Christoffer Lennartsson

Profilbild för Christoffer Lennartsson
Christoffer Lennartsson
4.9 / 5
(297 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
25 st
182 100 000 kr

Bakgrund

Christoffer Lennartsson jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2004-09-24. Christoffer har fått in 25 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christoffer har enligt vår statistik haft 50 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 216 665 000 kr.

Presentation

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan 2004 och har förmedlat runt 900 lägenheter med en energi som få andra.
Detta har lett till att jag har en mångårig framgångsrik erfarenhet som mäklare i Östra centrum samt Innerstaden.
Mina främsta egenskaper är att jag brinner för mitt arbete och genomför varje moment i förmedlingsprocessen med ett stort personligt engagemang, ödmjukhet och passion. Jag har en förmåga att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare i varje affär, vilket resulterat i fina rekommendationer och mängder av återkommande kunder. Det gör mig till den mäklare som ni ska anlita när ni ska göra ert livs största affär.
Som er mäklare garanterar jag er en trygg och professionell affär. Ring mig när det passar er, jag är alltid tillgänglig!

Ser fram emot ditt samtal.
Christoffer Lennartsson
Fastighetsmäklare, Partner
Ledamot Mäklarsamfundet

Säljare om Christoffer.

24 sep 2021

"Christoffer skötte hela försäljningsprocessen väldigt professionellt och effektivt. Jag var väldigt nöjd med förberedelserna, skyndsamheten i försäljning samt slutresultatet. Jag hade stort förtroende för Christoffer och rekommenderar definitivt honom. "
säljare på Anders Personsgatan 9

17 sep 2021

"Kan varmt rekommendera Christoffer som mäklare! Väldigt kunnig, han höll oss också alltid uppdaterade och svarade snabbt på frågor och funderingar. Vi kände oss väldigt trygga under hela försäljningsprocessen tack vare Christoffer!"
säljare på Folkungagatan 11B

16 sep 2021

"Bara positiv erfarenhet. Vi har redan rekommenderat honom till andra. Hög energi, mycket tillgänglig.
"
säljare på Sixten Camps gata 14

15 sep 2021

"Vi är väldigt nöjda med Christoffers försäljning av vår lägenhet! Uppskattade verkligen hur han hela tiden höll oss uppdaterade och hur snabbt och effektivt allt gick från början till slut. Christoffer är en väldigt kompetent mäklare som vi gärna rekommenderar till vänner! Stort tack :)"
säljare på Vestagatan 11

09 sep 2021

"Christoffer är en rutinerad och väldigt engagerad mäklare. Kan med varm hand rekommendera honom och kommer använda mig av honom igen när det är dags."
säljare på Stampgatan 68A

31 aug 2021

"Vi är mycket nöjda med Christoffer som vår mäklare, han har informerat oss om allt vi velat veta och svarade alltid när vi hade funderingar/frågor.
Christoffer är mycket trevlig, social och hjälpsam.
Rekommenderar starkt! "
säljare på Stampgatan 58A

31 aug 2021

"Vi valde mäklare efter mycket undersökningar och samtal. Vi har höga krav och vi blev inte besvikna. Christoffer var engagerad, kompentent, trevlig och tillgänglig. Lyssnade in och svarade på frågor. Allt var perfekt och gick smidigt. Han brinner för sitt jobb och det märks. Rekommenderas starkt! "
säljare på Bohusgatan 18

31 aug 2021

"Mycket trevlig och engagerad, kan varmt rekommendera Christoffer. Helt klart mäklaren jag ringer nästa gång jag ska göra en bostadsaffär . "
säljare på Friggagatan 13C

12 jul 2021

"Mycket smidigt att arbeta med Christoffer! Varmaste rekommendationer om ni letar mäklare inom den regionen han arbetar i. "
säljare på Stampgatan 62

03 jul 2021

"En bättre mäklare än Christoffer står inte att finna! Han är engagerad, förtroendeingivande och har överlägsen lokalkännedom. Utöver alla dessa goda egenskaper har han dessutom ett oöverträffat spekulantregister vilket ger optimala förutsättningar för en försäljning."
säljare på Stampgatan 56A

01 jul 2021

"Mycket tillgänglig,svarade alltid när man ringde,positiv,driven och allmänt trevlig.
Kändes som att han faktiskt brydde sig och placerade dig i centrum."
säljare på Stampgatan 56B

01 jul 2021

"Mycket duktig och engagerad och effektiv samt trevlig. Har mycket god kännedom av området vilket har kommit oss till del.Vi säger som hans kollegor ” Christoffer är GRYM”. "
säljare på Färgaregatan 5

01 jul 2021

"Driven och energisk mäklare med god lokalkännedom. Höll oss löpandee informerade.rekomenderas."
säljare på Karin Boyes gata 7

01 jul 2021

"Christoffer är väldig engagerad och brinner för försäljning! Rekommenderar honom stark!"
säljare på Odinsplatsen 3A

11 jun 2021

"Stort förtroende från första början som bara höjdes under processen. Underbar, ärlig och kunnig kille som gav allt av sig själv och sin tid. En prydnad för Erik Olsson och en förebild för övriga mäklare.Många snackar. Den här killen levererar! "
säljare på Bohusgatan 22

03 jun 2021

"Jag kan varmt rekommendera Christoffer Lennartsson, som hjälpte mig vid min lyckade bostadsförsäljning. Christoffer är kunnig och kompetent och det märks att han är seriös och har lång yrkeserfarenhet. Han är lätt att kommunicera med och håller sina uppdragsgivare väl underrättade genom hela försäljningsprocessen. Dessutom är han hjälpsam och serviceinriktad och tar sig den tid som krävs. Kort sagt: Världens bästa mäklare! Försäljare av lägenhet på Liljeforsgatan 28. 31/5 2021."
säljare på Liljeforsgatan 28

22 maj 2021

"Supertrevlig och mycket bra från att annonsen publicerades till försäljning. Men missnöjd med att behöva jaga och själv trycka på för fotografering och all planering. "
säljare på Friggagatan 5A

18 maj 2021

"Kan verkligen rekommendera denna mäklare, engagerad och driven! Du kan känna dig trygg i din försäljning. "
säljare på Sankt Pauli Trappor 4C

18 maj 2021

"Christoffer är en mycket entusiastisk och engagerad mäklare som brinner för sitt uppdrag! En stor fördel är att han själv bor i området och jag rekommenderar honom verkligen."
säljare på Sixten Camps gata 8

18 maj 2021

"Christoffer är mäklaren man alltid vill ha vid sin sida. Han har sålt flera lägenheter åt oss i familjen och alltid levererat på topp! Han är duktig, pålitlig, lyhörd, mycket trevlig, håller en välinformerad och inger trygghet genom hela processen. Bättre mäklaren hittar ni inte!"
säljare på Ordonnansgatan 1

18 maj 2021

"Väldigt kunnig om området och med ett stort kontaktnät av spekulanter.
Sällan mött någon mer målinriktad och med mycket fart och positiv energi!"
säljare på Karin Boyes gata 11

18 maj 2021

"Grym mäklare som var lyhörd och mötte mina förväntningar till 100%"
säljare på Stampgatan 54D

11 apr 2021

"Christoffer är väldigt serviceinriktad med god kännedom för området Gårda/Stampen. Han är väldigt tillgänglig och lyhörd. Han är extremt proffsig och vass som mäklaren. Vi kommer absolut att anlita honom igen. "
säljare på Vestagatan 5

11 apr 2021

"Christoffer är den rätta mäklaren för att sälja i området runt svingeln och speciellt prippska tomten. Han har en enorm lokalkännedom och stort kontaktnät. Rekommenderar!"
säljare på Karin Boyes gata 4

26 mar 2021

"Jag har aldrig varit i så goda händer rörande en bostadsaffär. Överlägsen service. "
säljare på Karin Boyes gata 8

23 mar 2021

"Christoffer är alltid lätt att få tag på om han inte svarar smsar han och återkommer så fort han kan. Mycket bra lokalkännedom med bra kundregister "
säljare på Stampgatan 54A

17 mar 2021

"God lokalkännedom"
säljare på Stampgatan 54A

17 mar 2021

"Christoffer får högsta betyg. En mycket kompetent och proffsig mäklare. Jag kan verkligen rekommendera honom. "
säljare på Båtstenarna 8

22 feb 2021

"Christoffer Lennartsson genomförde affären mycket skickligt. Han är driftig, fixar saker, håller kontakt och är väldigt trevlig och positiv. Rekommenderas varmt. "
säljare på Adler Salvius gata 7

17 feb 2021

"Har tidigare haft kontakt med Christoffer vid köp av lägenhet och lade märke till hans engagemang redan då. Nu vid försäljning var det minst lika stort. Bättre mäklare kan man inte hitta. Vi är helt nöjda med allt.
Adler Salvius Gata 9"
säljare på Adler Salvius gata 9

16 feb 2021

"Att anlita Christoffer är nog bland det bästa jag gjort när det kommer till att maximera värdet av en tillgång. Med Christoffer är det full support från dag 1 och om han mot förmodan inte svarar direkt när ni ringer så kommer han att ringa tillbaka inom väldigt snar framtid. Vill ni ha en mäklare som lägger tid och energi på att förmedla er lägenhet samt som under processen kommer bli mäkta omtyckt av både av köpare och säljare så kan ni sluta leta nu.
Otroligt nöjd med Christoffer = )"
säljare på Mölndalsvägen 31

20 jan 2021

"Vi är väldigt glada att vi valde just Christoffer som mäklare.Han är oerhört duktig och tillmötes gående,otroligt bra kännedom om området.
Vi kommer varmt rekommendera Christoffer om någon frågar efter en bra mäklare."
säljare på Stampgatan 54C

20 jan 2021

"Christoffer har otrolig kännedom i Stampen och hans stora engagemang fick oss att känna oss väl omhändertagna genom hela processen. Nu tog det bara 3 dagar för vår lägenhet att bli såld och det är vi tacksamma för. Vi kan varmt rekommendera Christoffer till alla och går flytten tillbaka till Gbg så är han den enda mäklaren för oss. "
säljare på Stampgatan 60A

23 dec 2020

"Trevlig och tillgänglig. Har varit länge i branschen med den erfarenhet som det ger, vi är jättenöjda! "
säljare på Anders Personsgatan 7

13 dec 2020

"Ska du sälja lägenhet i Stampenområdet är Christoffer den man vill anlita! Han säljer flest lägenheter i området och verkar ha många spekulanter till lägenheten som blivit över från sina andra objekt."
säljare på Friggagatan 13A

11 dec 2020

"Bra kommunikation och bra säljare"
säljare på Stampgatan 64

04 dec 2020

"Christoffer shines with great personality and profond professionalism. His approach to people involved shows how much he loves and dedicates to the job. He has state of art insight to the core of the business and knows how to apply them the most effective way.
He knew my need and my concern, he worked with me as a team. He strived in difficult, unpredictable situation and delivered what he promised.
It was a great pleasure to have him as my realtor. I felt really good about this right decision. Have already shared this experience with my friends.
Definitely recommended!"
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 16B

02 dec 2020

"Har inte i nuläget vetskap än det direkta arvodet därav inte kunnat svara på ngt sådana frågor. Lennartsson är välkänd mäklare stampenomrpdet och därav var valet av mäklare självklart"
säljare på Friggagatan 7A

09 nov 2020

"Bästa mäklaren! Han är engagerad och drivande samtidigt som han är lyhörd och angelägen om att vi känner oss delaktiga i processen. Vi är mycket nöjda!!"
säljare på Barnhusgatan 30

07 nov 2020

"Otroligt professionell mäklarinsats"
säljare på Friggagatan 3C

06 nov 2020

"Christoffer gör verkligen skäl för smeknamnet kungen av Stampen! Han har sålt min farmors lägenhet med mycket gott resultat, och när det väl var dags att sälja vår lägenhet så var beslutet lätt att ta.
Vi kände oss lite osäkra såhär i coronatider på vad vi skulle kunna få för lägenheten, men Christoffer lyckades få ut mer än förväntat.
Jag kan rekommendera alla som bor på Stampen och överväger att sälja sin lägenhet att välja Christoffer, det är inte för inte han säljer mest i området! "
säljare på Friggagatan 3C

06 nov 2020

"Christoffer är en väldigt driven och ambitiös mäklare som tar sig tiden att lyssna på säljaren. Allt från första mötet, annonsen, visning till försäljningen och slutpriset kändes väldigt professionellt. Jag rekommenderar verkligen Christoffer som er nästa mäklare "
säljare på Friggagatan 7A

12 okt 2020

"Christoffer är duktig och kan sin sak. Vi blev väldigt nöjda med slutpriset av försäljningen - mer än förväntat! Christoffer har god lokalkännedom i stampen - ska du sälja i området är Christoffer den enda rätta! "
säljare på Friggagatan 5A

05 okt 2020

"En mäklare som bryr sig om sin kund! Mycket nöjda med Christoffer då allt var klart och tydligt och man märkte att han bryr sig om att göra ett bra jobb! Om möjligt kommer vi gärna vilja anlita Christoffer i framtida försäljningar igen. "
säljare på Vädursgatan 1

04 okt 2020

"Mycket bra och trygg upplevelse att sälja bostad med Christoffer. Allt fungerade perfekt från start till mål."
säljare på Karin Boyes gata 5

02 okt 2020

"Jag är ytterst nöjd med min mäklare Christoffer Lennartsson, dels med den snabbheten i försäljningsprocessen (3 veckor från försäljningsuppdraget till påskriven försäljningskontrakt), och dels med kontakten med alla inblandade personen, från dekoratören som fick fram känslan i lägenheten och förstärkte den genom sin styling genom sin val av möbler och inredningsdetaljer och fotograferna, som fångade stämningen från lägenheten med perfekta bilder. Samspelet mellan alla inblandade funkade perfekt och resultatet blev en otrolig snabb försäljningsprocess som överträffade mina förväntningar på alla områden. Christoffer är engagerad, målinriktad och socialt kompetent, man känner människan bakom professionaliteten. "
säljare på Kungshöjdsgatan 9B

01 okt 2020

"Christoffer är mycket kompetent mäklare som levererar det han lovar.
Vi är mycket nöjda."
säljare på Mölndalsvägen 41

15 sep 2020

"Christoffer är en fantastiskt bra och kompetent mäklare. Har träffat honom både som köpare och säljare. Han kombinerar proffessionalitet med personligt vänligt bemötande på ett välbalanserat och trevligt sätt. Man känner sig trygg med hans sätt att sköta fastighetsaffären. Alltid lätt att nå, ger råd och information i likaväl stora som små frågor. Han kan varmt rekommenderas en bättre mäklare kan man inte hitta.
"
säljare på Karin Boyes gata 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
25
Försäljningar
50
Försäljningsvärde
216 665 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
281 av 291 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
258 av 293 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
290 av 292 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
291 av 295 säljare

Christoffer på kartan.

483 tidigare annonser
1 bostäder till salu
295 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

3 950 000 kr
3 rum, 76,8 m²
51 973 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 846 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Stampen
3 rum, 100 m²
Utropspris: 4 650 000 kr
3 170 000 kr
Lägenhet Prippska Tomten
+ 295 000 kr
2 rum, 61,2 m²
Utropspris: 2 875 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Stampen
+ 125 000 kr
2 rum, 73 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
4 650 000 kr
Lägenhet Prippska Tomten
-225 000 kr
4 rum, 100,2 m²
Utropspris: 4 875 000 kr
4 865 000 kr
Lägenhet Stampen
+ 115 000 kr
4 rum, 105,5 m²
Utropspris: 4 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.