Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
5.0 / 5
(262 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
41 st
40 st
158 480 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 184 465 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Säljare om Christian.

26 nov 2021

"Christian var väldigt lyhörd och tillgänglig under hela försäljningsprocessen när frågor eller funderingar fanns. Han var påläst om både området och vår bostadsrättsföreningen. Är supernöjd med affären ifrån start till slut och rekommenderar varmt Christian!"
säljare på Nilssonsberg 25

21 nov 2021

"Mäklaren skapade en trygghet genom hela processen och överträffade alla förväntningar! "
säljare på Mölndalsvägen 63

31 okt 2021

"Vi upplever Christian som kunnig, driven och behaglig att ha att göra med. Hans ursprungliga värdering låg högre än andra mäklare vi intervjuade men höll hela vägen. Upplägget på försäljningen anpassades efter hand som vi såg vilket intresse som fanns.
Vi valde Christian, dels för att vi som köpare tittat på objekt som han sålde och gillade vad vi såg, dels för att han när vi intervjuade andra mäklare upplevde att det var här det största drivet fanns, ett genuint intresse att sälja.
Slutligen upplevde vi en hederlighet gentemot köparen. Det var inget som slirades med eller doldes i annonser eller bemötande, tvärtom. Så vill vi själva bli bemötta när vi köper nästa bostad. Vi ger Christan våra varmaste rekommendationer. "
säljare på Föreningsgatan 16A

29 okt 2021

"Då vi letat ny bostad en längre tid vet vi att Christian är väl etablerad i vårt bostadsområde och har mycket god kunskap om bostadsmarknaden, bostadsrättsföreningar mm samt har historiskt återkommande uppnått mycket goda försäljningsresultat . Christian inger förtroende, är aktiv, har erfarenhet och behärskar säljuppdraget till fullo samt överträffade våra prisförväntningar. Han gav oss även mycket värdefull rådgivning vid vårt köp av ny bostad vilket vi verkligen uppskattar. Vi har inom familjen genomfört flera lägenhetsaffärer under den senaste tioårsperioden och kan konstatera att Christian och Erik Olsson håller absolut högsta nivå. "
säljare på Föreningsgatan 3A

13 okt 2021

"Kände mej trygg,det var första gången jag både köpte och sålde.
Det gick fort och effektivt .Har inte tillträtt eller lämnat bostaden,har bet min handpenning .Affären är inte avslutad än.Förutsätter att allt går igenom."
säljare på Föreningsgatan 18A

11 okt 2021

"Bättre mäklare hittar man inte i området. Christian va påläst om både förening och område, gav en tydlig prisbild han trodde på och levererade utefter det!"
säljare på Västergatan 5

08 okt 2021

"Mycket trevlig och kunnig mäklare"
säljare på Ahrenbergsgatan 4A

04 okt 2021

"Christian fick oss att känna väldigt trygga i vårt beslut med att sälja huset med honom. Han gjorde ett väldigt bra jobb. Var väldigt påläst och kunnig om vårat område. Kan absolut rekommendera honom"
säljare på Ricklevägen 12

17 sep 2021

"Christian har skött hela affären exemplariskt från början till slut. Han har varit lätt att nå vid frågor eller funderingar och hållit mig väl informerad under hela processen. Jag kan starkt rekommendera Christian till dig som söker en pålitlig och professionell mäklare som har kundens intresse i fokus."
säljare på Lydinghielmsgatan 1B

05 sep 2021

"Mycket bra bemötande och dialog med Christian. Proffsig och driven under hela säljprocessen."
säljare på Brunnsgatan 24

02 sep 2021

"Fantastisk mäklare som, trots tidspress och ogynnsamma omständigheter, levererar långt över alla högt ställda förväntningar. Med absolut engagemang, målmedveten strävan och genuin omtanke är Christian den, i särklass, starkast lysande stjärnan i Göteborg. Han gör det omöjliga möjligt och mitt i allt hårt arbete är han dessutom både lyhörd och otroligt trevlig. Världsklass!"
säljare på Gyllenstensgatan 1

31 aug 2021

"Christian är oerhört professionell och kompetent och har mycket god kännedom om marknaden. Han arbetar noggrant och omsorgsfullt genom hela processen från första mötet med säljaren till dess att köpet är klart. Dessutom är Christian trevlig och lyssnande, samtidigt som han ger väl underbyggda råd under hela den tid försäljningen pågår. "
säljare på Övre Fogelbergsgatan 4

25 aug 2021

"Kändes tryggt även om det hela gick mycket snabbt."
säljare på Pontus Wiknersgatan 7

19 aug 2021

"Mycket bra och trevlig mäklare som hjälpte oss att få till en jättebra och trygg försäljning. Skulle rekommendera honom varmt."
säljare på Haga Kyrkogata 18C

18 aug 2021

"Vi har både köpt av och sålt med Christian och är mycket nöjda med bägge processer. Christian är lyhörd, ihärdig, flexibel och levererar hög kvalitet i samtliga steg av säljprocessen. Har har alltid varit lätt att nå och med snabb svarstid. De ytterst få gånger han själv kan inte haft möjlighet att medverka vid någon del av processen så har han ersatt med minst lika professionell och kompetent kollega. Vill man kunna släppa kontrollen och lita på att ens mäklare gör ett utmärkt jobb så ska man välja Christian! "
säljare på Västergatan 16

14 aug 2021

"Christian var väldigt proffsig och trevlig. Jag kan inte riktigt beskriva hur annons eller processen fram till annonsen var då han lyckades hitta en köpare innan allt det kunde påbörjas. I mitt fall hade jag ett pris i åtanke samtidigt som jag ville ha en snabb affär vilket Christian lyckades få till innan styling och fotografering började. Är otroligt nöjd med hur han har hanterat allting och hur snabbt det lyckades ske. "
säljare på Västergatan 16

12 aug 2021

"Vill du ha bra betalt så anlitar du Christian, du kan säkerligen hitta en billigare mäklare men då får du också sämre betalt i slutändan."
säljare på Nordostpassagen 44

09 aug 2021

"Positivt och intrycket att "detta ska gå bra"."
säljare på Östra Eriksbergsgatan 81

02 aug 2021

"Christian har hela tiden varit saklig och direkt, snabb att återkoppla och att uppdatera. Ordning och reda på alla papper som var snyggt presenterade.
Mycket lyhörd och kom med bra råd och infallsvinklar när man hade frågor och funderingar. En mäklare som jag varmt kan rekommendera till den som skall sälja sin bostad."
säljare på Nilssonsberg 23

05 jul 2021

"Extremt god lokalkännedom om bostadsmarknaden i området. Proffsig och förtroendeingivande! "
säljare på Västergatan 22

29 jun 2021

"Christian är en otroligt duktig mäklare som visar både ett stort engagemang och professionalism i allt han gör. Hans förmåga att kunna känna av, och förstå sig på, säljaren och köparen gör att han skapar de bästa förutsättningarna för en bra försäljning. Jag kommer, i alla lägen, använda Christian igen och rekommenderar honom vidare till vänner och bekanta. "
säljare på Föreningsgatan 3A

27 jun 2021

"Christian var realistisk, effektiv och tydlig. Hans skicklighet och erfarenhet har guidad oss genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hans tjänst och anlitar honom gärna igen. "
säljare på Nilssonsberg 25

17 jun 2021

"Christian är mycket professionell och driver säljprocessen aktivt. Han jobbar även med en mycket duktig fotograf. Vi fick regelbundna uppdateringar och tydliga faktabaserade råd om hur vi bäst går vidare i processen. Christian kan marknaden väl och han säkerställer att han gör allt han kan för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Det vore ett misstag att inte anlita honom att sälja er bostad! "
säljare på Södra Hamngatan 5D

16 jun 2021

"Är mycket nöjd. Christian är mycket professionell och kunnig! "
säljare på Nilssonsberg 8

16 jun 2021

"Jag fick fullt förtroende för Christian från start. Han var professionell, driven och lyssnade på vad jag önskade inför försäljningen. Han kom med goda råd och tips på hur upplägget inför försäljning skulle vara. Christian överträffade alla förväntningar när det gäller bra kommunikation, slutpriset, ja hela processen!"
säljare på Nilssonsberg 16

08 jun 2021

"HÄR ÄR HAN - ditt val av mäklare!!
Denna stjärnan har en väldigt tydlig och strukturerad plan redan från dag ett, vilket gör att man känner ett stort förtroende för honom från första stund. Han jobbar hela tiden aktivt och engagerande. Det är tydligt att han brinner för att göra sina kunder 100% nöjda och han lyckas, med råge! Sålde min 2:a på förhand till ett pris jag inte trodde var möjligt, tack vare hans fantastiska energi, stora kunnande och helhjärtade insats! Christian är helt enkelt kvalité rakt igenom - en naturbegåvning! Han kommer rekommenderas till alla, du hittar ingen bättre! "
säljare på Stabbegatan 51

02 jun 2021

"Christian was friendly and knowledgeable. His communication was excellent. I recommend him to sell your home. "
säljare på Föreningsgatan 16C

16 maj 2021

"Ett samarbete med Christian är ett nöje och det känns alltid tryggt. En mäklare som är ödmjuk men samtidigt saklig och korrekt. Som kund har vi varit väldigt nöjda med hela försäljningsprocessen, tack! "
säljare på Västergatan 18

14 maj 2021

"Vi hade väldigt höga förväntningar inför försäljningen av vår lägenhet men Christian lyckades överträffa dem. Christian är otroligt driven och var även lyhörd för våra behov och önskemål genom hela processen vilket inneburit en smidig försäljning. Han är trevlig, påläst och gör allt för att både säljare och köpare ska bli nöjda! Vi kan varmt rekommendera Christian som mäklare! "
säljare på Nilssonsberg 10

13 maj 2021

"Vi är supernöjda med Christian. Hela processen från start till slut har varit över förväntan. Vi valde Christian från första början för att han fick oss att känna oss trygga och verka genuin, vilket han verkligen levererade! En utmärkt process från start till slut. Vi fick allt vi önskade, både utmärkt service och ett bra försäljningspris. Finns inte en bättre mäklare i Göteborg vill vi påstå. "
säljare på Nordostpassagen 36

06 maj 2021

"Christian är väldigt lyhörd och kompetent. Känns tryggt att ha honom som mäklare."
säljare på Föreningsgatan 16C

19 apr 2021

"Wow wow wow, Christian! Åter igen så gör du det!! Finns ingen bättre mäklare i Göteborg, så säker på sin grej och sjukt serviceinriktad. Vill du få sålt din bostad eller letar efter något nytt så vet du vart du ska vända dig! Hade jag kunnat ge dig mer stjärnor så hade jag gärna gjort det!"
säljare på Stampgatan 42

12 apr 2021

"Christian var mycket engagerad, tydligt i sin kommunikation, lyhörd och lätt tillgänglig. Vi kände oss hela vägen i mycket trygga händer och kommer rekommendera honom varmt till alla som behöver en mäklare."
säljare på Västergatan 20

07 apr 2021

"Christian är en riktigt stjärna på det han gör. Det är andra gången som Christian hjälper oss att sälja och vi är minst lika nöjda denna gången som första. Han lyssnar på våra önskemål, lätt att nå för frågor och liknande och höll oss uppdaterade genom hela resan. Vi rekommenderar Christian STARKT till alla, han är grym!! "
säljare på Frödingsgatan 8E

03 apr 2021

"Det här var andra gången vi anlitade Christian och jag kan inte vara annat än nöjd. Inte minst slogs mina förväntningar vad gällde pris och snabbt tillträde men viktigast av allt så är Christian väldigt närvarande och är ett gott stöd i den ganska nerviga process som en försäljning innebär. Det betyder minst lika mycket för mig. Allt gick väldigt smidigt och vi sålde till slut på förhand till ett pris över förväntan!"
säljare på Von Gerdesgatan 3

24 mar 2021

"Grymt bra. Rekomenderar. Blev prisrekod för området med råge :)"
säljare på Solskensvägen 24

24 mar 2021

"Fick en bra känsla direkt.
Alltid lyhörd och hade tålamod med min första försäljning :)"
säljare på Fredåsgatan 18B

22 mar 2021

"Vi träffade Christian Lindberg när vi skulle titta på en lgh som vi såg på hemmet.Han var otroligt duktig på sitt jobb .. så när vi skulle sälja så ville vi ha Christian som vår mäklare.. han var otroligt duktig och hjälpte oss med allt som vi skulle göra med vår lgh för att få ut bästa priset .. Hade jag frågor så kunde jag lätt få tag på honom och vi fick snabb återkoppling..
Man märkte att han visade engagemang och nu när vi sålde så gjorde vi också en vinst på mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om ..
jag kommeratt rekommendera Christian Lindberg för mina vännner om de nu skulle vilja sälja
Håll fast vid honom
Den bästa mäklare jag mött
"
säljare på Linnégatan 55

22 mar 2021

"Christian är en otroligt kompetent mäklare med ett gott affärssinne. Han har en bra strukturerad plan som tar dig igenom en process som är otroligt nervös för någon som själv inte säljer och köper lägenheter dagligen. Han är snabb och påläst. Skulle rekommendera honom till ALLA som säljer sin bostad!! "
säljare på Doktor Forselius gata 30

22 mar 2021

"Det märks att Christian är enormt påläst om hur marknaden ser ut och fungerar vilket i slutändan ger bästa möjliga resultat. Det tillsammans med hans brinnande intresse och väldigt trevligt bemötande göra att jag varmt kan rekommendera Christian vidare!"
säljare på Övre Fogelbergsgatan 3

22 mar 2021

"Grym mäklare väldigt nöjd med våran Försäljning kan varmt rekommendera."
säljare på Linnéplatsen 3

19 mar 2021

"Christian är grym! Vi hade klockren upplevelse kring hela processen. Det hela slutade över vår förväntan. Vi har bara positivt att säga, han svarar blixtsnabbt, är på som tusan, har en genomtänkt försäljningsmodell, etc. Det märks att han vet vad han gör. Rekommenderar Christian så varmt jag kan!"
säljare på Karl Gustavsgatan 31

12 mar 2021

"Christian är kunnig och engagerad, skicklig när det gäller råd om förberedande insatser i lägenhet samt råd vid budgivning "
säljare på Västergatan 18

20 feb 2021

"Kan varmt rekommenderas och jobbar verkligen hårt för att du ska bli nöjd."
säljare på Nilssonsberg 24

18 feb 2021

"Christian är mycket mycket duktig, kan sitt jobb, har mycket god lokalkännedom och är mycket lätt att samarbeta med. Jag rekommenderar honom helhjärtat till andra som önskar sälja sin bostad. Önskar honom all lycka till i sin fortsatta karriär och sitt liv. "
säljare på Karl Gustavsgatan 31

17 feb 2021

"Christians energi och engagemang är slående! Vi trodde inte att det skulle vara så roligt att sälja, men Christian fick oss att både ha roligt och att känna oss trygga under processen. Alltid tydlig och snabb kommunikation. Tack vare hans kontaktnät sålde vi på endast 1,5 vecka! "
säljare på Västergatan 20

15 feb 2021

"Har bara lovord för Christian som verkligen gjorde sitt yttersta genom hela affären. Lättillgänglig, noggrann men framför allt väldigt trevlig! Om möjlighet ges så kommer jag använda mig av honom igen. Rekommenderas varmt. "
säljare på Regementsvägen 4

08 feb 2021

"Christian är en otroligt skicklig och målfokuserad mäklare. Han har en fantastisk personlighet och är oerhört kompetent inom sitt mäklarskap. Hela processen har känts väldigt trygg från A till Ö och jag kan med glädje säga att jag gärna rekommenderar honom vidare. "
säljare på Västergatan 22

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
184 465 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
251 av 256 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
229 av 257 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
253 av 255 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
259 av 262 säljare

Christian på kartan.

277 tidigare annonser
2 bostäder till salu
262 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 475 000 kr
2 rum, 62 m²
56 048 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 864 kr/mån
2 990 000 kr
2 rum, 41,6 m²
72 926 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 773 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 800 000 kr
Lägenhet Johanneberg
+ 425 000 kr
3 rum, 64 m²
Utropspris: 3 375 000 kr
5 300 000 kr
Lägenhet Centrum
+ 725 000 kr
3 rum, 74,4 m²
Utropspris: 4 575 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian var väldigt lyhörd och tillgänglig under hela försäljningsprocessen när frågor eller funderingar fanns. Han var påläst om både området och vår bostadsrättsföreningen. Är supernöjd med affären ifrån start till slut och rekommenderar varmt Christian!"
3 450 000 kr
Lägenhet Linné
+ 460 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 2 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 750 000 kr
Lägenhet Almedal
1,5 rum, 39 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren skapade en trygghet genom hela processen och överträffade alla förväntningar! "
6 500 000 kr
Lägenhet Linné
+ 650 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.