Christopher Sjödahl

Profilbild för Christopher Sjödahl
Säljarfavorit
Christopher Sjödahl
4.8 / 5
(379 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
72 st
56 st
154 760 000 kr

Bakgrund

Christopher Sjödahl jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-04-20. Christopher har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christopher har haft 68 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 165 690 000 kr.

Presentation

Christopher är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen och har arbetat som mäklare sedan 2012. Han har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2018 tog han första plats på listan för både Flest Rekommendationer och Flest Sålda Bostäder i hela Göteborg, samt den 5:e mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige 2018.

Christopher är driven, målmedveten och bryr sig genuint om sina kunder vilket han tror har stor betydelse för att varje affär ska överträffa förväntningarna. Som den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Hisingen senaste åren får du en kompetent och driven mäklare till din bostadsförsäljning under Bjurfors välkända varumärke

Mäklarbyrå


Säljare om Christopher.

28 dec 2020

"Rekommenderas!"
säljare på Väderkvarnsgatan 2C

15 dec 2020

"Rekommenderar Christopher, han visade stort engagemang och gav goda råd i samband med försäljningen av min bostadsrätt. "
säljare på Skiftesgatan 4D

08 dec 2020

"Christopher är en kanonbra mäklare. Trevlig, tydlig, har koll på allt, är extremt närvarande vid alla tänkbara frågor, genom tel, mail, sms etc. Blixtsnabbt och effektivt. Och resultatet, Affären, gick igenom till full belåtenhet och väldigt snabbt. Bjurfors har i mitt tycke ett grundmurat bra rykte och därför valde vi dem. Christopher förstärker denna min åsikt ytterligare. Rekommenderar Christopher å de varmaste!
"
säljare på Bäckebolslyckan 22

07 dec 2020

"Fick tips av en före detta kollega till Christopher att ta kontakt med honom när jag skulle sälja lägenheten på Hisingen. Det var ett mycket bra tips. Christopher är engagerad och lyhörd. Viktigast av allt så är han lätt att nå och kommunicera med. Ett stort plus är hans positiva personlighet. Kan varmt rekommendera Christopher!"
säljare på Fjärdingsgatan 16C

30 nov 2020

"Jag anlitade Christopher för över ett år sedan då jag och min sambo började titta på hus, under detta år har han varit lätt att få tag på, gett oss goda råd, och aldrig varit "för på", vilket har uppskattats oerhört mycket.
Han är tydlig och rak med vad man kan förvänta sig, vilket är tryggt och vår förväntan på affären stämde väldigt bra överens med verkligheten. Rekommenderas starkt!"
säljare på Fruktträdsgatan 9

21 nov 2020

"Christopher är engagerad, tillgänglig och trygg. Jag är supernöjd med Christophers insats vid försäljningen av min lägenhet och har redan rekommenderat honom till vänner. "
säljare på Virvelvindsgatan 8

20 nov 2020

"Vi är supernöjda med Christophers jobb. "
säljare på Kvillegatan 3

18 nov 2020

"Christopher är lyhörd, skön och enkel att ha att göra med. Han hjälpte till att få en snabb affär att gå igenom med sena kvällar och snabba lösningar. Rekommenderar absolut Christopher vidare! "
säljare på Hallegatan 15

17 nov 2020

"I am quite appreciated with Christopher's effort on the sales of my apartment. H e has a really good network in Centralen Hisingen area and knows the market quite well. He also has some potential customers before the hemnet showing, which gives the seller more opportunities. And he is also quite motivated on updating the info for both seller and buyers. So I will highly recommend him as the broker in this area."
säljare på Kvillegatan 19

11 nov 2020

"Christopher var vänlig, positiv och mycket engagerad. Kunnig, lätt att ha och göra med och angelägen att sälja till ett bra pris, vilket han lyckades med."
säljare på Vindragaregatan 10C

28 okt 2020

"Jag kan varmt rekommendera Christopher! Han är engagerad, lätt att få tag på, håller kontakten löpande och han jobbar aktivt för både säljare och köpares bästa!"
säljare på Västra Stillestorpsgatan 1

26 okt 2020

"Christoffer är en mycket engagerad och ödmjuk mäklare han lyssnar och tar in! Detta va inte första gången vi anlitade honom och förmodligen inte heller sista."
säljare på Heidenstams gata 7

26 okt 2020

"Mäklaren var proffsig och lyhörd. Hade god kännedom om området samt la ner mycket tid med extra visningar vilket var uppskattat. En av dom bästa och trevligaste mäklarna jag har träffat på."
säljare på Kvillegatan 11

20 okt 2020

"Mycket bra erfarenheter från Christopher. Mycket trevlig och tillmötesgående och sålde lägenheten snabbt till ett pris över förväntan. Rekommenderas!"
säljare på Borstbindaregatan 1

14 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Chris! Vi rekommenderar starkt. Lika engagerad första månaden som efter 1,5 år :) tumme upp!
"
säljare på Ödmansgatan 4B

14 okt 2020

"Christopher är mycket duktig och engagerad. Han arbetade hårt och med flera (privata) visningar lyckades han få ut ett pris vi är väldigt nöjda med. Skulle jag sälja på Hisingen igen hade jag definitivt använt Christopher."
säljare på Kvillegatan 1

05 okt 2020

"Väldigt genuin mäklare som vet vad han gör. Med tanke på det rådande läget inom bostadsmarknaden är vi väldigt nöjda. Mäklarens kontaktnät banade väg för en lyckad försäljning! "
säljare på Toleredsgatan 15

30 sep 2020

"Vi är super nöjda med Christopher som mäklare. Han var proffsig, återkopplade alltid och hade ett bra bemötande. Bilderna som togs på lägenheten var dessutom super proffsiga vilket gjorde att vi var riktigt nöjda med annonsen."
säljare på Lupinvägen 22

29 sep 2020

"Grym mäklare som engagerar sig och är lyhörd för dina önskemål. Han är tillgänglig jämt och är mycket trevlig. Rekommenderas varmt! "
säljare på Rundbäcksgatan 16B

28 sep 2020

"Grym mäklare, full pott!️"
säljare på Taklöksvägen 4

21 sep 2020

"Engagerad trevlig mäklare som varit lätt att jobba med och hela tiden lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Dalgången 6

18 sep 2020

"Jag är nöjd med Christophers mäklarinsats mitt under rådande pandemi orsakad av Covid-19. En pandemisituation som ingen varit med om innan, en miljön där det blivit mycket svårare att sälja men där mäklaren som lyckas visar att han lyckats med mäklandet! Ett riktigt lackmustest!
Christopher gav mig ett mycket förtroendeingivande intryck från början till slut, har haft en mycket god tillgänglighet under försäljningsprocessen och lyckades sälja min lägenhet med hjälp av sitt breda spekulantregister.
Vill ni göra en lyckad försäljning så kan jag varmt rekommendera Christopher!
"
säljare på Långängen 5

17 sep 2020

"Christoffer är en engagerad, driven och ärlig mäklare. Supernöjd! "
säljare på Färgfabriksgatan 6

17 sep 2020

"Lösningsorienterad."
säljare på Ullmansgatan 5A

16 sep 2020

"Mycket proffsig vi tillsammans med mäklarn fixade detta galant "
säljare på Sagogången 47

16 sep 2020

"Vi är nöjda med Christofer! Han var påläst och gav oss god råd längs vägen i vår process att sälja lägenheten mitt i en pågående pandemi. Han ingav snabbt ett förtroende och är väldigt trevlig! "
säljare på Brämaregatan 9A

16 sep 2020

"Christopher var mycket lyhörd för mina önskemål, det kändes tryggt. "
säljare på Sagogången 38

16 sep 2020

"Vi har väldigt nöjda med Christopher!"
säljare på Gamla Tuvevägen 8

16 sep 2020

"Superbra mäklare! Vi var väldigt nöjda försäljningen och Christopher gjorde ett grymt jobb.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Kvillegatan 19

17 aug 2020

"Det kändes tryggt med en erfaren mäklare som Christopher. Jag upplevde att han var mycket kunnig, inlyssnande och gav bra feedback när jag efterfrågade råd. Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare."
säljare på Vårlöksgatan 5D

14 aug 2020

"Bästa mäklaren man kan få tag i, driven och svara alltid i telefon oavsett tid eller veckodag, rekommenderar starkt denna duktiga och proffisionella mäklare!"
säljare på Bäckebolslyckan 14

14 aug 2020

"Christopher kan jag varmt rekommendera till andra. Han är proffsig men samtidigt väldigt personlig och härlig. Gjorde ett kanonjobb enligt mig!"
säljare på Fruktträdsgatan 2

13 aug 2020

"Christopher Sjödahl is a very engaging realtor who knows the housing market in the area and beyond. He was very helpful with supplying me with any and all information that I needed to more easily sell my "bostadsrätt lagenhet". All the documents associated with the selling of the condominium were in order and thorough in their content. I appreciated, what I see as extra help, that Christopher collected information about the apartment and the organization's information about the apartment and that I didn't have to do the work myself. I also appreciated his help in booking a meeting with an apartment stylist to help ensure the sale of my apartment."
säljare på Bäckebolsängen 13

13 aug 2020

"Tredje gången jag säljer med Christopher och jag är precis lika nöjd denna gång! Så proffsig och kunnig på sitt jobb och samtidigt en så härlig och varm person! En riktigt stor fördel att han säljer mest på Centrala Hisingen då han kunde flytta vidare flera kunder han träffat innan till min försäljning. "
säljare på Gröna Annas gata 1

02 jul 2020

"Christopher fick en att känna sig trygg och är en mycket bra mäklare. Han är kunnig, trevlig, transparant och jag rekommenderar honom stark!"
säljare på Kvillegatan 37

27 jun 2020

"Christopher är mycket kunnig och trygg mäklare.
Vill man ha den bästa är valet enkelt!
"
säljare på Borstbindaregatan 3

24 jun 2020

"Christopher gjorde ett lysande jobb med vår försäljning! Han var tydlig med hur processen skulle gå till och vilka förväntningar vi borde ha på marknaden. Han hade också olika planer på hur vi skulle agera för att få till potentiella köpare. Likaså var han alltid tillmötesgående och lätt att få tag på."
säljare på Långängen 1A

24 jun 2020

"Christopher var väldigt engagerad hela tiden, uppdaterade läget regelbundet var väldigt positiv och besitter en stor kompetens som ger mig som kund trygghet. Kan varmt rekommendera Christopher Sjödahl som mäklare."
säljare på Kabbeleksgatan 5G

10 jun 2020

"Väldigt bra samarbete oss emellan, Christopher var informativ genom hela processen och gav verkligen hela sitt engagemang oavsett tid på dygnet. Kände mig helt trygg med att ha honom som representant för mig och min lägenhet. Det var kort sagt väldigt roligt att sälja lägenhet med Christopher! Har redan rekommenderat honom vidare till vänner."
säljare på Kvillegatan 1

10 jun 2020

"Christopher är en fantastisk försäljning. Informationen är aktuell. Om mina vän vill sälja sina lägenhet kommer jag att rekommendera den."
säljare på Gamla Tuvevägen 6

10 jun 2020

"Jag är super nöjd med Christopher Sjödahl på Bjurfors. Han är grym duktig på lokalmarknaden, duktig,tydlig i sitt agerande som mäklare och super trevlig som person."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

24 maj 2020

"Professionell, lyhörd och driven"
säljare på Kabbeleksgatan 5F

24 maj 2020

"Engagerad och lyhörd mäklare som ser till att kunden blir nöjd. "
säljare på Myrekärrsvägen 1

23 maj 2020

"Genuint intresserad att du ska få den bästa hjälpen med att sälja din lägenhet. "
säljare på Fruktträdsgatan 2

22 maj 2020

"Christoffer kämpade i en tuff marknad och fick sålt lägenheten till ett bra pris. Ställde alltid upp med visningar för kunder vilket jag tror genererade ett bättre slutpris. Kompetent, lugn och metodisk - en stjärna helt enkelt. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kvillegatan 19

22 maj 2020

"Så engagerad och snäll! Kan verkligen rekommendera Christopher till någon som ska sälja sin bostad!"
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5C

06 maj 2020

"Jättenöjd med Christopher! Väldigt bra jobbat under pågående kris. Bra bemötande, kan varmt rekommendera Christopher!"
säljare på Gröna Annas gata 17

27 apr 2020

"Christopher gjorde ett fantastiskt jobb och lyckades sälja min lägenhet trots Coronakris. Trevlig, sympatisk, inlyssnande och klok. Jag kan varmt rekommendera Christopher till andra som söker en proffsig och pålitlig mäklare."
säljare på Långängen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
68

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
68
Försäljningsvärde
165 690 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
358 av 379 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
315 av 379 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
361 av 379 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
371 av 379 säljare

Christopher på kartan.

583 tidigare annonser
13 bostäder till salu
375 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

2 150 000 kr
1,5 rum, 40 m²
53 750 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 134 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 38,5 m²
52 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 497 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 22 m²
67 954 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 005 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 93 m²
18 225 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 334 kr/mån
2 480 000 kr
1 rum, 39,5 m²
63 589 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 686 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 650 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 155 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 750 000 kr
Lägenhet Hisings Backa
+ 55 000 kr
2 rum, 63,5 m²
Utropspris: 1 695 000 kr
4 275 000 kr
Lägenhet Lunden
2 rum, 70 m²
2 500 000 kr
Lägenhet Övre Eriksberg
+ 305 000 kr
3 rum, 66 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 470 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 20 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.