Caroline Malm

Start  /  Sverige  /  Skåne län  /  Vellinge  /  Caroline Malm
Profilbild för Caroline Malm
Säljarfavorit
Caroline Malm
5.0 / 5
(184 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
29 st
20 st
107 290 000 kr

Bakgrund

Caroline Malm jobbar på Malm Persson Fastighetsbyrå och är registrerad mäklare sedan 2001-06-13. Caroline har fått in 20 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Caroline har enligt vår statistik haft 28 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt villor och lägenheter och motsvarar ett värde på 103 662 500 kr.

Presentation

Bolaget grundades 2007 och arbetar främst med att förmedla småhus, bostadsrätter, fritidshus och och tomter.

Som utexaminerad värderingsman åtar jag mig även värderingsuppdrag. Mitt specialistområde är Vellinge Kommun, där jag har varit verksam i 22 år. Jag är född och uppvuxen i Vellinge och bor än idag kvar i kommunen. Mitt arbete är min livsstil och jag fullkomligt älskar att hjälpa andra, vara spindeln i nätet och nå fina resultat tillsammans med er. Jag har ett stort intresse för byggteknik och känner att min kompetens kring detta bidrar till ett bättre slutresultat. Som klient hos mig ska Ni alltid känna Er välkomna och sedda. Jag har tid för Er och för mig är det viktigt att Ni får svar på alla de frågor Ni har gällande Ert livs viktigaste affär!

Fil kand i fastighetsvetenskap Malmö universitet 2001

Mäklarbyrå


Säljare om Caroline.

27 mar 2023

"Stort tack till fina Caroline och Julia som hjälpte oss med vår försäljning!
Kan varmt rekommendera dem.
De har hela tiden håller oss uppdaterade med händelser och väldigt engagerad.
"
säljare på Torhögsvägen 32

20 mar 2023

"Caroline är en Toppmäklare!
Driven, målinriktad och professionell.
Väldigt bra lokalkännedom på orten.
Mycket bra återkoppling genom hela processen och alltid tillgänglig. Vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen.
Kan varmt rekommendera Caroline !"
"Caroline är en Toppmäklare!
Driven, målinriktad och professionell.
Väldigt bra lokalkännedom på orten.
Mycket bra återkoppling genom hela processen och alltid tillgänglig. Vilket gjorde att vi kände oss trygga genom hela försäljningen.
Kan varmt rekommendera Caroline !"
Läs mer
säljare på Chroons gata 20

20 mar 2023

"Toppen insats !! "
säljare på Ängavägen 4C

20 mar 2023

"Trevlig och driven mäklare som höll mig som säljare väl uppdaterad.
"
säljare på Storgatan 6A

03 mar 2023

"En otroligt professionell mäklare, lyhörd med stor erfarenhet. Kan varmt rekommendera Caroline vid både köp o sälj av fastighet."
säljare på Börjesgången 6B

09 jan 2023

"Caroline agerade professionellt och gav både mig som säljare och våra köpare utomordentlig bra service."
säljare på Södra Flinksgatan 3

29 dec 2022

"Caroline är en mycket engagerad, pålitlig och påläst mäklare. Har en oerhört stor erfarenhet och kunnighet om marknaden på orten. Vi är mycket nöjda med hela hennes insats. "
säljare på Prästgårdsgatan 5

27 dec 2022

"Vi har både köpt och sålt genom Caroline - och är lika nöjda med båda affärerna! En mäklare som bygger en fin relation till alla inblandade, som är oerhört engagerad och tillgänglig dygnets alla timmar - rak, lyhörd och ärlig med ett starkt säljdriv! Guldstjärnor i massor! "
"Vi har både köpt och sålt genom Caroline - och är lika nöjda med båda affärerna! En mäklare som bygger en fin relation till alla inblandade, som är oerhört engagerad och tillgänglig dygnets alla timmar - rak, lyhörd och ärlig med ett starkt säljdriv! Guldstjärnor i massor! "
Läs mer
säljare på Vellingevägen 4B

23 dec 2022

"Caroline är trevlig, snabb på att svara och hjälpsam. Tack för allt! "
säljare på Smidts gata 10

19 dec 2022

"Snabb, tillgänglig och väldigt rak. Kan starkt rekommendera Caroline om man söker efter dessa egenskaper hos en mäklare. "
säljare på Stora Grönegatan 16B

17 dec 2022

"Fantastisk mäklare på alla sätt med hjärtat på rätta stället! "
säljare på Slottagårdsgatan 3B

09 dec 2022

"Caroline är en mycket engagerad och tillgänglig mäklare och det märks att hon gör sitt yttersta. "
säljare på Sleipnersgången 18

04 dec 2022

"Jag är nöjd med det arbete som mäklaren lade ner på försäljningen av min bostad. Det krävdes mycket mer av mäklaren denna gång då marknaden störtdök. Det innebar något sämre kontakt/återkoppling inledningsvis men hon kom bra och rejält senare. Mina varmaste rekommendationer!"
"Jag är nöjd med det arbete som mäklaren lade ner på försäljningen av min bostad. Det krävdes mycket mer av mäklaren denna gång då marknaden störtdök. Det innebar något sämre kontakt/återkoppling inledningsvis men hon kom bra och rejält senare. Mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Odenplan 44

30 nov 2022

"Caroline är positiv, engagerad, personlig, rak och ärlig, hjälpsam, och har en synnerligen god lokalkännedom.
Dessutom bidrar hon till en mycket fin relation mellan köpare och säljare."
säljare på Frejagången 1

16 nov 2022

"Caroline har varit ett stort stöd i vår husförsäljning, alltid tillgänglig, lyhörd, engagerad, peppande och stöttande! Ska ni välja en mäklarfirma så välj definitivt Caroline och hennes kollegor. Allt har varit toppen från start till slut! "
säljare på Östergatan 16

11 nov 2022

"Att ha Caroline som mäklare med stor kännedom och proffsighet var mitt naturliga val."
säljare på Storgatan 10B

28 okt 2022

"Jag har både köpt och sålt genom Caroline och har varit lika nöjd var gång. Caroline är en otroligt lyhörd och målinriktad mäklare. Hon går alltid att få tag på och tar sig tid för alla ens frågor."
säljare på Kompanigatan 3B

26 okt 2022

"Jag har både köpt och sålt tillsammans med Caroline och är lika nöjd med båda upplevelserna. Det är det bästa betyget man kan få. Caroline är påläst, engagerad, tillgänglig och envis. All energi läggs på att ge säljaren bästa möjliga pris och det tas inga genvägar. Hon ger rimliga förväntningar o..."
"Jag har både köpt och sålt tillsammans med Caroline och är lika nöjd med båda upplevelserna. Det är det bästa betyget man kan få. Caroline är påläst, engagerad, tillgänglig och envis. All energi läggs på att ge säljaren bästa möjliga pris och det tas inga genvägar. Hon ger rimliga förväntningar och är en god rådgivare. Återkoppling sker på dygnets alla timmar och kommunikationen är ärlig och rak, mot såväl köpare som säljare. Caroline har inte det lägsta arvodet men är, enligt mig, det mest ekonomiska valet sett till helheten. Jag kan varmt rekommendera Caroline. "
Läs mer
säljare på Prästgårdsgatan 32

15 okt 2022

"Mycket omtänksam och engagerad. Allt TOPPEN"
säljare på Rödhakegatan 12

22 sep 2022

"Caroline visar sin erfarenhet o kompetens genom att ge 100% i försäljningen. Återkoppling direkt efter visning och hela tiden ett stort engagemang. Tack! "
säljare på Snickarevägen 1A

21 sep 2022

"Värdering slutpris berodde inte på mäklaren utan på yttre omständigheter. Caroline är en mäklare som ger 100%. Proffessionell, informativ om/under processen gång , kunnig, lyhörd för önskemål samt trevligt bemötande. Så nöjd!!"
säljare på Greviegatan 22

19 sep 2022

"Hög närvaro under hela processen med stort engagemang. Skapade en stor trygghet genom uppföljning. Kan varmt rekommendera Caroline!"
säljare på Assarsgatan 2A

16 sep 2022

"Jag har haft en bra upplevelse med våran mäklare. Caroline är trevlig, tydlig och hjälpsam. Försäljningen gick snabbt och enkelt. Jag är väldigt nöjd. "
säljare på Sockervägen 6C

15 sep 2022

"I dessa tuffa tider på bostadsmarkanden var Caroline väldigt lyhörd och gjorde allt för att vi skulle bli nöjda i slutändan."
säljare på Lindesgatan 5B

08 sep 2022

"Vi har använt oss av Carolines firma tidigare eftersom vi fått ett stort förtroende för henne med kollegor. Varje objekt är unikt för Caroline. Hon lyssnar och tar in objektet både sinnligt och bildligt innan hon presenterar sina tankar och ideér som alltid är klockrena. Hon hinner knappt ut med ..."
"Vi har använt oss av Carolines firma tidigare eftersom vi fått ett stort förtroende för henne med kollegor. Varje objekt är unikt för Caroline. Hon lyssnar och tar in objektet både sinnligt och bildligt innan hon presenterar sina tankar och ideér som alltid är klockrena. Hon hinner knappt ut med objektet innan det blir sålt. Fantastisk fotograf och lättare styling som ger det lilla extra. Caroline är mån om att matcha rätt kund till rätt objekt. Därav blir det kvalité och 100% kundnöjdhet."
Läs mer
säljare på Bruksparken 2

23 aug 2022

"Caroline var väldigt engagerad och professionell. Vi är supernöjda!! "
säljare på Atlegången 11

04 jun 2022

"
Vi blev från början till slut i vår säljprocess guidade av denna karismatiska, kompetenta och målinriktade mäklare. Rak och tydlig kommunikation som skapade trygghet hos oss som säljare. Kan varmt rekommendera Caroline!"
säljare på Gränsgatan 33

03 jun 2022

"Vi är otorligt nöjda med Carolines kompetens och förmåga att lyfta vårt hus för rätt intressenter. Dessutom är hon alldeles fantastisk på att kommunicera och vara rak och tydlig genom hela processen. Rekommenderar hennes starkt!"
säljare på Slottagårdsgatan 14

01 jun 2022

"Caroline översteg alla våra förväntningar."
säljare på Åkarpsgatan 7

17 maj 2022

"Vi är så nöjda med Carolines jobb med att sälja lägenheten. Super enkel och trevlig att ha och göra med, hjälpsam. Tydliga förklaringar om hur allt kommer att gå till. "
säljare på Ängavägen 4D

09 maj 2022

"Rak, bestämd och rutinerad - som en mäklare ska vara."
säljare på Vellingevägen 35

16 mar 2022

"Caroline hjälpte oss att värdera och sälja vår bostad. Hon har bra koll på marknaden, lyhörd och har ett oerhört proffesionellt bemötande.
Hon skapade en personlig fin relation till oss och fick oss att känna oss sedda och trygga under hela säljprocessen.
Vi kunde inte valt en bättre mäklare och..."
"Caroline hjälpte oss att värdera och sälja vår bostad. Hon har bra koll på marknaden, lyhörd och har ett oerhört proffesionellt bemötande.
Hon skapade en personlig fin relation till oss och fick oss att känna oss sedda och trygga under hela säljprocessen.
Vi kunde inte valt en bättre mäklare och är för oss ett självklart val i framtiden!
"
Läs mer
säljare på Bruksparken 7

10 mar 2022

"Var i behov av en snabb försäljning. Upplevde att processen gick snabbt och smärtfritt. "
säljare på Östergatan 32

09 mar 2022

"Mycket positiv och engagerad , glad och trevlig."
säljare på Frejagången 22

05 feb 2022

"Väldigt duktig och erfaren"
säljare på Slottagårdsgatan 3B

03 feb 2022

"Smidigt samarbete från start till avtalsskrivning"
säljare på Ängavägen 4D

14 dec 2021

"En mäklare som älskar sitt jobb, engagerad och lyhörd. Kan starkt rekommendera denna mäklare!"
säljare på Länsmansgatan 3

01 nov 2021

"Snabb återkoppling, trevligt bemötande, agerar proffessionellt . "
säljare på Kastanjegatan 4

28 okt 2021

"Caroline är otroligt serviceminded, alltid påläst, kunnig, tillgänglig, och proffsig i alla kontakter med henne, inkl det tryckta materialet, och fotograferingen som är väldigt viktig för helheten på att sälja huset."
säljare på Råggången 3

03 okt 2021

"Skulle inte kunna hitta en bättre mäklare kunnig, lättillgänglig och alltid vänlig. Supernöjd. "
säljare på Ryttaregatan 12

02 okt 2021

"Bästa mäklaren som aldrig ger sig"
säljare på Norrevångsgatan

22 sep 2021

"Engagerad och driven mäklare, snabb och bra försäljning."
säljare på Verkstadsgatan 1A

20 sep 2021

"Kan verkligen rekommendera fantastiska Caroline. Hon har på bästa sätt tagit hand om vår husförsäljning! Varmt välkomnande och mycket engagerad i sina kunder. Vi kunde inte bli mer nöjda!"
säljare på Rödhakegatan 37

20 sep 2021

"Jag kom i kontakt med Caroline när jag själv gick på visningar och upplevde henne då som mycket kunnig, ärlig och professionell. När jag själv skulle sälja min bostad så var valet av mäklare därför enkelt. Caroline är dessutom väldigt engagerad, trevlig, positiv och utstrålar pondus. Jag är mycke..."
"Jag kom i kontakt med Caroline när jag själv gick på visningar och upplevde henne då som mycket kunnig, ärlig och professionell. När jag själv skulle sälja min bostad så var valet av mäklare därför enkelt. Caroline är dessutom väldigt engagerad, trevlig, positiv och utstrålar pondus. Jag är mycket nöjd med hela processen från första möte till försäljning och kan därför varmt rekommendera Malm Persson Fastighetsbyrå."
Läs mer
säljare på Stora Grönegatan 14B

06 sep 2021

"Oerhört proffsigt skött av Caroline och hennes kollega Julia. Det var fullt fokus på kunden i båda lägen, då vi sålde och köpte av Caroline, med tydlighet och snabb återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Caroline med kollegor.
//Mattias & Linda "
säljare på Blåklintsvägen 6

14 aug 2021

"Caroline MalmPersson är ett proffs. Kvick i tanken, lyhörd, kunnig och positiv. Har humor med det där lilla extra som gör kunden nöjd. "
säljare på Falsterbovägen 3

13 aug 2021

"Caroline är en fantastisk mäklare, oerhört professionell och har ett så fint bemötande."
säljare på Falsterbovägen 1A

08 jul 2021

"Jag tyckte arvodet var ngt högt i jämförelse med hennes arbetsinsats. Annars var jag verkligen helnöjd med henne!!"
säljare på Slottagårdsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Villa
13
Lägenhet
11
Parhus
2
Kedjehus
1
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
20
Försäljningar
28
Försäljningsvärde
103 662 500 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
173 av 178 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
162 av 181 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
178 av 180 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
184 av 184 säljare

Caroline på kartan.

488 tidigare bostäder
9 bostäder till salu
184 rekommendationer

9 bostäder till salu.

Bostäder

4 500 000 kr
5 rum, 119 m²
37 815 kr/m²
Parhus, Vellinge
4 475 000 kr
6 rum, 167 m²
26 796 kr/m²
Villa, Vellinge
2 750 000 kr
3 rum, 79 m²
34 810 kr/m²
Lägenhet, Vellinge
5 243 kr/mån
2 975 000 kr
4 rum, 126 m²
23 611 kr/m²
Lägenhet, Vellinge
8 619 kr/mån
2 250 000 kr
2 rum, 55 m²
40 909 kr/m²
Lägenhet, Vellinge
4 694 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 625 000 kr
Villa Östra Grevie
+ 125 000 kr
4 rum, 111 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Stort tack till fina Caroline och Julia som hjälpte oss med vår försäljning!
Kan varmt rekommendera dem.
De har hela tiden håller oss uppdaterade med händelser och väldigt engagerad.
"
2 650 000 kr
Lägenhet Vellinge
+ 150 000 kr
2 rum, 54,4 m²
Utropspris: 2 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Toppen insats !! "
1 860 000 kr
Lägenhet Herrestorp
-115 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 1 975 000 kr
Slutpris saknas
Villa Hököpinge
5 rum, 150 m²
Utropspris: 5 500 000 kr
6 200 000 kr
Villa Vellinge
-50 000 kr
5 rum, 190 m²
Utropspris: 6 250 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.