Christopher Sjödahl

Profilbild för Christopher Sjödahl
Säljarfavorit
Christopher Sjödahl
4.8 / 5
(403 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
44 st
43 st
98 550 000 kr

Bakgrund

Christopher Sjödahl jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2012-04-20. Christopher har fått in 43 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christopher har enligt vår statistik haft 53 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 126 290 000 kr.

Presentation

Christopher är specialiserad på bostadsrätter på Hisingen och har arbetat som mäklare sedan 2012. Han har en lång erfarenhet av både yrket och området vilket har lett till flera utmärkelser genom åren. Under 2020 så fick han flest rekommendationer 2020 i hela Göteborg samt flest försäljningar och rekommendationer på Hisingen 2020. Under 2019 samt 2018 tog han även första plats på listan för både flest rekommendationer och flest sålda bostäder i hela Göteborg.

Christopher är driven, målmedveten och bryr sig genuint om sina kunder vilket han tror har stor betydelse för att varje affär ska överträffa förväntningarna. Som den mest aktiva och rekommenderade mäklaren på Hisingen senaste åren får du en kompetent och driven mäklare till din bostadsförsäljning under Bjurfors välkända varumärke.

Mäklarbyrå


Säljare om Christopher.

17 mar 2021

"Vi är mycket nöjda med Christopher han var smidig. Var mycket lätt at nå en bra mäklare helt enkelt "
säljare på Färgfabriksgatan 8

16 mar 2021

"En ambitiöst och driven mäklare med mycket tålamod. Jag hade tidigare en annan mäklare från en annan fastighetsbyrå. Men med facit i hand så borde jag ha valt Christopher direkt.
Då hade garanterat min försäljning gått mycket snabbare och bättre direkt.
Kan starkt rekommendera Christopher och Bjurfors."
säljare på Guldpokalsgatan 8B

11 mar 2021

"Christopher är helt fantastiskt! Otroligt professionell och alltid tillgänglig. Vi rekommenderar verkligen honom, bättre hittar man absolut inte! "
säljare på Herman Anderssons väg 7

11 mar 2021

"Christopher är väldigt mån om sina kunder och ger ett kompetent och tryggt intryck genom att vara genuin. "
säljare på Långängen 7

09 mar 2021

"Christopher var professionell och enkel att samarbeta med och det jag uppskattade mest var hans ärlighet. Vår lägenhetsförsäljning tog sin tid men det blev väldigt bra i slutändan och Christopher gav goda råd längs vägen. Fem av fem! "
säljare på Penselgatan 6

16 feb 2021

"Professionell och trevlig, pålitlig för såväl köpare som säljare. Med Christopher som mäklare kan du känna dig trygg! "
säljare på Långängen 1B

03 feb 2021

"Väldigt nöjd med försäljningen, alltid tillgänglig, väldigt trevlig och kunnig. "
säljare på Kvillegatan 35

26 jan 2021

"Hela processen var väldigt smidig, Christopher var driven och fick ihop det på bra sätt för både oss som säljare och köparna. Han gjorde sig tillgänglig och var bra på att återkoppla. Vi är supernöjda med försäljningen och slutpriset. Vi kan varmt rekommendera Christopher till den som ska sälja sin bostad."
säljare på Lammelyckan 9D

22 jan 2021

"Fullt förtroende för denna "stjärna"! Leta inte efter någon annan mäklare.
Christophers energi, proffsighet och extremt målinriktade approach fick mig att välja honom. Han skötte allt otroligt bra från början till slut.
Det var absolut den bästa mäklarupplevelsen jag har haft hittills. Christopher gjorde det lilla extra genomgående längs hela processen och var alltid fylld av energi. Jag kände mig trygg genom hela processen och rekommenderar honom till alla som vill göra en bra och smidig affär!"
säljare på Borstbindaregatan 5

20 jan 2021

"Christopher gjorde ett helt fantastiskt jobb. Vi valde Christopher trots att han inte säljer i i området där vi bor, missförstå mig rätt det är av viss vikt att kunna området. Men det absolut viktigaste är att ha en mäklare som är grymt duktig på att ta spekulanter, har en god förhandlaförmåga och som kontinuerligt återkopplar till båda parter. Jag talar av egen erfarenhet från de gånger jag tidigare sålt bostäder men även som mäklare, vilket jag arbetat som sedan 2013 och idag driver mäklarkontor."
säljare på Wrangels Trappgata 8

20 jan 2021

"Christopher kan med sin gedigna erfarenhet lägga fokus på det som är viktigt för en bra försäljning. Han är mycket lätt att ha att göra med och hanterar skickligt budgivningssituationen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Virvelvindsgatan 8

28 dec 2020

"Rekommenderas!"
säljare på Väderkvarnsgatan 2C

15 dec 2020

"Rekommenderar Christopher, han visade stort engagemang och gav goda råd i samband med försäljningen av min bostadsrätt. "
säljare på Skiftesgatan 4D

08 dec 2020

"Christopher är en kanonbra mäklare. Trevlig, tydlig, har koll på allt, är extremt närvarande vid alla tänkbara frågor, genom tel, mail, sms etc. Blixtsnabbt och effektivt. Och resultatet, Affären, gick igenom till full belåtenhet och väldigt snabbt. Bjurfors har i mitt tycke ett grundmurat bra rykte och därför valde vi dem. Christopher förstärker denna min åsikt ytterligare. Rekommenderar Christopher å de varmaste!
"
säljare på Bäckebolslyckan 22

07 dec 2020

"Fick tips av en före detta kollega till Christopher att ta kontakt med honom när jag skulle sälja lägenheten på Hisingen. Det var ett mycket bra tips. Christopher är engagerad och lyhörd. Viktigast av allt så är han lätt att nå och kommunicera med. Ett stort plus är hans positiva personlighet. Kan varmt rekommendera Christopher!"
säljare på Fjärdingsgatan 16C

30 nov 2020

"Jag anlitade Christopher för över ett år sedan då jag och min sambo började titta på hus, under detta år har han varit lätt att få tag på, gett oss goda råd, och aldrig varit "för på", vilket har uppskattats oerhört mycket.
Han är tydlig och rak med vad man kan förvänta sig, vilket är tryggt och vår förväntan på affären stämde väldigt bra överens med verkligheten. Rekommenderas starkt!"
säljare på Fruktträdsgatan 9

21 nov 2020

"Christopher är engagerad, tillgänglig och trygg. Jag är supernöjd med Christophers insats vid försäljningen av min lägenhet och har redan rekommenderat honom till vänner. "
säljare på Virvelvindsgatan 8

20 nov 2020

"Vi är supernöjda med Christophers jobb. "
säljare på Kvillegatan 3

18 nov 2020

"Christopher är lyhörd, skön och enkel att ha att göra med. Han hjälpte till att få en snabb affär att gå igenom med sena kvällar och snabba lösningar. Rekommenderar absolut Christopher vidare! "
säljare på Hallegatan 15

17 nov 2020

"I am quite appreciated with Christopher's effort on the sales of my apartment. H e has a really good network in Centralen Hisingen area and knows the market quite well. He also has some potential customers before the hemnet showing, which gives the seller more opportunities. And he is also quite motivated on updating the info for both seller and buyers. So I will highly recommend him as the broker in this area."
säljare på Kvillegatan 19

11 nov 2020

"Christopher var vänlig, positiv och mycket engagerad. Kunnig, lätt att ha och göra med och angelägen att sälja till ett bra pris, vilket han lyckades med."
säljare på Vindragaregatan 10C

28 okt 2020

"Jag kan varmt rekommendera Christopher! Han är engagerad, lätt att få tag på, håller kontakten löpande och han jobbar aktivt för både säljare och köpares bästa!"
säljare på Västra Stillestorpsgatan 1

26 okt 2020

"Christoffer är en mycket engagerad och ödmjuk mäklare han lyssnar och tar in! Detta va inte första gången vi anlitade honom och förmodligen inte heller sista."
säljare på Heidenstams gata 7

26 okt 2020

"Mäklaren var proffsig och lyhörd. Hade god kännedom om området samt la ner mycket tid med extra visningar vilket var uppskattat. En av dom bästa och trevligaste mäklarna jag har träffat på."
säljare på Kvillegatan 11

20 okt 2020

"Mycket bra erfarenheter från Christopher. Mycket trevlig och tillmötesgående och sålde lägenheten snabbt till ett pris över förväntan. Rekommenderas!"
säljare på Borstbindaregatan 1

14 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Chris! Vi rekommenderar starkt. Lika engagerad första månaden som efter 1,5 år :) tumme upp!
"
säljare på Ödmansgatan 4B

14 okt 2020

"Christopher är mycket duktig och engagerad. Han arbetade hårt och med flera (privata) visningar lyckades han få ut ett pris vi är väldigt nöjda med. Skulle jag sälja på Hisingen igen hade jag definitivt använt Christopher."
säljare på Kvillegatan 1

05 okt 2020

"Väldigt genuin mäklare som vet vad han gör. Med tanke på det rådande läget inom bostadsmarknaden är vi väldigt nöjda. Mäklarens kontaktnät banade väg för en lyckad försäljning! "
säljare på Toleredsgatan 15

30 sep 2020

"Vi är super nöjda med Christopher som mäklare. Han var proffsig, återkopplade alltid och hade ett bra bemötande. Bilderna som togs på lägenheten var dessutom super proffsiga vilket gjorde att vi var riktigt nöjda med annonsen."
säljare på Lupinvägen 22

29 sep 2020

"Grym mäklare som engagerar sig och är lyhörd för dina önskemål. Han är tillgänglig jämt och är mycket trevlig. Rekommenderas varmt! "
säljare på Rundbäcksgatan 16B

28 sep 2020

"Grym mäklare, full pott!️"
säljare på Taklöksvägen 4

21 sep 2020

"Engagerad trevlig mäklare som varit lätt att jobba med och hela tiden lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Dalgången 6

18 sep 2020

"Jag är nöjd med Christophers mäklarinsats mitt under rådande pandemi orsakad av Covid-19. En pandemisituation som ingen varit med om innan, en miljön där det blivit mycket svårare att sälja men där mäklaren som lyckas visar att han lyckats med mäklandet! Ett riktigt lackmustest!
Christopher gav mig ett mycket förtroendeingivande intryck från början till slut, har haft en mycket god tillgänglighet under försäljningsprocessen och lyckades sälja min lägenhet med hjälp av sitt breda spekulantregister.
Vill ni göra en lyckad försäljning så kan jag varmt rekommendera Christopher!
"
säljare på Långängen 5

17 sep 2020

"Christoffer är en engagerad, driven och ärlig mäklare. Supernöjd! "
säljare på Färgfabriksgatan 6

17 sep 2020

"Lösningsorienterad."
säljare på Ullmansgatan 5A

16 sep 2020

"Mycket proffsig vi tillsammans med mäklarn fixade detta galant "
säljare på Sagogången 47

16 sep 2020

"Vi är nöjda med Christofer! Han var påläst och gav oss god råd längs vägen i vår process att sälja lägenheten mitt i en pågående pandemi. Han ingav snabbt ett förtroende och är väldigt trevlig! "
säljare på Brämaregatan 9A

16 sep 2020

"Christopher var mycket lyhörd för mina önskemål, det kändes tryggt. "
säljare på Sagogången 38

16 sep 2020

"Vi har väldigt nöjda med Christopher!"
säljare på Gamla Tuvevägen 8

16 sep 2020

"Superbra mäklare! Vi var väldigt nöjda försäljningen och Christopher gjorde ett grymt jobb.
Rekommenderas starkt! "
säljare på Kvillegatan 19

17 aug 2020

"Det kändes tryggt med en erfaren mäklare som Christopher. Jag upplevde att han var mycket kunnig, inlyssnande och gav bra feedback när jag efterfrågade råd. Jag kan varmt rekommendera Christopher som mäklare."
säljare på Vårlöksgatan 5D

14 aug 2020

"Bästa mäklaren man kan få tag i, driven och svara alltid i telefon oavsett tid eller veckodag, rekommenderar starkt denna duktiga och proffisionella mäklare!"
säljare på Bäckebolslyckan 14

14 aug 2020

"Christopher kan jag varmt rekommendera till andra. Han är proffsig men samtidigt väldigt personlig och härlig. Gjorde ett kanonjobb enligt mig!"
säljare på Fruktträdsgatan 2

13 aug 2020

"Christopher Sjödahl is a very engaging realtor who knows the housing market in the area and beyond. He was very helpful with supplying me with any and all information that I needed to more easily sell my "bostadsrätt lagenhet". All the documents associated with the selling of the condominium were in order and thorough in their content. I appreciated, what I see as extra help, that Christopher collected information about the apartment and the organization's information about the apartment and that I didn't have to do the work myself. I also appreciated his help in booking a meeting with an apartment stylist to help ensure the sale of my apartment."
säljare på Bäckebolsängen 13

13 aug 2020

"Tredje gången jag säljer med Christopher och jag är precis lika nöjd denna gång! Så proffsig och kunnig på sitt jobb och samtidigt en så härlig och varm person! En riktigt stor fördel att han säljer mest på Centrala Hisingen då han kunde flytta vidare flera kunder han träffat innan till min försäljning. "
säljare på Gröna Annas gata 1

02 jul 2020

"Christopher fick en att känna sig trygg och är en mycket bra mäklare. Han är kunnig, trevlig, transparant och jag rekommenderar honom stark!"
säljare på Kvillegatan 37

27 jun 2020

"Christopher är mycket kunnig och trygg mäklare.
Vill man ha den bästa är valet enkelt!
"
säljare på Borstbindaregatan 3

24 jun 2020

"Christopher gjorde ett lysande jobb med vår försäljning! Han var tydlig med hur processen skulle gå till och vilka förväntningar vi borde ha på marknaden. Han hade också olika planer på hur vi skulle agera för att få till potentiella köpare. Likaså var han alltid tillmötesgående och lätt att få tag på."
säljare på Långängen 1A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
53

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
43
Försäljningar
53
Försäljningsvärde
126 290 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.8 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.8 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
381 av 400 säljare
Christopher satte rätt förväntningar på slutpriset
335 av 397 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
384 av 392 säljare
Christopher var tydlig och höll mig uppdaterad
395 av 399 säljare

Christopher på kartan.

609 tidigare annonser
5 bostäder till salu
399 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

1 895 000 kr
2 rum, 82 m²
23 109 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 851 kr/mån
3 995 000 kr
3 rum, 79 m²
50 569 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 507 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 37 m²
53 918 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 366 kr/mån
1 995 000 kr
1 rum, 30,5 m²
66 500 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 316 kr/mån
1 795 000 kr
2 rum, 53 m²
33 867 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 198 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 680 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 185 000 kr
46,3 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
1 630 000 kr
Lägenhet Tuve
+ 35 000 kr
1 rum, 37,5 m²
Utropspris: 1 595 000 kr
3 050 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 255 000 kr
2 rum, 60 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Hisingen
-50 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 890 000 kr
Lägenhet Hisingen
+ 595 000 kr
3 rum, 83 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda med Christopher han var smidig. Var mycket lätt at nå en bra mäklare helt enkelt "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.