säljaren och köparens bästa. Jag skulle med glädje anlita Claudia igen och rekommenderar alla andra att göra det också."
säljare på Völundsgatan 9

17 mar 2021

"Ett otroligt engagemang och trygg hand att hålla i under en stressad och osäker period. Längtar nästan tills jag ska sälja igen! "
säljare på Svarvargatan 11

16 mar 2021

"Extremt kompetent, engagerad och lyhörd mäklarinsats, tack för all hjälp. "
säljare på Gästrikegatan 5A

05 mar 2021

"Claudia var ett fantastiskt stöd i säljprocessen och gjorde allt i sin makt för att få lägenheten såld. Hon var tillgänglig och höll mig uppdaterad genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Drottninghusgränd 5

05 feb 2021

"Bästa mäklaren jag har jobbat med. Kan varmt rekommendera. "
säljare på Döbelnsgatan 25

20 jan 2021

"Vill varmt rekommendera Claudia Allerholm.
Från det att vi hade vårt första samtal till slutförd försäljning (som gick över förväntan) skötte Claudia processen med ypperlig professionalism och noggrannhet. Hon var väl påläst på föreningens- såväl som lägenhetens historia, vilket återspeglades i den stora andel av besökarna som sedan la bud (ca 25%). Hon gjorde även en korrekt analys av marknadsläget och anpassade publicering av annonsen efter detta. Var snabb på att uppdatera både annonsinnehållet och mig själv som säljare då hon höll mig ajour genom hela processen fram till kontraktsskrivning och uppföljning. Hon stämde kontinuerligt av att jag var införstådd med vad som skedde och nöjd med hur processen skulle fortskrida. Claudias arvode är rimligt baserat på hennes prestation, här får du vad du betalar för och mer därtill. Hon är värd varje krona och med det förtroende jag har för henne skulle jag gärna både köpa och sälja lägenhet igen med Claudia. "
säljare på Grevgatan 28

30 nov 2020

"Claudia har stort engagemang, är kunnig och lyhörd. Vi kände oss trygga genom hela försäljningen. Kan verkligen rekommendera Claudia om ni ska sälja/ köpa bostad.
Jocim & Carina "
säljare på Tre Liljor 2B

06 nov 2020

"Kanon!! Supernöjda från början till slut! Mer engagerad mäklare får du leta efter!"
säljare på Västmannagatan 55

12 sep 2020

"Claudia är mycket trevlig och proffesionell. Hanterade en lite strulig budgivning på mkt bra sätt. "
säljare på Tomtebogatan 39

16 aug 2020

"Vi är mycket nöjda med Claudias insats! Alltid tillgänglig, otroligt engagerad och väldigt tydlig i sin kommunikation. Vi kan varmt rekommendera henne.
Ida och Roger"
säljare på Torsgatan 49

30 jul 2020

"Fantastisk mäklare! Kan varmt rekommendera. Väldigt bra planering inför försäljning! Mäklare med stenkoll på allt! "
säljare på Luntmakargatan 95

28 jul 2020

"Rekommenderar Claudia alla dagar i veckan! Tydlig, lyhörd och duktig säljare med höga mål! "
säljare på David Bagares gata 26C

23 jul 2020

"Jag är supernöjd med Claudias insats i försäljningen av vår lägenhet. Hon arbetar hårt i bakgrunden och är väldigt bra på att uppdatera med status etc. när det behövs."
säljare på Karlbergsvägen 87A

08 jul 2020

"Vi kan varmt rekommendera Claudia. Hon var strukturerad, tillgänglig och kunnig. Hon såg inga problem utan bara möjligheter/lösningar. "
säljare på Sturegatan 52

08 jun 2020

"Claudia är mycket duktig och väl insatt i marknaden och i området som lägenheten ligger i. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Claudia "
säljare på Dalagatan 70A

01 maj 2020

"Så himla nöjda med Claudia från första stund! Otroligt duktig och var lätt att få tag i (dygnet runt) och var väldigt målinriktad! Kan rekommendera Claudia till alla verkligen! "
säljare på Torsgatan 58

29 apr 2020

"Claudia är pålitlig, kunnig, empatisk, enkel att samarbeta med och otroligt duktig på att anpassa sitt förhållningssätt och kommunikation till individen.
Jag har spenderat hela försäljningen under lock-down i utlandet till följd av corona, utan möjlighet att vara en del i förberedelserna kring försäljning eller administrationen efteråt.
Som en person med stort kontrollbehov har det varit extra svårt att inte aktivt kunna delta. Claudia steg in och drog ett extra lass genom att hjälpa mig med att koordinera alla rörliga delar i förberedelserna kring försäljningen, samtidigt som hon kontinuerligt höll mig uppdaterad på vad som skedde och hur marknaden utvecklade sig. 
Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen och är enormt tacksam för det arbete Claudia lagt ner, och det engagemang hon visat genom att snabbt anpassa sig sig för att navigera den rådande situation och marknadens respons på den.
Under rådande situation med corona som skapat stor osäkerhet, försiktighet på marknaden och ett ökat utbud till följd av oroligheter som driver folk att vilja likvidera sina tillgångar; Såg Claudia till att jag sålde till ett bra pris och utan förlust trots att jag tidigare köpt mitt i peak sommaren -17.
Jag ger Claudia mina varmaste rekommendationer och skulle utan att tveka välja att sälja (och köpa) med henne igen!
Stort tack Claudia!"
säljare på Västmannagatan 86

06 apr 2020

"Claudia var proffsig och trygg igenom hela försäljningsprocessen. Klok i strategi och tillvägagångssätt."
säljare på Sigtunagatan 5A

19 mar 2020

"Kändes bra redan från början. Engagerad och kunnig. Trevlig och lättsam."
säljare på Gästrikegatan 6A

18 mar 2020

"Claudia är ett riktigt proffs! Tillsammans med Roberts fantastiska bilder och en mkt fin styling från tjejerna på Nood blev försäljningen mkt lyckad och priset över förväntan. Claudia är naturlig till sättet, väldigt lätt att tycka om och hade ett försäljningsupplägg och en strategi som redan från början kändes helt rätt och beprövad, vilket också visade sig i det goda resultatet. Upplevde också att köparna, utöver lägenheten, var nöjda med processen när vi sågs vid kontraktskrivningen."
säljare på Runebergsgatan 9

17 mar 2020

"Så rutinerad och ändå personlig, fick kontakt genom annan kund och har själv rekommenderat henne till andra eventuella säljare. Så duktig och engagerad. "
säljare på Gästrikegatan 8A

23 feb 2020

"Jag träffade drygt ett halvt dussin olika mäklare och det blev Claudia till slut. Det är jag väldigt glad för - hon var makalöst bra! Hon lämnade inget åt slumpen i förberedelserna, när hon inte var riktigt nöjd gjorde vi om, trots att det innebar en hel del jobb. Ovanpå det har hon en bra fingertoppskänsla för människor, hon vet vilka spekulanter det är värt att lägga tid på.
Jag är helt övertygad om att Claudia kommer att vara en av 2020-talets allra starkast lysande stjärnor på mäklarhimlen. Kom ihåg var ni läste det först. "
säljare på Gästrikegatan 8

10 feb 2020

"Claudia gjorde ett väldigt bra jobb med vår lägenhetsförsäljning. Det var inte en helt enkelt försäljning, men hon arbetade hårt och kreativt för att få igång försäljningen och till slut ledde det till en lyckad försäljning. Uppskattar hennes engagemang, vilja och arbetskapacitet. Höll oss uppdaterade och arbetade ständigt på strategier vid olika scenarios."
säljare på Observatoriegatan 9

25 nov 2019

"Claudia är trevlig, noggrann och drivande. Hon lyssnar in och hjälper till eller kommer med råd då det behövs. Hon är engagerad och lägger ner den tid som behövs. "
säljare på Sankt Eriksgatan 108

31 okt 2019

"Claudia är fantastisk! Lyhörd engagerad och noggrann! Rekommenderas starkt!"
säljare på Upplandsgatan 54E

25 okt 2019

"Claudia är en mäklare av världsklass. Hon gjorde det omöjliga och sålde min lägenhet så att jag fick pengarna tillbaka trots att jag köpt i tiden när det var all time high. Jag tror att nyckeln till detta är hennes sätt att kommunicera. Hon är otroligt förtroendeingivande och kan snacka "rätt". Tydlig och återkopplande till mig som säljare och troligtvis likaså mot spekulanterna. Hon är dessutom extremt kunnig i sin yrkesroll och med hennes erfarenhet får man en känsla av att hon varit mäklare i 10 år (trots hennes ålder). Jag vill alltid ha Claudia som min mäklare livet ut i alla mina kommande försäljningar. "
säljare på Sonja Kovalevskys gata 3

16 okt 2019

"Mycket trevlig och kompetent mäklare som var driven och sålde min lägenhet till bra pris och väldigt snabbt.
Svarade snabbt på alla frågor och funderingar."
säljare på Rehnsgatan 10A

11 okt 2019

"Claudia var otroligt professionell under hela säljprocessen. Jag uppfattade henne som noggrann, målinriktad och trygg i sitt arbete. Hennes lyhördhet och trevliga bemötande gjorde att vårt samarbete fungerade toppen! "
säljare på Torbjörn Klockares gata 14

09 okt 2019

"Claudia is an amazing realtor! Everything was perfectly managed. She is very proactive. We highly recommended her!"
säljare på Bråvallagatan 9B

25 sep 2019

"Fantastiskt duktigt mäklare som gör det där lilla extra. Claudia gav ett väldigt förtroendeingivande intryck och är grym på att förhandla på ett tryggt och snyggt sätt! "
säljare på Dalagatan 51

02 sep 2019

"Claudia är en mäklare som fullföljer allt på bästa möjliga sätt, rekommenderas varmt..!"
säljare på Vanadisvägen 5

01 sep 2019

"Claudia är en mycket professionell och kunnig mäklare med stort engagemang och driv. Hon är proaktiv, effektiv och affärsmässig och tog oss tryggt genom hela försäljningsprocessen. Claudias yrkeskompetens i kombination med hennes personliga egenskaper gör att man känner stort förtroende för henne. Vi har haft med ett antal olika mäklare att göra genom åren både som säljare och köpare och Claudia är helt klart en lysande stjärna! "
säljare på Karlbergsvägen 30

12 aug 2019

"Mycket professionell och effektiv!"
säljare på Roslagsgatan 42B

22 jul 2019

"Claudia är otroligt engagerad och proffsig!
Hon är lätt att få tag i och fick mig att känna mig trygg genom hela processen.
Jag är väldigt nöjd i valet av mäklare och kan varmt rekommendera Claudia till andra.
"
säljare på Valhallavägen 22A

24 jun 2019

"Trevlig, tillgänglig och lätt att ha att göra med. Jag är mycket nöjd med samarbetet med Claudia."
säljare på Dalagatan 38A

31 maj 2019

"Mäklaren med stort M. En nivå långt över förväntan där service, kreativitet och förtroende var exemplariskt.
Allmänt smidig och enkel i sitt sätt att kommunicera med både mig och köparen.
Claudia drev affären strategiskt och visade sig vara en förhandlare av rang.
Infriade alla sina löften och jag är mer än nöjd.
Haft och göra med många mäklare genom åren men ingen kommer i närheten av Claudia.
"
säljare på Norrbackagatan 60

24 apr 2019

"Claudia var väldigt sympatisk att ha att göra med, inlyssnande, kunnig och insatt.
Hon var lätt att få tag på och hade svar på våra frågor och funderingar.
Vi kände stort förtroende för henne."
säljare på Riddarstigen 5

16 apr 2019

"Duktig mäklare, lätt att jobba med under hela processen, gör sin research på föreningen, lätt att få förtroende för. Har varit på 20+ visningar de senaste månaderna men ingen mäklare har imponerat som Claudia."
säljare på Dalagatan 51

11 apr 2019

"Tillgänglighet, professionalism och personligt bemötande har präglat vårt samarbete under försäljningen av min bostadsrätt."
säljare på Dalagatan 70

13 mar 2019

"Min upplevelse av Claudia var att hon var erfaren och mycket van av hela försäljningsprocessen vilket gav en trygghetskänsla. Hon fångade upp mina farhågor som säljare och stöttade genom hela processen. Mitt val av mäklare kändes rätt från början till slut! "
säljare på Odengatan 48A

13 mar 2019

"Driven och kunnig mäklare med starkt engagemang, målbild och var lätt att ha att göra med. Claudia var tillgänglig och gav tidsenliga och relevanta uppdateringar kontinuerligt. Starkt förtroendeingivande och jag kan rekommendera henne till andra som går i säljtankar."
säljare på Regeringsgatan 90

27 dec 2018

"Hade bra och tydlig dialog genom hela säljprocessen. Förtroendeingivande."
säljare på Dalagatan 39B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
10

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
10
Försäljningsvärde
67 950 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
71 av 73 säljare
Claudia satte rätt förväntningar på slutpriset
60 av 71 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
71 av 72 säljare
Claudia var tydlig och höll mig uppdaterad
73 av 73 säljare

Claudia på kartan.

94 tidigare annonser
73 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 550 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
11 650 000 kr
Lägenhet Vasaparken
+ 1 400 000 kr
3 rum, 85 m²
Utropspris: 10 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Claudia är en otroligt engagerad, lyhörd, kompetent och noggrann mäklare! Gjorde ett fantastiskt arbete med att sälja vår lägenhet och vi rekommenderar henne starkt som mäklare. "
5 700 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 725 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 4 975 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Lätt, smidigt och snabbt."
4 400 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 925 000 kr
1,5 rum, 36 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Claudia är en mycket proffsig, kompetent och förtroendeingivande mäklare, som vill både säljaren och köparens bästa. Jag skulle med glädje anlita Claudia igen och rekommenderar alla andra att göra det också."
4 300 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
1,5 rum, 48 m²
Utropspris: 4 300 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Ett otroligt engagemang och trygg hand att hålla i under en stressad och osäker period. Längtar nästan tills jag ska sälja igen! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.