Bob Kjellsson

Profilbild för Bob Kjellsson
Säljarfavorit
Bob Kjellsson
5.0 / 5
(147 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
47 st
40 st
112 305 000 kr

Bakgrund

Bob Kjellsson jobbar på Bjurfors och är registrerad mäklare sedan 2018-09-07. Bob har fått in 40 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan april 2019. Bob har enligt vår statistik haft 43 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och villor och motsvarar ett värde på 97 505 000 kr.

Presentation

Med mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare i centrala London, där jag utsågs till den mäklaren med ”bäst kundnöjdhet” i konkurrens med hundratals kollegor, vet jag vad som krävs för att genomföra en lyckad bostadsaffär. Jag bygger en karriär baserad på långsiktiga relationer och att både köpare och säljare tryggt vänder sig till mig inför affär. Som kund får du en mäklare som är driven, professionell och med stort såväl internationellt som lokalt nätverk.

Är du intresserad av att bli en del av mitt nätverk och vill veta hur jag kan hjälpa dig med din bostadsaffär som säljare eller köpare? Ta då ett steg i rätt riktning och kontakta mig.

Mångårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och försäljning. Utbildad fastighetsmäklare vid Högskolan Väst.

Mäklarbyrå


Prisad mäklare.

Utmärkelser

första kvartalet 2021

Säljare om Bob.

22 apr 2021

"lätt att ha och göra med. trevlig, köpte lägenheten av honom för två år sen- återvände eftersom jag har förtroende för honom. kunde ha gett mer information om arvodet men jag kunde ställt mer frågor också...
kanske han undervärderade lägenheten något. han föreslog 1995 000 vi föreslog 2195000 och fick 2460 000. Vi enades om 2195 000kr. vet inte hur man ska tänka
"
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 11

21 apr 2021

"Bob sålde vår lägenhet i mars. När vi nu skulle sälja vår dotters lägenhet var det ett självklart val att välja Bob igen. Bob ger ett seriöst intryck och han är begåvad med ett stort engagemang och driv samtidigt som han är lyhörd och smidig i sitt arbete. Liksom vid försäljningen i mars så har vi känt oss trygga från början till slut även i denna försäljning. Rekommenderas varmt."
säljare på Troedsgatan 4

19 apr 2021

"Rekommenderar varmt Bob på bjurfors, hjälpsam, noggrann och engagerad.
Lätt att få tag på och visade gott intresse.
Plus i kanten att försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt! "
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 35C

18 apr 2021

"Bob är en engagerad mäklare med en klar strategi. Han är lätt att tycka om och prata med, då han pratar och resonerar på ett sätt som man förstår vilket gör det lätt att följa med under hela försäljningen. Han lovar inte saker han inte kan stå för, vilket vi uppskattar för då vet man att man kan lita på vad han säger. Bob satsar inte bara på bra bilder och snygga beskrivningar, utan lägger även stor vikt på kunskap om boendet för att direkt kunna svara på frågor från spekulanter. Detta har känts bra för oss, eftersom vi då varit trygga med att de som kom på visningen fick svar på sina frågor direkt och inte tappade eventuellt intresse på grund av att de inte fick svar på sina funderingar. Kan definitivt rekommendera Bob! "
säljare på Planteringsvägen 104A

13 apr 2021

"Bob är oerhört professionell, driven och lyhörd! "
säljare på Kullagatan 58

05 apr 2021

"Bob var helt rätt mäklare för uppdraget, han lyssnade på våra önskemål och höll oss uppdaterade genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera Bob, vill man ha en professionell, kunnig, trevlig, glad och trygg mäklare är Bob svaret.
Vi kunde inte haft en bättre upplevelse av vår försäljning, den överträffade alla förväntningar. "
säljare på Bruksgatan 14

02 apr 2021

"Bob är väldigt trevlig, driven & lätt att kommunicera och ha att göra med! Rak och ärlig, Vi är super nöjda med vårt val av mäklare och rekommenderar honom verkligen! Allt gick väldigt lätt och smidigt!
Han får 5 av 5 stjärnor! "
säljare på Hjälmshultsgatan 11

01 apr 2021

"Bob Kjellsson är den bästa mäklaren vi någonsin varit i kontakt med. Han är kunnig, engagerad och har alltid ett glatt humör. Hans driv och engagemang underlättade försäljningen och gjorde hela säljprocessen väldigt smidig. Bob var alltid tillgänglig vid minsta lilla fråga eller fundering.
Bob får våra varmaste rekommendationer 5/5! "
säljare på Karabygatan 1

27 mar 2021

"Vi är så nöjda med Bob under hela processen. Bilderna på lägenheten blev kanon och han har varit informativ genom att successivt återkoppla allt som rör försäljningen.
Han är helt enkelt galet driven och målmedveten. Vi är så nöjda!!! 5/5.
Kadettgatan. "
säljare på Kadettgatan 56A

27 mar 2021

"Bob är en mycket bra mäklare. Driven, målinriktad och alltid glad och mycket trevlig.
Han kan jag varmt rekommendera."
säljare på Mellersta Stenbocksgatan 13

18 mar 2021

"Otroligt engagerad och servade med allt praktiskt kring affären då jag bor på annan ort. Rekommenderas starkt!"
säljare på Vagnmansgatan 26

15 mar 2021

"Bob gjorde ett kanonjobb för oss genom hela affären! Snabb affär, höll oss uppdaterade och gjorde en superpresantation av lägenheten. Vi ger därför 5 av 5, tack! "
säljare på Karabygatan 1

09 mar 2021

"Engagerad, lyhörd, trevlig mäklare med ett stor driv. Vi uppskattade Bobs smidighet vid försäljningen. Vi har känt oss nöjda och trygga från början till slut av försäljningen. Rekommenderas varmt."
säljare på Helmfeltsgatan 7

09 mar 2021

"Mycket trevligt bemötande och kunnig mäklare."
säljare på Persgatan 41

03 mar 2021

"Bob är en professionell mäklare som gav ett kompetent och förtroendeingivande intryck genom hela processen vilket uppfyllde mina förväntningar. Jag rekommenderar verkligen Bob på Bjurfors - Helsingborgs bästa mäklare."
säljare på Lilla Möllevångsgatan 8

01 mar 2021

"Mycket engagerad och väldigt trevligt bemötande. Vi är supernöjda. Rekommenderas varmt!"
säljare på Kroksgatan 3

20 feb 2021

"Ärlig, tillgänglig och seriös!
Jag sålde nyss bostadsrätten med hjälp av Bjurfors. Bob Kjellsson hanterade hela processen på ett proffsigt sätt. Han har varit rådgivande, lyhörd, positiv och engagerad från första stund. Jag uppskattade att han var tillgänglig när jag behövde honom, att jag hela tiden fick ärlig och ibland lugnande svar på alla mina frågor, och att han var mycket närvarande och aktiv genom hela processen. Kommer att rekommendera mäklaren till alla jag känner."
säljare på Hövitsmansgatan 2

18 feb 2021

"Förutom de saker man förväntar sig av en mäklare har han visat sig ha stenkoll på fotograf och stylist. På ett ytterst stiligt sätt underlättat för alla berörda i försäljningsprocessen. Han brinner för kunden. Jag är så imponerad av honom!!"
säljare på Stampgatan 7

14 feb 2021

"Bättre mäklare kan man inte få tag på! "
säljare på Pålsjögatan 19B

13 feb 2021

"Bob är utav tvekan den bästa mäklaren i Helsingborg.
Vid försäljning av min lägenhet var jag i kontakt med många mäklare för att såklart hitta den bästa. Bob är genuin och enkel att ha att göra med. Jag som säljare har fått ett stort förtroende och uppskattat Bobs ärlighet vid försäljning men även köp av bostad.
Visningarna av min lägenhet har haft det lilla extra, vilket visar stort engagemang. Som säljare vill jag känna att min mäklare ger 110% och gör det lilla extra som kan ha en stor betydelse i slutändan.
Går du i säljtankar, ger jag mina varmaste rekomendationer till Bob Kjellsson, Bjurfors. "
säljare på Ryttmästaregatan 11B

03 feb 2021

"Lyhörd & kunnig mäklare. Hade bra koll på området & planerade in visningarna helt perfekt. Rekommenderar Bob starkt."
säljare på Karlsgatan 1A

01 feb 2021

"Proffsigt bemötande från första kontakt. Smidig försäljningsprocess med strävan att leverera det lilla extra till mig som säljare. Kommer varmt rekommendera Bob till de jag känner som är i behov av mäklartjänster. 5 stjärnor!"
säljare på Föreningsgatan 17

26 jan 2021

"Extremt duktig mäklare, han hade full koll på allt genom hela försäljningen. Återkopplingen var perfekt, visningarna var på en så proffsig nivå även om det var en lägenhet. Bob Kjellsson är utan tvekan Helsingborgs vassaste mäklare!
Rekommenderas starkt om man vill ha bästa förutsättningarna för att få sin bostad såld!"
säljare på Umeågatan 6A

24 jan 2021

"Väljer man Bob Kjellsson som mäklare får man en mycket lyhörd, kunnig och genuin mäklare. Smidig och lyckad försäljning och toppnotering i föreningen. Jag är väldigt nöjd med Bob och kommer rekommendera honom till allt och alla. Tack Bob!"
säljare på Umeågatan 16C

19 jan 2021

"Bob,
En mäklare av högsta klass frälst med talets gåva, spjutspetsen i förhandlingsteknik, en spridare av skratt/glädje som dessutom lös igenom på hans sätt att utföra sitt jobb!
- Man kunde verkligen se och känna att detta är Bob i sitt rätta element.
Bob,
är en väldigt lyhörd och pedagogisk mäklare som inte bara lyssnade utan verkligen tog till sig av önskemålen!
Han kunde plocka ut de viktiga guldkornen av våra behov, omvandla detta och skapa en atmosfär av stort lugn men samtidigt baka in egna ”inputs” av nytänk och strategi.
Detta i sin tur resulterade i ett väldigt stort förtroende från oss som gjorde att man kände sig bekväm och väldigt väl omhändertagen genom hela processen, från början till avslut.
Bob lovade inget han inte kunde stå för och var väldigt rak, genuin och ärlig.
Man kan inget annat än säga, man är väldigt glad med facit i hand över att ha valt ”rätt mäklare” och vi kommer utan tvekan ta hjälp utav Bob flera gånger i framtiden
Vill önska Bob ett stort lycka till med framtida försäljningar och till sitt avancemang till att bli delägare, bra gjort och välförtjänt! "
säljare på Dämmegatan 6

01 jan 2021

"Ödmjuk, lyhörd och fantastisk från start till slut "
säljare på Rektorsgatan 10B

09 dec 2020

"Bob Kjellsson är en trevlig och seriös mäklare. Han är mycket noggrann och engagerad i sitt arbete. Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare. "
säljare på Karl Johans gata 8

07 dec 2020

"Bob arbetade snabbt och effektivt och var proffsig genom hela processen. Stort engagemang och kunnig. Lyhörd inför våra önskemål. Återkopplade alltid. Trygg att hålla i handen genom denna stora och viktiga affär. En riktig stjärna! "
säljare på Dalarögatan 4

01 dec 2020

"Bob Kjellsson var både mäklare vid köp av min nya bostadsrätt och vid försäljning av den gamla och han gjorde ett exemplariskt jobb. Hans instats var 10/10 på alla aspekter och jag hade inte tvekat en sekund på att rekommendera honom, allting utfördes utmärkt och med stor entusiasm! "
säljare på Faktorsgatan 3A

29 nov 2020

"Vi träffade Bob i samband med att vi själva var på visning och kände då att honom vill vi anlita till vår egen försäljning."
säljare på Brommagatan 36

17 nov 2020

"Proffsigt sedan dag ett!"
säljare på Bruksgatan 7B

10 nov 2020

"Bob är lätt att ha att göra med, engagerad och driven. Väldigt nöjd så rekommenderar starkt!"
säljare på Rektorsgatan 8B

06 nov 2020

"Bob var mycket engagerad, driven och ingav ett stort förtroende. Mycket lätt att kommunicera med och med god tillgänglighet. Highly recommended!"
säljare på Wrangelsgatan 26

30 okt 2020

"Bob Kjellsson har på ett utmärkt sätt skött försäljningen av min bostad. Han har god kunskap och ett vinnande sätta med sitt stora engagemang och sin positiva attityd.
Jag vill därför ge mina bästa rekommendationer

A Sundin "
säljare på Tågagatan 9

23 okt 2020

"Mycket kompetent, lyhörd och engagerad. En mäklare som gör sitt yttersta för att få till en bra affär. Fick även mycket komplimanger av köpare som tyckte han var den bästa mäklaren av alla de hade träffat på visningar de varit på. Kommer utan tvekan anlita i framtiden igen om det finns behov. "
säljare på Lilla Möllevångsgatan 8

21 okt 2020

"Mäklaren var väldigt duktig på att ge oss uppdateringar vid varje händelse i försäljningen."
säljare på Tågagatan 8

13 okt 2020

"Bob är förtroendeingivande och otroligt enkel att ha och göra med. Social och enkel att komma i kontakt med. Skulle rekommendera Bob alla dagar i veckan! "
säljare på Brommagatan 17

11 okt 2020

"Vi är mycket nöjda med Bobs insats och glada över att vi valde honom som mäklare! "
säljare på Brommagatan 17

07 okt 2020

"Mycket snabb med att ta fram information om lägenheten från bostadsrättsföreningen. Gick även mycket snabbt med fotografering och att få ut den på marknaden."
säljare på Umeågatan 16C

02 okt 2020

"Jag kan varmt rekommendera Bob som mäklare. Bob har ett imponerande driv, väldigt kunnig och en trevlig personlighet. Lätt att tycka om och väldigt förtroendegivande. Bob får mina varmaste rekommendationer. "
säljare på Hantverkaregatan 27A

28 sep 2020

"Jag och min sambo hade haft många möten med olika mäklare, men fick aldrig något förtroende för dem. Vid första mötet med Bob kändes det direkt att vi hade hittat vår mäklare. Bob är ett energiknippe som sprider mycket positivitet. Samtidigt har han varit en bra lyssnare och ödmjukt lyssnat på våra önskemål. Ett gott samarbete där vi har känt oss trygga och nöjda med lägenhetsförsäljningen från start till slut. Bob är en mäklare vi skulle rekommendera alla dagar i veckan. Med det drivet han har blev vår lägenhet såld på nolltid!"
säljare på Tågagatan 54A

27 sep 2020

"Skötte affären smidigt, både vid köp av nya lägenheten och vid försäljning av den gamla lägenheten. "
säljare på Lilla Möllevångsgatan 8

23 sep 2020

"Lysande insats från första kontakt. Bob har precis det man söker hos en mäklare, fingertoppskänsla! Vi kommer rekommendera Bob till vänner och bekanta samt själv använda oss av honom vid framtida försäljningar!"
säljare på Vagnmansgatan 12

22 sep 2020

"Bob var mycket trevlig och vi kände verkligen att affären var i trygga händer. Han var hela tiden kontaktbar och gjorde allt för att alla önskemål skulle bli tillgodosedda.
Om det blir dags för ny bostadsaffär kommer vi utan tvekan att välja Bob igen!"
säljare på Persgatan 45

21 sep 2020

"Mäklaren är mycket social och kompetent. "
säljare på Hövitsmansgatan 13

14 sep 2020

"Det var ett rent nöje att, tillsammans med Bob, sälja min lägenhet! Han är proffsig, trevlig, social, lätt att få tag på, väl förberedd, håller det han lovar och jag är väldigt nöjd med hela säljprocessen och resultatet. Jag rekommenderar alla att prata med Bob innan du väljer mäklare! Han får mina bästa rekommendationer!"
säljare på Kadriljvägen 58

12 sep 2020

"Supertrevlig kille med stort engagemang och vädjade god kommunikation. "
säljare på Sankt Peders gata 13

08 sep 2020

"En mycket engagerad mäklare, trevlig och lätt att ha att göra med. Kan verkligen
rekommendera Bob."
säljare på Miatorpsgatan 24

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
39
Villa
3
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
40
Försäljningar
43
Försäljningsvärde
97 505 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
146 av 147 säljare
Bob satte rätt förväntningar på slutpriset
131 av 145 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
147 av 147 säljare
Bob var tydlig och höll mig uppdaterad
147 av 147 säljare

Bob på kartan.

169 tidigare annonser
5 bostäder till salu
147 rekommendationer

5 bostäder till salu.

Annonser

2 595 000 kr
3 rum, 95 m²
27 315 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 366 kr/mån
2 rum, 65 m²
12 230 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
3 761 kr/mån
4 295 000 kr
4 rum, 111 m²
38 693 kr/m²
Lägenhet, Helsingborg
4 845 kr/mån
5 895 000 kr
6 rum, 146 m²
40 376 kr/m²
Villa, Ängelholm
6 695 000 kr
6 rum, 169 m²
39 615 kr/m²
Villa, Ängelholm

Tidigare försäljningar.

Annonser

2 460 000 kr
Lägenhet Olympia
+ 265 000 kr
2 rum, 65,8 m²
Utropspris: 2 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"lätt att ha och göra med. trevlig, köpte lägenheten av honom för två år sen- återvände eftersom jag har förtroende för honom. kunde ha gett mer information om arvodet men jag kunde ställt mer frågor också...
kanske han undervärderade lägenheten något. han föreslog 1995 000 vi föreslog 2195000 och fick 2460 000. Vi enades om 2195 000kr. vet inte hur man ska tänka
"
3 825 000 kr
Lägenhet Norr
-50 000 kr
5 rum, 113 m²
Utropspris: 3 875 000 kr
Lägenhet Olympia
+ 305 000 kr
2 rum, 56 m²
Utropspris: 1 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Rekommenderar varmt Bob på bjurfors, hjälpsam, noggrann och engagerad.
Lätt att få tag på och visade gott intresse.
Plus i kanten att försäljningen gick otroligt snabbt och smidigt! "
1 700 000 kr
Lägenhet Tågaborg
+ 205 000 kr
1 rum, 38 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bob sålde vår lägenhet i mars. När vi nu skulle sälja vår dotters lägenhet var det ett självklart val att välja Bob igen. Bob ger ett seriöst intryck och han är begåvad med ett stort engagemang och driv samtidigt som han är lyhörd och smidig i sitt arbete. Liksom vid försäljningen i mars så har vi känt oss trygga från början till slut även i denna försäljning. Rekommenderas varmt."
1 420 000 kr
Lägenhet Miatorp
+ 125 000 kr
3 rum, 69 m²
Utropspris: 1 295 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Bob är en engagerad mäklare med en klar strategi. Han är lätt att tycka om och prata med, då han pratar och resonerar på ett sätt som man förstår vilket gör det lätt att följa med under hela försäljningen. Han lovar inte saker han inte kan stå för, vilket vi uppskattar för då vet man att man kan lita på vad han säger. Bob satsar inte bara på bra bilder och snygga beskrivningar, utan lägger även stor vikt på kunskap om boendet för att direkt kunna svara på frågor från spekulanter. Detta har känts bra för oss, eftersom vi då varit trygga med att de som kom på visningen fick svar på sina frågor direkt och inte tappade eventuellt intresse på grund av att de inte fick svar på sina funderingar. Kan definitivt rekommendera Bob! "

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.