Christian Hallberg

Profilbild för Christian Hallberg
Säljarfavorit
Christian Hallberg
4.9 / 5
(58 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
15 st
28 599 000 kr

Bakgrund

Christian Hallberg jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2021-12-16. Christian har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2023. Christian har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 38 175 000 kr.

Presentation

Med 30 års framgångsrikt arbete inom ledarskap och försäljning tror jag mig veta vad som krävs för att skapa en lyckad affär, med dig som säljare i fokus!
Söker du en mäklare som har ett brinnande engagemang, ett starkt driv och dessutom stor kunskap inom försäljning? Då har du hittat rätt. Mitt mål är att göra processen, oavsett om du ska sälja eller köpa bostad, enkel och bekväm för dig. Min ambition inför varje uppdrag är att skräddarsy den bästa lösningen för en trygg affär med bäst betalt!

Går du i tankarna att, nu eller i framtiden, hitta ny bostad – hör av dig till mig redan idag för ett förutsättningslöst samtal. Se mig som din lojala affärskontakt med en fingertoppskänsla för affärer - jag är här för att hjälpa dig genomföra en av ditt livs största affärer!

0707-23 01 49

Prisad mäklare.

Utmärkelser

fjärde kvartalet 2023

Säljare om Christian.

21 maj 2024

"Snabb försäljning, smidig kontakt och förtroendeingivande mäklare!"
säljare på Gärdsgatan 4

21 maj 2024

"Mycket duktig och energisk mäklare! Lätt att ha att göra med och fick försäljningen av huset att flyta på snabbt och utan massa krångel."
säljare på Vikingagatan 10

16 maj 2024

"Engagerad och effektiv"
säljare på Bokvägen 6

03 maj 2024

"Trevlig bra mäklare, fokus på försäljningen o att han uppdaterade oss om allt, inga krusiduller, snabb o smidig affär, kan sin sak, rekommenderar denna mäklaren! "
säljare på Badhusgatan 7A

26 apr 2024

"Engagerad,informerad,effektiv så är Christian! Han hjälpe oss sälja när marknaden inte var så bra."
säljare på Dalvägen 7

18 apr 2024

"Christian gjorde ett mycket bra jobb under hela försäljningsprocessen. Han bidrog med värdefulla inspel inför fotograferingen och visningarna. Bra kommunikation och ett proffsigt bemötande från start till slut. Rekommenderar starkt!"
säljare på Stallgatan 1A

12 apr 2024

"Otroligt snabb försäljning trots tuffare tider. Hann knappt reagera innan huset blev sålt! "
säljare på Klockarevägen 5C

05 apr 2024

"Jag är mycket nöjd med christian och den snabba och framgångsrika försäljningen!.
Bra kontakt, snabb återkoppling!
Rekommenderar Christian varmt !"
säljare på Backavägen 5

13 mar 2024

"Christian er en engasjert megler som forstod mine forventninger. Han lytter også til mine erfaringer og meninger om markedet/prisforventning.
Christian har fulgt opp og holdt meg orientert om prosessen. Han har jobbet strukturert for å finne den rette kjøperen.
I forkant av avtalen like jeg hans ..."
"Christian er en engasjert megler som forstod mine forventninger. Han lytter også til mine erfaringer og meninger om markedet/prisforventning.
Christian har fulgt opp og holdt meg orientert om prosessen. Han har jobbet strukturert for å finne den rette kjøperen.
I forkant av avtalen like jeg hans entusiasme, at han så muligheter fremfor vanskeligheter, samt at vi fant en attraktiv samarbeidsavtale."
Läs mer
säljare på Ingvars väg 2909

17 feb 2024

"Jag kan varmt rekommendera Christian till alla som vill ha en professionell och bemötande mäklare. Att få en bostad såld under rådande marknad är ett starkt intyg, framförallt när affären blev lyckad och alla parter är nöjda. Mycket bra!"
säljare på Kapellgatan 6A

15 feb 2024

"Supernöjd med Christian som mäklare. Han visade ett otroligt engagemang och var lättillgänglig hela tiden. En snabb och smidig affär, kunde inte varit bättre! Kan varmt rekomendera Christian om Du går i säljtankar!"
säljare på Herr Peders väg 2

03 jan 2024

"Mäklaren gjorde ett fantastiskt arbete eftersom han har en gedigen kunskap.
Hans enorma engagemang och vilja att sälja vår bostad gjorde att det blev bra i slutändan."
säljare på Strandslättsvägen 5B

22 dec 2023

"Jag är helnöjd med mäklarens agerande på alla plan!
Med information innan försäljningen och fortlöpande under processen fram till kontraktskrivandet med köparen!
Allt har fungerat till belåtenhet!"
säljare på Brittåsavägen 12E

11 dec 2023

"Christian har varit väldigt pådrivande, engagerad och fokuserad under hela försäljningen. Dessutom mycket noggrann och extremt tydlig i kommunikationen med mig. Till min förvåning tycker jag nu när försäljningen är klar att jag fått full valuta + för mäklararvodet! Känner mig trygg att jag valde ..."
"Christian har varit väldigt pådrivande, engagerad och fokuserad under hela försäljningen. Dessutom mycket noggrann och extremt tydlig i kommunikationen med mig. Till min förvåning tycker jag nu när försäljningen är klar att jag fått full valuta + för mäklararvodet! Känner mig trygg att jag valde rätt mäklare som kommer att se till att överlåtelsen också går smidigt och blir korrekt. Ett stort tack för ett engagemang utöver det jag förväntat mig!"
Läs mer
säljare på Brittåsavägen 12B

05 dec 2023

"Christian var både ambitiös och engagerad i vår försäljning. Han var inlyssnande och kom med olika förbättringsförslag inför försäljningen. Kan varmt rekommenderas."
säljare på Harängsvägen 33

12 nov 2023

"Tacksam för ett gott samarbete med bra dialog under hela processen!"
säljare på Odenvägen 6B

03 nov 2023

"Man kände sig väldigt trygg med denna mäklare. Vi kände även att han brydde sig om vår situation.
Han visade fin respekt och ville sälja.
Som säljare är det mycket viktigt att visa oavsett vad det är för tider att man är taggad att sälja."
säljare på Holländaregatan 12

27 okt 2023

"Christian är en mäklare som är professionell i sin yrkesroll med bland annat opartiskhet, kunnig och ett stort engagemang. Genom detta skapade Christian ett stort förtroende hos oss som både köpare och säljare. En extra fördel är att Christian är pedagogisk i sitt sätt att förklara och förmedla a..."
"Christian är en mäklare som är professionell i sin yrkesroll med bland annat opartiskhet, kunnig och ett stort engagemang. Genom detta skapade Christian ett stort förtroende hos oss som både köpare och säljare. En extra fördel är att Christian är pedagogisk i sitt sätt att förklara och förmedla all den komplexitet som ett köp/ försäljning av bostad innebär."
Läs mer
säljare på Kommendantsvägen 12

24 okt 2023

"Christian är en rakt igenom mycket professionell, ärlig och genuint rolig och lättsam att arbeta med. Gjorde hela processen enkel och snabb. Hade verkligen nytta av all feedback Christian gav inför försäljningen."
säljare på Skålahusvägen 5

09 okt 2023

"Christian är en duktig mäklare som är omtyckt av både säljare och köpare. Jag kan rekommendera Christian både till den som skall köpa och sälja hus . Det är roligt att träffa någon som är duktig på sitt arbete. "
säljare på Hörviksvägen 29

17 sep 2023

"Proffsig, pedagogisk och saklig.
Genomförde en bra affär på ett smidigt sätt.
Vi är väldigt nöjda!"
säljare på Furuvägen 8

21 aug 2023

"En kompetent, snabb, trevlig och engagerad mäklare som ser helhetsbilden för säljaren och lyssnar in önskemålen från kunden. Toppbetyg till Christian."
säljare på Huarödsvägen 24

01 aug 2023

"Absolut jättenöjd! "
säljare på Lyckegärdsvägen 4

10 jul 2023

"Proffesionell och driven. Är det någon som får något sålt så är det Christian. "
säljare på Ekvägen 7

28 jun 2023

"Trevlig mäklare med säljardriv och kunskap.
Upplevde att mäklaren kanske tar på sig för många säljobjekt samtidigt, men samtidigt är det hans arbetsuppgifter.
Mäklaren har många kontakter och stort nätverk. Använder sig också av olika informationskommunikationer utåt vid försäljning.
Vi kan rek..."
"Trevlig mäklare med säljardriv och kunskap.
Upplevde att mäklaren kanske tar på sig för många säljobjekt samtidigt, men samtidigt är det hans arbetsuppgifter.
Mäklaren har många kontakter och stort nätverk. Använder sig också av olika informationskommunikationer utåt vid försäljning.
Vi kan rekommendera mäklaren. "
Läs mer
säljare på Åbovägen 12

28 jun 2023

"Jättetrevlig och genomförde en bra affär. Super nöjd! "
säljare på Klosterplan 1B

13 jun 2023

"Vi är mycket nöjda med Christian som mäklare. Han guidade oss genom hela säljprocessen på ett mycket professionellt vis. Snabb och målinriktad utan att upplevas överdrivet flåsig."
säljare på Mazedas väg 14

31 maj 2023

"Jag är supernöjd med Christian på alla vis, kan rekommendera han i alla sammanhang. "
säljare på Hanöhusvägen 8

13 maj 2023

"Jag har alltid väldigt höga förväntningar på personer som är experter och säger sig vara duktiga - i detta fall överträffade insatsen och resultatet förväntningarna. Jag skulle med trygghet lämna fler säljuppdrag till Christian. "
säljare på Ågatan 13B

03 maj 2023

"Väldigt nöjd med denna mäklare! Kommer att jobba med samma mäklare för framtida köp/ sälj. "
säljare på Tredalagatan 15B

30 apr 2023

"Vi är så glada att vi valde att gå med Christian som mäklare. Från start var han entusiastisk att hjälpa oss till sin fulla förmåga, vilket han verkligen har gjort. Trots oväntade förutsättningar levererade han mer än vi kunnat be om. Rekommenderar starkt! "
"Vi är så glada att vi valde att gå med Christian som mäklare. Från start var han entusiastisk att hjälpa oss till sin fulla förmåga, vilket han verkligen har gjort. Trots oväntade förutsättningar levererade han mer än vi kunnat be om. Rekommenderar starkt! "
Läs mer
säljare på Kyrkvägen 19

20 apr 2023

"Toppen kille med glatt humör o svarade alltid i telefon om man ville något, en kille som brinner för sitt yrke och vill både ge säljare och köpare en fin insats som mäklare. Ska jag sälja någon bostad i framtiden kommer jag att ta kontakt med Christian igen!"
"Toppen kille med glatt humör o svarade alltid i telefon om man ville något, en kille som brinner för sitt yrke och vill både ge säljare och köpare en fin insats som mäklare. Ska jag sälja någon bostad i framtiden kommer jag att ta kontakt med Christian igen!"
Läs mer
säljare på Klockarevägen 5C

20 apr 2023

"Mycket engagerad, pålitlig, professionell och bästa bemötande!
Vi är supernöjda med allt! "
säljare på Kämpes väg 6

30 mar 2023

"För högt utgångspris första gången lägenheten lades ut till försäljning. Gått onödigt lång tid till den andra försäljningen men det är oroliga tider och bostadsmarknaden är lite svårare nu."
säljare på Hanöhusvägen 8

28 mar 2023

"Väldigt energisk och målmedveten.
Kan rekommendera skarpt..
"
säljare på Kullarpsvägen 9

22 mar 2023

"Super duktig mäklare rekommenderas verkligen "
säljare på Fäladsvägen 36

14 mar 2023

"Christian är en rak och kunnig mäklare som hjälpte till med lägenhetsförsäljningen på ett trevligt och okomplicerat sätt, vilket jag uppskattade mycket."
säljare på Näsbychaussén 23A

15 feb 2023

"Christian gjorde det han skulle trots svåra tider och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag skulle anlita honom igen!"
säljare på Brovägen 5

06 dec 2022

"Jag är supernöjd med Christian, och jag rekommenderar honom starkt till alla som vill ha en mäklare som är flexibel och enkelt anpassar sig till ovanliga situationer."
säljare på Ågatan 15B

03 dec 2022

"Vi kan varmt rekommendera mäklare Christian Hallberg.
Han är mycket engagerad, kunnig och drivande samt att han har ett professionellt bemötande som inger tillit, vilket är mycket värdefullt."
säljare på Åstavägen 8

10 okt 2022

"Svår marknad att bedöma och sälja i, men slutresultatet blev över förväntan. "
säljare på Stenbacksvägen 14

07 okt 2022

"Fantastiskt kunnig, lyhörd och proffsig mäklare som vi varmt kan rekommendera. Ska vi sälja objekt fler gånger kommer vi inte tveka att anlita Christian igen. Han är kanon!"
säljare på Runvägen 23

01 aug 2022

"Christian har gjort ett bra jobb med försäljningen. Kan rekommendera honom om du ska sälja i Sölveborg där han kan sin marknad väl."
säljare på Hanöhusvägen 8

28 jul 2022

"Christian är lyhörd och fokuserad på sitt uppdrag. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Hanöhusvägen 8

22 jul 2022

"Mäklaren lade ner mycket energi och sålde stugan på ett bra sätt !
Han körde i 120 och försäljningen gick fort. Vet inte om han kunde fått upp priset mer ? Men den som vann budgivningen hade ekonomi att gå långt i budgivningen. "
säljare på Väddstigen 5756

06 jul 2022

"Han var saklig, grundlig och engagerad jag rekommenderar starkt Christian. På"
säljare på Poppelvägen 13

06 jul 2022

"Kan varmt rekommendera Christian Hallberg som mäklare. Han är kompetent, driven och engagerad i sitt uppdrag. "
säljare på Möllestigen

06 jul 2022

"Engagerad, kunnig och trevlig mäklare"
säljare på Tians väg 33

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
11
Lägenhet
8
Fritidshus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
38 175 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
53 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
56 av 56 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
56 av 57 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Christian på kartan.

103 tidigare bostäder
7 bostäder till salu
58 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Bostäder

3 rum, 40 m²
8 125 kr/m²
Fritidshus, Bromölla
1 100 000 kr
3 rum, 80 m²
13 750 kr/m²
Lägenhet, Kristianstad
5 412 kr/mån
3 475 000 kr
6 rum, 160 m²
21 718 kr/m²
Villa, Kristianstad
1 995 000 kr
2 rum, 37 m²
53 918 kr/m²
Lägenhet, Sölvesborg
3 169 kr/mån
1 195 000 kr
8 rum, 161 m²
7 422 kr/m²
Villa, Bromölla

Tidigare försäljningar.

Bostäder

1 100 000 kr
Lägenhet Odal
-95 000 kr
4 rum, 104 m²
Utropspris: 1 195 000 kr
2 750 000 kr
Villa Kulltorp
6 rum, 198 m²
Utropspris: 2 750 000 kr
520 000 kr
Lägenhet Vilan
+ 21 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 499 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Snabb försäljning, smidig kontakt och förtroendeingivande mäklare!"
2 150 000 kr
Villa Ivösjön
+ 155 000 kr
8 rum, 145 m²
Utropspris: 1 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket duktig och energisk mäklare! Lätt att ha att göra med och fick försäljningen av huset att flyta på snabbt och utan massa krångel."
1 850 000 kr
Villa Skåne
+ 55 000 kr
6 rum, 131 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Engagerad och effektiv"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.