Christopher Sjödahl

Profilbild för Christopher Sjödahl
Säljarfavorit
Christopher Sjödahl
4.8 / 5
(461 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
23 st
79 685 000 kr

Bakgrund

Christopher Sjödahl jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-04-20. Christopher har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christopher har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 88 765 000 kr.

Presentation

Christopher är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen och har arbetat som mäklare sedan 2012. Han har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2020 så fick han flest rekommendationer 2020 i hela Göteborg samt flest försäljningar och rekommendationer på Hisingen 2020. Under 2019 samt 2018 tog han även första plats på listan för både flest rekommendationer och flest sålda bostäder i hela Göteborg.

Christopher är driven, målmedveten och bryr sig genuint om sina kunder vilket han tror har stor betydelse för att varje affär ska överträffa förväntningarna. Som den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Hisingen senaste åren får du en kompetent och driven mäklare till din bostadsförsäljning under Bjurfors välkända varumärke.

Mäklarbyrå


Säljare om Christopher.

06 apr 2022

"Snabb och effektiv försäljning!"
säljare på Långängen 7

08 mar 2022

"Bortsett från propsningen att genomföra denna enkäten var det ett effektivt samarbete. Man får känslan av att det inte finns mycket tid över, än precis till det som msåte ske för stunden. Det drabbade inte mig som säljare, men jag kan tänka mig att det kan slå negativt där köpare inte får eller k..."
"Bortsett från propsningen att genomföra denna enkäten var det ett effektivt samarbete. Man får känslan av att det inte finns mycket tid över, än precis till det som msåte ske för stunden. Det drabbade inte mig som säljare, men jag kan tänka mig att det kan slå negativt där köpare inte får eller känner att de får tid ställa frågor eller diskutera. Men det är bara en gissning."
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 1

01 mar 2022

"Mycket trevligt, varmt och proffesionellt bemötande och en mycket tydlig och regelbunden återkoppling gör att jag varmt rekommenderar Christopher Sjödahl till andra"
säljare på Madängsgatan 9

23 feb 2022

"Kan rekommendera honom till alla! Kommer anlita honom igen i framtiden"
säljare på Hisingsgatan 10

21 feb 2022

"Christopher är en driven, lyhörd samt genuin och trevlig mäklare
Det märks att han har kompetens inom Hisingens bostadsmarknad och ser till både säljarens och köpares bästa i försäljningen Ger honom alla mina varmaste rekommendationer för att du ska känna dig trygg i din bostadsförsäljning elle..."
"Christopher är en driven, lyhörd samt genuin och trevlig mäklare
Det märks att han har kompetens inom Hisingens bostadsmarknad och ser till både säljarens och köpares bästa i försäljningen Ger honom alla mina varmaste rekommendationer för att du ska känna dig trygg i din bostadsförsäljning eller köp"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 15

14 feb 2022

"Vi kan varmt rekommendera Christopher som mäklare. Han lyckades överträffa våra förväntningar. Väldigt trevlig, professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. En lyckad försäljning helt enkelt! "
säljare på Kvillegatan 7

14 feb 2022

"Strukturerad, ordningsam, vänlig och kompetent. Från första mötet till försäljning gick det snabbt men allt fungerade bra."
säljare på Virvelvindsgatan 26

06 feb 2022

"Christopher är mycket professionell, lyhörd och engagerad. Han sålde min lägenhet fort, till ett högre pris än förväntat. Jag rekommenderar honom till alla som vill sälja sin bostad på Hisingen."
säljare på Hallegatan 13

04 feb 2022

"Trygg och bra försäljning, trots att marknaden inte vad den enklaste. Christopher är flexibel och enkel att nå när jag behövde det. Han är lyhörd och lyssnade på mina synpunkter kring annons och liknande. Inga fel! "
säljare på Övre Hallegatan 54

02 feb 2022

"Superproffsig mäklare som höll en tät kontakt med mig som säljare för att genomföra en som bra affär som möjligt. "
säljare på Gröna Annas gata 1

20 dec 2021

"Jag är en lite mer erfaren, äldre kund som har stora krav på min omgivning. Trots detta kan jag utan någon som helst tvekan säga att Christopher är den bästa mäklaren jag någonsin har kommit i kontakt med. Stort engagemang, kompetent, bra på att hålla kontakt och ger inte upp. Jag rekommenderar h..."
"Jag är en lite mer erfaren, äldre kund som har stora krav på min omgivning. Trots detta kan jag utan någon som helst tvekan säga att Christopher är den bästa mäklaren jag någonsin har kommit i kontakt med. Stort engagemang, kompetent, bra på att hålla kontakt och ger inte upp. Jag rekommenderar honom mycket starkt och kommer om behov uppkommer att i första hand använda honom igen!! "
Läs mer
säljare på Sven-Agne Larssons väg 1

14 dec 2021

"Kan verkligen rekommendera Christopher! Jag gjorde helt rätt val av mäklare, var nöjd hela vägen och i slutändan visade det sig med ett bra slutpris. 5 av 5 stjärnor! "
säljare på Hisingsgatan 10

02 dec 2021

"Detta var andra gången jag anlitade Christopher som mäklare. Första gången gick allt smidigt och det blev en rejäl budgivning. Denna gången var det knepigare med många turer fram och tillbaka... men han hade alltid en plan b och lyckades till slut knyta ihop säcken med de villkor jag önskade. Jag..."
"Detta var andra gången jag anlitade Christopher som mäklare. Första gången gick allt smidigt och det blev en rejäl budgivning. Denna gången var det knepigare med många turer fram och tillbaka... men han hade alltid en plan b och lyckades till slut knyta ihop säcken med de villkor jag önskade. Jag är väldigt nöjd och kan starkt rekommendera Christopher! "
Läs mer
säljare på Fyrklöversgatan 13

18 nov 2021

"Supernöjd med Christopher. Väldigt trevlig mäklare och alltid realistisk! "
säljare på Rudenschöldsgatan 15D

19 okt 2021

"Christopher var otroligt trygg att jobba med, engagerad och professionell som kom med bra råd och var lyhörd gentemot mina önskemål. Hela processen var mycket behaglig från start till mål och framförallt så gick allting väldigt smidigt. Så om det är någon jag fortsatt ska ha vid min sida i framti..."
"Christopher var otroligt trygg att jobba med, engagerad och professionell som kom med bra råd och var lyhörd gentemot mina önskemål. Hela processen var mycket behaglig från start till mål och framförallt så gick allting väldigt smidigt. Så om det är någon jag fortsatt ska ha vid min sida i framtiden är Christopher Sjödahl det självklara valet!"
Läs mer
säljare på Virvelvindsgatan 20C

25 sep 2021

"Jag upplevde Christoffer som en ärlig person som inte gav sig förens jag var nöjd. Trevligt bemötande och lyhörd. Framförallt kände jag mig inte stressad i min försäljning vilket jag tycker är väldigt viktigt när man säljer sin bostad. Det skall kännas tryggt. Jag kan definitivt rekommendera Chri..."
"Jag upplevde Christoffer som en ärlig person som inte gav sig förens jag var nöjd. Trevligt bemötande och lyhörd. Framförallt kände jag mig inte stressad i min försäljning vilket jag tycker är väldigt viktigt när man säljer sin bostad. Det skall kännas tryggt. Jag kan definitivt rekommendera Christoffer för framtida bostadssäljare! "
Läs mer
säljare på Fyrklöversgatan 11

02 jul 2021

"Här är en mäklare som verkligen jobbar mot det målet ni satt upp ihop. Lyssnar på vad man vill ha ut av affären och är ärlig vad han själv tycker och tänker.
Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan! "
säljare på Fruktträdsgatan 2

29 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare om ni vill ha ett positivt och personligt bemötande.
Han är välförberedd, pålitlig, engagerad, driven och håller en uppdaterad hela tiden.
Helt suveränt! :-) "
säljare på Borstbindaregatan 7

28 jun 2021

"Har god lokal kännedom och ger realistiska målbilder och strategier snarare än att inge förväntningar som inte är sannolika. "
säljare på Kvillegatan 15

28 jun 2021

"Mycket bra, det är bara värdering/utgångspris jag önskar att jag blev bättre införstådd med. "
säljare på Virvelvindsgatan 20B

28 jun 2021

"Svin duktig! "
säljare på Rundbäcksgatan 1

19 jun 2021

"Det var inte för inte som jag/vi nu för tredje gången anlitade Christopher Sjödahl för hjälp med försäljningen av en lägenhet. Har tidigare liksom även denna gång bara beröm och uppskattning att ge till Christopher för hans sätt att verka som mäklare - vg se omdömena ovan! Denna 3:e gång visade C..."
"Det var inte för inte som jag/vi nu för tredje gången anlitade Christopher Sjödahl för hjälp med försäljningen av en lägenhet. Har tidigare liksom även denna gång bara beröm och uppskattning att ge till Christopher för hans sätt att verka som mäklare - vg se omdömena ovan! Denna 3:e gång visade Christopher dessutom sig ha ett stort tålamod och en mkt god följsamhet och flexibilitet i försäljnings-
processen när vi själva blev tvungna att be Christopher att avvakta med den aktiva försäljningen och då under flera månade efter det att försäljningsuppdraget var undertecknat. Orsaken till vår fördröjningen var att sonen som bodde i lägenheten tvingades uppskjuta utflyttningen pga arbetsmarknadsläget i sin tur beroende på "coronan".
Min enda kritik gäller annonsen och i den beskrivningen av lägenheten. Å andra sidan var det bara ett preliminärt förslag och jag är medveten om att mitt tyckande är klart subjektivt utifrån mina värderingar och referensramar. Hur som hels var Christopher klart lyhörd för mina ändringsförslag och kompletteringar/tillägg och efter att i god anda ha bollat mina synpunkter var vi snabbt överens om "the final version".
Vill avslutningsvis tillägga att det verkar som om Christopher även åtnjutit ett stort förtroende hos de lägenhetsköpare som vi slutligen kommit i kontakt med.
Därmed har avsluten/överlåtelserna varit väldigt trevliga med både nöjda säljare och köpare - en sk win-win!
Återigen således ett proffsigt utfört mäklararbete av Christopher.
Philip, Annelie och Per
"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 15

14 jun 2021

"Super trevlig positiv och glad. Bra service samt lyhörd. Vi är super nöjda och haft honom till föredetta försäljningar med. "
säljare på Virvelvindsgatan 20C

11 jun 2021

"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Christoffer och blev väldigt nöjd både av utfallet samt av bemötandet under processen. Trots att jag hade höga förväntningar lyckades Christoffer både leva upp till och överträffa mina förväntningar. Är väldigt nöjd då han är en mäklare med ett professionellt b..."
"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Christoffer och blev väldigt nöjd både av utfallet samt av bemötandet under processen. Trots att jag hade höga förväntningar lyckades Christoffer både leva upp till och överträffa mina förväntningar. Är väldigt nöjd då han är en mäklare med ett professionellt bemötande, är alltid tillgänglig och levererade en bra insats under hela försäljningen. Rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Gröna Annas gata 1

09 jun 2021

"Rekommenderar gärna. Mycket nöjd."
säljare på Gröna Annas gata 1

07 jun 2021

"Christopher var grym!
Han visade stort engagemang och hade en väldigt god kunskap om hur marknadsläget låg till.
Vi hade en stor tidspress med att få våran lägenhet såld.
Christopher la genast upp en fungerande strategi för både snabb försäljning och bra prissättning.
Rekommenderar han starkt til..."
"Christopher var grym!
Han visade stort engagemang och hade en väldigt god kunskap om hur marknadsläget låg till.
Vi hade en stor tidspress med att få våran lägenhet såld.
Christopher la genast upp en fungerande strategi för både snabb försäljning och bra prissättning.
Rekommenderar han starkt till alla som har försäljningstankar!"
Läs mer
säljare på Bautastensgatan 5A

05 jun 2021

"Christopher är magisk! Väldigt duktig på sitt jobb!"
säljare på Guldpokalsgatan 6B

29 maj 2021

"Stort driv och engagemang från mäklaren gjorde försäljningen smidig och snabb. En hög lokalkännedom och lättsam personlighet gjorde Christopher till det självklara valet av mäklare för min bostad! "
säljare på Gröna Annas gata 17

27 maj 2021

"Mycket bra, engagerad och rak, driven med stark lokalkännedom."
säljare på Kvillegatan 7

23 maj 2021

"Christopher var proffsig och trevlig i sitt bemötande och vi skulle med lätthet rekommendera honom för vänner och bekanta. "
säljare på Färgfabriksgatan 8

23 maj 2021

"Christopher Sjödahl är helt suverän!
Otroligt professionell, närvarande och alltid tillgänglig trots att han har så många projekt på gång samtidigt.
Vi är väldigt nöjda med honom och vi hade definitivt gjort samma val igen. Rekommenderas absolut! "
säljare på Snövädersgatan 3

06 maj 2021

"Christopher var engagerad från dag 1 och var alltid snabb med uppdateringar och information etc. Kan varmt rekommendera Christopher"
säljare på Rödlönnsgången 26

27 apr 2021

"Selling your apartment is never an easy task and you try to create the best team possible between broker, stylers and photographer and we could not be happier with Christopher and the whole team. Christopher understood our needs and exceeded our selling price expectations.
"
"Selling your apartment is never an easy task and you try to create the best team possible between broker, stylers and photographer and we could not be happier with Christopher and the whole team. Christopher understood our needs and exceeded our selling price expectations.
"
Läs mer
säljare på Färgfabriksgatan 14

21 apr 2021

"Christoffer var påläst och målinriktad vilket gav resultat. Upplevdes väldigt engagerad och gör det lilla extra. "
säljare på Gröna Annas gata 15

20 apr 2021

"Cristopher Sjödahl var oerhört engagerad. Jag hade samma mäklare när jag köpte samt sålde bostaden. Och det fanns en anledning till varför jag just kontaktade honom. Han är tydlig, engagerad, lyhörd och oerhört effektiv. Han kan området Kvillebäcken och jag förstår varför han säljer mest lägenhet..."
"Cristopher Sjödahl var oerhört engagerad. Jag hade samma mäklare när jag köpte samt sålde bostaden. Och det fanns en anledning till varför jag just kontaktade honom. Han är tydlig, engagerad, lyhörd och oerhört effektiv. Han kan området Kvillebäcken och jag förstår varför han säljer mest lägenheter här! Rekommenderas varmt!"
Läs mer
säljare på Rundbäcksgatan 20

17 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Christopher han var smidig. Var mycket lätt at nå en bra mäklare helt enkelt "
säljare på Färgfabriksgatan 8

16 mar 2021

"En ambitiöst och driven mäklare med mycket tålamod. Jag hade tidigare en annan mäklare från en annan fastighetsbyrå. Men med facit i hand så borde jag ha valt Christopher direkt.
Då hade garanterat min försäljning gått mycket snabbare och bättre direkt.
Kan starkt rekommendera Christopher och B..."
"En ambitiöst och driven mäklare med mycket tålamod. Jag hade tidigare en annan mäklare från en annan fastighetsbyrå. Men med facit i hand så borde jag ha valt Christopher direkt.
Då hade garanterat min försäljning gått mycket snabbare och bättre direkt.
Kan starkt rekommendera Christopher och Bjurfors."
Läs mer
säljare på Guldpokalsgatan 8B

11 mar 2021

"Christopher är helt fantastiskt! Otroligt professionell och alltid tillgänglig. Vi rekommenderar verkligen honom, bättre hittar man absolut inte! "
säljare på Herman Anderssons väg 7

11 mar 2021

"Christopher är väldigt mån om sina kunder och ger ett kompetent och tryggt intryck genom att vara genuin. "
säljare på Långängen 7

09 mar 2021

"Christopher var professionell och enkel att samarbeta med och det jag uppskattade mest var hans ärlighet. Vår lägenhetsförsäljning tog sin tid men det blev väldigt bra i slutändan och Christopher gav goda råd längs vägen. Fem av fem! "
säljare på Penselgatan 6

16 feb 2021

"Professionell och trevlig, pålitlig för såväl köpare som säljare. Med Christopher som mäklare kan du känna dig trygg! "
säljare på Långängen 1B

03 feb 2021

"Väldigt nöjd med försäljningen, alltid tillgänglig, väldigt trevlig och kunnig. "
säljare på Kvillegatan 35

26 jan 2021

"Hela processen var väldigt smidig, Christopher var driven och fick ihop det på bra sätt för både oss som säljare och köparna. Han gjorde sig tillgänglig och var bra på att återkoppla. Vi är supernöjda med försäljningen och slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Christopher till den som ska sälja s..."
"Hela processen var väldigt smidig, Christopher var driven och fick ihop det på bra sätt för både oss som säljare och köparna. Han gjorde sig tillgänglig och var bra på att återkoppla. Vi är supernöjda med försäljningen och slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Christopher till den som ska sälja sin bostad."
Läs mer
säljare på Lammelyckan 9D

22 jan 2021

"Fullt förtroende för denna "stjärna"! Leta inte efter någon annan mäklare.
Christophers energi, proffsighet och extremt målinriktade approach fick mig att välja honom. Han skötte allt otroligt bra från början till slut.
Det var absolut den bästa mäklarupplevelsen jag har haft hittills. Christo..."
"Fullt förtroende för denna "stjärna"! Leta inte efter någon annan mäklare.
Christophers energi, proffsighet och extremt målinriktade approach fick mig att välja honom. Han skötte allt otroligt bra från början till slut.
Det var absolut den bästa mäklarupplevelsen jag har haft hittills. Christopher gjorde det lilla extra genomgående längs hela processen och var alltid fylld av energi. Jag kände mig trygg genom hela processen och rekommenderar honom till alla som vill göra en bra och smidig affär!"
Läs mer
säljare på Borstbindaregatan 5

20 jan 2021

"Christopher gjorde ett helt fantastiskt jobb. Vi valde Christopher trots att han inte säljer i i området där vi bor, missförstå mig rätt det är av viss vikt att kunna området. Men det absolut viktigaste är att ha en mäklare som är grymt duktig på att ta spekulanter, har en god förhandlaförmåga oc..."
"Christopher gjorde ett helt fantastiskt jobb. Vi valde Christopher trots att han inte säljer i i området där vi bor, missförstå mig rätt det är av viss vikt att kunna området. Men det absolut viktigaste är att ha en mäklare som är grymt duktig på att ta spekulanter, har en god förhandlaförmåga och som kontinuerligt återkopplar till båda parter. Jag talar av egen erfarenhet från de gånger jag tidigare sålt bostäder men även som mäklare, vilket jag arbetat som sedan 2013 och idag driver mäklarkontor."
Läs mer
säljare på Wrangels Trappgata 8

20 jan 2021

"Christopher kan med sin gedigna erfarenhet lägga fokus på det som är viktigt för en bra försäljning. Han är mycket lätt att ha att göra med och hanterar skickligt budgivningssituationen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Virvelvindsgatan 8

28 dec 2020

"Rekommenderas!"
säljare på Väderkvarnsgatan 2C

15 dec 2020

"Rekommenderar Christopher, han visade stort engagemang och gav goda råd i samband med försäljningen av min bostadsrätt. "
säljare på Skiftesgatan 4D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
33

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
88 765 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
437 av 457 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
389 av 455 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
439 av 450 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
453 av 457 säljare

Christopher på kartan.

721 tidigare annonser
27 bostäder till salu
457 rekommendationer

27 bostäder till salu.

Annonser

1 rum, 34 m²
Lägenhet, Göteborg
2 364 kr/mån
1 rum, 44 m²
Lägenhet, Göteborg
2 306 kr/mån
2 895 000 kr
2 rum, 58 m²
49 913 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 133 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 30,5 m²
66 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 192 kr/mån
2 rum, 58 m²
Lägenhet, Göteborg
3 148 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 150 000 kr
Lägenhet Hisingen
2 rum, 47,9 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
3 515 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 220 000 kr
2 rum, 68 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Hisingen
3 rum, 66 m²
2 350 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 155 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 750 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 155 000 kr
3 rum, 76 m²
Utropspris: 3 595 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.