Cesar Fuentes

Profilbild för Cesar Fuentes
Cesar Fuentes
4.9 / 5
(119 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
45 st
27 st
116 860 000 kr

Bakgrund

Cesar Fuentes jobbar på Svensk Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2016-02-26. Cesar har fått in 27 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Cesar har haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 148 135 000 kr.

Presentation

Mest rekommenderade mäklaren i Johanneshov 2020 Q1
Mest rekommenderad i Hammarbyhöjden 2020 Q1
Mest trovärdiga mäklaren i Johanneshovs 2020 Q1
Bäst betyg av alla mäklare i Johanneshov 2020 Q1
Flest rekommendationer, Skarpnäcks stadsdelsområde, Stockholm 2019

https://www.reco.se/svensk-fastighetsformedling-hammarbyhojden/cesar-fuentes

Mina kunder skriver om mig nedan:

"Cesar sålde min 2a på Bildhuggarvägen vid Globen. Jag har under tiden jag bott i lägenheten blivit kontaktad av flera mäklare men efter Cesar varit här och presenterat sig så kändes det direkt som rätt person för jobbet.
Jag är väldigt nöjd med försäljningen och skulle inte tveka på att anlita Cesar igen.
En proffsig mäklare med koll på läget som gjorde allt för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt."

"Anlitade Cesar för att hjälpa mig sälja min bostad. Han gav mig ett väldigt bra intryck, var trevlig och fick mig att känna mig trygg under hela säljprocessen. Fick ett väldigt bra pris för min bostad och den slog rekord på gatan. Utöver att ha hjälp mig att sälja bostaden så har Cesar varit där när jag haft frågor kring att köpa nytt och han hjälper mig även med att deklarera vinsten vilket verkligen visar att han gör det lilla extra för sina kunder. Vill ni ha en pålitlig mäklare med kunskap inom sin bransch så ska ni anlita Cesar!"

"Mycket trevlig och lyhörd mäklare som är väldigt tillmötesgående! Cesar lyckades hitta den perfekta tvåan till mig efter mina önskemål! Super nöjd med affären. Kan varmt rekommendera Cesar, han lyssnar och hjälper dig!"

"Det gick över förväntan med mitt lägenhetssälj och jag är mycket nöjd med Cesars insats. Han är ärlig, lyhörd och mycket påläst och får en att känna sig trygg genom hela säljproceessen. Han ger verkligen även det lilla extra så man känner sig ännu nöjdare än vad man förväntar sig. Jag rekommenderar Cesar till alla som ska sälja sin bostad."

"Cesar gav oss inte bara en service i världsklass, utan också ett riktigt bra slutresultat!
Cesar är det självklara valet av mäklare för alla som bor i Hammarbyhöjden/Gamla enskede! Får vi chansen att sälja med dig igen så kommer vi såklart göra det! 10/10!"

Under mina år som fastighetsmäklare har jag lärt mig att ingenting i försäljningsprocessen får lämnas åt slumpen, därför tycker jag att det är viktigt att ställa höga krav vid valet av fastighetsmäklare!

Min ambition vid varje uppdrag jag tar mig ann är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och situation samtidigt som jag arbetar på det sätt jag vet ger bäst betalt och tryggast affär. Mina kunder betyder mycket för mig och att få handha en försäljning är ett förtroende som jag tar på stort allvar.

Jag ser varje försäljning som ett förtroendeuppdrag och drivs av att överträffa de förväntningar som ställs på mig genom ett stort engagemang. Mitt mål att du skall vara så nöjd att du vill rekommendera mig till alla dina vänner och bekanta.

Välkomna att kontakta mig om ni vill ha en trygg affär och bäst betalt!

Säljare om Cesar.

25 maj 2020

"Allt funkade bra"
säljare på Vinkelvägen 4

12 maj 2020

"Cesar är så otroligt bra så det finns inte ord. Proffsig, trevlig och punktlig. "
säljare på Garagevägen 30

16 apr 2020

"Vi träffade tre mäklare innan vi bestämde oss för Cesar. Samtliga tre gav ett väldigt bra intryck men Cesar stack ut och vi valde att gå vidare med honom. Det som gjorde vår försäljning speciell var att vi bestämde oss att sälja, sen kom corona och läget blev helt annorlunda. Förutom att Cesar är mycket kompetent och proffsig är han dessutom jättetrevlig och engagerad.
I hela processen var Cesar klockren. Han var tydlig och kommunikativ redan vid första mötet, vi behövde aldrig vänta på att få återkoppling vilket var skönt i en rörig och osäker tid.
Vi var tydliga med vad vi var tvungna att få för lägenheten och Cesar levde upp till dessa mycket högt ställda förväntningar. Med tanke på att corona kom är det för oss osannolikt hur bra Cesar har levererat.
De säger att det bästa betyget är återvändande kunder. Vi skulle alla dagar i veckan anlita Cesar igen och vi kommer rekommendera alla vi känner att göra detsamma. Det går helt enkelt inte att hitta en bättre mäklare!"
säljare på Lidköpingsvägen 31

28 mar 2020

"Jag tog hjälp av Cesar för att sälja min lägenhet och jag är super nöjd med hela processen. Cesar gjorde ett bra intryck från start, visade att han hade väldigt god lokal kännedom samt stöttade mig genom hela processen. "
säljare på Svedalavägen 10

16 mar 2020

"Karismatisk, kreativ och driven. Mycket positiv energi. Imponerad. Bra jobbat Cesar."
säljare på Bildhuggarvägen 35

12 mar 2020

"Jag kan verkligen rekommendera Cesar! Han är lyhörd,kunnig och trygg.
Han har en fantastisk känsla för sitt yrke och är ett fullblodsproffs med mycket värme!
Alla rätt!"
säljare på Finn Malmgrens väg 8

29 feb 2020

"Anlitade Cesar för att hjälpa mig sälja min bostad. Han gav mig ett väldigt bra intryck, var trevlig och fick mig att känna mig trygg under hela säljprocessen. Fick ett väldigt bra pris för min bostad och den slog rekord på gatan. Utöver att ha hjälp mig att sälja bostaden så har Cesar varit där när jag haft frågor kring att köpa nytt och han hjälper mig även med att deklarera vinsten vilket verkligen visar att han gör det lilla extra för sina kunder. Vill ni ha en pålitlig mäklare med kunskap inom sin bransch så ska ni anlita Cesar!
"
säljare på Konstgjutarvägen 38

22 feb 2020

"Vi var väldigt nöjda med Cesar som vår mäklare. Han är professionell, lyhörd och engagerad, men framförallt så landade han vår försäljning på en nivå som vi är mycket nöjda med!"
säljare på Hållövägen 16

20 jan 2020

"Väldigt nöjd med Cesar som mäklare! Var väldigt professionell och hjälpsam under hela processen och höll oss kontinuerligt uppdaterade om försäljningen."
säljare på Falköpingsvägen 5

14 jan 2020

"Proffsig och trevlig upplevelse under hela processen. "
säljare på Skärmarbrinksvägen 3

13 jan 2020

"Cesar är guld. Han gjorde bostadsaffären så enkel och tydlig att all min stress bara försvann. Cesar är extremt lyhörd och stöttande, han ger all sin tid till kunden och sköter minsta lilla detalj professionellt. Gediget arbete på alla sätt och vis. Dessutom är han rakt igenom glad och positiv och med bra energi! Han förtjänar verkligen bästa rekommendationer."
säljare på Skulptörvägen 1

04 jan 2020

"Det gick över förväntan med mitt lägenhetssälj och jag är mycket nöjd med Cesars insats. Han är ärlig, lyhörd och mycket påläst och får en att känna sig trygg genom hela säljproceessen. Han ger verkligen även det lilla extra så man känner sig ännu nöjdare än vad man förväntar sig. Jag rekommenderar Cesar till alla som ska sälja sin bostad."
säljare på Strahlenbergsgatan 20

17 dec 2019

"Cesar är en av de bästa mäklarna jag mött på under mina år som säljare. Han har ett unikt driv och ett genomlysande engagemang för både köpare/säljare.
Kan inte annat än att rekommendera denna mäklare,
10/10! "
säljare på Stora Gungans väg 6A

13 nov 2019

"Cesar hjälpte oss att sälja vår lägenhet och han var proffsig, trevlig och mån om att vi skulle få ett bra pris. Marknaden var osäkrare än när vi köpte men Cesar guidade oss lugnt genom alla steg och var väldigt kommunikativ genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Cesar som mäklare. "
säljare på Boråsvägen 4

10 okt 2019

"Cesar är väldigt bra på att återkoppla och han känns pålitlig och är seriös. Han är charmig och påläst om bostad och område. Han gav inga falska förhoppningar och var tydlig med vad utfallet av försäljningen kunde bli även när det inte var till min fördel. Jag gillade den delen. Jag kan starkt rekommendera Cesar vid försäljning av bostad. En riktig stjärna! Tack! "
säljare på Arkadvägen 16

01 okt 2019

"Vi som BRF sålde en lägenhet och allt gick fort och smidigt. Vi är mycket nöjda med Cesars jobb, priset och försäljningsprocessen. Han jobbar med passion och älskar sitt jobb, han lätt att nå, gav oss jättebra råd, och visade mycket erfarenhet. Tack för allt!"
säljare på Lidköpingsvägen 15

24 sep 2019

"Cesar gav redan från dag ett riktigt bra intryck. Driven, målinriktad och slog mina förväntningar nått otroligt. Kunde inte vara nöjdare! Rekommenderar starkt! "
säljare på Fyrskeppsvägen 122

20 sep 2019

"Mycket skicklig och kunnig i sitt arbete som mäklare"
säljare på Åkerbladsgatan 4

30 aug 2019

"Jättetrevlig och kompetent, han var det ”lilla extra” som man brukar säga.
Kan verkligen rekommendera honom."
säljare på Vänersborgsvägen 17

22 aug 2019

"Mycket duktig mäklare. Är rätt man på rätt jobb. Engagerad. Dessutom; behövs det en extra tavla eller kanske en trendigare duk inför fotografering eller visning så fixar han det. "
säljare på Karlsborgsvägen 9

21 aug 2019

"Anlitade Cesar till att sälja min lägenhet på Hammarbyhöjden och är mycket nöjd med processen och utfallet. Han är en trevlig, professionell och pålitlig mäklare. Detta i kombination med att han är påläst och har god kännedom om marknaden gör att han får högsta betyg av mig!"
säljare på Kalmgatan 15

12 aug 2019

"Ärligt och tryggt bemötande vid försäljning av min lägenhet. Höll mig välinformerad genom hela processen. Proffsig!"
säljare på Ronnebyvägen 15

01 aug 2019

"10 i topp mäklare! Kan verkligen rekommenderas. "
säljare på Konstgjutarvägen 30

22 jul 2019

"Aktiv engagerad och seriös Mäklare som jag absolut skulle välja igen."
säljare på Blåsutvägen 5

01 jul 2019

"Cesar är trevlig, erfaren och trygg i allt han gör kring bostadsaffärer. Mycket nöjd med honom som mäklare. "
säljare på Sockenvägen 367

29 jun 2019

"Jag är väldigt nöjd! Cesar sålde min lägenhet i Björkhagen. Han är en varm, trevlig person men även en väldigt duktig mäklare!! Han känner området väl. Man får en "vi" känsla och känner sig trygg från första början. Jag rekommenderar Cesar varmt."
säljare på Axvallsvägen 51

22 maj 2019

"Cesar är en väldigt trevlig, glad men också serös och hårt arbetande mäklare. Han är flitig och lämnar inget åt slumpen.
Jag är imponerad av hans engagemang och stora uthållighet. Utan hans egenskaper hade min bostadsförsäljning fått ett sämre slutresultat, det är jag övertygad om.
Cesar är respektfull och inkännande mot alla parter. Han har gott omdöme, är strategisk och har ett brett kunskapsfält.
Det kändes mycket tryggt att arbeta med Cesar genom hela processen. Han höll löpande kontakt och hade hela tiden en plan för hur vi skulle agera härnäst.
Skulle absolut anlita honom igen! "
säljare på Lidköpingsvägen 23

19 maj 2019

"Seriös, trevlig o kunnig. Kändes bra från dag 1."
säljare på Båstadsvägen 7

17 maj 2019

"Briljant insats. Rekommenderas varmt till alla"
säljare på Tidaholmsvägen 34

17 maj 2019

"En engagerad mäklare med fingertoppskänsla!"
säljare på Fyrskeppsvägen 72

14 maj 2019

"Både köpt och sålt via Cesar och funkat bra åt båda håll, mycket nöjda. Vart ett bra stöd och bollplank som vi uppskattat och underlättat hela processen! "
säljare på Garagevägen 19

11 maj 2019

"Cesar fick förtroendet att förmedla vår 2:a i Hammarbyhöjden. Han hade alltid ett professionellt men ändå personligt bemötande som ingav förtroende. Han levde upptill och till del även överträffade våra högt ställda förväntningar. Han delade ständigt med sig av sina tankar och la fram välgrundade argument till de beslut som vi tog. Vi kan verkligen rekommendera att anlita Caesar"
säljare på Malmövägen 10

02 maj 2019

"Cesar var ett bra stöd genom hela processen, lätt att få tag på och mån om att svara på alla frågor och funderingar."
säljare på Hjovägen 5

22 apr 2019

"Kan varmt rekommendera Cesar! Vi är väldigt nöjda med vår försäljning. "
säljare på Båstadsvägen 19

15 apr 2019

"Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare. Suverän på alla vis."
säljare på Vänersborgsvägen 17

31 mar 2019

"Jag har nyligen sålt min bostad genom Cesar Fuentes och är mycket nöjd. Cesar är professionell och kunnig på alla sätt. Han är trevlig och noga med att det ska bli en bra affär både för säljaren och köparen. Jag ger Cesar mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Finn Malmgrens väg 35

30 mar 2019

"Mycket engagerad, gjorde verkligen allt för att jag skulle få ett bra pris för min lägenhet på en tuff marknad. Skulle definitivt rekommendera."
säljare på Mariestadsvägen 11

21 mar 2019

"Cesar var mycket kompetent och trevlig att ha att göra med. Rekommenderas!"
säljare på Ronnebyvägen 32

17 mar 2019

"Jag är jättenöjd med Cesar och använder mig gärna av honom igen vid nästa försäljning."
säljare på Konstgjutarvägen 38

26 feb 2019

"Cesar är mycket engagerad och proffsig i sitt mäklararbete"
säljare på Olaus Magnus väg 21

07 feb 2019

"Grym insats, kan verkligen rekommendera denna mäklare "
säljare på Tidaholmsvägen 34

17 jan 2019

"Cesar var skicklig rakt igenom. Det som var mycket värt var hans tips om vilka renoveringar som var, eller inte var, värda att utföra för att öka värdet på lägenheten innan försäljning. "
säljare på Skärmarbrinksvägen 1

05 dec 2018

"Cesar har hållt i försäljningen av vår lägenhet och vi är väldigt nöjda! Han är otroligt proffsig, påläst och har hållt oss tätt uppdaterade under hela processen oavsett tid på dygnet. Vi rekommenderar varmt att anlita Cesar! "
säljare på Tidaholmsvägen 34

25 nov 2018

"Snabbt och smidigt, vi hann bara ha förhandsvisningar och så var allt klart! Hur smidigt som helt. Helt nöjd med Cesars jobb!!"
säljare på Magnebergsvägen 12

08 nov 2018

"Lugn, positiv, rolig, trevlig, kunnig och framförallt förstående att alla människor är olika. "
säljare på Olaus Magnus väg 25

04 okt 2018

"Fantastiskt mäklare. Duktig skribent och strateg. Professionell och påläst. Kunde inte tänka mig någon bättre. Rekommenderas varmt!! "
säljare på Finn Malmgrens väg 6

22 sep 2018

"Mycket nöjd med Cesar. Vi blev nöjda med försäljningen och Cesars insats. Han gjorde det lilla extra och hjälpte till med alla typ av frågor vi hade när vi skulle köpa ny bostad. "
säljare på Hållövägen 11

16 sep 2018

"Jag rekommenderar Cesar varmt. Väldigt duktig mäklare. "
säljare på Tidaholmsvägen 34

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35
Villa
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
27
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
148 135 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.8 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
112 av 119 säljare
Cesar satte rätt förväntningar på slutpriset
105 av 119 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
118 av 119 säljare
Cesar var tydlig och höll mig uppdaterad
117 av 119 säljare

Cesar på kartan.

198 tidigare annonser
10 bostäder till salu
118 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Annonser

4 800 000 kr
4 rum, 87 m²
55 172 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 250 kr/mån
2 995 000 kr
2 rum, 41 m²
73 048 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 274 kr/mån
4 295 000 kr
3 rum, 79,5 m²
54 367 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 868 kr/mån
5 495 000 kr
4 rum, 93 m²
59 086 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 758 kr/mån
3 250 000 kr
2 rum, 60,5 m²
54 166 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 094 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Hammarbyhöjden
2 rum, 47,5 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Johanneshov
3 rum, 79,5 m²
Utropspris: 4 295 000 kr
3 000 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 405 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 720 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 725 000 kr
3 rum, 78 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
4 090 000 kr
Lägenhet Hammarbyhöjden
+ 340 000 kr
4 rum, 91 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.