Christopher Sjödahl

Profilbild för Christopher Sjödahl
Christopher Sjödahl
4.8 / 5
(479 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
11 st
45 175 000 kr

Bakgrund

Christopher Sjödahl jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-04-20. Christopher har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christopher har enligt vår statistik haft 18 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 43 855 000 kr.

Presentation

Christopher är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen och har arbetat som mäklare sedan 2012. Han har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2020 så fick han flest rekommendationer 2020 i hela Göteborg samt flest försäljningar och rekommendationer på Hisingen 2020. Under 2019 samt 2018 tog han även första plats på listan för både flest rekommendationer och flest sålda bostäder i hela Göteborg.

Christopher är driven, målmedveten och bryr sig genuint om sina kunder vilket han tror har stor betydelse för att varje affär ska överträffa förväntningarna. Som den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Hisingen senaste åren får du en kompetent och driven mäklare till din bostadsförsäljning under Bjurfors välkända varumärke.

Mäklarbyrå


Säljare om Christopher.

09 nov 2022

"Vi tog hjälp av Christopher under en längre tid då vi valde att lägga ut vår lägenhet på ”kommande” innan det var dags för försäljning på riktigt. Vi har upplevt honom som både ärlig och kommunikativ, han har varit lättillgänglig och svarat tydligt på frågor. Han har guidat oss genom hela process..."
"Vi tog hjälp av Christopher under en längre tid då vi valde att lägga ut vår lägenhet på ”kommande” innan det var dags för försäljning på riktigt. Vi har upplevt honom som både ärlig och kommunikativ, han har varit lättillgänglig och svarat tydligt på frågor. Han har guidat oss genom hela processen på ett mycket fint sätt. Vi är jättenöjda. "
Läs mer
säljare på Solventilsgatan 16

06 nov 2022

"Christopher har varit en klippa i vår annars väldigt skakiga försäljning, har grävt fram fina bud flera gånger men då har vi tyvärr inte varit redo att sälja. Slutpriset blev inte vad vi hoppades, men inte mäklarens fel utan marknadens."
säljare på Lantmätaregatan 15B

16 okt 2022

"Det är inte ofta man hittar en mäklare som är lika tillmötesgående mot säljare som köpare. Jag har både köpt och sålt med Christopher och jag har aldrig känt mig tryggare i en så viktig affär som då. Christopher är noggrann, väl insatt och utger ett lugn som skapar trygghet, vilket man behöver nä..."
"Det är inte ofta man hittar en mäklare som är lika tillmötesgående mot säljare som köpare. Jag har både köpt och sålt med Christopher och jag har aldrig känt mig tryggare i en så viktig affär som då. Christopher är noggrann, väl insatt och utger ett lugn som skapar trygghet, vilket man behöver när man gör ett av livets stora affärer.
Jag upplevde även Christopher som ärlig och väldigt driven. Han lägger ner mycket tid och fokus på att hitta rätt köpare. Har de senaste åren rekommenderat Christopher till alla mina närmsta, och jag kommer fortsätta rekommendera honom! "
Läs mer
säljare på Hisingsgatan 10

27 sep 2022

"Kändes helt rätt redan från värderingen och genom hela processen. Kontinuerlig uppdatering och information, inga tveksamheter! Trevligt bemötande och professionellt rakt igenom! Christopher kände väl till föreningen vilket kändes tryggt! Så glad jag valde Bjurfors och Christopher.Rekommenderas al..."
"Kändes helt rätt redan från värderingen och genom hela processen. Kontinuerlig uppdatering och information, inga tveksamheter! Trevligt bemötande och professionellt rakt igenom! Christopher kände väl till föreningen vilket kändes tryggt! Så glad jag valde Bjurfors och Christopher.Rekommenderas alla dagar i veckan !"
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 15

29 aug 2022

"Toppen person och mäklare som ger en känsla av tillit och positivitet. "
säljare på Virveltorget 6

18 aug 2022

"Proffsig, seriös och realistisk. "
säljare på Jägaregatan 6B

17 aug 2022

"Christopher är kunnig och engagerad, bra kontakt vid första mötet ,höll mig uppdaterad hela tiden, kändes tryggt att lämna försäljningen till honom.
"
säljare på Cederflychts gata 11

17 aug 2022

"Allting sköttes smidigt från värdering till försäljning. Trevlig och enkel att ha att göra med. Vi fick utgångspriset för bostaden vilket vi är nöjda med i dagens läge. "
säljare på Gröna Annas gata 9

30 jun 2022

"Bra bemötande, tydlig och bra återkoppling! Rekommenderas starkt! "
säljare på Gamla Tuvevägen 16

10 jun 2022

"Christopher hade trevligt bemötande, upplevdes professionell och mycket kunnig med lång erfarenhet av branschen.
Lätt att ha att göra med, uppdaterar med relevant information och svarar alltid upp vid frågor.
Rekommenderar verkligen Christopher då även en svår marknad går att tämja med lite ut..."
"Christopher hade trevligt bemötande, upplevdes professionell och mycket kunnig med lång erfarenhet av branschen.
Lätt att ha att göra med, uppdaterar med relevant information och svarar alltid upp vid frågor.
Rekommenderar verkligen Christopher då även en svår marknad går att tämja med lite uthållighet.
Vi är jättenöjda med en bra bostadsförsäljning trots något lägre slutpris än förväntat."
Läs mer
säljare på Fyrklöversgatan 11

09 jun 2022

"Är mycket nöjd med Christopher som mäklare. Han var alltid lätt att få tag i och höll mig väl uppdaterad under hela processen. Försäljningen gick snabbt och smidigt då han redan hade kontakt med flera intressenter sedan tidigare. Vilket ledde till att jag sålde på förhandsvisning. Jag känner mig..."
"Är mycket nöjd med Christopher som mäklare. Han var alltid lätt att få tag i och höll mig väl uppdaterad under hela processen. Försäljningen gick snabbt och smidigt då han redan hade kontakt med flera intressenter sedan tidigare. Vilket ledde till att jag sålde på förhandsvisning. Jag känner mig supernöjd med försäljningen och skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
Läs mer
säljare på Kvillegatan 29

06 jun 2022

"Svårt bedöma marknaden med pandemi och krig som påverkar"
säljare på Fryxellsgatan 18A

31 maj 2022

"Jag har nu sålt två lägenheter med hjälp av Christopher och jag har varit supernöjd båda gångerna.
Trots en tuffare marknad och tidspress vid senaste försäljningen så gjorde Christopher sitt yttersta och lyckades sälja lägenheten till ett slutpris som jag var nöjd med.
Vill du ha en ärlig mäklar..."
"Jag har nu sålt två lägenheter med hjälp av Christopher och jag har varit supernöjd båda gångerna.
Trots en tuffare marknad och tidspress vid senaste försäljningen så gjorde Christopher sitt yttersta och lyckades sälja lägenheten till ett slutpris som jag var nöjd med.
Vill du ha en ärlig mäklare som inte lovar guld och gröna skogar utan säger som det är (för såna finns och gör en bara besviken), som återkopplar, jobbar hårt och faktiskt levererar så är Christopher en mäklare för dig!"
Läs mer
säljare på Gullrisgatan 4C

31 maj 2022

"Processen gick smidigt. Christopher och jag kom bra överens, han är lyhörd och uppfyllde mina förväntningar. "
säljare på Gröna Annas gata 1

06 apr 2022

"Snabb och effektiv försäljning!"
säljare på Långängen 7

08 mar 2022

"Bortsett från propsningen att genomföra denna enkäten var det ett effektivt samarbete. Man får känslan av att det inte finns mycket tid över, än precis till det som msåte ske för stunden. Det drabbade inte mig som säljare, men jag kan tänka mig att det kan slå negativt där köpare inte får eller k..."
"Bortsett från propsningen att genomföra denna enkäten var det ett effektivt samarbete. Man får känslan av att det inte finns mycket tid över, än precis till det som msåte ske för stunden. Det drabbade inte mig som säljare, men jag kan tänka mig att det kan slå negativt där köpare inte får eller känner att de får tid ställa frågor eller diskutera. Men det är bara en gissning."
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 1

01 mar 2022

"Mycket trevligt, varmt och proffesionellt bemötande och en mycket tydlig och regelbunden återkoppling gör att jag varmt rekommenderar Christopher Sjödahl till andra"
säljare på Madängsgatan 9

23 feb 2022

"Kan rekommendera honom till alla! Kommer anlita honom igen i framtiden"
säljare på Hisingsgatan 10

21 feb 2022

"Christopher är en driven, lyhörd samt genuin och trevlig mäklare
Det märks att han har kompetens inom Hisingens bostadsmarknad och ser till både säljarens och köpares bästa i försäljningen Ger honom alla mina varmaste rekommendationer för att du ska känna dig trygg i din bostadsförsäljning elle..."
"Christopher är en driven, lyhörd samt genuin och trevlig mäklare
Det märks att han har kompetens inom Hisingens bostadsmarknad och ser till både säljarens och köpares bästa i försäljningen Ger honom alla mina varmaste rekommendationer för att du ska känna dig trygg i din bostadsförsäljning eller köp"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 15

14 feb 2022

"Vi kan varmt rekommendera Christopher som mäklare. Han lyckades överträffa våra förväntningar. Väldigt trevlig, professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. En lyckad försäljning helt enkelt! "
säljare på Kvillegatan 7

14 feb 2022

"Strukturerad, ordningsam, vänlig och kompetent. Från första mötet till försäljning gick det snabbt men allt fungerade bra."
säljare på Virvelvindsgatan 26

06 feb 2022

"Christopher är mycket professionell, lyhörd och engagerad. Han sålde min lägenhet fort, till ett högre pris än förväntat. Jag rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad på Hisingen."
säljare på Hallegatan 13

04 feb 2022

"Trygg och bra försäljning, trots att marknaden inte vad den enklaste. Christopher är flexibel och enkel att nå när jag behövde det. Han är lyhörd och lyssnade på mina synpunkter kring annons och liknande. Inga fel! "
säljare på Övre Hallegatan 54

02 feb 2022

"Superproffsig mäklare som höll en tät kontakt med mig som säljare för att genomföra en som bra affär som möjligt. "
säljare på Gröna Annas gata 1

20 dec 2021

"Jag är en lite mer erfaren, äldre kund som har stora krav på min omgivning. Trots detta kan jag utan någon som helst tvekan säga att Christopher är den bästa mäklaren jag någonsin har kommit i kontakt med. Stort engagemang, kompetent, bra på att hålla kontakt och ger inte upp. Jag rekommenderar h..."
"Jag är en lite mer erfaren, äldre kund som har stora krav på min omgivning. Trots detta kan jag utan någon som helst tvekan säga att Christopher är den bästa mäklaren jag någonsin har kommit i kontakt med. Stort engagemang, kompetent, bra på att hålla kontakt och ger inte upp. Jag rekommenderar honom mycket starkt och kommer om behov uppkommer att i första hand använda honom igen!! "
Läs mer
säljare på Sven-Agne Larssons väg 1

14 dec 2021

"Kan verkligen rekommendera Christopher! Jag gjorde helt rätt val av mäklare, var nöjd hela vägen och i slutändan visade det sig med ett bra slutpris. 5 av 5 stjärnor! "
säljare på Hisingsgatan 10

02 dec 2021

"Detta var andra gången jag anlitade Christopher som mäklare. Första gången gick allt smidigt och det blev en rejäl budgivning. Denna gången var det knepigare med många turer fram och tillbaka... men han hade alltid en plan b och lyckades till slut knyta ihop säcken med de villkor jag önskade. Jag..."
"Detta var andra gången jag anlitade Christopher som mäklare. Första gången gick allt smidigt och det blev en rejäl budgivning. Denna gången var det knepigare med många turer fram och tillbaka... men han hade alltid en plan b och lyckades till slut knyta ihop säcken med de villkor jag önskade. Jag är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera Christopher! "
Läs mer
säljare på Fyrklöversgatan 13

18 nov 2021

"Supernöjd med Christopher. Väldigt trevlig mäklare och alltid realistisk! "
säljare på Rudenschöldsgatan 15D

19 okt 2021

"Christopher var otroligt trygg att jobba med, engagerad och professionell som kom med bra råd och var lyhörd gentemot mina önskemål. Hela processen var mycket behaglig från start till mål och framförallt så gick allting väldigt smidigt. Så om det är någon jag fortsatt ska ha vid min sida i framti..."
"Christopher var otroligt trygg att jobba med, engagerad och professionell som kom med bra råd och var lyhörd gentemot mina önskemål. Hela processen var mycket behaglig från start till mål och framförallt så gick allting väldigt smidigt. Så om det är någon jag fortsatt ska ha vid min sida i framtiden är Christopher Sjödahl det självklara valet!"
Läs mer
säljare på Virvelvindsgatan 20C

25 sep 2021

"Jag upplevde Christoffer som en ärlig person som inte gav sig förens jag var nöjd. Trevligt bemötande och lyhörd. Framförallt kände jag mig inte stressad i min försäljning vilket jag tycker är väldigt viktigt när man säljer sin bostad. Det skall kännas tryggt. Jag kan definitivt rekommendera Chri..."
"Jag upplevde Christoffer som en ärlig person som inte gav sig förens jag var nöjd. Trevligt bemötande och lyhörd. Framförallt kände jag mig inte stressad i min försäljning vilket jag tycker är väldigt viktigt när man säljer sin bostad. Det skall kännas tryggt. Jag kan definitivt rekommendera Christoffer för framtida bostadssäljare! "
Läs mer
säljare på Fyrklöversgatan 11

02 jul 2021

"Här är en mäklare som verkligen jobbar mot det målet ni satt upp ihop. Lyssnar på vad man vill ha ut av affären och är ärlig vad han själv tycker och tänker.
Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
säljare på Fruktträdsgatan 2

29 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare om ni vill ha ett positivt och personligt bemötande.
Han är välförberedd, pålitlig, engagerad, driven och håller en uppdaterad hela tiden.
Helt suveränt! :-) "
säljare på Borstbindaregatan 7

28 jun 2021

"Har god lokal kännedom och ger realistiska målbilder och strategier snarare än att inge förväntningar som inte är sannolika. "
säljare på Kvillegatan 15

28 jun 2021

"Mycket bra, det är bara värdering/utgångspris jag önskar att jag blev bättre införstådd med. "
säljare på Virvelvindsgatan 20B

28 jun 2021

"Svin duktig! "
säljare på Rundbäcksgatan 1

19 jun 2021

"Det var inte för inte som jag/vi nu för tredje gången anlitade Christopher Sjödahl för hjälp med försäljningen av en lägenhet. Har tidigare liksom även denna gång bara beröm och uppskattning att ge till Christopher för hans sätt att verka som mäklare - vg se omdömena ovan! Denna 3:e gång visade C..."
"Det var inte för inte som jag/vi nu för tredje gången anlitade Christopher Sjödahl för hjälp med försäljningen av en lägenhet. Har tidigare liksom även denna gång bara beröm och uppskattning att ge till Christopher för hans sätt att verka som mäklare - vg se omdömena ovan! Denna 3:e gång visade Christopher dessutom sig ha ett stort tålamod och en mkt god följsamhet och flexibilitet i försäljnings-
processen när vi själva blev tvungna att be Christopher att avvakta med den aktiva försäljningen och då under flera månade efter det att försäljningsuppdraget var undertecknat. Orsaken till vår fördröjningen var att sonen som bodde i lägenheten tvingades uppskjuta utflyttningen pga arbetsmarknadsläget i sin tur beroende på "coronan".
Min enda kritik gäller annonsen och i den beskrivningen av lägenheten. Å andra sidan var det bara ett preliminärt förslag och jag är medveten om att mitt tyckande är klart subjektivt utifrån mina värderingar och referensramar. Hur som hels var Christopher klart lyhörd för mina ändringsförslag och kompletteringar/tillägg och efter att i god anda ha bollat mina synpunkter var vi snabbt överens om "the final version".
Vill avslutningsvis tillägga att det verkar som om Christopher även åtnjutit ett stort förtroende hos de lägenhetsköpare som vi slutligen kommit i kontakt med.
Därmed har avsluten/överlåtelserna varit väldigt trevliga med både nöjda säljare och köpare - en sk win-win!
Återigen således ett proffsigt utfört mäklararbete av Christopher.
Philip, Annelie och Per
"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 15

14 jun 2021

"Super trevlig positiv och glad. Bra service samt lyhörd. Vi är super nöjda och haft honom till föredetta försäljningar med. "
säljare på Virvelvindsgatan 20C

11 jun 2021

"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Christoffer och blev väldigt nöjd både av utfallet samt av bemötandet under processen. Trots att jag hade höga förväntningar lyckades Christoffer både leva upp till och överträffa mina förväntningar. Är väldigt nöjd då han är en mäklare med ett professionellt b..."
"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Christoffer och blev väldigt nöjd både av utfallet samt av bemötandet under processen. Trots att jag hade höga förväntningar lyckades Christoffer både leva upp till och överträffa mina förväntningar. Är väldigt nöjd då han är en mäklare med ett professionellt bemötande, är alltid tillgänglig och levererade en bra insats under hela försäljningen. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 1

09 jun 2021

"Rekommenderar gärna. Mycket nöjd."
säljare på Gröna Annas gata 1

07 jun 2021

"Christopher var grym!
Han visade stort engagemang och hade en väldigt god kunskap om hur marknadsläget låg till.
Vi hade en stor tidspress med att få våran lägenhet såld.
Christopher la genast upp en fungerande strategi för både snabb försäljning och bra prissättning.
Rekommenderar han starkt til..."
"Christopher var grym!
Han visade stort engagemang och hade en väldigt god kunskap om hur marknadsläget låg till.
Vi hade en stor tidspress med att få våran lägenhet såld.
Christopher la genast upp en fungerande strategi för både snabb försäljning och bra prissättning.
Rekommenderar han starkt till alla som har försäljningstankar!"
Läs mer
säljare på Bautastensgatan 5A

05 jun 2021

"Christopher är magisk! Väldigt duktig på sitt jobb!"
säljare på Guldpokalsgatan 6B

29 maj 2021

"Stort driv och engagemang från mäklaren gjorde försäljningen smidig och snabb. En hög lokalkännedom och lättsam personlighet gjorde Christopher till det självklara valet av mäklare för min bostad! "
säljare på Gröna Annas gata 17

27 maj 2021

"Mycket bra, engagerad och rak, driven med stark lokalkännedom."
säljare på Kvillegatan 7

23 maj 2021

"Christopher var proffsig och trevlig i sitt bemötande och vi skulle med lätthet rekommendera honom för vänner och bekanta. "
säljare på Färgfabriksgatan 8

23 maj 2021

"Christopher Sjödahl är helt suverän!
Otroligt professionell, närvarande och alltid tillgänglig trots att han har så många projekt på gång samtidigt.
Vi är väldigt nöjda med honom och vi hade definitivt gjort samma val igen. Rekommenderas absolut! "
säljare på Snövädersgatan 3

06 maj 2021

"Christopher var engagerad från dag 1 och var alltid snabb med uppdateringar och information etc. Kan varmt rekommendera Christopher"
säljare på Rödlönnsgången 26

27 apr 2021

"Selling your apartment is never an easy task and you try to create the best team possible between broker, stylers and photographer and we could not be happier with Christopher and the whole team. Christopher understood our needs and exceeded our selling price expectations.
"
"Selling your apartment is never an easy task and you try to create the best team possible between broker, stylers and photographer and we could not be happier with Christopher and the whole team. Christopher understood our needs and exceeded our selling price expectations.
"
Läs mer
säljare på Färgfabriksgatan 14

21 apr 2021

"Christoffer var påläst och målinriktad vilket gav resultat. Upplevdes väldigt engagerad och gör det lilla extra. "
säljare på Gröna Annas gata 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
18

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
18
Försäljningsvärde
43 855 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
455 av 475 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
404 av 473 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
456 av 468 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
471 av 475 säljare

Christopher på kartan.

748 tidigare bostäder
16 bostäder till salu
475 rekommendationer

16 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 62 m²
Lägenhet, Göteborg
3 825 kr/mån
2 rum, 61 m²
Lägenhet, Göteborg
3 491 kr/mån
3 rum, 74 m²
Lägenhet, Göteborg
4 513 kr/mån
1 595 000 kr
1 rum, 34 m²
46 911 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 664 kr/mån
4 000 000 kr
4,5 rum, 107 m²
37 383 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 426 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

2 100 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 59,6 m²
Vilande / ej såld
Lägenhet Hisingen
1 rum, 30,5 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
3 095 000 kr
Lägenhet Hisingen
3 rum, 68 m²
Utropspris: 3 095 000 kr
1 880 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 85 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Hisings Backa
3 rum, 83,6 m²
Utropspris: 2 100 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.