Christian Grsic

Profilbild för Christian Grsic
Christian Grsic
5.0 / 5
(52 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
5 st
46 155 000 kr

Bakgrund

Christian Grsic jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2019-10-07. Christian har fått in 5 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Christian har enligt vår statistik haft 8 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 31 045 000 kr.

Presentation

Målmedveten, driven och kundfokuserad.

Som fastighetsmäklare gör jag alltid mitt yttersta för att motsvara mina kunders förväntningar. Allt för att ni ska få bäst betalt samt känna er trygga längs hela försäljningsprocessen.

Eftersom jag är uppvuxen och än idag bor i Hägersten har jag en oslagbar lokalkännedom om området jag arbetar i vilket är en fördel såväl för köpare som för er som säljare. Som säljare får du en lokalexpert som kan ditt område utan och innan.

Genom mitt driv och engagemang är mitt mål att alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att dags att sälja din bostad!

Säljare om Christian.

15 jul 2022

"Christian är en toppen ung och erfaren mäklare. Jag gick på min magkänsla och jag hade rätt. Han var 100% fokuserad på vad jag vill och lyssnade på mina önskemål. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Dansbanevägen 49

26 maj 2022

"Engagerad, kommunikativ och proffessionell genom hela processen!"
säljare på Trollesundsvägen 173

25 maj 2022

"Duktig och engagerad mäklare, rekommenderar honom... "
säljare på Hovstagränd 9

30 apr 2022

"Christian är trygg, lugn och professionell.
Engagerad och pålitlig i kommunikationen.
Rekommenderar absolut Christian."
säljare på Ellen Keys gata 75

07 apr 2022

"Väldigt proffsig, hjälpsam och trevlig.
Vi är mycket nöjda med priset vi fick och den smidiga processen. "
säljare på Utövägen 5

12 feb 2022

"Christian var alltid tillgänglig och proaktivt inställd. Han kom alltid med förslag med vad nästa steg skulle vara och såg även till att saker och ting gjordes såsom planerat! Riktigt proffsig! Han hade helt rätt inställning och jag vill rekommendera honom till alla som önskar sälja eller köpa bo..."
"Christian var alltid tillgänglig och proaktivt inställd. Han kom alltid med förslag med vad nästa steg skulle vara och såg även till att saker och ting gjordes såsom planerat! Riktigt proffsig! Han hade helt rätt inställning och jag vill rekommendera honom till alla som önskar sälja eller köpa bostad! "
Läs mer
säljare på Tollare Ängsväg 28

05 feb 2022

"Professionell men samtidigt väldigt lyhörd och förståelig. Kan varmt rekommendera Christian."
säljare på Bäckvägen 89

21 jan 2022

"Christian kan man lita på, väldigt lyhörd, bra lokalkännedom och väldig tydlig i sin kommunikation. Super nöjd med hans insats. Kommer absolut anlita honom igen."
säljare på Nybohovsbacken 35L

09 dec 2021

"Christian ringde upp potentiella köpare i flera omgångar och besvarade alla frågor och funderingar.
Frågor som jag inte kunde svara på, fick Christian svaret på genom att själv kontakta föreningen. Jag är väldigt upptagen och förklarade för Christian att han får ta fram info. Det var inga som h..."
"Christian ringde upp potentiella köpare i flera omgångar och besvarade alla frågor och funderingar.
Frågor som jag inte kunde svara på, fick Christian svaret på genom att själv kontakta föreningen. Jag är väldigt upptagen och förklarade för Christian att han får ta fram info. Det var inga som helst konstigheter. Det gjorde han. Enkelt och smidigt gick hela försäljningen och Christian höll mig uppdaterad.
Kan inget annat än att rekommendera starkt!"
Läs mer
säljare på Båtholmsbacken 5

25 nov 2021

"Christian var motiverad att slå föreningens säljrekord, vilket han också gjorde. Något vi också tyckte var extra bra var att han höll en 4-timmars-visning. "
säljare på Skidskyttevägen 4

27 okt 2021

"Engagerad och lyhörd mäklare som ser till att försäljningen känns bra och tydlig för samtliga parter. Väldigt bra kommunikation!"
säljare på Dansbanevägen 16

09 okt 2021

"Christian poängterade under första mötet att tillgänglighet var mycket viktigt för honom och det stämde till 100%. Var alltid tillgänglig och lätt att kommunicera med. Upplevdes öppen och ärlig. Helt klart nöjda med försäljningen. "
säljare på Hägerstensvägen 165B

25 sep 2021

"Christian gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Var oerhört lyhörd, tydlig och engagerad. Det var oerhört lätt att kommunicera med Christian under hela försäljningsprocessen, med rak, proffsig och avslappnad dialog. Vi kan varmt rekommendera Christian som mäklare. "
"Christian gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Var oerhört lyhörd, tydlig och engagerad. Det var oerhört lätt att kommunicera med Christian under hela försäljningsprocessen, med rak, proffsig och avslappnad dialog. Vi kan varmt rekommendera Christian som mäklare. "
Läs mer
säljare på Fastlagsvägen 2

26 aug 2021

"Christian sålde min lägenhet väldigt snabbt för att han är väldigt kunnig och lyhörd till både mig som säljare och till den nya köparen. Jag är supernöjd med Christian!"
säljare på Utövägen 24

12 aug 2021

"Jag och min fru är mycket nöjda med mäklaren Christian Grsic på Erik Olsson som lyckades sälja vårat radhus till det högsta slutpriset i området.
Han är ärlig, respektfull och alltid tillgänglig, oavsett om vi har haft en fråga eller bara önskat bolla lite så har han funnits där med kloka råd o..."
"Jag och min fru är mycket nöjda med mäklaren Christian Grsic på Erik Olsson som lyckades sälja vårat radhus till det högsta slutpriset i området.
Han är ärlig, respektfull och alltid tillgänglig, oavsett om vi har haft en fråga eller bara önskat bolla lite så har han funnits där med kloka råd och lite humor. Han är mycket proffsig i det han gör. Vi kände oss sedda, hörda, respekterade och bekräftade. Han slussade oss smidigt igenom hela processen.
En rak och tydlig mäklare som gjorde att allting kändes tryggt och säkert.
Vi har tidigare haft att göra med andra mäklare, MEN Christian Grsic vilken mäklare, vilket engagemang!
Vi rekommenderar Christian Grsic starkt till alla som skall köpa eller sälja bostad. Ni kommer att göra erat livs bästa affär. Precis som vi. Han är grym!"
Läs mer
säljare på Rådagatan 3

25 jun 2021

"Christian har en förmåga att lyssna och engagera sig i säljarens önskemål, något som vi som säljare inte stött på tidigare. Varje återkoppling hade ett värde och det fanns alltid en tydlig plan med tydliga actions om hur nästa steg i försäljningen skulle tas. Kan starkt rekommendera Christian til..."
"Christian har en förmåga att lyssna och engagera sig i säljarens önskemål, något som vi som säljare inte stött på tidigare. Varje återkoppling hade ett värde och det fanns alltid en tydlig plan med tydliga actions om hur nästa steg i försäljningen skulle tas. Kan starkt rekommendera Christian till den som vill ha en målmedveten men ödmjuk mäklare. "
Läs mer
säljare på Sandalmakarbacken 13

20 jun 2021

"Christian sålde min lägenhet och kunde inte ha gjort ett bättre jobb! Jag är oerhört nöjd! Redan vid första mötet fick jag fullt förtroende för honom. Han har genom hela processen varit otroligt engagerad, kompetent och hjälpsam. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. Det har känts tryg..."
"Christian sålde min lägenhet och kunde inte ha gjort ett bättre jobb! Jag är oerhört nöjd! Redan vid första mötet fick jag fullt förtroende för honom. Han har genom hela processen varit otroligt engagerad, kompetent och hjälpsam. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. Det har känts tryggt att ha honom under den här tiden, så professionell och vänlig! Kunde inte ha blivit bättre! Tusen tack för allt! "
Läs mer
säljare på Dansbanevägen 18

14 jun 2021

"Christian är otroligt professionell och skötte precis allting genom hela processen superbra. Mycket tydlig information och bra återkopplingar. Vi kan varmt rekommendera honom."
säljare på Doroteavägen 4

24 maj 2021

"Christian har varit väldigt tillmötesgående, tillgänglig och hjälpsam under hela processen. Alltid med kundens bästa i fokus, vilket verkligen uppskattas. Han känns dessutom som en genuint trevlig och härlig person. Vi kan varmt rekommendera Christian och kommer själva att vända oss till honom ig..."
"Christian har varit väldigt tillmötesgående, tillgänglig och hjälpsam under hela processen. Alltid med kundens bästa i fokus, vilket verkligen uppskattas. Han känns dessutom som en genuint trevlig och härlig person. Vi kan varmt rekommendera Christian och kommer själva att vända oss till honom igen när vi behöver en proffsig mäklare. Stort tack för en smidig och bra affär!"
Läs mer
säljare på Ormbergsvägen 10

16 apr 2021

"Trevlig, trovärdig och engagerad!"
säljare på Ormbergsvägen 20

01 apr 2021

"Bästa mäklaren nånsin! Förtoendeingivande, jättetrevlig, personlig, korrekt, med humor.... det här är en kille man spontant gillar, och som levererar. Vi gillade speciellt att han var så kommunikativ och rättade till oss när vi tappade sugen lite grann. Han var verkligen vår ledstjärna."
"Bästa mäklaren nånsin! Förtoendeingivande, jättetrevlig, personlig, korrekt, med humor.... det här är en kille man spontant gillar, och som levererar. Vi gillade speciellt att han var så kommunikativ och rättade till oss när vi tappade sugen lite grann. Han var verkligen vår ledstjärna."
Läs mer
säljare på Enebybergsvägen 53

25 mar 2021

"Christian är otroligt driven, engagerad och professionell! Alltid lätt tillgänglig och god lokal kännedom. Dessutom en väldigt snabb och smidig affär där Christian har varit toppen.
Jätte nöjd med allting och rekommenderar honom starkt. Tack!"
säljare på Turingevägen 55

05 mar 2021

"Väldigt lyhörd och professionell. Han var alltid tillgänglig för frågor och samtal. Är mån att kunden ska vara nöjd. "
säljare på Doktor Widerströms gata 46

01 feb 2021

"
En mäklare som alltid levererar. Nu andra gången han hjälp oss att sälja. Christian levererar alltid ett enormt driv. Sliter verkligen som ett djur.
Rekommenderar Christian alla dagar i veckan! "
säljare på Sollentunavägen 309

24 jan 2021

"Hej
Christian var otroligt professionell och hade god lokal kännedom.
Han hade otroligt proffsigt sätt och tillgänglig vid frågor och hade alltid svar och är otroligt lösningsorienterad.
Vi satte ett högt mål och vi uppnådde detta och mycket mer genom att vi uppnådde försäljningsrekord på vår ..."
"Hej
Christian var otroligt professionell och hade god lokal kännedom.
Han hade otroligt proffsigt sätt och tillgänglig vid frågor och hade alltid svar och är otroligt lösningsorienterad.
Vi satte ett högt mål och vi uppnådde detta och mycket mer genom att vi uppnådde försäljningsrekord på vår kvm i det område vi bodde i.
Vi är mycket nöjda och detta är en person vi kan varmt rekommendera och vi vill använda i framtiden.
Mvh Karolina Andreasson, Rachid Fatouaki
"
Läs mer
säljare på Fallvindsgatan 5

10 dec 2020

"Oerhört driven och tillgänglig mäklare. Levererade allt över våra förväntningar. Rekommenderas starkt!
"
säljare på Viktoriavägen 9A

26 nov 2020

"Ringde alltid upp inom 30 sekunder efter att jag frågat något. Avlappnad, professionell, och fantastiskt enkel att ha att göra med. Enklaste 5/5 jag varit med om."
säljare på Spannarpsgränd 8

24 okt 2020

"Mycket trevlig, driven och engagerad mäklare. Alltid tillgänglig, snabb på att svara upp. God lokalkännedom. Rekommenderas!
"
säljare på Vattenledningsvägen 71

19 sep 2020

"Christian är toppen, en lyhörd, engagerad och målinriktad mäklare! Vi är jättenöjda!! "
säljare på Resare Bengts Plan 3

10 jul 2020

"Christian är en otroligt engagerad mäklare. Det märks att han gillar sitt yrke och går hel hjärtat all in!
Vår kontakt med Christian började med lösa säljtankar långt innan lägenheten var redo för försäljningen och vi omedelbart fick förtroende för honom.
Sedan dess och under hela processen ända..."
"Christian är en otroligt engagerad mäklare. Det märks att han gillar sitt yrke och går hel hjärtat all in!
Vår kontakt med Christian började med lösa säljtankar långt innan lägenheten var redo för försäljningen och vi omedelbart fick förtroende för honom.
Sedan dess och under hela processen ända in i mål har han varit vår klippa, som vi kunde vända oss till med frågor och funderingar. Och han alltid svarade, följde upp och levererade med våra behov i fokus. Han backade när vi behövde utrymme och gasade 110% när vi var redo. Christians förmåga att vara lyhörd till köparens och säljarens intressen och att matcha dem, kombinerad med den outtröttliga uppföljning av alla ”leads” har lett till en lyckad affär vid precis rätt tidpunkt för oss.
Det har varit en oerhört stöd och trygghet att ha Christian som vår mäklare.
Våra absolut varmaste rekommendationer för en driven, engagerad och kundfokuserad mäklare med grym lokalkännedom! "
Läs mer
säljare på Elsa Borgs gata 62

04 jul 2020

"Engagerad, effektiv och kommunikativ. Rekommenderas. "
säljare på Nynäsvägen 341

28 jun 2020

"Jag mötte Christian på en visning han hade, sen blev han snabbt min mäklare då jag blev tipsad att sälja innan jag köper nytt och då jag fick ett bra intryck av honom. Poff så var min lägenhet såld innan visning! Det gick fort och jag kan inte riktigt fatta det än, men nu kan jag lättare leta eft..."
"Jag mötte Christian på en visning han hade, sen blev han snabbt min mäklare då jag blev tipsad att sälja innan jag köper nytt och då jag fick ett bra intryck av honom. Poff så var min lägenhet såld innan visning! Det gick fort och jag kan inte riktigt fatta det än, men nu kan jag lättare leta efter mitt nästa hem.
Tack Christian för en snabb, smidig affär, och för din trevliga och lättsamma person! "
Läs mer
säljare på Molkomsbacken 27

29 maj 2020

"Jag hade min lägenhet ute med en annan mäklare men fick inte det priset jag önskade.
Jag valde då att satsa på Christian som jobbar lokalt och är uppväxt i Hägersten. Detta visade sig vara det bästa jag kunde göra!
Han förklarade läget med marknaden och att försäljningen kan dra ut på tiden men ..."
"Jag hade min lägenhet ute med en annan mäklare men fick inte det priset jag önskade.
Jag valde då att satsa på Christian som jobbar lokalt och är uppväxt i Hägersten. Detta visade sig vara det bästa jag kunde göra!
Han förklarade läget med marknaden och att försäljningen kan dra ut på tiden men att han skulle göra allt i sin makt för att göra mig nöjd i dessa svåra tider. Nu står vi här idag med ett slutpris som jag aldrig trodde vi skulle nå under Coronakrisen.
Christian har varit engagerad, tillgänglig och verkligen kämpat för att den här affären ska gå i lås. Frågan är om han någonsin tar ledigt från jobbet? Sena visningar kvällar, helger och han återkopplar alltid som utlovat.
Jag rekommenderar Christian starkt och kommer med 100% använda mig av hans tjänster igen."
Läs mer
säljare på Sigurd Rings gata 12

02 maj 2020

"Mäklaren var väldigt angaggerad, gjorde många privata vissningar, kämpat väldigt mycket. Trots fen krisen på marknaden angående Corona krisen gjorde det bästa att lägenheten blir såld. Mycket angageraf, trevligt och hjälpsam i varje moment. Väldigt bra råd i alla fas av försäljningen. Jag ska gär..."
"Mäklaren var väldigt angaggerad, gjorde många privata vissningar, kämpat väldigt mycket. Trots fen krisen på marknaden angående Corona krisen gjorde det bästa att lägenheten blir såld. Mycket angageraf, trevligt och hjälpsam i varje moment. Väldigt bra råd i alla fas av försäljningen. Jag ska gärna rekommendera honom som mäklare och Ert företag för försäljning. Jag tycker att ni är bästa, professionella och hjälpsamma som undrlättar vikigaste affärer i livet.
Tack för allt."
Läs mer
säljare på Serenadvägen 12

24 mar 2020

"Väldigt professionell, nogran, driven och trevlig."
säljare på Sandalmakarbacken 13

10 mar 2020

"Otroligt trevligt bemötande, väldigt engagerad och tillgänglig redan från början. Han lyssnade till våra önskemål och levererade ett högra pris än vi vågade drömma om. Vill man ha det där lilla extra ska man absolut välja Christian. "
säljare på Ankdammsgatan 28

05 feb 2020

"Christian skapade trygghet i processen med sitt målinriktade sätt att jobba. Extra plus för tillgänglighet, snabbt tempo och gott humör. Kan rekommendera honom varmt!"
säljare på Fredrika Bremers gata 19

19 jan 2020

"Otroligt tillmötesgående mäklare som var tillgänglig när det behövdes. Verkligen ett seriöst intryck från första början. Inget annat än positivt att säga."
säljare på Odlarvägen 6

02 jan 2020

"En otroligt engagerad och hjälpsam mäklare som alltid var tillgänglig och höll mig uppdaterad. Extremt bra lokalkännedom vilket gav ett väldigt professionellt intryck.
Han lyckades sälja innan den ens lades ut på hemnet och till ett väldigt bra pris!
Kan starkt rekommendera Christian!"
"En otroligt engagerad och hjälpsam mäklare som alltid var tillgänglig och höll mig uppdaterad. Extremt bra lokalkännedom vilket gav ett väldigt professionellt intryck.
Han lyckades sälja innan den ens lades ut på hemnet och till ett väldigt bra pris!
Kan starkt rekommendera Christian!"
Läs mer
säljare på Doktor Widerströms gata 26

06 dec 2019

"Rekommenderar Christian starkt. Han har visat ett enormt engagemang och hjälpte t.o.m. mig med saker som jag inte hade förväntat mig att han skulle göra. Jag skrev ett avtal, gav honom nycklarna och sedan tog det 6 dagar och bostaden var såld till ett pris över mina förväntningar. Vill ni ha en d..."
"Rekommenderar Christian starkt. Han har visat ett enormt engagemang och hjälpte t.o.m. mig med saker som jag inte hade förväntat mig att han skulle göra. Jag skrev ett avtal, gav honom nycklarna och sedan tog det 6 dagar och bostaden var såld till ett pris över mina förväntningar. Vill ni ha en driven, tillgänglig och proffsig mäklare bör ni kontakta Christian."
Läs mer
säljare på Blåklockevägen 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
7
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
5
Försäljningar
8
Försäljningsvärde
31 045 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 52 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
51 av 52 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
49 av 49 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
52 av 52 säljare

Christian på kartan.

88 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
52 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

1 rum, 36 m²
Lägenhet, Stockholm
2 201 kr/mån
6 595 000 kr
3 rum, 80,7 m²
82 437 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 215 kr/mån
2 rum, 52 m²
Lägenhet, Stockholm
3 247 kr/mån
1 695 000 kr
1 rum, 31 m²
54 677 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 850 kr/mån
2 rum, 41 m²
Lägenhet, Stockholm
3 092 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Hägerstensåsen
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 700 000 kr
Slutpris saknas
Villa Herrängen
6 rum, 229 m²
Utropspris: 11 995 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Västertorp
2 rum, 52 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Hammarby Sjöstad
1,5 rum, 44,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Västberga
3 rum, 71 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Christian är en toppen ung och erfaren mäklare. Jag gick på min magkänsla och jag hade rätt. Han var 100% fokuserad på vad jag vill och lyssnade på mina önskemål. Kan varmt rekommendera honom."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.