Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
5.0 / 5
(296 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
36 st
164 050 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 36 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har enligt vår statistik haft 37 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 154 715 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Säljare om Christian.

17 maj 2022

"Fantastisk mäklare! Förtroendeingivande, engagerad och mycket kunnig.
Alltid tillmötesgående och hjälpsam, och som säljare känner man sig trygg med Christian som sin mäklare. Har både köpt och sålt bostad med Christian och tycker han är den bästa, ärlig med ett hjärtligt och personligt bemötande. Stort tack! "
säljare på Föreningsgatan 3B

17 maj 2022

"En snabb affär, en spekkulant .Lägenheten lades aldrig ut på hemnet"
säljare på Penselgatan 10

16 maj 2022

"Vår andra affär med mäklaren. Gör gärna en tredje om det skulle bli aktuellt"
säljare på Bohusgatan 16A

08 apr 2022

"Jag bor utomlands och hade inte möjlighet att träffa Christian Lindberg förutom en enda gång. Har var helt fantastisk med att hålla kontakt med emalj, text och telefon. Mycket professionell och trovärdig. Bäste tänkbart kvadratmeter pris!"
säljare på Västergatan 4B

07 apr 2022

"Mycket nöjd med Christians arbete. Professionell, trevlig, lättillgänglig och kompetent.
Jag kommer rekommendera Christian till bekanta."
säljare på Tredje Långgatan 39

05 apr 2022

"Han är mycket hjälpsam och han tar sig tid att svara på frågor i detalj. Han är nåbar och vänlig. Han anpassar sig även efter kundens schema och han underlättar."
säljare på Nilssonsberg 5

31 mar 2022

"Christian är en oerhört trevlig mäklare som är otroligt enkel att kommunicera med. Han har en bra strategi vid försäljningen och jag är mycket nöjd med hans insats. Med Christian som mäklare kände jag mig trygg under hela processen. Christian ska även sälja min andra lägenhet och det känns väldigt bra!
Vill man känna sig trygg i processen är Christian helt klart det rätta valet! Kan varmt rekommendera denna fantastiska mäklare till andra. "
säljare på Övre Fogelbergsgatan 6

30 mar 2022

"Jättenöjd med Christians insats! Hans breda kontaktnät gjorde stor skillnad för vår försäljning och möjliggjorde en väldig snabb affär, vilket var mycket uppskattat av oss! Rekommenderar honom varmt."
säljare på Nilssonsberg 10

25 mar 2022

"Fantastiskt bra mäklare. Väldigt bra vägledning och engagemang genom hela processen! "
säljare på Paradisgatan 27Q

20 mar 2022

"Jag kände direkt att jag kunde ge fullt förtroende för Christian då han är väldigt professionell. Det gjorde att jag kunde släppa min försäljning till honom och kände mig lugn och trygg hela vägen. "
säljare på Blåhammarsgatan 19

19 mar 2022

"Till denna ENASTÅENDE mäklare räcker inte ens alla positiva ord i världen till! Hans höga kompetensnivå och varma/genuina personlighet genomsyrar hela hans arbetssätt. Vid första anblick och bemötande ger Christian ett proffesionellt och förtroendeingivande intryck. Vi har därför både köpt och sålt med honom och han har skött båda processer helt exemplariskt. Vi har känt oss oerhört trygga både som köpare och säljare då Christian tydligt arbetar för att betrygga båda parter i affären. Försäljningen av vårt hus var helt fantastisk och över all förväntan. Han siktade mot stjärnorna precis som den stjärna han är! Med denna mäklare får du allt du behöver och mycket mer!! Fantastiskt med människor som i sin yrkesroll inte bara är otroligt professionella, drivna och kunniga men också arbetar och bemöter sina kunder med en enorm värme och autenticitet! Välj Christian och du får vara med om en mäklare i VÄRLDSKLASS!!! "
säljare på Trädgårdsgärdet 152

19 mar 2022

"För andra gången i rad så säljer Christian min bostad med rekordpris! Det säger en hel del om honom, han är en så oerhört engagerad & proffsig mäklare och brinner verkligen för sitt yrke. Inte nog med att han är en grym mäklare så är han även lyhörd, och tar alltid mina önskemål i första hand. Vill du ha en otroligt lyckad försäljning, då vet du vart du ska vända dig! Tack snälla Christian, du är bäst! "
säljare på Pinnharvsgatan 3A

07 mar 2022

"Christian är engagerad, kunnig och målinriktad.
Christian var väldigt engagerad i vår husförsäljning och han arbetade med objektet utifrån både köparens och säljarens synvinkel på ett positivt sätt.
Christian är en duktig mäklare med hjärtat på rätt ställe.
Vi kommer framledes att varmt rekommendera honom till våra vänner när det gäller försäljning av lägenheter och hus.
"
säljare på Västra gatan 31

06 mar 2022

"Har både köpt och sålt lägenhet med Christian. Alltid nöjd! "
säljare på Föreningsgatan 3B

03 mar 2022

"Christian är otroligt engagerad och närvarande i hela processen. Påläst, trygg och alltid lätt att få tag på. Har även köpt av honom vilket var största skälet till valet av honom även vid försäljning. "
säljare på Föreningsgatan 1A

25 feb 2022

"Vi är supernöjda med Christian som mäklare. Hans styrkor är att han är kunnig, lyhörd, ordningssam, noggrann och extremt lätt att kommunicera med. Trevlig och lättsam och helt enkelt härlig att ha att göra med. Vi rekommenderar verkligen Christian! Lina & Markus"
säljare på Linnégatan 76

22 jan 2022

"Kunde inte ha hittat en bättre mäklare än Christian. Han gav input med sin kompetens och guidade oss samtidigt som han var otroligt lyhörd efter våra önskemål och noga med att uppfylla dom. Rekommenderar!! "
säljare på Solskensvägen 5

13 jan 2022

"Proffs ut i fingerspetsarna!"
säljare på Nilssonsberg 10

11 jan 2022

"WOW! WOOW!
Vilken toppen mäklare!
Så proffsig mäklare! Han hade stenkoll på marknaden och hur man på bästa sätt ska lyfta fram lägenheten till topp pris.
Kom med super bra råd inför försäljningen, jag lyssnade och resultatet blev suveränt.
Han löste hela försäljningen på egen hand och bara återkom med ett förköp på lägenheten, med priset jag ville ha, vilket för övrigt var till rekordpris och bra inflyttningsdatum. Allt detta utan att ringa och förhandla med mig som mellanhand, han visste vad jag ville och skötte detta galant. Aldrig gått smidigare.
Bästa mäklaren hittills.
Mäktigt imponerad.
Rekommenderas STARKT!"
säljare på Haga Kyrkogata 20B

12 dec 2021

"Erfaren, professionell, kunnig"
säljare på Nordostpassagen 44

11 dec 2021

"Christian var väl påläst och gjorde att hela försäljningsprocessen gick smidigt och enligt våra förväntningar. Vi är jättenöjda och kan rekommendera Christian för er som överväger att sälja er bostad."
säljare på Föreningsgatan 16C

08 dec 2021

"Mycket snabb återkoppling i alla lägen."
säljare på Andra Långgatan 11

08 dec 2021

"Väldigt trevlig och tillmötesgående. Vi är nöjda!!"
säljare på Västergatan 20

28 nov 2021

"Christian hjälpte oss att göra en mycket snabb och lyckad affär. Kan verkligen rekommendera honom!"
säljare på Gibraltargatan 66

26 nov 2021

"Christian var väldigt lyhörd och tillgänglig under hela försäljningsprocessen när frågor eller funderingar fanns. Han var påläst om både området och vår bostadsrättsföreningen. Är supernöjd med affären ifrån start till slut och rekommenderar varmt Christian!"
säljare på Nilssonsberg 25

21 nov 2021

"Mäklaren skapade en trygghet genom hela processen och överträffade alla förväntningar! "
säljare på Mölndalsvägen 63

31 okt 2021

"Vi upplever Christian som kunnig, driven och behaglig att ha att göra med. Hans ursprungliga värdering låg högre än andra mäklare vi intervjuade men höll hela vägen. Upplägget på försäljningen anpassades efter hand som vi såg vilket intresse som fanns.
Vi valde Christian, dels för att vi som köpare tittat på objekt som han sålde och gillade vad vi såg, dels för att han när vi intervjuade andra mäklare upplevde att det var här det största drivet fanns, ett genuint intresse att sälja.
Slutligen upplevde vi en hederlighet gentemot köparen. Det var inget som slirades med eller doldes i annonser eller bemötande, tvärtom. Så vill vi själva bli bemötta när vi köper nästa bostad. Vi ger Christan våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Föreningsgatan 16A

29 okt 2021

"Då vi letat ny bostad en längre tid vet vi att Christian är väl etablerad i vårt bostadsområde och har mycket god kunskap om bostadsmarknaden, bostadsrättsföreningar mm samt har historiskt återkommande uppnått mycket goda försäljningsresultat . Christian inger förtroende, är aktiv, har erfarenhet och behärskar säljuppdraget till fullo samt överträffade våra prisförväntningar. Han gav oss även mycket värdefull rådgivning vid vårt köp av ny bostad vilket vi verkligen uppskattar. Vi har inom familjen genomfört flera lägenhetsaffärer under den senaste tioårsperioden och kan konstatera att Christian och Erik Olsson håller absolut högsta nivå. "
säljare på Föreningsgatan 3A

13 okt 2021

"Kände mej trygg,det var första gången jag både köpte och sålde.
Det gick fort och effektivt .Har inte tillträtt eller lämnat bostaden,har bet min handpenning .Affären är inte avslutad än.Förutsätter att allt går igenom."
säljare på Föreningsgatan 18A

11 okt 2021

"Bättre mäklare hittar man inte i området. Christian va påläst om både förening och område, gav en tydlig prisbild han trodde på och levererade utefter det!"
säljare på Västergatan 5

08 okt 2021

"Mycket trevlig och kunnig mäklare"
säljare på Ahrenbergsgatan 4A

04 okt 2021

"Christian fick oss att känna väldigt trygga i vårt beslut med att sälja huset med honom. Han gjorde ett väldigt bra jobb. Var väldigt påläst och kunnig om vårat område. Kan absolut rekommendera honom"
säljare på Ricklevägen 12

17 sep 2021

"Christian har skött hela affären exemplariskt från början till slut. Han har varit lätt att nå vid frågor eller funderingar och hållit mig väl informerad under hela processen. Jag kan starkt rekommendera Christian till dig som söker en pålitlig och professionell mäklare som har kundens intresse i fokus."
säljare på Lydinghielmsgatan 1B

05 sep 2021

"Mycket bra bemötande och dialog med Christian. Proffsig och driven under hela säljprocessen."
säljare på Brunnsgatan 24

02 sep 2021

"Fantastisk mäklare som, trots tidspress och ogynnsamma omständigheter, levererar långt över alla högt ställda förväntningar. Med absolut engagemang, målmedveten strävan och genuin omtanke är Christian den, i särklass, starkast lysande stjärnan i Göteborg. Han gör det omöjliga möjligt och mitt i allt hårt arbete är han dessutom både lyhörd och otroligt trevlig. Världsklass!"
säljare på Gyllenstensgatan 1

31 aug 2021

"Christian är oerhört professionell och kompetent och har mycket god kännedom om marknaden. Han arbetar noggrant och omsorgsfullt genom hela processen från första mötet med säljaren till dess att köpet är klart. Dessutom är Christian trevlig och lyssnande, samtidigt som han ger väl underbyggda råd under hela den tid försäljningen pågår. "
säljare på Övre Fogelbergsgatan 4

25 aug 2021

"Kändes tryggt även om det hela gick mycket snabbt."
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

19 aug 2021

"Mycket bra och trevlig mäklare som hjälpte oss att få till en jättebra och trygg försäljning. Skulle rekommendera honom varmt."
säljare på Haga Kyrkogata 18C

18 aug 2021

"Vi har både köpt av och sålt med Christian och är mycket nöjda med bägge processer. Christian är lyhörd, ihärdig, flexibel och levererar hög kvalitet i samtliga steg av säljprocessen. Har har alltid varit lätt att nå och med snabb svarstid. De ytterst få gånger han själv kan inte haft möjlighet att medverka vid någon del av processen så har han ersatt med minst lika professionell och kompetent kollega. Vill man kunna släppa kontrollen och lita på att ens mäklare gör ett utmärkt jobb så ska man välja Christian! "
säljare på Västergatan 16

14 aug 2021

"Christian var väldigt proffsig och trevlig. Jag kan inte riktigt beskriva hur annons eller processen fram till annonsen var då han lyckades hitta en köpare innan allt det kunde påbörjas. I mitt fall hade jag ett pris i åtanke samtidigt som jag ville ha en snabb affär vilket Christian lyckades få till innan styling och fotografering började. Är otroligt nöjd med hur han har hanterat allting och hur snabbt det lyckades ske. "
säljare på Västergatan 16

12 aug 2021

"Vill du ha bra betalt så anlitar du Christian, du kan säkerligen hitta en billigare mäklare men då får du också sämre betalt i slutändan."
säljare på Nordostpassagen 44

09 aug 2021

"Positivt och intrycket att "detta ska gå bra"."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

02 aug 2021

"Christian har hela tiden varit saklig och direkt, snabb att återkoppla och att uppdatera. Ordning och reda på alla papper som var snyggt presenterade.
Mycket lyhörd och kom med bra råd och infallsvinklar när man hade frågor och funderingar. En mäklare som jag varmt kan rekommendera till den som skall sälja sin bostad."
säljare på Nilssonsberg 23

05 jul 2021

"Extremt god lokalkännedom om bostadsmarknaden i området. Proffsig och förtroendeingivande! "
säljare på Västergatan 22

29 jun 2021

"Christian är en otroligt duktig mäklare som visar både ett stort engagemang och professionalism i allt han gör. Hans förmåga att kunna känna av, och förstå sig på, säljaren och köparen gör att han skapar de bästa förutsättningarna för en bra försäljning. Jag kommer, i alla lägen, använda Christian igen och rekommenderar honom vidare till vänner och bekanta. "
säljare på Föreningsgatan 3A

27 jun 2021

"Christian var realistisk, effektiv och tydlig. Hans skicklighet och erfarenhet har guidad oss genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hans tjänst och anlitar honom gärna igen. "
säljare på Nilssonsberg 25

17 jun 2021

"Christian är mycket professionell och driver säljprocessen aktivt. Han jobbar även med en mycket duktig fotograf. Vi fick regelbundna uppdateringar och tydliga faktabaserade råd om hur vi bäst går vidare i processen. Christian kan marknaden väl och han säkerställer att han gör allt han kan för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Det vore ett misstag att inte anlita honom att sälja er bostad! "
säljare på Södra Hamngatan 5D

16 jun 2021

"Är mycket nöjd. Christian är mycket professionell och kunnig! "
säljare på Nilssonsberg 8

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
34
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
36
Försäljningar
37
Försäljningsvärde
154 715 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
279 av 287 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
261 av 291 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
282 av 284 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
292 av 296 säljare

Christian på kartan.

347 tidigare annonser
13 bostäder till salu
296 rekommendationer

13 bostäder till salu.

Annonser

5 450 000 kr
3 rum, 68 m²
80 147 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
5 952 kr/mån
2 790 000 kr
2 rum, 48,3 m²
58 125 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 720 kr/mån
2 990 000 kr
2 rum, 51 m²
58 627 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 368 kr/mån
9 500 000 kr
7 rum, 189 m²
50 264 kr/m²
Villa, Kungsbacka
3,5 rum, 94,6 m²
Lägenhet, Göteborg
5 545 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 450 000 kr
Lägenhet Heden
+ 500 000 kr
4 rum, 93,5 m²
Utropspris: 5 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vår andra affär med mäklaren. Gör gärna en tredje om det skulle bli aktuellt"
2 800 000 kr
Lägenhet Annedal
+ 110 000 kr
2 rum, 43 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Fantastisk mäklare! Förtroendeingivande, engagerad och mycket kunnig.
Alltid tillmötesgående och hjälpsam, och som säljare känner man sig trygg med Christian som sin mäklare. Har både köpt och sålt bostad med Christian och tycker han är den bästa, ärlig med ett hjärtligt och personligt bemötande. Stort tack! "
4 450 000 kr
Lägenhet Linné
+ 460 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 275 000 kr
Lägenhet Kvillebäcken
+ 385 000 kr
2 rum, 55,3 m²
Utropspris: 2 890 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"En snabb affär, en spekkulant .Lägenheten lades aldrig ut på hemnet"
3 275 000 kr
Lägenhet
2 rum, 55 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.