Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
30 st
129 290 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 30 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har haft 30 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 130 375 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

Kontakta mig isåfall på 0733-131000 eller christian.lindberg@erikolsson.se

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Säljare om Christian.

17 jan 2021

"Affären med Christian som mäklare kunde varken gått smidigare eller fortare, och slutpriset blev precis det jag ville uppnå. "
säljare på Nordostpassagen 40

17 jan 2021

"Christian är överlägset bäst av alla mäklare vi träffat! Hans engagemang gör att man känner sig trygg i att affären är lika viktigt för honom som för oss. Engagerad, kunnig, fantastisk energi och bra kommunikatör. Vi är mer än nöjda! "
säljare på Västergatan 18

15 jan 2021

"Chistian har affärsmässigt skarpt sinne. Man kan känna kvalitén när man säljer med honom. Samtidigt är stämningen trevlig genom processen. Han behärskar teknikerna som hjälper när läget är stressigt. Hans snabba kommunikation ger jag extra beröm till, oavsett vad det var för frågor. Min fästmö sålde sin lägenhet med honom och hon var nöjd och efter det sålde jag också med honom. Det kan beskriva hur vi tycker om honom."
säljare på Klostergången 9

15 jan 2021

"Christian var tillgänglig och mycket driven av att göra en affär där alla parter blir nöjda. Det lyckades han med också. Kände mig trygg trots att vi sålde på en förhandsvisning bara. Hans kontaktnät letade fram rätt köpare helt enkelt."
säljare på Föreningsgatan 4A

17 dec 2020

"Finner inte ord på hur nöjd jag är med Christians insatts gällande min försäljning. Sällan man möter någon som är så engagerad och driven. Hela processen har varit väldigt smidig från start till slut. Är supernöjd med slutpriset, verkligen över mina förväntningar! "
säljare på Gibraltargatan 28

16 dec 2020

"Jag kan verkligen rekomendera Christian.
Han är en postiv, lättilgänglig och engarerad person.
Han la "lilla extra" hela vägen och jag kände mig mycket trygg i hans regi."
säljare på Västergatan 20

09 dec 2020

"Kvalité rakt igenom. Kunnig och professionell och det kändes tryggt hela vägen fram till kontraktsskrivning. "
säljare på Kobergsgatan 30

07 dec 2020

"Fungerade förstklassigt, från första mötet med Christian vid genomgången av lägenheten till visning och sedan kontrakt signering. Vi är mycket nöjda. "
säljare på Soldathemsgatan 30

06 dec 2020

"Engagerad och kunnig!"
säljare på Södra vägen 73

04 dec 2020

"Christian va helt grym. Proffsig, seriös och ödmjuk på samma gång. Stor känsla för både säljaren och köparens tankar/åsikter vilket uppskattas. Kan verkligen rekommendera Christian. "
säljare på Wadmansgatan 10

02 dec 2020

"Ett ord, WOW! Christian totalt krossade förväntningarna på slutpriset och levererade högklassig service och trygghet från start till avslut. Gav även det där lilla extra som ingen tidigare mäklare gjort som jag köpt eller sålt utav. Riktigt imponerande insats. Här har ni en mäklare som förstår marknaden, värdesätter relationer och kommer att ge er stöd hela vägen. Kan varmt rekommendera Christian Lindberg!"
säljare på Norra Gubberogatan 17

02 dec 2020

"Mycket engagerad i sitt uppdrag och service inriktad. Kan varmt rekommendera Christian som mäklare. "
säljare på Föreningsgatan 16B

22 nov 2020

"Christan är oerhört vänlig, hjälpsam och noggrann. Han är en naturligt social och mycket kompetent mäklare. "
säljare på Klamparegatan 5

13 nov 2020

"Hade först en annan mäklarfirma som inte kunde sälja min lägenhet till bra pris, då bytte jag till Erik Olsson och Christian som sålde den till rekordpris redan på förhandsvisning. Så ja, jag är nöjd!"
säljare på Nordostpassagen 44

03 nov 2020

"Christian är extremt proffsig och har högkvalitet i allt han gör. Vill ni ha den bästa mäklaren - välj honom. "
säljare på Olivedalsgatan 5A

30 okt 2020

"Driven med mycket bra kännedom om location, marknaden samt potentiell målgrupp. Serviceminded och lätt att ha att göra med. Tillgänglig, tydlig och bra på återkoppling. Genomdrev en okomplicerad, enkel, snabb och lyckad affär för bägge parter."
säljare på Iskällareliden 13A

22 okt 2020

"Christian är lyhörd och oerhört kunning. Vill ni ha en engagerad mäklare så välj Christian Lindberg. "
säljare på Stabbegatan 59

12 okt 2020

"Christian är väl påläst, trevlig och engagerad för att säkerställa en affär där både köpare och säljare är nöjda och trygga. "
säljare på Karl Gustavsgatan 31

24 sep 2020

"Christian ar en valdigt kompetent och engagerad maklare som gav oss en lugn och god kansla genom hela processes som annars kan vara nagot stressande. Kommunikationen var konstant och lattsam. En maklare som Christan onskar jag alla hade!"
säljare på Älghagsgatan 2A

09 sep 2020

"Jag hade rekommenderat Christian alla dagar i veckan, oavsett vilket objekt jag skulle sälja.
Christian är en mäklare som lyssnar på dig och förstår dig och dina önskemål bättre än du själv gör. En mäklare som är en genuint trevlig person, och ingen falsk säljare. "
säljare på Nordenskiöldsgatan 23B

08 sep 2020

"Vi träffade Christian på en annan lägenhetsvisning och vi kontaktade därefter honom eftersom vi tyckte att han gav ett väldigt gott och kompetent intryck. Han var pedagogisk och väl påläst vid vårt första möte och vi kände förtroende och valde att anlita honom.
Under tiden vi förberedde för försäljning så visade han intresse och kontaktade oss med jämna mellanrum för att kolla hur allt var. När vi väl bestämde oss för att sälja så var han faktiskt på semester men vi fick ändå tag på honom och han drog snabbt och effektivt ihop en plan som sedan fullföljdes enligt utlovat. Under själva försäljningsprocessen var han lyhörd, informativ och väldigt kommunikativ. Vi är mycket nöjda med Christian och rekommenderas varmt. "
säljare på Karl Gustavsgatan 7B

04 sep 2020

"Mycket kompetent och engagerad."
säljare på Föreningsgatan 16D

31 aug 2020

"Efter att talat med flera mäklarfirmor fastnade vi för Christian. Framför hans kunskap, engagemang och att han gjort så många transaktioner i stadsdelen var valet självklart för oss. Inget vi ångrar efter att väl genomförd transaktion."
säljare på Nilssonsberg 24

15 jul 2020

"Inför mitt första möte med Christian hade jag för avsikt att träffa fler mäklare innan jag tog ett beslut, men jag behövde aldrig träffa fler mäklare för Christian kändes så självklar. Eftersom han kunde sälja in sig så bra hos mig kändes det också tryggt att han skulle kunna sälja in min lägenhet precis lika bra. Jag skulle vilja beskriva Christian som oerhört trevlig, genuin och ärlig med en talang för både människor och affärer, vilket i kombination med hans hårda arbete gör honom till en exemplarisk mäklare. Om jag säljer en bostad i Göteborg igen så säljer jag med Christian!"
säljare på Chalmersgatan 11A

06 jul 2020

"Christian Lindberg är en oerhört kompetent och duktig mäklare som lägger ner mycket tid på sitt jobb för att skapa bästa möjliga förutsättning för en lyckad försäljning. Och med en fingertoppskänsla lyckas han att få ihop försäljningen till bästa pris! Kan absolut rekommendera honom! "
säljare på Iskällareliden 12A

24 jun 2020

"Christian var mycket lyhörd och trovärdig. Alltid nära till hands och fick försäljningen att kännas enkel och trygg."
säljare på Nordhemsgatan 18A

27 maj 2020

"Christian gjorde ett strålande jobb från start till mål, han satte rätt förväntningar tidigt i processen och var engagerad under hela perioden. Han har ett otroligt högt engagemang för sina kunder och man känner att man är i goda händer och därför också nöjd med resultatet. "
säljare på Södra Hamngatan 5

22 maj 2020

"Engagerad, driven och kunnig. Höll mig väl informerad under hela processen och lyckades aktivt hitta spekulant, vilket ledde till tidig affär. Ingen lätt uppgift i dessa "kris" tider... Ångrar mig inte en sekund att ha anlitat honom!"
säljare på Viktoriagatan 40

20 maj 2020

"Christian lyckades navigera en försäljning även i dessa svåra Corona-tider. Med bra kommunikation sluter han avtal som är bra för alla parter."
säljare på Föreningsgatan 18C

13 maj 2020

"Fantastisk bra mäklare som både är trevlig som professionell och lever upp till sitt goda rykte. "
säljare på Vänortsgatan 9C

08 maj 2020

"Grymt bra!
En äkta Top Notch Smålänning! "
säljare på Nilssonsberg 17

03 maj 2020

"Vi är så nöjda med Christian som mäklare. Han jobbade väldigt hårt och målinriktat. Han är lyhörd och alltid tillgänglig för frågor och funderingar.
Vill man ha en engagerad, driven men också ödmjuk mäklare som ger allt för att göra både säljare och köpare nöjda så ska man välja Christian!"
säljare på Örnehufvudsgatan 3

12 apr 2020

"Fantastiskt engagemang från Christian! Vi är väldigt nöjda med hela försäljningen. "
säljare på Konvaljegatan 6

23 mar 2020

"Sällan man träffar en så engagerad och driven person som Christian. Man är i trygga händer när Göteborgs bästa mäklare säljer. Helnöjd med slutresultatet!
Kan starkt rekommendera Christian. 10/10"
säljare på Nilssonsberg 13

22 mar 2020

"Christian var en stjärna genom hela försäljningen! Mycket inlyssnande, extremt tillgänglig och lika taggad som vi på att göra en bra försäljning. Han lyckades få in 18 anmälda till visning och sålde bostaden till rekordpris trots Corona-tider, samtidigt som vi såg andra likvärdiga bostäder från andra mäklare ligga osålda och med sänkta utgångspriser. En klippa i stormen!"
säljare på Viktoriagatan 40

19 mar 2020

"Christian är engagerad och så lätt att tycka om! Han gör det där lilla extra som gör stor skillnad och han har så mycket mer kunskap utöver bara bostadsaffären i sig, vilket skapade en enorm trygghet för alla parter i våran affär. Kan varmt rekommendera Christian! "
säljare på Gibraltargatan 60

15 mar 2020

"Jag kände direkt att Christian är en engagerad och driven mäklare som brinner för sitt jobb och att träffa människor. Lätt att få tag på, svarar snabbt på frågor och är bra på att återkoppla allt som händer i processen. Jag är jättenöjd!"
säljare på Götaholmsgatan 21

29 feb 2020

"Christian gjorde ett väldigt gott intryck och hjälpte oss genom hela försäljningen på ett tryggt och positivt sätt. "
säljare på Föreningsgatan 18C

28 feb 2020

"Professionell och driven. Engagerade sig för att hitta spekulanter och lyckades också ordna en förhandsvisning som ledde till affär tidigt i processen. "
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

23 feb 2020

"Väldigt nöjd. Kompetent och kändes genuint mån om att vi skulle vara nöjda. Tillgänglig och inkluderade oss i hela processen samt lyhörd för hur vi ville ha det. Dessutom väldigt trevlig. "
säljare på Övre Husargatan 41

20 feb 2020

"Min mäklare Christian gjorde allt rätt. Han är hungrig, målinriktad, fokuserad och mycket kunnig. Jag blev hela tiden uppdaterad hur vi låg till via sms eller samtal. Han är en strateg av rang och han lugnade mina säljnerver med sitt klädsamma självförtroende och humor.
Fick Christian rekommenderad och jag ångrar inte att jag tog detta beslutet.
Tusen tack från Eklandagatan 29b
Zanja och Rebecca "
säljare på Eklandagatan 29B

18 feb 2020

"Jag vill nästan köpa och sälja lägenheter igen bara för att få träffa Christian igen. "
säljare på Nilssonsberg 24

07 feb 2020

"Bästa mäklaren i hela Göteborg. Försäljningsprocessen hade inte kunnat bli bättre och smidigare. Kan inte bli nöjdare än såhär! "
säljare på Föreningsgatan 16C

07 feb 2020

"Är väldigt nöjd med Christians engagemang,
tydlig, proffsig och smidig.
Han har varit lätt att få tag i och gett löpande information.
Supernöjd. "
säljare på Föreningsgatan 16C

25 jan 2020

"Christian Lindberg är en väldigt duktig mäklare som jag kan rekommendera till alla."
säljare på Västergatan 20

13 jan 2020

"Christian är en mycket professionell och kompetent mäklare. Han är trevlig, lyhörd och förtroendegivande. Jag kände mig trygg under hela försäljningsprocessen och litade fullständigt på hans omdöme. Christian är en ärlig person vilket underlättar samtalen med honom. Jag har träffat andra mäklare förr och har varit nöjd men jag har aldrig träffat någon mäklare med Christians engagemang och ödmjukhet. Jag kan definitivt rekommendera honom till alla som går i säljtankar. Han är helt enkelt bäst i stan!"
säljare på Föreningsgatan 14

12 jan 2020

"Efter att vi var missnöjda med våran tidigare mäklare så hittade vi Christian genom Hitta Mäklare och alla hans goda omdömen på hemsidan. Nu vid färdig försäljning kan jag verkligen säga att alla goda omdömen stämde. Från att ha fått ett bud som va desamma som utgångspriset med den första mäklaren, så höjde Christian priset med hela 275 tusen från utgångspriset när han tog över! Vi kunde inte tro det var sant, han är verkligen en magiker!
Det är skillnad på mäklare och mäklare och Christian är verkligen den bästa typen. Han höll oss trygga och lugna under hela processen och var verkligen driven och engagerad i att få till den bästa försäljningen som möjligt. Var även väldigt enkel att få tag i på telefon och sms både dag och kväll. Vi rekommenderar honom starkt!"
säljare på Befälsgatan 6

12 jan 2020

"Christian satte upp en plan för att maximera antalet potentiella budgivare och höll flertalet visningar, även flera för en osäker budgivare för att säkerställa nöjdhet. Mycket bra på att få både säljare och köpare att känna sig trygg. "
säljare på Linnégatan 55

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
30
Försäljningar
30
Försäljningsvärde
130 375 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
188 av 195 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
167 av 195 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
187 av 195 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
192 av 195 säljare

Christian på kartan.

209 tidigare annonser
2 bostäder till salu
195 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

2 990 000 kr
2 rum, 49 m²
61 020 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 264 kr/mån
4 275 000 kr
3 rum, 77 m²
55 519 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 744 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

5 000 000 kr
Lägenhet Linné
4 rum, 86,1 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 775 000 kr
Lägenhet Linné
1,5 rum, 39 m²
Utropspris: 2 775 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Affären med Christian som mäklare kunde varken gått smidigare eller fortare, och slutpriset blev precis det jag ville uppnå. "
3 910 000 kr
Lägenhet Linné
+ 435 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 475 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian är överlägset bäst av alla mäklare vi träffat! Hans engagemang gör att man känner sig trygg i att affären är lika viktigt för honom som för oss. Engagerad, kunnig, fantastisk energi och bra kommunikatör. Vi är mer än nöjda! "
6 160 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 160 000 kr
3 rum, 97 m²
Utropspris: 6 000 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 320 000 kr
Lägenhet Kålltorp
+ 370 000 kr
4 rum, 84 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.