Bahar Nabavi

Profilbild för Bahar Nabavi
Bahar Nabavi
4.9 / 5
(323 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
54 st
1 st
358 100 000 kr

Bakgrund

Bahar Nabavi jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2005-07-05. Bahar har fått in 1 rekommendation från säljare under det senaste halvåret. Bahar har enligt vår statistik haft 32 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 275 345 000 kr.

Presentation

Som stockholmsälskare med utmärkt lokalkännedom och påläst civilekonom med stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv.

Jag är erfaren med över 1500 sålda bostadsrätter i innerstan och närförort, mycket tack vare hög kundnöjdhet samt rekommendationer.

Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Bahar Nabavi är i särklass den bästa mäklaren Stockholm har att erbjuda! Ett proffs med stort engagemang, och kunskap om vad som säljer. En mäklare som man kan lita på kommer göra sitt yttersta.”/ Agnes Palinski

”Bahar är Stockholms bästa mäklare, har använt henne flera ggr. Hennes service, kundbemötande och proffsiga attityd gör att du alltid känner dig trygg genom hela processen. Hon är mitt första val i alla lägen!” / Gustaf Kolmodin

"En sådan viktig affär, där så mycket står på spel, måste skötas av ett proffs...så jag tvekar aldrig på att anlita just ett proffs...Bahar!" / Anders Backlund

Uppvuxen söder om söder men bott i Stockholms innerstad sedan jag flyttade hemifrån som 19-åring. Talar 5 språk flytande och har en akademisk bakgrund med examen från Stockholms universitet.

Började min mäklarkarriär på Erik Olsson fastighetsförmedling där jag utnämndes till årets mäklare vid tre tillfällen och även arbetat som regionchef. Jobbar idag med det som jag brinner för allra mest på ett företag som presenterar och marknadsför din bostad allra bäst!

Prisad mäklare.

Säljare om Bahar.

04 feb 2022

"Bahar har levererat över förväntan på samtliga punkter. Jag som kund känner mig trygg rakt igenom och blir ständigt uppdaterad om hur det går, vad nästa steg är, hur vi bör agera och hon är otroligt hjälpsam i alla steg. Att hon dessutom är charmig och väldigt lättsam att vara kring gör upplevelsen så mycket trevligare. Jag kan verkligen förstå att kunder litar på henne och att det alltid blir en lyckad affär för alla parter. Mina varmaste rekommendationer! "
säljare på Skånegatan 59

27 maj 2021

"Bahar är en av de starkaste lysande stjärnorna på Stockholms mäklarhimmel. Med sin kunskap, personlighet och integritet utmärker hon sig.
Jag har gjort ett stort antal köp och försäljningar de senaste åren men aldrig arbetat med en mäklare som varit så påläst, så dedikerad och så målmedveten som Bahar.
Jag rekommenderar starkt Bahar både utifrån ett säljarperspektiv som ett köparperspektiv."
säljare på Skeppargatan 69

27 dec 2020

"Vi kan varmt rekommendera Bahar som mäklare då vi var väldigt nöjda med både slutpriset och hur smidigt hela försäljningsprocessen gick. Hon är väldigt professionell, kompetent och överträffade våra förväntningar på alla plan. "
säljare på Döbelnsgatan 29

11 maj 2020

"Fantastisk mäklare! Proffesionellt och äkta/personligt bemötande. Serviceminded, alltid tillgänglig, påläst och pålitlig! "
säljare på Krukmakargatan 48A

16 apr 2020

"4e gången gillt med bästa Bahar. Finns ingen annan mäklare jag kan tänka mig att sälja med. Proffsig in i minsta sak och med hjärtat på rätt plats. Kunnighet, struktur och kommunikation är otrolig. På en skala 1-10 är hon 11 såklart!"
säljare på Kampementsgatan 16

14 apr 2020

"Det är få mäklare i Stockholms innerstad som har en så god känsla för såväl köpare som säljare. På ett unikt sätt hittar Bahar möjligheter som tillgodoser både kundens och spekulanternas förväntningar. Tack Bahar! "
säljare på Sveavägen 121A

09 apr 2020

"Målinriktad och ambitiös."
säljare på Reimersholmsgatan 75

29 mar 2020

"otroligt nöjda. älskar henne 100 %. "
säljare på Vikingagatan 39

28 mar 2020

"Bahar är bäst!"
säljare på Tomtebogatan 9

27 mar 2020

"Bra kommunikation hela vägen. Mäklaren var väldigt tydlig med sin uppfattning och bild av över hur affären skulle genomföras. Vi nådde vårt mål och den förväntan mäklaren gav oss. "
säljare på Falugatan 5

10 mar 2020

"Fick mycket gott intryck av Bahar på en visning för tre år sedan. Var naturligt att ta kontakt med henne när jag nu behövde en aktiv, effektiv och driven mäklare."
säljare på Nybrogatan 87A

09 mar 2020

"Bahar spelar i en liga för sig. Den absolut mest kompetenta mäklaren i Stockholm. "
säljare på Bergsunds Strand 31

07 mar 2020

"Jag kommer inte att använda mig av någon annan mäklare så länge Bahar är yrkesverksam"
säljare på Birger Jarlsgatan 46A

27 feb 2020

"Försäljningen sig våra förväntningar med marginal,ä. helt fenomenalt och hade inte gått så bra om inte Bahar varit vår mäklare! "
säljare på Sankt Eriksgatan 8

24 feb 2020

"Bahar är en väldigt kompetent mäklare som guidar en varje steg i försäljningen, hon svarar snabbt på sms och samtal och är väldigt transparent i hur försäljningen går, hur spekulanterna resonerar osv. Från fotograferingen av lägenhet till påskrift av kontrakt är bahar oerhört noga med detaljer, hon piffar och stylar inför fotografering och lämnar ingenting åt slumpen! Hon är också en person son skapar relationer med människor och jag tror det är en av hennes största framgångsfaktorer! "
säljare på Karlbergsvägen 80B

19 feb 2020

"Bahar är kunnig, oerhört trevlig och lyhörd för våra önskemål. Duktig och engagerad hela vägen. Rekommenderas varmt!!"
säljare på Johannes Plan 3

17 feb 2020

"Bahar gjorde en fantastisk insats och lyssnade till våra behov om att sälja innan visning. Hon hade med sig många starka spekulanter till förhandsvisningen och under ett dygn följde en intensiv budgivning. Vi är mer än nöjda med slutpriset och hennes professionalism. Rekommenderar henne starkt!"
säljare på Rehnsgatan 10

13 feb 2020

"Mycket professionell och socialt kompetent.
Bra driv och fokus.
Helt enkelt en pärla i mäklarkåren. "
säljare på Kungsbro Strand 19

02 feb 2020

"Hade inte kunnat drömma om en bättre mäklare! "
säljare på Strålgatan 8

30 nov 2019

"Fantastisk mäklare med tydlig och snabb kommunikation. God kännedom om marknad, område och målgrupp. "
säljare på Heimdalsgatan 1

30 nov 2019

"Mycket trevlig och tillmötesgående och väl förberedd och insatt i försäljningen."
säljare på Roslagsgatan 51

21 nov 2019

"Bahar förstod snabbt de speciella förutsättningarna och förväntningarna som gällde i denna process, vilket inte gjorde utförandet enklare. Hon har både mött och överträffat våra förväntningar. Vi skulle varmt rekomendera Bahar som en mycket proffesionel och trovärdig partner att guida/stödja och driva en fastighetsaffär till en optimal utkomst. Och detta säger vi med både de ekonomiska OCH de mer personliga förväntningarna i beaktande."
säljare på Hökens gata 9

16 nov 2019

"Bahar är fantastisk på alla sätt och vis. Proffsig, lyhörd och rak. Rekommenderar henne varmt. "
säljare på Västmannagatan 32

10 nov 2019

"Bahar är målinriktad, engagerad och professionell. Vi är riktigt nöjda med vår försäljning och kan varmt rekommendera Bahar som mäklare! "
säljare på Rörstrandsgatan 34A

01 nov 2019

"Helt klart den bästa mäklaren jag har haft"
säljare på Surbrunnsgatan 2

19 okt 2019

"Bahar är väldigt professionell och duktig som mäklare och vi kan varmt rekommendera henne."
säljare på Fridhemsgatan 14A

17 okt 2019

"Bahar Nabavi har varit mycket lyhörd och hjälpsam vid försäljningen av vår lägenhet. Hon har lyssnat på oss och skött affären på ett mycket proffsigt sätt. Vi anlitar gärna henne igen."
säljare på Frejgatan 2

16 okt 2019

"Otroligt målinriktad och engagerad mäklare."
säljare på Birkagatan 21B

02 okt 2019

"Vi är otroligt nöjda med Bahar, hon var lyhörd och ödmjuk men samtidigt rak och tydlig. Hon skötte hela processen klanderfritt och hjälpte oss sälja för ett pris vi bara vågat drömma om. Skulle rekommendera Bahar varje dag i veckan."
säljare på Karlbergsvägen 68

20 sep 2019

"Helt fantastisk! Lyckades leverera långt över förväntningarna!"
säljare på Västmannagatan 48

20 sep 2019

"Mycket kunnig mäklare med lång erfarenhet. Lyhörd, trevlig och professionell! Bahar är en mäklare som jag kommer att anlita igen."
säljare på Karlbergsvägen 32B

18 sep 2019

"Jag är så vansinnigt nöjd med Bahar! Hon levererade verkligen på alla plan. Hon var så otroligt engagerad och mycket proffsig. "
säljare på Bragevägen 21

17 sep 2019

"Mycket duktig mäklare, rekommenderar för lyckad bostad försäljning "
säljare på Nordenflychtsvägen 62

17 sep 2019

"Bahar, var otroligt duktig, driven och proffsig hela vägen i våran försäljningsprocess.
Vi rekommenderar henne varmt!"
säljare på Rörstrandsgatan 33B

28 aug 2019

"Charmig, trevlig och tydlig. Bahar är engagerad och en duktig förhandlare. Jag skulle anlita henne igen!"
säljare på John Ericssonsgatan 11B

27 aug 2019

"Bahar visade stort engagemang ända från vårt första möte till dagen vi skrev med våra köpare. Hon gav oss många värdefulla tips inför fotografering och visning för att vi skulle få ett så bra resultat som möjligt, hon höll oss uppdaterade genom hela processen och levererade på det höga slutpris som vi inte riktigt hade vågat tro på. Hon är driven och kunnig med en skön personlighet, och vi kommer definitivt anlita henne igen vid nästa försäljning."
säljare på Karlsviksgatan 1

23 aug 2019

"Best you can get!"
säljare på Åsögatan 98

21 aug 2019

"Extremt nöjd med Bahar!"
säljare på Torsgatan 53

14 aug 2019

"Bahar är som vanligt bäst! Lägenheten blev såld för mer än vad vi hade hoppats på. Hon är fantastisk både som människa och mäklare. Kan bara ge min a varmaste rekomndationer. "
säljare på Beckbrännarbacken 1

08 aug 2019

"Best estate agent in town! Took the time to walk me through everything and made sure I understood all language and Swedish processes. Extremely structured, and competent. Delivered on all expectations set. And funny, oh so very funny and charming!! "
säljare på Roslagsgatan 58B

08 aug 2019

"Bahar är bäst på sitt jobb! Hon gav oss exakt rätt tips för att göra vår lägenhet lite mer attraktiv innan försäljning, hon hade rätt timing i försäljningen och bra driv när budgivningen drog igång. Hon är kunnig, seriös och förtroendegivande. Jag upplever även att de som budade och köparen hade stort förtroende för Bahar. "
säljare på Högalidsgatan 52B

18 jun 2019

"Systematisk. Erfaren. Mer tillgänglig än så här gå det inte att bli. "
säljare på Vikingagatan 41

12 jun 2019

"Bästa mäklaren jag har använt. Proffsig och toppen under hela processen. "
säljare på Sankt Eriksplan 15

01 jun 2019

"Vi har anlitat Bahar tidigare och är lika nöjda varje gång. Hade det inte varit för henne hade vi sålt tidigare i processen till ett lägre pris än vad det blev i slutändan. Kan gott rekommendera henne i fortsättningen, precis som innan!"
säljare på Sankt Eriksgatan 108

21 maj 2019

"Jag är mycket nöjd med mitt val av Bahar Nabavi som mäklare vid min försäljning.
Bahar upplevde jag som en en oerhört engagerad, lyhörd och tillförlitlig mäklare från start till mål. Hon är dessutom mycket social kompetent och en riktig människokännare.
Bahar var tydlig och var säkert på vilken strategi som vi skulle använda. Detta kändes tryggt för mig som säljare, och strategin visade sig också vara helt rätt för vår affär.
Bahar är dessutom mycket kommunikativ och uppdaterade mig som säljare snabbt och utförligt.
För att summera så förtjänar hon helt och hållet sina höga omdömen!
/Amelie
Försäljning av lgh 40kvm, Gärdet
"
säljare på De Geersgatan 16

20 maj 2019

"Utan tvekan den bästa mäklaren i Stockholm! "
säljare på Lundagatan 50

20 maj 2019

"Jag rekommenderar mäklaren. Stort engagemang i vår försäljning. Tydlig gentemot oss och köpare med vad som är viktigt för båda parter. "
säljare på Assessorsgatan 18E

15 maj 2019

"Bahar levererade från start till mål under vår säljprocess. Rak och tydlig kommunikation med rimlig förväntansbild på pris och tidsram. Rekommenderar Bahar till alla som ska sälja sin lägenhet!"
säljare på Vikingagatan 14B

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
32

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
1
Försäljningar
32
Försäljningsvärde
275 345 000 kr

Betyg och omdömen.

Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
318 av 321 säljare
Bahar satte rätt förväntningar på slutpriset
293 av 321 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
320 av 323 säljare
Bahar var tydlig och höll mig uppdaterad
319 av 323 säljare

Bahar på kartan.

785 tidigare annonser
7 bostäder till salu
323 rekommendationer

7 bostäder till salu.

Annonser

3 rum, 110,3 m²
Lägenhet, Stockholm
4 382 kr/mån
10 250 000 kr
3 rum, 98 m²
104 591 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 011 kr/mån
8 995 000 kr
3,5 rum, 82,2 m²
109 695 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 565 kr/mån
3 795 000 kr
2 rum, 38 m²
99 868 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 343 kr/mån
6 795 000 kr
2 rum, 53 m²
128 207 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 903 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Annonser

Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
2 rum, 58 m²
Utropspris: 7 000 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 32 m²
Utropspris: 3 295 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 60 m²
Utropspris: 5 400 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
1,5 rum, 35 m²
Utropspris: 3 750 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2,5 rum, 57 m²
Utropspris: 8 950 000 kr

Statistik för publicerade annonser, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade annonser baseras på bostadsannonser som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.