Christian Lindberg

Profilbild för Christian Lindberg
Säljarfavorit
Christian Lindberg
5.0 / 5
(411 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
46 st
32 st
183 270 000 kr

Bakgrund

Christian Lindberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2017-07-26. Christian har fått in 32 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Christian har enligt vår statistik haft 33 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 146 135 000 kr.

Presentation

Erik Olsson Fastighetsförmedlings nöjdaste kunder, en av Göteborgs mest säljande och mest rekommenderade mäklare!

Som person är jag enormt driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Jag har 10 års erfarenhet inom försäljning och kundvård har jag applicerat de bästa bitarna in i mäklarbranschen för att maximera slutpriset i försäljningen och få alla parter att känna sig trygga och nöjda.

I kombination med min rådgivning, omtänksamhet och tillgänglighet ska vi göra affären till den tryggaste och bästa någonsin!

Vill ni ha en mäklare som får riktigt bra betalt för sina bostäder och ger bästa möjliga service?

För att se vad mina kunder tycker om mig så scrolla längre ner på sidan :)

Prisad mäklare.

Utmärkelser

Säljare om Christian.

16 maj 2024

"Vi hade förmånen att ha Christian som vår mäklare under försäljningen av vårt hem, och vi kan inte nog berömma hans professionalism och engagemang. Vi kände oss alltid välinformerade och trygga tack vare hans noggranna uppföljning och tydliga kommunikation. Christian gjorde verkligen hela försälj..."
"Vi hade förmånen att ha Christian som vår mäklare under försäljningen av vårt hem, och vi kan inte nog berömma hans professionalism och engagemang. Vi kände oss alltid välinformerade och trygga tack vare hans noggranna uppföljning och tydliga kommunikation. Christian gjorde verkligen hela försäljningsprocessen smidig och effektiv. Vi rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en pålitlig och engagerad mäklare."
Läs mer
säljare på Bohusgatan 10

16 maj 2024

"Är väldigt nöjd med mäklaren som var lyhörd, förtroendeingivande, effektiv och kommunikativ
Fick mycket bra tips och stöd inför försäljningen och affären genomfördes sen smidigt och mina förväntningar uppfylldes med råge"
säljare på Cederbourgsgatan 9

14 maj 2024

"Vi är otroligt nöjda med den service och professionalism som Christian Lindberg visade oss under försäljningen av vår 4 rummare i centrala Göteborg. Från första mötet med Christian kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Hans djupa kunskap om marknaden och försäljningsprocessen gav oss förtroe..."
"Vi är otroligt nöjda med den service och professionalism som Christian Lindberg visade oss under försäljningen av vår 4 rummare i centrala Göteborg. Från första mötet med Christian kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Hans djupa kunskap om marknaden och försäljningsprocessen gav oss förtroende för att han skulle leverera bästa möjliga resultat - och det gjorde han verkligen!
Christian guidade oss genom varje steg i processen med lugn och övertygelse. Han tog sig tid att lyssna på våra önskemål och behov, och skapade en försäljningsstrategi som passade oss perfekt. Under hela processen höll han oss informerade och uppdaterade, vilket gjorde att vi kände oss trygga och delaktiga.
Det var en generellt krånglig process med många olika moment och Christian hanterade allt med en imponerande professionalism och effektivitet. Han tog hand om alla detaljer och löste eventuella problem som uppstod på ett snabbt och smidigt sätt.
Tack vare Christians hårda arbete och dedikation kunde vi sälja vår bostad till ett pris som överträffade våra förväntningar. Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och support som vi fick av Christian under hela försäljningsprocessen. Vi kan verkligen inte rekommendera honom tillräckligt mycket till alla som letar efter en mäklare i Göteborg. Han är helt enkelt bäst!"
Läs mer
säljare på Nilssonsberg 11

06 maj 2024

"Christian var väldigt proffsig och kunnig. Han jobba målmedvetet och strukturerat. Rekommenderar varmt honom tog dem som ska sälja en lägenhet."
säljare på Föreningsgatan 16B

04 maj 2024

"Christian har visat kvalité och engagemang genom hela processen. Ständiga uppdateringar, tydlig kommunikation och realistiska mål baserat på data och erfarenhet.
Jag kan starkt rekommendera Christian och han är för mig ett självklart val även vid min nästa bostadsförsäljning."
"Christian har visat kvalité och engagemang genom hela processen. Ständiga uppdateringar, tydlig kommunikation och realistiska mål baserat på data och erfarenhet.
Jag kan starkt rekommendera Christian och han är för mig ett självklart val även vid min nästa bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Bomgatan 5

26 apr 2024

"Inkännande och tillmötesgående, smidig och snabb affär."
säljare på Plantagegatan 7A

26 apr 2024

"Christian var mkt snabb på att besvara samtal, mail och SMS. Dessutom besitter han en stor portion humor och är samtidigt väldigt empatisk. Christian förstod betydelsen av att exponera bostaden på ett attraktivt sätt, både i visningskatalog och på Hemnet. Han var lyhörd för våra synpunkter om att..."
"Christian var mkt snabb på att besvara samtal, mail och SMS. Dessutom besitter han en stor portion humor och är samtidigt väldigt empatisk. Christian förstod betydelsen av att exponera bostaden på ett attraktivt sätt, både i visningskatalog och på Hemnet. Han var lyhörd för våra synpunkter om att göra annonsen så synlig som möjligt. Vi kunde inte haft en bättre mäklare! Känns som om vi har fått en ny vän. "
Läs mer
säljare på Solbänksgatan 34

26 apr 2024

"Christian är väldigt proffsig och kunnig. Han är också noggrann och trevlig. Han guidar dig tryggt i din försäljning och tar hänsyn till dina intressen. "
säljare på Nordhemsgatan 48

12 apr 2024

"Otroligt professionell, kunnig och kreativ i sitt agerande för att sälja min lägenhet på bästa sätt. Jag kände mig väldigt trygg att ha Christian som mäklare."
säljare på Laboratoriegatan 10

09 apr 2024

"Utöver att Christian skötte sina mäklaruppgifter på bästa sätt, så uppskattade vi hans lugn och tillgänglighet väldigt mycket. Detta var otroligt viktigt för oss. "
säljare på Björnbärsvägen 45

25 mar 2024

"Jag är verkligen nöjd med resultatet av försäljningen och det är helt tack vare Christians hårda arbete och dedikation. Jag känner mig väldigt nöjd att ha valt Christian som min mäklare, och jag skulle inte tveka att rekommendera honom till vänner och familj i framtiden. 10/10"
"Jag är verkligen nöjd med resultatet av försäljningen och det är helt tack vare Christians hårda arbete och dedikation. Jag känner mig väldigt nöjd att ha valt Christian som min mäklare, och jag skulle inte tveka att rekommendera honom till vänner och familj i framtiden. 10/10"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 12B

23 mar 2024

"Jag har sålt flera lägenheter med Christian och han lyckas alltid leverera, med både bättre och sämre förutsättningar.
Christian är lyhörd, lojal, kunnig och otroligt ödmjuk i sitt sätt att arbeta.
Jag väljer Christian alla dagarna veckan! "
säljare på Bratteråsgatan 48

08 mar 2024

"Mycket professionellt hanterat av en fantastisk mäklare. Försäljningen förklarades steg för steg och mina frågor och önskemål togs vänligt och professionellt om hand av min mäklare Christian Lindberg. Försäljningen gjordes redan efter första visningen. Erik Olssons stora kunddatabas samt en annon..."
"Mycket professionellt hanterat av en fantastisk mäklare. Försäljningen förklarades steg för steg och mina frågor och önskemål togs vänligt och professionellt om hand av min mäklare Christian Lindberg. Försäljningen gjordes redan efter första visningen. Erik Olssons stora kunddatabas samt en annons på hemsidan gav god respons, av de fyra som kom på visningen köpte en kund direkt. Detta gjordes trots att lägenheten var orenoverad och därmed ett svårsålt objekt på dagens marknad. Tryggheten i att Christian Lindberg var en så kunnig mäklare som tog tillvara på alla möjligheter är svårslagen. "
Läs mer
säljare på Cederbourgsgatan 9

08 mar 2024

"Christian är Göteborgs bästa mäklare, trygg, kompetent och engagerad"
säljare på Lilla Bergsgatan 3

08 mar 2024

"Mycket proffsig och personlig service."
säljare på Västergatan 6A

25 feb 2024

"Vi var väldigt nöjd med Christian och hans insats. Han var engagerad, hjälpsam och professionell. Vi hade en smidig process även på en svag marknad."
säljare på Nilssonsberg 13

22 feb 2024

"Fantastiskt engagerad, driven och kompetent. Kan starkt rekommendera Christian som mäklare! "
säljare på Linnégatan 45

07 feb 2024

"Christian var med oss ifrån steg 1 till slutet. Det är en mäklare som verkligen har koll och lämnar dig aldrig med frågor. Det finns en anledning till varför vi fick rekommenderat till oss att använda oss av Christan. Det som är viktigt för mig är att både köpare och säljare skulle bli nöjda med ..."
"Christian var med oss ifrån steg 1 till slutet. Det är en mäklare som verkligen har koll och lämnar dig aldrig med frågor. Det finns en anledning till varför vi fick rekommenderat till oss att använda oss av Christan. Det som är viktigt för mig är att både köpare och säljare skulle bli nöjda med resultatet och det lyckades Christian över förväntan med. "
Läs mer
säljare på Föreningsgatan 16C

03 feb 2024

"Har haft flera mäklare genom åren och måste nog säga att Christian har varit den bästa av dem alla.
Han har väldigt bra strategier, hittar nya lösningar och finner svar samt håller en uppdaterad genom hela försäljningsperioden.
Men det absolut bästa med honom är hans positiva glada energi. "
"Har haft flera mäklare genom åren och måste nog säga att Christian har varit den bästa av dem alla.
Han har väldigt bra strategier, hittar nya lösningar och finner svar samt håller en uppdaterad genom hela försäljningsperioden.
Men det absolut bästa med honom är hans positiva glada energi. "
Läs mer
säljare på Ebbe Lieberathsgatan 27D

24 jan 2024

"Oerhört kunnig, engagerad och hjälpsam! "
säljare på Nilssonsberg 16

20 dec 2023

"Christian är en fantastisk mäklare - engagerad, motiverad, smart och (inte minst) oerhört sympatisk.
Vi slet med att få vår lägenhet såld och bytte tillslut mäklare till Christian. Några veckor senare och ”poof!” så hade Christian hittat spekulanter, haft visning OCH fått den såld - utan att en..."
"Christian är en fantastisk mäklare - engagerad, motiverad, smart och (inte minst) oerhört sympatisk.
Vi slet med att få vår lägenhet såld och bytte tillslut mäklare till Christian. Några veckor senare och ”poof!” så hade Christian hittat spekulanter, haft visning OCH fått den såld - utan att ens behöva lägga ut lägenheten på Hemnet. Vi har bara de varmaste rekommendationer att ge Christian!"
Läs mer
säljare på Utåkersgatan 3A

23 nov 2023

"Jätte nöjda med Christian! Han lyckas alltid lösa det där lilla extra, vi har sålt med Christian innan och det är alltid ett fint bemötande och han lyckas alltid leverera över förväntan! Gäller och välja rätt mäklare när marknaden är svag!"
säljare på Första Långgatan 6A

05 nov 2023

"Mäklaren var positiv och mycket kompetent och skapade en smidig och problemfri försäljning i ett kärvt marknadsläge. Jag är helnöjd."
säljare på Övre Husargatan 39

02 nov 2023

"Var väldigt nöjd med Christian och hans insats - trots tuff situation på bostadsmarknaden så var vi nöjda med försäljningen! "
säljare på Gibraltargatan 28

23 okt 2023

"Christian är professionell, lätt att få tag på när det dök upp nya frågor, var peppande trots att det ser ut som det gör i dagens bostadsmarknad. Grymt jobbat. "
säljare på Karl Gustavsgatan 33

22 okt 2023

"Christian var ett tryggt stöd och mycket professionell."
säljare på Föreningsgatan 4A

22 okt 2023

"Proffsigt beteende"
säljare på Nilssonsberg 20

22 okt 2023

"
För mindre än en månad sedan träffade jag Christian första gången i avsikt att sälja min lägenhet innan jag hade köpt något nytt. Idag har jag skrivit överlåtelseavtal på min lägenhet som jag lämnar och den jag ska flytta till och är väldigt nöjd.
Jag har stort förtroende för Christian och k..."
"
För mindre än en månad sedan träffade jag Christian första gången i avsikt att sälja min lägenhet innan jag hade köpt något nytt. Idag har jag skrivit överlåtelseavtal på min lägenhet som jag lämnar och den jag ska flytta till och är väldigt nöjd.
Jag har stort förtroende för Christian och kan varmt rekommendera honom till din nästa bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Övre Fogelbergsgatan 3

17 okt 2023

"Kände mig trygg och säker med Christian från start till slut. Tillgänglig, bra att bolla med och otroligt målinriktad! Dessutom ett fint nätverk med spekulanter. Kunde inte haft en bättre mäklare i såhär ovissa tider!"
säljare på Seminariegatan 16

17 okt 2023

"Mycket proffsig lätt att ha med att göra. Alltid lika trevlig kan verkligen rekommendera
Christian Lindberg "
säljare på Nolås-Anders väg 3

16 okt 2023

"Kunde inte vara mer nöjd! Att sälja/köpa på samma dag efter ett fantastiskt arbete och engagemang av mäklaren gjorde att min situation blev så mycket smidigare. 10 av 10 på allt!"
säljare på Nilssonsberg 6

18 sep 2023

"Engagerad, snabb och lyhörd. Försäljningen gick snabbt och smidigt. Är mycket nöjd. "
säljare på Nilssonsberg 13

12 sep 2023

"Professionellt och pedagogiskt bemötande hela vägen. Mycket nöjd över att ha valt Christian som vår mäklare! "
säljare på Guldpokalsgatan 6B

11 aug 2023

"Christian är lyhörd och engagerad i hela processen. Man känner sig verkligen trygg med Christian som mäklare. Tvekar inte på att anlita Erik Olsson igen!"
säljare på Nilssonsberg 6

05 jul 2023

"Christian är en oerhört lyhörd mäklare som alltid gör sitt yttersta. Han är alltid tillgänglig och kan svara på frågor och funderingar. Man känner sig väldigt trygg och uppdaterad med Christian som mäklare. Skulle välja Christian igen alla dagar i veckan. Bättre och mer tillgänglig mäklare går ej..."
"Christian är en oerhört lyhörd mäklare som alltid gör sitt yttersta. Han är alltid tillgänglig och kan svara på frågor och funderingar. Man känner sig väldigt trygg och uppdaterad med Christian som mäklare. Skulle välja Christian igen alla dagar i veckan. Bättre och mer tillgänglig mäklare går ej att hitta. Han matchade alla våra förväntningar. "
Läs mer
säljare på Mölndalsvägen 69C

05 jun 2023

"Toppen i kommunikation och tillgänglighet. Proffsig och kunnig mäklare. Kan bara rekommendera!"
säljare på Nilssonsberg 26

19 maj 2023

"Christian var fantastisk! Professionell, kunnig och engagerad. Han lyssnade noga på mina önskemål och hittade rätt köpare för min bostad. Rekommenderar honom starkt! "
säljare på Nilssonsberg 12

19 maj 2023

"Vi var supernöjda med Christian, kommunikation på topp! Han var driven och helt underbar. Rekommenderar starkt Christian!"
säljare på Seminariegatan 16

08 maj 2023

"Mäklarens insats gjorde att vi mycket snabbt hittade rätt köpare till lägenheten. Vi behövde aldrig gå ut med lägenheten på anonns."
säljare på Nilssonsberg 19

21 apr 2023

"Christian är precis som man vill att en mäklare ska vara! Med sin vänlighet, professionalism, flexibilitet och erfarenhet hanterade han vår försäljning precis som vi önskade. Vi säljer mer än gärna med Christian igen! "
säljare på Västergatan 16

15 apr 2023

"Christian made intelligent choices and was a reassuringly steady pair of hands in a shaky market. We are fully satisfied with his work and happy to recommend him to other sellers."
säljare på Doktor Lindhs gata 3

14 apr 2023

"Tydlig, informativ och transparent. "
säljare på Nordostpassagen 17

05 apr 2023

"Med hjälp av mäklarens väl identifierade kundbas kunde vi på drygt en vecka visa lägenheten för sex verkligt potentiella köpare OCH få ett avslut med köpare som var villig att betala ett gott utgångspriset."
säljare på Seminariegatan 18

23 feb 2023

"Christian har överträffat alla förväntningar i egenskap som mäklare vid försäljning av vår lägenhet. Detta har han gjort genom sin lyhördhet, härliga energi samt professionalism. Att Christian har förmågan att alltid se till säljares och köpares bästa. "
"Christian har överträffat alla förväntningar i egenskap som mäklare vid försäljning av vår lägenhet. Detta har han gjort genom sin lyhördhet, härliga energi samt professionalism. Att Christian har förmågan att alltid se till säljares och köpares bästa. "
Läs mer
säljare på Nilssonsberg 6

23 feb 2023

"Cirkeln är sluten köpte med Christian och sålde med Christian otrolig kunnig och härlig mäklare som ger en både glädje och trygghet i försäljningen. Du är grym ! Ser nästan fram emot nästa eventuella försäljning vi ska ha för då får man jobba med Christian igen !"
"Cirkeln är sluten köpte med Christian och sålde med Christian otrolig kunnig och härlig mäklare som ger en både glädje och trygghet i försäljningen. Du är grym ! Ser nästan fram emot nästa eventuella försäljning vi ska ha för då får man jobba med Christian igen !"
Läs mer
säljare på Västergatan 20

20 feb 2023

"Väldigt trevligt och kunnig i sitt uppdrag!"
säljare på Alvägen 10

16 feb 2023

"Christian är både charmig, kunnig och professionell - han tar ett steg extra. Rekommenderas varmt! "
säljare på Första Långgatan 6A

09 feb 2023

"Christian jobbar hårt och strukturerat. Jag har själv jobbat som fastighetsmäklare i 15 år och kan varmt rekommendera Christian."
säljare på Nilssonsberg 11

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
30
Villa
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
32
Försäljningar
33
Försäljningsvärde
146 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
385 av 400 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
393 av 396 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
405 av 411 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Christian på kartan.

484 tidigare bostäder
8 bostäder till salu
411 rekommendationer

8 bostäder till salu.

Bostäder

5 450 000 kr
3 rum, 90 m²
60 555 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
4 217 kr/mån
2 690 000 kr
1,5 rum, 36,9 m²
74 722 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 673 kr/mån
3 290 000 kr
2 rum, 48 m²
68 541 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
3 587 kr/mån
3 890 000 kr
2 rum, 62 m²
62 741 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
2 950 kr/mån
4 000 000 kr
1,5 rum, 50 m²
80 000 kr/m²
Lägenhet, Göteborg
1 910 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Guldheden
1,5 rum, 50 m²
Utropspris: 2 690 000 kr
4 300 000 kr
Lägenhet Heden
+ 10 000 kr
3 rum, 77,5 m²
Utropspris: 4 290 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi hade förmånen att ha Christian som vår mäklare under försäljningen av vårt hem, och vi kan inte nog berömma hans professionalism och engagemang. Vi kände oss alltid välinformerade och trygga tack vare hans noggranna uppföljning och tydliga kommunikation. Christian gjorde verkligen hela försäljningsprocessen smidig och effektiv. Vi rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en pålitlig och engagerad mäklare."
6 700 000 kr
Lägenhet Linné
+ 200 000 kr
4 rum, 101 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt nöjda med den service och professionalism som Christian Lindberg visade oss under försäljningen av vår 4 rummare i centrala Göteborg. Från första mötet med Christian kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Hans djupa kunskap om marknaden och försäljningsprocessen gav oss förtroende för att han skulle leverera bästa möjliga resultat - och det gjorde han verkligen!
Christian guidade oss genom varje steg i processen med lugn och övertygelse. Han tog sig tid att lyssna på våra önskemål och behov, och skapade en försäljningsstrategi som passade oss perfekt. Under hela processen höll han oss informerade och uppdaterade, vilket gjorde att vi kände oss trygga och delaktiga.
Det var en generellt krånglig process med många olika moment och Christian hanterade allt med en imponerande professionalism och effektivitet. Han tog hand om alla detaljer och löste eventuella problem som uppstod på ett snabbt och smidigt sätt.
Tack vare Christians hårda arbete och dedikation kunde vi sälja vår bostad till ett pris som överträffade våra förväntningar. Vi är otroligt tacksamma för all hjälp och support som vi fick av Christian under hela försäljningsprocessen. Vi kan verkligen inte rekommendera honom tillräckligt mycket till alla som letar efter en mäklare i Göteborg. Han är helt enkelt bäst!"
4 200 000 kr
Lägenhet Lorensberg
+ 10 000 kr
3 rum, 70 m²
Utropspris: 4 190 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Är väldigt nöjd med mäklaren som var lyhörd, förtroendeingivande, effektiv och kommunikativ
Fick mycket bra tips och stöd inför försäljningen och affären genomfördes sen smidigt och mina förväntningar uppfylldes med råge"
4 100 000 kr
Lägenhet Vasastaden
+ 110 000 kr
2 rum, 58 m²
Utropspris: 3 990 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian var väldigt proffsig och kunnig. Han jobba målmedvetet och strukturerat. Rekommenderar varmt honom tog dem som ska sälja en lägenhet."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.