Caroline Hanell

Profilbild för Caroline Hanell
Säljarfavorit
Caroline Hanell
4.9 / 5
(207 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
48 st
26 st
263 265 000 kr

Bakgrund

Caroline Hanell jobbar på SJÖMAN\FRISK och är registrerad mäklare sedan 2019-03-01. Caroline har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2023. Caroline har enligt vår statistik haft 36 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 195 710 000 kr.

Presentation

Caroline är mäklaren som med positiv energi och passion från första mötet leder dig genom processen med ett enastående driv. För henne är dina önskemål och trygghet det viktigaste. Hon sätter höga krav på sig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. Hon drivs av att överträffa förväntningar och först när du känner att du kan rekommendera henne till andra har hon nått sitt mål. Därför arbetar hon alltid med din bostad tills du är fullständigt nöjd.

Med bakgrund som friidrottare och konstnär är Caroline mäklaren som kombinerar vinnarinstinkt med estetiskt kunnande om hem och inredning. Med känsla för såväl objekten i stort som hemmets detaljer förmedlar hon varje hem som om det vore hennes eget.

Personliga rekommendationer där nöjda kunder sprider ordet om Carolines personliga service, höga tempo och otroliga engagemang är det som är kvittot för hennes framgång. En förmedling med Caroline är en upplevelse som du vill berätta om.

Pr
- 2019 Intervju med podcast "Sveriges bästa mäklare"
https://poddtoppen.se/podcast/1462961470/sveriges-basta-maklare/18-caroline-hanell-hur-man-lyckas-som-ny-maklare
- 2020 Intervju med SVT https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/ovanligt-aktiv-bostadsmarknad-i-sommar
- 2021 Intervju med podcast "Svar på tal" Sellda
https://open.spotify.com/episode/22OswtTRn3hGNeL7t2CQAt
- 2022 Intervju med D-cor.se https://www.d-cor.se/info/sa-bor-fastighetsmaeklaren-caroline-en-optimerad-minitvaa-med-charmig-hotellkaensla?utm_source=Mailchimp&utm_medium=email&utm_campaign=feb2022&utm_content=artikel&mc_cid=534e7a6b55&mc_eid=c15eda26c1
- 2022 Mäklarintervju med ”Visning pågår” https://open.spotify.com/episode/402l28FK5XuMctDdIY4XZy?si=n6PoqKO1TbeejaUA-O9cWA

Mäklarbyrå


Säljare om Caroline.

28 nov 2023

"Caroline har allt man kan önska sig. Engagerad, inspiratör som förstår helheten som krävs vid stora affärer. "
säljare på Wallingatan 13

21 nov 2023

"Bästa mäklaren i stan!!!"
säljare på Brantingsgatan 25

14 nov 2023

"Caroline var både engagerad och hade ett bra driv för att få rätt intressenter att fastna för lägenheten. Utöver detta upplevde vi henne som mycket lyhörd till våra önskemål som säljare men lika så mot köpare så att vi tillsammans skulle kunna komma överens. "
"Caroline var både engagerad och hade ett bra driv för att få rätt intressenter att fastna för lägenheten. Utöver detta upplevde vi henne som mycket lyhörd till våra önskemål som säljare men lika så mot köpare så att vi tillsammans skulle kunna komma överens. "
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 32A

07 nov 2023

"Caroline är verkligen driven & smart! Kändes så tryggt att ha henne som mäklare. Hon kommer få sälja min nästa också :)"
säljare på Hagagatan 8A

03 nov 2023

"Vi rekommenderar Caroline STARKT! Otroligt kunnig, ambitiös och driven! Med ett brett spekulantregister hade vi över 50 spekulanter på förhandsvisningen och totalt 112 spekulanter - Vår bostad såldes på 1 vecka(!!) Grym förhandlare som gjorde allt för att vi skulle få bäst betalt för din bostad!..."
"Vi rekommenderar Caroline STARKT! Otroligt kunnig, ambitiös och driven! Med ett brett spekulantregister hade vi över 50 spekulanter på förhandsvisningen och totalt 112 spekulanter - Vår bostad såldes på 1 vecka(!!) Grym förhandlare som gjorde allt för att vi skulle få bäst betalt för din bostad! Hade satt fler stjärnor än 5 om det var möjligt!! "
Läs mer
säljare på Jutas Backe 5

02 nov 2023

"Caroline var utmärkt från start till mål. Ett riktigt fullblodsproffs. Stark rekommendation att anlita Caroline!"
säljare på Atlasgatan 1

29 okt 2023

"Jag kände mig mycket tillgodosedd av Caroline och är supernöjd med affären! Rekommenderar varmt både Caroline som mäklare men även Sjöman / Frisk som mäklarbyrå."
säljare på Erik Dahlbergsgatan 29B

12 okt 2023

"Jag kan varmt rekommendera Caroline. Hon är otroligt proffesionell, rak och tydlig i sin kommunikation, glad och positiv, målinriktad och väldigt inlyssnande och inger ett stort förtroende. En toppenmäklare! Det är i tuffa tider som en mäklare sätts på prov. Caroline är en av få mäklare som klara..."
"Jag kan varmt rekommendera Caroline. Hon är otroligt proffesionell, rak och tydlig i sin kommunikation, glad och positiv, målinriktad och väldigt inlyssnande och inger ett stort förtroende. En toppenmäklare! Det är i tuffa tider som en mäklare sätts på prov. Caroline är en av få mäklare som klarar det galant. Man känner sig trygg hela vägen."
Läs mer
säljare på Hantverkargatan 76C

29 sep 2023

"Mycket energi, snabb i återkoppling, kompetent, bra strategi som fungerade "
säljare på Grev Magnigatan 10A

20 sep 2023

"Caroline levererade som alltid superbra förmedling och lyckades för andra gången sälja vår lägenhet över förväntan. Enormt engagerad och tillmötesgående. Rekommenderas starkt! "
säljare på Rörstrandsgatan 38A

18 sep 2023

"Kan varmt rekommendera Caroline. Energisk, motiverad och driven mäklare som gör det extra som krävs för resultat. Bravo!"
säljare på Brännkyrkagatan 46

04 sep 2023

"Engagerad, proffsig och trovärdig. Caroline gjorde ett toppenjobb! "
säljare på Värtavägen 13

28 aug 2023

"Caroline har rätt balans av driv och realism och utstålar kompetens. Skulle anlita henne igen när det är dags för ny bostadsaffär. Tack för fint och effektivt utfört arbete."
säljare på Wallingatan 13

28 aug 2023

"Caroline har varit väldigt lyhörd i processen och slutförde uppdraget med bravur! Vänlig, målinriktad och otroligt kunnig! Jag rekommenderar henne varmt i er nästa försäljningsprocess."
säljare på Linnégatan 39B

26 aug 2023

"Andra försäljningen med Caroline, grymt bra! Helt nöjd och rekommenderar varmt! "
säljare på Maria Bangata 2B

14 aug 2023

"Vi är så nöjda med Caroline och det jobb hon lagt ner för att maximera vår försäljning! Hon är otroligt engagerad och det går undan, vilket vi verkligen har uppskattat. Från allra första möte och signering av försäljning gick betydligt mycket snabbare och effektivare än väntat, och vi kan endast ..."
"Vi är så nöjda med Caroline och det jobb hon lagt ner för att maximera vår försäljning! Hon är otroligt engagerad och det går undan, vilket vi verkligen har uppskattat. Från allra första möte och signering av försäljning gick betydligt mycket snabbare och effektivare än väntat, och vi kan endast förmedla de varmaste rekommendationerna!"
Läs mer
säljare på Hedinsgatan 13

08 aug 2023

"Professionell, tydlig och engagerad. "
säljare på Iversonsgatan 6

29 jul 2023

"Jag är oerhört nöjd med Caroline Hanells insats som min mäklare. Enastående effektiv, skärpt, skicklig förhandlare, alltid tillgänglig samt mycket trevlig att ha att göra med! Jag kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Nybrogatan 81

12 jul 2023

"Mycket engagerad och tillmötesgående, rak och tydlig vilket jag föredrar. Flexibel och enkel att ha kontakt med! "
säljare på Narvavägen 16C

12 jul 2023

"Caroline var professionell och kom till den nivå hon trodde med hårt jobb i en sviktande marknad och fel tidpunkt"
säljare på Parmmätargatan 22

29 jun 2023

"Grymt kul att få hjälp av Caroline! Hon tar hand om lägenheten som om det vore hennes egen - snabb och taggad! "
säljare på Eriksbergsgatan 36

29 jun 2023

"Extremt engagerad. Vill kunden se bostad så anpassade sig Caroline direkt. Som säljare får du därmed vara beredd på snabba ryck och vara flexibel. Fotografen får också toppbetyg, mkt engagerad. "
säljare på Strindbergsgatan 44

20 jun 2023

"Mycket nöjd med hela säljprocessen och imponerad av mäklarens driv och förmåga att få till en bra affär för samtliga parter!"
säljare på Birger Jarlsgatan 98

20 jun 2023

"Jag är mycket nöjd, smidig affär. Lägenhet blev såld 10 dagar efter första kontakt med mäklaren. Målinriktad och gör det lilla extra som gör skillnad. "
säljare på Surbrunnsgatan 8

31 maj 2023

"Caroline var en räddare i nöden när det körde ihop sig. Hon tog tag i uppdraget med 100% engagemang och driv. Caroline var alltid kontaktbar, målinriktad och en härlig person att samarbeta med! Utöver detta fick hon ett bra resultat till att bli bäst. Rekommenderar starkt Caroline som mäklare."
"Caroline var en räddare i nöden när det körde ihop sig. Hon tog tag i uppdraget med 100% engagemang och driv. Caroline var alltid kontaktbar, målinriktad och en härlig person att samarbeta med! Utöver detta fick hon ett bra resultat till att bli bäst. Rekommenderar starkt Caroline som mäklare."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 21A

22 maj 2023

"Jag rekommenderar starkt Caroline som en förstklassig mäklare. Hennes expertis, professionalism och engagemang gör henne till ett utmärkt val. Caroline besitter omfattande kunskap om den lokala marknaden och håller sig väl uppdaterad. Hennes insikter och råd är värdefulla för att fatta informerad..."
"Jag rekommenderar starkt Caroline som en förstklassig mäklare. Hennes expertis, professionalism och engagemang gör henne till ett utmärkt val. Caroline besitter omfattande kunskap om den lokala marknaden och håller sig väl uppdaterad. Hennes insikter och råd är värdefulla för att fatta informerade beslut vid en försäljning. Hon utstrålar ett genuint intresse för att hjälpa sina kunder och skapar därigenom en positiv och trevlig upplevelse."
Läs mer
säljare på Kammakargatan 64

22 maj 2023

"Tydlig, kunnig och väldigt proffsig genom hela processen."
säljare på Ängskärsgatan 6

05 maj 2023

"Caroline Hanell är en mycket duktig, engagerad och proffesionellt mäklaren. Kan lämna våra varmaste rekommendationer. Hon var mycket lyhört och nåbar. Svarade alltid fort på frågor, sms och mejl. Höll oss uppdaterade och lyckades sälja vår lägenhet långt över förväntan. Önskar henne all vår lycka..."
"Caroline Hanell är en mycket duktig, engagerad och proffesionellt mäklaren. Kan lämna våra varmaste rekommendationer. Hon var mycket lyhört och nåbar. Svarade alltid fort på frågor, sms och mejl. Höll oss uppdaterade och lyckades sälja vår lägenhet långt över förväntan. Önskar henne all vår lycka till i framtiden!"
Läs mer
säljare på Rådmansgatan 10

23 apr 2023

"Skulle definitivt rekommendera Caroline. Snabb smidig och engagerad leverans!"
säljare på Wallingatan 30A

31 mar 2023

"Fins bara ett sätt att gå plus på bostadsaffärer gjorda månaderna före räntehöjningarna. Sälj med Hanell! "
säljare på Sandelsgatan 35

31 mar 2023

"Vi är supernöjda med Caroline som mäklare och kan varmt rekommendera henne. Grymt engagemang och driven för bästa resultat. Stort plus med tydlig och snabb kommunikation. :)"
säljare på Dalagatan 35A

30 mar 2023

"Jag är otroligt nöjd med mitt val av Caroline som mäklare. Hon har varit fantastisk genom hela processen! Lugn, stöttande, professionell, glad och kunnig. Hon är vet verkligen vad hon gör och jag skulle rekommendera henne till alla som vill ha en säker och positiv försäljning. "
"Jag är otroligt nöjd med mitt val av Caroline som mäklare. Hon har varit fantastisk genom hela processen! Lugn, stöttande, professionell, glad och kunnig. Hon är vet verkligen vad hon gör och jag skulle rekommendera henne till alla som vill ha en säker och positiv försäljning. "
Läs mer
säljare på Karlbergsvägen 37B

29 mar 2023

"Carolines engagemang och motivation för att nå ett slutresultat som jag som säljare var nöjd med var över förväntan genom hela processen vilket också ledde till ett lyckat utfall. Kan varmt rekommendera Caroline som mäklare och kommer absolut vända mig till henne för framtida försäljningar."
"Carolines engagemang och motivation för att nå ett slutresultat som jag som säljare var nöjd med var över förväntan genom hela processen vilket också ledde till ett lyckat utfall. Kan varmt rekommendera Caroline som mäklare och kommer absolut vända mig till henne för framtida försäljningar."
Läs mer
säljare på Nybrogatan 66

23 mar 2023

"Supertillgänglig, snabb/responsiv, duktig förhandlare, och väldigt trevlig. Stark rek."
säljare på Karlbergsvägen 25B

22 feb 2023

"Toppenmäklare! Caroline jobbade snabbt, effektivt och engagerat. För mig tog hela processen från förmedlingsavtal till försäljning bara två veckor, tack vare Caroline."
säljare på Artillerigatan 63

19 feb 2023

"Caroline var fantastisk genom hela processen. Hon har en rak och genuin kommunikation, ett driv och en målmedvetenhet. Jag fick löpande uppdateringar och tips från hennes erfarenheter, vilket hjälpte mig i alla beslut. Detta resulterade i ett pris över förväntan. Jag har redan rekommenderat Carol..."
"Caroline var fantastisk genom hela processen. Hon har en rak och genuin kommunikation, ett driv och en målmedvetenhet. Jag fick löpande uppdateringar och tips från hennes erfarenheter, vilket hjälpte mig i alla beslut. Detta resulterade i ett pris över förväntan. Jag har redan rekommenderat Caroline till alla mina vänner som är i säljtankar! "
Läs mer
säljare på Frejgatan 17

03 feb 2023

"Caroline är en riktig stjärna! Vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Hon är extremt positiv, engagerad och taggad under hela processen - från första mötet till signering. Vidare gör hon ett fantastiskt jobb i att hålla dig som säljare uppdaterad och informerad. Dessutom lyckades hon..."
"Caroline är en riktig stjärna! Vi är väldigt glada att vi valde henne som mäklare. Hon är extremt positiv, engagerad och taggad under hela processen - från första mötet till signering. Vidare gör hon ett fantastiskt jobb i att hålla dig som säljare uppdaterad och informerad. Dessutom lyckades hon sälja till ett otroligt bra pris som var långt över vår förväntan!
Välj Caroline om du söker efter en proffsig mäklare som kan få till en snabb och smidig affär! Solklar 5/5!"
Läs mer
säljare på Wallingatan 30A

25 jan 2023

"Superengagerad, effektiv, positiv och glad. Alltid tillgänglig och ger sitt yttersta. Rekommenderar starkt!
"
säljare på Roslagsgatan 58

23 jan 2023

"Caroline är en enastående mäklare! Så otroligt nöjd att vi anlitade henne. Vi kände redan från första stund att hon var självklar att sälja våran bostad. Så noggrann, bra på att återkoppla, ihärdig, underbar personlighet och gör det lilla extra hela tiden!! Har träffat många mäklare i mitt liv me..."
"Caroline är en enastående mäklare! Så otroligt nöjd att vi anlitade henne. Vi kände redan från första stund att hon var självklar att sälja våran bostad. Så noggrann, bra på att återkoppla, ihärdig, underbar personlighet och gör det lilla extra hela tiden!! Har träffat många mäklare i mitt liv men Caroline satte ribban. Rekommenderas VARMT"
Läs mer
säljare på Surbrunnsgatan 7

22 okt 2022

"Vi är så nöjda med Caroline! Positiv, tålmodig, engagerad och driftig! Rekommenderar varmt!"
säljare på Tegnérgatan 11

17 okt 2022

"Caroline var väldigt engagerad och driven i försäljningen och jag kände mig trygg i att hon skulle vara påläst och göra vad hon kunde för att få upp intresse för säljobjektet. Caroline var bra på att kommunicera och att hålla mig som säljare uppdaterad om processen."
"Caroline var väldigt engagerad och driven i försäljningen och jag kände mig trygg i att hon skulle vara påläst och göra vad hon kunde för att få upp intresse för säljobjektet. Caroline var bra på att kommunicera och att hålla mig som säljare uppdaterad om processen."
Läs mer
säljare på Sigtunagatan 11

15 sep 2022

"Återigen levererade Caroline en bra försäljning och denna gång i en riktigt svajig marknad. Det var ingen tvekan på att vi skulle ringa henne när det blev dags att sälja igen. Rekommenderar henne till alla!"
säljare på Tavastgatan 43

07 sep 2022

"Wow vilken stjärna, jag är så nöjd med mitt val av mäklare! På 24 timmar hittar Caroline kunder till privatvisning och får in bud som leder till kontrakt. Caroline var flexibel med tid, engagerad och sålde min lägenhet till ett kanonpris i en marknad där långt ifrån alla objekt ens säljs. Rekomme..."
"Wow vilken stjärna, jag är så nöjd med mitt val av mäklare! På 24 timmar hittar Caroline kunder till privatvisning och får in bud som leder till kontrakt. Caroline var flexibel med tid, engagerad och sålde min lägenhet till ett kanonpris i en marknad där långt ifrån alla objekt ens säljs. Rekommenderar Caroline starkt som mäklare!"
Läs mer
säljare på Birkagatan 19

03 sep 2022

"Caroline är utan tvekan det bästa mäklaren jag mött. Innan jag valde mäklare träffade jag 3 andra för att utvärdera mitt val. Caroline var den enda som tydligt visade att hon ville sälja mitt objekt och hennes driv och kunskap om föreningen gjorde att hon blev en det självklara valet. Hon har und..."
"Caroline är utan tvekan det bästa mäklaren jag mött. Innan jag valde mäklare träffade jag 3 andra för att utvärdera mitt val. Caroline var den enda som tydligt visade att hon ville sälja mitt objekt och hennes driv och kunskap om föreningen gjorde att hon blev en det självklara valet. Hon har under försäljningen varit lyhörd och engagerad och aldrig gett upp. Villl du ha en driven, positiv och målinriktad mäklare så är Caroline rätt mäklare för jobbet.
Hoppas innerligt att våra vägar möts igen när det blir dags för framtida bostadsaffärer."
Läs mer
säljare på Värtavägen 59

29 aug 2022

"Caroline är otroligt proffsig och lyhörd, har känts tryggt genom hela processen. Väldigt nöjd över att ha fått en snabb och smidig försäljning tillsammans med henne och Sjöman Frisk! Rekommenderar varmt !"
säljare på Skeppargatan 83

14 aug 2022

"Caroline 5/5
Kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen trots svajig marknad. Högt engagemang och bra på att hitta spekulanter och ordna extra visningar! "
säljare på Sandelsgatan 40

18 jul 2022

"Caroline har varit oerhört professionell och engagerad genom hela försäljningsprocessen. Kort och gott tveklöst fem av fem stjärnor!"
säljare på Västmannagatan 74

10 maj 2022

"Caroline är otroligt driven, duktig och ambitiös i allt hon gör! Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare och kommer garanterat vilja ha hennes hjälp igen."
säljare på Ängskärsgatan 3

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
36

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
36
Försäljningsvärde
195 710 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
201 av 205 säljare
Caroline satte rätt förväntningar på slutpriset
181 av 202 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
199 av 204 säljare
Caroline var tydlig och höll mig uppdaterad
206 av 206 säljare

Caroline på kartan.

359 tidigare bostäder
15 bostäder till salu
207 rekommendationer

15 bostäder till salu.

Bostäder

5 300 000 kr
2 rum, 38 m²
139 473 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 131 kr/mån
7 000 000 kr
2 rum, 58 m²
120 689 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 847 kr/mån
4 180 000 kr
2 rum, 38 m²
110 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 393 kr/mån
5 300 000 kr
2 rum, 46 m²
115 217 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 517 kr/mån
9 000 000 kr
3 rum, 72,7 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 546 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

8 200 000 kr
Lägenhet Norrmalm
3 rum, 81 m²
Utropspris: 8 200 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Caroline har allt man kan önska sig. Engagerad, inspiratör som förstår helheten som krävs vid stora affärer. "
6 700 000 kr
Lägenhet Östermalm
3 rum, 64 m²
Utropspris: 6 700 000 kr
4 000 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 300 000 kr
2 rum, 39 m²
Utropspris: 3 700 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bästa mäklaren i stan!!!"
4 300 000 kr
Lägenhet Gärdet
+ 200 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 4 100 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2 rum, 46 m²
Utropspris: 5 000 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.