Carl Sikali

Profilbild för Carl Sikali
Säljarfavorit
Carl Sikali
4.9 / 5
(93 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
20 st
11 st
93 025 000 kr

Bakgrund

Carl Sikali jobbar på Erik Olsson och är registrerad mäklare sedan 2020-06-26. Carl har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan oktober 2023. Carl har enligt vår statistik haft 15 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 95 100 000 kr.

Presentation

Mitt måtto är att du ska byta boende, men aldrig mäklare.

Med mer än 20 års erfarenhet av försäljning och service så har jag fått en fingertoppskänsla för människors behov. Du kan känna dig trygg i att jag med stort engagemang och målmedvetenhet kommer göra mitt yttersta för att din bostadsaffär ska bli den bästa och alltid finnas tillgänglig för dig. Min arbetsfilosofi är blod, svett och tårar – jag nöjer mig inte förrän du är nöjd.

Jag är född, uppvuxen och bosatt i Stockholm och kan framförallt södra sidan utan och innan.

Som person är jag lösningsorienterad och ser alltid möjligheter i problem. Min drivkraft är att genomföra och allting jag tar mig an slutför jag. Jag älskar att träffa människor – det är vad som ger mig energi.

Säljare om Carl.

11 maj 2024

"Vi är mycket nöjda med vår kontakt med Carl Sikali rakt igenom hela försäljningsprocessen. Han visade direkt att han hade stora kunskaper om vårt område och presenterade under vårt första möte en genomtänkt plan och idé om hur han tyckte att det hela skulle göras. Vi fick direkt ett stort förtroe..."
"Vi är mycket nöjda med vår kontakt med Carl Sikali rakt igenom hela försäljningsprocessen. Han visade direkt att han hade stora kunskaper om vårt område och presenterade under vårt första möte en genomtänkt plan och idé om hur han tyckte att det hela skulle göras. Vi fick direkt ett stort förtroende för honom och han var mycket proffsig och coachande under hela processen. Återkopplade alltid snabbt och informativt då vi ställde frågor. Mycket engagerad i alla frågor, ville verkligen lära känna oss för att kunna möta oss på bästa sätt. "
Läs mer
säljare på Hasselstigen 106

30 apr 2024

"Noggrann, tydlig och snabbt avslut."
säljare på Alphyddevägen 9

21 mar 2024

"Vi är mycket nöjda med Carl som mäklare. Han är mycket kompetent och kan den lokala marknaden bra. Vi imponerades av hans hårda arbete med att hitta potentiella köpare. Vi kommer säkerligen att använda oss av Carl igen. "
säljare på Ringvägen 157

18 mar 2024

"Carl var behjälplig, snabb och engagerad under hela vår process. Rekommenderar starkt Carl! "
säljare på Enskedevägen 168

16 mar 2024

"Det var en tuff marknad vi försökte sälja i, men Carl la ner hela sin själ i att sälja vår lägenhet. Han lyckade med konststycket att vara både proffsig och ge ett familjärt intryck samtidigt, och vi är mycket nöjda med vår upplevelse."
säljare på Mobilgatan 11

15 mar 2024

"Positiv energi, trevlig, engagerad, driven och flexibel i en osäker marknad. Den första värderingen var högre än slutpriset vilket berodde på flera faktorer men kanske kan det vara bra att gardera sig litegrann här i första skedet. Otrolig annons!"
säljare på Rörviksbacken 11

18 feb 2024

"Carl är en fantastiskt skicklig mäklare. Han är mycket engagerad och jobbar hårt. Han är professionell och kunnig och är alltid tillgänglig för både säljare och köpare. Han har också varit behjälplig för frågor efter att uppdraget var slutfört️. Carl har var ambitiös från dag ett, och gjorde mer..."
"Carl är en fantastiskt skicklig mäklare. Han är mycket engagerad och jobbar hårt. Han är professionell och kunnig och är alltid tillgänglig för både säljare och köpare. Han har också varit behjälplig för frågor efter att uppdraget var slutfört️. Carl har var ambitiös från dag ett, och gjorde mer än vad många andra mäklare skulle ha gjort. Vi kommer absolut anlita honom nästa gång vi behöver en mäklare. "
Läs mer
säljare på Högbergsgatan 37

29 jan 2024

"Carl har super härlig energi och det var precis vad vi behövde i denna process och mycket bra på att fortlöpande uppdatera om allt vad som hände i försäljningsprocessen. "
säljare på Lomvägen 645

31 okt 2023

"Rekommenderar den här mäklaren skarpt i en svår marknad för vår återkommande svåra försäljning! Trevlig och lättillgänglig med snabb återkoppling! Han jobbar verkligen dygnet runt och löser allt där ingenting är ett problem. Viktigt med mäklare som är lösnings orienterade och tar ansvar!"
"Rekommenderar den här mäklaren skarpt i en svår marknad för vår återkommande svåra försäljning! Trevlig och lättillgänglig med snabb återkoppling! Han jobbar verkligen dygnet runt och löser allt där ingenting är ett problem. Viktigt med mäklare som är lösnings orienterade och tar ansvar!"
Läs mer
säljare på Lomvägen 645

27 okt 2023

"Rekommenderar varmt Carl som mäklare. Väldigt kunnig och engagerad, kommer absolut anlita honom när det är är dags för nästa försäljning. Tack för allt!"
säljare på Fyrskeppsvägen 45

20 okt 2023

"Jag kan inte annat än varmt rekommendera Carl. Han gjorde att vår försäljning gick från en jobbig process till en positiv erfarenhet. Lyhörd, engagerad och driven. Helt klart mitt förstaval vid min nästa försäljning. "
säljare på Sätragårdsvägen 4A

21 sep 2023

"Rekommenderar Carl som en väldigt engagerad, hjälpsam och kunnig mäklare! Vi kände oss väldigt trygga genom hela affären. "
säljare på Tollare Torg 2

10 jul 2023

"Detta är tredje gången jag anlitar Carl som min mäklare och, som vanligt, visade han stort engagemang och driv för att få igenom bostadsaffären till bästa pris. "
säljare på Havsfruvägen 4

24 jun 2023

"Jag rekommenderar varmt Carl som mäklare. "
säljare på Enskedevägen 164

22 feb 2023

"Jag kände mig trygg genom hela processen vilket var superviktigt för mig.
"
säljare på Kallforsvägen 7

17 feb 2023

"Kan varmt rekommendera Carl. Han överträffade alla våra förväntningar och arbetade dedikerat och målmedvetet från första kontakt till undertecknat köpekontrakt. Det kändes väldigt tryggt med Carl som mäklare, i synnerhet med tanke på rådande bostadsmarknad."
"Kan varmt rekommendera Carl. Han överträffade alla våra förväntningar och arbetade dedikerat och målmedvetet från första kontakt till undertecknat köpekontrakt. Det kändes väldigt tryggt med Carl som mäklare, i synnerhet med tanke på rådande bostadsmarknad."
Läs mer
säljare på Enskedevägen 162

20 jan 2023

"Hans personliga brev till oss, var det bästa något som dom andra inte hade."
säljare på Parallellvägen 16

21 dec 2022

"Carl är en lyhörd och grym mäklare "
säljare på Lillhagsvägen 8

18 nov 2022

"Kan varmt varmt rekommendera Carl! Otroligt proffsig och duktig trots tuff marknad. Carl gjorde det där lilla extra som ledde till en lyckad försäljning. Kommer absolut tipsa om Carl till nära och kära. "
säljare på Industrigatan 2A

06 okt 2022

"Jag var väldigt nöjd med hela min försäljningsprocess, från första mötet, genom prissättningsstrategi, rådgivning, visning, budgivning till signing. Carl är snabb, innovativ, trevlig och väldigt professionell mot både säljare och köpare och jag uppskattade hans insikter kring marknaden och ärliga..."
"Jag var väldigt nöjd med hela min försäljningsprocess, från första mötet, genom prissättningsstrategi, rådgivning, visning, budgivning till signing. Carl är snabb, innovativ, trevlig och väldigt professionell mot både säljare och köpare och jag uppskattade hans insikter kring marknaden och ärliga svar gällande en marknad som nu är väldigt instabil - inga kryddade löften kring slutpris. Däremot jobbade han upp upp priset till en rekordförsäljning givet marknadsläget och jag rekommenderar honom varmt till nästa säljare! "
Läs mer
säljare på Hornsgatan 178

16 jun 2022

"Full av energi, tillgänglig och med fokus på uppdragsgivarens intressen."
säljare på Farvägen 8

13 jun 2022

"Carl är alltid mycket vänlig och hjälpsam och bidrog med mycket engagemang och hittade det bästa med min lägenhet och omgivning.
Varmt rekommenderad! "
säljare på Turbinvägen 21

31 maj 2022

"Han är otroligt engagerad och målmedveten.
Om det är någon som kan sälja din bostad i dessa tider så är det Carl!!!
"
säljare på Kvarnholmsvägen 80

27 maj 2022

"Carl är den bästa mäklaren hittills. Vi är nöjda med hans proffsiga bemötande av säljare och köpare som även ledde till en snabb och effektiv försäljning . Rekommenderas starkt! "
säljare på Lillhagsvägen 18

24 maj 2022

"Carl har varit en klippa genom en, för tillfället, skakig marknad och lyckades med sin professionalitet, charm, lojalitet och ihärdighet ro affären i land. "
säljare på Slipgatan 14

27 apr 2022

"Carl var väldigt informativ och öppen under hela försäljningsprocessen, han var väldigt mån vår situation och arbetade för bästa möjliga helhetslösning. Jag kommer definitivt kontakta Carl vid nästa försäljning."
säljare på Paketgränd 7

12 apr 2022

"Carl brinner för sitt yrke och skötte försäljningen med stort driv och engagemang och jobbade hårt för att nå slutpriset. Allt gick smidigt, snabbt och enkelt och resultatet blev mycket bra. Skulle gärna anlita Carl igen. "
säljare på Skönviksvägen 283

17 mar 2022

"Carl arbetade väldigt hårt för att nå det goda resultatet. Det märks att han älskar sitt jobb som mäklare och drivs av att hitta lösningar för sina kunders boendedrömmar!"
säljare på Paketgränd 7

19 jan 2022

"Jag kan varmt rekommendera Carl som mäklare. Kändes förtroendeingivande och skicklig. Gav ett proffsigt bemötande och visade ett stort engagemang. "
säljare på Bårdgränd 11

14 jan 2022

"Proffsig och snabb. Kompetent och trevlig. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare!"
säljare på Sockenvägen 383

04 dec 2021

"Vi kan varmt rekommendera Carl som mäklare. Vår bostadsförsäljning gick smidigt och enkelt med stort engagemang och målmedvetenhet från Carl! Resultat över förväntan! "
säljare på Enskedevägen 170

18 nov 2021

"Carl hade bra koll på området och var väldigt flexibel med visningar när det dök upp nya spekulanter. Jag kan verkligen rekommendera honom för kommande försäljningar. "
säljare på Sjökvarnsbacken 6

08 nov 2021

" Carl har ett gott självförtroende, men med all rätt. Han sålde för ett bra estimerat pris, hade god lokalkännedom och sålde in bostaden väldigt bra! "
säljare på Enskedevägen 164

03 nov 2021

" Helt fantastisk mäklare som gjorde det lilla extra för att få till slutpriset!"
säljare på Kristallvägen 64

24 sep 2021

"Carl är grym och jag rekommenderar honom starkt. Testade en annan mäklare/firma först som misslyckades på en betydligt lägre nivå. När Carl sedan kom in i bilden såg han till att vi fick ett slutpris som landade många hundra tusen över vår drömgräns. Allt sköttes proffsigt från start till mål, en..."
"Carl är grym och jag rekommenderar honom starkt. Testade en annan mäklare/firma först som misslyckades på en betydligt lägre nivå. När Carl sedan kom in i bilden såg han till att vi fick ett slutpris som landade många hundra tusen över vår drömgräns. Allt sköttes proffsigt från start till mål, en mycket bra säljupplevelse helt enkelt! "
Läs mer
säljare på Bondegatan 51

15 sep 2021

"Supernöjd med Carl! Sålde radhuset innan visning till rekordpris i vårt område. "
säljare på Teodolitvägen 27

13 sep 2021

"Carl var trygg och kunnig och gjorde det lilla extra. Skulle varmt rekommendera honom."
säljare på Spannvägen 17

25 jun 2021

"Carl kom in i våra liv som en slump och agerade tidigt med stort förtroende. Hans helhetslösning att både sälja våra lägenheter och samtidigt hitta våran dröm
Lägenhet gjorde valet enkelt. Tänk att bara behöva ha en mäklarkontakt genom hela resan från att köpa till att sälja. MAGISKT. Att han des..."
"Carl kom in i våra liv som en slump och agerade tidigt med stort förtroende. Hans helhetslösning att både sälja våra lägenheter och samtidigt hitta våran dröm
Lägenhet gjorde valet enkelt. Tänk att bara behöva ha en mäklarkontakt genom hela resan från att köpa till att sälja. MAGISKT. Att han dessutom arbetar efter visionen att alltid sälja till bästa möjligapris gjorde valet solklart.
Har aldrig fått en så hög värdering av min egna bostad och aldrig någonsin har en lgh sålts för ett så högt pris i mitt område. Carl håller med det sagt vad han lovar och levererar rekord efter rekord.
Vill man ha bästa pris, och helhetslösningar är han den man ska välja!
Mycket tacksam och nöjd! "
Läs mer
säljare på Lillhagsvägen 8

24 jun 2021

"Serviceinriktad, påläst och lyhörd! Skulle inte kunna tänka mig en annan mäklare!! Kommer alltid att vilja ha Carl som mäklare i framtiden!"
säljare på Hovslagarevägen 19

10 jun 2021

"Professionell, seriös, sakkunnig med hög energinivå och drivkraft.
Hela tiden informativ och med snabb återkoppling/uppdatering. Hög social kompetens och extremt trevlig. Saklig, lyhörd och ärlig.
Känslan genomgående var att han verkligen gillade sitt jobb och fanns där för oss.
Kan varmt r..."
"Professionell, seriös, sakkunnig med hög energinivå och drivkraft.
Hela tiden informativ och med snabb återkoppling/uppdatering. Hög social kompetens och extremt trevlig. Saklig, lyhörd och ärlig.
Känslan genomgående var att han verkligen gillade sitt jobb och fanns där för oss.
Kan varmt rekommendera Carl Sikali om man är ute efter en mäklare med det lilla extra, och som skiljer sig från mängden!"
Läs mer
säljare på Högbergsgatan 68A

10 maj 2021

"Carl är effektiv, noggrann och avslutsfokuserad. Vi var supernöjda från start till mål och fick ett kvadratmeterpris som var långt över vår förväntan. Han är rak och vågar berätta vad du ska göra för att få ut rätt pris för din bostad.
Vi rekommenderar honom starkt!"
"Carl är effektiv, noggrann och avslutsfokuserad. Vi var supernöjda från start till mål och fick ett kvadratmeterpris som var långt över vår förväntan. Han är rak och vågar berätta vad du ska göra för att få ut rätt pris för din bostad.
Vi rekommenderar honom starkt!"
Läs mer
säljare på Paketgränd 7

29 apr 2021

"Carl Sikali är mycket väl påläst!
Rak och tydlig i sin kommunikation! Jag kände mig väldigt trygg med att sälja min lägenhet via honom!
Carl värderade lägenheten 500 tKr högre än två andra mäklarhus, vilket stämde väl överens med utfallet vid försäljningen! "
"Carl Sikali är mycket väl påläst!
Rak och tydlig i sin kommunikation! Jag kände mig väldigt trygg med att sälja min lägenhet via honom!
Carl värderade lägenheten 500 tKr högre än två andra mäklarhus, vilket stämde väl överens med utfallet vid försäljningen! "
Läs mer
säljare på Brännkyrkagatan 66

19 apr 2021

"Carl är mycket trevig och kompetent. Han följde upp löpande under hela processen. Detta resulterade i en trygg affär!"
säljare på Konstgjutarvägen 28

21 mar 2021

"Först köpte vi en bostad via Carl och sedan fick han uppdraget att sälja vår. Otroligt professionell vid båda tillfällena. Snabb hantering av de olika momenten i försäljningsprocessen och alltid anträffbar. Skulle inte tveka en sekund att använda honom igen.
Säljare Kocksgatan 29"
"Först köpte vi en bostad via Carl och sedan fick han uppdraget att sälja vår. Otroligt professionell vid båda tillfällena. Snabb hantering av de olika momenten i försäljningsprocessen och alltid anträffbar. Skulle inte tveka en sekund att använda honom igen.
Säljare Kocksgatan 29"
Läs mer
säljare på Kocksgatan 29

26 feb 2021

"Carl Sikali har gjort ett mycket bra arbete och jag kan varmt rekommendera Carl i framtida objekt.
"
säljare på Nåttarövägen 7

19 feb 2021

"Mycket engagerad och duktig vilket gjorde att jag fick ett mycket bra pris för lägenheten."
säljare på Skebokvarnsvägen 245

16 feb 2021

"Toppeninsats av Carl, lätt att bolla idéer med när jag behövde råd inför fotografering och visningar! Slutpriset blev över all förväntan tack vare hans engagemang!"
säljare på Harpsundsvägen 78

09 feb 2021

"Ge Carl Sikali priset som årets mäklare 2021 redan nu. En fenomenal mäklarinsats rakt igenom hela försäljningsprocessen. "
säljare på Paketgränd 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
12
Villa
2
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
15
Försäljningsvärde
95 100 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
86 av 89 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
89 av 89 säljare
Carl var tydlig och höll mig uppdaterad
90 av 92 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Carl på kartan.

132 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
93 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 50 m²
Lägenhet, Stockholm
3 588 kr/mån
6 000 000 kr
2 rum, 46,5 m²
130 434 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 777 kr/mån
4 195 000 kr
2 rum, 39 m²
107 564 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 182 kr/mån
4 195 000 kr
2 rum, 57 m²
73 596 kr/m²
Lägenhet, Nacka
3 401 kr/mån
7 300 000 kr
4 rum, 96 m²
76 041 kr/m²
Lägenhet, Nacka
6 311 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 900 000 kr
Radhus Segeltorp
+ 1 705 000 kr
5 rum, 143 m²
Utropspris: 5 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är mycket nöjda med vår kontakt med Carl Sikali rakt igenom hela försäljningsprocessen. Han visade direkt att han hade stora kunskaper om vårt område och presenterade under vårt första möte en genomtänkt plan och idé om hur han tyckte att det hela skulle göras. Vi fick direkt ett stort förtroende för honom och han var mycket proffsig och coachande under hela processen. Återkopplade alltid snabbt och informativt då vi ställde frågor. Mycket engagerad i alla frågor, ville verkligen lära känna oss för att kunna möta oss på bästa sätt. "
3 500 000 kr
Lägenhet Alphyddan
-95 000 kr
3 rum, 77,5 m²
Utropspris: 3 595 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Noggrann, tydlig och snabbt avslut."
6 695 000 kr
Villa Sköndal
7 rum, 83 m²
Utropspris: 6 695 000 kr
7 300 000 kr
Lägenhet Södermalm
+ 105 000 kr
3 rum, 82,5 m²
Utropspris: 7 195 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kvarnholmen
5 rum, 102 m²
Utropspris: 9 200 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.