Christoffer Liljeroth

Profilbild för Christoffer Liljeroth
Säljarfavorit
Christoffer Liljeroth
4.9 / 5
(273 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
38 st
31 st
98 800 000 kr

Bakgrund

Christoffer Liljeroth jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-17. Christoffer har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christoffer har enligt vår statistik haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 114 845 000 kr.

Presentation

Att sälja eller köpa sin bostad är förmodligen den största och viktigaste affären de flesta gör i sitt liv.
Jag vill att genom mitt personliga engagemang, tillgänglighet och noggranna förberedelser att både du som köpare och säljare skall känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar hela tiden efter att göra det lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara flexibel och påläst kommer jag kunna uppfylla dina samt mina mål och kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär!

Säljare om Christoffer.

06 jul 2021

"Christoffer är kunnig,inkännande,noggrann och saklig på ett proffessionellt sätt som inger trygghet både säljare och köpare.Processen flöt fläckfritt och resultatet är vi mycket nöjda och tacksamma för.Rekommenderar Christoffer starkt!"
säljare på Marklandsgatan 63

06 jul 2021

"Vi är mycket nöjda med Christoffer som mäklare! Han var lyhörd för våra önskemål och gav bra råd kring försäljningen. Vi skulle varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Kapplandsgatan 108

28 jun 2021

"Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen med att sälja min lägenhet.
Personlig service utöver det vanliga och ett försäljningsresultat över förväntan.
Mycket kunnig och lugn. Rekommenderar verkligen!"
säljare på Halvtumsgatan 10

27 jun 2021

"Både köpte och sålde min första lägenhet via Christoffer, är verkligen supernöjd! Vi hade först en plan att sälja lägenheten i ett ganska lugnt tempo, vilket ändrades kvickt när vi köpte något snabbare än väntat. Christoffer ställde om planen snabbt och inom bara ett par veckor var lägenheten såld! Dessutom till ett pris som var över förväntan. Han är driven, tillmötesgående och kämpade det lilla extra för att sälja lägenheten till bästa möjliga pris. TACK Christoffer! "
säljare på Skogsmilsgatan 17

27 jun 2021

"Mycket professionell och seriös. Närvarande under hela försäljningen, svarade snabbt på alla frågor. Christoffer är påläst och kunnig vilket gjorde hela processen trygg från start till mål! Kan verkligen rekommendera Christoffer! "
säljare på Handelsmyntet 18

22 jun 2021

"Andra gången vi anlitade Christoffer och om vi får välja kommer det bli en tredje gång! Mycket kompetent, trevlig och metodisk mäklare som vet vad han gör! 5/5!"
säljare på Bergskroken 6

22 apr 2021

"Christoffer är mycket kompetent och kan sin sak, har en bra metodik och levde upp till mina förväntningar. Jag saknade uppdateringar och status i början av förmedlingen kring annonsen, tidsplan mm men när jag sa ifrån fick jag löpande info frekvent så han är verkligen lyhörd till ens behov. I slutändan nådde vi det uppsatta målet och jag är mycket nöjd med hela affären. Jag kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare."
säljare på Skäpplandsgatan 13

20 apr 2021

"Detta var första gången jag sålde en lägenhet och redan från vårt första möte satte Christoffer upp en tydlig och professionell strategi över alla steg i försäljningen. Alla moment har genomsyrats av en noggrannhet och god kommunikation. Kort sagt, Christoffer var från dag ett väldigt engagerad i försäljningen av min lägenhet och jag är supernöjd. Kommer definitivt vända mig till Christoffer igen vid framtida köp/försäljningar. "
säljare på Lemansgatan 10

20 apr 2021

"Jag är oerhört nöjd med Christoffer Liljeroth. Jag har både köpt och sålt via honom och han är lika smidig, tydlig och engagerad åt båda hållen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Mandolingatan 7

18 apr 2021

"Andra gången som vi använder Christoffer som mäklare. Han är mycket trevlig och inlyssnande. Eftersom han har en god relation med både säljare och köpare blir det en mycket bra affär där båda parter är mycket nöjda. Mycket bra budgivning där han har personlig kontakt med budgivarna och inte bara tar sms. Kan verkligen rekommendera Christoffer till framtida försäljningar."
säljare på Åsgatan 2

07 apr 2021

"Vi är jättenöjda med Christoffer! Han är väldigt trevlig och kunnig i sitt jobb och om området. Lätt att ha att göra med och alltid kontaktbar."
säljare på Högsbogatan 27

31 mar 2021

"Mycket kompetent, engagerad och supertrevlig, vi är väldigt nöjda! "
säljare på Skäpplandsgatan 15

30 mar 2021

"Kompetent, förtroendeingivande och bra stöd för att få ut så mycket som möjligt från försäljningen."
säljare på Distansgatan 51

30 mar 2021

"Vi sålde till rekordpris, mycket nöjda! "
säljare på Kapplandsgatan 18

26 mar 2021

"Vi är jättenöjda och har haft en bra dialog med Christoffer hela vägen från när vi köpte vår lägenhet via honom för flera år sedan tills vi sålde den i år. Han är lite dyrare än vissa andra men vi upplever att han verkligen är mer ambitiös, kan sitt område och har bättre koll än andra mäklare på vad spekulanterna letar efter och kan guida dem till rätt lägenhet. Vi är glada både över priset vi fick vid försäljning och hur smidigt det gått att sammarbeta. Vi rekommenderar varmt Christoffer!"
säljare på Kapplandsgatan 8

26 mar 2021

"Jag sökte en mäklare som kunde lyssna, förstå mig och låta mig fatta alla beslut med mäklarens hjälp och kompetens. Christoffer överträffade mina förväntningar. Han tog sig tid att lyssna in mig och ställde frågor för att se till att han uppfattat mig rätt. Han pressade upp priset högre än vad jag trodde var möjligt och försäljningen gick snabbt och smidigt. Jag kunde inte vara mer nöjd. "
säljare på Marklandsgatan 45

31 dec 2020

"Bra samarbete"
säljare på Sagogången 23

30 dec 2020

"Tycker det är jobbigt att engagera mig i enkätfrågor.
Vi pratade med tre mäklare innan vi valde Christoffer och vi ångrar inte vårt val. Skulle välja honom igen."
säljare på Nymilsgatan 1

30 dec 2020

"Supernöjda. Stort plus för arbetssättet under visningar. Rekommenderas varmt. "
säljare på Brattåskärrsvägen 35

30 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Christoffer och försäljningen av vår lägenhet. Fungerade väldigt bra, god kommunikation och en mäklare som lyssnar. Rekommenderar starkt!"
säljare på Distansgatan 23D

02 dec 2020

"Andra gången vi anlitade Christoffer och lika nöjda den här gången som förra!"
säljare på Marklandsgatan 43

25 nov 2020

"Enkelt, smidigt och en riktigt bra försäljning!"
säljare på Skäpplandsgatan 13

25 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Christoffer Liljeroth som mäklare. Han gör verkligen det där lilla extra för sina kunder. Är lyhörd, engagerad och uppdaterar kontinuerligt så man får inblick i processen och kan känna sig trygg längs med hela vägen vid en försäljningen. Dessutom är han otroligt trevlig. Skulle mer än gärna anlita honom igen!"
säljare på Silvermyntsgatan 26

23 nov 2020

"Vi hade Christoffer som mäklare både när vi köpte och sålde och tycker att han är väldigt proffsig i sitt arbete. Skulle verkligen rekommendera honom till andra. "
säljare på Halvtumsgatan 8

23 nov 2020

"Christopher är en grym och erfaren mäklare. Fantastiskt och göra affär med. TACK CHRISTOPHER.//Ramin"
säljare på Kvarnbygatan 51

23 nov 2020

"Engagerad, trevlig och proffsig. Lyssnade in mina behov. "
säljare på Silvermyntsgatan 6

23 nov 2020

"Köpte lägenheten genom Christoffer 2015 och var mycket nöjd. Det var ingen tvekan när jag skulle sälja om vem som skulle få uppdraget. Han uppträder professionellt och ser till både säljaren och köparens intressen. Man får ett gott förtroende för honom."
säljare på Plåtmyntsgatan 19

23 nov 2020

"Christoffer planerade och förberedde på ett sätt som gjorde att jag kunde känna mig lugn trots lätt turbulenta tider på bostadsmarknaden. Han höll mig uppdaterad under hela processen och jag kunde lita på att allt skulle gå som tänkt.
Han missar ingenting och har ett minne som få andra kan konkurrera med. Rekommenderar Christoffer starkt för din framtida försälning."
säljare på Kapplandsgatan 22

23 nov 2020

"Christoffer är en oerhört duktig mäklare. Vi har jobbat med Christoffer flera gånger och har ett jättestort förtroende för honom. "
säljare på Högsbogatan 31

23 nov 2020

"Mycket kunnig, påläst, seriös. Vi hade behov av en mäklare som tog helhetsansvaret, vilket helt gjordes. Vi är mycket nöjda över vårt val av mäklare genomgående."
säljare på Olivedalsgatan 10

23 nov 2020

"Fungerat väldigt bra genom hela försäljningen. Mycket tillmötesgående, lätt att få tag på. Mycket påläst. Bra känsla för hur marknaden ser ut. Kan varmt rekommendera."
säljare på Gibraltargatan 98

23 nov 2020

"Christoffer skötte affären fantastiskt! Vi hade inte köpt något nytt objekt när vi började förbereda vårt hus. Christoffer skötte allt med ett lugn och tog tiden att förbereda annonsen på ett noggrant och genomarbetat vis. När vi väl bestämde oss för att lägga ut vårt hus då vi hade köpt ett nytt agerade Christoffer snabbt och var mycket lyhörd på våra önskemål och hjälpte oss genom affären på ett riktigt bra sätt. Vi är verkligen nöjda med processen och affären. Skulle vilja addera till egenskaperna för en mäklare ovan som jag anser Christoffer besitter. Christoffer är och ger ett pålitligt intryck."
säljare på Aprikosgatan 23

07 okt 2020

"Jag är otroligt nöjd med valet av mäklare. Christoffer var mycket engagerad och förtroendeingivande. Jag kommer garanterat använda Christoffer igen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Kapplandsgatan 84A

29 sep 2020

"Christoffer var väldigt engagerad och förtroendeingivande och sålde vår bostad till ett superbra pris."
säljare på Kapplandsgatan 8

29 sep 2020

"Trevlig, duktig och med båda fötterna på jorden. "
säljare på Högsbogatan 27

28 sep 2020

"Engagerad och tydlig. Bästa mäklaren i Göteborg! Riktigt nöjd! "
säljare på Kapplandsgatan 38

28 aug 2020

"Det är andra gången vi anlitar Christoffer, skulle vi sälja igen är det han vi ringer utan tveka!
"
säljare på Drivhusgatan 17A

03 jul 2020

"Med Christoffer var det detaljerna som skiljde sig åt. Han la allt sitt fokus på att trygga både oss som säljare och våra spekulanter, han letade fram vad som var speciellt med just vårt radhus och förde fram det till våra spekulanter - han skapade ”vill ha känslan”. Hela säljprocessen gick supersmidigt och snabbt. Och ja, hans arvode var högre än andra mäklare, men i vårt fall så försökte vi sälja vårt radhus med en annan mäklare först innan vi lät Christoffer göra jobbet och då lyckades han sälja vårt radhus för vad det var värt, vilket innebar att vi fick betydligt mer pengar i händerna trots det högre arvodet. Vi kommer aldrig välja någon annan mäklare igen och vi rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
säljare på A E Holmbergs gata 2

30 jun 2020

"Superduktig och trevlig mäklare med mycket kunskap och erfarenhet!!"
säljare på Plåtmyntsgatan 31

17 jun 2020

"Christoffer gav ett otroligt proffesionellt intryck redan från start och höll oss trygga genom hela affären. Lyhörd, engagerad och lätt att kommunicera med. Hade vi bott kvar i Göteborg hade vi anlitat Christoffer igen för framtida försäljningar - utan tvekan."
säljare på Tunnlandsgatan 20

16 jun 2020

"Vi är mycket nöjda med Christoffer som mäklare. Hans kompetens och känsla för tajming var avgörande för att få till en lyckad försäljning under den här våren när marknaden varit så osäker pga Corona. "
säljare på Kopparmyntsgatan 7

15 jun 2020

"Driven och engagerad och lyckades trots utmanande omständigheter hitta en köpare som vi var nöjda med. "
säljare på Nymilsgatan 25

11 jun 2020

"Otroligt engagerad mäklare som alltid ger allt plus lite till. Ska man sälja en bostad är det med honom man ska sälja, dels för att han jobbar så otroligt hårt men också för att han alltid får ut mer för bostaden än andra mäklare. Bättre mäklare går inte att hitta!!"
säljare på Silvermyntsgatan 6

30 maj 2020

"Vi kan varmt rekommendera Christoffer och skulle vi få för oss att sälja någon gång i framtiden så kommer vi definitivt att anlita honom igen.
Vi träffade en del mäklare innan vi träffade Christoffer och dem flesta lovade orimliga saker, allt för att vi skulle anlita dem.
När vi däremot träffade Christoffer så kändes det rätt från början. Han var ärlig, ingav trygghet och lovade inget som han inte kunde hålla. -Istället så leverade han till 200%.
Han leverade långt över det vi önskade eller hade vågat hoppats på! En riktigt stjärna! "
säljare på Sjömilsgatan 13

19 maj 2020

"Christoffers insats var mycket bra. Han är påläst, kunnig, förtroendegivande, saklig, tydlig, ödmjuk, positiv, kommunicerar bra- lugnt med ett bra tempo och med ett självförtroende.
Man känner sig trygg med Christoffer som mäklare och det märks att han trivs i sitt yrke :). "
säljare på Skogsmilsgatan 5

16 maj 2020

"Professionellt och väl genomfört arbete!"
säljare på Verktumsgatan 3

14 maj 2020

"Christoffer var förtroendeingivande, förklarade alla steg i processen på ett bra sätt, lyssnade och svarade på våra frågor, var alltid lätt att få tag på samt tog inga beslut utan att stämma av med oss. Vi kände verkligen han jobbade för vårt bästa och skulle gärna anlita honom igen. "
säljare på Övre Husargatan 35

14 maj 2020

"Jag kände förtroende för Christoffer redan vid första mötet och han höll allt han lovade. Han visade stort engagemang och lyckades med en mycket bra bostadsaffär, även fast det just nu varit svåra tider. Han var värd varenda krona! "
säljare på Skäpplandsgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
114 845 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
251 av 269 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
249 av 273 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
266 av 269 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
272 av 273 säljare

Christoffer på kartan.

448 tidigare annonser
273 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 825 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 335 000 kr
4 rum, 83 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
2 025 000 kr
Lägenhet Frölunda
+ 175 000 kr
2 rum, 44 m²
Utropspris: 1 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Kviberg
3 rum, 77,5 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
2 325 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 175 000 kr
1 rum, 35 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket professionell och seriös. Närvarande under hela försäljningen, svarade snabbt på alla frågor. Christoffer är påläst och kunnig vilket gjorde hela processen trygg från start till mål! Kan verkligen rekommendera Christoffer! "
3 050 000 kr
Lägenhet Högsbo
3 rum, 66 m²
Utropspris: 3 050 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.