Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
5.0 / 5
(231 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
42 st
35 st
142 950 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 35 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har enligt vår statistik haft 38 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 145 205 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Säljare om Christian.

02 aug 2021

"Christian har hela tiden varit saklig och direkt, snabb att återkoppla och att uppdatera. Ordning och reda på alla papper som var snyggt presenterade.
Mycket lyhörd och kom med bra råd och infallsvinklar när man hade frågor och funderingar. En mäklare som jag varmt kan rekommendera till den som skall sälja sin bostad."
säljare på Nilssonsberg 23

05 jul 2021

"Extremt god lokalkännedom om bostadsmarknaden i området. Proffsig och förtroendeingivande! "
säljare på Västergatan 22

29 jun 2021

"Christian är en otroligt duktig mäklare som visar både ett stort engagemang och professionalism i allt han gör. Hans förmåga att kunna känna av, och förstå sig på, säljaren och köparen gör att han skapar de bästa förutsättningarna för en bra försäljning. Jag kommer, i alla lägen, använda Christian igen och rekommenderar honom vidare till vänner och bekanta. "
säljare på Föreningsgatan 3A

27 jun 2021

"Christian var realistisk, effektiv och tydlig. Hans skicklighet och erfarenhet har guidad oss genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hans tjänst och anlitar honom gärna igen. "
säljare på Nilssonsberg 25

17 jun 2021

"Christian är mycket professionell och driver säljprocessen aktivt. Han jobbar även med en mycket duktig fotograf. Vi fick regelbundna uppdateringar och tydliga faktabaserade råd om hur vi bäst går vidare i processen. Christian kan marknaden väl och han säkerställer att han gör allt han kan för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Det vore ett misstag att inte anlita honom att sälja er bostad! "
säljare på Södra Hamngatan 5D

16 jun 2021

"Är mycket nöjd. Christian är mycket professionell och kunnig! "
säljare på Nilssonsberg 8

16 jun 2021

"Jag fick fullt förtroende för Christian från start. Han var professionell, driven och lyssnade på vad jag önskade inför försäljningen. Han kom med goda råd och tips på hur upplägget inför försäljning skulle vara. Christian överträffade alla förväntningar när det gäller bra kommunikation, slutpriset, ja hela processen!"
säljare på Nilssonsberg 16

08 jun 2021

"HÄR ÄR HAN - ditt val av mäklare!!
Denna stjärnan har en väldigt tydlig och strukturerad plan redan från dag ett, vilket gör att man känner ett stort förtroende för honom från första stund. Han jobbar hela tiden aktivt och engagerande. Det är tydligt att han brinner för att göra sina kunder 100% nöjda och han lyckas, med råge! Sålde min 2:a på förhand till ett pris jag inte trodde var möjligt, tack vare hans fantastiska energi, stora kunnande och helhjärtade insats! Christian är helt enkelt kvalité rakt igenom - en naturbegåvning! Han kommer rekommenderas till alla, du hittar ingen bättre! "
säljare på Stabbegatan 51

02 jun 2021

"Christian was friendly and knowledgeable. His communication was excellent. I recommend him to sell your home. "
säljare på Föreningsgatan 16C

16 maj 2021

"Ett samarbete med Christian är ett nöje och det känns alltid tryggt. En mäklare som är ödmjuk men samtidigt saklig och korrekt. Som kund har vi varit väldigt nöjda med hela försäljningsprocessen, tack! "
säljare på Västergatan 18

14 maj 2021

"Vi hade väldigt höga förväntningar inför försäljningen av vår lägenhet men Christian lyckades överträffa dem. Christian är otroligt driven och var även lyhörd för våra behov och önskemål genom hela processen vilket inneburit en smidig försäljning. Han är trevlig, påläst och gör allt för att både säljare och köpare ska bli nöjda! Vi kan varmt rekommendera Christian som mäklare! "
säljare på Nilssonsberg 10

13 maj 2021

"Vi är supernöjda med Christian. Hela processen från start till slut har varit över förväntan. Vi valde Christian från första början för att han fick oss att känna oss trygga och verka genuin, vilket han verkligen levererade! En utmärkt process från start till slut. Vi fick allt vi önskade, både utmärkt service och ett bra försäljningspris. Finns inte en bättre mäklare i Göteborg vill vi påstå. "
säljare på Nordostpassagen 36

06 maj 2021

"Christian är väldigt lyhörd och kompetent. Känns tryggt att ha honom som mäklare."
säljare på Föreningsgatan 16C

19 apr 2021

"Wow wow wow, Christian! Åter igen så gör du det!! Finns ingen bättre mäklare i Göteborg, så säker på sin grej och sjukt serviceinriktad. Vill du få sålt din bostad eller letar efter något nytt så vet du vart du ska vända dig! Hade jag kunnat ge dig mer stjärnor så hade jag gärna gjort det!"
säljare på Stampgatan 42

12 apr 2021

"Christian var mycket engagerad, tydligt i sin kommunikation, lyhörd och lätt tillgänglig. Vi kände oss hela vägen i mycket trygga händer och kommer rekommendera honom varmt till alla som behöver en mäklare."
säljare på Västergatan 20

07 apr 2021

"Christian är en riktigt stjärna på det han gör. Det är andra gången som Christian hjälper oss att sälja och vi är minst lika nöjda denna gången som första. Han lyssnar på våra önskemål, lätt att nå för frågor och liknande och höll oss uppdaterade genom hela resan. Vi rekommenderar Christian STARKT till alla, han är grym!! "
säljare på Frödingsgatan 8E

03 apr 2021

"Det här var andra gången vi anlitade Christian och jag kan inte vara annat än nöjd. Inte minst slogs mina förväntningar vad gällde pris och snabbt tillträde men viktigast av allt så är Christian väldigt närvarande och är ett gott stöd i den ganska nerviga process som en försäljning innebär. Det betyder minst lika mycket för mig. Allt gick väldigt smidigt och vi sålde till slut på förhand till ett pris över förväntan!"
säljare på Von Gerdesgatan 3

24 mar 2021

"Grymt bra. Rekomenderar. Blev prisrekod för området med råge :)"
säljare på Solskensvägen 24

24 mar 2021

"Fick en bra känsla direkt.
Alltid lyhörd och hade tålamod med min första försäljning :)"
säljare på Fredåsgatan 18B

22 mar 2021

"Vi träffade Christian Lindberg när vi skulle titta på en lgh som vi såg på hemmet.Han var otroligt duktig på sitt jobb .. så när vi skulle sälja så ville vi ha Christian som vår mäklare.. han var otroligt duktig och hjälpte oss med allt som vi skulle göra med vår lgh för att få ut bästa priset .. Hade jag frågor så kunde jag lätt få tag på honom och vi fick snabb återkoppling..
Man märkte att han visade engagemang och nu när vi sålde så gjorde vi också en vinst på mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om ..
jag kommeratt rekommendera Christian Lindberg för mina vännner om de nu skulle vilja sälja
Håll fast vid honom
Den bästa mäklare jag mött
"
säljare på Linnégatan 55

22 mar 2021

"Christian är en otroligt kompetent mäklare med ett gott affärssinne. Han har en bra strukturerad plan som tar dig igenom en process som är otroligt nervös för någon som själv inte säljer och köper lägenheter dagligen. Han är snabb och påläst. Skulle rekommendera honom till ALLA som säljer sin bostad!! "
säljare på Doktor Forselius gata 30

22 mar 2021

"Det märks att Christian är enormt påläst om hur marknaden ser ut och fungerar vilket i slutändan ger bästa möjliga resultat. Det tillsammans med hans brinnande intresse och väldigt trevligt bemötande göra att jag varmt kan rekommendera Christian vidare!"
säljare på Övre Fogelbergsgatan 3

22 mar 2021

"Grym mäklare väldigt nöjd med våran Försäljning kan varmt rekommendera."
säljare på Linnéplatsen 3

19 mar 2021

"Christian är grym! Vi hade klockren upplevelse kring hela processen. Det hela slutade över vår förväntan. Vi har bara positivt att säga, han svarar blixtsnabbt, är på som tusan, har en genomtänkt försäljningsmodell, etc. Det märks att han vet vad han gör. Rekommenderar Christian så varmt jag kan!"
säljare på Karl Gustavsgatan 31

12 mar 2021

"Christian är kunnig och engagerad, skicklig när det gäller råd om förberedande insatser i lägenhet samt råd vid budgivning "
säljare på Västergatan 18

20 feb 2021

"Kan varmt rekommenderas och jobbar verkligen hårt för att du ska bli nöjd."
säljare på Nilssonsberg 24

18 feb 2021

"Christian är mycket mycket duktig, kan sitt jobb, har mycket god lokalkännedom och är mycket lätt att samarbeta med. Jag rekommenderar honom helhjärtat till andra som önskar sälja sin bostad. Önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär och sitt liv. "
säljare på Karl Gustavsgatan 31

17 feb 2021

"Christians energi och engagemang är slående! Vi trodde inte att det skulle vara så roligt att sälja, men Christian fick oss att både ha roligt och att känna oss trygga under processen. Alltid tydlig och snabb kommunikation. Tack vare hans kontaktnät sålde vi på endast 1,5 vecka! "
säljare på Västergatan 20

15 feb 2021

"Har bara lovord för Christian som verkligen gjorde sitt yttersta genom hela affären. Lättillgänglig, noggrann men framför allt väldigt trevlig! Om möjlighet ges så kommer jag använda mig av honom igen. Rekommenderas varmt. "
säljare på Regementsvägen 4

08 feb 2021

"Christian är en otroligt skicklig och målfokuserad mäklare. Han har en fantastisk personlighet och är oerhört kompetent inom sitt mäklarskap. Hela processen har känts väldigt trygg från A till Ö och jag kan med glädje säga att jag gärna rekommenderar honom vidare. "
säljare på Västergatan 22

03 feb 2021

"Mäklaren har varit lyhörd, satt sig in i våra förutsättningar och förväntningar.
Han har haft god kännedom och en skön magkänsla för hur vi ska gå vidare i processen! Vi har känt oss uppdaterade och trygga under hela tiden. "
säljare på Viktoriagatan 36

17 jan 2021

"Affären med Christian som mäklare kunde varken gått smidigare eller fortare, och slutpriset blev precis det jag ville uppnå. "
säljare på Nordostpassagen 40

17 jan 2021

"Christian är överlägset bäst av alla mäklare vi träffat! Hans engagemang gör att man känner sig trygg i att affären är lika viktigt för honom som för oss. Engagerad, kunnig, fantastisk energi och bra kommunikatör. Vi är mer än nöjda! "
säljare på Västergatan 18

15 jan 2021

"Chistian har affärsmässigt skarpt sinne. Man kan känna kvalitén när man säljer med honom. Samtidigt är stämningen trevlig genom processen. Han behärskar teknikerna som hjälper när läget är stressigt. Hans snabba kommunikation ger jag extra beröm till, oavsett vad det var för frågor. Min fästmö sålde sin lägenhet med honom och hon var nöjd och efter det sålde jag också med honom. Det kan beskriva hur vi tycker om honom."
säljare på Klostergången 9

15 jan 2021

"Christian var tillgänglig och mycket driven av att göra en affär där alla parter blir nöjda. Det lyckades han med också. Kände mig trygg trots att vi sålde på en förhandsvisning bara. Hans kontaktnät letade fram rätt köpare helt enkelt."
säljare på Föreningsgatan 4A

17 dec 2020

"Finner inte ord på hur nöjd jag är med Christians insatts gällande min försäljning. Sällan man möter någon som är så engagerad och driven. Hela processen har varit väldigt smidig från start till slut. Är supernöjd med slutpriset, verkligen över mina förväntningar! "
säljare på Gibraltargatan 28

16 dec 2020

"Jag kan verkligen rekomendera Christian.
Han är en postiv, lättilgänglig och engarerad person.
Han la "lilla extra" hela vägen och jag kände mig mycket trygg i hans regi."
säljare på Västergatan 20

09 dec 2020

"Kvalité rakt igenom. Kunnig och professionell och det kändes tryggt hela vägen fram till kontraktsskrivning. "
säljare på Kobergsgatan 30

07 dec 2020

"Fungerade förstklassigt, från första mötet med Christian vid genomgången av lägenheten till visning och sedan kontrakt signering. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Soldathemsgatan 30

06 dec 2020

"Engagerad och kunnig!"
säljare på Södra vägen 73

04 dec 2020

"Christian va helt grym. Proffsig, seriös och ödmjuk på samma gång. Stor känsla för både säljaren och köparens tankar/åsikter vilket uppskattas. Kan verkligen rekommendera Christian. "
säljare på Wadmansgatan 10

02 dec 2020

"Ett ord, WOW! Christian totalt krossade förväntningarna på slutpriset och levererade högklassig service och trygghet från start till avslut. Gav även det där lilla extra som ingen tidigare mäklare gjort som jag köpt eller sålt utav. Riktigt imponerande insats. Här har ni en mäklare som förstår marknaden, värdesätter relationer och kommer att ge er stöd hela vägen. Kan varmt rekommendera Christian Lindberg!"
säljare på Norra Gubberogatan 17

02 dec 2020

"Mycket engagerad i sitt uppdrag och service inriktad. Kan varmt rekommendera Christian som mäklare. "
säljare på Föreningsgatan 16B

22 nov 2020

"Christan är oerhört vänlig, hjälpsam och noggrann. Han är en naturligt social och mycket kompetent mäklare. "
säljare på Klamparegatan 5

13 nov 2020

"Hade först en annan mäklarfirma som inte kunde sälja min lägenhet till bra pris, då bytte jag till Erik Olsson och Christian som sålde den till rekordpris redan på förhandsvisning. Så ja, jag är nöjd!"
säljare på Nordostpassagen 44

03 nov 2020

"Christian är extremt proffsig och har högkvalitet i allt han gör. Vill ni ha den bästa mäklaren - välj honom. "
säljare på Olivedalsgatan 5A

30 okt 2020

"Driven med mycket bra kännedom om location, marknaden samt potentiell målgrupp. Serviceminded och lätt att ha att göra med. Tillgänglig, tydlig och bra på återkoppling. Genomdrev en okomplicerad, enkel, snabb och lyckad affär för bägge parter."
säljare på Iskällareliden 13A

22 okt 2020

"Christian är lyhörd och oerhört kunning. Vill ni ha en engagerad mäklare så välj Christian Lindberg. "
säljare på Stabbegatan 59

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
38

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
35
Försäljningar
38
Försäljningsvärde
145 205 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
224 av 229 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
200 av 228 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
223 av 225 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
228 av 231 säljare

Christian på kartan.

247 tidigare annonser
5 bostäder till salu
231 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

3 290 000 kr
3 rum, 67,8 m²
49 104 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 367 kr/mån
2 790 000 kr
1,5 rum, 45 m²
62 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 101 kr/mån
2 950 000 kr
2 rum, 41,6 m²
71 951 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 773 kr/mån
2 890 000 kr
1,5 rum, 35 m²
82 571 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 702 kr/mån
2 650 000 kr
1,5 rum, 39 m²
67 948 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 578 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 800 000 kr
Lägenhet Linné
+ 310 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 490 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Linné
+ 325 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 3 175 000 kr
4 800 000 kr
Lägenhet Linné
+ 710 000 kr
3 rum, 74,4 m²
Utropspris: 4 090 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian har hela tiden varit saklig och direkt, snabb att återkoppla och att uppdatera. Ordning och reda på alla papper som var snyggt presenterade.
Mycket lyhörd och kom med bra råd och infallsvinklar när man hade frågor och funderingar. En mäklare som jag varmt kan rekommendera till den som skall sälja sin bostad."
5 000 000 kr
Lägenhet Linné
+ 50 000 kr
3 rum, 90,2 m²
Utropspris: 4 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian var realistisk, effektiv och tydlig. Hans skicklighet och erfarenhet har guidad oss genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hans tjänst och anlitar honom gärna igen. "
6 250 000 kr
Lägenhet Inom Vallgraven
+ 300 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian är mycket professionell och driver säljprocessen aktivt. Han jobbar även med en mycket duktig fotograf. Vi fick regelbundna uppdateringar och tydliga faktabaserade råd om hur vi bäst går vidare i processen. Christian kan marknaden väl och han säkerställer att han gör allt han kan för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Det vore ett misstag att inte anlita honom att sälja er bostad! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.