Christoffer Lennartsson

Profilbild för Christoffer Lennartsson
Christoffer Lennartsson
4.9 / 5
(285 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
28 st
192 500 000 kr

Bakgrund

Christoffer Lennartsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2004-09-24. Christoffer har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christoffer har enligt vår statistik haft 49 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 213 995 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004 och har förmedlat runt 900 lägenheter med en energi som få andra.
Detta har lett till att jag har en mångårig framgångsrik erfarenhet som mäklare i Östra centrum samt Innerstaden.
Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita när ni ska göra ert livs största affär.
Som er mäklare garanterar jag er en trygg och professionell affär. Ring mig när det passar er, jag är alltid tillgänglig!

Ser fram emot ditt samtal.
Christoffer Lennartsson
Fastighetsmäklare, Partner
Ledamot Mäklarsamfundet

Säljare om Christoffer.

12 jul 2021

"Mycket smidigt att arbeta med Christoffer! Varmaste rekommendationer om ni letar mäklare inom den regionen han arbetar i. "
säljare på Stampgatan 62

03 jul 2021

"En bättre mäklare än Christoffer står inte att finna! Han är engagerad, förtroendeingivande och har överlägsen lokalkännedom. Utöver alla dessa goda egenskaper har han dessutom ett oöverträffat spekulantregister vilket ger optimala förutsättningar för en försäljning."
säljare på Stampgatan 56A

01 jul 2021

"Mycket tillgänglig,svarade alltid när man ringde,positiv,driven och allmänt trevlig.
Kändes som att han faktiskt brydde sig och placerade dig i centrum."
säljare på Stampgatan 56B

01 jul 2021

"Mycket duktig och engagerad och effektiv samt trevlig. Har mycket god kännedom av området vilket har kommit oss till del.Vi säger som hans kollegor ” Christoffer är GRYM”. "
säljare på Färgaregatan 5

01 jul 2021

"Driven och energisk mäklare med god lokalkännedom. Höll oss löpandee informerade.rekomenderas."
säljare på Karin Boyes gata 7

01 jul 2021

"Christoffer är väldig engagerad och brinner för försäljning! Rekommenderar honom stark!"
säljare på Odinsplatsen 3A

11 jun 2021

"Stort förtroende från första början som bara höjdes under processen. Underbar, ärlig och kunnig kille som gav allt av sig själv och sin tid. En prydnad för Erik Olsson och en förebild för övriga mäklare.Många snackar. Den här killen levererar! "
säljare på Bohusgatan 22

03 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Christoffer Lennartsson, som hjälpte mig vid min lyckade bostadsförsäljning. Christoffer är kunnig och kompetent och det märks att han är seriös och har lång yrkeserfarenhet. Han är lätt att kommunicera med och håller sina uppdragsgivare väl underrättade genom hela försäljningsprocessen. Dessutom är han hjälpsam och serviceinriktad och tar sig den tid som krävs. Kort sagt: Världens bästa mäklare! Försäljare av lägenhet på Liljeforsgatan 28. 31/5 2021."
säljare på Liljeforsgatan 28

22 maj 2021

"Supertrevlig och mycket bra från att annonsen publicerades till försäljning. Men missnöjd med att behöva jaga och själv trycka på för fotografering och all planering. "
säljare på Friggagatan 5A

18 maj 2021

"Kan verkligen rekommendera denna mäklare, engagerad och driven! Du kan känna dig trygg i din försäljning. "
säljare på Sankt Pauli Trappor 4C

18 maj 2021

"Christoffer är en mycket entusiastisk och engagerad mäklare som brinner för sitt uppdrag! En stor fördel är att han själv bor i området och jag rekommenderar honom verkligen."
säljare på Sixten Camps gata 8

18 maj 2021

"Christoffer är mäklaren man alltid vill ha vid sin sida. Han har sålt flera lägenheter åt oss i familjen och alltid levererat på topp! Han är duktig, pålitlig, lyhörd, mycket trevlig, håller en välinformerad och inger trygghet genom hela processen. Bättre mäklaren hittar ni inte!"
säljare på Ordonnansgatan 1

18 maj 2021

"Väldigt kunnig om området och med ett stort kontaktnät av spekulanter.
Sällan mött någon mer målinriktad och med mycket fart och positiv energi!"
säljare på Karin Boyes gata 11

18 maj 2021

"Grym mäklare som var lyhörd och mötte mina förväntningar till 100%"
säljare på Stampgatan 54D

11 apr 2021

"Christoffer är väldigt serviceinriktad med god kännedom för området Gårda/Stampen. Han är väldigt tillgänglig och lyhörd. Han är extremt proffsig och vass som mäklaren. Vi kommer absolut att anlita honom igen. "
säljare på Vestagatan 5

11 apr 2021

"Christoffer är den rätta mäklaren för att sälja i området runt svingeln och speciellt prippska tomten. Han har en enorm lokalkännedom och stort kontaktnät. Rekommenderar!"
säljare på Karin Boyes gata 4

26 mar 2021

"Jag har aldrig varit i så goda händer rörande en bostadsaffär. Överlägsen service. "
säljare på Karin Boyes gata 8

23 mar 2021

"Christoffer är alltid lätt att få tag på om han inte svarar smsar han och återkommer så fort han kan. Mycket bra lokalkännedom med bra kundregister "
säljare på Stampgatan 54A

17 mar 2021

"God lokalkännedom"
säljare på Stampgatan 54A

17 mar 2021

"Christoffer får högsta betyg. En mycket kompetent och proffsig mäklare. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Båtstenarna 8

22 feb 2021

"Christoffer Lennartsson genomförde affären mycket skickligt. Han är driftig, fixar saker, håller kontakt och är väldigt trevlig och positiv. Rekommenderas varmt. "
säljare på Adler Salvius gata 7

17 feb 2021

"Har tidigare haft kontakt med Christoffer vid köp av lägenhet och lade märke till hans engagemang redan då. Nu vid försäljning var det minst lika stort. Bättre mäklare kan man inte hitta. Vi är helt nöjda med allt.
Adler Salvius Gata 9"
säljare på Adler Salvius gata 9

16 feb 2021

"Att anlita Christoffer är nog bland det bästa jag gjort när det kommer till att maximera värdet av en tillgång. Med Christoffer är det full support från dag 1 och om han mot förmodan inte svarar direkt när ni ringer så kommer han att ringa tillbaka inom väldigt snar framtid. Vill ni ha en mäklare som lägger tid och energi på att förmedla er lägenhet samt som under processen kommer bli mäkta omtyckt av både av köpare och säljare så kan ni sluta leta nu.
Otroligt nöjd med Christoffer = )"
säljare på Mölndalsvägen 31

20 jan 2021

"Vi är väldigt glada att vi valde just Christoffer som mäklare.Han är oerhört duktig och tillmötes gående,otroligt bra kännedom om området.
Vi kommer varmt rekommendera Christoffer om någon frågar efter en bra mäklare."
säljare på Stampgatan 54C

20 jan 2021

"Christoffer har otrolig kännedom i Stampen och hans stora engagemang fick oss att känna oss väl omhändertagna genom hela processen. Nu tog det bara 3 dagar för vår lägenhet att bli såld och det är vi tacksamma för. Vi kan varmt rekommendera Christoffer till alla och går flytten tillbaka till Gbg så är han den enda mäklaren för oss. "
säljare på Stampgatan 60A

23 dec 2020

"Trevlig och tillgänglig. Har varit länge i branschen med den erfarenhet som det ger, vi är jättenöjda! "
säljare på Anders Personsgatan 7

13 dec 2020

"Ska du sälja lägenhet i Stampenområdet är Christoffer den man vill anlita! Han säljer flest lägenheter i området och verkar ha många spekulanter till lägenheten som blivit över från sina andra objekt."
säljare på Friggagatan 13A

11 dec 2020

"Bra kommunikation och bra säljare"
säljare på Stampgatan 64

04 dec 2020

"Christoffer shines with great personality and profond professionalism. His approach to people involved shows how much he loves and dedicates to the job. He has state of art insight to the core of the business and knows how to apply them the most effective way.
He knew my need and my concern, he worked with me as a team. He strived in difficult, unpredictable situation and delivered what he promised.
It was a great pleasure to have him as my realtor. I felt really good about this right decision. Have already shared this experience with my friends.
Definitely recommended!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16B

02 dec 2020

"Har inte i nuläget vetskap än det direkta arvodet därav inte kunnat svara på ngt sådana frågor. Lennartsson är välkänd mäklare stampenomrpdet och därav var valet av mäklare självklart"
säljare på Friggagatan 7A

09 nov 2020

"Bästa mäklaren! Han är engagerad och drivande samtidigt som han är lyhörd och angelägen om att vi känner oss delaktiga i processen. Vi är mycket nöjda!!"
säljare på Barnhusgatan 30

07 nov 2020

"Otroligt professionell mäklarinsats"
säljare på Friggagatan 3C

06 nov 2020

"Christoffer gör verkligen skäl för smeknamnet kungen av Stampen! Han har sålt min farmors lägenhet med mycket gott resultat, och när det väl var dags att sälja vår lägenhet så var beslutet lätt att ta.
Vi kände oss lite osäkra såhär i coronatider på vad vi skulle kunna få för lägenheten, men Christoffer lyckades få ut mer än förväntat.
Jag kan rekommendera alla som bor på Stampen och överväger att sälja sin lägenhet att välja Christoffer, det är inte för inte han säljer mest i området! "
säljare på Friggagatan 3C

06 nov 2020

"Christoffer är en väldigt driven och ambitiös mäklare som tar sig tiden att lyssna på säljaren. Allt från första mötet, annonsen, visning till försäljningen och slutpriset kändes väldigt professionellt. Jag rekommenderar verkligen Christoffer som er nästa mäklare "
säljare på Friggagatan 7A

12 okt 2020

"Christoffer är duktig och kan sin sak. Vi blev väldigt nöjda med slutpriset av försäljningen - mer än förväntat! Christoffer har god lokalkännedom i stampen - ska du sälja i området är Christoffer den enda rätta! "
säljare på Friggagatan 5A

05 okt 2020

"En mäklare som bryr sig om sin kund! Mycket nöjda med Christoffer då allt var klart och tydligt och man märkte att han bryr sig om att göra ett bra jobb! Om möjligt kommer vi gärna vilja anlita Christoffer i framtida försäljningar igen. "
säljare på Vädursgatan 1

04 okt 2020

"Mycket bra och trygg upplevelse att sälja bostad med Christoffer. Allt fungerade perfekt från start till mål."
säljare på Karin Boyes gata 5

02 okt 2020

"Jag är ytterst nöjd med min mäklare Christoffer Lennartsson, dels med den snabbheten i försäljningsprocessen (3 veckor från försäljningsuppdraget till påskriven försäljningskontrakt), och dels med kontakten med alla inblandade personen, från dekoratören som fick fram känslan i lägenheten och förstärkte den genom sin styling genom sin val av möbler och inredningsdetaljer och fotograferna, som fångade stämningen från lägenheten med perfekta bilder. Samspelet mellan alla inblandade funkade perfekt och resultatet blev en otrolig snabb försäljningsprocess som överträffade mina förväntningar på alla områden. Christoffer är engagerad, målinriktad och socialt kompetent, man känner människan bakom professionaliteten. "
säljare på Kungshöjdsgatan 9B

01 okt 2020

"Christoffer är mycket kompetent mäklare som levererar det han lovar.
Vi är mycket nöjda."
säljare på Mölndalsvägen 41

15 sep 2020

"Christoffer är en fantastiskt bra och kompetent mäklare. Har träffat honom både som köpare och säljare. Han kombinerar proffessionalitet med personligt vänligt bemötande på ett välbalanserat och trevligt sätt. Man känner sig trygg med hans sätt att sköta fastighetsaffären. Alltid lätt att nå, ger råd och information i likaväl stora som små frågor. Han kan varmt rekommenderas en bättre mäklare kan man inte hitta.
"
säljare på Karin Boyes gata 10

15 sep 2020

"Christoffer är en fantastisk duktig mäklare. Jag fick förtroende för honom från första stund. Han är engagerad, lätt att få tag på och bra på att återkoppla. Han är även väldigt social, trevlig och lätt att ha att göra med. Helt klart den bästa mäklaren jag någonsin har varit i kontakt eller samarbetat med."
säljare på Adler Salvius gata 15

14 sep 2020

"Eftersom vi använt Christoffer för tio år sedan var det självklart att anlita honom igen. Denna gången handlade om en kolonistuga och trots att Christoffers vanliga objekt är bostadsrätter slog han prisrekord i området. Att Christoffer alltid är tillgänglig, har energi och tar hand om precis allt bidrar med all säkerhet till hans framgång men framförallt är han pålitlig och noggrann vilket inger trygghet för både köpare och säljare. "
säljare på Septettgången 114

14 sep 2020

"Christoffer Lenartsson proffs på sitt arbete, även styrelsen var nöjd med vårt val av mäklare. Kan varmt rekomdera "
säljare på Karin Boyes gata 7

14 sep 2020

"Christoffer Lennartsson är en riktig stjärna. Professionell ända ut i fingertopparna. Håller en uppdaterad hela tiden. Man verkligen ser att han älskar sitt jobb. Vill ni ha en driven mäklare som ser till kundens bästa, då är det honom ni ska välja. Inget snack om att han kommer anlitas nästa gång vi säljer.
Tveka inte, han ger er bäst betalt"
säljare på Friggagatan 5B

25 aug 2020

"Jag hittade Christoffer på en visning i Floda och kände direkt att den här mäklaren vill jag anlita när jag skall sälja min bostadsrätt. Christoffer var tillgänglig för de frågor jag hade, och det blev en bra affär. Kan starkt rekommendera Christoffer!"
säljare på Ridspögatan 7A

23 aug 2020

"Christoffer är en grym mäklare. Har nyligen varit inblandad i två försäljningar med Christoffer, och han levererade i båda fallen. Har även varit på andra sidan och varit på visningar som Christoffer har hållit i, så vet att han levererar även där."
säljare på Björcksgatan 62B

18 aug 2020

"Mäklaren var mycket trevlig hjälpsam och lätt att ha att göra med. Han var engagerad och målinriktad."
säljare på Mölndalsvägen 37

17 aug 2020

"En en gång bevisade Christoffer Lennartsson
att han är kungen av Stampen.
Lägenhet såldes på förhand vi är mer en nöjda.
Hög mäklar etik ser alltid till att både säljaren och köparen blir nöjda.
Vi har köpt vår drömm lägenhet men om vi någon gång bästemer oss att sälja så blir det via Christoffer.
"
säljare på Färgaregatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
48
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
49
Försäljningsvärde
213 995 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
270 av 279 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
248 av 283 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
280 av 281 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
280 av 283 säljare

Christoffer på kartan.

461 tidigare annonser
284 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Prippska Tomten
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
5 050 000 kr
Lägenhet Prippska Tomten
+ 700 000 kr
3 rum, 87,1 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
4 100 000 kr
Lägenhet Stampen
+ 250 000 kr
3 rum, 76,1 m²
Utropspris: 3 850 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Prippska Tomten
1 rum, 21 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
4 605 000 kr
Lägenhet Stampen
+ 655 000 kr
3 rum, 78,1 m²
Utropspris: 3 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.