Christoffer Liljeroth

Profilbild för Christoffer Liljeroth
Säljarfavorit
Christoffer Liljeroth
4.9 / 5
(238 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
30 st
94 825 000 kr

Bakgrund

Christoffer Liljeroth jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2014-03-17. Christoffer har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christoffer har haft 39 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 137 460 000 kr.

Presentation

Att sälja eller köpa sin bostad är förmodligen den största och viktigaste affären de flesta gör i sitt liv.
Jag vill att genom mitt personliga engagemang, tillgänglighet och noggranna förberedelser att både du som köpare och säljare skall känna dig trygg genom hela processen. Jag strävar hela tiden efter att göra det lilla extra och prestera långt utöver dina förväntningar. Genom att vara flexibel och påläst kommer jag kunna uppfylla dina samt mina mål och kunna ge dig en riktigt lyckad bostadsaffär!

Säljare om Christoffer.

31 dec 2020

"Bra samarbete"
säljare på Sagogången 23

30 dec 2020

"Tycker det är jobbigt att engagera mig i enkätfrågor.
Vi pratade med tre mäklare innan vi valde Christoffer och vi ångrar inte vårt val. Skulle välja honom igen."
säljare på Nymilsgatan 1

30 dec 2020

"Supernöjda. Stort plus för arbetssättet under visningar. Rekommenderas varmt. "
säljare på Brattåskärrsvägen 35

30 dec 2020

"Vi är väldigt nöjda med Christoffer och försäljningen av vår lägenhet. Fungerade väldigt bra, god kommunikation och en mäklare som lyssnar. Rekommenderar starkt!"
säljare på Distansgatan 23D

02 dec 2020

"Andra gången vi anlitade Christoffer och lika nöjda den här gången som förra!"
säljare på Marklandsgatan 43

25 nov 2020

"Enkelt, smidigt och en riktigt bra försäljning!"
säljare på Skäpplandsgatan 13

25 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Christoffer Liljeroth som mäklare. Han gör verkligen det där lilla extra för sina kunder. Är lyhörd, engagerad och uppdaterar kontinuerligt så man får inblick i processen och kan känna sig trygg längs med hela vägen vid en försäljningen. Dessutom är han otroligt trevlig. Skulle mer än gärna anlita honom igen!"
säljare på Silvermyntsgatan 26

23 nov 2020

"Vi hade Christoffer som mäklare både när vi köpte och sålde och tycker att han är väldigt proffsig i sitt arbete. Skulle verkligen rekommendera honom till andra. "
säljare på Halvtumsgatan 8

23 nov 2020

"Christopher är en grym och erfaren mäklare. Fantastiskt och göra affär med. TACK CHRISTOPHER.//Ramin"
säljare på Kvarnbygatan 51

23 nov 2020

"Engagerad, trevlig och proffsig. Lyssnade in mina behov. "
säljare på Silvermyntsgatan 6

23 nov 2020

"Köpte lägenheten genom Christoffer 2015 och var mycket nöjd. Det var ingen tvekan när jag skulle sälja om vem som skulle få uppdraget. Han uppträder professionellt och ser till både säljaren och köparens intressen. Man får ett gott förtroende för honom."
säljare på Plåtmyntsgatan 19

23 nov 2020

"Christoffer planerade och förberedde på ett sätt som gjorde att jag kunde känna mig lugn trots lätt turbulenta tider på bostadsmarknaden. Han höll mig uppdaterad under hela processen och jag kunde lita på att allt skulle gå som tänkt.
Han missar ingenting och har ett minne som få andra kan konkurrera med. Rekommenderar Christoffer starkt för din framtida försälning."
säljare på Kapplandsgatan 22

23 nov 2020

"Christoffer är en oerhört duktig mäklare. Vi har jobbat med Christoffer flera gånger och har ett jättestort förtroende för honom. "
säljare på Högsbogatan 31

23 nov 2020

"Mycket kunnig, påläst, seriös. Vi hade behov av en mäklare som tog helhetsansvaret, vilket helt gjordes. Vi är mycket nöjda över vårt val av mäklare genomgående."
säljare på Olivedalsgatan 10

23 nov 2020

"Fungerat väldigt bra genom hela försäljningen. Mycket tillmötesgående, lätt att få tag på. Mycket påläst. Bra känsla för hur marknaden ser ut. Kan varmt rekommendera."
säljare på Gibraltargatan 98

23 nov 2020

"Christoffer skötte affären fantastiskt! Vi hade inte köpt något nytt objekt när vi började förbereda vårt hus. Christoffer skötte allt med ett lugn och tog tiden att förbereda annonsen på ett noggrant och genomarbetat vis. När vi väl bestämde oss för att lägga ut vårt hus då vi hade köpt ett nytt agerade Christoffer snabbt och var mycket lyhörd på våra önskemål och hjälpte oss genom affären på ett riktigt bra sätt. Vi är verkligen nöjda med processen och affären. Skulle vilja addera till egenskaperna för en mäklare ovan som jag anser Christoffer besitter. Christoffer är och ger ett pålitligt intryck."
säljare på Aprikosgatan 23

07 okt 2020

"Jag är otroligt nöjd med valet av mäklare. Christoffer var mycket engagerad och förtroendeingivande. Jag kommer garanterat använda Christoffer igen. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Kapplandsgatan 84A

29 sep 2020

"Christoffer var väldigt engagerad och förtroendeingivande och sålde vår bostad till ett superbra pris."
säljare på Kapplandsgatan 8

29 sep 2020

"Trevlig, duktig och med båda fötterna på jorden. "
säljare på Högsbogatan 27

28 sep 2020

"Engagerad och tydlig. Bästa mäklaren i Göteborg! Riktigt nöjd! "
säljare på Kapplandsgatan 38

28 aug 2020

"Det är andra gången vi anlitar Christoffer, skulle vi sälja igen är det han vi ringer utan tveka!
"
säljare på Drivhusgatan 17A

03 jul 2020

"Med Christoffer var det detaljerna som skiljde sig åt. Han la allt sitt fokus på att trygga både oss som säljare och våra spekulanter, han letade fram vad som var speciellt med just vårt radhus och förde fram det till våra spekulanter - han skapade ”vill ha känslan”. Hela säljprocessen gick supersmidigt och snabbt. Och ja, hans arvode var högre än andra mäklare, men i vårt fall så försökte vi sälja vårt radhus med en annan mäklare först innan vi lät Christoffer göra jobbet och då lyckades han sälja vårt radhus för vad det var värt, vilket innebar att vi fick betydligt mer pengar i händerna trots det högre arvodet. Vi kommer aldrig välja någon annan mäklare igen och vi rekommenderar honom varmt till alla vi känner."
säljare på A E Holmbergs gata 2

30 jun 2020

"Superduktig och trevlig mäklare med mycket kunskap och erfarenhet!!"
säljare på Plåtmyntsgatan 31

17 jun 2020

"Christoffer gav ett otroligt proffesionellt intryck redan från start och höll oss trygga genom hela affären. Lyhörd, engagerad och lätt att kommunicera med. Hade vi bott kvar i Göteborg hade vi anlitat Christoffer igen för framtida försäljningar - utan tvekan."
säljare på Tunnlandsgatan 20

16 jun 2020

"Vi är mycket nöjda med Christoffer som mäklare. Hans kompetens och känsla för tajming var avgörande för att få till en lyckad försäljning under den här våren när marknaden varit så osäker pga Corona. "
säljare på Kopparmyntsgatan 7

15 jun 2020

"Driven och engagerad och lyckades trots utmanande omständigheter hitta en köpare som vi var nöjda med. "
säljare på Nymilsgatan 25

11 jun 2020

"Otroligt engagerad mäklare som alltid ger allt plus lite till. Ska man sälja en bostad är det med honom man ska sälja, dels för att han jobbar så otroligt hårt men också för att han alltid får ut mer för bostaden än andra mäklare. Bättre mäklare går inte att hitta!!"
säljare på Silvermyntsgatan 6

30 maj 2020

"Vi kan varmt rekommendera Christoffer och skulle vi få för oss att sälja någon gång i framtiden så kommer vi definitivt att anlita honom igen.
Vi träffade en del mäklare innan vi träffade Christoffer och dem flesta lovade orimliga saker, allt för att vi skulle anlita dem.
När vi däremot träffade Christoffer så kändes det rätt från början. Han var ärlig, ingav trygghet och lovade inget som han inte kunde hålla. -Istället så leverade han till 200%.
Han leverade långt över det vi önskade eller hade vågat hoppats på! En riktigt stjärna! "
säljare på Sjömilsgatan 13

19 maj 2020

"Christoffers insats var mycket bra. Han är påläst, kunnig, förtroendegivande, saklig, tydlig, ödmjuk, positiv, kommunicerar bra- lugnt med ett bra tempo och med ett självförtroende.
Man känner sig trygg med Christoffer som mäklare och det märks att han trivs i sitt yrke :). "
säljare på Skogsmilsgatan 5

16 maj 2020

"Professionellt och väl genomfört arbete!"
säljare på Verktumsgatan 3

14 maj 2020

"Christoffer var förtroendeingivande, förklarade alla steg i processen på ett bra sätt, lyssnade och svarade på våra frågor, var alltid lätt att få tag på samt tog inga beslut utan att stämma av med oss. Vi kände verkligen han jobbade för vårt bästa och skulle gärna anlita honom igen. "
säljare på Övre Husargatan 35

14 maj 2020

"Jag kände förtroende för Christoffer redan vid första mötet och han höll allt han lovade. Han visade stort engagemang och lyckades med en mycket bra bostadsaffär, även fast det just nu varit svåra tider. Han var värd varenda krona! "
säljare på Skäpplandsgatan 17

02 apr 2020

"Jag är väldigt nöjd med Christofers jobb. Proffsig på alla sätt. "
säljare på Silvermyntsgatan 8

12 mar 2020

"Christoffer upplever vi som en mycket kompetent, engagerad, ödmjuk, lyhörd och positiv mäklare. Vi har genom hela försäljningsprocessen känt oss trygga med att han jobbar för att få till en så bra försäljning som möjligt med både nöjd säljare och köpare. Han var personligen högst delaktig i budgivningsprocessen där han ringde runt till alla intressenter istället för att bara ta smsbud. Vi kan varmt rekommendera Christoffer för kommande försäljningar."
säljare på Lunnefågelgången 6

12 mar 2020

"Kompetent och lyhörd, trevligt bemötande. Förtroendeingivande. Mån om att både köpare och säljare ska vara nöjda. "
säljare på Silvermyntsgatan 7

01 mar 2020

"Enastående jobb från mäklarens sida. Jag är sjukt nöjd med säljprocessen och kan verkligen rekommendera Christoffer Liljeroth till andra säljare. "
säljare på Vädursgatan 3

19 jan 2020

"Vi har valt att anlita Christoffer för andra gången inför vår lägenhetsförsäljning. Oerhörd kunning, påläst och kompetent mäklare. Dessutom en mäklare med glimten i ögat och stark personlig utstrålning. Högsta betyg för hans engagement och tillmötesgående. Tack för allt!"
säljare på Fritiof Anderssons gata 5

16 jan 2020

"Vi hittade Christoffer via just hittamaklare.se och vi är väldigt nöjda! Försäljningen tog längre tid än väntat men det var inga omständigheter som han kunde rå för. Christoffer behöll lugnet och skötte allting galant och resultatet blev över förväntan trots alla käppar i hjulen som uppstod. Vi kan varmt rekommendera Christoffer! "
säljare på Distansgatan 23A

16 jan 2020

"Christoffer var duktig. Dyrare än den andre mäklaren som vi hade hemma, men Christoffer och hans kollegor gjorde å andra sidan en gedigen insats, jobbade intensivt med projektet och mötte upp våra frågor på ett bra sätt. Christoffer visade ett stort intresse och engagemang för huset och hade förmåga att förstå och lyfta fram husets särart. Han hade dessutom kompetens i frågor som låg en bit utanför hans ansvarsområde som mäklare. Det kändes betryggande inför visningarna. Vi kan varmt rekommendera Christoffer. "
säljare på Svalörtsgatan 3C

08 dec 2019

"Trevligt, tydligt, hjälpande och proffsigt bemötande fick vi av Christoffer. Vi är fantastiskt nöjda med honom som mäklare. Han kan sitt område väl och skapar rätt förutsättningar för en bra säljprocess som känns pålitlig, trygg men samtidigt unik. Engagemang var verkligen utöver det vanliga och vi kunde inte önska ett bättre bemötande eller hjälp i samband med försäljningen. Rekommenderar honom verkligen å det varmaste. Vi är glada och tacksama för hans tid, tålamod och stöd i försäljningsprocessen. Tack Christoffer "
säljare på Marklandsgatan 51

03 dec 2019

"Otroligt tillgänglig och engagerad. Mycket effektiv och snabb, 15 dagar från första kontakt till försäljning. Lyhörd för våra önskemål. Kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare! "
säljare på Lantmilsgatan 36

13 nov 2019

"Helt fantastisk hade rekommenderat Christoffer i alla lägen!"
säljare på Räntmästaregatan 26F

13 nov 2019

"Effektiv och rak kommunikation, erfaren och bryr sig. "
säljare på Skogsmilsgatan 15

11 okt 2019

"Christoffers erfarenhet och personlighet gjorde mig trygg och nöjd genom hela processen."
säljare på Kapplandsgatan 68

04 okt 2019

"En trevlig typ som gav sken av att vara en god affärsman."
säljare på Marklandsgatan 65

03 okt 2019

"Allt var utmärkt."
säljare på Blåsutgatan 7

03 okt 2019

"Christoffer är otroligt profisionell och genomförde försäljningen på bästa sätt. Jag känner mig 100% säker på att vi fick bäst betalt!"
säljare på Ottfjällsgatan 7

01 okt 2019

"Kompetent mäklare som håller sig till fakta och har ett bra grepp om det som är viktigt.
Förtroendeingivande."
säljare på Lenvädersgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Radhus
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
39
Försäljningsvärde
137 460 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
218 av 238 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
218 av 238 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
232 av 238 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
238 av 238 säljare

Christoffer på kartan.

409 tidigare annonser
238 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 750 000 kr
Lägenhet Västra Frölunda
3 rum, 71 m²
3 630 000 kr
Lägenhet Flatås
5 rum, 109 m²
Utropspris: 3 630 000 kr
2 620 000 kr
Lägenhet Högsbo
+ 340 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 280 000 kr
2 500 000 kr
Lägenhet Flatås
+ 150 000 kr
2 rum, 54,8 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är väldigt nöjda med Christoffer och försäljningen av vår lägenhet. Fungerade väldigt bra, god kommunikation och en mäklare som lyssnar. Rekommenderar starkt!"
3 925 000 kr
Lägenhet Ugglum
3,5 rum, 85 m²
Utropspris: 3 925 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supernöjda. Stort plus för arbetssättet under visningar. Rekommenderas varmt. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.