Christoffer Gatara

Profilbild för Christoffer Gatara
Säljarfavorit
Christoffer Gatara
4.9 / 5
(103 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
22 st
19 st
73 220 000 kr

Bakgrund

Christoffer Gatara jobbar på HusmanHagberg och är registrerad mäklare sedan 2018-07-17. Christoffer har fått in 19 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan juli 2019. Christoffer har enligt vår statistik haft 22 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 90 810 000 kr.

Presentation

Jag är en djupt engagerad person som älskar varenda sekund i rollen som mäklare. Redan i tidig ålder fattade jag intresse för förmedling och service, detta tillsammans med min nyfikenhet samt målmedvetenhet gör att denna livsstil passar mig alldeles utmärkt. Ursprungligen från textilstaden Borås men efter att ha studerat fastighetsjuridik och ekonomi vid Luleå tekniska universitet flyttade jag till staden jag finner absolut vackrast i världen. Jag är en hårt arbetande person med en förmåga att se det ljusa i varje situation. Med ett positivt driv och stort engagemang hjälper jag er genom livets största affär. Välkomna in och sälj med mig, Christoffer Gatara!

Säljare om Christoffer.

19 jan 2022

"Christoffer har ett fantastiskt bemötande och har under processen varit otroligt enkel och rolig att jobba med. Han har varit flexibel och haft en grym tillgänglighet, svarar på samtal och sms direkt och var öppen för flera förhandsvisningar för spekulanter.
Christoffer har också hjälpt till med att hitta den perfekta lägenheten att köpa för mig och min sambo och varit otroligt involverad i varje steg.
Jag rekommenderar Christoffer starkt. 10 av 10!! "
säljare på Lundagatan 38A

14 jan 2022

"Christoffer gjorde ett bra jobb! Vi är tacksamma för Christoffers ihärdighet och kommunikativa förmåga gentemot oss som säljare! Vi är mycket nöjda med Christoffer! "
säljare på Tjärhovsgatan 22

25 dec 2021

"Christoffer var fantastik genom hela processen. Lyhörd, väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Han uppdaterade oss kontinuerligt. Försäljningen blev smidig och resultatet över förväntan. Vi skulle utan att blinka anlita Christoffer igen."
säljare på Fatburs Kvarngata 5

10 dec 2021

"Christoffer var ett nöje att ha som mäklare. Kunnig och engagerad. Tog inga genvägar och jobbade hårt. Får jag möjligheten kommer jag välja honom igen utan tvekan! Tack! "
säljare på Marmorgatan 11

10 dec 2021

"Duktig samt trevlig mäklare, bra kunskap om området och samt vass försäljare."
säljare på Tjärhovsgatan 22

04 dec 2021

"Christoffer var otroligt lyhörd och professionell. Han tydliggjorde alla steg i processen och la verkligen ned tid och engagemang i alla delarna av försäljningen. Jag kan verkligen rekommendera Christoffer som mäklare!"
säljare på Bergsunds Strand 9

19 nov 2021

"Imponerande. Kompetent. Effektiv. Empatisk. Engagerad. Kom till vårt första möte extremt väl förberedd. Presenterade detaljerat förslag till försäljningsplan. Lyssnade. God dialog och utmärkt samarbete.
"
säljare på Eriksdalsgatan 22

18 nov 2021

"Vi har både köpt och sålt lägenheten med Christoffer. En mäklare som vi varmt rekommenderar. Professionell och personlig! "
säljare på Lundagatan 42B

28 okt 2021

"Jag både köpte och sålde min tvåa på Södermalm med med hjälp av Christoffer. Han var mycket engagerad och jag kände mig trygg i båda processerna, från start till slutmål. Kan starkt rekommendera. "
säljare på Folkungagatan 74A

07 jul 2021

"Jag är fantastiskt nöjd med Christoffer och väldigt imponerad! Redan på första mötet med Christoffer såg jag hans driv och positiva inställning, vilket han höll i genom hela processen. Jag hade höga krav/förväntningar på min försäljning och Christoffer genomförde ett proffsigt bemötande och leverera!!!
Christoffer är ett givet val om ni ska anlita en mäklare på Södermalm! "
säljare på Kocksgatan 51

26 maj 2021

"Christoffer var mycket mycket målinriktad, trevligt och lyssnade alltid på kunden. Man var hela tiden uppdaterad vad som hände. Kan verkligen varmt rekommendera honom! "
säljare på Ploggatan 2

10 maj 2021

"toppen-person och väldigt duktig och engagerad. bra om man vill hålla sig informerad hela tiden."
säljare på Skånegatan 72B

05 maj 2021

"Vi kommer utan tvekan anlita Christoffer Gatara igen om det blir aktuellt att använda mäklartjänster igen. Vi rekommenderar honom varmt."
säljare på Brännkyrkagatan 28

22 apr 2021

"Vi är mycket nöjda över att vi anlitade Christoffer som mäklare till vår bostadsförsäljning. Han hade ett stort driv och var engagerad genom hela processen, skapade en annons som såg proffsig ut och höll oss väl uppdaterade och informerade. Vi skulle absoluta rekommendera Christoffer!"
säljare på Bondegatan 1E

05 apr 2021

"Christoffer hjälpte mig att sälja min lägenhet på Eriksdalsgatan. Jag är mycket nöjd med Christoffers insats genom hela processen och kan varmt rekommendera honom om ni ska sälja en lägenhet på Södermalm. "
säljare på Eriksdalsgatan 22

05 apr 2021

"Christoffer sålde vår 3a på Södermalm och vi vill verkligen rekommendera honom då han är trevlig och uppmärksam gentemot både oss som säljare och alla spekulanter. Christoffer fick hela processen att kännas trygg och smidig och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. "
säljare på Fatburs Kvarngata 5

02 apr 2021

"Lyhörd, prestigelös, engagerad och supertrevlig!
Han är en relationsbyggare av rang. Rekommenderar till 100%."
säljare på Ploggatan 2

01 apr 2021

"Christoffer är en ärlig mäklare med bra känsla för marknaden och ett bra driv."
säljare på Östgötagatan 75

27 mar 2021

"Christoffer, En person lätt att tycka om.Skapade snabbt relation och förklarade pedagogiskt hur försäljningen skulle gå till och konfirmerade vad en realistisk prisbild kunde vara. Han var inlyssnande och inkännande till mina behov. Han var noga med att hålla nära kontakt och responderade på mina krav. Jag hade ju redan köpt lägenhet via Christoffer och kände till hans sätt att arbeta.Tack!"
säljare på Fatburs Brunnsgata 16

23 mar 2021

"Christoffer var lyhörd och engagerad och hanterade mina och köparnas frågor på ett proffsigt sätt. Jag är mycket nöjd med hela processen och resultatet. "
säljare på Marmorgatan 11

03 mar 2021

"Christoffer var trevlig, hjälpsam och professionell genom hela min säljprocess, rekommenderas!"
säljare på Åsögatan 185

01 mar 2021

"Christoffer hjälpte mig att sälja min 2a på Södermalm. Han har varit flexibel och tillmötesgående under hela processen. Jag kan varmt rekommendera honom."
säljare på Råggatan 14

09 feb 2021

"Christoffer är en stjärna!"
säljare på Skånegatan 72A

09 feb 2021

"Christoffer är duktig, proffsig mäklare. Han gjorde riktigt bra jobb, Jag är jättenöjd! Jag rekommenderar honom 100 %"
säljare på Götgatan 92A

30 jan 2021

"Christoffer gjorde ett mycket bra jobb, kan verkligen rekommendera honom som mäklare! "
säljare på Ludvigsbergsgatan 31

11 jan 2021

"Vi rekommenderar Christoffer Gatara om du ska sälja på Södermalm!"
säljare på Marmorgatan 11

09 dec 2020

"Väldigt trevlig och kommunikativ, men slarvig i annonseringen. Bilderna var dåligt tagna och lägenheten hade behövts stylas bättre. Annonsen fick 50% färre visningar än standard för samma typ av lägenhet och betydligt färre som kom på visningarna pga detta. "
säljare på Ringvägen 155

04 dec 2020

"Christoffer var tillmötesgående och ingav förtroende vid första mötet. Han är driven, trevlig och proffesionell. Top notch! "
säljare på Marmorgatan 11

18 nov 2020

"Fantastisk insats. Möter frågor och förväntningar men realistisk entusiasm och överträffade alla förväntningar. Född till att vara mäklare och ger verkligen en genuin trygghet för både säljare och köpare. "
säljare på Råggatan 12

05 nov 2020

"Mycket engagerad och inlyssnande. Kändes tryggt hela vägen. "
säljare på Borgmästargatan 9

23 okt 2020

"Superrekommenderar Christoffer till alla som ska sälja! Han var flexibel, väldigt lättillgänglig och höll oss hela tiden uppdaterade om allt som var på gång. Höga men realistiska ambitioner, och kompetent men ändå lättsam sådär som en bra mäklare är!"
säljare på Lundagatan 52

11 okt 2020

"Utmärkt insats både när vi var på köparsidan och säljarsidan. Rekommenderas varmt!"
säljare på Lundagatan 42B

03 okt 2020

"Christoffer va lyhörd, tillgänglig och jobbade hårt för att få vår lägenhet såld. Vi är supernöjda med Christoffer. Det va enkelt att få svar av Christoffer och bolla idéer under processen och han skapade ett förtroende snabbt med både oss och köpare. Vi rekommenderar Christoffer varmt till den som vill ha en smidig bostadsaffär och som vill ha en grym mäklare som skapar förtroende. "
säljare på Gräsgatan 1

02 okt 2020

"Supertrevlig, smidig, snabb och kompetent! Försäljningen gick som på räls. "
säljare på Möregatan 7

01 sep 2020

"Christoffer var alltid tillgänglig när vi hade frågor och var tydlig med både risker och möjligheter i alla situationer som kunde visa sig. Han är en positiv person som ser lösningar istället för problem. Vi skulle anlita honom igen och rekommenderar honom varmt."
säljare på Hornsgatan 150A

18 aug 2020

"Tillgänglig, kunnig, förtroendeingivande. "
säljare på Wollmar Yxkullsgatan 5B

07 aug 2020

"Christoffer var mycket engagerad genom hela processen - från första värderingsmötet tills dess att överlåtelseavtalet var påskrivet och klart. Han satte en relevant värdering och målbild, drev visnings- och budgivningsprocessen på ett mycket smidigt sätt och höll mig löpande informerad om läget. I slutändan resulterade det i en lyckad försäljning och jag kan varmt rekommendera Christoffer om du går i säljtankar!"
säljare på Lilla Erstagatan 4

02 jun 2020

"Satte Nej på bostadsannonsen då den såldes utan annons ..../ läge att ha ett alternativ i formuläret där ...
Christogger Gatara är en mycket positiv och grym mäklare som TAR SIG TID /lysande och han har mycket bra idéer ..."
säljare på Nytorgsgatan 33

15 maj 2020

"Cristoffer är en mycket driven, outtröttlig, trevlig, glad och omtänksam mäklare. Han har mycket god kännedom om marknaden. Han har alltid haft bra råd och lösningar på våra problem och frågor när de uppstått. Vi är mycket nöjda med den mäklarhjälp vi fått av Christoffer.
"
säljare på Timotejgatan 7

02 apr 2020

"Christoffer är en så lyhörd, tillmötesgående och proffsig! Kan varmt rekommendera honom!"
säljare på Maria Prästgårdsgata 1A

25 feb 2020

"Christoffer var rak och tydlig med förväntningar och målbild, och var mycket lyhörd inför vad vi tyckte var viktigt. Väldigt driven men samtidigt trevlig och avslappnad att arbeta med!"
säljare på Lundagatan 42A

18 feb 2020

"Kan varmt rekommendera Christoffer till alla framtida säljare. Enormt professionell, ödmjuk, driven och lyhörd i sin yrkesroll och hade 100% koll under hela säljprocessen. Han var alltid nåbar och återkopplade kontinuerligt. En mäklare med stort engagemang som man känner sig trygg med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Folkungagatan 74

03 feb 2020

"Mycket bra upplägg, Christoffer var mycket engagerad i försäljningen. Det var en "bekymmersfri" försäljning."
säljare på Ludvigsbergsgatan 19

03 feb 2020

"Christoffer var proffsig, lätt att ha och göra med, aldrig några konstigheter från start! Köpte den 2017 när marknaden pikade, men fick ändå sålt den till ett bra pris! Rekommenderar Christoffer och HusmanHagberg starkt.
"
säljare på Lundagatan 40A

15 jan 2020

"Mycket nöjda med Christoffer! Lyhörd och kunnig mäklare som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Supertrevlig och lätt att kommunicera med. Vi kan varmt rekommendera Christoffer Gatara."
säljare på Heleneborgsgatan 6A

03 jan 2020

"Christoffer är en väldigt engagerad, målinriktad och lyhörd mäklare som arbetar hårt hela vägen in i mål. Han är bra på att hålla säljaren informerad och kommunicerar effektivt. Vi kan absolut rekommendera Christoffer om ni vill ha en seriös och driven mäklare."
säljare på Folkungagatan 74A

11 nov 2019

"Christopher gav en ypperlig service och följde upp med oss så fort något hände. Vi behövde inte ens ha visning då Christopher strukturerat arbetade igenom potentiella köpare från andra liknande objekt. Vi är helnöjda!"
säljare på Bondegatan 72C

31 okt 2019

"Christoffer fick i uppdrag att sälja min lägenhet på Södermalm. Mitt första intryck av Christoffer var att han var realistisk och en trovärdig mäklare som sätter sin kund i första hand. Christoffer var väldigt engagerad och vi hade en effektiv dialog under hela processen. Han var alltid tillgänglig för att besvara mina frågeställningar. Utöver detta så har han skapat ett team med en jätteduktig inredningsstylist och fotograf. Resultatet av detta blev att min lägenhet slog föreningsrekord i kvm/pris. Jag rekommenderar er alla som vill sälja sin lägenhet på Södermalm att kontakta Christoffer. "
säljare på Bondegatan 16D

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
22

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
19
Försäljningar
22
Försäljningsvärde
90 810 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
99 av 102 säljare
Christoffer satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 102 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 101 säljare
Christoffer var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Christoffer på kartan.

123 tidigare annonser
103 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 505 000 kr
1 rum, 33 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christoffer har ett fantastiskt bemötande och har under processen varit otroligt enkel och rolig att jobba med. Han har varit flexibel och haft en grym tillgänglighet, svarar på samtal och sms direkt och var öppen för flera förhandsvisningar för spekulanter.
Christoffer har också hjälpt till med att hitta den perfekta lägenheten att köpa för mig och min sambo och varit otroligt involverad i varje steg.
Jag rekommenderar Christoffer starkt. 10 av 10!! "
2 200 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 105 000 kr
1 rum, 18 m²
Utropspris: 2 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christoffer gjorde ett bra jobb! Vi är tacksamma för Christoffers ihärdighet och kommunikativa förmåga gentemot oss som säljare! Vi är mycket nöjda med Christoffer! "
5 750 000 kr
Lägenhet Södermalm
3 rum, 66,5 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christoffer var fantastik genom hela processen. Lyhörd, väldigt trevlig och lätt att ha att göra med. Han uppdaterade oss kontinuerligt. Försäljningen blev smidig och resultatet över förväntan. Vi skulle utan att blinka anlita Christoffer igen."
2 310 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 160 000 kr
1 rum, 19 m²
Utropspris: 2 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Duktig samt trevlig mäklare, bra kunskap om området och samt vass försäljare."
2 850 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 305 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 2 545 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christoffer var ett nöje att ha som mäklare. Kunnig och engagerad. Tog inga genvägar och jobbade hårt. Får jag möjligheten kommer jag välja honom igen utan tvekan! Tack! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.