Beatrice Anderberg

Profilbild för Beatrice Anderberg
Säljarfavorit
Beatrice Anderberg
5.0 / 5
(96 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
24 st
18 st
115 155 000 kr

Bakgrund

Beatrice Anderberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-07-05. Beatrice har fått in 18 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Beatrice har enligt vår statistik haft 25 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 140 655 000 kr.

Presentation

Målmedveten – Serviceminded – Engagerad - Nytänkande
Jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som ständigt gör det lilla extra.

Min uppgift är att göra din affär till din livs bästa. Att vara med och optimera mina kunders försäljningar är något jag tycker jag är fantastiskt roligt och det är där jag finner mitt driv till att göra det lilla extra i varje försäljning.

Bostadsförsäljning och köp är en av de största affärerna i livet och innehåller mycket känslor. Mitt mål är att utefter era förväntningar, önskemål och behov, på ett tryggt och engagerat sätt vägleda er genom hela försäljningsprocessen och att ni ska få se skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär.

Varje lyckad bostadsaffär ställer krav på noggranna förberedelser, nytänkt och engagemang. Jag presterar mitt yttersta för att hålla toppkvalitet mot både säljare och köpare genom min målmedvetenhet, höga tillgänglighet, kunskap, nyfikenhet och positiva inställning att allt är möjligt.

Mitt genuina engagemang och service ger dig den bästa förutsättningen till en rolig och lyckad försäljningsprocess med en lika glad och nöjd köpare.

Slå mig en signal så kan vi prata vidare!

Säljare om Beatrice.

08 okt 2021

"Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan seriositet och lättsamhet för mig och köparna. Jag kände mig väldigt trygg och hade fullt förtroende för mäklaren från första möte tills vi hade signerat. Lugn, tydlighet, rimlig förväntanshantering och tydlig kommunikation är ord som beskriver henne."
säljare på John Ericssonsgatan 16

18 sep 2021

"Beatrice har ett trevligt sätt, är ambitiös och seriös - vilket gav ett resultat vi är väldigt nöjda med!"
säljare på Bergsgatan 45

17 sep 2021

"Beatrice är en rakt igenom fantastisk mäklare! Hon visade från dag ett en oerhört proffsig inställning, med goda råd och tips till oss som säljare. Hennes tydlighet inger verkligen ett stort förtroende, och man kunde märka igenom hela processen att alla parter var nöjda med Beatrice som yttersta led i förmedlingen av lägenheten. Hon var på alla sätt och vis tillgänglig från start till mål - och införlivade utan undantag alla de aspekter som hon satte ut för försäljningen under vårt första möte. VARM rekommendation att välja Beatrice som mäklare!"
säljare på Bergsgatan 5A

14 aug 2021

"Skulle absolut sälja med Beatrice igen! Lätt att få tag på, dedikerad, gav superbra tips och skötte budgivningen så bra. "
säljare på Chapmansgatan 5

12 aug 2021

"Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort förtroende för henne under hela processen. Slutresultatet blev över förväntan och vet att det är tack vare hennes goda relation med spekulanterna & köparna. Helt enkelt en härlig och otroligt ambitiös mäklare som jag kan rekommendera till alla med högt ställda krav. Tack Beatrice! "
säljare på Rindögatan 14

04 aug 2021

"Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot mig som säljare såväl som mot köpare. Detta bevisades under hela processen i form av realistisk värdering, trevlig och tydlig kommunikation, värdefulla råd och att hon alltid gav det lilla extra. Jag kommer definitivt att sälja med Beatrice i framtiden igen - en härligare mäklare kan man inte hitta!"
säljare på Rörstrandsgatan 23

08 jul 2021

"Beatrice är en toppenmäklare som jobbar hårt med hög energi i varenda del av affären. Hon är pålitlig, tydlig och noggrann och det märks att hon är erfaren. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Lundagatan 52

06 jul 2021

"Fantastiskt engagerad, lyhörd och påläst. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kungsholmsgatan 44

28 jun 2021

"Extremt proffsig och duktig mäklare, höll mig kontinuerligt uppdaterad och lyssnade på mina önskemål och förväntningar. Hjälpte till utöver förväntan både innan och efter försäljningen samt stängde affären på en nivå som var över förväntan. Kan varmt rekommenderas!"
säljare på Frejgatan 34

18 jun 2021

"Beatrice är ett riktigt proffs, med mycket känsla och engagemang. Jag kände det som att vi gjorde det tillsammans hela vägen."
säljare på Pipersgatan 20

25 maj 2021

"Beatrice är en fenomenal mäklare med god känsla för försäljning enda in fingerspetsarna. Hon lyckades få ett dunderpris på vår bostad långt över förväntan och var ett bra bollplank i vår pressade situation. Dessutom var köparen väldigt nöjd vilket är ett bevis på att hon även sköter spekulantkontakten väl.
Vi kan rekommendera Beatrice till alla där ute som ska sälja! Queen B!"
säljare på Chapmansgatan 4

26 apr 2021

"Vi är oerhört nöjda med Beatrice insats. Hon är lugn och sansad, kommunicerar på ett struktuerat och adekvat sätt. Belastade inte oss säljare med onödig information vilket vi uppskattade särskilt. Jobbade målmedvetet och metodiskt genom vilket hon sedermera uppnådde ett oerhört bra slutspris. Vi kommer anlita Beatrice igen om det blir aktuellt och kan utan att tveka rekommendera henne till andra."
säljare på Polhemsgatan 5

08 apr 2021

"Superduktig mäklare som sätter rätt förväntningar på slutpriset och levererar efter det plus lite till!
"
säljare på Jakob Westinsgatan 7

08 apr 2021

"Beatrice är en fantastisk mäklare! Har rekommenderat henne till alla jag känner :) "
säljare på Kronobergsgatan 23

07 apr 2021

"Beatrice gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av min bostaden. Hon var lugn, varm och informerande och värderingen som hon lämnade motsvarade slutpriset väl. Ett toppenjobb rakt igenom!"
säljare på Torsgatan 59

29 mar 2021

"Redan vid första mötet fick vi ett väldigt bra intryck av Beatrice då hon presenterade sin affärsmodell och strategi på ett tydligt och inspirerande sätt. Hela processen flöt sedan på enligt överenskommen plan. Saker som vi uppskattade extra mycket var tydlighet, bra kommunikation, god rådgivning, förtroendeingivande och högt engagemang. Allt detta resulterade i en smidig och bra affär som vi känner oss väldigt nöjda med."
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

08 mar 2021

"Beatrice är den bästa mäklaren man kan tänka sig, hon har mäklat åt oss två gånger nu och vi har varit supernöjda båda gångerna. När det blir dags att sälja igen kommer vi kontakta Beatrice igen. Hon bryr sig om att det blir en bra affär för alla parter vilket är tryggt och lönsamt :)"
säljare på Robert Almströmsgatan 9A

24 feb 2021

"Toppen!!"
säljare på Norrbackagatan 60

23 feb 2021

"Beatrice var helt outstanding från start till mål i vår säljprocess. Letar du efter en intelligent och kunnig mäklare med fingertoppskänsla för varje detalj ska du välja Beatrice. "
säljare på Fridhemsgatan 12

12 dec 2020

"Tänkte egentligen inte sälja utan kolla av marknaden och enbart sälja till ett bra pris, men tack vare Beatrice så blev det försäljning ändå:)
Mycket varmt bemötande och lyhörd i kombination med att uppdatera oss om statusen kontinuerligt. Helt enkelt en väldigt bra och professionell mäklare:)"
säljare på Torsgatan 77

01 dec 2020

"Beatrice är ärlig, engagerad och lyhörd vilket gjorde det väldigt lätt att ha fullt förtroende för henne genom hela försäljningsprocessen. Hon är otroligt lätt att ha att göra med och inte rädd för att jobba vilket resulterade i en försäljning som jag är mycket nöjd med.
Rekommenderar starkt Beatrice! "
säljare på Karlsviksgatan 6

25 nov 2020

"Beatrice besitter de egenskaper som är viktiga vid en bostadsförsäljning. Hon är rak, påläst flexibel och enkel att ha att göra med . Att sälja en lägenhet mitt under den andra vågen av Covid-19 borde egentligen vara förknippat med problem men Beatrice överträffade mina förväntningar med råge. Undertecknad kan såldes varmt rekommendera henne vid en eventuell bostadsförsäljning."
säljare på Jaktvarvsplan 3

22 nov 2020

"I en bransch av åtskilliga alternativ bland mäklare sticker Beatrice ut till det bättre. Med en otrolig entusiasm och trovärdighet finner hon balansen med målet om en nöjd säljare som köpare. Struktur och engagemang sammanflätar för en smidig process där vi i mål var mycket nöjda med utfallet. Vi kan starkt rekommendera Beatrice till samtliga, både säljare som köpare!"
säljare på Roslagsgatan 23A

20 nov 2020

"Jag och min sambo är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet och tycker Beatrice gjorde ett toppen jobb! Vi kände hos trygga under hela affären. "
säljare på Lundagatan 46

22 okt 2020

"En mer engagerad mäklare får man nog leta efter! Beatrice är verkligen lyhörd och ÄRLIG! Det blev inte 5:e försäljningsprat i raden, när vi först träffade henne, men ett ärligt samtal. Superproffsig, kunnig, bra kommunikatör och en varm personlighet! Vi hade inte tänkt sälja innan vi hade hittat ett nytt ställe men när Beatrice ringde efter några månader (skrev kontrakt med henne innan sommaren) för att berätta om nuvarande marknaden i Sthlm, tvekade vi inte och litade på henne. Hon är aldrig ”pushig” men tydligt. Folk som säger att ”val av mäklaren spelar inte en sådan stor roll” har inte pratat med Beatrice än. En försäljning innan visning som gick över all förväntan, tack vare Beatrice! "
säljare på Norrbackagatan 26

15 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Beatrice! Vi träffade flera mäklare i vår urvalsprocess och Beatrice gjorde bäst intryck. Så professionell, lyhörd, tydlig och engagerad. Vi kommer absolut välja henne igen vid nästa försäljning! "
säljare på Jakob Westinsgatan 7

29 sep 2020

"Beatrice är väldigt förtroendeingivande och proffsig. Vi kände oss väldigt trygga. Kan varmt rekomendera!"
säljare på Inedalsgatan 17

28 sep 2020

"Vi kan verkligen rekommendera Beatrice och kommer sälja med henne igen om vi får chansen. Hon var väldigt engagerad och uppdaterade oss löpande, vilket bidrog till en bra teamkänsla. Upplevde även att Beatrice hade en bra balans mellan att lyssna in oss samtidigt som hon ställde krav och kom med sin expertis!
Toppenbetyg från oss på Fleminggatan 60! "
säljare på Fleminggatan 60

21 sep 2020

"Beatrice är en fantastisk mäklare! Vi kände oss 100% trygga och hon var alltid snabb med att återkoppla samt svara på frågor vi hade. Rekommenderar Beatrice starkt!"
säljare på Frödingsvägen 1

17 sep 2020

"Beatrice är utan tvekan den bästa! Hon satte rimliga förväntingar, gav oss bra tips inför styling och fotografering av vår lägenhet och var verkligen engagerad. Det kändes verkligen tryggt att sälja med Beatrice och om jag själv skulle köpa lägenhet, skulle jag vilja köpa av en mäklare som henne också, då hon är otroligt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Att hon dessutom levererade och sålde vår lägenhet för mer än vad vi ens tänkt och vågat drömma om är fantastiskt. Rekommenderar er verkligen att anställa Beatrice nästa gång ni ska sälja, jag kommer garanterat göra det nästa igen! "
säljare på Frejgatan 4

16 sep 2020

"Beatrice är lyhörd, vänlig, målinriktad och fantastiskt engagerad. Hon har under hela säljprocessen varit noggrann och som säljare har jag hela tiden varit uppdaterad med hur processen fortlöpt. Skulle jag sälja en lägenhet igen skulle jag utan tvekan ta kontakt med Beatrice igen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Karlsviksgatan 9

25 aug 2020

"Mycket professionell, påläst, dedikerad och Beatrice höll oss hela tiden uppdaterad i processen vilket gjorde det väldigt enkelt för oss som säljare. Våra varmaste rekommendationer."
säljare på Igeldammsgatan 34

21 aug 2020

"Beatrice höll mig uppdaterad under hela processen. Hon var engagerad, lyhörd och en proffsig mäklare. Jag kommer att ta hjälp av henne vid framtida bostadsförsäljningar och kan rekommendera henne starkt."
säljare på Tomtebogatan 8

17 aug 2020

"Beatrice var från början till slut engagerad och på tårna. Som säljare kändes det toppen att ha en mäklare som inte bara var engagerad, men också ärlig och som tog sin tid. Det uppskattades verkligen. Kan starkt rekommendera Beatrice!"
säljare på Lidnersgatan 12B

10 aug 2020

"Positiv inställning. Kämpade för att få lägenheten till det bästa priset. Kunnig och målinriktad. "
säljare på Drottningholmsvägen 72

14 jul 2020

"Beatrice var en toppenmäklare att ha vid min sida - mycket lyhörd, empatisk, ärlig och driven. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Observatoriegatan 9

01 jul 2020

"Otroligt skickligt hur Beatrice navigerade genom de förändrade förutsättningarna under processen."
säljare på Alströmergatan 35

15 jun 2020

"Inget billigt arvode direkt, men prisvärt givet utfall. "
säljare på Kungsklippan 14

13 jun 2020

"Beatrice var väldigt engagerad & driven under hela försäljningsprocessen. Därför ger jag henne 10/10. "
säljare på Kungsklippan 20

02 apr 2020

"Vi är helt övertygade om att Beatrice inom ett par år kommer att vara Stockholms mest anlitade mäklare!"
säljare på Falugatan 15

27 mar 2020

"Vi träffade flera mäklare inför försäljningen och Beatrice gjorde bäst intryck på oss. Beatrice levde upp till förväntningarna och skötte försäljningen av vår lägenhet galant. Hon är mycket trevlig, proffsig och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi rekommenderar Beatrice som mäklare och kommer att välja henne igen vid nästa försäljning! "
säljare på Industrigatan 16

26 mar 2020

"Vi kunde inte va mer nöjda med Beatrice. Från första möte till försäljning av vår lägenhet sköttes på högsta nivå. Beatrice är otroligt professionell mot alla inblandade parter, gör det där lilla (mycket) extra för alla, så alla känner sig väl omhändertagna och tillfreds i sin situation. Ska ni sälja i Stockholm city så finns det ingen annan som vi rekommenderar så mycket som Beatrice. "
säljare på Fridhemsgatan 29A

08 mar 2020

"Kan verkligen rekommendera Beatrice som mäklare och önskar att fler får chansen att sälja med hjälp av henne.
Hon är otroligt förtroendeingivande och höll mig uppdaterad i alla steg av processen samt uppförde sig väldigt professionellt genom hela processen. Det var en väldigt smidig process att sälja lägenheten med hjälp av Beatrice. "
säljare på Kommendörsgatan 6

26 feb 2020

"Jag har varit jättenöjd med Beatrice! Lyhörd, engagerad och duktig. Bra helhetsupplägg med styling och bra fotograf gjorde att jag fick ett högra pris än jag hade hoppats på!"
säljare på Kungsklippan 12

14 feb 2020

"Jag var supernöjd och kände mig väldig trygg och imponerad av min mäklare. "
säljare på Fridhemsgatan 31

29 jan 2020

"Beatrice gjorde ett fantastiskt bra arbete vid försäljningen av vår lägenhet! Hon fick hela processen att kännas trygg, hon var väldigt lyhörd för våra önskemål och gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda, vilket vi verkligen blev!! Och dessutom var hon väldigt trevlig som person. Jag vill ge Beatrice 10/10 i betyg, om jag ska sälja igen någon gång så finns det ingen tvekan om vem jag vill ha som mäklare!"
säljare på Sankt Eriksgatan 9

27 jan 2020

"Jag säger bara WOW! Jag är själv mäklare och driver mäklarkontor, Beatrice är en stjärna.
Lyhörd
Ödmjuk
Driven
Engagerad
Påläst
Hon har allt en mäklare ska ha!
Tack för din hjälp!//
Tobias & Hannah med familj"
säljare på Sankt Eriksgatan 9

28 nov 2019

"Har totalt genomfört fem köp / försäljningar under de senaste 15 åren. Beatrice den bästa mäklaren jag haft."
säljare på Sven Rinmans gata 4

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
25

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
18
Försäljningar
25
Försäljningsvärde
140 655 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
94 av 96 säljare
Beatrice satte rätt förväntningar på slutpriset
89 av 96 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
95 av 95 säljare
Beatrice var tydlig och höll mig uppdaterad
95 av 95 säljare

Beatrice på kartan.

150 tidigare annonser
1 bostäder till salu
96 rekommendationer

1 bostad till salu.

Annonser

4 600 000 kr
2 rum, 52 m²
88 461 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 364 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

9 600 000 kr
Lägenhet
3 rum, 86 m²
2 930 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 580 000 kr
1 rum, 25 m²
Utropspris: 2 350 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan seriositet och lättsamhet för mig och köparna. Jag kände mig väldigt trygg och hade fullt förtroende för mäklaren från första möte tills vi hade signerat. Lugn, tydlighet, rimlig förväntanshantering och tydlig kommunikation är ord som beskriver henne."
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 82 m²
Utropspris: 9 300 000 kr
3 775 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 780 000 kr
2 rum, 32 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 120 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 370 000 kr
1 rum, 30 m²
Utropspris: 2 750 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats som till salu på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.