Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
5.0 / 5
(213 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
39 st
40 st
150 410 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 176 980 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

Kontakta mig isåfall på 0733-131000 eller christian.lindberg@erikolsson.se

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Säljare om Christian.

12 apr 2021

"Christian var mycket engagerad, tydligt i sin kommunikation, lyhörd och lätt tillgänglig. Vi kände oss hela vägen i mycket trygga händer och kommer rekommendera honom varmt till alla som behöver en mäklare."
säljare på Västergatan 20

07 apr 2021

"Christian är en riktigt stjärna på det han gör. Det är andra gången som Christian hjälper oss att sälja och vi är minst lika nöjda denna gången som första. Han lyssnar på våra önskemål, lätt att nå för frågor och liknande och höll oss uppdaterade genom hela resan. Vi rekommenderar Christian STARKT till alla, han är grym!! "
säljare på Frödingsgatan 8E

03 apr 2021

"Det här var andra gången vi anlitade Christian och jag kan inte vara annat än nöjd. Inte minst slogs mina förväntningar vad gällde pris och snabbt tillträde men viktigast av allt så är Christian väldigt närvarande och är ett gott stöd i den ganska nerviga process som en försäljning innebär. Det betyder minst lika mycket för mig. Allt gick väldigt smidigt och vi sålde till slut på förhand till ett pris över förväntan!"
säljare på Von Gerdesgatan 3

24 mar 2021

"Grymt bra. Rekomenderar. Blev prisrekod för området med råge :)"
säljare på Solskensvägen 24

24 mar 2021

"Fick en bra känsla direkt.
Alltid lyhörd och hade tålamod med min första försäljning :)"
säljare på Fredåsgatan 18B

22 mar 2021

"Vi träffade Christian Lindberg när vi skulle titta på en lgh som vi såg på hemmet.Han var otroligt duktig på sitt jobb .. så när vi skulle sälja så ville vi ha Christian som vår mäklare.. han var otroligt duktig och hjälpte oss med allt som vi skulle göra med vår lgh för att få ut bästa priset .. Hade jag frågor så kunde jag lätt få tag på honom och vi fick snabb återkoppling..
Man märkte att han visade engagemang och nu när vi sålde så gjorde vi också en vinst på mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om ..
jag kommeratt rekommendera Christian Lindberg för mina vännner om de nu skulle vilja sälja
Håll fast vid honom
Den bästa mäklare jag mött
"
säljare på Linnégatan 55

22 mar 2021

"Christian är en otroligt kompetent mäklare med ett gott affärssinne. Han har en bra strukturerad plan som tar dig igenom en process som är otroligt nervös för någon som själv inte säljer och köper lägenheter dagligen. Han är snabb och påläst. Skulle rekommendera honom till ALLA som säljer sin bostad!! "
säljare på Doktor Forselius gata 30

22 mar 2021

"Det märks att Christian är enormt påläst om hur marknaden ser ut och fungerar vilket i slutändan ger bästa möjliga resultat. Det tillsammans med hans brinnande intresse och väldigt trevligt bemötande göra att jag varmt kan rekommendera Christian vidare!"
säljare på Övre Fogelbergsgatan 3

22 mar 2021

"Grym mäklare väldigt nöjd med våran Försäljning kan varmt rekommendera."
säljare på Linnéplatsen 3

19 mar 2021

"Christian är grym! Vi hade klockren upplevelse kring hela processen. Det hela slutade över vår förväntan. Vi har bara positivt att säga, han svarar blixtsnabbt, är på som tusan, har en genomtänkt försäljningsmodell, etc. Det märks att han vet vad han gör. Rekommenderar Christian så varmt jag kan!"
säljare på Karl Gustavsgatan 31

12 mar 2021

"Christian är kunnig och engagerad, skicklig när det gäller råd om förberedande insatser i lägenhet samt råd vid budgivning "
säljare på Västergatan 18

20 feb 2021

"Kan varmt rekommenderas och jobbar verkligen hårt för att du ska bli nöjd."
säljare på Nilssonsberg 24

18 feb 2021

"Christian är mycket mycket duktig, kan sitt jobb, har mycket god lokalkännedom och är mycket lätt att samarbeta med. Jag rekommenderar honom helhjärtat till andra som önskar sälja sin bostad. Önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär och sitt liv. "
säljare på Karl Gustavsgatan 31

17 feb 2021

"Christians energi och engagemang är slående! Vi trodde inte att det skulle vara så roligt att sälja, men Christian fick oss att både ha roligt och att känna oss trygga under processen. Alltid tydlig och snabb kommunikation. Tack vare hans kontaktnät sålde vi på endast 1,5 vecka! "
säljare på Västergatan 20

15 feb 2021

"Har bara lovord för Christian som verkligen gjorde sitt yttersta genom hela affären. Lättillgänglig, noggrann men framför allt väldigt trevlig! Om möjlighet ges så kommer jag använda mig av honom igen. Rekommenderas varmt. "
säljare på Regementsvägen 4

08 feb 2021

"Christian är en otroligt skicklig och målfokuserad mäklare. Han har en fantastisk personlighet och är oerhört kompetent inom sitt mäklarskap. Hela processen har känts väldigt trygg från A till Ö och jag kan med glädje säga att jag gärna rekommenderar honom vidare. "
säljare på Västergatan 22

03 feb 2021

"Mäklaren har varit lyhörd, satt sig in i våra förutsättningar och förväntningar.
Han har haft god kännedom och en skön magkänsla för hur vi ska gå vidare i processen! Vi har känt oss uppdaterade och trygga under hela tiden. "
säljare på Viktoriagatan 36

17 jan 2021

"Affären med Christian som mäklare kunde varken gått smidigare eller fortare, och slutpriset blev precis det jag ville uppnå. "
säljare på Nordostpassagen 40

17 jan 2021

"Christian är överlägset bäst av alla mäklare vi träffat! Hans engagemang gör att man känner sig trygg i att affären är lika viktigt för honom som för oss. Engagerad, kunnig, fantastisk energi och bra kommunikatör. Vi är mer än nöjda! "
säljare på Västergatan 18

15 jan 2021

"Chistian har affärsmässigt skarpt sinne. Man kan känna kvalitén när man säljer med honom. Samtidigt är stämningen trevlig genom processen. Han behärskar teknikerna som hjälper när läget är stressigt. Hans snabba kommunikation ger jag extra beröm till, oavsett vad det var för frågor. Min fästmö sålde sin lägenhet med honom och hon var nöjd och efter det sålde jag också med honom. Det kan beskriva hur vi tycker om honom."
säljare på Klostergången 9

15 jan 2021

"Christian var tillgänglig och mycket driven av att göra en affär där alla parter blir nöjda. Det lyckades han med också. Kände mig trygg trots att vi sålde på en förhandsvisning bara. Hans kontaktnät letade fram rätt köpare helt enkelt."
säljare på Föreningsgatan 4A

17 dec 2020

"Finner inte ord på hur nöjd jag är med Christians insatts gällande min försäljning. Sällan man möter någon som är så engagerad och driven. Hela processen har varit väldigt smidig från start till slut. Är supernöjd med slutpriset, verkligen över mina förväntningar! "
säljare på Gibraltargatan 28

16 dec 2020

"Jag kan verkligen rekomendera Christian.
Han är en postiv, lättilgänglig och engarerad person.
Han la "lilla extra" hela vägen och jag kände mig mycket trygg i hans regi."
säljare på Västergatan 20

09 dec 2020

"Kvalité rakt igenom. Kunnig och professionell och det kändes tryggt hela vägen fram till kontraktsskrivning. "
säljare på Kobergsgatan 30

07 dec 2020

"Fungerade förstklassigt, från första mötet med Christian vid genomgången av lägenheten till visning och sedan kontrakt signering. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Soldathemsgatan 30

06 dec 2020

"Engagerad och kunnig!"
säljare på Södra vägen 73

04 dec 2020

"Christian va helt grym. Proffsig, seriös och ödmjuk på samma gång. Stor känsla för både säljaren och köparens tankar/åsikter vilket uppskattas. Kan verkligen rekommendera Christian. "
säljare på Wadmansgatan 10

02 dec 2020

"Ett ord, WOW! Christian totalt krossade förväntningarna på slutpriset och levererade högklassig service och trygghet från start till avslut. Gav även det där lilla extra som ingen tidigare mäklare gjort som jag köpt eller sålt utav. Riktigt imponerande insats. Här har ni en mäklare som förstår marknaden, värdesätter relationer och kommer att ge er stöd hela vägen. Kan varmt rekommendera Christian Lindberg!"
säljare på Norra Gubberogatan 17

02 dec 2020

"Mycket engagerad i sitt uppdrag och service inriktad. Kan varmt rekommendera Christian som mäklare. "
säljare på Föreningsgatan 16B

22 nov 2020

"Christan är oerhört vänlig, hjälpsam och noggrann. Han är en naturligt social och mycket kompetent mäklare. "
säljare på Klamparegatan 5

13 nov 2020

"Hade först en annan mäklarfirma som inte kunde sälja min lägenhet till bra pris, då bytte jag till Erik Olsson och Christian som sålde den till rekordpris redan på förhandsvisning. Så ja, jag är nöjd!"
säljare på Nordostpassagen 44

03 nov 2020

"Christian är extremt proffsig och har högkvalitet i allt han gör. Vill ni ha den bästa mäklaren - välj honom. "
säljare på Olivedalsgatan 5A

30 okt 2020

"Driven med mycket bra kännedom om location, marknaden samt potentiell målgrupp. Serviceminded och lätt att ha att göra med. Tillgänglig, tydlig och bra på återkoppling. Genomdrev en okomplicerad, enkel, snabb och lyckad affär för bägge parter."
säljare på Iskällareliden 13A

22 okt 2020

"Christian är lyhörd och oerhört kunning. Vill ni ha en engagerad mäklare så välj Christian Lindberg. "
säljare på Stabbegatan 59

12 okt 2020

"Christian är väl påläst, trevlig och engagerad för att säkerställa en affär där både köpare och säljare är nöjda och trygga. "
säljare på Karl Gustavsgatan 31

24 sep 2020

"Christian ar en valdigt kompetent och engagerad maklare som gav oss en lugn och god kansla genom hela processes som annars kan vara nagot stressande. Kommunikationen var konstant och lattsam. En maklare som Christan onskar jag alla hade!"
säljare på Älghagsgatan 2A

09 sep 2020

"Jag hade rekommenderat Christian alla dagar i veckan, oavsett vilket objekt jag skulle sälja.
Christian är en mäklare som lyssnar på dig och förstår dig och dina önskemål bättre än du själv gör. En mäklare som är en genuint trevlig person, och ingen falsk säljare. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 23B

08 sep 2020

"Vi träffade Christian på en annan lägenhetsvisning och vi kontaktade därefter honom eftersom vi tyckte att han gav ett väldigt gott och kompetent intryck. Han var pedagogisk och väl påläst vid vårt första möte och vi kände förtroende och valde att anlita honom.
Under tiden vi förberedde för försäljning så visade han intresse och kontaktade oss med jämna mellanrum för att kolla hur allt var. När vi väl bestämde oss för att sälja så var han faktiskt på semester men vi fick ändå tag på honom och han drog snabbt och effektivt ihop en plan som sedan fullföljdes enligt utlovat. Under själva försäljningsprocessen var han lyhörd, informativ och väldigt kommunikativ. Vi är mycket nöjda med Christian och rekommenderas varmt. "
säljare på Karl Gustavsgatan 7B

04 sep 2020

"Mycket kompetent och engagerad."
säljare på Föreningsgatan 16D

31 aug 2020

"Efter att talat med flera mäklarfirmor fastnade vi för Christian. Framför hans kunskap, engagemang och att han gjort så många transaktioner i stadsdelen var valet självklart för oss. Inget vi ångrar efter att väl genomförd transaktion."
säljare på Nilssonsberg 24

15 jul 2020

"Inför mitt första möte med Christian hade jag för avsikt att träffa fler mäklare innan jag tog ett beslut, men jag behövde aldrig träffa fler mäklare för Christian kändes så självklar. Eftersom han kunde sälja in sig så bra hos mig kändes det också tryggt att han skulle kunna sälja in min lägenhet precis lika bra. Jag skulle vilja beskriva Christian som oerhört trevlig, genuin och ärlig med en talang för både människor och affärer, vilket i kombination med hans hårda arbete gör honom till en exemplarisk mäklare. Om jag säljer en bostad i Göteborg igen så säljer jag med Christian!"
säljare på Chalmersgatan 11A

06 jul 2020

"Christian Lindberg är en oerhört kompetent och duktig mäklare som lägger ner mycket tid på sitt jobb för att skapa bästa möjliga förutsättning för en lyckad försäljning. Och med en fingertoppskänsla lyckas han att få ihop försäljningen till bästa pris! Kan absolut rekommendera honom! "
säljare på Iskällareliden 12A

24 jun 2020

"Christian var mycket lyhörd och trovärdig. Alltid nära till hands och fick försäljningen att kännas enkel och trygg."
säljare på Nordhemsgatan 18A

27 maj 2020

"Christian gjorde ett strålande jobb från start till mål, han satte rätt förväntningar tidigt i processen och var engagerad under hela perioden. Han har ett otroligt högt engagemang för sina kunder och man känner att man är i goda händer och därför också nöjd med resultatet. "
säljare på Södra Hamngatan 5

22 maj 2020

"Engagerad, driven och kunnig. Höll mig väl informerad under hela processen och lyckades aktivt hitta spekulant, vilket ledde till tidig affär. Ingen lätt uppgift i dessa "kris" tider... Ångrar mig inte en sekund att ha anlitat honom!"
säljare på Viktoriagatan 40

20 maj 2020

"Christian lyckades navigera en försäljning även i dessa svåra Corona-tider. Med bra kommunikation sluter han avtal som är bra för alla parter."
säljare på Föreningsgatan 18C

13 maj 2020

"Fantastisk bra mäklare som både är trevlig som professionell och lever upp till sitt goda rykte. "
säljare på Vänortsgatan 9C

08 maj 2020

"Grymt bra!
En äkta Top Notch Smålänning! "
säljare på Nilssonsberg 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
176 980 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
206 av 211 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
185 av 210 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
205 av 207 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
210 av 213 säljare

Christian på kartan.

228 tidigare annonser
213 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Lunden
2 rum, 50,8 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
6 300 000 kr
Lägenhet Linné
+ 1 125 000 kr
3 rum, 89 m²
Utropspris: 5 175 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian var mycket engagerad, tydligt i sin kommunikation, lyhörd och lätt tillgänglig. Vi kände oss hela vägen i mycket trygga händer och kommer rekommendera honom varmt till alla som behöver en mäklare."
3 175 000 kr
Lägenhet Strömmensberg
+ 385 000 kr
2 rum, 55,5 m²
Utropspris: 2 790 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian är en riktigt stjärna på det han gör. Det är andra gången som Christian hjälper oss att sälja och vi är minst lika nöjda denna gången som första. Han lyssnar på våra önskemål, lätt att nå för frågor och liknande och höll oss uppdaterade genom hela resan. Vi rekommenderar Christian STARKT till alla, han är grym!! "
3 600 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 325 000 kr
2 rum, 59 m²
Utropspris: 3 275 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Det här var andra gången vi anlitade Christian och jag kan inte vara annat än nöjd. Inte minst slogs mina förväntningar vad gällde pris och snabbt tillträde men viktigast av allt så är Christian väldigt närvarande och är ett gott stöd i den ganska nerviga process som en försäljning innebär. Det betyder minst lika mycket för mig. Allt gick väldigt smidigt och vi sålde till slut på förhand till ett pris över förväntan!"
3 700 000 kr
Lägenhet Surte
+ 450 000 kr
3,5 rum, 88 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Grymt bra. Rekomenderar. Blev prisrekod för området med råge :)"

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.