Axel Karlsson Pacheco

Profilbild för Axel Karlsson Pacheco
Säljarfavorit
Axel Karlsson Pacheco
4.9 / 5
(116 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
36 st
17 st
84 840 000 kr

Bakgrund

Axel Karlsson Pacheco jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2018-05-03. Axel har fått in 17 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Axel har enligt vår statistik haft 20 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och fritidshus och motsvarar ett värde på 42 445 000 kr.

Presentation

Med högt uppsatta mål lägger jag också vikt vid att ha det trevligt på vägen. När affären är sluten önskar jag att säljaren och jag har något gemensamt att skryta om samtidigt som köparen ska ha sparat mitt nummer till framtiden.

Sätt igång kaffekokaren och ring hem mig för ett möte så pratar vi mer om din sits, dina framtidsplaner och om hur vi bäst använder såväl dina som mina verktyg för att nå dit.

Säljare om Axel.

28 feb 2024

"Axel kändes trygg och var mycket professionell under hela försäljningsresan. Mycket nöjd med honom! "
säljare på Bobergsängen 1B

02 feb 2024

"Trevlig och kommunakitiv mäklare! "
säljare på Klostergatan 5

15 nov 2023

"Har bara gott att säga om Axel. Visade stor hängivenhet och ambition. Var lyhörd på samma gång som han delade med sig av sin expertis. Kändes i alla lägen uppriktig och kommunicerade snabbt och löpande. Axel ställde också upp på ett flertal extravisningar, mellan de annonserade - en otrolig insat..."
"Har bara gott att säga om Axel. Visade stor hängivenhet och ambition. Var lyhörd på samma gång som han delade med sig av sin expertis. Kändes i alla lägen uppriktig och kommunicerade snabbt och löpande. Axel ställde också upp på ett flertal extravisningar, mellan de annonserade - en otrolig insats, som till slut gav utdelning och lägenheten sålde till ett bra pris. Detta kan kan till stor del tillskrivas Axels dedikerade och oerhört målinriktade insats."
Läs mer
säljare på Drottninggatan 5A

14 nov 2023

"Vi rekommenderar Axel som mäklare, han hjälpte oss genom hela processen och allt gick smidigt. Han är lyhörd, professionell och samarbetsvillig! "
säljare på Fredriksbergsgatan 6

07 nov 2023

"Mycket trevlig"
säljare på Duväpplegången 293

16 sep 2023

"Lätt och trevlig att ha att göra med, och fick min lägenhet såld till ett bra pris trots att det inte är den bästa marknaden just nu. Jag är väldigt nöjd!"
säljare på Kristianstadsgatan 17B

05 jun 2023

"Extremt driven och målinriktad. Väldigt uppskattad mäklare! "
säljare på Sallerupsvägen 2

02 jun 2023

"Är väldig nöjd med hela processen av både köp av nya lägenhet samt säljande av gamla lägenheten! Grym mäklare, jag rekommenderar verkligen Axel! "
säljare på Sperlingsgatan 7A

01 jun 2023

"Axel var genom hela processen kommunikativ, driven och tillgänglig. Han har et lugnt och inkännande sätt som jag tror uppskattas av såväl köpare som intressenter. "
säljare på Sorgenfrivägen 23B

03 maj 2023

"Axel är en mäklare som är lugn, kammad, metodisk och kompetent. Han är tydlig och direkt på sak. När det väl gäller så kavlar han upp ärmarna och lyckas sälja bostaden oavsett oddsen emot han. Han har alltid ett leende och bär sig alltid fram med hakan högt upp och utstrålar förtroende samt profe..."
"Axel är en mäklare som är lugn, kammad, metodisk och kompetent. Han är tydlig och direkt på sak. När det väl gäller så kavlar han upp ärmarna och lyckas sälja bostaden oavsett oddsen emot han. Han har alltid ett leende och bär sig alltid fram med hakan högt upp och utstrålar förtroende samt professionell karaktär! Rekommenderar starkt Axel, han är metodiskt, strategisk och håller sig lugn när allting verkar omöjligt. Om jag bor kvar i Malmö så är han definitivt första valet för att sälja min nästa bostad oavsett hus eller lägenhet. Väldigt sällan man hittar en sån här bra mäklare i dagens samhälle! "
Läs mer
säljare på Lundbergsgatan 16

15 feb 2023

"Axel är en mycket hårt arbetande och mycket energi, jag är väldigt glad över att arbeta med honom. Mycket duktiga och trevliga!"
säljare på Rödkullastigen 2C

27 nov 2022

"Mäklaren var mycket lätt att samarbeta med, lyhörd och kompetent."
säljare på Klubbegatan 8A

11 nov 2022

"En första upplevelse av mäklare. Full pott. Händer det igen så blir det samma person, tveklöst. "
säljare på Vikhems Bygata 49

02 nov 2022

"Axel är en driven, tävlingsinriktad mäklare med god näsa för affärer. Han har förmåga att driva bostadsaffären på ett professionellt och balanserat sätt. Han är tydlig med förutsättningarna, tydlig med vad han behöver för att affären ska bli bra. Just nu är marknaden väldigt volatil och svår att ..."
"Axel är en driven, tävlingsinriktad mäklare med god näsa för affärer. Han har förmåga att driva bostadsaffären på ett professionellt och balanserat sätt. Han är tydlig med förutsättningarna, tydlig med vad han behöver för att affären ska bli bra. Just nu är marknaden väldigt volatil och svår att förutsäga men Axel var väldigt agil, anpassningsbar till hur marknaden faktiskt ser ut, lyssnande, observerande och tar sin analys till slutsats - och en ny plan när det behövs.
I varje bra bostadsaffär gör alla parter sin del bra. Axel gör sin del oerhört professionellt, han är tillgänglig, svarar snabbt, alltid med en positiv approach - men han driver också på sin kund med det som kunden behöver lösa och göra för att helheten ska bli så bra som möjligt. Han ger kunden utrymme, kör aldrig över, låter besluten ligga hos kunden men med tydliga råd och ett hörsamt agerande.
Dessutom är han väldigt lätt att gilla, vilket är en fördel i alla affärer. Både som kund och spekulant.
Jag rekommenderar Axel högt och skulle gärna göra min nästa bostadsaffär med honom också. "
Läs mer
säljare på Slussgatan 12G

30 aug 2022

"Bra kämpat i denna marknaden. Axel ska ha all eloge för sitt hårda arbete!"
säljare på Flensburgsgatan 3A

30 aug 2022

"Utmärkt samarbete!"
säljare på Långgatan 35

18 jul 2022

"Axel skötte min bostadsaffär med bravur. Han tog sig an utmaningen trots kort framförhållning och tight tidsplan, uppförde sig mycket professionellt och jag kunde inte blivit nöjdare."
säljare på Sofierogatan 6A

15 jun 2022

"Fantastiskt mäklare! Mycket trevligt och kunnig person!"
säljare på Blekingsborgsgatan 3A

15 jun 2022

"Axel är en mäklare i toppklass!"
säljare på Karolingatan 20

15 jun 2022

"Bra samarbete!"
säljare på Östra Farmvägen 19BA

06 maj 2022

"Axel var ett självklart val vid försäljning av lägenheten. Väldigt proffsigt och väl genomfört uppdrag. Om ni letar efter en grym och engagerad mäklare ska ni absolut välja Axel. Malmös bästa mäklare, helt klart! "
säljare på Köpenhamnsvägen 20C

14 mar 2022

"Kompetent och driven vid våra tidigare samarbeten så självklart att gå till Axel med även detta uppdrag. Flexibel och initiativrik med rätt magkänsla! Kan varm rekommenderar Axel som mäklare! "
säljare på Lugna gatan 33

09 mar 2022

"Axel was always responsive, very helpful, explanatory, and always made great efforts through out the whole process"
säljare på Per Albin Hanssons väg 56A

07 mar 2022

"Super trevlig och let att kommunicere med"
säljare på Propellergatan 11

15 feb 2022

"Axel är en fantastisk mäklare och vi var SÅ nöjda med slutpriser på vår lägenhet, vi rekommenderar starkt att ni kontaktar Axel om ni förbered att säjla er bostad!
Philip "
säljare på Oxievångsvägen 71

07 feb 2022

"Axel är grym mäklare! Vi hade mycket trevligt bemötande med honom genom hela processen! Rekommenderar honom starkt! :) :)"
säljare på Humanistgatan 4C

08 jan 2022

"Malmös bästa mäklare!"
säljare på Ormvråksgatan 21

14 jul 2021

"Lyhörd, professionell, trevlig. Rekommenderas starkt "
säljare på Idaborgsgatan 57F

01 jun 2021

"Säger bara wow .
Axel är en utmärkt mäklare på alla sätt.
Han är verkligen engagerad i allt han gör. Han låter sin kund vara delaktig i hela processen och man får verkligen den där team känslan.
Han ger en alltid ett proffsigt bemötande och han utstrålar glädje och stark vilja att lyckas.
Han..."
"Säger bara wow .
Axel är en utmärkt mäklare på alla sätt.
Han är verkligen engagerad i allt han gör. Han låter sin kund vara delaktig i hela processen och man får verkligen den där team känslan.
Han ger en alltid ett proffsigt bemötande och han utstrålar glädje och stark vilja att lyckas.
Han är oerhört charmig också. Mycket bra mäklare. Kan varmt rekommendera honom. "
Läs mer
säljare på Tornfalksgatan 21

27 maj 2021

"Mycket proffsigt och väl genomfört uppdrag.
Mina varmaste rekommendationer till Axel, Malmös bästa mäklare!"
säljare på Tornfalksgatan 4B

27 maj 2021

"Strålande engagerad mäklare som gör sitt yttersta. Rekommenderas varmt!"
säljare på Albinsrogatan 5A

01 apr 2021

"Väldigt engagerad och tjänstvillig. Extremt lätt att nå för både bollning och skarpa lägen. Helhjärtat hängiven. Got the looks and the views! "
säljare på Södra Promenaden 25A

02 mar 2021

"Trevlig och kompetent mäklare"
säljare på Von Lingens väg 27

26 feb 2021

"Axel var lättillgänglig och lyhörd under hela processen, flexibel med visningar och lyckades få till en snabb affär. Rekommenderas starkt!"
säljare på Östra Kristinelundsvägen 12A

21 jan 2021

"Axel är professionell, driven och målmedveten! Jag är mycket nöjd med hela processen - från första möte till sälj! "
säljare på Bodekullsgatan 31A

09 dec 2020

"Så otroligt nöjd med Axel, en riktig stjärna! Han var väldigt engagerad, proffsig och visade att han besitter en stor kunskap inom branschen sedan dag ett. Kontinuerlig återkoppling och ett fantastiskt driv fick mig att känna mig trygg under hela processen. Axel lyckades sälja min bostad snabbt o..."
"Så otroligt nöjd med Axel, en riktig stjärna! Han var väldigt engagerad, proffsig och visade att han besitter en stor kunskap inom branschen sedan dag ett. Kontinuerlig återkoppling och ett fantastiskt driv fick mig att känna mig trygg under hela processen. Axel lyckades sälja min bostad snabbt och med ett resultat över mina tidigare förväntningar. Rekommenderar honom varmt och kommer utan tvekan vända mig till honom igen! "
Läs mer
säljare på Skomakaregatan 4A

13 nov 2020

"Axel is a motivated and business-minded broker. He is fast and efficient and was able to get the results we wanted in a very short time. In fact he exceeded our expectations on sale. He is easy to work with and has a good balance of charm and professionalism. "
"Axel is a motivated and business-minded broker. He is fast and efficient and was able to get the results we wanted in a very short time. In fact he exceeded our expectations on sale. He is easy to work with and has a good balance of charm and professionalism. "
Läs mer
säljare på Regementsgatan 10B

21 okt 2020

"Har bara gott att säga om Axel. Driven, hungrig kille som kommer att gå långt i sin karriär. "
säljare på Eranthisgatan 9

08 sep 2020

"Axel är en riktig stjärna som kommer gå långt! Engagerad, serviceminded och lätt att tycka om. Rekommenderar honom varmt för en lyckad affär, du kommer inte bli besviken. "
säljare på Typografgatan 4B

24 aug 2020

"Fantastiskt engagemang i en klurig försäljning där jag som säljare satt på annan ort och hade an hyresgäst som flyttade ut parallellt med visningar! Tålmodigt och proffsigt skött av Axel! "
säljare på Vitemöllegatan 7G

31 jul 2020

"Ovannämnd mäklare bjöd på ett genuint engagemang, tydlighet samt kontinuerlig återkoppling. Allt som utlovades blev infriat och rätt utfört. Kort och gott, en trygg och proffsig lägenhetsförsäljning. "
säljare på Kommendörsgatan 3

01 jul 2020

"Axel är precis så som en mäklare ska vara. Supernöjd! O det är INTE första gången jag träffar mäklare. "
säljare på Värmlandsgatan 2

21 maj 2020

"Snabbt agerande och bra slutpris trots coronatider"
säljare på Östra Promenaden 11A

21 apr 2020

"Axel är lyhörd, genuin och driven. Jag är väldigt nöjd. "
säljare på Bodekullsgatan 35A

28 feb 2020

"En driven och envis(på ett positivt sätt) mäklare. Imponerande drivkraft och trevlig personlighet. Kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Branteviksgatan 8D

26 feb 2020

"Axel var tydlig, positiv, arbetsam och driven från början till slut och samarbetet fungerade mycket väl!"
säljare på Celsiusgatan 3B

05 feb 2020

"Kan absolut rekommendera Axel. Snabba och seriösa svarstider med väldigt god förståelse för marknaden och området. "
säljare på Mäster Nilsgatan 2

05 nov 2019

"Though he is young in his profession he shows knowledge and positivity in his work. I totally recommend Axel! Good job!"
säljare på Johan Krulls gata 5

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
17
Fritidshus
3

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
17
Försäljningar
20
Försäljningsvärde
42 445 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
4.9 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
4.9 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
4.9 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
4.9 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
4.9 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
107 av 111 säljare
Axel satte rätt förväntningar på slutpriset
95 av 112 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
113 av 113 säljare
Axel var tydlig och höll mig uppdaterad
114 av 114 säljare

Axel på kartan.

175 tidigare bostäder
25 bostäder till salu
116 rekommendationer

25 bostäder till salu.

Bostäder

1 895 000 kr
3 rum, 62 m²
30 564 kr/m²
Lägenhet, Malmö
4 153 kr/mån
575 000 kr
2 rum, 35 m²
16 428 kr/m²
Fritidshus, Malmö
2 495 000 kr
2 rum, 46 m²
54 239 kr/m²
Lägenhet, Malmö
3 074 kr/mån
5 895 000 kr
4,5 rum, 122 m²
48 319 kr/m²
Lägenhet, Malmö
5 125 kr/mån
1 295 000 kr
1 rum, 27 m²
47 962 kr/m²
Lägenhet, Malmö
2 036 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Slutpris saknas
Lägenhet Östra Sorgenfri
2 rum, 50 m²
Utropspris: 1 495 000 kr
1 700 000 kr
Lägenhet Pildammarna
-195 000 kr
2 rum, 52 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Axel kändes trygg och var mycket professionell under hela försäljningsresan. Mycket nöjd med honom! "
3 200 000 kr
Lägenhet Lugnet
-195 000 kr
3 rum, 88 m²
Utropspris: 3 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
3 450 000 kr
Lägenhet Västra Hamnen
-345 000 kr
3 rum, 71 m²
Utropspris: 3 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
2 850 000 kr
Lägenhet Triangeln
-145 000 kr
2 rum, 66 m²
Utropspris: 2 995 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Trevlig och kommunakitiv mäklare! "

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.