Caroline Hanell

Profilbild för Caroline Hanell
Säljarfavorit
Caroline Hanell
4.9 / 5
(104 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
26 st
18 st
111 250 000 kr

Bakgrund

Caroline Hanell jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2019-03-01. Caroline har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2021. Caroline har enligt vår statistik haft 26 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 104 955 000 kr.

Presentation

Caroline är mäklaren som med positiv energi och passion från första mötet leder dig genom processen med ett enastående driv. För henne är dina önskemål och trygghet det viktigaste. Hon sätter höga krav på sig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. Hon drivs av att överträffa förväntningar och först när du känner att du kan rekommendera henne till andra har hon nått sitt mål. Därför arbetar hon alltid med din bostad tills du är fullständigt nöjd.

Med bakgrund som friidrottare och konstnär är Caroline mäklaren som kombinerar vinnarinstinkt med estetiskt kunnande om hem och inredning. Med känsla för såväl objekten i stort som hemmets detaljer förmedlar hon varje hem som om det vore hennes eget.

Personliga rekommendationer där nöjda kunder sprider ordet om Carolines personliga service, höga tempo och otroliga engagemang är det som är kvittot för hennes framgång. En förmedling med Caroline är en upplevelse som du vill berätta om.

Pr
- Intervju med podcast "Sveriges bästa mäklare" 2019
https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/18-caroline-hanell-hur-man-lyckas-som-ny-maklare
- Intervju med podcast "Svar på tal" Sellda 2021
https://open.spotify.com/episode/22OswtTRn3hGNeL7t2CQAt
- Intervju med SVT https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ovanligt-aktiv-bostadsmarknad-i-sommar

Mäklarbyrå


Säljare om Caroline.

20 okt 2021

"Caroline är en riktigt stjärna! Vi kunde inte varit mer nöjda! Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi kände oss trygga med Caroline och hennes råd. Hon är proffsig, snabb och lyhörd. Slutresultatet blev över förväntat och vi kommer helt klart anlita Caroline vid nästa bostadsförsäljning! "
säljare på Nybrogatan 66

20 okt 2021

"Caroline! En fantastisk mäklare från första kontakt till ”sista” (för denna gång, vi kommer höras igen) proffsig, målinriktad och framförallt en snabb, trygg och stabil person vilket uppskattas i sådana här situationer. Kommer rekomendera Caroline till samtliga av mina flyttsugna vänner. "
säljare på Sandhamnsgatan 75C

05 okt 2021

"Toppen mäklare som kämpade järnet med ett jättefint slutresultat! Rekommenderas varmt "
säljare på Borgmästargatan 10B

23 aug 2021

"Jag är mycket nöjd med Caroline som hjälpte mig att sälja lägenheten snabbt och smidigt. Hon var väldigt lyhörd till mina önskemål och löste det hela på ett galant sätt. Jag kan starkt rekommendera Caroline och företaget Sjöman Frisk om även du går i säljtankar! "
säljare på Fryxellsgatan 1

05 aug 2021

"Caroline är fantastisk! Hon har överträffat våra förväntningar och sålde bostadsrätten till rekordpris i föreningen. Dessutom skedde allt detta innan lägenheten blev publicerad på hemnet.se. Oerhört driven, väl förberedd och engagerad i det hon gör. Under första mötet gick vi igenom själva processen och sedan gick allting väldigt smidigt. Stark rekommendation!"
säljare på Strålgatan 29

22 jul 2021

"Väldigt trevlig, hjälpsam och lösningsorienterad. Caroline ansträngde sig verkligen för att göra försäljningen så bra som möjligt. Jag rekommenderar henne varmt!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35B

07 jul 2021

"Caroline är en otroligt engagerad och målinriktad mäklare som gav mig höga och därmed helt rätt förväntningar på prisutfall och intresse från spekulanter. Genomgående under processen har Caroline varit proffsig, saklig och säker på sin sak. Hon är född mäklare med sin sociala begåvning och fallenhet att snabbt knyta ihop säcken med en dunderaffär som slutresultat, där både säljare och köpare känner sig som vinnare. Jag vill ge Caroline mina allra varmaste rekommendationer och hon kommer att vara mitt självklara val vid nästa försäljning. Stort tack Caroline!
"
säljare på Essingestråket 37

17 jun 2021

"Caroline builds excellent relationships with both the buyer and the seller, she makes the process easy and even enjoyable!"
säljare på Hägerneholmsvägen 4

17 jun 2021

"Anlitade Caroline pga hennes driv, passion och ambition. Hon jobbar smart, personligt och agerar professionellt. Visste att hon kunde leverera, och resultatet var ändå över våra förväntningar. "
säljare på Mariehällsvägen 12

17 jun 2021

"Uppfyllde alla förväntningar. Lättsam och snabb försäljning med oerhört bra service. "
säljare på Gränsgatan 22

16 jun 2021

"Väldigt tillgänglig och bra kommunikation med oss som säljare och spekulanter/köpare. Överträffade våra förväntningar på slutpriset!"
säljare på Kratsbodavägen 50C

14 jun 2021

"Caroline var otroligt trevlig och enkel att samarbeta med.
Hon lade nert stort engagemang och lyckades sälja min lägenhet till bra pris trots svalnande marknad och att liknade lägenheter i samma förening sålts för ca 200 000 mindre.
Från start till mål ett proffsigt och smidigt samarbete och där man alltid fick snabba svar vid funderingar.
Rekommenderar starkt att välja Caroline om ni vill ha en bra känsla och resultat vid försäljning!"
säljare på Klädesvägen 40

26 maj 2021

"Rekommenderar varmt Caroline! Driven, målinriktad och tillgänglig. Härlig energi genom hela processen och jobbar stenhårt för att alla parter ska bli nöjda. Vi behövde sälja snabbt och vi fick det resultat vi ville ha. Det märks att hon brinner för sitt yrke och det lyser igenom i arbetet. En riktig toppmäklare!"
säljare på Klädesvägen 32

25 maj 2021

"Jag är så nöjd att jag valde att anlita Caroline att sälja min lägenhet! Under hela försäljningen kände jag mig delaktig och trygg i vad som pågick. Caroline hade gett mig realistiska förhoppningar och målbilder, som hon sedan själv överträffade innan visning. En mer engagerad, positiv och trevlig mäklare går nog inte att hitta. Rekommenderar varmt Caroline till alla som funderar på att sälja!"
säljare på Registervägen 6

18 maj 2021

"Mycket bra mäklat av Caroline. Kan starkt rekommendera henne till andra Säljare. "
säljare på Wiboms väg 12

18 maj 2021

"Caroline har en fantastisk energi och är otroligt driven i sin roll som mäklare. Det märks att hon älskar sitt yrke, samtidigt som hon är professionell är hon personlig vilket gav ett större förtroende. Hon är lyhörd, engagerad och rak&ärlig i sin kommunikation vilket jag värdesätter högt i min bostadsförsäljning. Hon var alltid tillgänglig och tydlig i processen.
Hon levererade det hon lovade och fick det pris jag önskade innan visning. Rekommenderar Caroline varmt till alla som ska sälja!
"
säljare på Tappvägen 24

23 apr 2021

"Jag sålde min första bostad med Caroline och kunde inte vara mer nöjd. Hon var lyhörd och tog till sig mina önskemål samtidigt som hon var drivande och guidade mig genom processen. Hon lovade ingenting hon inte kunde hålla, och höll det hon lovade. Jag rekommenderar henne till alla som är i köp- och säljtankar, nästa gång jag säljer min bostad kommer det vara med superstjärnan Caroline Hanell!"
säljare på Skönviksvägen 323

22 apr 2021

"Att anlita Caroline som mäklare var en fröjd, hon är hur engagerad som helst, kunnig, tydlig, entusiastisk och härlig.
Vi träffade henne för ett första möte och inom en vecka var lägenheten såld - innan lägenheten ens var publicerad.
Rekommenderar henne VARMT och det är givet att vid nästa lägenhetsförsäljning så är det absolut Caroline som kommer anlitas. "
säljare på Kratsbodavägen 50D

09 apr 2021

"Caroline sålde vår bostad på Mariehällstorget 6 med bravur. Hennes seriösa arbete och bemötande av våra önskemål ledde till en helt fantastisk affär, där båda parter är nöjda och glada. Bra pris, rätt kund och bekvämt tillträde! Caroline är energisk, super trevlig och rättvis. Fler mäklare som Caroline leder till framgång att lyckas med en god försäljning.
Tack bästa Caroline Hanell på Bronze Fastighetsförmedling "
säljare på Mariehällstorget 6

02 apr 2021

"Duktig och driven mäklare som gjorde ett fantastiskt insats.Hon var lyhörd och positiv och gav inte upp syns att hon har passion för sitt jobb .Kan varmt rekommendera Caroline som mäklare."
säljare på Vintergatan 2D

15 mar 2021

"Våra varmaste rekommendationer till Caroline som mäklare. Allt fungerade mycket smidigt under försäljningen av vår bostad och vi kände oss trygga med henne hela tiden. Caroline är närvarande och ger sitt bästa för att du som kund ska bli nöjd. Vi kommer definitivt anlita henne igen. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

15 mar 2021

"Kan varmt rekommendera Caroline till alla som funderar på att sälja sin bostad. Vi är så nöjda och processen gick snabbt. Caroline var lyhörd och lyssnade på alla våra önskemål. "
säljare på Kratsbodavägen 44A

15 mar 2021

"Vi är så glada och tacksamma för att vi anlitade Caroline! Redan på vårt första möte kände vi att Caroline var helt rätt mäklare för oss. Försäljningen av vår lägenhet gick snabbare än vi någonsin hade kunnat drömma om, 3 dagar så var den såld! Caroline har en fantastisk energi och det är tydligt att hon brinner för sitt yrke och att säkerställa vi som kunder blir 100 % nöjda. Vi kommer definitivt anlita Caroline i framtiden igen!"
säljare på Klädesvägen 32

09 mar 2021

"Caroline sa att hon skulle få lägenheten såld till de pris som jag önskade och hon lyckades. Kan inte vara mer än otroligt nöjd med hennes resultat."
säljare på Klädesvägen 40

02 feb 2021

"Otroligt duktig mäklare som tar tiden att lyssna på vad säljaren vill uppnå med försäljningen sedan kämpar för att lyckas med det. Alltid tillgänglig och håller en uppdaterad, även under lugna tider av försäljningen. Riktigt bra service samt ärlig med hela processen. Jag blev riktigt nöjd och rekommenderar starkt Caroline till alla som går i sälj tankar. "
säljare på Turebergs Allé 47

02 feb 2021

"Vi var väldigt nöjda med Caroline! Gjorde ett fantastiskt bra jobb och kan verkligen rekommendera henne. "
säljare på Mariehällsvägen 4

19 jan 2021

"Professionell och väldigt kunnig. Sålde snabbt och till över förväntat pris. Kommer absolut använda oss av Caroline igen. Kunde inte blivit bättre."
säljare på Hamngatan 18D

19 jan 2021

"Vi sålde efter ett sällskap varit på privatvisning, högre pris än förväntat. Allt gick smidigt och enkelt. Super tacksamma och glada för bra service."
säljare på Alpvägen 17

16 dec 2020

"Superduktig och gullig mäklare med en otrolig drivkraft som sålde vår pärla för mycket mer än vad statistiken sa att vi skulle få. Tack Caroline!!! "
säljare på Huvudstagatan 3A

28 nov 2020

"Wow. That’s how I’d describe the experience we had selling our apartment, with Caroline. She really “puts her money where her mouth is” and indeed worked with us like she was selling her own apartment. Very professional, always reachable, took care of everything regarding the sale for us. I’d gladly have her as my broker again!"
säljare på Kratsbodavägen 50B

23 nov 2020

"Vi sålde en lägenhet med Caroline och hon är kompetent, effektiv och målmedveten. Har ingenting negativt att säga. Vi fick bättre slutpris än vad vi hoppats på och detta efter att en annan mäklare redan försökt sälja lägenheten utan resultat. Kan verkligen rekommendera Caroline som mäklare. "
säljare på Klädesvägen 34

09 nov 2020

"Caroline är mycket lyhörd och engagerad. Försäljningsprocessen var mycket smidig och hon levererade med utmärkt resultat! Rekommenderar självklart andra att sälja med Caroline!
"
säljare på Säterivägen 21

19 okt 2020

"Helt otroligt grym mäklare som har koll på läget och gör hela säljupplevelsen så enkel och smidig. Hon toppar alla kategorier och även försäljningspriset."
säljare på Turebergs Allé 43

07 okt 2020

"Stenslipad. Proffsig, lättjobbad och extremt målinriktad. Levererade med bravur.
"
säljare på Alpvägen 19

01 okt 2020

"Bronze använder en modern och kreativ approach när de säljer fastigheter. De jobbar på att skapa bra kontaktnät och potentiella köpare för rätt fastighet. Även om vi inte nådde ända fram till det satta målet toppade försäljningen likvärdiga lägenheter i samma hus. De rekommenderade stylisterna kompletterade försäljningen på ett fantastiskt sätt. Jag är mycket nöjd hur det blev till slut.
Tack Caroline :)"
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

29 sep 2020

"Caroline är en professionell och duktig mäklare."
säljare på Spångavägen 42B

17 sep 2020

"Vi valde Caroline för att hennes förhandlingsglädje och säljvilja fullkomligen strålade! Det märks när någon brinner för något och Caroline brinner verkligen för att genomföra sina affärer på högsta nivå. Vi är så nöjda med hennes insats! Framför allt sättet hon tryggt och tydligt drev affären framåt imponerade. Vi insåg snabbt att vi kunde överlåta försäljningen till henne med trygg hand och hon levererade på ett utmärkt sätt. Vi är glada för att vi valde stjärnmäklaren Hanell! "
säljare på Strålgatan 29

07 sep 2020

"Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kommer definitivt använda mig av mäklarfirman och speciellt den mäklaren igen. Stort tack."
säljare på Rudbecks väg 149

01 sep 2020

"Vi har anlitat Caroline för hjälp med försäljningen av vår lägenhet.
Hon arbetar mycket bra, kompetent person och har även kommit med egna förslag och idéer som vi varit mycket nöjda med. Jag rekommenderar verkligen Caroline .”
David Ramazani"
säljare på Bergaliden 7

17 aug 2020

"Caroline är grym! En skicklig och engagerad mäklare. Ett riktigt mäklarproffs!
Hon har koll på marknaden, ger bra råd och jobbar för att du som kund ska bli nöjd.
Vill du sälja din bostad, kontakta Caroline på Bronze."
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

16 aug 2020

"Supernöjd med Caroline och hennes sätt att arbeta som mäklare! "
säljare på Kratsbodavägen 50B

20 jul 2020

"Caroline är en tjej med skinn på näsan, som jobbar hårt för att man ska då de bästa möjliga resultat. Genuin tjej som jag kommer anlita nästa gång jag säljer utan att tänka 2 gånger. "
säljare på Kratsbodavägen 50C

06 jul 2020

"Jag valde Caroline Hanell som min bostadsrättsmäklare när jag skulle sälja min lägenhet. Att välja henne var det bästa beslutet jag har gjort i mitt liv – någonsin, helt ärligt! Caroline Hanell engagerar sig i försäljningen utöver det normala och tar det extra klivet som ingen annan mäklare vågar! Hon klockade inte ut förrän jag kände mig nöjd och har en otroligt snabb svarstid vid frågor både på telefon, sms och mail. Hon gav mig intrycket att hon verkligen värderar kvalité i sitt yrke och att hon inte är rädd för att ta emot feedback – gillar du inte något så är hon 2 steg före dig och har mitt i samtalet redan åtgärdat det du önskar! Jag skojar inte! Jag aldrig tidigare i mitt liv träffat någon som Caroline Hanell som är så himla effektiv, organiserad och resultats driven så det sjunger om det! Hon är ÖVER professionell nivå inom mäklarvärlden och tvekar inte på att ta tuffa dialoger och hjälpa till med att välja rätt beslut i hela processen så att du inte känner dig ensam! Hon tar kommandot och visar gång på gång att hon är hungrig på att nå det slutpris du har kommit överens om så att du kan känna dig nöjd. Caroline Hanell är en stjärna bland mäklare och du kommer inte att ångra dig när ger henne uppdraget på ditt objekt. Väljer du henne så är du ett steg närmre målet och hon ser mållinjen innan du har hunnit ens säga något! "
säljare på Byggmästarvägen 15

29 jun 2020

"Caroline värderade lägenheten högre än andra mäklare och sa att hon skulle kunna leverera det och lite till. Då läget är som det är med Corona och inför sommaren dubbelkollade vi som säljare med Caroline och ville veta vad vi kunde räkna med att vi skulle få för lägenheten. Hon stod fast vid vad hon sagt tidigare. Dock blev det acceptpris, lägre än vad hon tidigare sagt. Vi är glada över att ha sålt och gått vidare till nästa boende men det känns ändå som en förlust. Tidigare mäklare vi har sålt med har satt en lägre förväntan på slutpriset. Vi hade uppskattat en mer realistisk värdering från början. Caroline har varit glad, positiv och jobbat hårt under hela processen! "
säljare på Alpvägen 25

29 jun 2020

"Caroline var professionell genom hela försäljningsprocessen och visade ett enormt kämpaglöd att göra affären så bra som möjligt! Försäljningen gick smidigt och vi är väldigt nöjda med Carolines insats. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

27 jun 2020

"Caroline sticker verkligen ut från mängden! Vi träffade 4 olika mäklare och valet föll på henne.
Från första stund hade hon ett unikt perspektiv och ett driv som lockade oss!
Vår försäljning gick supersnabbt och smidigt tack vare Caroline. Hon sålde den via sitt spekulantregister innan vi ens fått se bilderna till prospektet.
Vill ni ha en bra bostadsaffär med vassaste mäklaren i Stockholm? Välj Caroline! "
säljare på Beckomberga Allé 15

25 jun 2020

"Caroline är ett riktigt proffs! Hon sålde vår lägenhet snabbare än vi hann blinka och till ett pris vi var mycket nöjda med. Rekommenderar starkt."
säljare på Alpvägen 20

12 jun 2020

"Efter att försökt sälja lägenheten vid två tidigare tillfällen och träffat närmare 10 mäklare totalt valde vi tillslut Caroline. Två dagar senare var lägenheten såld i en extremt trög marknad! Hon gjorde precis allt rätt! "
säljare på Turebergs Allé 41

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
26
Försäljningsvärde
104 955 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
98 av 102 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
92 av 99 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
99 av 103 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
103 av 103 säljare

Caroline på kartan.

192 tidigare annonser
7 bostäder till salu
104 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

6 495 000 kr
2 rum, 61 m²
106 475 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 443 kr/mån
5 800 000 kr
2 rum, 55 m²
105 454 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 899 kr/mån
6 995 000 kr
2 rum, 50 m²
139 900 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 960 kr/mån
5 995 000 kr
2 rum, 65 m²
92 230 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 241 kr/mån
3 195 000 kr
2 rum, 42 m²
76 071 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 610 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 900 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 405 000 kr
1 rum, 34,5 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
5 400 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 1 005 000 kr
2 rum, 54 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline! En fantastisk mäklare från första kontakt till ”sista” (för denna gång, vi kommer höras igen) proffsig, målinriktad och framförallt en snabb, trygg och stabil person vilket uppskattas i sådana här situationer. Kommer rekomendera Caroline till samtliga av mina flyttsugna vänner. "
6 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 58 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 505 000 kr
1 rum, 31 m²
Utropspris: 3 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline är en riktigt stjärna! Vi kunde inte varit mer nöjda! Försäljningen gick snabbt och smidigt och vi kände oss trygga med Caroline och hennes råd. Hon är proffsig, snabb och lyhörd. Slutresultatet blev över förväntat och vi kommer helt klart anlita Caroline vid nästa bostadsförsäljning! "
4 800 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 705 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 095 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.