Beatrice Anderberg

Profilbild för Beatrice Anderberg
Säljarfavorit
Beatrice Anderberg
5.0 / 5
(126 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
43 st
21 st
221 600 000 kr

Bakgrund

Beatrice Anderberg jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2017-07-05. Beatrice har fått in 21 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan januari 2020. Beatrice har enligt vår statistik haft 31 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 183 900 000 kr.

Presentation

Målmedveten – Serviceminded – Engagerad - Nytänkande
Jag är övertygad om att grunden till en lyckad bostadsaffär är att hitta en mäklare som ständigt gör det lilla extra.

Min uppgift är att göra din affär till din livs bästa. Att vara med och optimera mina kunders försäljningar är något jag tycker jag är fantastiskt roligt och det är där jag finner mitt driv till att göra det lilla extra i varje försäljning.

Bostadsförsäljning och köp är en av de största affärerna i livet och innehåller mycket känslor. Mitt mål är att utefter era förväntningar, önskemål och behov, på ett tryggt och engagerat sätt vägleda er genom hela försäljningsprocessen och att ni ska få se skillnaden mellan en bra och en fantastisk affär.

Varje lyckad bostadsaffär ställer krav på noggranna förberedelser, nytänkt och engagemang. Jag presterar mitt yttersta för att hålla toppkvalitet mot både säljare och köpare genom min målmedvetenhet, höga tillgänglighet, kunskap, nyfikenhet och positiva inställning att allt är möjligt.

Mitt genuina engagemang och service ger dig den bästa förutsättningen till en rolig och lyckad försäljningsprocess med en lika glad och nöjd köpare.

Slå mig en signal så kan vi prata vidare!

Säljare om Beatrice.

19 jun 2022

"Mycket driven, målinriktad, lyhörd och proffsig. Lätt att tycka om. "
säljare på Pipersgatan 14

19 jun 2022

"Beatrice är mycket kompetent, seriös och trevlig. Hon är snabb och effektiv men ändå noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne igen vid behov. "
säljare på Kungsbro Strand 25

18 maj 2022

"Beatrice är mycket proffsig, allt fungerade väldigt bra. Vid en bostadsmarknad som började kännas lite osäker såg hon till att bostadsaffären slutade på bästa sätt. "
säljare på Pilgatan 28

29 apr 2022

"Beatrice gjorde ett otroligt jobb med försäljningen och var stöttande under hela processen. Vi är supernöjda och nådde en prisnivå vi knappt vågade hoppas på! "
säljare på Pontonjärgatan 18

20 apr 2022

"Jag hoppades att vi skulle landa på en nivå lååångt under vad vi landade på. Jag kunde inte vara mer nöjd och friade nästan till henne av lycka efter försäljningen. "
säljare på Bysistorget 6

19 mar 2022

"Rekommenderar varmt Beatrice som mäklare! Hon har varit suverän genom hela processen, finns tillgänglig o hör av sig, kunnig o erfaren, vänlig o trevlig!
Glada hälsningar från säljare till lgh på Scheelegatan."
säljare på Scheelegatan 13

16 mar 2022

"Beatrice gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Beatrice höll oss uppdaterade under säljprocessen och gjorde sitt yttersta för att allt skulle gå i lås. Bara massa plus!"
säljare på Nicandervägen 3

15 mar 2022

"Bästa mäklaren vi har haft och vi har sålt och köpt ett antal bostäder. "
säljare på Tulegatan 23B

03 mar 2022

"Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenhe..."
"Beatrice är den absolut bästa mäklaren jag jobbat med i Stockholm! Hon kan verkligen sin grej, har en väldigt god lokal kännedom, anpassade en bra strategi med allt från utgångspris, fotograferingsstil, timing av annons och sättet hon bearbetade budgivarna för att få bästa möjliga pris på lägenheten. Hon höll mig dessutom informerad i varje del av försäljningsprocessen på ett väldigt effektivt sätt. Jag har jobbat med flertalet mäklare i Sthml tidigare och Beatrice är nog den absolut proffsigaste och vassaste av de alla! Jag rekommenderar varmt Beatrice! "
Läs mer
säljare på Kungsklippan 9

25 feb 2022

"Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta me..."
"Så otroligt nöjd med Beatrice och hennes insats, och hade inte kunnat önska mig en bättre mäklare. Hon är otroligt engagerad och driven, och detta resultat hade aldrig varit möjligt utan henne! Hon fick mig att känna mig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att samarbeta med henne igen! Hon är en stjärna! "
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

25 feb 2022

"Supernöjd! Kändes tryggt genom hela processen, kommer rekommendera Beatrice till alla jag känner :) "
säljare på Norra Agnegatan 38

24 feb 2022

"Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare.
Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samar..."
"Beatrice är ett superproffs ut i fingerspetsarna. Hon är lugn, trygg och säker - lotsar igenom processen med tydlighet så att hela affären löper smidigt och förutsägbart från start till slut för både säljare och köpare.
Dessutom är delar Beatrice med sig av sin charmiga personlighet så vårt samarbete har vart otroligt kul och lärorikt samt inte minst givande!"
Läs mer
säljare på Kungsbro Strand 17

11 feb 2022

"Genomgående trygg och bra upplevelse. Beatrice är kunnig, lugn, ärlig och transparent. Dessutom trevlig och varm. Det tänker jag är optimalt både för säljaren och köparen. "
säljare på Roslagsgatan 37A

31 jan 2022

"Beatrice gjorde ett väldigt stabilt jobb från förberedelser till signing vilket gav oss förutsättningar att nå ett fantastiskt slutpris!"
säljare på Kungsgatan 86A

31 jan 2022

"Slutpriset blev över förväntan.
Beatrice är en otroligt engagerad, duktig, trevlig och professionell mäklare. Hon ger det 110% och man känner snabbt förtroende för henne. Vi kommer definitivt att anlita henne igen. "
säljare på Norrbackagatan 26

29 dec 2021

"Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som k..."
"Bea var exakt den mäklaren vi hade kunnat drömma om för försäljningen av vår bostad. Hon lyckades få till ett slutpris som vi aldrig trott va möjligt. Hon var tydlig och uppdaterade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med allt och kan rekommendera Bea till alla som vill ha en mäklare som kommer göra allt för er i hela affären."
Läs mer
säljare på Frejgatan 10

20 dec 2021

"Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var ..."
"Bea är inte bara ett proffs ut i fingerspetsarna, hon lyckas också med konsten att vara både trygg och målfokuserad på samma gång. Hon höll oss kontinueligt uppdaterade under processens gång och delade med sig av tankar och analyser. Bea har god kunskap om området och ett gediget nätverk som var till vår fördel. Vi skulle mer än gärna sälja med Bea igen, köpa också för den delen, Bea tar sig tid för varje enskilld spekulant, en viktig detalj som kan avgöra hela processen. "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 1

09 dec 2021

"Vi är supernöjda med Beatrice, väldigt lyhörd, proffsig och målinriktad. Rekommenderas verkligen!"
säljare på Kronobergsgatan 41

21 nov 2021

"Har jobbat med Bea tidigare och lika nöjd då som nu. Proffsig, lyhörd, kommunikativ. Har inget dålig att säga!:)"
säljare på Pipersgatan 27

12 nov 2021

"Vi är så glada att vi kom i kontakt med Beatrice. Hon ingav ett stort förtroende från första mötet, och vi blev direkt entusiastiska över chansen att få göra det här som ett team.
Beatrice presenterade en klar och tydlig plan – och vi föll verkligen för hennes målmedvetenhet. Under resans gång ..."
"Vi är så glada att vi kom i kontakt med Beatrice. Hon ingav ett stort förtroende från första mötet, och vi blev direkt entusiastiska över chansen att få göra det här som ett team.
Beatrice presenterade en klar och tydlig plan – och vi föll verkligen för hennes målmedvetenhet. Under resans gång visade Beatrice prov på fingertoppskänsla, och vi var imponerade över hur hon tog ägandeskap över hela visningshelgen och budgivningen. Det fanns aldrig några frågetecken – Beatrice var trygg och säker genom hela processen. Hon visade stor professionalitet och vi är så tacksamma för allt arbete hon lade ner på försäljningen av vår lägenhet! "
Läs mer
säljare på Fridhemsgatan 12A

05 nov 2021

"Beatrice är en fantastisk mäklare och jag kommer att rekommendera henne till alla mina vänner och släktingar. "
säljare på Kungsklippan 20

08 okt 2021

"Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan..."
"Jag är MYCKET nöjd med med mäklarens insats. Jag tyckte vi hittade en bra balans mellan att göra lägenheten väldigt fin, samtidigt som det inte kändes som något väldigt tillrättalagt och konstgjort. Både i verkligheten och på hemnet. Jag tycker också att mäklaren höll en väldigt bra balans mellan seriositet och lättsamhet för mig och köparna. Jag kände mig väldigt trygg och hade fullt förtroende för mäklaren från första möte tills vi hade signerat. Lugn, tydlighet, rimlig förväntanshantering och tydlig kommunikation är ord som beskriver henne."
Läs mer
säljare på John Ericssonsgatan 16

18 sep 2021

"Beatrice har ett trevligt sätt, är ambitiös och seriös - vilket gav ett resultat vi är väldigt nöjda med!"
säljare på Bergsgatan 45

17 sep 2021

"Beatrice är en rakt igenom fantastisk mäklare! Hon visade från dag ett en oerhört proffsig inställning, med goda råd och tips till oss som säljare. Hennes tydlighet inger verkligen ett stort förtroende, och man kunde märka igenom hela processen att alla parter var nöjda med Beatrice som yttersta ..."
"Beatrice är en rakt igenom fantastisk mäklare! Hon visade från dag ett en oerhört proffsig inställning, med goda råd och tips till oss som säljare. Hennes tydlighet inger verkligen ett stort förtroende, och man kunde märka igenom hela processen att alla parter var nöjda med Beatrice som yttersta led i förmedlingen av lägenheten. Hon var på alla sätt och vis tillgänglig från start till mål - och införlivade utan undantag alla de aspekter som hon satte ut för försäljningen under vårt första möte. VARM rekommendation att välja Beatrice som mäklare!"
Läs mer
säljare på Bergsgatan 5A

14 aug 2021

"Skulle absolut sälja med Beatrice igen! Lätt att få tag på, dedikerad, gav superbra tips och skötte budgivningen så bra. "
säljare på Chapmansgatan 5

12 aug 2021

"Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort f..."
"Beatrice är Stockholms innerstads främsta mäklare. Annonsen var väldigt tilltalande och ledde till områdets mest klickade på Hemnet den veckan. Under hela processen så blev jag kontinuerligt uppdaterad och hon hade alltid ett glatt humör & höll samtidigt en professionell ton. Så jag kände stort förtroende för henne under hela processen. Slutresultatet blev över förväntan och vet att det är tack vare hennes goda relation med spekulanterna & köparna. Helt enkelt en härlig och otroligt ambitiös mäklare som jag kan rekommendera till alla med högt ställda krav. Tack Beatrice! "
Läs mer
säljare på Rindögatan 14

04 aug 2021

"Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot m..."
"Beatrice är Stockholms bästa mäklare! Jag valde att ha möte med fem av de mest rekommenderade i innerstan och redan på första mötet kände jag att det var givet att jag skulle välja att sälja med Beatrice. Hon genomsyrade tydligt att hon är en mäklare som både är personlig och professionell, mot mig som säljare såväl som mot köpare. Detta bevisades under hela processen i form av realistisk värdering, trevlig och tydlig kommunikation, värdefulla råd och att hon alltid gav det lilla extra. Jag kommer definitivt att sälja med Beatrice i framtiden igen - en härligare mäklare kan man inte hitta!"
Läs mer
säljare på Rörstrandsgatan 23

08 jul 2021

"Beatrice är en toppenmäklare som jobbar hårt med hög energi i varenda del av affären. Hon är pålitlig, tydlig och noggrann och det märks att hon är erfaren. Kan varmt rekommendera! "
säljare på Lundagatan 52

06 jul 2021

"Fantastiskt engagerad, lyhörd och påläst. Rekommenderas starkt! "
säljare på Kungsholmsgatan 44

28 jun 2021

"Extremt proffsig och duktig mäklare, höll mig kontinuerligt uppdaterad och lyssnade på mina önskemål och förväntningar. Hjälpte till utöver förväntan både innan och efter försäljningen samt stängde affären på en nivå som var över förväntan. Kan varmt rekommenderas!"
"Extremt proffsig och duktig mäklare, höll mig kontinuerligt uppdaterad och lyssnade på mina önskemål och förväntningar. Hjälpte till utöver förväntan både innan och efter försäljningen samt stängde affären på en nivå som var över förväntan. Kan varmt rekommenderas!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 34

18 jun 2021

"Beatrice är ett riktigt proffs, med mycket känsla och engagemang. Jag kände det som att vi gjorde det tillsammans hela vägen."
säljare på Pipersgatan 20

25 maj 2021

"Beatrice är en fenomenal mäklare med god känsla för försäljning enda in fingerspetsarna. Hon lyckades få ett dunderpris på vår bostad långt över förväntan och var ett bra bollplank i vår pressade situation. Dessutom var köparen väldigt nöjd vilket är ett bevis på att hon även sköter spekulantkont..."
"Beatrice är en fenomenal mäklare med god känsla för försäljning enda in fingerspetsarna. Hon lyckades få ett dunderpris på vår bostad långt över förväntan och var ett bra bollplank i vår pressade situation. Dessutom var köparen väldigt nöjd vilket är ett bevis på att hon även sköter spekulantkontakten väl.
Vi kan rekommendera Beatrice till alla där ute som ska sälja! Queen B!"
Läs mer
säljare på Chapmansgatan 4

26 apr 2021

"Vi är oerhört nöjda med Beatrice insats. Hon är lugn och sansad, kommunicerar på ett struktuerat och adekvat sätt. Belastade inte oss säljare med onödig information vilket vi uppskattade särskilt. Jobbade målmedvetet och metodiskt genom vilket hon sedermera uppnådde ett oerhört bra slutspris. Vi ..."
"Vi är oerhört nöjda med Beatrice insats. Hon är lugn och sansad, kommunicerar på ett struktuerat och adekvat sätt. Belastade inte oss säljare med onödig information vilket vi uppskattade särskilt. Jobbade målmedvetet och metodiskt genom vilket hon sedermera uppnådde ett oerhört bra slutspris. Vi kommer anlita Beatrice igen om det blir aktuellt och kan utan att tveka rekommendera henne till andra."
Läs mer
säljare på Polhemsgatan 5

08 apr 2021

"Superduktig mäklare som sätter rätt förväntningar på slutpriset och levererar efter det plus lite till!
"
säljare på Jakob Westinsgatan 7

08 apr 2021

"Beatrice är en fantastisk mäklare! Har rekommenderat henne till alla jag känner :) "
säljare på Kronobergsgatan 23

07 apr 2021

"Beatrice gjorde ett superbra jobb i samband med försäljningen av min bostaden. Hon var lugn, varm och informerande och värderingen som hon lämnade motsvarade slutpriset väl. Ett toppenjobb rakt igenom!"
säljare på Torsgatan 59

29 mar 2021

"Redan vid första mötet fick vi ett väldigt bra intryck av Beatrice då hon presenterade sin affärsmodell och strategi på ett tydligt och inspirerande sätt. Hela processen flöt sedan på enligt överenskommen plan. Saker som vi uppskattade extra mycket var tydlighet, bra kommunikation, god rådgivning..."
"Redan vid första mötet fick vi ett väldigt bra intryck av Beatrice då hon presenterade sin affärsmodell och strategi på ett tydligt och inspirerande sätt. Hela processen flöt sedan på enligt överenskommen plan. Saker som vi uppskattade extra mycket var tydlighet, bra kommunikation, god rådgivning, förtroendeingivande och högt engagemang. Allt detta resulterade i en smidig och bra affär som vi känner oss väldigt nöjda med."
Läs mer
säljare på Birger Sjöbergs väg 3

08 mar 2021

"Beatrice är den bästa mäklaren man kan tänka sig, hon har mäklat åt oss två gånger nu och vi har varit supernöjda båda gångerna. När det blir dags att sälja igen kommer vi kontakta Beatrice igen. Hon bryr sig om att det blir en bra affär för alla parter vilket är tryggt och lönsamt :)"
"Beatrice är den bästa mäklaren man kan tänka sig, hon har mäklat åt oss två gånger nu och vi har varit supernöjda båda gångerna. När det blir dags att sälja igen kommer vi kontakta Beatrice igen. Hon bryr sig om att det blir en bra affär för alla parter vilket är tryggt och lönsamt :)"
Läs mer
säljare på Robert Almströmsgatan 9A

24 feb 2021

"Toppen!!"
säljare på Norrbackagatan 60

23 feb 2021

"Beatrice var helt outstanding från start till mål i vår säljprocess. Letar du efter en intelligent och kunnig mäklare med fingertoppskänsla för varje detalj ska du välja Beatrice. "
säljare på Fridhemsgatan 12

12 dec 2020

"Tänkte egentligen inte sälja utan kolla av marknaden och enbart sälja till ett bra pris, men tack vare Beatrice så blev det försäljning ändå:)
Mycket varmt bemötande och lyhörd i kombination med att uppdatera oss om statusen kontinuerligt. Helt enkelt en väldigt bra och professionell mäklare:)"
"Tänkte egentligen inte sälja utan kolla av marknaden och enbart sälja till ett bra pris, men tack vare Beatrice så blev det försäljning ändå:)
Mycket varmt bemötande och lyhörd i kombination med att uppdatera oss om statusen kontinuerligt. Helt enkelt en väldigt bra och professionell mäklare:)"
Läs mer
säljare på Torsgatan 77

01 dec 2020

"Beatrice är ärlig, engagerad och lyhörd vilket gjorde det väldigt lätt att ha fullt förtroende för henne genom hela försäljningsprocessen. Hon är otroligt lätt att ha att göra med och inte rädd för att jobba vilket resulterade i en försäljning som jag är mycket nöjd med.
Rekommenderar starkt Bea..."
"Beatrice är ärlig, engagerad och lyhörd vilket gjorde det väldigt lätt att ha fullt förtroende för henne genom hela försäljningsprocessen. Hon är otroligt lätt att ha att göra med och inte rädd för att jobba vilket resulterade i en försäljning som jag är mycket nöjd med.
Rekommenderar starkt Beatrice! "
Läs mer
säljare på Karlsviksgatan 6

25 nov 2020

"Beatrice besitter de egenskaper som är viktiga vid en bostadsförsäljning. Hon är rak, påläst flexibel och enkel att ha att göra med . Att sälja en lägenhet mitt under den andra vågen av Covid-19 borde egentligen vara förknippat med problem men Beatrice överträffade mina förväntningar med råge. Un..."
"Beatrice besitter de egenskaper som är viktiga vid en bostadsförsäljning. Hon är rak, påläst flexibel och enkel att ha att göra med . Att sälja en lägenhet mitt under den andra vågen av Covid-19 borde egentligen vara förknippat med problem men Beatrice överträffade mina förväntningar med råge. Undertecknad kan såldes varmt rekommendera henne vid en eventuell bostadsförsäljning."
Läs mer
säljare på Jaktvarvsplan 3

22 nov 2020

"I en bransch av åtskilliga alternativ bland mäklare sticker Beatrice ut till det bättre. Med en otrolig entusiasm och trovärdighet finner hon balansen med målet om en nöjd säljare som köpare. Struktur och engagemang sammanflätar för en smidig process där vi i mål var mycket nöjda med utfallet. Vi..."
"I en bransch av åtskilliga alternativ bland mäklare sticker Beatrice ut till det bättre. Med en otrolig entusiasm och trovärdighet finner hon balansen med målet om en nöjd säljare som köpare. Struktur och engagemang sammanflätar för en smidig process där vi i mål var mycket nöjda med utfallet. Vi kan starkt rekommendera Beatrice till samtliga, både säljare som köpare!"
Läs mer
säljare på Roslagsgatan 23A

20 nov 2020

"Jag och min sambo är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet och tycker Beatrice gjorde ett toppen jobb! Vi kände hos trygga under hela affären. "
säljare på Lundagatan 46

22 okt 2020

"En mer engagerad mäklare får man nog leta efter! Beatrice är verkligen lyhörd och ÄRLIG! Det blev inte 5:e försäljningsprat i raden, när vi först träffade henne, men ett ärligt samtal. Superproffsig, kunnig, bra kommunikatör och en varm personlighet! Vi hade inte tänkt sälja innan vi hade hittat ..."
"En mer engagerad mäklare får man nog leta efter! Beatrice är verkligen lyhörd och ÄRLIG! Det blev inte 5:e försäljningsprat i raden, när vi först träffade henne, men ett ärligt samtal. Superproffsig, kunnig, bra kommunikatör och en varm personlighet! Vi hade inte tänkt sälja innan vi hade hittat ett nytt ställe men när Beatrice ringde efter några månader (skrev kontrakt med henne innan sommaren) för att berätta om nuvarande marknaden i Sthlm, tvekade vi inte och litade på henne. Hon är aldrig ”pushig” men tydligt. Folk som säger att ”val av mäklaren spelar inte en sådan stor roll” har inte pratat med Beatrice än. En försäljning innan visning som gick över all förväntan, tack vare Beatrice! "
Läs mer
säljare på Norrbackagatan 26

15 okt 2020

"Kan varmt rekommendera Beatrice! Vi träffade flera mäklare i vår urvalsprocess och Beatrice gjorde bäst intryck. Så professionell, lyhörd, tydlig och engagerad. Vi kommer absolut välja henne igen vid nästa försäljning! "
säljare på Jakob Westinsgatan 7

29 sep 2020

"Beatrice är väldigt förtroendeingivande och proffsig. Vi kände oss väldigt trygga. Kan varmt rekomendera!"
säljare på Inedalsgatan 17

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
31

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
21
Försäljningar
31
Försäljningsvärde
183 900 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
123 av 126 säljare
Beatrice satte rätt förväntningar på slutpriset
115 av 126 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
125 av 125 säljare
Beatrice var tydlig och höll mig uppdaterad
125 av 125 säljare

Beatrice på kartan.

195 tidigare annonser
7 bostäder till salu
126 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

4 995 000 kr
2 rum, 59,5 m²
84 661 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 506 kr/mån
5 150 000 kr
2 rum, 55 m²
93 636 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 026 kr/mån
3 395 000 kr
2 rum, 41,5 m²
82 804 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 349 kr/mån
3 450 000 kr
2 rum, 39,9 m²
88 461 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 057 kr/mån
9 750 000 kr
3 rum, 85 m²
114 705 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 618 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

3 570 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 320 000 kr
2 rum, 33 m²
Utropspris: 3 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 69 m²
Utropspris: 6 450 000 kr
3 500 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 350 000 kr
2 rum, 32,5 m²
Utropspris: 3 150 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Beatrice är mycket kompetent, seriös och trevlig. Hon är snabb och effektiv men ändå noggrann och tydlig. Jag kan varmt rekommendera henne och skulle anlita henne igen vid behov. "
12 760 000 kr
Lägenhet Kungsholmen
+ 1 810 000 kr
4 rum, 87 m²
Utropspris: 10 950 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket driven, målinriktad, lyhörd och proffsig. Lätt att tycka om. "
Vilande / ej såld
Lägenhet Vasastan
2,5 rum, 70 m²
Utropspris: 7 200 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.