Bahar Nabavi

Profilbild för Bahar Nabavi
Bahar Nabavi
5.0 / 5
(387 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
53 st
26 st
379 865 000 kr

Bakgrund

Bahar Nabavi jobbar på Innerstadsspecialisten och är registrerad mäklare sedan 2005-07-05. Bahar har fått in 26 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret. Bahar har enligt vår statistik haft 35 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har gällt lägenheter och motsvarar ett värde på 280 610 000 kr.

Presentation

Som stockholmsälskare med utmärkt lokalkännedom och påläst civilekonom med stort affärssinne är jag rätt fastighetsmäklare för dig som ställer höga krav och vill anlita en kompetent person med driv.

Jag är verksam i hela Stockholms kommun och har närmare två decenniers erfaren med över 2000 sålda bostadsrätter i innerstan och närförort, mycket tack vare hög kundnöjdhet samt rekommendationer.

Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och utför varje moment i försäljningsuppdraget såsom jag hade önskat att min mäklare skulle agera om det var min bostad som var till salu.

Mina kunder skriver om mig nedan:

”Bahar Nabavi är i särklass den bästa mäklaren Stockholm har att erbjuda! Ett proffs med stort engagemang, och kunskap om vad som säljer. En mäklare som man kan lita på kommer göra sitt yttersta.”/ Agnes Palinski

”Bahar är Stockholms bästa mäklare, har använt henne flera ggr. Hennes service, kundbemötande och proffsiga attityd gör att du alltid känner dig trygg genom hela processen. Hon är mitt första val i alla lägen!” / Gustaf Kolmodin

"En sådan viktig affär, där så mycket står på spel, måste skötas av ett proffs...så jag tvekar aldrig på att anlita just ett proffs...Bahar!" / Anders Backlund

Uppvuxen söder om söder men bott i Stockholms innerstad sedan jag flyttade hemifrån som 19-åring. Talar 5 språk och har en ekonomexamen från Stockholms universitet.

Började min mäklarkarriär på Erik Olsson fastighetsförmedling där jag utnämndes till årets mäklare vid tre tillfällen och även arbetat som regionchef, varit delägare i Magnusson Mäkleri City och jobbar idag med det som jag brinner för allra mest på ett företag som jag anser presenterar och marknadsför din bostad allra bäst!

Prisad mäklare.

Säljare om Bahar.

28 maj 2023

"Bahar var helt fantastisk! Engagemang och hennes personliga känsla har varit ovärderlig i min försäljning. Jag kommer använda mig av Bahar i alla mina framtida försäljningar och rekommenderar henne till alla jag pratar med. "
säljare på Surbrunnsgatan 43A

25 maj 2023

"Vi fick ovärderliga tips och rekommendationer av Bahar och hon höll oss hela tiden informerade under processens gång. Hon ansträngde sig för att säkerställa att alla som var intresserade fick se lägenheten inte bara en utan flera gånger vid behov och hjälpte oss att få en trygg affär där alla par..."
"Vi fick ovärderliga tips och rekommendationer av Bahar och hon höll oss hela tiden informerade under processens gång. Hon ansträngde sig för att säkerställa att alla som var intresserade fick se lägenheten inte bara en utan flera gånger vid behov och hjälpte oss att få en trygg affär där alla parter var nöjda. Bahar är en riktigt stjärna!"
Läs mer
säljare på Frejgatan 22

25 maj 2023

"Lyhörd, hjälpsam och enormt proffsig. Bahar gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vår bostad och överträffade våra förväntningar! "
säljare på Folkungagatan 91

24 maj 2023

"Grymt trevlig, kompetent och engagerad mäklare. "
säljare på Norr Mälarstrand 62

24 maj 2023

"Mycket påläst och informativ mäklare som gör sitt yttersta både för säljare och köpare vid en försäljning. Betyg 10/10."
säljare på Jakob Westinsgatan 1B

13 apr 2023

"Världsklass!!!"
säljare på Ringvägen 163

06 apr 2023

"Jag träffade Bahar första gången på en visning 2008. Redan då gjorde hon ett så starkt intryck på mig att jag visste att jag skulle välja henne själv som säljare i framtiden, vilket jag nu gjorde. Min försäljning var långt ifrån problemfri, trots väldigt bra budgivning hade jag såväl en högsta bu..."
"Jag träffade Bahar första gången på en visning 2008. Redan då gjorde hon ett så starkt intryck på mig att jag visste att jag skulle välja henne själv som säljare i framtiden, vilket jag nu gjorde. Min försäljning var långt ifrån problemfri, trots väldigt bra budgivning hade jag såväl en högsta budgivare som hoppade av i slutet som en köpare som fick kalla fötter en vecka efter sign. Genom alla turer var Bahar min klippa, gick lugnt och tydligt igenom alternativ och såg till att allt löste sig för allas bästa. Jag kan därför varmt rekommendera Bahar - i särklass den bästa mäklaren jag mött."
Läs mer
säljare på Fleminggatan 63

06 apr 2023

"Bahar säger vad man som säljare behöver höra. Därtill arbetar hon hårt för ett högt pris. I vårt fall blev slutpriset högre än vad vi hoppats på. 5/5"
säljare på Bergsgatan 13

06 mar 2023

"Uppskattade så att samarbeta med Bahar! Otroligt kunnig, engagerad och strategisk mäklare som gav oss trygghet och väldigt goda råd genom hela processen."
säljare på Norrbackagatan 40

03 mar 2023

"Bästa mäklaren i stan. "
säljare på Bergsgatan 19

24 feb 2023

"Jag är extremt nöjd med Bahar! Efter att ha anlitat mäklare vid 9-10 försäljningar genom åren så är min bedömning att Bahar har den absolut bästa processen. Det finns många duktiga mäklare innanför tull men känslan denna gång var att det stämde på alla punkter. Allt från ett stort engagemang och ..."
"Jag är extremt nöjd med Bahar! Efter att ha anlitat mäklare vid 9-10 försäljningar genom åren så är min bedömning att Bahar har den absolut bästa processen. Det finns många duktiga mäklare innanför tull men känslan denna gång var att det stämde på alla punkter. Allt från ett stort engagemang och driv (som inte svalnat under åren), vädligt stor kunskap, känsla för detaljer, raka, tydliga besked och inga överdrifter samt en väldigt trevlig kontakt.
Arbetar själv i branschen och kommer kontakta Bahar i framtiden för nya uppdrag.
Skillnaden från en OK mäklare och en riktigt bra mäklare kommer verkligen fram i den här typen av marknad när "hantverket" blir mer avgörande när objekten inte säljer sig av sig själv."
Läs mer
säljare på Norrtullsgatan 26

23 feb 2023

"Hade det stora nöjet att få sälja min lägenhet med Bahar där både köpare och säljare var mycket nöjda, precis det utfallet man önskar vid en bostadsaffär.
Med en mycket bra lyhördhet., engagemang och strategi lyckades vi nå de mål vi satte tillsammans.
Till er som önskar en framgångsrik, trygg ..."
"Hade det stora nöjet att få sälja min lägenhet med Bahar där både köpare och säljare var mycket nöjda, precis det utfallet man önskar vid en bostadsaffär.
Med en mycket bra lyhördhet., engagemang och strategi lyckades vi nå de mål vi satte tillsammans.
Till er som önskar en framgångsrik, trygg och lyckad bostadsförsäljning så måste jag rekommendera Bahar.
"
Läs mer
säljare på Dalagatan 70

18 feb 2023

"Supernöjda! Skulle absolut använda Bahar vid en försäljning i framtiden."
säljare på Hallandsgatan 30

10 feb 2023

"Bahar var fantastisk. Mycket professionell och samtidigt varm och entusiastisk i sitt möte med människor. Jag kände mig fullkomligt trygg under hela processen. Fick alltid direkt svar när jag ringde. Dessutom fick jag ett slutpris högt över det väntade. "
"Bahar var fantastisk. Mycket professionell och samtidigt varm och entusiastisk i sitt möte med människor. Jag kände mig fullkomligt trygg under hela processen. Fick alltid direkt svar när jag ringde. Dessutom fick jag ett slutpris högt över det väntade. "
Läs mer
säljare på Fredhällsgatan 13

10 feb 2023

"Givet det något osäkra marknadsläget hade mäklaren gett mig en initial indikation på förväntat slutpris som var i linje med vad liknande objekt sålts till och som hon senare reviderade upp i samband med antalet anmälda till visningen och i samband med själva visningen. Hon var engagerad och noga ..."
"Givet det något osäkra marknadsläget hade mäklaren gett mig en initial indikation på förväntat slutpris som var i linje med vad liknande objekt sålts till och som hon senare reviderade upp i samband med antalet anmälda till visningen och i samband med själva visningen. Hon var engagerad och noga med allt, samt informerade mig löpande hur det gick vilket var uppskattat. Mycket nöjd med slutpriset."
Läs mer
säljare på Beckbrännarbacken 6

09 feb 2023

"Bahar är en otroligt duktig mäklare, som jag sålt med flera gånger. Hon har ett slags sjätte sinne för bostadsaffärer som aldrig missar, en metod med en matchmaking mellan köpare och bostäder som för mig som säljer är något alldeles extra. Varje gång har det också känts som ett väldigt gott samar..."
"Bahar är en otroligt duktig mäklare, som jag sålt med flera gånger. Hon har ett slags sjätte sinne för bostadsaffärer som aldrig missar, en metod med en matchmaking mellan köpare och bostäder som för mig som säljer är något alldeles extra. Varje gång har det också känts som ett väldigt gott samarbete och god dialog för att få till en bra affär. Jag har med varit mycket mycket nöjd med de priser mina bostäder gått för. Men Bahar har också en god dialog med köparna, hon gillar människor och det märks! Jag kommer absolut använda Bahar nästa gång jag ska sälja en lägenhet och det borde du också!"
Läs mer
säljare på Dalagatan 86E

29 dec 2022

"Erfaren och väldigt trygg att sälja med! "
säljare på Ringvägen 141A

01 dec 2022

"Superduktig och kunnig. Mycket bra!"
säljare på Drottningholmsvägen 9

30 nov 2022

"Den bästa, trevligaste, mest lyhörda och målinriktade mäklare jag träffat. Kommer vända mig till Bahar utan tvekan nästa gång det är dags att byta bostad. "
säljare på Sandelsgatan 38

30 nov 2022

"Förutom att hon har fått massa priser som årets mäklare så vågar jag säga att Bahar är en av Sveriges mest kompetenta mäklare. Hon besitter flera nivåer av färdigheter som jag tycker att en mäklare ska ha. Hon lämnar inget åt slumpen. Ärlig, rak, och engagerad. Hon har dessutom väldigt bra koll p..."
"Förutom att hon har fått massa priser som årets mäklare så vågar jag säga att Bahar är en av Sveriges mest kompetenta mäklare. Hon besitter flera nivåer av färdigheter som jag tycker att en mäklare ska ha. Hon lämnar inget åt slumpen. Ärlig, rak, och engagerad. Hon har dessutom väldigt bra koll på marknaden. Slutresultatet blir att alla parter blir väldigt nöjda. Du är i trygga händer!"
Läs mer
säljare på Tulegatan 23B

10 nov 2022

"Bahars kunskap och kompetens var ovärderlig när vi skulle sälja lägenheten på en mycket turbulent och pessimistisk bomarknad. Jag är så glad att ha fått jobba med henne!"
säljare på Essingeringen 9

30 okt 2022

"Mycket kompetent och professionell erfaren mäklare med engagemang och transparens som ledord. Dessutom trevlig och hjälpsam mot alla inblandade. Jag valde mäklare med omsorg och kan inte annat än att varmt rekommendera Bahar!"
säljare på Roslagsgatan 25

29 okt 2022

"Bahar är oerhört professionell, kompetent, engagerad, tydlig, hon har ett fantastiskt trevligt och vänligt sätt, inger förtroende och jag har känt med helt trygg i hela processen. Bästa mäklaren jag någonsin träffat. Överträffade alla förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne! "
"Bahar är oerhört professionell, kompetent, engagerad, tydlig, hon har ett fantastiskt trevligt och vänligt sätt, inger förtroende och jag har känt med helt trygg i hela processen. Bästa mäklaren jag någonsin träffat. Överträffade alla förväntningar. Jag kan varmt rekommendera henne! "
Läs mer
säljare på Johannesgatan 8

29 sep 2022

"Bahar är en otroligt kompetent, erfaren och professionell fastighetsmäklare. Som säljare var jag trygg hela vägen från start till mål, och fick även intrycket att hon hade god relation med samtliga intressenter. Som både säljare och köpare kan du vara trygg hela vägen med henne som mäklare. Bahar..."
"Bahar är en otroligt kompetent, erfaren och professionell fastighetsmäklare. Som säljare var jag trygg hela vägen från start till mål, och fick även intrycket att hon hade god relation med samtliga intressenter. Som både säljare och köpare kan du vara trygg hela vägen med henne som mäklare. Bahar får mina starkaste rekommendationer. "
Läs mer
säljare på Ehrensvärdsgatan 4

29 sep 2022

"Andra gången vi använder Bahar och vi är jätte nöjda! Kan varmt rekommendera henne."
säljare på Surbrunnsgatan 4

28 sep 2022

"Vi har använt oss av Bahar i många bostadsaffärer, för oss är hon det självklara valet. Hon är otroligt proffsig och kunnig och lever alltid upp till våra förväntningar. Hon är en väldigt bra människokännare och är väldigt engagerad på visningarna och följer alltid upp med alla spekulanter efter...."
"Vi har använt oss av Bahar i många bostadsaffärer, för oss är hon det självklara valet. Hon är otroligt proffsig och kunnig och lever alltid upp till våra förväntningar. Hon är en väldigt bra människokännare och är väldigt engagerad på visningarna och följer alltid upp med alla spekulanter efter. Hon är en mäklare som alltid ger allt, oavsett konjunktur."
Läs mer
säljare på Sjöviksbacken 5

24 aug 2022

"Engagerad, detaljerad, noggrann och mycket kunnig. "
säljare på Hallandsgatan 50A

24 aug 2022

"Bahar är tydlig, inkännande och har en enorm uppmärksamhet för detaljer och vad som är viktigt för såväl säljare som köpare. Kan varmt rekommendera!"
säljare på Skånegatan 95

19 aug 2022

"Bahar är helt enkelt bäst! Vi är så glada och nöjda att vi hade Bahar som mäklare. Så kunnig, driven, positiv och trevlig! "
säljare på Sveavägen 117B

17 aug 2022

"Har själv varit mäklare i 30 år i sthlms innerstad så jag visste vem jag anlitade. Jag tycker Bahar motsvarade alla förväntningar med råge. Bra råd inför försäljning - beslutskraft och transparens!
Bästa rekommendationer!
"
säljare på Essingeringen 9

17 aug 2022

"Ovärderlig kompetens och alltid lika professionell och trygg! Bästa Bahar!"
säljare på Birkagatan 26

17 aug 2022

"Fantastisk rakt av. Unik i sin profession. "
säljare på Bergsgatan 14

17 aug 2022

"Rekommenderar Bahar varmt till alla med höga förväntningar både på process och resultat. Bahar är erfaren, driven, tydlig med stort engagemang och stor kunskap om marknaden. Vi kunde inte ha varit nöjdare. "
säljare på Bergsgatan 13

17 aug 2022

"Bahar är otrolig. Finns inte så mkt mer att säga. Krigade hårt för att maxa slutpriset och var bara allmänt kanonbra att ha att göra med under hela processen.
"
säljare på Fryxellsgatan 1

15 aug 2022

"Oerhört kunnig och marknadsmedveten. Mycket trevlig och hjälpsam. Bättre mäklare kan jag inte tänka mig. Allt perfekt."
säljare på Kammakargatan 14

15 aug 2022

"Bahar är en av Stockholms allra bästa mäklare, med lång erfarenhet och extremt hög kompetens. Precis den typ av mäklare man behöver på dagens osäkra marknad! Hon gav tydliga och korrekta förväntningar, föreslog en fungerande strategi och gjorde det där extra för att få min lägenhet såld till ett ..."
"Bahar är en av Stockholms allra bästa mäklare, med lång erfarenhet och extremt hög kompetens. Precis den typ av mäklare man behöver på dagens osäkra marknad! Hon gav tydliga och korrekta förväntningar, föreslog en fungerande strategi och gjorde det där extra för att få min lägenhet såld till ett bra pris. Hon höll mig hela tiden uppdaterad. Dessutom sjukt trevlig att ha att göra med. Rekommenderar högt. "
Läs mer
säljare på Tegnérgatan 19

15 aug 2022

"Barha Nabavi var helt fantastisk, från första kontakt till överlåtelsen var hon otroligt hjälpsam och ett fantastiskt stöd på alla set och vis, jag rekommendera henne varmt!"
säljare på Skånegatan 59

15 aug 2022

"Bahar är mkt proffsig samt ytterst kompetent både i sak frågor och som säljare. Bahar har också ett stort engagemang och kunskap och Stockholm innerstads marknaden. "
säljare på Parmmätargatan 22

15 aug 2022

"Jag har både sålt och köpt av Bahar som är exceptionellt kompetent och engagerad. Man känner sig trygg både som köpare och säljare. Rover det har Bahar alltid örat mot rälsen med bra insikter i både marknad och område.
Rekommenderar starkt att anlita Bahar! "
"Jag har både sålt och köpt av Bahar som är exceptionellt kompetent och engagerad. Man känner sig trygg både som köpare och säljare. Rover det har Bahar alltid örat mot rälsen med bra insikter i både marknad och område.
Rekommenderar starkt att anlita Bahar! "
Läs mer
säljare på Bergsunds Strand 34

15 aug 2022

"Grymt bra mäklare! Rak, tydlig, smart och rolig. Vi fick ett slutpris som vida överträffade det vi förväntade oss innan vi kontaktade Bahar. "
säljare på Pokalvägen 6

15 aug 2022

"Bahar var en fantastisk mäklare med stor kunskap inom allt kring en bostadsförsäljning. Jag skulle varmt rekommendera henne. 10/10! "
säljare på Birkagatan 19

15 aug 2022

"En fantastiskt bra och proffsig mäklare!
Kunnig, smart, trevlig och lyhörd med glimten i ögat! Den bästa man kan tänka sig."
säljare på Helgagatan 36F

04 feb 2022

"Bahar har levererat över förväntan på samtliga punkter. Jag som kund känner mig trygg rakt igenom och blir ständigt uppdaterad om hur det går, vad nästa steg är, hur vi bör agera och hon är otroligt hjälpsam i alla steg. Att hon dessutom är charmig och väldigt lättsam att vara kring gör upplevels..."
"Bahar har levererat över förväntan på samtliga punkter. Jag som kund känner mig trygg rakt igenom och blir ständigt uppdaterad om hur det går, vad nästa steg är, hur vi bör agera och hon är otroligt hjälpsam i alla steg. Att hon dessutom är charmig och väldigt lättsam att vara kring gör upplevelsen så mycket trevligare. Jag kan verkligen förstå att kunder litar på henne och att det alltid blir en lyckad affär för alla parter. Mina varmaste rekommendationer! "
Läs mer
säljare på Skånegatan 59

27 maj 2021

"Bahar är en av de starkaste lysande stjärnorna på Stockholms mäklarhimmel. Med sin kunskap, personlighet och integritet utmärker hon sig.
Jag har gjort ett stort antal köp och försäljningar de senaste åren men aldrig arbetat med en mäklare som varit så påläst, så dedikerad och så målmedveten som ..."
"Bahar är en av de starkaste lysande stjärnorna på Stockholms mäklarhimmel. Med sin kunskap, personlighet och integritet utmärker hon sig.
Jag har gjort ett stort antal köp och försäljningar de senaste åren men aldrig arbetat med en mäklare som varit så påläst, så dedikerad och så målmedveten som Bahar.
Jag rekommenderar starkt Bahar både utifrån ett säljarperspektiv som ett köparperspektiv."
Läs mer
säljare på Skeppargatan 69

27 dec 2020

"Vi kan varmt rekommendera Bahar som mäklare då vi var väldigt nöjda med både slutpriset och hur smidigt hela försäljningsprocessen gick. Hon är väldigt professionell, kompetent och överträffade våra förväntningar på alla plan. "
säljare på Döbelnsgatan 29

11 maj 2020

"Fantastisk mäklare! Proffesionellt och äkta/personligt bemötande. Serviceminded, alltid tillgänglig, påläst och pålitlig! "
säljare på Krukmakargatan 48A

16 apr 2020

"4e gången gillt med bästa Bahar. Finns ingen annan mäklare jag kan tänka mig att sälja med. Proffsig in i minsta sak och med hjärtat på rätt plats. Kunnighet, struktur och kommunikation är otrolig. På en skala 1-10 är hon 11 såklart!"
säljare på Kampementsgatan 16

14 apr 2020

"Det är få mäklare i Stockholms innerstad som har en så god känsla för såväl köpare som säljare. På ett unikt sätt hittar Bahar möjligheter som tillgodoser både kundens och spekulanternas förväntningar. Tack Bahar! "
säljare på Sveavägen 121A

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
35

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
26
Försäljningar
35
Försäljningsvärde
280 610 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
381 av 384 säljare
Bahar satte rätt förväntningar på slutpriset
350 av 384 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
383 av 386 säljare
Bahar var tydlig och höll mig uppdaterad
382 av 386 säljare

Bahar på kartan.

865 tidigare bostäder
11 bostäder till salu
387 rekommendationer

11 bostäder till salu.

Bostäder

7 995 000 kr
3 rum, 79 m²
101 202 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 700 kr/mån
7 495 000 kr
3 rum, 73 m²
102 671 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 377 kr/mån
9 995 000 kr
3 rum, 93 m²
107 473 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 768 kr/mån
10 950 000 kr
4 rum, 109 m²
100 458 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
4 916 kr/mån
2 895 000 kr
1 rum, 26 m²
111 346 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
1 679 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Södermalm
2 rum, 40 m²
Utropspris: 4 250 000 kr
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
2 rum, 60 m²
Utropspris: 5 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Vi fick ovärderliga tips och rekommendationer av Bahar och hon höll oss hela tiden informerade under processens gång. Hon ansträngde sig för att säkerställa att alla som var intresserade fick se lägenheten inte bara en utan flera gånger vid behov och hjälpte oss att få en trygg affär där alla parter var nöjda. Bahar är en riktigt stjärna!"
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
3 rum, 70 m²
Utropspris: 7 495 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
Slutpris saknas
Lägenhet Kungsholmen
4,5 rum, 133 m²
Utropspris: 14 900 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mycket påläst och informativ mäklare som gör sitt yttersta både för säljare och köpare vid en försäljning. Betyg 10/10."
Slutpris saknas
Lägenhet Vasastan
4 rum, 103 m²
Utropspris: 11 900 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.