Caroline Malm

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Vellinge  /  Caroline Malm
Profilbild för Caroline Malm
Säljarfavorit
Caroline Malm
4.9 / 5
(155 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
14 st
10 st
66 550 000 kr

Bakgrund

Caroline Malm jobbar på Malm Persson Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2001-06-13. Caroline har fått in 10 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Caroline har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 74 555 000 kr.

Presentation

Bolaget grundades 2007 och arbetar främst med att förmedla småhus, bostadsrätter, fritidshus och och tomter.

Som utexaminerad värderingsman åtar jag mig även värderingsuppdrag. Mitt specialistområde är Vellinge Kommun, där jag har varit verksam i 20 år. Jag är född och uppvuxen i Vellinge och bor än idag kvar i kommunen. Mitt arbete är min livsstil och jag fullkomligt älskar att hjälpa andra, vara spindeln i nätet och nå fina resultat tillsammans med er. Jag har ett stort intresse för byggteknik och känner att min kompetens kring detta bidrar till ett bättre slutresultat. Som klient hos mig ska Ni alltid känna Er välkomna och sedda. Jag har tid för Er och för mig är det viktigt att Ni får svar på alla de frågor Ni har gällande Ert livs viktigaste affär!

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Caroline.

04 jun 2022

"
Vi blev från början till slut i vår säljprocess guidade av denna karismatiska, kompetenta och målinriktade mäklare. Rak och tydlig kommunikation som skapade trygghet hos oss som säljare. Kan varmt rekommendera Caroline!"
säljare på Gränsgatan 33

03 jun 2022

"Vi är otorligt nöjda med Carolines kompetens och förmåga att lyfta vårt hus för rätt intressenter. Dessutom är hon alldeles fantastisk på att kommunicera och vara rak och tydlig genom hela processen. Rekommenderar hennes starkt!"
säljare på Slottagårdsgatan 14

01 jun 2022

"Caroline översteg alla våra förväntningar."
säljare på Åkarpsgatan 7

17 maj 2022

"Vi är så nöjda med Carolines jobb med att sälja lägenheten. Super enkel och trevlig att ha och göra med, hjälpsam. Tydliga förklaringar om hur allt kommer att gå till. "
säljare på Ängavägen 4D

09 maj 2022

"Rak, bestämd och rutinerad - som en mäklare ska vara."
säljare på Vellingevägen 35

16 mar 2022

"Caroline hjälpte oss att värdera och sälja vår bostad. Hon har bra koll på marknaden, lyhörd och har ett oerhört proffesionellt bemötande.
Hon skapade en personlig fin relation till oss och fick oss att känna oss sedda och trygga under hela säljprocessen.
Vi kunde inte valt en bättre mäklare och..."
"Caroline hjälpte oss att värdera och sälja vår bostad. Hon har bra koll på marknaden, lyhörd och har ett oerhört proffesionellt bemötande.
Hon skapade en personlig fin relation till oss och fick oss att känna oss sedda och trygga under hela säljprocessen.
Vi kunde inte valt en bättre mäklare och är för oss ett självklart val i framtiden!
"
Läs mer
säljare på Bruksparken 7

10 mar 2022

"Var i behov av en snabb försäljning. Upplevde att processen gick snabbt och smärtfritt. "
säljare på Östergatan 32

09 mar 2022

"Mycket positiv och engagerad , glad och trevlig."
säljare på Frejagången 22

05 feb 2022

"Väldigt duktig och erfaren"
säljare på Slottagårdsgatan 3B

03 feb 2022

"Smidigt samarbete från start till avtalsskrivning"
säljare på Ängavägen 4D

14 dec 2021

"En mäklare som älskar sitt jobb, engagerad och lyhörd. Kan starkt rekommendera denna mäklare!"
säljare på Länsmansgatan 3

01 nov 2021

"Snabb återkoppling, trevligt bemötande, agerar proffessionellt . "
säljare på Kastanjegatan 4

28 okt 2021

"Caroline är otroligt serviceminded, alltid påläst, kunnig, tillgänglig, och proffsig i alla kontakter med henne, inkl det tryckta materialet, och fotograferingen som är väldigt viktig för helheten på att sälja huset."
säljare på Råggången 3

03 okt 2021

"Skulle inte kunna hitta en bättre mäklare kunnig, lättillgänglig och alltid vänlig. Supernöjd. "
säljare på Ryttaregatan 12

02 okt 2021

"Bästa mäklaren som aldrig ger sig"
säljare på Norrevångsgatan

22 sep 2021

"Engagerad och driven mäklare, snabb och bra försäljning."
säljare på Verkstadsgatan 1A

20 sep 2021

"Kan verkligen rekommendera fantastiska Caroline. Hon har på bästa sätt tagit hand om vår husförsäljning! Varmt välkomnande och mycket engagerad i sina kunder. Vi kunde inte bli mer nöjda!"
säljare på Rödhakegatan 37

20 sep 2021

"Jag kom i kontakt med Caroline när jag själv gick på visningar och upplevde henne då som mycket kunnig, ärlig och professionell. När jag själv skulle sälja min bostad så var valet av mäklare därför enkelt. Caroline är dessutom väldigt engagerad, trevlig, positiv och utstrålar pondus. Jag är mycke..."
"Jag kom i kontakt med Caroline när jag själv gick på visningar och upplevde henne då som mycket kunnig, ärlig och professionell. När jag själv skulle sälja min bostad så var valet av mäklare därför enkelt. Caroline är dessutom väldigt engagerad, trevlig, positiv och utstrålar pondus. Jag är mycket nöjd med hela processen från första möte till försäljning och kan därför varmt rekommendera Malm Persson Fastighetsbyrå."
Läs mer
säljare på Stora Grönegatan 14B

06 sep 2021

"Oerhört proffsigt skött av Caroline och hennes kollega Julia. Det var fullt fokus på kunden i båda lägen, då vi sålde och köpte av Caroline, med tydlighet och snabb återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Caroline med kollegor.
//Mattias & Linda "
säljare på Blåklintsvägen 6

14 aug 2021

"Caroline MalmPersson är ett proffs. Kvick i tanken, lyhörd, kunnig och positiv. Har humor med det där lilla extra som gör kunden nöjd. "
säljare på Falsterbovägen 3

13 aug 2021

"Caroline är en fantastisk mäklare, oerhört professionell och har ett så fint bemötande."
säljare på Falsterbovägen 1A

08 jul 2021

"Jag tyckte arvodet var ngt högt i jämförelse med hennes arbetsinsats. Annars var jag verkligen helnöjd med henne!!"
säljare på Slottagårdsgatan 3

05 jul 2021

"Fantastisk inkännande mäklare, proffsig från första sekund. Kompetent, rak och förtroendeingivande. Rekommenderas varmt!"
säljare på Perstorpsgatan 21A

30 jun 2021

"Vi kan varmt rekommendera Caroline om man ska sälja sin bostad. Hon är en fantastiskt duktig mäklare som ger 110% i alla lägen. "
säljare på Odenplan 46

29 jun 2021

"Vi har både köpt och sålt med Caroline. Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare. Alltid lika glad och positiv och har det funnits några frågetecken har hon alltid löst dessa på bästa sätt. Personlig service när den är som allra bäst och dessutom alltid tillgänglig. 6 stjärnor av 5 möjliga..."
"Vi har både köpt och sålt med Caroline. Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare. Alltid lika glad och positiv och har det funnits några frågetecken har hon alltid löst dessa på bästa sätt. Personlig service när den är som allra bäst och dessutom alltid tillgänglig. 6 stjärnor av 5 möjliga!
Bertil o Christine"
Läs mer
säljare på Luzerngången 16

22 jun 2021

"Hon lyssnar och hon tar kontakt. En mycket fin människa och mäklare"
säljare på Slottagårdsgatan 3

22 jun 2021

"Caroline är en otroligt duktig mäklare med väldigt stor kännedom av marknaden och hur man bäst förmedlar en affär så att både säljare och köpare är nöjda och trygga med affären. Jag hyser ett stort förtroende och kunde lita på att hon skötte försäljningen på absolut bästa sätt. Med under försäljn..."
"Caroline är en otroligt duktig mäklare med väldigt stor kännedom av marknaden och hur man bäst förmedlar en affär så att både säljare och köpare är nöjda och trygga med affären. Jag hyser ett stort förtroende och kunde lita på att hon skötte försäljningen på absolut bästa sätt. Med under försäljningen fanns även Julia som kompletterar Caroline på ett jättebra sätt. "
Läs mer
säljare på Perstorpsgatan 19B

21 jun 2021

"Bästa mäklaren!!"
säljare på Malmövägen 13

21 jun 2021

"Carolin Malm är en mycket duktig och sympatisk mäklare.jag har köpt en lägenhet av henne därigenom kom det sig att hon tog hand om försäljningen av mitt hus vilket jag är mycket nöjd med.Vh ingegerd Nilsson Vellinge"
säljare på Greviegatan 34

06 maj 2021

"14 dagar från jag bestämde mig för att sälja tills kontrakt va skrivet. Dagen efter jag bestämt mig så kom dom och fotade lägenheten sen dagen efter det var den ute på Hemnet. Snabbt agerat!"
säljare på Bruksparken 1

04 maj 2021

"En engagerad och trygg mäklare som gjorde min husförsäljning lätt och smidig.
Väl värd pengarna, jag är supernöjd.
"
säljare på Lokegången 6

27 apr 2021

"En komplett och väldigt duktig och kunnig mäklare! "
säljare på Ängavägen 2

15 apr 2021

"Suveränt bemötande, mycket nöjd"
säljare på Gränsgatan 13

10 apr 2021

"I valet av vem som skulle sälja vårt hem fanns det aldrig något tvivel, Caroline hade vår fulla tillit från början till slut. Ett stort plus är hennes långa erfarenhet/kunskap samt att hon alltid fanns till hands vid våra frågor och behov. Toppa det med hennes positiva driv så ger det henne full ..."
"I valet av vem som skulle sälja vårt hem fanns det aldrig något tvivel, Caroline hade vår fulla tillit från början till slut. Ett stort plus är hennes långa erfarenhet/kunskap samt att hon alltid fanns till hands vid våra frågor och behov. Toppa det med hennes positiva driv så ger det henne full pott både vid köp och försäljning. ***** "
Läs mer
säljare på Smidts gata 41

11 mar 2021

"Jag är återkommande kund till Caroline. Hon är engagerad, förtroendegivande, proffsig men samtidigt personlig och har väldigt bra lokal kännedom. Även hennes kollegor är väldigt trevliga att ha och göra med. Rekommenderas varmt!"
säljare på Östergatan 22

05 mar 2021

"Mycket bra engagemang & tillgänglighet!!!! , för oss var de en självklarhet att välja Caroline som mäklare till vår lägenhet & det står vi för även nu efteråt. Snabb & smidig försäljning med budgivning & få visningar, precis som de ska va! Supernöjda! "
"Mycket bra engagemang & tillgänglighet!!!! , för oss var de en självklarhet att välja Caroline som mäklare till vår lägenhet & det står vi för även nu efteråt. Snabb & smidig försäljning med budgivning & få visningar, precis som de ska va! Supernöjda! "
Läs mer
säljare på Stora Grönegatan 18A

19 feb 2021

"En lysande mäklare. Var lugn och förklarar tydligt och bra. Rak o ärlig. Fick väldigt stort förtroende, kan varmt rekommendera Caroline."
säljare på Mjödgången 6

18 feb 2021

"
Några rader om MalmPersson Fastighetsbyrå:
Jag kontaktade Er efter rekommendationer från en vän i byn, vars hus sålts genom byrån. De var mycket nöjda och jag kan bara hålla med.
Ni har sålt mina föräldrars hus och får högsta betyg. Mina gamla föräldrar ska sälja sitt hem och fick väldigt fin h..."
"
Några rader om MalmPersson Fastighetsbyrå:
Jag kontaktade Er efter rekommendationer från en vän i byn, vars hus sålts genom byrån. De var mycket nöjda och jag kan bara hålla med.
Ni har sålt mina föräldrars hus och får högsta betyg. Mina gamla föräldrar ska sälja sitt hem och fick väldigt fin hjälp och stöttning hela vägen genom affären. Jag har mest varit i bakgrunden och varit med på möten om mina föräldrar behövde hjälp eller hade frågor.
Mina föräldrar är mycket nöjda och kommer att rekommendera Er när någon behöver en mäklare."
Läs mer
säljare på Ludvigsgatan 3

08 dec 2020

"Caroline kändes engagerad och gjorde ett mycket bra jobb. Allt kändes enkelt och smidigt. Kan verkligen rekommendera till andra som skall sälja sin bostad! "
säljare på Ängavägen 4B

08 dec 2020

"Finns bara en sak och säga och om Caroline och det är HELT OTROLIG, BÄSTA MÄKLAREN JAG VARIT MED OM, vilken försäljning. Driven på helt rätt sätt, stöttar i alla lägen, och, finns för en när som helst.
Ger tänkvärda tips som är otroligt viktigt att ta med i en försäljning.
Full av härlig energi..."
"Finns bara en sak och säga och om Caroline och det är HELT OTROLIG, BÄSTA MÄKLAREN JAG VARIT MED OM, vilken försäljning. Driven på helt rätt sätt, stöttar i alla lägen, och, finns för en när som helst.
Ger tänkvärda tips som är otroligt viktigt att ta med i en försäljning.
Full av härlig energi som man bara älskar och vi kommer aldrig välja någon annan.
Förstår verkligen att man vill ha Caroline som mäklare, hon är bäst!"
Läs mer
säljare på Lindesgatan 9A

08 dec 2020

"Jag har både köpt hus och sålt lägenhet med Caroline och kommer köpa eller sälja nästa med henne också.
Hon är ett fullblods proffs som inte lämnar något åt slumpen.
Proffsig i allt hon gör från fotograf till försäljning.
Skulle verkligen rekommendera henne."
"Jag har både köpt hus och sålt lägenhet med Caroline och kommer köpa eller sälja nästa med henne också.
Hon är ett fullblods proffs som inte lämnar något åt slumpen.
Proffsig i allt hon gör från fotograf till försäljning.
Skulle verkligen rekommendera henne."
Läs mer
säljare på Kompanigatan 3B

10 nov 2020

"Jag kände mig väldigt trygg i samarbetet med Caroline. Hon är mycket kunnig och professionell i sin roll som mäklare och jag skulle definitivt anlita henne igen."
säljare på Rödeksgatan 14

04 nov 2020

"Caroline är en positiv tjej, som är engagerad och målmedveten i sitt jobb. Dessutom så kände jag att hon gav bra råd, som mynnade ut i en lyckad försäljning."
säljare på Severin Cavallinsgatan 16D

04 okt 2020

"Kompetent, snabb att svara, professionell och sätter priset bäst av mäklarna i kommunen."
säljare på Bruksparken 7

17 sep 2020

"Vi är supernöjda med Caroline. Förstklassig service och lyhörd för våra behov i samband med försäljningen. "
säljare på Avenboksgatan 13

08 sep 2020

"Caroline är en helt fantastisk mäklare och människa. Extremt kompetent och kunnig inom området. Höll mig uppdaterad om allt som hände i processen och jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av mäklare."
säljare på Stationsgatan 12C

29 aug 2020

"Vi kunde inte valt bättre mäklare!
Proffsig i alla detaljer från start till slut.
Vi rekommenderar Caroline varmt!"
säljare på Verkstadsgatan 1A

28 aug 2020

"Trevlig Påläst Kunnig Snabb"
säljare på Perstorpsgatan 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
9
Lägenhet
3
Kedjehus
2
Parhus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
10
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
74 555 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
144 av 149 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
139 av 152 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
150 av 152 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 155 säljare

Caroline på kartan.

450 tidigare bostäder
10 bostäder till salu
155 rekommendationer

10 bostäder till salu.

Bostäder

3 675 000 kr
6 rum, 134 m²
27 425 kr/m²
Radhus, Vellinge
5 942 kr/mån
9 700 000 kr
6 rum, 290 m²
33 448 kr/m²
Villa, Vellinge
4 995 000 kr
4 rum, 105 m²
47 571 kr/m²
Parhus, Malmö
4 375 kr/mån
4 995 000 kr
4 rum, 105 m²
47 571 kr/m²
Radhus, Malmö
4 375 kr/mån
4 995 000 kr
4 rum, 105 m²
47 571 kr/m²
Radhus, Malmö
4 375 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

5 000 000 kr
Kedjehus Eskilstorp
-450 000 kr
5 rum, 150 m²
Utropspris: 5 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Villa Vellinge
6 rum, 187 m²
Utropspris: 7 800 000 kr
6 350 000 kr
Villa Vellinge
-50 000 kr
7 rum, 173 m²
Utropspris: 6 400 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otorligt nöjda med Carolines kompetens och förmåga att lyfta vårt hus för rätt intressenter. Dessutom är hon alldeles fantastisk på att kommunicera och vara rak och tydlig genom hela processen. Rekommenderar hennes starkt!"
4 600 000 kr
Radhus Vellinge
+ 150 000 kr
5 rum, 120 m²
Utropspris: 4 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"
Vi blev från början till slut i vår säljprocess guidade av denna karismatiska, kompetenta och målinriktade mäklare. Rak och tydlig kommunikation som skapade trygghet hos oss som säljare. Kan varmt rekommendera Caroline!"
4 100 000 kr
Kedjehus Vellinge
-700 000 kr
5 rum, 170 m²
Utropspris: 4 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline översteg alla våra förväntningar."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.