Arman Davarzan

Profilbild för Arman Davarzan
Säljarfavorit
Arman Davarzan
5.0 / 5
(65 omdömen)
Statistik senaste halvåret:
34 st
15 st
87 395 000 kr

Bakgrund

Arman Davarzan jobbar på UNIK Fastighetsförmedling och är registrerad mäklare sedan 2021-06-15. Arman har fått in 15 rekommendationer från säljare under det senaste halvåret och har utmärkelsen Säljarfavorit sedan september 2021. Arman har enligt vår statistik haft 16 försäljningar det senaste halvåret. Försäljningarna har främst gällt lägenheter och radhus och motsvarar ett värde på 50 805 000 kr.

Presentation

Jag har oerhört stor respekt för din bostadsaffär då det är bland en av de största affärerna du kommer göra under ditt liv. Under försäljningsprocessen är min målsättning att du ska känna dig så trygg som möjligt samtidigt som vi skapar så stor mervärde som möjligt.

Mitt mål med varje försäljning är att du i slutet av vårt samarbete känner dig så pass nöjd med din försäljning så att jag kommer vara ditt förstahandsval för dina framtida bostadsförsäljningar.

Tre ord som utmärker mitt arbetssätt är ärlighet, målmedveten samt fokus. Mig når du på alla dygnets timmar.

Vi ses!

BÄST BETYG STOCKHOLM 2021 (RECO)

2021 Q3
MEST REKOMMENDERAD SVERIGE (RECO)
BÄST BETYG STOCKHOLM LÄN (RECO)

Mäklarbyrå


Säljare om Arman.

29 mar 2023

"Arman gjorde ett gott intryck från start. Han presenterade en säljstrategi som framstod trovärdig detta i kombination med hans trevliga och lyhörda bemötande gjorde att vi valde honom.
Han är väldigt professionell och höll oss uppdaterade under hela processen. Då detta var vår första försäljnin..."
"Arman gjorde ett gott intryck från start. Han presenterade en säljstrategi som framstod trovärdig detta i kombination med hans trevliga och lyhörda bemötande gjorde att vi valde honom.
Han är väldigt professionell och höll oss uppdaterade under hela processen. Då detta var vår första försäljning förväntade vi oss transparens, ärlighet och kontinuerlig kontakt, vilket Arman levde upp till. Han är även tillgänglig och väldigt flexibel gentemot spekulanter.
Utöver försäljningen är Arman behjälplig i vår köpprocess där han är objektiv och bistår med mycket värdefulla råd och tips.
Vi kan definitivt rekommendera Arman och ser honom som det självklara valet vid nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Askängsbacken 56

17 mar 2023

"Arman var trevlig, kunnig och tillmötesgående i alla steg av försäljningsprocessen. Snabb på att svara på frågor och att förmedla information mellan mig som säljare och köpare. Kan starkt rekommendera Aarman! "
säljare på Ninni Kronbergs gata 16

17 feb 2023

"Arman förklarade processen han arbetade efter på ett tydligt och bra sätt. Under hela vår försäljningsprocess var han engagerad och höll oss informerade på ett väldigt bra sätt! Rekommenderar Arman starkt!"
säljare på Uppfartsvägen 12

14 feb 2023

"Arman är en toppmäklare som kan få igenom vilken affär som helst. Han är smart, snabbtänkt och otroligt engagerad. Har är lugn och självsäker. Vi hade ett väldigt bra samarbete. Han nås när som helst och har alltid svar på tal. Han gjorde allt jag förväntade mig att han skulle göra. Att överlåta ..."
"Arman är en toppmäklare som kan få igenom vilken affär som helst. Han är smart, snabbtänkt och otroligt engagerad. Har är lugn och självsäker. Vi hade ett väldigt bra samarbete. Han nås när som helst och har alltid svar på tal. Han gjorde allt jag förväntade mig att han skulle göra. Att överlåta en stor affär till någon annan är inte lätt men jag är glad att jag var kräsen och letade efter någon som matchade mina förväntningar. Kommer definitivt att sälja med Arman igen, utan tvekan. "
Läs mer
säljare på Mariehällsvägen 18

24 jan 2023

"Det finns mäklare och så finns det Arman Davarzan.
Trots att han har många objekt så kändes det som att våran lägenhet var den enda han hade.
Han var redo att ta visningar med 30 minuters varsel, uppdaterade kontinuerligt och höll oss trygga under hela försäljningen.
Vill du ha en mäklare som..."
"Det finns mäklare och så finns det Arman Davarzan.
Trots att han har många objekt så kändes det som att våran lägenhet var den enda han hade.
Han var redo att ta visningar med 30 minuters varsel, uppdaterade kontinuerligt och höll oss trygga under hela försäljningen.
Vill du ha en mäklare som ger dig det du ber om, en mäklare som svarar snabbare än din sambo och en mäklare som får dig att känna dig som hans enda kund så är Arman det enda alternativet.
Kommer rekommendera Arman till alla jag känner och han är mitt självklara val i nästa försäljning. "
Läs mer
säljare på Kratsbodavägen 53

24 jan 2023

"Wow, vilken mäklare han är! Enastående bemötande från första kontakt hela vägen i mål. I en tuff marknad lyckas Arman ändå sälja till ett pris som man känner sig nöjd med.
Jag kan inte annat än varmt rekommendera Arman!"
säljare på Olof Af Acrels väg 5

06 dec 2022

"Engagerad och trevlig! Kan rekommendera Arman! "
säljare på Turebergs Allé 43

04 dec 2022

"Arman var hjälpsam, snabb på svar och kompetent. "
säljare på Näsbyvägen 2

30 nov 2022

"Kan verkligen rekommendera Arman. Mycket bra bemötande och höll mig uppdaterad på ett mycket uppskattande sätt under processen. På ett snabbt och effektivt sätt sålde han min lägenhet i tider då försäljningar inte är så lätta. "
säljare på Bygatan 31

20 nov 2022

"Professionell och engagerad! Väldigt nöjd över mitt val av mäklare. Samarbetar gärna igen vid nästa försäljning!"
säljare på Mariehällsvägen 10

18 nov 2022

"Vi är mycket nöjda med ditt jobb från början till slut. Du arbetar professionellt, seriöst och effektivt. I så fall kan vi rekommendera dig till våra vänner utan minsta tvivel."
säljare på Imatragatan 202

04 nov 2022

"Arman var proaktiv och mycket lyhörd till mina krav under säljprocessen. Med väldigt goda kunskaper och ett stort engagemang lyckades han överträffa mina förväntningar på slutpris. Jag kommer definitivt kontakta Arman igen inför nästa försäljning!"
säljare på Årgångsgatan 1

12 okt 2022

"Jag har varit i bostadsmarknaden under många många år och i hela mitt liv har jag aldrig träffat en individ så engagerad och passionerad som Arman. Han svarar på telefonen oavsett om det är en måndag eller sent in i lördagen. Jag känner genuint att han gjorde en skillnad i denna otroligt långsamm..."
"Jag har varit i bostadsmarknaden under många många år och i hela mitt liv har jag aldrig träffat en individ så engagerad och passionerad som Arman. Han svarar på telefonen oavsett om det är en måndag eller sent in i lördagen. Jag känner genuint att han gjorde en skillnad i denna otroligt långsamma bostadsmarknad. Alla behöver en Arman!"
Läs mer
säljare på Ringvägen 131B

28 sep 2022

"Arman har skött försäljningen galant och han var varit en riktig stöttepelare genom hela processen. "
säljare på Stuterivägen 20

23 sep 2022

"Arman är trevlig, flexibel och lyhörd. Driven och alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med hela processen, tycker att Arman levererat från början till slut. Han lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till bra pris trots skakig marknad. Kan varmt rekommenderas! "
"Arman är trevlig, flexibel och lyhörd. Driven och alltid tillgänglig. Vi är väldigt nöjda med hela processen, tycker att Arman levererat från början till slut. Han lyckades sälja vår lägenhet snabbt och till bra pris trots skakig marknad. Kan varmt rekommenderas! "
Läs mer
säljare på Prostvägen 11

22 aug 2022

"Arman är lyhörd, tålmodig(vi var nog rätt petiga och ville vara mer involverade än de flesta andra kunder), alltid trevlig och varm, men även otroligt taktisk och vet hur han praktiskt får till så många möjliga spekulanter och budgivare som möjligt genom att hålla vissa saker öppna så länge det g..."
"Arman är lyhörd, tålmodig(vi var nog rätt petiga och ville vara mer involverade än de flesta andra kunder), alltid trevlig och varm, men även otroligt taktisk och vet hur han praktiskt får till så många möjliga spekulanter och budgivare som möjligt genom att hålla vissa saker öppna så länge det går osv. Han känns erfaren och är samtidigt ödmjuk, inlyssnande och följsam. Vissa människor lyckas vara komplexa på detta sätt, och det är inte ofta jag får förmånen att möta dem. Vi är otroligt nöjda med utgången av försäljningen och hela processen dit. Finns det något han kan göra bättre så är det möjligtvis att berätta om hur mycket han jobbar med ditt case så du slipper undra tills du får höra resultatet av honom. Men det har alltså handlat om att vänta max en timme på svar någon enstaka gång och då har svaret alltid varit väldigt tillfredställande. En mäklare du kan lita på helt enkelt - försök hitta en annan, I dare you! "
Läs mer
säljare på Nickelgränd 6

10 aug 2022

"Otroligt nöjd med Armans insats och engagemang för att hjälpa mig få min lägenhet såld.
En mäklare som inte ger upp!
Jag är supernöjd och rekommenderar han starkt!"
säljare på Klädesvägen 38

09 aug 2022

"Arman is a very nice person and easy to work with. He is very professional, with a helping and understanding attitude with Exceptional sales and marketing skills. Definitely recommend him"
säljare på Imatragatan 23

21 jun 2022

"Arman är en av de få människor i livet jag har träffat på som har en enorm driv, lyhördhet och tillgänglighet. Redan i tidig skedde fram tills signering av avtalet, har Arman bara varit ärlig i sin kommunikation och överträffat våra önskemål och delmål, vi träffade på köparen som också var otroli..."
"Arman är en av de få människor i livet jag har träffat på som har en enorm driv, lyhördhet och tillgänglighet. Redan i tidig skedde fram tills signering av avtalet, har Arman bara varit ärlig i sin kommunikation och överträffat våra önskemål och delmål, vi träffade på köparen som också var otroligt nöjd med affären under kontraktsskrivningen. Arman har levererat under en hårt pressande marknad just nu och vi är så otrolig lottade som fick möjligheten till en drömförsäljning trots medgångar... Vi ger Arman våra varma rekommendationer och kommer presentera honom för vår nätverk och familj samt anlita Arman för andra framtida försäljningar utan tvekan. Tack Arman! "
Läs mer
säljare på Hagalundsgatan 22

20 jun 2022

"Kan inte rekommendera Arman nog.
Kompetent, professionell och pålitligt.
"
säljare på Kratsbodavägen 50A

20 maj 2022

"Jag anlitade Unik Fastighetsförmedling med målet att sälja snabbt, till ett rimligt pris givet marknadens läge. Arman tog an sig uppdraget med självförtroende och kommunicerade tydligt under hela processen. Bostaden såldes rekordsnabbt till ett bra pris samtidigt som närliggande objekt stod still..."
"Jag anlitade Unik Fastighetsförmedling med målet att sälja snabbt, till ett rimligt pris givet marknadens läge. Arman tog an sig uppdraget med självförtroende och kommunicerade tydligt under hela processen. Bostaden såldes rekordsnabbt till ett bra pris samtidigt som närliggande objekt stod stilla.
Rekommenderar starkt Arman och Unik Fastighetförmedling!"
Läs mer
säljare på Uppfartsvägen 14

12 maj 2022

"Fick verkligen stort förtroende för Arman i vår bostadsförsäljningen. "
säljare på Gustav Adolfsvägen 26A

11 maj 2022

"Mycket trevlig och professionell mäklare som var engagerad i hela försäljningsprocessen.
Jag kan varmt rekommendera Arman Davarzan."
säljare på Odengatan 14

04 maj 2022

"Jag har sålt tiotals bostäder tidigare och måste säga att det engagemang och passion Arman har för sitt yrke, har jag aldrig tidigare bevittnat. Han kom in i första mötet med pondus och en tydlig strategi om hur han vill att försäljningen ska gå tillväga. Så som sades, så gjordes. Såld på en nivå..."
"Jag har sålt tiotals bostäder tidigare och måste säga att det engagemang och passion Arman har för sitt yrke, har jag aldrig tidigare bevittnat. Han kom in i första mötet med pondus och en tydlig strategi om hur han vill att försäljningen ska gå tillväga. Så som sades, så gjordes. Såld på en nivå vi inte ens hade kunnat föreställa oss. Valet av mäklare till framtida bostäder är självklar, på återseende Arman! Tack."
Läs mer
säljare på Stopvägen 91

04 maj 2022

"Tyckte Arman gjorde ett riktigt bra jobb med min försäljning och höll mig uppdaterad under hela processen! "
säljare på Fredriksbergsvägen 12

03 maj 2022

"Arman gör det där lilla extra för att hjälpa dig som säljare, vilket gör att han når längre än många andra mäklare. Han är alltid tillgänglig och ser till att du som säljare kan känna dig trygg. Jag kommer att använda mig av honom när det är dags för nästa flytt."
"Arman gör det där lilla extra för att hjälpa dig som säljare, vilket gör att han når längre än många andra mäklare. Han är alltid tillgänglig och ser till att du som säljare kan känna dig trygg. Jag kommer att använda mig av honom när det är dags för nästa flytt."
Läs mer
säljare på Askängsbacken 1

28 apr 2022

"Arman var professionell, förtroendeingivande samt agerade snabbt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera honom. "
säljare på Sjöfartsgatan 8

13 apr 2022

"Kan verkligen starkt rekommendera Arman. Grym kunskap ihop med ett engagemang utöver det vanliga.
Kommer absolut ta hjälp av Arman i framtida affärer.
En riktig stjärna helt enkelt 5/5 "
säljare på Bäckbornas väg 11

12 apr 2022

"Absolut den bästa mäklaren jag har träffat. Väldigt arrangerat och sakkunnig. Snäll och trevlig Fanns alltid tillgänglig och svarar på alla frågor. Rekommenderas stark. "
säljare på Läxvägen 7

24 mar 2022

"Han var bäst.kommer rekommendera honom till alla jag känner."
säljare på Mäldgatan 4

23 mar 2022

"Supernöjd med Arman, han var lätt att ha en dialog med om vad jag var ute efter och höll mig uppdaterad genom hela processen! Rekommenderar starkt honom!"
säljare på Mariehällsvägen 4

25 feb 2022

"Väldig noggran och proffsig !"
säljare på Igelkottsvägen 53

19 feb 2022

"Jag vill rekommendera Arman varmt till den som vill ha en mäklare som levererar och framförallt tar till sig ditt unika behov, kanske därför han jobbar på UNIK :)
Arman är mycket lugn och inkännande i samtalet men när han sätter igång så känner man som uppdragsgivare att han har gasen i botten oc..."
"Jag vill rekommendera Arman varmt till den som vill ha en mäklare som levererar och framförallt tar till sig ditt unika behov, kanske därför han jobbar på UNIK :)
Arman är mycket lugn och inkännande i samtalet men när han sätter igång så känner man som uppdragsgivare att han har gasen i botten och väntar inte på att saker ska ända. Han skapar förutsättningar och möjligheter. Det sa han till oss i sitt första möte. Vi är djupt imponerade av att han höll alla detaljer som han nämnde i sin presentation. Vi har sålt många många gånger men denna gång var det skillnad som slog andra mäklare med hästlängder."
Läs mer
säljare på Stuterivägen 14

17 feb 2022

"En utav dom bästa mäklarna jag haft att göra med. Alltid tillgänglig, vettig svar på alla frågor, riktig och seriös och väldigt engagerad. Egentligen saknar man ord att beskriva honom. Rekommenderar honom starkt!"
säljare på Vintergatan 6

31 jan 2022

"Arman var jätteduktig mäklare han är superbra."
säljare på Hagelvägen 2

10 jan 2022

"Har aldrig vart med om en mäklare som jobbar så snabbt och smidigt som Arman Davarzan. Lägenheten såldes till rekordpris under 24h. Jag är sjukt nöjd över att jag valde Arman. "
säljare på Annedalsvägen 25

10 jan 2022

"Super proffsig, välinformerad, tillgänglig för alla mina frågor och funderingar. Han verkligen lyssnade och tog sig tiden för att guida en i processen! Arbetade mycket med min försäljning "bakom kulisserna". Jag är super nöjd och kommer definitivt att vända mig till Arman igen :)"
"Super proffsig, välinformerad, tillgänglig för alla mina frågor och funderingar. Han verkligen lyssnade och tog sig tiden för att guida en i processen! Arbetade mycket med min försäljning "bakom kulisserna". Jag är super nöjd och kommer definitivt att vända mig till Arman igen :)"
Läs mer
säljare på Stadshagsplan 10

20 dec 2021

"Från start påvisade Arman att han var väldigt påläst och lovade att göra allt för att uppnå våra högt satta krav. Han besitter otroliga säljegenskaper och gav oss ständigt en känsla av lugn samt uppdatering under tiden som försäljningen pågick.
Sagt och gjort levererade han ett rekordpris som in..."
"Från start påvisade Arman att han var väldigt påläst och lovade att göra allt för att uppnå våra högt satta krav. Han besitter otroliga säljegenskaper och gav oss ständigt en känsla av lugn samt uppdatering under tiden som försäljningen pågick.
Sagt och gjort levererade han ett rekordpris som ingen annan lyckats med tidigare i vår förening samt i området. Tidigare mäklare sa att vi hade orimliga krav men Arman påvisade verkligen motsatsen!!
Kan verkligen rekommendera honom till den som vill göra en riktigt bra affär och vi kommer att definitivt anlita Arman vid nästkommande bostadsförsäljning.
Vi vill ge Arman våra varmaste rekommendationer och ännu en gång rikta ett super stort tack!"
Läs mer
säljare på Imatragatan 71

01 dec 2021

"Arman kändes engagerad och påläst. Rak kommunikation och inget tjafs. Försäljningen gick snabbare än förväntat. Rekommenderas starkt."
säljare på Tunnlandsvägen 22

22 nov 2021

"Rekommenderar väldigt starkt, en riktig toppen mäklare som alla borde anlita när det ska sälja sin bostad. "
säljare på Klädesvägen 40

05 nov 2021

"Det har varit flera mäklare som har försökt att sälja vår bostad till ett bra pris men ingen lyckades. Vi valde att kontakta Arman och han sa direkt att han ska göra allt för att få iväg den till det pris vi önskade. Arman är väldigt tålmodig, positiv och har en unik egenskap av att hålla oss lug..."
"Det har varit flera mäklare som har försökt att sälja vår bostad till ett bra pris men ingen lyckades. Vi valde att kontakta Arman och han sa direkt att han ska göra allt för att få iväg den till det pris vi önskade. Arman är väldigt tålmodig, positiv och har en unik egenskap av att hålla oss lugna trots att vi var i en pressad situation. Han uppdaterade oss kontinuerligt och var alltid tillgänglig, hur sent på kvällen det än var. Sammanfattningsvis så fick vi det pris vi ville ha och vill ännu en gång säga tack Arman, tack!"
Läs mer
säljare på Sofielundsvägen 33

25 okt 2021

"Armand är på alla sätt en toppenmäklare! "
säljare på Hunnebergsvägen 2

24 sep 2021

"Bra driv, tydlig strategi enkel att arbeta med. Rekommenderar starkt"
säljare på Galonvägen 4

19 sep 2021

"Arman är en kunnig tålmodig mäklare som uppdaterade oss om alla detaljer under hela försäljningprocessen samt man kunde nå honom snabbt och vi kännde oss välkomna att ställa alla våra frågor och komma med våra åsikter.
Han hjälpte oss känna oss trygga under hela processen. Rekomenderar honom och..."
"Arman är en kunnig tålmodig mäklare som uppdaterade oss om alla detaljer under hela försäljningprocessen samt man kunde nå honom snabbt och vi kännde oss välkomna att ställa alla våra frågor och komma med våra åsikter.
Han hjälpte oss känna oss trygga under hela processen. Rekomenderar honom och kan bara säga att ni kan 100% lita på honom.
Han är professionell."
Läs mer
säljare på Borgarfjordsgatan 21A

19 sep 2021

"Arman levererade det han lovade. Han va engagerad, alltid tillgängliga och påläst. Vi kommer att anlita Arman fler gånger och kan definitivt rekommendera han. "
säljare på Södra Långgatan 33

14 sep 2021

"Arman är en extremt kompetent mäklare med särdeles god intuition och säljaregenskaper. Jag kan varmt rekommendera honom! "
säljare på Finn Malmgrens väg 27

13 sep 2021

"Arman är en driven, strategisk mäklare med is i magen och bra affärskänsla. Han är dessutom lätt att kommunicera med och har en positiv inställning. "
säljare på Tappvägen 26

10 sep 2021

"Han är en bra , snäll och trevligt kille "
säljare på Hagebyvägen 20

Statistik och försäljning.

Sålda bostadstyper

Senaste halvåret
Lägenhet
15
Radhus
1

Statistik

Senaste halvåret
Rekommendationer
15
Försäljningar
16
Försäljningsvärde
50 805 000 kr

Betyg och omdömen.

Läs mer om hur vi kontrollerar omdömen här.
Helhetsbetyg
Mäklarens insats totalt sett.
5.0 / 5
Lyhörd
Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.
5.0 / 5
Engagerad
Väl förberedd och lätt att få tag på.
5.0 / 5
Målinriktad
Har hög energi och är målinriktad.
5.0 / 5
Lätt att tycka om
Upplevs charmig och socialt kompetent.
5.0 / 5

Omdömen

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
64 av 64 säljare
Arman satte rätt förväntningar på slutpriset
58 av 64 säljare
Jag var nöjd med bostadsannonsen
59 av 59 säljare
Arman var tydlig och höll mig uppdaterad
63 av 63 säljare

Arman på kartan.

113 tidigare bostäder
39 bostäder till salu
65 rekommendationer

39 bostäder till salu.

Bostäder

6 rum, 158 m²
Radhus, Stockholm
Tomt/Mark, Sollentuna
2 895 000 kr
2 rum, 43 m²
67 325 kr/m²
Lägenhet, Stockholm
2 959 kr/mån
3 rum, 80,5 m²
Lägenhet, Stockholm
4 750 kr/mån
1 895 000 kr
3 rum, 57 m²
33 245 kr/m²
Lägenhet, Upplands Väsby
3 943 kr/mån

Tidigare försäljningar.

Bostäder

Vilande / ej såld
Villa Munkholmen
4 rum, 61 m²
Utropspris: 12 500 000 kr
2 900 000 kr
Lägenhet Mariehäll
+ 105 000 kr
2 rum, 49 m²
Utropspris: 2 795 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Arman gjorde ett gott intryck från start. Han presenterade en säljstrategi som framstod trovärdig detta i kombination med hans trevliga och lyhörda bemötande gjorde att vi valde honom.
Han är väldigt professionell och höll oss uppdaterade under hela processen. Då detta var vår första försäljning förväntade vi oss transparens, ärlighet och kontinuerlig kontakt, vilket Arman levde upp till. Han är även tillgänglig och väldigt flexibel gentemot spekulanter.
Utöver försäljningen är Arman behjälplig i vår köpprocess där han är objektiv och bistår med mycket värdefulla råd och tips.
Vi kan definitivt rekommendera Arman och ser honom som det självklara valet vid nästa försäljning. "
4 350 000 kr
Lägenhet Hagastaden
-45 000 kr
2 rum, 46 m²
Utropspris: 4 395 000 kr
REKOMMENDERAS AV SÄLJAREN
"Arman var trevlig, kunnig och tillmötesgående i alla steg av försäljningsprocessen. Snabb på att svara på frågor och att förmedla information mellan mig som säljare och köpare. Kan starkt rekommendera Aarman! "
2 000 000 kr
Lägenhet Ursvik
+ 105 000 kr
2 rum, 35 m²
Utropspris: 1 895 000 kr
Vilande / ej såld
Lägenhet Södermalm
2 rum, 46 m²
Utropspris: 3 995 000 kr

Statistik för publicerade bostäder, försäljningar och omdömen baseras på data från Booli och Hittamäklare. Statistiken för försäljningar avser inrapporterade och verifierade slutpriser från mäklare eller av Booli inhämtade och verifierade slutpriser. Statistiken för publicerade bostäder baseras på information som publicerats på Booli.se. Statistik för omdömen och rekommendationer baseras på omdömen från säljare som lämnats via Booli och Hittamäklare.