Caroline Hanell

Profilbild för Caroline Hanell
Säljarfavorit
Caroline Hanell
5.0 / 5
(167 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
21 st
12 st
93 900 000 kr

Bakgrund

Caroline Hanell jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2019-03-01. Caroline har fått in 12 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Caroline har enligt vår statistik haft 19 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 97 120 000 kr.

Presentation

Caroline är mäklaren som med positiv energi och passion från första mötet leder dig genom processen med ett enastående driv. För henne är dina önskemål och trygghet det viktigaste. Hon sätter höga krav på sig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. Hon drivs av att överträffa förväntningar och först när du känner att du kan rekommendera henne till andra har hon nått sitt mål. Därför arbetar hon alltid med din bostad tills du är fullständigt nöjd.

Med bakgrund som friidrottare och konstnär är Caroline mäklaren som kombinerar vinnarinstinkt med estetiskt kunnande om hem och inredning. Med känsla för såväl objekten i stort som hemmets detaljer förmedlar hon varje hem som om det vore hennes eget.

Personliga rekommendationer där nöjda kunder sprider ordet om Carolines personliga service, höga tempo och otroliga engagemang är det som är kvittot för hennes framgång. En förmedling med Caroline är en upplevelse som du vill berätta om.

Pr
- 2019 Intervju med podcast "Sveriges bästa mäklare"
https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/18-caroline-hanell-hur-man-lyckas-som-ny-maklare
- 2020 Intervju med SVT https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ovanligt-aktiv-bostadsmarknad-i-sommar
- 2021 Intervju med podcast "Svar på tal" Sellda
https://open.spotify.com/episode/22OswtTRn3hGNeL7t2CQAt
- 2022 Intervju med D-cor.se https://www.d-cor.se/info/sa-bor-fastighetsmaeklaren-caroline-en-optimerad-minitvaa-med-charmig-hotellkaensla?utm_source=Mailchimp&utm_medium=email&utm_campaign=feb2022&utm_content=artikel&mc_cid=534e7a6b55&mc_eid=c15eda26c1
- 2022 Mäklarintervju med ”Visning pågår” https://open.spotify.com/episode/402l28FK5XuMctDdIY4XZy?si=n6PoqKO1TbeejaUA-O9cWA

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Säljare om Caroline.

03 feb 2023

"Caroline är en riktig stjärna! Vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Hon är extremt positiv, engagerad och taggad under hela processen - från första mötet till signering. Vidare gör hon ett fantastiskt jobb i att hålla dig som säljare uppdaterad och informerad. Dessutom lyckades hon..."
"Caroline är en riktig stjärna! Vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Hon är extremt positiv, engagerad och taggad under hela processen - från första mötet till signering. Vidare gör hon ett fantastiskt jobb i att hålla dig som säljare uppdaterad och informerad. Dessutom lyckades hon sälja till ett otroligt bra pris som var långt över vår förväntan!
Välj Caroline om du söker efter en proffsig mäklare som kan få till en snabb och smidig affär! Solklar 5/5!"
Läs mer
säljare på Wallingatan 30A

25 jan 2023

"Superengagerad, effektiv, positiv och glad. Alltid tillgänglig och ger sitt yttersta. Rekommenderar starkt!
"
säljare på Roslagsgatan 58

23 jan 2023

"Caroline är en enastående mäklare! Så otroligt nöjd att vi anlitade henne. Vi kände redan från första stund att hon var självklar att sälja våran bostad. Så noggrann, bra på att återkoppla, ihärdig, underbar personlighet och gör det lilla extra hela tiden!! Har träffat många mäklare i mitt liv me..."
"Caroline är en enastående mäklare! Så otroligt nöjd att vi anlitade henne. Vi kände redan från första stund att hon var självklar att sälja våran bostad. Så noggrann, bra på att återkoppla, ihärdig, underbar personlighet och gör det lilla extra hela tiden!! Har träffat många mäklare i mitt liv men Caroline satte ribban. Rekommenderas VARMT"
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 7

22 okt 2022

"Vi är så nöjda med Caroline! Positiv, tålmodig, engagerad och driftig! Rekommenderar varmt!"
säljare på Tegnérgatan 11

17 okt 2022

"Caroline var väldigt engagerad och driven i försäljningen och jag kände mig trygg i att hon skulle vara påläst och göra vad hon kunde för att få upp intresse för säljobjektet. Caroline var bra på att kommunicera och att hålla mig som säljare uppdaterad om processen."
"Caroline var väldigt engagerad och driven i försäljningen och jag kände mig trygg i att hon skulle vara påläst och göra vad hon kunde för att få upp intresse för säljobjektet. Caroline var bra på att kommunicera och att hålla mig som säljare uppdaterad om processen."
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 11

15 sep 2022

"Återigen levererade Caroline en bra försäljning och denna gång i en riktigt svajig marknad. Det var ingen tvekan på att vi skulle ringa henne när det blev dags att sälja igen. Rekommenderar henne till alla!"
säljare på Tavastgatan 43

07 sep 2022

"Wow vilken stjärna, jag är så nöjd med mitt val av mäklare! På 24 timmar hittar Caroline kunder till privatvisning och får in bud som leder till kontrakt. Caroline var flexibel med tid, engagerad och sålde min lägenhet till ett kanonpris i en marknad där långt ifrån alla objekt ens säljs. Rekomme..."
"Wow vilken stjärna, jag är så nöjd med mitt val av mäklare! På 24 timmar hittar Caroline kunder till privatvisning och får in bud som leder till kontrakt. Caroline var flexibel med tid, engagerad och sålde min lägenhet till ett kanonpris i en marknad där långt ifrån alla objekt ens säljs. Rekommenderar Caroline starkt som mäklare!"
Läs mer
säljare på Birkagatan 19

03 sep 2022

"Caroline är utan tvekan det bästa mäklaren jag mött. Innan jag valde mäklare träffade jag 3 andra för att utvärdera mitt val. Caroline var den enda som tydligt visade att hon ville sälja mitt objekt och hennes driv och kunskap om föreningen gjorde att hon blev en det självklara valet. Hon har und..."
"Caroline är utan tvekan det bästa mäklaren jag mött. Innan jag valde mäklare träffade jag 3 andra för att utvärdera mitt val. Caroline var den enda som tydligt visade att hon ville sälja mitt objekt och hennes driv och kunskap om föreningen gjorde att hon blev en det självklara valet. Hon har under försäljningen varit lyhörd och engagerad och aldrig gett upp. Villl du ha en driven, positiv och målinriktad mäklare så är Caroline rätt mäklare för jobbet.
Hoppas innerligt att våra vägar möts igen när det blir dags för framtida bostadsaffärer."
Läs mer
säljare på Värtavägen 59

29 aug 2022

"Caroline är otroligt proffsig och lyhörd, har känts tryggt genom hela processen. Väldigt nöjd över att ha fått en snabb och smidig försäljning tillsammans med henne och Sjöman Frisk! Rekommenderar varmt !"
säljare på Skeppargatan 83

14 aug 2022

"Caroline 5/5
Kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen trots svajig marknad. Högt engagemang och bra på att hitta spekulanter och ordna extra visningar! "
säljare på Sandelsgatan 40

18 jul 2022

"Caroline har varit oerhört professionell och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Kort och gott tveklöst fem av fem stjärnor!"
säljare på Västmannagatan 74

10 maj 2022

"Caroline är otroligt driven, duktig och ambitiös i allt hon gör! Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare och kommer garanterat vilja ha hennes hjälp igen."
säljare på Ängskärsgatan 3

02 maj 2022

"Superengagerad, tillgänglig och effektiv. Kunde inte fått bättre hjälp med försäljning av min lägenhet! "
säljare på Storskärsgatan 3

22 apr 2022

"Effektiv och lyhörd med ett underbart bemötande. Jag som säljare kände mig extremt trygg under hela processen."
säljare på Gyllenborgsgatan 9

11 apr 2022

"Otroligt nöjd med mitt val av mäklare! Caroline är trevlig, driven och engagerad. Bra kommunikation vilket gjorde det väldigt lätt för oss att samarbeta och fick hela försäljningsprocessen att kännas lätt och rolig. Rekommenderar starkt!"
säljare på Norrtullsgatan 31

07 apr 2022

"Caroline är den mest professionella mäklaren jag har haft äran att jobba med.
Tydlig från start till slut med löpande uppdateringar kring plan och rekommendationer. Det tillsammans med ett transparent samarbete med mig som säljare gjorde att hon nådde toppresultat!
Rekommenderar starkt att väl..."
"Caroline är den mest professionella mäklaren jag har haft äran att jobba med.
Tydlig från start till slut med löpande uppdateringar kring plan och rekommendationer. Det tillsammans med ett transparent samarbete med mig som säljare gjorde att hon nådde toppresultat!
Rekommenderar starkt att välja Caroline för att sälja ens bostad!"
Läs mer
säljare på Valhallavägen 22C

05 apr 2022

"Caroline var charmig o mycket engagerad i just vårt ärende tyckte vi."
säljare på Surbrunnsgatan 56

04 apr 2022

"WOW!!! Caroline sålde min lgh på bara ett par dagar med fantastiskt driv och härlig energi! Välj Caroline om du vill att hon sköter affären exakt som om det vore hennes egna lägenhet! Caroline överträffade alla mina förväntningar. Hon lyssnade på allt som var viktigt för mig och skötte allt proff..."
"WOW!!! Caroline sålde min lgh på bara ett par dagar med fantastiskt driv och härlig energi! Välj Caroline om du vill att hon sköter affären exakt som om det vore hennes egna lägenhet! Caroline överträffade alla mina förväntningar. Hon lyssnade på allt som var viktigt för mig och skötte allt proffsigt, snabbt och smidigt. Jag kommer rekommendera alla att välja Caroline som mäklare! "
Läs mer
säljare på Smedsbacksgatan 10

01 apr 2022

"Duktig, driven och väl påläst. Ett energiknippe som jobbar hårt. Personlig, glad och lättsam, men ändå mycket professionell. "
säljare på Upplandsgatan 41

31 mar 2022

"Caroline förvandlade försäljningen till det lilla extra, med massor av positiv energi, envishet och kämparglöd parat med lyhördhet och värme. En av de bästa i sin bransch som förstod mina behov som säljare. Kan varmt rekommenderas. "
säljare på Frejgatan 52

29 mar 2022

"Caroline är verkligen en toppentjej - mycket trevlig och kompetent med ett härligt driv och högt tempo! Kan verkligen rekommendera henne till alla som går i säljtankar.
"
säljare på Södermannagatan 21

23 mar 2022

"Underbar energi som gjorde upplevelsen trygg och säkert. Och alltid ett leende som smittar av sig. Gav allt!"
säljare på Iversonsgatan 6

20 mar 2022

"Under vår försäljningsprocess var hon professionell, lugn, trygg samt väldigt pedagogisk och påläst. Samtidigt visste hon verkligen när vi skulle pusha, hur vi skulle lägga upp försäljningsstrategin och var även ett klockrent bollplank när frågor uppkom. Upplever Caroline som en väldigt driven mä..."
"Under vår försäljningsprocess var hon professionell, lugn, trygg samt väldigt pedagogisk och påläst. Samtidigt visste hon verkligen när vi skulle pusha, hur vi skulle lägga upp försäljningsstrategin och var även ett klockrent bollplank när frågor uppkom. Upplever Caroline som en väldigt driven mäklare med en stor passion för sitt yrke. Kan verkligen rekommendera Caroline!"
Läs mer
säljare på Riddargatan 28

15 mar 2022

"Caroline är en helt fantastisk mäklare - så otroligt proffsig, positiv och transparent. Tog sig tid för alla frågor, stora som små och håll oss kontinuerligt uppdaterade under processen. Sen är det få människor jag träffat med så härlig energi. Tack för att du ville sälja vår lägenhet!"
"Caroline är en helt fantastisk mäklare - så otroligt proffsig, positiv och transparent. Tog sig tid för alla frågor, stora som små och håll oss kontinuerligt uppdaterade under processen. Sen är det få människor jag träffat med så härlig energi. Tack för att du ville sälja vår lägenhet!"
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 1

10 mar 2022

"Caroline är otroligt driven och målinriktad vilket man märker såfort man träffar henne. Med ett stort leende och positiv attityd så blev försäljningen kul, snabb och smidig. Jag är väldigt nöjd med hennes insats. "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35B

09 mar 2022

"Vi fick helt fantastisk hjälp av Caroline Hanell som involverade sig passionerat och engagerat genom hela processen för att uppnå så kvalitativ försäljningsprocess som möjligt. Vi tog hjälp av er samarbetspartner för styling av lägenheten och fick även där lika professionellt bemötande. Kommer va..."
"Vi fick helt fantastisk hjälp av Caroline Hanell som involverade sig passionerat och engagerat genom hela processen för att uppnå så kvalitativ försäljningsprocess som möjligt. Vi tog hjälp av er samarbetspartner för styling av lägenheten och fick även där lika professionellt bemötande. Kommer varmt rekommendera både Caroline, stylist och mäklarfirma vidare."
Läs mer
säljare på Warfvinges väg 18

01 mar 2022

"Caroline är UNDERBAR! Alla gånger om skulle jag välja henne igen! Tack tack tack! "
säljare på Drottninggatan 73A

21 feb 2022

"Caroline gjorde ett fantastiskt jobb från start till mål! Tydlig, snabb, energirik. Gillade även att hon lyssnade på min målbild och jobbade imponerande mot den och inte bara ville sälja för att sälja utan brydde sig om att jag som säljare blev nöjd. Mycket proffsig. Rekommenderas starkt!"
"Caroline gjorde ett fantastiskt jobb från start till mål! Tydlig, snabb, energirik. Gillade även att hon lyssnade på min målbild och jobbade imponerande mot den och inte bara ville sälja för att sälja utan brydde sig om att jag som säljare blev nöjd. Mycket proffsig. Rekommenderas starkt!"
Läs mer
säljare på Ängskärsgatan 6

15 feb 2022

"Väldigt engagerad mäklare som var aktiv med att sälja och skapade resultat över förväntan. "
säljare på Gävlegatan 5

14 feb 2022

"Caroline var fantastisk på alla sätt, full av energi, lojal och extremt dedikerad. Kan 1000% rekommendera henne vidare. "
säljare på Älvkarleövägen 31

11 feb 2022

"Fantastisk rakt igenom! Så engagerad, bra energi och gjorde affären rolig och härlig rakt igenom. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Warfvinges väg 18

05 feb 2022

"Caroline är väldigt lyhörd och det har varit tydligt att hon gjort sitt yttersta för att vi ska bli nöjda. Vi har särskilt uppskattat hennes energi, raka kommunikation och tillgänglighet!"
säljare på Johannesgatan 4

03 feb 2022

"Caroline är otroligt målinriktad, tydlig och en supersäljare. Det märks att hon brinner för sitt yrke och hon arbetar hårt."
säljare på Skeppargatan 92

01 feb 2022

"Älskar att jobba med människor som ger allt, för det märks alltid i leveransen. Caroline är grym, och förstår att både säljare och köpare uppskattar raka rör och snabb feedback. Dessutom gjorde hon processen med att sälja vårt hem KUL! Resultatet blev långt över vår förväntan. "
"Älskar att jobba med människor som ger allt, för det märks alltid i leveransen. Caroline är grym, och förstår att både säljare och köpare uppskattar raka rör och snabb feedback. Dessutom gjorde hon processen med att sälja vårt hem KUL! Resultatet blev långt över vår förväntan. "
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 20

25 jan 2022

"Caroline har alla bra egenskaper som en mäklare ska ha dvs trevlig, driven, målinriktad, engagerad, noggrann, seriös. Väldigt lätt att samarbeta med och man känner stort förtroende för henne. Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Dalagatan 86D

24 jan 2022

"Caroline gjorde ett utmärkt jobb genom hela processen. Med sitt engagemang, tydlighet, erfarenhet och personlighet kändes försäljningen trygg och bra från början till slut. Jag ger mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Surbrunnsgatan 9

23 jan 2022

"Caroline visade på högt engagemang från start, var tydlig och kommunikativ genom hela processen. Caroline hade redan spekulanter i åtanke vid vårt första möte och affären kunde avslutas redan dagen efter den publicerats på mäklarbyråns hemsida till ett mycket bra pris. Jag kan varmt rekommendera ..."
"Caroline visade på högt engagemang från start, var tydlig och kommunikativ genom hela processen. Caroline hade redan spekulanter i åtanke vid vårt första möte och affären kunde avslutas redan dagen efter den publicerats på mäklarbyråns hemsida till ett mycket bra pris. Jag kan varmt rekommendera Caroline som mäklare! En riktigt stjärna! :)"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 36

13 jan 2022

"Caroline var oerhört engagerad, lyhörd och proffsig genom hela processen. Hon är tydlig och kommunikativ och tog sig alltid tid att svara på frågor. Försäljningen gick snabbt, smidigt och för ett pris som överträffade mina förväntningar. Caroline får mina varmaste rekommendationer! "
"Caroline var oerhört engagerad, lyhörd och proffsig genom hela processen. Hon är tydlig och kommunikativ och tog sig alltid tid att svara på frågor. Försäljningen gick snabbt, smidigt och för ett pris som överträffade mina förväntningar. Caroline får mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 54

12 jan 2022

"Caroline gjorde ett utmarkt jobb och holl mig val uppdaterad genom hela processen vilket var mycket uppskattat. Rekommenderar verkligen Caroline som maklare!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 37

13 dec 2021

"Till vederbörande,
Caroline får våra varmaste rekommendationer. Hon överträffade våra förväntningar och beskrivs bäst som ett äkta fullblodsproffs. Utmärkt kommunikatör, unikt driv och dessutom förbaskat trevlig. Vi kommer glädjeligen anlita henne igen och rekommenderar henne till alla vi känne..."
"Till vederbörande,
Caroline får våra varmaste rekommendationer. Hon överträffade våra förväntningar och beskrivs bäst som ett äkta fullblodsproffs. Utmärkt kommunikatör, unikt driv och dessutom förbaskat trevlig. Vi kommer glädjeligen anlita henne igen och rekommenderar henne till alla vi känner.
Jacob Witt 2021-12-13"
Läs mer
säljare på Döbelnsgatan 52

06 dec 2021

"Efter att ha träffat ett antal mäklare föll vårat val på Caroline, något vi är mycket glada för. Engagerad, professionell, social, driven, kunnig, alltid tillgänglig, listan kan göras lång. Från första mötet har vi känt oss prioriterade och väl omhändertagna och Caroline har levererat service på ..."
"Efter att ha träffat ett antal mäklare föll vårat val på Caroline, något vi är mycket glada för. Engagerad, professionell, social, driven, kunnig, alltid tillgänglig, listan kan göras lång. Från första mötet har vi känt oss prioriterade och väl omhändertagna och Caroline har levererat service på högsta nivå genom hela försäljningsprocessen.
Vi ser fram emot att sammarbeta med Caroline igen då hon har alla egenskaper vi vill ha hos en mäklare.
Att vår bostad såldes till ett extremt tillfredsställande pris innan visning gör att vi kommer rekommendera Caroline till alla som söker en mäklare som alltid gör sitt yttersta."
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 54

05 dec 2021

"Caroline uppnådde inte bara ett fantastiskt pris för min lägenhet som var över mina förväntningar, hon gjorde försäljningsprocessen sömlös ur ett administrativt perspektiv - jag behövde aldrig oroa mig för någonting. Caroline är extremt erfaren, professionell och ärlig. Jag litade på hennes strat..."
"Caroline uppnådde inte bara ett fantastiskt pris för min lägenhet som var över mina förväntningar, hon gjorde försäljningsprocessen sömlös ur ett administrativt perspektiv - jag behövde aldrig oroa mig för någonting. Caroline är extremt erfaren, professionell och ärlig. Jag litade på hennes strategi och hon höll mig väl informerad om all utveckling. Jag kände mig säker på att lämna försäljningen av min lägenhet till Caroline.
Jag kan starkt rekommendera Caroline om man vill få sin lägenhet såld smidigt och till ett bra pris!"
Läs mer
säljare på Storskärsgatan 5

23 nov 2021

"Caroline är någon utav de proffsigaste och mest ihärdiga människorna jag stött på i hela mitt liv. Jag har sällan känt mig så trygg, uppdaterad och hörd i en affär av något slag.
Jag kommer aldrig sälja med någon eller några andra än Carro och gänget på Sjöman/Frisk!"
"Caroline är någon utav de proffsigaste och mest ihärdiga människorna jag stött på i hela mitt liv. Jag har sällan känt mig så trygg, uppdaterad och hörd i en affär av något slag.
Jag kommer aldrig sälja med någon eller några andra än Carro och gänget på Sjöman/Frisk!"
Läs mer
säljare på Erik Dahlbergsgatan 18

19 nov 2021

"Caroline är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis. Vi är helnöjda.
Caroline har under säljprocessen varit både inlyssnande och stöttande. Vi upplevde redan från start att vi kunde ha en väldigt öppen och rak kommunikation med Caroline vilket ledde till att vi kände oss otroligt trygga i he..."
"Caroline är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis. Vi är helnöjda.
Caroline har under säljprocessen varit både inlyssnande och stöttande. Vi upplevde redan från start att vi kunde ha en väldigt öppen och rak kommunikation med Caroline vilket ledde till att vi kände oss otroligt trygga i hennes händer under hela processen.
Vi skulle varmt rekommendera Caroline till vem som helst som går i säljtankar och är så glada över att vi fann henne! "
Läs mer
säljare på Dalagatan 86C

17 nov 2021

"Caroline motsvarade våra högt ställda förväntningar. Alltid tillgänglig och gav regelbundna återkopplingar. Hon visade en stor mognad vid förhandlingar med olika spekulanter och vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Karlbergsvägen 75

16 nov 2021

"Caroline överträffade våra förväntningar på samtliga punkter. Med ett stort engagemang och en sömnlös drivkraft hittade hon en affär från ett svårt utgångsläge. Jag rekommenderar Caroline för samtliga personer som vill maximera priset och samtidigt känna sig trygga i försäljningsprocessen. "
"Caroline överträffade våra förväntningar på samtliga punkter. Med ett stort engagemang och en sömnlös drivkraft hittade hon en affär från ett svårt utgångsläge. Jag rekommenderar Caroline för samtliga personer som vill maximera priset och samtidigt känna sig trygga i försäljningsprocessen. "
Läs mer
säljare på Strindbergsgatan 53

28 okt 2021

"Vi var jätte nöjda med Caroline som mäklare! Hon gav sig inte tills vi var nöjda. Envisheten var super, bra egenskap att ha som mäklare. Recommender starkt! "
säljare på Erik Dahlbergsgatan 35B

28 okt 2021

"Jag är så nöjd med Caroline! Hon är engagerad, effektiv och utmärkt socialt! Min lägenhet såldes direkt efter förhandsvisning till ett kvadratmeterpris som nu är rekord i föreningen. "
säljare på Östhammarsgatan 72A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
19

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
12
Försäljningar
19
Försäljningsvärde
97 120 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
161 av 165 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
145 av 162 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
160 av 165 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
166 av 166 säljare

Caroline på kartan.

301 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
167 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

4 100 000 kr
2 rum, 42 m²
97 619 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 862 kr/mån
4 600 000 kr
2 rum, 49 m²
93 877 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 033 kr/mån
3 900 000 kr
2 rum, 40,5 m²
97 500 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 056 kr/mån
7 400 000 kr
2 rum, 63 m²
117 460 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 140 kr/mån
4 800 000 kr
3 rum, 51 m²
94 117 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 401 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 555 000 kr
Lägenhet Norrmalm
+ 405 000 kr
1 rum, 28 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline är en riktig stjärna! Vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Hon är extremt positiv, engagerad och taggad under hela processen - från första mötet till signering. Vidare gör hon ett fantastiskt jobb i att hålla dig som säljare uppdaterad och informerad. Dessutom lyckades hon sälja till ett otroligt bra pris som var långt över vår förväntan!
Välj Caroline om du söker efter en proffsig mäklare som kan få till en snabb och smidig affär! Solklar 5/5!"
6 000 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 100 000 kr
2 rum, 61 m²
Utropspris: 5 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Superengagerad, effektiv, positiv och glad. Alltid tillgänglig och ger sitt yttersta. Rekommenderar starkt!
"
13 250 000 kr
Lägenhet Östermalm
+ 750 000 kr
4 rum, 130 m²
Utropspris: 12 500 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline är en enastående mäklare! Så otroligt nöjd att vi anlitade henne. Vi kände redan från första stund att hon var självklar att sälja våran bostad. Så noggrann, bra på att återkoppla, ihärdig, underbar personlighet och gör det lilla extra hela tiden!! Har träffat många mäklare i mitt liv men Caroline satte ribban. Rekommenderas VARMT"
4 100 000 kr
Lägenhet Östermalm
-100 000 kr
1 rum, 39 m²
Utropspris: 4 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
1 rum, 36 m²
Utropspris: 3 700 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.