Caroline Hanell

Profilbild för Caroline Hanell
Säljarfavorit
Caroline Hanell
4.9 / 5
(228 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
32 st
28 st
174 495 000 kr

Bakgrund

Caroline Hanell är registrerad mäklare sedan 2019-03-01. Caroline har fått in 28 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Caroline har enligt vår statistik haft 41 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 238 875 000 kr.

Presentation

Caroline är mäklaren som med positiv energi och passion från första mötet leder dig genom processen med ett enastående driv. För henne är dina önskemål och trygghet det viktigaste. Hon sätter höga krav på sig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. Hon drivs av att överträffa förväntningar och först när du känner att du kan rekommendera henne till andra har hon nått sitt mål. Därför arbetar hon alltid med din bostad tills du är fullständigt nöjd.

Med bakgrund som friidrottare och konstnär är Caroline mäklaren som kombinerar vinnarinstinkt med estetiskt kunnande om hem och inredning. Med känsla för såväl objekten i stort som hemmets detaljer förmedlar hon varje hem som om det vore hennes eget.

Personliga rekommendationer där nöjda kunder sprider ordet om Carolines personliga service, höga tempo och otroliga engagemang är det som är kvittot för hennes framgång. En förmedling med Caroline är en upplevelse som du vill berätta om.

Pr
- 2019 Intervju med podcast "Sveriges bästa mäklare"
https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/18-caroline-hanell-hur-man-lyckas-som-ny-maklare
- 2020 Intervju med SVT https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ovanligt-aktiv-bostadsmarknad-i-sommar
- 2021 Intervju med podcast "Svar på tal" Sellda
https://open.spotify.com/episode/22OswtTRn3hGNeL7t2CQAt
- 2022 Intervju med D-cor.se https://www.d-cor.se/info/sa-bor-fastighetsmaeklaren-caroline-en-optimerad-minitvaa-med-charmig-hotellkaensla?utm_source=Mailchimp&utm_medium=email&utm_campaign=feb2022&utm_content=artikel&mc_cid=534e7a6b55&mc_eid=c15eda26c1
- 2022 Mäklarintervju med ”Visning pågår” https://open.spotify.com/episode/402l28FK5XuMctDdIY4XZy?si=n6PoqKO1TbeejaUA-O9cWA

Mäklarbyrå

Kontor

Säljare om Caroline.

02 apr 2024

"Caroline är en postiv och driven mäklare.
Kändes tryggt under hela försäljningsprocessen. "
säljare på Birger Jarlsgatan 115B

27 mar 2024

"Caroline är en fantastisk mäklare som överträffade min bostadsförsäljning på flera plan! Redan rekommenderat henne varmt till flera vänner och bekanta då jag var så nöjd över hennes insats. "
säljare på Västmannagatan 57

22 mar 2024

"Caroline har varit en oerhörd trygghet under hela försäljningsprocessen. Hon är ärlig, ambitiös, engagerad och tillgänglig. Rekommenderas varmt. "
säljare på Sveavägen 62

11 mar 2024

"Vi är så glada att vi valde just Caroline som vår mäklare, hon slog alla förväntningar! Hon var extremt duktig i förhandlingarna mellan budgivarna och höll oss uppdaterade. Vi kommer absolut rekommendera henne vidare till våra nära och kära i Stockholm innestad, samt så ser vi framemot att ha hen..."
"Vi är så glada att vi valde just Caroline som vår mäklare, hon slog alla förväntningar! Hon var extremt duktig i förhandlingarna mellan budgivarna och höll oss uppdaterade. Vi kommer absolut rekommendera henne vidare till våra nära och kära i Stockholm innestad, samt så ser vi framemot att ha henne som mäklare för framtida bostäder. Tack för att du slog både våra och marknadens förväntningar, i denna turbulenta marknad. "
Läs mer
säljare på Nybrogatan 56

07 mar 2024

"Från första mötet har Caroline varit en stjärna. Otroligt lyhörd och driven, med en uppfriskande transparens och en träffsäker leverans. Vi är så glada att vi teamade upp med Caroline och rekommenderar henne så varmt det bara går. "
säljare på Karlbergsvägen 80B

29 feb 2024

"Från första mötet med Caroline så visste vi att hon skulle passa perfekt för uppdraget av vår lägenhet. Caroline är rak och ärlig men samtidigt en varm och härlig person som är svår att inte tycka om. Vidare är hon påläst och enormt insatt i branschen vilket resulterade i att vi alltid fick snabb..."
"Från första mötet med Caroline så visste vi att hon skulle passa perfekt för uppdraget av vår lägenhet. Caroline är rak och ärlig men samtidigt en varm och härlig person som är svår att inte tycka om. Vidare är hon påläst och enormt insatt i branschen vilket resulterade i att vi alltid fick snabba svar på våra frågor. Hon såg till att det fanns flertalet intressenter som anmälde sig till visningen innan den låg ute på Hemnet. Efter första visningen så var budgivningen igång och 2 dagar senare var den såld. Allt gick över förväntan och vi vill med glädje rekommendera Caroline vidare, hon är bäst!
Max&Sandra "
Läs mer
säljare på Birger Jarlsgatan 99C

21 feb 2024

"Andra gången som Caroline Hanell hjälpte mig sälja min lägenhet och jag skulle inte kunna vara mer nöjd! Sån uthållighet i en tuff marknad, framåt och driven, alltid tillgänglig och det bästa bollplanket i samtliga frågor. Så imponerad av hennes driv, hon får mina varmaste rekommendationer!"
"Andra gången som Caroline Hanell hjälpte mig sälja min lägenhet och jag skulle inte kunna vara mer nöjd! Sån uthållighet i en tuff marknad, framåt och driven, alltid tillgänglig och det bästa bollplanket i samtliga frågor. Så imponerad av hennes driv, hon får mina varmaste rekommendationer!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 10

20 feb 2024

"Vi är väldigt nöjda med Carolines insats vid försäljningen av vår bostad. Alltid tillgänglig och engagerad, och därutöver också mycket trevlig och glad! Rekommenderar varmt!"
säljare på Fridhemsgatan 31

20 feb 2024

"Caroline är en engagerad och målinriktad mäklare som ser till att du får rätt betalt för din bostad. Jag skulle varmt rekommendera!"
säljare på Karlbergsvägen 27A

12 feb 2024

"Caroline har varit en fantastisk mäklare genom hela processen. Hennes professionella och vänliga inställning gjorde att vi kände oss trygg och väl omhändertagna. Caroline gjorde verkligen allt för att säkerställa att försäljningen gick smidigt och att vi skulle bli så nöjda som möjligt. Vi uppska..."
"Caroline har varit en fantastisk mäklare genom hela processen. Hennes professionella och vänliga inställning gjorde att vi kände oss trygg och väl omhändertagna. Caroline gjorde verkligen allt för att säkerställa att försäljningen gick smidigt och att vi skulle bli så nöjda som möjligt. Vi uppskattar hennes dedikation och hängivenhet till sitt arbete och skulle starkt rekommendera henne till alla som letar efter en pålitlig mäklare. Detta är vår andra framgångsrika försäljning med Caroline och vi kommer definitivt anlita henne för kommande försäljningar."
Läs mer
säljare på Rådmansgatan 15

07 feb 2024

"Caroline kom in med stort engagemang och driv och säkerställde att vi fick vår lägenhet såld snabbt trots en trög marknad. Riktigt trevlig och bra att ha att göra med :)"
säljare på Gävlegatan 13

31 jan 2024

"Jag kan inte vara mer nöjd med Carolines arbete i samband med försäljningen av min lägenhet. Trots utmanande marknadsklimat och höga krav så levererade Caroline över min förväntan. Med ständig positiv, strategisk och målinriktad inställning genomförde Caroline uppdraget på ett sätt som fick mig s..."
"Jag kan inte vara mer nöjd med Carolines arbete i samband med försäljningen av min lägenhet. Trots utmanande marknadsklimat och höga krav så levererade Caroline över min förväntan. Med ständig positiv, strategisk och målinriktad inställning genomförde Caroline uppdraget på ett sätt som fick mig som säljare att känna mig trygg. Jag rekommenderar varmt Caroline som mäklare eftersom hon är driven, ärlig och ger järnet- vilket definitivt ger bra resultat."
Läs mer
säljare på Linnégatan 90

26 jan 2024

"Väldigt nöjd med valet av Caroline som mäklare! Kände mig trygg genom hela processen. Rekommenderar Caroline till alla som går i säljtankar!"
säljare på Grev Magnigatan 10A

23 jan 2024

"Jag hoppas att jag var en lika god kund som Caroline var mäklare - jag vill gärna anlita henne igen!"
säljare på Erik Dahlbergsgatan 27

22 jan 2024

"Caroline hjälpte mig att sälja min lägenhet utan problem och var extremt lyhörd och hungrig genom hela processen. Inte heller rädd för att göra det lilla extra för att hitta rätt köpare. Hon har skött allt fläckfritt med min hyresgäst för att få till privatvisningar då jag bor på annan ort.
Jag s..."
"Caroline hjälpte mig att sälja min lägenhet utan problem och var extremt lyhörd och hungrig genom hela processen. Inte heller rädd för att göra det lilla extra för att hitta rätt köpare. Hon har skött allt fläckfritt med min hyresgäst för att få till privatvisningar då jag bor på annan ort.
Jag skulle absolut rekommendera Caroline om du går i tankarna att sälja!
"
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 15

10 jan 2024

"Caroline Hanell är utan tvekan Stockholms bästa mäklare. Hon är lyhörd, engagerad och vägledde mig genom hela processen. Hon är otroligt proffsig och driven. Caroline kommer få sälja alla mina framtida lägenheter framöver. 10/10! "
säljare på Brantingsgatan 32

28 nov 2023

"Caroline har allt man kan önska sig. Engagerad, inspiratör som förstår helheten som krävs vid stora affärer. "
säljare på Wallingatan 13

21 nov 2023

"Bästa mäklaren i stan!!!"
säljare på Brantingsgatan 25

14 nov 2023

"Caroline var både engagerad och hade ett bra driv för att få rätt intressenter att fastna för lägenheten. Utöver detta upplevde vi henne som mycket lyhörd till våra önskemål som säljare men lika så mot köpare så att vi tillsammans skulle kunna komma överens. "
"Caroline var både engagerad och hade ett bra driv för att få rätt intressenter att fastna för lägenheten. Utöver detta upplevde vi henne som mycket lyhörd till våra önskemål som säljare men lika så mot köpare så att vi tillsammans skulle kunna komma överens. "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 32A

07 nov 2023

"Caroline är verkligen driven & smart! Kändes så tryggt att ha henne som mäklare. Hon kommer få sälja min nästa också :)"
säljare på Hagagatan 8A

03 nov 2023

"Vi rekommenderar Caroline STARKT! Otroligt kunnig, ambitiös och driven! Med ett brett spekulantregister hade vi över 50 spekulanter på förhandsvisningen och totalt 112 spekulanter - Vår bostad såldes på 1 vecka(!!) Grym förhandlare som gjorde allt för att vi skulle få bäst betalt för din bostad!..."
"Vi rekommenderar Caroline STARKT! Otroligt kunnig, ambitiös och driven! Med ett brett spekulantregister hade vi över 50 spekulanter på förhandsvisningen och totalt 112 spekulanter - Vår bostad såldes på 1 vecka(!!) Grym förhandlare som gjorde allt för att vi skulle få bäst betalt för din bostad! Hade satt fler stjärnor än 5 om det var möjligt!! "
Läs mer
säljare på Jutas Backe 5

02 nov 2023

"Caroline var utmärkt från start till mål. Ett riktigt fullblodsproffs. Stark rekommendation att anlita Caroline!"
säljare på Atlasgatan 1

29 okt 2023

"Jag kände mig mycket tillgodosedd av Caroline och är supernöjd med affären! Rekommenderar varmt både Caroline som mäklare men även Sjöman / Frisk som mäklarbyrå."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29B

12 okt 2023

"Jag kan varmt rekommendera Caroline. Hon är otroligt proffesionell, rak och tydlig i sin kommunikation, glad och positiv, målinriktad och väldigt inlyssnande och inger ett stort förtroende. En toppenmäklare! Det är i tuffa tider som en mäklare sätts på prov. Caroline är en av få mäklare som klara..."
"Jag kan varmt rekommendera Caroline. Hon är otroligt proffesionell, rak och tydlig i sin kommunikation, glad och positiv, målinriktad och väldigt inlyssnande och inger ett stort förtroende. En toppenmäklare! Det är i tuffa tider som en mäklare sätts på prov. Caroline är en av få mäklare som klarar det galant. Man känner sig trygg hela vägen."
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 76C

29 sep 2023

"Mycket energi, snabb i återkoppling, kompetent, bra strategi som fungerade "
säljare på Grev Magnigatan 10A

20 sep 2023

"Caroline levererade som alltid superbra förmedling och lyckades för andra gången sälja vår lägenhet över förväntan. Enormt engagerad och tillmötesgående. Rekommenderas starkt! "
säljare på Rörstrandsgatan 38A

18 sep 2023

"Kan varmt rekommendera Caroline. Energisk, motiverad och driven mäklare som gör det extra som krävs för resultat. Bravo!"
säljare på Brännkyrkagatan 46

04 sep 2023

"Engagerad, proffsig och trovärdig. Caroline gjorde ett toppenjobb! "
säljare på Värtavägen 13

28 aug 2023

"Caroline har rätt balans av driv och realism och utstålar kompetens. Skulle anlita henne igen när det är dags för ny bostadsaffär. Tack för fint och effektivt utfört arbete."
säljare på Wallingatan 13

28 aug 2023

"Caroline har varit väldigt lyhörd i processen och slutförde uppdraget med bravur! Vänlig, målinriktad och otroligt kunnig! Jag rekommenderar henne varmt i er nästa försäljningsprocess."
säljare på Linnégatan 39B

26 aug 2023

"Andra försäljningen med Caroline, grymt bra! Helt nöjd och rekommenderar varmt! "
säljare på Maria Bangata 2B

14 aug 2023

"Vi är så nöjda med Caroline och det jobb hon lagt ner för att maximera vår försäljning! Hon är otroligt engagerad och det går undan, vilket vi verkligen har uppskattat. Från allra första möte och signering av försäljning gick betydligt mycket snabbare och effektivare än väntat, och vi kan endast ..."
"Vi är så nöjda med Caroline och det jobb hon lagt ner för att maximera vår försäljning! Hon är otroligt engagerad och det går undan, vilket vi verkligen har uppskattat. Från allra första möte och signering av försäljning gick betydligt mycket snabbare och effektivare än väntat, och vi kan endast förmedla de varmaste rekommendationerna!"
Läs mer
säljare på Hedinsgatan 13

08 aug 2023

"Professionell, tydlig och engagerad. "
säljare på Iversonsgatan 6

29 jul 2023

"Jag är oerhört nöjd med Caroline Hanells insats som min mäklare. Enastående effektiv, skärpt, skicklig förhandlare, alltid tillgänglig samt mycket trevlig att ha att göra med! Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Nybrogatan 81

12 jul 2023

"Mycket engagerad och tillmötesgående, rak och tydlig vilket jag föredrar. Flexibel och enkel att ha kontakt med! "
säljare på Narvavägen 16C

12 jul 2023

"Caroline var professionell och kom till den nivå hon trodde med hårt jobb i en sviktande marknad och fel tidpunkt"
säljare på Parmmätargatan 22

29 jun 2023

"Grymt kul att få hjälp av Caroline! Hon tar hand om lägenheten som om det vore hennes egen - snabb och taggad! "
säljare på Eriksbergsgatan 36

29 jun 2023

"Extremt engagerad. Vill kunden se bostad så anpassade sig Caroline direkt. Som säljare får du därmed vara beredd på snabba ryck och vara flexibel. Fotografen får också toppbetyg, mkt engagerad. "
säljare på Strindbergsgatan 44

20 jun 2023

"Mycket nöjd med hela säljprocessen och imponerad av mäklarens driv och förmåga att få till en bra affär för samtliga parter!"
säljare på Birger Jarlsgatan 98

20 jun 2023

"Jag är mycket nöjd, smidig affär. Lägenhet blev såld 10 dagar efter första kontakt med mäklaren. Målinriktad och gör det lilla extra som gör skillnad. "
säljare på Surbrunnsgatan 8

31 maj 2023

"Caroline var en räddare i nöden när det körde ihop sig. Hon tog tag i uppdraget med 100% engagemang och driv. Caroline var alltid kontaktbar, målinriktad och en härlig person att samarbeta med! Utöver detta fick hon ett bra resultat till att bli bäst. Rekommenderar starkt Caroline som mäklare."
"Caroline var en räddare i nöden när det körde ihop sig. Hon tog tag i uppdraget med 100% engagemang och driv. Caroline var alltid kontaktbar, målinriktad och en härlig person att samarbeta med! Utöver detta fick hon ett bra resultat till att bli bäst. Rekommenderar starkt Caroline som mäklare."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 21A

22 maj 2023

"Jag rekommenderar starkt Caroline som en förstklassig mäklare. Hennes expertis, professionalism och engagemang gör henne till ett utmärkt val. Caroline besitter omfattande kunskap om den lokala marknaden och håller sig väl uppdaterad. Hennes insikter och råd är värdefulla för att fatta informerad..."
"Jag rekommenderar starkt Caroline som en förstklassig mäklare. Hennes expertis, professionalism och engagemang gör henne till ett utmärkt val. Caroline besitter omfattande kunskap om den lokala marknaden och håller sig väl uppdaterad. Hennes insikter och råd är värdefulla för att fatta informerade beslut vid en försäljning. Hon utstrålar ett genuint intresse för att hjälpa sina kunder och skapar därigenom en positiv och trevlig upplevelse."
Läs mer
säljare på Kammakargatan 64

22 maj 2023

"Tydlig, kunnig och väldigt proffsig genom hela processen."
säljare på Ängskärsgatan 6

05 maj 2023

"Caroline Hanell är en mycket duktig, engagerad och proffesionellt mäklaren. Kan lämna våra varmaste rekommendationer. Hon var mycket lyhört och nåbar. Svarade alltid fort på frågor, sms och mejl. Höll oss uppdaterade och lyckades sälja vår lägenhet långt över förväntan. Önskar henne all vår lycka..."
"Caroline Hanell är en mycket duktig, engagerad och proffesionellt mäklaren. Kan lämna våra varmaste rekommendationer. Hon var mycket lyhört och nåbar. Svarade alltid fort på frågor, sms och mejl. Höll oss uppdaterade och lyckades sälja vår lägenhet långt över förväntan. Önskar henne all vår lycka till i framtiden!"
Läs mer
säljare på Rådmansgatan 10

23 apr 2023

"Skulle definitivt rekommendera Caroline. Snabb smidig och engagerad leverans!"
säljare på Wallingatan 30A

31 mar 2023

"Fins bara ett sätt att gå plus på bostadsaffärer gjorda månaderna före räntehöjningarna. Sälj med Hanell! "
säljare på Sandelsgatan 35

31 mar 2023

"Vi är supernöjda med Caroline som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Grymt engagemang och driven för bästa resultat. Stort plus med tydlig och snabb kommunikation. :)"
säljare på Dalagatan 35A

30 mar 2023

"Jag är otroligt nöjd med mitt val av Caroline som mäklare. Hon har varit fantastisk genom hela processen! Lugn, stöttande, professionell, glad och kunnig. Hon är vet verkligen vad hon gör och jag skulle rekommendera henne till alla som vill ha en säker och positiv försäljning. "
"Jag är otroligt nöjd med mitt val av Caroline som mäklare. Hon har varit fantastisk genom hela processen! Lugn, stöttande, professionell, glad och kunnig. Hon är vet verkligen vad hon gör och jag skulle rekommendera henne till alla som vill ha en säker och positiv försäljning. "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 37B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
41

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
28
Försäljningar
41
Försäljningsvärde
238 875 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
222 av 226 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
220 av 225 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
227 av 227 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Caroline på kartan.

395 tidigare bostäder
228 rekommendationer

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Lägenhet Gärdet
1 rum, 31 m²
Utropspris: 3 500 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 41 m²
Utropspris: 5 000 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 44,5 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Gärdet
2 rum, 38 m²
Utropspris: 3 950 000 kr
4 750 000 kr
Lägenhet Östermalm
-150 000 kr
2 rum, 42 m²
Utropspris: 4 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.