Charlotta Larsson

Profilbild för Charlotta Larsson
Säljarfavorit
Charlotta Larsson
4.9 / 5
(195 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
12 st
9 st
80 130 000 kr

Bakgrund

Charlotta Larsson jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2009-02-09. Charlotta har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2022. Charlotta har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 77 695 000 kr.

Presentation

Charlotta har inte skrivit någon presentation.

Mäklarbyrå


Säljare om Charlotta.

14 nov 2022

"Vi är jättenöjda med Lotta. Super seriös. Snabb på svars. Vi kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Karlbergsvägen 82A

01 nov 2022

"Jag är verkligen jättenöjd med hur Lotta hanterade uppdraget. I en otroligt osäker och svårtolkad tid kändes det fantastiskt att ha henne som ordnade allt och verkligen ansträngde sig för att det skulle bli så bra som möjligt. Superproffsig!!!"
säljare på Norrbackagatan 4

10 okt 2022

"En perfekt mäklare när marknaden är mer svårjobbad! Jag kan varmt rekommendera Charlotta. Hon är tydlig, professionell och trevlig. Hon lägger extra tid och krut på kontakter både med köpare och mig som säljare. Hon känner sin marknad och vet att lyfta fram bostadens fördelar, något som för mig l..."
"En perfekt mäklare när marknaden är mer svårjobbad! Jag kan varmt rekommendera Charlotta. Hon är tydlig, professionell och trevlig. Hon lägger extra tid och krut på kontakter både med köpare och mig som säljare. Hon känner sin marknad och vet att lyfta fram bostadens fördelar, något som för mig ledde till en smidig och lyckad bostadsaffär. "
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 79

05 okt 2022

"Stockholms härligaste mäklare! Lotta är extremt lätt att tycka om och väldigt kunnig. I en stormig marknad hjälpte hon mig att ta svåra beslut. Rekommenderar henne varmt till alla jag känner :)"
säljare på Rosenlundsgatan 18

28 sep 2022

"Charlotta gjorde ett mkt bra jobb i en väldigt utmanande marknad - jag kan rekommendera henne för försäljning i Vasastan "
säljare på Roslagsgatan 37

16 jun 2022

"Otroligt glad över att vi valde Lotta, som vi fick rekommenderade av flera vänner efter deras lyckade försäljningar. Kände oss stöttade från start till mål. Skönt med en mäklare med grym lokalkännedom och lyhördhet både gentemot oss och spekulanter. "
säljare på Bondegatan 45

30 maj 2022

"Lotta är en tio av tio mäklare med stenkoll på marknaden och inkännande kring säljaren och guidade mig rätt i alla lägen. "
säljare på Gästrikegatan 20

01 maj 2022

"Engagerad, genuin och kompetenst vilket gjorde oss trygga genom hela processen."
säljare på Rörstrandsgatan 27

28 apr 2022

"Vi sålde vår lägenhet på distans men det löste Charlotta utan svårigheter. Genuin, noggrann och alltid med bra kommunikation. Rekommenderas varmt!"
säljare på Hälsingegatan 37

21 apr 2022

"En duktig och kunnig mäklare som vet vad som behöver göras."
säljare på Sågargatan 14

12 apr 2022

"Jag anlitade Lotta efter att ha mött henne på några visningar. När jag själv skulle sälja min lägenhet kändes det självklart att kontakta Lotta då hon gett ett förtroendeingivande intryck. Lotta gav tydliga råd om hur vi skulle göra för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Lotta var d..."
"Jag anlitade Lotta efter att ha mött henne på några visningar. När jag själv skulle sälja min lägenhet kändes det självklart att kontakta Lotta då hon gett ett förtroendeingivande intryck. Lotta gav tydliga råd om hur vi skulle göra för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Lotta var därtill under hela processen effektiv, professionell och påläst. Det kändes tryggt att ha henne som mäklare och hon höll mig löpande informerad om läget vilket gjorde att jag kunde slappna av.
Jag kommer att anlita Lotta vid nästa försäljning och jag rekommenderar henne varmt till alla som vill ha en mäklare som är erfaren, engagerad och genuin, och den absoluta motsatsen till alla mäklarfördomar du har. "
Läs mer
säljare på Tavastgatan 43

08 apr 2022

"Jag har många vänner som använt sig av Charlotta och alla är så nöjda med samarbete och resultat."
säljare på Brännkyrkagatan 66

02 apr 2022

"Jag har flera vänner som har en mycket positiv upplevelse av att anlita Charlotta "
säljare på Brännkyrkagatan 66

01 apr 2022

"Vi har jobbat med Lotta i flera försäljningar och rekommenderat till många andra. Hon är Stockholms bästa mäklare innanför tullarna. Ingen tvekan.
"
säljare på Nytorgsgatan 33

01 apr 2022

"Lotta är en förtroendeingivande, erfaren och engagerande person att ha vid sin sida under sin lägenhetsförsäljning. Vi ser fram emot fler framtida försäljningar!"
säljare på Rosenlundsgatan 18

01 apr 2022

"Det är andra gången vi säljer med Charlotta. Fortroende är allt i stora affärer och vi väljer att återvända till charlotta för våra lägenhetsaffärer!"
säljare på Sankt Göransgatan 62

31 mar 2022

"Det har varit en fröjd att sälja min lägenhet med Lottas hjälp. Jag har sålt och köpt ett antal lägenheter under mina år. Har aldrig känt mig så lugn och uppdaterad genom hela försäljningen. Lotta hade full koll och tog kommandot genom hela processen. Hon är ett fullblodsproffs!"
"Det har varit en fröjd att sälja min lägenhet med Lottas hjälp. Jag har sålt och köpt ett antal lägenheter under mina år. Har aldrig känt mig så lugn och uppdaterad genom hela försäljningen. Lotta hade full koll och tog kommandot genom hela processen. Hon är ett fullblodsproffs!"
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 4

30 mar 2022

"Detta var andra tillfället jag säljer min lägenhet med Lotta och precis som förra gången är jag supernöjd. Lotta är såväl erfaren som lyhörd och väldigt lätt att tycka om. Slutresultatet blev långt bättre än vad vi båda hade kunnat hoppas på!"
säljare på Torsgatan 59

30 mar 2022

"Lotta är väldigt trevlig och hjälpsam, gjort ett fantastiskt jobb!"
säljare på Anders Lundströms gata 20

30 mar 2022

"Lotta är en fantastisk mäklare, hon är ärlig, genuin och påläst."
säljare på Södermannagatan 50A

30 mar 2022

"Lotta är förutom trevlig ytterst seriös och kunnig. En bidragande faktor till att vi känner oss så nöjda är för att hon inte lämnade oss med en massa svåra beslut utan tog kontrollen, kom med lösningar och agerade. 5+"
säljare på Hornsgatan 64A

30 mar 2022

"Otroligt driven och erfaren. Allt gick supersnabbt. Slutpriset var klart över förväntan.
"
säljare på Inedalsgatan 21

22 apr 2021

"Charlotta var mitt i prick för oss från början till slut. Vi valde Charlotta på rekommendation av vänner som var mer än nöjda med sin försäljning. Lotta gav oss sin närvaro vid vårt första möte och förmedlade tydligt sin filosofi och inställning till kommande försäljning. Vi lät Charlotta ta komm..."
"Charlotta var mitt i prick för oss från början till slut. Vi valde Charlotta på rekommendation av vänner som var mer än nöjda med sin försäljning. Lotta gav oss sin närvaro vid vårt första möte och förmedlade tydligt sin filosofi och inställning till kommande försäljning. Vi lät Charlotta ta kommandot under hela visning-/budgivningsprocessen vilket var ett vinnande drag. Vi kunde inte vara mer nöjda med vårt val av mäklare. "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 13

16 apr 2021

"Charlotta utmärker sig bland andra mäklare i sitt genuina engagemang genom hela processen. Med ett både professionellt och personligt tillvägagångsätt så förmedlade hon en unik porträttering av lägenheten vilket också resulterade i bästa tänkbara resultat. Tack vare erfarenhet och sinne för detal..."
"Charlotta utmärker sig bland andra mäklare i sitt genuina engagemang genom hela processen. Med ett både professionellt och personligt tillvägagångsätt så förmedlade hon en unik porträttering av lägenheten vilket också resulterade i bästa tänkbara resultat. Tack vare erfarenhet och sinne för detaljer så hade Charlotta vägledande input på frågor och noggrann information vid uppdateringar vilket upplevdes mycket förtroendeingivande. Sammanfattningsvis, alla rätt!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 70A

16 apr 2021

"Jättetrevlig, strukturerad, ärlig och engagerat. Charlotta var genomgående professionell och transparent i hela försäljningsprocessen. "
säljare på Rörstrandsgatan 27

03 apr 2021

"Charlotta var professionell och duktig, kan varmt rekommenderas! "
säljare på Drottninghusgränd 2

31 mar 2021

"Lotta skötte hela säljprocessen väldigt bra. Vi hade fått rekommendation av en nära bekant och nu rekommenderar vi gärna Lotta vidare!"
säljare på Magnus Ladulåsgatan 49

25 mar 2021

"Jag är supernöjd! Lotta är förtroendeingivande, engagerad, lyhörd och kunnig. Hon levererade 100% genom hela processen och säkrade ett slutpris långt över förväntan! Jag rekommenderar henne varmt! "
säljare på Tomtebogatan 32A

10 nov 2020

"Jag valde själv att sälja med Charlotta efter rekommendation och ångrar mig inte en enda sekund!
Charlotta va väldigt professionell, påläst, proaktiv, informerande och flexibel under hela säljprocessen. Hon har samtidigt en väldigt positiv och varm personlighet.
Jag rekommenderar absolut att anli..."
"Jag valde själv att sälja med Charlotta efter rekommendation och ångrar mig inte en enda sekund!
Charlotta va väldigt professionell, påläst, proaktiv, informerande och flexibel under hela säljprocessen. Hon har samtidigt en väldigt positiv och varm personlighet.
Jag rekommenderar absolut att anlita Charlotta som mäklare om man går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Wargentinsgatan 5D

07 nov 2020

"Charlotta är väldigt professionell, kompetent, tydlig och trevlig. Jag kände mig fullkomligt trygg genom hela processen och med all input och de rekommendationer hon gav längs vägen. Kan varmt rekommendera henne !"
säljare på Tomtebogatan 23A

01 nov 2020

"Lotta är lyhörd, kommunikativ och professionell och jobbar alltid hårt för att jag som kund ska bli nöjd."
säljare på Adolf Fredriks Kyrkogata 3

01 nov 2020

"En väldigt positiv och engagerad mäklare som verkligen vill göra sina kunder nöjda. Andra gången vi anlitat henne vid försäljning vilket säger det mesta."
säljare på Gotlandsgatan 60

01 nov 2020

"4:e gången jag har samma mäklare och skulle aldrig villa ha någon annan!"
säljare på Sankt Göransgatan 70

31 okt 2020

"Charlotta är väldigt kompetent, tydlig, professionell och trevlig! Hon ingav trygghet i processen, har is i magen och kom med bra rekommendationer. Resultatet var vi jättenöjda med. "
säljare på Holländargatan 33

30 okt 2020

"Vi kände oss väldigt trygga med Charlotta. Charlotta vägledde oss under hela processen och var alltid närvarande. Väldigt professionell, trevlig och påläst! Tack vare henne fick vi mycket mer för vår lägenhet än vad vi hade kunnat förvänta oss! Supernöjda!"
"Vi kände oss väldigt trygga med Charlotta. Charlotta vägledde oss under hela processen och var alltid närvarande. Väldigt professionell, trevlig och påläst! Tack vare henne fick vi mycket mer för vår lägenhet än vad vi hade kunnat förvänta oss! Supernöjda!"
Läs mer
säljare på Upplandsgatan 26

30 okt 2020

"Kan verkligen rekommendera Lotta. Lugn och professionell under hela processen. "
säljare på Rörstrandsgatan 40A

30 okt 2020

"Charlotta är erfaren, kompetent och väldigt duktig på sitt jobb. Vi har anlitat henne 3 ggr och varit lika nöjd varje gång. Hon inger förtroende, är kommunikativ och tar sig alltid tid för extravsiningar etc vilket skapar resultat. Har rekommenderat Charlotta till vänner som anlitat henne och var..."
"Charlotta är erfaren, kompetent och väldigt duktig på sitt jobb. Vi har anlitat henne 3 ggr och varit lika nöjd varje gång. Hon inger förtroende, är kommunikativ och tar sig alltid tid för extravsiningar etc vilket skapar resultat. Har rekommenderat Charlotta till vänner som anlitat henne och varit lika nöjd! Kan varmt rekommendera Charlotta! "
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 40

30 okt 2020

"Bästa mäklaren, så nöjd med allt. Rekommenderas "
säljare på Åsögatan 129

30 okt 2020

"Lotta var kommunikativ, engagerad och seriös. Rekommenderar henne starkt! "
säljare på Karlbergsvägen 46A

30 okt 2020

"Fantastisk mäklare! Engagerad, ärlig och trevlig. "
säljare på Roslagsgatan 35

30 okt 2020

"Charlotta är enormt kunnig och erfaren vilket gjorde att jag kände mig trygg under hela processen. Rekommenderar henne varmt!"
säljare på Regeringsgatan 85

21 aug 2020

"Vi är väldigt nöjda med Lottas insats och kan rekommendera henne varmt. Framför allt var det hennes lugn, långa erfarenhet av yrket och tydlighet som stack ut. Hon trissade inte upp för höga förväntningar, utan var mycket saklig och ärlig. Hennes charm och sociala kompetens var också något vi kän..."
"Vi är väldigt nöjda med Lottas insats och kan rekommendera henne varmt. Framför allt var det hennes lugn, långa erfarenhet av yrket och tydlighet som stack ut. Hon trissade inte upp för höga förväntningar, utan var mycket saklig och ärlig. Hennes charm och sociala kompetens var också något vi kände oss extra trygga med i kontakten med våra potentiella köpare. Allt som allt ger vi Lotta det allra högsta betyget och skulle lätt anlita henne igen. "
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 55

08 aug 2020

"Fantastisk mäklare! Snäll, förstående, personlig, vänskaplig men samtidigt 100% professionell, mer än kompetent, ärlig. Kan inte rekommenderas varmare!! Ska jag ngnsin sälja/köpa lgh kommer jag utan tvekan kontakta Charlotta!! "
säljare på Hornsgatan 158C

26 jun 2020

"Vi är otroligt nöjda med Charlottas arbete, proffsigt och tryggt rakt igenom från första mötet. Fina bilder tillsammans med genomarbetade och personliga texter i annonsen. En tydlig försäljningsplan och löpande uppdateringar skapade en trygghet för oss genom hela processen. Kan verkligen rekommen..."
"Vi är otroligt nöjda med Charlottas arbete, proffsigt och tryggt rakt igenom från första mötet. Fina bilder tillsammans med genomarbetade och personliga texter i annonsen. En tydlig försäljningsplan och löpande uppdateringar skapade en trygghet för oss genom hela processen. Kan verkligen rekommendera Charlotta till alla!"
Läs mer
säljare på Sveavägen 131

25 jun 2020

"Charlotta är en riktig pärla! Det finns en god anledning till att vi har valt att använda henne vid flera av våra lägenhetsförsäljningar. Hon är kunnig, trevlig och personlig på ett väldigt härlig sätt. Hon tar sig tid för alla ens frågor och är tillgänglig när helst man behöver henne. Hon hade i..."
"Charlotta är en riktig pärla! Det finns en god anledning till att vi har valt att använda henne vid flera av våra lägenhetsförsäljningar. Hon är kunnig, trevlig och personlig på ett väldigt härlig sätt. Hon tar sig tid för alla ens frågor och är tillgänglig när helst man behöver henne. Hon hade inga problem med att anordna en kontraktsskrivning vid 22 på kvällen."
Läs mer
säljare på Frejgatan 81A

24 jun 2020

"Professionellt bemötande och hantering genom hela processen. Har stort förtroende för Charlotta och kommer ta hjälp av henne igen vid framtida försäljningar. "
säljare på Wargentinsgatan 5E

23 apr 2020

"Mycket kompetent, engagerad och trevlig mäklare som varmt rekommenderas."
säljare på Rådmansgatan 74

22 apr 2020

"Allt var positivt med C."
säljare på Fridhemsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
77 695 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
189 av 195 säljare
Charlotta satte rätt förväntningar på slutpriset
171 av 192 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
193 av 194 säljare
Charlotta var tydlig och höll mig uppdaterad
194 av 195 säljare

Charlotta på kartan.

549 tidigare bostäder
1 bostad till salu
194 rekommendationer

1 bostad till salu.

Bostäder

9 445 000 kr
4 rum, 105 m²
89 952 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 423 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

11 800 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 850 000 kr
3 rum, 90 m²
Utropspris: 10 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är jättenöjda med Lotta. Super seriös. Snabb på svars. Vi kan verkligen rekommendera henne. "
3 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
-195 000 kr
1,5 rum, 40,5 m²
Utropspris: 3 695 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är verkligen jättenöjd med hur Lotta hanterade uppdraget. I en otroligt osäker och svårtolkad tid kändes det fantastiskt att ha henne som ordnade allt och verkligen ansträngde sig för att det skulle bli så bra som möjligt. Superproffsig!!!"
8 630 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 135 000 kr
3 rum, 72 m²
Utropspris: 8 495 000 kr
8 850 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 655 000 kr
3 rum, 86 m²
Utropspris: 8 195 000 kr
8 570 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 375 000 kr
3 rum, 82 m²
Utropspris: 8 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.