Christopher Sjödahl

Profilbild för Christopher Sjödahl
Säljarfavorit
Christopher Sjödahl
4.8 / 5
(344 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
57 st
47 st
134 195 000 kr

Bakgrund

Christopher Sjödahl jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-04-20. Christopher har fått in 47 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christopher har haft 59 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 148 675 000 kr.

Presentation

Christopher är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen och har arbetat som mäklare sedan 2012. Han har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2018 tog han första plats på listan för både Flest Rekommendationer och Flest Sålda Bostäder i hela Göteborg, samt den 5:e mest rekommenderade mäklaren i hela Sverige 2018.

Christopher är driven, målmedveten och bryr sig genuint om sina kunder vilket han tror har stor betydelse för att varje affär ska överträffa förväntningarna. Som den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Hisingen senaste åren får du en kompetent och driven mäklare till din bostadsförsäljning under Bjurfors välkända varumärke

Mäklarbyrå


Säljare om Christopher.

21 sep 2020

"Engagerad trevlig mäklare som varit lätt att jobba med och hela tiden lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Dalgången 6

18 sep 2020

"Jag är nöjd med Christophers mäklarinsats mitt under rådande pandemi orsakad av Covid-19. En pandemisituation som ingen varit med om innan, en miljön där det blivit mycket svårare att sälja men där mäklaren som lyckas visar att han lyckats med mäklandet! Ett riktigt lackmustest!
Christopher gav mig ett mycket förtroendeingivande intryck från början till slut, har haft en mycket god tillgänglighet under försäljningsprocessen och lyckades sälja min lägenhet med hjälp av sitt breda spekulantregister.
Vill ni göra en lyckad försäljning så kan jag varmt rekommendera Christopher!
"
säljare på Långängen 5

17 sep 2020

"Christoffer är en engagerad, driven och ärlig mäklare. Supernöjd! "
säljare på Färgfabriksgatan 6

17 sep 2020

"Lösningsorienterad."
säljare på Ullmansgatan 5A

16 sep 2020

"Mycket proffsig vi tillsammans med mäklarn fixade detta galant "
säljare på Sagogången 47

16 sep 2020

"Vi är nöjda med Christofer! Han var påläst och gav oss god råd längs vägen i vår process att sälja lägenheten mitt i en pågående pandemi. Han ingav snabbt ett förtroende och är väldigt trevlig! "
säljare på Brämaregatan 9A

16 sep 2020

"Christopher var mycket lyhörd för mina önskemål, det kändes tryggt. "
säljare på Sagogången 38

16 sep 2020

"Vi har väldigt nöjda med Christopher!"
säljare på Gamla Tuvevägen 8

16 sep 2020

"Superbra mäklare! Vi var väldigt nöjda försäljningen och Christopher gjorde ett grymt jobb.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Kvillegatan 19

17 aug 2020

"Det kändes tryggt med en erfaren mäklare som Christopher. Jag upplevde att han var mycket kunnig, inlyssnande och gav bra feedback när jag efterfrågade råd. Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare."
säljare på Vårlöksgatan 5D

14 aug 2020

"Bästa mäklaren man kan få tag i, driven och svara alltid i telefon oavsett tid eller veckodag, rekommenderar starkt denna duktiga och proffisionella mäklare!"
säljare på Bäckebolslyckan 14

14 aug 2020

"Christopher kan jag varmt rekommendera till andra. Han är proffsig men samtidigt väldigt personlig och härlig. Gjorde ett kanonjobb enligt mig!"
säljare på Fruktträdsgatan 2

13 aug 2020

"Christopher Sjödahl is a very engaging realtor who knows the housing market in the area and beyond. He was very helpful with supplying me with any and all information that I needed to more easily sell my "bostadsrätt lagenhet". All the documents associated with the selling of the condominium were in order and thorough in their content. I appreciated, what I see as extra help, that Christopher collected information about the apartment and the organization's information about the apartment and that I didn't have to do the work myself. I also appreciated his help in booking a meeting with an apartment stylist to help ensure the sale of my apartment."
säljare på Bäckebolsängen 13

13 aug 2020

"Tredje gången jag säljer med Christopher och jag är precis lika nöjd denna gång! Så proffsig och kunnig på sitt jobb och samtidigt en så härlig och varm person! En riktigt stor fördel att han säljer mest på Centrala Hisingen då han kunde flytta vidare flera kunder han träffat innan till min försäljning. "
säljare på Gröna Annas gata 1

02 jul 2020

"Christopher fick en att känna sig trygg och är en mycket bra mäklare. Han är kunnig, trevlig, transparant och jag rekommenderar honom stark!"
säljare på Kvillegatan 37

27 jun 2020

"Christopher är mycket kunnig och trygg mäklare.
Vill man ha den bästa är valet enkelt!
"
säljare på Borstbindaregatan 3

24 jun 2020

"Christopher gjorde ett lysande jobb med vår försäljning! Han var tydlig med hur processen skulle gå till och vilka förväntningar vi borde ha på marknaden. Han hade också olika planer på hur vi skulle agera för att få till potentiella köpare. Likaså var han alltid tillmötesgående och lätt att få tag på."
säljare på Långängen 1A

24 jun 2020

"Christopher var väldigt engagerad hela tiden, uppdaterade läget regelbundet var väldigt positiv och besitter en stor kompetens som ger mig som kund trygghet. Kan varmt rekommendera Christopher Sjödahl som mäklare."
säljare på Kabbeleksgatan 5G

10 jun 2020

"Väldigt bra samarbete oss emellan, Christopher var informativ genom hela processen och gav verkligen hela sitt engagemang oavsett tid på dygnet. Kände mig helt trygg med att ha honom som representant för mig och min lägenhet. Det var kort sagt väldigt roligt att sälja lägenhet med Christopher! Har redan rekommenderat honom vidare till vänner."
säljare på Kvillegatan 1

10 jun 2020

"Christopher är en fantastisk försäljning. Informationen är aktuell. Om mina vän vill sälja sina lägenhet kommer jag att rekommendera den."
säljare på Gamla Tuvevägen 6

10 jun 2020

"Jag är super nöjd med Christopher Sjödahl på Bjurfors. Han är grym duktig på lokalmarknaden, duktig,tydlig i sitt agerande som mäklare och super trevlig som person."
säljare på Gustaf Dalénsgatan 18

24 maj 2020

"Professionell, lyhörd och driven"
säljare på Kabbeleksgatan 5F

24 maj 2020

"Engagerad och lyhörd mäklare som ser till att kunden blir nöjd. "
säljare på Myrekärrsvägen 1

23 maj 2020

"Genuint intresserad att du ska få den bästa hjälpen med att sälja din lägenhet. "
säljare på Fruktträdsgatan 2

22 maj 2020

"Christoffer kämpade i en tuff marknad och fick sålt lägenheten till ett bra pris. Ställde alltid upp med visningar för kunder vilket jag tror genererade ett bättre slutpris. Kompetent, lugn och metodisk - en stjärna helt enkelt. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kvillegatan 19

22 maj 2020

"Så engagerad och snäll! Kan verkligen rekommendera Christopher till någon som ska sälja sin bostad!"
säljare på Gustaf Dalénsgatan 5C

06 maj 2020

"Jättenöjd med Christopher! Väldigt bra jobbat under pågående kris. Bra bemötande, kan varmt rekommendera Christopher!"
säljare på Gröna Annas gata 17

27 apr 2020

"Christopher gjorde ett fantastiskt jobb och lyckades sälja min lägenhet trots Coronakris. Trevlig, sympatisk, inlyssnande och klok. Jag kan varmt rekommendera Christopher till andra som söker en proffsig och pålitlig mäklare."
säljare på Långängen 7

24 apr 2020

"Jag har varit jättenöjd med Christopher. Hög energi, förberedd och god återkoppling. "
säljare på Kabbeleksgatan 5F

02 apr 2020

"Christopher är driven och väldigt engagerad. Håller en alltid uppdaterad och snabb på att återkoppla. Jättenöjd och kan varmt rekommendera Christopher!"
säljare på Sunnanvindsgatan 2C

11 mar 2020

"Christopher är rak, tydlig och tillmötesgående. Han ordnade en snabb och smidig affär. "
säljare på Myrekärrsvägen 1

27 feb 2020

"Tycker Christopher har gjort ett toppen jobb på alla sätt. Känt mig trygg under hela processen och fått hjälp med alla frågor och funderingar. "
säljare på Guldpokalsgatan 5B

21 feb 2020

"Christopher har gjort hela säljprocessen väldigt smidig och behaglig. Han är mycket trevlig och professionell i sitt bemötande. Hans tillgänglighet har varit helt enastående.
Jag har gett honom helt fri tyglar och aldrig känt att jag behöver oroa mig över någonting.
Kan varmt rekommendera Christopher."
säljare på Gamla Tuvevägen 4B

21 feb 2020

"Supernöjd med Christopher: Inger ett starkt förtroende, alltid glad, energisk och positiv (men realistisk) under samtalen och mötena. Duktig på att hålla en uppdaterad, återkoppla och driva framåt. Har inget negativt att påpeka överhuvudtaget! Kan inte tänka mig någon annan mäklare om vi skulle gå igenom detta igen! "
säljare på Gamla Tuvevägen 6

11 feb 2020

"Christoffer hade en mycket kvick och duktig fotograf som fotograferade jätte fina bilder på lägenheten.
"
säljare på Fruktträdsgatan 5

10 feb 2020

"Konstiga frågor. Om någon är charmig är irrelevant vid en affär.
Svarar inte på alla frågor då jag inte haft ute den på annons. "
säljare på Kvillegatan 35

05 feb 2020

"Jag kunde snabbt nå honom, fick god information och hjälp när jag behövde. Han har mycket god kunskap i sitt arbete."
säljare på Brämaregatan 13B

05 feb 2020

"Kompetent, driftig och mycket trevlig att ha och göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Vindragaregatan 10E

05 feb 2020

"Fantastisk trevlig och ihärdig kille som gjorde ett bra jobb."
säljare på Gullrisgatan 5B

05 feb 2020

"Mäklaren gjort bra jobb!"
säljare på Långängen 5

03 feb 2020

"Mycket nöjd med Christoffer och hela försäljningsprocessen"
säljare på Jöns Rundbäcks Plats 1

03 feb 2020

"Att hela processen var smidig och felfri gör att jag verkligen vill rekommendera Christopher. Otroligt proffsig och kunnig inom sitt affärsområde. Vi var tydliga med vad vi ville och han leverera!"
säljare på Gröna Annas gata 7

31 jan 2020

"Jag kan inget annat än att rekommendera Christoffer."
säljare på Kamomillvägen 24

30 jan 2020

"Väldigt trevlig, engagerad och lyhörd. Snabb smidig affär till rätt pris, kan varmt rekomendera."
säljare på Gröna Annas gata 15

30 jan 2020

"Helt klart bäst! Väldigt bra återkoppling från början till slut vilken tid på dygnet som helst. Rekommenderas. "
säljare på Gustaf Dalénsgatan 3B

30 jan 2020

"Jag anitade Christopher i samband med min försäljning och jag kunde inte vara nöjdare. Christopher kändes tillmötesgående, kunnig och målinriktad från början till slut och det viktigaste av allt, försäljningen gick över förväntan! "
säljare på Väderkvarnsgatan 3D

30 dec 2019

"Allt har fungerat smidigt och snabbt vilket vi är nöjda med. Tillträdet för köparna hoppas vi ska ske på samma sätt.
Bara positivt att säga om bemötandet.
"
säljare på Blåsvädersgatan 10

20 dec 2019

"Strålande mäklare som levererar. Christopher är mycket professionell, har ett gott bemötande och stor kundkrets. Jag har haft kontakt med honom både som köpare och säljare. Rekommenderas varmt!"
säljare på Blåsvädersgatan 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
59

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
47
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
148 675 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
326 av 344 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
286 av 344 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
327 av 344 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
336 av 344 säljare

Christopher på kartan.

538 tidigare annonser
10 bostäder till salu
340 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

1 495 000 kr
1,5 rum, 38 m²
39 342 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 891 kr/mån
1 995 000 kr
2 rum, 51 m²
39 117 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 704 kr/mån
3 195 000 kr
3 rum, 73,5 m²
43 767 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 690 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 58 m²
49 913 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 086 kr/mån
1 695 000 kr
3 rum, 66,9 m²
25 681 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 061 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 250 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 255 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 62 m²
2 810 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 115 000 kr
2,5 rum, 65 m²
Utropspris: 2 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 100 000 kr
Lägenhet Hisingen
-95 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
2 195 000 kr
Lägenhet Hisingen
1 rum, 40,3 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.