Bob Kjellsson

Profilbild för Bob Kjellsson
Säljarfavorit
Bob Kjellsson
5.0 / 5
(167 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
56 st
45 st
136 005 000 kr

Bakgrund

Bob Kjellsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-09-07. Bob har fått in 45 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Bob har enligt vår statistik haft 53 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 141 530 000 kr.

Presentation

Med mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare i centrala London, där jag utsågs till den mäklaren med ”bäst kundnöjdhet” i konkurrens med hundratals kollegor, vet jag vad som krävs för att genomföra en lyckad bostadsaffär. Jag bygger en karriär baserad på långsiktiga relationer och att både köpare och säljare tryggt vänder sig till mig inför affär. Som kund får du en mäklare som är driven, professionell och med stort såväl internationellt som lokalt nätverk.

Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk och vill veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och försäljning. Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

andra kvartalet 2021

Säljare om Bob.

26 jul 2021

"Jag har haft nöjet att ha Bob som mäklare både som köpare och säljare och har otroligt goda erfarenheter. Bob får jobbet gjort och är genuint fokuserad på att resultatet blir det bästa möjliga för alla inblandade. Professionell, kunnig, engagerad och mycket mån om ett gott samarbete. Absolut högsta betyg i alla aspekter! "
säljare på Älvkvarnsgatan 119

21 jul 2021

"Bob är en mäklare som är duktig på att kombinera sina kunskaper inom yrket samtidigt som han är lyhörd inför kundens specifika önskemål. Dessutom är han väldigt driven vilket kändes tryggt för mig som säljare. Tummen upp!"
säljare på Södra Storgatan 24

21 jul 2021

"Efter att lägenheten varit ute med en annan mäklare tidigare utan framgång valde vi att kontakta Bob efter rekommendation från bekanta. Bob är proffsig, kunnig och lätt att ha att göra med. Efter 2 veckor var lägenheten såld. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Bob Kjellsson på Bjurfors. "
säljare på Koralgatan 2

01 jul 2021

"Engagerad, charmig, jobbar snabbt,
Informativ,
Rekommenderas varmt. "
säljare på Möllegränden 19B

28 jun 2021

"Bob var så inlysnade och tog verkligen tid för att hjälpa, Han är bäst ."
säljare på Skolgatan 5C

17 jun 2021

"Bra samarbete, höll mig uppdaterad igenom allt!
10/10 poäng! "
säljare på Lilla Möllevångsgatan 8

11 jun 2021

"Bob är en mycket kompetent, förtroendeingivande och trevlig mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Driven, engagerad, trevlig och saklig. Vi har sålt och köpt några bostäder nu och Bob är klart den bästa mäklaren vi anlitat och stött på."
säljare på Västindiegatan 11A

27 maj 2021

"Bob leverade toppnivå från första mötet, till det att kontraktet var signerat! Otroligt lättillgänglig och driven, vi behövde aldrig ens fundera på om det fanns något mer han hade kunnat göra - det var redan gjort! Inte nog med att Bob är riktigt proffsig, han är dessutom riktigt trevlig att ha att göra med. Tvivlar på att någon annan mäklare hade kunnat leverera på samma nivå! Vi är så nöjda med Bobs insats!"
säljare på Nedre Långvinkelsgatan 8

25 maj 2021

"Försäljningen av min lägenhet gick inte som planerat men tack vare Bobs driv och energi så tvivlade jag aldrig på att det skulle lösa sig till slut, och det gjorde det såklart!"
säljare på Hantverkaregatan 35

19 maj 2021

"Mäklaren skapade genom sin profession en känsla av trygghet, det här kommer att gå bra!"
säljare på Nedre Långvinkelsgatan 8

17 maj 2021

"Vi kan inte annat än rekommendera Bob. Mycket trevlig och kunnig. Lätt att samarbeta med, och var mycket lyhörd inför vad vi tyckte var viktigt i försäljningen. "
säljare på Vagnmansgatan 10

08 maj 2021

"Bob är den typ av mäklare som jag gillar, både som säljare men också som köpare.
"
säljare på Floragatan 13

05 maj 2021

"Bob var seriös och respektfull och visade på ett stort kunnande om både försäljning och marknaden. Bob gav också alltid en snabb återkoppling och var lugn, saklig och trevlig. Försäljningen gick också mycket snabbt."
säljare på Dämmegatan 6

23 apr 2021

"Mycket engagerad och lyhörd. "
säljare på Ehrensvärdsgatan 1

22 apr 2021

"lätt att ha och göra med. trevlig, köpte lägenheten av honom för två år sen- återvände eftersom jag har förtroende för honom. kunde ha gett mer information om arvodet men jag kunde ställt mer frågor också...
kanske han undervärderade lägenheten något. han föreslog 1995 000 vi föreslog 2195000 och fick 2460 000. Vi enades om 2195 000kr. vet inte hur man ska tänka
"
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 11

21 apr 2021

"Bob sålde vår lägenhet i mars. När vi nu skulle sälja vår dotters lägenhet var det ett självklart val att välja Bob igen. Bob ger ett seriöst intryck och han är begåvad med ett stort engagemang och driv samtidigt som han är lyhörd och smidig i sitt arbete. Liksom vid försäljningen i mars så har vi känt oss trygga från början till slut även i denna försäljning. Rekommenderas varmt."
säljare på Troedsgatan 4

19 apr 2021

"Rekommenderar varmt Bob på bjurfors, hjälpsam, noggrann och engagerad.
Lätt att få tag på och visade gott intresse.
Plus i kanten att försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt! "
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 35C

18 apr 2021

"Bob är en engagerad mäklare med en klar strategi. Han är lätt att tycka om och prata med, då han pratar och resonerar på ett sätt som man förstår vilket gör det lätt att följa med under hela försäljningen. Han lovar inte saker han inte kan stå för, vilket vi uppskattar för då vet man att man kan lita på vad han säger. Bob satsar inte bara på bra bilder och snygga beskrivningar, utan lägger även stor vikt på kunskap om boendet för att direkt kunna svara på frågor från spekulanter. Detta har känts bra för oss, eftersom vi då varit trygga med att de som kom på visningen fick svar på sina frågor direkt och inte tappade eventuellt intresse på grund av att de inte fick svar på sina funderingar. Kan definitivt rekommendera Bob! "
säljare på Planteringsvägen 104A

13 apr 2021

"Bob är oerhört professionell, driven och lyhörd! "
säljare på Kullagatan 58

05 apr 2021

"Bob var helt rätt mäklare för uppdraget, han lyssnade på våra önskemål och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Bob, vill man ha en professionell, kunnig, trevlig, glad och trygg mäklare är Bob svaret.
Vi kunde inte haft en bättre upplevelse av vår försäljning, den överträffade alla förväntningar. "
säljare på Bruksgatan 14

02 apr 2021

"Bob är väldigt trevlig, driven & lätt att kommunicera och ha att göra med! Rak och ärlig, Vi är super nöjda med vårt val av mäklare och rekommenderar honom verkligen! Allt gick väldigt lätt och smidigt!
Han får 5 av 5 stjärnor! "
säljare på Hjälmshultsgatan 11

01 apr 2021

"Bob Kjellsson är den bästa mäklaren vi någonsin varit i kontakt med. Han är kunnig, engagerad och har alltid ett glatt humör. Hans driv och engagemang underlättade försäljningen och gjorde hela säljprocessen väldigt smidig. Bob var alltid tillgänglig vid minsta lilla fråga eller fundering.
Bob får våra varmaste rekommendationer 5/5! "
säljare på Karabygatan 1

27 mar 2021

"Vi är så nöjda med Bob under hela processen. Bilderna på lägenheten blev kanon och han har varit informativ genom att successivt återkoppla allt som rör försäljningen.
Han är helt enkelt galet driven och målmedveten. Vi är så nöjda!!! 5/5.
Kadettgatan. "
säljare på Kadettgatan 56A

27 mar 2021

"Bob är en mycket bra mäklare. Driven, målinriktad och alltid glad och mycket trevlig.
Han kan jag varmt rekommendera."
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 13

18 mar 2021

"Otroligt engagerad och servade med allt praktiskt kring affären då jag bor på annan ort. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vagnmansgatan 26

15 mar 2021

"Bob gjorde ett kanonjobb för oss genom hela affären! Snabb affär, höll oss uppdaterade och gjorde en superpresantation av lägenheten. Vi ger därför 5 av 5, tack! "
säljare på Karabygatan 1

09 mar 2021

"Engagerad, lyhörd, trevlig mäklare med ett stor driv. Vi uppskattade Bobs smidighet vid försäljningen. Vi har känt oss nöjda och trygga från början till slut av försäljningen. Rekommenderas varmt."
säljare på Helmfeltsgatan 7

09 mar 2021

"Mycket trevligt bemötande och kunnig mäklare."
säljare på Persgatan 41

03 mar 2021

"Bob är en professionell mäklare som gav ett kompetent och förtroendeingivande intryck genom hela processen vilket uppfyllde mina förväntningar. Jag rekommenderar verkligen Bob på Bjurfors - Helsingborgs bästa mäklare."
säljare på Lilla Möllevångsgatan 8

01 mar 2021

"Mycket engagerad och väldigt trevligt bemötande. Vi är supernöjda. Rekommenderas varmt!"
säljare på Kroksgatan 3

20 feb 2021

"Ärlig, tillgänglig och seriös!
Jag sålde nyss bostadsrätten med hjälp av Bjurfors. Bob Kjellsson hanterade hela processen på ett proffsigt sätt. Han har varit rådgivande, lyhörd, positiv och engagerad från första stund. Jag uppskattade att han var tillgänglig när jag behövde honom, att jag hela tiden fick ärlig och ibland lugnande svar på alla mina frågor, och att han var mycket närvarande och aktiv genom hela processen. Kommer att rekommendera mäklaren till alla jag känner."
säljare på Hövitsmansgatan 2

18 feb 2021

"Förutom de saker man förväntar sig av en mäklare har han visat sig ha stenkoll på fotograf och stylist. På ett ytterst stiligt sätt underlättat för alla berörda i försäljningsprocessen. Han brinner för kunden. Jag är så imponerad av honom!!"
säljare på Stampgatan 7

14 feb 2021

"Bättre mäklare kan man inte få tag på! "
säljare på Pålsjögatan 19B

13 feb 2021

"Bob är utav tvekan den bästa mäklaren i Helsingborg.
Vid försäljning av min lägenhet var jag i kontakt med många mäklare för att såklart hitta den bästa. Bob är genuin och enkel att ha att göra med. Jag som säljare har fått ett stort förtroende och uppskattat Bobs ärlighet vid försäljning men även köp av bostad.
Visningarna av min lägenhet har haft det lilla extra, vilket visar stort engagemang. Som säljare vill jag känna att min mäklare ger 110% och gör det lilla extra som kan ha en stor betydelse i slutändan.
Går du i säljtankar, ger jag mina varmaste rekomendationer till Bob Kjellsson, Bjurfors. "
säljare på Ryttmästaregatan 11B

03 feb 2021

"Lyhörd & kunnig mäklare. Hade bra koll på området & planerade in visningarna helt perfekt. Rekommenderar Bob starkt."
säljare på Karlsgatan 1A

01 feb 2021

"Proffsigt bemötande från första kontakt. Smidig försäljningsprocess med strävan att leverera det lilla extra till mig som säljare. Kommer varmt rekommendera Bob till de jag känner som är i behov av mäklartjänster. 5 stjärnor!"
säljare på Föreningsgatan 17

26 jan 2021

"Extremt duktig mäklare, han hade full koll på allt genom hela försäljningen. Återkopplingen var perfekt, visningarna var på en så proffsig nivå även om det var en lägenhet. Bob Kjellsson är utan tvekan Helsingborgs vassaste mäklare!
Rekommenderas starkt om man vill ha bästa förutsättningarna för att få sin bostad såld!"
säljare på Umeågatan 6A

24 jan 2021

"Väljer man Bob Kjellsson som mäklare får man en mycket lyhörd, kunnig och genuin mäklare. Smidig och lyckad försäljning och toppnotering i föreningen. Jag är väldigt nöjd med Bob och kommer rekommendera honom till allt och alla. Tack Bob!"
säljare på Umeågatan 16C

19 jan 2021

"Bob,
En mäklare av högsta klass frälst med talets gåva, spjutspetsen i förhandlingsteknik, en spridare av skratt/glädje som dessutom lös igenom på hans sätt att utföra sitt jobb!
- Man kunde verkligen se och känna att detta är Bob i sitt rätta element.
Bob,
är en väldigt lyhörd och pedagogisk mäklare som inte bara lyssnade utan verkligen tog till sig av önskemålen!
Han kunde plocka ut de viktiga guldkornen av våra behov, omvandla detta och skapa en atmosfär av stort lugn men samtidigt baka in egna ”inputs” av nytänk och strategi.
Detta i sin tur resulterade i ett väldigt stort förtroende från oss som gjorde att man kände sig bekväm och väldigt väl omhändertagen genom hela processen, från början till avslut.
Bob lovade inget han inte kunde stå för och var väldigt rak, genuin och ärlig.
Man kan inget annat än säga, man är väldigt glad med facit i hand över att ha valt ”rätt mäklare” och vi kommer utan tvekan ta hjälp utav Bob flera gånger i framtiden
Vill önska Bob ett stort lycka till med framtida försäljningar och till sitt avancemang till att bli delägare, bra gjort och välförtjänt! "
säljare på Dämmegatan 6

01 jan 2021

"Ödmjuk, lyhörd och fantastisk från start till slut "
säljare på Rektorsgatan 10B

09 dec 2020

"Bob Kjellsson är en trevlig och seriös mäklare. Han är mycket noggrann och engagerad i sitt arbete. Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare. "
säljare på Karl Johans gata 8

07 dec 2020

"Bob arbetade snabbt och effektivt och var proffsig genom hela processen. Stort engagemang och kunnig. Lyhörd inför våra önskemål. Återkopplade alltid. Trygg att hålla i handen genom denna stora och viktiga affär. En riktig stjärna! "
säljare på Dalarögatan 4

01 dec 2020

"Bob Kjellsson var både mäklare vid köp av min nya bostadsrätt och vid försäljning av den gamla och han gjorde ett exemplariskt jobb. Hans instats var 10/10 på alla aspekter och jag hade inte tvekat en sekund på att rekommendera honom, allting utfördes utmärkt och med stor entusiasm! "
säljare på Faktorsgatan 3A

29 nov 2020

"Vi träffade Bob i samband med att vi själva var på visning och kände då att honom vill vi anlita till vår egen försäljning."
säljare på Brommagatan 36

17 nov 2020

"Proffsigt sedan dag ett!"
säljare på Bruksgatan 7B

10 nov 2020

"Bob är lätt att ha att göra med, engagerad och driven. Väldigt nöjd så rekommenderar starkt!"
säljare på Rektorsgatan 8B

06 nov 2020

"Bob var mycket engagerad, driven och ingav ett stort förtroende. Mycket lätt att kommunicera med och med god tillgänglighet. Highly recommended!"
säljare på Wrangelsgatan 26

30 okt 2020

"Bob Kjellsson har på ett utmärkt sätt skött försäljningen av min bostad. Han har god kunskap och ett vinnande sätta med sitt stora engagemang och sin positiva attityd.
Jag vill därför ge mina bästa rekommendationer

A Sundin "
säljare på Tågagatan 9

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
43
Villa
7
Radhus
2
Parhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
45
Försäljningar
53
Försäljningsvärde
141 530 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
166 av 167 säljare
Bob satte rätt förväntningar på slutpriset
149 av 165 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
167 av 167 säljare
Bob var tydlig och höll mig uppdaterad
167 av 167 säljare

Bob på kartan.

195 tidigare annonser
4 bostäder till salu
167 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Annonser

1 295 000 kr
1 rum, 39 m²
33 205 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
2 371 kr/mån
1 495 000 kr
1 rum, 38 m²
39 342 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
2 570 kr/mån
1 895 000 kr
5 rum, 125 m²
15 160 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
7 608 kr/mån
565 000 kr
1 rum, 20 m²
28 250 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
2 047 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 495 000 kr
Lägenhet Centrum
3 rum, 62 m²
Utropspris: 2 495 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Fredriksdal
+ 205 000 kr
2 rum, 64 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag har haft nöjet att ha Bob som mäklare både som köpare och säljare och har otroligt goda erfarenheter. Bob får jobbet gjort och är genuint fokuserad på att resultatet blir det bästa möjliga för alla inblandade. Professionell, kunnig, engagerad och mycket mån om ett gott samarbete. Absolut högsta betyg i alla aspekter! "
5 000 000 kr
Lägenhet Norr
+ 205 000 kr
2 rum, 78 m²
Utropspris: 4 795 000 kr
4 050 000 kr
Villa Påarp
+ 55 000 kr
7 rum, 169 m²
Utropspris: 3 995 000 kr
1 450 000 kr
Lägenhet Eneborg
+ 55 000 kr
2 rum, 61,8 m²
Utropspris: 1 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Efter att lägenheten varit ute med en annan mäklare tidigare utan framgång valde vi att kontakta Bob efter rekommendation från bekanta. Bob är proffsig, kunnig och lätt att ha att göra med. Efter 2 veckor var lägenheten såld. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Bob Kjellsson på Bjurfors. "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.