Caroline Hanell

Profilbild för Caroline Hanell
Caroline Hanell
4.9 / 5
(56 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
70 st
23 st
148 955 000 kr

Bakgrund

Caroline Hanell jobbar på Bronze Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2019-03-01. Caroline har fått in 23 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Caroline har haft 46 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 165 925 000 kr.

Presentation

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

För mig är nämligen era önskemål och trygghet det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera mig till andra, har jag nått mitt mål. Därför arbetar jag med din bostad tills du är 100 % nöjd.

Upprepade utmärkelser från tidigare kunder är att jag alltid är tillgänglig, driven utan dess like, entusiastisk, pålitlig och väldigt förtroendeingivande.
Jag är specialiserad på Bromma och även uppvuxen där men får sälja i hela Sthlm utan begränsningar.

Genom att anlita mig kan jag garantera er att ni får en driven mäklare som aldrig ger sig och alltid eftersträvar att skapa nya prisrekord!

- Medverkat i Podcast "Sveriges Bästa Mäklare" 2019 - https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/18-caroline-hanell-hur-man-lyckas-som-ny-maklare

- "Ska ni välja någon mäklare/mäklarbyrå så är detta valet. Proffs är bara förnamnet. Helt fantastiskt utbyte och kommunikation men framför allt raka svar och dedikation utan dess like. Sålde innan visning medans andra mäklare lyckades bara få fram skambud. Mitt val alla dagar i veckan och borde vara resterande av Stockholms också! " (Säljare på Fleminggatan 70 - aug 2019)

- "Jag sålde Mariehällsvägen 4 med bravur tack vare Caroline Hanell.
Jag var så väl omhändertagen av Caroline som fick mig att känna mig trygg och lugn då hon tog allt ansvar.
Jag hade höga förväntningar då jag sålt tidigare och var nöjd men måste ändå säga att Caroline slog alla förväntningar. Hela upplevelsen var proffsig men samtidigt väldigt jordnära.
Helt klart att rekommendera!" (Säljare på Mariehällsvägen 4 - aug 2019)

- "Vi anlitade Caroline till vår tredje bostadsförsäljning. De två tidigare försäljningarna valde vi de mäklare som sålde bäst och dyrast i vårt område. Caroline överträffade båda med råge! Dels vad gäller slutpris men också och framförallt helheten. " (Säljare på Hamngatan 13B - aug 2019)

- "Jag hade min lgh ute till försäljning två gånger utan något lyckat resultat, sökte efter en ny mäklare och fann Caroline som sålde min lgh efter en vecka till ett bra pris. Caroline är lyhörd, trevlig och väldigt driven. Komplett mäklare och jag rekommenderar henne starkt. Tack Caroline!" (Säljare på Kratsbodavägen 46A - 10 maj 2019)

- "Caroline höll mig kontinuerligt uppdaterad under hela processen, var lyhörd, flexibel och alltid tillgänglig. Jag upplevde henne som en väldigt engagerad, social kompetent och proffsig mäklare. Utöverde ordinarie visningarna som var så tog hon sig an privatvisningar med glädje och stor energi. Jag rekommenderar varmt Caroline vidare och ger henne bästa möjliga betyg!" (Säljare på Kratsbodavägen 44A - 06 apr 2019)

Mäklarbyrå


Säljare om Caroline.

17 sep 2020

"Vi valde Caroline för att hennes förhandlingsglädje och säljvilja fullkomligen strålade! Det märks när någon brinner för något och Caroline brinner verkligen för att genomföra sina affärer på högsta nivå. Vi är så nöjda med hennes insats! Framför allt sättet hon tryggt och tydligt drev affären framåt imponerade. Vi insåg snabbt att vi kunde överlåta försäljningen till henne med trygg hand och hon levererade på ett utmärkt sätt. Vi är glada för att vi valde stjärnmäklaren Hanell! "
säljare på Strålgatan 29

07 sep 2020

"Väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kommer definitivt använda mig av mäklarfirman och speciellt den mäklaren igen. Stort tack."
säljare på Rudbecks väg 149

01 sep 2020

"Vi har anlitat Caroline för hjälp med försäljningen av vår lägenhet.
Hon arbetar mycket bra, kompetent person och har även kommit med egna förslag och idéer som vi varit mycket nöjda med. Jag rekommenderar verkligen Caroline .”
David Ramazani"
säljare på Bergaliden 7

17 aug 2020

"Caroline är grym! En skicklig och engagerad mäklare. Ett riktigt mäklarproffs!
Hon har koll på marknaden, ger bra råd och jobbar för att du som kund ska bli nöjd.
Vill du sälja din bostad, kontakta Caroline på Bronze."
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

16 aug 2020

"Supernöjd med Caroline och hennes sätt att arbeta som mäklare! "
säljare på Kratsbodavägen 50B

20 jul 2020

"Caroline är en tjej med skinn på näsan, som jobbar hårt för att man ska då de bästa möjliga resultat. Genuin tjej som jag kommer anlita nästa gång jag säljer utan att tänka 2 gånger. "
säljare på Kratsbodavägen 50C

06 jul 2020

"Jag valde Caroline Hanell som min bostadsrättsmäklare när jag skulle sälja min lägenhet. Att välja henne var det bästa beslutet jag har gjort i mitt liv – någonsin, helt ärligt! Caroline Hanell engagerar sig i försäljningen utöver det normala och tar det extra klivet som ingen annan mäklare vågar! Hon klockade inte ut förrän jag kände mig nöjd och har en otroligt snabb svarstid vid frågor både på telefon, sms och mail. Hon gav mig intrycket att hon verkligen värderar kvalité i sitt yrke och att hon inte är rädd för att ta emot feedback – gillar du inte något så är hon 2 steg före dig och har mitt i samtalet redan åtgärdat det du önskar! Jag skojar inte! Jag aldrig tidigare i mitt liv träffat någon som Caroline Hanell som är så himla effektiv, organiserad och resultats driven så det sjunger om det! Hon är ÖVER professionell nivå inom mäklarvärlden och tvekar inte på att ta tuffa dialoger och hjälpa till med att välja rätt beslut i hela processen så att du inte känner dig ensam! Hon tar kommandot och visar gång på gång att hon är hungrig på att nå det slutpris du har kommit överens om så att du kan känna dig nöjd. Caroline Hanell är en stjärna bland mäklare och du kommer inte att ångra dig när ger henne uppdraget på ditt objekt. Väljer du henne så är du ett steg närmre målet och hon ser mållinjen innan du har hunnit ens säga något! "
säljare på Byggmästarvägen 15

29 jun 2020

"Caroline värderade lägenheten högre än andra mäklare och sa att hon skulle kunna leverera det och lite till. Då läget är som det är med Corona och inför sommaren dubbelkollade vi som säljare med Caroline och ville veta vad vi kunde räkna med att vi skulle få för lägenheten. Hon stod fast vid vad hon sagt tidigare. Dock blev det acceptpris, lägre än vad hon tidigare sagt. Vi är glada över att ha sålt och gått vidare till nästa boende men det känns ändå som en förlust. Tidigare mäklare vi har sålt med har satt en lägre förväntan på slutpriset. Vi hade uppskattat en mer realistisk värdering från början. Caroline har varit glad, positiv och jobbat hårt under hela processen! "
säljare på Alpvägen 25

29 jun 2020

"Caroline var professionell genom hela försäljningsprocessen och visade ett enormt kämpaglöd att göra affären så bra som möjligt! Försäljningen gick smidigt och vi är väldigt nöjda med Carolines insats. "
säljare på Kratsbodavägen 50A

27 jun 2020

"Caroline sticker verkligen ut från mängden! Vi träffade 4 olika mäklare och valet föll på henne.
Från första stund hade hon ett unikt perspektiv och ett driv som lockade oss!
Vår försäljning gick supersnabbt och smidigt tack vare Caroline. Hon sålde den via sitt spekulantregister innan vi ens fått se bilderna till prospektet.
Vill ni ha en bra bostadsaffär med vassaste mäklaren i Stockholm? Välj Caroline! "
säljare på Beckomberga Allé 15

25 jun 2020

"Caroline är ett riktigt proffs! Hon sålde vår lägenhet snabbare än vi hann blinka och till ett pris vi var mycket nöjda med. Rekommenderar starkt."
säljare på Alpvägen 20

12 jun 2020

"Efter att försökt sälja lägenheten vid två tidigare tillfällen och träffat närmare 10 mäklare totalt valde vi tillslut Caroline. Två dagar senare var lägenheten såld i en extremt trög marknad! Hon gjorde precis allt rätt! "
säljare på Turebergs Allé 41

08 jun 2020

"Caroline sålde min lägenhet i "The Bronze" husen i Mariehäll. En glad, härlig, positiv och envis mäklare som verkligen gör sitt yttersta för en lyckad försäljning. Överträffade mina förväntningar, både med sin otroliga energi som aldrig verkar ta slut, och med sin otroliga vinnarskalle, men också med slutpriset i dessa "coronatider". Heja dig!"
säljare på Kratsbodavägen 50A

17 mar 2020

"Snabb, smidig försäljning med ett pris över det vi hoppades på. Kändes kanon hela vägen. "
säljare på Arvid Tydéns Allé 16

17 mar 2020

"Caroline var grym genom hela processen! Hon var lyhörd, målmedveten och tog till sig vad vi önskade från första stund och höll oss informerade kontinuerligt. Vi hade inte kunnat vara nöjdare och vi kan varmt rekommendera henne till alla som önskar sälja (och köpa) bostad!"
säljare på Kratsbodavägen 24

01 mar 2020

"Rekommenderar Caroline starkt "
säljare på Timotejvägen 16

06 feb 2020

"Caroline var extremt duktig och målinriktad i en tid när lägenheterna inte var så lättsålda. Det såldes flera lika dana lägenheter i grann husen men vi fick ändå bud över förväntan när de andra inte sålde alls. Jag och min partner är nöjda med Carolines bemötande från start till slut. "
säljare på Spångavägen 42B

05 feb 2020

"Caroline har varit fantastisk! Hon är driven, hon vill sälja och hon vågar sikta högt! Caroline levererar över förväntan och jobbar som alla mäklare bör göra! Hon är och kommer bli farlig för er andra mäklare, en toppmäklare utan dess like!!!"
säljare på Pippi Långstrumps gata 39

30 jan 2020

"Vilken stjärna!
Jag sålde min lägenhet via Caroline Hanell, i konkurrens med 5 andra mäklare på väletablerade byråer i Stockholm. Caroline stack ut med att hon verkligen ville sälja min lägenhet, som om det vore sin egen!
Caroline är rak, tydlig och noggrann och hela processen gick fantastiskt bra!
Jag ger Caroline 6 av 5 och kommer att använda henne i fortsättningen."
säljare på Mariehällsvägen 7

27 jan 2020

"Caroline är en mycket trevlig och engagerad mäklare som ställde upp på min sida, och hade full förståelse på min önskemål och gjorde allt på att uppfylla det.
Hon också tar mycket bra hand om alla budgivare.
Det var trevligt och effektiv att sammarbeta med henne under försäljning.Resultat var överförväntningar."
säljare på Heleneborgsgatan 36A

07 dec 2019

"Caroline gav stort förtroende genom att vara så lyhörd och professionell. Försökte tidigare sälja med en annan mäklarbyrå utan lycka en längre tid. Med Caroline upplevdes det inte som ett problem utan som en möjlighet och hon ansträngde sig till max för att uppfylla mina förväntningar. Tack så mycket Caroline ! "
säljare på Timotejvägen 14

05 dec 2019

"Jag kan varmt rekommendera Caroline som mäklare vid försäljning. Skulle inte kunna tänka mig en bättre och mer lyhörd kontakt. Fick min lägenhet såld för önskad summa och framförallt så gick hela hanteringen snabbt & smidigt. En toppenfin mäklare som får 10/10."
säljare på Luxgatan 11

11 nov 2019

"Caroline gjorde ett utmärkt jobb.
Jag sålde min lägenhet via henne och var nöjd rakt igenom hela processen.
Hon lyssnade på mig och mina önskemål och levererade sedan."
säljare på Pippi Långstrumps gata 46

30 okt 2019

"Caroline är en riktig stjärn mäklare!
Proffsig tillgänglig och gav mig ett lugn genom hela processen.
Jag var lite nervös inför försäljningen då en annan mäklare försökt sälja men inte lyckades till de ja ville ha men det gjorde Självklart Caroline. Vill ni ha bra betalt anlita Caroline!
"
säljare på John Ericssonsgatan 11

24 okt 2019

"Caroline satte sig innerligt in i vår situation och agerade därefter. Lyhörd på önskemål och tankar, samt rak och tydlig i kommunikation både mot oss som säljare samt mot köpare."
säljare på Alpvägen 17

30 sep 2019

"Caroline gjorde allt för att sälja vår lägenhet utan att lägga upp den på Hemmet. Hon lyckades galant och gav oss alla redskap och förutsättningar med ett leende.
Hon är bestämd, tar för sig och gör det på ett respektfullt och tydligt sätt.
Tack Caroline! "
säljare på Mariehällsvägen 18

24 sep 2019

"Caroline är en fantastisk mäklare. Otroligt bra och framförallt lyhörd för våra önskemål. Hon gjorde allt för att nå dit vi ville!! "
säljare på Kratsbodavägen 44D

24 sep 2019

"Vi anlitade Caroline till vår tredje bostadsförsäljning. De två tidigare försäljningarna valde vi de mäklare som sålde bäst och dyrast i vårt område. Caroline överträffade båda med råge! Dels vad gäller slutpris men också och framförallt helheten. "
säljare på Hamngatan 13B

04 sep 2019

"Jag sålde med Bronze och måste säga att jag är så otroligt nöjd med ert proffsiga bemötande och expertis från start till det att hjälpte mig att göra en rekordaffär efter bara 48 timmar! Tusen tack till både min mäklare Caroline Hanell och Joe Maatouk på Bronze Fastighetsförmedling, jag kommer helt klart att välja er vid nästa försäljning och rekommenderar andra att göra detsamma."
säljare på Strålgatan 35

26 aug 2019

"Jag sålde Mariehällsvägen 4 med bravur tack vare Caroline Hanell.
Jag var så väl omhändertagen av Caroline som fick mig att känna mig trygg och lugn då hon tog allt ansvar.
Jag hade höga förväntningar då jag sålt tidigare och var nöjd men måste ändå säga att Caroline slog alla förväntningar.
Hela upplevelsen var proffsig men samtidigt väldigt jordnära.
Helt klart att rekommendera!"
säljare på Mariehällsvägen 4

26 aug 2019

"Ska ni välja någon mäklare/mäklarbyrå så är detta valet. Proffs är bara förnamnet. Helt fantastiskt utbyte och kommunikation men framför allt raka svar och dedikation utan dess like. Sålde innan visning medans andra mäklare lyckades bara få fram skambud. Mitt val alla dagar i veckan och borde vara resterande av Stockholms också! "
säljare på Fleminggatan 70

24 jun 2019

"Caroline är väldigt driven och målmedveten. Duktig förhandlare som fick priset till en bra nivå, utan budgivning.
Hon har dessutom ett väldigt glatt och trevligt bemötande. Är sammantaget väldigt nöjd. "
säljare på Tobaksspinnargatan 10

23 jun 2019

"Jag är väldigt nöjd med Caroline som mäklare! Otroligt engagerad, informativ och gjorde verkligen det lilla extra och gav sin tid och det betyder mycket! Har redan rekommenderat henne till andra som vill sälja! "
säljare på Kratsbodavägen 50A

10 maj 2019

"Jag hade min lgh ute till försäljning två gånger utan något lyckat resultat, sökte efter en ny mäklare och fann Joe & Caroline, dem sålde min lgh efter en vecka till ett bra pris. Joe & Caroline är lyhörda, trevliga och väldigt drivna. Dem är kompletta mäklare och jag rekommenderar dem starkt. Tack Joe & Caroline!"
säljare på Kratsbodavägen 46A

06 apr 2019

"Caroline höll mig kontinuerligt uppdaterad under hela processen, var lyhörd, flexibel och alltid tillgänglig. Jag upplevde henne som en väldigt engagerad, social kompetent och proffsig mäklare. Utöverde ordinarie visningarna som var så tog hon sig an privatvisningar med glädje och stor energi.
Jag rekommenderar varmt Caroline vidare och ger henne bästa möjliga betyg!"
säljare på Kratsbodavägen 44A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
46

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
23
Försäljningar
46
Försäljningsvärde
165 925 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
52 av 56 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
46 av 56 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
52 av 56 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 56 säljare

Caroline på kartan.

112 tidigare annonser
61 bostäder till salu
56 rekommendationer

61 bostäder till salu.

Annonser

2 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
3 926 kr/mån
3 rum, 79 m²
Lägenhet, Sundbyberg
4 440 kr/mån
1,5 rum, 42 m²
Lägenhet, Sundbyberg
2 449 kr/mån
3 rum, 71 m²
Lägenhet, Stockholm
4 198 kr/mån
1,5 rum, 35 m²
Lägenhet, Sundbyberg
1 935 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Annedal
3 rum, 86 m²
Slutpris saknas
Lägenhet Annedal
2 rum, 64 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Annedal
3 rum, 53 m²
Utropspris: 2 895 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Bromma
2 rum, 42 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
3 400 000 kr
Lägenhet Ör
+ 205 000 kr
3,5 rum, 77 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.