Beatrice Anderberg

Profilbild för Beatrice Anderberg
Säljarfavorit
Beatrice Anderberg
5.0 / 5
(156 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
28 st
14 st
143 370 000 kr

Bakgrund

Beatrice Anderberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-07-05. Beatrice har fått in 14 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan augusti 2022. Beatrice har enligt vår statistik haft 23 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 147 345 000 kr.

Presentation

Målmedveten – Serviceminded – Engagerad

Jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som ständigt gör det lilla extra.

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang

Bostadsförsäljning och köp är en av de största affärerna i livet och innehåller mycket känslor. Mitt mål är att utefter era förväntningar, önskemål och behov, på ett tryggt och engagerat sätt vägleda er genom hela försäljningsprocessen och att ni ska få se skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär.

Varje lyckad bostadsaffär ställer krav på noggranna förberedelser, nytänkt och engagemang. Jag presterar mitt yttersta för att hålla toppkvalitet mot både säljare och köpare genom min målmedvetenhet, höga tillgänglighet, kunskap, nyfikenhet och positiva inställning att allt är möjligt.

Slå mig en signal så kan vi prata vidare!

Säljare om Beatrice.

01 jun 2023

"Med sin ärliga och tydliga kommunikation, fick Beatrice vår tillit snabbt. Hon jobbar effektivt och med stort engagemang för att få oss till ett stark team. Vi köpte vår bostad av henne för 1,5 år sedan och det var en självklarhet att välja henne som vår mäklare åter igen! "
"Med sin ärliga och tydliga kommunikation, fick Beatrice vår tillit snabbt. Hon jobbar effektivt och med stort engagemang för att få oss till ett stark team. Vi köpte vår bostad av henne för 1,5 år sedan och det var en självklarhet att välja henne som vår mäklare åter igen! "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 5A

22 maj 2023

"Beatrice gjorde oss trygga och lugna genom hela processen. Hon var lyhörd och tydlig vilket gjorde att alla iblandade kändes nöjda i slutet. Som säljare kände vi oss väldigt omhändertagna. "
säljare på Bergsgatan 11

08 apr 2023

"Beatrice var otroligt lyhörd och engagerad under hela processen. Hon var tydlig och informerade oss om varje steg vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Beatrice. "
säljare på Roslagsgatan 32

10 mar 2023

"Supernöjd med Beatrice på alla sätt! Rekomenderas stark! "
säljare på Luntmakargatan 81

14 feb 2023

"Bea är en stjärna! Hon hjälpte oss att sälja vår bostad på Kungsholmen. Vi var tydliga med att vi ville ha en snabb försäljning då vi hade hittat en ny lägenheten vi ville köpa. På mindre än 48 timmar hade vi fotat, lagt ut lägenheten, haft privatvisning och sålt lägenheten, dessutom till ett pri..."
"Bea är en stjärna! Hon hjälpte oss att sälja vår bostad på Kungsholmen. Vi var tydliga med att vi ville ha en snabb försäljning då vi hade hittat en ny lägenheten vi ville köpa. På mindre än 48 timmar hade vi fotat, lagt ut lägenheten, haft privatvisning och sålt lägenheten, dessutom till ett pris vi är nöjda med. Toppmäklare!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 3A

09 feb 2023

"Beatrice är en stjärna! Hon är professionell, noggrann och engagerar sig in i minsta detalj. Ingenting lämnas åt slumpen. Vi är så nöjda med både processen och resultatet av försäljningen!"
säljare på Karlsviksgatan 10

09 feb 2023

"Rekommenderar Bea starkt som mäklare! Hon var lyhörd, högt engagemang och gjorde det lilla extra. Hon fick mig att känna mig trygg under hela processen. Jag är mycket tacksam att jag valde Bea som mäklare för min försäljning och kommer välja henne igen för framtida försäljningar! "
"Rekommenderar Bea starkt som mäklare! Hon var lyhörd, högt engagemang och gjorde det lilla extra. Hon fick mig att känna mig trygg under hela processen. Jag är mycket tacksam att jag valde Bea som mäklare för min försäljning och kommer välja henne igen för framtida försäljningar! "
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 95

01 feb 2023

"Med en otroligt hög förståelse och fingertoppskänsla för personer och detaljer har Beatrice, återigen, levererat ett fantastiskt resultat. När kundnöjdhet inte bara är något som ger omdöme på ett papper så skapar Beatrice en kundupplevelse genom hela processen som alltid överträffar förväntan. Tr..."
"Med en otroligt hög förståelse och fingertoppskänsla för personer och detaljer har Beatrice, återigen, levererat ett fantastiskt resultat. När kundnöjdhet inte bara är något som ger omdöme på ett papper så skapar Beatrice en kundupplevelse genom hela processen som alltid överträffar förväntan. Trots isolerad marknad lyckades hon dessutom hitta en perfekt affär där både vi som säljare och köpare är nöjda med utfallet. Vi rekommenderar Beatrice till alla som söker en trygg, bekväm och genomgående fantastisk process! "
Läs mer
säljare på Hagagatan 10A

28 jan 2023

"Beatrice var proffsig, engagerad och framförallt väldigt strategisk. Det var en trygghet att sälja med henne hela vägen!"
säljare på Sveavägen 93

30 nov 2022

"Beatrice skötte processen exemplariskt och jobbade ihärdigt för att få ett avslut under svåra marknadsförhållanden."
säljare på Garvargatan 20

27 okt 2022

"Beatrice är en otroligt skicklig och kunnig mäklare som skänker trygghet till både köpare och säljare. Hon agerar proffsigt i alla lägen och har ett varmt tillvägagångssätt."
säljare på Fleminggatan 101

20 okt 2022

"Jag både köpte och sålde lägenhet med Beatrice och är väldigt nöjd med henne som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Fick även väldigt bra hjälp med egen styling och förslag på inköp inför visning."
säljare på Hantverkargatan 79B

17 okt 2022

"Oerhört professionell med väl genomtänkt strategi, ödmjuk, ärlig och driven personlighet som skapar förtroende hos oss som säljare och för potentiella köpare. "
säljare på Västmannagatan 39

12 sep 2022

"Vi sålde vår lägenhet tillsammans med Beatrice och är mycket nöjda med resultatet. Beatrice är proffsig, engagerad och kommunikativ vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Vi skulle absolut rekommendera Beatrice som mäklare! "
säljare på Fleminggatan 21A

26 aug 2022

"Beatrice bidrog med precis det stöd och den kompetens vi behövde vid försäljningen av vår lägenhet. Övertygad om att hennes sätt att arbeta gjorde mycket för försäljningspriset som vi blev väldigt nöjda med. Uppskattade särskilt hur Beatrice tog kontroll över hela processen och var tydlig gentemo..."
"Beatrice bidrog med precis det stöd och den kompetens vi behövde vid försäljningen av vår lägenhet. Övertygad om att hennes sätt att arbeta gjorde mycket för försäljningspriset som vi blev väldigt nöjda med. Uppskattade särskilt hur Beatrice tog kontroll över hela processen och var tydlig gentemot både oss som säljare och potentiella köpare om allt från hur budgivning ska ske till vilket nästa steg är och när det tas. "
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 10

02 aug 2022

"Beatrice är en oerhört trygg, transparent och pålitlig mäklare. Som säljare kände man sig prioriterad och inkluderad i hela försäljningsprocessen. Vi är oerhört nöjda och kan verkligen rekommendera Beatrice som mäklare!"
säljare på Frödingsvägen 1

28 jun 2022

"Beatrice tog sig an den oroliga marknaden med trygghet och professionalitet. Hon visade stor kunskap i både försäljningsstrategi och service. Vi kan inget annat än att lyfta på hatten och tacka för en smidig och välskött försäljning.
Rekommenderar starkt "
"Beatrice tog sig an den oroliga marknaden med trygghet och professionalitet. Hon visade stor kunskap i både försäljningsstrategi och service. Vi kan inget annat än att lyfta på hatten och tacka för en smidig och välskött försäljning.
Rekommenderar starkt "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 35

19 jun 2022

"Mycket driven, målinriktad, lyhörd och proffsig. Lätt att tycka om. "
säljare på Pipersgatan 14

19 jun 2022

"Beatrice är mycket kompetent, seriös och trevlig. Hon är snabb och effektiv men ändå noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne igen vid behov. "
säljare på Kungsbro Strand 25

18 maj 2022

"Beatrice är mycket proffsig, allt fungerade väldigt bra. Vid en bostadsmarknad som började kännas lite osäker såg hon till att bostadsaffären slutade på bästa sätt. "
säljare på Pilgatan 28

29 apr 2022

"Beatrice gjorde ett otroligt jobb med försäljningen och var stöttande under hela processen. Vi är supernöjda och nådde en prisnivå vi knappt vågade hoppas på! "
säljare på Pontonjärgatan 18

20 apr 2022

"Jag hoppades att vi skulle landa på en nivå lååångt under vad vi landade på. Jag kunde inte vara mer nöjd och friade nästan till henne av lycka efter försäljningen. "
säljare på Bysistorget 6

19 mar 2022

"Rekommenderar varmt Beatrice som mäklare! Hon har varit suverän genom hela processen, finns tillgänglig o hör av sig, kunnig o erfaren, vänlig o trevlig!
Glada hälsningar från säljare till lgh på Scheelegatan."
säljare på Scheelegatan 13

16 mar 2022

"Beatrice gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Beatrice höll oss uppdaterade under säljprocessen och gjorde sitt yttersta för att allt skulle gå i lås. Bara massa plus!"
säljare på Nicandervägen 3

15 mar 2022

"Bästa mäklaren vi har haft och vi har sålt och köpt ett antal bostäder. "
säljare på Tulegatan 23B

03 mar 2022

"Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenhe..."
"Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenheten. Hon höll mig dessutom informerad i varje del av försäljningsprocessen på ett väldigt effektivt sätt. Jag har jobbat med flertalet mäklare i Sthml tidigare och Beatrice är nog den absolut proffsigaste och vassaste av de alla! Jag rekommenderar varmt Beatrice! "
Läs mer
säljare på Kungsklippan 9

25 feb 2022

"Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta me..."
"Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta med henne igen! Hon är en stjärna! "
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

25 feb 2022

"Supernöjd! Kändes tryggt genom hela processen, kommer rekommendera Beatrice till alla jag känner :) "
säljare på Norra Agnegatan 38

24 feb 2022

"Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare.
Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samar..."
"Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare.
Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samarbete har vart otroligt kul och lärorikt samt inte minst givande!"
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 17

11 feb 2022

"Genomgående trygg och bra upplevelse. Beatrice är kunnig, lugn, ärlig och transparent. Dessutom trevlig och varm. Det tänker jag är optimalt både för säljaren och köparen. "
säljare på Roslagsgatan 37A

31 jan 2022

"Beatrice gjorde ett väldigt stabilt jobb från förberedelser till signing vilket gav oss förutsättningar att nå ett fantastiskt slutpris!"
säljare på Kungsgatan 86A

31 jan 2022

"Slutpriset blev över förväntan.
Beatrice är en otroligt engagerad, duktig, trevlig och professionell mäklare. Hon ger det 110% och man känner snabbt förtroende för henne. Vi kommer definitivt att anlita henne igen. "
säljare på Norrbackagatan 26

29 dec 2021

"Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som k..."
"Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som kommer göra allt för er i hela affären."
Läs mer
säljare på Frejgatan 10

20 dec 2021

"Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var ..."
"Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var till vår fördel. Vi skulle mer än gärna sälja med Bea igen, köpa också för den delen, Bea tar sig tid för varje enskilld spekulant, en viktig detalj som kan avgöra hela processen. "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 1

09 dec 2021

"Vi är supernöjda med Beatrice, väldigt lyhörd, proffsig och målinriktad. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Kronobergsgatan 41

21 nov 2021

"Har jobbat med Bea tidigare och lika nöjd då som nu. Proffsig, lyhörd, kommunikativ. Har inget dålig att säga!:)"
säljare på Pipersgatan 27

12 nov 2021

"Vi är så glada att vi kom i kontakt med Beatrice. Hon ingav ett stort förtroende från första mötet, och vi blev direkt entusiastiska över chansen att få göra det här som ett team.
Beatrice presenterade en klar och tydlig plan – och vi föll verkligen för hennes målmedvetenhet. Under resans gång ..."
"Vi är så glada att vi kom i kontakt med Beatrice. Hon ingav ett stort förtroende från första mötet, och vi blev direkt entusiastiska över chansen att få göra det här som ett team.
Beatrice presenterade en klar och tydlig plan – och vi föll verkligen för hennes målmedvetenhet. Under resans gång visade Beatrice prov på fingertoppskänsla, och vi var imponerade över hur hon tog ägandeskap över hela visningshelgen och budgivningen. Det fanns aldrig några frågetecken – Beatrice var trygg och säker genom hela processen. Hon visade stor professionalitet och vi är så tacksamma för allt arbete hon lade ner på försäljningen av vår lägenhet! "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 12A

05 nov 2021

"Beatrice är en fantastisk mäklare och jag kommer att rekommendera henne till alla mina vänner och släktingar. "
säljare på Kungsklippan 20

08 okt 2021

"Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan..."
"Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan seriositet och lättsamhet för mig och köparna. Jag kände mig väldigt trygg och hade fullt förtroende för mäklaren från första möte tills vi hade signerat. Lugn, tydlighet, rimlig förväntanshantering och tydlig kommunikation är ord som beskriver henne."
Läs mer
säljare på John Ericssonsgatan 16

18 sep 2021

"Beatrice har ett trevligt sätt, är ambitiös och seriös - vilket gav ett resultat vi är väldigt nöjda med!"
säljare på Bergsgatan 45

17 sep 2021

"Beatrice är en rakt igenom fantastisk mäklare! Hon visade från dag ett en oerhört proffsig inställning, med goda råd och tips till oss som säljare. Hennes tydlighet inger verkligen ett stort förtroende, och man kunde märka igenom hela processen att alla parter var nöjda med Beatrice som yttersta ..."
"Beatrice är en rakt igenom fantastisk mäklare! Hon visade från dag ett en oerhört proffsig inställning, med goda råd och tips till oss som säljare. Hennes tydlighet inger verkligen ett stort förtroende, och man kunde märka igenom hela processen att alla parter var nöjda med Beatrice som yttersta led i förmedlingen av lägenheten. Hon var på alla sätt och vis tillgänglig från start till mål - och införlivade utan undantag alla de aspekter som hon satte ut för försäljningen under vårt första möte. VARM rekommendation att välja Beatrice som mäklare!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 5A

14 aug 2021

"Skulle absolut sälja med Beatrice igen! Lätt att få tag på, dedikerad, gav superbra tips och skötte budgivningen så bra. "
säljare på Chapmansgatan 5

12 aug 2021

"Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort f..."
"Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort förtroende för henne under hela processen. Slutresultatet blev över förväntan och vet att det är tack vare hennes goda relation med spekulanterna & köparna. Helt enkelt en härlig och otroligt ambitiös mäklare som jag kan rekommendera till alla med högt ställda krav. Tack Beatrice! "
Läs mer
säljare på Rindögatan 14

04 aug 2021

"Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot m..."
"Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot mig som säljare såväl som mot köpare. Detta bevisades under hela processen i form av realistisk värdering, trevlig och tydlig kommunikation, värdefulla råd och att hon alltid gav det lilla extra. Jag kommer definitivt att sälja med Beatrice i framtiden igen - en härligare mäklare kan man inte hitta!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 23

08 jul 2021

"Beatrice är en toppenmäklare som jobbar hårt med hög energi i varenda del av affären. Hon är pålitlig, tydlig och noggrann och det märks att hon är erfaren. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Lundagatan 52

06 jul 2021

"Fantastiskt engagerad, lyhörd och påläst. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kungsholmsgatan 44

28 jun 2021

"Extremt proffsig och duktig mäklare, höll mig kontinuerligt uppdaterad och lyssnade på mina önskemål och förväntningar. Hjälpte till utöver förväntan både innan och efter försäljningen samt stängde affären på en nivå som var över förväntan. Kan varmt rekommenderas!"
"Extremt proffsig och duktig mäklare, höll mig kontinuerligt uppdaterad och lyssnade på mina önskemål och förväntningar. Hjälpte till utöver förväntan både innan och efter försäljningen samt stängde affären på en nivå som var över förväntan. Kan varmt rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 34

18 jun 2021

"Beatrice är ett riktigt proffs, med mycket känsla och engagemang. Jag kände det som att vi gjorde det tillsammans hela vägen."
säljare på Pipersgatan 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
14
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
147 345 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
151 av 156 säljare
Beatrice satte rätt förväntningar på slutpriset
142 av 156 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
154 av 154 säljare
Beatrice var tydlig och höll mig uppdaterad
155 av 155 säljare

Beatrice på kartan.

237 tidigare bostäder
6 bostäder till salu
156 rekommendationer

6 bostäder till salu.

Bostäder

4 495 000 kr
2 rum, 44,5 m²
102 159 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 212 kr/mån
4 000 000 kr
1 rum, 32,5 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 755 kr/mån
6 395 000 kr
2,5 rum, 61 m²
104 836 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 029 kr/mån
8 700 000 kr
3 rum, 82 m²
106 097 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 145 kr/mån
2 rum, 58 m²
Lägenhet, Stockholm
2 849 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

6 400 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
-100 000 kr
2 rum, 69,1 m²
Utropspris: 6 500 000 kr
7 995 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
3 rum, 87,5 m²
Utropspris: 7 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
6 550 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 700 000 kr
2 rum, 57 m²
Utropspris: 5 850 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Med sin ärliga och tydliga kommunikation, fick Beatrice vår tillit snabbt. Hon jobbar effektivt och med stort engagemang för att få oss till ett stark team. Vi köpte vår bostad av henne för 1,5 år sedan och det var en självklarhet att välja henne som vår mäklare åter igen! "
6 220 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 825 000 kr
2 rum, 53 m²
Utropspris: 5 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Beatrice gjorde oss trygga och lugna genom hela processen. Hon var lyhörd och tydlig vilket gjorde att alla iblandade kändes nöjda i slutet. Som säljare kände vi oss väldigt omhändertagna. "
6 600 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 405 000 kr
2 rum, 62 m²
Utropspris: 6 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.