Beatrice Anderberg

Profilbild för Beatrice Anderberg
Säljarfavorit
Beatrice Anderberg
5.0 / 5
(55 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
25 st
17 st
97 515 000 kr

Bakgrund

Beatrice Anderberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-07-05. Beatrice har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Beatrice har haft 23 verifierade försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 105 935 000 kr.

Presentation

Målmedveten – Serviceminded – Engagerad - Nytänkande
Jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som ständigt gör det lilla extra.

Min uppgift är att göra din affär till din livs bästa. Att vara med och optimera mina kunders försäljningar är något jag tycker jag är fantastiskt roligt och det är där jag finner mitt driv till att göra det lilla extra i varje försäljning.

Bostadsförsäljning och köp är en av de största affärerna i livet och innehåller mycket känslor. Mitt mål är att utefter era förväntningar, önskemål och behov, på ett tryggt och engagerat sätt vägleda er genom hela försäljningsprocessen och att ni ska få se skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär.

Varje lyckad bostadsaffär ställer krav på noggranna förberedelser, nytänkt och engagemang. Jag presterar mitt yttersta för att hålla toppkvalitet mot både säljare och köpare genom min målmedvetenhet, höga tillgänglighet, kunskap, nyfikenhet och positiva inställning att allt är möjligt.

Mitt genuina engagemang och service ger dig den bästa förutsättningen till en rolig och lyckad försäljningsprocess med en lika glad och nöjd köpare.

Slå mig en signal så kan vi prata vidare!

Säljare om Beatrice.

21 sep 2020

"Beatrice är en fantastisk mäklare! Vi kände oss 100% trygga och hon var alltid snabb med att återkoppla samt svara på frågor vi hade. Rekommenderar Beatrice starkt!"
säljare på Frödingsvägen 1

17 sep 2020

"Beatrice är utan tvekan den bästa! Hon satte rimliga förväntingar, gav oss bra tips inför styling och fotografering av vår lägenhet och var verkligen engagerad. Det kändes verkligen tryggt att sälja med Beatrice och om jag själv skulle köpa lägenhet, skulle jag vilja köpa av en mäklare som henne också, då hon är otroligt proffsig genom hela försäljningsprocessen. Att hon dessutom levererade och sålde vår lägenhet för mer än vad vi ens tänkt och vågat drömma om är fantastiskt. Rekommenderar er verkligen att anställa Beatrice nästa gång ni ska sälja, jag kommer garanterat göra det nästa igen! "
säljare på Frejgatan 4

16 sep 2020

"Beatrice är lyhörd, vänlig, målinriktad och fantastiskt engagerad. Hon har under hela säljprocessen varit noggrann och som säljare har jag hela tiden varit uppdaterad med hur processen fortlöpt. Skulle jag sälja en lägenhet igen skulle jag utan tvekan ta kontakt med Beatrice igen. Rekommenderas starkt! "
säljare på Karlsviksgatan 9

25 aug 2020

"Mycket professionell, påläst, dedikerad och Beatrice höll oss hela tiden uppdaterad i processen vilket gjorde det väldigt enkelt för oss som säljare. Våra varmaste rekommendationer."
säljare på Igeldammsgatan 34

21 aug 2020

"Beatrice höll mig uppdaterad under hela processen. Hon var engagerad, lyhörd och en proffsig mäklare. Jag kommer att ta hjälp av henne vid framtida bostadsförsäljningar och kan rekommendera henne starkt."
säljare på Tomtebogatan 8

17 aug 2020

"Beatrice var från början till slut engagerad och på tårna. Som säljare kändes det toppen att ha en mäklare som inte bara var engagerad, men också ärlig och som tog sin tid. Det uppskattades verkligen. Kan starkt rekommendera Beatrice!"
säljare på Lidnersgatan 12B

10 aug 2020

"Positiv inställning. Kämpade för att få lägenheten till det bästa priset. Kunnig och målinriktad. "
säljare på Drottningholmsvägen 72

14 jul 2020

"Beatrice var en toppenmäklare att ha vid min sida - mycket lyhörd, empatisk, ärlig och driven. Kan verkligen rekommendera henne!"
säljare på Observatoriegatan 9

01 jul 2020

"Otroligt skickligt hur Beatrice navigerade genom de förändrade förutsättningarna under processen."
säljare på Alströmergatan 35

15 jun 2020

"Inget billigt arvode direkt, men prisvärt givet utfall. "
säljare på Kungsklippan 14

13 jun 2020

"Beatrice var väldigt engagerad & driven under hela försäljningsprocessen. Därför ger jag henne 10/10. "
säljare på Kungsklippan 20

02 apr 2020

"Vi är helt övertygade om att Beatrice inom ett par år kommer att vara Stockholms mest anlitade mäklare!"
säljare på Falugatan 15

27 mar 2020

"Vi träffade flera mäklare inför försäljningen och Beatrice gjorde bäst intryck på oss. Beatrice levde upp till förväntningarna och skötte försäljningen av vår lägenhet galant. Hon är mycket trevlig, proffsig och alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Vi rekommenderar Beatrice som mäklare och kommer att välja henne igen vid nästa försäljning! "
säljare på Industrigatan 16

26 mar 2020

"Vi kunde inte va mer nöjda med Beatrice. Från första möte till försäljning av vår lägenhet sköttes på högsta nivå. Beatrice är otroligt professionell mot alla inblandade parter, gör det där lilla (mycket) extra för alla, så alla känner sig väl omhändertagna och tillfreds i sin situation. Ska ni sälja i Stockholm city så finns det ingen annan som vi rekommenderar så mycket som Beatrice. "
säljare på Fridhemsgatan 29A

08 mar 2020

"Kan verkligen rekommendera Beatrice som mäklare och önskar att fler får chansen att sälja med hjälp av henne.
Hon är otroligt förtroendeingivande och höll mig uppdaterad i alla steg av processen samt uppförde sig väldigt professionellt genom hela processen. Det var en väldigt smidig process att sälja lägenheten med hjälp av Beatrice. "
säljare på Kommendörsgatan 6

26 feb 2020

"Jag har varit jättenöjd med Beatrice! Lyhörd, engagerad och duktig. Bra helhetsupplägg med styling och bra fotograf gjorde att jag fick ett högra pris än jag hade hoppats på!"
säljare på Kungsklippan 12

14 feb 2020

"Jag var supernöjd och kände mig väldig trygg och imponerad av min mäklare. "
säljare på Fridhemsgatan 31

29 jan 2020

"Beatrice gjorde ett fantastiskt bra arbete vid försäljningen av vår lägenhet! Hon fick hela processen att kännas trygg, hon var väldigt lyhörd för våra önskemål och gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda, vilket vi verkligen blev!! Och dessutom var hon väldigt trevlig som person. Jag vill ge Beatrice 10/10 i betyg, om jag ska sälja igen någon gång så finns det ingen tvekan om vem jag vill ha som mäklare!"
säljare på Sankt Eriksgatan 9

27 jan 2020

"Jag säger bara WOW! Jag är själv mäklare och driver mäklarkontor, Beatrice är en stjärna.
Lyhörd
Ödmjuk
Driven
Engagerad
Påläst
Hon har allt en mäklare ska ha!
Tack för din hjälp!//
Tobias & Hannah med familj"
säljare på Sankt Eriksgatan 9

28 nov 2019

"Har totalt genomfört fem köp / försäljningar under de senaste 15 åren. Beatrice den bästa mäklaren jag haft."
säljare på Sven Rinmans gata 4

30 sep 2019

"Bea är fantastiskt engagerad, lyhörd och en duktig mäklare! Rekommenderar henne till alla som vill ha en smidig process där du som kund alltid är centrum. "
säljare på Fleminggatan 49

18 sep 2019

"Sveriges i särklass bästa mäklare!! Beatrice var verkligen ett proffs rätt igenom, jag är så imponerad! Från första mötet särskiljde hon sig verkligen från andra mäklare, och jag har aldrig behövt ångra mitt val av henne som mäklare för min lägenhet! Beatrice är högkompetent, hade god lokalkännedom, påläst om bostadsmarknaden, uppdaterade mig kontinuerligt, fick mig att känna mig lugn under hela processen och var alltid glad, positiv och trevlig! Utöver detta fick jag så otroligt bra betalt för min lägenhet och jag vet att Beatrice var en stor bidragande faktor till det, hade inte ens kunnat drömma om ett så bra slutpris! Rekommenderar Beatrice till alla som ska sälja och jag kommer absolut anlita henne i framtiden!"
säljare på Baltzar von Platens gata 5

10 apr 2019

"Fick ett väldigt gott bemötande av Beatrice som mäklare. Hon var alltid mycket snabb på att svara på frågor, flexibel med visningar och duktig på att följa upp. Hon inger förtroende och har ett mycket proffsigt bemötande, kunnig och ärlig i sitt sätt att vara.  Jag kände mig verkligen trygg med Beatrice under hela processen och skulle varmt rekommendera henne till andra och kommer defintivt att ta kontakt med henne igen om jag ska sälja. Hon är en stjärna!"
säljare på Roslagsgatan 19

04 apr 2019

"Supernöjd! Beatrice var tydlig under hela processen. Målinriktad, lätt att få kontakt med. Har bara positiva saker att säga."
säljare på Pipersgatan 5A

27 feb 2019

"Beatrice was the best seller I have known. She is so thoughtful and tries to understand the personal situation and advices accordingly. "
säljare på Tre Liljor 2A

07 dec 2018

"Vänligen framför mitt varmaste tack så att detta omdöme kommer fram.
Er tillgivne David Hjalmarsson"
säljare på Love Almqvists väg 4B

30 okt 2018

"Kan varmt rekommendera Beatrice som mäklare! Hon är professionell, tydlig och lyhörd och har gett väldigt bra återkoppling under hela processen så att man hela tiden vet vad som händer. Även köparen av min lägenhet var väldigt nöjd med hur han blev bemött. "
säljare på Kocksgatan 40

27 okt 2018

"Bästa mäklaren jag haft. Mycket förtroendegivande och kompetent. "
säljare på Grev Turegatan 52

28 aug 2018

"Vi upplevde att Beatrice är pålitlig, hade full ansvar under hela sälj processen, höll oss uppdaterade hela tiden och väldigt duktig med rådgivningen. Dessutom hade hon väldigt mycket kunskap hela tiden om vad som pågick med marknaden, andra objekt som såldes osv som hjälpte oss i vissa beslut som vi tog."
säljare på Atlasgatan 9

11 jan 2018

"Först och främst har jag köpt en lägenhet av Beatrice, tyckte hon var väldigt engagerad och skötte affären proffsigt.
När jag skulle sälja min valde jag att ta in offerter från 5 olika mäklare/företag. Jag jämförde alla noggrant med olika kriterier, arvoden och upplägg. Erik Olsson och Beatrice visade sig vara överlägsna.
Vid värdering av min lägenhet stannade hon i 1,5tim och presenterade sig själv och Erik Olssons upplägg.
Genom processen av min affär var hon alltid tillgänglig (vi pratade i tele kl. 23.45 på natten då jag behövde råd), hade extravisningar för spekulanter och dukade upp med "glöggmingel" på visningen.
Hon är en duktig säljare som engagerar sig från a till ö.
När jag ska sälja igen finns det ingen tvekan om vem jag kommer välja!"
säljare på Birger Jarlsgatan 120A

05 okt 2017

"Beatrice uppfyllde helt våra mycket högt ställda förväntningar och förhoppningar!"
säljare på Klara Norra Kyrkogata 15

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
23

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
23
Försäljningsvärde
105 935 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
54 av 55 säljare
Beatrice satte rätt förväntningar på slutpriset
51 av 55 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
55 av 55 säljare
Beatrice var tydlig och höll mig uppdaterad
55 av 55 säljare

Beatrice på kartan.

94 tidigare annonser
2 bostäder till salu
55 rekommendationer

2 bostäder till salu.

Annonser

3 900 000 kr
2 rum, 44 m²
88 636 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 234 kr/mån
3 195 000 kr
1,5 rum, 36 m²
88 750 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 764 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

6 325 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 675 000 kr
3 rum, 65 m²
Utropspris: 5 650 000 kr
5 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 600 000 kr
2 rum, 55 m²
Utropspris: 4 500 000 kr
3 600 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 405 000 kr
2 rum, 41,5 m²
Utropspris: 3 195 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Beatrice är en fantastisk mäklare! Vi kände oss 100% trygga och hon var alltid snabb med att återkoppla samt svara på frågor vi hade. Rekommenderar Beatrice starkt!"
2 665 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 215 000 kr
1,5 rum, 27 m²
Utropspris: 2 450 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Beatrice är lyhörd, vänlig, målinriktad och fantastiskt engagerad. Hon har under hela säljprocessen varit noggrann och som säljare har jag hela tiden varit uppdaterad med hur processen fortlöpt. Skulle jag sälja en lägenhet igen skulle jag utan tvekan ta kontakt med Beatrice igen. Rekommenderas starkt! "
3 100 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 300 000 kr
1 rum, 29,5 m²
Utropspris: 2 800 000 kr
Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och analysera vår trafik. Du samtycker till vår användning av cookies genom att fortsätta att nyttja vår sajt. Läs om cookies och personuppgifter.