Christoffer Gatara

Profilbild för Christoffer Gatara
Säljarfavorit
Christoffer Gatara
4.9 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
18 st
71 125 000 kr

Bakgrund

Christoffer Gatara jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2018-07-17. Christoffer har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Christoffer har haft 21 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 715 000 kr.

Presentation

Jag är en djupt engagerad person som älskar varenda sekund i rollen som mäklare. Redan i tidig ålder fattade jag intresse för förmedling och service, detta tillsammans med min nyfikenhet samt målmedvetenhet gör att denna livsstil passar mig alldeles utmärkt. Ursprungligen från textilstaden Borås men efter att ha studerat fastighetsjuridik och ekonomi vid Luleå tekniska universitet flyttade jag till staden jag finner absolut vackrast i världen. Jag är en hårt arbetande person med en förmåga att se det ljusa i varje situation. Med ett positivt driv och stort engagemang hjälper jag er genom livets största affär. Välkomna in och sälj med mig, Christoffer Gatara!

Säljare om Christoffer.

11 jan 2021

"Vi rekommenderar Christoffer Gatara om du ska sälja på Södermalm!"
säljare på Marmorgatan 11

09 dec 2020

"Väldigt trevlig och kommunikativ, men slarvig i annonseringen. Bilderna var dåligt tagna och lägenheten hade behövts stylas bättre. Annonsen fick 50% färre visningar än standard för samma typ av lägenhet och betydligt färre som kom på visningarna pga detta. "
säljare på Ringvägen 155

04 dec 2020

"Christoffer var tillmötesgående och ingav förtroende vid första mötet. Han är driven, trevlig och proffesionell. Top notch! "
säljare på Marmorgatan 11

18 nov 2020

"Fantastisk insats. Möter frågor och förväntningar men realistisk entusiasm och överträffade alla förväntningar. Född till att vara mäklare och ger verkligen en genuin trygghet för både säljare och köpare. "
säljare på Råggatan 12

05 nov 2020

"Mycket engagerad och inlyssnande. Kändes tryggt hela vägen. "
säljare på Borgmästargatan 9

23 okt 2020

"Superrekommenderar Christoffer till alla som ska sälja! Han var flexibel, väldigt lättillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterade om allt som var på gång. Höga men realistiska ambitioner, och kompetent men ändå lättsam sådär som en bra mäklare är!"
säljare på Lundagatan 52

11 okt 2020

"Utmärkt insats både när vi var på köparsidan och säljarsidan. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lundagatan 42B

03 okt 2020

"Christoffer va lyhörd, tillgänglig och jobbade hårt för att få vår lägenhet såld. Vi är supernöjda med Christoffer. Det va enkelt att få svar av Christoffer och bolla idéer under processen och han skapade ett förtroende snabbt med både oss och köpare. Vi rekommenderar Christoffer varmt till den som vill ha en smidig bostadsaffär och som vill ha en grym mäklare som skapar förtroende. "
säljare på Gräsgatan 1

02 okt 2020

"Supertrevlig, smidig, snabb och kompetent! Försäljningen gick som på räls. "
säljare på Möregatan 7

01 sep 2020

"Christoffer var alltid tillgänglig när vi hade frågor och var tydlig med både risker och möjligheter i alla situationer som kunde visa sig. Han är en positiv person som ser lösningar istället för problem. Vi skulle anlita honom igen och rekommenderar honom varmt."
säljare på Hornsgatan 150A

18 aug 2020

"Tillgänglig, kunnig, förtroendeingivande. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 5B

07 aug 2020

"Christoffer var mycket engagerad genom hela processen - från första värderingsmötet tills dess att överlåtelseavtalet var påskrivet och klart. Han satte en relevant värdering och målbild, drev visnings- och budgivningsprocessen på ett mycket smidigt sätt och höll mig löpande informerad om läget. I slutändan resulterade det i en lyckad försäljning och jag kan varmt rekommendera Christoffer om du går i säljtankar!"
säljare på Lilla Erstagatan 4

02 jun 2020

"Satte Nej på bostadsannonsen då den såldes utan annons ..../ läge att ha ett alternativ i formuläret där ...
Christogger Gatara är en mycket positiv och grym mäklare som TAR SIG TID /lysande och han har mycket bra idéer ..."
säljare på Nytorgsgatan 33

15 maj 2020

"Cristoffer är en mycket driven, outtröttlig, trevlig, glad och omtänksam mäklare. Han har mycket god kännedom om marknaden. Han har alltid haft bra råd och lösningar på våra problem och frågor när de uppstått. Vi är mycket nöjda med den mäklarhjälp vi fått av Christoffer.
"
säljare på Timotejgatan 7

02 apr 2020

"Christoffer är en så lyhörd, tillmötesgående och proffsig! Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 1A

25 feb 2020

"Christoffer var rak och tydlig med förväntningar och målbild, och var mycket lyhörd inför vad vi tyckte var viktigt. Väldigt driven men samtidigt trevlig och avslappnad att arbeta med!"
säljare på Lundagatan 42A

18 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Christoffer till alla framtida säljare. Enormt professionell, ödmjuk, driven och lyhörd i sin yrkesroll och hade 100% koll under hela säljprocessen. Han var alltid nåbar och återkopplade kontinuerligt. En mäklare med stort engagemang som man känner sig trygg med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Folkungagatan 74

03 feb 2020

"Mycket bra upplägg, Christoffer var mycket engagerad i försäljningen. Det var en "bekymmersfri" försäljning."
säljare på Ludvigsbergsgatan 19

03 feb 2020

"Christoffer var proffsig, lätt att ha och göra med, aldrig några konstigheter från start! Köpte den 2017 när marknaden pikade, men fick ändå sålt den till ett bra pris! Rekommenderar Christoffer och HusmanHagberg starkt.
"
säljare på Lundagatan 40A

15 jan 2020

"Mycket nöjda med Christoffer! Lyhörd och kunnig mäklare som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Supertrevlig och lätt att kommunicera med. Vi kan varmt rekommendera Christoffer Gatara."
säljare på Heleneborgsgatan 6A

03 jan 2020

"Christoffer är en väldigt engagerad, målinriktad och lyhörd mäklare som arbetar hårt hela vägen in i mål. Han är bra på att hålla säljaren informerad och kommunicerar effektivt. Vi kan absolut rekommendera Christoffer om ni vill ha en seriös och driven mäklare."
säljare på Folkungagatan 74A

11 nov 2019

"Christopher gav en ypperlig service och följde upp med oss så fort något hände. Vi behövde inte ens ha visning då Christopher strukturerat arbetade igenom potentiella köpare från andra liknande objekt. Vi är helnöjda!"
säljare på Bondegatan 72C

31 okt 2019

"Christoffer fick i uppdrag att sälja min lägenhet på Södermalm. Mitt första intryck av Christoffer var att han var realistisk och en trovärdig mäklare som sätter sin kund i första hand. Christoffer var väldigt engagerad och vi hade en effektiv dialog under hela processen. Han var alltid tillgänglig för att besvara mina frågeställningar. Utöver detta så har han skapat ett team med en jätteduktig inredningsstylist och fotograf. Resultatet av detta blev att min lägenhet slog föreningsrekord i kvm/pris. Jag rekommenderar er alla som vill sälja sin lägenhet på Södermalm att kontakta Christoffer. "
säljare på Bondegatan 16D

01 okt 2019

"Rekommenderar Christoffer till alla känner!"
säljare på Katarina Bangata 31A

17 sep 2019

"Christoffer är en riktigt bra kille. Nästa gång jag gör en bostadsaffär kommer jag att först kontakta honom."
säljare på Malmgårdsvägen 28

16 aug 2019

"Christoffer är mycket engagerad och ger inte upp trots att marknaden för vår lägenhet var trög. Christoffer är positiv och alltid trevlig och korrekt och jag rekommenderar varmt Christoffer!"
säljare på Folkungagatan 160

27 jul 2019

"Naturlig och lyhörd mäklare med rätt inställning.
Hoppas att mäklaren får en kjus framtid och lär andra mäklare ett och annat. ;-)
Mycket trevlig och proper.
Kan bara gratulera HusmanHagberg till denna rekrytering."
säljare på Fatburs Kvarngata 25

03 jul 2019

"Christoffer är en engagerad, lyhörd, ansvarsfull och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt."
säljare på Folkungagatan 128-130

03 jul 2019

"Vi hade höga förväntningar på Christoffer då vi fått honom rekommenderad av en vän, han levde upp till förväntningarna och mer därtill! Han var flexibel, engagerad och hade god känsla för hur han skulle hantera spekulanterna. Om ni vill ha en professionell och driven mäklare föreslår jag att ni anlitar Christoffer!"
säljare på Tavastgatan 31

02 apr 2019

"Transparent, positive and open - Christoffer was a fantastic realtor that I would gladly recommend "
säljare på Bellmansgatan 38

29 mar 2019

"Christoffer var påläst och professionell genom hela försäljningprocessen, jättenöjd och kan varmt rekomendera Christoffer. "
säljare på Ringvägen 158

22 mar 2019

"Christoffer var väldigt informerande och var tillgänglig i princip dygnet runt."
säljare på Maria Prästgårdsgata 1A

28 jan 2019

"Riktigt nöjd med Christoffer som mäklare, han har gjort ett strålande arbete från första mötet till styling, fotografering och visning/försäljning. Han hade alltid humöret på topp, trots att objektet i sig inte var så lättsålt. Trots den trytande marknaden fick vi även garanterat det bästa pris möjligt för lägenheten.
Christoffer kommer utan tvekan vara den första person jag ringer när jag ska sälja nästa lägenhet! Starka, starka rekommendationer!!
"
säljare på Götgatan 101

30 dec 2018

"Väldigt nöjd över samarbetet med Christoffer! "
säljare på Ringvägen 155C

07 dec 2018

"Kalastrevlig kille med bra förkunskap om området. Glad, trevlig och mycket samarbetsvillig! Rekommenderar starkt!"
säljare på Ringvägen 126

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
21

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
21
Försäljningsvärde
86 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 56 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
49 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
53 av 56 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 56 säljare

Christoffer på kartan.

72 tidigare annonser
1 bostäder till salu
56 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

2 350 000 kr
1 rum, 21 m²
111 904 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 570 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 900 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 150 000 kr
2,5 rum, 52 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 845 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 41,5 m²
Utropspris: 3 845 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 370 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 375 000 kr
2 rum, 70 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi rekommenderar Christoffer Gatara om du ska sälja på Södermalm!"
2 400 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 125 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 275 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christoffer var tillmötesgående och ingav förtroende vid första mötet. Han är driven, trevlig och proffesionell. Top notch! "
3 800 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 350 000 kr
2 rum, 41 m²
Utropspris: 3 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt trevlig och kommunikativ, men slarvig i annonseringen. Bilderna var dåligt tagna och lägenheten hade behövts stylas bättre. Annonsen fick 50% färre visningar än standard för samma typ av lägenhet och betydligt färre som kom på visningarna pga detta. "
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.