Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
4.9 / 5
(169 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
26 st
89 110 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har haft 26 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 86 325 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

Kontakta mig isåfall på 0733-131000 eller christian.lindberg@erikolsson.se

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Säljare om Christian.

09 sep 2020

"Jag hade rekommenderat Christian alla dagar i veckan, oavsett vilket objekt jag skulle sälja.
Christian är en mäklare som lyssnar på dig och förstår dig och dina önskemål bättre än du själv gör. En mäklare som är en genuint trevlig person, och ingen falsk säljare. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 23B

08 sep 2020

"Vi träffade Christian på en annan lägenhetsvisning och vi kontaktade därefter honom eftersom vi tyckte att han gav ett väldigt gott och kompetent intryck. Han var pedagogisk och väl påläst vid vårt första möte och vi kände förtroende och valde att anlita honom.
Under tiden vi förberedde för försäljning så visade han intresse och kontaktade oss med jämna mellanrum för att kolla hur allt var. När vi väl bestämde oss för att sälja så var han faktiskt på semester men vi fick ändå tag på honom och han drog snabbt och effektivt ihop en plan som sedan fullföljdes enligt utlovat. Under själva försäljningsprocessen var han lyhörd, informativ och väldigt kommunikativ. Vi är mycket nöjda med Christian och rekommenderas varmt. "
säljare på Karl Gustavsgatan 7B

04 sep 2020

"Mycket kompetent och engagerad."
säljare på Föreningsgatan 16D

31 aug 2020

"Efter att talat med flera mäklarfirmor fastnade vi för Christian. Framför hans kunskap, engagemang och att han gjort så många transaktioner i stadsdelen var valet självklart för oss. Inget vi ångrar efter att väl genomförd transaktion."
säljare på Nilssonsberg 24

15 jul 2020

"Inför mitt första möte med Christian hade jag för avsikt att träffa fler mäklare innan jag tog ett beslut, men jag behövde aldrig träffa fler mäklare för Christian kändes så självklar. Eftersom han kunde sälja in sig så bra hos mig kändes det också tryggt att han skulle kunna sälja in min lägenhet precis lika bra. Jag skulle vilja beskriva Christian som oerhört trevlig, genuin och ärlig med en talang för både människor och affärer, vilket i kombination med hans hårda arbete gör honom till en exemplarisk mäklare. Om jag säljer en bostad i Göteborg igen så säljer jag med Christian!"
säljare på Chalmersgatan 11A

06 jul 2020

"Christian Lindberg är en oerhört kompetent och duktig mäklare som lägger ner mycket tid på sitt jobb för att skapa bästa möjliga förutsättning för en lyckad försäljning. Och med en fingertoppskänsla lyckas han att få ihop försäljningen till bästa pris! Kan absolut rekommendera honom! "
säljare på Iskällareliden 12A

24 jun 2020

"Christian var mycket lyhörd och trovärdig. Alltid nära till hands och fick försäljningen att kännas enkel och trygg."
säljare på Nordhemsgatan 18A

27 maj 2020

"Christian gjorde ett strålande jobb från start till mål, han satte rätt förväntningar tidigt i processen och var engagerad under hela perioden. Han har ett otroligt högt engagemang för sina kunder och man känner att man är i goda händer och därför också nöjd med resultatet. "
säljare på Södra Hamngatan 5

22 maj 2020

"Engagerad, driven och kunnig. Höll mig väl informerad under hela processen och lyckades aktivt hitta spekulant, vilket ledde till tidig affär. Ingen lätt uppgift i dessa "kris" tider... Ångrar mig inte en sekund att ha anlitat honom!"
säljare på Viktoriagatan 40

20 maj 2020

"Christian lyckades navigera en försäljning även i dessa svåra Corona-tider. Med bra kommunikation sluter han avtal som är bra för alla parter."
säljare på Föreningsgatan 18C

13 maj 2020

"Fantastisk bra mäklare som både är trevlig som professionell och lever upp till sitt goda rykte. "
säljare på Vänortsgatan 9C

08 maj 2020

"Grymt bra!
En äkta Top Notch Smålänning! "
säljare på Nilssonsberg 17

03 maj 2020

"Vi är så nöjda med Christian som mäklare. Han jobbade väldigt hårt och målinriktat. Han är lyhörd och alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Vill man ha en engagerad, driven men också ödmjuk mäklare som ger allt för att göra både säljare och köpare nöjda så ska man välja Christian!"
säljare på Örnehufvudsgatan 3

12 apr 2020

"Fantastiskt engagemang från Christian! Vi är väldigt nöjda med hela försäljningen. "
säljare på Konvaljegatan 6

23 mar 2020

"Sällan man träffar en så engagerad och driven person som Christian. Man är i trygga händer när Göteborgs bästa mäklare säljer. Helnöjd med slutresultatet!
Kan starkt rekommendera Christian. 10/10"
säljare på Nilssonsberg 13

22 mar 2020

"Christian var en stjärna genom hela försäljningen! Mycket inlyssnande, extremt tillgänglig och lika taggad som vi på att göra en bra försäljning. Han lyckades få in 18 anmälda till visning och sålde bostaden till rekordpris trots Corona-tider, samtidigt som vi såg andra likvärdiga bostäder från andra mäklare ligga osålda och med sänkta utgångspriser. En klippa i stormen!"
säljare på Viktoriagatan 40

19 mar 2020

"Christian är engagerad och så lätt att tycka om! Han gör det där lilla extra som gör stor skillnad och han har så mycket mer kunskap utöver bara bostadsaffären i sig, vilket skapade en enorm trygghet för alla parter i våran affär. Kan varmt rekommendera Christian! "
säljare på Gibraltargatan 60

15 mar 2020

"Jag kände direkt att Christian är en engagerad och driven mäklare som brinner för sitt jobb och att träffa människor. Lätt att få tag på, svarar snabbt på frågor och är bra på att återkoppla allt som händer i processen. Jag är jättenöjd!"
säljare på Götaholmsgatan 21

29 feb 2020

"Christian gjorde ett väldigt gott intryck och hjälpte oss genom hela försäljningen på ett tryggt och positivt sätt. "
säljare på Föreningsgatan 18C

28 feb 2020

"Professionell och driven. Engagerade sig för att hitta spekulanter och lyckades också ordna en förhandsvisning som ledde till affär tidigt i processen. "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

23 feb 2020

"Väldigt nöjd. Kompetent och kändes genuint mån om att vi skulle vara nöjda. Tillgänglig och inkluderade oss i hela processen samt lyhörd för hur vi ville ha det. Dessutom väldigt trevlig. "
säljare på Övre Husargatan 41

20 feb 2020

"Min mäklare Christian gjorde allt rätt. Han är hungrig, målinriktad, fokuserad och mycket kunnig. Jag blev hela tiden uppdaterad hur vi låg till via sms eller samtal. Han är en strateg av rang och han lugnade mina säljnerver med sitt klädsamma självförtroende och humor.
Fick Christian rekommenderad och jag ångrar inte att jag tog detta beslutet.
Tusen tack från Eklandagatan 29b
Zanja och Rebecca "
säljare på Eklandagatan 29B

18 feb 2020

"Jag vill nästan köpa och sälja lägenheter igen bara för att få träffa Christian igen. "
säljare på Nilssonsberg 24

07 feb 2020

"Bästa mäklaren i hela Göteborg. Försäljningsprocessen hade inte kunnat bli bättre och smidigare. Kan inte bli nöjdare än såhär! "
säljare på Föreningsgatan 16C

07 feb 2020

"Är väldigt nöjd med Christians engagemang,
tydlig, proffsig och smidig.
Han har varit lätt att få tag i och gett löpande information.
Supernöjd. "
säljare på Föreningsgatan 16C

25 jan 2020

"Christian Lindberg är en väldigt duktig mäklare som jag kan rekommendera till alla."
säljare på Västergatan 20

13 jan 2020

"Christian är en mycket professionell och kompetent mäklare. Han är trevlig, lyhörd och förtroendegivande. Jag kände mig trygg under hela försäljningsprocessen och litade fullständigt på hans omdöme. Christian är en ärlig person vilket underlättar samtalen med honom. Jag har träffat andra mäklare förr och har varit nöjd men jag har aldrig träffat någon mäklare med Christians engagemang och ödmjukhet. Jag kan definitivt rekommendera honom till alla som går i säljtankar. Han är helt enkelt bäst i stan!"
säljare på Föreningsgatan 14

12 jan 2020

"Efter att vi var missnöjda med våran tidigare mäklare så hittade vi Christian genom Hitta Mäklare och alla hans goda omdömen på hemsidan. Nu vid färdig försäljning kan jag verkligen säga att alla goda omdömen stämde. Från att ha fått ett bud som va desamma som utgångspriset med den första mäklaren, så höjde Christian priset med hela 275 tusen från utgångspriset när han tog över! Vi kunde inte tro det var sant, han är verkligen en magiker!
Det är skillnad på mäklare och mäklare och Christian är verkligen den bästa typen. Han höll oss trygga och lugna under hela processen och var verkligen driven och engagerad i att få till den bästa försäljningen som möjligt. Var även väldigt enkel att få tag i på telefon och sms både dag och kväll. Vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Befälsgatan 6

12 jan 2020

"Christian satte upp en plan för att maximera antalet potentiella budgivare och höll flertalet visningar, även flera för en osäker budgivare för att säkerställa nöjdhet. Mycket bra på att få både säljare och köpare att känna sig trygg. "
säljare på Linnégatan 55

11 jan 2020

"Uppskattar att mäklaren under annonseringstiden, rekommenderade vissa ändringar i hur publicering skulle gjöras, när intresset inte blev som förväntat. Dessa ändringar gav av honom förväntad effekt."
säljare på Strandridaregatan 18P

10 jan 2020

"Christian är utan tvekan en av de bästa mäklare vi haft under alla år (20 flyttar). En utomordentligt trevlig, mogen person med gott omdöme. Hans drive, engagemang, organisationsförmåga, detalj-fokusering och förmåga att hålla kontakt - är utöver det vanliga.
Vi ser fram mot nästa möjlighet att jobba med Christian.
Håkan Hallén"
säljare på Föreningsgatan 1B

04 jan 2020

"Enastående och ett proffs genom hela processen! Så tacksamma för att C L hjälpte oss med försäljningen! Vi ge honom utan tvekan 5 solar av 5 möjliga. "
säljare på Övre Fogelbergsgatan 6

04 dec 2019

"Vi är väldigt nöjda med Christian. Han tog kontakt med oss och lovade att han kunde sälja lägenheten snabbt till ett bra pris. Han höll vad han lovade och det gick tom snabbare än förväntat. Christian har bra lokal kännedom och hade ett stort spekulantregister till oss. Vi kan verkligen rekommendera Christian! "
säljare på Föreningsgatan 1B

25 nov 2019

"Christian var väldigt närvarande under hela processen och väldigt flexibel och lösningsorienterad för mig som bodde på distans under försäljningen. Jag kan varmt rekommendera honom vidare!"
säljare på Gibraltargatan 28

22 nov 2019

"Vi gjorde gemensamt en felaktig bedömning av marknadssituationen, så köpeskilling hamnade under utgångspris."
säljare på Föreningsgatan 16D

19 nov 2019

"Proffsigt, snabbt och enkelt. Mäklaren uppfyllde alla mina förväntningar och levererade i världsklass.
Jag är supernöjd och kommer anlita Christian i alla mina framtida bostadsaffärer. "
säljare på Första Långgatan 6A

12 nov 2019

" Christian Lindberg är en mkt lyhörd mäklare med stor kunskap om vårt område. Han har hjälpt oss med att sälja vår lägenhet och vi är mycket nöjda med hur allt har gått. Christian har ett stort engagemang och är lätt att få tag på om man har några frågor under processen. Jag kan varmt rekommendera Christian som mäklare. "
säljare på Nilssonsberg 19

27 okt 2019

"Han är fenomenal mäklare i alla möjliga tänkbara avseenden och vi tycker att han har gjort en gudomlig insats och ansats. Han ger användbar, konstruktiv feedback, är detaljerad, uttrycklig, ärlig, artig och vänlig. Vi anser inte att någon annan någonsin i hela Göteborg kan ens komma i närheten av honom vad det gäller professionalitet samt skicklighet.
"
säljare på Nilssonsberg 13

25 okt 2019

"Det är andra gången jag använder mig av Christian att sälja min bostad, och kommer aldrig använda mig av någon annan. Hans engagemang och driv är svårslaget. Bägge försäljningarna har jag haft ett önsketänkande för slutpriset, och varje gång har det hamnat över detta. Kan verkligen starkt rekommendera Christian. Är enormt nöjd!!"
säljare på Nordostpassagen 57

17 okt 2019

"Christian överträffade mina höga förväntningar. Han är en ödmjuk vinnare och jag är väldigt nöjd med hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Christian. "
säljare på Nilssonsberg 22

08 okt 2019

"Christian är en ödmjuk, proffsig och engagerad mäklare.
Han fick mig snabbt att känna mig trygg i min försäljning, tack vare hans kompetens men också för att han lyssnade på hur jag önskade att försäljningen skulle gå till.
Jag skulle verkligen rekommendera Christian!"
säljare på Nilssonsberg 7

02 okt 2019

"Christian gjorde ett oerhört kompetent jobb på alla sätt och vis, från start till mål. Vi som säljare visste att vi hade köpt bostaden till en väldigt högt pris men Christian gjorde verkligen allt för att vi skulle göra en bra affär och på så sätt också kunna gå vidare till nästa steg i livet. Då jag själv har rätt kontinuerlig kontakt med mäklare runt om i Sverige så märker jag snabbt när en mäklare genuint jobbar för kundens bästa, och det gjorde/gör verkligen Christian. "
säljare på Pärlstickaregatan 6

28 sep 2019

"Kan börja med att det bara kändes väldigt bra och positivt från början till slut! Bra kundbemötande och lyhörd vad vi som säljare önskade. Höll oss uppdaterade hela tiden. Affären avslutades väldigt snabbt (samtidigt som det blev ett bra slutpris) vilket var väldigt skönt för oss småbarnsföräldrar. Har även fått tips på bostäder efter försäljningen så även där ett stort plus att vi har fått hjälp trots avslutad affär. Kan varmt rekommendera Christian när du skall sälja eller köpa din bostad! "
säljare på Västgötagatan 9

24 aug 2019

"Träffade tre mäklare som jag kontaktat via hittamäklare. Valet föll för Christian. Han var från början tydlig med hur han jobbar och var väl förberedd med information om historik och statistik av liknande försäljningar i området vid vårt första möte. Han gav intryck av att vara strukturerad och nogrann vilket han visat under säljprocessen, samtidigt som han har lyssnat och varit öppen för förslag. Det har varit smidigt och lätt att samarbeta med Christian och jag kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Övre Fogelbergsgatan 6

14 aug 2019

"Christian är flexibel, snabb, kunnig och genuint trevlig! Han vet vad han gör, han vill göra ett riktigt bra jobb och nöjer sig inte med något halvbra, han kan sin sak både vad gäller att skapa lugn i processen samtidigt som han bygger upp ett stort intresse hos de potentiella köparna.
Som säljare kan jag inte önska mig en tryggare säljprocess, jag har kunnat luta mig tillbaka från början till slut, men samtidigt känt att min åsikt har spelat roll på riktigt (!) för Christian. Att han dessutom tidigt visade att han hade förtroende för mina val, tankar och ideér, men också vågade ge mig råd längs vägen, gjorde att jag hela tiden kände mig delaktig men ändå avlastad.
Och resultatet … ja, en total succé!!!"
säljare på Regementsvägen 4

13 aug 2019

"Nästa mäklare med i million dollar listing bättre än fredrik eklund!!"
säljare på Västergatan 22

09 aug 2019

"Christians engagemang i vår försäljning var genomgående väldigt professionell. Bred kompetens tillsammans med ett proffsigt bemötande mot oss som säljare med löpande uppdateringar och dialoger gjorde att vi fick sålt innan visning, vilket gör att vi helhjärtat rekommenderar Christian som mäklare och kan absolut tänka oss att anlita honom igen både för försäljning och köp av objekt."
säljare på Föreningsgatan 18B

09 aug 2019

"Vi är verkligen jättenöjda med vårt val av mäklare, vi kunde inte haft en bättre! Christian lyssnade på oss och tog in våra önskemål samtidigt som han kombinerade detta tillsammans med hans kunskap och erfarenhet. SÅ himla bra verkligen! Vi kommer absolut att rekommendera Christian och använda oss av honom igen om vi ska sälja i framtiden. "
säljare på Regementsvägen 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
26

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
86 325 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
163 av 169 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
144 av 169 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
163 av 169 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
166 av 169 säljare

Christian på kartan.

183 tidigare annonser
3 bostäder till salu
169 rekommendationer

3 bostäder till salu.

Annonser

2 490 000 kr
2 rum, 45,5 m²
55 333 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 990 kr/mån
2 950 000 kr
2 rum, 41,6 m²
71 951 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 773 kr/mån
2 390 000 kr
1,5 rum, 39 m²
61 282 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 523 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

4 325 000 kr
Lägenhet Linné
+ 335 000 kr
2,5 rum, 76 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag hade rekommenderat Christian alla dagar i veckan, oavsett vilket objekt jag skulle sälja.
Christian är en mäklare som lyssnar på dig och förstår dig och dina önskemål bättre än du själv gör. En mäklare som är en genuint trevlig person, och ingen falsk säljare. "
7 300 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 350 000 kr
4 rum, 143 m²
Utropspris: 6 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket kompetent och engagerad."
4 625 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 275 000 kr
2 rum, 71 m²
Utropspris: 4 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi träffade Christian på en annan lägenhetsvisning och vi kontaktade därefter honom eftersom vi tyckte att han gav ett väldigt gott och kompetent intryck. Han var pedagogisk och väl påläst vid vårt första möte och vi kände förtroende och valde att anlita honom.
Under tiden vi förberedde för försäljning så visade han intresse och kontaktade oss med jämna mellanrum för att kolla hur allt var. När vi väl bestämde oss för att sälja så var han faktiskt på semester men vi fick ändå tag på honom och han drog snabbt och effektivt ihop en plan som sedan fullföljdes enligt utlovat. Under själva försäljningsprocessen var han lyhörd, informativ och väldigt kommunikativ. Vi är mycket nöjda med Christian och rekommenderas varmt. "
4 500 000 kr
Lägenhet Annedal
+ 310 000 kr
3 rum, 74,4 m²
Utropspris: 4 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att talat med flera mäklarfirmor fastnade vi för Christian. Framför hans kunskap, engagemang och att han gjort så många transaktioner i stadsdelen var valet självklart för oss. Inget vi ångrar efter att väl genomförd transaktion."
3 175 000 kr
Lägenhet Linné
+ 185 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.