Beatrice Anderberg

Profilbild för Beatrice Anderberg
Säljarfavorit
Beatrice Anderberg
5.0 / 5
(177 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
17 st
9 st
92 325 000 kr

Bakgrund

Beatrice Anderberg jobbar på Tradition Mäkleri och är registrerad mäklare sedan 2017-07-05. Beatrice har fått in 9 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2023. Beatrice har enligt vår statistik haft 17 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 110 980 000 kr.

Presentation

Målmedveten – Serviceminded – Engagerad

Jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som ständigt gör det lilla extra.

Jag mäklar med omsorg i varje arbetsmoment, med stor kärlek till innerstaden och genuint intresse för människor. Jag drivs av att göra bra affärer, optimera mina försäljningar och ha roligt på vägen. Anlitar du mig kan du förvänta dig högsta kvalitet, noggrannhet och största engagemang

Bostadsförsäljning och köp är en av de största affärerna i livet och innehåller mycket känslor. Mitt mål är att utefter era förväntningar, önskemål och behov, på ett tryggt och engagerat sätt vägleda er genom hela försäljningsprocessen och att ni ska få se skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär.

Varje lyckad bostadsaffär ställer krav på noggranna förberedelser, nytänkt och engagemang. Jag presterar mitt yttersta för att hålla toppkvalitet mot både säljare och köpare genom min målmedvetenhet, höga tillgänglighet, kunskap, nyfikenhet och positiva inställning att allt är möjligt.

Slå mig en signal så kan vi prata vidare!

Mäklarbyrå


Säljare om Beatrice.

02 maj 2024

"Vi är otroligt glada att vi valde Beatrice som vår Mäklare! Beatrice är oerhört professionell, engagerad och kompetent. Hon har varit fantastisk i alla steg i vår lägenhetsförsäljning; från första initiala kontakten, till val av strategi för försäljning, till råd under fotografering, visning och ..."
"Vi är otroligt glada att vi valde Beatrice som vår Mäklare! Beatrice är oerhört professionell, engagerad och kompetent. Hon har varit fantastisk i alla steg i vår lägenhetsförsäljning; från första initiala kontakten, till val av strategi för försäljning, till råd under fotografering, visning och budgivning och till slut avslutad affär. Kommer starkt rekommendera Beatrice till andra!"
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 5

14 apr 2024

"Vi är otroligt nöjda med vårt val av Beatrice som mäklare. Hon är lyhörd, engagerad och vi hade en väldigt bra kommunikation genom hela processen! "
säljare på Bergsgatan 28

24 mar 2024

"Vi är väldigt nöjda med Beatrice! Hon har ett proffesionellt och personligt bemötande där vi kände oss trygga från första stund.
Vi kan varmt rekommendera Beatrice!"
säljare på Pontonjärgatan 38

23 mar 2024

"Vänlig, professionell och ambitiös!"
säljare på Kungsholmsgatan 44

13 feb 2024

" Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare. Beatrice lyckades genom hela processen få oss som säljare att känna oss väldigt trygga genom sitt lugn och sin kunskap. Beatrice visade genomgående på väldigt hög professionalism tillsammans med en lyhördhet för vår situation. Rekommenderar varmt Bea..."
" Vi är otroligt nöjda med vårt val av mäklare. Beatrice lyckades genom hela processen få oss som säljare att känna oss väldigt trygga genom sitt lugn och sin kunskap. Beatrice visade genomgående på väldigt hög professionalism tillsammans med en lyhördhet för vår situation. Rekommenderar varmt Beatrice till andra som går i säljtankar!"
Läs mer
säljare på Gävlegatan 11

12 dec 2023

"Är jättenöjd med Beatrice och kan varmt rekommendera henne! "
säljare på Sysslomansgatan 26

23 nov 2023

"Jag kan inte nog rekommendera Beatrice. Efter att Beatrice hållit i en strålande försäljning av min sambos lägenhet kändes det givet att även jag skulle sälja med henne. Förutsättningarna var inte optimala, vi gick in i försäljningsprocessen under en tid då marknaden var svajig och flera liknande..."
"Jag kan inte nog rekommendera Beatrice. Efter att Beatrice hållit i en strålande försäljning av min sambos lägenhet kändes det givet att även jag skulle sälja med henne. Förutsättningarna var inte optimala, vi gick in i försäljningsprocessen under en tid då marknaden var svajig och flera liknande lägenheter i samma förening hade legat ute till försäljning under en längre tid. Trots det kände jag mig trygg från första mötet med Beatrice ända in i mål, processen överträffade alla förväntningar och jag fick en nöjd köpare på andra sidan. Både min sambo och jag rekommenderar numera alltid Beatrice så snart vi hör att någon bekant ska sälja. Vi kunde inte varit mer nöjda!"
Läs mer
säljare på Bråvallagatan 8

22 nov 2023

"Beatrice är en grym mäklare som är lyhörd, väldigt noggrann och överträffade alla förväntningar. Min lägenhet såldes på förhandsmarknaden där vi visade lägenheten för en kund och där Beatrice "trollade" ihop en otroligt högt slutpris i en tuff marknad. "
"Beatrice är en grym mäklare som är lyhörd, väldigt noggrann och överträffade alla förväntningar. Min lägenhet såldes på förhandsmarknaden där vi visade lägenheten för en kund och där Beatrice "trollade" ihop en otroligt högt slutpris i en tuff marknad. "
Läs mer
säljare på Kungsholmsgatan 26

09 nov 2023

"Beatrice var engagerad, detaljerad och noggrann genom hela processes - från utmärkta inredningsråd till en välhanterad budprocess. Hennes kunskaper om Stockholms bostadsmarknad har få brister. Jag är imponerad över hur välförberedd Beatrice var och hur snabbt hon lärde känna min bostad för att på..."
"Beatrice var engagerad, detaljerad och noggrann genom hela processes - från utmärkta inredningsråd till en välhanterad budprocess. Hennes kunskaper om Stockholms bostadsmarknad har få brister. Jag är imponerad över hur välförberedd Beatrice var och hur snabbt hon lärde känna min bostad för att på ett effektivt sätt sälja in den till potentiella köpare."
Läs mer
säljare på Bastugatan 55

01 nov 2023

"Beatrice är en supermäklare. Noggrann, lyhörd och jättetrevlig att arbeta med. Jag skulle välja Beatrice igen om jag på nytt skulle sälja i innerstan och framförallt Kungsholmen, det kändes oerhört tryggt att hon hade hand om vår försäljning. Beatrice gjorde sitt yttersta för att vi skulle få bäs..."
"Beatrice är en supermäklare. Noggrann, lyhörd och jättetrevlig att arbeta med. Jag skulle välja Beatrice igen om jag på nytt skulle sälja i innerstan och framförallt Kungsholmen, det kändes oerhört tryggt att hon hade hand om vår försäljning. Beatrice gjorde sitt yttersta för att vi skulle få bästa möjliga pris för vår lägenhet och gick the extra mile för försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera henne!"
Läs mer
säljare på Kungsholms Hamnplan 2A

19 okt 2023

"Beatrice är en otroligt bra, trevlig och proffsig mäklare! Vi är så glada att vi valde just henne för att sälja vår lägenhet! Beatrice sticker verkligen ut bland andra mäklare, hon är engagerad, personlig och professionell. Hon gör det där lilla extra och känns lika mån och engagerad både mot oss..."
"Beatrice är en otroligt bra, trevlig och proffsig mäklare! Vi är så glada att vi valde just henne för att sälja vår lägenhet! Beatrice sticker verkligen ut bland andra mäklare, hon är engagerad, personlig och professionell. Hon gör det där lilla extra och känns lika mån och engagerad både mot oss som säljare som mot spekulanterna. Vi kan verkligen rekommendera Beatrice och kommer absolut att anlita henne om vi har behov av en mäklare framöver."
Läs mer
säljare på Kungsholmstorg 13B

18 sep 2023

"Beatrice är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis; professionell, lyhörd, noggrann, trevlig, genuin och otroligt driven. Beatrice hjälpte oss att sälja en lägenhet för ca 6 år sedan och sedan dess är hon vår självklara ”go to” för försäljning och råd i samband med fastighetsaffärer. Vi kan v..."
"Beatrice är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis; professionell, lyhörd, noggrann, trevlig, genuin och otroligt driven. Beatrice hjälpte oss att sälja en lägenhet för ca 6 år sedan och sedan dess är hon vår självklara ”go to” för försäljning och råd i samband med fastighetsaffärer. Vi kan varmt rekommendera henne för den som är på jakt efter Stockholms bästa mäklare. "
Läs mer
säljare på Hagagatan 20A

26 aug 2023

"Från första möte med Beatrice var hon påläst, tydlig och tillmötesgående. Hon återkopplar vid varje moment och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt sköttes väldigt proffsigt. Hon lyckades även få in 9 budgivare på min lägenhet och jag fick ett slutpris som var långt över förväntan. Beat..."
"Från första möte med Beatrice var hon påläst, tydlig och tillmötesgående. Hon återkopplar vid varje moment och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt sköttes väldigt proffsigt. Hon lyckades även få in 9 budgivare på min lägenhet och jag fick ett slutpris som var långt över förväntan. Beatrice får mina varmaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Pontonjärgatan 45

25 jun 2023

"Beatrice var lyhörd,tydlig och driven. Skötte allting prima och gjorde att processen gick väldigt smidigt och snabb. Hjälpte mig med riktigt snygga bilder på lägenheten och stöttade mig under budgivningen så att jag kunde fatta rätt beslut. Mycket nöjd med hur hela processen gick till och ä..."
"Beatrice var lyhörd,tydlig och driven. Skötte allting prima och gjorde att processen gick väldigt smidigt och snabb. Hjälpte mig med riktigt snygga bilder på lägenheten och stöttade mig under budgivningen så att jag kunde fatta rätt beslut. Mycket nöjd med hur hela processen gick till och även resultatet. Skulle definitivt rekommendera henne henne till andra!.
Säljare på sveavägen 99"
Läs mer
säljare på Sveavägen 99

01 jun 2023

"Med sin ärliga och tydliga kommunikation, fick Beatrice vår tillit snabbt. Hon jobbar effektivt och med stort engagemang för att få oss till ett stark team. Vi köpte vår bostad av henne för 1,5 år sedan och det var en självklarhet att välja henne som vår mäklare åter igen! "
"Med sin ärliga och tydliga kommunikation, fick Beatrice vår tillit snabbt. Hon jobbar effektivt och med stort engagemang för att få oss till ett stark team. Vi köpte vår bostad av henne för 1,5 år sedan och det var en självklarhet att välja henne som vår mäklare åter igen! "
Läs mer
säljare på Bergsgatan 5A

22 maj 2023

"Beatrice gjorde oss trygga och lugna genom hela processen. Hon var lyhörd och tydlig vilket gjorde att alla iblandade kändes nöjda i slutet. Som säljare kände vi oss väldigt omhändertagna. "
säljare på Bergsgatan 11

08 apr 2023

"Beatrice var otroligt lyhörd och engagerad under hela processen. Hon var tydlig och informerade oss om varje steg vilket gjorde att vi kände oss väldigt trygga under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Beatrice. "
säljare på Roslagsgatan 32

10 mar 2023

"Supernöjd med Beatrice på alla sätt! Rekomenderas stark! "
säljare på Luntmakargatan 81

14 feb 2023

"Bea är en stjärna! Hon hjälpte oss att sälja vår bostad på Kungsholmen. Vi var tydliga med att vi ville ha en snabb försäljning då vi hade hittat en ny lägenheten vi ville köpa. På mindre än 48 timmar hade vi fotat, lagt ut lägenheten, haft privatvisning och sålt lägenheten, dessutom till ett pri..."
"Bea är en stjärna! Hon hjälpte oss att sälja vår bostad på Kungsholmen. Vi var tydliga med att vi ville ha en snabb försäljning då vi hade hittat en ny lägenheten vi ville köpa. På mindre än 48 timmar hade vi fotat, lagt ut lägenheten, haft privatvisning och sålt lägenheten, dessutom till ett pris vi är nöjda med. Toppmäklare!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 3A

09 feb 2023

"Beatrice är en stjärna! Hon är professionell, noggrann och engagerar sig in i minsta detalj. Ingenting lämnas åt slumpen. Vi är så nöjda med både processen och resultatet av försäljningen!"
säljare på Karlsviksgatan 10

09 feb 2023

"Rekommenderar Bea starkt som mäklare! Hon var lyhörd, högt engagemang och gjorde det lilla extra. Hon fick mig att känna mig trygg under hela processen. Jag är mycket tacksam att jag valde Bea som mäklare för min försäljning och kommer välja henne igen för framtida försäljningar! "
"Rekommenderar Bea starkt som mäklare! Hon var lyhörd, högt engagemang och gjorde det lilla extra. Hon fick mig att känna mig trygg under hela processen. Jag är mycket tacksam att jag valde Bea som mäklare för min försäljning och kommer välja henne igen för framtida försäljningar! "
Läs mer
säljare på Luntmakargatan 95

01 feb 2023

"Med en otroligt hög förståelse och fingertoppskänsla för personer och detaljer har Beatrice, återigen, levererat ett fantastiskt resultat. När kundnöjdhet inte bara är något som ger omdöme på ett papper så skapar Beatrice en kundupplevelse genom hela processen som alltid överträffar förväntan. Tr..."
"Med en otroligt hög förståelse och fingertoppskänsla för personer och detaljer har Beatrice, återigen, levererat ett fantastiskt resultat. När kundnöjdhet inte bara är något som ger omdöme på ett papper så skapar Beatrice en kundupplevelse genom hela processen som alltid överträffar förväntan. Trots isolerad marknad lyckades hon dessutom hitta en perfekt affär där både vi som säljare och köpare är nöjda med utfallet. Vi rekommenderar Beatrice till alla som söker en trygg, bekväm och genomgående fantastisk process! "
Läs mer
säljare på Hagagatan 10A

28 jan 2023

"Beatrice var proffsig, engagerad och framförallt väldigt strategisk. Det var en trygghet att sälja med henne hela vägen!"
säljare på Sveavägen 93

30 nov 2022

"Beatrice skötte processen exemplariskt och jobbade ihärdigt för att få ett avslut under svåra marknadsförhållanden."
säljare på Garvargatan 20

27 okt 2022

"Beatrice är en otroligt skicklig och kunnig mäklare som skänker trygghet till både köpare och säljare. Hon agerar proffsigt i alla lägen och har ett varmt tillvägagångssätt."
säljare på Fleminggatan 101

20 okt 2022

"Jag både köpte och sålde lägenhet med Beatrice och är väldigt nöjd med henne som mäklare. Tydlig och bra kommunikation genom hela processen. Fick även väldigt bra hjälp med egen styling och förslag på inköp inför visning."
säljare på Hantverkargatan 79B

17 okt 2022

"Oerhört professionell med väl genomtänkt strategi, ödmjuk, ärlig och driven personlighet som skapar förtroende hos oss som säljare och för potentiella köpare. "
säljare på Västmannagatan 39

12 sep 2022

"Vi sålde vår lägenhet tillsammans med Beatrice och är mycket nöjda med resultatet. Beatrice är proffsig, engagerad och kommunikativ vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. Vi skulle absolut rekommendera Beatrice som mäklare! "
säljare på Fleminggatan 21A

26 aug 2022

"Beatrice bidrog med precis det stöd och den kompetens vi behövde vid försäljningen av vår lägenhet. Övertygad om att hennes sätt att arbeta gjorde mycket för försäljningspriset som vi blev väldigt nöjda med. Uppskattade särskilt hur Beatrice tog kontroll över hela processen och var tydlig gentemo..."
"Beatrice bidrog med precis det stöd och den kompetens vi behövde vid försäljningen av vår lägenhet. Övertygad om att hennes sätt att arbeta gjorde mycket för försäljningspriset som vi blev väldigt nöjda med. Uppskattade särskilt hur Beatrice tog kontroll över hela processen och var tydlig gentemot både oss som säljare och potentiella köpare om allt från hur budgivning ska ske till vilket nästa steg är och när det tas. "
Läs mer
säljare på Igeldammsgatan 10

02 aug 2022

"Beatrice är en oerhört trygg, transparent och pålitlig mäklare. Som säljare kände man sig prioriterad och inkluderad i hela försäljningsprocessen. Vi är oerhört nöjda och kan verkligen rekommendera Beatrice som mäklare!"
säljare på Frödingsvägen 1

28 jun 2022

"Beatrice tog sig an den oroliga marknaden med trygghet och professionalitet. Hon visade stor kunskap i både försäljningsstrategi och service. Vi kan inget annat än att lyfta på hatten och tacka för en smidig och välskött försäljning.
Rekommenderar starkt "
"Beatrice tog sig an den oroliga marknaden med trygghet och professionalitet. Hon visade stor kunskap i både försäljningsstrategi och service. Vi kan inget annat än att lyfta på hatten och tacka för en smidig och välskött försäljning.
Rekommenderar starkt "
Läs mer
säljare på Alströmergatan 35

19 jun 2022

"Mycket driven, målinriktad, lyhörd och proffsig. Lätt att tycka om. "
säljare på Pipersgatan 14

19 jun 2022

"Beatrice är mycket kompetent, seriös och trevlig. Hon är snabb och effektiv men ändå noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne igen vid behov. "
säljare på Kungsbro Strand 25

18 maj 2022

"Beatrice är mycket proffsig, allt fungerade väldigt bra. Vid en bostadsmarknad som började kännas lite osäker såg hon till att bostadsaffären slutade på bästa sätt. "
säljare på Pilgatan 28

29 apr 2022

"Beatrice gjorde ett otroligt jobb med försäljningen och var stöttande under hela processen. Vi är supernöjda och nådde en prisnivå vi knappt vågade hoppas på! "
säljare på Pontonjärgatan 18

20 apr 2022

"Jag hoppades att vi skulle landa på en nivå lååångt under vad vi landade på. Jag kunde inte vara mer nöjd och friade nästan till henne av lycka efter försäljningen. "
säljare på Bysistorget 6

19 mar 2022

"Rekommenderar varmt Beatrice som mäklare! Hon har varit suverän genom hela processen, finns tillgänglig o hör av sig, kunnig o erfaren, vänlig o trevlig!
Glada hälsningar från säljare till lgh på Scheelegatan."
säljare på Scheelegatan 13

16 mar 2022

"Beatrice gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Beatrice höll oss uppdaterade under säljprocessen och gjorde sitt yttersta för att allt skulle gå i lås. Bara massa plus!"
säljare på Nicandervägen 3

15 mar 2022

"Bästa mäklaren vi har haft och vi har sålt och köpt ett antal bostäder. "
säljare på Tulegatan 23B

03 mar 2022

"Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenhe..."
"Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenheten. Hon höll mig dessutom informerad i varje del av försäljningsprocessen på ett väldigt effektivt sätt. Jag har jobbat med flertalet mäklare i Sthml tidigare och Beatrice är nog den absolut proffsigaste och vassaste av de alla! Jag rekommenderar varmt Beatrice! "
Läs mer
säljare på Kungsklippan 9

25 feb 2022

"Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta me..."
"Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta med henne igen! Hon är en stjärna! "
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

25 feb 2022

"Supernöjd! Kändes tryggt genom hela processen, kommer rekommendera Beatrice till alla jag känner :) "
säljare på Norra Agnegatan 38

24 feb 2022

"Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare.
Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samar..."
"Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare.
Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samarbete har vart otroligt kul och lärorikt samt inte minst givande!"
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 17

11 feb 2022

"Genomgående trygg och bra upplevelse. Beatrice är kunnig, lugn, ärlig och transparent. Dessutom trevlig och varm. Det tänker jag är optimalt både för säljaren och köparen. "
säljare på Roslagsgatan 37A

31 jan 2022

"Beatrice gjorde ett väldigt stabilt jobb från förberedelser till signing vilket gav oss förutsättningar att nå ett fantastiskt slutpris!"
säljare på Kungsgatan 86A

31 jan 2022

"Slutpriset blev över förväntan.
Beatrice är en otroligt engagerad, duktig, trevlig och professionell mäklare. Hon ger det 110% och man känner snabbt förtroende för henne. Vi kommer definitivt att anlita henne igen. "
säljare på Norrbackagatan 26

29 dec 2021

"Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som k..."
"Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som kommer göra allt för er i hela affären."
Läs mer
säljare på Frejgatan 10

20 dec 2021

"Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var ..."
"Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var till vår fördel. Vi skulle mer än gärna sälja med Bea igen, köpa också för den delen, Bea tar sig tid för varje enskilld spekulant, en viktig detalj som kan avgöra hela processen. "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 1

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
9
Försäljningar
17
Försäljningsvärde
110 980 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
172 av 177 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
175 av 175 säljare
Beatrice var tydlig och höll mig uppdaterad
176 av 176 säljare

Hur enkelt är det att förstå om den här mäklaren är relevant?

Väldigt svårt
Väldigt lätt

Beatrice på kartan.

274 tidigare bostäder
4 bostäder till salu
177 rekommendationer

4 bostäder till salu.

Bostäder

5 500 000 kr
2 rum, 57 m²
96 491 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 045 kr/mån
3 rum, 70 m²
Lägenhet, Stockholm
3 460 kr/mån
4 000 000 kr
1 rum, 32,5 m²
125 000 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 755 kr/mån
10 500 000 kr
3,5 rum, 96 m²
109 375 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
5 084 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

10 500 000 kr
Lägenhet Vasastan
+ 250 000 kr
4 rum, 90 m²
Utropspris: 10 250 000 kr
6 900 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 405 000 kr
2,5 rum, 73 m²
Utropspris: 6 495 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 44 m²
Utropspris: 4 750 000 kr
7 300 000 kr
Lägenhet
2 rum, 58 m²
8 065 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 315 000 kr
3 rum, 63 m²
Utropspris: 6 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi är otroligt glada att vi valde Beatrice som vår Mäklare! Beatrice är oerhört professionell, engagerad och kompetent. Hon har varit fantastisk i alla steg i vår lägenhetsförsäljning; från första initiala kontakten, till val av strategi för försäljning, till råd under fotografering, visning och budgivning och till slut avslutad affär. Kommer starkt rekommendera Beatrice till andra!"

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.