Christoffer Liljeroth

Profilbild för Christoffer Liljeroth
Christoffer Liljeroth
4.9 / 5
(204 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
37 st
31 st
104 995 000 kr

Bakgrund

Christoffer Liljeroth jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-17. Christoffer har fått in 31 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christoffer har haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 129 075 000 kr.

Presentation

Att sälja eller köpa sin bostad är förmodligen den största och viktigaste affären de flesta gör i sitt liv.
Jag vill att genom mitt personliga engagemang, tillgänglighet och noggranna förberedelser att både du som köpare och säljare skall känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar hela tiden efter att göra det lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara flexibel och påläst kommer jag kunna uppfylla dina samt mina mål och kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär!

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Christoffer.

03 jul 2020

"Med Christoffer var det detaljerna som skiljde sig åt. Han la allt sitt fokus på att trygga både oss som säljare och våra spekulanter, han letade fram vad som var speciellt med just vårt radhus och förde fram det till våra spekulanter - han skapade ”vill ha känslan”. Hela säljprocessen gick supersmidigt och snabbt. Och ja, hans arvode var högre än andra mäklare, men i vårt fall så försökte vi sälja vårt radhus med en annan mäklare först innan vi lät Christoffer göra jobbet och då lyckades han sälja vårt radhus för vad det var värt, vilket innebar att vi fick betydligt mer pengar i händerna trots det högre arvodet. Vi kommer aldrig välja någon annan mäklare igen och vi rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
säljare på A E Holmbergs gata 2

30 jun 2020

"Superduktig och trevlig mäklare med mycket kunskap och erfarenhet!!"
säljare på Plåtmyntsgatan 31

17 jun 2020

"Christoffer gav ett otroligt proffesionellt intryck redan från start och höll oss trygga genom hela affären. Lyhörd, engagerad och lätt att kommunicera med. Hade vi bott kvar i Göteborg hade vi anlitat Christoffer igen för framtida försäljningar - utan tvekan."
säljare på Tunnlandsgatan 20

16 jun 2020

"Vi är mycket nöjda med Christoffer som mäklare. Hans kompetens och känsla för tajming var avgörande för att få till en lyckad försäljning under den här våren när marknaden varit så osäker pga Corona. "
säljare på Kopparmyntsgatan 7

15 jun 2020

"Driven och engagerad och lyckades trots utmanande omständigheter hitta en köpare som vi var nöjda med. "
säljare på Nymilsgatan 25

11 jun 2020

"Otroligt engagerad mäklare som alltid ger allt plus lite till. Ska man sälja en bostad är det med honom man ska sälja, dels för att han jobbar så otroligt hårt men också för att han alltid får ut mer för bostaden än andra mäklare. Bättre mäklare går inte att hitta!!"
säljare på Silvermyntsgatan 6

30 maj 2020

"Vi kan varmt rekommendera Christoffer och skulle vi få för oss att sälja någon gång i framtiden så kommer vi definitivt att anlita honom igen.
Vi träffade en del mäklare innan vi träffade Christoffer och dem flesta lovade orimliga saker, allt för att vi skulle anlita dem.
När vi däremot träffade Christoffer så kändes det rätt från början. Han var ärlig, ingav trygghet och lovade inget som han inte kunde hålla. -Istället så leverade han till 200%.
Han leverade långt över det vi önskade eller hade vågat hoppats på! En riktigt stjärna! "
säljare på Sjömilsgatan 13

19 maj 2020

"Christoffers insats var mycket bra. Han är påläst, kunnig, förtroendegivande, saklig, tydlig, ödmjuk, positiv, kommunicerar bra- lugnt med ett bra tempo och med ett självförtroende.
Man känner sig trygg med Christoffer som mäklare och det märks att han trivs i sitt yrke :). "
säljare på Skogsmilsgatan 5

16 maj 2020

"Professionellt och väl genomfört arbete!"
säljare på Verktumsgatan 3

14 maj 2020

"Christoffer var förtroendeingivande, förklarade alla steg i processen på ett bra sätt, lyssnade och svarade på våra frågor, var alltid lätt att få tag på samt tog inga beslut utan att stämma av med oss. Vi kände verkligen han jobbade för vårt bästa och skulle gärna anlita honom igen. "
säljare på Övre Husargatan 35

14 maj 2020

"Jag kände förtroende för Christoffer redan vid första mötet och han höll allt han lovade. Han visade stort engagemang och lyckades med en mycket bra bostadsaffär, även fast det just nu varit svåra tider. Han var värd varenda krona! "
säljare på Skäpplandsgatan 17

02 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med Christofers jobb. Proffsig på alla sätt. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

12 mar 2020

"Christoffer upplever vi som en mycket kompetent, engagerad, ödmjuk, lyhörd och positiv mäklare. Vi har genom hela försäljningsprocessen känt oss trygga med att han jobbar för att få till en så bra försäljning som möjligt med både nöjd säljare och köpare. Han var personligen högst delaktig i budgivningsprocessen där han ringde runt till alla intressenter istället för att bara ta smsbud. Vi kan varmt rekommendera Christoffer för kommande försäljningar."
säljare på Lunnefågelgången 6

12 mar 2020

"Kompetent och lyhörd, trevligt bemötande. Förtroendeingivande. Mån om att både köpare och säljare ska vara nöjda. "
säljare på Silvermyntsgatan 7

01 mar 2020

"Enastående jobb från mäklarens sida. Jag är sjukt nöjd med säljprocessen och kan verkligen rekommendera Christoffer Liljeroth till andra säljare. "
säljare på Vädursgatan 3

19 jan 2020

"Vi har valt att anlita Christoffer för andra gången inför vår lägenhetsförsäljning. Oerhörd kunning, påläst och kompetent mäklare. Dessutom en mäklare med glimten i ögat och stark personlig utstrålning. Högsta betyg för hans engagement och tillmötesgående. Tack för allt!"
säljare på Fritiof Anderssons gata 5

16 jan 2020

"Vi hittade Christoffer via just hittamaklare.se och vi är väldigt nöjda! Försäljningen tog längre tid än väntat men det var inga omständigheter som han kunde rå för. Christoffer behöll lugnet och skötte allting galant och resultatet blev över förväntan trots alla käppar i hjulen som uppstod. Vi kan varmt rekommendera Christoffer! "
säljare på Distansgatan 23A

16 jan 2020

"Christoffer var duktig. Dyrare än den andre mäklaren som vi hade hemma, men Christoffer och hans kollegor gjorde å andra sidan en gedigen insats, jobbade intensivt med projektet och mötte upp våra frågor på ett bra sätt. Christoffer visade ett stort intresse och engagemang för huset och hade förmåga att förstå och lyfta fram husets särart. Han hade dessutom kompetens i frågor som låg en bit utanför hans ansvarsområde som mäklare. Det kändes betryggande inför visningarna. Vi kan varmt rekommendera Christoffer. "
säljare på Svalörtsgatan 3C

08 dec 2019

"Trevligt, tydligt, hjälpande och proffsigt bemötande fick vi av Christoffer. Vi är fantastiskt nöjda med honom som mäklare. Han kan sitt område väl och skapar rätt förutsättningar för en bra säljprocess som känns pålitlig, trygg men samtidigt unik. Engagemang var verkligen utöver det vanliga och vi kunde inte önska ett bättre bemötande eller hjälp i samband med försäljningen. Rekommenderar honom verkligen å det varmaste. Vi är glada och tacksama för hans tid, tålamod och stöd i försäljningsprocessen. Tack Christoffer "
säljare på Marklandsgatan 51

03 dec 2019

"Otroligt tillgänglig och engagerad. Mycket effektiv och snabb, 15 dagar från första kontakt till försäljning. Lyhörd för våra önskemål. Kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare! "
säljare på Lantmilsgatan 36

13 nov 2019

"Helt fantastisk hade rekommenderat Christoffer i alla lägen!"
säljare på Räntmästaregatan 26F

13 nov 2019

"Effektiv och rak kommunikation, erfaren och bryr sig. "
säljare på Skogsmilsgatan 15

11 okt 2019

"Christoffers erfarenhet och personlighet gjorde mig trygg och nöjd genom hela processen."
säljare på Kapplandsgatan 68

04 okt 2019

"En trevlig typ som gav sken av att vara en god affärsman."
säljare på Marklandsgatan 65

03 okt 2019

"Allt var utmärkt."
säljare på Blåsutgatan 7

03 okt 2019

"Christoffer är otroligt profisionell och genomförde försäljningen på bästa sätt. Jag känner mig 100% säker på att vi fick bäst betalt!"
säljare på Ottfjällsgatan 7

01 okt 2019

"Kompetent mäklare som håller sig till fakta och har ett bra grepp om det som är viktigt.
Förtroendeingivande."
säljare på Lenvädersgatan 17

01 okt 2019

"Christoffer skötte hela försäljningsprocessen på ett mycket proffsigt sätt. Han är lyhörd, kunnig, rak(inga krusiduller) och snabb på att återkoppla. Jag kan varmt rekommendra honom."
säljare på Inägogatan 21C

12 sep 2019

"Vi kände Christoffer sedan tidigare bostadsaffär och valde honom även denna gång. Vi gillar hans arbetssätt. Han har alltid varit väldigt lyhörd och engagerad både mot oss säljare som mot köpare. Denna gången fick han hantera oväntade situationer och det gjorde han väldigt bra med sitt lugna och proffessionella sätt. Vi lär kontakta honom igen vid kommande bostadsaffär."
säljare på Teleskopgatan 12

04 sep 2019

"Bäst betalt i kvadrat sammanfattar Erik Olsson och Christoffer Liljeroth alldeles utmärkt. Förvisso är arvodet något högt men i slutändan är det din vinst för när det kommer till försäljning så slår han konkurrenterna på fingrarna. Jag har bara bra saker att säga om Christoffer, han är inte bara säljare utan även god strateg. "
säljare på Plåtmyntsgatan 3

29 aug 2019

"Kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare!
Väldigt lyhörd, snabb på att svara och stöttande i hela processen. Oerhört kunnig och duktig på marknaden och hur man får till bästa pris dessutom.
Vi kommer välja Christoffer när vi ska sälja nästa bostad igen."
säljare på Plåtmyntsgatan 21

19 aug 2019

"Christoffer är proffsig, effektiv och trevlig! Han fick mig att känna mig trygg genom hela processen och slutpriset översteg mina förväntningar. Mkt nöjd! "
säljare på Handelsmyntet 14

05 aug 2019

"Mäklaren kunde talat tydligare och något långsammare.
Många äldre människor har nedsatt hörsel.
Annars är vi väldigt nöjda!
"
säljare på Lokattsbacken 74

06 jul 2019

"Christoffer Liljeroth är en kunnig, engagerad och lyhörd mäklare. Vi försökte hitta en mäklare som vi kunde lita på fick lägenheten såld under en ganska snäv tidsplan och Christoffer levererade önskat pris på utsatt tid. Christoffer har en gedigen erfarenhet från att ha sålt många lägenheter i just vårt område och det kändes tryggt. Christoffer fanns tillgänglig för stöd och frågor och bemötte oss alltid med respekt och värme. Vi vill varmt rekommendera Christoffer Liljeroth. "
säljare på Plåtmyntsgatan 27

24 jun 2019

"Man kan sammanfatta mäklaren i tre ord:
- kunnig
- målinriktad
- driven"
säljare på Sanatoriegatan 60

21 jun 2019

"Mina varmaste rekommendationer!"
säljare på Raketgatan 15

14 jun 2019

"Super mäklare som gör det lilla extra åt en."
säljare på Orkestergatan 19

13 jun 2019

"Proffsig. "
säljare på Distansgatan 27

12 jun 2019

"Väldigt målmedveten, ambitiös och noggrann i sitt arbete. "
säljare på Olivedalsgatan 4

30 maj 2019

"Vi är super nöjda med Christoffers insats"
säljare på Nymilsgatan 9

29 mar 2019

"Väldigt nöjd med strategi och upplägg inför visning och budgivning. Rekommenderar Christoffer Liljeroth starkt!"
säljare på Allmänna vägen 52B

12 mar 2019

"Trevlig enkel fick mycket bra förtroende "
säljare på Basungatan 23

07 mar 2019

"Seriös och gav ett bra intryck!
"
säljare på Svängrumsgatan 30

04 mar 2019

"Återkopplade snabbt när vi hade frågor. Informerade bra om alla steg i försälningstrappan. Bra personkännedom. Trevligt bemötande."
säljare på Johannelundsgatan 1

27 feb 2019

"Målinriktad mäklare som överträffade mina förväntningar. Christoffer är en otrolig kunnig mäklare och jag kan varmt rekomendera honom! "
säljare på Nymilsgatan 9

13 feb 2019

"Jag valde Christoffer efter att ha haft kontakt med flera mäklare. Anledningen till at jag valde Christoffer var att jag uppfattade Christoffer som en mycket seriös og kunnig mäklare med mycket god lokalkännedom samt at han har en mycket trevlig personlighet. Dette visade sig att vara en helt korrekt uppfattning. Christoffer är mycket trevlig och lätt att prata och samarbeta med. Christoffer har också varit engagerad och intresserad, och han har hele tiden genom försäljningsprocessen varit aktiv och följt upp allt som har behövts att göras. Han rekommenderas varmt som mäklare.
"
säljare på Silvermyntsgatan 8

12 feb 2019

"Christofer Liljeroth är den bästa mäklaren jag har sålt min bostad med!
Jag har köpt och sålt flera bostäder.
"
säljare på Klintens väg 13

09 jan 2019

"Otroligt lyhörd och engagerad. Kunde marknaden väl. Gav bra råd genom hela processen. Vi kände ett stort förtroende."
säljare på Skytteskogsgatan 17A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Radhus
5
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
31
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
129 075 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
188 av 204 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
185 av 204 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
199 av 204 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
204 av 204 säljare

Christoffer på kartan.

369 tidigare annonser
3 bostäder till salu
204 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

1 950 000 kr
2 rum, 53,5 m²
36 792 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 329 kr/mån
2 590 000 kr
3 rum, 76,5 m²
34 078 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 995 kr/mån
2 490 000 kr
3 rum, 67 m²
37 164 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 292 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 630 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 280 000 kr
3 rum, 68,1 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
5 060 000 kr
Radhus Lundby
+ 710 000 kr
5 rum, 134 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med Christoffer var det detaljerna som skiljde sig åt. Han la allt sitt fokus på att trygga både oss som säljare och våra spekulanter, han letade fram vad som var speciellt med just vårt radhus och förde fram det till våra spekulanter - han skapade ”vill ha känslan”. Hela säljprocessen gick supersmidigt och snabbt. Och ja, hans arvode var högre än andra mäklare, men i vårt fall så försökte vi sälja vårt radhus med en annan mäklare först innan vi lät Christoffer göra jobbet och då lyckades han sälja vårt radhus för vad det var värt, vilket innebar att vi fick betydligt mer pengar i händerna trots det högre arvodet. Vi kommer aldrig välja någon annan mäklare igen och vi rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
2 430 000 kr
Lägenhet Västra Göteborg
+ 250 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 180 000 kr
2 250 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 260 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Superduktig och trevlig mäklare med mycket kunskap och erfarenhet!!"
4 400 000 kr
Lägenhet Majorna
+ 650 000 kr
4 rum, 100 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.