Christian Enström

Profilbild för Christian Enström
Säljarfavorit
Christian Enström
5.0 / 5
(111 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
56 st
224 815 000 kr

Bakgrund

Christian Enström jobbar på Ambassadör Fastighetsmäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-04-19. Christian har fått in 56 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2019. Christian har haft 59 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 296 540 000 kr.

Presentation

Christian Enström är mäklaren och vinnarskallen som sätter rekord och kundnöjdhet som största fokus när han gör affärer. Han älskar att sälja och ser möjligheter med varje uppdrag. Han brinner verkligen för sitt yrke och gör alltid detta med ett leende. Christian är född och uppvuxen i Sandviken och har gjort karriär i Stockholm i över 8 år. Förutom jobbet så är Christian även väldigt framgångsrik i golf, vilket han spelat sen 7 års ålder och där den riktiga vinnarskallen växt fram.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Christian.

16 dec 2020

"Christian var positiv och närvarande genom hela försäljningen vilket kändes oerhört tryggt för oss som säljare. Kan varmt rekommendera honom och Ambassadör Fastighetsmäkleri. "
säljare på Runiusgatan 1

09 dec 2020

"Mycket professionell och lyhörd mäklare med nytänk gällande upplägg och affärsmodell! "
säljare på Sandviksvägen 23A

07 dec 2020

"Christian gjorde ett strålande jobb från början till slut. Engagerad lyhörd och hårt jobbande alltid för kundens bästa! Rekommenderar Christian till alla som vill sälja sin lägenhet då han gör ett helt fantastiskt jobb!"
säljare på Bergsgatan 3

02 dec 2020

"Christian har från start till mål levererat på alla plan vi som säljare kunnat önska.
Lyhörd, kommunikativ, ärlighet och att hela tiden jobba hårt för att upp nå våra önskemål med försäljningen. I slut ändan gjordes det på rekordtid till ett rekordpris och kan inte annat än att rekommendera Christian till dig som vill ha en bra bostadsförsäljning. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 18

29 nov 2020

"Även om rekordpris och rekordtid talar för sig själv kan jag starkt rekommendera Christian till alla som planerar att sälja sitt boende.
En tydlig och kontinuerlig dialog genom hela processen där vi som säljare kände oss mycket trygga och omhändertagna.
Professional, kunnig, driven och alltid tillgänglig är vår genomgående utlevelse av Christians och hans genomförande av denna försäljning. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 18

28 nov 2020

"Den bästa mäklaren jag träffat. Kändes rätt från start till slut. Han tar sitt jobb på fullaste allvar och är extremt kunnig! Jag är en VÄLDIGT nöjd lägenhetsförsäljare!"
säljare på Cedergrensvägen 16

28 nov 2020

"Jag kan rekommendera alla att anlita Christian!
Christian är professionell, lyhörd och extremt engagerad!
Man märker tydligt att han har lång erfarenhet i branschen och att han älskar sitt jobb!
Säljare Karaffgatan 5"
säljare på Karaffgatan 5

25 nov 2020

"Kan varmt rekommendera Christan när ni ska anlita en mäklare! Jag träffade många inför min försäljning och kände direkt att detta är en person som älskar sitt jobb, vilket också speglades i försäljningen. Kände mig trygg hela vägen och han var alltid tillgänglig när det dök upp frågor längst vägen."
säljare på Atlasgatan 3

24 nov 2020

"Christian är en suverän mäklare som alltid är tillgänglig och hjälper till genom hela processen. Med många bra uppslag kring marknadsföring och säljtaktik. Genomgående otroligt påläst och professionell, kan varmt rekommendera Christian till alla"
säljare på Orrvägen 5

17 nov 2020

"Christian är en av dem bästa mäklarna vi någonsin anlitat extremt proffsig från början till slut. Rekommenderar honom starkt "
säljare på Johannesgränd 4

17 nov 2020

"Jag letade efter en engagerad och målinriktad mäklare med hög kompetens. Efter rekommendationer fick jag kontakt med Christian som med råge infriade mina krav och förväntningar. Han skötte min försäljning med bravur. Jag kände mig väldigt trygg med kontinuerliga uppdateringar och ett profesionellt agerande gentemot både mig som säljare och köpare. "
säljare på Verkstadsgatan 1

17 nov 2020

"Christian överträffade alla våra förväntningar!
Väldigt engagerad, lyhörd, kunnig och positiv.
Kan varmt rekommenderas! "
säljare på Åsögatan 167

07 okt 2020

"Från start har Christian varit en fantastisk mäklare som i all kommunikation varit tydlig och lyhörd. Vi känner oss väldigt nöjda med processen och Christians arbete för att få vår pärla såld till rätt pris.
Ett stort plus är att han ALLTID är nåbar via telefon och mail.
Tack för en bra affär och lycka till i framtiden med Ambassadör Fastighetsmäkleri! "
säljare på Frejgatan 56A

01 okt 2020

"Christian Enström gjorde ett fantastiskt intryck/jobb från vårt första möte till avslut av min fastighet. kan starkt rekommendera Christian.
Mvh/Thomas"
säljare på Myntvägen 18A

30 sep 2020

"Christian är professionell, trevlig, lyhörd och engagerad. Kommunicerade tydligt och höll mig uppdaterad, jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare och jag rekommenderar honom verkligen!"
säljare på Närkesgatan 2

28 sep 2020

"Vi fick ett mycket ambitiöst och seriöst bemötande som överträffade våra förhoppningar och hela processen fungerade utmärkt! Finns bara positiva saker att säga om hela upplevelsen! "
säljare på Åsögatan 167A

25 sep 2020

"Christian har sen första kontakt haft en otroligt positiv och hjälpsam inställning. Både varit lyhörd & rådgivande under hela processen.
"
säljare på Birger Jarlsgatan 104D

13 sep 2020

"Rak och tydlig mäklare med oss i focus! Svarar alltid på mail eller telefon! Väldigt tillgänglig och kunnig!"
säljare på Österby 9

12 sep 2020

"En genuin människa och fantastisk mäklare som är lyhörd och följsam! Kan verkligen rekommendera Christian om man vill ha en professionell mäklare som levererar !"
säljare på Österby 8

12 sep 2020

"Christian är driven och ambitiös. Lever absolut upp till förväntningarna. Jag rekommenderar honom stark."
säljare på Övre Vikvägen

11 sep 2020

"Engagerad, motiverad och lyhörd! Rekommenderas! "
säljare på Sankt Eriksgatan 12A

07 sep 2020

"Christian har vart en stjärna från vårt första mötet till efter försäljning. Snabb, lyhörd och hela tiden hållit mig uppdaterad i processen. Känns så tryggt att ha han som mäklare! "
säljare på Blekingegatan 29

02 sep 2020

"Full pott genom hela processen, rekommenderas till alla!"
säljare på Svarvargatan 18

10 aug 2020

"Christian var väldigt lätt att tycka om, alltid snabb på svara om man hade frågor och engagerad. Han är professionell och agerar med ett lugn."
säljare på Gävlegatan 26

28 jul 2020

"Christian kan sin sak och bemöter säljare och köpare på bästa sätt! "
säljare på Övre Vikvägen

28 jul 2020

"Kämpade på trots lång försäljningsprocess, det är guld värt :)"
säljare på Birger Jarlsgatan 104I

03 jul 2020

"Engagerad och oerhört lätt att ha och göra med. Rekommenderas "
säljare på Tyska Brinken 34

30 jun 2020

"Tillmötesgående och mycket målinriktad i försäljningen. Flexibel och anträffbar, alltid positiv vid önskemål och ändringar. Rekommenderar honom varmt "
säljare på Robert Almströmsgatan 8

02 jun 2020

"Alltid nåbar, oavsett tid men även rak och ärlig i sin kommunikation vilket man uppskattar som säljare i en tuff marknad!!"
säljare på Katarina Bangata 61

02 jun 2020

"Christian hade under hela processen mig i kund som fokus från första möte till avslut, jag kan inte vara mer nöjd med mitt val av mäklare!! "
säljare på Hagagatan 54

02 jun 2020

"Alltid tillgänglig, svarade varje gång jag kontaktade honom. Han förde kommunikationen mellan mig som säljare och intressenter tydligt, fram till en bra försäljning."
säljare på Ymervägen 34

01 jun 2020

"Christian är seriös, lyhörd och engagerad med god kunskap om bostnadsmarknaden i centrala Stockholm. Christian var kontaktbar 24/7 och såg till att jag som säljare kände mig säker under hela processen. Rekommenderar Christian starkt och kommer absolut att använda honom igen i framtiden!"
säljare på Helga Lekamens gränd 3

28 maj 2020

"Christian är mycket duktig och Gjorde ett fantastiskt jobb i samband med min lägenhetsförsäljning. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Robert Almströmsgatan 6

27 feb 2020

"Christian levde verkligen upp till mina förväntningar, proffsig, punktlig och väldigt duktig på sitt jobb.
Kan starkt rekommendera honom om någon går i säljtankar. "
säljare på Robert Almströmsgatan 8

23 jan 2020

"Vi är oerhört nöjda med Christians insats. Han var trygg och oerhört engagerad, lyhörd för våra önskemål och lätt att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera Christians tjänster för att få till ett snabbt och smidigt avslut vid en försäljning."
säljare på Köpmangatan 8

21 jan 2020

"Christian är en väldigt lyhörd mäklare som lyssnade på våra önskemål angående försäljningen samt kom med värdefulla tips. Han var alltid tillgänglig och väldigt enkel att ha o göra med. Kan varmt rekommendera honom."
säljare på Ulriksborgsgatan 9

10 jan 2020

"Vi anlitade Christian att sälja vår lägenhet i December. Under tiden vi var bortresta styrde Christian och hans kollega upp städning, styling och höll visningar.
Christian var alltid nåbar och svarade alltid snabbt.
Tummen upp från oss!"
säljare på Högbergsgatan 62D

27 dec 2019

"From beginning to end, everything was well planned and executed. I would definetely choose Christian again. Thanks for a great job! /Raphael"
säljare på Kyrkogatan 11

19 dec 2019

"Christian är stabil och driven och gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga och informerade genom processen, vi kan varmt rekommendera honom! Han gjorde allt för att säkra intresse från många potentiella köpare och hade bra hand med dem för att se till att vi landade i en affär som överträffade våra förväntningar. "
säljare på Kungstensgatan 67

18 dec 2019

"Jag är supernöjd med Christian som mäklare. Han va lyhörd och engagerad under hela säljprocessen. Han va väl påläst om både området, föreningen och själva bostaden. Kommunikationen oss emellan var snabb, rak och tydlig. Jag upplevde oxå att Christian har en stark vinnarinstinkt. Denna gjorde så att vi nådde vårt högt satta mål med marginal. Rekommenderas varmt! "
säljare på Vitalisvägen 7

11 nov 2019

"Vi kan varmt rekommendera Christian!
Han är en pålitlig och stabil mäklare som kan sin sak och levererar. Vår lägenhet hade visat sig svårsåld och därför gick vi till ESNY och Christian specifikt. Detta är ett val vi inte ångrar.
Christian är ödmjuk och genuint intresserad av att man som säljare ska bli nöjd med affären.
"
säljare på Brantingsgatan 22

31 okt 2019

"Jag känner mig extremt nöjd med valet att anlita Christian Enström som min mäklare, redan från första mötet tills försäljningen hade gått i lås kände jag att det blev rätt. Tvekade inte en sekund på att jag kanske borde ha valt en annan mäklare och känner mig säker på att jag kommer välja Christian igen vid en ny försäljning. Kan med glädje rekommendera honom till alla som vill ha en väldigt kompetent mäklare som defintivt kan sin sak och är väldigt service-minded, får en att känna att han bryr sig om att du som säljare ska bli nöjd och inte enbart ser det som en ytterliggare bostad att sälja."
säljare på Sandhamnsgatan 23

30 okt 2019

"Vi köpte sommaren 2019 en bostadsrätt inom familjen genom Christian och var så nöjda med hans tydlighet, kommunikation och det förtroende han ingav att vi vid försäljning av en annan bostadsrätt såg Christian som det självklara valet. Vi är även denna gång mycket nöjda med Christians insats. Rekommenderar Christian varmt för både säljare och köpare! "
säljare på Fridhemsgatan 68

28 okt 2019

"I en marknad som är lite svajig och prisnivåer och antal spekulanter, utbud och antalet varierar så krävs en mäklare som verkligen har fingertoppskänsla, är kompetent, pedagogisk marknads-medveten, driven och ärlig. Man vill även ha en mäklare som tar ett helhetsgrepp allt praktiskt, och som kan coacha hur jag som säljare ska tänka kring säljandet. Christian är och gör verkligen allt detta! Man märker dessutom att han verkligen älskar det han gör, & det ger den extra dimensionen så att hans insats sticker ut jämfört med alla andra mäklare jag varit i kontakt med! Att min känsla är rätt bekräftas till 100% av antalet intressenter han lyckas få fram trots en konkurrenspressad marknad, en givande budgivning och ett mer än tillfredställande slutligt försäljningspris.
Detta är min andra bostadsaffär som jag gör genom Christian och ESNY, och jag kommer garanterat vända mig till Christian även nästa gång.
Så kvalificerade mäklare som Christian är inte vanliga i Sverige, och han är dessutom omöjlig att inte tycka om som person. Det är nyckeln till att vinna både säljarens och köparens hjärta!!!"
säljare på Rörstrandsgatan 42

26 okt 2019

"Christian hade ett otroligt driv och engagemang genom hela försäljningsprocessen. Trots stor konkurrens (i samma port) hittade Christian en köpare mötte våra förväntningar i pris och lite mer. Proffsig, service och sprang den extra milen för oss! "
säljare på Karlbergsvägen 87B

04 sep 2019

"Vi fick snabbt ett gott förtroende för Christian och vi kunde känna oss trygga genom hela processen. Han är enormt engagerad, tillgänglig och pålitlig. Vi kan varmt rekommendera Christian som mäklare och skulle vi sälja igen kommer vi att anlita honom igen."
säljare på Skeppsbron 4

14 aug 2019

"Stort engagemang med hög professionalism."
säljare på Köpmangatan 4

07 jul 2019

" Christian skötte min lägenhetsförsäljning under 2019. Trots ett tuffare klimat och marknadsläge fick han mig att känna mig trygg med min försäljning. En bostadsaffär är bland det största investeringarna man gör som privatperson och därav granska skrämmande ibland. Han var väldigt inkännande och transparent genom hela processen. Jag kommer definitivt anlita honom igen!
10/10. Rekommenderas starkt."
säljare på Lindvallsplan 10

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
49
Villa
6
Mark
4

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
56
Försäljningar
59
Försäljningsvärde
296 540 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
111 av 111 säljare
Christian satte rätt förväntningar på slutpriset
101 av 111 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
111 av 111 säljare
Christian var tydlig och höll mig uppdaterad
111 av 111 säljare

Christian på kartan.

123 tidigare annonser
21 bostäder till salu
111 rekommendationer

21 bostäder till salu.

Annonser

1 995 000 kr
1,5 rum, 28,5 m²
71 250 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 763 kr/mån
2 995 000 kr
1 rum, 39 m²
76 794 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 194 kr/mån
2 295 000 kr
1 rum, 25 m²
91 800 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 333 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 40 m²
79 875 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 193 kr/mån
4 295 000 kr
2 rum, 49 m²
87 653 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 370 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1 rum, 22 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 600 000 kr
4 980 000 kr
Lägenhet
2 rum, 57 m²
7 500 000 kr
Lägenhet Södermalm
2 rum, 60 m²
Utropspris: 7 500 000 kr
5 080 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 580 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.