Arman Davarzan

Profilbild för Arman Davarzan
Säljarfavorit
Arman Davarzan
5.0 / 5
(88 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
52 st
11 st
35 855 000 kr

Bakgrund

Arman Davarzan jobbar på BOSTHLM och är registrerad mäklare sedan 2021-06-15. Arman har fått in 11 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan februari 2024. Arman har enligt vår statistik haft 12 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och kedjehus och motsvarar ett värde på 43 650 000 kr.

Presentation

Jag har oerhört stor respekt för din bostadsaffär då det är bland en av de största affärerna du kommer göra under ditt liv. Under försäljningsprocessen är min målsättning att du ska känna dig så trygg som möjligt samtidigt som vi skapar så stor mervärde som möjligt.

Mitt mål med varje försäljning är att du i slutet av vårt samarbete känner dig så pass nöjd med din försäljning så att jag kommer vara ditt förstahandsval för dina framtida bostadsförsäljningar.

Tre ord som utmärker mitt arbetssätt är ärlighet, målmedveten samt fokus. Mig når du på alla dygnets timmar.

Vi ses!

Q1 2023
MEST REKOMMENDERAD MARIEHÄLL (RECO)
BÄST BETYG MARIEHÄLL (RECO)
MEST TROVÄRDIG MARIEHÄLL (RECO)

BÄST BETYG STOCKHOLM 2021 (RECO)

Q3 2021
MEST REKOMMENDERAD SVERIGE (RECO)
BÄST BETYG STOCKHOLM LÄN (RECO)

Mäklarbyrå


Säljare om Arman.

03 mar 2024

"Supersmidig och snabb försäljning. Arman är väldigt tillgänglig och flexibel och hittade bra lösningar för att få till en affär. Rekommenderar verkligen att anlita Arman om du ska sälja i Annedal. "
säljare på Klas Klättermus gata 7

21 feb 2024

"Arman höll mig bra uppdaterad under hela processen och var väldigt driven och tillgänglig."
säljare på Fredriksbergsvägen 12

12 feb 2024

"Mäklaren hade bra koll på den lokala marknaden, inklusive potentiella köpare. Försäljningen gick därför snabbt och smidigt."
säljare på Askängsbacken 1

10 feb 2024

"Väldigt kunnig i mitt område. Hade många köpare som var väntandes hos han som kom på visning innan vi ens hade en annons utan. Snabb och smidig affär. Väldigt nåbar och informerande. Kände mig väldigt trygg med information, rådgivning och processen."
säljare på Askängsbacken 52

23 jan 2024

"Driven mäklare som ville göra det bästa för köparen och säljer.
Upplevdes ärlig och gav inga falska förhoppningar.
"
säljare på Askängsbacken 3

11 dec 2023

"Riktigt bra, lyhörd och engagerad!"
säljare på Kvarnbacksvägen 69

09 dec 2023

"Flitig mäklare som är tillmötesgående och tänker utanför boxen!"
säljare på Fredriksbergsvägen 12

08 dec 2023

"I den hårda tid som är så är vi väldigt tacksam att vi valda Arman som mäklare. Driven och duktig på det han gör. Otrolig i sin kommunikation.
Efter en visning hade vi köpare och affär kunde ske fort.
Kan varmt rekommendera Arman om man vill ha en kunnig, duktig och driven mäklare."
"I den hårda tid som är så är vi väldigt tacksam att vi valda Arman som mäklare. Driven och duktig på det han gör. Otrolig i sin kommunikation.
Efter en visning hade vi köpare och affär kunde ske fort.
Kan varmt rekommendera Arman om man vill ha en kunnig, duktig och driven mäklare."
Läs mer
säljare på Dartanjangs gata 46

11 okt 2023

"Arman Ds engagemang, öppenhet & ödmjukhet genererade en lyckad försäljning. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kan rekommendera honom varmt för att anlitas som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt (i en marknad som arbetar emot en). Måste även applådera hans förhandlingsteknik, hans..."
"Arman Ds engagemang, öppenhet & ödmjukhet genererade en lyckad försäljning. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kan rekommendera honom varmt för att anlitas som mäklare. Försäljningen gick snabbt och smidigt (i en marknad som arbetar emot en). Måste även applådera hans förhandlingsteknik, hans förmåga att förhandla är det som skiljer honom från andra mäklare."
Läs mer
säljare på Strålgatan 12

11 sep 2023

"Efter att ha anlitat en annan mäklare som försökte sälja min lägenhet så kom jag i kontakt med Arman som var väldigt energisk och tydlig med hans tillvägagångssätt. Efter en period så lyckas vi sälja lägenheten och inte till vilket pris som helst, utan till föreningsrekord i en dålig marknad. Jag..."
"Efter att ha anlitat en annan mäklare som försökte sälja min lägenhet så kom jag i kontakt med Arman som var väldigt energisk och tydlig med hans tillvägagångssätt. Efter en period så lyckas vi sälja lägenheten och inte till vilket pris som helst, utan till föreningsrekord i en dålig marknad. Jag är mycket nöjd med Arman och kommer anlita honom till mina framtida försäljningar. Jag tycker genuint att alla i Mariehäll borde sälja genom han, han kan området in & ut.
"
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 46B

22 aug 2023

"Träffade 5 olika byråer och är väldigt glad att jag valde Arman som hade en tydlig strategi med charm och ett starkt driv. Under processen var Arman alltid tillgänglig, snabb och väldigt lätt att göra med. Gav mig trygghet att ha honom som mäklare även under en tuff och orolig marknad. Rekommende..."
"Träffade 5 olika byråer och är väldigt glad att jag valde Arman som hade en tydlig strategi med charm och ett starkt driv. Under processen var Arman alltid tillgänglig, snabb och väldigt lätt att göra med. Gav mig trygghet att ha honom som mäklare även under en tuff och orolig marknad. Rekommenderar honom starkt!"
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 44A

21 aug 2023

"Jag är otroligt nöjd med den fantastiska support som min mäklare har gett under försäljningen av min lägenhet. Hans professionella och engagerade attityd gjorde hela processen smidig och effektiv. Jag rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare för deras framtida ..."
"Jag är otroligt nöjd med den fantastiska support som min mäklare har gett under försäljningen av min lägenhet. Hans professionella och engagerade attityd gjorde hela processen smidig och effektiv. Jag rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare för deras framtida bostadsaffärer"
Läs mer
säljare på Kamomillagatan 13

03 jul 2023

"Kan verkligen rekommendera Arman, lyhörd och professionell i alla kontakter."
säljare på Magnus Ladulåsgatan 7

26 jun 2023

"duktig och driven. lägger ner massor med tid och vill att du ska som kund bli nöjd. ger sig inte och sliter. går alltid att få tag på och man kan bolla idéer."
säljare på Kratsbodavägen 50A

16 jun 2023

"Arman skötte vår försäljning smidigt och vi är väldigt nöjda med helhetsinsatsen."
säljare på Alpvägen 22

23 maj 2023

"En av de bästa mäklarna jag har haft! Verkligen en proffs mäklare!! "
säljare på Kratsbodavägen 44A

10 maj 2023

"Otroligt skarp och snabbt arbetande mäklare måste jag säga! Gav en väldigt realistisk och rättvis målbild med en tydlig strategi och nådde målet med bravur.
Jag skulle rekommendera Arman, alla dagar i veckan!"
säljare på Alpvägen 20

12 apr 2023

"Arman är en duktig och driven mäklare som har högsta intresse att göra dig som säljare nöjd. Är du i tankarna och ska sälja så är Arman your guy. Du kommer inte ångra dig. "
säljare på Klintbacken 1

05 apr 2023

"Arman var engagerade och höll mig uppdaterad under hela processen. Han är kompetent och lätt att kommunicera med."
säljare på Dartanjangs gata 46

29 mar 2023

"Arman gjorde ett gott intryck från start. Han presenterade en säljstrategi som framstod trovärdig detta i kombination med hans trevliga och lyhörda bemötande gjorde att vi valde honom.
Han är väldigt professionell och höll oss uppdaterade under hela processen. Då detta var vår första försäljnin..."
"Arman gjorde ett gott intryck från start. Han presenterade en säljstrategi som framstod trovärdig detta i kombination med hans trevliga och lyhörda bemötande gjorde att vi valde honom.
Han är väldigt professionell och höll oss uppdaterade under hela processen. Då detta var vår första försäljning förväntade vi oss transparens, ärlighet och kontinuerlig kontakt, vilket Arman levde upp till. Han är även tillgänglig och väldigt flexibel gentemot spekulanter.
Utöver försäljningen är Arman behjälplig i vår köpprocess där han är objektiv och bistår med mycket värdefulla råd och tips.
Vi kan definitivt rekommendera Arman och ser honom som det självklara valet vid nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

17 mar 2023

"Arman var trevlig, kunnig och tillmötesgående i alla steg av försäljningsprocessen. Snabb på att svara på frågor och att förmedla information mellan mig som säljare och köpare. Kan starkt rekommendera Aarman! "
säljare på Ninni Kronbergs gata 16

17 feb 2023

"Arman förklarade processen han arbetade efter på ett tydligt och bra sätt. Under hela vår försäljningsprocess var han engagerad och höll oss informerade på ett väldigt bra sätt! Rekommenderar Arman starkt!"
säljare på Uppfartsvägen 12

14 feb 2023

"Arman är en toppmäklare som kan få igenom vilken affär som helst. Han är smart, snabbtänkt och otroligt engagerad. Har är lugn och självsäker. Vi hade ett väldigt bra samarbete. Han nås när som helst och har alltid svar på tal. Han gjorde allt jag förväntade mig att han skulle göra. Att överlåta ..."
"Arman är en toppmäklare som kan få igenom vilken affär som helst. Han är smart, snabbtänkt och otroligt engagerad. Har är lugn och självsäker. Vi hade ett väldigt bra samarbete. Han nås när som helst och har alltid svar på tal. Han gjorde allt jag förväntade mig att han skulle göra. Att överlåta en stor affär till någon annan är inte lätt men jag är glad att jag var kräsen och letade efter någon som matchade mina förväntningar. Kommer definitivt att sälja med Arman igen, utan tvekan. "
Läs mer
säljare på Mariehällsvägen 18

24 jan 2023

"Det finns mäklare och så finns det Arman Davarzan.
Trots att han har många objekt så kändes det som att våran lägenhet var den enda han hade.
Han var redo att ta visningar med 30 minuters varsel, uppdaterade kontinuerligt och höll oss trygga under hela försäljningen.
Vill du ha en mäklare som..."
"Det finns mäklare och så finns det Arman Davarzan.
Trots att han har många objekt så kändes det som att våran lägenhet var den enda han hade.
Han var redo att ta visningar med 30 minuters varsel, uppdaterade kontinuerligt och höll oss trygga under hela försäljningen.
Vill du ha en mäklare som ger dig det du ber om, en mäklare som svarar snabbare än din sambo och en mäklare som får dig att känna dig som hans enda kund så är Arman det enda alternativet.
Kommer rekommendera Arman till alla jag känner och han är mitt självklara val i nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 53

24 jan 2023

"Wow, vilken mäklare han är! Enastående bemötande från första kontakt hela vägen i mål. I en tuff marknad lyckas Arman ändå sälja till ett pris som man känner sig nöjd med.
Jag kan inte annat än varmt rekommendera Arman!"
säljare på Olof Af Acrels väg 5

06 dec 2022

"Engagerad och trevlig! Kan rekommendera Arman! "
säljare på Turebergs Allé 43

04 dec 2022

"Arman var hjälpsam, snabb på svar och kompetent. "
säljare på Näsbyvägen 2

30 nov 2022

"Kan verkligen rekommendera Arman. Mycket bra bemötande och höll mig uppdaterad på ett mycket uppskattande sätt under processen. På ett snabbt och effektivt sätt sålde han min lägenhet i tider då försäljningar inte är så lätta. "
säljare på Bygatan 31

20 nov 2022

"Professionell och engagerad! Väldigt nöjd över mitt val av mäklare. Samarbetar gärna igen vid nästa försäljning!"
säljare på Mariehällsvägen 10

18 nov 2022

"Vi är mycket nöjda med ditt jobb från början till slut. Du arbetar professionellt, seriöst och effektivt. I så fall kan vi rekommendera dig till våra vänner utan minsta tvivel."
säljare på Imatragatan 202

04 nov 2022

"Arman var proaktiv och mycket lyhörd till mina krav under säljprocessen. Med väldigt goda kunskaper och ett stort engagemang lyckades han överträffa mina förväntningar på slutpris. Jag kommer definitivt kontakta Arman igen inför nästa försäljning!"
säljare på Årgångsgatan 1

12 okt 2022

"Jag har varit i bostadsmarknaden under många många år och i hela mitt liv har jag aldrig träffat en individ så engagerad och passionerad som Arman. Han svarar på telefonen oavsett om det är en måndag eller sent in i lördagen. Jag känner genuint att han gjorde en skillnad i denna otroligt långsamm..."
"Jag har varit i bostadsmarknaden under många många år och i hela mitt liv har jag aldrig träffat en individ så engagerad och passionerad som Arman. Han svarar på telefonen oavsett om det är en måndag eller sent in i lördagen. Jag känner genuint att han gjorde en skillnad i denna otroligt långsamma bostadsmarknad. Alla behöver en Arman!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 131B

28 sep 2022

"Arman har skött försäljningen galant och han var varit en riktig stöttepelare genom hela processen. "
säljare på Stuterivägen 20

23 sep 2022

"Arman är trevlig, flexibel och lyhörd. Driven och alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med hela processen, tycker att Arman levererat från början till slut. Han lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till bra pris trots skakig marknad. Kan varmt rekommenderas! "
"Arman är trevlig, flexibel och lyhörd. Driven och alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med hela processen, tycker att Arman levererat från början till slut. Han lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till bra pris trots skakig marknad. Kan varmt rekommenderas! "
Läs mer
säljare på Prostvägen 11

22 aug 2022

"Arman är lyhörd, tålmodig(vi var nog rätt petiga och ville vara mer involverade än de flesta andra kunder), alltid trevlig och varm, men även otroligt taktisk och vet hur han praktiskt får till så många möjliga spekulanter och budgivare som möjligt genom att hålla vissa saker öppna så länge det g..."
"Arman är lyhörd, tålmodig(vi var nog rätt petiga och ville vara mer involverade än de flesta andra kunder), alltid trevlig och varm, men även otroligt taktisk och vet hur han praktiskt får till så många möjliga spekulanter och budgivare som möjligt genom att hålla vissa saker öppna så länge det går osv. Han känns erfaren och är samtidigt ödmjuk, inlyssnande och följsam. Vissa människor lyckas vara komplexa på detta sätt, och det är inte ofta jag får förmånen att möta dem. Vi är otroligt nöjda med utgången av försäljningen och hela processen dit. Finns det något han kan göra bättre så är det möjligtvis att berätta om hur mycket han jobbar med ditt case så du slipper undra tills du får höra resultatet av honom. Men det har alltså handlat om att vänta max en timme på svar någon enstaka gång och då har svaret alltid varit väldigt tillfredställande. En mäklare du kan lita på helt enkelt - försök hitta en annan, I dare you! "
Läs mer
säljare på Nickelgränd 6

10 aug 2022

"Otroligt nöjd med Armans insats och engagemang för att hjälpa mig få min lägenhet såld.
En mäklare som inte ger upp!
Jag är supernöjd och rekommenderar han starkt!"
säljare på Klädesvägen 38

09 aug 2022

"Arman is a very nice person and easy to work with. He is very professional, with a helping and understanding attitude with Exceptional sales and marketing skills. Definitely recommend him"
säljare på Imatragatan 23

21 jun 2022

"Arman är en av de få människor i livet jag har träffat på som har en enorm driv, lyhördhet och tillgänglighet. Redan i tidig skedde fram tills signering av avtalet, har Arman bara varit ärlig i sin kommunikation och överträffat våra önskemål och delmål, vi träffade på köparen som också var otroli..."
"Arman är en av de få människor i livet jag har träffat på som har en enorm driv, lyhördhet och tillgänglighet. Redan i tidig skedde fram tills signering av avtalet, har Arman bara varit ärlig i sin kommunikation och överträffat våra önskemål och delmål, vi träffade på köparen som också var otroligt nöjd med affären under kontraktsskrivningen. Arman har levererat under en hårt pressande marknad just nu och vi är så otrolig lottade som fick möjligheten till en drömförsäljning trots medgångar... Vi ger Arman våra varma rekommendationer och kommer presentera honom för vår nätverk och familj samt anlita Arman för andra framtida försäljningar utan tvekan. Tack Arman! "
Läs mer
säljare på Hagalundsgatan 22

20 jun 2022

"Kan inte rekommendera Arman nog.
Kompetent, professionell och pålitligt.
"
säljare på Kratsbodavägen 50A

20 maj 2022

"Jag anlitade Unik Fastighetsförmedling med målet att sälja snabbt, till ett rimligt pris givet marknadens läge. Arman tog an sig uppdraget med självförtroende och kommunicerade tydligt under hela processen. Bostaden såldes rekordsnabbt till ett bra pris samtidigt som närliggande objekt stod still..."
"Jag anlitade Unik Fastighetsförmedling med målet att sälja snabbt, till ett rimligt pris givet marknadens läge. Arman tog an sig uppdraget med självförtroende och kommunicerade tydligt under hela processen. Bostaden såldes rekordsnabbt till ett bra pris samtidigt som närliggande objekt stod stilla.
Rekommenderar starkt Arman och Unik Fastighetförmedling!"
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 14

12 maj 2022

"Fick verkligen stort förtroende för Arman i vår bostadsförsäljningen. "
säljare på Gustav Adolfsvägen 26A

11 maj 2022

"Mycket trevlig och professionell mäklare som var engagerad i hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt rekommendera Arman Davarzan."
säljare på Odengatan 14

04 maj 2022

"Jag har sålt tiotals bostäder tidigare och måste säga att det engagemang och passion Arman har för sitt yrke, har jag aldrig tidigare bevittnat. Han kom in i första mötet med pondus och en tydlig strategi om hur han vill att försäljningen ska gå tillväga. Så som sades, så gjordes. Såld på en nivå..."
"Jag har sålt tiotals bostäder tidigare och måste säga att det engagemang och passion Arman har för sitt yrke, har jag aldrig tidigare bevittnat. Han kom in i första mötet med pondus och en tydlig strategi om hur han vill att försäljningen ska gå tillväga. Så som sades, så gjordes. Såld på en nivå vi inte ens hade kunnat föreställa oss. Valet av mäklare till framtida bostäder är självklar, på återseende Arman! Tack."
Läs mer
säljare på Stopvägen 91

04 maj 2022

"Tyckte Arman gjorde ett riktigt bra jobb med min försäljning och höll mig uppdaterad under hela processen! "
säljare på Fredriksbergsvägen 12

03 maj 2022

"Arman gör det där lilla extra för att hjälpa dig som säljare, vilket gör att han når längre än många andra mäklare. Han är alltid tillgänglig och ser till att du som säljare kan känna dig trygg. Jag kommer att använda mig av honom när det är dags för nästa flytt."
"Arman gör det där lilla extra för att hjälpa dig som säljare, vilket gör att han når längre än många andra mäklare. Han är alltid tillgänglig och ser till att du som säljare kan känna dig trygg. Jag kommer att använda mig av honom när det är dags för nästa flytt."
Läs mer
säljare på Askängsbacken 1

28 apr 2022

"Arman var professionell, förtroendeingivande samt agerade snabbt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Sjöfartsgatan 8

13 apr 2022

"Kan verkligen starkt rekommendera Arman. Grym kunskap ihop med ett engagemang utöver det vanliga.
Kommer absolut ta hjälp av Arman i framtida affärer.
En riktig stjärna helt enkelt 5/5 "
säljare på Bäckbornas väg 11

12 apr 2022

"Absolut den bästa mäklaren jag har träffat. Väldigt arrangerat och sakkunnig. Snäll och trevlig Fanns alltid tillgänglig och svarar på alla frågor. Rekommenderas stark. "
säljare på Läxvägen 7

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
11
Kedjehus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
11
Försäljningar
12
Försäljningsvärde
43 650 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
87 av 87 säljare
Arman satte rätt förväntningar på slutpriset
78 av 87 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
82 av 82 säljare
Arman var tydlig och höll mig uppdaterad
86 av 86 säljare

Arman på kartan.

194 tidigare bostäder
37 bostäder till salu
88 rekommendationer

37 bostäder till salu.

Bostäder

2 rum, 56 m²
Lägenhet, Stockholm
5 045 kr/mån
2 rum, 40,5 m²
Lägenhet, Stockholm
2 323 kr/mån
3 rum, 70 m²
Lägenhet, Stockholm
5 111 kr/mån
3 rum, 61 m²
Lägenhet, Stockholm
3 820 kr/mån
2 695 000 kr
2 rum, 51 m²
52 843 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
3 367 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

3 800 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 51,5 m²
Utropspris: 3 800 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Supersmidig och snabb försäljning. Arman är väldigt tillgänglig och flexibel och hittade bra lösningar för att få till en affär. Rekommenderar verkligen att anlita Arman om du ska sälja i Annedal. "
2 025 000 kr
Lägenhet Bromma
+ 275 000 kr
1 rum, 37 m²
Utropspris: 1 750 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Arman höll mig bra uppdaterad under hela processen och var väldigt driven och tillgänglig."
Vilande / ej såld
Lägenhet Bromma
3 rum, 85 m²
3 400 000 kr
Lägenhet Bromma
3 rum, 72 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Mäklaren hade bra koll på den lokala marknaden, inklusive potentiella köpare. Försäljningen gick därför snabbt och smidigt."
3 250 000 kr
Lägenhet Bromma
2 rum, 49 m²
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Väldigt kunnig i mitt område. Hade många köpare som var väntandes hos han som kom på visning innan vi ens hade en annons utan. Snabb och smidig affär. Väldigt nåbar och informerande. Kände mig väldigt trygg med information, rådgivning och processen."

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.