Christoffer Lennartsson

Profilbild för Christoffer Lennartsson
Christoffer Lennartsson
4.9 / 5
(224 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
26 st
119 775 000 kr

Bakgrund

Christoffer Lennartsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2004-09-24. Christoffer har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2020. Christoffer har haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 141 035 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004 och har förmedlat runt 900 lägenheter med en energi som få andra.
Detta har lett till att jag har en mångårig framgångsrik erfarenhet som mäklare i Östra centrum samt Innerstaden.
Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita när ni ska göra ert livs största affär.
Som er mäklare garanterar jag er en trygg och professionell affär. Ring mig när det passar er, jag är alltid tillgänglig!

Ser fram emot ditt samtal.
Christoffer Lennartsson
Fastighetsmäklare, Partner
Ledamot Mäklarsamfundet
0707-23 44 51
e-post: christoffer.lennartsson@erikolsson.se

Säljare om Christoffer.

24 jun 2020

"Vi är helnöjda och ger Christoffer våra bästa rekommendationer. Helt fantastisk på att informera och hålla kontakt under hela processen. "
säljare på Ingenjörsgatan 3A

24 jun 2020

"Kan varmt rekommendera Christoffer. En mäklare som inte ger sig även under tuffa tider!"
säljare på Anders Personsgatan 9

13 jun 2020

"Vi har köpt och sålt många lgh genom åren och från första gången vi träffade Christoffer så blev han ett självklart val för framtida affärer. Han ger ett fantastiskt proffesionellt, tryggt och personligt bemötande! Han är otroligt pålitlig och vi kan verkligen vara ärliga med hur vi känner ang mål under hela affären."
säljare på Karin Boyes gata 5

12 jun 2020

"Definitivt en av Göteborgs bästa mäklare.
Kan varmt rekommenderas..."
säljare på Friggagatan 1A

28 apr 2020

"Tyvärr såldes bostaden mitt i coronavirusets framfart. Så vi får aldrig veta vad den egentligen var värd. Men utan mäklaren skulle den troligtvis inte gått att sälja. Han höll mig uppdaterad och fick mig att känna mig positiv under hela processen. Jag minns hans uttryck när jag var besviken ( nu jäklar säljer vi lägenheten) och så skedde."
säljare på Stampgatan 64

24 apr 2020

"Christoffer "kungen av Stampen" Lennartsson var mycket kompetent och gjorde det lätt för mig att sälja min bostad, trots att vi hamnade mitt i corona-krisen. Han är oerhört målinriktad och professionell."
säljare på Friggagatan 3C

22 apr 2020

"Mycket bra mäklare, rekommenderas varmt!"
säljare på Karin Boyes gata 12

13 mar 2020

"Kunnig o lyhörd presis än sådan mäklare som vi ville ha"
säljare på Barnhusgatan 11

27 feb 2020

"Christoffer levererar, så enkelt är det!"
säljare på Von Gerdesgatan 3

22 feb 2020

"Grymt bra är han"
säljare på Stampgatan 60B

15 feb 2020

"Christoffer gjorde ett fantastiskt jobb i samband med försäljningen och slutpriset blev högre än förväntat.
Bra kommunikation både under och efter budgivningen var klar.
Tror absolut att jag valde rätt mäklare.
"
säljare på Friggagatan 3B

14 feb 2020

"Effektiv och smidig försäljning! "
säljare på Bohusgatan 16A

13 feb 2020

"Ingen kan Stampen bättre än Christoffer! Vi köpte vår lägenhet via honom 2011 och fick ett gott intryck av honom redan då. Därför kände vi oss trygga att välja honom som mäklare nu när vi skulle sälja. Lägenheten är såld nu och Christoffer har levererat bra hela vägen. Tydlig mot både säljare och köpare och alltid lätt att kontakta."
säljare på Adler Salvius gata 11

13 feb 2020

"Jag är helnöjd med mäklarn sköte det väldigt proffsigt kan varmt rekommendera han"
säljare på Stampgatan 60B

13 feb 2020

"Grymt lyhörd och engagerad. Vilket gjorde försäljningen till en fröjd! Super nöjd och kan starkt rekommendera Christoffer! "
säljare på Forsstenagatan 2A

13 feb 2020

"Jag och min sambo är super nöjda med Christoffer.
Han är väldigt bra på sitt jobb.
Allt var väldigt enkelt och försäljningen gick väldigt bra.
Med ett stort kontaktnät blev resultatet långt över förväntat."
säljare på Karin Boyes gata 10

19 dec 2019

"Mycket kompetent och serviceminded.
Kommer kontakta Christoffer igen när jag skall byta bostad nästa gång."
säljare på Nordåsvägen 21D

18 dec 2019

"Efter vårat första möte då Christoffer sålde denna lägenhet till oss som han nu förmedlade vidare till nya köpare var både jag och min sambo övertygad om att han ska vi ha den dag då vi ska sälja!
Kemin, viljan, kunskapen och glädjen allt finns där. Han sålde inte bara vår lägenhet utan överträffade våra förväntningar med marginal!
En mäklare vi starkt rekommenderar för andra och tack igen Christoffer för ett grymt bra jobb!
Mvh/ Patrik & Melinda
"
säljare på Karin Boyes gata 4

18 dec 2019

"Det finns mäklare och det finns riktiga mäklare som förstår hantverket och betydelsen av att snabbt bygga förtroenden och relationer. Det finns de som förlitar sig på hemnet och de som skapar sina egna leads. Christoffer är av den senare sorten som överträffade sitt redan goda rykte när han hjälpte mig. Kunde inte varit mer nöjd, kände mig trygg i hela processen, behövde aldrig intressera mig för detaljer eftersom Christoffer alltid var minst två steg före. Slutpriserna i mitt område är väldigt beroende av vem som mäklar och jag fick minst 5% högre pris än genomsnittet."
säljare på Friggagatan 1A

16 dec 2019

"Christoffer var väldigt engagerad genom hela försäljningen och skötte allt bra! Vi rekommenderar honom varmt!"
säljare på Stampgatan 60A

31 okt 2019

"Mycket lyhörd och kunnig mäklare som har full koll på marknaden. Med facit i hand är vi helt övertygade att vi valde rätt mäklare och den känslan hade vi redan innan. Mycket bra kontaktnät som bidrog till en effektiv och bra försäljning. "
säljare på Friggagatan 3B

30 okt 2019

"Detta är andra gången vi använder Christoffer för att sälja och vi är mycket nöjda.
Alltid tillgänglig, proffsigt bemötande mot både oss och kunder samt har mycket god kännedom om området vi sålde i. En av få mäklare i stan som verkligen jobbar för att få till en så bra deal som möjligt för just dig.
Vi kommer inte byta mäklare om vi skall sälja igen!
"
säljare på Friggagatan 7A

18 okt 2019

"Är supernöjd med Christoffer, lyhörd, engagerad, lätt att tycka och prata med, alltid anträffbar , tydlig , helt enkelt en utmärkt mäklare!!"
säljare på Stampgatan 56B

08 okt 2019

"Man kan inte tänka sig en bättre mäklare än Christoffer Lennartsson. Han var alltid lätt att få tag på. Man fick snabbt svar på sina frågor. Allting fungerade perfekt. Christoffer har dessutom en oöverträffad lokalkännedom. Han säljer mycket och har många potentiella kunder i området. Vi är supernöjda med hans insats och det pris vi fick."
säljare på Stampgatan 54A

08 okt 2019

"Kunde varit tydligare med arvorde och återkomma med hur mycket detta är. Mycket engagerad och fokuserad och gjorde verkligen ett bra jobb. Mycket nöjd med att jag fick just denna mäklaren. Skulle dock uppskatta att mäklaren har samma fokus genom hela processen inte bara fram tills försäljningen och budgivningen avslutat, utan tills hela affären är slut fram tills tillträdesdagen. "
säljare på Stampgatan 58A

07 okt 2019

"Påläst och lyhörd, väldigt lättsam att prata med och var hela tiden anträffbar "
säljare på Blandsädesgatan 6A

15 sep 2019

"Väldigt nöjda med Christoffers insats. Han har genom stort engagemang sålt vår lägenhet snabbt och smidigt och för bättre pris än vi trodde var möjligt. Han har varit lyhörd från allra första början och tagit in våra önskemål och förväntningar och levererat efter dessa. Kort sagt bästa mäklaren i området!"
säljare på Färgaregatan 7

12 sep 2019

"Christoffer var mycket professionell och gav ett tryggt intryck. Som förstagångssäljare kände jag mig lugn och trygg genom hela affären som Christoffer skötte mycket snyggt. Tydlig vägledning genom hela processen; från första möte till avslutad affär, regelbunden kontakt för uppdatering om hur det gått med intresse, visning, pågående budgivning etc. Vid avslutad affär och slutpriset hamnade över förväntad nivå kan jag inte vara annat än mycket nöjd. Christoffer är professionell, trygg, kunnig och mycket trevlig. Jag rekommenderar Christoffer alla dagar i veckan! Tack!"
säljare på Friggagatan 3A

09 sep 2019

"Christoffer har tidigare sålt bostad till oss, och då vi som köpare var mer än nöjda, valde vi att även anlita Christoffer vid vår försäljning. Detta var helt rätt val! Christoffer gjorde ett fenomenalt jobb. Han satte rätt förväntningar, var alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade! Vid nästa försäljningen kommer Christoffer definitivt att få förfrågan igen!"
säljare på Ånäsvägen 16B

07 sep 2019

"Christoffer var väldigt trevlig och grym på sitt jobb. Han lyssnade och tog till sig det vi sa. Han var alltid tillgänglig och visade verkligen att han var den mäklaren vi ville ha. Vi är mycket nöjda och glada att vi valde just Christoffer som mäklare. "
säljare på Bohusgatan 16A

04 jul 2019

"Proffesionellt arbete ger ett tryggt förtroende och en god relation. Vi köpte av Christoffer nu vid vår försäljning ringde vi tveklöst upp och berättade vår situation. Återkopplingen var omgående Lika nöjd denna gång
Har även rekommenderar honom till vänner som är lika nöjda
"
säljare på Adler Salvius gata 15

04 jul 2019

"Christopher är en mycket kompetent och förtroendegivande representant för lägenhetsmäkkeri. Min erfarenhet av Christopher är både som säljare och köpare, Christopher inger förtroende och en stark känsla av att göra en bra affär där både säljare och köpare är nöjda när kontrakt skrivs. Jag rekommenderar å det varmaste Christopher och kommer att anlita honom igen. "
säljare på Stampgatan 22C

25 jun 2019

"Otroligt rutinerad och vass mäklare med bra positiv energi och bra på det sociala spelet."
säljare på Odinsplatsen 3A

24 jun 2019

"Bästa mäklaren. Trygg, säker och kunnig. Kan verkligen rekommendera han.
Höll mig hela tiden uppdaterad.
Fick sålt min lägenhet för mer än jag hade hoppats på.
"
säljare på Kopparmyntsgatan 9

20 jun 2019

"Christoffer är en mäklare av toppklass på alla sätt! Han har sålt flera lägenheter för vår familj genom åren och alltid slått rekord. Han är tillförlitlig, transparent, har en härlig personlighet och får både säljare och köpare att känna sig trygga. Rekommenderar honom alla gånger!"
säljare på Stampgatan 56B

18 jun 2019

"De gångar jag anlitat Christoffer så har han sålt min bostad för mycket mer än vad jag förväntat mig (läs försäljningsrekord) dock är det inte bara jag som säljare som varit nöjd utan även köparen vilket jag tycker är viktigt. Det krävs mycket erfarenhet, kunskap och engagemang för att både köpare och säljare skall vara nöjda genom hela processen och det har Christoffer. Jag kan varmt rekommendera Christoffer om ni önskar en bra bostadsaffär. "
säljare på Silvergatan 8C

18 jun 2019

"Christoffer är en mycket engagerad, kunnig och förtroendeingivande fastighetsmäklare som jag varmt kan rekommendera. "
säljare på Barnhusgatan 30

12 jun 2019

"Christoffer, är en oerhört skicklig mäklare! Det jag gillar med honom är transparensen i kommunikationen, otroligt förkovrad i området.
Vi hade ett väldigt högt anspråk på summan vi ville ha för lägenheten, tycker han överpresterade...
vill återigen betona hans kommunikationsförmåga, återkom regelbundet med lägesrapport, väldigt positiv i sin framtoning, vilket vi värdesatte högt.
Utöver har han varit behjälplig med rådgivning i generella drag."
säljare på Färgaregatan 7

14 maj 2019

"En duktig och kompenent mäklare. Rekommenderar starkt Christoffer. Vi är jättenöjda med hela processen av försäljningen, beträffande vår lägenhet. "
säljare på Sixten Camps gata 12

13 maj 2019

"Vi är mycket nöjda med Christoffer och hur försäljningen gick till!"
säljare på Friggagatan 7A

17 apr 2019

"Vi är mycket nöjda med det engagemang som Christoffer Lennartsson lade ner i vår försäljning.
Från första mötet till kontraktsskrivning, Vi valde Christoffer Lennartsson efter att ha träffat flera mäklare (som erbjöd betydligt lägre arvode) men valde trots detta att gå på den känsla som vi fick för Christoffer, lagom kaxig och precis så engagerad som vi önskade.
Vi kommer absolut att rekommendera Christoffer till andra och om vi själva säljer i framtiden så är valet av mäklare enkelt.
Tack! "
säljare på Kungälvsgatan 1B

13 mar 2019

"THE KING IS BACK!
Träffade Christoffer första gången när vi köpte vår lägenhet i centrala Göteborg. Fick ett lungt och fint intryck av honom då. Under åren köpte och sålde han en hel del lägenheter i området och vi stötte på honom. Alltid trevlig och mötesgående.
När vi nu skulle sälja lägenheten föll valet självklart för honom. Efter ett samtal var ett möte hemma hos oss bokat och vi gick igenom lägenheten. Det som kändes väldigt bra var att Christoffer lyssnade på alla våra önskemål. Han var tydlig och kom med bra förslag. Han hade helt enkelt koll och hade gjort sin läxa innan han kom.
Vi önskade få ut lägenheten snabbt och det fixade han. Två omgångar fotografering ingick (dag/kväll). Första styling besöket ingick också (vi valde att styla själva). Lägenheten låg ute på Hemnet ca 1v efter vårt första samtal. Vi fick under tiden alltid bra tips om bästa tidpunkt att lägga ut den.
Christoffer var hela tiden närvarande och svarade ALLTID på sms och samtal. Han tog kontakt med oss och hade en dialog gällande förhandsvisningar. Detta gick vi med på och Christoffer fick sålt lägenheten på en förhandsvisning och till önskat pris!
Jag kan varmt rekommendera Christoffer till er som går i säljtankar och speciellt om ni vill sälja på stampen/Prippska tomten.
Tack för hjälpen CL. På återseende, Amber & Parichereh"
säljare på Färgaregatan 7

28 jan 2019

"Christoffer brinner verkligen för sitt jobb som mäklare. Han är lyhörd, trevlig och ger ett proffsigt intryck. Var enkel få tag på honom och han svarade på alla möjliga frågor. Ska du sälja så rekommenderar jag starkt Christoffer."
säljare på Prilyckegatan 125

24 jan 2019

"Driven och genuint trevlig. Mycket lätt att nå vilket vi upplevde som en stor trygghet. "
säljare på Norra Gubberogatan 5

23 jan 2019

"En duktig och professionell mäklare som sätter stor vikt vid att man som säljare ska känna sig nöjd. "
säljare på Anders Personsgatan 7

12 dec 2018

"Jag har både varit köpare och säljare med Christoffer och det känns lika tryggt varje gång. Engagemang och energi som ingen annan och han är väldigt väletablerad med utmärkt kännedom om området och möjligheterna. "
säljare på Adler Salvius gata 7

02 dec 2018

"Vi är mycket nöjda med Christoffers arbete med försäljningen av vår lägenhet. Lägenheten blev såld efter en förhandsvisning i slutet av november. "
säljare på Chalmersgatan 27A

20 nov 2018

"Engagerad, kunnig och trevlig mäklare. Höll mig ständigt uppdaterad om läget och nästa steg. En smidig försäljningsprocess. "
säljare på Soldathemsgatan 18

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
2
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
141 035 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
215 av 224 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
197 av 224 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
221 av 224 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
221 av 224 säljare

Christoffer på kartan.

376 tidigare annonser
224 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 650 000 kr
Lägenhet Almedal
+ 175 000 kr
3 rum, 81,5 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
4 500 000 kr
Lägenhet Prippska Tomten
+ 325 000 kr
4 rum, 80 m²
Utropspris: 4 175 000 kr
2 445 000 kr
Lägenhet Prippska Tomten
+ 195 000 kr
1 rum, 40,6 m²
Utropspris: 2 250 000 kr
3 345 000 kr
Lägenhet Stampen
+ 50 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
4 750 000 kr
Lägenhet Kungshöjd
+ 100 000 kr
3 rum, 80 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är helnöjda och ger Christoffer våra bästa rekommendationer. Helt fantastisk på att informera och hålla kontakt under hela processen. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.