Christoffer Liljeroth

Profilbild för Christoffer Liljeroth
Säljarfavorit
Christoffer Liljeroth
4.9 / 5
(319 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
15 st
63 810 000 kr

Bakgrund

Christoffer Liljeroth jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-17. Christoffer har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christoffer har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 73 520 000 kr.

Presentation

Att sälja eller köpa sin bostad är förmodligen den största och viktigaste affären de flesta gör i sitt liv.
Jag vill att genom mitt personliga engagemang, tillgänglighet och noggranna förberedelser att både du som köpare och säljare skall känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar hela tiden efter att göra det lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara flexibel och påläst kommer jag kunna uppfylla dina samt mina mål och kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär!

Säljare om Christoffer.

27 jul 2022

"Bästa mäklare jag har haft och göra med.
Lyhörd, kreativ och alltid professionell. "
säljare på Barytongatan 30

27 jul 2022

"Efter första mötet så kändes allt rätt att välja Christoffer som mäklare. Han är mycket kunnig, tillgänglig, återkopplade snabbt och smidigt på frågor och funderingar. Ger honom mycket varma rekommendationer."
säljare på Forellgatan 60

26 jul 2022

"Christoffer gjorde ett fint jobb i en tuff sväng för bostadsmarknaden."
säljare på Skogsmilsgatan 13

25 jul 2022

"Bättre mäklare är svårt att hitta!
Vi fick betydligt mycket mer för vår bostad än vad vi trodde att vi skulle få, mycket tack vare mäklarens råd o tips. "
säljare på Plåtmyntsgatan 17

20 jun 2022

"Jättenöjd med hela processen. Slutpriset motsvarade förväntningarna. Väldigt bra lokalkännedom från Christoffer i området. Skulle säga att han alltid har spekulanter för din lägenhet."
säljare på Kopparmyntsgatan 3

19 jun 2022

"Detta var andra gången jag anlitade Christoffer som mäklare och är minst lika nöjd denna gång. Christoffer har alltid varit tillgänglig när det dykt upp frågor under processen och han har själv haft en tydlig kommunikation och informerat oss löpande. Vi är mycket nöjda med Christoffer och kan var..."
"Detta var andra gången jag anlitade Christoffer som mäklare och är minst lika nöjd denna gång. Christoffer har alltid varit tillgänglig när det dykt upp frågor under processen och han har själv haft en tydlig kommunikation och informerat oss löpande. Vi är mycket nöjda med Christoffer och kan varmt rekommendera honom som mäklare."
Läs mer
säljare på Wadmansgatan 4B

07 jun 2022

"Supernöjd, alltid lätt att få tag på och höll mig uppdaterad när de hände något nytt."
säljare på Lillgårdens gränd 3

19 apr 2022

"Det är andra gången som vi anlitade Christoffer och precis lika nöjd denna gången som första. Kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Antenngatan 47C

10 apr 2022

"Christoffer har varit mycket professionell och korrekt från första möte och genom hela försäljningsprocessen. Han är också lugn, säker och samtidigt mycket fokuserad, effektiv, kunnig och trevlig. "
säljare på Tenorgatan 12

08 apr 2022

"För mig som aldrig sålt en lägenhet tidigare var det viktigt att hitta en mäklare som var engagerad, påläst och som kunde skapa ett intresse för lägenheten. Christoffer motsvarade alla förväntningar och löste uppdraget med bravur trots en osäker tid för bostadsmarknaden. Jag kan definitivt rekomm..."
"För mig som aldrig sålt en lägenhet tidigare var det viktigt att hitta en mäklare som var engagerad, påläst och som kunde skapa ett intresse för lägenheten. Christoffer motsvarade alla förväntningar och löste uppdraget med bravur trots en osäker tid för bostadsmarknaden. Jag kan definitivt rekommendera honom för framtida bostadssäljare!"
Läs mer
säljare på Guldringen 7

30 mar 2022

"Christoffer skötte hela försäljningen mkt bra och följde sin strategi som fungerade. Fullt förtroende från min sida."
säljare på Silvermyntsgatan 24

28 mar 2022

"Jag uppskattar Christoffers engagemang och kunskap. Definitivt en mäklare jag kommer använda igen och rekommenderar till andra. "
säljare på Silvermyntsgatan 5

21 mar 2022

"Väldigt bra mäklare med stor kunskap och bra kontakter. Han förklarade alla saker så att det är lätt att förstå hur processen funkar, vad är tid planen och vad händer nästa.
Jag rekommenderar starkt."
säljare på Svängrumsgatan 16

14 feb 2022

"Valet av mäklare var enkelt! Christoffer var den enda mäklaren vi träffade och det räckte för att vi skulle anställa honom! Christoffers tillgänglighet, engagemang och driv är och var ”Spot-on”.
-Skall vi använda Christoffer för framtida försäljningar? - Ingen snack om saken! ”This is the Guy to..."
"Valet av mäklare var enkelt! Christoffer var den enda mäklaren vi träffade och det räckte för att vi skulle anställa honom! Christoffers tillgänglighet, engagemang och driv är och var ”Spot-on”.
-Skall vi använda Christoffer för framtida försäljningar? - Ingen snack om saken! ”This is the Guy to hire”"
Läs mer
säljare på Trumpetgatan 2

31 jan 2022

"Om det är viktigt hur försäljningen går till, om man vill ha en pålitlig, trevlig och engagerad mäklare samt ett bra pris, och man är villig att betala för detta, då ska man absolut anlita Christopher. "
säljare på Plåtmyntsgatan 15

19 jan 2022

"Kände stor tillit och ingav stort förtroende. Rekommenderas varmt "
säljare på Distansgatan 23C

19 jan 2022

"Rätt man på rätt plats helt enkelt. Det är andra gången vi anlitar Christoffer till försäljning av våran bostad, och vi känner oss ännu säkrare på att Christoffer är den bästa mäklaren. Han är alltid tillgänglig, uppdaterade oss om allt som hände under försäljningen. Känslan vi hade under försälj..."
"Rätt man på rätt plats helt enkelt. Det är andra gången vi anlitar Christoffer till försäljning av våran bostad, och vi känner oss ännu säkrare på att Christoffer är den bästa mäklaren. Han är alltid tillgänglig, uppdaterade oss om allt som hände under försäljningen. Känslan vi hade under försäljning var att han gav verkligen 100% som gjorde att vi var nöjda med allt och samtidigt kände vi själva att vi aldrig skulle tveka att anlita just honom en gång till !!! "
Läs mer
säljare på Virveltorget 6

20 dec 2021

"Vi har varit väldigt nöjda med Christoffers insats genom vår bostadsförsäljning. Hans kompetens och erfarenhet fick oss att känna oss trygga hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare."
säljare på Kapplandsgatan 138

14 dec 2021

"Otroligt nöjd med Christoffers insats. Han hade med sin breda kompetens vårt fulla förtroende genom hela processen, stark kännedom kring vårt område såväl som god kommunikation oss emellan. Vi är även nöjda med vårt slutpris. Rekommenderar definitivt! "
"Otroligt nöjd med Christoffers insats. Han hade med sin breda kompetens vårt fulla förtroende genom hela processen, stark kännedom kring vårt område såväl som god kommunikation oss emellan. Vi är även nöjda med vårt slutpris. Rekommenderar definitivt! "
Läs mer
säljare på Högsbogatan 31

09 dec 2021

"Christoffer är en skicklig mäklare, märks att han är erfaren. Väldigt trevlig att ha att göra med. Jag är nöjd med min försäljning och vårt samarbete! :)"
säljare på Plåtmyntsgatan 31

22 nov 2021

"Christoffer har definitivt valt rätt bransch!
Mycket nöjda och kommer att rekommendera :)"
säljare på Kapplandsgatan 142

05 nov 2021

"Vi är super nöjda och kan verkligen rekommendera Christoffer. Professionell, engagerad och noggrann genom hela processen. Mycket trevlig, Inger förtroende och är ambitiös.
Återigen, supernöjda! "
säljare på Purpurgatan 47

26 okt 2021

"Mycket kompetent, erfaren och trevlig kille. Hans kunnighet och utstrålning av lugn hjälpte mig att sälja min lägenhet stressfritt. Rekommenderar honom till 100%. "
säljare på Högsbogatan 29

15 okt 2021

"Andra gången jag anlitar Christoffer nu och jag är ännu nöjdare denna gång än förra gången. Påläst, ärlig och sätter rätt förväntningar."
säljare på Kapplandsgatan 104

13 okt 2021

"Vi är mycket nöjda med Christoffers insats - han är oerhört proffsig, lyhörd och påläst. Vi kände oss trygga med vetskapen att han besitter stor kunskap gällande området och objektet som i sin tur ger trygghet till köparen. Kanon!"
säljare på Silvermyntsgatan 4

12 okt 2021

"Utmärkt lokal kännedom och bra kontaktnät. Jag köpte lägenheten genom honom 2016 och tyckte det gick smidigt. Tog därför kontakt igen 2021 då det var dags att sälja. Slutpriset var fullt rimligt för bostaden."
säljare på Kapplandsgatan 118B

16 aug 2021

"Profesionell och engagerad."
säljare på Kapplandsgatan 50

16 aug 2021

"Trevlig, kunnig, snabb försäljning till fantastiskt slutpris"
säljare på Silvermyntsgatan 4

06 jul 2021

"Christoffer är kunnig,inkännande,noggrann och saklig på ett proffessionellt sätt som inger trygghet både säljare och köpare.Processen flöt fläckfritt och resultatet är vi mycket nöjda och tacksamma för.Rekommenderar Christoffer starkt!"
säljare på Marklandsgatan 63

06 jul 2021

"Vi är mycket nöjda med Christoffer som mäklare! Han var lyhörd för våra önskemål och gav bra råd kring försäljningen. Vi skulle varmt rekommendera honom till andra."
säljare på Kapplandsgatan 108

28 jun 2021

"Jag kände mig väldigt trygg genom hela processen med att sälja min lägenhet.
Personlig service utöver det vanliga och ett försäljningsresultat över förväntan.
Mycket kunnig och lugn. Rekommenderar verkligen!"
säljare på Halvtumsgatan 10

27 jun 2021

"Både köpte och sålde min första lägenhet via Christoffer, är verkligen supernöjd! Vi hade först en plan att sälja lägenheten i ett ganska lugnt tempo, vilket ändrades kvickt när vi köpte något snabbare än väntat. Christoffer ställde om planen snabbt och inom bara ett par veckor var lägenheten sål..."
"Både köpte och sålde min första lägenhet via Christoffer, är verkligen supernöjd! Vi hade först en plan att sälja lägenheten i ett ganska lugnt tempo, vilket ändrades kvickt när vi köpte något snabbare än väntat. Christoffer ställde om planen snabbt och inom bara ett par veckor var lägenheten såld! Dessutom till ett pris som var över förväntan. Han är driven, tillmötesgående och kämpade det lilla extra för att sälja lägenheten till bästa möjliga pris. TACK Christoffer! "
Läs mer
säljare på Skogsmilsgatan 17

27 jun 2021

"Mycket professionell och seriös. Närvarande under hela försäljningen, svarade snabbt på alla frågor. Christoffer är påläst och kunnig vilket gjorde hela processen trygg från start till mål! Kan verkligen rekommendera Christoffer! "
säljare på Handelsmyntet 18

22 jun 2021

"Andra gången vi anlitade Christoffer och om vi får välja kommer det bli en tredje gång! Mycket kompetent, trevlig och metodisk mäklare som vet vad han gör! 5/5!"
säljare på Bergskroken 6

22 apr 2021

"Christoffer är mycket kompetent och kan sin sak, har en bra metodik och levde upp till mina förväntningar. Jag saknade uppdateringar och status i början av förmedlingen kring annonsen, tidsplan mm men när jag sa ifrån fick jag löpande info frekvent så han är verkligen lyhörd till ens behov. I slu..."
"Christoffer är mycket kompetent och kan sin sak, har en bra metodik och levde upp till mina förväntningar. Jag saknade uppdateringar och status i början av förmedlingen kring annonsen, tidsplan mm men när jag sa ifrån fick jag löpande info frekvent så han är verkligen lyhörd till ens behov. I slutändan nådde vi det uppsatta målet och jag är mycket nöjd med hela affären. Jag kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare."
Läs mer
säljare på Skäpplandsgatan 13

20 apr 2021

"Detta var första gången jag sålde en lägenhet och redan från vårt första möte satte Christoffer upp en tydlig och professionell strategi över alla steg i försäljningen. Alla moment har genomsyrats av en noggrannhet och god kommunikation. Kort sagt, Christoffer var från dag ett väldigt engagerad i..."
"Detta var första gången jag sålde en lägenhet och redan från vårt första möte satte Christoffer upp en tydlig och professionell strategi över alla steg i försäljningen. Alla moment har genomsyrats av en noggrannhet och god kommunikation. Kort sagt, Christoffer var från dag ett väldigt engagerad i försäljningen av min lägenhet och jag är supernöjd. Kommer definitivt vända mig till Christoffer igen vid framtida köp/försäljningar. "
Läs mer
säljare på Lemansgatan 10

20 apr 2021

"Jag är oerhört nöjd med Christoffer Liljeroth. Jag har både köpt och sålt via honom och han är lika smidig, tydlig och engagerad åt båda hållen. Rekommenderas varmt!"
säljare på Mandolingatan 7

18 apr 2021

"Andra gången som vi använder Christoffer som mäklare. Han är mycket trevlig och inlyssnande. Eftersom han har en god relation med både säljare och köpare blir det en mycket bra affär där båda parter är mycket nöjda. Mycket bra budgivning där han har personlig kontakt med budgivarna och inte bara ..."
"Andra gången som vi använder Christoffer som mäklare. Han är mycket trevlig och inlyssnande. Eftersom han har en god relation med både säljare och köpare blir det en mycket bra affär där båda parter är mycket nöjda. Mycket bra budgivning där han har personlig kontakt med budgivarna och inte bara tar sms. Kan verkligen rekommendera Christoffer till framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Åsgatan 2

07 apr 2021

"Vi är jättenöjda med Christoffer! Han är väldigt trevlig och kunnig i sitt jobb och om området. Lätt att ha att göra med och alltid kontaktbar."
säljare på Högsbogatan 27

31 mar 2021

"Mycket kompetent, engagerad och supertrevlig, vi är väldigt nöjda! "
säljare på Skäpplandsgatan 15

30 mar 2021

"Kompetent, förtroendeingivande och bra stöd för att få ut så mycket som möjligt från försäljningen."
säljare på Distansgatan 51

30 mar 2021

"Vi sålde till rekordpris, mycket nöjda! "
säljare på Kapplandsgatan 18

26 mar 2021

"Vi är jättenöjda och har haft en bra dialog med Christoffer hela vägen från när vi köpte vår lägenhet via honom för flera år sedan tills vi sålde den i år. Han är lite dyrare än vissa andra men vi upplever att han verkligen är mer ambitiös, kan sitt område och har bättre koll än andra mäklare på ..."
"Vi är jättenöjda och har haft en bra dialog med Christoffer hela vägen från när vi köpte vår lägenhet via honom för flera år sedan tills vi sålde den i år. Han är lite dyrare än vissa andra men vi upplever att han verkligen är mer ambitiös, kan sitt område och har bättre koll än andra mäklare på vad spekulanterna letar efter och kan guida dem till rätt lägenhet. Vi är glada både över priset vi fick vid försäljning och hur smidigt det gått att sammarbeta. Vi rekommenderar varmt Christoffer!"
Läs mer
säljare på Kapplandsgatan 8

26 mar 2021

"Jag sökte en mäklare som kunde lyssna, förstå mig och låta mig fatta alla beslut med mäklarens hjälp och kompetens. Christoffer överträffade mina förväntningar. Han tog sig tid att lyssna in mig och ställde frågor för att se till att han uppfattat mig rätt. Han pressade upp priset högre än vad ja..."
"Jag sökte en mäklare som kunde lyssna, förstå mig och låta mig fatta alla beslut med mäklarens hjälp och kompetens. Christoffer överträffade mina förväntningar. Han tog sig tid att lyssna in mig och ställde frågor för att se till att han uppfattat mig rätt. Han pressade upp priset högre än vad jag trodde var möjligt och försäljningen gick snabbt och smidigt. Jag kunde inte vara mer nöjd. "
Läs mer
säljare på Marklandsgatan 45

31 dec 2020

"Bra samarbete"
säljare på Sagogången 23

30 dec 2020

"Tycker det är jobbigt att engagera mig i enkätfrågor.
Vi pratade med tre mäklare innan vi valde Christoffer och vi ångrar inte vårt val. Skulle välja honom igen."
säljare på Nymilsgatan 1

30 dec 2020

"Supernöjda. Stort plus för arbetssättet under visningar. Rekommenderas varmt. "
säljare på Brattåskärrsvägen 35

30 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Christoffer och försäljningen av vår lägenhet. Fungerade väldigt bra, god kommunikation och en mäklare som lyssnar. Rekommenderar starkt!"
säljare på Distansgatan 23D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21
Radhus
2

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
73 520 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
292 av 312 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
291 av 319 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
312 av 315 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
318 av 319 säljare

Christoffer på kartan.

535 tidigare bostäder
13 bostäder till salu
319 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Bostäder

4 rum, 123 m²
Radhus, Göteborg
2 190 000 kr
2 rum, 54,8 m²
40 555 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 367 kr/mån
1 850 000 kr
1 rum, 33,9 m²
56 060 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 174 kr/mån
3 rum, 77 m²
Lägenhet, Göteborg
2 714 kr/mån
9 rum, 203 m²
Villa, Göteborg

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Högsbo
1 rum, 29 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
3 450 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
5 rum, 115 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
Vilande / ej såld
Radhus Lödöse
5 rum, 134 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
+ 150 000 kr
3 rum, 65,5 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
2 750 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 100 000 kr
3 rum, 73,5 m²
Utropspris: 2 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christoffer gjorde ett fint jobb i en tuff sväng för bostadsmarknaden."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.